1026 online! | Sidvisningar idag: 70388 | Igår: 211801

www.apg29.nu


Nyhetsbrev | Biblar | Läsarmejl | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Kontakt | Sök


Kellys

- Pink wong dina!



jadwal program Langit TV7



Christer Åberg: Padha mati ing penyelundupan 22 Desember 2008


Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? - Ndedongaa dungo iki:

Gusti Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti lan Juruwilujeng. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Aku nyuwun pangapunten kanggo kabeh dosa kawula. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?
" Ya!


Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting, supaya saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng. - Yohanes 3:16


Sapa ta wong Kristen?
- A Kristen punika wong sing wis ditampa Gusti Yesus Kristus, ngakeni Panjenenganipun minangka Gusti lan pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati.

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1456073653-christer-aberg-bibeln.jpg

32 tulisan bab nampa Gusti Yésus


tip


Bibeln säger klart och tydligt för att bli frälst måste du ta emot Jesus!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1445939980-herr-god.jpg


Siewert Öholm wis teka ngarep kanggo Gusti Yesus


Apa sheets utawa banyu kanggo nyimpen?


Buddha biksu flogging anak


Porn nemu wanita kanggo operate ing urip


Rusia nyerang Israel - perang Gog / Magog


Carane akeh baptisms ana?


Ing ngarsane saka Padaleman Suci ing Yerusalem


Adam lan Eve - ing manungsa pisanan


Carane, ngendi lan apa sing kabaptis?


Apa kowe ngerti yen sing disimpen?


Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Blodet som rann från Jesu sargade kropp, det är vad som idag ger mig hopp - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-20 01:00
Kan Nordens folk räddas? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-19 01:00
Dödshjälpens baksida - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-18 01:00
Hur vet du att jorden är platt? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-17 01:00
Aktuellt från apg29 - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-16 01:00




Day marang evangelism?

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1487247502-dagen-evangelisation.jpg

Gambar: Day. 

Lan nonton upset wis hubungi kula sawise artikel pencemaran Dina bab grup evangelist Yesus rawuh liya

Läs allt!


Katulik wulangan sesat Vallentin


Valentine dirayakake ing 14 Februari. Banjur mbayar manungsa waé menyang pemain figuran sethitik sing kaya nganggo kertu, kembang, bebungah lan presents. 

Nanging apa asal, dhasar saka tradisi iki? Apa Kristen utawa saka mergo? 

Läs allt!


Pamaréntah Swedish hormat kanggo Islam

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1486935769-bojer-sig-for-islam.jpg

Stefan Löfven ing kunjungan ing Tehran, Iran. Mentri Perdagangan Swedish Ann Linde lan wanita delegasi Swedish njupuk ing sugih lan mbengkongaken Muslim langsung kanggo Islam, nanging wong wadon saka Amerika Serikat lan Inggris ora nindakaken nalika padha ing kunjungan.

Läs allt!


panguburan LGBT-certified

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1486855492-hbtq-begravningar.jpg

Gambar: sverigesradio.se. 

Saiki Gothenburg wis pisanan "LGBT-certified 'panguburan Swedia kang. 

Läs allt!


Bumi warata bunder


A nalika ago aku katutup kanggo surprise sing ana kang pracaya sing bumi punika warata. Ana sing ora Kristen sing pracaya iku, lan kanggo surprise luwih, ana sing Kristen sing pracaya!

Läs allt!


panggilan iku martakaké bab Gusti Yésus

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1486498722-christer-aberg-och-korset.jpg

Mulane, aku wis ditemokake ora mung sing kita kudu pirembagan bab kawilujengan ing Gusti Yesus Kristus kanggo non-Kristen, nanging kita uga kudu pirembagan bab kawilujengan kanggo wong-wong sing Kristen ing Kongregasi lan pasamuwan-pasamuwan kita. 

Läs allt!


Buku kuwat ing wengi paling dawa

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1486419092-bok.jpg

Crita bener saka mundhut unimaginable lan menang kabeh. 

Läs allt!


gambar Painter Kitab Suci wis ngrambah 1300 anak ing Asia

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1486295368-malarbibeln.jpg

Good news: Painter gambar Alkitab wis ngrambah 1300 anak ing Asia - liwat apg29! 

Läs allt!


Apa Donald Trump Antikristus?


Apa Presidhèn Donald Trump Antikristus Alkitab utawa kang wis kapilih déning Gusti Allah?

Läs allt!


Masturbasi ing Barnkanalen

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1485895108-barnkanalen-onani.jpg

Gambar: Aftonbladet. 

afternoon iki ing 16,30 wis dicekel bocah saluran SVT ing program ngendi padha memulang anak babagan masturbasi lan apa sing bisa nelpon kelamin.

Läs allt!


      ←→      NÄSTA

Dagens bibelord

20/02-17

“Mina älskade, om Gud så har älskat oss, då äro ock vi pliktiga att älska varandra. Ingen har någonsin sett Gud. Om vi älska varandra, så förbliver Gud i oss, och hans kärlek är fullkomnad i oss.” (1 John 4:11-12)

måndag 20 februari 2017 kl. 11:59 v. 08
Jesus söker: Vivianne


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1480721275-swisha.jpg


Plan Haman kang: extermination saka wong-wong Yahudi

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1485626936-ester-och-haman.jpg

Padha marang wong sing wong Mordekhai duweke, lan Haman kapandeng kanggo kesempatan kanggo numpes wong-wong Yahudi ing kabèh Kratoning Ahasyweros, lagi padha Mordekhai bangsa.  

Läs allt!


1,5 yuta anak Yahudi dipatèni ing Holocaust ing

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1485514709-anne-frank-4-bilder.jpg

Anne Frank, bab 1941. Photo: Frans Dupont / Anne Frank Fonds. 

Anne Frank ana siji saka 1,5 yuta bocah Yahudi dipatèni dening Nazi lan henchmen sing, mung amarga aku iki wong Yahudi sing. Anne ana 15 taun.

Läs allt!


Holocaust Remembrance Fri 27/1


Langit TV7 wis akeh program sing mengaruhi Holocaust dikirim sak wayah wengi.

Läs allt!


Senaste kommentarer


Är du frälst?

Ja
Nej
Jag vet inte

Gusti Allah wis ora lali Holocaust

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1485471651-forintelsen.jpg

Sak Holocaust padha dipatèni enem yuta wong Yahudi, 1,9 yuta cagak, atusan ewu Roma lan Sinti, dipatèni lan ewu Saksi lan jindik Yehuwah kang.

Läs allt!


embassy pamindhahan US kanggo Yerusalem

Miturut Michael Walfridsson 

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1485470672-jerusalem.jpg

Sampeyan menarik kanggo ndeleng carane cedhak kita saya ningali kasenengan saka tembung-tembung. We Balance, lan saya ing pojok apa kita ngerti bakal teka ing mangsa cendhak.

Läs allt!


Real Madrid mbusak salib panjaluk Muslim

Klub bal-balan Spanyol, Real Madrid setuju kanggo requirement saka manufaktur sandhangan Arab kanggo mbusak salib Kristen saka logo sawijining.

Läs allt!


Kawentar ing Swedia: Akeh Muslim kabaptis

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1485370457-doptes.jpg

Gambar: World iki. 

Mentas baptisipun 21 pengungsi (biasane Muslim) ing masyarakat Arab ing Center Church in Sundbyberg. Ing Januari baptisipun 27 Muslim ing Hamarbykyrkan sing ketemu Gusti Yesus lan mratobat saka Kristus.

Läs allt!


De tio mest klickade sidor idag


Trump nabi teka bener?

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1485365877-trump.jpg

Gambar: Aftonbladet. 

Exchange bungah sing Donald Trump wis dijupuk Panggonan ing House putih. Kanggo pisanan tau, indeks Dow Jones Simpenan Exchange kang New York saiki liwati batesan ngimpi saka 20,000 TCTerms.

Läs allt!


Arken frälste - floden dödade

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1485354212-img_20170125_152216.jpg

Vattnet frälser inte - det dödar! Floden dödade allt liv på jorden, men de som var i arken räddades. På samma sätt blir de räddade som är i Jesus Kristus.

Läs allt!


Sultan Kösen - wong paling inggil ing donya wis dibaptis

First, kabaptis wutah normal bojoné lan banjur jeneng kabeh Sultan Kösens 251 cm!

Läs allt!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1469549854-lj-konsult-o-telemarketing-ab.jpg

Kellys

- Pink wong dina!



jadwal program Langit TV7



Christer Åberg: Padha mati ing penyelundupan 22 Desember 2008


Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? - Ndedongaa dungo iki:

Gusti Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti lan Juruwilujeng. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Aku nyuwun pangapunten kanggo kabeh dosa kawula. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?
" Ya!


Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting, supaya saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng. - Yohanes 3:16


Sapa ta wong Kristen?
- A Kristen punika wong sing wis ditampa Gusti Yesus Kristus, ngakeni Panjenenganipun minangka Gusti lan pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati.

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1456073653-christer-aberg-bibeln.jpg

32 tulisan bab nampa Gusti Yésus


tip


Bibeln säger klart och tydligt för att bli frälst måste du ta emot Jesus!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1445939980-herr-god.jpg


Siewert Öholm wis teka ngarep kanggo Gusti Yesus


Apa sheets utawa banyu kanggo nyimpen?


Buddha biksu flogging anak


Porn nemu wanita kanggo operate ing urip


Rusia nyerang Israel - perang Gog / Magog


Carane akeh baptisms ana?


Ing ngarsane saka Padaleman Suci ing Yerusalem


Adam lan Eve - ing manungsa pisanan


Carane, ngendi lan apa sing kabaptis?


Apa kowe ngerti yen sing disimpen?


Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Blodet som rann från Jesu sargade kropp, det är vad som idag ger mig hopp - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-20 01:00
Kan Nordens folk räddas? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-19 01:00
Dödshjälpens baksida - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-18 01:00
Hur vet du att jorden är platt? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-17 01:00
Aktuellt från apg29 - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-16 01:00


Kellys

- Pink wong dina!



jadwal program Langit TV7



Christer Åberg: Padha mati ing penyelundupan 22 Desember 2008


Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? - Ndedongaa dungo iki:

Gusti Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti lan Juruwilujeng. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Aku nyuwun pangapunten kanggo kabeh dosa kawula. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?
" Ya!


Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting, supaya saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng. - Yohanes 3:16


Sapa ta wong Kristen?
- A Kristen punika wong sing wis ditampa Gusti Yesus Kristus, ngakeni Panjenenganipun minangka Gusti lan pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati.

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1456073653-christer-aberg-bibeln.jpg

32 tulisan bab nampa Gusti Yésus


tip


Bibeln säger klart och tydligt för att bli frälst måste du ta emot Jesus!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1445939980-herr-god.jpg


Siewert Öholm wis teka ngarep kanggo Gusti Yesus


Apa sheets utawa banyu kanggo nyimpen?


Buddha biksu flogging anak


Porn nemu wanita kanggo operate ing urip


Rusia nyerang Israel - perang Gog / Magog


Carane akeh baptisms ana?


Ing ngarsane saka Padaleman Suci ing Yerusalem


Adam lan Eve - ing manungsa pisanan


Carane, ngendi lan apa sing kabaptis?


Apa kowe ngerti yen sing disimpen?


Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Blodet som rann från Jesu sargade kropp, det är vad som idag ger mig hopp - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-20 01:00
Kan Nordens folk räddas? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-19 01:00
Dödshjälpens baksida - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-18 01:00
Hur vet du att jorden är platt? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-17 01:00
Aktuellt från apg29 - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-16 01:00


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Religion Kristna bloggar.

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

1026 online! | Sidvisningar idag: 70388 | Igår: 211801

TA EMOT JESUS!

↑ Upp