826 online! | Sidvisningar idag: 32 544 | Igår: 164 011 |

www.apg29.nu


स्वीडिश चर्च येशू म्हणाला, "कोंबडी" कॉल

Britt द्वारे टिप्पणी 

स्वीडिश चर्च येशू म्हणाला, "कोंबडी" कॉल

फोटो: एक्सप्रेस. 

स्वीडिश चर्च जाहिरात ठेवले व गोठ्यात येथे येशूचा वाढदिवस साजरा रहिवासी स्वागत केले. जाहिरात येशू म्हणाला, "कोंबडी" म्हणतात. उत्साही पालक मरीया व योसेफ हलवा होते तेव्हा "कोंबडी" जन्म झाला.

क्षमस्व! पण मी ते देखील मुले लागू होते, परंतु वेगळ्या प्रकारे, मी हे घेणे आवश्यक आहे वाटले! तो संपत नाही अपमान ! एक टीप, भेट द्या एक्सप्रेस आज! हे येशू ख्रिस्ताचे उल्लंघन वाटणारी.

स्वीडिश चर्च येशू म्हणाला, "कोंबडी" कॉल

स्वीडिश चर्च जाहिरात ठेवले व गोठ्यात येथे येशूचा वाढदिवस साजरा रहिवासी स्वागत केले. उत्साही पालक मरीया व योसेफ हलवा होते तेव्हा "कोंबडी" जन्म झाला.

येशू म्हणाला, "कोंबडी" डीन Susanne म्हणतात जाहिरात येशू माणूस आणि स्त्री पलीकडे आहे असा विश्वास आहे.

आम्ही एकाच वेळी बाळ सेक्स करू इच्छित नाही, डीन Susanne म्हणतात.

- हे आम्ही नेहमी देव चर्चा की एक ओझे आहे "तो" आम्ही बायबल मध्ये ग्रंथ बदलू शकत नाही, पण आम्ही येथे वाढवण्याची मार्ग बदलू शकता.

येशू म्हणाला, "तो", "त्याला", "मुलगा" आहे

देव म्हणून प्रेम देव जगात तो  आपला एकुलता एक दिला पुत्र जो कोणी विश्वास ठेवतो की, त्याला नाश पावणार नसून चिरंतन जीवन मिळेल.

शेवटी, मुले माहीत नाही कोण ते आहेत आणि कसे करावे ते !!


Britt

टिप्पणी

परस्परसंबंध स्टेज 7 वर्ष वयोगटातील मुले


---
सुचना: मला इतर लोकांनी लिहिले आहे की वाचन ईमेल आणि लेख, ( Christer Åberg, संस्थापक apg29 ), मते मी नेहमी देखील टिप्पण्या लागू आहे, शेअर करू की, असू शकतात. माझे लेख साधारणपणे स्वाक्षरी न केलेल्या आहेत.  


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 28 December 2017 15:54 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


41 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

bengt

extremt och sorgligt

Svara -   - 28/12-17 16:05 -


Tua Öling

Jag avskyr ordet hen! Jesus måste få vara han

Svara -   - 28/12-17 16:31 -


Tua Öling

Oj! Nu kom två av samma i misstag.

Svara -   - 28/12-17 16:32 -


Kalle

ut med månglarna!

Svara -   - 28/12-17 16:33 -


Sam G Ö

Ja vad skall man säga om detta påhitt? Svenska språket börjar bli så urvattnat. Jesus är ingen hen = "höna". Han är en man, Världens Frälsare, Guds Son, om honom säger man inte hen! Men så här blir det då feminismen sitter i kyrkans högsäte, där råder nu Isebels ande!

Svara -   - 28/12-17 17:38 -


Niklas Jönsson

Ordet hen använder man bara när man är osäker på om det är en han eller hon bland människor, men i det här fallet finns det ju ingen som helst tvekan att Jesus är en han.För stackars flickor när de blir döpta och får pojknamn i framtiden eller pojkar som blir döpta och får flicknamn, ja det kan bli riktigt tokigt om vill sig riktigt illa.

Svara -   - 28/12-17 18:05 -


Sss

Jag blir matt av all ogudaktighet!!!!!!! Jeeesuus kom!

Svara -   - 28/12-17 18:56 -


Katrina

Finner inga ord.........det passar inte i svenska språket, vi har han/hon och det.

Och hur låter den ackusativformerna av "hen" ?

Ha det gott alla och GVD

Svara -   - 28/12-17 18:59 -


Katrina

Svar till Sss.

Ja, det har gått för långt redan....hädelse, ren blasfemi

Svara -   - 28/12-17 19:01 -


Lena Henricson

Svar till Niklas Jönsson

Dop och namngivning hör inte ihop. Också på den tiden,när jag fortfarande trodde att barndopet var bibliskt förstod jag detta. Men jag kan tycka att det kan vara motiverat,om t.ex en muslim låter döpa sig, att han eller hon tar sig ett kristet namn.

Svara -   - 28/12-17 19:07 -


Nisse

Det som oroar mig mest med detta är att jag själv inte längre ids bli upprörd över alla stolligheter som predikas i olika kyrkor och samfund, med svenska kyrkan i spetsen.

Svara -   - 28/12-17 19:47 -


Lasse präst

Svenska Kyrkan styrs inte längre av Bibeln,traditionen och bekännelsen utan av vad som är politiskt korrekt.Därför dessa ständiga teologiska stolligheter.Fader är Guds förbundsnamn och han har en son-så tror, lär och bekänner den heliga allmänneliga och apostoliska kyrkan. Går man in och ändrar i dessa begrepp får det i längden allvarliga teologiska ,andliga och själavårdsmässiga följder.

Svara -   - 28/12-17 21:05 -


Ann-Sofie Walaunet

Läst på Facebook/Twitter idag: "När Gud Moder kommer tillbaka nästa gång bär hon hijab", predikas det i Ålidhemskyrkan i Umeå.

Jag saknar ord...

Svara -   - 28/12-17 21:34 -


Katrina

Svar till Ann-Sofie Walaunet.

Man borde avskeda denne präst omgående.

Kristna väntar på Herren Jesus Kristus, vår Konung.

Svara -   - 28/12-17 22:12 -


Pauline L

Bedrövligt, djävulen drar sig inte för nåt, han twistar sanningen som han vet gör människor missar frälsningen Jesus gett oss... den förloraren t.o.m. företäller sig till Jesus om du inte själv låter dig upplysas av Guds ord... det är verkligen tid för Guds barn och folk att marinera sig med Guds ord som är enda motgiftet mot djävulen och hans demonarmé som vet att deras dagar är räknade, för snart är befrielsens dag här då ondskan ej längre ska vara och Jesus för evigt är på tronen!!!🤗

Svara -   - 28/12-17 22:18 -


Tomas N

Det är glädjande meden enighet över hur tokigt och farligt detta är,men vad skall man säga och göra rent konkret ,förutom att givetvis be över detta?

Det som sker är en blandning av obibliska och sekulära och ockulta ideer som tar över och dessa ledare följer med glädje denna trend i kärlekens namn.

Jag tycker för det första det är en väldigt god ide att bojkotta ordet hen eftersom huvudsyftet är att vara en språngbräda för att riva ned könsbarriärer.

Det är en allvarlig lögn och villfarelse som leder dessa feminister (av bägge könen) att ha denna starka rädsla för det som är Guds ordning där manligt och kvinnligt har givna roller och uppgifter. Tror man på den lögnen så har man öppnat sig för ideer som har med kränkthet och att riva ned "könsmaktsordningar"

Och även om vissa pastorer i SVK eller liknande inte tänker i de här banorna ,så lär vi få se exempel på att de böjer sig för de starka åsikter isom vill åt detta håll,dvs vända upp och ned på Guds ordning och utmana auktoriteten och sanningen

Det behövs väl valda röster som adresserar detta ,så det kommer jag be för och göra min egen röst hörd på det sätt som Gud leder till. Men tyst skall man inte vara

Svara -   - 28/12-17 23:08 -


J.J.

Svar till Ann-Sofie Walaunet.

Vedervärdigt!

Kan du länka till detta är du vänlig?

Svara -   - 28/12-17 23:13 -


Anna Ivar

Svar till Tua Öling.

Ja, Jesus ÄR Han!!

Svara -   - 28/12-17 23:42 -


Per

Vedervärdigt. När man inte trodde det kunde bli värre, blir det alltjämt värre ändå. Det är svårt att inte se detta som en del av "det stora avfallet" inom kyrkan i den sista tiden.

Förutom feminism, sodomi, otukt, perversion, hädelse med mera, tar sig även ren ockultism (läs satanism) in i vissa kyrkorörelser knutet till bland annat Bethel i USA.

Karismatiker som använder "Kristna Tarot Kort" för att förutspå personers öden.

Karismatiker använder "Kristet Ouija Bord" för att kommunicera med "Änglar".

https://www.apg29.nu/a/15v

Svara -   - 28/12-17 23:51 -


J.J.

Svar till Anna Ivar.

Ja! Gud Fader, Gud Sonen (Jesus) och den Helige Ande är HAN.

Svara -   - 28/12-17 23:59 -


J.J.

Svar till Per.

Ockultism, gnosticism, mystik och häxtkraft är det "nya dvs new age" men det är egentligen "old age". Läs Kolosserbrevet där Paulus går igenom hur vi ska bemöta detta!

Paulus stred mot dessa irrläror och andemakter på sin tid. Det här är egentligen inget nytt under solen men det är alltjämt lika farligt och förrädiskt!

Det skall du inte röra, det skall du inte smaka, det skall du inte ta på". Kol 2:21

Låt er inte fråndömas segerkransen av någon som ger sig hän åt 'ödmjukhet' och går upp i syner av änglarnas tillbedjan och som utan orsak är uppblåst i sitt köttsliga sinne och inte håller sig till honom som är huvudet (Jesus). Kol 2:18-19

Svara -   - 29/12-17 00:10 -


Christer Åberg

Svar till J.J..

Jag hittade det här: https://www.apg29.nu/a/4hj

Svara -   - 29/12-17 00:28 -


J.J.

Svar till Christer Åberg.

Täck så mycket Christer.

Svara -   - 29/12-17 00:30 -


Per

På våra vägar finns en markering på vardera sida som visar var vägen slutar. Kör man över denna markering något med bilens hjul händer normalt sett ingenting, då det är någon decimeters marginal till diket. Fortsätter man lite till går det säkert också bra, men till slut tar det en ände med att man kör ner i diket med risk för livet.

På liknande sätt har skett med kyrkan. Först gör man avkall på Guds ord och börjar tillåta kvinnliga präster och pastorer då man inte ser något problem med det och tycker att man inte bör tolka bibeln så strikt. Och det verkade fungera utan problem, folk var nöjda och Guds ord predikades. Men går man över en gräns kan man likaväl fortsätta. Sambo blev ok. Skilsmässa blev ok. Homosexualitet blev ok. Lesbiska präster och biskopar blev ok. Samarbete med islam blev ok. Att tolka och påpeka bibeln som det står ordagrant blev däremot inte ok. Nu är kyrkan snart körd...

Jesus berättade att vägen till fördärvet är bred och att vägen till himmelriket är smal. För att inte falla av vägen behöver vi hålla oss noga inom Guds ords givna gränser.

Svara -   - 29/12-17 00:44 -


J.J.

Svar till Per.

Amen! Mycket bra skrivet.

G v d!

Svara -   - 29/12-17 00:55 -


bengt

luther skulle gråta om han visste vad som

skett i svenska kyrkan

Svara -   - 29/12-17 09:01 -


bengt

kvinnliga präster och pastorer är oftast

mer liberala än manliga

Svara -   - 29/12-17 09:05 -


Rolf

Varför all denna förändringsbenägenhet i Svenska kyrkan? Vad är målet eller är det något som sker som vi inte har kontroll över? Är det en agenda från en annan sida som styr utan att Svenska kyrkan förstår? En ond sida. Inte sker förändringar inom islam, hinduismen eller hur? Varför förföljs kristendomen mest just i våra dagar? I övrigt är ordet hen idiotiskt. Vi har klarat oss utan detta ord i all tid tills nu. Det är ett skapat ord för att provocera och dölja. Tidigare har vi klarat oss med ordet denne eller personen när vi inte vetat kön på den som vi beskriver. Idag döljs könet även när media vet. Varför sker detta och varför, åter likt ovan, i vår tid?

Svara -   - 29/12-17 09:25 -


JL

Jag läser och håller med i många kommentarer, rent etiskt. Alltså detta är fel vad de gör. Men någonstans måste ni gå vidare i från att bara gnälla. Förstå att dessa människor inte arbetar för att göra människor till kristna, de jobbar för en annan sida. De kommer flytta fram sina nivåer tills dess att vi säger stopp. Och vi skulle sagt stopp för länge sedan. Deras enda mål är att förlöjliga vår Herre och de kommer göra detta till absurdum.

Svara -   - 29/12-17 17:02 -


bengt

tyvärr är det nog så

Svara -   - 29/12-17 17:18 -


Hans Heller

Svar till Per.

Håller med om allt utom att det inte får finnas kvinnliga präster/pastorer. Ska man följa allt som Paulus skrev så var det många förbud men inget som Gud befallde utan det var den tidens regler man följde. Det är inget konstigt för vi har en pastor som låter sin fru predika och det är helt fantastiskt.

Svara -   - 29/12-17 18:35 -


J.J.

Svar till Hans Heller.

Jag tror Guds ord äger samma giltighet än idag. Gud har vakat över sitt ord. Jag böjer mig ödmjukt inför det som står och utgår från det.

Svara -   - 30/12-17 07:13 -


Svenne

Det sorgliga och bedrövliga tillståndet i Svenska kyrkan och de "fria" församlingarna beror uteslutande på ledarskapet och medlemmarna. Destruktiviteten och tillbakagången har orsakats av ledarskapets släpphänthet. De har undan för undan brutit ned grundvalarna för vad andligt liv och levande gudsgemenskap skall vara.

Det allvarligaste är den bristande respekten för det heliga och sanna Gudsordet. Bibelns budskap har man dragit ned till en så låg nivå, att det ska passa den världsliga livsstil som man vill tillämpa. Man vill inte följa bibelordet, därför att den talar emot synden.

Jag hörde berättas om en pastor, som medverkade i en kyrka. Under sin predikan läste han Bibelordet utan att göra några kommentarer. Efter gudstjänsten var det någon som sa: "Det var en dömande predikant". Men de som sa detta dömdes inte av predikanten, utan av bibelordet.

Så är det! Man vill plocka bort det som är rannsakande och behålla det som är behagligt för köttet. Sådant som kliar i öronen.

Vi förkunnare och vanliga medlemmar har inte tänt någon moteld. Ledarna har varit för fega att ta itu med missförhållandena. Det finns knappt några gränser längre, utan det mesta är tillåtet i kristna kretsar. Nu uppbär vi skörden av slappheten i våra led. Vi får skörda vad vi har sått.

Svara -   - 30/12-17 10:03 -


bengt

och man förmanar inte längre
vilket är nödvändigt att göra

Svara -   - 30/12-17 11:05 -


Harriet Bouvin

Kommentarerna här är väl aldrig så många som när det pratas om kön?

Och vad berättar det?

Svara -   - 1/1-18 06:23 -


Harriet Bouvin

Kommentarerna här är väl aldrig så många som när det pratas om kön?

Och vad berättar det?

Svara -   - 1/1-18 06:24 -


Lysell

Harriet

Jag tycker du skall sluta snacka desinformation.

Jag känner mig som en man, jag är en man kommer alltid att vara det. Jag tvingar ingen annan att tycka som jag. Jag respekterar andra. Du och dina gelikar kan använda vilka ord och maktspråk ni vill för mig tvingar du inte att benämna någon för något som inte existerar. Hen är inget substantiv eller Svenskt ord. I så fall är du en "Fjan". Ett ord jag uppfann nyss och du som jurist vet väl vad jag menar.

säger "mannen" lysell

och gott nytt år på dig

GVD

Svara -   - 1/1-18 08:46 -


Harriet Bouvin

Svar till Lysell.

Eftersom du önskar mig gott nytt år, så får jag önska dig detsamma där också du inskaffar dig kunskaper om hjärnans kemi.

Till skillnad mot dig sedan och med undantag för min egna familj så saknar jag behov av "gelikar".

Svara -   - 1/1-18 17:57 -


J.J.

Blir tämligen skrattretande att du talar om hjärnans kemi och insinuerar att Lysell har fel när de argument du anfört tidigare dels inte finns och dels bevisats komma från en person som med egna ord medgett lögner och överdrifter i sin avhandling.

Jag ska ge dig ett väldigt enkelt råd utöver Bibelns enkla sanning: ta dig en titt mellan benen och du ser att Gud skapat oss till man och kvinna. Man och kvinna hör ihop och passar ihop. Vänd om och inse att du är lurad av djävulen. Gud och vår Herre Jesus Kristus har aldrig avsett att en man ska ligga med en man eller en kvinna med en kvinna ty det är en styggelse inför HERREN. Det står tydligt och klart i såväl NT som GT.

Med det sagt så finns det hjälp att få: om vi bekänner våra synder är Gud trofast och förlåter oss. Vänd dig bort från mormonismen, praktisera inte homosexualitet och lev inte i samboskap med en kvinna för det "äktenskapet" är inte välsignat av Gud.

Du är säkert fin och duktig på olika sätt men det hjälper inte utan du måste ta emot Jesus Kristus Guds Son, Ordet som det står skrivet om i Bibeln. Det är underbara nyheter för var och en: Jesus dog och uppstod för dig och mig. Blodet som rann på träkorset tar bort världens synder och frälser den som ber om befrielse. Be vår Herre redan ikväll och omvänd dig och du kommer bli fri om du vill.

Svara -   - 1/1-18 22:06 -


bengt

ja Gud vill ju att alla ska bli frälsta

Svara -   - 2/1-18 09:09 -


Harriet Bouvin

Svar till Lasse präst.

Men om du nu verkligen är präst - som du här utger dig för att vara - har du i så fall informerat din församling om, att du inte delar Svenska kyrkans uppfattning idag?

För normalt företräder vi väl inte åsikter som vi saknar?

Svara -   - 6/1-18 02:42 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?ज्ञान करुन देणाऱ्या झाडाचे अंतिम फळ एक दृ

ज्ञान करुन देणाऱ्या झाडाचे

द्वारे वाचक मेल nils

या खिन्न आवाज शकतात, पण हे मजबूत समकालीन वेळ वर्ण आम्ही ही दृष्टी आणि बायबल बद्दल वाचले आहे, आणि अर्थ वेळ आम्हाला योग्य करणे आवश्यक आहे!

6

Läs allt!


वधस्तंभावर खिळा, त्याला वधस्तंभावर खिळा!

क्रॉस व मनुष्य reconciles

द्वारे वाचक मेल डेव्हिड ब निःसंशयपणे, मॉब आनंदाने ओरडू लागतात!, वधस्तंभावर खिळा वधस्तंभावर खिळले, येशूचे अनुयायी आणि काय येशू आहे. मग ते पाऊल स्वत: शूटिंग आहेत लक्षात घेत नाही की त्याची कारण गमवाल.

6

Läs allt!


इस्लाम स्वीडिश चर्च मदतीने बाहेर पसरली

Christer Åberg काही विशिष्ट बातम्या जातो. आम्ही गेल्या काळात जगत आहोत की आपण या बातम्या काही घेऊ तेव्हा यात काही शंका नाही.

41

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


जगाचा शेवट लोक

आह í करून 

जगाचा शेवट लोक

वरील अभिव्यक्ती, एक वेळ जवळ आली आहे असे वाटते की, सर्व त्या कॉल नाही आणि आपण तो परिणाम घेऊ नये.

32

Läs allt!


बायबल मध्ये तीन आकाश

बायबल मध्ये तीन आकाश

बायबलच्या पहिल्या वचनात तो देवाने आकाश व पृथ्वी निर्माण मूळ मजकूर म्हणतो. देव स्वर्गात अधिक निर्माण.

1

Läs allt!


स्वीडन रोख मुक्त तीन ते पाच वर्षांत बायबल - भ

कॅशलेस

"स्वीडन कदाचित तीन ते पाच वर्षांत 'कॅशलेस' असेल", लंडन मध्ये एक बँकिंग परिषदेत उपाध्यक्ष राज्यपाल Cecilia Skingsley सांगितले.

24

Läs allt!


येशू आला आहे आणि पुन्हा येईल

घटने किंवा प्रसंगाचे आगमन

आम्ही येशू प्रतीक्षेत आहेत 'दुसरा, मनुष्य आपल्या पहिल्या नाही. आणि या आगमन वेळ होणार नाही. पण, येशू दोर परत येतो तेव्हा तो त्याने आले प्रथमच होते की नाही काहीतरी आहे. आपण काहीही असू शकते काय माहीत आहे का?

2

Läs allt!


एकदा जतन, नेहमी जतन?

द्वारे वाचक मेल nils

Kalvanistpstorn चर्चचा जॉन Loopez ही शिकवण आहे खोटी पाहण्यास परमेश्वर देण्यात आले.

52

Läs allt!


अलास्का मध्ये भूकंप - येशू भाकीते खरी ठरली

अलास्का मध्ये भूकंप - येशू भाकीते खरी ठरली

फोटो: एक्सप्रेस. 

अलास्का दोन फार मजबूत भूकंप रन नाही. तो एक आपत्ती आणीबाणी जाहीर केले आहे, तेव्हा चांगले नाही. येऊ मोठ्या भूकंप येशू रहा. आम्हाला दाबा जेव्हा प्रार्थना करू या.

12

Läs allt!


आनंदी आणि ग्रेट यातना भविष्यवाणी

रॉकेट

तर दु: ख पृथ्वीवरील प्रगतीपथावर आहे बायबल असे भाकीत एक वेळ आनंदी जागा घेईल आणि जतन खोलीत जा.

3

Läs allt!


ती एक दीपवृक्ष व्यस्त आहे

अमांडा, 34, तिच्या दीपवृक्ष करण्यात व्यस्त आहे

फोटो: एक्सप्रेस. 

अमांडा लिबर्टी ती एक दीपवृक्ष करण्यात व्यस्त आहे "चुंबन आणि नकाशा बघून प्रेम करतो."

17

Läs allt!


स्वीडन मध्ये ख्रिश्चन टीव्ही चॅनेल

स्वीडन मध्ये ख्रिश्चन टीव्ही

स्वीडन मध्ये अनेक चांगले स्वीडिश ख्रिश्चन टीव्ही चॅनेल आहेत. दोन्ही उपग्रह, केबल आणि वेब चालत! हे सर्व चॅनेल यादी.

3

Läs allt!


नाही अंधारात द्या

द्वारे वाचक मेल Sigvard तलवार 

हा प्रकाश अंधारात

नंतर देवाला माझ्या पलीकडे जाणे सेवा, हे माझे शरीर आणि माझा जीव दोन्ही धोका होता जेथे अधिक गंभीर परिस्थिती बद्दल आहे. निओ-नाझी पासून मृत्यूच्या धमक्या मी उभा राहिला आणि लपवून ठेवले निर्वासित, धागे फार जवळ आणि देखरेख प्रकरणे, besvärjd आणि occultists आध्यात्मिक ड्युएल आव्हान माध्यमातून अंधार sexkriminalitetens कारण.

74

Läs allt!


69 वर्षीय 49 वय बदलू इच्छित

69 वर्षीय 49 वय बदलू इच्छित

चित्र: दिवस. 

नेदरलॅंन्ड 69 वर्षीय Emile Ratelband 49 वर्षे कायदेशीर वय हार्ड प्राप्त करू इच्छित.

13

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


"येशू ख्रिस्त समलैंगिकता 27 वर्षे मला जतन"

तो जतन आणि समलैंगिकता 27 वर्षांच्या येशू जतन झाले कसे दावीदाच्या मजबूत साक्ष. स्वीडिश मजकूर. 

- माझे नाव डेव्हिड आहे, मी 44 वर्षांचा आहे, आणि या येशू समलैंगिकता वीस-सात वर्षे मला जतन कसे एक साक्ष आहे. मी प्रेम बोलतो.

11

Läs allt!


Troendedöparna जाळून बुडून आणि शिरच्छेद केला

अनेक बुडवून बायबलातील विश्वासणारे बाप्तिस्मा सराव आहे, छळ दु: ख सहन कैदेत आणि त्यांची हत्या केली आहे ज्यांना आहेत.

14

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


बाप्तिस्मा: कुठे, केव्हा आणि कसे

समुद्रात बाप्तिस्मा

येथे मी तुला देतो हे केले आणि कसे केले जाते तेव्हा बाप्तिस्मा काही स्पष्ट लिहिले आहे की, झाले.

4

Läs allt!


बायबल देव कुराण देव समान आहे का?

"दावा ज्यांनी प्रेम करा, मान, देव, की ते मान आणि येशू उपासना प्रेम नाही की पूजा केली नाही."

5

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, tisdag 11 december 2018 kl. 04:00

Jesus söker: Daniel, Daniela!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16तो hologram रिजर्वायर Miku लग्न

त्याच्या hologram लग्न

Akihiko Kondo तो लग्न hologram रिजर्वायर Miku एक कठपुतळी आवृत्ती असणारी. प्रतिमा स्त्रोत: फेसबुक.

जपान मध्ये एक 35 वर्षीय मनुष्य एक hologrom लग्न आहे. लग्न खर्च 160,000 मुकुट. मादी संगणक कार्यक्रम प्रतिनिधीत्व करणारी एक बाहुली.

19

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


स्वर्ग TV7 Uppsala मध्ये पवित्र

रूबेन Agnarsson, Martti Ojares, डॅनिएला Persin आणि Christer Åberg

टीव्ही उत्पादक रूबेन Agnarsson, संस्थापक अध्यक्ष Martti Ojares, चॅनेल व्यवस्थापक डॅनिएला Persin आणि Christer Åberg.

मी Uppsala ख्रिश्चन टीव्ही चॅनेलवर आकाश TV7 च्या स्टुडिओ उघडणे आमंत्रित करण्यात आले होते.

17

Läs allt!


येशू तिहेरी जागतिक ऐतिहासिक विजय

द्वारे वाचक मेल nils 

येशू तिहेरी जागतिक ऐतिहासिक विजय, जगातील सर्व लोकांना देवाच्या भेट. येशू ख्रिस्त लाच माध्यमातून केले की एक अभूतपूर्व तिहेरी विजय होता! आत्मा जग मिळविले करणे आवश्यक आहे: आव्हान 3 तो देवाला सर्वोच्च न्यायाधीश आणि विविध भागात होते.

5

Läs allt!


फ्लॅट जमिनीवर अशास्त्रीय आहे

फ्लॅट जमिनीवर अशास्त्रीय आहे

आपण बायबल वाचले तर, आपण स्पष्टपणे पृथ्वी गोल आहे हे पाहू शकता. तो सर्व स्वर्गात जतन घरी आणीन, तेव्हा पृथ्वीवरील दिवस आणि रात्र दोन्ही असे म्हणतो की, पृथ्वी गोल असेल तर येशू नख चुकीचा घेतले असता नाही आहे.

23

Läs allt!


नवीन DVD! शेवटी वेळा आणि त्याच्या घटना बद्दल पî

आह í करून 

नवीन DVD!  शेवटी वेळा प्रश्न आणि उत्तरे

आपण आता ओवरनंतर वेळ घटना या नवीन DVD मध्ये भाग घेणे संधी आहे.

7

Läs allt!


संयुक्त राष्ट्रसंघाच्या 12 वर्षात एक जागति

करून मिकाएल Walfridsson 

अजेंडा 2030 - संयुक्त राष्ट्रसंघाच्या 12 वर्षात एक जागतिक सरकार करू इच्छित आहे

वुल्फगँग Ishinger: "आंतरराष्ट्रीय वर्ल्ड ऑर्डर सध्या कोसळल्याने आम्ही एक वेळ राहतात. या व्हॅक्यूम मध्ये ते जाऊ शकता किती पाहण्यासाठी सर्व प्रयत्न करतो. एक जागतिक सरकार गरज आहे. "

36

Läs allt!


दिवस कट सिद्धांत वर Christer Åberg मुलाखत

दिवस कट सिद्धांत वर Christer Åberg मुलाखत

वृत्तपत्र दिवस. 

वृत्तपत्र जोनाथन Sverker आज मला आणि कट सिद्धांत अनेक इतर मुलाखत आणि एक घन सहा पाने लांब स्पष्ट लेख केली.

19

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


नृत्य वर्ग आणि योग मागे उभे कार्य नेमली आहे &

करून आह í 

योग मध्ये नृत्य धडे आणि अभ्यासक्रम मागे उभे कार्य नेमली आहे काय?

संबंधित फॉर्म, या त्यांच्या स्वत: च्या सादरीकरण: "चर्च आणि सोसायटी, लहान फॉर्म फॉर्म, पूर्वी नॉन-गतानुगतिक शैक्षणिक मंडळ म्हणतात, Bilda स्वीडन दहा अभ्यास एक आहे."

47

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


मोक्ष येशू प्राप्त 16 बायबलमधील अध्याय

येशू प्राप्त

सर्व लोक येशूने प्राप्त करण्यासाठी आहे म्हणून येथे मी अनेक बायबलमधील अध्याय यादी. मी येथे समाविष्ट नाही त्या बद्दल अधिक पवित्र शास्त्र आहेत. आणि या अध्याय सर्व आपण येशू स्वीकारणे आवश्यक आहे, हे लक्षात येते!

0

Läs allt!


माझ्या लहानपणी चित्रे - Christer Åberg

एक मूल म्हणून Christer Åberg आश्चर्यकारक चित्रे! 

Christer Åberg एक गाय अंकुर

आपण मी मोठा झालो शेत बॉक्स कॅमेरा मला एक गाय अंकुर. मी लाकडी clogs आणि इतर विचित्र कपडे परिधान आहे.

7

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 457 349 722 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 051 bloggartiklar, 92 153 kommentarer och 60 403 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp