998 online! | Sidvisningar idag: 234 611 | Igår: 183 483 |

www.apg29.nu

Annons

ресторанда Nässjö каза One бычак

Nässjö жылы Суши өлтүргөн бир бычак

Сүрөт: Express. 

Бүгүн, 10-January 25 жаштагы эркек киши Nässjö ресторан Steakhaus боюнча бычак каза болгон. А 45-жаштагы адам өлтүргөн деген шек менен кармалган.

ресторан кызым бар, мен Nässjö бир нече жолу жеди. Ооба, азыр бир аз мурда болгон болчу. Биз Nässjö болжол менен 10 км аралыкта бир айылда жашайт.

9 адам бул жылы каза болгон

 • Май 1: Хайрүнниса бир гараждын өлтүрүлгөн адам. Murder, аткаруу.
 • Март 4: Эркек Uddevalla темир жол тушта өлүп жаткан төрөсүн көрүштү. Police өлтүрүлүшүн иликтөө.
 • 6-март: Man Эребру коомдук дааратканада жансыз табылган. Murder.
 • Май 7: байк өлүмү боюнча Man кийин шектүү кол граната жардырышкан. Өлтүрүү, кокустуктан өлтүрүп алуу.
 • 8: Хайрүнниса Гүл менен Pizzeria ок кийин каза болгон. Murder, аткаруу.
 • Май 8: Woman БУРЛЕНГЕ үйүндө жансыз табылган. Police өлтүрүлүшүн иликтөө.
 • Май 9: аял АндесЛикселе-жылы ооруканада көз жумду - азыр полиция шектүү адам өлтүрүү.
 • Май 9: "Адам Халмстад тышкары токойдон табылган", "аткаруу окшош".
 • 10 Учтүн айы: Бир адам бычак Nassjo өлтүрдү

Бул жылы 9 киши набыт болду, ал, чынында, Иса Машаяктын керек ... 10 Май гана. Ал гана куткара албайт!


булагы:


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 10 January 2018 19:17 | #steakhouse #nässjö #knivmord | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


22 kommentarer

Lena Henricson

Barnfamilj hittad död i Bjärred idag.

Svara -   - 10/1-18 20:09 -


Daniel Ånséhn

Jag undrar vad det är som händer. Förut var Sverige ett land med fird och trygghet, nu detta. Vad var det som fick svenskarna att vända sig bort från Jesus och sanningen? De har gått vilsna, men det finns hopp om att Sverige ska vända om sig till Jesus.

Svara -   - 10/1-18 20:37 -


Leif a

Det verkar som våldet eskalerade efter att regeringen godkände Palestina .

Nu verkar det bli än värre när de röstar mot Israel i FN.

Jerusalem är lyftestenen som Sverige kommer att skada sig på.

Jag vill välsigna Israel Shalom

Svara -   - 10/1-18 21:50 -


Lulas

SOS-Sverige driver redlöst/Detgodasamhallet.com:

Resultatet av denna oerhört ansvarslösa politik ser vi nu. Utanförskapet växer och med den laglösheten, polisen räcker inte till och otryggheten ökar, sjukvården liksom socialtjänsten och skolan är pressad, bostadsmarknaden är i obalans och har lokalt ersatts med en sovplatsmarknad, hög arbetslöshet hos invandrare, ökande antisemitism, kommunernas ekonomi är hotad, den sneda könsbalansen med 123 pojkar på 100 flickor i åldersspannet 15-19 år är en social bomb. Mest tragiskt är att äldrevården får ge bidrag till den ökade försörjningsbördan. Och situationen kommer ytterligare att förvärras, eftersom några hundratusental asylsökande och anhöriga till dessa enligt Migrationsverket är att vänta de närmaste åren.

Svara -   - 10/1-18 22:00 -


Nicolas

Våldet eskalerade pga invandringen

Svara -   - 10/1-18 22:34 -


David Ström

Vore ju bra om vi fick undervisning. Vi har vänstervågen, kvinnans frigörelse och Olof Palmes önskan om att Sverige ska bli ett mångkulturellt samhälle. Varför så mycket våld? Har Gud lagt ut en stötesten som svensken ska göra sig illa på? Det finns ju kristna typ valpen Grönholm som hävdar att vi har en skyldighet att göra medborgare av alla jordens 65 miljoner flyktingar. Vad kräver Gud av oss för att vi ska vara ett välsignat land kan man undra?

Svara -   - 11/1-18 02:13 -


Troende

Alla, både kristna och de som säger sig vara ickekristna upplever samma, Sverige är ett land i kris, våra nuvarande ledare bryr sig inte mycket om hur folk har det, det verkar så. De tar hit människor som blir sjuka av att de får för lite solljus. Sveriges egen befolkning förtalas m.m., hjärntvätt förekommer. Vad säger Bibeln om detta ?

Svara -   - 11/1-18 05:33 -


JL

Frågan är om detta är frukten av främlingsfientlighet eller fientliga främlingar.

Svara -   - 11/1-18 06:49 -


BrorK

Och så påstår många stt Afghanistan, Irak och Syrien är farligt. Det verksr vara lika farligt här...eller det kanske det är just därför det nu också är farligt här?!

Svara -   - 11/1-18 06:58 -


JL

Svar till David Ström.

Jag anser att det som händer beror på att vi inte älskat Gud tillräckligt. Hade vi gjort det, så skulle vi inte vara här. Bibeln är tydlig på vad som är viktigast. Och det är Gud.

Det står ju håll Gud helig och behandla andra som dig själv. Men det har faktiskt bytts ut över tid. Nu handlar det om kristna värderingar. Och denna värdering skall alltså för alla förståsigpåare betyda att det är en kristen värdering att i praktiken man skall avskaffa sin egen Gud.
Men så är ju det inte så klart. Vi har blivit hjärntvättade i kanske 40 år. När hörde ni Svenska Kyrkan säga att vi skall hålla Gud helig sist? Att vi skall älska Gud över allt annat? Nej, det är klart vad det handlar om, och detta är ett sätt för islam eller kommunismen att lägga EU under sina fötter. Eller kanske båda två om de kan hålla sams.

Svara -   - 11/1-18 07:16 -


bengt

men kommunismen är ju borta i ryssland

Svara -   - 11/1-18 07:57 -


Troende

Svar till BrorK.

Den Onde vill skapa förvirring ! Bland både kristna och ickekristna ! Gud är Sanning ! Många lever också nära Guds Rike ,bed att vi upptäcker och stöder och umgås mer med dem.

Svara -   - 11/1-18 08:40 -


bengt

det står ju i bibeln om att det ska bli värre

och värre

men ändå blir vi ju chockade när det blir

som det står skrivet

Svara -   - 11/1-18 09:24 -


bengt

usa har ju haft liknande situation rätt länge

det skulle inte förvåna om det blir mer

bråk och våld mellan invandrare och svenskar framöver

precis som det är i usa på många håll

men att det kanske är svenskar som tar

ut sin frustration på invandrare

Svara -   - 11/1-18 09:28 -


BrorK

Svar till Troende.

Troende, är du et textgenererande program?

Svara -   - 11/1-18 10:38 -


J.J.

Folk skall resa sig mot folk och rike mot rike, och det skall bli hungersnöd och jordbävningar på den ena platsen efter den andra. Men allt detta är bara början på 'födslovåndorna'. Matt 24:7-8

Svara -   - 11/1-18 11:49 -


JL

Svar till bengt.

bengt,

är du säker på att den är borta? Inte jag. Den lever i högsta grad i Kina. Om du även tittar på många av ledarna i EU, så uppvisar de kommunistiska tecken eller historia. Påven, bland annat. Merkel är dotter till en kommunist och det tycker jag att man kan se. Svenska kyrkan har flera präster som uppvisar både tecken och andra misstänkta sätt. Inom frikyrkan har vi framträdande pastor, som har haft sin uppväxt i stark kommunistisk miljö. Vi har även Grenholm, som rakt upp och ner ljög in islam. Slump?
Vad spelar det för roll att det inte heter kommunism, när det ändå uppfyller alla andra kriterium.
* sätta in världsregering
* avskaffa nationalstaten
* avskaffa folkslag
* Avskaffa arvsrätten
* Avskaffa könet
* avskaffa familjen
* avskaffa privat ägande(stora företag tar över den delen)
osv. Klassisk kommunism, fast det heter globalism/HBTQ eller något annat.
Det hela blir ganska uppenbart om man backar tillbaka en del. Se vilka länder som är mest motståndskraftiga emot mångkulturen idag. Polen, Ungern, Tjeckien. Varför? För att i dessa länderna brydde sig inte kommunisterna att infiltrera systemet, de hade redan makten. Därför kommer det ta ett tag innan statsapparaten blir infekterad och de styrande utbytta. Kanske kan man till och med se de länderna som immuna, beroende på att deras samhälle kan redan har utvecklat ett försvar i och med redan varit infekterade.

Svara -   - 11/1-18 11:59 -


bengt

jo du har rätt

Svara -   - 11/1-18 12:26 -


Harriet Bouvin

Lilla Nässjö får ändå uppfatta sig själva som förhållandevis förskonade i jämförelse med Stockholms kranskommuner.

Svara -   - 11/1-18 16:13 -


Anna Ivar

Svar till JL.

Läste om en artikel av en avhoppad kommunist, på 80 - talet som berättade att vä har på sin agenda att infiltrea skolor och skapa kaos. Att de uppmanades att gå in i kyrkor och låta döpa sig och låtsas vara kristna för att indoktrinera och splittra församlingar. De uppmanades att utbilda sig till präster och journalister för att påverka samhället åt vä. Det var mycket mer. Ett 10 punktsprogram som de genomföra. Förskolebarn exvis. Det är det vi.ser och hör nu i stort mått. Sverige har vänt Gud ryggen och det blir ett högt pris för oss att betala att inte älska, lyda och följa Gud. Men det kommer en stark våg av själsligt och fysiskt helande och människor kommer att allt mer söka Gud. Hungern är stor och Gud är GOD!

Svara -   - 11/1-18 17:29 -


JL

Svar till Anna Ivar .

Jo, grejen är att det inte är någon isolerad händelse, vi ser den i område efter område.

Sivert Öholm höll på att granska detta ju. Det var någon Svensk kvinnlig präst som hade med stasi att göra. Så ja, detta är ett vanligt fenomen. Skulle du göra en opinonsundersökning på SVT, så skulle du får en väldigt hög andel socialister och mp:are. Det är värre propaganda nu än i Ryssland.
Och när vi ändå är inne på socialism, så kommer jag tänka på historian om Pjotr under Sovjettiden. Pjotr ställde sig på röda torget och skrek:
- Brezhnev, är en idiot!
Han fick 5 års fängelse för att förolämpat en kommunistledare. Därtill fick han 10 års fängelse för att han avslöjat en statshemlighet :)

Svara -   - 12/1-18 00:41 -


bengt

det var intressant det sista du skrev

Svara -   - 12/1-18 07:18 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Кукушка сак болгула

менен текст жана сүрөттөр Рейне Jonsson 

Cuckoo узак түтүк торгой таянууда - Кукушка сак болгула

An жеткен шалбаа торгой чоор бир Cuckoo азыктандырат. 

gökägget сыртка чыгаргандан кийин кукшка жакыр аз торгой жана кукшка балапан кийин кайчы гана Ларч жубайлардын жакшылыгы түртөт. Ал жерде болгондон кийин, алардын асырап алган ата-энелерге жана стресс каршы уянын ичинде барган сайын оор болуп калат жубайлар ар дайым ага көбүрөөк тамак-аш сурап менен.

2

Läs allt!


Гётеборг Pride желектери Ислам үчүн алынып сал

Нэнси Ajram

Youtube Нэнси Ajram сүрөт. 

Нэнси Ajram Gothenburg келип Араб ног келгенде текебердиги желектерди түшүп кетти. ал мусулман дүйнөдө 99 пайызга чейин пайда бери!

25

Läs allt!


Бул жерде кайнатып бүт тармагын түзөт жаң

тарабынан Reader Mail Katty 

Сырдуу ат

Picture: Facebook. 

Бул балдар Ыйса өз өмүрүн ишеним таба аласыз талкуулоо жөнүндө угушу керек! Ал тургай, ар кандай түстөр менен бүт Pony Pride коюшсун! 

7

Läs allt!


Сентябрда Украина миссионердик Missions

тарабынан Reader Mail Jorgen Милтон 

Мен биринчи жолу алты жыл мурун Эрлан Э-элге барганда, мен бул адамдар үчүн сүйүүнү, тактап айтканда, аларга ишенген жок. 

5

Läs allt!


Адам, сен чочко эмес!

Комментарий тарабынан Катрина 

Адам, сен чочко эмес!

Picture: Aftonbladet. 

Чочко пайда Man, ал Aftonbladet дейт, анткени чындык болууга тийиш.

4

Läs allt!


алаамат салып көргөн

By Mikael Walfridsson 

кум сундук

Биз толгоо тууралуу сөз кылып жатып, чынында эле бир даярдоо жана Аян китебинде алдын ала кабарландыргандан болуп саналат. 

5

Läs allt!


бир нече шаарларында өрттөп 100 унаалар - терр

Гётеборг унаа өрт

Дүйшөмбү күнү кечинде Гётеборг Frölunda Асосий. Picture: Загрос Хама. 

Машиналар Гётеборг аймакта бир нече жерлерде өрттөп, ошондой эле Trollhättan, Lysekil менен Falkenberg-жылы. аймакта 100 унаалар менен күйүп кеткен.

83

Läs allt!


Текебердик зордук-зомбулук, .оку жана дары-&#

Бой Dogs

Pride зордук-зомбулук жана .оку тарабынан бекитилет, ал эми келген үндөө. "Жакын жана алыс, назик жана .оку, кооздукту жана үстөмдүк ырахат"

21

Läs allt!


Эмне үчүн үй-бүлө кургусу?

Эмне үчүн үй-бүлө үчүн барабыз?

Эмне үчүн үй-бүлө кургусу? бул жыныстык катнаш же көп ой-ниети бар эмеспи?

15

Läs allt!


Dog топтомун алды - кол болгон жана ким экендиk

Бир ит PostNord бир пакетин кабыл алды

Picture: Aftonbladet. 

ит Чаайа Англиядан почта бир таңгак болгон. Бирок, топтомун аны өзү ит болчу алуу керек болчу ала аныктоо көрсөтүп жана сыя аянтка менен түстүү эле, анын азуусунан менен кол коюуга.

30

Läs allt!


Адам, сен мышык жок го!

мышык

Бир нече жыл мурун мен Aftonbladet интернет сыналгыда ал мышык деп ойлогон жаш кызды көрдү. 

10

Läs allt!


Содом үчүн, артка кайтпасын керек

Содом менен Амордун

Лот ал асман аскерлеринин Кудайы тарабынан уурдалып кеткен Содом күнөө шаарында да сактап калган. Бирок Ыбрам кийин алар күнөө шаарга кайтып келатып кийлигишип, Лотко жана анын үй-бүлөсүн жана элин куткарган. Досум: Сиз сакталды кийин Содом үчүн, артка кайтпасын. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Турмуш дүкөнгө сөзү католик адабият менеl

тарабынан Reader Mail Pellé Линдберг 

Арне Imsen менен эч кандай башка кудайларга

китебинде: "Жок, башка кудайларга:" Мен көргөн караганда көбүрөөк саткан. биринчи басылышы азыр эмес. 

39

Läs allt!


Ал койчулар тозок жана анын жин-перилери к

тарабынан Reader Mail Nils 

тозок

2018-жылдын 15-апрелинде эртең менен, мен баштаган, Сезар Sandova Гондурас, Жараткан Эгесине ибадат кылууга жана түштөнүшөт. 12 Муну мен, Жахаба, мага жаңы нерселерди көрсөтө баштады көрдүм. Мырзабыз Асман Падышачылыгынын көбүрөөк көрсөтүп турабыз деп ойлогонбуз, бирок андай болгон жок. Мырзабыз болсо дене Менин рухун алып, ал эми азап ордуна бул убакыт.

146

Läs allt!


Биз кандай улуу Жараткан!

көргөн керек! улуу жана кудуреттүү Жараткан Кудай көрсөтүү ушул кереметтүү Video Watch!

3

Läs allt!


Annons


ууру болушуна эмне өбөлгө түзөт?

Tjiven

"Эгер үй ээси түн ичинде кийин билсе, ууру болду деп түшүнөт да, андан кийин эч ким өз үйүнө кирип, ал жол, сергек жана болмок эмес."

8

Läs allt!


жарык гей чыкты

жарык менен чыкты

Ал курч, ойлонууга түрткү берген адистер өз түшүнүк жана мурдагы гомосексуалист кубаныч жана кайгы жана жашоо өзгөрүп айтып, өздөрү жөнүндө айтып бөлүшө Heaven TV7 боюнча даректүү.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, söndag 19 augusti 2018 kl. 23:46

Jesus söker: Magnus, Måns!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Тагал саясий жана Лебанондун кармалды киm

Gabriel MARAWGEH 

дээрлик ай, Roni Doumit, Лебанондо, камакка алынган бир сириялык жолдоочуларынын Swedish саясий жана кичинекей балдардын атасы, жашыруун болуп саналат. 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Массачусетс бир жыныстуу никелерге кесеп

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

Heaven TV7 боюнча тырмоо документалдык "Массачусетс бир жыныстуу никелерге кесепеттери" кара. 

14

Läs allt!


Christer Аберг дагы эле Ыйса жөнүндө мактануу

Christer Аберг - Иса мактанат блоггер

Chris жолдоочулары менен Испания эмес жолдоочулары да арасында белгилүү блоггер. Ал учурдагы коомдук жана жеке маселелерди жооп Исаны сунуш кылат. Им Daniela Persin болуп саналат.

0

Läs allt!


Apg29 теле Christer Аберг

Apg29 теле Christer Аберг.

жөнөкөй жол менен теле студияга айландырылган менин уктоочу бөлмөсүнө кылдым! Бул кандайча болушу мүмкүн?

2

Läs allt!


Эми сиз уга аласыз! - Christer Аберг тарабынан Apg29

Эми сиз уга аласыз! - Apg29 Christer Аберг. Christer Аберг ойноп жана ырдап жана Ыйса менен Apg29.nu тууралуу сөз.

0

Läs allt!


Ардагын караңгы

түстүү кара

Claphaminstitutets текебердиктин боюнча отчет. 

Текебердик дары садизм, ооруу жана сойкулук менен туура мамиле далили.

13

Läs allt!


А кененирээк келечектүү

тарабынан Reader Mail Дөөтү B 

Өзүн-өзү борборуна Байыркы Келишимде Жунус уят кабарчысы болгон. Ал Кудайдын чакырыгын качып, бирок ар кандай төмөндөөдөн кийин өзүнүн оюн өзгөрткөн. Кудай анын качып ал өмүрүнөн айрылган болчу. Бирок, акыры, Кудай кандай буйруса, ал эмне болсо да, ошондуктан анын мамилеси өзүмчүл болуп саналат.

9

Läs allt!


Aftonbladet нике эркек менен аялдын шериктиги деп уя

Aftonbladet нике эркек менен аялдын шериктиги деп уялган

Picture: Aftonbladet.se. 

"Черногория, Болгария, Италия, Испания, Германия, Узбекистан жана Македония да, эркек менен аял, же бир жыныстуу никеге тоскоол башка укуктук мазмундагы союз катары никени аныктама Constitutions бар", Aftonbladet таза коркуп деп жазат.

145

Läs allt!


Иса карманышат үчүн - Тео жана анын достору

Тео жана Heaven TV7 анын достору - Иса алууга аракет кылышат.

4

Läs allt!


Sweden жанкечти Кудайдын сот өрт?

Калп менен Trängslet жылы ЖКП учак токой өрт Муаммер. 

22

Läs allt!


Европа БУУнун билдирүүсүнө ылайык, 2025-жылга

Мигрант кризистик пландаштырылган?

Picture: voiceofeurope.com. 

Europe 159 млн мигранттарды кабыл алат 2025-Бул 2000-жылдан бери БУУнун баяндамасында айтылат.

113

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
 • Swish: 070 935 66 96
 • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 867 064 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 780 bloggartiklar, 87 361 kommentarer och 57 665 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp