495 online! | Sidvisningar idag: 167 919 | Igår: 244 364 |

www.apg29.nu


傲慢肯定暴力,虐待狂和毒品

傲慢狗

傲慢肯定暴力和虐待狂,並煽動觀眾:“享受親近和距離,壓痛及虐待狂,美學和支配。”

三週來,拿著在斯德哥爾摩和哥德堡歐洲驕傲節。Claphaminstitutets報告“ 多彩的黑暗 ”肯定傲慢開放吸毒,賣淫,虐待狂和自我傷害。 

描述為運動的一個自然組成部分藥品HBTQ

一個RFSL研討會揭示藥物作為LGBTQ運動的自然組成部分。而RFSU疑惑“什麼是藥物的作用同性戀者的性生活嗎?”在上“chemsexhälsa”的研討會。

傲慢的主辦單位有權對賣淫持積極態度。今年參與新組織“操聯合會”。他們的消息是,賣淫和介紹賣淫應該是合法的。

METOO

在今年的驕傲,兩個METOO的semeneraier,但他們聲稱LGBT權利運動是受害者,而不是在談論自己的業務範圍內發生的虐待,除了在除其他事情會阻止強姦和虐待的研討會名為凱蒂人在BDSM背景。

但是,否則肯定暴力和虐待狂的節目,並煽動觀眾:“享受親近和距離,壓痛及虐待狂,美學和支配。” 

RFSU教參觀者說:“著迷,是興奮和享受的束縛,支配,服從,虐待狂和受虐狂。” 

社會保險機構的主要發起人和就業服務

任何人都不應該支持什麼樣的彩虹旗幟下展開這是可怕的是,社會保險機構和就業服務這兩個狀態的主要贊助商給予傲慢幾十萬的稅款這是有害的小男人為之神愛這麼多。

今天的人們需要耶穌基督。沒有他就不會發揮作用,沒有他就不會被保存和搶救。

我親愛的朋友,接受耶穌為時已晚之前!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 13 August 2018 23:05 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


23 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

JL

Har för mig att equmeniakyrkan sponsrar med. De håller i alla fall på och promotar pride.

Jag föreslår att alla som ger pengar till sådana kyrkor, letar upp någon fattig, kristen, ensamstående mamma och istället ger pengarna till henne. Det går även lika bra med att ge pengarna till äldre kristna människor som lever i fattigdom. Ge INTE pengarna till falska profeter i kyrkor.

Svara -   - 14/8-18 00:37 -


Lena Henricson

Gud Fader,JESUS Kristus,förbarma Dig!! 🙏

Svara -   - 14/8-18 05:46 -


Bengt

Bra tanke j l

Svara -   - 14/8-18 08:40 -


Erik S

Ja "pride" är en oerhörd styggelse. Finns inget positivt, what so ever. Det är ett rent uppror mot Gud och hans ord. Varje person som kallar sig kristen, borde ta ovillkorligt avstånd från denna "So-Go"-rörelse(so-go Sodom Gomorra)

Tyvärr ser vi att toleransen kryper sig in i församlingarna och hos enskilda kristna.

Vi måste också tyvärr konstatera, att Equmenia idag är det samfund, som tydligast "flörtar med världen" och dess åsikter. -för att nu inte tala om SvK förstås-Man har på många håll, anammat liberalteologin och vad det för med sig, ser vi alltför tydligt nu. Vi har många unga, företrädesvis kvinnliga s.k pastorer, som uppträder mycket märkligt. Vad tror dom att dom håller på med? Den som idag är med i Equmenia och som vill försöka leva enligt Bibeln och dess budskap, bör allvarligt överväga att lämna sådana församlingar.

Eftersom Equmenia sponsrar denna bedrövelse, så är förslaget ovan, som JL skriver, ett bra förslag. (att ge till äldre, sjuka eller andra som har mindre ekonomiska möjligheter) det ger mer välsignelse än att ge till församlingar/pastorer som går "ondskans ärenden". Vi kristna borde införa en total bojkott av "so-go-rörelsen"/pride!

MVH

Svara -   - 14/8-18 11:51 -


Bengt

Bara bilden från Pride är hemsk

Fruktansvärd

Och bibeln talar om att vi ska ha vår stolthet i Herren

Inte i något annat

Stolthet är synd

Svara -   - 14/8-18 12:02 -


Anna Ivar

Detta är ett sänkande av människovärdigt till dyngnivå.

Hur kan vuxna människor krypa som hundar och odjur på gatorna. Märker man inte hur äckligt det är att bli betraktad som en vilkelös och förnedrad slav?

Jesus är människan genom kärlekens ögon och gav sitt liv under psykisk ochn fysisk tortyr. Även en andlig kamp mot all mörkrets härsmakt dessutom. ENBART för att rädda människor från detta mörkrets och skammens och lidandets helvete.

JESUS som är Konungars Konung och Herrarnas HERRE i evighet övervann döden och vi kan genom tron och tilliten till Honom få friden och den sanna glädjen och tillfredsställelsen i och genom Hans död och uppståndelse. Delaktiga i Hans död och uppståndelse. Alla våra behov blir tillgodosedda genom Honom. Och i Honom. JESUS KRISTUS vår HERRE.

DETTA måste våra barn och unga få vetskap om. NU.

Svara -   - 14/8-18 12:32 -


Bengt

Ja det är viktigt att människors ögon öppnas

Svara -   - 14/8-18 12:50 -


EL

Jag undrar vart vi är på väg, såg ett klipp ifrån TV4 Nyhetsmorgon där 3 stycken homosexuella lever ihop, bor ihop och har ett tre-förhållande. Detta är inte vad Gud skapade oss till, vi skall leva i tvåsamhet man och kvinna ingenting annat. Detta gör mig djupt bedrövad. https://youtu.be/yLapNFz-dJ4

Svara -   - 14/8-18 14:18 -


Bengt

Mig också

Svara -   - 14/8-18 16:59 -


Bengt

Mig också

Svara -   - 14/8-18 16:59 -


Marita

Vuxna beter sig som svin !

Svara -   - 14/8-18 19:30 -


Sam G Ö

Förargelseväckande beteende är det inte straffbart? Kriminellt? Om man ser på bilden hur människorna bär sig åt, får jag det inte till något annat! Det är både äckligt och icke-människovärdigt beteende.

Svara -   - 14/8-18 20:07 -


Bengt

Det borde vara straffbart

Svara -   - 14/8-18 22:24 -


Kattis

Jag tittade på Aktuellt nu för en stund sedan. Då var det en som var född Denise, men kände att hon var född i fel kropp, och skulle byta till Leon och bli en man . Hon hade fått en diagnos Könsdysforasim, att hon var född i fel kropp.Nu är det viss flera som vill byta sin kropp. Ska våra skatte pengar gå till sådan här vård, när andra som verkligen behöver vård inte får den vården de behöver. Exempel på operationer som ställs in, för det saknas personal. De här människorna behöver verkligen få möta Jesus. Satan har ett väldigt grepp om dem! Alla som inte är Frälsta behöver få möta Jesus. Bara Jesus kan förändra detta samhälle som helt på att spåra ur! Nu går det käpp Rätt åt skogen...

Svara -   - 14/8-18 22:53 -


Kattis

Jag tittade på Aktuellt nu för en stund sedan. Då var det en som var född Denise, men kände att hon var född i fel kropp, och skulle byta till Leon och bli en man . Hon hade fått en diagnos Könsdysforasim, att hon var född i fel kropp.Nu är det viss flera som vill byta sin kropp. Ska våra skatte pengar gå till sådan här vård, när andra som verkligen behöver vård inte får den vården de behöver. Exempel på operationer som ställs in, för det saknas personal. De här människorna behöver verkligen få möta Jesus. Satan har ett väldigt grepp om dem! Alla som inte är Frälsta behöver få möta Jesus. Bara Jesus kan förändra detta samhälle som helt på att spåra ur! Nu går det käpp Rätt åt skogen...

Svara -   - 14/8-18 22:53 -


Bengt

Ja detta är skrämmande

Det måste vara själafienden som inbillar

Dom detta

Svara -   - 14/8-18 23:14 -


Andreas

De hemska är ju barnen också i bakgrunden. De hjärntvättas in i denna livsstilen, detta är normalt. Stackars barn vad är detta samhället på väg någonstans?

Svara -   - 15/8-18 01:55 -


Jonathan

Jag tror att vi troende, enskilda och församling behöver fokusera mer på att predika Jesus än att hålla på peta på och klaga på vad som är fel i världen.
Det är väl (?) Guds uppgift att överbevisa om synd. Den där videon som låg ute här för ett tag sen (i ljuset kom de ut)- och även t.ex. författaren av boken - Love Thy Body: Answering Hard Questions about Life and Sexuality [Nancy R. Pearcey] - samt jag själv kan nog vittna om samma sak;
Att man kom till tro på Jesus, fick en liten smal stig att gå på, berodde inte på att någon stod och skrek hur hemskt syndigt något i ens liv var - utan på att det fanns kristna som sa; "okay, men jag känner Jesus, kan berätta om honom, och sen berättade de när det passade, vittnade med sina liv, eller bara lyssnade". Det är tack vare sådana kristna, som aldrig uttalat ett fördömmande ord som nog får vara till störst välsignelse.
Med det sagt vill jag inte förminska eller göra synden vit. Jag vet den är svart, mycket svartare och mer lockande än de flesta. Men det går bli fri/ren/få alternativ. Inte av egen kraft.

Svara -   - 15/8-18 10:40 -


Jonathan

Det tre sista meningarna blev lite fel:

Det är tack vare sådana kristna, som aldrig uttalat ett fördömmande ord som nog är till störst välsignelse.

Med det sagt vill jag inte förminska eller göra synden vit. Jag vet den är svart, mycket svartare och mer lockande än de flesta vet eller upplevt. Men det går bli fri/ren/få alternativ. Inte av egen kraft.

Svara -   - 15/8-18 10:42 -


Bengt

Du har nog rätt i det jonathan

Svara -   - 15/8-18 11:06 -


Martin

Svar till Jonathan.

Tack för ett viktigt inlägg, Jonathan.

Svara -   - 15/8-18 14:27 -


EB

håller med dig, Jonathan. Bemöta med kärlek istället. MEN också säga till de ansvariga för pride och att pride tillåts, att det de tillåter är sjukt, äckligt och människoförnedrande. Och att en dom väntar den som ej omvänder sig.

Svara -   - 20/8-18 01:44 -


Bengt

Det kan vara bra att göra det

Svara -   - 20/8-18 10:38 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?69歲要更改至49歲

69歲要更改至49歲

圖片:日。 

69歲的埃米爾Ratelband在荷蘭想要得到49歲的法定年齡硬盤。

6

Läs allt!


“耶穌基督救了我從27年同性戀”

大衛的他是怎麼保存,並通過耶穌27歲同性戀的保存有力證明。瑞典文。 

- 我的名字是大衛,我44歲了,這是耶穌怎樣救了我從27年同性戀的見證。我愛發言。

2

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Troendedöparna燒毀,淹死和斬首

很多是那些誰遭受的迫害,監禁和殺害誰已經浸泡實踐聖經的信徒洗禮。

9

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


洗禮:在哪裡,何時以及如何

洗禮中海

在這裡,我給你洗了一些明確的經文做,當它完成,以及如何。

4

Läs allt!


是聖經中的上帝一樣的可蘭經的神?

“誰自稱愛,榮譽,事實上,他們不愛,榮譽和崇拜耶穌崇拜上帝,不。”

5

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


他娶了全息初音未來

娶了他的全息圖

近藤昭彥持有全息初音未來,他娶了誰的傀儡版本。圖片來源:Facebook的。

一名35歲的男子在日本娶了hologrom。婚禮花費16萬克朗。代表女性的計算機程序,一個玩具娃娃。

19

Läs allt!


天堂TV7奉獻烏普薩拉

魯本Agnarsson馬爾蒂·Ojares,丹妮拉Persin和克里斯特Åberg

電視製片人魯本Agnarsson,創始人兼總裁馬蒂·Ojares,渠道經理丹妮拉Persin和克里斯特Åberg。

我被邀請到烏普薩拉基督教電視頻道天堂TV7的工作室開放。

17

Läs allt!


耶穌的三重世界歷史意義的勝利

通過閱讀郵件尼爾斯 

耶穌的三重世界歷史意義的勝利,上帝賜給世界所有的人。耶穌基督通過他的贖罪所做的是一個前所未有的三重勝利!我們面臨的挑戰是,在神面前,他的最高法官和前3個不同的方面:神界一定要贏。

5

Läs allt!


平地是不合聖經

平地是不合聖經

如果你讀了聖經,你可以清楚地看到,地球是圓的。如果當時他說,這是在白天和晚上在地球上,當他把家裡所有保存到天上地球是不是圓的耶穌會採取徹底的錯了。

20

Läs allt!


新的DVD!有關結束時間和事件的問題和答案

通過霍爾格尼爾森 

新的DVD! 有關結束時間的問題和答案

你現在有機會參加有關末時的事件,此新的DVD。

7

Läs allt!


聯合國希望全球政府在12年內

通過了Mikael Walfridsson 

2030議程 - 聯合國希望全球政府在12年內

沃爾夫岡Ishinger:“我們生活在一個時間,國際世界秩序現在崩潰。在這種真空試圖一切,看看他們能走多遠。有必要為一個全球性的政府“。

36

Läs allt!


日採訪了克里斯特Åberg的陰謀論

日採訪了克里斯特Åberg的陰謀論

報紙日。 

該報當天有由喬納森SVERKER採訪我和其他幾個人的陰謀論,並提出了堅實的六頁長的文章詳細闡述。

19

Läs allt!


第一次復活

克里斯特Åberg和賴因瓊森會談說話在Nässjö社區電台第一次復活的。

1

Läs allt!


形成工作站在舞蹈班和瑜伽的背後?

通過霍爾格·尼爾森 

形成任務,站在後面的舞蹈課程和培訓瑜伽?

至於形式,這樣自己的演講:“Bilda為教會和社會,短表的形式,過去稱為非循規蹈矩的教育協會,是瑞典的十個研究之一。”

47

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


16經文有關耶穌接受救恩

接受耶穌

在這裡我列出幾個經文,每個人都將要接受耶穌。有關於這個,我這裡不包括更多的經典。而所有這些經文顯示,你應該接受耶穌!

0

Läs allt!


從我小時候的照片 - 克里斯特Åberg

克里斯特Åberg的驚人的圖片作為一個孩子! 

克里斯特Åberg拍一頭牛

你拍我一頭牛一個盒子相機上我成長的農場。我穿的木屐和其他奇怪的衣服。

7

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


教區慶祝萬聖節殭屍和骷髏舞

通過了Mikael Walfridsson 

萬聖節在教堂

萬聖節是沒有任何與主做一個徹底的神秘和黑暗的傳統。該圖像是從美國眾,其中令人驚訝的選擇撤出在大會的萬聖節主題。

24

Läs allt!


色情衝浪 - 我?

克里斯特Åberg已收到他會衝浪的色情敲詐電子郵件。 

19

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, onsdag 21 november 2018 kl. 18:41

Jesus söker: Helga, Olga!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16不需要的 - 部分十六

克里斯特Åberg10年

我以前告訴你,我不知道特別多關於我的背景。什麼我的父母都是什麼背景,他們有我不知道。然後,一旦我得到了滿足我的媽媽告訴我,她急忙一點點,因為在傳球,我的祖父母就一直在傳道會,但似乎他們以後可能會外出。 

5

Läs allt!


Senaste kommentarer


Två falska påståenden som Koranen och islam bygger sin tro på

Läsarmejl av nils

Islam gör anspråk att de härstammar från Abraham genom Ismael, och att Muhammed likt Abraham erkänner att det finns bara En Gud, Allah!

3

Läs allt!


Homophobes不太智能的權利要求的研究

Homophobes智商降低

圖片:Nyheter24。 

Nyheter24情報釋放,因為他們聲稱,他們比其他人更聰明誰反對同性戀的人。 

12

Läs allt!


誰化為泡影的無神論者

通過霍爾格尼爾森

繼續旅程 - 西蒙Ådahl

閱讀它的無神論者,他拒絕化為泡影迷人的事件。

1

Läs allt!


安妮·盧夫必須等待

安妮·盧夫必須等待

圖片:Aftonbladet。 

安德烈亞斯·諾倫現在要採取政府形成更為積極的作用,並探討四個政府替代。所以任務目前無法centerpartieldaren安妮·盧夫的推測。

8

Läs allt!


斯蒂凡·洛夫文未能組建政府

斯蒂凡·洛夫文未能組建政府

圖片:Aftonbladet。 

斯蒂凡·洛夫文未能組建政府。現在到中心黨領袖安妮·盧夫的使命是什麼?

8

Läs allt!


萬聖節事實

通過閱讀郵件西格瓦德劍

在孩子的指甲

“所以這就是他們殺了,奶奶,父親,兄弟姐妹,朋友會是什麼樣子,如果他們從死者返回鬼,骷髏和杉魔!”

9

Läs allt!


十一猶太人被槍殺在猶太教堂在美國

猶太人在會堂裡被槍殺

圖片:svt.se.

十一猶太人被一個孤獨的襲擊者槍殺週六在美國猶太教堂。他大聲叫喊,他臨危受命,開始他們周圍拍攝“所有的猶太人必須死”等反猶太人的標語。

2

Läs allt!


教會允許穆斯林祈禱

在教堂穆斯林祈禱

圖片:日。 

現在,它實際上已經太過分了!一天,我讀到Saronförsamlingen哥德堡是允許在教會場所穆斯林祈禱的教堂之一。

44

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


安妮·盧夫形成政府?

安妮·盧夫形成政府?

圖片:Aftonbladet。 

將安妮·盧夫總理,我會永遠相信,除了在控制背景的一種精英,這是計劃和由他們控制。

41

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 453 305 711 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 021 bloggartiklar, 91 681 kommentarer och 59 969 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp