232 online! | Sidvisningar: 54974 | 70355 igår

www.apg29.nu


Nyhetsbrev | Biblar | Läsarmejl | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Kontakt | Sök


Dagens ros

– Rosa någon idag!Himlen TV7 programtablåChrister Åberg: De dog i mina armar den 22 december 2008


Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Vem är en kristen?
- En kristen är en person som har tagit emot Jesus Kristus, bekänner honom som sin Herre och tror att Gud har uppväckt honom från de döda.

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1456073653-christer-aberg-bibeln.jpg

32 bibelord om att att emot Jesus


Tips


Bibeln säger klart och tydligt för att bli frälst måste du ta emot Jesus!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1445939980-herr-god.jpg


HBTQ föreningar får 9,3 miljoner i statsbidrag


Lyckligt äktenskap


Be för Parismötet 15 januari och mötet i FN


15 januari samlas 70 länder för att dela Israel


Hur Går Det Med Löftet Om Hans Tillkommelse?


Är du värre än en gris?


Är Jesus den enda vägen till Gud?


Aktuellt på Himlen TV7


Fly till Jesus


Har Gud förkastat Israel?


Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Maria fick tillbaka sin hörsel efter förbön - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-16 00:00
Maria fick tillbaka sin hörsel efter förbön - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-15 00:00
Tidstecknen, Israel, FN och Jesu återkomst - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-14 00:00
Be för Parismötet 15 januari och mötet i FN - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-13 00:00
“Jesus kommer tillbaka innan jag dör”

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1439292419-holger-nilsson-i-dagen.jpg
Bild: Dagen.

Holger Nilsson: Jesus kommer tillbaka innan jag dör.

Hans vision är att alla kristna i Sverige skulle få Flammor. Att varje kristen skulle få läsa hans texter om Jesu återkomst. För det är nära nu, det är Holger fast övertygad om.

- Jag är övertygad om att Jesus kommer tillbaka innan jag dör. För mig är det en övertygelse som gör att livet blir så otroligt hoppfullt. Det här kan ge inspiration i livet, inte minst till ungdomar som är väldigt uppgivna i dag.

Men vad vill då Holger Nilsson förmedla till svenska ungdomar som inte fått upp ögonen för Jesu återkomst och den sista tiden? Lång tystnad. Holger laddar. Sedan kommer det.

- Kom ihåg att ni lever i en unik generation. Jag tror att ni unga behöver upptäcka det profetiska ordet. Det sätter en otrolig färg på det kristna livet att se de här profetiorna gå i uppfyllelse i vår tid. Ingen kan säga att jag inte lever ett spännande liv.

Läs hela artikeln i tidningen Dagen: Holger Nilsson: Jesus kommer tillbaka innan jag dör - dagen.se

 


Skriv ut


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1482868100-den-langsta-natten-christer-aberg.jpg

 
Publicerat av Christer Åberg tisdag 11 augusti 2015 16:04 #dagen #jesu återkomst #tidstecken #sista tiden #jesu återkomst #jesus kommer #flammor #holger nilsson #ungdomar #generation | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

Kommentera mera

Ta Jesus till folket - till vår generation

54 kommentarer

Regler

Kom ihåg mig?


Nästa 1 2 3 4 5 6


Jonny B

Svar till Leif Boman .

Glöm inte att detta blev uppfyllt i Symeonw liv, redan i följande verser.

”Ledd av Anden kom han till templet, och när föräldrarna bar in barnet Jesus för att göra med honom som det var sed enligt lagen, tog han honom i sina armar och prisade Gud och sade: "Herre, nu låter du din tjänare sluta sina dagar i frid, så som du har lovat. Ty mina ögon har sett din frälsning, som du har berett att skådas av alla folk, ett ljus som skall uppenbaras för hedningarna och en härlighet för ditt folk Israel."”
‭‭Lukasevangeliet‬ ‭2:27-32‬

Svara -   - Fri, 12 Aug 2016 18:23:14 +020 -


Lars Bråmå

Svar till Tony Ekstedt.

Vad är det för vetenskapligt "erkänd sanning" du talar om ? Om du menar att evolutionsteorin är vetenskaplig sanning, så tar du helt fel: den är enbart en gudsförnekande teori, och tillika en vantro på att ingenting kan skapa sig själv.

Svara -   - Wed, 03 Feb 2016 17:40:54 +010 -


Sarah

forts..

Före Jesu tid hade inte människorna någon frälsning/räddning genom Messias så jag vet inte vad som hände med dem.
Det är ju liksom så att tror man på Gud så inser man att vi inte förstår mycket av tillvaron.
Det gör vi först efter kroppens död.

fors sen

Svara -   - Sun, 16 Aug 2015 19:27:42 +020 -


Sarah

Svar till Tony Ekstedt.

Vad roligt att du svarade.
Jag har ingen aning om vem du är men utgår nu från dina andra kommentarer att du är ateist. ?
Syndafloden hände före Jesu tid, när Messias alltså inte hade kommit ännu.
Det var Guds sätt att starta om igen då alla glömt Gud (var de kommer från) och ondska rådde i världen.
Gud är den som har allt i sin makt, och vill han att detta ska ske så gör det det.

forts strax. .

Svara -   - Sun, 16 Aug 2015 19:21:37 +020 -


Leif Boman

Svar till Tony Ekstedt.

Tony, du säger,

/:Jesus sade att man inte får döda, det borde han påminna sin far om!! Han är ju den värste massmördare som funnits i historien. Han dränkte 99.9999% av alla människor, :/ Slut citat.

Ja, förmodligen ganska nära procentuellt sett, visst! Men, någon mördare är han inte, det är endast syndaren som kan vara en mördare, syndaren tar livet av någon som tillhör någon annan. Gud är den ende som har rätt att utplåna det Han själv skapat, Gud är är den rättmätige ägaren av allt! Såsom konstnären har rätt att stryka bort delar av sin tavla och fixa till något, så har Gud rätten att göra vad Han vill med Sitt eget verk. Sen att vi inte förstår allt är en annan femma!

Sen var det ju också så att 100% av de 99, 9999%;en faktiskt var ogudaktiga människor, som inte alls brydde sig om att Gud år ut och år in vädjat till att börja lyssna på Honom. Han varnade att en rensning av ogudaktighetens efterföljare skulle komma men man brydde sig inte. Ja, det fanns säkert små oskyldiga barn och många med mindre förstånd även vid denna tid, som inte riktigt förstod, varför både det ena och det andra? Dessa existerar fortfarande, och har alla fått en rättvis möjlighet att få eviga liv, så de är inte alls ledsna just nu, det behöver du inte oroa dig över! De ser lika mycket fram emot evighetens ljuvliga tillvaro som jag och alla Jesu efterföljare.

Deras tid då var begränsad till ett visst datum, Gud har enligt Bibeln en tidsplan som Han följer. Människosläktets tid är bestämd. Tiden då Jesus kom var exakt förutsagd, redan i skapelseberättelsen kan man nu i efterhand se det skymta, om man är lite intresserad?
Tiden för våra generationer är också förutsagd, klockan har nu snart slagit år 6000. Här skall Jesus börja råda på Sitt sätt. Oavsett vad du själv anser om Guds grymhet eller ej så kommer också nu alldeles strax en ännu jobbigare tid än den Noas medmänniskor fick uppleva, och återigen blir det som då, därför att största delen av jordens människor förkastat Guds vädjan till omvändelse ifrån syndens elaka natur.

Efter denna återigen "grymma domstid" så kommer de människor som överlevt att förstå hur dumt det var att inte massorna lyssnade när Gud vädjade år efter år. Det blev nästan till fullständig ödeläggelse pga detta, inte pga av att Gud ville detta, utan återigen för att människan valt att följa sin ondskefulla natur, vilket i sin tur då egentligen handlar om att man fortfarande följer den gamle ormen Gud varnat för, djävulen själv!
Men, en rest kvarblivna av Israels folk, de kommer nu att få upp ögonen på vem Jesus är, och därifrån kommer så Guds vishet att råda över denna planet.

Djuren är inte syndare som vi människor, de har inte en medvetenhet som vi. Vi vet inte heller något, om fiskarna skonades eller ej, det blir ju bara spekulationer, så jag svarar inget på det. Det blir lite väl långt det här ändå.

Så, övriga frågor du ställde får allt vänta, i alla fall för mig.

Jesu frid...

Svara -   - Sun, 16 Aug 2015 19:05:06 +020 -


Tony Ekstedt

Svar till Sarah, hoppas du inte fått för dig att jag är muslim!! Jesus sade att man inte får döda, det borde han påminna sin far om!! Han är ju den värste massmördare som funnits i historien. Han dränkte 99.9999% av alla människor, samt lika stor procent av alla djur. Men av någon anledning så skonade han alla fiskar? Varför? Var dom utan synd men inte djuren? Vad skulle du göra om du såg din granne kasta ned en katt i en vattenfylld tunna? 1: Skulle du försöka rädda katten. 2: Skulle du glädjas åt att din granne efterapade Gud.3. Anmäla grannen för djurplågeri.
Gud har ju en plan för varje människa. Förklara för mig vilken plan han hade för Adolf Hitler. Tyckte han att det fanns 25 miljoner för många ryssar, 6 miljoner för många judar, och istället för att dränka dom själv, låta Hitler ta kål på dom? Var det av bekvämlighet, för då slapp han ju besväret själv.
Gud har ju skapat allt liv på jorden och alla människor. Varför skapar han 80-85 miljoner nya människor varje år? Vad skall han med dom till? Minst 70 miljoner av dom kommer aldrig att bli kristna. Skall resten bli bränsle åt den evinnerliga skärselden? Ser fram emot konkreta svar och inga flummanden om att Herrens vägar äro outgrundliga.

Svara -   - Sun, 16 Aug 2015 17:41:08 +020 -


jk

Svara -   - Sun, 16 Aug 2015 17:38:57 +020 -


jk

Svara -   - Sun, 16 Aug 2015 17:37:34 +020 -


Sarah

Svar till Åke B.

Nu får du gärna förklara hur du menar.
Jesus Kristus accepterade alla.
Allt gott till dig.

Svara -   - Sun, 16 Aug 2015 09:48:04 +020 -


Åke B

Svaret var till Sarah

Svara -   - Sun, 16 Aug 2015 00:40:15 +020 -


Nästa 1 2 3 4 5 6


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Mormonernas falska lära för dig bort från Jesus


Mormon-kyrkan är en mycket farlig villolära som för dig bort från Jesus och rakt ner till helvetet!

Läs allt!

3


Pariskonferensen - Vi fick bönesvar!

Av Lars Enarson 

Tack alla ni som bad för konferensen i Paris! Det gick till seger! Ära vare Gud!!! 

Läs allt!

24


Att få se Guds härlighet

Läsarmejl av Svenne 

Läs allt!

6


Sambo = Horeri

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1484463879-hor.jpg

Sambo är uppror mot Gud. Sambo är synd. Det är otukt och det är horeri.

Läs allt!

62


Mormoner är inte frälsta och kristna

Mormonkyrkan som kallas för "Jesu Kristi Kyrka av sista dagars heliga" är inte något kristet. Tvärt om, dess grundare Joseph Smith, föraktade kristendomen.

Läs allt!

3


Mormonkyrkan farlig villolära som Jehovas vittnen

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1484462603-mormoner.jpg

Nu har tidningen Dagen verkligen snurrat till det ordentligt. De har skrivit en mycket positiv artikel om villoläran Mormonkyrkan.

Läs allt!

16


Vad är evangeliet? - På 2½ minut

Kristofer Aspèn försöker att på enbart två och en halv minut att förklara evangeliet om hur man blir frälst.

Läs allt!

10


10 miljoner i Sverige

Den 20 januari blir Sveriges befolkning 10 miljoner.

Läs allt!

4


Maria fick tillbaka sin hörsel efter förbön

Maria Johansson i Flen fick veta av läkaren att hon skulle bli döv. Men efter en gudstjänst förändrades allt. I dag kan hon höra igen.

Läs allt!

2


Tidstecknen, Israel, FN och Jesu återkomst

Christer Åberg spelar ukulele, sjunger och pratar om Jesus och tidstecknen i en live-sändning på Facebook den 13 januari 2017.

Läs allt!

1


      ←→      NÄSTA

Dagens bibelord

16/01-17

“Då sade Jesus till de judar som hade satt tro till honom: »Om I förbliven i mitt ord, så ären I i sanning mina lärjungar; Och I skolen då förstå sanningen, och sanningen skall göra eder fria.»” (John 8:31-32)

måndag 16 januari 2017 kl. 20:28 v. 03
Jesus söker: Hjalmar och Helmer


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1480721275-swisha.jpg


Allvarliga Guds Ord om Israel och Väst år 2017

Läsarmejl av Nils 

"Sannerligen, Herren Herren gör alls Intet, utan att hava uppenbarat sitt råd för sina tjänare, Profeterna." Hos. 3:7

Sadu Sandhu Selvaraj, har inför 2017, i olika visioner sett vad som drabbar Israel och Väst.

Läs allt!

2


Vad är ”Född på nytt”?

Stanley Sjöberg: Född på nytt - Vad handlar det om egentligen? 

Läs allt!

0


Både boken och filmen om Jesus har världsrekord

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1484338375-jesus-film-swedish--herren-jesu-nad-vare-med-alla.(revelation-22-21)-011.jpg

Filmen "Jesus" (Jesusfilmen) från 1979 är genom tiderna världens mest sedda film. Också boken om Jesus (Bibeln) har slagit världsrekord. Den är genom tiderna mest sålda och lästa bok!

Läs allt!


Senaste kommentarer


Är du frälst?

Ja
Nej
Jag vet inte

Jesusfilmen - Världens mest sedda film

Den fantastiska Jesusfilmen från 1979. Den är världens mest sedda film!

Läs allt!


Lill Lindfors borde sjunga om Jesus

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1484305422-lill-lindfors.jpg

Bild: dagbladet.no.

Be för Lill Lindfors, 76. Hon borde definitivt bli frälst och börja sjunga om Jesus! Uppror mot Gud har aldrig gått bra!

Läs allt!

7


Du kan bli förlåten

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1484304790-synder.jpg

Tycker du att du har alldeles för många och hemska synder för att du ska kunna bli förlåten?

Läs allt!

24


Civilisationens kollaps

Läsarmejl av Karl Håkan 

Slutsatsen blir att när brotten blir för många klarar inte Polisen av dem längre. Vi får ett brottssamhälle. Där brottslingarna styr och Civilisationen är avskaffad.

Läs allt!

26


De tio mest klickade sidor idag


Satans öga och 666

En intressant video med Jimmie från Youtubekanalen Jesus är Gud.

Läs allt!

12


Hur du ber om att bli gift

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1484241123-gifta.jpg

På bönesidan kommer det då och då bönämnen från folk som vill gifta sig. Det är inget fel att be om detta eftersom jag tror att det är på Guds hjärta att du ska bli gift. Du behöver alltså inte vara orolig över att du skulle ha gåvan att vara ogift, eftersom du har en längtan efter att bli gift.

Läs allt!

3


Falska nyheter om Donald Trump

Jag orkar knappt läsa alla nyheter om Donald Trump som fullständigt bombarderar media just nu, eftersom det verkar vara rena fejknyheter och desinformation.

Läs allt!

0


Dagens ros

– Rosa någon idag!Himlen TV7 programtablåChrister Åberg: De dog i mina armar den 22 december 2008


Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Vem är en kristen?
- En kristen är en person som har tagit emot Jesus Kristus, bekänner honom som sin Herre och tror att Gud har uppväckt honom från de döda.

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1456073653-christer-aberg-bibeln.jpg

32 bibelord om att att emot Jesus


Tips


Bibeln säger klart och tydligt för att bli frälst måste du ta emot Jesus!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1445939980-herr-god.jpg


HBTQ föreningar får 9,3 miljoner i statsbidrag


Lyckligt äktenskap


Be för Parismötet 15 januari och mötet i FN


15 januari samlas 70 länder för att dela Israel


Hur Går Det Med Löftet Om Hans Tillkommelse?


Är du värre än en gris?


Är Jesus den enda vägen till Gud?


Aktuellt på Himlen TV7


Fly till Jesus


Har Gud förkastat Israel?


Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Maria fick tillbaka sin hörsel efter förbön - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-16 00:00
Maria fick tillbaka sin hörsel efter förbön - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-15 00:00
Tidstecknen, Israel, FN och Jesu återkomst - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-14 00:00
Be för Parismötet 15 januari och mötet i FN - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-13 00:00


Dagens ros

– Rosa någon idag!Himlen TV7 programtablåChrister Åberg: De dog i mina armar den 22 december 2008


Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Vem är en kristen?
- En kristen är en person som har tagit emot Jesus Kristus, bekänner honom som sin Herre och tror att Gud har uppväckt honom från de döda.

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1456073653-christer-aberg-bibeln.jpg

32 bibelord om att att emot Jesus


Tips


Bibeln säger klart och tydligt för att bli frälst måste du ta emot Jesus!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1445939980-herr-god.jpg


HBTQ föreningar får 9,3 miljoner i statsbidrag


Lyckligt äktenskap


Be för Parismötet 15 januari och mötet i FN


15 januari samlas 70 länder för att dela Israel


Hur Går Det Med Löftet Om Hans Tillkommelse?


Är du värre än en gris?


Är Jesus den enda vägen till Gud?


Aktuellt på Himlen TV7


Fly till Jesus


Har Gud förkastat Israel?


Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Maria fick tillbaka sin hörsel efter förbön - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-16 00:00
Maria fick tillbaka sin hörsel efter förbön - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-15 00:00
Tidstecknen, Israel, FN och Jesu återkomst - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-14 00:00
Be för Parismötet 15 januari och mötet i FN - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-13 00:00http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1467369109-annons_apg29.jpg http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1469549854-lj-konsult-o-telemarketing-ab.jpg www.mercymission.se http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1470597615-uppryckandet-ar-du-redo.jpg

Information | Christer Åberg | 1379450353-rss.png 857 byte. ARTIKLAR | 1379450353-rss.png 857 byte. KOMMENTARER | 1379450353-rss.png 857 byte. BÖNESIDAN | 1379450353-rss.png 857 byte. FRÅGA CHRISTER | Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=160&h=75&src=img/1468762255-christer-aberg-med-sin-dotter-dessan-aberg.jpg

Christer Åberg med sin dotter Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

De 20 senaste besökarna kom från

Soedertaelje - Sweden | Norrkoping - Sweden | Norrkoping - Sweden | Holo - Sweden | Bondy - France | Stockholm - Sweden | Stockholm - Sweden | Stockholm - Sweden | Kimstad - Sweden | Soedertaelje - Sweden | Stockholm - Sweden | Dhanera - India | Stockholm - Sweden | Haninge - Sweden | Nagar - India | Moensteras - Sweden | Halmstad - Sweden | Stockholm - Sweden | Brumunddal - Norway | Stockholm - Sweden |

(Klicka på länkarna för att se vilka sidor de besökte.)

Religion Kristna bloggar.

232 online! | Sidvisningar: 54974 | 70355 igår

TA EMOT JESUS!

↑ Upp