204 online! | Sidvisningar idag: 124 010 | Igår: 195 434 |

www.apg29.nu

Annons

瑞典教會稱耶穌“母雞”

通過布里特評論 

瑞典教會稱耶穌“母雞”

圖文:快。 

瑞典教會登廣告,並歡迎市民在馬槽裡慶祝耶穌的生日。在廣告中稱耶穌“母雞”。“母雞”誕生時,快樂的父母瑪麗和約瑟夫都在移動。

對不起!但我覺得我一定要把這件事,它也適用於兒童,但以不同的方式!它永遠不會結束於侮辱一個提示,請訪問吧!這感覺就像一個違反耶穌基督。

瑞典教會稱耶穌“母雞”

瑞典教會登廣告,並歡迎市民在馬槽裡慶祝耶穌的生日。“母雞”誕生時,快樂的父母瑪麗和約瑟夫都在移動。

在所謂的耶穌“母雞”院長蘇珊廣告信耶穌是超出了男人和女人。

我們並不想做愛寶寶立刻院長蘇珊說。

- 這是一個負擔,我們總是談論上帝“,他”我們不能改變文本的聖經,但我們可以改變我們在這裡提出來的方式。

耶穌是“他”,“他”,“兒子”

神愛上帝的世界裡,他  給他的獨生兒子,叫一切信他的,不至滅亡,反得永生。

最後,不知道孩子他們是和如何他們應該做的!


布里特

評論

性交階段7歲


---
注意:閱讀由除我之外的人寫郵件和文章,(克里斯特Åberg,創始人Apg29),可能有意見,我並不總是份額,這也適用於評論。我的文章一般都是無符號的。  


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg Thursday 28 December 2017 15:54 | #hen #svenska kyrkan #förförelse #genus #avfall | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


41 kommentarer

bengt

extremt och sorgligt

Svara -   - 28/12-17 16:05 -


Tua Öling

Jag avskyr ordet hen! Jesus måste få vara han

Svara -   - 28/12-17 16:31 -


Tua Öling

Oj! Nu kom två av samma i misstag.

Svara -   - 28/12-17 16:32 -


Kalle

ut med månglarna!

Svara -   - 28/12-17 16:33 -


Sam G Ö

Ja vad skall man säga om detta påhitt? Svenska språket börjar bli så urvattnat. Jesus är ingen hen = "höna". Han är en man, Världens Frälsare, Guds Son, om honom säger man inte hen! Men så här blir det då feminismen sitter i kyrkans högsäte, där råder nu Isebels ande!

Svara -   - 28/12-17 17:38 -


Niklas Jönsson

Ordet hen använder man bara när man är osäker på om det är en han eller hon bland människor, men i det här fallet finns det ju ingen som helst tvekan att Jesus är en han.För stackars flickor när de blir döpta och får pojknamn i framtiden eller pojkar som blir döpta och får flicknamn, ja det kan bli riktigt tokigt om vill sig riktigt illa.

Svara -   - 28/12-17 18:05 -


Sss

Jag blir matt av all ogudaktighet!!!!!!! Jeeesuus kom!

Svara -   - 28/12-17 18:56 -


Katrina

Finner inga ord.........det passar inte i svenska språket, vi har han/hon och det.

Och hur låter den ackusativformerna av "hen" ?

Ha det gott alla och GVD

Svara -   - 28/12-17 18:59 -


Katrina

Svar till Sss.

Ja, det har gått för långt redan....hädelse, ren blasfemi

Svara -   - 28/12-17 19:01 -


Lena Henricson

Svar till Niklas Jönsson

Dop och namngivning hör inte ihop. Också på den tiden,när jag fortfarande trodde att barndopet var bibliskt förstod jag detta. Men jag kan tycka att det kan vara motiverat,om t.ex en muslim låter döpa sig, att han eller hon tar sig ett kristet namn.

Svara -   - 28/12-17 19:07 -


Nisse

Det som oroar mig mest med detta är att jag själv inte längre ids bli upprörd över alla stolligheter som predikas i olika kyrkor och samfund, med svenska kyrkan i spetsen.

Svara -   - 28/12-17 19:47 -


Lasse präst

Svenska Kyrkan styrs inte längre av Bibeln,traditionen och bekännelsen utan av vad som är politiskt korrekt.Därför dessa ständiga teologiska stolligheter.Fader är Guds förbundsnamn och han har en son-så tror, lär och bekänner den heliga allmänneliga och apostoliska kyrkan. Går man in och ändrar i dessa begrepp får det i längden allvarliga teologiska ,andliga och själavårdsmässiga följder.

Svara -   - 28/12-17 21:05 -


Ann-Sofie Walaunet

Läst på Facebook/Twitter idag: "När Gud Moder kommer tillbaka nästa gång bär hon hijab", predikas det i Ålidhemskyrkan i Umeå.

Jag saknar ord...

Svara -   - 28/12-17 21:34 -


Katrina

Svar till Ann-Sofie Walaunet.

Man borde avskeda denne präst omgående.

Kristna väntar på Herren Jesus Kristus, vår Konung.

Svara -   - 28/12-17 22:12 -


Pauline L

Bedrövligt, djävulen drar sig inte för nåt, han twistar sanningen som han vet gör människor missar frälsningen Jesus gett oss... den förloraren t.o.m. företäller sig till Jesus om du inte själv låter dig upplysas av Guds ord... det är verkligen tid för Guds barn och folk att marinera sig med Guds ord som är enda motgiftet mot djävulen och hans demonarmé som vet att deras dagar är räknade, för snart är befrielsens dag här då ondskan ej längre ska vara och Jesus för evigt är på tronen!!!🤗

Svara -   - 28/12-17 22:18 -


Tomas N

Det är glädjande meden enighet över hur tokigt och farligt detta är,men vad skall man säga och göra rent konkret ,förutom att givetvis be över detta?

Det som sker är en blandning av obibliska och sekulära och ockulta ideer som tar över och dessa ledare följer med glädje denna trend i kärlekens namn.

Jag tycker för det första det är en väldigt god ide att bojkotta ordet hen eftersom huvudsyftet är att vara en språngbräda för att riva ned könsbarriärer.

Det är en allvarlig lögn och villfarelse som leder dessa feminister (av bägge könen) att ha denna starka rädsla för det som är Guds ordning där manligt och kvinnligt har givna roller och uppgifter. Tror man på den lögnen så har man öppnat sig för ideer som har med kränkthet och att riva ned "könsmaktsordningar"

Och även om vissa pastorer i SVK eller liknande inte tänker i de här banorna ,så lär vi få se exempel på att de böjer sig för de starka åsikter isom vill åt detta håll,dvs vända upp och ned på Guds ordning och utmana auktoriteten och sanningen

Det behövs väl valda röster som adresserar detta ,så det kommer jag be för och göra min egen röst hörd på det sätt som Gud leder till. Men tyst skall man inte vara

Svara -   - 28/12-17 23:08 -


J.J.

Svar till Ann-Sofie Walaunet.

Vedervärdigt!

Kan du länka till detta är du vänlig?

Svara -   - 28/12-17 23:13 -


Anna Ivar

Svar till Tua Öling.

Ja, Jesus ÄR Han!!

Svara -   - 28/12-17 23:42 -


Per

Vedervärdigt. När man inte trodde det kunde bli värre, blir det alltjämt värre ändå. Det är svårt att inte se detta som en del av "det stora avfallet" inom kyrkan i den sista tiden.

Förutom feminism, sodomi, otukt, perversion, hädelse med mera, tar sig även ren ockultism (läs satanism) in i vissa kyrkorörelser knutet till bland annat Bethel i USA.

Karismatiker som använder "Kristna Tarot Kort" för att förutspå personers öden.

Karismatiker använder "Kristet Ouija Bord" för att kommunicera med "Änglar".

https://www.apg29.nu/a/15v

Svara -   - 28/12-17 23:51 -


J.J.

Svar till Anna Ivar.

Ja! Gud Fader, Gud Sonen (Jesus) och den Helige Ande är HAN.

Svara -   - 28/12-17 23:59 -


J.J.

Svar till Per.

Ockultism, gnosticism, mystik och häxtkraft är det "nya dvs new age" men det är egentligen "old age". Läs Kolosserbrevet där Paulus går igenom hur vi ska bemöta detta!

Paulus stred mot dessa irrläror och andemakter på sin tid. Det här är egentligen inget nytt under solen men det är alltjämt lika farligt och förrädiskt!

Det skall du inte röra, det skall du inte smaka, det skall du inte ta på". Kol 2:21

Låt er inte fråndömas segerkransen av någon som ger sig hän åt 'ödmjukhet' och går upp i syner av änglarnas tillbedjan och som utan orsak är uppblåst i sitt köttsliga sinne och inte håller sig till honom som är huvudet (Jesus). Kol 2:18-19

Svara -   - 29/12-17 00:10 -


Christer Åberg

Svar till J.J..

Jag hittade det här: https://www.apg29.nu/a/4hj

Svara -   - 29/12-17 00:28 -


J.J.

Svar till Christer Åberg.

Täck så mycket Christer.

Svara -   - 29/12-17 00:30 -


Per

På våra vägar finns en markering på vardera sida som visar var vägen slutar. Kör man över denna markering något med bilens hjul händer normalt sett ingenting, då det är någon decimeters marginal till diket. Fortsätter man lite till går det säkert också bra, men till slut tar det en ände med att man kör ner i diket med risk för livet.

På liknande sätt har skett med kyrkan. Först gör man avkall på Guds ord och börjar tillåta kvinnliga präster och pastorer då man inte ser något problem med det och tycker att man inte bör tolka bibeln så strikt. Och det verkade fungera utan problem, folk var nöjda och Guds ord predikades. Men går man över en gräns kan man likaväl fortsätta. Sambo blev ok. Skilsmässa blev ok. Homosexualitet blev ok. Lesbiska präster och biskopar blev ok. Samarbete med islam blev ok. Att tolka och påpeka bibeln som det står ordagrant blev däremot inte ok. Nu är kyrkan snart körd...

Jesus berättade att vägen till fördärvet är bred och att vägen till himmelriket är smal. För att inte falla av vägen behöver vi hålla oss noga inom Guds ords givna gränser.

Svara -   - 29/12-17 00:44 -


J.J.

Svar till Per.

Amen! Mycket bra skrivet.

G v d!

Svara -   - 29/12-17 00:55 -


bengt

luther skulle gråta om han visste vad som

skett i svenska kyrkan

Svara -   - 29/12-17 09:01 -


bengt

kvinnliga präster och pastorer är oftast

mer liberala än manliga

Svara -   - 29/12-17 09:05 -


Rolf

Varför all denna förändringsbenägenhet i Svenska kyrkan? Vad är målet eller är det något som sker som vi inte har kontroll över? Är det en agenda från en annan sida som styr utan att Svenska kyrkan förstår? En ond sida. Inte sker förändringar inom islam, hinduismen eller hur? Varför förföljs kristendomen mest just i våra dagar? I övrigt är ordet hen idiotiskt. Vi har klarat oss utan detta ord i all tid tills nu. Det är ett skapat ord för att provocera och dölja. Tidigare har vi klarat oss med ordet denne eller personen när vi inte vetat kön på den som vi beskriver. Idag döljs könet även när media vet. Varför sker detta och varför, åter likt ovan, i vår tid?

Svara -   - 29/12-17 09:25 -


JL

Jag läser och håller med i många kommentarer, rent etiskt. Alltså detta är fel vad de gör. Men någonstans måste ni gå vidare i från att bara gnälla. Förstå att dessa människor inte arbetar för att göra människor till kristna, de jobbar för en annan sida. De kommer flytta fram sina nivåer tills dess att vi säger stopp. Och vi skulle sagt stopp för länge sedan. Deras enda mål är att förlöjliga vår Herre och de kommer göra detta till absurdum.

Svara -   - 29/12-17 17:02 -


bengt

tyvärr är det nog så

Svara -   - 29/12-17 17:18 -


Hans Heller

Svar till Per.

Håller med om allt utom att det inte får finnas kvinnliga präster/pastorer. Ska man följa allt som Paulus skrev så var det många förbud men inget som Gud befallde utan det var den tidens regler man följde. Det är inget konstigt för vi har en pastor som låter sin fru predika och det är helt fantastiskt.

Svara -   - 29/12-17 18:35 -


J.J.

Svar till Hans Heller.

Jag tror Guds ord äger samma giltighet än idag. Gud har vakat över sitt ord. Jag böjer mig ödmjukt inför det som står och utgår från det.

Svara -   - 30/12-17 07:13 -


Svenne

Det sorgliga och bedrövliga tillståndet i Svenska kyrkan och de "fria" församlingarna beror uteslutande på ledarskapet och medlemmarna. Destruktiviteten och tillbakagången har orsakats av ledarskapets släpphänthet. De har undan för undan brutit ned grundvalarna för vad andligt liv och levande gudsgemenskap skall vara.

Det allvarligaste är den bristande respekten för det heliga och sanna Gudsordet. Bibelns budskap har man dragit ned till en så låg nivå, att det ska passa den världsliga livsstil som man vill tillämpa. Man vill inte följa bibelordet, därför att den talar emot synden.

Jag hörde berättas om en pastor, som medverkade i en kyrka. Under sin predikan läste han Bibelordet utan att göra några kommentarer. Efter gudstjänsten var det någon som sa: "Det var en dömande predikant". Men de som sa detta dömdes inte av predikanten, utan av bibelordet.

Så är det! Man vill plocka bort det som är rannsakande och behålla det som är behagligt för köttet. Sådant som kliar i öronen.

Vi förkunnare och vanliga medlemmar har inte tänt någon moteld. Ledarna har varit för fega att ta itu med missförhållandena. Det finns knappt några gränser längre, utan det mesta är tillåtet i kristna kretsar. Nu uppbär vi skörden av slappheten i våra led. Vi får skörda vad vi har sått.

Svara -   - 30/12-17 10:03 -


bengt

och man förmanar inte längre
vilket är nödvändigt att göra

Svara -   - 30/12-17 11:05 -


Harriet Bouvin

Kommentarerna här är väl aldrig så många som när det pratas om kön?

Och vad berättar det?

Svara -   - 1/1-18 06:23 -


Harriet Bouvin

Kommentarerna här är väl aldrig så många som när det pratas om kön?

Och vad berättar det?

Svara -   - 1/1-18 06:24 -


Lysell

Harriet

Jag tycker du skall sluta snacka desinformation.

Jag känner mig som en man, jag är en man kommer alltid att vara det. Jag tvingar ingen annan att tycka som jag. Jag respekterar andra. Du och dina gelikar kan använda vilka ord och maktspråk ni vill för mig tvingar du inte att benämna någon för något som inte existerar. Hen är inget substantiv eller Svenskt ord. I så fall är du en "Fjan". Ett ord jag uppfann nyss och du som jurist vet väl vad jag menar.

säger "mannen" lysell

och gott nytt år på dig

GVD

Svara -   - 1/1-18 08:46 -


Harriet Bouvin

Svar till Lysell.

Eftersom du önskar mig gott nytt år, så får jag önska dig detsamma där också du inskaffar dig kunskaper om hjärnans kemi.

Till skillnad mot dig sedan och med undantag för min egna familj så saknar jag behov av "gelikar".

Svara -   - 1/1-18 17:57 -


J.J.

Blir tämligen skrattretande att du talar om hjärnans kemi och insinuerar att Lysell har fel när de argument du anfört tidigare dels inte finns och dels bevisats komma från en person som med egna ord medgett lögner och överdrifter i sin avhandling.

Jag ska ge dig ett väldigt enkelt råd utöver Bibelns enkla sanning: ta dig en titt mellan benen och du ser att Gud skapat oss till man och kvinna. Man och kvinna hör ihop och passar ihop. Vänd om och inse att du är lurad av djävulen. Gud och vår Herre Jesus Kristus har aldrig avsett att en man ska ligga med en man eller en kvinna med en kvinna ty det är en styggelse inför HERREN. Det står tydligt och klart i såväl NT som GT.

Med det sagt så finns det hjälp att få: om vi bekänner våra synder är Gud trofast och förlåter oss. Vänd dig bort från mormonismen, praktisera inte homosexualitet och lev inte i samboskap med en kvinna för det "äktenskapet" är inte välsignat av Gud.

Du är säkert fin och duktig på olika sätt men det hjälper inte utan du måste ta emot Jesus Kristus Guds Son, Ordet som det står skrivet om i Bibeln. Det är underbara nyheter för var och en: Jesus dog och uppstod för dig och mig. Blodet som rann på träkorset tar bort världens synder och frälser den som ber om befrielse. Be vår Herre redan ikväll och omvänd dig och du kommer bli fri om du vill.

Svara -   - 1/1-18 22:06 -


bengt

ja Gud vill ju att alla ska bli frälsta

Svara -   - 2/1-18 09:09 -


Harriet Bouvin

Svar till Lasse präst.

Men om du nu verkligen är präst - som du här utger dig för att vara - har du i så fall informerat din församling om, att du inte delar Svenska kyrkans uppfattning idag?

För normalt företräder vi väl inte åsikter som vi saknar?

Svara -   - 6/1-18 02:42 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?在菲律賓傳教使團在九月

通過閱讀郵件約爾根·米爾頓 

當我六年前首次訪問菲律賓的ATI的人,我簡直不敢相信愛情我會得到這些人。 

0

Läs allt!


伙計,你是不是豬!

通過評論卡特里娜 

伙計,你是不是豬!

圖片:Aftonbladet。 

人起源於豬,因為它在Aftonbladet說,它必須是真實的。

3

Läs allt!


一窺患難

通過了Mikael Walfridsson 

日晷在沙

當我們談論的陣痛,它確實是一個準備和通知,這裡面啟示錄預測。 

5

Läs allt!


100輛汽車在幾個城市焚燒 - 恐怖主義罪行

哥德堡汽車火災

Frölunda托格哥德堡在星期一晚上。圖片:扎格羅斯哈馬。 

汽車起火在哥德堡地區多處進行設置,而且在特羅爾海坦,呂瑟希爾和法爾肯貝里。約100輛汽車被燒毀的地區。

83

Läs allt!


傲慢肯定暴力,虐待狂和毒品

傲慢狗

傲慢肯定暴力和虐待狂,並煽動觀眾:“享受親近和距離,壓痛及虐待狂,美學和支配。”

21

Läs allt!


為什麼要結婚?

為什麼要結婚?

為什麼要結婚?是否有性行為或者是有一個更大的目的是什麼?

15

Läs allt!


狗拿到包 - 必須簽署人的身份證明

一隻狗從PostNord收到一個包

圖片:Aftonbladet。 

狗茶屋是從英國郵寄包。但要獲得包是狗本身有找回它,出示身份證,並用他的爪子已被有色與印台登錄。

30

Läs allt!


男人,你是不是貓!

貓

幾年前,我在Aftonbladet的網絡電視看到了一個年輕女子誰想到她是一隻貓。 

10

Läs allt!


不要回輪到所多瑪

所多瑪和蛾摩拉

地塊從所多瑪的罪杉之城保存,當他被軍隊綁架。亞伯蘭後已經介入,救出羅得和他的家庭和人民,因為他們回到了罪杉之城。我的朋友:你們已經被拯救後,您一定不能回頭多瑪。 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


生活書店的話語充滿了天主教文獻

通過閱讀郵件佩爾·林德伯格 

沒有其他的神由Arne Imsen

這本書“沒有其他神”的銷量已經超過我所夢寐以求的。第一個版本是現在出。 

39

Läs allt!


他看到史蒂芬·霍金在牧師地獄和惡魔的攻擊

通過閱讀郵件尼爾斯 

地獄

2018年4月15日上午,我開始,塞薩爾Sandova洪都拉斯,拜主和中午。12我看見主開始向我新的東西。認為上帝會繼續表現出更多的天國,但它並非如此。當上帝把從身體我的精神,但這次折騰的地方。

146

Läs allt!


什麼偉大的造物主,我們有!

必須看到!觀看此視頻令人難以置信的顯示偉大和強大的造物主!

3

Läs allt!


是什麼讓小偷?

Tjiven

“你會明白,如果房子的主人知道,當晚上小偷來了,然後他會保持清醒,不要讓任何人闖入他的家。”

8

Läs allt!


在光來到了同性戀

在光出來了

上天堂TV7,其中專業人士分享他們的見解和前同性戀者告訴自己,約悲喜和改變生活的遭遇淒美的,發人深省的紀錄片。

10

Läs allt!


瑞典的政治家,在黎巴嫩被捕小孩的父親

加布里埃爾MARAWGEH 

近一個月,羅尼Doumit,敘利亞基督教瑞典的政治家,父親小的孩子,在黎巴嫩被逮捕是模糊的。 

4

Läs allt!


Annons


在馬薩諸塞州的同性戀婚姻的後果

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

查看天堂TV7慘痛紀錄片“同性婚姻在馬薩諸塞州的後果”。 

14

Läs allt!


克里斯特Åberg仍不敢恭維耶穌

克里斯特Åberg - 誰擁有耶穌的博客

Chris是基督徒和非基督徒在瑞典之間的知名博主。他在回答當前社會和個人問題提供了耶穌。女主人丹妮拉Persin。

0

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, fredag 17 augusti 2018 kl. 15:41

Jesus söker: Verner, Valter!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


克里斯特Åberg在Apg29電視

克里斯特Åberg在Apg29電視。

通過簡單的手段我已經在我的臥室裡做了成電視演播室!這怎麼可能?

2

Läs allt!


Senaste kommentarer

Leif Boman : Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa

Lasse: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Alf: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Nils: Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Lena Henricson: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Bengt: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Lasse: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Karl Håkan Sandell: Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa

Karl Håkan Sandell: Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa

Karl Håkan Sandell: Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa

Lars Bråmå: Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa

Jessica: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Karl Håkan Sandell: Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Kalle: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Bertil Rosenius: Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Bengt: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Bertil Rosenius: Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Nils: Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Lasse: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Mikael W: Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet


現在,你會聽到! - Apg29由克里斯特Åberg

現在,你會聽到! - Apg29克里斯特Åberg。克里斯特Åberg彈唱和談論耶穌和Apg29.nu。

0

Läs allt!


傲慢的黑暗

五顏六色的黑暗

Claphaminstitutets的驕傲報告。 

傲慢展示了肯定的態度,藥物,虐待狂,疼痛和賣淫。

13

Läs allt!


更寬的視角

通過閱讀郵件大衛乙 

自定心在舊約約拿的尷尬佈道者。他逃脫神的呼召,但種種挫折之後,終於改變了主意。他從神逃脫是要了他的命。但是,儘管他最終做了什麼,神吩咐他,所以他的態度是自我為中心。

9

Läs allt!


Aftonbladet震驚的是婚姻是一個男人和一個女人的結合

Aftonbladet震驚的是婚姻是一個男人和一個女人的結合

圖片:Aftonbladet.se。 

“克羅地亞,保加利亞,拉脫維亞,立陶宛,波蘭,斯洛伐克和馬其頓甚至有定義婚姻是男人和女人,或其他憲法措辭阻止同性婚姻的憲法工會,”Aftonbladet在純嚇得寫道。

145

Läs allt!


要堅持耶穌 - 西奧和他的朋友們

要堅持耶穌 - 西奧和他的天堂TV7朋友。

4

Läs allt!


瑞典轟炸機神的審判火災?

JAS認證的飛機已經在達拉納轟炸森林火災Trängslet。 

22

Läs allt!


歐洲將在2025年獲得1.59億移民,根據聯合國的報告

移民危機的計劃?

圖片:voiceofeurope.com。 

歐洲將獲得1.59億流動人口,到2025年這表現在聯合國的一份報告,從2000。

113

Läs allt!


關於Apg29的驕傲假貨

文章Apg29傲慢黑客入侵,假

在Apg29的驕傲的一篇文章被黑客攻擊和偽造的2017年。 

在某些情況下,是Apg29砍死在2017年博客網站目前擁有近17 000項,所以很容易錯過被摧毀,然後砍死的文章。

7

Läs allt!


瑞典的復興之火的預言

通過閱讀郵件尼爾斯 

預言

圖片:varldenidag.se。 

終於來了!主的希望的話,如果在復興瑞典的火! 

29

Läs allt!


在患難之日求告我

通過閱讀郵件凱蒂 

溫暖的陽光

我覺得我們必須為誰已經撤離家園的災民祈禱。他們了解耶穌,並與他的個人關係,他們得救了! 

5

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 379 974 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 773 bloggartiklar, 87 218 kommentarer och 57 613 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp