765 online! | Sidvisningar idag: 32 924 | Igår: 198 037 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


瑞典教會稱耶穌“母雞”

通過布里特評論 

瑞典教會稱耶穌“母雞”

圖文:快。 

瑞典教會登廣告,並歡迎市民在馬槽裡慶祝耶穌的生日。在廣告中稱耶穌“母雞”。“母雞”誕生時,快樂的父母瑪麗和約瑟夫都在移動。

對不起!但我覺得我一定要把這件事,它也適用於兒童,但以不同的方式!它永遠不會結束於侮辱一個提示,請訪問吧!這感覺就像一個違反耶穌基督。

瑞典教會稱耶穌“母雞”

瑞典教會登廣告,並歡迎市民在馬槽裡慶祝耶穌的生日。“母雞”誕生時,快樂的父母瑪麗和約瑟夫都在移動。

在所謂的耶穌“母雞”院長蘇珊廣告信耶穌是超出了男人和女人。

我們並不想做愛寶寶立刻院長蘇珊說。

- 這是一個負擔,我們總是談論上帝“,他”我們不能改變文本的聖經,但我們可以改變我們在這裡提出來的方式。

耶穌是“他”,“他”,“兒子”

神愛上帝的世界裡,他  給他的獨生兒子,叫一切信他的,不至滅亡,反得永生。

最後,不知道孩子他們是和如何他們應該做的!


布里特

評論

性交階段7歲


---
注意:閱讀由除我之外的人寫郵件和文章,(克里斯特Åberg,創始人Apg29),可能有意見,我並不總是份額,這也適用於評論。我的文章一般都是無符號的。  


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 28 December 2017 15:54 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


41 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

bengt

extremt och sorgligt

Svara -   - 28/12-17 16:05 -


Tua Öling

Jag avskyr ordet hen! Jesus måste få vara han

Svara -   - 28/12-17 16:31 -


Tua Öling

Oj! Nu kom två av samma i misstag.

Svara -   - 28/12-17 16:32 -


Kalle

ut med månglarna!

Svara -   - 28/12-17 16:33 -


Sam G Ö

Ja vad skall man säga om detta påhitt? Svenska språket börjar bli så urvattnat. Jesus är ingen hen = "höna". Han är en man, Världens Frälsare, Guds Son, om honom säger man inte hen! Men så här blir det då feminismen sitter i kyrkans högsäte, där råder nu Isebels ande!

Svara -   - 28/12-17 17:38 -


Niklas Jönsson

Ordet hen använder man bara när man är osäker på om det är en han eller hon bland människor, men i det här fallet finns det ju ingen som helst tvekan att Jesus är en han.För stackars flickor när de blir döpta och får pojknamn i framtiden eller pojkar som blir döpta och får flicknamn, ja det kan bli riktigt tokigt om vill sig riktigt illa.

Svara -   - 28/12-17 18:05 -


Sss

Jag blir matt av all ogudaktighet!!!!!!! Jeeesuus kom!

Svara -   - 28/12-17 18:56 -


Katrina

Finner inga ord.........det passar inte i svenska språket, vi har han/hon och det.

Och hur låter den ackusativformerna av "hen" ?

Ha det gott alla och GVD

Svara -   - 28/12-17 18:59 -


Katrina

Svar till Sss.

Ja, det har gått för långt redan....hädelse, ren blasfemi

Svara -   - 28/12-17 19:01 -


Lena Henricson

Svar till Niklas Jönsson

Dop och namngivning hör inte ihop. Också på den tiden,när jag fortfarande trodde att barndopet var bibliskt förstod jag detta. Men jag kan tycka att det kan vara motiverat,om t.ex en muslim låter döpa sig, att han eller hon tar sig ett kristet namn.

Svara -   - 28/12-17 19:07 -


Nisse

Det som oroar mig mest med detta är att jag själv inte längre ids bli upprörd över alla stolligheter som predikas i olika kyrkor och samfund, med svenska kyrkan i spetsen.

Svara -   - 28/12-17 19:47 -


Lasse präst

Svenska Kyrkan styrs inte längre av Bibeln,traditionen och bekännelsen utan av vad som är politiskt korrekt.Därför dessa ständiga teologiska stolligheter.Fader är Guds förbundsnamn och han har en son-så tror, lär och bekänner den heliga allmänneliga och apostoliska kyrkan. Går man in och ändrar i dessa begrepp får det i längden allvarliga teologiska ,andliga och själavårdsmässiga följder.

Svara -   - 28/12-17 21:05 -


Ann-Sofie Walaunet

Läst på Facebook/Twitter idag: "När Gud Moder kommer tillbaka nästa gång bär hon hijab", predikas det i Ålidhemskyrkan i Umeå.

Jag saknar ord...

Svara -   - 28/12-17 21:34 -


Katrina

Svar till Ann-Sofie Walaunet.

Man borde avskeda denne präst omgående.

Kristna väntar på Herren Jesus Kristus, vår Konung.

Svara -   - 28/12-17 22:12 -


Pauline L

Bedrövligt, djävulen drar sig inte för nåt, han twistar sanningen som han vet gör människor missar frälsningen Jesus gett oss... den förloraren t.o.m. företäller sig till Jesus om du inte själv låter dig upplysas av Guds ord... det är verkligen tid för Guds barn och folk att marinera sig med Guds ord som är enda motgiftet mot djävulen och hans demonarmé som vet att deras dagar är räknade, för snart är befrielsens dag här då ondskan ej längre ska vara och Jesus för evigt är på tronen!!!🤗

Svara -   - 28/12-17 22:18 -


Tomas N

Det är glädjande meden enighet över hur tokigt och farligt detta är,men vad skall man säga och göra rent konkret ,förutom att givetvis be över detta?

Det som sker är en blandning av obibliska och sekulära och ockulta ideer som tar över och dessa ledare följer med glädje denna trend i kärlekens namn.

Jag tycker för det första det är en väldigt god ide att bojkotta ordet hen eftersom huvudsyftet är att vara en språngbräda för att riva ned könsbarriärer.

Det är en allvarlig lögn och villfarelse som leder dessa feminister (av bägge könen) att ha denna starka rädsla för det som är Guds ordning där manligt och kvinnligt har givna roller och uppgifter. Tror man på den lögnen så har man öppnat sig för ideer som har med kränkthet och att riva ned "könsmaktsordningar"

Och även om vissa pastorer i SVK eller liknande inte tänker i de här banorna ,så lär vi få se exempel på att de böjer sig för de starka åsikter isom vill åt detta håll,dvs vända upp och ned på Guds ordning och utmana auktoriteten och sanningen

Det behövs väl valda röster som adresserar detta ,så det kommer jag be för och göra min egen röst hörd på det sätt som Gud leder till. Men tyst skall man inte vara

Svara -   - 28/12-17 23:08 -


J.J.

Svar till Ann-Sofie Walaunet.

Vedervärdigt!

Kan du länka till detta är du vänlig?

Svara -   - 28/12-17 23:13 -


Anna Ivar

Svar till Tua Öling.

Ja, Jesus ÄR Han!!

Svara -   - 28/12-17 23:42 -


Per

Vedervärdigt. När man inte trodde det kunde bli värre, blir det alltjämt värre ändå. Det är svårt att inte se detta som en del av "det stora avfallet" inom kyrkan i den sista tiden.

Förutom feminism, sodomi, otukt, perversion, hädelse med mera, tar sig även ren ockultism (läs satanism) in i vissa kyrkorörelser knutet till bland annat Bethel i USA.

Karismatiker som använder "Kristna Tarot Kort" för att förutspå personers öden.

Karismatiker använder "Kristet Ouija Bord" för att kommunicera med "Änglar".

https://www.apg29.nu/a/15v

Svara -   - 28/12-17 23:51 -


J.J.

Svar till Anna Ivar.

Ja! Gud Fader, Gud Sonen (Jesus) och den Helige Ande är HAN.

Svara -   - 28/12-17 23:59 -


J.J.

Svar till Per.

Ockultism, gnosticism, mystik och häxtkraft är det "nya dvs new age" men det är egentligen "old age". Läs Kolosserbrevet där Paulus går igenom hur vi ska bemöta detta!

Paulus stred mot dessa irrläror och andemakter på sin tid. Det här är egentligen inget nytt under solen men det är alltjämt lika farligt och förrädiskt!

Det skall du inte röra, det skall du inte smaka, det skall du inte ta på". Kol 2:21

Låt er inte fråndömas segerkransen av någon som ger sig hän åt 'ödmjukhet' och går upp i syner av änglarnas tillbedjan och som utan orsak är uppblåst i sitt köttsliga sinne och inte håller sig till honom som är huvudet (Jesus). Kol 2:18-19

Svara -   - 29/12-17 00:10 -


Christer Åberg

Svar till J.J..

Jag hittade det här: https://www.apg29.nu/a/4hj

Svara -   - 29/12-17 00:28 -


J.J.

Svar till Christer Åberg.

Täck så mycket Christer.

Svara -   - 29/12-17 00:30 -


Per

På våra vägar finns en markering på vardera sida som visar var vägen slutar. Kör man över denna markering något med bilens hjul händer normalt sett ingenting, då det är någon decimeters marginal till diket. Fortsätter man lite till går det säkert också bra, men till slut tar det en ände med att man kör ner i diket med risk för livet.

På liknande sätt har skett med kyrkan. Först gör man avkall på Guds ord och börjar tillåta kvinnliga präster och pastorer då man inte ser något problem med det och tycker att man inte bör tolka bibeln så strikt. Och det verkade fungera utan problem, folk var nöjda och Guds ord predikades. Men går man över en gräns kan man likaväl fortsätta. Sambo blev ok. Skilsmässa blev ok. Homosexualitet blev ok. Lesbiska präster och biskopar blev ok. Samarbete med islam blev ok. Att tolka och påpeka bibeln som det står ordagrant blev däremot inte ok. Nu är kyrkan snart körd...

Jesus berättade att vägen till fördärvet är bred och att vägen till himmelriket är smal. För att inte falla av vägen behöver vi hålla oss noga inom Guds ords givna gränser.

Svara -   - 29/12-17 00:44 -


J.J.

Svar till Per.

Amen! Mycket bra skrivet.

G v d!

Svara -   - 29/12-17 00:55 -


bengt

luther skulle gråta om han visste vad som

skett i svenska kyrkan

Svara -   - 29/12-17 09:01 -


bengt

kvinnliga präster och pastorer är oftast

mer liberala än manliga

Svara -   - 29/12-17 09:05 -


Rolf

Varför all denna förändringsbenägenhet i Svenska kyrkan? Vad är målet eller är det något som sker som vi inte har kontroll över? Är det en agenda från en annan sida som styr utan att Svenska kyrkan förstår? En ond sida. Inte sker förändringar inom islam, hinduismen eller hur? Varför förföljs kristendomen mest just i våra dagar? I övrigt är ordet hen idiotiskt. Vi har klarat oss utan detta ord i all tid tills nu. Det är ett skapat ord för att provocera och dölja. Tidigare har vi klarat oss med ordet denne eller personen när vi inte vetat kön på den som vi beskriver. Idag döljs könet även när media vet. Varför sker detta och varför, åter likt ovan, i vår tid?

Svara -   - 29/12-17 09:25 -


JL

Jag läser och håller med i många kommentarer, rent etiskt. Alltså detta är fel vad de gör. Men någonstans måste ni gå vidare i från att bara gnälla. Förstå att dessa människor inte arbetar för att göra människor till kristna, de jobbar för en annan sida. De kommer flytta fram sina nivåer tills dess att vi säger stopp. Och vi skulle sagt stopp för länge sedan. Deras enda mål är att förlöjliga vår Herre och de kommer göra detta till absurdum.

Svara -   - 29/12-17 17:02 -


bengt

tyvärr är det nog så

Svara -   - 29/12-17 17:18 -


Hans Heller

Svar till Per.

Håller med om allt utom att det inte får finnas kvinnliga präster/pastorer. Ska man följa allt som Paulus skrev så var det många förbud men inget som Gud befallde utan det var den tidens regler man följde. Det är inget konstigt för vi har en pastor som låter sin fru predika och det är helt fantastiskt.

Svara -   - 29/12-17 18:35 -


J.J.

Svar till Hans Heller.

Jag tror Guds ord äger samma giltighet än idag. Gud har vakat över sitt ord. Jag böjer mig ödmjukt inför det som står och utgår från det.

Svara -   - 30/12-17 07:13 -


Svenne

Det sorgliga och bedrövliga tillståndet i Svenska kyrkan och de "fria" församlingarna beror uteslutande på ledarskapet och medlemmarna. Destruktiviteten och tillbakagången har orsakats av ledarskapets släpphänthet. De har undan för undan brutit ned grundvalarna för vad andligt liv och levande gudsgemenskap skall vara.

Det allvarligaste är den bristande respekten för det heliga och sanna Gudsordet. Bibelns budskap har man dragit ned till en så låg nivå, att det ska passa den världsliga livsstil som man vill tillämpa. Man vill inte följa bibelordet, därför att den talar emot synden.

Jag hörde berättas om en pastor, som medverkade i en kyrka. Under sin predikan läste han Bibelordet utan att göra några kommentarer. Efter gudstjänsten var det någon som sa: "Det var en dömande predikant". Men de som sa detta dömdes inte av predikanten, utan av bibelordet.

Så är det! Man vill plocka bort det som är rannsakande och behålla det som är behagligt för köttet. Sådant som kliar i öronen.

Vi förkunnare och vanliga medlemmar har inte tänt någon moteld. Ledarna har varit för fega att ta itu med missförhållandena. Det finns knappt några gränser längre, utan det mesta är tillåtet i kristna kretsar. Nu uppbär vi skörden av slappheten i våra led. Vi får skörda vad vi har sått.

Svara -   - 30/12-17 10:03 -


bengt

och man förmanar inte längre
vilket är nödvändigt att göra

Svara -   - 30/12-17 11:05 -


Harriet Bouvin

Kommentarerna här är väl aldrig så många som när det pratas om kön?

Och vad berättar det?

Svara -   - 1/1-18 06:23 -


Harriet Bouvin

Kommentarerna här är väl aldrig så många som när det pratas om kön?

Och vad berättar det?

Svara -   - 1/1-18 06:24 -


Lysell

Harriet

Jag tycker du skall sluta snacka desinformation.

Jag känner mig som en man, jag är en man kommer alltid att vara det. Jag tvingar ingen annan att tycka som jag. Jag respekterar andra. Du och dina gelikar kan använda vilka ord och maktspråk ni vill för mig tvingar du inte att benämna någon för något som inte existerar. Hen är inget substantiv eller Svenskt ord. I så fall är du en "Fjan". Ett ord jag uppfann nyss och du som jurist vet väl vad jag menar.

säger "mannen" lysell

och gott nytt år på dig

GVD

Svara -   - 1/1-18 08:46 -


Harriet Bouvin

Svar till Lysell.

Eftersom du önskar mig gott nytt år, så får jag önska dig detsamma där också du inskaffar dig kunskaper om hjärnans kemi.

Till skillnad mot dig sedan och med undantag för min egna familj så saknar jag behov av "gelikar".

Svara -   - 1/1-18 17:57 -


J.J.

Blir tämligen skrattretande att du talar om hjärnans kemi och insinuerar att Lysell har fel när de argument du anfört tidigare dels inte finns och dels bevisats komma från en person som med egna ord medgett lögner och överdrifter i sin avhandling.

Jag ska ge dig ett väldigt enkelt råd utöver Bibelns enkla sanning: ta dig en titt mellan benen och du ser att Gud skapat oss till man och kvinna. Man och kvinna hör ihop och passar ihop. Vänd om och inse att du är lurad av djävulen. Gud och vår Herre Jesus Kristus har aldrig avsett att en man ska ligga med en man eller en kvinna med en kvinna ty det är en styggelse inför HERREN. Det står tydligt och klart i såväl NT som GT.

Med det sagt så finns det hjälp att få: om vi bekänner våra synder är Gud trofast och förlåter oss. Vänd dig bort från mormonismen, praktisera inte homosexualitet och lev inte i samboskap med en kvinna för det "äktenskapet" är inte välsignat av Gud.

Du är säkert fin och duktig på olika sätt men det hjälper inte utan du måste ta emot Jesus Kristus Guds Son, Ordet som det står skrivet om i Bibeln. Det är underbara nyheter för var och en: Jesus dog och uppstod för dig och mig. Blodet som rann på träkorset tar bort världens synder och frälser den som ber om befrielse. Be vår Herre redan ikväll och omvänd dig och du kommer bli fri om du vill.

Svara -   - 1/1-18 22:06 -


bengt

ja Gud vill ju att alla ska bli frälsta

Svara -   - 2/1-18 09:09 -


Harriet Bouvin

Svar till Lasse präst.

Men om du nu verkligen är präst - som du här utger dig för att vara - har du i så fall informerat din församling om, att du inte delar Svenska kyrkans uppfattning idag?

För normalt företräder vi väl inte åsikter som vi saknar?

Svara -   - 6/1-18 02:42 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?世界上最大的基督教電視公司投資於Stockaryd北歐TBN

TBN北歐在Stockaryd

從星期六,2018年7月7日現在看來媒體樓的朋友,開始TV2020然後成為Lifely渠道,品牌TBN北歐下。

0

Läs allt!


快速的時代瑞典診所的謀殺

快速的時代瑞典診所的謀殺

如果我理解正確的話,這是謀殺,如果你殺了人計劃外的,而殺人計劃。由於規劃流產,那也不過是謀殺!

5

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


依利達訪問以色列

瑞典依利達,團結帆船基督教少數民族和中東唯一的民主國家,抵達以色列。

2

Läs allt!


土耳其投資數億建設清真寺遍布世界各地

Moske

土耳其政府正在花費數億在世界各地傳播伊斯蘭教的長遠目標是建立清真寺。 

34

Läs allt!


Du ska inte mata trollen

Du ska inte mata trollen

Trollen är en tidstjuv, de vill skrämma och tysta oss. Det finns alltså en agenda bakom deras beteende. Därför bemöter jag aldrig kommentarer av personer som jag misstänker är troll. Jag ger dem alltså ingen mat.

Läs allt!


蓋頭兒童出售

英國連鎖百貨店的售價為幼兒蓋頭

英國連鎖百貨店Marks&Spencer的市場適合6-8歲的孩子一個barnhijab。

24

Läs allt!


當判處地獄?

無論我出生,所以被救贖提供給我。我沒有保存,因為我出生在一個“基督教國家”,而是因為耶穌來找我!

2

Läs allt!


Går man till helvetet om man begår självmord?


En miljon människor begår självmord varje år i världen. Vart 40:e sekund tar en människa sitt liv. Det är fler människor som dör av självmord än av krig och mord.

Läs allt!


沒有人可以欺騙耶穌

沒有人可以欺騙耶穌

圖片:dagen.se。

您好斧!從什麼時候起它來欺騙耶穌?

5

Läs allt!


狂喜 - 祝福的希望!

狂喜 - 祝福的希望!

“被提是的生活信徒改造經驗主變回時,為了獲得信徒天堂。那麼人們將會體驗進行改造,沒有出現死亡“。

6

Läs allt!


你應該怎麼做才能輸給一個永恆的地獄?

7

Läs allt!


星座,正念瑜伽是東方宗教

通過霍爾格·尼爾森

在許多雜誌,甚至在報紙,是八字。如何嚴重的新聞可以發布任何可疑當然可以質疑。

7

Läs allt!


12月10日,自由移民下寫入聯合國的會員國

12月10日,印為聯合國的文件,基本上打開了自由移民。

41

Läs allt!


同性婚姻可能在羅馬尼亞被禁止

同性婚姻可能在羅馬尼亞被禁止

同性婚姻可能在羅馬尼亞受到禁止。本週末,國投是或否修改憲法,以便只有婚姻必須是一個男人和一個女人之間的結合。

7

Läs allt!


Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


聖靈是從地球在被提取出

通過評論LelFA 

小號在狂喜

至於是誰的討論“是可以克服的。” 讓我們來看看koinegrekiska基本的文本。

56

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

什麼是全球化

通過評論LelFA 

什麼是全球化

全球化簡直就是一個民族的身份做各方面的攻擊,而歐盟是其主要組織 - 至少在政治上。 

54

Läs allt!


猶太人在特拉維夫夢想的狂喜

歡天喜地

“我的夢想,吹號,我跑到前門,看出來了。成千上萬的來自以色列國人民正在制定穿過雲層,他們都穿著白袍,天空分裂和天使加百列是上天下和吹小號。“

24

Läs allt!


不需要的部分14

耳朵

在農村在寄養家庭中長大的令人震驚的故事。

14

Läs allt!


恭喜馬勒林德伯格89年

今天是傳說中的傳道者馬勒林德伯格89年!他出生第二十九萬零九百二十九馬勒恭喜!

11

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, tisdag 16 oktober 2018 kl. 03:56

Jesus söker: Finn!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16400人因地震和海嘯在​​印尼被殺

近400人被地震和隨後的海嘯在印尼的蘇拉威西島殺害。關於為多人受傷,許多失踪。 

3

Läs allt!


Senaste kommentarer


遮遮掩掩三邊委員會的安妮·盧夫成員

三邊委員會

今天揭示綠黨厄Schlaug和中心黨領袖安妮·盧夫的瑪瑙林霍爾姆是秘密的全球主義精英組織,三邊委員會的成員。 

205

Läs allt!


請問安妮·盧夫首相?

請問安妮·盧夫首相?

圖片:vn.se. 

成為中心黨領袖安妮·盧夫應邀在2017年彼爾德伯格會議,她將成為瑞典下一任首相?

21

Läs allt!


8歲女孩在新婚之夜死了

8歲女孩在新婚之夜死了

一個穆斯林的8歲女孩在也門在新婚之夜死了! 

32

Läs allt!


葉子已經下降 - 會有一個復甦了嗎?

葉子已經下降

斯蒂凡·洛夫文是今天上午投出總理。現在發生的事情,並在瑞典發生了什麼?人們會變成神?會不會有復興?

35

Läs allt!


不需要的 - 部分十三

眼

在這一部分,我會告訴你,其中關於我從來沒有告訴她發生了什麼事,當我在中學的令人震驚的事件其他的事情。一切都是真實的,但人有些名稱已被更改或不命名。 

7

Läs allt!


婚後的生活

婚後的生活

但是,如果他們不能住avhållsamt他們要結婚,是因為它比慾望燃燒結婚。

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

30

Läs allt!


不需要的 - 部分十二

克里斯特Åberg與農場貓

了解我的序列的無用的令人震驚的未來。在本節中,我變得既出手,出手刺傷。

8

Läs allt!


這是不合聖經為世界在耶路撒冷祈禱國家

這是不合聖經為世界的以色列國家祈禱

圖片:今天的世界。 

4000祈禱領導人聚集在耶路撒冷在以色列對世界各國祈禱。這聽起來不錯,但它只是一個障礙:這是完全不符合聖經!

34

Läs allt!


奧巴馬:我們不需要一個救世主,或彌賽亞

在這個令人震驚的視頻,美國前總統奧巴馬,我們並不需要一個救世主,或者救世主,但只是老實勤快的人說。

26

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 422 526 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 947 bloggartiklar, 90 787 kommentarer och 58 994 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp