1028 online! | Sidvisningar idag: 95973 | Igår: 211801

www.apg29.nu

DEN LÄNGSTA NATTEN Beställning: 1 bok 179 kr + frakt 26 kr * 3 böcker 179 kr/st gratis frakt * 10 böcker 10 kr rabatt/bok * bok@apg29.nu | 070-935 66 96


Nyhetsbrev | Biblar | Läsarmejl | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Kontakt | Sök


Dagens ros

– Rosa någon idag!Himlen TV7 programtablåChrister Åberg: De dog i mina armar den 22 december 2008


Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Vem är en kristen?
- En kristen är en person som har tagit emot Jesus Kristus, bekänner honom som sin Herre och tror att Gud har uppväckt honom från de döda.

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1456073653-christer-aberg-bibeln.jpg

32 bibelord om att att emot Jesus


Tips


Bibeln säger klart och tydligt för att bli frälst måste du ta emot Jesus!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1445939980-herr-god.jpg


HBTQ-certifierad begravningsbyrå


Glädjens över att edra namn äro skrivna i Himmelen


Den platta jorden är rund


Vem är detta?


Klippan är Jesus - inte Petrus


Är det ok att evangelisera under en date?


Min kallelse är att predika om Jesus


Alla djurslag fick plats i arken


13000 har avrättats i syriska fängelset Saydnaya


Den starka boken Den längsta natten


Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Blodet som rann från Jesu sargade kropp, det är vad som idag ger mig hopp - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-20 01:00
Kan Nordens folk räddas? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-19 01:00
Dödshjälpens baksida - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-18 01:00
Hur vet du att jorden är platt? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-17 01:00
Aktuellt från apg29 - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-16 01:00
Det profetiska skeendet i Israel

Vi lever i en profetisk tid. Profetia efter profetia går i uppfyllelse när det gäller Israel och Judafolket som är Guds folk.

Nyligen träffades USA:s president Donald Trump och Israels premiärminister Benjamin Netanyahu.

Det är oerhört viktigt vad som sker i Israel och Mellanöstern. Bibeln har mycket att säga om detta.

Vi lever i en profetisk tid. Profetia efter profetia går i uppfyllelse när det gäller Israel och Judafolket som är Guds folk.

Villolära

Det är också viktigt för oss kristna att vi ber för Israel och Judafolket. Det finns en villolära som ibland skymta fram bland kristna och det är att vi behöver inte evangelisera för judar folket. De menar att judarna som Guds egendomsfolk nedan är frälsta.

Nej men måste ta emot Jesus för att bli frälst frälsningen gäller för judarna också inte bara Hedningarna. Hedningarna behöver ta emot Jesus för att bli frälsta och på samma sätt måste naturligtvis judarna ta emot Jesus för att bli frälsta.

Det finns inget annat sätt att bli frälst på. Annars skulle inte Jesus och kommit till judafolket han kommer ifatt frälsaren. Och dessutom Har Jesus sagt till sina lärjungar att de ska gå ut i hela världen och evangelisera predika för hela skapelsen.

Jesus är enda vägen

Detta gäller att predika för judafolket också. Och Jesus sade sagt att ingen kommer till Fadern utom genom honom .Detta gäller för judar folket med. Gud och folket kan inte komma till fadern på annat sätt än genom Jesus Kristus. De som liksom alla andra människor.

Det finns bara ett enda sätt att bli frälst på det är att man vänder sig till Jesus och ta emot honom. Detta gäller för judarna att detta gäller för dig också som tillhör ett annat folk.

Jesus Kristus är den enda vägen till Gud och det finns inget annat namn Livet under himlen bland människor genom Vilket vi blir frälsta.

Har du tagit emot Jesus? Gör det innan det är för sent.

 

Skriv ut


DEN LÄNGSTA NATTEN

”När jag börjat läsa den kunde jag inte sluta. Jag blev så berörd.”

1-2 st: 179 kr/st + frakt, 3-9 st  fraktfritt, 10 eller fler: 10 kr rabatt per bok!

Mejl: bok@apg29.nuTelefon: 070-935 66 96

 
Publicerat av Christer Åberg torsdag 16 februari 2017 22:55 #judarna #israel #donald trump #benjamin netanyahu #svpol | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

Domsord över Sverige - Profetior från 1964-1965

Petruskorset är antikristligt

10 kommentarer

Regler

Kom ihåg mig?


Nästa 1


Lennart

Otroende judar utgör inte Guds egendomsfolk, tvärtom.

”Sanna judar

Vi får förkunna Ordet och be att Kristus öppnar den dörren. Kristus berättar senare hur han gjorde det församlingen i Filadelfia, men vi ska första ser hur församlingen trots Kristi närvaro, inte åkte i någon gräddfil, utan hade en svår tillvaro. ”Se, jag överlämnar åt dig några från Satans synagoga, några som säger att de är judar men inte är det utan ljuger.” (Uppb 3:9) Församlingen hade bekymmer med judarna. Men han förklarar att i ordets andliga mening är judarna inte judar. Sann jude är nämligen inte de som skryter med sin omskärelse och sitt släktskap med Abraham. Sanna judar är de som tror på Abrahams löfte, de som tror på Kristus. Skriften säger: ”Den är inte jude som är det till det yttre, och omskärelse är inte något som sker utvärtes på kroppen. Den är jude som är det i sitt inre, och hjärtats omskärelse sker genom Anden och inte genom bokstaven. En sådan får sitt beröm, inte av människor utan av Gud.” (Rom. 2: 28, 29) De som kallar sig judar, men inte är tror på Kristus, är säger dagens text Satans synagoga. Församlingen är säger Galaterbrevet 6: 16: ”Guds Israel”.

Svara -   - Sat, 18 Feb 2017 20:30:33 +010 -


Lärjungen

Svar till AnnMarie .

Domen överlåter jag till Herren. Jag kan bara tro vad som står i Guds Ord. Mina tankar och känslor måste jag lägga åt sidan. Guds vilja är min vilja. Vi är förutbestämda i Kristus innan jordens grund lades. All ära till Jesus och dem som tror Honom.

Svara -   - Sat, 18 Feb 2017 09:31:55 +010 -


AnnMarie

Lärjungen

Då kan vi ju dra slutsatsen att Gud faktiskt har anseende till person.

144 000 speciellt utvalda till frälsning (i gräddfilen )
Det är inte många, så då kan vi ju förstå att de flesta judar genom historien får dela plats med hedningarna i helvetet! ?

Svara -   - Sat, 18 Feb 2017 06:10:38 +010 -


Leif Boman

Svar till Lärjungen.

Vet dessa Messianska judar vilket som är Faderns och Sonens och den Helige Andes Namn?


Jag tror att många av de judar som blivit pånyttfödda på riktigt vet det rätta namnet på Gud! De kallar Honom förstås för Yeshua men de vet nog nu den treenige Gudens rätta namn.

Här i västvärlden så känner kristenheten endast till Sonens namn, inte Faderns och den Helige Andens namn. Det har du väl märkt lite överallt. Frågar man även här inne vad Gud Fader heter så får man inget svar, vilket tydligt betyder att de flesta är osäkra och inte vet.
Många säger att de känner Gud men vet inte vad den treenige Guden heter. Det rimmar ganska dåligt i mina öron!

Flertalet vet ju heller inte hur man svarar någon som frågar vad den Helige Andens namn är? Man tycker att det är okej att döpa i både Faderns och den Helige Andens namn men, frågar man vad dessa heter så blir det tyst, märkligt va?

Jesu frid...

Svara -   - Fri, 17 Feb 2017 18:25:20 +010 -


Lärjungen

Svar till Erik S.

Intressant det du skriver. Frågan är om dessa Messianska judar erkänner att Jesus är Gud. Tror de att Han är Herren? Att judarna tror att Herren är en, det förstår jag men hur får de ihop hela gudomens Hemlighet?

Vet dessa Messianska judar vilket som är Faderns och Sonens och den Helige Andes Namn? Hur förhåller sig sambandet mellan Faderns och Sonens enhet?

Jag tvivlar inte på dig att väckelse börjat i Israel men så länge de 2 huvudvittnena inte profeterar i Israel så kvarstår en gallring vilka som är av Israels 12 stammar, de 144 000.

Svara -   - Fri, 17 Feb 2017 17:46:03 +010 -


Erik S

Svar till Lärjungen.

Det är nog så rätt som du skriver. Men håller inte riktigt med dig om att"en och annan jude kommer på detta vis bli frälst".
Det blir inte bara en och annan, det är många, många som kommer bli frälsta. Redan nu pågår en Messiansk väckelse i Israel, som är av "profetiska mått". Flera hundra Messianska församlingar växer upp. Vanliga judar, ortodoxa judar, sekulariserade judar, rabbiner, ja många upptäcker vem Messias är.
När man håller möten, så räcker inte lokalerna till, man måste söka större lokaler, folk strömmar till. Under och tecken sker.
Det här är fantastiskt. Se Ef. 2:14-16. Nånting stort är på gång, helt enligt Bibeln. I ett senare skede skall judarna vara dom som evangeliserar till "jordens ändar".
Vi ska be för Israel och Jerusalem, att mycket fantastiskt ska hända där. Amen.

Svara -   - Fri, 17 Feb 2017 15:59:08 +010 -


Lärjungen

Svar till AnnMarie .

Judarna har det företrädet att de är Guds egendomsfolk enligt löftet. De är förutbestämda av Gud att kvarlevan av Israels 12 stammar kommer ta emot Jesus. De kommer lyssna på de två huvudvittnena när de profeterar höjda i säcktyg. Denna gräddfil gäller inte hedningarna. Hedningarna kommer gå emot dessa profeter med den falska kyrkan i täten. Hednaförsamlingen är i detta skede redan boktryckt för vi mötte Herren Jesu på skyarna uppe i luften, medans kvarlevan av Israel tar emot Jesus på Oljeberget. Detta är två skiljda händelser. Det ena är Jesu Kristi uppenbarelse gällande brudeförsamlingen (parusia) och den andra är Jesu andra tillkommelse med början av 1000 års riket. Bruden ska först fira bröllop innan 1000 års riket kan begynnande.

Pre-trib läran följer bibelns profetior liksom löftet till Guds egendomsfolk Israel.

Svara -   - Fri, 17 Feb 2017 15:16:35 +010 -


AnnMarie

Det finns en villolära som ibland skymtar fram hos kristna....

Ja och det är detta som kan vara förvillande.De tror att judarna per automatik blir frälsta oavsett hur de lever men att detta inte gäller hedningarna!
Är det så måste det ju rimligen gälla alla folk för judarna har ju ingen gräddfil till himlen!

Svara -   - Fri, 17 Feb 2017 14:30:28 +010 -


Lärjungen

Det är rätt att vi kristna också ska evangelisera till judarna för att de ska kunna ta emot den enda frälsningsvägen genom Jesus Kristus.

En och annan jude kommer på detta viset bli frälst men det stora antalet judar blir det när de två huvudvittnena träder fram enligt Uppenbarelsebokens profetia. De kommer profeterar i 3 år och 6 månader innan Jesus kommer tillbaka och ställer sina fötter på Oljeberget och då kommer de alla bli räddade.

Återigen mycket bra skrivet på denna blogg.

Frid i Herren Jesu namn
/ lärjungen

Svara -   - Fri, 17 Feb 2017 06:44:51 +010 -


Michael Häggqvist

Bra sagt och nödvändigt. Har tyvärr hört flertal Israelvänner som slirar på denna sanning om att Judar också behöver Jesus för att bli frälst.

"Juden främst men också greken"

Vilka är det Jesus predikar om att ingen kommer till Fadern utan att gå genom honom? Är det inte judar han predikar för just då? Det gäller givetvis alla men just där och dår det ju judar som får höra detta.

Svara -   - Fri, 17 Feb 2017 06:15:11 +010 -


1


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...


Kristi blod

Läsarmejl av David B 

Blodet som rann från Jesu sargade kropp, det är vad som idag ger mig hopp.

Läs allt!

5


Är jag Kallad eller Utvald?

Läsarmejl av nils

"Många äro kallade, men få Utvalda ", sade Jesus.

Läs allt!

29


Owe Thörnqvists sambo är inte hans fru


Den snart 88-årige Owe Thörnqvist gick direkt till till svensk final i Melodifestivalen efter att ha framfört sin sång Boogieman Blues.

Läs allt!

115


Adam och Eva är historiska personer

Av Holger Nilsson 


I en del debattforum har det diskuterats om Adam och Eva är historiska personer.

Läs allt!

49


Tydligt och klart

Läsarmejl av David B 

Signalen från Jesus är tydlig och klar och den ljuder fortfarande: Predika evangelium!

Läs allt!

4


Till värn för värdigheten - Dödshjälpens baksida

Dokumentärfilmen ”Till värn för värdigheten – Dödshjälpens mörka baksida i Belgien och Holland”.

Läs allt!

30


Vi väntar på Jesus

De tror att Antikrist träda fram och de ska vara med Antikrist vedermödan och på det sättet väntar de då på Antikrist.

Läs allt!

37


Antikrist och templet

I detta korta videoklipp lyfter jag fram händelser som ska ske i den sista tiden och som nu är mycket nära förestående.

Läs allt!

36


Domsord över Sverige - Profetior från 1964-1965

Uleåborgsprofetissan 1965: "Sveriges folk går sin undergång till mötes. Sveriges folk har blott en kort tid." 

Läs allt!

6


Det profetiska skeendet i Israel

Vi lever i en profetisk tid. Profetia efter profetia går i uppfyllelse när det gäller Israel och Judafolket som är Guds folk.

Läs allt!

10


      ←→      NÄSTA

Dagens bibelord

20/02-17

“Mina älskade, om Gud så har älskat oss, då äro ock vi pliktiga att älska varandra. Ingen har någonsin sett Gud. Om vi älska varandra, så förbliver Gud i oss, och hans kärlek är fullkomnad i oss.” (1 John 4:11-12)

måndag 20 februari 2017 kl. 14:14 v. 08
Jesus söker: Vivianne


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1480721275-swisha.jpg


Petruskorset är antikristligt


Det upp och nervända Petrus-korset är en antikristlig symbol. Man lyfter fram Petrus korsdöd som något större än Jesus och ersätter Jesu kors!

Läs allt!

6


Förklaringen till en varnande dröm

Läsarmejl av Askel

Gud varnar oss om att vi inte skall fortsätta leva i synd vid denna tiden och att vi bara skall leva tillsammans med Honom.

Läs allt!

4


Hur vet du att jorden är platt?

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1487261928-platt-jord.jpg

Läs allt!

86


Senaste kommentarer


Är du frälst?

Ja
Nej
Jag vet inte

Dagen emot evangelisation?

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1487247502-dagen-evangelisation.jpg

Bild: Dagen. 

En upprörd läsare har hört av sig till mig efter Dagens förtalsartikel om evangelistgruppen Jesus kommer 2.

Läs allt!

51


Lyssnar du på Guds profeter?

Läsarmejl av Bertil Rosenius

Det förvånar mig att så många nu reagerar med önskan om att Gud måste resa upp profeter. Var har ni varit hela tiden? Under de sista åren har en mängd varningar rests för svensk kristenhet (och svenska folket).

Läs allt!

14


Sverige i vågskålen

Av Holger Nilsson 

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1487095337-sverige-i-vagskalen.jpg

Nu är det dags att vakna upp inför den allvarliga situation som Sverige befinner sig i.

Läs allt!

52


Pappa och dotter i hatt

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1487069093-hattar.jpg

Christer Åberg med sin dotter Desiré, 10 år.

Läs allt!

3


De tio mest klickade sidor idag


Den katolska villoläran Vallentin


Alla hjärtans dag firas den 14 februari. Då uppmärksammar man de lite extra som man tycker om med kort, blommor, gåvor och presenter. 

Men vad är ursprunget, grunden till denna tradition? Är det kristet eller kommer det från någonting annat? 

Läs allt!

45


1,25 miljoner muslimer i Sverige

I Sverige idag finns det enligt en räkning 1,25 miljoner muslimer. det blir 12,5 procent muslimer av Sveriges befolkning på 10 miljoner människor. 8,8 miljoner är icke-muslimer.

Läs allt!

54


Sveriges regering böjer sig för islam

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1486935769-bojer-sig-for-islam.jpg

Stefan Löfven är på statsbesök i Teheran, Iran. Sveriges handelsminister Ann Linde och kvinnorna i den svenska delegationen tog på sig muslimsk klädsel och böjde sig direkt för islam, medan kvinnorna från USA och England inte gjorde det när de var på statsbesök.

Läs allt!

64


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1469549854-lj-konsult-o-telemarketing-ab.jpg

Dagens ros

– Rosa någon idag!Himlen TV7 programtablåChrister Åberg: De dog i mina armar den 22 december 2008


Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Vem är en kristen?
- En kristen är en person som har tagit emot Jesus Kristus, bekänner honom som sin Herre och tror att Gud har uppväckt honom från de döda.

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1456073653-christer-aberg-bibeln.jpg

32 bibelord om att att emot Jesus


Tips


Bibeln säger klart och tydligt för att bli frälst måste du ta emot Jesus!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1445939980-herr-god.jpg


HBTQ-certifierad begravningsbyrå


Glädjens över att edra namn äro skrivna i Himmelen


Den platta jorden är rund


Vem är detta?


Klippan är Jesus - inte Petrus


Är det ok att evangelisera under en date?


Min kallelse är att predika om Jesus


Alla djurslag fick plats i arken


13000 har avrättats i syriska fängelset Saydnaya


Den starka boken Den längsta natten


Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Blodet som rann från Jesu sargade kropp, det är vad som idag ger mig hopp - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-20 01:00
Kan Nordens folk räddas? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-19 01:00
Dödshjälpens baksida - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-18 01:00
Hur vet du att jorden är platt? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-17 01:00
Aktuellt från apg29 - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-16 01:00


Dagens ros

– Rosa någon idag!Himlen TV7 programtablåChrister Åberg: De dog i mina armar den 22 december 2008


Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Vem är en kristen?
- En kristen är en person som har tagit emot Jesus Kristus, bekänner honom som sin Herre och tror att Gud har uppväckt honom från de döda.

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1456073653-christer-aberg-bibeln.jpg

32 bibelord om att att emot Jesus


Tips


Bibeln säger klart och tydligt för att bli frälst måste du ta emot Jesus!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1445939980-herr-god.jpg


HBTQ-certifierad begravningsbyrå


Glädjens över att edra namn äro skrivna i Himmelen


Den platta jorden är rund


Vem är detta?


Klippan är Jesus - inte Petrus


Är det ok att evangelisera under en date?


Min kallelse är att predika om Jesus


Alla djurslag fick plats i arken


13000 har avrättats i syriska fängelset Saydnaya


Den starka boken Den längsta natten


Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Blodet som rann från Jesu sargade kropp, det är vad som idag ger mig hopp - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-20 01:00
Kan Nordens folk räddas? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-19 01:00
Dödshjälpens baksida - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-18 01:00
Hur vet du att jorden är platt? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-17 01:00
Aktuellt från apg29 - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-16 01:00


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Religion Kristna bloggar.

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

1027 online! | Sidvisningar idag: 95974 | Igår: 211801

TA EMOT JESUS!

↑ Upp