313 online! | Sidvisningar idag: 102 665 | Igår: 141 566 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

100 gluaisteáin dóite i gcathracha éagsúla - cionta sceimhlitheoireachta

tinte Carr i Gothenburg

Frölunda Torg i Gothenburg ar an tráthnóna Dé Luain. Pictiúr: Zagros Hama. 

Carranna thine in áiteanna éagsúla sa cheantar Gothenburg, ach freisin i Trollhättan, Lysekil agus Falkenberg. Thart ar 100 gluaisteáin a bheith dóite sa réigiún.

Ar oíche Dé Luain 80 gluaisteáin trí thine nó loitiméireacht i Gothenburg, Malmö, Helsingborg, Trollhättan agus Falkenberg. I Trollhattan Bhuail póilíní freisin ar throwers cloiche. Tá sé seo go dtí mé rud ar bith níos mó ná sceimhlitheoireachta eagraithe!

Tá oíche Dé Luain curtha ar chumhdach daoine atá leagtha carranna trí thine  i Gothenburg, Malmö, Helsingborg , Trollhättan agus Falkenberg. 

I Trollhattan faoi réir na póilíní agus an caitheamh cloiche . Fiú i Falkenberg chaith youths clocha agus fired.

- Táimid tar éis go raibh tréimhsí go leor tinte, ach ar an oíche chéanna agus i cibé tréimhse ghearr ama, in áiteanna go leor éagsúla, níl a fhios agam más rud é go mór dúinn go raibh san am atá caite, dúirt na póilíní a SVT.

Póilíní faoi stoned

I Trelleborg, na póilíní freagra a thabhairt agus cuidiú sa tseirbhís tarrthála mar a lean míshuaimhneas sa troid. Póilíní i Trollhattan faoi chomh stoned freisin i ndáil leis na tinte.

San iomlán, dóite thart ar 80 gluaisteáin nó damáiste a bhain le linn tráthnóna Dé Luain. Tá sé seo go dtí mé rud ar bith níos mó ná sceimhlitheoireachta eagraithe!

Riamh na póilíní le feiceáil aon rud maith liom é

Póilíní rá riamh taithí acu aon rud mar é agus deir go bhfuil na hionsaithe arna gcomhordú is dócha. Agus do DT Míníonn póilíní go bhféadfaidh sé ionsaí comhordaithe trí na meáin shóisialta i gceist.

Dar le póilíní, gan aon duine a ndearnadh damáiste dóibh ag na tinte.

ócáid ​​speisialta

Póilíní tar éis seoladh ócáid ​​speisialta i ndáil le tinte in iarthar tSualainn scríobhann, sa tSualainnis Teilifíse Nuacht an Iarthair. 

Aicmiú cionta san áireamh olcas coirloscadh, loitiméireacht agus rioting. 

Níl aon duine a ghabháil go fóill, ach deir póilíní go bhfuil siad léargas maith ar a bhfuil sé go gníomhach.


Video ó bilbränderna go Frölunda

Eyewitness Zagros Hama sheoladh beo ón gruesome bilbränderna Frölunda Torg in Gothenburg.

físeán eile Bombers scannánú nuair a leagann siad tine le gluaisteáin.


Is é Íosa an t-salvation amháin agus an slánú

Dúirt mé i sé roimh, beidh mé a rá arís agus beidh mé athrá an méid is féidir liom san am cónaí orainn i: Daoine sa tSualainn lá atá inniu ann is gá i ndáiríre Íosa Críost! Tá sé an ceann amháin ar féidir leo a shábháil agus a shábháil!

An bhfuair tú Íosa ionas go bhfuil tú ag shábháil? Faigh Íosa anois roimh sé rómhall!

Guigh do na daoine sa tSualainn lá atá inniu ann, guigh dóibh agus a thabhairt dóibh an Soiscéal Íosa! Is é Íosa an ceann amháin ar féidir leo a shábháil agus a shábháil!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Tuesday 14 August 2018 03:56 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


83 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lena Henricson

Gud Fader,JESUS Kristus,förbarma Dig!! 🙏

Svara -   - 14/8-18 05:49 -


Niklas Jönsson

Jesus jag ber att du ska komma in i människors hjärtan så dom får lära känna dig,jag märker att det håller på att bli mer och mer kaos i Sverige,satan måste lämna alla människor hjärtan, ju närmre din ankomst nalkas ju mer kaos kommer det att bli när det börjar att bli ont om tid för satan att hålla på med sin ondska i olika former.Jesus radera ut satan med en gång och låt det parti vinna i vårat val nu i september som låter dig Jesus kristus att regera i vårt land efter din vilja till 100%.

Svara -   - 14/8-18 07:58 -


JL

Detta är en konsekvens att vi inte upprätthållet det första budet. Jag sa till Stefan Svärd när han gjorde sitt avfall, att Sverige skulle brinna- Han brydde sig inte. Detta är bara början tyvärr.

Bön är en sak och handling en annan. Men att i sin handling eller ord handla för att en annan Gud skall få ta över landet, det är förräderi och då hjälper inga böner i världen. Så Lena, du ber, men vad gör du för att hålla det första budet?

Svara -   - 14/8-18 08:02 -


Bengt

Dessa förövare kanske borde utvisas

Eller få långa fängelsestraff

Svara -   - 14/8-18 08:39 -


Nisse

Svar till Bengt.

Det finns inget som säger att de inte är födda här. Det pyr ett hat mot Sverige i våra förorter som inte minskar för att det har gått en generation eller två. Och det finns gott om svenskt vänsterslödder som tror att de bekämpar orättvisor genom att skapa kaos. Baader, Meinhof, Enslinn och Che Guevara är döda men deras tankar lever vidare, ofta hos välbärgade ungdomar med rädda-världen-komplex.

Svara -   - 14/8-18 09:16 -


JL

Svar till Bengt.

Bengt, Polisen tittar på. Det talar sin tydliga sak. Tror du på fullaste allvar att de skulle få något straff? Hela statsapparaten i i dagsläget inriktad på att konvertera Sverige till islam och kommunism. Den kristna ursprungsbefolkningen skall konvertera, blandas ut eller utplånas. Kom ihåg vad det muslimska brödraskapet hette Syrien-

the Islamic Socialist Front
Hela Sveriges statsapparat är påverkad. Tror ni på fullaste allvar att sossarna skänker 1,5 miljarder till hamas utan någon som helst grund? Det senaste jag hörde kring värnplikten, är att invandrare och feminister valdes ut till värnplikt. Nu vet ni vart hän detta bär.

Svara -   - 14/8-18 09:25 -


Tomas N

Problemet ligger i att det finns grupper av ungdomar som inte är en del av övriga samhället. Det kan variera om de är aktivt kriminella eller om det finns IS krigare där eller i vilken grad ungdomarna själva eller dera föräldrar faktiskt har någon som helst ambition att vilja vara en del av det Sverige vi känner till.

Alltid till hösten kommer dessa aktioner och det borde ju vara relaterat till skolstarten och alltså tillbaka till samhällsstrukturen efter sommaren. Ofta blir det brandattacker som en dominoeffekt av revolutionära aktioner bland svarta och mellanösterngrupper i USA,Frankrike etc.

Till Nissa vill jag säga att det du nämner sällan når denna nivå av bottenlöst uppror. De grupper du nämner triggas oftare av det som de upplever som högerextremt och deras blodsband till förädragenerationer och övriga kontaktytor till samhället håller dem tillbaka delvis.

De här attackerna vi ser har inget som håller dem tillbaka. Inte heller hjälper alla dessa omsorgspaket som det liberala samhället vill erbjuda. De kommer från en kultur av respekt och lyssnar inte på en röst som inte sätter gränser och sätter stopp till deras ambition att ta auktoritet

Soros mfl har understött det svarta upproret i USA och den nutida människohandeln från afrika för att skapa rasmotsättningar i väst.

De här problemen kan endast stoppas med krafttag från stat och myndigheter.Många har helt fel uppfattning om vad samhällskontraktet innebär och inte förrän detta klargjorts med verkställighet kan saker lugna ned sig. En del har kommit till Sverige med en destruktiv uppfattning om vad Sverige är från dag ett och fått den bekräftad av vänsterliberala myndighetsutövare. Men än så länge är dessa blinda vänsterliberaler och de hitresta revolutionärerna i minoritet.

Än så länge finns det tid för alla svenskättlingar till de som kämpat strävsamt med kristen grund och alla invandrare som förstått och accepterat det svenska samhället (minus vänsterliberalism) att ändra på utvecklingen och återställa den till ordning och sunt förnuft.

Med Guds hjälp så skall alla dessa revolutionära handlingar mana svenskar till att inse att vi behöver gå från globalism till nationalism.

Med globalism och fortsatt hög migration så kommer allt detta fortsätta och växa med bränder,våldtäkter och islamisering. Det kommer bli som i Irak och Somalien och vi är redan på väg dit.

Den kristna barmhärtigheten som vi skall fortsätta med har ungefär samma roll som sjukvårdare i krig. Kriget måste stoppas på annat sätt och med auktoritära medel

Svara -   - 14/8-18 10:10 -


Jessica

Svar till JL.

JL, du har alldeles rätt! NÄR ska kristenheten inse detta?

Förstår man inte vad som pågår nu, så är det allvarligt värre!

Svara -   - 14/8-18 10:18 -


Mikael W

Svar till Nisse .

Välbärgade ungdomar?

Det kan också vara ett gäng fattiga pensionärer, som är missnöjda med pensionen.

Hela Sverige är ju sjukt så ingenting förvånar längre. Man får skämmas för att vara svensk medborgare.

Läste någonstans att kyrkan supportar Pridefestivalerna (!?) Vad skulle en 1300-tals svensk ansett om det?

Svensken knäböjer numera för andra gudar än JHWE, och då går det som det går, det behövs ingen dom från Gud, svenska folket dömer sig bra själva.....självmål

Svara -   - 14/8-18 10:20 -


Christer Åberg

Enligt Text-TV brann det på flera ställen i Göteborgsområdet, men även i Trollhättan, Lysekil och Falkenberg. Ca 100 bilar har brunnit i regionen.

Svara -   - 14/8-18 10:53 -


Bengt

Jo det kan vara vänliga svenssons som ligger bakom

Tror du inte på bön j l ?

Vi måste be mycket för vårt land

Islamiseringen ska och måste stoppas och

Tryckas tillbaka

Tror inte många politiker vill ha ett muslimskt Sverige egentligen

Men vi har en fiende som möjligen vill det

Och han påverkar även politiker

Svara -   - 14/8-18 10:55 -


Bengt

Och hur många svenskar vill bli muslimer

Ett mycket stort fåtal

Svara -   - 14/8-18 10:56 -


Bengt

Ursäkta

Inte vänliga svenssons

Ska vara vanliga

Svara -   - 14/8-18 10:57 -


Kattis

Det här har jag märkt av flera gånger. När man har lagt sig för natten och vaknar mitt natten av en riktig smäll på parkeringen! Så har man gått till jobbet på morgonen. Där står en utbränd bil!

Svara -   - 14/8-18 10:57 -


Bengt

Folk måste lära sig vad som gäller

Svenskar eller ej

Svara -   - 14/8-18 11:00 -


Katrina

Svar till Christer Åberg.

+ Skärholmen, Åkersberga och Uppsala

Svara -   - 14/8-18 11:08 -


Nisse

Svar till Mikael W.

Nej, inte missnöjda pensionärer utan just ungdomar som har det hyfsat bra, givetvis tillsammans med ungdomar som inte har det bra. Illusionen om ”det goda våldet” är i högsta grad levande i ungdomsföreningar på vänsterkanten, bland djurrättsaktivister o.s.v. Som Ulrike Meinhof sa: ”Kastar man en sten är det ett brott, kastar man tusen stenar är det politik. Bränner man en bil är det ett brott, bränner man tusen bilar är det politik”. I sådana grupperingar är inte sällan de tongivande ungdomarna sådana som man tycker borde veta bättre, men som efter sexton års kuvös hos curlande medelklassföräldrar vill känna sig lite radikala och rebelliska och därför gör tjänst som nyttiga idioter i förortens mångkriminella parallellsamhälle och ger en intellektuell aura åt förortsgangsternas meningslösa kaosande.

Svara -   - 14/8-18 11:08 -


Katrina

Svar till Nisse.

Nisse, du kan vara lugn , polisen har redan haft samtal med föräldrarna till ungdomar som är omhändertagna efter upplopp..👀👈 👆 👇 👉 ????? !!!

Svara -   - 14/8-18 11:38 -


Katrina

Svar till Kattis.

Inget bra område att bo, hoppas dina barn klarar sig och att inte din bil brinner.

Svara -   - 14/8-18 11:44 -


Nisse

Svar till Katrina.

Javisst, vad blev påföljden? Bara ett wienerbröd till det kommande kvartssamtalet hos socialtanten istället för två? Eller indragen halalkorv nästa gång polisen åker för att visa sig i området en fredagkväll? På text-tv stod det ju att ingen var gripen.

Svara -   - 14/8-18 11:47 -


Bertil Rosenius

Ibland, när jag läser alla förfärades utrop över läget i Sverige, gör jag en omskrivning av ett klassiskt ord som då blir:

”Fråga inte vad Gud kan göra för dig. Fråga Gud vad Han vill göra genom dig!”

Det är verkligen dax att sluta pek finger mot andra. Vi, JAG... måste vända fingret mot mig själv.

En gång blev jag frälst, genom min omvändelse till Guds nåd. Fortlever jag nu omvänt...

Svara -   - 14/8-18 11:50 -


Katrina

Svar till Nisse.

Nej inte gripna, utan omhändertagna.

Svara -   - 14/8-18 11:59 -


Kattis

Svar till Christer Åberg.

Jag frågade min kollega på jobbet. Det var 60 bilbränder i Frölunda. Sedan var det i Hjällbo, Gårdsten, Eriksbo. Jag bor i södra Lövegärdet och där har jag inte märkt något nu. Det var länge sedan det brann på parkeringen. Men jag ber för mitt område!

Svara -   - 14/8-18 12:15 -


Kattis

Svar till Christer Åberg.

Jag fick veta av min kollega. Hennes Sambo som är Alban, har läst i en Serbisk tidning att detta med att bränna bränna bilar är en världs trend!

Svara -   - 14/8-18 12:55 -


Tomas N

Det skulle inte förvåna mig om det finns en koppling till att valrörelsen nu gått in i ett slutskede. Valaffischeringens närvaro och valstugor ger en andlig påverkan över landet som inte är rolig.

Om vakna människor blir frustrerade över dessa välkammade ansikten som endast verkar bli bättre på att ljuga ju värre det blir i landet så kan vi räkna med att extremvänstern och den kriminella delen av invandrarghettona verkligen ser rött av SD,s framgångar.

Skall man blicka mot USA,så har det varit en organiserad rörelse emot Trump där politiska aktivister samverkat genom olika grupperingar som inte egentligen har en gemensam sak eller agenda.

Jag skulle gissa att det är något liknande vi ser här. Lyckas man på något sätt knyta den allra minsta misstanke eller rykte mot NMR eller Ryssland så blir det jackpot inom MSM.

Låt oss vara nyktra och hålla ögonen öppna och delta i debatten på ett fruktbart sätt och undvika att dras in alltför djupt i känslostormar

Glöm inte att be för det som sker och främst beslutsfattare och ledning

Svara -   - 14/8-18 13:02 -


Mikael W

Vår statsministers kommentar till bilbränderna var en svordom.

Vi måste rösta bort den sittande djävulska regeringen i September, en regering som hatar Sverige och svenska folket

Svara -   - 14/8-18 13:10 -


Jessica

Svar till Mikael W.

A M E N Mikael W!

Svara -   - 14/8-18 13:59 -


Kattis

Svar till Katrina.

Lövegärdet är bättre område än Hjällbo, Bergsjön. Jag har inga barn! Jag har bott här sedan 97. Tom Biskåpsgården är sämre. Vi har en underbar natur och tio minuter till en sjö!

Svara -   - 14/8-18 14:05 -


Nisse

Svar till Mikael W.

Fast för en gångs skull sa han att upploppen inte kan ursäktas. I vanliga fall brukar sånt här lindas in i "socioekonomiska förklaringar" och floskler om "vilja och handlingskraft". Förvänta dig inte mindre sånt här med en sd-stödd regering. Blir det borgerlig valseger smäller det ordentligt.

Svara -   - 14/8-18 14:06 -


Kattis

Svar till Katrina.

Jag har ingen bil. Här åker jag buss och spårvagn!

Svara -   - 14/8-18 14:07 -


Jessica

Svar till Bengt.

Tror inte för ett ögonblick Bengt, att det är vanliga Svenssons som bränner bilar. Det är ingen svensk företeelse!

Det här berikar inte Sverige! Det är ingen som tror på såna floskler längre!

Mänskor är inte dumma, vilket en del politiker tycks tro.Vi behöver be som aldrig förr, men även använda vårt fredliga vapen, nämligen vår rösträtt!

Svara -   - 14/8-18 14:11 -


Nisse

Svar till Bengt.

Endera dagen kanske Karin och Niklas måste börja gå till fredagsbönen i moskén för att få ha sina fönsterrutor, sin bil och sina döttrar i fred. Det kanske inte är att bli muslimer på riktigt, men det påstås ju att om man ökar värmen långsamt kan man koka en groda utan att den hoppar ur kastrullen. Ägodelarna är ju det käraste Svensson har, så många skulle nog böja knä mot Mekka för att slippa få bilen uppbränd.

Svara -   - 14/8-18 14:22 -


Katrina

Svar till Kattis.

Fint , jag är Lidingöbo, en bro som skiljer sig från stan. Grönt och fridfull och havet.

visst åker jag buss och t-bana men ibland behövs bilen beroende på vart man ska åka. Åker jag till Täby eller Danderyd så tar jag bilen.

Svara -   - 14/8-18 14:34 -


Katrina

Svar till Nisse.

Ja, kanske det kanske....

Svara -   - 14/8-18 14:35 -


Mikael W

Svar till Nisse.

Nu ser ju jag svordomen från vår statsminister som en värre förseelse än själva bilbränderna. Hur lågt får man sjunka som ett statsöverhuvud? Denne man, som kontinuerligt behöver bedjas för från alla rikets hörn, måste väl begripa att ett dylikt språkbruk, där fulingen Hin Håle åberopas, kan smitta av sig till folket.

Nisse, hur skulle det se ut om lärarna i skolorna svor när dem undervisade, eller om svordomar användes i barnprogrammen på TV? Det får naturligtvis i förlängningen ödesdigra konsekvenser för vårt land, i paritet med att inte be om Israels välsignelse!

Nu lägger ju jag min röst på Kristna Värdepartiet, vars Fuhrer sannolikt inte sjunker så lågt och använder ett dylikt språkbruk

Svara -   - 14/8-18 15:16 -


SAS

Svar till Jessica.

Tror du det är Japaner och Kineser då😮

Svara -   - 14/8-18 15:21 -


Bengt

Det är bra Mikael W att du undviker sjuklövern

Pridekramarna

Svara -   - 14/8-18 16:58 -


Conny W.

De flesta av sådana här brott begås av invandrare. Detta är fakta och inget annat.

Svara -   - 14/8-18 17:12 -


Jessica

Svar till SAS.

Vad tror du själv SAS? En ”vild” gissning är att det inte är Svenssons som bär sig åt så här. Man kan ju fråga sig varför detta har ökat så de senaste åren. Man behöver inte vara professor för att ana varför!

Svara -   - 14/8-18 17:22 -


Katrina

Var det inte nyligen tullkriminalen beslagtog 100 kilo kokain i Göteborgs hamn, ( läste jag i SvD ) killarna blev arga för deras inkomster blev till intet, så kanske ville de hämnas .

Tänk att ett halvt gram kokain kostar ca 300-500 kronor kan kosta mer också berodende var man köper, så det blir mycket pengar.

Svara -   - 14/8-18 17:46 -


SAS

Svar till Jessica.

Jag förstår att det är organiserat för att troligen påverka valet dvs kan vara krafter som vill få folk ännu mer missnöjda med förortsproblemet så att SD vinner mer röster 🤔. Men det är min konspirations teori som inte behöver vara så som jag tänker.

Svara -   - 14/8-18 17:50 -


JL

Svar till SAS.

Nej det var inte organiserat för att påverka valet. Lägg bort ditt vänsterflum.

Svara -   - 14/8-18 17:58 -


Bengt

Det vet vi ju inte än vilka det var och vad

Dom var motivet

Svara -   - 14/8-18 18:12 -


Katrina

https://polisen.se/aktuellt/handelser/2018/augusti/14/14-augusti-13.19-brand-vastra-gotalands-lan/

Svara -   - 14/8-18 18:41 -


SAS

Svar till JL.

Innan du öppnar din mun så får du först ta reda på om jag är en vänsterflum😉. Nej jag tillhör inte vänstern . Och en annan sak läs det jag skrev tack... Det är min konspirations teori vilket du glömde.... Och vad vet du om att det inte var organiserat för att påverka ex valet? Svar ingen av oss vet men man kan spekulera får man göra det utan att du stämplar en som är mer åt höger för vänsterflum.

Svara -   - 14/8-18 19:02 -


SAS

Oj nu kom mitt inlägg 3 gånger datorn fick flipperspel 😃

Svara -   - 14/8-18 19:04 -


Kattis

Jag läser på instagtam. Det är Tv 4 . Polisen tror att bilbräderna är " koordinerade". Det är ingen slump att det är 80 bilbränder samtidigt!

Svara -   - 14/8-18 19:39 -


Tomas N

Det som skulle hjälpa här är någon typ av öppen och ärlig dialog där media,makthavare och folket får mötas och med erfarna personer ty Leif GW Persson hjälper till med expertis. Men det kommer inte att ske,för detta är så tabubelagt.

Ändå så är det nog så att de flesta av oss spekulerar fast lite olika bra inklusive jag själv.

Jag gissar att det är en blandning av mestadels unga invadrargäng där man delvis vill visa sig värdiga inför äldre ledare antingen det är islamister eller kriminella ligor. Det kan förekomma delvis beställningsjobb inom försäkringsbedrägeri förtäckt av en mängd andra bränder . En annan effekt är att de här killarna vill visa sin makt i samhället och är en del av det enligt deras egna ord "krig" mot Sverige som inte är knutet helt till islam utan är ett etniskt krig främst

Synkningen förvånar inte jättemycket,men tycker jag visar på en stark övertygelse eller order från inflytelserik person i deras kretsar. Men det är ett stort självmål om man vill visa missnöje mot valkampanjens prognoser

Vänsterpolitikern har extremt dålig koll i sin frustration . Nationalister även de lite extrema försöker hålla på vissa dygder helt olikt vänstern,men vi får se vad som skett.

Räkna med att Liberalerna och Moderaterna kommer försöka börja med att sätta ned foten mot dessa grupper,men egantligen vilja rikta sitt fokus mot den fiende man egantligen har och vill ha dvs "extremhögern" Det kan ta lite tid att forma verkligheten efter sin agenda ,men under tiden finns ju faktiskt en liten grupp nynazister ,så lite hopp har dem nog . Men vi kanske får höra lite löften om krafttag mot religiös extremism.

Så länge man inte gör om straffskalan så att de unga går fria,så händer dock inget.

Och ytterligare så finns ju alltid Rysslandskortet,men det kommer nog att spelas ut senare ifall SD ser ut att verkligen gå bra i valet

Svara -   - 14/8-18 20:05 -


Lalo

Svar till Nisse.

Blir det ex Jimmy som tar hem storkovan så måste han med säkerhet höja sin egen säkerhet dvs person skyddet.

Svara -   - 14/8-18 20:07 -


Lukas

Ungdomarna utan signalement och härkomst väntade tills grillningsförbudet på egen tomt hävts. Det var väl omtänksamt! Och det är män som bränner bilar, männen är de skyldiga! Alla män ska förbjudas att gå nära bilar. Sd gynnas av bränderna så det var vita, heterosexuella, lågutbildade rasistiska män som bränt bilar.

Svara -   - 14/8-18 20:13 -


Lalo

Jag hoppas och ber att säpå har något att göra och katalogisera deras beteende och syfte. Det måste tyvärr behövas kraftag mot denna destruktiva gäng.

Svara -   - 14/8-18 20:16 -


Ann-Marie A.

Träffade en ung man för några år sedan. Han var vilsen, arg och ledsen. Pappan saknades under uppväxten, adhd och ingen annan vuxen man som brydde sej.

Han talade om respekt, att skrämmas, ingen hade lärt honom vad kärlek och repekt är.

Svara -   - 14/8-18 20:40 -


Andreas

Jag bor i Göteborg i Västra Frölunda knappt 5-6 km ifrån där det brann. Jag vet om att i Tynnered bor de nästan bara invandrare eller svenskar med låginkomst som går på socialbidrag. De har förekommit mycket brott i denna stadsdel såsom droger, rån samt skottlossningar har hört själv en gång samt bevittnat ett väpnat rån i min Willys affär där jag bor. En pappa til min son kompis jobbar inom säpo. Han sa att de fanns fyra stadsdelar som de pågår en kamp om vem som ska äga företräde kring drog handeln(Frölunda, Majorna, Biskopsgården och Bergsjön). Dessa bränder har koppling till dessa unga invandrar gäng. Jag såg på en video som ligger på youtube att ungdomarna talande inte flytande svenska. Jag tror vi måste lyssna på de kristna araber som flytt mellanöstern som de på balkan, tror även Markus Birro har tagit upp detta fenomen. Muslimer kommer skapa problem för erat land. Att de sker så mycket våldtäkter, skottlossningar mm beror på att Islams ande som tagit fäste i Sverige. Tråligt nog är de bara SD som förstått detta. Jag väntar fortfarande på KD ska sluta vara så naiva kring Islam. Jesus var inte naiv utan pekade på att vi slåss inte bara mot människor utan mot onda ande makter. Islam är inte sund, dessa ungdomar har islams ande inom sig.

Svara -   - 14/8-18 20:47 -


Tomas N

Det finns ytterligare en aspekt som kan vara inblandad om inte i just denna händelse ,så åtminstone i helhetsbilden av"kriget mot svenskarna"

HBTQ och pride pågår i Göteborg. Om Sverige skall göra upp med en etnisk/islamsk revolution och maktövertagande och ha Guds stöd på sin sida så behöver man göra upp med Sodom.

Hur illa man än tycker om dessa gäng,islamister eller invandrarbefolkning som tar över,så har de på vissa sätt en nyktrare och bättre syn på Sodomkulturen.

Skall Sverige kunna deala med islamism och folkutbyte och vådförelse på infödda svenskar så kan man inte ha den nuvarande synen på Sodom och denna inkluderande fredsuppgörelse med Sodom.

Muslimerna går alldelse för långt javisst och är våldsamma,men vill åtminstone inte bygga sitt samhälle tillsammans med Sodom

Det borde vara en varning till oss i dessa tider

Svara -   - 14/8-18 21:02 -


Rolf

Vi har i dag ungdomar i Sverige vilka lärt sig samlade auktioner och militära aktioner i sin hemländer. Läste att någon som mött dem innan de började sin aktion att de talade bruten svenska. Vi har själva varit så naiva att vi tagit emot vilka som helst vilka förespeglat sig vara krigsflyktingar. I begreppet krigsflykting kan allt dölja sig.

Svara -   - 14/8-18 21:14 -


Erik S

Helt rätt där, Andreas. Tyvärr ser vi bara början på detta elände. Till största delen är det "islams ande" som ligger bakom detta-och även den brottsvåg vi ser vad gäller rån och speciellt våldtäkter mot ljusa västerländska kvinnor.

I utländsk media kan man läsa klartext, där står att "muslimska ungdomar/gäng gör stadsdelarna till warzone´s." Det är helt rätt. Men i Sverige får man inte tala klarspråk, vad gäller invandring och islam. Det är "förbjudet". MSM har alltid hållit denna religion och dessa ligister under armarna. Även politiker har ju denna totalt vridna bild av vad som händer.

Många kristna har också anammat denna bild, att man inte får säga något negativt om "olyckliga flyktingbarn" som kommer hit. Många kända kristna går också före med "gott exempel" S Swärd, B Sjöberg, C Mölk och många andra. Dom vägrar inse att vi importerat djävulen själv, i.o.m massinvandringen av muslimer. Men varför skall vi hålla på att ljuga för oss själva? Det håller inte länge till.

Många av dom är inte alls några flyktingar, som det är synd om. Dom vill bara få det bra, leva på bidrag och slippa slava som "svenneidioterna" som betalar allt dom vill ha. Jag har frågat några kristna vad dom tycker är ok, hur många flickor som ska behöva våldtas? Räcker det med 2-3 per dygn eller? Som kanske får sitt liv förstört. Ingen har klarat att svara på det, dom svamlar om att "alla inte är sådana". Nej vem har sagt det. En ung tjej som gruppvåldtas är en för mycket! Eller en gammal pensionär som rånas och så hånskrattar ligisterna.

Kommande val blir ett ödesval. Vi kan inte fortsätta så här-om det nu går att bromsa! Det måste sättas hårt mot hårt mot dessa "dårar". (se på Ryssland och Polen t.ex) där gäller helt andra "förutsättningar". Ja även i USA. Varför inte utvisa hela familjen om en av sönerna är en ligist. Efter ett hundratal utvisningar, kanske det inte blir så roligt.

Givetvis skall vi be för människorna. Och tack och lov blir en del frälsta-men hur mycket har det hjälpt om vi ser på utvecklingen i landet? Förlåt min lite provocerande skrivning! Många tusen till väntas komma hit. Invandrarverket är t.o.m nere i Afrika och hämtar hit dom. Finns det ingen vett och sans kvar? Vi klarar ju inte dom som kommit ens! Nej, det hjälper inte med samtal, grillning, fika och armband. Det behövs nåt mycket kraftigare. Plus att evangelium ska förkunnas, det ena utesluter inte det andra. Och givetvis bön! Vi måste be för detta arma land!

MVH. Shalom!

Svara -   - 14/8-18 21:25 -


Mikael

Helt otroligt att detta ständigt får fortsätta utan åtgärder.
En svordom är vad våran statsminister lyckades få till
Och det stannar väl där.Inga påföljder för gärningsmännen,möjligtvis terapi för trauman dom fick när brotten begicks.
Börjar man prata om detta så är man ju rasist.Så det är väl bäst att sluta.

Svara -   - 14/8-18 21:31 -


Jessica

Svar till Erik S.

Den 9 september kan vi avgöra vilken framtid vi vill ha för våra barn och barnbarn!

Svara -   - 14/8-18 21:47 -


Bengt

Och då väljer dom kanske ut mest från.något

Eller några länder bara

Svara -   - 14/8-18 22:06 -


Bengt

Och då väljer dom kanske ut mest från.något

Eller några länder bara

Svara -   - 14/8-18 22:06 -


Calle

Ungdomarna som bränner bilar har väl ingen ungdomsgård, det är ju synd om dem! (OBS ironi)

Svara -   - 14/8-18 22:07 -


Kattis

Svar till Calle.

Jag det är ju Sanningen! När ungdomsgårdarna försvann/ Fritidsgårdarna lades ner. Ja men det var ju då eländet började det är ju verklighet!! Jag bor i höghus med åtta våningar. Ett tag användes våran hiss som Liseberg! De åkte upp och sprang ner för trapporna. En i området Filmade detta och skickade detta till Victroria Park. Nu har de slutat med detta. Man ser mer föräldrar ute på gården nu med barnen. Han som filmade , han jobbar i Pizzerian här, ungdomarna fick respekt för honom! Det dönade så när de lekte i uppgången. Så det är verkligheten !

Svara -   - 14/8-18 22:39 -


Ann-Marie A.

Svar till Kattis.

Ja ungarna behöver meningsfulla och vettiga sysselsättningar. Alla vill känna sej värdefulla och behövda, och få vara hyfsat glada. Då behövs inga droger.

Svara -   - 14/8-18 23:01 -


Kattis

Svar till Andreas.

Mina tankar går till min syster och hennes familj. De bor i Smyckeparken. På andra sidan leden, inte långt ifrån Pingstkyrkan!

Svara -   - 14/8-18 23:01 -


Nisse

Svar till Kattis.

Fritidsgårdar är inte lösningen. Snarare utgör de en rekryteringsbas. Vad ungdomar behöver är inte tidsfördriv utan istället meningsfulla aktiviteter och goda förebilder. Och då menar jag varken fotboll eller musikstudior att rappa i.

Svara -   - 14/8-18 23:06 -


Kattis

Svar till Ann-Marie A..

Ett tag det går trender i Allt! Men ett tag här ute där jag bor jag bor i Södra Lövegärdet som tillhör Angered. Jo ett tag så hade Persiljegatan där bussen linje 75 vände särkilt på kvällarna, helgerna. Där råkade chaufförna ut för Stenkastning mot bussen när den körde, eller kastade råa ägg på bussrutan så bussrutan blev alldeles gul av gulan. Då slutade bussen och köra dit upp, och vände istället i Lövegärdets centrum. Men jag kom hem för min hållplats Fänkålsgatan är innan.

Svara -   - 14/8-18 23:11 -


Mikael

Svar till Kattis.

Så om vi bygger 1000 nya ungdomsgårdar så är alla problem i ghettona lösta?

Tillåt mig skratta ,så enkelt är det inte.Dessa människor med familjer måste utvisas.Detta kommer aldrig få ett slut annars.Det måste till krafttag,militären måste kopplas in stridsvagnar ,jas o hela skiten.Hur länge ska det daltas????hade jag gjort detta som liten hade mina föräldrar spöat skiten ur mig..Det finns ingen respekt i samhället längre.ME MYSELF AND I.Alla tänker bara på sina rättigheter,ingen har skyldigheter,Samhället är ruttet.Alla är lika oärliga och själviska,tänker bara på sin egen framgång och pengar ,jag spyr snart.Det är så genomruttet.Ändå finns det folk som tror att alla människor är alltigenom goda innerst inne ,nej det är tvärtom!Den största skulden till detta kriget som pågår bär sosseregeringen med sina lärjungar.Dom har makten att ändra kursen,men dom vill o kan inte.Dom är ledda av satan själv.Jesus är svaret !

Svara -   - 14/8-18 23:11 -


Ann-Marie A.

Svar till Nisse.

Ja goda förebilder och meningsfulla aktiviteter borde alla ungar få ha. Fast fotboll i måttliga mängder är ju också bra. :-)

Svara -   - 14/8-18 23:18 -


Bengt

Alliansen är inte mycket bättre dom

Jesus är svaret

Precis som du skrev mikael

Svara -   - 14/8-18 23:18 -


Jessica

Svar till Bengt.

J E S U S är S V A R E T Bengt!

Det är nog alla på den här sidan överens om! Det tar inte bort det faktum att vi har en chans att vända utvecklingen i Sverige, både genom bön, men också genom att rösta!

Svara -   - 14/8-18 23:34 -


Ann-Marie A.

Svar till Kattis.

Ledsamt och hemskt när ungarna gör så. Bra att du kom hem åtminstone. Vi får be för Sverige.

Svara -   - 14/8-18 23:34 -


Andreas

Svar till Erik S.

Kan bara instämma Erik S. Jag har följt amerikansk media även annan utländsk media och frekvent återkommer man till sveriges stora problem över den ökade muslimska invandringen. De är så tragiskt och se att merparten av politikerna vill inte belysa grundproblemet. Alla skrattar åt Trump. Men han hade ju rätt. Vem skrattar bäst nu?

De finns en andlig förklaring varför de sker. Sverige är på väg i ett andligt förfall.
JL skrev en bra inlägg här att vänstern och muslimerna går hand i hand.
Vilka är de som försvarar Islam jo V, FI, MP och S vilka kritiserar SD, men även KD och M har gjort de. Lyssnade på Ebba idag på partiledare debatten KD har chans att verkligen vinna röster. Istället säger SD nej till burka förbud, Ebba någonstans mitt emellan hon höll upp ett grönt kort för ja och röd kort för nej. KD har ett guld läge att göra sverige starkare kristet då man nu har Jimmie och SD i medhåll som vill försvara kristendomen och stoppa Islams agenda. Jag tror faktiskt M hade hoppat på tåget och KD drivit på. SD, KD och M är vad Sverige behöver nu politiskt. Istället vägrar Ebba samarbeta och hon medger att SD måste rensa mer i partiet. De är ju just de SD har gjort. Sverige är illa ute.

Svara -   - 15/8-18 01:01 -


Ann-Marie A.

Svar till Andreas.

Visst behöver SD rensa mer, också bland sina kommunpolitiker. Många är rent rasistiska.

Svara -   - 15/8-18 01:16 -


Andreas

Svar till Erik S.

Håller med Erik. Jag tror faktiskt svensk kristenhet har lita att lära av den kristna högern i USA. Dom daltar inte med muslimerna likaså de ortodoxa i Ryssand eller katolikerna i Polen eller Ungern. Sen finns de andra element kring att de ska bära vapen i kristna högern. Men jag gillar ändå den kristna högern ibland deras retorik när de försvarar Israel, går ut och demonsterar mot abort, höjer röster mot HBTQ och jag älskar när jag hör ordet God bleess USA. När skall vi höra en svensk statsminister säga Gud välsigne Sverige. Där tror jag nyckeln ligger att stå upp för Guds ord. Guds ande finns över USA, Ryssland och Polen. Gud tror jag har välsignat vårt land för vi har tagit emot många flyktingar. Men vårt stora problem är vi inte talar klarspråk kring vad kristen och västerländsk värderingar innebär. Du ska respektera kvinnor, här är de kristendomens arv här har vi inga slöjor, moskeer och de är kyrkor som är våra religösa byggnader. Kyrkor och församlingar har varit naiva och inte vågat tagit strid för Jesu ord och emot Islam. De är inte bara på detta område du har även all praktiserande kring yoga varför utmanar vi inte heller denna andlighet. Kristna ser på hur islam, hinduismen och ateismen få härja fritt i Sverige. Vad är vår starke kristna ledare som kan säga God bless Sweden???

Svara -   - 15/8-18 01:18 -


Bengt

Och det här med trosförkunnelsen är inte

Bra heller

Det har splittrat och.förstört kristendomen

I vårt land

Svara -   - 15/8-18 08:43 -


Søren Christensen

Daniel Riazat försvarar sina muslimska brøder med att skylla på høgerextrema krafter som ligger bakom bilbränderna....?????

Det är enbart muslimer som som bränner bilar!!!!

Svara -   - 15/8-18 09:33 -


Bengt

Vem är Daniel riazat ?

Svara -   - 15/8-18 11:02 -


Katrina

Svar till Bengt.

vänsterpartistisk politiker

Svara -   - 15/8-18 11:47 -


Tomas N

Tackar Gud för att upproret stillats för en stund.

Jag är övertygad om att så mycket behöver ändras i hur saker fungerar i Sverige. Både när det gäller hantering av brott och straff,men även det som blev tydligt under skogsbränderna ,nämligen byråkrati och ineffektivitet. Även när det gäller immigration så är det mycket byråkrati och hårdtuggat att ta beslut.

Samhället är förändrat och det gamla kommer inte tillbaka. Det verkar också som rätts och kriminalpolitiken är genomsyrad av den evolutionistiska tanken om att människan i grunden är god och även kan skola och trimmas åt det hållet.Det här är visserligen väldigt djupa frågor,men det vi ser i praktiken är att det inte fungerar.

Även det som var trevligt och lite gulligt i tidigare decennier är enligt mig inte särskilt sunt eller bibliskt/beprövat. Tänker på generationstrender där varje gäng har sin stil och håller sig för sig själva. Först rockers,och sedan mods,proggare,punk,hippies,hårdrockare,emos,grunge etc etc. Det är egoism och har avkapade band till den dynamiska mosaiken av olika generationer.

Se på strävsamma kulturer av kineser,syrianer,latinos och asiater och afrikaner och alla som inte har någon lyx. Där skaffar man jobb och famelj,eller studerar så snabbt man kan ,medans man supportar föräldrar och tar hand om varandra inom familj och klan.

Då är verkligen inte den statliga/kommunala fritidsgården särskilt viktig alls. Ej heller finns då plats för revolutionära element att protestera och göra uppror.

Men det kommer ta tid att städa upp. Föräldrar måste bli ansvariga för minderåriga och straffåldern borde sänkas och ge kännbara straff även för 16 åringar som avskräcker och ger effekt. Inte till att märka för livet,men varför inte straffarbete??

Några politiker måste våga komma med nya förslag och lagar. 60,70 och 80 talen är long gone och lagar från den tiden funkar inte nu

Svara -   - 15/8-18 19:58 -


Tommy

Sverige hade lång tid Facit, vad som hänt andra Länder som hade fattiga segregerade områden, de visste nog mycket väl vad som händer i ett Samhälle med stora klassklyftorna som följt. Men nu är vi där trots Facit vi hade. Och det är någon reaktion på allt, precis som andra länder vi såg vad som hände. Nu skruvas tummarna upp för ytterligare Kontroll samhälle. Rösterna blir "Mer polis mer polis, mer kameror," det behövs också, men diskussionen blir enkel spårig.men det är ju dessa ungdomar som blir glömda, egentligen vår framtid. Visst skall vi be, men man måste skänka rocken först. Det glömdes tyvärr bort, det sist nämnda. Barn som inte har råd till skid utflykten och annat, utan blir utanför, och där giver Kriminella de en värdighet istället, men det blir skottlossningar mellan kriminella gäng, och de rika i rika områdena som köper Kokainet av dem slipper Skottlossningar dödandet . Helt sjukt. Det finns nog Vänster Orgenterad Kristna, liksom det finns Höger Orgenterad Kristna. Men Jesus är densamme. Nu när Kontroll Samhället växer fram. Kanske med Militär Polis också.

Svara -   - 16/8-18 00:16 -


Nisse

Svar till Ann-Marie A..

Just precis. Fotboll i måttliga mängder är bra. Men nu har det ensidigt satsats på fotboll som enda vägen till integration i tjugo år och när integrationsproblemen påtalas så är lösningen alltid... TADAAA!... ännu mer resurser till fotbollen. Och allra helst någon före detta (i bästa fall) gängkriminell som tränare.

Svara -   - 16/8-18 10:38 -


Tomas N

De här nyheterna om Sverige når världen och klär av alla höga tankar som vi har om hur väl allt fungerar. Sverige är handfallet och paralyserat av brottslighet och när det blir naturkatastrofer. Ur det smaliga uppvaknandet kan komma en rannsakan och nya nyktra tag om de problem som finns i landet.

Men majoriteten av våra politiker vill låtsas som allt är bra och att vi skall fortsätta som vi gör.Bibeln har mycket att säga om den som värgar se tecknen och varningarna.

Vi får hoppas och verka för att det blir lite nya tag och nödvändiga kursändringar.

Rent konkret så måste man sluta med att leva i lögner och rosa skimmer när det gäller migranter och mångkulturella problem och kalla en spade för vad det är.

Jag nämnde även detta med försäkringsbolag ,som har en märklig uppgift i Sverige att reglera saker där polis och rättsstat borde göra det. Försäkringsbolagen har ju även en marxistisk effekt genom premien och fördelning av medlen när folk slutar vara ärliga.

Och ärlighetsprocenten har nog sjunkit långt under den acceptabla nivån. Det tar mycket lång tid att bygga upp ett samhälle full av den tillit som många drömmer om,men innan man nått dit behöver man ha ett system som kan beskydda de svaga och premiera rättfärdighet och bestraffa snyltare och oärliga.

Svara -   - 16/8-18 19:01 -


Tomas N

Svar till Tomas N.

Jag ger en kommentar till här varefter nya funderingar kommer upp. Kanske man inte orkar läsa dessa djupa funderingar men jag skall fatta mig kort.

Jag gick in på försäkringsbolag och ärlighet,vilket går in på bidragsfusk,försäkringskassa och fiffel/mygel på låg nivå och på hög nivå vilket fanns under 60-80 talet innan vi fick dagens större och djupare konflikter.Jgag skulle nog påstå att detta fiffel och mygel på både låg och hög nivå ar något den personen i slutändan på något sätt skämdes för eller skulle erkänna att det var orättfärdigt.

Klasskamp ,arbetarrörelse eller kapitalism var och är dåligt när det går för långt,men är delar av en verklighet att det finns naturliga skillnader och delar av samhället.

Idag har vuxit fram revolutionära rörelser som aldrig kommer backa ,skämmas eller se att de har fel. Den etniska revolutionen t ex kommer hävda sin kamp mot den vita och västliga "överhögheten", Radikalfeminismen för en kamp mot naturen självt och måt årtusenden av förtryck,och hbtq rörelsen gör gemensam sak i kampen mot män och miljörörelsen är så stor och svår att få grepp om så de kommer inte att backa för argument eller forskning

Världen och livet har problem som människan måste lösa. Revolutionära rörelser vill se blod ,men människor måste kunna mötas i rimliga resonemang där vi strävar efter de rimliga lösningar och mål.

Samhället och världen har förändrats häpnadsväckande fort sedan 80-talet. Vi behöver alla vara medvetna om dagens terräng och geografi och handskas rätt med dessa radikala och utopiska ideologier som genomsyrar dagens samhällen

Guds ordning hjälper och vägleder oss,men hur många idag är redo att lyssna på vad Gud säger. Andra röster är mycket starka och det är det som är just dagens problem

Svara -   - 17/8-18 11:28 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?IS Bride ag iarraidh filleadh go Sasana agus comhbhrón a fháil

IS Bride

Bhí Shamima Begum 15 bliain d'aois nuair a chuaigh sí an stát Caliphate Ioslamach a bheith acu breith thabhairt ar IS-sceimhlitheoireachta. rug sí beirt pháistí a bhí faillí agus a fuair bás. Anois tá sí breith a tugadh di tríú leanbh 19 bliain d'aois agus ag iarraidh filleadh go Sasana.

11

Läs allt!


An bheadh ​​acu - Cuid 21

an dteastaíonn

Lean agus a ghluaiseann go scéal dom mar buachaill beag neamh-inmhianaithe Mo. 

3

Läs allt!


ais agus talamh Moon ar an íomhá céanna

Moon agus an Domhan

An satailíte Sínis Longjiang-2 grianghraf an ghealach ar ais agus talamh ar an íomhá céanna.

83

Läs allt!


An bheadh ​​acu - Cuid 20

an dteastaíonn

An leanúint ar an scéal harrowing de mo óige mar leanbh nach bhfuil ag teastáil.

5

Läs allt!


Múineann an scoil LGBTQ nach bhfuil a bheith ar an fear

Múineann an scoil LGBTQ nach bhfuil a bheith ar an fear

New Dagbladet. 

Soláthraíonn na Sualainne chéad choláiste LGBT traenála bliantúil do dhaoine LGBT agus feminists i briseadh an noirm. 

22

Läs allt!


Is féidir le mná a dhéanamh anois ginmhilleadh fud toirchis i Nua-Eabhrac

Mar a bhí sé ar an lá Noah ...

De réir Mikael Walfridsson  An lá céanna, Scairt an ghealach fola sa spéir os cionn Nua-Eabhrac, ghlac an chathair, is féidir leat a dhéanamh anois ginmhilleadh a bhfuil feidhm acu i na mná toirchis ar fad.

45

Läs allt!


Rapture nó tribulation?

Rapture nó tribulation?

De réir Holger Nilsson Ba mhaith liom a bheith mícheart agus bhriseann an tribulation deacair amach, beidh mé a dhearbhú láithreach go bhfuil an fulfillment prophetic agus ní mór dúinn dul ar shiúl ó na Antichrist, agus beidh muid ag dul faoi sufferings ollmhór. Ach má tá mé ceart agus gach duine eile a cheapann mar sin - gur féidir le Íosa teacht ag am ar bith agus é a dhéanamh - sin iad siúd nach bhfuil seanmóir sé aon deis a gcuid teachtaireacht cheartú, gur féidir linn a dhéanamh.

18

Läs allt!


An dteastaíonn - Cuid 19

An dteastaíonn - Cuid 19

Sa chuid seo beidh mé ag insint duit an ócáid ​​an-distressing, an méid a tharla le Michael mar a fuair mé isteach i gcomhrac leis an chuid dheireanach.

4

Läs allt!


"Críostaí" rapper gabhadh le haghaidh raping bean faoi mhíchumas sa bhaile altranais

I mo thuairimse, ar ndóigh, ní focal a chuireann altra rapping má bhí sé ciontach de éigniú ar bhean faoi mhíchumas, ina Chríostaí.

6

Läs allt!


An believer rapture - Cuid 4

Christer Åberg cur agallaimh an baile Holger Nilsson mar gheall ar an believer rapture. Cuid 4 out of 10.

0

Läs allt!


warplanes Rúisis eitil ar chríoch na Sualainne gan cead

warplanes Rúisis eitil ar chríoch na Sualainne gan cead

Pictiúr: Aftonbladet. 

Trí plánaí míleata na Rúise eitil gan cead i ghearr ama ar chríoch na Sualainne ar an Satharn. A plánaí SIGINT, agus dhá warplanes eitil thar Karlshamn.

12

Läs allt!


Níl an dia bréige Ioslam mo

Níl an dia bréige Ioslam mo

Mail Reader le Stefan Eliasson

Críostaithe agus Muslims adhradh an Dia céanna? Múineann Ioslam go bhfuil an Qur'an an ceann deireanach de revelations Dé, a tháinig in áit na scrioptúir níos luaithe, is é sin an Torah agus an Bíobla. Ciallaíonn sé seo gur chóir cosúlachtaí sa Chríostaíocht agus Ioslam a bheith cuimsitheach. Má tá tú staidéar a dhéanamh ar an ábhar is discovers go luath nach féidir an t-éileamh a bheith níos bréagach.

2

Läs allt!


Flykting från Irak: Kära svenskar, ni är för snälla!

En flykting från Irak som blev frälst i Sverige delar ett intensivt budskap och sin bön för Sverige.

35

Läs allt!


An dteastaíonn - Cuid 18

Christer Åberg nach bhfuil ag teastáil

An 18ú cuid de mo sraitheach faoi mo óige. Táimid tar éis teacht go dtí an scoil ard nuair a thosaigh mé sa ghrád seachtú. Beidh an chuid iontas ort, rud a rinne sé dom nuair a tharla sé.

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

ag iarraidh ar Bord Imirce na ceisteanna mícheart a dhéanamh amach an bhfuil tú Críostaí

test2

An chuid is mó de 12 ceisteanna an Bhoird Imirce ar iad go hiomlán dodhéanta a fhreagairt, agus freisin go hiomlán neamhéifeachtúil nuair i ndáiríre is gá é ach ceist a chinneadh an bhfuil duine ina Chríostaí nó nach bhfuil.

32

Läs allt!


Réitíonn Nua-Aois ar an mbealach chun an Antichrist

Réitíonn Nua-Aois ar an mbealach chun an Antichrist

De réir Holger Nilsson  Sna 1980í, tá níos mó agus níos mó teacht ar fud an téarma "Aois Nua". Fós mar sin, mar sin féin, go leor puzzled ag a bhfuil an Aois Nua rud éigin, in ainneoin go bhfuil na milliúin ar fud an domhain curtha i dteagmháil léi, i gceist agus baint acu leis an treocht seo ar aghaidh scuabadh anois. Mar shampla, ag deireadh na bliana 1986-1987, Oíche Chinn Bliana, bhí sé ar an milliúin daoine a chuaigh isteach meditation, trance agus gníomhartha dóiteán. Bhí sé aon chomhtharlú go tharla sé seo ach bhí sé iarracht chomhordaithe de na daoine Aois Nua ar fud an domhain.

46

Läs allt!


An mbeidh an ceann a d'athraigh ghnéas chun na bhflaitheas?

trasghnéasacha

An mbeidh na daoine ar neamh tar éis a d'athraigh gnéas trí máinliacht?

9

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Críostaithe á géarleanúint níos mó ná riamh

Oscail Doors Domhanda Watch Liosta 2019

Image: Oscail Doors. 

Doirse Oscailte 'bliantúil Domhanda Watch Liosta na Críostaithe géarleanúint a imirt léiríonn go bhfuil 2019 an bhliain ba mheasa riamh. Tá sé le fada an bhliain is deacra ó thús na dtaifead.

20

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, torsdag 21 februari 2019 kl. 15:52

Jesus söker: Hilding!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Na peacaigh?

cairde

Mail Reader le David Billström Is é Íosa ár n-eiseamláir bunscoile a bhaint amach do dhaoine nach bhfuil believers. Nuair a shiúil Íosa an domhain, bhí a fhios aige cad a bhí ar siúl sna daoine a tháinig air. Tá sé an lá atá inniu ann céanna.

3

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


A McJesus músaem céasadh i Iosrael

crucify McJesus

Grianghraf: SVT. 

Agóidí in Iosrael i gcoinne Jani Leinonen "saothar ealaíne" McJesus thaispeánann céasadh Ronald McDonald.

6

Läs allt!


An bheadh ​​acu - Cuid 17

Christer Åberg beannú

Anois leanfaidh mé le mo chroitheadh ​​agus meas sraithuimhir ó mo óige. Beidh an scéal a mhéadú i déine agus a bheith níos drámatúla. Tá roinnt alt an-spreagúil agus corraitheach anois romhainn.

0

Läs allt!


A Íosa tost - An fear a mharaigh guth Dé - Cuid 6

saighdiúir Rómhánach

Hans Jansson, Uppsala Herod Antipas bualadh linn arís sa scéal bíobalta. An uair seasann sé roimh Íosa. Bhí sé ansin trí bliana ó shin beheading Eoin Baiste.

2

Läs allt!


liosta olc - an fear a mharaigh guth Dé - Cuid 5

saighdiúir

De réir Hans Jansson , Uppsala Tá rud éigin "cliste" agus olc ar ghníomhartha Héaróid i gcomhthéacs táimid ag cur síos. A thugann dom an méid atá scríofa i leabhar na Genesis.

5

Läs allt!


Is tuar Kristin ar fíor lenár ama

- A tuar mar gheall ar na hamanna deireadh!

An tuar ársa ón chaint 1800idí faoi Íosa a thaispeáint suas i sléibhte sa tSualainn sa lá seo caite, agus ansin ar an sliabh do gach duine a fheiceáil!

14

Läs allt!


"Bless Dia ginmhilleadh agus na Stáit Aontaithe Mheiriceá"

Mail Reader le Nils 

Ginmhilleadh - Mam

Bhí clár Netflix Air ina n-íocann sí ómós do ginmhilleadh, agus críochnaíonn leis na focail A bhean anois: "Dia Ginmhilleadh agus na Stáit Aontaithe Mheiriceá", agus canadh agus ag rince leis.

38

Läs allt!


Go ifreann, sinners cráite

Má théann tú go dtí ifreann, tormented tú. Chuige sin an Ifreann le haghaidh. Díreach mar an fear saibhir i Luke 16, beidh tú a bheith cráite i flames. Gach na peacaigh téigh go dtí ifreann, agus a théann siad ann a bí cráite.

103

Läs allt!


Is Leanaí nuabheirthe cheana féin 'ex'

Is Leanaí nuabheirthe cheana ex

Grianghraf: Screenshot ó Facebook. 

Is féidir le cónaitheoirí de Nua-Eabhrac a athrú anois inscne gan teastas dochtúra. Ina theannta sin, is féidir iad a athrú fiú a n-nuabheirthe inscne.

5

Läs allt!


Má rugadh tú i gcorp mícheart, is féidir leat a bheith rugadh arís

Loui Gaineamh

Grianghraf: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mailí "Loui" Gaineamh, 26, tá réalta liathróid láimhe Sualainne a stopann anois ag imirt liathróid láimhe a imscrúdú le haghaidh dysphoria inscne. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Go raibh maith Satan inspioráid

Ríomhphost Reader: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Go raibh maith Satan inspioráid

Pictiúr: Ó TV4. 

Praghas don Aisteoir is Fearr chuaigh go dtí aisteoir Christian Bale sa Leas scannáin, a ghabh sé buíochas a inspioráid: Satan.

43

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 683 185 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 174 bloggartiklar, 94 365 kommentarer och 62 042 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp