515 online! | Sidvisningar idag: 79 915 | Igår: 141 053 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

69-åring vill byta åldern till 49

69-åring vill byta åldern till 49

Bild: Dagen. 

Den 69-årige Emile Ratelband i Nederländerna vill få sin juridiska ålder nersatt till 49 år.

I flera länder kan man i dag byta juridiskt kön. Därför vill den nederländske mannen Emile Ratelband ändra sin juridiska ålder med 20 år

Född i fel kön?

Han jämför sin situation med personer som upplever sig vara födda i fel kön, och vill därför få sitt födelsedatum ändrat från 11 mars 1949 till 11 mars 1969.

Ta emot Jesus

Fast vill han bli ung på nytt ska han ta emot Jesus och bli frälst! Jag är idag 54 år, men för 34 år sedan tog jag emot Jesus som 20-åring och blev född på nytt!

Jag är alltså bara 34 år gammal! Jag behöver inte ljuga om min ålder med att schackra med den med massa juridiska lögner!

På samma sätt gäller det med dem som säger sig vara födda i fel kön: Ta emot Jesus! Då blir du född på nytt och på rätt sätt!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 20 november 2018 19:52 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


13 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Karin

HAHAHAHAHA!!!!

Svara -   - 20/11-18 20:28 -


Niklas Jönsson

Vad är det för konstigheter som förekommer hela tiden idag detta, för några dagar sedan om dockan, det går inte att konstatera något annat än att vi verkligen närmar oss herrens ankomst. Det är satan som sätter spel i folks huvuden som gör att det dyker upp sådan idioti som mannen enligt ovan och mannen med dockan och att folk plötsligt blir osäkra på vilket kön dom tillhör, svaret finns mellan benen för dom som är osäkra på den frågan, sånt var folk aldrig osäkra på förr men nu i den absolut sista tiden då sätter satan spel i folks huvuden och då uppstår de här konstiga fenomenen.

Svara -   - 20/11-18 20:32 -


Leif

Jag är första gången född 1963 men är ändå nuförtiden inte äldre än ca 24 år😁

Svara -   - 20/11-18 21:49 -


Stefan Jonasson

2 tess 2:9-12 den laglöses ankomst...... Som bedrar dem som går förlorade, eftersom de inte gav plats för kärleken till sanningen i sina hjärtan så att de kunde bli frälsta..... Därför sänder GUD en kraftig villfarelse över dem så att de tror på Lögnen.. Och blir dömda alla dem som inte trott på sanningen utan njutit av orättfärdighet.... Det tecknet är vi på väg att se begynnelsen på världen 🌏 håller ju på att bli galen 🤪. Det är nog ingen idé att frossa i all galenskap och förfasa sig för mycket låt det vara alla som förnekar GUD och för härdar sig får ta konsekvenserna själva... Så är det... Det finns också en varning till dom som vill lägga till något till GUDS ORD eller dra bort något.. Dom kommer att slås av Lögnen...

Svara -   - 21/11-18 00:31 -


Stefan Jonasson

Att förneka JESUS KRISTUS i längden förhärdar hjärtat.. Och kan leda till att man går vilse i Lögnen... Men GUD är God och är alltid redo att ta emot den som sänder honom en ärlig bön.. Det är nog mer människor än vi tror som i sin ensamhet ropat till sin skapare och blivit frälsta.. Och aldrig satt sin fot i en kyrka där det bara predikas bättring omvändelse helgelse självförbättring.. Osv osv istället för att berätta om det eviga livets gåva..... Kom och ta emot gratis helt fritt för intet *upp och ANDEN Och bruden(kyrkan) säger kom!! Och den som törstar må komma. Ja den som vill, må ta emot livets vatten för intet... Ordet gratis betyder gratis... Ordet gåva betyder gåva(rättfärdighetsgåvan) nåd betyder nåd... Att försöka ändra betydelsen av dessa ord lägger en slöja för härligheten i GUDS NÅDS EVANGELIUM.. frälsning först (frikänd från den yttersta domens konsekvenser) sedan helgelse en livsprocess.. Syndanaturens utplånande dö bort ifrån synden och leva för rättfärdigheten.. Vi kan falla men vi reser oss alltid för att vi vet att vi är frälsta och tillhör JESUS hur misslyckade vi än känner oss.. Sedan Det tredje och sista steget när vi lämnar jordelivet och aldrig mer skall stapla och falla vi är framme hemma hos GUD all synd lidande och sjukdom är borta för alltid...

Svara -   - 21/11-18 01:00 -


Inge

När jag läser denna artikel så uppfattar jag denne mans agerande mera som en protest och en provokation mot den norm förskjutning och den utveckling vi nu ser i samhället, särintressen kräver nu sin fulla rätt även om det sker på andras bekostnad. Han försöker endast sätta focus på alla de märkligheter som nu uppträder i mänskligheten, där människor upplever sig kränkta på alla möjliga sätt och kräver sin rätt, det som tidigare var onormalt, skall nu betraktas som det onrmala och tvärtom.

Svara -   - 21/11-18 04:08 -


Martin

Själv är jag 50 år enligt födelseatteten och har levt i mitt dop sedan dess. Är varken yngre eller äldre än så. :)

Svara -   - 22/11-18 09:24 -


Leif

Svar till Martin.

När blev du född på nytt, dvs den andra ggn, eller har det aldrig skett?

Svara -   - 22/11-18 09:42 -


Lars-Erik Molin

Kom till Sverige. Det är bara att ange den ålder man önskar...

Svara -   - 22/11-18 16:38 -


Martin

Leif. Jag blev döpt som barn. Mina föräldrar har i hela sina levt med Herren. Den relationen ledde de mig in i. Den har jag levt i i med och motgång. I dödsskuggans dal och i förklarade stunder.

Så är det. Gud är så mycket större än en tröstlös debatt om vilket dop som är giltigt.

Svara -   - 23/11-18 20:27 -


Leif

Svar till Martin.

Det var väl egentligen inte dopet jag i första hand pratade om utan om pånyttfödelsen. Jag vet ju att upplevelsen varierar väldigt mycket kring denna fråga. Den som varit allvarligt troende och verkligen följt Jesus sedan barnsben har ju kanske ofta inte en direkt frälsningsupplevelse som jag hade när jag fattade mitt beslut om att följa Jesus av hela mitt hjärta.

Jag blev ju mycket kraftfullt född på nytt, upplevelsen inom mig och runt omkring mig blev så starkt förvandlade, och jag beslutade omedelbart om att gå hela vägen, att jag också måste följa i Jesu fotspår även vad gäller dopet.

Men, det jag menar är att min pånyttfödelsestund gav mig ett mycket tydligt och kraftfullt minne om exakt när Gud bokstavligen flyttade in i mig. Detta ger mig än idag styrka och kraft, liksom också Andedopet några veckor senare ger oerhörd styrka och livskraft mitt under vardagens tuffa stunder emellanåt.

För mig är ju pånyttfödelsens minne som sagt en styrka och visshet och därför undrade jag hur du Martin upplever det hela, vet du om att du har blivit född på nytt någongång?

Det är inte alls meningen att trycka ner dig på något sätt utan jag bara undrar hur du ser på detta med att födas på nytt? När föddes du på nytt, eller har en visshet om detta bara sakta men säkert växt sig allt starkare genom åren?

Jesu frid och välsignelser...

Svara -   - 23/11-18 21:37 -


Martin

Leif, tack för dina reflektioner och frågor. Uppskattar dem.

Ett kort svar är att det är en visshet som vuxit sig allt starkare med åren. Sedan har också jag haft upplevelser av gudsmöten. Några är fast ristade i mitt minne. De är för mig snarare mitt gensvar på vad vår frälsare redan gjort för mig.
Kanske egentligen lite andra ord på samma sak?
Numera är min tro att jag bara vet att jag vet att att att Han bor i mig och jag är hans.
Gillar lugna samtal och reflektioner om vår tro!

Svara -   - 24/11-18 11:01 -


Leif

Svar till Martin.

Ok, härligt Martin. Ja, det viktiga är ju inte exakt hur det skedde utan att vi äger tron om att vi är Guds barn genom Jesus, att vi har denna starka visshet som förhoppningsvis kan sprida sig och få andra till att längta efter det.

Att inom sig helt säkert veta att ens framtid är i trygga händer är det bästa en människa någonsin kan äga!

Svara -   - 24/11-18 12:53 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

18

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

36

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

25

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

4

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

8

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

2

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 07, söndag 17 februari 2019 kl. 12:32

Jesus söker: Alexandra, Sandra!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!


HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

Nya Dagbladet. 

Sveriges första HBTQ-folkhögskola ger ettårig utbildning för HBTQ-personer och feminister i att bryta normer. 

22

Läs allt!


Ett krig mot Israel närmar sig

Ett krig mot Israel närmar sig

Bild: Twitter. 

Läsarmejl av nils  Nyligen firades minnesdagen av Förintelsen utöver världen den 27 januari, då fångarna i Auschwitz befriades 1945.

30

Läs allt!


Gräv upp brunnarna

Brunn

LÄSARMEJL av Marit Bergfors Vi läser i 1 Mosebok 26:1-25 om hur Isak är på flykt undan hungersnöden och hur Herren uppenbarar sig för honom. Denna text ger flera tankar och funderingar.

4

Läs allt!


Kvinnor kan nu göra abort under hela sin graviditet i New York

Som det var i Noas dagar...

AV MIKAEL WALFRIDSSON  Samma dag, som blodmånen lyste på himlen över New York, vidtog staden, att man nu kan genomföra en abort som gäller i kvinnans hela graviditet.

45

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 1

Nåd

Läsarmejl av Sigvard Svärd Man kan mänskligt sett tycka att Gud borde ha skickat iväg Kain utan något skydd. För Kain var ju en ond brodermördare, och att skydda honom verkar både ofattbart och orättvist. 

20

Läs allt!


Rädda en ödla genom att dela denna video

Frågan blir denna: Felöversatte även den Islamiske guden Allah när han uppenbarade denna historia?

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 036 827 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 168 bloggartiklar, 94 187 kommentarer och 61 946 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp