420 online! | Sidvisningar idag: 44 565 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

1 miliono islamanoj plenigis la stratojn aŭdi pri Jesuo

Reader Poŝto de Nils 

- Mi volas diri al vi ion: Neniu povas scii vian nomon sed Jesuo scias vian nomon, predikis Marilyn Hickey por milionoj islamanoj en Pakistano.

"Mi diras mi amas islamanoj kaj islamanoj amas min. Ĝi estas preter mia imago, ke ni devus 1 miliono en kunveno."

Ne nur kiel famkonata televida evangeliisto diras dr. Marilyn Hickey en la intervjuo pri tio. Kaj tiu kunveno kun 1 miliono islamanoj plenigis la stratojn de Karaĉio en Pakistano. Ili kolektis aŭdi la 85-jaraĝa avino dividi la bona novaĵo de Jesuo: 

"Mi volas diri al vi ion: Neniu povas scii vian nomon sed Jesuo scias vian nomon." 

Demandite kio la reago estas ke por 1 miliono da personoj en Karaĉio? ŝi respondas: 

"Li scias, kie vi estas, kiu vi estas kaj havas provizon por via vivo."

Dr. Hickey komencis sian predikadon en malgranda Denver preĝejo, kaj evoluis en internacia televido servo, kaj estas nun elatinganta al la islama mondo. Ŝi klarigas, 

"La kialo mi enfokusigi estas, ke antaŭ tiu ĉi fariĝis tia movado en la mondo, Dio diris al mi preĝi super la islama mondo. Mi pensis, tio estas freneza, vi scias, mi estas amerika virino, do mi parkeris kiel 40 islamaj landoj kaj petis ĉiun tago dum longa tempo, eble kvar jaroj aŭ pli. Tiam Dio komencis sendi al mi al ili. "

Marilyn donas tutan gloron al Jesuo kaj tra Li diras al ŝi amaskunvenoj ŝi vidis sennombrajn miraklojn. Virino kun unujara knabino atestas, 

"Rigardu mian filinon, ŝi estos jaro kaj ĉiuj tumoroj en la okuloj malaperis. Dio donis al sia vivo kaj sano, kaj mi promesis Dion doni al mi ŝancon: Ĉiuj de mia filino kaj mi volas danci kaj donas ateston kaj mi dancas. "

Ekde dancante patrino kun la bebo en la brakoj. Komento: Ĉi tiuj homamasojn kiuj venis vidi vin bonanonci estas pli ol roko steloj en Usono. 

"Ne demandu kial. Ili nomas min panjo kaj mi diras al vi, la plimulto el ili nomas min Pakistana patrino, tial estas la Dia favoro. Mi kompromisi neniu. Mi diras precize kiel Jesuo mortis por viaj pekoj, leviĝis el la mortintoj, se vi pentu, kaj kredu ke Li faros en vian koron. Do vi scias ĝi ne estas kompromison mesaĝo, sed mesaĝo de resanigo de spirito, animo kaj korpo. "

Eldonita Aŭgusto 9, 2017

Povas kredi sed tio okazas al esti la komenco de la lasta monda spirita elverŝado kiun multaj vidis profetante!

"Dio scias, kie vi estas, kiu vi estas kaj havas provizon por vi" en ĉi tiuj lastaj tagoj!


Nils

Reader Poŝto


rilataj:

--- 
Rimarko: Reader Mail, artikoloj kaj komentoj skribitaj de homoj krom mi, ( Christer Aberg, fondinto Apg29 ), eble havas opiniojn kiuj ne ĉiam dividas. Miaj artikoloj estas ĝenerale sen subskribi.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Sunday 21 January 2018 22:19 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


25 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lena Henricson

Vi får tacka Gud att så många muslimer kommer till tro på JESUS idag! Låt oss också be för dem! De flesta av dem får ju lida svår förföljelse.

Svara -   - 21/1-18 22:48 -


Niklas Jönsson

Tack Jesus för att det är så många som kommer till tro på dig idag och att det är ännu fler som för höra budskapet om dig för allra första gången över huvud taget, för alla ska få höra budskapet om dig innan upplyftandet sker och bröllopsfesten tar sin början.Hoppas på en brant stigning av antalet nyfrälsta framöver innan jorden dränks av ännu mera våld, mord och krig än vad det är idag, det är mycket redan nu och dagligen.Tack underbare Jesus för att jag får tillhöra dig.

Svara -   - 21/1-18 23:17 -


David Ström

Jag älskar inte muslimer, men det är tydligt att Gud älskar människan oavsett vem han är eller vad han tidigare gjort i sitt liv. Vill han ta emot, så får även värsta skithög få ett nytt hjärta. Jag har sett att den som fått mycket förlåtet kan vara väldigt stark i ande och tro. Upprättad av Gud till att leva sitt liv i frid och helighet.

Svara -   - 22/1-18 03:49 -


nils

Svar till David Ström.

David.om du menar att muslimer inte skulle vara lika älskade av Herren som Du är,då är det något som inte stämmer i ditt liv med Jesu ord,som är Alla Syndares vän!

Guds Kärlek gör ingen skillnad på folkslag,religiös tillhörighet etc.och i himlen finna inga Pingstvänner eller andra beteckningar,utan bara syndare Frälsta av nåd!
Och om de möter Jesus har de ju också blivit din broder och syster;Om att inte älska din broder säger 1Joh.2:9-10.
"Den som säger sig vara i Ljuset och hatar sin broder,han är Ännu alltjämt i mörkret,
Den som älskar sin broder,han förbliver i Ljuset,"1Joh.9-10
Var skulle du och jag vara,om vi vuxit upp i Pakistan med Muslimska föräldrar?
Många Muslimer tar sitt sökande efter Gud på allvar,till skillnad mot Västvärldens ytliga och ljumna religiösa och Jesus ser Alltid till Hjärtats längtan efter Gud. Mvh/nils

Svara -   - 22/1-18 08:20 -


SAS

Svar till David Ström.

Vet du om att på korset så dog Jesus även för muslimerna om du nu har förakt mot dem så får du komma till korset och lägga ner det så Herren kan fylla ditt hjärta med Kärlek för muslimerna David🙂. Jag har sett många kristna ha förakt mot muslimer och hur ska då dessa muslimer se Jesus i våra liv?

Gud Välsigne dig och jag ber för dig🙏🏼

Svara -   - 22/1-18 08:36 -


bengt

vi ska hata islam men älska muslimer

Svara -   - 22/1-18 09:15 -


JL

Detta kan vara bra nyheter, men behöver inte heller vara det.

I koranen kan man ju läsa om Jesus, eller isa som han heter där. Så att berätta om Jesus för muslimer är nog ingen big deal.

Det går alldeles utmärkt att förneka Jesus och ändå tro på att han finns. Med förneka så innebär det att en människa inte erkänner Kungens vinst på korset. Att Jesus inte var Gus son, messias, utan bara en profet i mängden. Då förnekar man Jesus.

För er som hackar på David. Ingenstans i bibeln står det att ni skall älska antikrist. Inte någonstans. Det står i bibeln att ni skall älska er fiende, och det är era personliga fienden. De som stjäl av er, de som hånar er, de som inte kommer överens med på ett personligt plan. Dessa har ni träffat i verkliga livet och ni har ganska säkert en personlig relation till dem. Ingenstans i bibeln står det att ni skall älska det som är i satan.

Matt 3:7 ”Men när han såg att många fariseer och sadduceer* kom för att bli döpta av honom, sade han till dem: ”Ni huggormsyngel* vem har fått er att tro att ni kan fly undan den kommande vredesdomen?”

Ser det ut som Jesus älskade sina andliga fienden? Att han la sig platt som en pannkaka för motståndaren? Nej, han kände av sin andliga motpol och vek inte en tum. Allt Jesus gjorde är tillåtet för oss, Jesus var perfekt.

Svara -   - 22/1-18 09:28 -


bengt

vi ska älska människor

men inte religionen

inte islam

Svara -   - 22/1-18 10:04 -


Sam G Ö

I Koranen är Jesus en profet bland profeterna, men för oss kristna är han vår och världens Frälsare! Enligt Muhammed hade Gud ingen Son!

Svara -   - 22/1-18 10:07 -


bengt

dessutom ser man muhammed som en större profet än Jesus

Svara -   - 22/1-18 10:34 -


Peter Hall

Svar till SAS.

Den kristna läran om Jesus, som världens frälsare, utbreddes i närmare 600 år, innan Antikrists religion beträdde världsscenen. Varför tillät Gud den allsmäktige denna lära? Svaret får vi i 2Tess.2:9-10.

De människor som inte hade tagit emot budskapet från "någon av Jesu minsta lärljungar" fick alltså som straff, att bli bedragna, så att de trodde lögnen.

Om man idag föds i ett muslimskt land, som inte tillåter den kristna läran, hur kan då Gud skuldbelägga denna varelse, som är utestängd från nåden? Skall den människan straffas, bara för att förfäderna hade ådragit sig skuld, genom att inte ge kärleken till sanningen rum? Kommer Gud nu att låta muslimerna få höra evangelium? I Europa går ju händelseutvecklingen i rakt motsatt riktning.

Fundera på detta?

Svara -   - 22/1-18 11:04 -


SAS

Svar till bengt.

Amen Pastorn😃

Svara -   - 22/1-18 11:06 -


SAS

Svar till Peter Hall.

Tack för det du skriver Peter🙂

Varför Gud tillät Islam och andra villoläror kommer jag att tänka på det står att de inte gav rum för sanningen i sinna hjärtan. Jag ser naturligtvis hur Islam som religion förstör i Europa och Sveriges regering med Margot Wallström är en skandal för vårt land broder eller har du annan åsikt? Vi hör idag reporter från de muslimska länderna att muslimer får se Jesus i syner och drömmar och Guds vägar för muslimvärlden är större än vad jag kan tänka.
Gud Välsigne dig Peter

Svara -   - 22/1-18 11:11 -


nils

Svar till JL.

Varför Jesus talade så till fariseerna var att de hatade och förkastade Honom när han kom med nådens budskap.

Genom att förkasta Jesus,förkastade de därmed sin egen chans till frälsning.
De älskade Lagen och ville ej erkänna sitt Misslyckande,att svälja sin stolthet.
Dessa Muslimer får nu kanske sin första och enda chans att höra om Guds nåd och erkänner sin besvikelse över Islams bedrägeri,vilket ej fariseerna gjorde inför sig själva.
Ett viktigt inslag i Marilyns möten är helanden och under,vilket öppnar upp muslimernas hjärtan,men så gjorde ju också Jesus inför fariseerna och de ville ändå ej tro!
Gud är både Rättvis och Rättfärdig,och nu får dessa göra sitt val likt vi alla med en Fri Vilja,som Gud respekterar och dömer oss efter.
Hoppas du valt den Jesus som Älskar alla Muslimer lika Mycket som oss Svenskar!

Svara -   - 22/1-18 11:24 -


JL

Svar till nils.

Ja nog har frikyrkan älskat muslimer, men det var faktiskt Gud vi skulle älska.

Svara -   - 22/1-18 13:30 -


JL

https://youtu.be/rHVPPOrLW4Y

http://www.alltombibeln.se/bibelfragan/astrolog.htmhttp://www.alltombibeln.se/bibelfragan/astrolog.htm

Svara -   - 22/1-18 14:03 -


bengt

men alla i frikyrkan älskar inte islam

det får vi inte höra

det ska vi inte göra

Svara -   - 22/1-18 14:34 -


bengt

tack SAS

jag är inte pastor

men hedrande ändå

Svara -   - 22/1-18 14:36 -


bengt

det är nog vanligare att frikyrkan älskar

katolisism än islam

men det är illa det också

Svara -   - 22/1-18 14:39 -


nils

Svar till JL.

...Och älska vår nästa som oss själv.

Svara -   - 23/1-18 07:00 -


JL

Ja med tanke på hur mycket frikyrkan älskar sin nästa, så älskar de väl sig själva mer än Gud.

Svara -   - 23/1-18 07:27 -


bengt

ja tyvärr kan det vara så i.många fall

Svara -   - 23/1-18 08:19 -


Rolf

Jesus förnekas inte vad jag vet av muslimer. Vad som förnekas är att Jesus är Guds son och uppstod från det döda. Jesus ses som en av profeterna av muslimer så det är inte konstigt alls att muslimer tar emot Jesus men då som profet likt de tagit emot Muhammed som den siste profeten. Inte mottagande likt vi kristna gör och tror.

Svara -   - 23/1-18 09:21 -


Peter Hall

Svar till SAS.

Jag delar din åsikt. Vi får se, om Gud förbarmar sig över muslimerna nu vid tidens slut, såsom han skall förbarma sig över judarna. Rom.11:31-32

Skriften talar om en slutdom, som Gud skall avgöra med hast. Det har väl inte gått någons näsa förbi, att judarna är islams ärkefiender. Prövostenen är Jerusalem, som många skall sarga sig illa på. Muslimer som saknar empati för sin nästa kommer obönhörligen att lockas med i "den stundande striden". Upp.20:8-10

Det är här Jesu uttalande blir förståeliga. "Den som tror på mig skall icke förgås, utan hava evigt liv. Den som hatar sin broder är en mandråpare och har icke beständigt liv i sig."

"Men de himlar och den jord som nu finnas, de hava i kraft av samma ord blivit sparade åt eld, och de förvaras nu till domens dag, då de ogudaktiga människorna skola förgås. 2Petr.3:7

"Den falske profeten" är Muhammed. Eftersom han gick ur tiden redan år 632, så vet vi var på Guds tidsaxel vi befinner oss.

Svara -   - 23/1-18 16:29 -


bengt

det är tyvärr så att marilyn hickey är

trosförkunnare

Svara -   - 23/1-18 20:12 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?La nedezirata - Parto Dek tri

okulo

En tiu ĉi parto mi diros al vi, interalie pri la ŝoka eventoj ke mi neniam diris al ŝi, kio okazis, kiam mi estis en meza lernejo. Ĉio estas vera, sed kelkaj nomoj de personoj estis ŝanĝita aŭ ne nomita. 

1

Läs allt!


geedza vivo

geedza vivo

Sed se ili ne povas vivi avhållsamt ili edzigxu, ĉar ĝi estas pli bone edzigxi, ol bruladi kun deziro.

53

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

12

Läs allt!


La nedezirata - Parto Dek du

Christer Aberg kun bieno kato

Lerni la ŝoka estonteco de mia serial The nedezirataj. En ĉi tiu sekcio, mi fariĝis ambaŭ pafis, pafis kaj ponardis.

8

Läs allt!


Estas unscriptural preĝi por la nacioj de la mondo en Jerusalemo

Estas unscriptural preĝi por la nacioj de la mondo en Israelo

Bildo: World hodiaŭ. 

4,000 preĝo gvidantoj kolektis en Jerusalemo en Israelo preĝi por la nacioj de la mondo. Ĝi sonas bone, sed estas nur unu snag: ĝi estas tute unbiblical!

34

Läs allt!


Barack Obama: Ni ne bezonas Savanton, aŭ Mesio

En ĉi tiu ŝoka video diras eksa usona prezidento Barack Obama, ke ni ne bezonas Savanton, aŭ Mesio, sed nur honesta malfacile laboranta popolo.

26

Läs allt!


Milito en Sirio

milito

Ni emas paroli pri la Tria Mondmilito, sed estis eble Kuvaitkriget kiam Usono kune kun multaj landoj atakis Irako. Poste, tie estis aliaj militoj kiel ekzemple la Dua Mondmilito kiu nombro en Sirio, mi ne scias. Estas la kvara aŭ eĉ la kvina?

1

Läs allt!


Du specoj de ravo

En ĉi tiu mallonga video mi parolas pri ke estas du specoj de ravo.

3

Läs allt!


Mia infanaĝo mi neniam havis - Knabino, Interrupted iuj dek

Kristana Aberg infanoj

Mia adoptitaj gepatroj bieno kuŝis du miljardoj de Ljungby al Halmstad en Annerstad. Estis kelkaj malgrandaj vilaĝoj ĉirkaŭe. Skeen, Skäckarp, Stackarp kaj Torpa kie ni iris al la lernejo. 

7

Läs allt!


Radikala kristana fido kostas persekutado

Reader Poŝto de Sigvard Glavo 

Radikala kristana fido kostas persekutado

Prononci mian profundan respekton por kristanoj pro sia kredo estas persekutitaj. En iuj landoj, kulturoj, tradicioj kaj kunteksto estas persekutado de kristanoj terura. 

58

Läs allt!


Vi devas esti denove naskita

naskita denove

"Ne miru, ke mi diris al vi devas esti denove naskitaj." John 3: 7-a

0

Läs allt!


Pasintjare mortigis 84 000 homojn de islamanoj

perforto islamo

Nova raporto montras ke 121 islamaj grupoj tutmonde pasintjare, mortigis 84 000 homojn en 66 landoj, el kiuj 22 000 civiluloj. Tuta farita 7841 islamaj atakoj, mezumon de 21 je tago, en 48 landoj.

23

Läs allt!


La Dalaj-lamao estis forĝitaj en amaskomunikiloj

La Dalaj-lamao estis forĝitaj en amaskomunikiloj

Bildo: Google cached version de la GP-artikolo. 

Hieraŭ eldonita en pluraj ĵurnaloj de TT artikolo kie la Dalailamao urĝis la eŭropaj rifuĝintoj reveni hejmen. La gazetoj Dagens Nyheter kaj GP forigita artikolo. Anstataŭe, ili publikigis novan artikolon en kiu la Dalailamao aperas hyllare de EU!

86

Läs allt!


Ne tenas sur al politika kverelado

Kaj vi estas savita: Ne atendi al sakpolitiskt kverelado! Kristana gefratoj estas kverelas kun unu la alian. Kaj koleriĝas se ili voĉdonos por ĝi kaj tio kaj tio. Kio estas tiu sensencaĵo? 

67

Läs allt!


Ĉu vi estas konstante okupita?

Per Holger Nilsson 

Ĉu vi estas konstante okupita?

Io kiu estas devastando al la spirita vivo estas ĉiam tenu sur al io.

10

Läs allt!


Monda Evangelista povas esti portita de Britio pro la protestoj de la islama Konsilio

Monda Evangelista povas esti portita de Britio pro protestoj de la islama Konsilio

Bildo: Tago. 

Billy Graham, filo Franklin Graham povas esti portita de Britio pro la landa islama Konsilio postulas ke la registaro halti lin de paroli en kristana evangelistic kampanjo.

18

Läs allt!


Annons


Mia infanaĝo mi neniam havis - Knabino, Interrupted parto ok

Ingemar Johansson kaj Christer Aberg

Mia adoptita prizorgo ne estis kristana hejmo. Certe, miaj adoptitaj gepatroj geedziĝis en preĝejo, ili ankaŭ estis konfirmita, sed ili ne estis kristanoj. 

11

Läs allt!


Strange eventoj en la elekto 2018

Komento de Erik S 

La elekto 2018

Jes, ŝajnas ne pli bona, fakte. Pluraj ankaŭ raportis okazaĵojn de kaj la komitato kaj la EU. Krom ke balotiloj mankis multloke - post personoj protestis prenis ilin - do la kovertoj kun balotiloj prokrasti la urnoj en amasoj, en iu loko ili is ĵetitaj sur la planko.

33

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 07:50

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


La sveda elekto estas la plej nedemokratia elektoj kiel elekto observanto de la OSCE misio vidis

Christer Aberg Election 2018 - Enmigrintoj decidis elekto

"En ĉiu elekto observado Mi estis sur, mi neniam vidis elekto kiel nedemokratia kiel la sveda. Ĝi estas malproksima de eŭropaj normoj."

19

Läs allt!


Senaste kommentarer


Sveda elekto estas super ...

Reader Poŝto de Bertil Rosenius 

Lundo vespere, la tagon post la elekto, kaj ni ĉiuj devas diri ni faris nian elekton - aktuale. Eble ni devos baldaŭ nova elekto, aŭ poste, je regula registaro krizo. Situacio de sveda politiko estas maksimume necerta!

2

Läs allt!


Kiu estas la vera elekto gajnantoj?

Reader Poŝto de Nils

Kiam fine elekto post ĉiuj debatoj kaj elekto nokto finigxis kaj la elektoj febro instalas daŭrigi la batalon por potenco. Finfine, ĝi estas kio ĝi estas ĉiuj pri, kiu havas la potencon regxecon Svedio? 

67

Läs allt!


Adolf Hitler aboni al mia Youtube kanalo

Adolf Hitler aboni al mia Youtube Channel

Youtube Channel Apg29.nu nun 957 abonantoj, kaj plej ĵuse, Adolf Hitler komencis aboni!Abonu vin ankaŭ:  Youtube kanalo Apg29.Nu

6

Läs allt!


Mia infanaĝo mi neniam havis - Knabino, Interrupted parto sep

Christer Aberg en koloro

La knabo apud pordo Tony ne estis bona infano. Frua en nia infanaĝo, li komencis ĉikani kaj puŝi min. Jes, ĝi estis prononcita ĉikanadon, ne nur tiel nomataj komuna irritante. 

9

Läs allt!


Christer Aberg balotado analizo por la elektoj de septembro 9, 2018

Christer Aberg - elekto analizo 2018

Nun estas nur kelkaj horoj restis kiam la balotenketoj fermiĝis kaj la voĉdonoj por esti rakontitaj. Jen Christer Aberg balotado analizo kiu unue estis publikigita ĉe 14:16 Septembro 9, 2018 en la blogo ejo Apg29.nu.

16

Läs allt!


Live! Elekto nokton partio kun Christer Aberg 20.00-24.00

Tiu estos elekto nokton partio kiu estos unika! Mi kantos, ludi kaj paroli pri Jesuo kaj kiel por esti savita, preĝu por la elekto kaj por la tuta grupo gvidantoj kaj politikistoj, kaj al ĉiuj, kiuj voĉdonis kaj ne voĉdonis! SHARE! Kunhavigi! Kunhavigi!

0

Läs allt!


Diablo ilo - Margit Sandemo

Per Holger Nilsson 

Diablo ilo - Margit Sandemo

Ĝi povas soni malfacile skribi ke iu estas ilo de la diablo - Sed kiu estas pri mem atestis mem tion. Ŝia nomo estas Margaret Sandemo.

14

Läs allt!


Mia infanaĝo mi neniam havis - Knabino, Interrupted parto ses

Christer Aberg

La hundo en la korto estis torturo por mi. Malantaŭ la domo, li havis sian ŝnuro dum li kuris tien kaj reen. Kaj li bojis je ĉiuj kaj ĉiu. 

10

Läs allt!


Christer Aberg en KIT

Christer Aberg en kit.se

Ekrankopioj de kit.se.

Mi estis intervjuita de Thomas Arnroth en amaskomunikiloj revuo KIT mian vizion por la elektoj de septembro 9, 2018.

3

Läs allt!


Profetaj antaŭ elektoj en 2018

Viva elsendo Christer Aberg el Apg29.nu !

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 700 452 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 887 bloggartiklar, 89 696 kommentarer och 58 444 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp