Webb-TV | Frälsningskandidater NY | Bönesidan | Själavårdssidan NY | Sök | Kontakt
Surfar nu: 602 www.apg29.nu

A kasepen Yesus - Wong sing matèni swara Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala 

Hérodès ketemu kita maneh ing crita Kitab Suci. Iki wektu kang stands ing ngarsane Gusti Yesus. Iku wis banjur wis telung taun wiwit beheading Yohanes Pembaptis kang.

Kitab nyariosaken dhateng kita bilih Gusti tuwin anggone care awak lan dikubur. Nanging nalika Roh Yohanes Pembaptis kang dipindhahaké menyang langit kamulyane terus rencana kawilujengan Gusti Allah kanggo lomba manungsa tiba. John nglampahi misi kanggo nuduhake Gusti Yesus minangka Juruwilujeng. Lan saiki, Gusti Yesus ana ing pelayanan umum kang.

Ana apa-apa minangka amba minangka sing, kaya Yohanes njaluk dadi instrument ing tangan Gusti Allah. Lan yen Duwe rampung sawijining misi lan ketemu klien sing bakal ngomong:

"Inggih rampung, abdi kang becik lan tumemen: Menyanga ing kabungahan Gusti Paduka 1. Carane kosong lan guna, Nanging, kanggo wong-wong sing urip mung kanggo urip kena iki. Apa mbantu nalika posisi apik, karir lan kasugihan yen ora ing karsane Gusti Allah lan duwe berkah ing urip.

Gusti Yesus sapisan takon ing: kang gunane wong kanggo olèh jagat iki kabèh lan kélangan nyawané Kapindho Kajaba iku, iku kanggo Hérodès. kakosongan iki mesthi ngerti wis sore iku pocapan ing ukara pati saka wong sing wis swara saka Gusti Allah ing uripé. Nanging Gusti Allah kanggo manungsa ora bisa mandegake, nanging sought luwih. Nalika Hérodès krungu bab Gusti Yésus lan karya iki langkah sabanjuré Allah ing rencana karahayon manungsa.

Nalika Gusti Yesus mengko wungu saka ngarep mati lan dijupuk swarga, terus Roh Allah, dening para sakabat, komunikasi tembung Gusti Allah kanggo wong tengen menyang wektu kita. Mangkono uga pengin kertas iki kanggo ngirim Sabda Allah kanggo kawilujengan. Ing wektu Yesus teka sadurunge Hérodès, Gusti Yesus jumeneng sadurunge menehi urip ing salib kanggo kawilujengan kita. Sawisé telung taun nyambut damel pratandha, mukjijat-mukjijat lan martakaké pangandikané Gusti Allah, kang maringi tangan mbujeng '. wektu iki banjur kanggo wong kanggo dadi pangruwate dosa kita. Iki dijupuk sadurunge gubernur Pilatus ing Yudéa.

Nanging nalika Pilatus krungu nèk Gusti Yésus kuwi sangka Galiléa kang dikirim marang Hérodès, sing padha wilayah tanah Galilea, nanging sing sementara manggon ana ing Yerusalem. Nalika Kitab Suci ngandika Hérodès wis dawa wanted kanggo ketemu Gusti Yesus. Iku ora koyone kaya Gusti Yésus supaya wong iku. Hérodès wis sak telung taun sing Yesus ketoke ora wus ndeleng Gusti, senajan Gusti Yésus iya paling tanah Hérodès mrentah.

Malah nalika Hérodès wis krungu gosip babagan karya wektu Gusti Yesus 'Lukas ngandika ing Injil sing "Hérodès kepéngin weruh Gusti Yésus." 3

Lan nalika pungkasanipun, sawise telung taun bakal duwe kesempatan kanggo ketemu Gusti Yesus, Lukas ngandika padha: "Kadung ratu Hérodès weruh Gusti Yésus, dèkné bungah banget. Dheweke wis dawa wanted kanggo ketemu wong, amarga wus krungu bab Dèkné saiki ngarep-arep kanggo ndeleng wong apa karakter soko. "4

Nanging banjur ana kedadeyan aneh. Senajan Hérodès takon kathah pitakonan marang Gusti Yésus, Gusti Yesus ngandika ora Hérodès. Mbokmenawa ana Sabda completion boten Allah ngomong kanggo sing dadi atos atiné matèni wong sing wis swara saka Gusti Allah kanggo wong.

Nanging ing wektu sing Hérodès wis ketoke dadi atos supaya sedhih yen Gusti Yesus ana bisu. Nanging, wong moyoki lan moyoki Gusti Yésus. Sing perlu kanggo njaluk jawaban kanggo pitakonan sing padha maneh Lowongan Kerja. Nanging saiki diaktifake atine kanggo jijik kanggo Yesus. Kitab Suci nyariosaken dhumateng kita bilih piyambakipun lan prajurit kang nanggapi Yesus nganistayang. Padha disandangi wong jubah bodho lan dikon bali menyang ngarsané Gubernur Pilatus.

Awit ora wedi kanggo swarané Gusti Allah wis mbungkem förhärdelsen asring kasunyatan. Ing tangan liyane, njamin quietness ing interior isih bisa Count ing Gusti Allah sing care.

Iku wacana aneh sethitik ing konteks iki Lukas. Nanging pangandikane sing ing dina sing Hérodès lan gramang Pilatus ing cara iki muncul kanggo panyaliban Yesus, padha dadi kanca karo saben liyane. Sadurunge ana wis memungsuhan ing antarane loro.

henchmen Sétan kang ngupaya support saka saben liyane tanpa ngelingi pangadilan siji dina dialami wong-wong mau ing donya langgeng. Hérodès kagungan wektu panelusuran lan supaya iku karo saben kita. Nanging yen ora cemuwit swara saka Gusti Allah panggilan. Asring minangka pungkasan minangka nalika semangat urip kita dadi metu. Banjur iku penting sing kita ngomong ya kanggo swara panggilan Allah nalika percobaan luwih.

Sawise pati, awit ora ana cara kanggo mratobat. Amarga iku, kita kudu kasebut kanthi teliti, nimbang sångtexts pepéling ing ngisor iki: "Sawise iku nemu kasep, sanadyan sampeyan tau Fashion. Ketemu Gusti Yesus, dadi kanca, nanging banjur hakim. Njaluk siap kanggo ketemu Gusti Allah, nyiapake kanggo ketemu Gusti Allah. Ora kaya ilang ing salawas-lawase pindhah, nyiapake kanggo ketemu Gusti Allah. "

Cathetan: 1) Mt.25: 21, 23 2) Mark.8: 36th 3) Luk.9: 9. 4) Lk.23: 8-9; 12.


Hans Jansson, Uppsala

Artikel lan video sing digawe dening liyane saka Apg29.nu kudu views sing blog ora nuduhake.


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

2 kommentarer

SH Mon, 14 Jan 2019 19:12:51 +010

Vill tacka för denna undervisning! Tror att en gammal Herrens tjänare skrivit det här.
Det vilar Guds Ande över denna förkunnelse. Tack Jesus!

Svara


Leif Mon, 14 Jan 2019 22:06:55 +010

Svar till SH.

Ja, Hans är en mycket stark förkunnare. Jag fick äran att lyssna till hans fantastiska predikan när han ett litet tag bodde här, och är mycket glad över att haft den förmånen.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 16, fredag 19 april 2019 kl. 21:17

Jesus söker: Olaus, Ola!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn. De som blev födda, inte av blod, inte heller av köttets vilja, inte heller av någon mans vilja, utan av Gud." - Joh 1:12-13

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
fredag 19 april 2019 13:35

Är helt mentalt slut. Blir yr och trött. Orkar inte med min familj eller jobb. Snälla be om helande.

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp