524 online! | Sidvisningar idag: 41 520 | Igår: 187 390 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


100 auto's verbrand in verschillende steden - terroristische misdrijven

Autobranden in Göteborg

Frölunda Torg in Göteborg op maandagavond. Foto: Zagros Hama. 

Auto's in brand gestoken op verschillende plaatsen in de Gothenburg gebied, maar ook in Trollhättan, Lysekil en Falkenberg. Ongeveer 100 auto's zijn verbrand in de regio.

Op maandagavond werden 80 auto's in brand gestoken of vernield in Göteborg, Malmö, Helsingborg, Trollhättan en Falkenberg. In Trollhattan ontmoette politie ook van stenengooiers. Dit is voor mij niets meer dan een georganiseerde terrorist!

Maandagavond is gemaskeerd mensen ingesteld auto's in brand  in Göteborg, Malmö, Helsingborg , Trollhättan en Falkenberg. 

In Trollhattan onderwierp de politie, terwijl de steen gooien . Zelfs in Falkenberg jongeren gooiden stenen en ontslagen.

- We hebben een periode van veel branden had, maar op dezelfde avond en in zo'n korte periode van tijd, in zo veel verschillende plaatsen, ik weet niet of we in het verleden hebben gehad, de politie zei tegen SVT.

Politie onderworpen gestenigd

In Trelleborg, reageert de politie en helpen bij de redding service als onrust in de gevechten voortgezet. Politie in Trollhättan onderworpen bovendien nog ontpit in verband met de branden.

In totaal zijn zo'n 80 auto's verbrand of geleden schade tijdens maandagavond. Dit is voor mij niets meer dan een georganiseerde terrorist!

De politie heeft nog nooit zoiets gezien

De politie zegt dat ze nog nooit zoiets meegemaakt en zegt dat de aanslagen zijn waarschijnlijk gecoördineerd. En voor de GP vertelt de politie dat het een aanval gecoördineerd via social media kan inhouden.

Volgens de politie geen mensen beschadigd door de brand.

speciale gebeurtenis

De politie heeft een bijzondere gebeurtenis in verband met de bosbranden in het westen van Zweden gelanceerd, schrijft de Zweedse Television News West. 

Indeling van misdrijven met verzwaarde brandstichting, vandalisme en rellen. 

Niemand is nog gearresteerd, maar de politie zeggen dat ze een goed beeld van wat het is, dat actief is geweest.


Video van bilbränderna naar Frölunda

Ooggetuigen Zagros Hama verzonden live vanuit de gruwelijke bilbränderna Frölunda Torg in Göteborg.

Nog een video filmen bommenwerpers als ze in brand gestoken auto's.


Jezus is de enige redding en de redding

Ik heb het al eerder gezegd, ik zeg het nog eens en ik zal het zo veel als ik kan in de tijd waarin we leven te herhalen: Mensen in Zweden vandaag de dag echt nodig hebben Jezus Christus! Hij is de enige die kan redden en op te slaan!

Heb je Jezus ontving, zodat je gered bent? Ontvang Jezus nu voordat het te laat is!

Bid voor de mensen die in Zweden vandaag de dag, bid voor hen en geef hen het Evangelie van Jezus! Jezus is de enige die kan redden en op te slaan!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Tuesday 14 August 2018 03:56 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


83 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lena Henricson

Gud Fader,JESUS Kristus,förbarma Dig!! 🙏

Svara -   - 14/8-18 05:49 -


Niklas Jönsson

Jesus jag ber att du ska komma in i människors hjärtan så dom får lära känna dig,jag märker att det håller på att bli mer och mer kaos i Sverige,satan måste lämna alla människor hjärtan, ju närmre din ankomst nalkas ju mer kaos kommer det att bli när det börjar att bli ont om tid för satan att hålla på med sin ondska i olika former.Jesus radera ut satan med en gång och låt det parti vinna i vårat val nu i september som låter dig Jesus kristus att regera i vårt land efter din vilja till 100%.

Svara -   - 14/8-18 07:58 -


JL

Detta är en konsekvens att vi inte upprätthållet det första budet. Jag sa till Stefan Svärd när han gjorde sitt avfall, att Sverige skulle brinna- Han brydde sig inte. Detta är bara början tyvärr.

Bön är en sak och handling en annan. Men att i sin handling eller ord handla för att en annan Gud skall få ta över landet, det är förräderi och då hjälper inga böner i världen. Så Lena, du ber, men vad gör du för att hålla det första budet?

Svara -   - 14/8-18 08:02 -


Bengt

Dessa förövare kanske borde utvisas

Eller få långa fängelsestraff

Svara -   - 14/8-18 08:39 -


Nisse

Svar till Bengt.

Det finns inget som säger att de inte är födda här. Det pyr ett hat mot Sverige i våra förorter som inte minskar för att det har gått en generation eller två. Och det finns gott om svenskt vänsterslödder som tror att de bekämpar orättvisor genom att skapa kaos. Baader, Meinhof, Enslinn och Che Guevara är döda men deras tankar lever vidare, ofta hos välbärgade ungdomar med rädda-världen-komplex.

Svara -   - 14/8-18 09:16 -


JL

Svar till Bengt.

Bengt, Polisen tittar på. Det talar sin tydliga sak. Tror du på fullaste allvar att de skulle få något straff? Hela statsapparaten i i dagsläget inriktad på att konvertera Sverige till islam och kommunism. Den kristna ursprungsbefolkningen skall konvertera, blandas ut eller utplånas. Kom ihåg vad det muslimska brödraskapet hette Syrien-

the Islamic Socialist Front
Hela Sveriges statsapparat är påverkad. Tror ni på fullaste allvar att sossarna skänker 1,5 miljarder till hamas utan någon som helst grund? Det senaste jag hörde kring värnplikten, är att invandrare och feminister valdes ut till värnplikt. Nu vet ni vart hän detta bär.

Svara -   - 14/8-18 09:25 -


Tomas N

Problemet ligger i att det finns grupper av ungdomar som inte är en del av övriga samhället. Det kan variera om de är aktivt kriminella eller om det finns IS krigare där eller i vilken grad ungdomarna själva eller dera föräldrar faktiskt har någon som helst ambition att vilja vara en del av det Sverige vi känner till.

Alltid till hösten kommer dessa aktioner och det borde ju vara relaterat till skolstarten och alltså tillbaka till samhällsstrukturen efter sommaren. Ofta blir det brandattacker som en dominoeffekt av revolutionära aktioner bland svarta och mellanösterngrupper i USA,Frankrike etc.

Till Nissa vill jag säga att det du nämner sällan når denna nivå av bottenlöst uppror. De grupper du nämner triggas oftare av det som de upplever som högerextremt och deras blodsband till förädragenerationer och övriga kontaktytor till samhället håller dem tillbaka delvis.

De här attackerna vi ser har inget som håller dem tillbaka. Inte heller hjälper alla dessa omsorgspaket som det liberala samhället vill erbjuda. De kommer från en kultur av respekt och lyssnar inte på en röst som inte sätter gränser och sätter stopp till deras ambition att ta auktoritet

Soros mfl har understött det svarta upproret i USA och den nutida människohandeln från afrika för att skapa rasmotsättningar i väst.

De här problemen kan endast stoppas med krafttag från stat och myndigheter.Många har helt fel uppfattning om vad samhällskontraktet innebär och inte förrän detta klargjorts med verkställighet kan saker lugna ned sig. En del har kommit till Sverige med en destruktiv uppfattning om vad Sverige är från dag ett och fått den bekräftad av vänsterliberala myndighetsutövare. Men än så länge är dessa blinda vänsterliberaler och de hitresta revolutionärerna i minoritet.

Än så länge finns det tid för alla svenskättlingar till de som kämpat strävsamt med kristen grund och alla invandrare som förstått och accepterat det svenska samhället (minus vänsterliberalism) att ändra på utvecklingen och återställa den till ordning och sunt förnuft.

Med Guds hjälp så skall alla dessa revolutionära handlingar mana svenskar till att inse att vi behöver gå från globalism till nationalism.

Med globalism och fortsatt hög migration så kommer allt detta fortsätta och växa med bränder,våldtäkter och islamisering. Det kommer bli som i Irak och Somalien och vi är redan på väg dit.

Den kristna barmhärtigheten som vi skall fortsätta med har ungefär samma roll som sjukvårdare i krig. Kriget måste stoppas på annat sätt och med auktoritära medel

Svara -   - 14/8-18 10:10 -


Jessica

Svar till JL.

JL, du har alldeles rätt! NÄR ska kristenheten inse detta?

Förstår man inte vad som pågår nu, så är det allvarligt värre!

Svara -   - 14/8-18 10:18 -


Mikael W

Svar till Nisse .

Välbärgade ungdomar?

Det kan också vara ett gäng fattiga pensionärer, som är missnöjda med pensionen.

Hela Sverige är ju sjukt så ingenting förvånar längre. Man får skämmas för att vara svensk medborgare.

Läste någonstans att kyrkan supportar Pridefestivalerna (!?) Vad skulle en 1300-tals svensk ansett om det?

Svensken knäböjer numera för andra gudar än JHWE, och då går det som det går, det behövs ingen dom från Gud, svenska folket dömer sig bra själva.....självmål

Svara -   - 14/8-18 10:20 -


Christer Åberg

Enligt Text-TV brann det på flera ställen i Göteborgsområdet, men även i Trollhättan, Lysekil och Falkenberg. Ca 100 bilar har brunnit i regionen.

Svara -   - 14/8-18 10:53 -


Bengt

Jo det kan vara vänliga svenssons som ligger bakom

Tror du inte på bön j l ?

Vi måste be mycket för vårt land

Islamiseringen ska och måste stoppas och

Tryckas tillbaka

Tror inte många politiker vill ha ett muslimskt Sverige egentligen

Men vi har en fiende som möjligen vill det

Och han påverkar även politiker

Svara -   - 14/8-18 10:55 -


Bengt

Och hur många svenskar vill bli muslimer

Ett mycket stort fåtal

Svara -   - 14/8-18 10:56 -


Bengt

Ursäkta

Inte vänliga svenssons

Ska vara vanliga

Svara -   - 14/8-18 10:57 -


Kattis

Det här har jag märkt av flera gånger. När man har lagt sig för natten och vaknar mitt natten av en riktig smäll på parkeringen! Så har man gått till jobbet på morgonen. Där står en utbränd bil!

Svara -   - 14/8-18 10:57 -


Bengt

Folk måste lära sig vad som gäller

Svenskar eller ej

Svara -   - 14/8-18 11:00 -


Katrina

Svar till Christer Åberg.

+ Skärholmen, Åkersberga och Uppsala

Svara -   - 14/8-18 11:08 -


Nisse

Svar till Mikael W.

Nej, inte missnöjda pensionärer utan just ungdomar som har det hyfsat bra, givetvis tillsammans med ungdomar som inte har det bra. Illusionen om ”det goda våldet” är i högsta grad levande i ungdomsföreningar på vänsterkanten, bland djurrättsaktivister o.s.v. Som Ulrike Meinhof sa: ”Kastar man en sten är det ett brott, kastar man tusen stenar är det politik. Bränner man en bil är det ett brott, bränner man tusen bilar är det politik”. I sådana grupperingar är inte sällan de tongivande ungdomarna sådana som man tycker borde veta bättre, men som efter sexton års kuvös hos curlande medelklassföräldrar vill känna sig lite radikala och rebelliska och därför gör tjänst som nyttiga idioter i förortens mångkriminella parallellsamhälle och ger en intellektuell aura åt förortsgangsternas meningslösa kaosande.

Svara -   - 14/8-18 11:08 -


Katrina

Svar till Nisse.

Nisse, du kan vara lugn , polisen har redan haft samtal med föräldrarna till ungdomar som är omhändertagna efter upplopp..👀👈 👆 👇 👉 ????? !!!

Svara -   - 14/8-18 11:38 -


Katrina

Svar till Kattis.

Inget bra område att bo, hoppas dina barn klarar sig och att inte din bil brinner.

Svara -   - 14/8-18 11:44 -


Nisse

Svar till Katrina.

Javisst, vad blev påföljden? Bara ett wienerbröd till det kommande kvartssamtalet hos socialtanten istället för två? Eller indragen halalkorv nästa gång polisen åker för att visa sig i området en fredagkväll? På text-tv stod det ju att ingen var gripen.

Svara -   - 14/8-18 11:47 -


Bertil Rosenius

Ibland, när jag läser alla förfärades utrop över läget i Sverige, gör jag en omskrivning av ett klassiskt ord som då blir:

”Fråga inte vad Gud kan göra för dig. Fråga Gud vad Han vill göra genom dig!”

Det är verkligen dax att sluta pek finger mot andra. Vi, JAG... måste vända fingret mot mig själv.

En gång blev jag frälst, genom min omvändelse till Guds nåd. Fortlever jag nu omvänt...

Svara -   - 14/8-18 11:50 -


Katrina

Svar till Nisse.

Nej inte gripna, utan omhändertagna.

Svara -   - 14/8-18 11:59 -


Kattis

Svar till Christer Åberg.

Jag frågade min kollega på jobbet. Det var 60 bilbränder i Frölunda. Sedan var det i Hjällbo, Gårdsten, Eriksbo. Jag bor i södra Lövegärdet och där har jag inte märkt något nu. Det var länge sedan det brann på parkeringen. Men jag ber för mitt område!

Svara -   - 14/8-18 12:15 -


Kattis

Svar till Christer Åberg.

Jag fick veta av min kollega. Hennes Sambo som är Alban, har läst i en Serbisk tidning att detta med att bränna bränna bilar är en världs trend!

Svara -   - 14/8-18 12:55 -


Tomas N

Det skulle inte förvåna mig om det finns en koppling till att valrörelsen nu gått in i ett slutskede. Valaffischeringens närvaro och valstugor ger en andlig påverkan över landet som inte är rolig.

Om vakna människor blir frustrerade över dessa välkammade ansikten som endast verkar bli bättre på att ljuga ju värre det blir i landet så kan vi räkna med att extremvänstern och den kriminella delen av invandrarghettona verkligen ser rött av SD,s framgångar.

Skall man blicka mot USA,så har det varit en organiserad rörelse emot Trump där politiska aktivister samverkat genom olika grupperingar som inte egentligen har en gemensam sak eller agenda.

Jag skulle gissa att det är något liknande vi ser här. Lyckas man på något sätt knyta den allra minsta misstanke eller rykte mot NMR eller Ryssland så blir det jackpot inom MSM.

Låt oss vara nyktra och hålla ögonen öppna och delta i debatten på ett fruktbart sätt och undvika att dras in alltför djupt i känslostormar

Glöm inte att be för det som sker och främst beslutsfattare och ledning

Svara -   - 14/8-18 13:02 -


Mikael W

Vår statsministers kommentar till bilbränderna var en svordom.

Vi måste rösta bort den sittande djävulska regeringen i September, en regering som hatar Sverige och svenska folket

Svara -   - 14/8-18 13:10 -


Jessica

Svar till Mikael W.

A M E N Mikael W!

Svara -   - 14/8-18 13:59 -


Kattis

Svar till Katrina.

Lövegärdet är bättre område än Hjällbo, Bergsjön. Jag har inga barn! Jag har bott här sedan 97. Tom Biskåpsgården är sämre. Vi har en underbar natur och tio minuter till en sjö!

Svara -   - 14/8-18 14:05 -


Nisse

Svar till Mikael W.

Fast för en gångs skull sa han att upploppen inte kan ursäktas. I vanliga fall brukar sånt här lindas in i "socioekonomiska förklaringar" och floskler om "vilja och handlingskraft". Förvänta dig inte mindre sånt här med en sd-stödd regering. Blir det borgerlig valseger smäller det ordentligt.

Svara -   - 14/8-18 14:06 -


Kattis

Svar till Katrina.

Jag har ingen bil. Här åker jag buss och spårvagn!

Svara -   - 14/8-18 14:07 -


Jessica

Svar till Bengt.

Tror inte för ett ögonblick Bengt, att det är vanliga Svenssons som bränner bilar. Det är ingen svensk företeelse!

Det här berikar inte Sverige! Det är ingen som tror på såna floskler längre!

Mänskor är inte dumma, vilket en del politiker tycks tro.Vi behöver be som aldrig förr, men även använda vårt fredliga vapen, nämligen vår rösträtt!

Svara -   - 14/8-18 14:11 -


Nisse

Svar till Bengt.

Endera dagen kanske Karin och Niklas måste börja gå till fredagsbönen i moskén för att få ha sina fönsterrutor, sin bil och sina döttrar i fred. Det kanske inte är att bli muslimer på riktigt, men det påstås ju att om man ökar värmen långsamt kan man koka en groda utan att den hoppar ur kastrullen. Ägodelarna är ju det käraste Svensson har, så många skulle nog böja knä mot Mekka för att slippa få bilen uppbränd.

Svara -   - 14/8-18 14:22 -


Katrina

Svar till Kattis.

Fint , jag är Lidingöbo, en bro som skiljer sig från stan. Grönt och fridfull och havet.

visst åker jag buss och t-bana men ibland behövs bilen beroende på vart man ska åka. Åker jag till Täby eller Danderyd så tar jag bilen.

Svara -   - 14/8-18 14:34 -


Katrina

Svar till Nisse.

Ja, kanske det kanske....

Svara -   - 14/8-18 14:35 -


Mikael W

Svar till Nisse.

Nu ser ju jag svordomen från vår statsminister som en värre förseelse än själva bilbränderna. Hur lågt får man sjunka som ett statsöverhuvud? Denne man, som kontinuerligt behöver bedjas för från alla rikets hörn, måste väl begripa att ett dylikt språkbruk, där fulingen Hin Håle åberopas, kan smitta av sig till folket.

Nisse, hur skulle det se ut om lärarna i skolorna svor när dem undervisade, eller om svordomar användes i barnprogrammen på TV? Det får naturligtvis i förlängningen ödesdigra konsekvenser för vårt land, i paritet med att inte be om Israels välsignelse!

Nu lägger ju jag min röst på Kristna Värdepartiet, vars Fuhrer sannolikt inte sjunker så lågt och använder ett dylikt språkbruk

Svara -   - 14/8-18 15:16 -


SAS

Svar till Jessica.

Tror du det är Japaner och Kineser då😮

Svara -   - 14/8-18 15:21 -


Bengt

Det är bra Mikael W att du undviker sjuklövern

Pridekramarna

Svara -   - 14/8-18 16:58 -


Conny W.

De flesta av sådana här brott begås av invandrare. Detta är fakta och inget annat.

Svara -   - 14/8-18 17:12 -


Jessica

Svar till SAS.

Vad tror du själv SAS? En ”vild” gissning är att det inte är Svenssons som bär sig åt så här. Man kan ju fråga sig varför detta har ökat så de senaste åren. Man behöver inte vara professor för att ana varför!

Svara -   - 14/8-18 17:22 -


Katrina

Var det inte nyligen tullkriminalen beslagtog 100 kilo kokain i Göteborgs hamn, ( läste jag i SvD ) killarna blev arga för deras inkomster blev till intet, så kanske ville de hämnas .

Tänk att ett halvt gram kokain kostar ca 300-500 kronor kan kosta mer också berodende var man köper, så det blir mycket pengar.

Svara -   - 14/8-18 17:46 -


SAS

Svar till Jessica.

Jag förstår att det är organiserat för att troligen påverka valet dvs kan vara krafter som vill få folk ännu mer missnöjda med förortsproblemet så att SD vinner mer röster 🤔. Men det är min konspirations teori som inte behöver vara så som jag tänker.

Svara -   - 14/8-18 17:50 -


JL

Svar till SAS.

Nej det var inte organiserat för att påverka valet. Lägg bort ditt vänsterflum.

Svara -   - 14/8-18 17:58 -


Bengt

Det vet vi ju inte än vilka det var och vad

Dom var motivet

Svara -   - 14/8-18 18:12 -


Katrina

https://polisen.se/aktuellt/handelser/2018/augusti/14/14-augusti-13.19-brand-vastra-gotalands-lan/

Svara -   - 14/8-18 18:41 -


SAS

Svar till JL.

Innan du öppnar din mun så får du först ta reda på om jag är en vänsterflum😉. Nej jag tillhör inte vänstern . Och en annan sak läs det jag skrev tack... Det är min konspirations teori vilket du glömde.... Och vad vet du om att det inte var organiserat för att påverka ex valet? Svar ingen av oss vet men man kan spekulera får man göra det utan att du stämplar en som är mer åt höger för vänsterflum.

Svara -   - 14/8-18 19:02 -


SAS

Oj nu kom mitt inlägg 3 gånger datorn fick flipperspel 😃

Svara -   - 14/8-18 19:04 -


Kattis

Jag läser på instagtam. Det är Tv 4 . Polisen tror att bilbräderna är " koordinerade". Det är ingen slump att det är 80 bilbränder samtidigt!

Svara -   - 14/8-18 19:39 -


Tomas N

Det som skulle hjälpa här är någon typ av öppen och ärlig dialog där media,makthavare och folket får mötas och med erfarna personer ty Leif GW Persson hjälper till med expertis. Men det kommer inte att ske,för detta är så tabubelagt.

Ändå så är det nog så att de flesta av oss spekulerar fast lite olika bra inklusive jag själv.

Jag gissar att det är en blandning av mestadels unga invadrargäng där man delvis vill visa sig värdiga inför äldre ledare antingen det är islamister eller kriminella ligor. Det kan förekomma delvis beställningsjobb inom försäkringsbedrägeri förtäckt av en mängd andra bränder . En annan effekt är att de här killarna vill visa sin makt i samhället och är en del av det enligt deras egna ord "krig" mot Sverige som inte är knutet helt till islam utan är ett etniskt krig främst

Synkningen förvånar inte jättemycket,men tycker jag visar på en stark övertygelse eller order från inflytelserik person i deras kretsar. Men det är ett stort självmål om man vill visa missnöje mot valkampanjens prognoser

Vänsterpolitikern har extremt dålig koll i sin frustration . Nationalister även de lite extrema försöker hålla på vissa dygder helt olikt vänstern,men vi får se vad som skett.

Räkna med att Liberalerna och Moderaterna kommer försöka börja med att sätta ned foten mot dessa grupper,men egantligen vilja rikta sitt fokus mot den fiende man egantligen har och vill ha dvs "extremhögern" Det kan ta lite tid att forma verkligheten efter sin agenda ,men under tiden finns ju faktiskt en liten grupp nynazister ,så lite hopp har dem nog . Men vi kanske får höra lite löften om krafttag mot religiös extremism.

Så länge man inte gör om straffskalan så att de unga går fria,så händer dock inget.

Och ytterligare så finns ju alltid Rysslandskortet,men det kommer nog att spelas ut senare ifall SD ser ut att verkligen gå bra i valet

Svara -   - 14/8-18 20:05 -


Lalo

Svar till Nisse.

Blir det ex Jimmy som tar hem storkovan så måste han med säkerhet höja sin egen säkerhet dvs person skyddet.

Svara -   - 14/8-18 20:07 -


Lukas

Ungdomarna utan signalement och härkomst väntade tills grillningsförbudet på egen tomt hävts. Det var väl omtänksamt! Och det är män som bränner bilar, männen är de skyldiga! Alla män ska förbjudas att gå nära bilar. Sd gynnas av bränderna så det var vita, heterosexuella, lågutbildade rasistiska män som bränt bilar.

Svara -   - 14/8-18 20:13 -


Lalo

Jag hoppas och ber att säpå har något att göra och katalogisera deras beteende och syfte. Det måste tyvärr behövas kraftag mot denna destruktiva gäng.

Svara -   - 14/8-18 20:16 -


Ann-Marie A.

Träffade en ung man för några år sedan. Han var vilsen, arg och ledsen. Pappan saknades under uppväxten, adhd och ingen annan vuxen man som brydde sej.

Han talade om respekt, att skrämmas, ingen hade lärt honom vad kärlek och repekt är.

Svara -   - 14/8-18 20:40 -


Andreas

Jag bor i Göteborg i Västra Frölunda knappt 5-6 km ifrån där det brann. Jag vet om att i Tynnered bor de nästan bara invandrare eller svenskar med låginkomst som går på socialbidrag. De har förekommit mycket brott i denna stadsdel såsom droger, rån samt skottlossningar har hört själv en gång samt bevittnat ett väpnat rån i min Willys affär där jag bor. En pappa til min son kompis jobbar inom säpo. Han sa att de fanns fyra stadsdelar som de pågår en kamp om vem som ska äga företräde kring drog handeln(Frölunda, Majorna, Biskopsgården och Bergsjön). Dessa bränder har koppling till dessa unga invandrar gäng. Jag såg på en video som ligger på youtube att ungdomarna talande inte flytande svenska. Jag tror vi måste lyssna på de kristna araber som flytt mellanöstern som de på balkan, tror även Markus Birro har tagit upp detta fenomen. Muslimer kommer skapa problem för erat land. Att de sker så mycket våldtäkter, skottlossningar mm beror på att Islams ande som tagit fäste i Sverige. Tråligt nog är de bara SD som förstått detta. Jag väntar fortfarande på KD ska sluta vara så naiva kring Islam. Jesus var inte naiv utan pekade på att vi slåss inte bara mot människor utan mot onda ande makter. Islam är inte sund, dessa ungdomar har islams ande inom sig.

Svara -   - 14/8-18 20:47 -


Tomas N

Det finns ytterligare en aspekt som kan vara inblandad om inte i just denna händelse ,så åtminstone i helhetsbilden av"kriget mot svenskarna"

HBTQ och pride pågår i Göteborg. Om Sverige skall göra upp med en etnisk/islamsk revolution och maktövertagande och ha Guds stöd på sin sida så behöver man göra upp med Sodom.

Hur illa man än tycker om dessa gäng,islamister eller invandrarbefolkning som tar över,så har de på vissa sätt en nyktrare och bättre syn på Sodomkulturen.

Skall Sverige kunna deala med islamism och folkutbyte och vådförelse på infödda svenskar så kan man inte ha den nuvarande synen på Sodom och denna inkluderande fredsuppgörelse med Sodom.

Muslimerna går alldelse för långt javisst och är våldsamma,men vill åtminstone inte bygga sitt samhälle tillsammans med Sodom

Det borde vara en varning till oss i dessa tider

Svara -   - 14/8-18 21:02 -


Rolf

Vi har i dag ungdomar i Sverige vilka lärt sig samlade auktioner och militära aktioner i sin hemländer. Läste att någon som mött dem innan de började sin aktion att de talade bruten svenska. Vi har själva varit så naiva att vi tagit emot vilka som helst vilka förespeglat sig vara krigsflyktingar. I begreppet krigsflykting kan allt dölja sig.

Svara -   - 14/8-18 21:14 -


Erik S

Helt rätt där, Andreas. Tyvärr ser vi bara början på detta elände. Till största delen är det "islams ande" som ligger bakom detta-och även den brottsvåg vi ser vad gäller rån och speciellt våldtäkter mot ljusa västerländska kvinnor.

I utländsk media kan man läsa klartext, där står att "muslimska ungdomar/gäng gör stadsdelarna till warzone´s." Det är helt rätt. Men i Sverige får man inte tala klarspråk, vad gäller invandring och islam. Det är "förbjudet". MSM har alltid hållit denna religion och dessa ligister under armarna. Även politiker har ju denna totalt vridna bild av vad som händer.

Många kristna har också anammat denna bild, att man inte får säga något negativt om "olyckliga flyktingbarn" som kommer hit. Många kända kristna går också före med "gott exempel" S Swärd, B Sjöberg, C Mölk och många andra. Dom vägrar inse att vi importerat djävulen själv, i.o.m massinvandringen av muslimer. Men varför skall vi hålla på att ljuga för oss själva? Det håller inte länge till.

Många av dom är inte alls några flyktingar, som det är synd om. Dom vill bara få det bra, leva på bidrag och slippa slava som "svenneidioterna" som betalar allt dom vill ha. Jag har frågat några kristna vad dom tycker är ok, hur många flickor som ska behöva våldtas? Räcker det med 2-3 per dygn eller? Som kanske får sitt liv förstört. Ingen har klarat att svara på det, dom svamlar om att "alla inte är sådana". Nej vem har sagt det. En ung tjej som gruppvåldtas är en för mycket! Eller en gammal pensionär som rånas och så hånskrattar ligisterna.

Kommande val blir ett ödesval. Vi kan inte fortsätta så här-om det nu går att bromsa! Det måste sättas hårt mot hårt mot dessa "dårar". (se på Ryssland och Polen t.ex) där gäller helt andra "förutsättningar". Ja även i USA. Varför inte utvisa hela familjen om en av sönerna är en ligist. Efter ett hundratal utvisningar, kanske det inte blir så roligt.

Givetvis skall vi be för människorna. Och tack och lov blir en del frälsta-men hur mycket har det hjälpt om vi ser på utvecklingen i landet? Förlåt min lite provocerande skrivning! Många tusen till väntas komma hit. Invandrarverket är t.o.m nere i Afrika och hämtar hit dom. Finns det ingen vett och sans kvar? Vi klarar ju inte dom som kommit ens! Nej, det hjälper inte med samtal, grillning, fika och armband. Det behövs nåt mycket kraftigare. Plus att evangelium ska förkunnas, det ena utesluter inte det andra. Och givetvis bön! Vi måste be för detta arma land!

MVH. Shalom!

Svara -   - 14/8-18 21:25 -


Mikael

Helt otroligt att detta ständigt får fortsätta utan åtgärder.
En svordom är vad våran statsminister lyckades få till
Och det stannar väl där.Inga påföljder för gärningsmännen,möjligtvis terapi för trauman dom fick när brotten begicks.
Börjar man prata om detta så är man ju rasist.Så det är väl bäst att sluta.

Svara -   - 14/8-18 21:31 -


Jessica

Svar till Erik S.

Den 9 september kan vi avgöra vilken framtid vi vill ha för våra barn och barnbarn!

Svara -   - 14/8-18 21:47 -


Bengt

Och då väljer dom kanske ut mest från.något

Eller några länder bara

Svara -   - 14/8-18 22:06 -


Bengt

Och då väljer dom kanske ut mest från.något

Eller några länder bara

Svara -   - 14/8-18 22:06 -


Calle

Ungdomarna som bränner bilar har väl ingen ungdomsgård, det är ju synd om dem! (OBS ironi)

Svara -   - 14/8-18 22:07 -


Kattis

Svar till Calle.

Jag det är ju Sanningen! När ungdomsgårdarna försvann/ Fritidsgårdarna lades ner. Ja men det var ju då eländet började det är ju verklighet!! Jag bor i höghus med åtta våningar. Ett tag användes våran hiss som Liseberg! De åkte upp och sprang ner för trapporna. En i området Filmade detta och skickade detta till Victroria Park. Nu har de slutat med detta. Man ser mer föräldrar ute på gården nu med barnen. Han som filmade , han jobbar i Pizzerian här, ungdomarna fick respekt för honom! Det dönade så när de lekte i uppgången. Så det är verkligheten !

Svara -   - 14/8-18 22:39 -


Ann-Marie A.

Svar till Kattis.

Ja ungarna behöver meningsfulla och vettiga sysselsättningar. Alla vill känna sej värdefulla och behövda, och få vara hyfsat glada. Då behövs inga droger.

Svara -   - 14/8-18 23:01 -


Kattis

Svar till Andreas.

Mina tankar går till min syster och hennes familj. De bor i Smyckeparken. På andra sidan leden, inte långt ifrån Pingstkyrkan!

Svara -   - 14/8-18 23:01 -


Nisse

Svar till Kattis.

Fritidsgårdar är inte lösningen. Snarare utgör de en rekryteringsbas. Vad ungdomar behöver är inte tidsfördriv utan istället meningsfulla aktiviteter och goda förebilder. Och då menar jag varken fotboll eller musikstudior att rappa i.

Svara -   - 14/8-18 23:06 -


Kattis

Svar till Ann-Marie A..

Ett tag det går trender i Allt! Men ett tag här ute där jag bor jag bor i Södra Lövegärdet som tillhör Angered. Jo ett tag så hade Persiljegatan där bussen linje 75 vände särkilt på kvällarna, helgerna. Där råkade chaufförna ut för Stenkastning mot bussen när den körde, eller kastade råa ägg på bussrutan så bussrutan blev alldeles gul av gulan. Då slutade bussen och köra dit upp, och vände istället i Lövegärdets centrum. Men jag kom hem för min hållplats Fänkålsgatan är innan.

Svara -   - 14/8-18 23:11 -


Mikael

Svar till Kattis.

Så om vi bygger 1000 nya ungdomsgårdar så är alla problem i ghettona lösta?

Tillåt mig skratta ,så enkelt är det inte.Dessa människor med familjer måste utvisas.Detta kommer aldrig få ett slut annars.Det måste till krafttag,militären måste kopplas in stridsvagnar ,jas o hela skiten.Hur länge ska det daltas????hade jag gjort detta som liten hade mina föräldrar spöat skiten ur mig..Det finns ingen respekt i samhället längre.ME MYSELF AND I.Alla tänker bara på sina rättigheter,ingen har skyldigheter,Samhället är ruttet.Alla är lika oärliga och själviska,tänker bara på sin egen framgång och pengar ,jag spyr snart.Det är så genomruttet.Ändå finns det folk som tror att alla människor är alltigenom goda innerst inne ,nej det är tvärtom!Den största skulden till detta kriget som pågår bär sosseregeringen med sina lärjungar.Dom har makten att ändra kursen,men dom vill o kan inte.Dom är ledda av satan själv.Jesus är svaret !

Svara -   - 14/8-18 23:11 -


Ann-Marie A.

Svar till Nisse.

Ja goda förebilder och meningsfulla aktiviteter borde alla ungar få ha. Fast fotboll i måttliga mängder är ju också bra. :-)

Svara -   - 14/8-18 23:18 -


Bengt

Alliansen är inte mycket bättre dom

Jesus är svaret

Precis som du skrev mikael

Svara -   - 14/8-18 23:18 -


Jessica

Svar till Bengt.

J E S U S är S V A R E T Bengt!

Det är nog alla på den här sidan överens om! Det tar inte bort det faktum att vi har en chans att vända utvecklingen i Sverige, både genom bön, men också genom att rösta!

Svara -   - 14/8-18 23:34 -


Ann-Marie A.

Svar till Kattis.

Ledsamt och hemskt när ungarna gör så. Bra att du kom hem åtminstone. Vi får be för Sverige.

Svara -   - 14/8-18 23:34 -


Andreas

Svar till Erik S.

Kan bara instämma Erik S. Jag har följt amerikansk media även annan utländsk media och frekvent återkommer man till sveriges stora problem över den ökade muslimska invandringen. De är så tragiskt och se att merparten av politikerna vill inte belysa grundproblemet. Alla skrattar åt Trump. Men han hade ju rätt. Vem skrattar bäst nu?

De finns en andlig förklaring varför de sker. Sverige är på väg i ett andligt förfall.
JL skrev en bra inlägg här att vänstern och muslimerna går hand i hand.
Vilka är de som försvarar Islam jo V, FI, MP och S vilka kritiserar SD, men även KD och M har gjort de. Lyssnade på Ebba idag på partiledare debatten KD har chans att verkligen vinna röster. Istället säger SD nej till burka förbud, Ebba någonstans mitt emellan hon höll upp ett grönt kort för ja och röd kort för nej. KD har ett guld läge att göra sverige starkare kristet då man nu har Jimmie och SD i medhåll som vill försvara kristendomen och stoppa Islams agenda. Jag tror faktiskt M hade hoppat på tåget och KD drivit på. SD, KD och M är vad Sverige behöver nu politiskt. Istället vägrar Ebba samarbeta och hon medger att SD måste rensa mer i partiet. De är ju just de SD har gjort. Sverige är illa ute.

Svara -   - 15/8-18 01:01 -


Ann-Marie A.

Svar till Andreas.

Visst behöver SD rensa mer, också bland sina kommunpolitiker. Många är rent rasistiska.

Svara -   - 15/8-18 01:16 -


Andreas

Svar till Erik S.

Håller med Erik. Jag tror faktiskt svensk kristenhet har lita att lära av den kristna högern i USA. Dom daltar inte med muslimerna likaså de ortodoxa i Ryssand eller katolikerna i Polen eller Ungern. Sen finns de andra element kring att de ska bära vapen i kristna högern. Men jag gillar ändå den kristna högern ibland deras retorik när de försvarar Israel, går ut och demonsterar mot abort, höjer röster mot HBTQ och jag älskar när jag hör ordet God bleess USA. När skall vi höra en svensk statsminister säga Gud välsigne Sverige. Där tror jag nyckeln ligger att stå upp för Guds ord. Guds ande finns över USA, Ryssland och Polen. Gud tror jag har välsignat vårt land för vi har tagit emot många flyktingar. Men vårt stora problem är vi inte talar klarspråk kring vad kristen och västerländsk värderingar innebär. Du ska respektera kvinnor, här är de kristendomens arv här har vi inga slöjor, moskeer och de är kyrkor som är våra religösa byggnader. Kyrkor och församlingar har varit naiva och inte vågat tagit strid för Jesu ord och emot Islam. De är inte bara på detta område du har även all praktiserande kring yoga varför utmanar vi inte heller denna andlighet. Kristna ser på hur islam, hinduismen och ateismen få härja fritt i Sverige. Vad är vår starke kristna ledare som kan säga God bless Sweden???

Svara -   - 15/8-18 01:18 -


Bengt

Och det här med trosförkunnelsen är inte

Bra heller

Det har splittrat och.förstört kristendomen

I vårt land

Svara -   - 15/8-18 08:43 -


Søren Christensen

Daniel Riazat försvarar sina muslimska brøder med att skylla på høgerextrema krafter som ligger bakom bilbränderna....?????

Det är enbart muslimer som som bränner bilar!!!!

Svara -   - 15/8-18 09:33 -


Bengt

Vem är Daniel riazat ?

Svara -   - 15/8-18 11:02 -


Katrina

Svar till Bengt.

vänsterpartistisk politiker

Svara -   - 15/8-18 11:47 -


Tomas N

Tackar Gud för att upproret stillats för en stund.

Jag är övertygad om att så mycket behöver ändras i hur saker fungerar i Sverige. Både när det gäller hantering av brott och straff,men även det som blev tydligt under skogsbränderna ,nämligen byråkrati och ineffektivitet. Även när det gäller immigration så är det mycket byråkrati och hårdtuggat att ta beslut.

Samhället är förändrat och det gamla kommer inte tillbaka. Det verkar också som rätts och kriminalpolitiken är genomsyrad av den evolutionistiska tanken om att människan i grunden är god och även kan skola och trimmas åt det hållet.Det här är visserligen väldigt djupa frågor,men det vi ser i praktiken är att det inte fungerar.

Även det som var trevligt och lite gulligt i tidigare decennier är enligt mig inte särskilt sunt eller bibliskt/beprövat. Tänker på generationstrender där varje gäng har sin stil och håller sig för sig själva. Först rockers,och sedan mods,proggare,punk,hippies,hårdrockare,emos,grunge etc etc. Det är egoism och har avkapade band till den dynamiska mosaiken av olika generationer.

Se på strävsamma kulturer av kineser,syrianer,latinos och asiater och afrikaner och alla som inte har någon lyx. Där skaffar man jobb och famelj,eller studerar så snabbt man kan ,medans man supportar föräldrar och tar hand om varandra inom familj och klan.

Då är verkligen inte den statliga/kommunala fritidsgården särskilt viktig alls. Ej heller finns då plats för revolutionära element att protestera och göra uppror.

Men det kommer ta tid att städa upp. Föräldrar måste bli ansvariga för minderåriga och straffåldern borde sänkas och ge kännbara straff även för 16 åringar som avskräcker och ger effekt. Inte till att märka för livet,men varför inte straffarbete??

Några politiker måste våga komma med nya förslag och lagar. 60,70 och 80 talen är long gone och lagar från den tiden funkar inte nu

Svara -   - 15/8-18 19:58 -


Tommy

Sverige hade lång tid Facit, vad som hänt andra Länder som hade fattiga segregerade områden, de visste nog mycket väl vad som händer i ett Samhälle med stora klassklyftorna som följt. Men nu är vi där trots Facit vi hade. Och det är någon reaktion på allt, precis som andra länder vi såg vad som hände. Nu skruvas tummarna upp för ytterligare Kontroll samhälle. Rösterna blir "Mer polis mer polis, mer kameror," det behövs också, men diskussionen blir enkel spårig.men det är ju dessa ungdomar som blir glömda, egentligen vår framtid. Visst skall vi be, men man måste skänka rocken först. Det glömdes tyvärr bort, det sist nämnda. Barn som inte har råd till skid utflykten och annat, utan blir utanför, och där giver Kriminella de en värdighet istället, men det blir skottlossningar mellan kriminella gäng, och de rika i rika områdena som köper Kokainet av dem slipper Skottlossningar dödandet . Helt sjukt. Det finns nog Vänster Orgenterad Kristna, liksom det finns Höger Orgenterad Kristna. Men Jesus är densamme. Nu när Kontroll Samhället växer fram. Kanske med Militär Polis också.

Svara -   - 16/8-18 00:16 -


Nisse

Svar till Ann-Marie A..

Just precis. Fotboll i måttliga mängder är bra. Men nu har det ensidigt satsats på fotboll som enda vägen till integration i tjugo år och när integrationsproblemen påtalas så är lösningen alltid... TADAAA!... ännu mer resurser till fotbollen. Och allra helst någon före detta (i bästa fall) gängkriminell som tränare.

Svara -   - 16/8-18 10:38 -


Tomas N

De här nyheterna om Sverige når världen och klär av alla höga tankar som vi har om hur väl allt fungerar. Sverige är handfallet och paralyserat av brottslighet och när det blir naturkatastrofer. Ur det smaliga uppvaknandet kan komma en rannsakan och nya nyktra tag om de problem som finns i landet.

Men majoriteten av våra politiker vill låtsas som allt är bra och att vi skall fortsätta som vi gör.Bibeln har mycket att säga om den som värgar se tecknen och varningarna.

Vi får hoppas och verka för att det blir lite nya tag och nödvändiga kursändringar.

Rent konkret så måste man sluta med att leva i lögner och rosa skimmer när det gäller migranter och mångkulturella problem och kalla en spade för vad det är.

Jag nämnde även detta med försäkringsbolag ,som har en märklig uppgift i Sverige att reglera saker där polis och rättsstat borde göra det. Försäkringsbolagen har ju även en marxistisk effekt genom premien och fördelning av medlen när folk slutar vara ärliga.

Och ärlighetsprocenten har nog sjunkit långt under den acceptabla nivån. Det tar mycket lång tid att bygga upp ett samhälle full av den tillit som många drömmer om,men innan man nått dit behöver man ha ett system som kan beskydda de svaga och premiera rättfärdighet och bestraffa snyltare och oärliga.

Svara -   - 16/8-18 19:01 -


Tomas N

Svar till Tomas N.

Jag ger en kommentar till här varefter nya funderingar kommer upp. Kanske man inte orkar läsa dessa djupa funderingar men jag skall fatta mig kort.

Jag gick in på försäkringsbolag och ärlighet,vilket går in på bidragsfusk,försäkringskassa och fiffel/mygel på låg nivå och på hög nivå vilket fanns under 60-80 talet innan vi fick dagens större och djupare konflikter.Jgag skulle nog påstå att detta fiffel och mygel på både låg och hög nivå ar något den personen i slutändan på något sätt skämdes för eller skulle erkänna att det var orättfärdigt.

Klasskamp ,arbetarrörelse eller kapitalism var och är dåligt när det går för långt,men är delar av en verklighet att det finns naturliga skillnader och delar av samhället.

Idag har vuxit fram revolutionära rörelser som aldrig kommer backa ,skämmas eller se att de har fel. Den etniska revolutionen t ex kommer hävda sin kamp mot den vita och västliga "överhögheten", Radikalfeminismen för en kamp mot naturen självt och måt årtusenden av förtryck,och hbtq rörelsen gör gemensam sak i kampen mot män och miljörörelsen är så stor och svår att få grepp om så de kommer inte att backa för argument eller forskning

Världen och livet har problem som människan måste lösa. Revolutionära rörelser vill se blod ,men människor måste kunna mötas i rimliga resonemang där vi strävar efter de rimliga lösningar och mål.

Samhället och världen har förändrats häpnadsväckande fort sedan 80-talet. Vi behöver alla vara medvetna om dagens terräng och geografi och handskas rätt med dessa radikala och utopiska ideologier som genomsyrar dagens samhällen

Guds ordning hjälper och vägleder oss,men hur många idag är redo att lyssna på vad Gud säger. Andra röster är mycket starka och det är det som är just dagens problem

Svara -   - 17/8-18 11:28 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Time Sign: Youtube ging in de wereld

Door Mikael Walfridsson 

Time Sign: Youtube ging in de wereld

En als het lukt, af te sluiten YouTube voor de bevolking van de hele wereld is op een bepaald moment, dus het zegt me dat we zijn op weg naar het krijgen van een wereldwijde communicatief systeem waarin we kunnen beïnvloeden en bereiken vrijwel alle mensen op aarde een en hetzelfde moment.

0

Läs allt!


Drie afbeeldingen van Jezus in het Oude Testament

Reader Mail door Leif Boman 

Met onze ogen op Jezus als zodanig (Hebr 12) vast vraagt, dan wist zo veel van de oudtestamentische verhalen met de hulp van Geest.

5

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


88 seconden goed nieuws

Reader Mail door David B

De blijde boodschap. 

6

Läs allt!


Treenigheten förklarad på ett mycket enkelt sätt

Christer Åberg förklarar på ett mycket enkelt sätt treenigheten och hur Gud sände sin Son till världen som i sin tur sände den helige Anden.

4

Läs allt!


Hatet mot åsiktsfriheten

Detta klipp visar alltför tydligt att det finns ingen åsiktsfrihet i Sverige. För uttrycker du din åsikt blir du gripen av polisen!

Läs allt!


de oogst

Door Tage Bergman 

de oogst

Tage Bergman delen interessante gedachten over de verschillende oogst tijden die we zien in de Bijbel. Deze oogsttijd praten op hetzelfde moment dat we kunnen verwachten dat de opname van de vergadering plaatsvindt.

7

Läs allt!


eerstelingen

Door Tage Bergman 

eerstelingen

Wanneer zal de opname? Zal het voor of na de verdrukking? Er zijn veel gedachten over, en meningen sterk verschillen. We weer terugkeren naar de geschriften die veel lijken moeilijk te begrijpen. In plaats daarvan kunnen we kijken naar de rijke beeldtaal van de Bijbel over het onderwerp, die een duidelijk antwoord geeft. We begrijpen niet de basisprincipes van het profetische woord, dan kunnen we niet goed begrijpen hoe moeilijker om context te interpreteren.

2

Läs allt!


Allah - månguden som var gift med solgudinnan med stjärnorna som sina döttrar

Månguden från alla fyra sidor. Notera månskäran snidade på bröstet.
Månguden från alla fyra sidor. Notera månskäran snidat på bröstet.

"Som vi ska se, så visar ovedersägliga bevis att guden Allah var en hednisk gudom. Faktum är att han var månguden som var gift med solgudinnan med stjärnorna som sina döttrar", skriver Dr. Robert Morey i detta studium om Allahs ursprung.

Läs allt!


Gay stop peal

BELL

De gay voormalige SVT profiel Pekka Heino is voorzien voor continue klager gestopt luiden kerkklokken aan de Kungsholmen in Stockholm. 

0

Läs allt!


De opname, de Antichrist en de Grote Verdrukking is gemakkelijk te begrijpen als je in de Bijbel geloven

hemelvaart

Degenen die zich voortdurend moeten gaan tegen deze, kun je het ergens anders te doen, maar niet hier op Apg29. Ik accepteer geen eigen agenda en de ketterijen van Apg29 niet propageren!

15

Läs allt!


Propaganda globalisering Schematische bevriende regering in Zweden

Reader Mail door AJ 

Dit is interessant, nu draait de Metro krant uit met de boodschap (voorpagina, plus volledige spread) een politieke wetenschapper die zegt dat Annie Lööf de volgende poging om een ​​regering te vormen en wordt premier van Zweden kan krijgen.

16

Läs allt!


'S werelds grootste christelijke tv-bedrijf investeert in Nordic TBN in Stockaryd

TBN Nordic in Stockaryd

Vanaf zaterdag 7 juli, 2018 lijkt nu Media Vrienden van het Huis, die TV2020 die vervolgens werd Levendig Channel, onder de merknaam TBN Nordic begonnen.

0

Läs allt!


Snelle tijden voor de moord op de Zweedse klinieken

Snelle tijden voor de moord op de Zweedse klinieken

Als ik het goed begrijp, het is moord als je iemand ongeplande doden, terwijl de moord gepland. Sinds planning abortussen, het is niets anders dan moord!

6

Läs allt!


Elida bezoeken Israël

Zweedse Elida, solidariteit varen voor de christelijke minderheden en de enige democratie in het Midden-Oosten, aankomst in Israël.

2

Läs allt!


Turkije investeert honderden miljoenen op het bouwen van moskeeën over de hele wereld

Moske

De Turkse regering besteedt honderden miljoenen om moskeeën te bouwen in een lange-termijn doel van het verspreiden van de islam over de hele wereld. 

34

Läs allt!


Hijab voor kinderen verkocht

Britse warenhuisketen verkoopt de hijab voor jonge kinderen

De Britse warenhuisketen Marks & Spencer verkoopt een barnhijab geschikt voor 6-8 jarigen.

24

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Wanneer veroordeeld tot de hel?

Overal waar ik geboren werd, zo bood redding gegeven mij. Ik was niet gered, want ik ben geboren in een "christelijk land", maar omdat Jezus mij gezocht!

2

Läs allt!


Niemand kan Jezus de gek

Niemand kan Jezus de gek

Foto: dagen.se.

Hallo bijl! Sinds wanneer het aan Jezus truc?

6

Läs allt!


De vervoering - gezegend hoop!

De vervoering - gezegend hoop!

"De opname is de transformatie van de levende gelovigen ervaren wanneer de Heer gaat terug naar de gelovigen naar de hemel te krijgen. Mensen zullen dan ervaren worden omgezet, zonder het ervaren van de dood. "

6

Läs allt!


Wat moet u doen om verloren aan een eeuwige hel?

7

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 43, tisdag 23 oktober 2018 kl. 04:39

Jesus söker: Severin, Sören!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Horoscoop, mindfulness en yoga zijn oosterse religies

Door Holger Nilsson

In vele tijdschriften, en zelfs in kranten, zijn horoscopen. Hoe ernstig de pers kan iets publiceren als verdacht kan zeker worden ondervraagd.

7

Läs allt!


Senaste kommentarer


Op 10 december, schrijft de lidstaten van de Verenigde Naties onder de vrije immigratie

Op 10 december, drukte een document van de VN die in feite opent voor vrije immigratie.

41

Läs allt!


Het homohuwelijk kan in Roemenië verboden

Het homohuwelijk kan in Roemenië verboden

Het homohuwelijk kan in Roemenië verboden. Dit weekend, het land stemming ja of nee tegen de grondwet te veranderen zodat alleen het huwelijk een verbintenis tussen een man en een vrouw moet zijn.

7

Läs allt!


Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


De Heilige Geest wordt verwijderd van de aarde op de opname

Reactie door LelFA 

Trompet aan vervoering

Ten aanzien van de discussie over die "kunnen worden overwonnen." Laten we eens kijken naar de koinegrekiska basistekst.

56

Läs allt!


Wat is globalisme

Reactie door LelFA 

Wat globalisme is

Globalisme is gewoon een aanval op alle aspecten van de identiteit van een natie te doen, en de EU is de belangrijkste organisatie - althans politiek. 

54

Läs allt!


Jood in Tel Aviv van gedroomd vervoering

vervoering

"Ik droom dat de trompetten, en ik ren naar de voordeur en kijk uit. Duizenden mensen uit het volk Israël wordt omhoog door de wolken opgesteld en ze dragen witte gewaden en de lucht splits en de engel Gabriël boven in de hemel en een trompet blaast. "

24

Läs allt!


Het ongewenste gedeelte veertien

oor

De schokkende verhaal van het opgroeien op het platteland met een pleeggezin.

14

Läs allt!


Gefeliciteerd Malle Lindberg 89 jaar

Vandaag de dag is de legendarische evangelist Malle Lindberg 89 jaar! Hij werd geboren 290929 Malle Gefeliciteerd!

11

Läs allt!


400 mensen werden gedood door de aardbeving en tsunami in Indonesië

Bijna 400 mensen werden gedood door een aardbeving en de daaropvolgende tsunami op het eiland Sulawesi in Indonesië. Ongeveer evenveel gewonden en veel vermist. 

3

Läs allt!


Annie Lööf lid van de geheimzinnige Trilaterale Commissie

trilaterale Commissie

Vandaag onthult Groene Partij Birger Schlaug en Malou Lindholm van de Centrum Partij leider Annie Lööf is een lid van de geheime globalistische elite organisatie, de Trilaterale Commissie. 

205

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 446 906 016 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 964 bloggartiklar, 90 990 kommentarer och 59 159 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp