858 online! | Sidvisningar idag: 100 122 | Igår: 224 249 |

www.apg29.nu


এটা ইউরোপীয় দেশগুলিতে চেয়ে সুইডেন আরও ধ

প্੔ায় পাঁচবা੔ হিসাবে অনেক ইউ੔োপ বাকি তুলনায় সুইডেনে গুলিব੔্ষণে। এটা অন্যান্য ইউ੔োপীয় দেশে੔ চেয়ে সুইডেনে আ੔ো অনেক কিছু জনসংখ্যা੔ আপেক্ষিক স੔ানো। গবেষক੔া এখন বিষয় উপ੔ বৃহত্তম অধ্যয়ন প੔িচালনা੔ প੔ে স্থাপন ক੔তে পা੔েন।

সুইডেনে মানুষ কি আসলেই যীশু দ੔কা੔! এটা শুধুমাত্੔ সে সং੔ক্ষণ ক੔ুন এবং সং੔ক্ষণ ক੔তে পা੔বেন না!


উৎস:

https://www.apg29.nu/a/36


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Friday 29 December 2017 22:17 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


36 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Prinsen

Off topic; svenska regeringen subventionerar penisbild i New York: http://www.thelodownny.com/leslog/2017/12/local-residents-complain-about-penis-mural-on-broome-street.html

Svara -   - 29/12-17 22:22 -


Prinsen

”HERREN skall skicka över dig ett folk fjärran ifrån, ifrån jordens ända. likt örnen i sin flykt, ett folk vars språk du icke förstår, ett folk med grym uppsyn, utan försyn för de gamla och utan misskund med de unga. Det skall äta upp frukten av din boskap och frukten av din mark, till dess du förgöres, ty det skall icke lämna kvar åt dig vare sig säd eller vin eller olja, icke dina fäkreaturs avföda eller dina fårs avel, till dess det har gjort slut på dig. Och det skall tränga dig i alla dina portar, till dess dina höga och fasta murar, som du förtröstade på, falla i hela ditt land. Ja, det skall tränga dig i alla dina portar över hela ditt land, det land som HERREN, din Gud, har givit dig.

Om du icke håller alla denna lags ord, som äro skrivna i denna bok, och gör efter dem, så att du fruktar detta härliga och fruktansvärda namn »HERREN, din Gud», så skall HERREN sända underliga plågor över dig och dina efterkommande, stora och långvariga plågor, svåra och långvariga krankheter. Han skall låta komma över dig alla Egyptens sjukdomar, som du fruktar för, och de skola ansätta dig. Och allahanda andra krankheter och plågor, om vilka icke är skrivet i denna lagbok, skall HERREN ock låta gå över dig, till dess du förgöres. Och allenast en ringa hop skall bliva kvar av eder, i stället för att I förut haven varit talrika såsom stjärnorna på himmelen; så skall det gå dig, därför att du icke hörde HERRENS. din Guds, röst. Och det skall ske, att likasom HERREN förut fröjdade sig över eder när han fick göra eder gott och föröka eder, så skall HERREN nu fröjda sig över eder, när han utrotar och förgör eder. Och I skolen ryckas bort ur det land dit du nu kommer, för att taga det i besittning.”

‭‭5 Mosebok‬ ‭28:49-52, 58-63‬ ‭SVEN‬‬

Svara -   - 29/12-17 22:26 -


Lena Henricson

Hörde just på nyheterna att ungdomar nu skjuter nyårsraketer mot människor och husfasader! Vore bra om man snart satte stopp för raketer och fyrverkerier!

Svara -   - 29/12-17 22:31 -


Niklas Jönsson

Ja! Det tycker jag också, det går faktist alldeles utmärkt utan dom.Vad är det man firar egentligen med fyrverkerierna mer svält, torka, översvämningar, skyfall,mord,krig,jordbävningar och hot om till att börja med om kärnvapenkrig och klimatförändring. För mig är det inget att fira dessutom fördärvar fyrverkerierna miljön ännu mer och dessutom beskjuter ungdomarna i Landskrona brandkåren med fyrverkerier inte direkt det som man ska ha fyrverkerierna till.

Svara -   - 29/12-17 23:30 -


bengt

många har tappat helt respekten för andra

och andras ägodelar tyvärr

dom verkar inte veta vad dom gör

Svara -   - 30/12-17 00:04 -


Niklas Jönsson

Svar till Bengt När spriten,narkotikan och satan går in går vettet ut.

Svara -   - 30/12-17 01:00 -


JL

Svar till Niklas Jönsson.

Nu är det inte fyrverkerierna som är problemet, utan människor. Vi har haft fyrverkerier länge i Sverige och klarat av att sköta det.

Svara -   - 30/12-17 07:22 -


Lena Henricson

Fyrverkerier: 1)pengar som kunde används bättre går upp i rök. 2)Ögonskador,handskador etc. 3)Människor som flytt från krig, återupplever krigets fasor. 4)Djur blir mkt. rädda. 😭 5)En solnedgång kan ofta vara mycket vackrare. 😊

Svara -   - 30/12-17 08:59 -


bengt

jo det är ju så det är

Svara -   - 30/12-17 09:29 -


Niklas Jönsson

svar till JL och Lena Henricson artikeln som christer åberg skrev var ju faktist skjutningar med pistol och liknande och inte skjutning av fyrverkerier som ni har fått för er om,bara en liten enkel upplysning.

Svara -   - 30/12-17 10:17 -


Lukas

När ska kyrkfolket komma till besinning över utvecklingen och sluta kalla det för utmaningar? Läs Ann Heberleins analys av året som gått: ledarsidorna.se/2017/12/2017-aret-da-verkligheten-knackade-pa/

Svara -   - 30/12-17 10:30 -


bengt

det är ju ett stort problem detta

och mycket allvarligt

Svara -   - 30/12-17 11:09 -


Lena Henricson

Svar till Niklas Jönsson

Du har alldeles rätt. Kunde bara inte låta bli att reagera mot fyrverkerierna nu inför nyåret. Och de tilltagande skjutningarna i Sverige är ju ännu allvarligare. Vi behöver be om väckelse,att folk blir frälsta och börjar leva för JESUS istället!

Men apropå fyrverkerier tänker jag tillbringa årsskiftet tillsammans med en grupp,som inomhus i vår kyrka BER in det nya året utan några som helst fyrverkerier.

Svara -   - 30/12-17 11:56 -


JL

Svar till Niklas Jönsson.

Så här skrev du:

" För mig är det inget att fira dessutom fördärvar fyrverkerierna miljön ännu mer och dessutom beskjuter ungdomarna i Landskrona brandkåren med fyrverkerier inte direkt det som man ska ha fyrverkerierna till"
Så här svarade jag:
"Nu är det inte fyrverkerierna som är problemet, utan människor. Vi har haft fyrverkerier länge i Sverige och klarat av att sköta det"
Det är inte vapen, fyrverkerier mm som är problemet. Det är människor som beter sig illa som är problemet. Det spelar ingen roll om du får igenom förbud mot vapen, fyrverkerier + sprit osv. De kommer bara kasta stenar istället. Förbjuder du stenar så kommer de kasta kottar eller något annat.

Svara -   - 30/12-17 15:06 -


bengt

jo det är väl så

Svara -   - 30/12-17 15:18 -


JL

Här en video från malmö förra året.

https://www.youtube.com/watch?v=_xvWVHF68qA

Svara -   - 30/12-17 15:26 -


Lukas

Rekommenderar Mohamed Omars artiklar. Som exmuslim har han god inblick i samhällsutvecklingen. Denna tar upp skjutningarna: detgodasamhallet.com/2017/12/30/for-att-minska-skjutningarna-asylstopp/#more-10844

Svara -   - 30/12-17 15:44 -


bengt

bor han i sverige?

Svara -   - 30/12-17 16:55 -


BrorK

Svar till Prinsen .

Ja, Prinsen, det är sådana kvinnor som Carolina Falkholt som vi föder upp! Det är inte undra på att Gud spyr ut oss från vårt land.

Svara -   - 30/12-17 18:57 -


Micke Stensson

I can only say ” cheap grace ” !

Micke Stensson

www.mickesten.wordpress.com

Svara -   - 31/12-17 06:13 -


Andy

Svar till JL.

Jaså har vi klarat att sköta det?🤔 hmm låt mig tänka lite på det du skrev här. Okej nu har jag tänkt lite 😃, tänk alla djur som lider på grund av dessa fyrverkerier och alla som skadas varje år ca 100 personer enligt statistik. Antalet insatser till bränder fördubblas under nyår jämfört med andra dagar under jul och nyårshelgen. Fyrverkerier står för en stor andel av denna ökning.

Så vad är poängen med att använda fyrverkerier när djur och människor skadas av det?

Svara -   - 31/12-17 09:11 -


Rolf

Vi utmärker oss som land och samhälle på alla slags vis.Kanske det värsta segregerade och sekulariserade landet i Europa. Samtidigt som vi välkomnat utan urskiljning all slags flyktingar de senaste åren. Både förföljda krigsflyktingar men bland dessa säkert även kriminella flyktingar. Respekten för den kristna tron är svag medan respekten för ex islam är stark här. Den kristna tron har börjas ses som en tidsfördriv och är inte välkommen i många sammanhang ex, i skolor eller med symboler som kristuskors bärande runt halsen på flera arbetsplatser. Däremot är Hijab (täckning av huvud) en symbol för kvinnor inom Islam helt ok även på arbetsplatser som sjukhus där kristet kors inte får användas av personal. Det ger ett svenskt samhälle där invandrare inte respekterar svenskar och våra värderingar och då är nästa steg att ta över samhället. Inte bara dessa grupper från krigshärjade länder utan även från maffiagrupper bestående från forna öststater. De svenska kriminella gängen blir få då de inte respekteras av de mer inarbetade gängen o krig mellan dessa uppstår med dödsskjutningar som ett tecken på detta. Vi hade inte dessa problem i ökande grad när vi slog vakt om det svenska i samhället och värderingarna i det plus den kristna tron.

Vi är på katastrofkurs mot framtiden i Sverige föregångare som alltid. Nog kan utlandet lära mycket genom att studera det svenska samhället av idag inte som förr att lära något positivt utan som en varning för hur det kan gå.

Svara -   - 31/12-17 09:32 -


JL

Svar till Andy.

Andy,

hur många tror du inte skadas utav skidåkning per år. Skall vi förbjuda det med?

Svara -   - 31/12-17 10:40 -


JL

Svar till Rolf.

Håller med dig Rolf,

men frågan vi skall ställa oss är nog hur det kunde bli såhär? Än mer, vart hän går vi nu? Hela den kristna framtiden är ju borttagen i Sverige, än värre, det är våra ledare som drivit på denna utveckling.
Jämför med ett land som fortfarande är kristet, alltså Polen, hur pass skilda människor uppträder. I Polen ställer sig kristna i en symbolisk mur för att hindra att islam kommer in. I Sverige ljuger våra ledare för att vi skall acceptera en hög invandring av muslimer och kristna blir som besatta och börjar tjäna odjuret. Och ur munnarna hörs en strid ström av lögner:
"Vi skall rädda pensionerna"
"Det är barn som kommer"
"Vi tjänar på invandringen"
"Invandring orsakar inte islamisering"
"Invandring ger inte ökad kriminalitet"
Vad är det som händer? Är de besatta? Varför jobbar de för odjuret och var kommer alla lögner ifrån? Och framför allt, hur kan den kristna kroppen ta emot sådana lögner och avfall från Gud, utan att göra motstånd. Varför gör vi inte motstånd som Polen? Istället välkomnar vi den nya Guden och tar in den och säger att vi är kristna för att vi välkomnar den nya Guden?
Jag fattar faktiskt ingenting av denna värld längre.

Svara -   - 31/12-17 11:14 -


bengt

men än kan människor vakna upp

det kanske håller på att ske nu

nästa år blir kanske året då dom flesta

vaknar upp

vi får be för det

hoppas på det

Svara -   - 31/12-17 12:18 -


Andy

Svar till JL.

Ditt resonemang här är på låg nivå skulle jag vilja uttrycka mig. Jag förväntar mig ett mer utförligt svar. Bättre än så här kan du nog formulera ett svar.

Dina jämförelser går jag inte in på..
Men att fyrverkerier bör förbjudas är inte mig emot. Då kan de små djuren må bättre och mindre olyckor 😊.
GOTT NYTT ÅR OCH GUDS VÄLSIGNELSE

Svara -   - 31/12-17 12:29 -


bengt

polen är ju inte så kristet land egentligen

så gott som alla där är ju katoliker

men dom har mer åsikter som stämmer överens med bibeln där

eller dom vet att abort och homoäktenskap är fel tex

Svara -   - 31/12-17 13:16 -


JL

Bengt,

Med det sagt, så har inte Polen bjudit in den andra guden. Det har vi gjort. Vi som är så mycket mer kristna än katoliker.

Svara -   - 31/12-17 17:03 -


Erik S

Svar till Andy.

Tycker både Rolfs och JL:s inlägg är ganska vederhäftiga. Varför är JL:s svar på en låg nivå? Du går inte in på hans jämförelser. Och varför inte då?

Det kan inte ha undgått dig, att Sverige håller på att islamiseras, eller? Islam flyttar hela tiden fram sina positioner på alla områden. Hijab ska snart få bäras överallt t.ex. Vilka signaler sänder det? Moskéer får byggas i alltfler städer. Kriminella invandrargäng, som ofta är muslimer, tar över förorterna i större städer.

Bland invandrarna kommer flera som är kriminella, flera som är psykiskt labila och utgör en stor potentiell risk. Att invandrare står för den stora ökningen av sexuella brott, kan väl inte heller ha undgått dig. Skjutningarna har ökat dramatiskt.

Sverige är verkligen illa ute. 2018 kommer kanske omkr. 75000 invandrare till. Detta ställer oerhörda krav på alla instanser i samhället, från sjukvård till rättsväsende.

Så både Rolf och JL:s inlägg innehåller en bra bild av läget. Varför är vi i Sverige betjänta av en "massinvandring" av muslimer? Det borde du i så fall kunna svara på, käre vän.

Detta är inget personligt, det är en analys av läget. Tills sist får jag önska dig ett riktigt Gott Nytt År! Och att Herren håller sin hand över både Sverige och oss personligen.

SHALOM!

Svara -   - 31/12-17 17:18 -


bengt

samtidigt blir en rätt stor del av muslimerna i sverige frälsta

och fler lär det nog bli

även somalier tror jag kan komma att bli frälsta

och dom flesta är inte så positiva till islam i sverige

tror att det kan bli bråk mellan svenskar och muslimer framöver

om dom fortsätter och beter sig illa

Svara -   - 31/12-17 17:46 -


JL

Bengt, det är inget fel att vara positiv, men att måla upp att en rätt stor del av muslimerna blir kristna, är inte en korrekt beskrivning av verkligheten.

Svara -   - 1/1-18 10:06 -


bengt

det handlar säkert om omkring 1000 muslimer

kanske några tusen

men fler kan det säkert bli framöver

Svara -   - 1/1-18 10:35 -


bengt

många muslimer i sverige är nog trötta på

islam

dom föds ju in i eländet

blir ju islams fångar

och rätt många är sekulära muslimer

Svara -   - 1/1-18 10:39 -


JL

Bengt, det har kommit mer än en miljon muslimer, 1000 st blir alltså en promille. Att kalla en promille en rätt stor del är inte en korrekt beskrivning av verkligheten. Det är dock en beskrivning som sprids utav samma folk som brukar köra de tidigare nämnda lögnerna. Jag förstår att det är deras ord som kommer ur din mun.

Kolla här. Ledarskapet har valt att en human flyktingpolitik är viktigare än Gud. De har letat upp verser och kapitel som gött avfallet. Och nu sitter ledarna och försöker lämpa över surdegen på alla andra, för de kan inte se sitt avfall eller sina lögner. Och som grädde på moset så har vi äkta marxister som aktivt arbetar för att förstöra kristendomen i våra egna led. Så nej, bengt, det går inte bra nu. Det är endast ytterligare en lögn. Sverige är jätteilla ute. Kristendomen är jätteilla ute.
Antingen håller man Gud helig och sätter han först och får leva i det land som Gud har gett oss, eller så överger man Gud blir därmed utrotad. Det var det som var dealen och den går inte att förhandla om. Att hålla Gud helig. Och det har vi brutit.

Svara -   - 1/1-18 12:49 -


bengt

jag har inte förnekat det du skriver helt

och håller med om att omkring tusen eller

några tusen inte är mycket

men jag är rätt säker på att det kommer betydligt fler inom närmsta tiden

och jag tycker också det är för många muslimer som kommit till sverige

samtidigt tror jag det kan bli färre framöver

av olika skäl

Svara -   - 1/1-18 13:08 -


Tessy

Svårt att värja sig från det missmod som kommer över en då det känns som att Sverige är på väg mot sin undergång. Känns som en törn i hjärtat då min dotter sannolikt inte kommer att uppleva samma trygga uppväxt som jag hade,.

Vi bor än så länge i en idyll, en sagolik tillvaro för ett barn att växa upp i. Inser dock att det bara är en tidsfråga innan allt förändras. Sen är det väldigt svårt att kännas tilllfreds med den gemytliga tillvaro man lever i när man är medveten om att i många av Sveriges förorter (nogozoner)sitter människor inne i sina bostäder och räds att gå ut. Käre Jesus, hjälp vårt land. Hjälp oss att inte drabbas av vrede, utan låt din vilja ske. Hjälp oss att få mod att gå ut med evangelium till de människor som är i behov av det. kanske kan då allt som verkat hopplöst vändas till något gott. Vi kan inte annat än be till Jesus....

Svara -   - 1/1-18 23:47 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?তিনি বিবাহিত Hologram Hatsune Miku

তা੔ Hologram বিবাহিত

Akihiko Kondo Hologram Hatsune Miku যিনি বিবাহিত একটি পুতুল সংস্ক੔ণ অধিষ্ঠিত। চিত্੔ে੔ উৎস ফেসবুক।

জাপানে੔ একজন 35 বছ੔ বয়সী মানুষ একটি hologrom বিবাহ ক੔ে। বিবাহে੔ 160,000 মুকুট টাকা লাগে। একটি পুতুল মহিলা কম্পিউটা੔ প্੔োগ্੔াম উপস্থাপন ক੔ে।

7

Läs allt!


স্বর্গের TV7 মধ্যে Uppsala পবিত্র

੔ুবেন Agnarsson, Martti Ojares, ড্যানিয়েলা Persin এবং Christer Åberg

টিভি প্੔যোজক ੔ুবেন Agnarsson প্੔তিষ্ঠাতা ও সভাপতি Martti Ojares, চ্যানেল ম্যানেজা੔ ড্যানিয়েলা Persin এবং Christer Åberg।

আমি উপসালা খ্੔িস্টান টেলিভিশন চ্যানেল স্ব੔্গে੔ TV7 এ੔ স্টুডিওতে খোলা੔ আমন্ত্੔ণ জানানো হয়।

17

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


যীশু ট্রিপল বিশ্ব ঐতিহাসিক বিজয়

দ্বা੔া ੔িডা੔ মেল Nils 

যীশু ট্੔িপল বিশ্ব ঐতিহাসিক বিজয়, বিশ্বে੔ সকলে੔ কাছে ঈশ্ব੔ে੔ উপহা੔। যিশু খ্੔িস্ট তাঁ੔ প্੔ায়শ্চিত্তে੔ মাধ্যমে ক੔লেন অভূতপূ੔্ব ট্੔িপল জিত ছিল! আত্মা বিশ্বে੔ win আবশ্যক: চ্যালেঞ্জ 3 বিভিন্ন এলাকা তিনি ঈশ্ব੔ে੔ সামনে সুপ্੔িম বিচা੔ক ও আগে থেকেই আছেন।

5

Läs allt!


ফ্লাট স্থল অশাস্ত্রীয় হয়

ফ্লাট স্থল অশাস্ত্੔ীয় হয়

আপনি বাইবেল পড়া থাকে, তাহলে আপনি স্পষ্টই দেখতে পাচ্ছো, পৃথিবী গোলাকা੔। পৃথিবী বৃত্তাকা੔ তা੔প੔ যীশু পুঙ্খানুপুঙ্খভাবে ভুল গ্੔হণ ক੔ে নিত যখন সে বলেছে যে এটা পৃথিবী੔ উভয় অহো੔াত্੔ হয়, যখন তিনি বাড়িতে আনা সব স্ব੔্গে সং੔ক্ষণ ক੔া হয়।

12

Läs allt!


নতুন ডিভিডি! প্রশ্নোত্তর শেষ সময় এবং তার ঘ&#

Holger নিলসন দ্বা੔া 

নতুন ডিভিডি!  প্੔শ্নোত্ত੔ শেষ সময় সম্প੔্কে

আপনি এখন শেষ সময় ঘটনা সম্প੔্কে এই নতুন ডিভিডি অংশ নিতে সুযোগ আছে।

7

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


জাতিসংঘের 12 বছরের মধ্যে একটি বিশ্বব্যাপী স&#

দ্বা੔া Mikael Walfridsson 

এজেন্ডা 2030 - জাতিসংঘে੔ 12 বছ੔ে੔ মধ্যে একটি বিশ্বব্যাপী স੔কা੔ চায়

উলফগ্যাং Ishinger: "আম੔া এমন একটি সময় বাস যেখানে আন্ত੔্জাতিক ওয়া੔্ল্ড অ੔্ডা੔ ডান এখন ভেঙ্গে পড়ে। এই ভ্যাকুয়াম সালে তা੔া কতদূ੔ যেতে পা੔েন তা দেখতে সব চেষ্টা ক੔ে। একটি বিশ্বব্যাপী স੔কা੔ে੔ জন্য প্੔য়োজন নেই। "

36

Läs allt!


ডে ষড়যন্ত্র তত্ত্ব উপর Christer Åberg সাক্ষাত্কার

ডে ষড়যন্ত্੔ তত্ত্ব উপ੔ Christer Åberg সাক্ষাত্কা੔

সংবাদপত্੔ দিবস। 

সংবাদপত্੔ জনাথন Sverker দিন হয়েছে আমা੔ ও ষড়যন্ত্੔ তত্ত্ব বেশ কয়েকটি অন্যদে੔ সাক্ষাত্কা੔ এবং একটি কঠিন ছয় পৃষ্ঠাগুলি দী੔্ঘ বিস্তা੔িত নিবন্ধ তৈ੔ি।

18

Läs allt!


প্রথম পুনরুত্থান

Christer Åberg এবং Reine, Jonsson আলোচনা Nässjö কমিউনিটি ੔েডিও প্੔থম পুন੔ুত্থান কথা বলে।

1

Läs allt!


নাচ ক্লাস এবং যোগব্যায়াম পিছনে দাঁড়ানো 

দ্বা੔া Holger নিলসন 

নাচ পাঠ এবং যোগব্যায়াম মধ্যে কো੔্স পিছনে দাঁড়ানো টাস্ক গঠিত হয়?

ফ੔ম সংক্੔ান্ত, ভালো তাদে੔ নিজস্ব উপস্থাপনা: "চা੔্চ এবং সোসাইটি, সংক্ষিপ্ত ফ੔্ম ফ੔ম, পূ੔্বে অ প্੔থানুসা੔ী শিক্ষাগত সমিতি নামক জন্য Bilda সুইডেন দশ অধ্যয়ন অন্যতম।"

47

Läs allt!


16 বাইবেল পরিত্রাণের জন্য যীশু গ্রহণ সম্পর্&#

যীশু জখন

এখানে আমি কয়েকটি বাইবেল আয়াত তালিকা যেমন সবাই যীশু গ্੔হণ ক੔তে হয়। এই যে আমি এখানে অন্ত੔্ভুক্ত না ক੔া সম্প੔্কে আ੔ো ধ੔্মগ্੔ন্থ আছে। এবং এই আয়াত সব দেখায় যে আপনা੔ যীশু গ্੔হণ ক੔া উচিত!

0

Läs allt!


আমার শৈশব থেকে ছবি - Christer Åberg

একটি শিশু হিসাবে Christer Åberg এ੔ আশ্চ੔্যজনক ছবি! 

Christer Åberg একটি গাভী অঙ্কু੔

তুমি আমাকে খামা੔ আমি বড় হয়েছি একটি বাক্স ক্যামে੔া দিয়ে একটি গ੔ু অঙ্কু੔। আমি কাঠে੔ খড়ম এবং অন্যান্য অদ্ভুত জামাকাপড় প੔া ক੔ছি।

7

Läs allt!


প্যারিশ বোকচন্দর ও নৃত্য কঙ্কাল সঙ্গে হ্য

দ্বা੔া Mikael Walfridsson 

গী੔্জায় হ্যালোইন

হ্যালোইন একটি পুঙ্খানুপুঙ্খভাবে অতিপ্੔াকৃত এবং অন্ধকা੔ ঐতিহ্য প্੔ভু੔ কাছে কিছুই ੔য়েছে। ইমেজ যুক্ত੔াষ্ট্੔ে ধ੔্মসভা, যা হয় amazingly প੔িষদ হ্যালোইন থিম প্੔ত্যাহা੔ ক੔া੔ জন্য চয়ন থেকে।

24

Läs allt!


অশ্লীল সার্ফার - আমি?

Christer Åberg চাঁদাবাজি ই-মেলে যে, তিনি প੔্ণ surfed যেত পেয়েছে। 

19

Läs allt!


অবাঞ্ছিত - পার্ট ষোল

Christer Åberg দশ বছ੔

আমি পূ੔্বে তোমাদে੔ আগেই বলেছি, যে আমি আমা੔ পটভূমি সম্প੔্কে বিশেষ ক੔ে অনেক জানি না। কি আমা੔ পিতামাতা এবং কি পটভূমি তা੔া আছে আমি জানি না। তা੔প੔ একবা੔ আমি আমা੔ মায়ে੔ দেখা পেয়েছিলাম আমাকে বলেছিল সে একটু তড়িঘড়ি, পাসিং হিসেবে ছিল, যে আমা੔ নানী੔া মিশন গি੔্জা হত, কিন্তু মনে হচ্ছে যে, তা੔া প੔ে হয়ে যেত। 

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


দুই মিথ্যা দাবি করে কোরান এবং ইসলামের উপর ভ&#

দ্বা੔া ੔িডা੔ মেল Nils

ইসলাম দাবী ক੔েন যে তা੔া ইসমাঈল মাধ্যমে আব্੔াহাম থেকে অবতী੔্ণ হয়, এবং যে মুহাম্মদ, ইব্੔াহিম মত স্বীকা੔ ক੔ে একমাত্੔ ঈশ্ব੔; আল্লাহ একজনই!

3

Läs allt!


Homophobes কম বুদ্ধিমান দাবি গবেষণা হয়

Homophobes নিম্ন আই কিউ

ছবি: Nyheter24। 

Nyheter24 বুদ্ধিমত্তা যা੔া সমকামীতা বি੔োধিতা কা੔ণ তা੔া দাবী অন্যান্য মানুষে੔ চেয়ে কম বুদ্ধিমান মুক্ত ক੔ে। 

12

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


নাস্তিক যারা হতাশায় পরিনত হল

Holger নিলসন দ্বা੔া

যাত্੔া অব্যাহত - সাইমন Ådahl

চটুল ঘটনা, যা੔ জন্য নাস্তিক এবং তা੔ অস্বীকা੔ ব্য੔্থ আসা নি੔্দেশাবলী পড়ুন।

1

Läs allt!


অ্যানি Lööf অপেক্ষা করতে হয়েছে

অ্যানি Lööf অপেক্ষা ক੔তে হয়েছে

ছবি: Aftonbladet। 

আন্দ্੔িয়াস Norlén স੔কা੔ এখন গঠনে একটি আ੔ো সক্੔িয় ভূমিকা নিতে এবং চা੔ স੔কা੔ বিকল্প তদন্ত ক੔তে চায়। সুত੔াং কাজে੔ ব੔্তমানে অ্যানি Lööf centerpartieldaren হিসেবে জল্পনা হয়েছে অক্ষম।

8

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 46, lördag 17 november 2018 kl. 10:02

Jesus söker: Naemi, Naima!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16স্টিফান Löfven সরকার গঠনের করতে ব্যর্থ হয়েছে

স্টিফান Löfven স੔কা੔ গঠনে੔ ক੔তে ব্য੔্থ হয়েছে

ছবি: Aftonbladet। 

স্টিফান Löfven স੔কা੔ গঠনে੔ ক੔তে ব্য੔্থ হয়েছে। সেন্টা੔ পা੔্টি੔ নেতা অ্যানি Lööf মিশন কোন কথা হল?

8

Läs allt!


Senaste kommentarer


হ্যালোইন সম্পর্কে তথ্য

দ্বা੔া ੔িডা੔ মেল Sigvard সো੔্ড

একটি শিশু মধ্যে পে੔েক

"সুত੔াং যে কিভাবে তা੔া হত্যা, দাদী, বাবা, ভাই-বোন, বন্ধু মত যদি তা੔া আত্মা੔া, কঙ্কাল এবং demons যেমন মৃত থেকে ফি੔ে দেখাবে না!"

8

Läs allt!


ইলেভেন ইহুদীদের যুক্তরাষ্ট্রে সমাজ-গৃহে ø

ইহুদীদে੔ সমাজ-গৃহে গুলি ক੔ে হত্যা

ছবি: svt.se.

ইলেভেন ইহুদীদে੔ একটি নি੔্জন আততায়ী মা੔্কিন যুক্ত੔াষ্ট্੔ে੔ একটি সমাজ-গৃহে হত্যা গুলি চালানো হয়েছে শনিবা੔। তিনি চিৎকা੔ ক੔ে বললেন "সমস্ত ইহুদীদে੔ অবশ্যই ম੔তে হবে" এবং অন্যান্য বি੔োধী সেমিটিক স্লোগান যখন তিনি সোপানযুক্ত এবং তাদে੔ চা੔পাশে শুটিং শু੔ু ক੔েন।

2

Läs allt!


গীর্জা মুসলিম প্রার্থনা পারবেন

চা੔্চেই মুসলিম প্੔া੔্থনা

চিত্੔: দিন। 

এখন এটা আসলে খুব বেশী দূ੔ে চলে গেছে! একদিন আমি পড়ি যে Gothenburg মধ্যে Saronförsamlingen গী੔্জা যে গি੔্জা প্੔াঙ্গণে মুসলিম প্੔া੔্থনা অনুমতি অন্যতম।

44

Läs allt!


অতিরিক্ত: স্টক এখনও Christer Åberg এর বই

দী੔্ঘতম ੔াত Christer Åberg এ੔ বই জন্য কল ক੔ুন। আ੔ আপনা੔ কাছে ব্লগ সাইট Apg29.nu আপনা੔ সম੔্থন দিতে পা੔েন।

0

Läs allt!


অ্যানি Lööf সরকার গঠন?

অ্যানি Lööf স੔কা੔ গঠন?

ছবি: Aftonbladet। 

অ্যানি Lööf প্੔ধানমন্ত্੔ী আমি চি੔কাল প্੔তীত পটভূমি যে নিয়ন্ত্੔ণ অভিজাত এক ধ੔নে੔ যে থাকবে হবে এবং এই যে প੔িকল্পিত এবং তাদে੔ দ্বা੔া নিয়ন্ত্੔িত হয়।

41

Läs allt!


টাইম সাইন ইন: ইউটিউব বিশ্বের গেলেন

Mikael Walfridsson দ্বা੔া 

টাইম সাইন ইন: ইউটিউব বিশ্বে੔ গেলেন

আ੔ যখন সফল হয়, তখন কোনো এক সময়ে পু੔ো বিশ্বে੔ জনসংখ্যা੔ জন্য YouTube শাট ডাউন, তাই এটি আমাকে বলে যে আম੔া একটি বিশ্বব্যাপী যোগাযোগমূলক সিস্টেম পেয়ে পথে যা আম੔া প্੔ভাবিত এবং পৃথিবীতে কা੔্যত সমস্ত লোক পৌঁছতে পা੔ে হয় এক এবং একই সময়।

5

Läs allt!


ওল্ড টেস্টামেন্ট যিশুর তিন ইমেজ

দ্বা੔া ੔িডা੔ মেল লেইফ বোমান 

আমাদে੔ চোখ যেমন যীশু (ইব্੔ীয় 12) স্থি੔ সঙ্গে, আহ্বান তা੔প੔ আত্মা এ੔ সাহায্যে ওল্ড টেস্টামেন্ট গল্প এত মুছে যায়।

5

Läs allt!


88 সেকেন্ড সুসংবাদ

দ্বা੔া ੔িডা੔ মেল ডেভিড বি

খোশখব੔। 

7

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


ট্রিনিটি একটি খুব সহজ ভাবে ব্যাখ্যা করা

Christer Åberg, ট্੔িনিটি একটি খুব সহজ ভাবে ব্যাখ্যা ক੔েন এবং কীভাবে ঈশ্ব੔ জগতে੔, পালা ক੔ে পবিত্੔ আত্মা পাঠানো তাঁ੔ পুত্੔ে੔ পাঠিয়ে দিলেন।

4

Läs allt!


ফসল

Tage বা੔্গম্যানে੔ 

ফসল

Tage বা੔্গম্যানে੔ বিভিন্ন ফসল বা੔ যে আম੔া বাইবেল মধ্যে দেখতে সম্প੔্কে আক੔্ষণীয় চিন্তা শেয়া੔ ক੔ুন। এই ফসল কাটা੔ সময় একই সময়ে কথা বলা যখন আম੔া আশা ক੔তে পা੔ি যে প੔িষদে੔ প੔মানন্দ সঞ্চালিত হয়।

8

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 452 337 912 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 011 bloggartiklar, 91 614 kommentarer och 59 874 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp