554 online! | Sidvisningar idag: 128 130 | Igår: 167 044 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

69 anys d'edat, volen canviar l'edat de 49

69 anys d'edat, volen canviar l'edat de 49

Imatge: Dia. 

El 69-anys d'edat, Emile Ratelband als Països Baixos volen obtenir el seu dur edat legal de 49 anys.

En molts països ara poden canviar legalment de gènere. Per tant el marit holandès Emile Ratelband canviar la seva edat legal de 20 anys

Nascut en el gènere equivocat?

Compara la seva situació a les persones que es perceben per ser nascuts en el sexe equivocat, i per tant desitja tenir la seva data de naixement va canviar l'11 de març, 1949 a l'11-, el 1969.

rebre Jesús

Tot i que vol ser jove de nou en cas que acceptar Jesús i ser fora de perill! Ara estic 54 anys, però fa 34 anys que he rebut a Jesús com 20 anys d'edat i vaig néixer de nou!

Així que estic només 34 anys! No ment sobre la meva edat que negociar amb la massa de mentides legals!

De la mateixa manera, és amb aquells que diuen que néixer en el gènere equivocat: Acceptar Jesús! Després se li ha nascut de nou i de l'manera correcta!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Tuesday 20 November 2018 19:52 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


13 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Karin

HAHAHAHAHA!!!!

Svara -   - 20/11-18 20:28 -


Niklas Jönsson

Vad är det för konstigheter som förekommer hela tiden idag detta, för några dagar sedan om dockan, det går inte att konstatera något annat än att vi verkligen närmar oss herrens ankomst. Det är satan som sätter spel i folks huvuden som gör att det dyker upp sådan idioti som mannen enligt ovan och mannen med dockan och att folk plötsligt blir osäkra på vilket kön dom tillhör, svaret finns mellan benen för dom som är osäkra på den frågan, sånt var folk aldrig osäkra på förr men nu i den absolut sista tiden då sätter satan spel i folks huvuden och då uppstår de här konstiga fenomenen.

Svara -   - 20/11-18 20:32 -


Leif

Jag är första gången född 1963 men är ändå nuförtiden inte äldre än ca 24 år😁

Svara -   - 20/11-18 21:49 -


Stefan Jonasson

2 tess 2:9-12 den laglöses ankomst...... Som bedrar dem som går förlorade, eftersom de inte gav plats för kärleken till sanningen i sina hjärtan så att de kunde bli frälsta..... Därför sänder GUD en kraftig villfarelse över dem så att de tror på Lögnen.. Och blir dömda alla dem som inte trott på sanningen utan njutit av orättfärdighet.... Det tecknet är vi på väg att se begynnelsen på världen 🌏 håller ju på att bli galen 🤪. Det är nog ingen idé att frossa i all galenskap och förfasa sig för mycket låt det vara alla som förnekar GUD och för härdar sig får ta konsekvenserna själva... Så är det... Det finns också en varning till dom som vill lägga till något till GUDS ORD eller dra bort något.. Dom kommer att slås av Lögnen...

Svara -   - 21/11-18 00:31 -


Stefan Jonasson

Att förneka JESUS KRISTUS i längden förhärdar hjärtat.. Och kan leda till att man går vilse i Lögnen... Men GUD är God och är alltid redo att ta emot den som sänder honom en ärlig bön.. Det är nog mer människor än vi tror som i sin ensamhet ropat till sin skapare och blivit frälsta.. Och aldrig satt sin fot i en kyrka där det bara predikas bättring omvändelse helgelse självförbättring.. Osv osv istället för att berätta om det eviga livets gåva..... Kom och ta emot gratis helt fritt för intet *upp och ANDEN Och bruden(kyrkan) säger kom!! Och den som törstar må komma. Ja den som vill, må ta emot livets vatten för intet... Ordet gratis betyder gratis... Ordet gåva betyder gåva(rättfärdighetsgåvan) nåd betyder nåd... Att försöka ändra betydelsen av dessa ord lägger en slöja för härligheten i GUDS NÅDS EVANGELIUM.. frälsning först (frikänd från den yttersta domens konsekvenser) sedan helgelse en livsprocess.. Syndanaturens utplånande dö bort ifrån synden och leva för rättfärdigheten.. Vi kan falla men vi reser oss alltid för att vi vet att vi är frälsta och tillhör JESUS hur misslyckade vi än känner oss.. Sedan Det tredje och sista steget när vi lämnar jordelivet och aldrig mer skall stapla och falla vi är framme hemma hos GUD all synd lidande och sjukdom är borta för alltid...

Svara -   - 21/11-18 01:00 -


Inge

När jag läser denna artikel så uppfattar jag denne mans agerande mera som en protest och en provokation mot den norm förskjutning och den utveckling vi nu ser i samhället, särintressen kräver nu sin fulla rätt även om det sker på andras bekostnad. Han försöker endast sätta focus på alla de märkligheter som nu uppträder i mänskligheten, där människor upplever sig kränkta på alla möjliga sätt och kräver sin rätt, det som tidigare var onormalt, skall nu betraktas som det onrmala och tvärtom.

Svara -   - 21/11-18 04:08 -


Martin

Själv är jag 50 år enligt födelseatteten och har levt i mitt dop sedan dess. Är varken yngre eller äldre än så. :)

Svara -   - 22/11-18 09:24 -


Leif

Svar till Martin.

När blev du född på nytt, dvs den andra ggn, eller har det aldrig skett?

Svara -   - 22/11-18 09:42 -


Lars-Erik Molin

Kom till Sverige. Det är bara att ange den ålder man önskar...

Svara -   - 22/11-18 16:38 -


Martin

Leif. Jag blev döpt som barn. Mina föräldrar har i hela sina levt med Herren. Den relationen ledde de mig in i. Den har jag levt i i med och motgång. I dödsskuggans dal och i förklarade stunder.

Så är det. Gud är så mycket större än en tröstlös debatt om vilket dop som är giltigt.

Svara -   - 23/11-18 20:27 -


Leif

Svar till Martin.

Det var väl egentligen inte dopet jag i första hand pratade om utan om pånyttfödelsen. Jag vet ju att upplevelsen varierar väldigt mycket kring denna fråga. Den som varit allvarligt troende och verkligen följt Jesus sedan barnsben har ju kanske ofta inte en direkt frälsningsupplevelse som jag hade när jag fattade mitt beslut om att följa Jesus av hela mitt hjärta.

Jag blev ju mycket kraftfullt född på nytt, upplevelsen inom mig och runt omkring mig blev så starkt förvandlade, och jag beslutade omedelbart om att gå hela vägen, att jag också måste följa i Jesu fotspår även vad gäller dopet.

Men, det jag menar är att min pånyttfödelsestund gav mig ett mycket tydligt och kraftfullt minne om exakt när Gud bokstavligen flyttade in i mig. Detta ger mig än idag styrka och kraft, liksom också Andedopet några veckor senare ger oerhörd styrka och livskraft mitt under vardagens tuffa stunder emellanåt.

För mig är ju pånyttfödelsens minne som sagt en styrka och visshet och därför undrade jag hur du Martin upplever det hela, vet du om att du har blivit född på nytt någongång?

Det är inte alls meningen att trycka ner dig på något sätt utan jag bara undrar hur du ser på detta med att födas på nytt? När föddes du på nytt, eller har en visshet om detta bara sakta men säkert växt sig allt starkare genom åren?

Jesu frid och välsignelser...

Svara -   - 23/11-18 21:37 -


Martin

Leif, tack för dina reflektioner och frågor. Uppskattar dem.

Ett kort svar är att det är en visshet som vuxit sig allt starkare med åren. Sedan har också jag haft upplevelser av gudsmöten. Några är fast ristade i mitt minne. De är för mig snarare mitt gensvar på vad vår frälsare redan gjort för mig.
Kanske egentligen lite andra ord på samma sak?
Numera är min tro att jag bara vet att jag vet att att att Han bor i mig och jag är hans.
Gillar lugna samtal och reflektioner om vår tro!

Svara -   - 24/11-18 11:01 -


Leif

Svar till Martin.

Ok, härligt Martin. Ja, det viktiga är ju inte exakt hur det skedde utan att vi äger tron om att vi är Guds barn genom Jesus, att vi har denna starka visshet som förhoppningsvis kan sprida sig och få andra till att längta efter det.

Att inom sig helt säkert veta att ens framtid är i trygga händer är det bästa en människa någonsin kan äga!

Svara -   - 24/11-18 12:53 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Nova Era aplana el camí per l'Anticrist

Nova Era aplana el camí per l'Anticrist

Per Holger Nilsson  En la dècada de 1980, tenim més i més trobem amb el terme "Nova Era". Tot i això, però, molts desconcertat per la qual cosa el New Age és una cosa que, malgrat el fet que milions de persones arreu del món han estat tocats, afectats i involucrats en aquesta tendència ara escombrant cap a endavant. Per exemple, a finals de 1986 a 1987, la vigília de Cap d'Any, van ser els milions de persones que van entrar en la meditació, el tràngol i actes rituals. No va ser una coincidència que això hagi passat, però va ser un esforç coordinat de la gent de la Nova Era a tot el món.

13

Läs allt!


Serà el que va canviar el sexe al cel?

transsexual

La voluntat del poble en el cel que ha canviat el sexe a través de la cirurgia?

8

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Pecadors?

amics

Lector de correu per David Billström Jesús és el nostre model principal per arribar a persones que no són creients. Quan Jesús va estar a la terra, que sabia el que estava passant en les persones que acudien a ell. Ell és el mateix avui.

2

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


Un museu McJesus crucificat a Israel

Crucify McJesus

Foto: SVT. 

Les protestes a Israel contra Jani Leinonen McJesus "obra" que representa a un crucificat Ronald McDonald.

6

Läs allt!


El brossa - Part 17

saludar Christer Aberg

Ara segueixo amb la meva agitació i apreciat sèrie de la meva infància. La història augmentarà en intensitat i arribar a ser encara més dramàtica. Alguns secció molt emocionant i apassionant ara queda per davant.

0

Läs allt!


Un silenci de Jesús - L'home que va matar la veu de Déu - Part 6

soldat romà

Hans Jansson, Uppsala Herodes Antipes ens trobem de nou en la història bíblica. Aquesta vegada ell està davant de Jesús. llavors havien passat tres anys des de la decapitació de Joan Baptista.

2

Läs allt!


Llista mal - L'home que va matar la veu de Déu - Part 5

soldat

Per Hans Jansson , Uppsala Hi ha alguna cosa "intel·ligent" i el mal de les accions d'Herodes en el context que estem descrivint. Això em porta al que està escrit en el llibre de Gènesi.

5

Läs allt!


La profecia de Kristin és cert amb el nostre temps

- una profecia sobre la fi dels temps!

L'antiga profecia de la dècada de 1800 parla de Jesús que apareix a les muntanyes a Suècia en els últims dies, i després a la muntanya perquè tots ho vegin!

13

Läs allt!


"Déu beneeixi avortament i els Estats Units d'Amèrica"

Lector de correu per Nils 

Avortament - mare

Una dona tenia ara un programa de Netflix Aire on ret homenatge a l'avortament, i conclou amb les paraules: "Déu beneeixi Avortament i els Estats Units d'Amèrica", i cantar i ballar amb ella.

38

Läs allt!


En l'infern, turmentat pecadors

Si vas a l'infern, turmentat. Això és el que l'infern és per. Així com l'home ric en Lluc 16, se li turmentat en flames. Tots els pecadors van a l'infern, i hi van per ser turmentat.

102

Läs allt!


Els nounats són ja 'ex'

Els nounats són ja un ex

Foto: Captura de Facebook. 

Els residents de la ciutat de Nova York ara poden canviar el seu gènere sense un certificat mèdic. A més, poden fins i tot canviar el sexe del nadó.

5

Läs allt!


Si va néixer en el cos equivocat, pot néixer de nou

Loui sorra

Foto: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Sand, de 26 anys, és un estel d'handbol suec que ara deixa de jugar a handbol a ser investigat per la disfòria de gènere. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Gràcies Satanàs inspiració

Lector de correu: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Gràcies Satanàs inspiració

Foto: D'TV4. 

Preu al millor actor va ser per a l'actor Christian Bale en el vici de cinema, que va donar les gràcies a la seva inspiració: Satanàs.

43

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Amèrica Notícies sobre Suècia: Els microxips implantats per a la gestió de la moneda a Suècia

Lector de correu per Nils 

microxip

A Estocolm, Suècia, triï de 1000 per triar Botiga amb un petit Microsystems. Xips implantats sota la pell.

55

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Té a veure amb l'Islam

Té a veure amb l'Islam

Lector de correu per Stefan Eliasson D'aquesta manera ho justifiqui d'accions. Louisa i Maren no són únics, trobat recentment una fossa comuna amb 34 cristians decapitats a Líbia.

0

Läs allt!


Control Anticrist a la Xina

control Anticrist

Per Holger Nilsson No és ja una realitat a la Xina pot probablement la majoria no portar - es tracta d'un sistema de control que, probablement, ningú ha estat capaç d'imaginar.

37

Läs allt!


Musulmans netejat després de la nit de Cap d'Any, però això no és l'Islam

musulmans de neteja

Imatge: svt.se. 

Musulmans netejar els carrers de Göteborg després de la nit de Cap d'Any no té res a veure amb l'Islam. La conclusió que he de prendre, ja que sempre s'escolta "aquest no és l'Islam" després d'un sagnant terrorisme musulmà - tot i que tant Mahoma va ordenar i va dur a terme actes terroristes en nom d'Al·là.

2

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, söndag 20 januari 2019 kl. 17:52

Jesus söker: Fabian, Sebastian!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16El meu salvació - Christer Aberg

boia salvavides

Quan ell m'havia portat, em vaig aixecar i vaig parlar amb un dels líders a l'església pentecostal a l'entrada anomenat Donald. Després va preguntar: "Vols ser fora de perill?" Tot i que no sabia el que era per a alguna cosa que vaig dir ...

0

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ells volen colonitzar Mart, però no viatgen a la lluna

Almesc i Mart

Imatge: di.se. 

companyia de cotxes elèctrics Tesla fundador i CEO Elon Musk està planejant enviar a altres persones a Mart i somni de colonitzar el planeta. 

29

Läs allt!


L'homosexualitat i relacions del mateix sexe - Stefan Gustavsson

Què diu la Bíblia sobre l'homosexualitat? textos bíblics i l'argumentació racional s'il·lumina d'una manera molt bàsica, en una molt bona conferència a càrrec de Stefan Gustavsson. 

8

Läs allt!


Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Räddad till himlen

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

4

Läs allt!


La cohabitació no és, mai ha estat i mai serà un matrimoni

1495636808-be-brollop.jpg

Per adaptar-se a la parella diu que tenen relacions sexuals entre si, que és la mateixa cosa que vostè està casat entre si. Però això no és consistent amb la Bíblia.

4

Läs allt!


animals de la Bíblia

animals de la Bíblia

Sabies que la Bíblia parla molt sobre els animals? Aquí tinc una llarga llista de molts dels animals en la Bíblia i alguns insectes amb referències de la Bíblia! Si us plau, gaudir!

2

Läs allt!


Els antecedents de la recerca espiritual de l'home

visor

De Sigvard Espasa En la meva escriptura és d'esperar profètica això, vaig posar la paràbola de Jesús sobre 'els perduts fill / återvunne' (Lluc 15) com un fons il·lustratiu, una imatge secundària dels esdeveniments centenaris anteriors. 

0

Läs allt!


Il · legal per demostrar que les dones van ser decapitats pels musulmans

És il·legal per mostrar la veritat a les dues dones turistes al Marroc van ser decapitats pels musulmans.

12

Läs allt!


Aquí està una dona rossa decapitat pels musulmans

Aquí està una dona rossa decapitat pels musulmans

Dues dones rosses joves dels països escandinaus van ser decapitats pels musulmans quan acampaven al Marroc. Es diu a la mort de la dona, els actes de terrorisme, que per descomptat ho és, però un terme més precís és que es tracta d'un assassinat per motius religiosos islàmics inspirats per l'Alcorà.

11

Läs allt!


Fa deu anys la meva dona Marie i el nostre fill Joel van morir

Fa deu anys, el 21 de desembre va matar a la meva dona just abans de les 12 de la nit i el nostre fill Joel nyförlöste mort des de quatre i mitjana del matí del 22 de desembre.

1

Läs allt!


L'home que va matar la veu de Déu - Part 2: dansa de la mort

Per Hans Jansson , Uppsala Va ser aquest ball també Herodies esperava. En els seus ulls foscos es va poder trobar el hämndbegärets observants ardents flames. Ella era una dona el orgull i l'ambició de poder li podria empènyer a res. 

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 549 436 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 126 bloggartiklar, 93 249 kommentarer och 61 289 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp