651 online! | Sidvisningar idag: 29 966 | Igår: 198 037 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Айкелчи баскычы 7 жаштагы

Айкелчи баскычы 7 жаштагы

Picture: Aftonbladet. 

TV4 Christmas майрам учурунда балдар үчүн күнү ортосунда реалдуу секс окуялар көрсөттү.

жандуу америкалык режиссер, бирок Anomalisa оралдык секс жана толук жыныстык катнаштын реалдуу секс окуялар камтылган 2015-жылдан баштап TV4 көрсөтүлгөн чак түштө Christmas тыныгуу маалында. 

фильм Испания жети жыл жол берилет, ал эми Америка Кошмо Штаттарынын жана башка көптөгөн өлкөлөрдө, R-баалады. Кимдир бирөө Sweden баланын ушундай жол кантип түшүндүрүп бере алабы? Анын sexfixering менен жалпы бала жок келсе? 

фильм "Anomalisa" 20015 болсо, мыкты кыска метраждуу көркөм тасмасынын үчүн Оскар алган. Бул биринчи болуп жеткен баасын утуп фильм. Ал эми бойго жеткен кино Испания көрүүгө жети жаштагы үчүн жол менен күндүн ортосундагы балдар үчүн телеканалга!

бири-бирине көрөсүзбү?

Албетте, кээ бир тагал "sexrådgivare" чыгып сүйлөп , "секс, табигый эмес" деп, ал балдар үчүн секс окуялар көрсөтүп, туура эмес экенин. 

Жети-жаштагылардын алар сыналгыдан балдар үчүн өкмөт учурда бул сыяктуу, көргөн кийин кылган жана бири-бирине аракет башталса, анда эмне болот? азыр да "табигый" бир нерсе болуп "sexrådgivaren" көрөт?

ишенимсиз болууга үйрөнгүлө

Мындан тышкары, балдар тасмада адам бери ишенимсиз жана бузуктук болот, аялы, балдары бар үйрөнүшөт. фильм Эгерде зор чөгүп окуя ортосундагы жолугушуусу тууралуу сырткары депрессияга адис жана уялчаак telefonförsäljerska.

бузуку жыныстагы Free

алар балдар үчүн балдар балдар болушу керек! Ыйса Машайак бер! Андан кийин алар алардын акылына туура эмес жыныстык эркин коопсуз жана гармониялуу адамдардан болуп өсүп чыгат!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 28 December 2017 00:34 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


41 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

J.J.

Ser närmast ut som reklam för pedofili. Bilden ser ut att visa en gammal gubbe med en ung flicka jämte sig. Det ska böjas i tid det som krokigt ska bli.

Dessvärre anade jag redan när propagandan inleddes med vurmandet för homosexuellt- och transsexuellt leverne, att detta är den (o)naturliga följden av den politiken. I USA lobbas det nämligen friskt (läs sjukt) för pedofiler och nekrofilers rättigheter.

Varför hörs inte "metoo"-rörelsen röster nu? Är det så här man värvar nya röster till metoo-kören kan man ju stilla fråga sig.

Vad är det som lockar så med att överhuvudtaget sända en sådan här film? Är det sexuellt utnyttjade och förtvivlade barn som lockar? Är det våldtagna och förvirrade ungdomar som lockar? Är förförelsen av de allra minsta så lockande?

Jag säger som Christer: - Låt barnen komma till Jesus, hindra dem inte.

Vänj den unge vid den väg han bör vandra, så viker han ej av från den när han blir gammal. Ords 22:6

Svara -   - 28/12-17 03:38 -


Lena Henricson

Gud förbarma dig över Sverige! Hjälp oss att inte bli apatiska och avtrubbade! Hjälp oss att reagera! Hjälp oss att bedja! Hjälp oss att förstå vad vi kan säga och göra! Gode Gud sänd en motreaktion till förförelsen! Hjälp särskilt oss kristna att stå upp för de kristna värdena! Käre gode Gud beskydda barn och ungdomar i vårt land,och hjälp alla goda föräldrar att förstå hur de ska hantera situationen i kontakten med de unga! Vi ber också för skolorna och alla platser där barn och ungdomar får intryck, att det goda skall segra! 🙏 🙏 🙏

Svara -   - 28/12-17 04:50 -


Anna Ivar

Vad kan krävas av oss kristna att vi gör i det andliga krisläge landets befolkning befinner sig i ? Är det vi som som har fått makt över mörkret? Är jag och du det ljus vi ska vara? De med ett förmörkat sinne hatar det avslöjande ljuset. Därför hatas den som har ljuset av de som älskar det onda. Vi är kallade att vara salt i föruttnelsen.Vi ska inte frukta människor. Vi kommer att bli hatade av världen och älskade av dem dom finner Jesus genom vår trohet mot Gud.

Hedendomen är tillbaka och mörkrets makter lägrar sig över jorden. Vi som frälsta har getts makt att genom fasta och bön förändra. Barn och unga i vårt land måste få en chans att få veta vägen till i Gud.

Ingen religion kan hjälpa folket! Bara Jesus. Enbart Jesus har makt att rädda den enskilda människan.

"Förförelse måste komma men ve den människan genom vilken förförelse kommer" sa Jesus.

Låt oss ta detta på djupaste allvar och gå i bön och fasta, efter förmåga, i vissheten att Gud svarar på böner som är efter Hans vilja.

Svara -   - 28/12-17 05:08 -


Anna Ivar

Svar till Lena Henricson.

Amen! Gud besvara denna bön!!

Svara -   - 28/12-17 05:11 -


Johan

Dags för alla barnfamiljer att slänga ut tv:n och sätta filter på internet!

Svara -   - 28/12-17 10:30 -


Svenne

Detta är förfärligt! En obeskrivlig FÖRFÖRELSE av små barn!

Hur länge ska sådant få fortsätta? STV och TV 4 är ju de effektivaste instrumenten för Satan och hans demoner att förstöra barnen.

Men Jesus älskar alla barn. De är Hans ögonsten och de som förför dem döms och straffas hårt. Sveriges folk har vänt Gud ryggen och Hans tålamod är snart slut. Om inte Herrens dom kommer över det här landet är Han inte rättvis. Han kan inte se mellan fingrarna hur länge som helst.

De syner som Birger Claesson fick se och som han återger i sin bok Dom över Sverige kommer snart att få sin fullbordan. Claesson fick se hur Sverige blev krigshärjat av främmande makt. Men synernas uppfyllelse blev fördröjd, tack vare att de kristna sökte Gud på 1950-talet och ropade till Herren om misskund.

När ska församlingsledarna i Sverige vakna och skrida till verkan och protestera mot medias fruktansvärda förförelse av dessa, de minsta, som Jesus ömmade för. När ska de gå samman i en skriande protest förförelsen?

De kristna inklusive ledarna sover en djup, andlig sömn, medan Djävulen triumferar och går fram i segertåg.

Det enda som kan rädda det här landet ÄR NÖD. Om Gud tog ifrån det syndiga svenska folket inklusive de slumrande kristna allt de ägde, skulle de börja ropa till Gud i nöd och vånda. Det kan ske inom kort.

Svara -   - 28/12-17 10:35 -


Lukas

Birger Claesson såg bl a i sin syn hur invaderande soldater förgrep sej på svenska kvinnor utan att någon kunde ingripa. Som ett resultat av decenniers politik utspelas nu liknande i och med den pågående våldtäktsepidemin. Det behövdes alltså inget militärt anfall, överfallen fixade vi till själva! Och regeringen vill förbjuda efterforskningar vilka 95 procent av förövarna är... Löfven har erkänt att han varit naiv, Reinfeldt fattar dock fortfarande ingenting. Har tydligen 22 milj i årsinkomst efter sitt väl förrättade verk...

Svara -   - 28/12-17 11:36 -


bengt

man vet ju i stort vilka som ligger bakom

våldtäkterna

man borde göra vad man kan för att få

stopp på dom

utvisa förövarna direkt

Svara -   - 28/12-17 11:44 -


Britt

Förlåt! men jag kände att jag måste ta upp detta, det gäller också barn men på ett annat sätt!

Det tar Aldrig slut med OFÖRSKÄMDHETER!!!

Ett tips, Gå in på Expressen idag! Detta känns som en kränkning av Jesus Kristus.

Svenska kyrkan satte ut en annons och välkomnade invånarna att fira Jesu födelsedag vid krubban. "Hen" föddes när de lyckliga föräldrarna Maria och Josef var på resande fot.

I annonsen kallades Jesus för "hen" Domprosten Susanne menar att Jesus är BORTOM man och kvinna.

Vi ville inte könsbestämma det lilla barnet med en gång, berättar Domprosten Susanne.

Det är en BELASTNING att vi alltid pratar om Gud som "han" Vi kan inte ändra texterna i Bibeln, men vi kan ändra vårt sätt att lyfta upp det här.

.........................................................................................

Jag-(Ty så älskade GUD världen att HAN utgav sin Enfödde SON, för att den som tror på HONOM inte skall gå förlorad utan ha evigt liv.

Till slut vet inte barn vem dom är Och hur dom skall göra!!

Svara -   - 28/12-17 15:26 -


bengt

det är verkligen hemskt

Svara -   - 28/12-17 16:08 -


Britt

Vad hände med vårt land? Från att vara "frigjort" till att totalt tappa fattningen åt alla ytterligheter som inte kan vara bra eller ens "naturligt" när det handlar om småbarn?

Inte ens när det handlar om äldre barn kan det vara bra för vad finns kvar sedan att upptäcka av kärlek? Ja, inte ens som vuxen så ger det någonting mer än "äckelkänslor", tycker jag. Det kan ju inte vara meningen och jag är inte ens "kräsmagad" eller särskilt "pryd" för övrigt.

Vad vill de egentligen förmedla? Till och med i skolan går de till sådana överdrifter med att visa verkligen, verkligen, närbilder på könen och texterna jag såg var mest om olika "hen" och sexuella beskrivningar om HBTQ och allt vad det fanns mer för "bokstäver"? Helst av allt ska man tydligen vara "könslös" och prova allt nuförtiden?

De som behöver den här kunskapen när de blir äldre kan lätt söka efter den då, inte bli påtryckta den innan de ens tänker på eller kommer att ha sex på länge än.

Det har nog aldrig varit så lätt att få information om vad som helst som nu och ändå verkar det som när det gäller det här ämnet så förväntas unga inte förmå hämta information om vad de behöver veta tids nog?

Till vilken nytta tvingas de lära sig allt detta undrar man? "Mer" kan faktiskt bli för mycket och jag förstår inte "pedagogerna" bakom dessa texter och bilder för barn i grundskolan? Försöker de rätta till att folk var okunniga för hundra år sedan och tror att detta sätt är bättre? Kärleken och att vara "vanlig" finns tydligen inte med längre för det nämndes knappt i materialet jag såg? Kanske inte är "trendigt" just nu?

Sedan undrar de över självmordsstatistiken hos unga som ska försöka hitta sin plats i detta och som det verkar ska de utöva det också, så snart och så ung som möjligt?

Det är synd om barn och ungdomar idag tycker jag! De får ingen chans att uppleva utan bara förväntas utföra något de inte riktigt förstår eftersom de är FÖR UNGA för att ha möjligheten att förstå? De blir kanske bara avtrubbade och oförmögna till riktig "vanlig" hederlig gammeldags kärlek när det blir dax?

Svara -   - 29/12-17 04:53 -


BrorK

Ingen nykter kristen kan längre förneka att Guds dom råder över det forna Sverige. Eller kolla vad svenska myndigheter lägger $10.000 skattepengar på i NY:

A giant four story tall penis mural was painted in New York by the Swedish government

I heard about the mural and did not post about it because I figured it was just graffiti. It was put up without permission of the building owner overnight. It was nasty. And now it turns out that it was in fact not graffiti, it was an act of social warfare fronted by the Swedish government at a cost of $10,000. Contrary to what is being said in social circles, it was not Muslims in Sweden's government that did this, because Muslims simply won't do this. WHO ELSE DOES THAT LEAVE?

Sweden is swirling down the toilet and is approaching the final glurp. This is not fake news unsupported crap.

https://www.apg29.nu/a/4qa

Svara -   - 29/12-17 11:58 -


Lena Henricson

Svar till BrorK

Gode Gud sänd väckelse! Och hjälp oss troende att vara ljus i detta mörker!

Svara -   - 29/12-17 13:25 -


bengt

det behövs

Svara -   - 29/12-17 15:03 -


Gerdt Malm

En sak är helt klar för mig! Ett land är på väg mot sin upplösning. Av det här finns bara en väg. NÖD! Det kommer bara genom krig. Sverige har gått över en gräns och det på alla fronter! Det finns tyvärr bara en räddning för Sverige och det kommer att drabba alla! Kriget kommer : VAR SÅ SÄKER !. DE KRISTNA VILL INTE PÅ KNÄ LÄNGRE. Det har blivit en nöjeskultur utan dess like bland de kristna. " Hur ska jag kunna rädda detta land om inte genom nöd". Plötsligt är förskräckelsen över oss men då är. det försent.

Svara -   - 29/12-17 20:56 -


Lena Henricson

Svar till Gerdt Malm

Det ser ut som att du ÖNSKAR att det ska bli krig. Är det så? Ska vi inte be om ett uppvaknande bland oss kristna,och en väckelse över hela vårt land istället? Kanske vi kan få den NÖD som krävs,när vi ser förruttnelsen och avfallet i vårt land! Och då kan vi ju också be om Guds BESKYDD över Sverige!!!

Svara -   - 30/12-17 01:16 -


Rolf

Ska man bli arg, ledsen eller vad när man läser o ser detta på tv4? Hade det varit på 1970-talet hade knappast någon höjt ögonbrynen då var tidningar fulla av poseringsannonser, sexfilmer på bio, prostitution lagligt, Metoo något ingen skulle kunnat tänka sig och det talades öppet om sex i skolorna o dagisen inklusive i barnböckerna.

Idag är prostitutionköp förbjudet, skolor och den nya generationen mycket pryd, lik 1950-talet och tidigare generationer. Media har gjort en helomvändning mot då. Vi har vant oss vid att inte tala om sex.

Men istället har äktenskap med samma kön blivit lagligt ett tredje kön blivit något som anses finnas. (Båda dessa ting förvirrande och svårförstående för oss lite äldre)

Men plötsligt visas en film som denna i vår tid. En tid som ingen trodde skulle visa detta och i en kanal där man i övrigt sedan många år nu likt övrig media är mycket pryd. OBS jag jämför med slutet av 1960-talet och 1970-talet.

Det är motsägelsefullt och förvirrande. Att den visats är just detta förvirrande. Det hade inte blivit några reaktioner på 1970-talet för sådant var vardagsmat då i media men idag är det förvirrande, motsägelsefullt och helt fel. Jag misstänker att det är kommet från den onda sidan med syftet att förvirra men att de som bestämde sig för att sända inte förstod bättre de såg inte motsägelsen att sända detta i vår tid. Min känsla när jag såg det i vår tid är förvirring och frågan varför?

Svara -   - 30/12-17 13:47 -


Gerdt Malm

Svar till lena. Det är insändare som du som gör att det är meningslöst att skicka insändare. Ser du inte utvecklingen då är du blind. Vem önskar krig?. Dumt att gå ens i polemik. När man har gått över en gräns får man stå för konsekvenserna. Denna gång i Sveriges kristna historia blir det ingen nåd utan nöd och det genom krig. Att skriva att man ser ut som att "önska krig"är ju bara hyckleri. Vem önskar krig? Det finns ingen mer mening med svar. Gud ger ingen nåd till detta land mera. Så är det bara. Bed att du blir bevarad under kriget bara. Nog med svar.

Svara -   - 30/12-17 14:17 -


bengt

det kan nog vara så illa ändå

Svara -   - 30/12-17 14:51 -


bengt

menar du krig med ryssland då ?

Svara -   - 30/12-17 14:53 -


Gerdt Malm

Svar till den som det gäller. Krig behöver inte vara från Ryssland. Det kan komma från helt oväntat håll. Men poängen ÄR att (jag är så pass gammal nu så av alla dessa år som de kristna har bett om Guds beskydd över landet så har landet helt vänt Gud ryggen och idag är avarterna så alarmerande, så det finns ingen fredlig lösning på den andliga situationen längre) bibelns budskap är så klar att när ett land har blivit så morallöst och dekadent återstår det bara krig (eller också farsoter) Vi kan inte be om Guds nåd när t.o.m. de kristna hänger sig åt dekadens. Gud är ingen jojoleksak. Tack för ordet.

Svara -   - 30/12-17 15:18 -


bengt

vi får väl hoppas att vi ändå kan slippa krig

men om det blir så blir det nog kort

men intensivt

Svara -   - 30/12-17 15:25 -


Lena Henricson

Svar till Gert Malm

Inser att Guds tålamod kan vara slut med Sverige snart. Vi är kanske mer överens i frågan än du tror.( Personangrepp gör mig lite ledsen. Låt oss försöka undvika det!) Men det är väl GUDS sak att bestämma om eventuella straffdomar? Är det inte VÅR sak att göra bättring och be om nåd och förbarmande?

Svara -   - 30/12-17 17:16 -


BrorK

Ja, jag undrar verkligen vad har de kristna egentligen bett om i kyrkorna de senaste 40 åren?

Jag har själv inte suttit i någon kyrka, förutom obligatoriska vigningar och begravningar, men som tidigare icketroende har jag ändå kunnat observera hur samhället vänt sig bort från Gud i allt snabbare takt ända från åtminstone 70-talet.

Gert Malm har helt rätt i sin observation, förutom det faktum att kriget redan är här och har varit här i minst 20 år. Det absurda är att många kristna jublar över hur fiendetrupperna ockuperar vårt land med Baals läror. De vill inget heller att än fler ska komma, de öppnar sina kyrkor och sina boningar för att bryta bröd med dem.

Svara -   - 30/12-17 17:38 -


Svenne

"Gud låter inte gäcka sig" säger Skriften. Sveriges syndamått är rågat! Herrens dom och straff kommer över det här landet. Kriget kommer, var så säker!

Se på hotet mot Gotland! Se på främmande makts spionage och undervattensverksamhet i Östersjön! Birger Claessons syner kommer att gå i uppfyllelse förr än vi anar.

Vi kan ropa över det här landet som man gjorde över Egyptens kung. "Fara är förlorad! Han har förfelat sin tid!"

Svara -   - 30/12-17 18:45 -


bengt

men kriget blir säkert kort

men naturligtvis hemskt

Svara -   - 30/12-17 21:57 -


bengt

bror k

har du aldrig tillhört en församling?

eller hemgrupp?

Svara -   - 30/12-17 22:00 -


Lena Henricson

Läs gärna,i detta ämne,vad Birger Skoglund säger till Världen Idag!

Svara -   - 30/12-17 22:13 -


Lysell

Bengt ställer en underlig fråga till BrorK

Är inte det lite förmätet att fråga en sådan personlig detalj om du inte känner honom ?

Vore det inte rakare att ge ett exempel på en församling eller grupp du känner förtroende för. Kanske DET är för personligt för dig ? Jag som BrorK känner avsky för en del grupper i dessa sammanhang och är därför mycket avvaktande när den frågan du ställer kommer på tal. Besvikelse är ett bättre ord än avsky men i dag är det befogat med lite bättre krut i vapnen.

Adjö

Svara -   - 31/12-17 00:13 -


Lena Henricson

Bengt! Jag tror nog att du hade en äkta omsorg när du ställde frågan.

Svara -   - 31/12-17 07:52 -


bengt

jo det var väl menat

hoppas du inte tog illa upp bror k

Svara -   - 31/12-17 09:20 -


Svenne

Sverige är som Sodom på Lots tid och synden och sorglösheten som på Noas tid. Plötsligt kom floden och tog människorna bort. "De visste av intet", står det i ordet. Människorna levde sorglöst, obekymrade. Så är situationen idag. Också bland många bekännande kristna.

Människorna idag säger som på Noas dagar: "Allt står väl till". Jesus har sagt, att när människor menar att allt står väl till ska domen komma helt överrumplande över dem.

De kristna håller sina sammankomster, som är av underhållningskaraktär. Mycket av det som framförs från estrader och talarstolar är rent publikfrieri med avsikt att framkalla applåder - precis som i världsliga sammanhang. Artisterna glorifieras. Men hur är det med Jesus? Får Han synas? Nej.

Domen kommer över de ogudaktiga svenskarna och de sovande kristna. Det här landet har som Farao, förfelat sin tid. Politiker och massmedia kommer att dömas hårt på grund av propagerande för synd och ogudaktighet. De kristna ledarna får stå till svars för försummelse och släpphänthet.

Domen kommer i form av krig. Men var inte rädd. Förlora inte besinningen. Tänk på Jesus, lev nära Honom och låt Honom få första platsen i ditt liv. Håll dig redo för den stund, då Han hämtar den frälsta skaran från jorden. Är du med i den skaran? Om inte - ta emot Jesus till frälsning idag.

Svara -   - 31/12-17 10:01 -


bengt

men egentligen blir det nog ensidigt krig

sverige har ju inte mycket att försvara

sig med

sen vet vi ju inte om alla städer och alla

delar av sverige drabbas

och hur mycket

Svara -   - 31/12-17 12:23 -


Svenne

Svar till bengt.

I sin bok "Dom över Sverige" nämner Birger Claesson namnen på de städer och orter, som han såg bli anfallna av främmande makt.

Dessa är Umeå, Östersund, Härnösand, Göteborg, Malmö, Falsterbo, Stockholm, Västervik, Norrköping, Sundsvall, Nyköping, Katrineholm, Kumla, Kvarntorp, Hallsberg, Örebro, Fagersta, Avesta, Sandviken, Bofors och Borlänge.

Svara -   - 31/12-17 13:58 -


bengt

jo då är det där jag bor också

vad jag minns skulle många städer bli

helt sönderbombade

eller så gott som

Svara -   - 31/12-17 14:16 -


bengt

men vi får hoppas att Vi slipper detta

att det finns en väg till att bli skonade

Svara -   - 31/12-17 14:19 -


bengt

och Gud leder oss om vi måste fly

vart och när

Svara -   - 31/12-17 14:22 -


Svenne

Svar till bengt.

Ja, Bengt. Det är samma här, för jag bor i Örebro, som också blev raserat, förutom en del av staden åt Lindesberg och Arbogahållet. En del städer blev helt jämnade med marken, så det blev ingenting kvar. Gävle blev också anfallet.

Broder Claesson såg hur fiendens soldater gick in i husen och drog ut våra kvinnor, som skrek hysteriskt och ropade på hjälp. De släpades bort och blev våldtagna och ingen kunde göra något åt det.

Svara -   - 31/12-17 15:08 -


bengt

men Gud beskyddar nog dom kvinnor som

tillhör honom

Svara -   - 31/12-17 16:05 -


Svenne

Svar till bengt.

Ja, broder bengt. Gud beskyddar också dem som lever nära Honom. Det gäller att vara helt överlämnad åt Jesus och bli stark i Honom.

Min tro är så fast förankrad i Jesus, så jag känner mig trygg vad som än händer. Jag har efter mycken kamp och bön kommit in i trons vila. Därför känner jag ingen oro.

Gud välsigne dig, broder!

Svara -   - 31/12-17 16:47 -


Lysell

Svar till bengt.

Tack Bengt

Svara -   - 31/12-17 19:19 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Дүйнөдөгү ири жолдогон теле компаниясы Stockaryd &#

Stockaryd жылы TBN түндүк

Ишемби, 7-июлунан тартып, 2018-жылга чейин азыркы бренд TBN түндүк астында анда Lifely каналы болуп TV2020 баштаган Медиа House Достор, көрүнөт.

0

Läs allt!


Тагал клиникалардын өлтүргөндүгү үчүн Fast ж&

Тагал клиникалардын өлтүргөндүгү үчүн Fast жолу

Мен аны туура түшүнүү болсо, киши өлтүрүү пландаштырылып жатат, ал эми сен, пландан сырткары кимдир бирөө өлтүрүп, анда ал да киши өлтүргөн адам болуп эсептелет. пландаштыруу бойдон алдыруулардын болгондуктан, киши өлтүрүү, бирок эч нерсе эмес!

5

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


Elida Израилге барат

Тагал Elida, тилектештик сүзүү үчүн Ыйсаны жолдогон азчылыктарга жана Ысрайылга кайтып Жакынкы Чыгышта демократия гана.

2

Läs allt!


дүйнөнүн бардык мечиттерди куруу боюнча l

Moske

Түрк өкмөтү бүткүл дүйнө жүзү боюнча Исламды жаюу узак мөөнөттүү максатка мечиттер куруу үчүн жүз миллиондогон жумшап жатат. 

34

Läs allt!


Du ska inte mata trollen

Du ska inte mata trollen

Trollen är en tidstjuv, de vill skrämma och tysta oss. Det finns alltså en agenda bakom deras beteende. Därför bemöter jag aldrig kommentarer av personer som jag misstänker är troll. Jag ger dem alltså ingen mat.

Läs allt!


балдар үчүн Хижаб сатылган

Британиянын бөлүмү дүкөнү чынжыр жаш балдар үчүн хиджаб сатат

Британиянын бөлүмү дүкөнү чынжыр Маркс & Spencer 6-8 жаштагы үчүн жарактуу barnhijab рынокторго.

24

Läs allt!


өлгөндөр жаткан жайга чейин эркинен качаl

Мен төрөлгөн барбасын, ошондуктан куткарылуу сунуш кылган, Мага берген. Мен "Христиан өлкө"-жылы туулган, анткени сакталган жок, бирок Ыйса, мени издеп!

2

Läs allt!


Går man till helvetet om man begår självmord?


En miljon människor begår självmord varje år i världen. Vart 40:e sekund tar en människa sitt liv. Det är fler människor som dör av självmord än av krig och mord.

Läs allt!


Эч ким Ыйсаны алдап коё алат

Эч ким Ыйсаны алдап коё алат

Picture: dagen.se.

Hello балта! аны аткарган бери Ыйсаны куулук менен?

5

Läs allt!


кубаныч - батасын үмүт!

кубаныч - батасын үмүт!

"Боз салкын Жахаба асманга ыйман алуу үчүн, артка тартса жашаган момундар тажрыйба берүү. Ошондо адамдар өлүмдү башынан эле, Өзгөрүү керек болот. "

6

Läs allt!


түбөлүк тозок эмне үчүн жоголуп үчүн, эмне &#

7

Läs allt!


Жылдыздар төлгөсү, амхырлик жана йога Чыг

By Holger Nilsson

көп журналдар менен, ал тургай, гезиттерде, жылдыздарды карап турат. шектүү, албетте, суроо болот деп басма сөз канчалык олуттуу нерсе жарыялай аласыз.

7

Läs allt!


10-декабрда, эркин иммигрант ылайык Бирикке&#

10-декабрда, негизинен эркин иммигрант ачат БУУнун документти басып.

41

Läs allt!


Бир жыныстуу никеге Румынияда тыюу салынm

Бир жыныстуу никеге Румынияда тыюу салынышы мүмкүн

Бир жыныстуу никеге Румынияда тыюу салынышы мүмкүн. Ушул аптанын аягында, өлкө добуш ооба же жок эле нике үчүн Башмыйзамды өзгөртүү үчүн, бир эркек менен аялдын ортосундагы союз болушу керек.

7

Läs allt!


Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


Ыйык Рух оодарса жер алыс

Комментарий тарабынан LelFA 

оодарса боюнча Trumpet

ким жөнүндө талкууну тууралуу "арылууга болот." Келгиле, koinegrekiska негизги текст карап көрөлү.

56

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

globalism деген эмне

Комментарий тарабынан LelFA 

Кандай globalism болуп саналат

Globalism жөн гана эмне үчүн элдин ким бардык аспектилери боюнча кол салуу болуп саналат, ошондой эле ЕС анын негизги уюм болуп саналат, - дегенде, саясий. 

54

Läs allt!


Дамаск жүйүт оодарса кыялданчу

чоң кубаныч

"Мен мүйүздөрдү тартканда деп кыялданган, мен эшиктин жанына чуркап чыгып карап. Ысрайыл элинен миндеген адамдар булуттар аркылуу түзүлөт жана алар ак көйнөк жана асман бөлүнүүнү жана Жабраил асманда жогору жана сурнай тартпа кийип жатышат. "

24

Läs allt!


керексиз бөлүгү төрт

кулак

тарбиялануучусу үй-бүлөсү менен айыл жеринде өсүп менен төбө чачты тик тургузган окуя.

14

Läs allt!


Congratulations Малле Линдберг 89 жыл

Бүгүн легендарлуу кабарчы Малле Линдберг 89 жыл! Ал 290,929th Малле Куттуктайбыз төрөлгөн!

11

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, tisdag 16 oktober 2018 kl. 03:36

Jesus söker: Finn!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16400 адам Индонезияда зилзаладан каза болду

400гө жакын киши Индонезияда Sulawesi аралында болгон жер титирөө жана андан кийинки зилзалада набыт болду. Болжол менен ушунча адам жарадар болуп, көптөгөн жок. 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


жашыруун тараптуу комиссиянын Энни ЕККУг

үч тараптуу комиссия

Бүгүнкү күндө борбор партиясынын лидери Энни чуртаал жашылдар партиясы Биргер Schlaug жана Malou Lindholm жашыруун globalist элита уюмдун тараптуу комиссиясынын мүчөсү болуп саналат айтылат. 

205

Läs allt!


Энни ЕККУга өкмөт башчы болобу?

Энни ЕККУга өкмөт башчы болобу?

Picture: vn.se. 

Center партиясынын лидери Энни ЕККУга 2017-жылы Bilderberg жыйналышына чакырылган, ал Украина келерки өкмөт башчысы болуп турган болуп калды?

21

Läs allt!


8-жашар кыз үйлөнүү түнү каза болгон

8-жашар кыз үйлөнүү түнү каза болгон

Мусулман 8-жашар кыз Йеменде кошкон түнү көз жумган! 

32

Läs allt!


жалбырактары кулады - азыр ойгонуу болот?

жалбырактары кулады

Stefan Löfven бул эртең менен өкмөт башчы катары добуш берген эле. Тактап айтканда, азыркы болуп жатат, жана Испания менен эмне болот? адамдар үчүн Кудайга кайрылууга болобу? жандана болобу?

35

Läs allt!


керексиз - Part Thirteen

көз

Бул бөлүктө Мен ортоңку класстарда окуп жүргөнүмдө мен эмне ага эч качан төбө чачты тик тургузган окуялар жөнүндө башка нерселер, сага айтып берет +. Баары чын, ал эми элдин арасынан кээ бирөөлөрдү ысымдар өзгөртүлүп берилди же аталган эмес. 

7

Läs allt!


турмуш

турмуш

ал каалоо менен күйүп көрө, үйлөнгөн жакшы, анткени алар, чыгышсын avhållsamt жашай жок болсо.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

30

Läs allt!


керексиз - Part он эки

мал мышыгы менен Christer Аберг

Менин сериалдагы керексиз үрөй учурарлык келечек билүү. Бул бөлүмдө, мен атып да болуп, кадр жана бычак.

8

Läs allt!


Ал Иерусалимде дүйнөнүн элдер үчүн тиленw

Ал Ысрайылда дүйнөдөгү элдер үчүн тиленүү менен Ыйык Жазмага каршы келген эмес

Image: World бүгүн. 

4000 намаз башчылары Ысрайылдын дүйнөдөгү элдер үчүн сыйынуу үчүн Иерусалимге чогулушкан. Жакшы угулат, бирок ал бир эле айрып алган эле: Ал толугу менен адашуу болуп саналат!

34

Läs allt!


Барак Обама: Биз Куткаруучуну, же Машаякты &#

Бул үрөй учурган Video мурдагы АКШ президенти Барак Обама менен биз ага муктаж эмес, же Машаякты дейт, ал эми жөн гана чынчыл эмгектенип, элге.

26

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 419 569 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 947 bloggartiklar, 90 787 kommentarer och 58 994 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp