599 online! | Sidvisningar idag: 104 436 | Igår: 198 562 |

www.apg29.nu


Langit TV7 suci ing Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin lan Christer Åberg

produser TV Ruben Agnarsson, pangadeg lan Présidhèn Martti Ojares, manager saluran Daniela Persin lan Christer Åberg.

Aku diundang opening studio saluran televisi Kristen Langit TV7 ing Uppsala.

4

Läs allt!


kamenangan telung donya-sejarah Yesus

Reader Mail dening Nils 

Gusti Yesus telung kamenangan donya-sejarah, hadiah Allah kanggo kabeh wong ing donya. Gusti Yesus Kristus, iya liwat pandhaméyanéng kang asma Triple Victory unprecedented! tantangan iki 3 wilayah beda bilih Panjenenganipun sadurunge Allah hakim paling dhuwur lan sadurunge: Ing donya roh kudu menang.

5

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


lemah Flat iku unscriptural

lemah Flat iku unscriptural

Yen maca Kitab Suci, sing cetha bisa ndeleng sing bumi punika bunder. Yen bumi ora babak banjur Gusti Yésus wis dijupuk sak tenane mistaken kang diucapake iku loro dina lan wengi ing bumi, nalika nggawa ngarep kabeh disimpen kanggo swarga.

12

Läs allt!


DVD New! Pitakonan lan jawaban bab kaping pungkasan lan acara sawijining

Miturut Holger Nilsson 

DVD New!  Pitakonan lan jawaban bab kaping pungkasan

Sampeyan saiki duwe kesempatan kanggo njupuk bagéyan ing DVD anyar iki bab acara mburi-wektu.

7

Läs allt!


PBB kepengin pemerintah global ing 12 taun

Miturut Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - PBB kepengin pemerintah global ing 12 taun

Wolfgang Ishinger: "We manggon ing wektu endi supaya donya internasional kapiran sapunika. Ing vakum iki nyoba kabeh kanggo ndeleng carane adoh padha bisa pindhah. Ana perlu kanggo pemerintah global. "

36

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Day ngewawancarai Christer Åberg ing teori konspirasi

Day ngewawancarai Christer Åberg ing teori konspirasi

Koran Day. 

Koran Dina wis dening Jonathan Sverker ngewawancarai kula lan sawetara wong ing teori kongkalikong lan damel artikel enem kaca dawa elaborated ngalangi.

17

Läs allt!


Kebangkitan sing kapisan

Christer Åberg lan Reine Jonsson wuwus ngandika ing kebangkitan sing kapisan ing radio komunitas Nassjo.

1

Läs allt!


Wis Kawangun tugas kanggo ngadeg konco kelas tari lan Yoga?

Miturut Holger Nilsson 

Wis Kawangun tugas kanggo ngadeg konco Gladhèn beksan lan di Yoga?

Usul Formulir, presentation dhewe kaya iki: "Bilda kanggo Gréja lan Masyarakat, Formulir wangun cendhak, biyèné diarani non-conformist asosiasi pendidikan, iku salah siji saka sepuluh sinau Swedia."

47

Läs allt!


16 ayat Kitab Suci bab nampa Gusti Yésus kanggo kawilujengan

nampa Gusti Yésus

Kene aku dhaptar sawetara ayat Kitab Suci ora kaya wong kira kanggo nampa Gusti Yésus. Ana liyane Kitab Suci bab iki aku wis ora klebu ing kene. Lan sadaya ayat nuduhake yen sampeyan kudu nampa Gusti Yésus!

0

Läs allt!


Pictures saka kanak-kanak - Christer Åberg

Amazing gambar Christer Åberg minangka anak! 

Christer Åberg njupuk cow

Sampeyan njupuk kula cow karo kamera kothak ing farm Aku tansaya munggah. Aku nganggo clogs kayu lan sandhangan aneh liyane.

7

Läs allt!


Pangaturan ngrameke Halloween nir lan balung dancing

Miturut Mikael Walfridsson 

Halloween ing pasamuwan

Halloween punika tradisi sak tenane gaib lan peteng sing wis apa-apa karo Gusti apa. Klabang iku saka jemaah ing Amerika Serikat, kang pancen milih kanggo mbatalake tema Halloween ing Majelis.

24

Läs allt!


Porn Surfer - Aku?

Christer Åberg wis ditampa rampasan e-layang sing bakal wis surfed porn. 

19

Läs allt!


Ing bayangan - Part Nembelas

Christer Åberg sepuluh taun

Aku wis sadurunge ngomong nèk Aku ora ngerti utamané akeh bab latar mburi sandi. Apa sandi tuwane lan apa latar mburi padha duwe aku ora ngerti. Banjur yen aku tak ketemu ibu dhateng kula dheweke ana sethitik hastily, minangka ing maringaken, sing kaki-nini kula mesthi wis ing pasamuwan Mission, nanging misale jek sing padha mengko bakal wis musna metu. 

5

Läs allt!


Two palsu claims sing Al Qur'an lan Islam adhedhasar kapercayan ing

Reader Mail dening Nils

Islam claims sing lagi tumurun saka Abraham liwat Ismael, lan sing Muhammad, kaya Abraham ngenali sing ana mung siji Gusti Allah, Allah!

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Homophobes sing riset claims kurang cerdas

Homophobes IQ murah

Gambar: Nyheter24. 

Nyheter24 Intelligence frees wong sing nglawan homoseksual amarga padha ngaku lagi kurang cerdas saka wong liya. 

12

Läs allt!


The ateis sing teka mati

Miturut Holger Nilsson

Ing lelampahan terus - Simon Ådahl

Maca acara narik sing ateis lan ngaku kang teka mati.

1

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Annie Lööf wis ngenteni

Annie Lööf wis ngenteni

Gambar: Aftonbladet. 

Angelika Norlén saiki kepengin kanggo njupuk peran aktif ing tatanan pemerintah lan kanggo neliti papat alternatif pemerintah. Dadi tugas saiki Tukang centerpartieldaren Annie Lööf minangka wis spekulasi.

8

Läs allt!


Stefan Löfven wis gagal kanggo mbentuk pamaréntahan

Stefan Löfven wis gagal kanggo mbentuk pamaréntahan

Gambar: Aftonbladet. 

Stefan Löfven wis gagal kanggo mbentuk pamaréntahan. Apa misi saiki kanggo pimpinan Center Party Annie Lööf?

8

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 46, torsdag 15 november 2018 kl. 13:33

Jesus söker: Leopold!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



Facts about Halloween

Reader Mail dening Sigvard Sword

Pucuk ing anak

"Dadi carane padha matèni, mbah, rama, vokal, kanca bakal katon kaya yen padha bali saka ing antarane wong mati minangka memedi, balung lan dhemit!"

8

Läs allt!


Senaste kommentarer


Eleven Yahudi padha dijupuk pati ing papan pangibadah ing Amerika Serikat

Yahudi gunned ing papan pangibadah

Gambar: svt.se.

Eleven Yahudi padha dijupuk pati ana ing papan pangibadah ing Amerika Serikat dening assailant Lone. Banjur, "Kabeh wong Yahudi kudu mati" lan slogan anti-Semit nalika jumangkah ing lan miwiti njupuk watara wong.

2

Läs allt!


Gereja ngidini pandonga Muslim

pandonga Muslim ing pasamuwan

Gambar: Day. 

Saiki wis bener ical adoh banget! Dina aku maca sing Saronförsamlingen ing Gothenburg salah siji saka pasamuwan-pasamuwan sing ngidini pandonga Muslim ing latar pasamuwan.

44

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Annie Lööf formulir pamaréntah?

Annie Lööf formulir pamaréntah?

Gambar: Aftonbladet. 

Bakal Annie Lööf Perdhana Mentri, aku bakal selawase dadi nggawe percoyo sing ana jenis elit ing latar mburi sing ngontrol lan sing iki ngrancang lan kontrol dening wong-wong mau.

41

Läs allt!


Wektu Mlebu: Youtube tindak ing donya

Miturut Mikael Walfridsson 

Wektu Mlebu: Youtube tindak ing donya

Lan nalika iku sukses, mati YouTube kanggo pedunung donya kabèh kang ing sembarang wektu siji, supaya ngandhani kula sing ana ing dalan kanggo njupuk sistem lesan global kang kita bisa pengaruhe lan tekan sakbenere kabeh wong ing bumi siji lan wektu sing padha.

5

Läs allt!


Telung gambar Gusti Yesus wonten ing Prajanjian Lawas

Reader Mail dening Leif Boman 

Kanthi kita mata tetep ing Gusti Yesus minangka kuwi (Ibrani 12) Telpon, banjur sekaligus dadi akeh crita Prajanjian Lawas karo bantuan Roh.

5

Läs allt!


88 detik kabar apik

Reader Mail dening David B

Kabar bungah. 

7

Läs allt!


Treenigheten förklarad på ett mycket enkelt sätt

Christer Åberg förklarar på ett mycket enkelt sätt treenigheten och hur Gud sände sin Son till världen som i sin tur sände den helige Anden.

4

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


harvest ing

Miturut Tage Bergman 

harvest ing

Tage Bergman bareng pikirane menarik bab kaping harvest beda sing kita waca ing Kitab Suci. harvest wektu iki ngomong ing wektu sing padha nalika kita bisa nyana yen pengangkatan Majelis njupuk Panggonan.

8

Läs allt!


wiwitan

Miturut Tage Bergman 

wiwitan

Yen bakal pengangkatan? Iku bakal dadi sadurunge utawa sawise Mangsa Kasangsaran? Ana akeh pikirane bab iku, lan panemu beda-beda digunakake. We bali maneh lan maneh kanggo ing Kitab Suci sing akeh koyone angel mangertos. Nanging, kita bisa katon ing perumpamaan sugih ing Kitab Suci ing subyek, kang menehi jawaban cetha. Aku ora ngerti kerja saka tembung-tembung banjur kita ora bisa mlaku ngerti luwih angel kanggo kokwaca context.

3

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 451 925 806 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 010 bloggartiklar, 91 592 kommentarer och 59 832 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp