1043 online! | Sidvisningar idag: 95884 | Igår: 211801

www.apg29.nu


Nyhetsbrev | Biblar | Läsarmejl | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Kontakt | Sök


Kellys

- Pink someone today!



Heaven TV7 program schedule



Christer Åberg: They died in my arms 22 December 2008


Want to get saved and get all your sins forgiven? - Pray this prayer:

Jesus, I receive you now and confess you as my Lord and Savior. I believe that God raised you from the dead. I ask forgiveness for all my sins. Thank you that I am now saved. Thank you that you have forgiven me and thank you that I am now a child of God. Amen.

Did you receive Jesus in prayer above?
" Yes!


God so loved the world that he gave his only begotten Son, that whosoever believeth in him should not perish, but have everlasting life. - John 3:16


Who is a Christian?
- A Christian is a person who has received Jesus Christ, confess Him as their Lord and believe that God raised him from the dead.

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1456073653-christer-aberg-bibeln.jpg

32 scripture about to receive Jesus


Tip


Bibeln säger klart och tydligt för att bli frälst måste du ta emot Jesus!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1445939980-herr-god.jpg


Siewert Öholm geus datang imah ka Yesus


Ieu eta lembar atawa cai pikeun nyimpen?


Budha biarawan flogging barudak


Porno meunang awewe ka beroperasi dina kahirupan


Rusia nyerang Israel - perang Gog / Magog


Sabaraha baptisms aya?


Nu tetempoan tina candi di Yerusalem


Adam sareng Hawa - manusa kahiji


Kumaha, di mana jeung kunaon anjeun dibaptis?


Ulah nyaho lamun disimpen?


Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Blodet som rann från Jesu sargade kropp, det är vad som idag ger mig hopp - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-20 01:00
Kan Nordens folk räddas? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-19 01:00
Dödshjälpens baksida - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-18 01:00
Hur vet du att jorden är platt? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-17 01:00
Aktuellt från apg29 - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-16 01:00




Poé ngalawan evangelism?

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1487247502-dagen-evangelisation.jpg

Picture: Poé. 

Hiji pamiarsa ngaganggu geus ngahubungi kuring sanggeus artikel slanderous Dinten ieu ngeunaan grup evangelist Yesus asalna kadua

Läs allt!


Nu Katolik bid'ah Vallentin


Poé Valentine ieu sohor dina 14 Pébruari. Saterusna nengetan extras saeutik nu anjeun resep jeung kartu, kembang, hadiah jeung presents. 

Tapi naon anu asal, nu yayasan tradisi ieu? Nya eta Christian atawa ti hal sejenna? 

Läs allt!


Pamarentah Swedia bowing ka Islam

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1486935769-bojer-sig-for-islam.jpg

Stefan Löfven dina nganjang nagara di Teheran, Iran. Mentri Trade Swedia Ann Linde jeung awewe tina rombongan Swedia nyandak dina pakéan jeung ngagulung Muslim langsung ka Islam, sedengkeun awewe ti Amerika Serikat jeung England teu ngalakukeun hal eta basa aranjeunna éta dina nganjang nagara.

Läs allt!


pamakaman LGBT-Certified

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1486855492-hbtq-begravningar.jpg

Picture: sverigesradio.se. 

Ayeuna Gothenburg geus mimiti "LGBT-Certified 'pamakaman Swédia sacara. 

Läs allt!


Bumi datar téh buleud


A bari ago mah kapanggih ka reuwas mah aya jalma anu percaya bumi téh datar. Aya jalma anu teu Kristen anu percaya, jeung reuwas salajengna mah, aya urang Kristen anu percaya!

Läs allt!


nélépon mah ka ngahutbah ngeunaan Yesus

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1486498722-christer-aberg-och-korset.jpg

Ku alatan éta, kuring geus kapanggih teu ngan éta urang kudu obrolan ngeunaan kasalametan dina Yesus Kristus ka non-Kristen, tapi urang ogé kudu obrolan ngeunaan kasalametan pikeun maranéhanana anu Kristen di jamaah jeung gereja urang. 

Läs allt!


Buku kuat Nu peuting pangpanjangna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1486419092-bok.jpg

A carita sabenerna leungitna henteu kabayang jeung meunang sagalana. 

Läs allt!


Gambar pelukis Alkitab geus nepi 1300 barudak di Asia

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1486295368-malarbibeln.jpg

warta alus: pelukis Gambar Alkitabiah geus nepi 1300 barudak di Asia - ngaliwatan Apg29! 

Läs allt!


Nyaéta Donald Trump Dajjal?


Nyaéta Présidén AS Donald Trump Dajjal Alkitabiah atawa manéhna dipilih ku Allah?

Läs allt!


Masturbasi di Barnkanalen

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1485895108-barnkanalen-onani.jpg

Picture: Aftonbladet. 

soré ieu di 16,30 geus kids nyalurkeun SVT dina program mana maranéhanana diajar barudak ngeunaan masturbasi jeung naon Anjeun bisa nélépon rarangan.

Läs allt!


      ←→      NÄSTA

Dagens bibelord

20/02-17

“Mina älskade, om Gud så har älskat oss, då äro ock vi pliktiga att älska varandra. Ingen har någonsin sett Gud. Om vi älska varandra, så förbliver Gud i oss, och hans kärlek är fullkomnad i oss.” (1 John 4:11-12)

måndag 20 februari 2017 kl. 14:14 v. 08
Jesus söker: Vivianne


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1480721275-swisha.jpg


Plan Haman sacara: ngaleungitkeun urang Yahudi

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1485626936-ester-och-haman.jpg

Maranéhanana geus ka manéhna nu urang Mordecai belonged ka, jeung Haman kokotéténgan pikeun kasempetan pikeun ngancurkeun sakabéh Yahudi di sakabeh karajaan Ahasuerus, sabab éta Mordecai countrymen.  

Läs allt!


1,5 juta barudak Yahudi ditelasan di Holocaust nu

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1485514709-anne-frank-4-bilder.jpg

Anne Frank, kira 1941. Photo: Frans Dupont / Anne Frank Fonds. 

Anne Frank ieu salah sahiji 1,5 juta barudak Yahudi ditelasan ku Nazi jeung henchmen maranéhanana, ngan kusabab manéhna Yahudi a. Anne yuswa 15 taun.

Läs allt!


Holocaust zikir Jum 27/1


Surga TV7 geus loba program anu mangaruhan Holocaust dikirim salila Jumaah peuting.

Läs allt!


Senaste kommentarer


Är du frälst?

Ja
Nej
Jag vet inte

Allah teu poho Holocaust

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1485471651-forintelsen.jpg

Salila Holocaust anu ditelasan genep juta Yahudi, 1.9 juta kutub, ratusan rébu Roma jeung Sinti, nu ditumpurkeun jeung rébuan Saksi jeung homoseks Yéhuwa sacara.

Läs allt!


Kadutaan move US ka Yerusalem

Ku Michael Walfridsson 

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1485470672-jerusalem.jpg

Ieu téh metot pikeun nempo kumaha deukeut urang terus ningali hiji minuhan kecap prophetic. Urang saimbang, sarta terus di tepi naon we nyaho bakal datang dina mangsa nu bakal datang pondok.

Läs allt!


Real Madrid ngaluarkeun cross ku tungtutan Muslim

Klub maén bal Spanyol Real Madrid satuju sarat hiji pabrik pakean Arab ngaleupaskeun cross Christian ti logo anak.

Läs allt!


Revival di Swédia: Loba muslim anu dibaptis

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1485370457-doptes.jpg

Image: World ayeuna. 

Karek christened 21 pangungsi (lolobana muslim) di masarakat Arab dina Center Garéja di Sundbyberg. Dina Januari christened 27 Islam di Hamarbykyrkan anu kapanggih Yesus jeung repented Kristus.

Läs allt!


De tio mest klickade sidor idag


Trump nubuat datang bener?

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1485365877-trump.jpg

Picture: Aftonbladet. 

Exchange rejoices nu Donald Trump geus dicokot tempat di White House. Pikeun kahiji kalina kungsi, indéks Dow Jones Bursa Saham urang New York ayeuna lulus bangbarung ngimpi of 20.000 poin.

Läs allt!


Arken frälste - floden dödade

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1485354212-img_20170125_152216.jpg

Vattnet frälser inte - det dödar! Floden dödade allt liv på jorden, men de som var i arken räddades. På samma sätt blir de räddade som är i Jesus Kristus.

Läs allt!


Sultan Kösen - man tallest di dunya ieu dibaptis

Kahiji, dibaptis tumuwuh normal pamajikanana sarta saterusna diganti ngaranna sakabéh Sultan Kösens 251 sentimeter!

Läs allt!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1469549854-lj-konsult-o-telemarketing-ab.jpg

Kellys

- Pink someone today!



Heaven TV7 program schedule



Christer Åberg: They died in my arms 22 December 2008


Want to get saved and get all your sins forgiven? - Pray this prayer:

Jesus, I receive you now and confess you as my Lord and Savior. I believe that God raised you from the dead. I ask forgiveness for all my sins. Thank you that I am now saved. Thank you that you have forgiven me and thank you that I am now a child of God. Amen.

Did you receive Jesus in prayer above?
" Yes!


God so loved the world that he gave his only begotten Son, that whosoever believeth in him should not perish, but have everlasting life. - John 3:16


Who is a Christian?
- A Christian is a person who has received Jesus Christ, confess Him as their Lord and believe that God raised him from the dead.

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1456073653-christer-aberg-bibeln.jpg

32 scripture about to receive Jesus


Tip


Bibeln säger klart och tydligt för att bli frälst måste du ta emot Jesus!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1445939980-herr-god.jpg


Siewert Öholm geus datang imah ka Yesus


Ieu eta lembar atawa cai pikeun nyimpen?


Budha biarawan flogging barudak


Porno meunang awewe ka beroperasi dina kahirupan


Rusia nyerang Israel - perang Gog / Magog


Sabaraha baptisms aya?


Nu tetempoan tina candi di Yerusalem


Adam sareng Hawa - manusa kahiji


Kumaha, di mana jeung kunaon anjeun dibaptis?


Ulah nyaho lamun disimpen?


Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Blodet som rann från Jesu sargade kropp, det är vad som idag ger mig hopp - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-20 01:00
Kan Nordens folk räddas? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-19 01:00
Dödshjälpens baksida - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-18 01:00
Hur vet du att jorden är platt? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-17 01:00
Aktuellt från apg29 - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-16 01:00


Kellys

- Pink someone today!



Heaven TV7 program schedule



Christer Åberg: They died in my arms 22 December 2008


Want to get saved and get all your sins forgiven? - Pray this prayer:

Jesus, I receive you now and confess you as my Lord and Savior. I believe that God raised you from the dead. I ask forgiveness for all my sins. Thank you that I am now saved. Thank you that you have forgiven me and thank you that I am now a child of God. Amen.

Did you receive Jesus in prayer above?
" Yes!


God so loved the world that he gave his only begotten Son, that whosoever believeth in him should not perish, but have everlasting life. - John 3:16


Who is a Christian?
- A Christian is a person who has received Jesus Christ, confess Him as their Lord and believe that God raised him from the dead.

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1456073653-christer-aberg-bibeln.jpg

32 scripture about to receive Jesus


Tip


Bibeln säger klart och tydligt för att bli frälst måste du ta emot Jesus!


http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1445939980-herr-god.jpg


Siewert Öholm geus datang imah ka Yesus


Ieu eta lembar atawa cai pikeun nyimpen?


Budha biarawan flogging barudak


Porno meunang awewe ka beroperasi dina kahirupan


Rusia nyerang Israel - perang Gog / Magog


Sabaraha baptisms aya?


Nu tetempoan tina candi di Yerusalem


Adam sareng Hawa - manusa kahiji


Kumaha, di mana jeung kunaon anjeun dibaptis?


Ulah nyaho lamun disimpen?


Nytt från tidningar, media och bloggar

Bloggar som länkar hit

Blodet som rann från Jesu sargade kropp, det är vad som idag ger mig hopp - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-20 01:00
Kan Nordens folk räddas? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-19 01:00
Dödshjälpens baksida - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-18 01:00
Hur vet du att jorden är platt? - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-17 01:00
Aktuellt från apg29 - Apg29.nu nyhetsbrev: 17-02-16 01:00


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 53 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 33 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 16 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 11 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 9 år om han hade levt idag. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Religion Kristna bloggar.

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

1043 online! | Sidvisningar idag: 95884 | Igår: 211801

TA EMOT JESUS!

↑ Upp