416 online! | Sidvisningar idag: 173 774 | Igår: 167 444 |

www.apg29.nu

傲慢肯定暴力,虐待狂和毒品

傲慢狗

傲慢肯定暴力和虐待狂,並煽動觀眾:“享受親近和距離,壓痛及虐待狂,美學和支配。”

三週來,拿著在斯德哥爾摩和哥德堡歐洲驕傲節。Claphaminstitutets報告“ 多彩的黑暗 ”肯定傲慢開放吸毒,賣淫,虐待狂和自我傷害。 

描述為運動的一個自然組成部分藥品HBTQ

一個RFSL研討會揭示藥物作為LGBTQ運動的自然組成部分。而RFSU疑惑“什麼是藥物的作用同性戀者的性生活嗎?”在上“chemsexhälsa”的研討會。

傲慢的主辦單位有權對賣淫持積極態度。今年參與新組織“操聯合會”。他們的消息是,賣淫和介紹賣淫應該是合法的。

METOO

在今年的驕傲,兩個METOO的semeneraier,但他們聲稱LGBT權利運動是受害者,而不是在談論自己的業務範圍內發生的虐待,除了在除其他事情會阻止強姦和虐待的研討會名為凱蒂人在BDSM背景。

但是,否則肯定暴力和虐待狂的節目,並煽動觀眾:“享受親近和距離,壓痛及虐待狂,美學和支配。” 

RFSU教參觀者說:“著迷,是興奮和享受的束縛,支配,服從,虐待狂和受虐狂。” 

社會保險機構的主要發起人和就業服務

任何人都不應該支持什麼樣的彩虹旗幟下展開這是可怕的是,社會保險機構和就業服務這兩個狀態的主要贊助商給予傲慢幾十萬的稅款這是有害的小男人為之神愛這麼多。

今天的人們需要耶穌基督。沒有他就不會發揮作用,沒有他就不會被保存和搶救。

我親愛的朋友,接受耶穌為時已晚之前!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 13 August 2018 23:05 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


23 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

JL

Har för mig att equmeniakyrkan sponsrar med. De håller i alla fall på och promotar pride.

Jag föreslår att alla som ger pengar till sådana kyrkor, letar upp någon fattig, kristen, ensamstående mamma och istället ger pengarna till henne. Det går även lika bra med att ge pengarna till äldre kristna människor som lever i fattigdom. Ge INTE pengarna till falska profeter i kyrkor.

Svara -   - 14/8-18 00:37 -


Lena Henricson

Gud Fader,JESUS Kristus,förbarma Dig!! 🙏

Svara -   - 14/8-18 05:46 -


Bengt

Bra tanke j l

Svara -   - 14/8-18 08:40 -


Erik S

Ja "pride" är en oerhörd styggelse. Finns inget positivt, what so ever. Det är ett rent uppror mot Gud och hans ord. Varje person som kallar sig kristen, borde ta ovillkorligt avstånd från denna "So-Go"-rörelse(so-go Sodom Gomorra)

Tyvärr ser vi att toleransen kryper sig in i församlingarna och hos enskilda kristna.

Vi måste också tyvärr konstatera, att Equmenia idag är det samfund, som tydligast "flörtar med världen" och dess åsikter. -för att nu inte tala om SvK förstås-Man har på många håll, anammat liberalteologin och vad det för med sig, ser vi alltför tydligt nu. Vi har många unga, företrädesvis kvinnliga s.k pastorer, som uppträder mycket märkligt. Vad tror dom att dom håller på med? Den som idag är med i Equmenia och som vill försöka leva enligt Bibeln och dess budskap, bör allvarligt överväga att lämna sådana församlingar.

Eftersom Equmenia sponsrar denna bedrövelse, så är förslaget ovan, som JL skriver, ett bra förslag. (att ge till äldre, sjuka eller andra som har mindre ekonomiska möjligheter) det ger mer välsignelse än att ge till församlingar/pastorer som går "ondskans ärenden". Vi kristna borde införa en total bojkott av "so-go-rörelsen"/pride!

MVH

Svara -   - 14/8-18 11:51 -


Bengt

Bara bilden från Pride är hemsk

Fruktansvärd

Och bibeln talar om att vi ska ha vår stolthet i Herren

Inte i något annat

Stolthet är synd

Svara -   - 14/8-18 12:02 -


Anna Ivar

Detta är ett sänkande av människovärdigt till dyngnivå.

Hur kan vuxna människor krypa som hundar och odjur på gatorna. Märker man inte hur äckligt det är att bli betraktad som en vilkelös och förnedrad slav?

Jesus är människan genom kärlekens ögon och gav sitt liv under psykisk ochn fysisk tortyr. Även en andlig kamp mot all mörkrets härsmakt dessutom. ENBART för att rädda människor från detta mörkrets och skammens och lidandets helvete.

JESUS som är Konungars Konung och Herrarnas HERRE i evighet övervann döden och vi kan genom tron och tilliten till Honom få friden och den sanna glädjen och tillfredsställelsen i och genom Hans död och uppståndelse. Delaktiga i Hans död och uppståndelse. Alla våra behov blir tillgodosedda genom Honom. Och i Honom. JESUS KRISTUS vår HERRE.

DETTA måste våra barn och unga få vetskap om. NU.

Svara -   - 14/8-18 12:32 -


Bengt

Ja det är viktigt att människors ögon öppnas

Svara -   - 14/8-18 12:50 -


EL

Jag undrar vart vi är på väg, såg ett klipp ifrån TV4 Nyhetsmorgon där 3 stycken homosexuella lever ihop, bor ihop och har ett tre-förhållande. Detta är inte vad Gud skapade oss till, vi skall leva i tvåsamhet man och kvinna ingenting annat. Detta gör mig djupt bedrövad. https://youtu.be/yLapNFz-dJ4

Svara -   - 14/8-18 14:18 -


Bengt

Mig också

Svara -   - 14/8-18 16:59 -


Bengt

Mig också

Svara -   - 14/8-18 16:59 -


Marita

Vuxna beter sig som svin !

Svara -   - 14/8-18 19:30 -


Sam G Ö

Förargelseväckande beteende är det inte straffbart? Kriminellt? Om man ser på bilden hur människorna bär sig åt, får jag det inte till något annat! Det är både äckligt och icke-människovärdigt beteende.

Svara -   - 14/8-18 20:07 -


Bengt

Det borde vara straffbart

Svara -   - 14/8-18 22:24 -


Kattis

Jag tittade på Aktuellt nu för en stund sedan. Då var det en som var född Denise, men kände att hon var född i fel kropp, och skulle byta till Leon och bli en man . Hon hade fått en diagnos Könsdysforasim, att hon var född i fel kropp.Nu är det viss flera som vill byta sin kropp. Ska våra skatte pengar gå till sådan här vård, när andra som verkligen behöver vård inte får den vården de behöver. Exempel på operationer som ställs in, för det saknas personal. De här människorna behöver verkligen få möta Jesus. Satan har ett väldigt grepp om dem! Alla som inte är Frälsta behöver få möta Jesus. Bara Jesus kan förändra detta samhälle som helt på att spåra ur! Nu går det käpp Rätt åt skogen...

Svara -   - 14/8-18 22:53 -


Kattis

Jag tittade på Aktuellt nu för en stund sedan. Då var det en som var född Denise, men kände att hon var född i fel kropp, och skulle byta till Leon och bli en man . Hon hade fått en diagnos Könsdysforasim, att hon var född i fel kropp.Nu är det viss flera som vill byta sin kropp. Ska våra skatte pengar gå till sådan här vård, när andra som verkligen behöver vård inte får den vården de behöver. Exempel på operationer som ställs in, för det saknas personal. De här människorna behöver verkligen få möta Jesus. Satan har ett väldigt grepp om dem! Alla som inte är Frälsta behöver få möta Jesus. Bara Jesus kan förändra detta samhälle som helt på att spåra ur! Nu går det käpp Rätt åt skogen...

Svara -   - 14/8-18 22:53 -


Bengt

Ja detta är skrämmande

Det måste vara själafienden som inbillar

Dom detta

Svara -   - 14/8-18 23:14 -


Andreas

De hemska är ju barnen också i bakgrunden. De hjärntvättas in i denna livsstilen, detta är normalt. Stackars barn vad är detta samhället på väg någonstans?

Svara -   - 15/8-18 01:55 -


Jonathan

Jag tror att vi troende, enskilda och församling behöver fokusera mer på att predika Jesus än att hålla på peta på och klaga på vad som är fel i världen.
Det är väl (?) Guds uppgift att överbevisa om synd. Den där videon som låg ute här för ett tag sen (i ljuset kom de ut)- och även t.ex. författaren av boken - Love Thy Body: Answering Hard Questions about Life and Sexuality [Nancy R. Pearcey] - samt jag själv kan nog vittna om samma sak;
Att man kom till tro på Jesus, fick en liten smal stig att gå på, berodde inte på att någon stod och skrek hur hemskt syndigt något i ens liv var - utan på att det fanns kristna som sa; "okay, men jag känner Jesus, kan berätta om honom, och sen berättade de när det passade, vittnade med sina liv, eller bara lyssnade". Det är tack vare sådana kristna, som aldrig uttalat ett fördömmande ord som nog får vara till störst välsignelse.
Med det sagt vill jag inte förminska eller göra synden vit. Jag vet den är svart, mycket svartare och mer lockande än de flesta. Men det går bli fri/ren/få alternativ. Inte av egen kraft.

Svara -   - 15/8-18 10:40 -


Jonathan

Det tre sista meningarna blev lite fel:

Det är tack vare sådana kristna, som aldrig uttalat ett fördömmande ord som nog är till störst välsignelse.

Med det sagt vill jag inte förminska eller göra synden vit. Jag vet den är svart, mycket svartare och mer lockande än de flesta vet eller upplevt. Men det går bli fri/ren/få alternativ. Inte av egen kraft.

Svara -   - 15/8-18 10:42 -


Bengt

Du har nog rätt i det jonathan

Svara -   - 15/8-18 11:06 -


Martin

Svar till Jonathan.

Tack för ett viktigt inlägg, Jonathan.

Svara -   - 15/8-18 14:27 -


EB

håller med dig, Jonathan. Bemöta med kärlek istället. MEN också säga till de ansvariga för pride och att pride tillåts, att det de tillåter är sjukt, äckligt och människoförnedrande. Och att en dom väntar den som ej omvänder sig.

Svara -   - 20/8-18 01:44 -


Bengt

Det kan vara bra att göra det

Svara -   - 20/8-18 10:38 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?戰爭在敘利亞

戰爭

我們傾向於談論第三次世界大戰,但它也許是Kuvaitkriget當美國與許多國家一起襲擊伊拉克。在那之後,已經有其他戰爭如二戰其在敘利亞的數量,我不知道。是第四,甚至第五?

1

Läs allt!


兩種狂喜

在這部短片中,我談的是有兩種狂喜。

2

Läs allt!


我的童年我從來沒有 - 女孩,中斷十幾個

基督教Åberg兒童

我的養父母農場Annerstad鋪設2萬永比從哈爾姆斯塔德的。有一些周圍的小村莊。SKEEN,Skäckarp,Stackarp和TORPA我們去學校。 

7

Läs allt!


激進的基督教信仰迫害的費用

通過閱讀郵件西格瓦德劍 

激進的基督教信仰迫害的費用

因為他們的信仰受到迫害我的基督徒深深的敬意發音。在一些國家,文化,傳統和背景是基督徒的迫害可怕。 

33

Läs allt!


你必須重生

重生

“不要驚訝,我說,你必須重生。” 約翰福音3:7

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

7

Läs allt!


達賴喇嘛在媒體偽造

達賴喇嘛在媒體偽造

圖片:谷歌在GP-文章的緩存版本。 

昨天在幾家報紙發表文章TT在達賴喇嘛敦促歐洲難民返回家園。現在報紙每日新聞和GP刪除文章。相反,他們發表在達賴喇嘛出現hyllare歐盟的新文章!

86

Läs allt!


不要堅持政治爭吵

而你保存:不要留住sakpolitiskt爭吵!基督教兄弟姐妹相互爭吵。而生氣,如果他們投贊成票,這和。這是什麼話? 

66

Läs allt!


你是否經常忙?

通過霍爾格尼爾森 

你是否經常忙?

東西是毀滅性的精神生活是要始終堅持的東西。

10

Läs allt!


世界傳播者可以從英國移植,因為來自穆斯林委員會的抗議

世界傳播者可以從英國移植,因為來自穆斯林委員會抗議

圖片:日。 

葛培理的兒子葛福臨牧師可以從英國移植,因為該國的穆斯林委員會的要求,政府從基督教福音布道運動來講阻止他。

18

Läs allt!


我的童年我從來沒有 - 魂女郎(八)

英格瑪·約翰松和克里斯特Åberg

我寄養不是一個基督徒家庭。當然,我的養父母在教堂結了婚,他們也得到了證實,但他們不是基督徒。 

11

Läs allt!


在選舉2018奇怪的事件

由Erik的評論 

選擇2018

是的,似乎沒有更好的,其實。幾個也報導了該委員會和歐盟的事件。除此之外選票失踪在許多地方 - 人抗議後,把它們撿起來 - 所以用選票信封推遲投票成堆,在一些地方,他們已經被扔在地板上。

33

Läs allt!


瑞典大選是最不民主的選舉,歐安組織使命選舉觀察員已經看到

克里斯特Åberg選舉2018  - 移民決定的選擇

“在任何選舉觀察我一直在,我從來沒有見過的選舉是不民主的瑞典語。這是遠離歐洲標準。”

19

Läs allt!


瑞典選舉已經結束了......

通過閱讀郵件貝蒂爾Rosenius 

星期一晚上,在選舉後的第二天,我們都不得不說我們已經取得了我們的選擇 - 現在。也許我們會盡快做出新的選擇,或以後,在一個普通的政府危機。瑞典的政策形勢不明朗最大!

2

Läs allt!


誰是真正的贏家選?

通過閱讀郵件尼爾斯

當所有的辯論後,最後的選擇,大選之夜的結束,選舉發燒定居繼續對權力的爭奪戰。歸根結底,這就是它的全部,誰就有支配瑞典王國的權力? 

67

Läs allt!


阿道夫·希特勒訂閱我的YouTube頻道

阿道夫·希特勒訂閱我的YouTube頻道

Youtube頻道Apg29.nu現在有957用戶,最近,希特勒開始訂閱!訂閱你太:  YouTube頻道Apg29.Nu

6

Läs allt!


Annons


我的童年我從來沒有 - 魂女郎第七部分

克里斯特Åberg顏色

隔壁的男孩托尼是不是一個很好的孩子。早在我們的童年,他開始欺負和推我一把。是的,這是明顯的欺凌,而不僅僅是所謂的共同刺激。 

9

Läs allt!


克里斯特Åberg的選舉的選舉分析2018年9月9日

克里斯特Åberg - 選分析2018

現在,只有當投票結束並進行計票留下了幾個小時。這是這是第一次在14:16 2018年9月9日發表在博客網站Apg29.nu克里斯特Åberg的選舉分析。

16

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 38, tisdag 18 september 2018 kl. 22:58

Jesus söker: Orvar!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


活了!與克里斯特Åberg20.00-24.00選舉晚會

這將是一個大選之夜聚會,將是獨一無二的!我會唱歌,玩,談論耶穌和如何保存,供選,並為所有的黨的領導人和政治家,以及所有誰投贊成票,並沒有投票祈禱!分享!分享!分享!

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


魔鬼的工具 - 瑪吉特·桑德莫

通過霍爾格尼爾森 

魔鬼的工具 - 瑪吉特·桑德莫

這聽起來可能很難寫,有人是魔鬼的工具 - 但無論是誰對自己作證自己說。她的名字叫瑪格麗特Sandemo。

14

Läs allt!


我的童年我從來沒有 - 魂女郎第六部分

克里斯特Åberg

在院子裡的狗對我來說是一種折磨。房子後面,他有他的繩子,他來回跑了。他在每個人,每件事吠叫。 

10

Läs allt!


克里斯特Åberg在KIT

克里斯特Åberg在kit.se

從kit.se.截圖

我曾在媒體雜誌KIT被採訪由托馬斯Arnroth我的眼光,為選舉2018年9月9日。

3

Läs allt!


在2018年的選舉提前預言

由克里斯特Åberg的現場直播Apg29.nu!

0

Läs allt!


穆斯林威脅要殺頭的吉米·奧克松和他4歲的兒子尼爾斯

穆斯林威脅要殺頭的吉米·奧克松和他4歲的兒子尼爾斯

吉米奧克松和他四歲的兒子尼爾斯謀殺威脅,現在在社會化媒體是這樣散了。 

吉米·奧克松和他4歲的兒子尼爾斯殺人斬首威脅。書面威脅通過網絡傳播與伊斯蘭恐怖運動ICE象徵,包含阿拉伯文多行文字。

48

Läs allt!


瑞典灌輸

這篇文章是從2016年4月29日,再版標題為你洗腦瑞典。 

如果存在於我們的社會灌輸和誤導。

42

Läs allt!


因此刺傷男孩別的孩子在延雪平學校

一個小男孩走在延雪平中學已經在學校砍殺另外兩個孩子。 

9

Läs allt!


中止孩子尖叫,選,狂喜和耶穌再來

克里斯特Åberg晚播出,他佔據了流產孩子尖叫他們的心,即將到來的大選,9月9日,狂喜和基督再臨!不要錯過這個視頻!

9

Läs allt!


上帝是民主黨人

當你有得救的信仰耶穌,並配有上帝的教會,你會不會進入一個獨裁政權,但在民主! 

11

Läs allt!


我的童年我從來沒有 - 魂女郎第三部分

克里斯特Åberg作為一個孩子

我走得更遠之前在我的黑暗故事長大的,我可以給你們講,我曾經有在斯莫蘭永比外面的農場最亮和最最好的童年記憶。 

52

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 440 816 556 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 876 bloggartiklar, 89 318 kommentarer och 58 342 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp