719 online! | Sidvisningar idag: 103 471 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

तेल एक घंटे के भीतर ही बना है


वैज्ञानिकों ने एक घंटे के अंतराल में तेल का उत्पादन कर सकते हैं! वहाँ इस प्रकार कोई तेल बनाने के लिए लाखों साल की जरूरत है! 

तेल के उत्पादन बहुत आसान है। Genesis.nu बताते हैं: 

350 डिग्री सेल्सियस के तापमान पर एक ärtsoppeliknande algslam गरम करें और एक छोटे से 60 मिनट से कम में 200 बार के दबाव में इसे पकड़। एट देखा! शैवाल सूप तो कच्चे तेल, जो बारी में पारंपरिक गैसोलीन, डीजल और विमान ईंधन बनाने के लिए इस्तेमाल किया जा सकता के रूप में तब्दील किया गया है।

बाइबिल की पुष्टि

इस शोध की पुष्टि करता है कि क्या सभी समय का बाइबिल किया गया है। तेल और प्राकृतिक गैस दफन और मिट्टी दुनिया भर में बाढ़ है कि नूह के दिनों में हुई द्वारा गठित में फंस रहे हैं!

तेल एक घंटे के भीतर ही बना है। इस यूट्यूब वीडियो दिखाता है कि शोधकर्ताओं ने तेल निकालने में कामयाब रहे।

कोई धीमी प्रक्रिया

कोई धीमी प्रक्रिया है। लाखों वर्षों से कोई जरूरत नहीं है। की आवश्यकता होती है कार्बनिक पदार्थ (मृत पौधों या जानवरों), पानी, उच्च तापमान और उच्च दबाव है। यह सब पहले से ही नूह के दिनों में बाढ़ आपदा में शामिल है। लाखों साल के लिए फार्म तेल इस प्रकार की कोई जरूरत नहीं है।

बाढ़ 1 जनरल 7: 17-24

17 चालीस दिन पृथ्वी के ऊपर नदी। इतना पानी है कि जहाज हटा लिया गया था और पृथ्वी के ऊपर उच्च जारी हुई थी। 18 पानी उच्च और उच्च गुलाब, और चादरें पानी पर आया। 19 पानी अधिक से अधिक गुलाब, और अंत में स्वर्ग के तहत सभी पहाड़ों को कवर किया। 20 पानी उच्चतम चोटियों के ऊपर से अधिक सात मीटर पहुंच गया।

21 पृथ्वी के प्राणियों की पूरी भीड़ नाश: पक्षी, पशु, जंगली जानवरों, सभी छोटे जानवरों और सभी लोगों की पृथ्वी झुंड। 22 सब कुछ है कि सांस और शुष्क भूमि पर रहते थे मृत्यु हो गई, 23 हाँ, पृथ्वी पर सभी जीवन नष्ट हो गया था। पृथ्वी पर सभी जीवन नष्ट हो गया था: लोगों और जानवरों, सरीसृप और स्वर्ग के पक्षियों। केवल नूह और जो संदूक में उसके साथ थे छोड़ दिया गया। 24 पानी 150 दिनों के लिए पृथ्वी को कवर किया।

( NuBibeln )


स्रोत:


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Monday 9 October 2017 12:20 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


38 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Roine Öberg

Hela skapelsen Predikar "Guds Ord är sanning!"

Guds frid!

Svara -   - 9/10-17 13:13 -


Tom

Exakt hur tänkte du nu?

Låt säga att vattennivån var 7meter över mount everest men floden kom väl snabbt och försvann snabbt. Finns ingen chans att det skulle hinna bildas all den olja som vi har idag

Mvh teknikern

Svara -   - 9/10-17 13:16 -


Christer Åberg

Svar till Tom.

Hej Tom! Du kan börja med att läsa artikeln och källorna och se videon! :)

Svara -   - 9/10-17 13:35 -


Christer Åberg

Svar till Tom.

Och Dessutom kan du också läsa Bibeln! Den är den bästa källan!

Svara -   - 9/10-17 13:36 -


Karl Håkan Sandell

Noas Ark är en fysisk omöjlighet. Det går inte att samla alla landlevande djur i en Ark så som det beskrivs att Noa gjorde.

Det finns över miljoner arter av insekter. Det är alltså omöjligt att få in dem alla i Arken. Hur ska de göra som levde i Sydamerika. Det går inte.

Och även om Arken var stor så går förmodligen inte ens alla Däggdjur att få in där och det var inte bara några timmar de skulle vara där, utan i uppemot 1 år.

Hur skulle Noa klara att samla mat åt alla dessa och hur visste han vilken mat de skulle ha.

Nej fortsätter man att titta på det här så inser man vilken fullständig omöjlighet Noas Ark är om man ser det som det brukar göras. En stor båt där alla jordens landlevande varelser överlevde i c:a 1 år.

Nej hela den här berättelsen har en annan betydelse och är som alla berättelserna här i början av Bibeln en Profetisk berättelse.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 9/10-17 13:41 -


Karl Håkan Sandell

Och vad är då den profetiska betydelsen av Noas Ark. Jo det handlar om Kristi Kyrka under den tid som Judarna var förskingrade.

Land brukar ju i bibeln symbolisera Israels land. Och när land blev översvämmat är det alltså när andra folk invaderade Israels land. Och Judarna blev förskingrade.

Att alla djur samlades talar just om att Kristi Kyrka är för alla folk och folkslag etc. Och de kommer att strömma in där precis som djuren strömmade in i Arken. Symboliken är här fantastisk.

Och det Beck som Noa strök på Arken. Kan översättas med försoning. Det var alltså det som gällde, Jesu försoning som vi har i hans kyrka. Alla som kommer till Jesus blir försonade. Tänk vilken fantastisk bild.

Och precis som vattnet sjönk undan och land blev torrt. Så blir nu åter Israel land Judarnas och de samlas där.

Och då går Noa ut ur arken. Precis som Jesus kommer igen till det Judiska folket.

Och det som är extra spännande i den här berättelsen är att land är torrt två gånger. Och det är 56 dagar mellan gångerna. Motsvarande 56 år.

Första gången Judarna hade hela sitt land var 1967 och 56 år framåt blir då 2023. Då kommer alltså Judarna åter att ha hela sitt land och det är då Noa gick ut ur Arken.

Och kommer Jesus då, Ja vi får snart se.

Här ser vi alltså vilken fantastisk berättelse Noas Ark är sett ur profetisk betydelse och ändå har jag har bara snuddat vid vissa delar i det som står. Det finns mycket, mycket, mer intressant som har gått och går i uppfyllelse i den här berättelsen.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 9/10-17 13:56 -


Nisse

Utan att säga något om jordens och oljans ålder för övrigt så tycker jag på något sätt att den rätta temperaturen saknas i syndafloden, även om trycket är tillräckligt.

Det är alltid vanskligt att ta forskning och extrapolera den utanför vad den egentligen handlar om.

Om forskare om några år har lyckats framställa någon primitivt levande virusliknande organism i laboratorium skulle man med samma resonemang kunna säga att det inte behövs någon intelligent skapare.

Svara -   - 9/10-17 14:05 -


Svenne

Svar till Karl Håkan Sandell.

Karl Håkan,

Tror du verkligen inte bokstavligt på Bibelns berättelse om Syndafloden och Noas ark, utan uppfattar hela beskrivningen symboliskt?

Då tror du förmodligen inte heller på att för Gud är allt möjligt och att Han kunde ordna allt in i den minsta detalj.

Svara -   - 9/10-17 14:09 -


Tom

Det finns ju kraftfulla belägg på att mycket land svänmades över efter senaste istiden. Påverkan var kraftig där de flesta människor levde(mellanöstern)(den då kända världen)

Därifrån kommer med stor sannolikhet flodmyten om noa.

sen det här med tiden. För herren är 1000år som en dag

365000människoår = ett gudsår

6000gudsår=2,2mdr människoår(jordens/universums ålder?)

Svara -   - 9/10-17 14:46 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Svenne.

Jo jag tror bokstavligen på berättelsen om Noas Ark. Det är en fantastisk berättelse och ju mer man gräver i dess profetiska betydelse ju mer ser man hur detaljerna faller på plats.

Gud visste allt som skulle hända långt innan och det är det som står i de här berättelserna i de första Kapitlen i Bibeln. Och med det här visar Gud också att han finns. För en Gud som kan förutse vad som kommer att hända flera 1000 år innan det händer det är verkligen en Gud.

Men att tvinga människor att för att de ska vara kristna måste de tro på något som omöjligt kan ha ägt rum. Det stärker inte Kristendomen.

Och här är det inte frågan om att det kunde har varit ett under. Nej vi skulle ha sett det idag över hela jorden, som ett skikt som fanns överallt. Och det har vi inte. Alltså har aldrig Noas Ark funnits på det sätt många tror och försöker envist tvinga på oss andra kristna också.

Gud är sanning och de som lever i honom ska leva i sanning.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 9/10-17 15:16 -


Karl Håkan Sandell

För den som vill studera den profetiska betydelsen av Noas Ark mera i detalj så finns en länk här:

http://minjesus.blogspot.se/2017/04/andetiden-48-summeringnoas-ark-kristi.html

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 9/10-17 15:23 -


Lena Henricson

KH Sandell

Ger dig rätt i att åsiktstvång inte är bra. Men jag tror att det som står i Bibeln är sant och verkligen har hänt. DESSUTOM är det ofta profetiskt.

Svara -   - 9/10-17 16:46 -


Lukas

Ärligt talat förklaras de geologiska formationerna och den enorma mängden fossil bäst av en gigantisk global översvämning. Inte av några futtiga träsk som några djur råkade ramla i. Angående nödvändig hög temp för oljebildning så uppstår den vid komprimering i sedimentära bergmassor. Tänk också på polystratafossil i form av trädstammar som går genom flera geologiska lager i kolfält. Visst har de begravts hastigt i en massiv katastrof! Under Mt Saint Helens utbrott på 80-talet bildades liknande formationer på kort tid.

Svara -   - 9/10-17 18:17 -


Harald

Svara -   - 9/10-17 18:37 -


Harald

Om vatten massorna var 7 meter över högsta bergstoppen tom över MountEverest som är ca 8000 meter, då skulle trycket bli ca 800 bar . Då vattnet steg i 40+150 dagar för att sedan sjunka under ungefär lika lång tid. Så är exponeringar tiden mer än väl. Värmen saknas dock.

Svara -   - 9/10-17 18:48 -


Nisse

Svar till Harald .

Det handlar om en process som uppstår vid en kombination av högt tryck och hög temperatur. Den ena faktorn räcker inte. När vatten närmar sig superkritiskt tillstånd händer märkliga saker. Om det räckte med tryck skulle vi se olja bildas på oceanernas bottnar. Såvitt vi vet är det inget som händer.

Svara -   - 9/10-17 20:19 -


Ann-Marie A.

Svar till Karl Håkan Sandell.

Jesus själv talar om Noa i Matt. 24: 37-39.
Tycker du tar det du funderat fram på lite för stort allvar, och Bibelns ord på för lite allvar.

Svara -   - 9/10-17 20:26 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Lena Henricson.

När jag hör dessa som säger sig bara läsa som det står, och pratar om det fysiska som något som hänt, så undrar jag om de läst de här berättelserna i 1 Mosebok.

Läser man Bibelns 1:a kapitel så får man en version om hur skapelsen gick till och läser man det 2:a kapitlet så får man en helt annan version.

I 1:a kapitlet så börjar allt med att Jorden är täckt av vatten och först därefter bildas land, och därefter växterna och djuren och till sist Människan.

I det 2:a kapitlet börjar allt i stället med att land är torrt och så låter Gud marken vattnas och skapar mannen, och därefter djuren och till sist kvinnan från mannen.

Det här går alltså inte ihop sig. Och hur förklarar man det bland dem som säger att de bara läser innantill.

Jag föredrar att i stället se det här som Guds liknelser, ungefär som Jesus berättade liknelser för att förklara svåra saker om himlen och det Andliga.

Då går allt plötsligt ihop sig och det 1:a kapitlet beskriver hur Gud skapat sin frälsning för oss under 6000 år, som slutar i att hela mänskligheten blir fräls. Människan skapas till Guds avbild.

Och det 2:a kapitlet beskriver i stället Jesus, han är mannen och runt honom skapas lustgården. Detta fantastiska liv i Jesus och djuren är de som försöker i egen kraft leva upp till Guds krav. Men alla djuren blir dömda av Jesus, mannen. Ingen motsvara hans krav.

Medan Eva som kommer ur Manen själv. På samma sätt som vi som frälsta kommer ur Jesus, hon är godkänd.

Det är alltså intressant att se att det fysiska inte går ihop sig. Men det Andliga gör det och innehåller en fanatisk profetia om hur Gud frälser mänskligheten. Och den finns här redan i Bibelns första kapitel.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 9/10-17 20:28 -


Bettan

I jordens inre är det oerhört varmt. Magma stiger exempelvis vid vulkanutbrott. Värmen kommer därifrån, om det nu skulle behövas en vetenskaplig förklaring.

Men om man som du Karl Håkan tror att det är omöjligt för Gud att hjälpa Noa med skapa en ark, så tror tror du nog inte heller på att Gud kunde skapa hela världen. Det är ju mycket mer fantastiskt än en ark.

Och tänk att Gud kunde skapa människor som kan tänka och se och uppleva! Eller tror du att vi uppkom genom evolutionens slumpartade förklaringsmodell?

Tror du att Gud hör bön och kan ge bönesvar till oss idag? Hur är detta "vetenskapligt" möjligt - vi är ju så många som ber, det måste bli ett gräsligt surr i Guds öron av alla människor som ropar och ber. Men för Gud är inget omöjligt. Han, Herren Gud Allsmäktig har all makt och kan göra långt mer än vad vi med våra begränsade sinnen kan förnimma eller tänka.

Jag tror att det är farligt att behöva vetenskapliga förklaringar på sådant som är ämnat att vara tro. Men att tro att de händelser som beskrivs i Bibeln verkligen har skett så som de beskrivs hindrar naturligtvis inte att dessa texter dessutom kan ha ett profetiskt innehåll som syftar till tider som kommer eller till vår egen tid.

Frid!

Svara -   - 9/10-17 20:47 -


Anna Ivar

Svar till Karl Håkan Sandell.

Karl-Håkan! Hur kan du tro på något i Bibeln alls? Hela skapelsen, inklusive vi själva, är ur mänsklig synpunkt omöjlig. Men för Gud är ALLTING möjligt. Jesus går genom väggar. Dessutom.står det att ALLT är möjligt för den som tror. TRON hoppet och kärleken består i evighet. Inga problem för Gud att få in djuren i Arken. Borde isåfall vara svårare att skapa miljontals stjärnor, månen, solen, havsdjupen, bergen osv. Allt skapat är ofattbart för mänsklig hjärna.

Begränsa inte Gud. Be om tro annars har du snart smulat ner din tron till ingen alls. Otro kan smitta till de som är svaga i tron. Det är allvarligt! Sluta att försöka förstå det som inte går att förstå. Lita på att Gud själv vakar över sitt eget ord. Hela Bibeln är sann. "Ska människosonen finna någon tro när han kommer?" Jesus

Svara -   - 9/10-17 20:52 -


Per

Många tror inte att det som står i Bibeln har hänt på riktigt, för "det kan inte hända" säger man. Men, man skall inte ta människan och dess vetenskapliga och tekniska bedrifter på för stort allvar. Gud är Helig. För Gud är ingenting omöjligt, varken mer eller mindre. Jesus helade Lasarus som varit död i flera dagar. Han helade blinda med mera.

Många, även kristna, avfärdar exempelvis att Gud delade vattnet vid Röda Havet för Moses. Men, vi kan vara säkra på att Gud gjorde det, även om vi inte vet hur. Faktum är något liknande hände förra månaden vid orkanen Irma vid Florida:

https://www.apg29.nu/a/4uf

Sätt inte några begränsningar på vad Gud kan och inte kan. Jesus har själv uppstått!

Angående syndafloden, så regnade det ju över 1,5 meter på några dagar i Texas!!!

Svara -   - 9/10-17 21:02 -


Leif Boman

Svar till Karl Håkan Sandell.

Återigen förvrider du Bibelns budskap för att tyvärr passa in i ditt mänskliga tänkande.

Första och andra kapitlet går visst ihop alldeles utmärkt om du bara skulle låta Anden leda istället för ditt eget förnuft.

Det står först och främst i andra kapitlet som du menar inte kan passa ihop med det första kapitlet, att Gud vattnade marken, varför då? Jo, givetvis för att jorden tidigare hade blivit torr den andra skapelsedagen, och för att det han sedan sått den tredje dagen nu skulle skjuta upp, och detta sker före människans tillblivelse, alltså den tredje skapelsedagen.

Det står sen strax efter att Gud också planterade lustgården före det att Adam placerades där. Växtriket var alltså tydligt skapat och förberett före människan.

Sen kommer vi till djuren!

Här måste man heller inte alls läsa som du gör. Det står endast att djuren och fåglarna hade blivit formade av jord eller stoft likt Adam också blev, och det stämmer alldeles ypperligt med det första kapitlets ordning. Djuren och fåglarna hade blivit skapade tidigare men nu förs de fram inför Adam!

Det andra kapitlet däremot berättar som utfyllnad till det första kapitlet att Adam namngav djuren före Evas tillblivelse.

Ordningen stämmer alldeles Gudomligt suveränt K-H, så sluta nu med att försöka förändra Ordet till något mänskligt passande. Tro är något annat än vetenskap!

Hur förklarar du t.ex vetenskapligt att två fiskar och fem brödkakor räcker till att mätta femtusen män plus kvinnor och barn, förmodligen minst 10 000 människor lågt räknat?

Nej du K-H, du behöver låta dig fyllas av Ande och Sanning!

Jesu frid...

Svara -   - 9/10-17 21:18 -


Karl Håkan Sandell

En intressant tanke som slår en när man ser att Bibeln alltså innehåller två skapelseberättelse (1:a och 2:a kapitlet) som fysiskt inte går ihop sig, är att Gud inte anser det väsentligt exakt hur den fysiska skapelsen ägde rum.

Han visste att vetenskapen skulle gå framåt och kunskapen öka och därför säger han ungefär att här är två versioner av skapelsen. Har ni flera så lägg till dem också men det viktiga är att det är jag som är skaparen.

Och fortfarande är det intressanta att när vi ser det Andliga i de här berättelserna så är innehållet fantastiskt. Här har alltså Gud talat om exakt hur hans frälsning skulle gå till och det redan i de första kapitlen i Bibeln. Det är en Gud det som alltså gav oss allt redan från början.

Och samma gäller alltså berättelsen om Noas ark det är det Andliga innehållet Gud vill att vi ska ta till oss och fokusera på.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 9/10-17 22:31 -


Leif Boman

Det första och andra kapitlet i 1 Mosebok passar varandra fysiskt som handen i handsken. De stämmer exakt som det står skrivet även om det mänskliga förnuftet inte klarar av att förstå.

Den som är ödmjuk får öppnade ögon och behöver inte så tvivel hejvilt omkring sig. Jesus säger, tro på Gud och tro på mig!

Lyssna inte längre på K-H som nu t.o.m predikar om att Guds Ord har två olika skapelseberättelser.

Har det inte gått för långt snart?

Jesu frid...

Svara -   - 9/10-17 22:43 -


Ann-Marie A.

Svar till Karl Håkan Sandell.

Jesaja 40: 6-8

Allt kött är gräs och all dess härlighet är som blomster på marken.

Gräs torkar, blomster vissnar, när HERRENS Ande blåser på det. Ja folket är gräs!

Gräs torkar bort, blomster vissnar, men vår Guds ord förblir i evighet.

v.11 Han för sin hjord i bet som en herde, han samlar lammen i sina armar, han bär dem i sin famn. Sakta för han moderfåren fram.

Gud är stor, mycket stor. Frid

Svara -   - 9/10-17 23:47 -


Susse

Svar till Ann-Marie A..

Ja Gud är stor!! Vår skapare! Vår allsmäktige fader! Tack Jesus för de du gjorde för oss på korset!!!! Halleluja!

Allt går sin givna gång, och allt är fåfänglighet. Människorna äro såsom fänaden.

31Allting har sin tid, och vart företag under himmelen har sin stund. 2Födas har sin tid, och dö har sin tid. Plantera har sin tid, och rycka upp det planterade har sin tid. 3Dräpa har sin tid, och läka har sin tid. Bryta ned har sin tid, och bygga upp har sin tid. 4Gråta har sin tid, och le har sin tid. Klaga har sin tid, och dansa har sin tid. 5Kasta undan stenar har sin tid, och samla ihop stenar har sin tid. Taga i famn har sin tid, och avhålla sig från famntag har sin tid. 6Söka upp har sin tid, och tappa bort har sin tid. Förvara har sin tid, och kasta bort har sin tid. 7Riva sönder har sin tid, och sy ihop har sin tid. Tiga har sin tid, och tala har sin tid. 8Älska har sin tid, och hata har sin tid. Krig har sin tid, och fred har sin tid.

9Vad förmån av sin möda har då den som arbetar?

10Jag såg vilket besvär Gud har givit människors barn till att plåga sig med.

11Allt har han gjort skönt för sin tid, ja, han har ock lagt evigheten i människornas hjärtan, dock så, att de icke förmå att till fullo, ifrån begynnelsen intill änden, fatta det verk som Gud har gjort.

12Jag insåg att intet är bättre för dem, än att de äro glada och göra sig goda dagar, så länge de leva. 13Men om någon kan äta och dricka och njuta vad gott är under all sin möda, så är också detta en Guds gåva.

14Jag insåg att allt vad Gud gör skall förbliva evinnerligen; man kan icke lägga något därtill, ej heller taga något därifrån. Och Gud har så gjort, för att man skall frukta honom. 15Vad som är, det var redan förut, och vad som kommer att ske, det skedde ock redan förut; Gud söker blott fram det förgångna.

16Ytterligare såg jag under solen att på domarsätet rådde orättfärdighet, och på rättfärdighetens säte orättfärdighet. 17Då sade jag i mitt hjärta: Både den rättfärdige och den orättfärdige skall Gud döma; ty vart företag och allt vad man gör har sin tid hos honom. 18Jag sade i mitt hjärta: För människornas skull sker detta, på det att Gud må pröva dem, och på det att de själva må inse att de äro såsom fänad. 19Ty det går människors barn såsom det går fänaden, dem alla går det lika. Såsom fänaden dör, så dö ock de; enahanda ande hava de ock alla. Ja, människorna hava intet framför fänaden, ty allt är fåfänglighet. 20Alla går de till samma mål; alla have de kommit av stoft, och alla skola de åter varda stoft. 21Vem kan veta om människornas ande att den stiger uppåt, och om fänadens ande att den far ned under jorden?

22Och jag såg att intet är bättre för människan, än att hon är glad under sitt arbete; ty detta är den del hon får. Ty vem kan föra henne tillbaka, så att hon får se och hava glädje av vad som skall ske efter henne?

Svara -   - 10/10-17 00:05 -


Ann-Marie A.

Svar till Susse.

Ja, tack Jesus! Gud är vår allsmäktige, evige Fader!
Frid och god natt <3

Svara -   - 10/10-17 00:20 -


Roger T. W.

Svar till Karl Håkan Sandell.

Jag ser att du får mycket motstånd. Jag brukar säga att det är rätt att läsa Ordet efter bokstaven, men också rätt att upptäcka andliga budskap. Några säger att Moseböckerna beskriver vägen till frälsning.

Judarna plockade upp 12 stenar ur floden Jordan och kastade ner andra tolv. Vad betyder det? Ett byte av folk? Det gjordes, men har också en inre andlig betydelse. Det var inte bara lite lek med stenar.

Vi behöver förstås inte veta allt. Det ordnar sig när vi tror på Herren och gör bättring. Förnuftet är dock en gåva och utan det kommer vi inte till tro. Jag fick förstånd på Herren efter min utbildning när jag hade lärt mig vetenskapens begränsningar. Ordet är vår enda sanning, men vi ska studera det och tänka över det. Som Paulus. Jag tycker inte att du gör fel. Du älskar ju Herren.

Svara -   - 10/10-17 04:42 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Roger T. W..

Tack

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 10/10-17 09:10 -


Leif Boman

Svar till Roger T. W..

Jag vet inte hur mycket man älskar Herren när man envist om och om igen stenhårt hävdar att våra förfäder var apor och djur. Gud skapade oss människor av stoft eller jord säger Bibeln tydligt.

Svara -   - 10/10-17 10:19 -


Lasse

Till Leif Boman

Du skrev 9/10-17 23:03 och undrade om att "Lyssna inte längre på K-H som nu t.o.m predikar om att Guds Ord har två olika skapelseberättelser. Har det inte gått för långt snart?

Jag anser att det verkligen "har gått för långt" för länge sen!!

Svara -   - 10/10-17 10:40 -


Lena Henricson

Svar till Karl Håkan Sandell

Jag tror nog att du tror på Jesus. Men har en nyfiken fråga: Är det en alldeles egen teologi du har kommit fram till eller vilken eller vilka källor har du hämtat den ifrån?

Samtidigt vill jag understryka det flera kontrat dig med här: 1) Skapelsen och Guds handlande går över vårt förstånd. Vi förstår endast till en liten del. 2) Gud är en undrens Gud. Må vi alla ta till oss det,inte bara Karl Håkan!

Svara -   - 10/10-17 11:16 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Lena Henricson.

Det jag har skrivit här har jag fått genom studier av Bibeln och Bön om Andens ledning.

Redan som 25 åring kommer jag ihåg hur jag satt vid Bibeln och bad och sa till Gud att jag förstår inte de här första kapitlen. De stämmer inte med det vi vet idag. Vad ska jag göra, ska jag riva ut dem.

Men Gud svarade läs. Och jag började läsa från 1 Mos 1:1 och då öppnade Gud mina ögon och plötsligt fick jag se att det som stod här ju var den Andliga skapelsen. Den som vi har sett nu de senaste 6000 åren. Där allt började med tomhet och kaos. Men Gud brydde sig och skapade det Andliga ljuset etc.

Sedan har jag gått vidare och nu på äldre dag har jag tagit som mitt arbete att driva min Blogg och skriva om de här frågorna. Om Ände tiden etc. Och låta Gud tala, det tycker jag är viktigt att vi är lyhörda.

Och för att vara riktigt säker på att jag har den fulla sanningen i ordet så har jag också ägnat mig åt att lära mig Hebreiska och Grekiska och har översätta nu snart 12 % av Bibeln, och däribland de första kapitlen som jag har gjort i flera alternativa översättningar, för att inte missa något.

Jesus är det viktiga för mig och hans rike kommer. Hallelulja!!

Karl Håkan

Svara -   - 10/10-17 12:28 -


Lasse

Svar till Leif Boman.

Det var inte jag som svarade dig Leif, trycker du på namnet står det Lars Göran MVH Lasse 😊

Svara -   - 10/10-17 14:29 -


Elin

K-H Sandell,

när jag satt och läste här blev jag så ledsen, tänk att det alltid (faktiskt) ska bli så här på ett kristet samtalsforum, att någon kommer med en felaktig lära för att försöka så tvivel och förvilla den lilla kristna skaran som håller fast vid sanningen - men hen själv förstår inte det och knappast läser när andra försöker övertyga om att bibeln är sann. Faktiskt ett ganska säkert kännemärke på villolära, de kämpar med näbbar och klor mot Gud själv.Inte konstigt att det var det första Jesus varnade för när han talade om den sista tiden.
Man ska inte börja krångla till Guds ord och ifrågasätta.
För Gud är det viktiga att vi tror på Hans heliga skrift. Visst kan det finnas lite småfel men det viktigaste GUD SER TILL HJÄRTAT, vi behöver inte förklara allt, inte begripa allt! Även om det finns småfel så ser Gud det andra - villigheten att "barnsligt" följa vår Herre och Mästare Jesus Kristus.
Jag undrar om Du har tänkt på vad Gud sagt i sitt heliga Ord angående stolthet vs ödmjukhet? Ödmjukhet är att acceptera vad som står i bibeln, högmod är att inte göra det. Mycket allvarligt med högmod som Gud faktiskt hatar.
Var det så kanske att Du i början, när Du blev en kristen, inte var villig att stå för skapelseberättelserna i bibeln (för att Du lättare skulle bli godkänd av världen)? Vakna!
Bra skriver av Anna Ivar: "Otro kan smitta till de som är svaga i tron. Det är allvarligt! Sluta att försöka förstå det som inte går att förstå".
Christer, Du har skrivit här att Du inte godkänner villolära här. När ska Du agera?

Svara -   - 10/10-17 15:35 -


Karl Håkan Sandell

Svar till Elin.

Det är tron på Jesus som frälser och inte fördömande av Evolutionsläran. Men när man läser här tror man snarare snart att det är det sistnämnda som gäller,

Och det du skrev att jag skulle böjt mig för Evolutionsläran för att jag lättare skulle bli godkänd i världen, skulle jag i stället vilja vända mot alla dessa Kristna som snart alla är mot Evolutionsläran och varför jo det har blivit en dogm i Kristenheten. Ställer man inte upp på det blir man inte accepterad.

Men Gud blir glad när man vågar vara ärlig och lyfta fram för honom det tvivel man har. Då svarar han och leder rätt. Det var det han gjorde med mig när jag satt där som 25 åring med mitt tvivel. Gud älskar ärligheter. Men hatar lögn. Därför är det viktigt att vi är ärliga rakt igenom och att vi också låter andra vara ärliga utan att fördöma.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara -   - 10/10-17 16:34 -


Ankers

Det gäller att vi har olja i våra lampor

Svara -   - 10/10-17 17:25 -


Leif Boman

Svar till Karl Håkan Sandell.

Utvecklingsläran från djur till människa är en djävulsk lögn som lurat svenska barn under alldeles för lång tid. Jag kan inte låta bli att uppröras när falska läror försöks göras gällande, som du ständigt gör!

Denna lära har gjort så att folk idag hånar och skrattar åt Jesus och skapelseberättelsen om Adam och Eva, och du bara fortsätter att propagera för detta samtidigt som du menar dig älska Jesus, det rimmar inte riktigt bra i mina ögon?

Dessutom vandrade jag i tvivel fram till drygt 30 års ålder, men när jag tog emot Jesus så öppnades mina ögon omedelbart för en Gud som verkligen ingenting är omöjligt för, och absolut inte ens att det skulle vara något svårt för Honom att skapa en människa på en enda jordisk dag. Det som är omöjligt för människor att förstå det är förstås inte det allra minsta omöjligt för min Gud att genomföra.

Jag vet att Han visade dig den andliga aspekten av 7000 år, det har jag sagt till dig tidigare, men det betyder inte att du den gången fick hela bilden.

Gud visade mig att skapelseberättelsen var helt sann, Han skapade exakt i den ordning det står i (1Mosebok 1:1f). De fysiska långa åldrarna på de tidiga människorna är rätt. Gud berättade för mig att Noas berättelse också var helt sann, helt till skillnad ifrån vad du säger o.s.v. Mycket av det du säger så fel om undervisade Gud och ingen människa mig så oerhört tydligt i redan ganska tidigt i början av min frälsning. Skolorna i vårt land och stora delar av världen hade blivit helt förvillande av denna evolutionsteori som du envist försöker rättfärdiga.

Men fortsätt du att förkasta mina ord om du vill. Önskan är dock att du börjar bekänna att Guds Ord är Sanning som det står skrivet och inte försöker bortförklara allt du inte klarar av att förstå.

Den exakta ordning som allt blev till i under sju dagar står beskriven i (1 Mos). Och människan är skapad till Guds avbild, skapad helt unik som kronan på verket och inte alls kommen från några s.k. utvecklade djur och apor!

Men, det är du själv som väljer vad du vill tro på, Gud tvingar inte!

Jag ber ändå att Guds nåd och kraft skall verka i ditt liv och att du fortsätter att hålla dig till vår Frälsare...

Svara -   - 10/10-17 19:51 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?अवांछित - भाग तेरह

आंख

इस भाग में मैं आपको चौंकाने वाला घटनाओं कि मैं उसे कभी नहीं बताया कि क्या हुआ जब मैं मिडिल स्कूल में था के बारे में अन्य बातों के अलावा बता देंगे। सब कुछ सही है, लेकिन कुछ लोगों के नाम बदल दिए गए हैं या नाम नहीं कर रहे हैं। 

2

Läs allt!


विवाहित जीवन

विवाहित जीवन

लेकिन अगर वे avhållsamt नहीं रह सकते वे शादी करेगा, क्योंकि यह इच्छा के साथ जला से शादी करने के लिए बेहतर है।

53

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

17

Läs allt!


अवांछित - भाग बारह

एक खेत बिल्ली के साथ क्रिस्टर Åberg

मेरी धारावाहिक अवांछित का चौंकाने वाला भविष्य जानें। इस खंड में, मैं दोनों को गोली मार दी, गोली मार दी और चाकू से मारा हो जाते हैं।

8

Läs allt!


यह यरूशलेम में दुनिया के देशों के लिए प्रार&#

यह इसराइल में दुनिया के देशों के लिए प्रार्थना करने unscriptural है

छवि: विश्व आज। 

4,000 प्रार्थना नेताओं इसराइल में यरूशलेम में इकट्ठे हुए हैं दुनिया के देशों के लिए प्रार्थना करने के लिए। यह अच्छा लगता है, लेकिन यह सिर्फ एक रोड़ा है: यह पूरी तरह से unbiblical है!

34

Läs allt!


बराक ओबामा: हम एक उद्धारकर्ता, या मसीहा की जर

इस चौंकाने वाला वीडियो में कहते हैं पूर्व अमेरिकी राष्ट्रपति बराक ओबामा है कि हम एक उद्धारकर्ता, या मसीहा, लेकिन सिर्फ ईमानदार कठिन काम कर रहे लोगों की जरूरत नहीं है।

26

Läs allt!


सीरिया में युद्ध

युद्ध

हम तीसरा विश्व युद्ध के बारे में बात करते हैं, लेकिन यह शायद Kuvaitkriget जब संयुक्त राज्य अमेरिका के कई देशों के साथ इराक पर हमला किया था। उसके बाद, वहाँ इस तरह के द्वितीय विश्व युद्ध के रूप में अन्य युद्ध सीरिया में जो संख्या है, मैं नहीं जानता कि किया गया है। चौथे या पांचवें भी है?

1

Läs allt!


उत्साह के दो प्रकार

इस छोटे से वीडियो में, मैं उत्साह के दो प्रकार देखते हैं कि के बारे में बात करते हैं।

3

Läs allt!


मेरा बचपन मैं कभी नहीं था - लड़की, कुछ दस बाधिê

ईसाई Åberg बच्चों

मेरे पालक माता-पिता खेत Annerstad में Halmstad को Ljungby से दो मील करना। वहाँ के आसपास कुछ छोटे गांवों थे। Skeen, Skäckarp, Stackarp और तोरपा जहां हम स्कूल के पास गया। 

7

Läs allt!


कट्टरपंथी ईसाई धर्म उत्पीड़न की लागत

द्वारा रीडर मेल Sigvard तलवार 

कट्टरपंथी ईसाई धर्म उत्पीड़न की लागत

ईसाइयों के लिए मेरी गहरा सम्मान उच्चारण क्योंकि उनके विश्वास का सताया जाता है। कुछ देशों, संस्कृतियों, परंपराओं और संदर्भ में भयभीत ईसाइयों के उत्पीड़न है। 

58

Läs allt!


आप फिर से जन्म दिया जाना चाहिए

फिर से जन्मे

"आश्चर्य नहीं है कि मैंने कहा कि आप फिर से पैदा होने चाहिए।" जॉन 3: 7

0

Läs allt!


पिछले साल मुसलमानों द्वारा 84 000 लोगों की मौत ह

हिंसा इस्लाम

एक नई रिपोर्ट से पता चलता है कि 121 दुनिया पिछले साल भर के मुस्लिम समूहों, 66 देशों, जिनमें से 22 000 नागरिकों में 84 000 लोग मारे गए। कुल 48 देशों में, 7841 मुस्लिम हमलों, 21 प्रति दिन के एक औसत प्रदर्शन किया।

25

Läs allt!


दलाई लामा मीडिया में जाली था

दलाई लामा मीडिया में जाली था

छवि: GP-लेख के Google की संचित संस्करण। 

कल कई समाचार पत्रों में प्रकाशित एक लेख टीटी जहां दलाई लामा से आग्रह किया कि यूरोपीय शरणार्थियों घर लौटने के लिए। अब समाचार पत्र Dagens Nyheter और जीपी लेख को नष्ट कर दिया। इसके बजाय, वे जिसमें दलाई लामा यूरोपीय संघ के hyllare प्रकट होता है एक नया लेख प्रकाशित किया है!

86

Läs allt!


राजनीतिक कलह पर पकड़ न करें

और अगर आप सहेजे जाते हैं: कलह sakpolitiskt पर पकड़ मत करो! ईसाई भाइयों और बहनों एक दूसरे के साथ भारी विवादों कर रहे हैं। और गुस्सा हो अगर वे इसे और इस और उस के लिए वोट देते हैं। इस बकवास क्या है? 

67

Läs allt!


आप लगातार व्यस्त हैं?

होल्गर नीलसन द्वारा 

आप लगातार व्यस्त हैं?

कुछ है कि आध्यात्मिक जीवन के लिए विनाशकारी है हमेशा कुछ को पकड़ने की है।

10

Läs allt!


विश्व इंजीलवादी क्योंकि मुस्लिम काउंसिल è

विश्व इंजीलवादी क्योंकि मुस्लिम काउंसिल के विरोध के यूनाइटेड किंगडम से पोर्ट किया जा सकता है

चित्र: दिन। 

बिली ग्राहम के बेटे फ्रेंकलिन ग्राहम देश की मुस्लिम काउंसिल की वजह से यूनाइटेड किंगडम से पोर्ट किया जा सकता है की मांग है कि सरकार उसे एक ईसाई सुसमाचार अभियान में बोलने से रोक।

18

Läs allt!


Annons


मेरा बचपन मैं कभी नहीं था - लड़की, बाधित हिस्स

इंगेमर जोहानसन और क्रिस्टर Åberg

मेरे पालक की देखभाल एक ईसाई घर नहीं था। बेशक, मेरी पालक माता-पिता एक चर्च में शादी की थी, वे भी पुष्टि की गई थी, लेकिन वे ईसाई नहीं थे। 

11

Läs allt!


चुनाव 2018 में अजीब घटनाओं

एरिक एस द्वारा टिप्पणी 

चयन 2018

हाँ, यह कोई बेहतर लगता है, वास्तव में। कई भी दोनों समिति और यूरोपीय संघ की घटनाओं की सूचना दी है। इसके अलावा कि मतदान के कागजात कई स्थानों में लापता थे - के बाद लोगों ने विरोध किया उन्हें उठाया - तो मतपत्रों के साथ लिफाफे ढेर में चुनाव बंद कर दिया, कुछ जगह में वे फर्श पर फेंक दिया गया है।

33

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 17:21

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


स्वीडिश चुनाव सबसे अलोकतांत्रिक चुनाव के 

क्रिस्टर Åberg चुनाव 2018 - आप्रवासियों पसंद का निर्णय लिया

"किसी भी चुनाव अवलोकन मैं पर किया गया है में, मैं कभी नहीं एक चुनावी स्वीडिश रूप में अलोकतांत्रिक के रूप में देखा है। यह यूरोपीय मानकों से दूर है।"

19

Läs allt!


Senaste kommentarer


स्वीडिश चुनाव खत्म हो गया है ...

द्वारा रीडर मेल Bertil Rosenius 

अभी - सोमवार की शाम, चुनाव के बाद दिन, और हम सब कहने के लिए हम अपने चुनाव किया है की है। हो सकता है कि हम जल्द ही, एक नया विकल्प है, या बाद में करने के लिए एक नियमित रूप से सरकार संकट में होगा। स्वीडिश नीति की स्थिति अधिकतम अनिश्चित है!

2

Läs allt!


असली चुनाव विजेताओं कौन है?

द्वारा रीडर मेल निल्स

जब चुनाव रात सभी वाद-विवाद के बाद पिछले चुनाव और पर खत्म हो गया है, और चुनाव बुखार सत्ता के लिए लड़ाई जारी रखने के लिए बैठ जाता है। अंत में, यह क्या यह सब के बारे में है, जो स्वीडन के राज्य पर शासन करने की शक्ति है जाएगा है? 

67

Läs allt!


एडॉल्फ हिटलर मेरा YouTube चैनल की सदस्यता

एडॉल्फ हिटलर मेरे यूट्यूब चैनल की सदस्यता

यूट्यूब चैनल Apg29.nu अब 957 सदस्य हैं, और सबसे हाल ही में, एडॉल्फ हिटलर सदस्यता के लिए शुरू कर दिया!आप भी सदस्यता लें:  यूट्यूब चैनल Apg29.Nu

6

Läs allt!


मेरा बचपन मैं कभी नहीं था - लड़की, बाधित भाग सì

रंग में क्रिस्टर Åberg

लड़का अगले दरवाजे टोनी एक अच्छा बच्चा नहीं था। हमारे बचपन के शुरू में, वह धमकाने और मुझे नीचे पुश करने के लिए शुरू कर दिया। हाँ, यह बदमाशी घोषित कर दिया गया, न सिर्फ तथाकथित आम अड़चन। 

9

Läs allt!


चुनावों के लिए क्रिस्टर Åberg के चुनाव विश्लेषé

क्रिस्टर Åberg - चुनाव विश्लेषण 2018

अब यह केवल कुछ ही घंटों जब चुनाव बंद कर दिया और वोटों की गिनती के लिए छोड़ दिया है। यहाँ क्रिस्टर Åberg के चुनाव विश्लेषण जो पहला ब्लॉग साइट Apg29.nu पर 14:16 सितंबर 9, 2018 में प्रकाशित किया गया था है।

16

Läs allt!


लाइव! क्रिस्टर Åberg 20.00-24.00 के साथ चुनाव रात पार्टी

यह एक चुनाव रात पार्टी कि अनूठा होगा हो जाएगा! मैं, गाना खेलते हैं और यीशु और कैसे के बारे में बात बचाया जा होगा, चुनाव के लिए और, और सब जो मतदान और मतदान नहीं किया था करने के लिए सभी पार्टी नेताओं और नेताओं के लिए प्रार्थना! शेयर! साझा करें! साझा करें!

0

Läs allt!


शैतान उपकरण - मार्जिट सैंडेमो

होल्गर नीलसन द्वारा 

शैतान उपकरण - मार्जिट सैंडेमो

यह कठिन ध्वनि लिखने के लिए है कि किसी को शैतान का एक उपकरण है सकते हैं - लेकिन जो कोई भी यह है के बारे में खुद को खुद कि गवाही दी थी। उसका नाम मार्गरेट Sandemo है।

14

Läs allt!


मेरा बचपन मैं कभी नहीं था - लड़की, बाधित हिस्स

क्रिस्टर Åberg

यार्ड में कुत्ते मेरे लिए एक यातना था। घर के पीछे, वह अपने रस्सी था के रूप में वह आगे पीछे भाग गया। और वह हर किसी को है और सब कुछ पर छाल। 

10

Läs allt!


किट में क्रिस्टर Åberg

kit.se में क्रिस्टर Åberg

kit.se. से स्क्रीनशॉट

मैं चुनाव सितंबर 9, 2018 के लिए मेरी दृष्टि के बारे में मीडिया पत्रिका किट में थॉमस Arnroth द्वारा साक्षात्कार किया गया है।

3

Läs allt!


2018 में चुनाव के भविष्यवाणी आगे

से क्रिस्टर Åberg द्वारा लाइव प्रसारण Apg29.nu !

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 759 362 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 888 bloggartiklar, 89 705 kommentarer och 58 459 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp