1 096 online! | Sidvisningar idag: 78 339 | Igår: 268 243 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

瑞典教會稱耶穌“母雞”

通過布里特評論 

瑞典教會稱耶穌“母雞”

圖文:快。 

瑞典教會登廣告,並歡迎市民在馬槽裡慶祝耶穌的生日。在廣告中稱耶穌“母雞”。“母雞”誕生時,快樂的父母瑪麗和約瑟夫都在移動。

對不起!但我覺得我一定要把這件事,它也適用於兒童,但以不同的方式!它永遠不會結束於侮辱一個提示,請訪問吧!這感覺就像一個違反耶穌基督。

瑞典教會稱耶穌“母雞”

瑞典教會登廣告,並歡迎市民在馬槽裡慶祝耶穌的生日。“母雞”誕生時,快樂的父母瑪麗和約瑟夫都在移動。

在所謂的耶穌“母雞”院長蘇珊廣告信耶穌是超出了男人和女人。

我們並不想做愛寶寶立刻院長蘇珊說。

- 這是一個負擔,我們總是談論上帝“,他”我們不能改變文本的聖經,但我們可以改變我們在這裡提出來的方式。

耶穌是“他”,“他”,“兒子”

神愛上帝的世界裡,他  給他的獨生兒子,叫一切信他的,不至滅亡,反得永生。

最後,不知道孩子他們是和如何他們應該做的!


布里特

評論

性交階段7歲


---
注意:閱讀由除我之外的人寫郵件和文章,(克里斯特Åberg,創始人Apg29),可能有意見,我並不總是份額,這也適用於評論。我的文章一般都是無符號的。  


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Thursday 28 December 2017 15:54 | #hen #svenska kyrkan #förförelse #genus #avfall | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


41 kommentarer

bengt

extremt och sorgligt

Svara -   - 28/12-17 16:05 -


Tua Öling

Jag avskyr ordet hen! Jesus måste få vara han

Svara -   - 28/12-17 16:31 -


Tua Öling

Oj! Nu kom två av samma i misstag.

Svara -   - 28/12-17 16:32 -


Kalle

ut med månglarna!

Svara -   - 28/12-17 16:33 -


Sam G Ö

Ja vad skall man säga om detta påhitt? Svenska språket börjar bli så urvattnat. Jesus är ingen hen = "höna". Han är en man, Världens Frälsare, Guds Son, om honom säger man inte hen! Men så här blir det då feminismen sitter i kyrkans högsäte, där råder nu Isebels ande!

Svara -   - 28/12-17 17:38 -


Niklas Jönsson

Ordet hen använder man bara när man är osäker på om det är en han eller hon bland människor, men i det här fallet finns det ju ingen som helst tvekan att Jesus är en han.För stackars flickor när de blir döpta och får pojknamn i framtiden eller pojkar som blir döpta och får flicknamn, ja det kan bli riktigt tokigt om vill sig riktigt illa.

Svara -   - 28/12-17 18:05 -


Sss

Jag blir matt av all ogudaktighet!!!!!!! Jeeesuus kom!

Svara -   - 28/12-17 18:56 -


Katrina

Finner inga ord.........det passar inte i svenska språket, vi har han/hon och det.

Och hur låter den ackusativformerna av "hen" ?

Ha det gott alla och GVD

Svara -   - 28/12-17 18:59 -


Katrina

Svar till Sss.

Ja, det har gått för långt redan....hädelse, ren blasfemi

Svara -   - 28/12-17 19:01 -


Lena Henricson

Svar till Niklas Jönsson

Dop och namngivning hör inte ihop. Också på den tiden,när jag fortfarande trodde att barndopet var bibliskt förstod jag detta. Men jag kan tycka att det kan vara motiverat,om t.ex en muslim låter döpa sig, att han eller hon tar sig ett kristet namn.

Svara -   - 28/12-17 19:07 -


Nisse

Det som oroar mig mest med detta är att jag själv inte längre ids bli upprörd över alla stolligheter som predikas i olika kyrkor och samfund, med svenska kyrkan i spetsen.

Svara -   - 28/12-17 19:47 -


Lasse präst

Svenska Kyrkan styrs inte längre av Bibeln,traditionen och bekännelsen utan av vad som är politiskt korrekt.Därför dessa ständiga teologiska stolligheter.Fader är Guds förbundsnamn och han har en son-så tror, lär och bekänner den heliga allmänneliga och apostoliska kyrkan. Går man in och ändrar i dessa begrepp får det i längden allvarliga teologiska ,andliga och själavårdsmässiga följder.

Svara -   - 28/12-17 21:05 -


Ann-Sofie Walaunet

Läst på Facebook/Twitter idag: "När Gud Moder kommer tillbaka nästa gång bär hon hijab", predikas det i Ålidhemskyrkan i Umeå.

Jag saknar ord...

Svara -   - 28/12-17 21:34 -


Katrina

Svar till Ann-Sofie Walaunet.

Man borde avskeda denne präst omgående.

Kristna väntar på Herren Jesus Kristus, vår Konung.

Svara -   - 28/12-17 22:12 -


Pauline L

Bedrövligt, djävulen drar sig inte för nåt, han twistar sanningen som han vet gör människor missar frälsningen Jesus gett oss... den förloraren t.o.m. företäller sig till Jesus om du inte själv låter dig upplysas av Guds ord... det är verkligen tid för Guds barn och folk att marinera sig med Guds ord som är enda motgiftet mot djävulen och hans demonarmé som vet att deras dagar är räknade, för snart är befrielsens dag här då ondskan ej längre ska vara och Jesus för evigt är på tronen!!!🤗

Svara -   - 28/12-17 22:18 -


Tomas N

Det är glädjande meden enighet över hur tokigt och farligt detta är,men vad skall man säga och göra rent konkret ,förutom att givetvis be över detta?

Det som sker är en blandning av obibliska och sekulära och ockulta ideer som tar över och dessa ledare följer med glädje denna trend i kärlekens namn.

Jag tycker för det första det är en väldigt god ide att bojkotta ordet hen eftersom huvudsyftet är att vara en språngbräda för att riva ned könsbarriärer.

Det är en allvarlig lögn och villfarelse som leder dessa feminister (av bägge könen) att ha denna starka rädsla för det som är Guds ordning där manligt och kvinnligt har givna roller och uppgifter. Tror man på den lögnen så har man öppnat sig för ideer som har med kränkthet och att riva ned "könsmaktsordningar"

Och även om vissa pastorer i SVK eller liknande inte tänker i de här banorna ,så lär vi få se exempel på att de böjer sig för de starka åsikter isom vill åt detta håll,dvs vända upp och ned på Guds ordning och utmana auktoriteten och sanningen

Det behövs väl valda röster som adresserar detta ,så det kommer jag be för och göra min egen röst hörd på det sätt som Gud leder till. Men tyst skall man inte vara

Svara -   - 28/12-17 23:08 -


J.J.

Svar till Ann-Sofie Walaunet.

Vedervärdigt!

Kan du länka till detta är du vänlig?

Svara -   - 28/12-17 23:13 -


Anna Ivar

Svar till Tua Öling.

Ja, Jesus ÄR Han!!

Svara -   - 28/12-17 23:42 -


Per

Vedervärdigt. När man inte trodde det kunde bli värre, blir det alltjämt värre ändå. Det är svårt att inte se detta som en del av "det stora avfallet" inom kyrkan i den sista tiden.

Förutom feminism, sodomi, otukt, perversion, hädelse med mera, tar sig även ren ockultism (läs satanism) in i vissa kyrkorörelser knutet till bland annat Bethel i USA.

Karismatiker som använder "Kristna Tarot Kort" för att förutspå personers öden.

Karismatiker använder "Kristet Ouija Bord" för att kommunicera med "Änglar".

https://www.apg29.nu/a/15v

Svara -   - 28/12-17 23:51 -


J.J.

Svar till Anna Ivar.

Ja! Gud Fader, Gud Sonen (Jesus) och den Helige Ande är HAN.

Svara -   - 28/12-17 23:59 -


J.J.

Svar till Per.

Ockultism, gnosticism, mystik och häxtkraft är det "nya dvs new age" men det är egentligen "old age". Läs Kolosserbrevet där Paulus går igenom hur vi ska bemöta detta!

Paulus stred mot dessa irrläror och andemakter på sin tid. Det här är egentligen inget nytt under solen men det är alltjämt lika farligt och förrädiskt!

Det skall du inte röra, det skall du inte smaka, det skall du inte ta på". Kol 2:21

Låt er inte fråndömas segerkransen av någon som ger sig hän åt 'ödmjukhet' och går upp i syner av änglarnas tillbedjan och som utan orsak är uppblåst i sitt köttsliga sinne och inte håller sig till honom som är huvudet (Jesus). Kol 2:18-19

Svara -   - 29/12-17 00:10 -


Christer Åberg

Svar till J.J..

Jag hittade det här: https://www.apg29.nu/a/4hj

Svara -   - 29/12-17 00:28 -


J.J.

Svar till Christer Åberg.

Täck så mycket Christer.

Svara -   - 29/12-17 00:30 -


Per

På våra vägar finns en markering på vardera sida som visar var vägen slutar. Kör man över denna markering något med bilens hjul händer normalt sett ingenting, då det är någon decimeters marginal till diket. Fortsätter man lite till går det säkert också bra, men till slut tar det en ände med att man kör ner i diket med risk för livet.

På liknande sätt har skett med kyrkan. Först gör man avkall på Guds ord och börjar tillåta kvinnliga präster och pastorer då man inte ser något problem med det och tycker att man inte bör tolka bibeln så strikt. Och det verkade fungera utan problem, folk var nöjda och Guds ord predikades. Men går man över en gräns kan man likaväl fortsätta. Sambo blev ok. Skilsmässa blev ok. Homosexualitet blev ok. Lesbiska präster och biskopar blev ok. Samarbete med islam blev ok. Att tolka och påpeka bibeln som det står ordagrant blev däremot inte ok. Nu är kyrkan snart körd...

Jesus berättade att vägen till fördärvet är bred och att vägen till himmelriket är smal. För att inte falla av vägen behöver vi hålla oss noga inom Guds ords givna gränser.

Svara -   - 29/12-17 00:44 -


J.J.

Svar till Per.

Amen! Mycket bra skrivet.

G v d!

Svara -   - 29/12-17 00:55 -


bengt

luther skulle gråta om han visste vad som

skett i svenska kyrkan

Svara -   - 29/12-17 09:01 -


bengt

kvinnliga präster och pastorer är oftast

mer liberala än manliga

Svara -   - 29/12-17 09:05 -


Rolf

Varför all denna förändringsbenägenhet i Svenska kyrkan? Vad är målet eller är det något som sker som vi inte har kontroll över? Är det en agenda från en annan sida som styr utan att Svenska kyrkan förstår? En ond sida. Inte sker förändringar inom islam, hinduismen eller hur? Varför förföljs kristendomen mest just i våra dagar? I övrigt är ordet hen idiotiskt. Vi har klarat oss utan detta ord i all tid tills nu. Det är ett skapat ord för att provocera och dölja. Tidigare har vi klarat oss med ordet denne eller personen när vi inte vetat kön på den som vi beskriver. Idag döljs könet även när media vet. Varför sker detta och varför, åter likt ovan, i vår tid?

Svara -   - 29/12-17 09:25 -


JL

Jag läser och håller med i många kommentarer, rent etiskt. Alltså detta är fel vad de gör. Men någonstans måste ni gå vidare i från att bara gnälla. Förstå att dessa människor inte arbetar för att göra människor till kristna, de jobbar för en annan sida. De kommer flytta fram sina nivåer tills dess att vi säger stopp. Och vi skulle sagt stopp för länge sedan. Deras enda mål är att förlöjliga vår Herre och de kommer göra detta till absurdum.

Svara -   - 29/12-17 17:02 -


bengt

tyvärr är det nog så

Svara -   - 29/12-17 17:18 -


Hans Heller

Svar till Per.

Håller med om allt utom att det inte får finnas kvinnliga präster/pastorer. Ska man följa allt som Paulus skrev så var det många förbud men inget som Gud befallde utan det var den tidens regler man följde. Det är inget konstigt för vi har en pastor som låter sin fru predika och det är helt fantastiskt.

Svara -   - 29/12-17 18:35 -


J.J.

Svar till Hans Heller.

Jag tror Guds ord äger samma giltighet än idag. Gud har vakat över sitt ord. Jag böjer mig ödmjukt inför det som står och utgår från det.

Svara -   - 30/12-17 07:13 -


Svenne

Det sorgliga och bedrövliga tillståndet i Svenska kyrkan och de "fria" församlingarna beror uteslutande på ledarskapet och medlemmarna. Destruktiviteten och tillbakagången har orsakats av ledarskapets släpphänthet. De har undan för undan brutit ned grundvalarna för vad andligt liv och levande gudsgemenskap skall vara.

Det allvarligaste är den bristande respekten för det heliga och sanna Gudsordet. Bibelns budskap har man dragit ned till en så låg nivå, att det ska passa den världsliga livsstil som man vill tillämpa. Man vill inte följa bibelordet, därför att den talar emot synden.

Jag hörde berättas om en pastor, som medverkade i en kyrka. Under sin predikan läste han Bibelordet utan att göra några kommentarer. Efter gudstjänsten var det någon som sa: "Det var en dömande predikant". Men de som sa detta dömdes inte av predikanten, utan av bibelordet.

Så är det! Man vill plocka bort det som är rannsakande och behålla det som är behagligt för köttet. Sådant som kliar i öronen.

Vi förkunnare och vanliga medlemmar har inte tänt någon moteld. Ledarna har varit för fega att ta itu med missförhållandena. Det finns knappt några gränser längre, utan det mesta är tillåtet i kristna kretsar. Nu uppbär vi skörden av slappheten i våra led. Vi får skörda vad vi har sått.

Svara -   - 30/12-17 10:03 -


bengt

och man förmanar inte längre
vilket är nödvändigt att göra

Svara -   - 30/12-17 11:05 -


Harriet Bouvin

Kommentarerna här är väl aldrig så många som när det pratas om kön?

Och vad berättar det?

Svara -   - 1/1-18 06:23 -


Harriet Bouvin

Kommentarerna här är väl aldrig så många som när det pratas om kön?

Och vad berättar det?

Svara -   - 1/1-18 06:24 -


Lysell

Harriet

Jag tycker du skall sluta snacka desinformation.

Jag känner mig som en man, jag är en man kommer alltid att vara det. Jag tvingar ingen annan att tycka som jag. Jag respekterar andra. Du och dina gelikar kan använda vilka ord och maktspråk ni vill för mig tvingar du inte att benämna någon för något som inte existerar. Hen är inget substantiv eller Svenskt ord. I så fall är du en "Fjan". Ett ord jag uppfann nyss och du som jurist vet väl vad jag menar.

säger "mannen" lysell

och gott nytt år på dig

GVD

Svara -   - 1/1-18 08:46 -


Harriet Bouvin

Svar till Lysell.

Eftersom du önskar mig gott nytt år, så får jag önska dig detsamma där också du inskaffar dig kunskaper om hjärnans kemi.

Till skillnad mot dig sedan och med undantag för min egna familj så saknar jag behov av "gelikar".

Svara -   - 1/1-18 17:57 -


J.J.

Blir tämligen skrattretande att du talar om hjärnans kemi och insinuerar att Lysell har fel när de argument du anfört tidigare dels inte finns och dels bevisats komma från en person som med egna ord medgett lögner och överdrifter i sin avhandling.

Jag ska ge dig ett väldigt enkelt råd utöver Bibelns enkla sanning: ta dig en titt mellan benen och du ser att Gud skapat oss till man och kvinna. Man och kvinna hör ihop och passar ihop. Vänd om och inse att du är lurad av djävulen. Gud och vår Herre Jesus Kristus har aldrig avsett att en man ska ligga med en man eller en kvinna med en kvinna ty det är en styggelse inför HERREN. Det står tydligt och klart i såväl NT som GT.

Med det sagt så finns det hjälp att få: om vi bekänner våra synder är Gud trofast och förlåter oss. Vänd dig bort från mormonismen, praktisera inte homosexualitet och lev inte i samboskap med en kvinna för det "äktenskapet" är inte välsignat av Gud.

Du är säkert fin och duktig på olika sätt men det hjälper inte utan du måste ta emot Jesus Kristus Guds Son, Ordet som det står skrivet om i Bibeln. Det är underbara nyheter för var och en: Jesus dog och uppstod för dig och mig. Blodet som rann på träkorset tar bort världens synder och frälser den som ber om befrielse. Be vår Herre redan ikväll och omvänd dig och du kommer bli fri om du vill.

Svara -   - 1/1-18 22:06 -


bengt

ja Gud vill ju att alla ska bli frälsta

Svara -   - 2/1-18 09:09 -


Harriet Bouvin

Svar till Lasse präst.

Men om du nu verkligen är präst - som du här utger dig för att vara - har du i så fall informerat din församling om, att du inte delar Svenska kyrkans uppfattning idag?

För normalt företräder vi väl inte åsikter som vi saknar?

Svara -   - 6/1-18 02:42 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?禁止在兒童和成年人性變化

女孩OC男孩親吻

政府給調查員看在變性手術的立法。幾個星期前來到的建議:18歲以下兒童應該能夠接受生殖器手術!

4

Läs allt!


火山爆發 - 一個時代的標誌

通過了Mikael Walfridsson 

火山噴發

現在,因為我們在夏威夷,經歷爆炸性的火山噴發在基拉韋厄火山灰燼發送超過九千米以上的空氣中。 

4

Läs allt!


耶穌在Horsaryd機大廳

墊林德布洛姆

墊林德布洛姆。 

林德伯格是我在Horsaryd很​​獨特的會議墊Lindboms機大廳。 

1

Läs allt!


Boplats sökes till Almedalsveckan

Boplats sökes till Almedalsveckan Kontakta Christer Åberg

Jag söker febrilt efter någonstans att bo under Almedalsveckan i Visby på Gotland. Har du någon plats ledig för mig? Behöver bara något utrymme att sova! Hör av dig till mig Christer Åberg på på 070-935 66 96, eller: kontakt@apg29.nu. Tack!

2

Läs allt!


帕爾梅謀殺解決

瑞泰人

圖文:快。 

誰在奧洛夫·帕爾梅謀殺52歲的男子是自去年警方的主軌道殺手。

6

Läs allt!


同性戀已經常態化

兒童和裸體男子

不同的pridfefestivalerna將自己的小號在全國范圍內也消息今年夏天,媒體會有所幫助。 

24

Läs allt!


帳篷暑假前:如何折疊一個彈出式帳篷

現在的夏天,你得到關於如何折疊彈出帳篷擁有驚人的提示! 

0

Läs allt!


耶穌說他是神?

說聖經和耶穌,說他是神?這部影片揭示了明確的答案!

33

Läs allt!


所以,你會在聖靈的洗禮 - 克里斯特Åberg

五旬節!Apg29克里斯特Åberg - 所以你會在聖靈的洗禮。克里斯特Åberg演示舌頭和解釋!每個人都可以得到洗禮。

0

Läs allt!


我如何保存

由馬爾科Burazor閱讀郵件 

燈塔船

但也有少數會後,我決定,他們可以為我祈禱,使所有在我身上的手和祈禱,我感到上帝的存在和接受耶穌。這是我這輩子的生活做出的最好的決定。

6

Läs allt!


加沙地帶的暴力是部分瑞典援助

恐怖

在那裡的巴勒斯坦兒童被送到向前下火部分歸因於瑞典援助加沙邊境地區暴力事件。它說,以色列鑑賞家托馬斯·桑德爾。 

3

Läs allt!


良好的齋月希望瑞典教會

良好的齋月希望瑞典教會

圖片:Twitter的。 

瑞典教會侵犯時,他們希望風流齋月第一和第五誡。

32

Läs allt!


特朗普是耶路撒冷舉行的承諾的一個

克林頓,小布什,奧巴馬和特朗普給所有承諾以色列。唐納德·特朗普是耶路撒冷舉行的諾言總統的唯一的一個。

2

Läs allt!


哈馬斯允許加沙居民死亡,而不是從以色列接受醫療幫助

以色列,巴勒斯坦,儘管暴亂和恐怖活動,派出醫療救護,目前已全面恢復。

1

Läs allt!


一年一度的齋月臨近莫登

齋月2017年謀殺案

連日來,不斷有穆斯林可怕的恐怖主義。齋月的穆斯林聖月前甚至開始。 

5

Läs allt!


女權主義者卻象在歐洲電視網和韓元雞

歐洲電視網2018的冠軍,以色列搬予玩具聲優歌手Netta Barzilais。

18

Läs allt!


Annons


易裝癖者學齡前強制性?

令人震驚的高度關注 - 工作室Apg29克里斯特Åberg。今天的節目:選舉2018 - 所以這應該克里斯特Åberg投票。伊斯蘭教是和平?易裝癖者學齡前強制性?泰德Sandstedt,Nenne林德伯格林德伯格在歌唱。

0

Läs allt!


祈禱的穆斯林呼叫被允許在韋克 - 快樂主教

已更新!現在警方已經允許祈禱每週一次穆斯林呼叫韋克舍。主教很高興,認為這是明智的。

85

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 21, söndag 27 maj 2018 kl. 07:05

Jesus söker: Beda, Blenda!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


戰爭還是復興?

通過霍爾格·尼爾森 

戰爭或復興

早在幾年前警告Yonggi秋,他說。“瑞典有選擇的復興或戰爭。”

16

Läs allt!


Senaste kommentarer


Profetisk uppenbarelse år 1860

Av Holger Nilsson 

Ändens tid  O. G. Hedengren

Det har alltid funnits personer som rannsakat och forskat i Bibelns profetior och med den helige Andes hjälp fått ljus över vad som ska hända.

3

Läs allt!


Stefan Löfven attackerar frireligiösa

Statsministern attackerar frireligiösa

Bild: Världen idag. 

I sitt första maj-tal gick Sveriges socialdemokratiske statsminister Stefan Löfven till attack mot frireligiösa.

85

Läs allt!


Klädd i Guds rättfärdighet inför Lammets bröllop

Läsarmejl av nils 

Gift par

Inför Lammets bröllop som stundar, måste vi vara iklädda Guds rättfärdighet.

8

Läs allt!


惡魔踐踏頭

通過閱讀郵件大衛乙 

耶穌已經踐踏了魔鬼的頭

2

Läs allt!


古蘭經中,耶穌是不是聖經中耶穌

因此,古蘭經說耶穌並沒有死亡,沒有被釘十字架。伊斯蘭教否認耶穌受難想過。你否認耶穌死而復活,你不能保存。

4

Läs allt!


穆斯林:瑞典可以成為一個穆斯林國家

在克利潘穆斯林青年說多米尼克Driman清楚,使命是讓瑞典穆斯林和“瑞典將成為一個伊斯蘭國家。”

78

Läs allt!


你為什麼哭?

通過閱讀郵件大衛乙 

眼淚

8

Läs allt!


願景:挪威和瑞典的俄羅斯佔領

通過閱讀郵件尼爾斯 

俄羅斯士兵

一見到俄羅斯佔領挪威和瑞典,以及復興和狂喜!

68

Läs allt!


人們子彈和刀受傷,韋納穆來襲

槍聲和人民韋納穆碾過

圖片:Aftonbladet。 

幾個韋納穆重傷。已經有槍擊,刺傷和人都被擊中的車輛。

6

Läs allt!


航空工業第二集團公司自殺 - 他來到天堂嗎?

航空工業第二集團公司死於明顯的自殺的

圖片:rollingstone.com。 

在二零一八年四月二十零日航空工業第二集團公司在阿曼一家酒店發現死亡。在2018年4月26日,他家出航空工業第二集團公司採取了自己的生命。

88

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 418 879 229 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 552 bloggartiklar, 82 695 kommentarer och 55 681 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp