968 online! | Sidvisningar idag: 189 450 | Igår: 216 328 |

www.apg29.nu


તમે શું એક શાશ્વત નરકની થી હારી શકાય કરવું જ&

તમારે કશું કરવાની જરૂર નથી! જો તમે પહેલાથી જ ગુમાવી રહ્યાં છો! માત્ર વસ્તુ તમે ધ્યાનમાં જરૂર ઈસુ જે તમને તમારી લોસ્ટ શરત થી બચાવે ન સ્વીકારવા માટે છે.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 10 October 2018 12:39 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


7 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Robert

Exakt!

Lägg märke till mannen som blir ombedd av Jesus att följa honom. Mannen vill först gå och begrava sin far. Jesus ger då svaret ”låt de döda begrava sina döda och följ du mig”. Vi är i Guds perspektiv döda, men blir levande genom omvändelse och dop i Jesu namn och undfår så som gåva den Helige Ande!

Många kanske tvivlar på att den Helige Ande verkar i ens inre, men Gud själv är väl karl nog att hålla sina egna löften. Ibland får man höra att man är lite för mycket ”Jesus” men det är ju för att man lever. Halleluja!

Svara -   - 10/10-18 21:38 -


Stefan Jonasson

Jag tycker helvetet är ett svårt ämne vad menas egentligen att gå förlorad.... Ska GUD verkligen plåga och brännskada en människa i all evighet.... Den andliga verkligheten är nog så långt bortom vår fattnings förmåga.. Vi försöker beskriva och förklara men kommer till korta.. Ingen kan förklara evigheten.. Det är klart att det finns ett evigt straff.. Bibeln talar om motståndarna... 5 moseboken 7:10 GUD säger till MOSES men dem som hatar honom skall han vedergälla med undergång, ansikte mot ansikte han skall inte tveka när det gäller dem som hatar honom. Ansikte mot ansikte skall han vedergälla dem.. 2 tess 1:6 GUD är rättfärdig :han vedergäller dem med lidande som plågat er.. Och ni som plågats ska få lindring(tröst) tillsammans med oss. Och det sker när HERREN JESUS kommer från himlen och uppenbarar sig med sina mäktiga änglar, i 🔥 flammande eld 🔥 och straffar dem som inte vill veta av GUD OCH DEM SOM INTE LYDER VÅR HERRE JESUS EVANGELIUM dessa skall bli straffade med evigt fördärv, BORT FRÅN HERRENS ANSIKTE... OCH HANS HÄRLIGHET OCH MAKT när han kommer för att förhärligas i sina heliga... Bibeln är tydlig alla ska möta GUD ansikte mot ansikte.. Det finns inbyggt i människan GUDS medvetandet.. ⚖ RÄTTVISAN.. Att det finns en högre rättvisa.. Hedningarna på ön. Melite i apg 28:4 pratade om rättvisans gudinna när paulus blev biten av en orm 🐍 det finns i det mänskliga medvetandet.. Ondskan finns det vet alla människor... (även om några förnekar det) rättvisan kärlek förlåtelse... Ondskan måste möta rättvisan.... Kärlek och förlåtelse finns I frälsningen den befriar.. Och straffet upphävs.. Ps85:11 NÅD OCH SANNING SKALL DÄR MÖTAS, RÄTTFÄRDIGHET OCH FRID KYSSAS..

Svara -   - 11/10-18 00:22 -


Tessy

Det är så märkligt det här med att dömas till ett ” Evigt” helvete.

Jag kan bara inte förstå det. Vi människor lever en otroligt kort tid här på jorden i förhållande till den evighet som väntar oss efter döden. Vi föds oxå med olika förutsättningar att faktiskt kunna ”tro”. Föds man i Mellanöstern tex är det mest naturliga att följa Allah, då man annars riskerar att fängslas eller dödas.

Föds man i ett västerländskt samhälle är risken stor att du har föräldrar som är sekulariserade - därmed blir Gud något diffust och avlägset.

Vi föds och är olika som individer. En del är mer naivt lagda och har på så vis lättare att tro. En del är mer kritiskt och skeptiskt lagda, och kräver bevis och belägg för att kunna tro.

Ska man straffas till en brinnande ugn i all evighet, för att man haft olika förutsättningar i livet? Var finns nåden efter döden? Är den som bortblåst då?

Varför gäller nåden endast under den korta tid här på jorden och inte i evigheten?

Vet att det står mycket om helvetet i bibeln, men jag tycker det som jag lyft upp här är intressant att kunna diskutera. Tror inte Gud har något emot det.

Svara -   - 11/10-18 10:47 -


Tomas N

Svar till Tessy.

Det är mänskilt att fundera om det finns ett helvete och att det låter lite hårt det som står i Bibeln. Det här behöver vi kristna kunna bemöta i mötet med de som inte tror både nyfikna och skeptiska/kritiker.

Min erfarenhet är att huvudspåret i denna fråga leder till att man anklagar Gud. Bättre att fråga Gud med bevarad Gudsfruktan

I den moderna tiden så är det utan tvekan så att alla dessa möjligheter att ta del av olika njutningar och rikedomar kombinerat med den atesim och rena vetenskapstro som vuxit fram så har människan gått bort från Gud väldigt mycket mera än tidigare. Även det moderna industrialiserade samhället har ofta lett till en individualistisk livsföring som också bidragit till denna utveckling. Individualisering och ensamhet.

Tidigare i mera naturnära och kärva förhållanden ledde själva livet till att människor sökte olika former av gudar och religioner som svar på livets utmaningar. Hedningar omvände sig i stor utsträckning till kristen tro efter att nya förbundet instiftats ,därför att kristendom uppenbart var bättre och enklare. Även islam vann nog övertygelse delvis p g a sitt släktskap med kristendom fast där var militär makt avgörande

I en avskalad livsföring och levnadsvilllkor ser man mera ärligt och ödmjukt på livet och döden. Vi har så mycket av värdens frestelser som förblindar oss skulle jag säga

Svara -   - 11/10-18 12:03 -


Mikael W

Sverige

Var finns nåden efter döden? Är den som bortblåst då?

Svar: Jupp !

Nåden är då som bortblåst, men ännu finns nåd att få, varje ny morgon, och den räcker för oss alla som ännu lever. Alla kan få förlåtelse av Jesus oavsett vilken synd vi begått

Det gäller att sätta in din frågeställning i rätt perspektiv. Gud förkastade Lucifer och alla hans änglar, alla som inte var rättfärdiga dränktes i syndafloden, och alla judar som tillbad guldkalven eller levde i Sodom/Gomorra förintades av Gud.

Ingen av dessa människor (andar) ville ju leva tillsammans med Gud. Gud har skapat alla andar, och de är Hans rättmätiga egendom, och Han gör vad Han vill med sin egendom i Hans skapelse.

Gud, som i en evighet tidigare levt ensamt i ett öde och mörkt universum skapade alla andar, och varför behålla de andar som inte vill leva med Honom? Till vilken nytta för Honom är dessa andar??

Jag gör samma sak med mitt skräp. Det jag inte behöver och inte kan brukas av andra hamnar på soptippen, eller också så eldar jag upp det. Halvt ruttet virke hamnar i elden....

Svara -   - 11/10-18 13:08 -


Christer Åberg

Svar till Tessy.

Föds man i Mellanöstern tex är det mest naturliga att följa Allah, då man annars riskerar att fängslas eller dödas.

Ska man straffas till en brinnande ugn i all evighet, för att man haft olika förutsättningar i livet? Var finns nåden efter döden? Är den som bortblåst då?

Jesus sökte mig här i Sverige och det var här jag tog emot honom och blev frälst. Hade jag fötts i ett muslimskt land hade Jesus givetvis även sökt mig där så jag hade kunnat ta emot honom och bli frälst.

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

När det gäller straffet så kom inte Jesus hit till världen för att straffa eller döma oss. Han kom för att rädda oss från straffet och domen.

Vi kommer inte bli dömda till ett evigt helvete en gång utan vi var redan dömda till ett evigt helvete på grund av att vi alla har syndat.

Men då vi tar emot Jesus blir vi räddade från domen och helvetet!

Svara -   - 11/10-18 13:12 -


Stefan Jonasson

Joh 17:5 fader förhärliga mig med den härlighet som jag hade hos dig innan världen var till... Joh 1:1 i begynnelsen var ordet och ordet var hos GUD OCH ORDET VAR GUD.. Han var i begynnelsen hos GUD... Du vår HERRE och GUD är värdig att ta emot pris ära och makt, ty du har skapat allt. Genom din vilja kom det till.. Och blev skapat.. Vad lite vi förstår varför GUD skapade.. Allt var härlighet och fullkomlig kärlek i GUD... GUD är orsaken till att vi existerar.. Han är också ansvarig för människan som han skapat till sin avbild.... Varför skulle han tillåta sin skapelse att gå förlorad....?? I min GUDS bild går inte någon förlorad automatiskt eller av misstag man måste aktivt förkasta GUDS PLAN.. Bibeln talar om motståndarna människor som medvetet förkastar KRISTUS den som trampar GUDS SON under fötterna och håller förbundets blod för orent, det blod som helgat honom... Heb 10:29 detta kapitel i hebreerbrevet och kapitel 6 är mycket svårt att tolka det talas nog om dom som förnekar JESUS hela sitt liv och vägrar att försonas med GUD intill sin död ☠... Jag har tänkt mycket på detta och ibland kännt fruktan för att gå förlorad... Men JESUS har lovat att han ska fullborda det verk han påbörjat.... Aldrig överge den som tror på honom.. När vi tog emot JESUS som vår frälsare och blev ett GUDS barn stängdes dörren till helvetet för oss vi är förutbestämda till himlen...

Svara -   - 11/10-18 21:05 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Troendedöparna, બળી ગયેલી ડૂબી અને શિરચ્છેદ

ઘણા જેઓ દમન સહન છે, કેદ અને માર્યા જે નિમજ્જન દ્વારા બાઈબલના માને બાપ્તિસ્મા-પ્રેક્ટિસ છે.

2

Läs allt!


બાપ્તિસ્મા ક્યાં, ક્યારે અને કેવી રીતે

દરિયામાં બાપ્તિસ્મા

અહીં હું તમને આપું છું બાપ્તિસ્મા અંગેના કેટલાક સ્પષ્ટ ધર્મગ્રંથ, કરવામાં આવી હતી જ્યારે તે પૂર્ણ અને કેવી રીતે કરવામાં આવે છે.

2

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


બાઇબલના ભગવાન એ મુસલમાનોનો મુખ્ય ધર્મગ્રč

"જેઓ દાવો પ્રેમ, આદર અને હકીકત એ છે કે તેઓ પ્રેમ નથી, સન્માન અને પૂજા ઈસુમાં દેવ પૂજા નથી."

5

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


તેમણે લગ્ન કર્યા હોલોગ્રામ હાટસુને મીકુ

તેમના હોલોગ્રામ પરણિત

અકિહિકો Kondo હોલોગ્રામ હાટસુને મીકુ તે કોણ લગ્ન કરી એક કઠપૂતળી આવૃત્તિ હિસ્સો ધરાવે છે. છબી સોર્સ: ફેસબુક.

જાપાનમાં 35 વર્ષ જૂના માણસ એક hologrom લગ્ન કર્યાં. લગ્ન 160,000 ક્રાઉન ગુમાવવી પડી. એક ડોલ સ્ત્રી કમ્પ્યુટર પ્રોગ્રામ રજુ કરે છે.

19

Läs allt!


હેવન TV7 ઉપ્પસાલા માં પવિત્ર

રુબેન Agnarsson, Martti Ojares, ડેનીઅલ Persin અને Christer Åberg

ટીવી નિર્માતા રુબેન Agnarsson સ્થાપક અને પ્રમુખ Martti Ojares, ચેનલ મેનેજર ડેનીઅલ Persin અને Christer Åberg.

હું યુપ્પસલા માં ખ્રિસ્તી ટેલિવિઝન ચેનલ હેવન TV7 સ્ટુડિયોમાં ઉદઘાટન માટે આમંત્રણ અપાયું હતું.

17

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


ઈસુએ ત્રણ વિશ્વ-ઐતિહાસિક વિજય

દ્વારા રીડર મેલ નિલ્સ 

ઈસુએ ત્રણ વિશ્વ-ઐતિહાસિક વિજય, વિશ્વના તમામ લોકો માટે ઈશ્વરની ભેટ. ઈસુ ખ્રિસ્ત તેમના પ્રાયશ્ચિત મારફતે હતું કે અભૂતપૂર્વ ટ્રીપલ વિજય હતો! ઇશ્વરીય દુનિયા જીતી જ જોઈએ: પડકાર 3 અલગ વિસ્તારોમાં તેમણે ભગવાન પહેલાં સર્વોચ્ચ ન્યાયાધીશ અને તે પહેલાં હતી.

5

Läs allt!


ફ્લેટ જમીન ખોટી છે

ફ્લેટ જમીન ખોટી છે

તમે બાઇબલ વાંચવા હોય, તો તમે સ્પષ્ટપણે જોઈ શકીએ છીએ કે પૃથ્વી ગોળ છે. પૃથ્વી ગોળ પછી ઈસુ સંપૂર્ણપણે ભૂલથી શક્યો હોત, જ્યારે તેઓ કહે છે કે તે પૃથ્વી પર બંને દિવસ અને રાત છે, જ્યારે તેઓ ઘરે લાવવા તમામ સ્વર્ગ બચાવી ન હોય તો.

19

Läs allt!


ન્યૂ ડીવીડી! પ્રશ્નો અને જવાબો અંત સમય અને ત&

હોલ્ગરફ્રેયથેર નિલ્સન દ્વારા 

ન્યૂ ડીવીડી!  પ્રશ્નો અને જવાબો અંત સમય વિશે

તમે હવે અંત સમય ઘટનાઓ વિશે આ નવી DVD માં ભાગ લેવા માટે તક હોય છે.

7

Läs allt!


યુએન 12 વર્ષ અંદર વૈશ્વિક સરકાર ઇચ્છે

દ્વારા મિકેલ Walfridsson 

એજન્ડા 2030 - યુએન 12 વર્ષ અંદર વૈશ્વિક સરકાર ઇચ્છે

વોલ્ફગેંગ Ishinger: "અમે એક સમયમાં રહેતા જ્યાં આંતરરાષ્ટ્રીય વર્લ્ડ ઓર્ડર હમણાં પડી ભાંગ્યા હતા. આ શૂન્યાવકાશ માં અત્યાર સુધી કેવી રીતે તેઓ જઈ શકે છે તે જોવા માટે તમામ પ્રયાસ કરે છે. વૈશ્વિક સરકાર માટે જરૂર છે. "

36

Läs allt!


ડે ષડયંત્રની થિયરી પર Christer Åberg ઇન્ટરવ્યૂ

ડે ષડયંત્રની થિયરી પર Christer Åberg ઇન્ટરવ્યૂ

અખબાર ડે. 

અખબાર જોનાથન Sverker દિવસે ધરાવે મને અને ષડયંત્ર સિદ્ધાંતો પર કેટલાક અન્ય ઇન્ટરવ્યૂ અને એક નક્કર છ પૃષ્ઠો લાંબા ઝીણવટપૂર્વક લેખ હતી.

18

Läs allt!


પ્રથમ પુનરુત્થાન

Christer Åberg અને રેઇન જોનસ્સોન મંત્રણા Nässjö કોમ્યુનિટી રેડીયો પ્રથમ પુનરુત્થાનની બોલે છે.

1

Läs allt!


નૃત્ય વર્ગો અને યોગ પાછળ ઊભા કાર્ય રચાયેલી &#

દ્વારા હોલ્ગરફ્રેયથેર નિલ્સન 

નૃત્ય પાઠ અને યોગ અભ્યાસક્રમો પાછળ ઊભા કાર્ય રચાયેલી છે?

ફોર્મ અંગે, આ તેમના પોતાના પ્રસ્તુતિ: "ચર્ચ અને સોસાયટી, ટૂંકા સ્વરૂપ, અગાઉ બિન-કોઈ સિદ્ધાંત રૂઢિ કે સંપ્રદાયનું અનુયાયી શૈક્ષણિક એસોસિયેશન કહેવામાં આવતું હતું માટે, Bilda સ્વીડન દસ અભ્યાસના એક છે."

47

Läs allt!


16 બાઇબલ મુક્તિ માટે ઈસુ પ્રાપ્ત વિશે છંદો

ઈસુ પ્રાપ્ત

અહીં હું અનેક બાઇબલ છંદો યાદી દરેકને વિશે ઈસુએ પ્રાપ્ત કરવા માટે છે. ત્યાં આ હું અહીં સમાવેશ નથી વિશે વધુ ગ્રંથો છે. અને આ છંદો બધા બતાવે છે કે તમે ઈસુ સ્વીકારવા જોઈએ!

0

Läs allt!


મારા બાળપણના ચિત્રો - Christer Åberg

એક બાળક તરીકે Christer Åberg અમેઝિંગ ચિત્રો! 

Christer Åberg એક ગાય શૂટ

તમે મને ફાર્મ હું ઉછર્યા પર બોક્સ કેમેરા સાથે ગાય શૂટ. હું લાકડાના clogs અને અન્ય વિચિત્ર કપડાં પહેર્યા છું.

7

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


પરગણા ઝોમ્બિઓ અને નૃત્ય હાડપિંજર સાથે હેલ

દ્વારા મિકેલ Walfridsson 

ચર્ચમાં હેલોવીન

હેલોવીન એક સંપૂર્ણપણે ગુપ્ત અને શ્યામ પરંપરા ભગવાન સાથે કશું કરવું ધરાવે છે. છબી યુનાઇટેડ સ્ટેટ્સમાં મંડળમાં, જે અદ્ભૂત વિધાનસભામાં હેલોવીન થીમ પાછી ખેંચી કરવા માટે પસંદ છે.

24

Läs allt!


પોર્ન સર્ફર - હું?

Christer Åberg બળજબરીથી નાણાં પડાવવા ઇમેલ કે તેઓ પોર્ન surfed હોત પ્રાપ્ત થઈ છે. 

19

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


અનિચ્છનીય - ભાગ સોળ

Christer Åberg દસ વર્ષ

હું તમને પહેલાં કહ્યું છે કે હું મારા પૃષ્ઠભૂમિ વિશે ખાસ કરીને ખૂબ ખબર ન હતી. મારા માતા-પિતા છે અને શું પૃષ્ઠભૂમિ તેઓ હોય તો હું ખબર નથી. પછી એક વખત હું મારા મમ્મીએ મળવા મળી મને કહ્યું તે થોડી તાકીદે, પસાર તરીકે હતી, કે મારા દાદા દાદી મિશન ચર્ચમાં કરવામાં આવી છે શકે છે, પરંતુ એવું લાગે છે કે તેઓ પછીથી બહાર ચાલ્યા ગયા છે શકે છે. 

5

Läs allt!


બે ખોટા દાવા કે મુસલમાનોનો મુખ્ય ધર્મગ્રં

દ્વારા રીડર મેલ નિલ્સ

ઇસ્લામ દાવો કર્યો હતો કે તેઓ ઇશ્માએલ મારફતે અબ્રાહમ પરથી ઉતરી આવ્યા છે, અને તે મુહમ્મદ, અબ્રાહમ જેવા ઓળખે માત્ર દેવ અલ્લાહ એક છે કે ત્યાં છે!

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, måndag 19 november 2018 kl. 22:51

Jesus söker: Elisabet, Lisbet!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16હોમોફેબ ઓછી બુદ્ધિશાળી દાવાઓ સંશોધન છે

હોમોફેબ નીચલા બુદ્ધિઆંક

ચિત્ર: Nyheter24. 

Nyheter24 બુદ્ધિ જે લોકો હોમોસેક્સ્યુઅલીટી વિરોધ કારણ કે તેઓ દાવો તેઓ અન્ય લોકો કરતાં ઓછી હોશિયાર હોય મુક્ત કરે છે. 

12

Läs allt!


Senaste kommentarer


નાસ્તિક જે અમસ્તુ આવ્યા

હોલ્ગરફ્રેયથેર નિલ્સન દ્વારા

પ્રવાસ ચાલુ રાખ્યો - સિમોન Ådahl

રસપ્રદ ઘટના કે જેના માટે નાસ્તિક અને તેના અસ્વીકાર અમસ્તુ આવ્યા વાંચો.

1

Läs allt!


એની Lööf રાહ છે

એની Lööf રાહ છે

ચિત્ર: Aftonbladet. 

એન્ડ્રેસ Norlén હવે સરકાર રચના વધુ સક્રિય ભૂમિકા લેવા અને ચાર સરકારી વૈકલ્પિક તપાસ કરવા માંગે છે. તેથી કાર્ય હાલમાં એની Lööf centerpartieldaren તરીકે માનવામાં આવે છે અસમર્થ છે.

8

Läs allt!


સ્ટેફન Löfven એક સરકારની રચના નિષ્ફળ રહી છે

સ્ટેફન Löfven એક સરકારની રચના નિષ્ફળ રહી છે

ચિત્ર: Aftonbladet. 

સ્ટેફન Löfven એક સરકારની રચના નિષ્ફળ રહી છે. સેન્ટર પાર્ટી નેતા એની Lööf મિશન હવે છે?

8

Läs allt!


હેલોવીન ફેક્ટ્સ એબાઉટ

દ્વારા રીડર મેલ Sigvard તલવાર

એક બાળક નખ

"તેથી કે જે તેઓ કેવી રીતે મારી નાખે છે, દાદી, પિતા, ભાઈ, મિત્રો જેમ જો તેઓ પ્રેતો, હાડપિંજરો અને શૈતાન તરીકે મૃત પરત લાગશે છે!"

9

Läs allt!


અગિયાર યહૂદીઓ યુનાઈટેડ સ્ટેટ્સ સિનેગોગ મē

યહૂદીઓ સિનેગોગ માં ધરાવતો

ચિત્ર: svt.se.

અગિયાર યહૂદીઓ માત્ર એક અટૂલા હુમલાખોર દ્વારા યુનાઇટેડ સ્ટેટ્સમાં સિનેગોગ મૃત્યુ ઠાર મારવામાં આવ્યા હતા શનિવાર. તેમણે સૂત્રોચ્ચાર કર્યા "બધા યહૂદીઓ મસ્ટ ડાઈ" અને અન્ય વિરોધી સેમિટિક સૂત્રોચ્ચારો જ્યારે તેઓ આવ્યો અને તેમને આસપાસ શૂટિંગ શરૂ કર્યું.

2

Läs allt!


ચર્ચો મુસ્લિમ પ્રાર્થના માટે પરવાનગી આપે 

ચર્ચોમાં મુસ્લિમોની પ્રાર્થનાની

ચિત્ર: દિવસ. 

હવે તે ખરેખર ખૂબ દૂર ચાલ્યા ગયા છે! દિવસ મેં વાંચ્યું છે કે ગોથેનબર્ગ માં Saronförsamlingen ચર્ચ કે ચર્ચ પરિસરમાં મુસ્લિમ પ્રાર્થના માટે પરવાનગી આપે છે.

44

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


એની Lööf સરકાર રચે?

એની Lööf સરકાર રચે?

ચિત્ર: Aftonbladet. 

એની Lööf વડાપ્રધાન, હું કાયમ ખાતરી પૃષ્ઠભૂમિ અંકુશમાં ભદ્ર એક પ્રકાર છે કે ત્યાં કરવામાં આવશે અને આ આયોજન કર્યું હતું અને તેમના દ્વારા નિયંત્રિત કરવામાં આવી હતી.

41

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


સાઇન ઇન સમયનો: યૂટ્યૂબ વિશ્વમાં નીચે પડી ગય&#

મિકેલ Walfridsson દ્વારા 

સાઇન ઇન સમયનો: યૂટ્યૂબ વિશ્વમાં નીચે પડી ગયા

અને જ્યારે તે સફળ, કોઈપણ એક સમયે સમગ્ર વિશ્વની વસ્તી માટે YouTube શટ ડાઉન છે, તેથી તેને મને કહે છે કે અમે એક વૈશ્વિક વાતચીત સિસ્ટમ મેળવવા માટે જે રીતે અમે તેનો પ્રભાવ અને પૃથ્વી પર લગભગ તમામ લોકો સુધી પહોંચવા શકે છે એક જ અને સમાન સમય.

5

Läs allt!


જુની ટેસ્ટામેન્ટમાં જીસસના ત્રણ છબીઓ

દ્વારા રીડર મેલ Leif બોમન 

આપણી આંખો જેમ કે ઈસુ (હેબ્રી 12) પર નિયત સાથે, કહે પછી આત્મા મદદ સાથે ઓલ્ડ ટેસ્ટામેન્ટ કથાઓ ઘણા સાફ કરે છે.

5

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 452 880 426 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 018 bloggartiklar, 91 657 kommentarer och 59 932 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp