549 online! | Sidvisningar idag: 72 318 | Igår: 150 550 |

www.apg29.nu

性交階段7歲

性交階段7歲

圖片:Aftonbladet。 

TV4顯示逼真的性愛場面在一天中在聖誕節假期期間的孩子。

該動畫的美國電影,但是Anomalisa含有口交,完整的性交現實的性愛場面2015年被顯示在TV4中午聖誕假期期間。 

使膜在七年在瑞典,但在美國和許多其他國家的R級。有人可以解釋瑞典如何能允許這樣的孩子?如果他們想摧毀總孩子與他的sexfixering? 

電影“Anomalisa”,這是從20015,獲得了奧斯卡最佳動畫長片。這是第一個成人電影,以價格取勝。而成人電影是允許七歲在瑞典看到,並在一天中出現在電視上的孩子們!

嘗試在對方嗎?

當然,一些瑞典“sexrådgivare” 說出來的是“性是很自然的”,並認為這是沒有錯的,顯示的性愛場面為孩子。 

如果七歲的孩子開始練習,並試圖在對方,他們已經看到像這樣的黃金時間電視後,孩子會發生什麼?喜歡“sexrådgivaren”,它仍然是一些“天然”?

學會不忠

此外,孩子學習不忠姦淫,因為這個人在片中是已婚並有子女。這部電影是否則巨大的鬱悶故事是關於一間會議鬱悶顧問和害羞telefonförsäljerska。

免費變態性行為

兒童應該是孩子,因為他們是孩子!給他們耶穌基督!然後,他們將成長為自由變態性行為的安全,和諧的成年人在他們心中!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 28 December 2017 00:34 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


41 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

J.J.

Ser närmast ut som reklam för pedofili. Bilden ser ut att visa en gammal gubbe med en ung flicka jämte sig. Det ska böjas i tid det som krokigt ska bli.

Dessvärre anade jag redan när propagandan inleddes med vurmandet för homosexuellt- och transsexuellt leverne, att detta är den (o)naturliga följden av den politiken. I USA lobbas det nämligen friskt (läs sjukt) för pedofiler och nekrofilers rättigheter.

Varför hörs inte "metoo"-rörelsen röster nu? Är det så här man värvar nya röster till metoo-kören kan man ju stilla fråga sig.

Vad är det som lockar så med att överhuvudtaget sända en sådan här film? Är det sexuellt utnyttjade och förtvivlade barn som lockar? Är det våldtagna och förvirrade ungdomar som lockar? Är förförelsen av de allra minsta så lockande?

Jag säger som Christer: - Låt barnen komma till Jesus, hindra dem inte.

Vänj den unge vid den väg han bör vandra, så viker han ej av från den när han blir gammal. Ords 22:6

Svara -   - 28/12-17 03:38 -


Lena Henricson

Gud förbarma dig över Sverige! Hjälp oss att inte bli apatiska och avtrubbade! Hjälp oss att reagera! Hjälp oss att bedja! Hjälp oss att förstå vad vi kan säga och göra! Gode Gud sänd en motreaktion till förförelsen! Hjälp särskilt oss kristna att stå upp för de kristna värdena! Käre gode Gud beskydda barn och ungdomar i vårt land,och hjälp alla goda föräldrar att förstå hur de ska hantera situationen i kontakten med de unga! Vi ber också för skolorna och alla platser där barn och ungdomar får intryck, att det goda skall segra! 🙏 🙏 🙏

Svara -   - 28/12-17 04:50 -


Anna Ivar

Vad kan krävas av oss kristna att vi gör i det andliga krisläge landets befolkning befinner sig i ? Är det vi som som har fått makt över mörkret? Är jag och du det ljus vi ska vara? De med ett förmörkat sinne hatar det avslöjande ljuset. Därför hatas den som har ljuset av de som älskar det onda. Vi är kallade att vara salt i föruttnelsen.Vi ska inte frukta människor. Vi kommer att bli hatade av världen och älskade av dem dom finner Jesus genom vår trohet mot Gud.

Hedendomen är tillbaka och mörkrets makter lägrar sig över jorden. Vi som frälsta har getts makt att genom fasta och bön förändra. Barn och unga i vårt land måste få en chans att få veta vägen till i Gud.

Ingen religion kan hjälpa folket! Bara Jesus. Enbart Jesus har makt att rädda den enskilda människan.

"Förförelse måste komma men ve den människan genom vilken förförelse kommer" sa Jesus.

Låt oss ta detta på djupaste allvar och gå i bön och fasta, efter förmåga, i vissheten att Gud svarar på böner som är efter Hans vilja.

Svara -   - 28/12-17 05:08 -


Anna Ivar

Svar till Lena Henricson.

Amen! Gud besvara denna bön!!

Svara -   - 28/12-17 05:11 -


Johan

Dags för alla barnfamiljer att slänga ut tv:n och sätta filter på internet!

Svara -   - 28/12-17 10:30 -


Svenne

Detta är förfärligt! En obeskrivlig FÖRFÖRELSE av små barn!

Hur länge ska sådant få fortsätta? STV och TV 4 är ju de effektivaste instrumenten för Satan och hans demoner att förstöra barnen.

Men Jesus älskar alla barn. De är Hans ögonsten och de som förför dem döms och straffas hårt. Sveriges folk har vänt Gud ryggen och Hans tålamod är snart slut. Om inte Herrens dom kommer över det här landet är Han inte rättvis. Han kan inte se mellan fingrarna hur länge som helst.

De syner som Birger Claesson fick se och som han återger i sin bok Dom över Sverige kommer snart att få sin fullbordan. Claesson fick se hur Sverige blev krigshärjat av främmande makt. Men synernas uppfyllelse blev fördröjd, tack vare att de kristna sökte Gud på 1950-talet och ropade till Herren om misskund.

När ska församlingsledarna i Sverige vakna och skrida till verkan och protestera mot medias fruktansvärda förförelse av dessa, de minsta, som Jesus ömmade för. När ska de gå samman i en skriande protest förförelsen?

De kristna inklusive ledarna sover en djup, andlig sömn, medan Djävulen triumferar och går fram i segertåg.

Det enda som kan rädda det här landet ÄR NÖD. Om Gud tog ifrån det syndiga svenska folket inklusive de slumrande kristna allt de ägde, skulle de börja ropa till Gud i nöd och vånda. Det kan ske inom kort.

Svara -   - 28/12-17 10:35 -


Lukas

Birger Claesson såg bl a i sin syn hur invaderande soldater förgrep sej på svenska kvinnor utan att någon kunde ingripa. Som ett resultat av decenniers politik utspelas nu liknande i och med den pågående våldtäktsepidemin. Det behövdes alltså inget militärt anfall, överfallen fixade vi till själva! Och regeringen vill förbjuda efterforskningar vilka 95 procent av förövarna är... Löfven har erkänt att han varit naiv, Reinfeldt fattar dock fortfarande ingenting. Har tydligen 22 milj i årsinkomst efter sitt väl förrättade verk...

Svara -   - 28/12-17 11:36 -


bengt

man vet ju i stort vilka som ligger bakom

våldtäkterna

man borde göra vad man kan för att få

stopp på dom

utvisa förövarna direkt

Svara -   - 28/12-17 11:44 -


Britt

Förlåt! men jag kände att jag måste ta upp detta, det gäller också barn men på ett annat sätt!

Det tar Aldrig slut med OFÖRSKÄMDHETER!!!

Ett tips, Gå in på Expressen idag! Detta känns som en kränkning av Jesus Kristus.

Svenska kyrkan satte ut en annons och välkomnade invånarna att fira Jesu födelsedag vid krubban. "Hen" föddes när de lyckliga föräldrarna Maria och Josef var på resande fot.

I annonsen kallades Jesus för "hen" Domprosten Susanne menar att Jesus är BORTOM man och kvinna.

Vi ville inte könsbestämma det lilla barnet med en gång, berättar Domprosten Susanne.

Det är en BELASTNING att vi alltid pratar om Gud som "han" Vi kan inte ändra texterna i Bibeln, men vi kan ändra vårt sätt att lyfta upp det här.

.........................................................................................

Jag-(Ty så älskade GUD världen att HAN utgav sin Enfödde SON, för att den som tror på HONOM inte skall gå förlorad utan ha evigt liv.

Till slut vet inte barn vem dom är Och hur dom skall göra!!

Svara -   - 28/12-17 15:26 -


bengt

det är verkligen hemskt

Svara -   - 28/12-17 16:08 -


Britt

Vad hände med vårt land? Från att vara "frigjort" till att totalt tappa fattningen åt alla ytterligheter som inte kan vara bra eller ens "naturligt" när det handlar om småbarn?

Inte ens när det handlar om äldre barn kan det vara bra för vad finns kvar sedan att upptäcka av kärlek? Ja, inte ens som vuxen så ger det någonting mer än "äckelkänslor", tycker jag. Det kan ju inte vara meningen och jag är inte ens "kräsmagad" eller särskilt "pryd" för övrigt.

Vad vill de egentligen förmedla? Till och med i skolan går de till sådana överdrifter med att visa verkligen, verkligen, närbilder på könen och texterna jag såg var mest om olika "hen" och sexuella beskrivningar om HBTQ och allt vad det fanns mer för "bokstäver"? Helst av allt ska man tydligen vara "könslös" och prova allt nuförtiden?

De som behöver den här kunskapen när de blir äldre kan lätt söka efter den då, inte bli påtryckta den innan de ens tänker på eller kommer att ha sex på länge än.

Det har nog aldrig varit så lätt att få information om vad som helst som nu och ändå verkar det som när det gäller det här ämnet så förväntas unga inte förmå hämta information om vad de behöver veta tids nog?

Till vilken nytta tvingas de lära sig allt detta undrar man? "Mer" kan faktiskt bli för mycket och jag förstår inte "pedagogerna" bakom dessa texter och bilder för barn i grundskolan? Försöker de rätta till att folk var okunniga för hundra år sedan och tror att detta sätt är bättre? Kärleken och att vara "vanlig" finns tydligen inte med längre för det nämndes knappt i materialet jag såg? Kanske inte är "trendigt" just nu?

Sedan undrar de över självmordsstatistiken hos unga som ska försöka hitta sin plats i detta och som det verkar ska de utöva det också, så snart och så ung som möjligt?

Det är synd om barn och ungdomar idag tycker jag! De får ingen chans att uppleva utan bara förväntas utföra något de inte riktigt förstår eftersom de är FÖR UNGA för att ha möjligheten att förstå? De blir kanske bara avtrubbade och oförmögna till riktig "vanlig" hederlig gammeldags kärlek när det blir dax?

Svara -   - 29/12-17 04:53 -


BrorK

Ingen nykter kristen kan längre förneka att Guds dom råder över det forna Sverige. Eller kolla vad svenska myndigheter lägger $10.000 skattepengar på i NY:

A giant four story tall penis mural was painted in New York by the Swedish government

I heard about the mural and did not post about it because I figured it was just graffiti. It was put up without permission of the building owner overnight. It was nasty. And now it turns out that it was in fact not graffiti, it was an act of social warfare fronted by the Swedish government at a cost of $10,000. Contrary to what is being said in social circles, it was not Muslims in Sweden's government that did this, because Muslims simply won't do this. WHO ELSE DOES THAT LEAVE?

Sweden is swirling down the toilet and is approaching the final glurp. This is not fake news unsupported crap.

https://www.apg29.nu/a/4qa

Svara -   - 29/12-17 11:58 -


Lena Henricson

Svar till BrorK

Gode Gud sänd väckelse! Och hjälp oss troende att vara ljus i detta mörker!

Svara -   - 29/12-17 13:25 -


bengt

det behövs

Svara -   - 29/12-17 15:03 -


Gerdt Malm

En sak är helt klar för mig! Ett land är på väg mot sin upplösning. Av det här finns bara en väg. NÖD! Det kommer bara genom krig. Sverige har gått över en gräns och det på alla fronter! Det finns tyvärr bara en räddning för Sverige och det kommer att drabba alla! Kriget kommer : VAR SÅ SÄKER !. DE KRISTNA VILL INTE PÅ KNÄ LÄNGRE. Det har blivit en nöjeskultur utan dess like bland de kristna. " Hur ska jag kunna rädda detta land om inte genom nöd". Plötsligt är förskräckelsen över oss men då är. det försent.

Svara -   - 29/12-17 20:56 -


Lena Henricson

Svar till Gerdt Malm

Det ser ut som att du ÖNSKAR att det ska bli krig. Är det så? Ska vi inte be om ett uppvaknande bland oss kristna,och en väckelse över hela vårt land istället? Kanske vi kan få den NÖD som krävs,när vi ser förruttnelsen och avfallet i vårt land! Och då kan vi ju också be om Guds BESKYDD över Sverige!!!

Svara -   - 30/12-17 01:16 -


Rolf

Ska man bli arg, ledsen eller vad när man läser o ser detta på tv4? Hade det varit på 1970-talet hade knappast någon höjt ögonbrynen då var tidningar fulla av poseringsannonser, sexfilmer på bio, prostitution lagligt, Metoo något ingen skulle kunnat tänka sig och det talades öppet om sex i skolorna o dagisen inklusive i barnböckerna.

Idag är prostitutionköp förbjudet, skolor och den nya generationen mycket pryd, lik 1950-talet och tidigare generationer. Media har gjort en helomvändning mot då. Vi har vant oss vid att inte tala om sex.

Men istället har äktenskap med samma kön blivit lagligt ett tredje kön blivit något som anses finnas. (Båda dessa ting förvirrande och svårförstående för oss lite äldre)

Men plötsligt visas en film som denna i vår tid. En tid som ingen trodde skulle visa detta och i en kanal där man i övrigt sedan många år nu likt övrig media är mycket pryd. OBS jag jämför med slutet av 1960-talet och 1970-talet.

Det är motsägelsefullt och förvirrande. Att den visats är just detta förvirrande. Det hade inte blivit några reaktioner på 1970-talet för sådant var vardagsmat då i media men idag är det förvirrande, motsägelsefullt och helt fel. Jag misstänker att det är kommet från den onda sidan med syftet att förvirra men att de som bestämde sig för att sända inte förstod bättre de såg inte motsägelsen att sända detta i vår tid. Min känsla när jag såg det i vår tid är förvirring och frågan varför?

Svara -   - 30/12-17 13:47 -


Gerdt Malm

Svar till lena. Det är insändare som du som gör att det är meningslöst att skicka insändare. Ser du inte utvecklingen då är du blind. Vem önskar krig?. Dumt att gå ens i polemik. När man har gått över en gräns får man stå för konsekvenserna. Denna gång i Sveriges kristna historia blir det ingen nåd utan nöd och det genom krig. Att skriva att man ser ut som att "önska krig"är ju bara hyckleri. Vem önskar krig? Det finns ingen mer mening med svar. Gud ger ingen nåd till detta land mera. Så är det bara. Bed att du blir bevarad under kriget bara. Nog med svar.

Svara -   - 30/12-17 14:17 -


bengt

det kan nog vara så illa ändå

Svara -   - 30/12-17 14:51 -


bengt

menar du krig med ryssland då ?

Svara -   - 30/12-17 14:53 -


Gerdt Malm

Svar till den som det gäller. Krig behöver inte vara från Ryssland. Det kan komma från helt oväntat håll. Men poängen ÄR att (jag är så pass gammal nu så av alla dessa år som de kristna har bett om Guds beskydd över landet så har landet helt vänt Gud ryggen och idag är avarterna så alarmerande, så det finns ingen fredlig lösning på den andliga situationen längre) bibelns budskap är så klar att när ett land har blivit så morallöst och dekadent återstår det bara krig (eller också farsoter) Vi kan inte be om Guds nåd när t.o.m. de kristna hänger sig åt dekadens. Gud är ingen jojoleksak. Tack för ordet.

Svara -   - 30/12-17 15:18 -


bengt

vi får väl hoppas att vi ändå kan slippa krig

men om det blir så blir det nog kort

men intensivt

Svara -   - 30/12-17 15:25 -


Lena Henricson

Svar till Gert Malm

Inser att Guds tålamod kan vara slut med Sverige snart. Vi är kanske mer överens i frågan än du tror.( Personangrepp gör mig lite ledsen. Låt oss försöka undvika det!) Men det är väl GUDS sak att bestämma om eventuella straffdomar? Är det inte VÅR sak att göra bättring och be om nåd och förbarmande?

Svara -   - 30/12-17 17:16 -


BrorK

Ja, jag undrar verkligen vad har de kristna egentligen bett om i kyrkorna de senaste 40 åren?

Jag har själv inte suttit i någon kyrka, förutom obligatoriska vigningar och begravningar, men som tidigare icketroende har jag ändå kunnat observera hur samhället vänt sig bort från Gud i allt snabbare takt ända från åtminstone 70-talet.

Gert Malm har helt rätt i sin observation, förutom det faktum att kriget redan är här och har varit här i minst 20 år. Det absurda är att många kristna jublar över hur fiendetrupperna ockuperar vårt land med Baals läror. De vill inget heller att än fler ska komma, de öppnar sina kyrkor och sina boningar för att bryta bröd med dem.

Svara -   - 30/12-17 17:38 -


Svenne

"Gud låter inte gäcka sig" säger Skriften. Sveriges syndamått är rågat! Herrens dom och straff kommer över det här landet. Kriget kommer, var så säker!

Se på hotet mot Gotland! Se på främmande makts spionage och undervattensverksamhet i Östersjön! Birger Claessons syner kommer att gå i uppfyllelse förr än vi anar.

Vi kan ropa över det här landet som man gjorde över Egyptens kung. "Fara är förlorad! Han har förfelat sin tid!"

Svara -   - 30/12-17 18:45 -


bengt

men kriget blir säkert kort

men naturligtvis hemskt

Svara -   - 30/12-17 21:57 -


bengt

bror k

har du aldrig tillhört en församling?

eller hemgrupp?

Svara -   - 30/12-17 22:00 -


Lena Henricson

Läs gärna,i detta ämne,vad Birger Skoglund säger till Världen Idag!

Svara -   - 30/12-17 22:13 -


Lysell

Bengt ställer en underlig fråga till BrorK

Är inte det lite förmätet att fråga en sådan personlig detalj om du inte känner honom ?

Vore det inte rakare att ge ett exempel på en församling eller grupp du känner förtroende för. Kanske DET är för personligt för dig ? Jag som BrorK känner avsky för en del grupper i dessa sammanhang och är därför mycket avvaktande när den frågan du ställer kommer på tal. Besvikelse är ett bättre ord än avsky men i dag är det befogat med lite bättre krut i vapnen.

Adjö

Svara -   - 31/12-17 00:13 -


Lena Henricson

Bengt! Jag tror nog att du hade en äkta omsorg när du ställde frågan.

Svara -   - 31/12-17 07:52 -


bengt

jo det var väl menat

hoppas du inte tog illa upp bror k

Svara -   - 31/12-17 09:20 -


Svenne

Sverige är som Sodom på Lots tid och synden och sorglösheten som på Noas tid. Plötsligt kom floden och tog människorna bort. "De visste av intet", står det i ordet. Människorna levde sorglöst, obekymrade. Så är situationen idag. Också bland många bekännande kristna.

Människorna idag säger som på Noas dagar: "Allt står väl till". Jesus har sagt, att när människor menar att allt står väl till ska domen komma helt överrumplande över dem.

De kristna håller sina sammankomster, som är av underhållningskaraktär. Mycket av det som framförs från estrader och talarstolar är rent publikfrieri med avsikt att framkalla applåder - precis som i världsliga sammanhang. Artisterna glorifieras. Men hur är det med Jesus? Får Han synas? Nej.

Domen kommer över de ogudaktiga svenskarna och de sovande kristna. Det här landet har som Farao, förfelat sin tid. Politiker och massmedia kommer att dömas hårt på grund av propagerande för synd och ogudaktighet. De kristna ledarna får stå till svars för försummelse och släpphänthet.

Domen kommer i form av krig. Men var inte rädd. Förlora inte besinningen. Tänk på Jesus, lev nära Honom och låt Honom få första platsen i ditt liv. Håll dig redo för den stund, då Han hämtar den frälsta skaran från jorden. Är du med i den skaran? Om inte - ta emot Jesus till frälsning idag.

Svara -   - 31/12-17 10:01 -


bengt

men egentligen blir det nog ensidigt krig

sverige har ju inte mycket att försvara

sig med

sen vet vi ju inte om alla städer och alla

delar av sverige drabbas

och hur mycket

Svara -   - 31/12-17 12:23 -


Svenne

Svar till bengt.

I sin bok "Dom över Sverige" nämner Birger Claesson namnen på de städer och orter, som han såg bli anfallna av främmande makt.

Dessa är Umeå, Östersund, Härnösand, Göteborg, Malmö, Falsterbo, Stockholm, Västervik, Norrköping, Sundsvall, Nyköping, Katrineholm, Kumla, Kvarntorp, Hallsberg, Örebro, Fagersta, Avesta, Sandviken, Bofors och Borlänge.

Svara -   - 31/12-17 13:58 -


bengt

jo då är det där jag bor också

vad jag minns skulle många städer bli

helt sönderbombade

eller så gott som

Svara -   - 31/12-17 14:16 -


bengt

men vi får hoppas att Vi slipper detta

att det finns en väg till att bli skonade

Svara -   - 31/12-17 14:19 -


bengt

och Gud leder oss om vi måste fly

vart och när

Svara -   - 31/12-17 14:22 -


Svenne

Svar till bengt.

Ja, Bengt. Det är samma här, för jag bor i Örebro, som också blev raserat, förutom en del av staden åt Lindesberg och Arbogahållet. En del städer blev helt jämnade med marken, så det blev ingenting kvar. Gävle blev också anfallet.

Broder Claesson såg hur fiendens soldater gick in i husen och drog ut våra kvinnor, som skrek hysteriskt och ropade på hjälp. De släpades bort och blev våldtagna och ingen kunde göra något åt det.

Svara -   - 31/12-17 15:08 -


bengt

men Gud beskyddar nog dom kvinnor som

tillhör honom

Svara -   - 31/12-17 16:05 -


Svenne

Svar till bengt.

Ja, broder bengt. Gud beskyddar också dem som lever nära Honom. Det gäller att vara helt överlämnad åt Jesus och bli stark i Honom.

Min tro är så fast förankrad i Jesus, så jag känner mig trygg vad som än händer. Jag har efter mycken kamp och bön kommit in i trons vila. Därför känner jag ingen oro.

Gud välsigne dig, broder!

Svara -   - 31/12-17 16:47 -


Lysell

Svar till bengt.

Tack Bengt

Svara -   - 31/12-17 19:19 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?婚後的生活

婚後的生活

但是,如果他們不能住avhållsamt他們要結婚,是因為它比慾望燃燒結婚。

42

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

11

Läs allt!


不需要的 - 部分十二

克里斯特Åberg與農場貓

了解我的序列的無用的令人震驚的未來。在本節中,我變得既出手,出手刺傷。

8

Läs allt!


這是不合聖經為世界在耶路撒冷祈禱國家

這是不合聖經為世界的以色列國家祈禱

圖片:今天的世界。 

4000祈禱領導人聚集在耶路撒冷在以色列對世界各國祈禱。這聽起來不錯,但它只是一個障礙:這是完全不符合聖經!

34

Läs allt!


奧巴馬:我們不需要一個救世主,或彌賽亞

在這個令人震驚的視頻,美國前總統奧巴馬,我們並不需要一個救世主,或者救世主,但只是老實勤快的人說。

26

Läs allt!


戰爭在敘利亞

戰爭

我們傾向於談論第三次世界大戰,但它也許是Kuvaitkriget當美國與許多國家一起襲擊伊拉克。在那之後,已經有其他戰爭如二戰其在敘利亞的數量,我不知道。是第四,甚至第五?

1

Läs allt!


兩種狂喜

在這部短片中,我談的是有兩種狂喜。

3

Läs allt!


我的童年我從來沒有 - 女孩,中斷十幾個

基督教Åberg兒童

我的養父母農場Annerstad鋪設2萬永比從哈爾姆斯塔德的。有一些周圍的小村莊。SKEEN,Skäckarp,Stackarp和TORPA我們去學校。 

7

Läs allt!


激進的基督教信仰迫害的費用

通過閱讀郵件西格瓦德劍 

激進的基督教信仰迫害的費用

因為他們的信仰受到迫害我的基督徒深深的敬意發音。在一些國家,文化,傳統和背景是基督徒的迫害可怕。 

58

Läs allt!


你必須重生

重生

“不要驚訝,我說,你必須重生。” 約翰福音3:7

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

13

Läs allt!


達賴喇嘛在媒體偽造

達賴喇嘛在媒體偽造

圖片:谷歌在GP-文章的緩存版本。 

昨天在幾家報紙發表文章TT在達賴喇嘛敦促歐洲難民返回家園。現在報紙每日新聞和GP刪除文章。相反,他們發表在達賴喇嘛出現hyllare歐盟的新文章!

86

Läs allt!


不要堅持政治爭吵

而你保存:不要留住sakpolitiskt爭吵!基督教兄弟姐妹相互爭吵。而生氣,如果他們投贊成票,這和。這是什麼話? 

67

Läs allt!


你是否經常忙?

通過霍爾格尼爾森 

你是否經常忙?

東西是毀滅性的精神生活是要始終堅持的東西。

10

Läs allt!


世界傳播者可以從英國移植,因為來自穆斯林委員會的抗議

世界傳播者可以從英國移植,因為來自穆斯林委員會抗議

圖片:日。 

葛培理的兒子葛福臨牧師可以從英國移植,因為該國的穆斯林委員會的要求,政府從基督教福音布道運動來講阻止他。

18

Läs allt!


我的童年我從來沒有 - 魂女郎(八)

英格瑪·約翰松和克里斯特Åberg

我寄養不是一個基督徒家庭。當然,我的養父母在教堂結了婚,他們也得到了證實,但他們不是基督徒。 

11

Läs allt!


Annons


在選舉2018奇怪的事件

由Erik的評論 

選擇2018

是的,似乎沒有更好的,其實。幾個也報導了該委員會和歐盟的事件。除此之外選票失踪在許多地方 - 人抗議後,把它們撿起來 - 所以用選票信封推遲投票成堆,在一些地方,他們已經被扔在地板上。

33

Läs allt!


瑞典大選是最不民主的選舉,歐安組織使命選舉觀察員已經看到

克里斯特Åberg選舉2018  - 移民決定的選擇

“在任何選舉觀察我一直在,我從來沒有見過的選舉是不民主的瑞典語。這是遠離歐洲標準。”

19

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 38, söndag 23 september 2018 kl. 11:26

Jesus söker: Tekla, Tea!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


瑞典選舉已經結束了......

通過閱讀郵件貝蒂爾Rosenius 

星期一晚上,在選舉後的第二天,我們都不得不說我們已經取得了我們的選擇 - 現在。也許我們會盡快做出新的選擇,或以後,在一個普通的政府危機。瑞典的政策形勢不明朗最大!

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


誰是真正的贏家選?

通過閱讀郵件尼爾斯

當所有的辯論後,最後的選擇,大選之夜的結束,選舉發燒定居繼續對權力的爭奪戰。歸根結底,這就是它的全部,誰就有支配瑞典王國的權力? 

67

Läs allt!


阿道夫·希特勒訂閱我的YouTube頻道

阿道夫·希特勒訂閱我的YouTube頻道

Youtube頻道Apg29.nu現在有957用戶,最近,希特勒開始訂閱!訂閱你太:  YouTube頻道Apg29.Nu

6

Läs allt!


我的童年我從來沒有 - 魂女郎第七部分

克里斯特Åberg顏色

隔壁的男孩托尼是不是一個很好的孩子。早在我們的童年,他開始欺負和推我一把。是的,這是明顯的欺凌,而不僅僅是所謂的共同刺激。 

9

Läs allt!


克里斯特Åberg的選舉的選舉分析2018年9月9日

克里斯特Åberg - 選分析2018

現在,只有當投票結束並進行計票留下了幾個小時。這是這是第一次在14:16 2018年9月9日發表在博客網站Apg29.nu克里斯特Åberg的選舉分析。

16

Läs allt!


活了!與克里斯特Åberg20.00-24.00選舉晚會

這將是一個大選之夜聚會,將是獨一無二的!我會唱歌,玩,談論耶穌和如何保存,供選,並為所有的黨的領導人和政治家,以及所有誰投贊成票,並沒有投票祈禱!分享!分享!分享!

0

Läs allt!


魔鬼的工具 - 瑪吉特·桑德莫

通過霍爾格尼爾森 

魔鬼的工具 - 瑪吉特·桑德莫

這聽起來可能很難寫,有人是魔鬼的工具 - 但無論是誰對自己作證自己說。她的名字叫瑪格麗特Sandemo。

14

Läs allt!


我的童年我從來沒有 - 魂女郎第六部分

克里斯特Åberg

在院子裡的狗對我來說是一種折磨。房子後面,他有他的繩子,他來回跑了。他在每個人,每件事吠叫。 

10

Läs allt!


克里斯特Åberg在KIT

克里斯特Åberg在kit.se

從kit.se.截圖

我曾在媒體雜誌KIT被採訪由托馬斯Arnroth我的眼光,為選舉2018年9月9日。

3

Läs allt!


在2018年的選舉提前預言

由克里斯特Åberg的現場直播Apg29.nu!

0

Läs allt!


穆斯林威脅要殺頭的吉米·奧克松和他4歲的兒子尼爾斯

穆斯林威脅要殺頭的吉米·奧克松和他4歲的兒子尼爾斯

吉米奧克松和他四歲的兒子尼爾斯謀殺威脅,現在在社會化媒體是這樣散了。 

吉米·奧克松和他4歲的兒子尼爾斯殺人斬首威脅。書面威脅通過網絡傳播與伊斯蘭恐怖運動ICE象徵,包含阿拉伯文多行文字。

48

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 562 378 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 886 bloggartiklar, 89 669 kommentarer och 58 423 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp