1 071 online! | Sidvisningar idag: 76 909 | Igår: 244 364 |

www.apg29.nu


നിങ്ങൾ ഒരു നിത്യ നരകത്തിൽ നഷ്ടമാവാതിരിക്

നിങ്ങൾ ഒന്നും ചെയ്യേണ്ടതില്ല! നിങ്ങൾ ഇതിനകം നഷ്ടപ്പെട്ടു കഴിഞ്ഞു! നിങ്ങൾ ചിന്തിക്കണമെന്നും മാത്രം കാര്യം നിങ്ങളുടെ നഷ്ടപ്പെട്ട അവസ്ഥ നിന്ന് നിങ്ങളെ രക്ഷിക്കുന്ന യേശു സ്വീകരിക്കില്ല എന്നതാണ്.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 10 October 2018 12:39 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


7 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Robert

Exakt!

Lägg märke till mannen som blir ombedd av Jesus att följa honom. Mannen vill först gå och begrava sin far. Jesus ger då svaret ”låt de döda begrava sina döda och följ du mig”. Vi är i Guds perspektiv döda, men blir levande genom omvändelse och dop i Jesu namn och undfår så som gåva den Helige Ande!

Många kanske tvivlar på att den Helige Ande verkar i ens inre, men Gud själv är väl karl nog att hålla sina egna löften. Ibland får man höra att man är lite för mycket ”Jesus” men det är ju för att man lever. Halleluja!

Svara -   - 10/10-18 21:38 -


Stefan Jonasson

Jag tycker helvetet är ett svårt ämne vad menas egentligen att gå förlorad.... Ska GUD verkligen plåga och brännskada en människa i all evighet.... Den andliga verkligheten är nog så långt bortom vår fattnings förmåga.. Vi försöker beskriva och förklara men kommer till korta.. Ingen kan förklara evigheten.. Det är klart att det finns ett evigt straff.. Bibeln talar om motståndarna... 5 moseboken 7:10 GUD säger till MOSES men dem som hatar honom skall han vedergälla med undergång, ansikte mot ansikte han skall inte tveka när det gäller dem som hatar honom. Ansikte mot ansikte skall han vedergälla dem.. 2 tess 1:6 GUD är rättfärdig :han vedergäller dem med lidande som plågat er.. Och ni som plågats ska få lindring(tröst) tillsammans med oss. Och det sker när HERREN JESUS kommer från himlen och uppenbarar sig med sina mäktiga änglar, i 🔥 flammande eld 🔥 och straffar dem som inte vill veta av GUD OCH DEM SOM INTE LYDER VÅR HERRE JESUS EVANGELIUM dessa skall bli straffade med evigt fördärv, BORT FRÅN HERRENS ANSIKTE... OCH HANS HÄRLIGHET OCH MAKT när han kommer för att förhärligas i sina heliga... Bibeln är tydlig alla ska möta GUD ansikte mot ansikte.. Det finns inbyggt i människan GUDS medvetandet.. ⚖ RÄTTVISAN.. Att det finns en högre rättvisa.. Hedningarna på ön. Melite i apg 28:4 pratade om rättvisans gudinna när paulus blev biten av en orm 🐍 det finns i det mänskliga medvetandet.. Ondskan finns det vet alla människor... (även om några förnekar det) rättvisan kärlek förlåtelse... Ondskan måste möta rättvisan.... Kärlek och förlåtelse finns I frälsningen den befriar.. Och straffet upphävs.. Ps85:11 NÅD OCH SANNING SKALL DÄR MÖTAS, RÄTTFÄRDIGHET OCH FRID KYSSAS..

Svara -   - 11/10-18 00:22 -


Tessy

Det är så märkligt det här med att dömas till ett ” Evigt” helvete.

Jag kan bara inte förstå det. Vi människor lever en otroligt kort tid här på jorden i förhållande till den evighet som väntar oss efter döden. Vi föds oxå med olika förutsättningar att faktiskt kunna ”tro”. Föds man i Mellanöstern tex är det mest naturliga att följa Allah, då man annars riskerar att fängslas eller dödas.

Föds man i ett västerländskt samhälle är risken stor att du har föräldrar som är sekulariserade - därmed blir Gud något diffust och avlägset.

Vi föds och är olika som individer. En del är mer naivt lagda och har på så vis lättare att tro. En del är mer kritiskt och skeptiskt lagda, och kräver bevis och belägg för att kunna tro.

Ska man straffas till en brinnande ugn i all evighet, för att man haft olika förutsättningar i livet? Var finns nåden efter döden? Är den som bortblåst då?

Varför gäller nåden endast under den korta tid här på jorden och inte i evigheten?

Vet att det står mycket om helvetet i bibeln, men jag tycker det som jag lyft upp här är intressant att kunna diskutera. Tror inte Gud har något emot det.

Svara -   - 11/10-18 10:47 -


Tomas N

Svar till Tessy.

Det är mänskilt att fundera om det finns ett helvete och att det låter lite hårt det som står i Bibeln. Det här behöver vi kristna kunna bemöta i mötet med de som inte tror både nyfikna och skeptiska/kritiker.

Min erfarenhet är att huvudspåret i denna fråga leder till att man anklagar Gud. Bättre att fråga Gud med bevarad Gudsfruktan

I den moderna tiden så är det utan tvekan så att alla dessa möjligheter att ta del av olika njutningar och rikedomar kombinerat med den atesim och rena vetenskapstro som vuxit fram så har människan gått bort från Gud väldigt mycket mera än tidigare. Även det moderna industrialiserade samhället har ofta lett till en individualistisk livsföring som också bidragit till denna utveckling. Individualisering och ensamhet.

Tidigare i mera naturnära och kärva förhållanden ledde själva livet till att människor sökte olika former av gudar och religioner som svar på livets utmaningar. Hedningar omvände sig i stor utsträckning till kristen tro efter att nya förbundet instiftats ,därför att kristendom uppenbart var bättre och enklare. Även islam vann nog övertygelse delvis p g a sitt släktskap med kristendom fast där var militär makt avgörande

I en avskalad livsföring och levnadsvilllkor ser man mera ärligt och ödmjukt på livet och döden. Vi har så mycket av värdens frestelser som förblindar oss skulle jag säga

Svara -   - 11/10-18 12:03 -


Mikael W

Sverige

Var finns nåden efter döden? Är den som bortblåst då?

Svar: Jupp !

Nåden är då som bortblåst, men ännu finns nåd att få, varje ny morgon, och den räcker för oss alla som ännu lever. Alla kan få förlåtelse av Jesus oavsett vilken synd vi begått

Det gäller att sätta in din frågeställning i rätt perspektiv. Gud förkastade Lucifer och alla hans änglar, alla som inte var rättfärdiga dränktes i syndafloden, och alla judar som tillbad guldkalven eller levde i Sodom/Gomorra förintades av Gud.

Ingen av dessa människor (andar) ville ju leva tillsammans med Gud. Gud har skapat alla andar, och de är Hans rättmätiga egendom, och Han gör vad Han vill med sin egendom i Hans skapelse.

Gud, som i en evighet tidigare levt ensamt i ett öde och mörkt universum skapade alla andar, och varför behålla de andar som inte vill leva med Honom? Till vilken nytta för Honom är dessa andar??

Jag gör samma sak med mitt skräp. Det jag inte behöver och inte kan brukas av andra hamnar på soptippen, eller också så eldar jag upp det. Halvt ruttet virke hamnar i elden....

Svara -   - 11/10-18 13:08 -


Christer Åberg

Svar till Tessy.

Föds man i Mellanöstern tex är det mest naturliga att följa Allah, då man annars riskerar att fängslas eller dödas.

Ska man straffas till en brinnande ugn i all evighet, för att man haft olika förutsättningar i livet? Var finns nåden efter döden? Är den som bortblåst då?

Jesus sökte mig här i Sverige och det var här jag tog emot honom och blev frälst. Hade jag fötts i ett muslimskt land hade Jesus givetvis även sökt mig där så jag hade kunnat ta emot honom och bli frälst.

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

När det gäller straffet så kom inte Jesus hit till världen för att straffa eller döma oss. Han kom för att rädda oss från straffet och domen.

Vi kommer inte bli dömda till ett evigt helvete en gång utan vi var redan dömda till ett evigt helvete på grund av att vi alla har syndat.

Men då vi tar emot Jesus blir vi räddade från domen och helvetet!

Svara -   - 11/10-18 13:12 -


Stefan Jonasson

Joh 17:5 fader förhärliga mig med den härlighet som jag hade hos dig innan världen var till... Joh 1:1 i begynnelsen var ordet och ordet var hos GUD OCH ORDET VAR GUD.. Han var i begynnelsen hos GUD... Du vår HERRE och GUD är värdig att ta emot pris ära och makt, ty du har skapat allt. Genom din vilja kom det till.. Och blev skapat.. Vad lite vi förstår varför GUD skapade.. Allt var härlighet och fullkomlig kärlek i GUD... GUD är orsaken till att vi existerar.. Han är också ansvarig för människan som han skapat till sin avbild.... Varför skulle han tillåta sin skapelse att gå förlorad....?? I min GUDS bild går inte någon förlorad automatiskt eller av misstag man måste aktivt förkasta GUDS PLAN.. Bibeln talar om motståndarna människor som medvetet förkastar KRISTUS den som trampar GUDS SON under fötterna och håller förbundets blod för orent, det blod som helgat honom... Heb 10:29 detta kapitel i hebreerbrevet och kapitel 6 är mycket svårt att tolka det talas nog om dom som förnekar JESUS hela sitt liv och vägrar att försonas med GUD intill sin död ☠... Jag har tänkt mycket på detta och ibland kännt fruktan för att gå förlorad... Men JESUS har lovat att han ska fullborda det verk han påbörjat.... Aldrig överge den som tror på honom.. När vi tog emot JESUS som vår frälsare och blev ett GUDS barn stängdes dörren till helvetet för oss vi är förutbestämda till himlen...

Svara -   - 11/10-18 21:05 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?69-കാരനായ 49 വയസ്സിൽ മാറ്റം ആഗ്രഹിക്കുന്നു

69-കാരനായ 49 വയസ്സിൽ മാറ്റം ആഗ്രഹിക്കുന്നു

ചിത്രം: ദിവസം. 

നെതർലാൻഡ്സ് ൽ 69-കാരനായ എമിലി രതെല്ബംദ് 49 വർഷം അവരുടെ നിയമപരമായ പ്രായം ഹാർഡ് നേടുകയും ആഗ്രഹിക്കുന്ന.

6

Läs allt!


"യേശു ക്രിസ്തു സ്വവർഗരതി 27 വർഷം എന്നെ രക്ഷി&

അവൻ സ്വവർഗരതി 27 വർഷം യേശു സംരക്ഷിച്ചതും സംരക്ഷിച്ചു ലഭിച്ചു എങ്ങനെ ദാവീദിന്റെ ശക്തമായ സാക്ഷ്യം. സ്വീഡിഷ് ടെക്സ്റ്റ്. 

- എന്റെ പേര് ഡേവിഡ്, ഞാൻ 44 വയസ്സായി, ഈ യേശു സ്വവർഗരതി ഇരുപതു സംവത്സരം എന്നെ രക്ഷിച്ചു എങ്ങനെ ഒരു തെളിവാണ്. ഞാൻ സ്നേഹം സംസാരിക്കുന്നു.

1

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


ത്രൊഎംദെദൊ̈പര്ന, ചുട്ടു മുക്കി ശിരഛേദം

പല പീഡനം സമ്മതിച്ചില്ല ചെയ്തവർ തടവിലാക്കുകയും കൊന്നു മുങ്ങി വേദപുസ്തക വിശ്വാസികൾ-സ്നാനം പ്രവർത്തിക്കുന്നതു ആരാണ്.

9

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


സ്നാനം: എവിടെ, എപ്പോൾ, എങ്ങനെ

കടലിൽ സ്നാനം

ഇവിടെ ഞാൻ അതു ചെയ്തു, പൂർത്തിയാക്കുക എങ്ങനെ ചെയ്തു സ്നാനം ചില വ്യക്തമായ തിരുവെഴുത്തുകൾ തരും.

4

Läs allt!


ബൈബിളിലെ ദൈവം ഖുർആൻ ദൈവമായ തന്നെ ആണ്?

", സ്നേഹിക്കാൻ അവകാശപ്പെടുന്ന ബഹുമാനവും ദൈവത്തെ നമസ്കരിക്കും ആ, അവർ പൂജിക്കുകയും ആരാധിക്കുകയും യേശു ഇഷ്ടപ്പെടുന്നില്ല വസ്തുത ഒഴിവാക്കാവുന്നതാണ്."

5

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


അവൻ വെളി ഹത്സുനെ Miku വിവാഹം

തന്റെ വെളി വിവാഹം

അകിഹികൊ കൊംദൊ വെളി ഹത്സുനെ Miku താൻ വിവാഹം ഒരു പാവ പതിപ്പ് കൈവശമുള്ള. ചിത്രം ഉറവിടം: ഫേസ്ബുക്കിൽ.

ജപ്പാനിലെ ഒരു 35-കാരനെ ഒരു ഹൊലൊഗ്രൊമ് വിവാഹം. കല്യാണം 160,000 കിരീടങ്ങൾ ചെലവ്. സ്ത്രീ കമ്പ്യൂട്ടർ പ്രോഗ്രാം പ്രതിനിധീകരിക്കുന്ന പാവ.

19

Läs allt!


സ്വർഗ്ഗം ത്വ്൭ ഉപ്പ്സാല കരപൂരണവും

റൂബൻ അഗ്നര്ഷൊന്, മര്ത്തി ഒജരെസ്, ഡാനിയേല പെര്സിന് ആൻഡ് ഛ്രിസ്തെര് താളില്

ടിവി പ്രൊഡ്യൂസർ റൂബൻ അഗ്നര്ഷൊന്, സ്ഥാപകൻ പ്രസിഡന്റ് മര്ത്തി ഒജരെസ്, ചാനൽ മാനേജർ ഡാനിയേല പെര്സിന് ആൻഡ് ഛ്രിസ്തെര് താളില്.

ഞാൻ ഉപ്പ്സാല ക്രിസ്ത്യൻ ടെലിവിഷൻ ചാനൽ സ്വർഗ്ഗം ത്വ്൭ ന്റെ സ്റ്റുഡിയോ വാതിൽക്കൽ ക്ഷണിച്ചു.

17

Läs allt!


യേശു ട്രിപ്പിൾ ലോകത്തെ-ചരിത്ര വിജയം

പോസ്റ്റ് റീഡർ മെയിൽ നില്സ് 

യേശു ട്രിപ്പിൾ ലോകത്തെ-ചരിത്ര വിജയം, ലോകത്തിലെ സകല ജനങ്ങൾക്കും ദൈവത്തിന്റെ സമ്മാനം. യേശു ക്രിസ്തു തന്റെ ലോഹക്കൂടാണ് വഴി ചെയ്തു അത് അഭൂതപൂർവമായ ട്രിപ്പിൾ വിജയമായിരുന്നു! ലോകത്തിൽ വിജയം വേണം: വെല്ലുവിളി ദൈവസന്നിധിയിൽ സുപ്രീംകോടതി ജഡ്ജിയും മുമ്പ് ആ 3 വ്യത്യസ്ത മേഖലകളിൽ ആയിരുന്നു.

5

Läs allt!


ഫ്ലാറ്റ് നിലത്തു തിരുവെഴുത്തു ആണ്

ഫ്ലാറ്റ് നിലത്തു തിരുവെഴുത്തു ആണ്

ബൈബിൾ വായിച്ചാൽ, വ്യക്തമായി ഭൂമി ചുറ്റും എന്നു കാണാം. ഭൂമി ചുറ്റും അല്ല എങ്കിൽ യേശു നന്നായി തെറ്റുപറ്റിയെന്ന് അദ്ദേഹം അത് ഭൂമിയിലെ രാവും പകലും എന്നു പറയുമ്പോൾ അവൻ എല്ലാ സ്വർഗത്തിലേക്കു സംരക്ഷിച്ച ഹോം കൊണ്ടുപോകുമ്പോൾ എടുത്തു തന്നെ.

20

Läs allt!


പുതിയ ഡിവിഡി! അവസാനം തവണ അതിന്റെ ഇവന്റുകള!

ഹോൾഗർ നിൽസ്സൺ വഴി 

പുതിയ ഡിവിഡി!  അവസാനം തവണ ചോദ്യങ്ങളും ഉത്തരങ്ങളും

നിങ്ങൾ ഇപ്പോൾ അവസാനം-സമയം ഇവന്റുകൾ ഈ പുതിയ ഡിവിഡി പങ്കെടുക്കാൻ അവസരം.

7

Läs allt!


യുഎൻ 12 വർഷത്തിനുള്ളിൽ ഒരു ആഗോള സർക്കാർ ആഗ&#

സത്യം Mikael വല്ഫ്രിദ്ഷൊന് 

അജണ്ട 2030 - യുഎൻ 12 വർഷത്തിനുള്ളിൽ ഒരു ആഗോള സർക്കാർ ആഗ്രഹിക്കുന്നു

വൂൾഫ്ഗാങ് ഇശിന്ഗെര്: "ഞങ്ങൾ അന്താരാഷ്ട്ര ലോക ഓർഡർ ഇപ്പോൾ തകർന്നു ഒരു തത്സമയ. ഈ ശൂന്യതയിൽ അവർ പോകാം എത്ര ദൂരം കാണാൻ എല്ലാ ശ്രമിക്കുന്നു. ഒരു ആഗോള സർക്കാർ ഒരു ആവശ്യം ഉണ്ട്. "

36

Läs allt!


ദിവസം ഗൂഢാലോചന സിദ്ധാന്തങ്ങൾ ന് ഛ്രിസ്ത

ദിവസം ഗൂഢാലോചന സിദ്ധാന്തങ്ങൾ ന് ഛ്രിസ്തെര് താളില് അഭിമുഖം

പത്രം ദിവസം. 

ജോനാഥൻ സ്വെര്കെര് പ്രകാരം പത്രം ദിവസമുണ്ട് ഗൂഢാലോചന സിദ്ധാന്തങ്ങൾ എന്നെ നിരവധി പേർ അഭിമുഖം ഒരു സോളിഡ് ആറു പേജുകൾ നീണ്ട വികസിപ്പിച്ചു ലേഖനം ചെയ്തു.

19

Läs allt!


ഒന്നാമത്തെ പുനരുത്ഥാനം

ഛ്രിസ്തെര് താളില് ആൻഡ് രെഇനെ Jonsson ചർച്ച ന̈ഷ്ജൊ̈ കമ്മ്യൂണിറ്റി റേഡിയോ ആദ്യ പുനരുത്ഥാനം സംസാരിക്കുന്നു.

1

Läs allt!


നൃത്ത ക്ലാസുകൾ, യോഗ പിന്നിൽ നിൽക്കാൻ ചുമ!

സത്യം ഹോൾഗർ നിൽസ്സൺ 

യോഗ ഡാൻസ് പാഠങ്ങൾ കോഴ്സുകളുടെയും പിന്നിൽ നിൽക്കാൻ ചുമതല രൂപം?

ഫോം, ഇതുപോലെ സ്വന്തം അവതരണം സംബന്ധിച്ച്: "സഭയും സൊസൈറ്റി ഫോർ ബില്ദ, ചെറിയ ഫോം ഫോം, പണ്ടു നോൺ-ചൊന്ഫൊര്മിസ്ത് വിദ്യാഭ്യാസ അസോസിയേഷൻ വിളിച്ചു, സ്വീഡൻ പത്തു പഠനം ഒന്നാണ്."

47

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


രക്ഷക്കായി സ്വീകരിക്കുന്നത് സംബന്ധിച്ച&

യേശു സ്വീകരിക്കുക

ഏവരും സ്വീകരിക്കാൻ പോകുന്നു ഇവിടെ ഞാൻ പല ബൈബിൾ വചനങ്ങൾ ലിസ്റ്റ്. ഇതിനെക്കുറിച്ച് കൂടുതൽ തെളിവുകൾക്കായി ഞാൻ ഇവിടെ ഉൾപ്പെടുത്തിയിട്ടില്ല എന്ന് ഉണ്ട്. ഈ വചനങ്ങൾ എല്ലാ നിങ്ങൾ യേശുവിനെ അംഗീകരിക്കണമെന്ന കാണിക്കുന്നു!

0

Läs allt!


ഛ്രിസ്തെര് താളില് - എന്റെ ബാല്യം മുതൽ ചിത്

ഒരു ശിശുവിനെപ്പോലെ ഛ്രിസ്തെര് താളില് അത്ഭുതകരമായ ചിത്രങ്ങൾ! 

ഛ്രിസ്തെര് താളില് ഒരു പശു ഷൂട്ട്

നീ എന്നെ ഞാൻ വളർന്നു കൃഷിസ്ഥലത്ത് ഒരു ബോക്സ് ക്യാമറ ഒരു പശു ഷൂട്ട്. ഞാൻ തടി കാര്ഡു മറ്റ് വിചിത്രമായ വസ്ത്രം ധരിച്ച് പിരിയുകയാണ്.

7

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


അമേരിയ്ക്കൻ സോംബികളുടെ നൃത്തം അസ്ഥികൂട

സത്യം Mikael വല്ഫ്രിദ്ഷൊന് 

സഭയിൽ ഹാലോവീൻ

ഹാലോവീൻ ചെയ്യാൻ രക്ഷിതാവിങ്കൽ ഒന്നും ഉണ്ട് ഒരു നന്നായി നിഗൂഡശാസ്ത്രങ്ങളിൽ ഇരുണ്ട പാരമ്പര്യം ആണ്. ചിത്രം അത്ഭുതമാക്കിത്തീർക്കുകയും നിയമസഭയിൽ ഹാലോവീൻ തീം പിൻവലിക്കാൻ തിരഞ്ഞെടുക്കുന്ന യുണൈറ്റഡ് സ്റ്റേറ്റ്സ് ഒരു സഭ, നിന്നുള്ളതാണ്.

24

Läs allt!


അശ്ലീല സർഫർ - ഞാൻ?

ഛ്രിസ്തെര് താളില് പിടിച്ചുപറിയും ഇ-മെയിലുകൾ അവൻ അശ്ലീല സുര്ഫെദ് വന്നേനെ ലഭിച്ചു. 

19

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, onsdag 21 november 2018 kl. 08:45

Jesus söker: Helga, Olga!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16ആവശ്യമില്ലാത്ത - ഭാഗം പതിനാറു

ഛ്രിസ്തെര് താളില് പത്തു വർഷം

ഞാൻ മുമ്പ് ഞാൻ എന്റെ പശ്ചാത്തലത്തിൽ പ്രത്യേകം വളരെ അറിഞ്ഞിരുന്നില്ല നിങ്ങളോടു പറഞ്ഞിരിക്കുന്നു. എന്താണ് എന്റെ മാതാപിതാക്കൾ അവർ എന്തു പശ്ചാത്തല ഞാൻ അറിയുന്നില്ല ഞങ്ങൾക്കുണ്ട്. അപ്പോൾ ഞാൻ എന്റെ അമ്മയുടെ കാണാൻ കഴിഞ്ഞാൽ എന്നെ അവൾ അല്പം വേഗത്തിൽ, ചലിക്കുന്നത് പോലെ, ഇത് എന്റെ മാത്രം മിഷൻ സഭയിൽ തന്നെ അതില്, പക്ഷേ അത് അവർ പിന്നീട് പുറത്തു പോയിരിക്കുന്നു എന്ന് തോന്നുന്നു പറഞ്ഞു. 

5

Läs allt!


Senaste kommentarer


Två falska påståenden som Koranen och islam bygger sin tro på

Läsarmejl av nils

Islam gör anspråk att de härstammar från Abraham genom Ismael, och att Muhammed likt Abraham erkänner att det finns bara En Gud, Allah!

3

Läs allt!


Homofober är mindre intelligenta påstår forskning

Homofober mindre iq

Bild: Nyheter24. 

Nyheter24 intelligensbefriar folk som är emot homosexualitet då de påstår att de är mindre intelligenta än andra människor. 

12

Läs allt!


വെറുതെ വന്ന നിരീശ്വരവാദി

ഹോൾഗർ നിൽസ്സൺ വഴി

യാത്ര തുടർന്നു - സൈമൺ അ̊ദഹ്ല്

മോഹിപ്പിക്കുന്ന ഇവന്റ് നിരീശ്വരവാദി അവന്റെ നിഷേധം ഒന്നുമില്ലാതാകയും ഏത് വായിക്കുക.

1

Läs allt!


ആനി ലൊ̈ഒ̈ഫ് കാത്തിരിക്കേണ്ടി ഉണ്ട്

ആനി ലൊ̈ഒ̈ഫ് കാത്തിരിക്കേണ്ടി ഉണ്ട്

ചിത്രം: അഫ്തൊന്ബ്ലദെത്. 

ആൻഡ്രിയാസ് നൊര്ലെ́ന് ഇപ്പോൾ സർക്കാർ രൂപീകരണത്തിന് കൂടുതൽ സജീവമായ പങ്ക് എടുത്തു നാല് സർക്കാർ ബദൽ അന്വേഷിക്കാൻ ആഗ്രഹിക്കുന്നു. അങ്ങനെ ചുമതല നിലവിൽ ആനി ലൊ̈ഒ̈ഫ് ചെംതെര്പര്തിഎല്ദരെന് ചെയ്യാൻ ഊഹങ്ങളും ഉള്ളതുകൊണ്ട് സാധ്യമല്ല.

8

Läs allt!


സ്റ്റെഫാൻ ലൊ̈ഫ്വെന് സർക്കാർ രൂപീകരിക്കാ&

സ്റ്റെഫാൻ ലൊ̈ഫ്വെന് സർക്കാർ രൂപീകരിക്കാൻ പരാജയപ്പെട്ടു

ചിത്രം: അഫ്തൊന്ബ്ലദെത്. 

സ്റ്റെഫാൻ ലൊ̈ഫ്വെന് സർക്കാർ രൂപീകരിക്കാൻ പരാജയപ്പെട്ടു. മിഷൻ സെന്റർ പാർട്ടി നേതാവ് ആനി ലൊ̈ഒ̈ഫ് ഇപ്പോൾ ആണോ?

8

Läs allt!


ഹാലോവീൻ വസ്തുതകൾ

പോസ്റ്റ് റീഡർ മെയിൽ സിഗ്വര്ദ് വാൾ

കുട്ടികളിൽ ആണി

"അങ്ങനെ ആ, അവർ കൊല്ലുകയും എങ്ങനെ മുത്തശ്ശി പിതാവ് സഹോദരങ്ങളും, സുഹൃത്തുക്കൾ അവർ ഭൂത അസ്ഥികൂടങ്ങൾ ഭൂതങ്ങളെ പോലെ മരിച്ചവരിൽ നിന്നു മടങ്ങി വരുന്ന പക്ഷം ദൃശ്യമാവുക!"

9

Läs allt!


പതിനൊന്ന് യെഹൂദന്മാർ യുണൈറ്റഡ് സ്റ്റേറ

പള്ളിവിട്ടു ൽ വെടിവെച്ചുകൊന്നു

ചിത്രം: സ്വ്ത്.സെ.

പതിനൊന്ന് യെഹൂദന്മാർ ഏക സയൺ അമേരിക്കൻ ഐക്യനാടുകളിലെ ഒരു പള്ളിയിൽ ശനിയാഴ്ച സഖാവിനെ വെടിവെച്ച് കൊല്ലുകയായിരുന്നു. താൻ സന്ത്വനതിനും അവരെ ചുറ്റും ചിത്രീകരണം തുടങ്ങിയപ്പോൾ, ആർത്തു "എല്ലാ യഹൂദന്മാരുടെ മരിക്കും" മറ്റ് സെമിറ്റിക് വിരുദ്ധ മുദ്രാവാക്യങ്ങൾ.

2

Läs allt!


പള്ളികൾ മുസ്ലിം പ്രാർത്ഥന അനുവദിക്കുന്ന

സഭകളിലും മുസ്ലിം പ്രാർത്ഥന

ചിത്രം: ദിവസം. 

ഇപ്പോൾ അത് യഥാർത്ഥത്തിൽ വളരെ ഇതുവരെ പോയിരിക്കുന്നു! ദിവസം ഞാൻ ഗോടെന്ബ്ര്ഗ് ൽ സരൊന്ഫൊ̈ര്സമ്ലിന്ഗെന് പള്ളി പരിസരത്ത് മുസ്ലിം പ്രാർത്ഥന അനുവദിക്കുന്ന ഒരു ക്രൈസ്തവ ദേവാലയമാണ് വായിക്കുന്നു.

44

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


ആനി ലൊ̈ഒ̈ഫ് സർക്കാർ മാറുന്നു?

ആനി ലൊ̈ഒ̈ഫ് സർക്കാർ മാറുന്നു?

ചിത്രം: അഫ്തൊന്ബ്ലദെത്. 

ആനി ലൊ̈ഒ̈ഫ് പ്രധാനമന്ത്രി, ഞാൻ എന്നേക്കും നിയന്ത്രിക്കാൻ ഈ അവരെ ആസൂത്രണം ചെയ്ത് നിയന്ത്രിക്കുന്നത് ആ പശ്ചാത്തലത്തിൽ എലൈറ്റ് ഒരു തരത്തിലുള്ള ഇല്ല എന്നു ബോധ്യം ചെയ്യും.

41

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 453 214 702 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 021 bloggartiklar, 91 680 kommentarer och 59 954 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp