236 online! | Sidvisningar: 25736 | 64886 igår

www.apg29.nu


Nyhetsbrev | Biblar | Läsarmejl | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Kontakt | Sök


Kellys

- Pink wong dina!




Christer Åberg: Padha mati ing penyelundupan 22 Desember 2008


Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? - Ndedongaa dungo iki:

Gusti Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti lan Juruwilujeng. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Aku nyuwun pangapunten kanggo kabeh dosa kawula. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?
" Ya!


Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting, supaya saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng. - Yohanes 3:16


Sapa ta wong Kristen?
- A Kristen punika wong sing wis ditampa Gusti Yesus Kristus, ngakeni Panjenenganipun minangka Gusti lan pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati.

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1456073653-christer-aberg-bibeln.jpg

32 tulisan bab nampa Gusti Yésus


tip


Bibeln säger klart och tydligt för att bli frälst måste du ta emot Jesus!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1445939980-herr-god.jpg


bayi baptis ngalangi kawilujengan


Mulane sampeyan kudu disimpen


Kuwat Yesus kawentar ing donya Muslim


Age New lan palsu agama


Hukum lan Grace


A taun anyar seneng? Shooting ing klub wengi ing Turki


Obama nuduhake 35 diplomat Russian


Ing verge saka Perang Donya II


Ngendi lintang nalika padha mati?


Pansexual - tembung anyar ing donya bingung


Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Mormonernas falska lära för dig bort från Jesus - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-17 00:00
Maria fick tillbaka sin hörsel efter förbön - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-16 00:00
Maria fick tillbaka sin hörsel efter förbön - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-15 00:00
Tidstecknen, Israel, FN och Jesu återkomst - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-14 00:00




Baptisan tanpa iman iku ora baptis

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1484633461-dop.jpg

Kita waca sing Kitab Suci cetha ngandika supaya mbaptis kowé kudu pracaya. Yen sampeyan ora pracaya ora bisa dibaptis. Yen isih kabaptis nanging lack iman sing ora baptis. Baptisan tanpa iman iku ora baptis.

Läs allt!


tembung Gusti Allah - lilin sak Trek

Reader Mail saka Svenneling 

Läs allt!


Ing Mormon palsu sing adoh saka Gusti Yesus


Gréja Mormon punika wulangan sesat banget mbebayani kanggo sing adoh saka Gusti Yesus lan sakcara mudhun kanggo neraka!

Läs allt!


Paris Konferensi - We tak jawaban kanggo pandonga!

Miturut Lars Enarson 

Matur nuwun kabeh sing ndedonga kanggo konferensi ing Paris! Nanging banjur ing kanggo kamenangan! Gusti Allah !!! 

Läs allt!


Kanggo ndeleng kamulyané Gusti Allah

Reader Mail saka Svenneling 

Läs allt!


Sambo = whoring

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1484463879-hor.jpg

Sambo kraman marang Gusti Allah. Sambo iku dosa. Iku cabul lan whoring.

Läs allt!


Gréja Mormon wulangan sesat mbebayani Saksi Yehuwa

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1484462603-mormoner.jpg

Saiki koran Dagen tenan muter kanggo mlaku. Padha wis ditulis artikel banget positif bab wulangan sesat Mormon Church.

Läs allt!


Serius Sabda Allah lan Kulon ing 2017

Reader Mail dening Nils 

"Nyata Allah Allah bakal nindakake apa-apa, lan wis dicethakaké rahasia marang abdine para nabi." Ing. 3: 7

Sadu Sandhu Selvaraj, pasuryan 2017 ing macem-macem wahyu katon apa mengkono kanggo Israel lan Kulon.

Läs allt!


Lill Lindfors kudu sing bab Gusti Yésus

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1484305422-lill-lindfors.jpg

Gambar: dagbladet.no.

Nyuwun Lill Lindfors, 76. Dheweke ngirim temtunipun bakal disimpen lan miwiti singing bab Gusti Yésus! Pambrontakané marang Gusti Allah wis tau musna uga!

Läs allt!


Sampeyan bisa ngapura

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1484304790-synder.jpg

Aja mikir sing duwe cara akeh banget dosa ala sing ora diapura?

Läs allt!


      ←→      NÄSTA

Dagens bibelord

16/01-17

“Då sade Jesus till de judar som hade satt tro till honom: »Om I förbliven i mitt ord, så ären I i sanning mina lärjungar; Och I skolen då förstå sanningen, och sanningen skall göra eder fria.»” (John 8:31-32)

tisdag 17 januari 2017 kl. 09:55 v. 03
Jesus söker: Anton och Tony


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1480721275-swisha.jpg


Carane takon kanggo nikah

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1484241123-gifta.jpg

On bönesidan sok-sok bakal bönämnen saka wong sing arep kanggo njaluk nikah. Ana apa-apa salah takon iki amarga aku pracaya iku jantung Allah sing kudu nikah. Sampeyan ora kudu kuwatir sing bakal duwe hadiah saka kang jomblo, amarga duwe kepinginan supaya nikah.

Läs allt!


Ndedonga kanggo patemon Paris Januari 15 patemon PBB

Miturut Lars Enarson 

Ndedonga kanggo patemon Paris Januari 15 patemon Dhéwan Kaamanan PBB rong dina mengko!

Läs allt!


Sambo nanging wis ditampa Gusti Yesus?

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1484133658-sambop-fralst.jpg

"Aku manggon ing Uni consensual, wis ditampa Gusti Yesus," wrote wong ing katrangan. Nanging apa bab iki? Bisa manggon partner lan isih ditampa Gusti Yesus?

Läs allt!


Senaste kommentarer


Är du frälst?

Ja
Nej
Jag vet inte

Så blir du frälst!

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1484096450-fralst.jpg

Det finns bara ett sätt för dig att bli frälst!

Läs allt!


Kristen pracaya breeding demokratis


Nalika kawilujengan liwat iman ing Gusti Yesus lan nerangake karo pasamuwan Gusti Allah, sampeyan ora bakal lumebu Hidayat Nur Wahid, nanging ing demokrasi! 

Läs allt!


Saksi siasat cidra

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1484075515-jv-hjarntvatt.jpg

Ing kirim blog iki aku arep mbukak Saksi Yehuwa siasat cidra kanggo njaluk wong ing cilik.

Läs allt!


Gusti Yesus kepengin kanggo nyimpen

Street Evangelism Yesus teka rauh 2

Läs allt!


De tio mest klickade sidor idag


Red-panas stream lemah ing cara kanggo Eropah


Satelit wis katutup wesi kali lemah ing inti utama bumi, kang saiki ing Siberia, lan kacepetan dhuwur judhul kanggo Eropah.

Läs allt!


150 jihadists wis bali menyang Swedia

Ing Interview ing Aftonbladet marang ngandika pangareping sapo Anders Thornberg. sing kira-kira 150 jihadists Muslim wis bali menyang Swedia sawise bali kanggo Suriah. 

Läs allt!


serangan hacker ing AS

"Alvar babak iki" metu saka penggabungan bisa menyang serangan hacker Russian ing pemilu presiden Amerika Serikat, nanging ora dhuwur matur metu Garwane Negara Hillary Clinton dicethakaké. 

Läs allt!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1469549854-lj-konsult-o-telemarketing-ab.jpg

Kellys

- Pink wong dina!




Christer Åberg: Padha mati ing penyelundupan 22 Desember 2008


Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? - Ndedongaa dungo iki:

Gusti Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti lan Juruwilujeng. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Aku nyuwun pangapunten kanggo kabeh dosa kawula. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?
" Ya!


Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting, supaya saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng. - Yohanes 3:16


Sapa ta wong Kristen?
- A Kristen punika wong sing wis ditampa Gusti Yesus Kristus, ngakeni Panjenenganipun minangka Gusti lan pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati.

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1456073653-christer-aberg-bibeln.jpg

32 tulisan bab nampa Gusti Yésus


tip


Bibeln säger klart och tydligt för att bli frälst måste du ta emot Jesus!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1445939980-herr-god.jpg


bayi baptis ngalangi kawilujengan


Mulane sampeyan kudu disimpen


Kuwat Yesus kawentar ing donya Muslim


Age New lan palsu agama


Hukum lan Grace


A taun anyar seneng? Shooting ing klub wengi ing Turki


Obama nuduhake 35 diplomat Russian


Ing verge saka Perang Donya II


Ngendi lintang nalika padha mati?


Pansexual - tembung anyar ing donya bingung


Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Mormonernas falska lära för dig bort från Jesus - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-17 00:00
Maria fick tillbaka sin hörsel efter förbön - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-16 00:00
Maria fick tillbaka sin hörsel efter förbön - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-15 00:00
Tidstecknen, Israel, FN och Jesu återkomst - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-14 00:00


Kellys

- Pink wong dina!




Christer Åberg: Padha mati ing penyelundupan 22 Desember 2008


Arep njaluk disimpen lan njaluk kabeh dosa panjenengan kaapunten? - Ndedongaa dungo iki:

Gusti Yesus, aku nampa kowe saiki lan ngakeni panjenengan minangka Gusti lan Juruwilujeng. Aku pracaya yen Gusti Allah wungu saka ing antarane wong mati. Aku nyuwun pangapunten kanggo kabeh dosa kawula. Matur nuwun sing aku saiki disimpen. Matur nuwun sing wis diapura kula lan matur nuwun sing aku saiki anak saka Gusti Allah. Amin.

Apa sampeyan nampa Gusti Yésus ing pandonga ndhuwur?
" Ya!


Gusti Allah anggone ngasihi marang jagad iku nganti masrahake Kang Putra ontang-anting, supaya saben wong kang pracaya marang Panjenengane aja nganti nemu karusakan, nanging nduwenana urip langgeng. - Yohanes 3:16


Sapa ta wong Kristen?
- A Kristen punika wong sing wis ditampa Gusti Yesus Kristus, ngakeni Panjenenganipun minangka Gusti lan pracaya yen Gusti Allah wus mungokake Panjenengane saka ing antarane wong mati.

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1456073653-christer-aberg-bibeln.jpg

32 tulisan bab nampa Gusti Yésus


tip


Bibeln säger klart och tydligt för att bli frälst måste du ta emot Jesus!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1445939980-herr-god.jpg


bayi baptis ngalangi kawilujengan


Mulane sampeyan kudu disimpen


Kuwat Yesus kawentar ing donya Muslim


Age New lan palsu agama


Hukum lan Grace


A taun anyar seneng? Shooting ing klub wengi ing Turki


Obama nuduhake 35 diplomat Russian


Ing verge saka Perang Donya II


Ngendi lintang nalika padha mati?


Pansexual - tembung anyar ing donya bingung


Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Mormonernas falska lära för dig bort från Jesus - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-17 00:00
Maria fick tillbaka sin hörsel efter förbön - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-16 00:00
Maria fick tillbaka sin hörsel efter förbön - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-15 00:00
Tidstecknen, Israel, FN och Jesu återkomst - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-01-14 00:00


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer

Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

De 20 senaste besökarna kom från

AElvdalen - Sweden | Stockholm - Sweden | Stockholm - Sweden | Oskarshamn - Sweden | Vasteras - Sweden | Kinshasa - Congo, The Democratic Republic of The | Mens - France | Pasadena - United States | Oskarshamn - Sweden | Vasai-Virar - India | Eskilstuna - Sweden | Kuri - Korea, Republic of | Oskarshamn - Sweden | Stockholm - Sweden | Stockholm - Sweden | Suisan - Korea, Republic of | Ronneby - Sweden | Groningen - Netherlands | Ronneby - Sweden | Stockholm - Sweden |

(Klicka på länkarna för att se vilka sidor de besökte.)

Religion Kristna bloggar.

236 online! | Sidvisningar: 25736 | 64886 igår

TA EMOT JESUS!

↑ Upp