536 online! | Sidvisningar idag: 3 142 | Igår: 141 053 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Wong sing matèni swara Allah - Part 2: Tari of Death

Miturut Hans Jansson , Uppsala 

Iku tari iki uga ibu kapandeng nerusake. Ing mata peteng dheweke bisa nemokake hämndbegärets kawigaten murub semangat. Dheweke wanita kang bangga lan karep kanggo daya bisa push dheweke menyang apa. 

sore iki, ing ulang Hérodès kang, ibu bakal sengit marang nabi Allah Yohanes Pembaptis kanggo puncak. kawigaten bisa weruh dicampur saka ancaman lan asurak-surak marketing dheweke sore pungkasan iki.

Dheweke bungah saiki ing bunder bentenaken saka kanca-kanca saka dheweke ora pati cetho, uga dheweke kalbu mandan kurang. Kene, dheweke felt ing ngarep. Kene dheweke wis dheweke bolo nyawa piyambak urip ing wewalering Romawi ngiyanati, intrik ngapusi.

Nalika musik iki muter munggah lan tamu padha rame bebarengan sak tembok bale gedhe kang, ngadeg Herodias ing langsir amba kanggo ngleboke utama bale kang. Dheweke wanted kanggo ndeleng carane dheweke putri ana pengunjung remen karo tari sing. Lan dheweke weruh karo kepuasan carane mata Hérodès shone amarga saka anggur kuwat lan ora paling liwat tari kinerja sampurna.

Nalika cathetan pungkasan seda adoh, ing Salome enom ing posisi Sujud sadurunge master lan tiriné. Hérodès ngomong ing swara serak lan husky ing anggur kena swasana ati Chrisye seneng banget:

Dear sethitik fl icka, takon apa wae pengin lan sampeyan bakal duwe. Lamun janji sing sumpah terus. "Apa wae sing nyuwun aku bakal dakparingi, sanadyan nganti separoning kratonku '1. Bener, iku ora bagean amba saka Kratoning cilik kang mrentah liwat. Nanging isih janji kadosta kaisar Roma, ing kasunyatan, mutusaké liwat. Nanging ing kondisi kang ana wengi, kang sumurup meh apa karo janjiné. Nanging saiki ana kesempatan pas wektune kanggo Iblis kanggo ketik ajang ing wangun Herodias wadon kang. Nalika dheweke krungu janji ngandika dhateng putrinipun, dheweke disebut Salome kanggo awake. Lan bebarengan padha sirna konco drapes abot. Sanalika padha teka piyambak Salome ngandika, karo swara gemeter:

"Punapa ingkang kula suwun?"

Langsung nanggapi hard modern nanging kalakon:

"Yohanes Pambaptis wonten" 2.

Bale pesta rauh förnöjelserna dijupuk mati maneh. music iki main lan iku Glam lan rame, nanging nalika Salome sawise periode anané iki katon sampun saka langsir gedhe ambruk bisu pungkasanipun kabeh lan ana lengkap kasepen ing bale.

Hérodès mundhak saka posisi recumbent lan kapandeng curiously ing girl lan kepingin weruh apa kang disuwun. Saiki, Nanging, wis ala ibu iku wis anjog girl iki supaya manungsa iki diselehake ing tangan. Isi saiki weruh ibu putri kang katon sadurunge Hérodès. swara cetha dheweke kuatake antarane tembok watu hard ing bale kasepen mati:

"Aku arep langsung menehi kula kepala Yohanes Pembaptis ing platter. "

Yen Hérodès nampa tamparan resounding ing pasuryan, wus ora wis luwih cingak saka panjenengané kejem marang panyuwunan ora dikarepke rampung iki.

Aman sensed kang dipeksa kepinginan iki. Iku meh kanggo dhengkul buckled lan saklawasé ambruk. Nanging isih ngadeg ana ketoke amba lan kuwat salin kang mulya. Nanging ing awake, kang gumeter kaya bocah ora nduweni daya lan wedi.

Soko nang wong madhahi lali girl pesenan dheweke. Nanging ala ing nyawa kang moyoki kang coward yen ora ngirim ing janji. kringet dingin pecah ing bathuk lan tangan tengen guncang rada minangka kang nyekel tuwung lan diulesi nganggo ambegan siji.

Iku felt kaya wong iki arep mati. Ing pikirane nyabrang saben liyane ing sirahe. Apa pancene matèni Hérodès swarané Gusti Allah? Nejl, nelpon awaké dhéwé, nanging dheweke wis diwenehi atine dosa, iku bakal njupuk Toll.

Kenya kang wis mung dansa supaya seneng wis saiki lan malih dadi ula sing kapenuhan wong karo gupuh. nuntut mata ireng marang wong [ag arep matèni swara saka Gusti Allah.

Pemandangan iki wis diputer metu ing gesang kathah wong lagi diputer karo dosa. Awalipun dadi ayu lan ketoke resik. Sin pisanan muncul dadi pangalihan aman. Nanging konco iki ana rencana katu mbalik dalan lan ninggal kang kanggo trap korban.

Supaya kita ngadeg ana dumadakan kaget dening genggeman wesi dosa. Mulane, ora nentang swara saka Gusti Allah nimbali kowé marang pamratobat lan nalika isih ana wektu. Luwih cepet saka sampeyan mikir sampeyan bakal ngadhepi karo kasunyatan sing pasukan sampeyan menyang pengajuan dening pasukan saka piala. Coba tembung saka teks ing ngisor iki:

"Iku givs wektu sadurunge kaping liyane, dikenal minangka wektu panelusuran Panjenengan. Lan sadurunge pungkasan nerusake, nimbang apa sing wèké katentreman. "

Hérodès uga wis ditulis sumpah janji edan kang. Lan kanggo wong kang posisi, iku temenan lan jijik banget lan asor pribadi ngulungaké sumpah kuwi. Minangka kanggo marga saka sumpah kang, kang waved ing prajurit lan dhawuh nguber kepinginan bocah.

Dadi kang kapenuhan maneh tuwung saka anggur kuat kang bisa nemokake ing meja lan kesapu karo tangan geter kang. Saiki dheweke felt piyambak diwajibaké numb kuatir sing ana kanggo njupuk stranglehold ing wong. Kanggo iki marang wong anggur rangsangan tartamtu, nanging ing awake dheweke ngrasa pinasthi. menats prayaan iki dadi riyaya joyous, wis kanggo wong, rodo ditampa angin kadhemen pati kanggo Sapuan munggah kadang kabeh mau. Kanthi pipi flushed saka gaweyan kasukman hastened cah wadon enom metu marang ibu. Iku temenan perjuangan gruesome kanggo kuwi wong enom kanggo nggawe panjalukan kejem lan aneh kuwi.

Nanging carane akeh enom lan inexperienced durung mimpin metu saka tumindak ala saka telpon tuwa. Wong-wong sing mimpin dening ala ora takon kanggo karusakan saka wong urip enom kang.

Ing kasus iki, Salome kontrol ibuné dhéwé. Dadi akeh sing dheweke ora bisa lali request ibu. Deweke tundhuk bakal sing kuwat saka dheweke. Mulane, dheweke bisa uga dipigunakaké kanggo iki.

tiriné, Hérodès, ajrih paukuman wong kang luwih saka Gusti Allah. Kang wis ditampilake nalika pisanan njupuk ngadeg kanggo tembung saka Gusti Allah liwat swara sakarepé. Lan saiki cowardice disambungake marang pratandhaning karusakan blok. Marga saka sumpah, kang dhawuh matèni swara saka Gusti Allah ing uripé. Iki bakal kita elinga peranganing ati-ati Kitab Suci, kita wis dipetik ing purwaka kanggo nulis:

"Dina iki, yen krungu swara kang, harden ora atimu."

Nalika nawakke minangka panah ing partai utama Hérodès terus menyang geni murub cemlorot. Nanging bengi, musik diwiwiti kalem mudhun nalika siji sawise liyane saka musisi sijine mudhun instruments sing.

Akhire mandegake tari lan iku kaya desahan pati kesapu liwat bale uga-nepsu. Sepi paving dalan liwat throng ing panggonané Sang Prabu Herodhes iki stunned. Prajurit dikirim metu ing misi agawe kang wis bubar diajukake hadiah anéh saka bapak kuwaloné sing cah wadon minangka bulak nyerahke marang ibuné. Dheweke, ing siji, dadi hard pinggan salaka minangka kono mirsani knuckles saka tangan whitened. Sang iki isih dripping saka sirah severed lying ing saucer. Nanging karo telpon lan nguwasani langkah dheweke mlaku nganti pangeran halvdruckne lan dianakaké metu arupa: pinggan salaka kanthi sirah wong mati kang.

Ing wayahe, kang weruh karo mata dhewe apa asil urip involuntary ing vices lan kepinginan dadi. Wis matèni swara saka Gusti Allah. Swara sing isih marang wong pengen tobat, sanadyan kang isin iku. Swara jero mudhun tresna krungu lan sing ana Danna nyawa kang urip geger kang wis selawase cemuwit.

Hérodès iki mung dibintangi ing tutuk saiki ditutup, saka kang tembung Allah disebut. Mata Broken kakosongan wis diganti ing katresnan anget uga nggolèki langgeng pandjenengan Hérodès. Tau sadurunge wis Hérodès felt dadi wedi kahanan dhewe madhep kaukum langgeng.

Iku kaya wong matèni prospek kanggo tentrem ing awake dhewe. Jasadé digawa metu dening shudder ing pikiraken iki. Panjenenganipun wis mbungkem swara sing ngandika marang saka siji lan Gusti Allah sing urip. A Manginggil mlayu liwat wong. Nuli minger ninggal lan felt lara. valet kang enggal. Banjur dipindhah menyang ing jero kadhatone, adoh saka medeni wengi kang kang dipengini isih ketoke haunt wong.


Cathetan: 1) Mark.6: 21- 23 2) Mark.6: 24-28. 3) Heb.4: 7

Artikel lan video sing digawe dening liyane saka Apg29.nu kudu views sing blog ora nuduhake.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Friday 21 December 2018 23:01 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


0 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



The undesired - Part 21

bayangan

Kula terus lan obah crita kula minangka sethitik cah lanang undesirable. 

3

Läs allt!


bali lan tanah Bulan kang ing gambar sing padha

Bulan lan bumi

Satelit Chinese Longjiang-2 foto rembulan bali lan tanah ing gambar sing padha.

83

Läs allt!


The undesired - Part 20

bayangan

Tutugan saka crita harrowing saka kanak-kanak minangka anak bayangan.

5

Läs allt!


sekolah LGBTQ mulang kang wong ora

sekolah LGBTQ mulang kang wong ora

New Dagbladet. 

Swedia kang LGBT College pisanan menehi training taunan kanggo LGBT lan feminists ing bejat ing aturan. 

22

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Women saiki bisa nggawe aborsi saindhenging meteng ing New York

Kang ana ing dina Nuh ...

Miturut Mikael Walfridsson  Ing dina kang padha, rembulan getih shone ing langit liwat New York, njupuk kutha, sing saiki bisa nindakake aborsi sing aplikasi ing kabeh meteng wong wadon kang.

45

Läs allt!


Pengangkatan utawa Mangsa Kasangsaran?

Pengangkatan utawa Mangsa Kasangsaran?

Miturut Holger Nilsson Aku dadi salah lan sangsara angel ngilangi metu, aku bakal langsung wara-wara sing iki kasenengan sunnat lan kita kudu nguripake adoh saka Antikristus, lan kita kudu ngalami kasangsaran gedhe tenan. Nanging yen aku tengen lan wong liya sing mikiraken supaya - sing Gusti bisa teka ing sembarang wektu lan nindakaken - banjur wong-wong sing ora ngabarake iku ora kesempatan kanggo mbenerake sing pesen, sing kita bisa nindakake.

18

Läs allt!


Ing bayangan - Part 19

Ing bayangan - Part 19

Ing bagéan iki aku pitutur marang kowe acara banget distressing, apa kedaden kanggo Michael minangka aku tak menyang perang karo bagéan pungkasan.

4

Läs allt!


"Kristen" rapper dipenjara kanggo raping wadon dipatèni ing ngarep Nursing

Aku mesthi, ora tembung sing perawat rap yen iku tumindak luput saka rudo pekso wong wadon dipatèni, Kristen.

6

Läs allt!


Pitados kang pengangkatan - Part 4

Christer Åberg Interviewing ngarep saka Holger Nilsson bab pengangkatan pitados. Part 4 metu saka 10.

0

Läs allt!


warplanes Russian miber ing wilayah Swedish tanpa ijin

warplanes Russian miber ing wilayah Swedish tanpa ijin

Gambar: Aftonbladet. 

Telung pesawat militèr Rusia miber tanpa ijin ing wektu cendhak ing wilayah Swedish ana. A pesawat SIGINT, lan loro warplanes miber liwat Karlshamn.

12

Läs allt!


Allah Islam kang palsu iki ora pikiranku

Allah Islam kang palsu iki ora pikiranku

Reader Mail dening Stefan Eliasson

Kristen lan Muslim nyembah Gusti Allah ingkang sami? Islam mucalaken bilih Qur'an punika pungkasan wahyu Allah, kang diganti ing Kitab Suci sadurungé, IE Torah lan Kitab Suci. Iki tegese podho Kristen lan Islam kudu lengkap. Yen sinau topik rauh nemokake yen pratelan ora bisa dadi luwih palsu.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


Ing bayangan - Part 18

Christer Åberg bayangan

18 part of serial bab kanak-kanak. Kita wis teka ing sekolah nalika miwiti ing kelas VII. Bagean bakal kaget, kang iya kanggo kula nalika kedaden.

3

Läs allt!


Papan Migration takon pitakonan salah kanggo nemtokake yen sing Kristen

test2

Paling Papan Migration 12 pitakonan rampung mokal kanggo njawab, lan uga rampung ora ono guno nalika bener mung perlu Jeksa Agung bisa ngetokake kanggo nemtokake yen wong iku Kristen utawa ora.

32

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

New Age paves cara kanggo Antikristus

New Age paves cara kanggo Antikristus

Miturut Holger Nilsson  Ing taun 1980-an, kita duwe liyane lan liyane teka tengen istilah "New Age". Isih dadi, Nanging, akeh puzzled dening apa Age New soko, senadyan kasunyatan sing mayuta-yuta ing saindhenging donya wis kena, kena pengaruh lan melu ing gaya iki saiki nyapu nerusake. Contone, ing taun-mburi 1986-87, Enggal kang Eve, iku mayuta-yuta wong sing lunga menyang semedi, sadar lan tumindak ritual. Iku ora ketepakan iki kedaden nanging ana gaweyan ingkang tumata saka wong Umur anyar donya.

46

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Bakal kang diganti jinis swarga?

Embuh piye critane adhine

Bakal wong menyang swarga sing wis diganti jinis liwat surgery?

9

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Dosa?

kanca

Reader Mail dening David Billström Yesus punika model peran utami kita kanggo nggayuh metu kanggo wong sing ora pracaya. Nalika Gusti Yesus rawuh ing jagad, kang sumurup apa arep ing ing wong-wong sing padha sowan ing ngarsané. Iku padha dina iki.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 07, söndag 17 februari 2019 kl. 00:26

Jesus söker: Alexandra, Sandra!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



A museum McJesus kasalib ing Israel

Kasaliba McJesus

Photo: SVT. 

Mbantah ing Israel marang Jani Leinonen "kriya" McJesus nggambaraken kasalib Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


The undesired - Part 17

Christer Åberg Salam

Saiki aku terus karo goyang lan ngormati serial saka kanak-kanak. Crita bakal nambah ing kakiyatan lan dadi malah luwih serem. Sawetara bagean banget macem lan gripping saiki dumunung ing ngarep.

0

Läs allt!


A kasepen Yesus - Wong sing matèni swara Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala Hérodès ketemu kita maneh ing crita Kitab Suci. Iki wektu kang stands ing ngarsane Gusti Yesus. Iku wis banjur wis telung taun wiwit beheading Yohanes Pembaptis kang.

2

Läs allt!


dhaftar ala - Wong sing matèni swara Allah - Part 5

prajurit

Miturut Hans Jansson , Uppsala Ana sing "pinter" lan ala tumindak Hérodès ing babak kita njlentrehke. Sing ndadekke aku apa kang katulisan ing kitab Purwaning Dumadi.

5

Läs allt!


nabi Kristin kang bener karo wektu kita

- A nabi bab kaping pungkasan!

Ing wangsit kuna saka 1800 Dhiskusi bab Gusti Yésus kanggo nuduhake munggah ing gunung ing Swedia ing dina pungkasan, lan banjur ing gunung kanggo kabeh kanggo ndeleng!

14

Läs allt!


"Gusti Allah mberkahi aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika"

Reader Mail dening Nils 

Aborsi - Mom

Wong wadon saiki wis program Netflix Air ngendi dheweke kebayar pajeg kanggo aborsi, lan ateges karo tembung: "Gusti Allah mberkahi Aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika", lan sing lan tari kanggo iku.

38

Läs allt!


Ing neraka, kesurupan dosa

Yen pindhah menyang neraka, sampeyan kesurupan. Sing apa neraka punika. Kaya wong sugih ing Lukas 16, sampeyan bakal kasiksa ing geni. Kabeh wong-wong dosa pindhah menyang neraka, lan padha pindhah ana kanggo bakal nandang sangsara.

103

Läs allt!


Biasane bayi wis an 'Ex'

Biasane bayi wis Ex

Photo: Gambar saka Facebook. 

Pendhudhuk New York City saiki bisa ngganti Jenis Kelamin sing tanpa certificate medical. Menapa malih, padha malah bisa ngganti Jenis Kelamin bayi kang.

5

Läs allt!


Yen sampeyan lair ing awak salah, sampeyan bisa lair maneh

Loui Sand

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Sand, 26, inggih punika lintang handball Swedish sing saiki mandheg muter handball kanggo nyelidiki kanggo dysphoria gender. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Reader Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Gambar: Saka TV4. 

Price kanggo Aktor paling apik tindak yaiku Christian Bale ing Wakil film, sing Ngaturaken Sembah Nuwun inspirasi: Iblis.

43

Läs allt!


Amerika News about Swedia: microchips implanted kanggo Manajemen itungan ing Swedia

Reader Mail dening Nils 

microchip

Ing Stockholm, Swedia, milih 1000 kanggo milih Shop karo Microsystems cilik. Kripik implanted ing kulit.

55

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 468 960 056 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 168 bloggartiklar, 94 176 kommentarer och 61 940 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp