Webb-TV | Frälsningskandidater NY | Bönesidan | Själavårdssidan NY | Sök | Kontakt
Surfar nu: 538 www.apg29.nu

Wong sing matèni swara Allah - Part 2: Tari of Death

Miturut Hans Jansson , Uppsala 

Iku tari iki uga ibu kapandeng nerusake. Ing mata peteng dheweke bisa nemokake hämndbegärets kawigaten murub semangat. Dheweke wanita kang bangga lan karep kanggo daya bisa push dheweke menyang apa. 

sore iki, ing ulang Hérodès kang, ibu bakal sengit marang nabi Allah Yohanes Pembaptis kanggo puncak. kawigaten bisa weruh dicampur saka ancaman lan asurak-surak marketing dheweke sore pungkasan iki.

Dheweke bungah saiki ing bunder bentenaken saka kanca-kanca saka dheweke ora pati cetho, uga dheweke kalbu mandan kurang. Kene, dheweke felt ing ngarep. Kene dheweke wis dheweke bolo nyawa piyambak urip ing wewalering Romawi ngiyanati, intrik ngapusi.

Nalika musik iki muter munggah lan tamu padha rame bebarengan sak tembok bale gedhe kang, ngadeg Herodias ing langsir amba kanggo ngleboke utama bale kang. Dheweke wanted kanggo ndeleng carane dheweke putri ana pengunjung remen karo tari sing. Lan dheweke weruh karo kepuasan carane mata Hérodès shone amarga saka anggur kuwat lan ora paling liwat tari kinerja sampurna.

Nalika cathetan pungkasan seda adoh, ing Salome enom ing posisi Sujud sadurunge master lan tiriné. Hérodès ngomong ing swara serak lan husky ing anggur kena swasana ati Chrisye seneng banget:

Dear sethitik fl icka, takon apa wae pengin lan sampeyan bakal duwe. Lamun janji sing sumpah terus. "Apa wae sing nyuwun aku bakal dakparingi, sanadyan nganti separoning kratonku '1. Bener, iku ora bagean amba saka Kratoning cilik kang mrentah liwat. Nanging isih janji kadosta kaisar Roma, ing kasunyatan, mutusaké liwat. Nanging ing kondisi kang ana wengi, kang sumurup meh apa karo janjiné. Nanging saiki ana kesempatan pas wektune kanggo Iblis kanggo ketik ajang ing wangun Herodias wadon kang. Nalika dheweke krungu janji ngandika dhateng putrinipun, dheweke disebut Salome kanggo awake. Lan bebarengan padha sirna konco drapes abot. Sanalika padha teka piyambak Salome ngandika, karo swara gemeter:

"Punapa ingkang kula suwun?"

Langsung nanggapi hard modern nanging kalakon:

"Yohanes Pambaptis wonten" 2.

Bale pesta rauh förnöjelserna dijupuk mati maneh. music iki main lan iku Glam lan rame, nanging nalika Salome sawise periode anané iki katon sampun saka langsir gedhe ambruk bisu pungkasanipun kabeh lan ana lengkap kasepen ing bale.

Hérodès mundhak saka posisi recumbent lan kapandeng curiously ing girl lan kepingin weruh apa kang disuwun. Saiki, Nanging, wis ala ibu iku wis anjog girl iki supaya manungsa iki diselehake ing tangan. Isi saiki weruh ibu putri kang katon sadurunge Hérodès. swara cetha dheweke kuatake antarane tembok watu hard ing bale kasepen mati:

"Aku arep langsung menehi kula kepala Yohanes Pembaptis ing platter. "

Yen Hérodès nampa tamparan resounding ing pasuryan, wus ora wis luwih cingak saka panjenengané kejem marang panyuwunan ora dikarepke rampung iki.

Aman sensed kang dipeksa kepinginan iki. Iku meh kanggo dhengkul buckled lan saklawasé ambruk. Nanging isih ngadeg ana ketoke amba lan kuwat salin kang mulya. Nanging ing awake, kang gumeter kaya bocah ora nduweni daya lan wedi.

Soko nang wong madhahi lali girl pesenan dheweke. Nanging ala ing nyawa kang moyoki kang coward yen ora ngirim ing janji. kringet dingin pecah ing bathuk lan tangan tengen guncang rada minangka kang nyekel tuwung lan diulesi nganggo ambegan siji.

Iku felt kaya wong iki arep mati. Ing pikirane nyabrang saben liyane ing sirahe. Apa pancene matèni Hérodès swarané Gusti Allah? Nejl, nelpon awaké dhéwé, nanging dheweke wis diwenehi atine dosa, iku bakal njupuk Toll.

Kenya kang wis mung dansa supaya seneng wis saiki lan malih dadi ula sing kapenuhan wong karo gupuh. nuntut mata ireng marang wong [ag arep matèni swara saka Gusti Allah.

Pemandangan iki wis diputer metu ing gesang kathah wong lagi diputer karo dosa. Awalipun dadi ayu lan ketoke resik. Sin pisanan muncul dadi pangalihan aman. Nanging konco iki ana rencana katu mbalik dalan lan ninggal kang kanggo trap korban.

Supaya kita ngadeg ana dumadakan kaget dening genggeman wesi dosa. Mulane, ora nentang swara saka Gusti Allah nimbali kowé marang pamratobat lan nalika isih ana wektu. Luwih cepet saka sampeyan mikir sampeyan bakal ngadhepi karo kasunyatan sing pasukan sampeyan menyang pengajuan dening pasukan saka piala. Coba tembung saka teks ing ngisor iki:

"Iku givs wektu sadurunge kaping liyane, dikenal minangka wektu panelusuran Panjenengan. Lan sadurunge pungkasan nerusake, nimbang apa sing wèké katentreman. "

Hérodès uga wis ditulis sumpah janji edan kang. Lan kanggo wong kang posisi, iku temenan lan jijik banget lan asor pribadi ngulungaké sumpah kuwi. Minangka kanggo marga saka sumpah kang, kang waved ing prajurit lan dhawuh nguber kepinginan bocah.

Dadi kang kapenuhan maneh tuwung saka anggur kuat kang bisa nemokake ing meja lan kesapu karo tangan geter kang. Saiki dheweke felt piyambak diwajibaké numb kuatir sing ana kanggo njupuk stranglehold ing wong. Kanggo iki marang wong anggur rangsangan tartamtu, nanging ing awake dheweke ngrasa pinasthi. menats prayaan iki dadi riyaya joyous, wis kanggo wong, rodo ditampa angin kadhemen pati kanggo Sapuan munggah kadang kabeh mau. Kanthi pipi flushed saka gaweyan kasukman hastened cah wadon enom metu marang ibu. Iku temenan perjuangan gruesome kanggo kuwi wong enom kanggo nggawe panjalukan kejem lan aneh kuwi.

Nanging carane akeh enom lan inexperienced durung mimpin metu saka tumindak ala saka telpon tuwa. Wong-wong sing mimpin dening ala ora takon kanggo karusakan saka wong urip enom kang.

Ing kasus iki, Salome kontrol ibuné dhéwé. Dadi akeh sing dheweke ora bisa lali request ibu. Deweke tundhuk bakal sing kuwat saka dheweke. Mulane, dheweke bisa uga dipigunakaké kanggo iki.

tiriné, Hérodès, ajrih paukuman wong kang luwih saka Gusti Allah. Kang wis ditampilake nalika pisanan njupuk ngadeg kanggo tembung saka Gusti Allah liwat swara sakarepé. Lan saiki cowardice disambungake marang pratandhaning karusakan blok. Marga saka sumpah, kang dhawuh matèni swara saka Gusti Allah ing uripé. Iki bakal kita elinga peranganing ati-ati Kitab Suci, kita wis dipetik ing purwaka kanggo nulis:

"Dina iki, yen krungu swara kang, harden ora atimu."

Nalika nawakke minangka panah ing partai utama Hérodès terus menyang geni murub cemlorot. Nanging bengi, musik diwiwiti kalem mudhun nalika siji sawise liyane saka musisi sijine mudhun instruments sing.

Akhire mandegake tari lan iku kaya desahan pati kesapu liwat bale uga-nepsu. Sepi paving dalan liwat throng ing panggonané Sang Prabu Herodhes iki stunned. Prajurit dikirim metu ing misi agawe kang wis bubar diajukake hadiah anéh saka bapak kuwaloné sing cah wadon minangka bulak nyerahke marang ibuné. Dheweke, ing siji, dadi hard pinggan salaka minangka kono mirsani knuckles saka tangan whitened. Sang iki isih dripping saka sirah severed lying ing saucer. Nanging karo telpon lan nguwasani langkah dheweke mlaku nganti pangeran halvdruckne lan dianakaké metu arupa: pinggan salaka kanthi sirah wong mati kang.

Ing wayahe, kang weruh karo mata dhewe apa asil urip involuntary ing vices lan kepinginan dadi. Wis matèni swara saka Gusti Allah. Swara sing isih marang wong pengen tobat, sanadyan kang isin iku. Swara jero mudhun tresna krungu lan sing ana Danna nyawa kang urip geger kang wis selawase cemuwit.

Hérodès iki mung dibintangi ing tutuk saiki ditutup, saka kang tembung Allah disebut. Mata Broken kakosongan wis diganti ing katresnan anget uga nggolèki langgeng pandjenengan Hérodès. Tau sadurunge wis Hérodès felt dadi wedi kahanan dhewe madhep kaukum langgeng.

Iku kaya wong matèni prospek kanggo tentrem ing awake dhewe. Jasadé digawa metu dening shudder ing pikiraken iki. Panjenenganipun wis mbungkem swara sing ngandika marang saka siji lan Gusti Allah sing urip. A Manginggil mlayu liwat wong. Nuli minger ninggal lan felt lara. valet kang enggal. Banjur dipindhah menyang ing jero kadhatone, adoh saka medeni wengi kang kang dipengini isih ketoke haunt wong.


Cathetan: 1) Mark.6: 21- 23 2) Mark.6: 24-28. 3) Heb.4: 7

Artikel lan video sing digawe dening liyane saka Apg29.nu kudu views sing blog ora nuduhake.


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

0 kommentarer

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 16, fredag 19 april 2019 kl. 20:26

Jesus söker: Olaus, Ola!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
fredag 19 april 2019 13:35

Är helt mentalt slut. Blir yr och trött. Orkar inte med min familj eller jobb. Snälla be om helande.

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp