684 online! | Sidvisningar idag: 63 915 | Igår: 185 872 |

www.apg29.nu


1 miliono islamanoj plenigis la stratojn aŭdi pri Jesuo

Reader Poŝto de Nils 

- Mi volas diri al vi ion: Neniu povas scii vian nomon sed Jesuo scias vian nomon, predikis Marilyn Hickey por milionoj islamanoj en Pakistano.

"Mi diras mi amas islamanoj kaj islamanoj amas min. Ĝi estas preter mia imago, ke ni devus 1 miliono en kunveno."

Ne nur kiel famkonata televida evangeliisto diras dr. Marilyn Hickey en la intervjuo pri tio. Kaj tiu kunveno kun 1 miliono islamanoj plenigis la stratojn de Karaĉio en Pakistano. Ili kolektis aŭdi la 85-jaraĝa avino dividi la bona novaĵo de Jesuo: 

"Mi volas diri al vi ion: Neniu povas scii vian nomon sed Jesuo scias vian nomon." 

Demandite kio la reago estas ke por 1 miliono da personoj en Karaĉio? ŝi respondas: 

"Li scias, kie vi estas, kiu vi estas kaj havas provizon por via vivo."

Dr. Hickey komencis sian predikadon en malgranda Denver preĝejo, kaj evoluis en internacia televido servo, kaj estas nun elatinganta al la islama mondo. Ŝi klarigas, 

"La kialo mi enfokusigi estas, ke antaŭ tiu ĉi fariĝis tia movado en la mondo, Dio diris al mi preĝi super la islama mondo. Mi pensis, tio estas freneza, vi scias, mi estas amerika virino, do mi parkeris kiel 40 islamaj landoj kaj petis ĉiun tago dum longa tempo, eble kvar jaroj aŭ pli. Tiam Dio komencis sendi al mi al ili. "

Marilyn donas tutan gloron al Jesuo kaj tra Li diras al ŝi amaskunvenoj ŝi vidis sennombrajn miraklojn. Virino kun unujara knabino atestas, 

"Rigardu mian filinon, ŝi estos jaro kaj ĉiuj tumoroj en la okuloj malaperis. Dio donis al sia vivo kaj sano, kaj mi promesis Dion doni al mi ŝancon: Ĉiuj de mia filino kaj mi volas danci kaj donas ateston kaj mi dancas. "

Ekde dancante patrino kun la bebo en la brakoj. Komento: Ĉi tiuj homamasojn kiuj venis vidi vin bonanonci estas pli ol roko steloj en Usono. 

"Ne demandu kial. Ili nomas min panjo kaj mi diras al vi, la plimulto el ili nomas min Pakistana patrino, tial estas la Dia favoro. Mi kompromisi neniu. Mi diras precize kiel Jesuo mortis por viaj pekoj, leviĝis el la mortintoj, se vi pentu, kaj kredu ke Li faros en vian koron. Do vi scias ĝi ne estas kompromison mesaĝo, sed mesaĝo de resanigo de spirito, animo kaj korpo. "

Eldonita Aŭgusto 9, 2017

Povas kredi sed tio okazas al esti la komenco de la lasta monda spirita elverŝado kiun multaj vidis profetante!

"Dio scias, kie vi estas, kiu vi estas kaj havas provizon por vi" en ĉi tiuj lastaj tagoj!


Nils

Reader Poŝto


rilataj:

--- 
Rimarko: Reader Mail, artikoloj kaj komentoj skribitaj de homoj krom mi, ( Christer Aberg, fondinto Apg29 ), eble havas opiniojn kiuj ne ĉiam dividas. Miaj artikoloj estas ĝenerale sen subskribi.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Sunday 21 January 2018 22:19 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


25 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lena Henricson

Vi får tacka Gud att så många muslimer kommer till tro på JESUS idag! Låt oss också be för dem! De flesta av dem får ju lida svår förföljelse.

Svara -   - 21/1-18 22:48 -


Niklas Jönsson

Tack Jesus för att det är så många som kommer till tro på dig idag och att det är ännu fler som för höra budskapet om dig för allra första gången över huvud taget, för alla ska få höra budskapet om dig innan upplyftandet sker och bröllopsfesten tar sin början.Hoppas på en brant stigning av antalet nyfrälsta framöver innan jorden dränks av ännu mera våld, mord och krig än vad det är idag, det är mycket redan nu och dagligen.Tack underbare Jesus för att jag får tillhöra dig.

Svara -   - 21/1-18 23:17 -


David Ström

Jag älskar inte muslimer, men det är tydligt att Gud älskar människan oavsett vem han är eller vad han tidigare gjort i sitt liv. Vill han ta emot, så får även värsta skithög få ett nytt hjärta. Jag har sett att den som fått mycket förlåtet kan vara väldigt stark i ande och tro. Upprättad av Gud till att leva sitt liv i frid och helighet.

Svara -   - 22/1-18 03:49 -


nils

Svar till David Ström.

David.om du menar att muslimer inte skulle vara lika älskade av Herren som Du är,då är det något som inte stämmer i ditt liv med Jesu ord,som är Alla Syndares vän!

Guds Kärlek gör ingen skillnad på folkslag,religiös tillhörighet etc.och i himlen finna inga Pingstvänner eller andra beteckningar,utan bara syndare Frälsta av nåd!
Och om de möter Jesus har de ju också blivit din broder och syster;Om att inte älska din broder säger 1Joh.2:9-10.
"Den som säger sig vara i Ljuset och hatar sin broder,han är Ännu alltjämt i mörkret,
Den som älskar sin broder,han förbliver i Ljuset,"1Joh.9-10
Var skulle du och jag vara,om vi vuxit upp i Pakistan med Muslimska föräldrar?
Många Muslimer tar sitt sökande efter Gud på allvar,till skillnad mot Västvärldens ytliga och ljumna religiösa och Jesus ser Alltid till Hjärtats längtan efter Gud. Mvh/nils

Svara -   - 22/1-18 08:20 -


SAS

Svar till David Ström.

Vet du om att på korset så dog Jesus även för muslimerna om du nu har förakt mot dem så får du komma till korset och lägga ner det så Herren kan fylla ditt hjärta med Kärlek för muslimerna David🙂. Jag har sett många kristna ha förakt mot muslimer och hur ska då dessa muslimer se Jesus i våra liv?

Gud Välsigne dig och jag ber för dig🙏🏼

Svara -   - 22/1-18 08:36 -


bengt

vi ska hata islam men älska muslimer

Svara -   - 22/1-18 09:15 -


JL

Detta kan vara bra nyheter, men behöver inte heller vara det.

I koranen kan man ju läsa om Jesus, eller isa som han heter där. Så att berätta om Jesus för muslimer är nog ingen big deal.

Det går alldeles utmärkt att förneka Jesus och ändå tro på att han finns. Med förneka så innebär det att en människa inte erkänner Kungens vinst på korset. Att Jesus inte var Gus son, messias, utan bara en profet i mängden. Då förnekar man Jesus.

För er som hackar på David. Ingenstans i bibeln står det att ni skall älska antikrist. Inte någonstans. Det står i bibeln att ni skall älska er fiende, och det är era personliga fienden. De som stjäl av er, de som hånar er, de som inte kommer överens med på ett personligt plan. Dessa har ni träffat i verkliga livet och ni har ganska säkert en personlig relation till dem. Ingenstans i bibeln står det att ni skall älska det som är i satan.

Matt 3:7 ”Men när han såg att många fariseer och sadduceer* kom för att bli döpta av honom, sade han till dem: ”Ni huggormsyngel* vem har fått er att tro att ni kan fly undan den kommande vredesdomen?”

Ser det ut som Jesus älskade sina andliga fienden? Att han la sig platt som en pannkaka för motståndaren? Nej, han kände av sin andliga motpol och vek inte en tum. Allt Jesus gjorde är tillåtet för oss, Jesus var perfekt.

Svara -   - 22/1-18 09:28 -


bengt

vi ska älska människor

men inte religionen

inte islam

Svara -   - 22/1-18 10:04 -


Sam G Ö

I Koranen är Jesus en profet bland profeterna, men för oss kristna är han vår och världens Frälsare! Enligt Muhammed hade Gud ingen Son!

Svara -   - 22/1-18 10:07 -


bengt

dessutom ser man muhammed som en större profet än Jesus

Svara -   - 22/1-18 10:34 -


Peter Hall

Svar till SAS.

Den kristna läran om Jesus, som världens frälsare, utbreddes i närmare 600 år, innan Antikrists religion beträdde världsscenen. Varför tillät Gud den allsmäktige denna lära? Svaret får vi i 2Tess.2:9-10.

De människor som inte hade tagit emot budskapet från "någon av Jesu minsta lärljungar" fick alltså som straff, att bli bedragna, så att de trodde lögnen.

Om man idag föds i ett muslimskt land, som inte tillåter den kristna läran, hur kan då Gud skuldbelägga denna varelse, som är utestängd från nåden? Skall den människan straffas, bara för att förfäderna hade ådragit sig skuld, genom att inte ge kärleken till sanningen rum? Kommer Gud nu att låta muslimerna få höra evangelium? I Europa går ju händelseutvecklingen i rakt motsatt riktning.

Fundera på detta?

Svara -   - 22/1-18 11:04 -


SAS

Svar till bengt.

Amen Pastorn😃

Svara -   - 22/1-18 11:06 -


SAS

Svar till Peter Hall.

Tack för det du skriver Peter🙂

Varför Gud tillät Islam och andra villoläror kommer jag att tänka på det står att de inte gav rum för sanningen i sinna hjärtan. Jag ser naturligtvis hur Islam som religion förstör i Europa och Sveriges regering med Margot Wallström är en skandal för vårt land broder eller har du annan åsikt? Vi hör idag reporter från de muslimska länderna att muslimer får se Jesus i syner och drömmar och Guds vägar för muslimvärlden är större än vad jag kan tänka.
Gud Välsigne dig Peter

Svara -   - 22/1-18 11:11 -


nils

Svar till JL.

Varför Jesus talade så till fariseerna var att de hatade och förkastade Honom när han kom med nådens budskap.

Genom att förkasta Jesus,förkastade de därmed sin egen chans till frälsning.
De älskade Lagen och ville ej erkänna sitt Misslyckande,att svälja sin stolthet.
Dessa Muslimer får nu kanske sin första och enda chans att höra om Guds nåd och erkänner sin besvikelse över Islams bedrägeri,vilket ej fariseerna gjorde inför sig själva.
Ett viktigt inslag i Marilyns möten är helanden och under,vilket öppnar upp muslimernas hjärtan,men så gjorde ju också Jesus inför fariseerna och de ville ändå ej tro!
Gud är både Rättvis och Rättfärdig,och nu får dessa göra sitt val likt vi alla med en Fri Vilja,som Gud respekterar och dömer oss efter.
Hoppas du valt den Jesus som Älskar alla Muslimer lika Mycket som oss Svenskar!

Svara -   - 22/1-18 11:24 -


JL

Svar till nils.

Ja nog har frikyrkan älskat muslimer, men det var faktiskt Gud vi skulle älska.

Svara -   - 22/1-18 13:30 -


JL

https://youtu.be/rHVPPOrLW4Y

http://www.alltombibeln.se/bibelfragan/astrolog.htmhttp://www.alltombibeln.se/bibelfragan/astrolog.htm

Svara -   - 22/1-18 14:03 -


bengt

men alla i frikyrkan älskar inte islam

det får vi inte höra

det ska vi inte göra

Svara -   - 22/1-18 14:34 -


bengt

tack SAS

jag är inte pastor

men hedrande ändå

Svara -   - 22/1-18 14:36 -


bengt

det är nog vanligare att frikyrkan älskar

katolisism än islam

men det är illa det också

Svara -   - 22/1-18 14:39 -


nils

Svar till JL.

...Och älska vår nästa som oss själv.

Svara -   - 23/1-18 07:00 -


JL

Ja med tanke på hur mycket frikyrkan älskar sin nästa, så älskar de väl sig själva mer än Gud.

Svara -   - 23/1-18 07:27 -


bengt

ja tyvärr kan det vara så i.många fall

Svara -   - 23/1-18 08:19 -


Rolf

Jesus förnekas inte vad jag vet av muslimer. Vad som förnekas är att Jesus är Guds son och uppstod från det döda. Jesus ses som en av profeterna av muslimer så det är inte konstigt alls att muslimer tar emot Jesus men då som profet likt de tagit emot Muhammed som den siste profeten. Inte mottagande likt vi kristna gör och tror.

Svara -   - 23/1-18 09:21 -


Peter Hall

Svar till SAS.

Jag delar din åsikt. Vi får se, om Gud förbarmar sig över muslimerna nu vid tidens slut, såsom han skall förbarma sig över judarna. Rom.11:31-32

Skriften talar om en slutdom, som Gud skall avgöra med hast. Det har väl inte gått någons näsa förbi, att judarna är islams ärkefiender. Prövostenen är Jerusalem, som många skall sarga sig illa på. Muslimer som saknar empati för sin nästa kommer obönhörligen att lockas med i "den stundande striden". Upp.20:8-10

Det är här Jesu uttalande blir förståeliga. "Den som tror på mig skall icke förgås, utan hava evigt liv. Den som hatar sin broder är en mandråpare och har icke beständigt liv i sig."

"Men de himlar och den jord som nu finnas, de hava i kraft av samma ord blivit sparade åt eld, och de förvaras nu till domens dag, då de ogudaktiga människorna skola förgås. 2Petr.3:7

"Den falske profeten" är Muhammed. Eftersom han gick ur tiden redan år 632, så vet vi var på Guds tidsaxel vi befinner oss.

Svara -   - 23/1-18 16:29 -


bengt

det är tyvärr så att marilyn hickey är

trosförkunnare

Svara -   - 23/1-18 20:12 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?"Sen mono, ni eniras la diĝita diktatoreco"

Bitcoin

"Sen mono, ni eniras la diĝita diktatoreco", diras Björn Eriksson, iama nacia polica komisaro. Laŭ nova studo, la 24 de marto de 2023 kiel mono fariĝas senrilata en Svedio. 

7

Läs allt!


Aŭstralio rekonas Jerusalemon kiel Israelo ĉefurbo

Aŭstralio rekonas Jerusalemon kiel Israelo ĉefurbo

Bildo: sverigesradio.se. 

Per Holger Nilsson Aŭstralio nun rekonas Jerusalemon kiel Israelo ĉefurbo.

24

Läs allt!


44 mortintoj en pafadoj ĝis nun ĉi tiu jaro en Svedio

Pidtol

Ĝis nun ĉi tiu jaro tie estis 44 fatalaj pafadoj en Svedio. La rekordo de lasta jaro kun 43 mortintoj estas la batalo. 

10

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Preĝejo Manlibro distordas bibliaj amikeco al gejaj rilatoj

gayäktenskap

La nova preĝejo manlibro distordas bibliaj rakontoj por inkludi la gejeco en la sekcio sur geedzecoj. Ili asertas, ke la amikeco inter David kaj Jonatan, kaj Ruth kaj Naomi pri gejaj rilatoj.

18

Läs allt!


Ĉu ni povas kompreni la signojn?

la signoj

Per Mikael Walfridsson Per studanta la signojn de la tempo, oni povas esti certa pri, ke ni vivas en la estonteco finaĵo. Kio do estas la karaktero kiu estas esenca por ni scii kaj senti la tempoj ni vivas en? 

13

Läs allt!


Ĉu vi kuraĝas pensi?

Reader Poŝto de Davido B 

1

Läs allt!


AI - artefarita inteligenteco - la plenumon de la Biblio de 2000 jaroj

Reader Poŝto de Nils 

AI - Artefarita Inteligenteco

Ĝi nun okazas ĉe vertiĝodona rapido estas AI, artefarita inteligenteco (artefarita inteligenteco), kaj jam evoluigis parolante kaj pensante robotoj. Skribas ne ĉi timigi, sed por ke ni konscias kiel malproksime ĝi 2,000 jaroj la Biblio antaŭdiris teknologiaj disvolviĝoj estis, do ni rajtas indiki la tempon!

19

Läs allt!


UN perfida interkonsento estis aprobita hieraŭ

UN migrado interkonsentoj permesas libera enmigrado

Foto: Libera tempo. 

Hieraŭ estis aprobita Enmigrado Interkonsento de la Unuiĝintaj Nacioj kiuj, principe, malfermu iliajn limojn senpage enmigrado. Sed kiel la Nobel bankedo venkis hieraŭ malaperis historie severa UN kontrakto en amaskomunikiloj bruo.

51

Läs allt!


Vidado de la fina frukto de la arbo de sciado

arbo de scio

Reader Poŝto de Nils

Tio povas soni morna, sed ĉi tiu estas la plej forta Nuntempa Tempo La karaktero ni legas pri en tiu vizio kaj en la Biblio, kaj devas fari al ni la rajton Interpretado Tempo!

12

Läs allt!


Krucumu, krucumu lin!

Kruco repacigas homon kaj Dio

Reader Poŝto de Davido B Sendube, turbas kriante: Krucumu, krucumu!, La sekvantoj de Jesuo kaj kion Jesuo signifas. Ili tiam perdis lian kialon, ke ili ne konscias ke ili pafis sin en la piedo.

11

Läs allt!


Islamo distribuita kun la helpo de la Sveda Eklezio

Christer Aberg trairas iuj topikoj novaĵoj. Ne estas dubo ke ni vivas en la lastaj tagoj, kiam vi prenas kelkaj el tiuj novaĵoj.

52

Läs allt!


doomsday Homoj

Per Holger Nilsson 

doomsday Homoj

Kun la supre esprimo, oni povus nomi ĉiujn, kiuj pensas, ke la tempo estas proksima kaj ke vi prenas la konsekvencoj de tio.

32

Läs allt!


La tri ĉielo en la Biblio

La tri ĉielo en la Biblio

En la unua verso de la Biblio diras en la originala teksto kiun Dio kreis la ĉielon kaj la teron. Dio kreis la ĉielon pli.

1

Läs allt!


Svedio mono-libera ene de tri al kvin jaroj - Biblio profetaĵo plenumis

cashless

"Svedio verŝajne estos la 'cashless' ene de tri al kvin jaroj", diris Vice Reganto Cecilia Skingsley je banka konferenco en Londono.

24

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Jesuo venis kaj venos denove

Advento

Ni atendas Jesuo dua alveno, ne la unua. Kaj tio alveno ne longe. Sed Jesuo revenas al la sxnuretoj, li havos kun io, kion li ne estis la unua fojo, ke li alvenis. Ĉu vi scias, kio ĝi povas esti por io ajn?

2

Läs allt!


Unufoje savita, ĉiam savita?

Reader Poŝto de Nils

Kalvanistpstorn Pastro Johano Loopez estis donitaj de la Sinjoro por vidi kiel falsa tiu doktrino estas.

52

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Tertremo en Alasko - Jesuo profetaĵoj realiĝis

Tertremo en Alasko - Jesuo profetaĵoj realiĝis

Foto: Express. 

Alasko estis frapita de du tre fortaj tertremoj. Li iras bone kiam deklaris katastrofo krizo. Jesuo parolas pri grandaj tertremoj okazi. Ni preĝu por kiam batis.

12

Läs allt!


Profetaĵo de la Rapture kaj la Granda Tribulación

raketo

La Biblio profetanto tiu tempo estos la ravo okazos kaj la savita iri en la kameroj dum la aflikto estas en progreso sur la Tero.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 51, måndag 17 december 2018 kl. 08:43

Jesus söker: Stig!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Ŝi estas engaĝita kun lustron

Amanda, 34, estas engaĝita al ŝia lustron

Foto: Express. 

Amanda Libereco estas engaĝita al lustron ke ŝi "amas kisi kaj cuddle kun."

17

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Christian TV kanaloj en Svedio

Kristana televido en Svedio

Estas multaj bonaj svedaj kristana televidokanaloj en Svedio. Ambaŭ promenis sur satelito, kablo kaj la interreto! Ĝi listigas ĉiujn kanalojn.

3

Läs allt!


Ne lasi en la mallumo

Reader Poŝto de Sigvard Glavo 

Lumo en la mallumo

En mia atingo servo al Dio do ĝi estis ĉirkaŭ pli serioza situacioj kie ambaŭ miaj korpo kaj mia animo estis en danĝero. Morto minacoj de novnazioj ĉar mi ekstaris kaj kaŝis rifuĝintoj, tre proksima al la fadeno kaj sexkriminalitetens mallumo tra monitorado kazoj, besvärjd kaj defiis al spirita duelo de occultists.

74

Läs allt!


69-jaraĝa volas ŝanĝi la aĝo de 49

69-jaraĝa volas ŝanĝi la aĝo de 49

Bildo: Tago. 

La 69-jaraĝa Emile Ratelband en Nederlando volas akiri sian aĝo Forta de 49 jaroj.

13

Läs allt!


"Jesuo Kristo savis min de 27 jaroj de la gejeco"

David fortan ateston de kiel li akiris savis kaj savita de Jesuo de 27 jaroj de la gejeco. Sveda teksto. 

- Mi nomiĝas David, mi estas 44 jaroj, kaj tio estas atesto pri kiel Jesuo savis min el dudek sep jaroj de gejeco. Mi parolas de la amo.

11

Läs allt!


Troendedöparna bruligita, dronis senkapigis

Multaj estas tiuj, kiuj suferis persekutadon, malliberigita kaj murdita, kiuj praktikis la bibliaj kredantoj-bapton por mergo.

14

Läs allt!


Bapto: Kie, kiam kaj kiel

Bapto en la maro

Jen mi donas al vi iom klara Skriboj sur bapto estis farita, kiam ĝi estas farita kaj kiel.

4

Läs allt!


Ĉu la Dio de la Biblio same kiel la Korano estas dio?

"Kiuj pretendas ami, honoro kaj adori Dion, ne en tio, ke ili ne amas, honoro kaj adoro Jesuo."

5

Läs allt!


Li edziĝis hologramo Hatsune Miku

Edziĝinta lia holograma

Akihiko Kondo tenante marioneto version de la hologramo Hatsune Miku, kiu li edziĝis. Bildo Fonto: Facebook.

A 35-jaraĝa viro en Japanio edzigis hologrom. La geedziĝo kostis 160.000 kronoj. Al pupo reprezentanta la ino komputila programo.

19

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Ĉielo TV7 konsekritaj en Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin kaj Christer Aberg

Produktanto de TV Ruben Agnarsson, fondinto kaj prezidanto Martti Ojares, kanalo manaĝero Daniela Persin kaj Christer Aberg.

Mi estis invitita al la kristana televidkanalo Ĉielo TV7 studo malfermo en Uppsala.

17

Läs allt!


Jesuo triobla mondo-historia venko

Reader Poŝto de Nils 

Jesuo triobla mondo-historia venko, la Dia donaco al ĉiuj homoj de la mondo. Ke Jesuo Kristo faris per Lia Punpago estis senprecedenca Triobla Venko! La defio estis 3 malsamaj areoj kiuj li antaŭ Dio la supera juĝisto kaj antaŭ: la spirita mondo devas gajni.

5

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 783 055 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 061 bloggartiklar, 92 367 kommentarer och 60 543 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp