DONERA - bli månadsgivare (Paypal) - SWISH: 072 203 63 74

Apg29.Nu

Language Apostlagärningarna fortsätter i vår tid!
Butik | Christer Åberg | TV | Bönesidan | Frågan | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
Gästblogg

Abraham-avtalets mynt är knuten till ändetiden

 Förbundet ”Abraham Accord”, som precis har ingåtts mellan Israel och en del arabländer, kommer snart att lansera ett helt nytt mynt som ska stadfästa och bekräfta viktigheten av detta förbund.

Abraham-avtalets mynt är knuten till ändetiden.

På myntets framsida finns samtidigt en örn som håller en olivkvist och pilar i sina klor. Det är USA och den amerikanska presidentens sigill som fullbordar designen på detta mynt. I förbindelse med detta förbund, har Donal Trump nominerats till Nobels Fredspris för sin insats i denna ”historiska fredsöverenskommelsen”.

Av: Mikael Walfridsson
söndag 4 oktober 2020 23:12
Detta är en Gästblogg vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Vi har precis upplevt en väldigt intressant nyhet, som absolut är värd att ge extra uppmärksamhet. Förbundet ”Abraham Accord”, som precis har ingåtts mellan Israel och en del arabländer, kommer snart att lansera ett helt nytt mynt som ska stadfästa och bekräfta viktigheten av detta förbund.

Men det är många symboler omkring detta mynt, som har klara häntydningar och referenser till både händelser i värden, men också till ändetiden och antikrists regim. I detta inlägg försöker jag att nämna några av dom, som helt konkret talar in i den tid vi lever i.

Falsk enhet

Myntet är designat av konstnären Ahron Shavo, och visar den israeliska och UAE-flaggan som silhuetter ovanför Jerusalems och Abu Dhabis gator. Abraham Accord är skrivet på både engelska, hebreiska och arabiska, och på baksidan hittar vi citat från både GT och Koranen. Abraham var grundaren av monoteismen, och symboliserar enheten mellan alla dessa tre stora trosuppfattningar.

Det här är religionssynkretism, och början på det som till sist slutar med att alla religioner blir enade under antikrist regi. Det är en falsk enhet, då islams gud, inte kan förbindas eller har något att göra med den judiska och den kristna Guden. Den stora skökan i uppenbarelseboken är just den falska religiösa enheten, som kommer att samarbeta med Antikrist under dom första 3,5 åren i vedermödan.

Nobels fredspris

På myntets framsida finns samtidigt en örn som håller en olivkvist och pilar i sina klor. Det är USA och den amerikanska presidentens sigill som fullbordar designen på detta mynt. I förbindelse med detta förbund, har Donal Trump nominerats till Nobels Fredspris för sin insats i denna ”historiska fredsöverenskommelsen”.

Som jag ser det, är just detta förbund början på det avtal som Antikrist kommer att fortsätta och sluta med ännu fler i arabvärlden. Det vill säga, att Antikrist kommer att stadfästa ett förbund som redan är taget i bruk, men som kommer att fungera i en långt bredare grad. Min tro är att detta förbund kommer i stånd efter GOG/Magog kriget, där Antikrist kommer att stadfästa det ultimativa förbundet mellan Israel och arabvärlden.

Myntets baksida

På myntets baksida ser vi ett arabiskt svärd, med många olika symboler i. Bland annat ser vi en duva med en olivkvist i munnen. Det är en symbol och hänvisning till Noa, där vi kan dra paralleller till Jesu ord, att ändetiden skulle vara ”som på Noas dagar” (Matt 24:37). Vi, Guds folk, befinner sig i den tid som kan jämföras med Noas dagar – en tid, där Herren har lovat att ändetiden ska utspela sig.

Samtidigt ser man planeten Saturnus ovanför duvan, som är en symbolik på Satan själv.

De tio hornen

Symboliken fortsätter, och jämte planeten Saturnus och duvan ser vi tio stjärnor. Det gör att jag omedelbart tänker på dom tio hornen, dvs. dom tio länder som kommer att samarbeta och ge sin makt till Antikrist i vedermödans tid. Min överbevisning är att dessa tio länder har sitt ursprung i den arabiska delen av världen. Jag har tidigare skrivit om det i ett inlägg som man kan ta del av här:

Den yttersta tiden: Tiohorns förbundet tar form

Covid-19 virus

Jag har tidigare skrivit om coronaviruset, som jag allt mer ser som en inkörsport och förberedelse till ändetiden. Pest och virusutbrott är en del av ändetidens utveckling, men som vi har insett, handlar det här lika mycket om kontroll, där vi har fått sett tydliga exempel på hur regeringar går in och inför tvångslagar och ”marshall-law”, då vi befinner oss i ett världsvitt undantagstillstånd.

På detta mynt, finns märkligt nog också symboler på två sprutor, som är en bild på just covid-19. Under sprutan finns en bild på ett hjärta och molekyler, som kan vara en symbol på den statskontroll som nämns här. Vad kommer det vaccin som snart kommer ut att innehålla, och är det på något sätt knutet till vilddjurets märke och regim? Men man kan ändå inte låta bli att fråga sig, vad detta virus har med ett fredsavtal att göra?

Det bedragande svärdet

Själva handtaget på svärdet, är förgyllt med ädla stenar. Det är bedragande, och får oss till att bli distraherad från själva bladet, som är på väg ner mot själva huvudet. Som religion är islam förförisk, och i kölvattnet av den kommer stora delar av det mörker som vi upplever under vedermödan. Den som inte tar vilddjurets märke kommer till sist att få ge sitt liv, bland annat genom att bli halshuggen.

Saudiarabien och GOG/Magog

Hes 38:13 - Då ska Saba och Dedan och Tarshishs köpmän och alla furstarna fråga dig: ’Har du kommit för att röva? Har du samlat dina skaror för att plundra, för att hämta silver och guld, för att ta boskap och gods, för att ta stort byte?’

På myntet nämns också Saba och Deban i ett citat. Det är gamla namn på Saudiarabien, och är också det land som nämns i GOG/Magog kriget i Hes 38:13. När kriget infinner sig, kommer Saudiarabien vara iakttagare, stå och titta på, och undra sig över dessa länder som anfaller Israel.

Fred och Trygghet

1 Thess 5:1 – Om tider eller stunder, bröder, behöver vi inte skriva till er. Ni vet själva att mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. När folk säger: ”Fred och trygghet”, då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan.

Det finns 11 olika referenser för fred på myntet. Det här är ett avtal som handlar om fred mellan Israel och den arabiska världen. I Thess blir vi presenterade för ”vedermödans profetia”, som talar om vedermödans plötsliga infinnande, i den tid när folk säger ”Fred och Trygghet”.

Jesus kommer snart!

Källa:

Temple Coins introduces limited edition Abraham Accord medallion - The Jerusalem Post

Mikael Walfridsson


#Israel #Arabländer #Mellanöstern #Donald Trump #Nobels fredspris


85 kommentarer

1 2 »9

x
SA
måndag 5 oktober 2020 08:25

Det drar ihop sej ..... Jesus kommer snart !

Svara

x
Lillibeth
måndag 5 oktober 2020 10:02

Mitt framför våra ögon utspelar sig detta scenario.
Mäktigt!
Vi har en väldig och mäktig Gud som är värd all vårt lov och pris.
Allt som skrivits för ca 2000 år sedan är sant! Och vi ser iscensättandet nu!
Lite så man får nypa sig i armen.

2 Petr 1:21
Ty ingen profetia har någonsin kommit till av en människas vilja, utan heliga Guds människor har talat, drivna av den Helige Ande.

Svara

x
Israelvänlig
måndag 5 oktober 2020 18:13

Jag har nämnt tidigare om Abrahamöverenskommelsen i ämnet Islams Antikrist och diskuterat kring Gog i Magog! Instämmer i det stora hela som Mikael lagt fram men med en del detaljer vi måste vara vaksamma på! Det kommer bli ett arabiskt tiostatsförbund dock är det inte säkert att det blir de länderna som är uppräknade i Mikaels hänvisning! Det kan även bli länder som ligger runt Turkiet! Turkiets ledare är Gog och det ottomanska imperiet är återupplivat efter det Erdogan omvandlade den gamla kristna katedralen Hagia Sofia till en moské och hånade den kristna Guden vår Herre Jesus Kristus! Efter han hade omvandlat Hagia Sofia till en moské och hånat vår Herre Jesus Kristus så sa Erdogan att nästa mål är att befria Jerusalem!

Det pågår ett krig mellan Armenien och Azerbajdzjan om Nagorno Karabach! Erdogans plan är att fortsätta utvidga det ottomanska imperiet där folkmordet på armenierna sist slutade! De flesta länderna har erkänt folkmordet på armenierna utom Turkiet och Sverige vilket är avskyvärt! Det blir inte Antikrist som Mikael skriver som kommer ena religionerna utan den falske profeten!

Vi måste också vara vaksamma på vad som kan hända i början på nästa år om det blir en fredskonferens i Mellanöstern som Abbas efterlyst i ett antiavtal i FN mot just Abrahamöverenskommelsen där Turkiet nu har ordförandeposten!

Vidare finns det tolkningar om att Turkiet kommer gå i krig mot Iran innan tiostatsförbundet blir satt på plats så vi får vara försiktiga att peka ut ett specifikt avtal redan nu innan alla bitar hamnat på plats! Men det kan vara så naturligtvis att Abrahamöverenskommelsen är en förelöpare till dödens förbund för Israel och Saudiarabien är en av nyckelspelarna i det kommande avtalet/förbundet!

Intressant att Mikael observerat av två samma föremål, som liknar sprutor och om det kunde ges en förklaring av de som tillverkat och designat myntet var de själva syftar på!

Var vaksamma bröder och systrar och följ händelseutvecklingen inte bara Abrahamöverenskommelsen utan även den eventuella kommande fredskonferensen om Mellanöstern och det ottomanska imperiets förehavanden! Emellertid är det utan tvekan att vi närmar oss med stormsteg den sista och 70:e årsveckan som avslutas med Herren Jesus Kristus återkomst! Halleluja!

Det kan vara så att vi redan befinner oss i den sista årsveckan men de närmaste 5-6 månaderna kommer antingen bekräfta om så är fallet eller dementeras rakt av! Om det visar sig att vi redan befinner oss i den sista årsveckan har vi inte lång tid på att förbereda oss!

Det kommer också rapporter från kristna i USA att det kan bli riktigt oroligt den närmaste tiden och att förbereda sig inte bara andligt utan även fysiskt genom att lagra mat och vatten så det räcker i en månad! Det som händer i USA kommer sprida sig runtom i världen! Därför kan det vara klokt att tänka på att lagra mat och vatten så det räcker i en månad! När man ska göra detta är mellan oss och Gud! Var vaksamma bröder och systrar på det som skall komma! Predika evangelium, bön, lovsång och Bibelläsning är det som vi kristna ska prioritera varje dag! Halleluja!

Shalom

Svara

x
Lillibeth
måndag 5 oktober 2020 18:25

https://www.weforum.org/press/2020/06/the-great-reset-a-unique-twin-summit-to-begin-2021/

Svara

x
Jan D
måndag 5 oktober 2020 18:46

"Det kommer också rapporter från kristna i USA att det kan bli riktigt oroligt den närmaste tiden och att förbereda sig inte bara andligt utan även fysiskt genom att lagra mat och vatten så det räcker i en månad! Det som händer i USA kommer sprida sig runtom i världen! Därför kan det vara klokt att tänka på att lagra mat och vatten så det räcker i en månad! När man ska göra detta är mellan oss och Gud! Var vaksamma bröder och systrar på det som skall komma! Predika evangelium, bön, lovsång och Bibelläsning är det som vi kristna ska prioritera varje dag! Halleluja!"

Just detta att lagra mat osv har det talats om i så många perioder att min fru blivit trött på detta. Specielt på denna blogg kommer det upp titt som tätt. Det är en del av amerikansk kultur och inte särskilt kristet.

"Gör er inget bekymmer för kläder och mat...." Vi ska lita på HERREN inte på vår egen hamstringsförmåga....

Svara

x
Israelvänlig svarar Jan D
måndag 5 oktober 2020 19:16
Jan D skrev:
"Det kommer också rapporter från kristna i USA att det kan bli riktigt oroligt den närmaste tiden och att förbereda sig inte bara andligt utan även fysiskt genom att lagra mat och vatten så det räcker i en månad! Det som händer i USA kommer sprida sig runtom i världen! Därför kan det vara klokt att tänka på att lagra mat och vatten så det räcker i en månad! När man ska göra detta är mellan oss och Gud! Var vaksamma bröder och systrar på det som skall komma! Predika evangelium, bön, lovsång och Bibelläsning är det som vi kristna ska prioritera varje dag! Halleluja!"

Just detta att lagra mat osv har det talats om i så många perioder att min fru blivit trött på detta. Specielt på denna blogg kommer det upp titt som tätt. Det är en del av amerikansk kultur och inte särskilt kristet.

"Gör er inget bekymmer för kläder och mat...." Vi ska lita på HERREN inte på vår egen hamstringsförmåga....

Det handlar naturligtvis icke bara om att du ska lagra för dig själv vilket är egoistiskt! Vid en stor kris kommer de bli tacksamma som icke har lagrat mat och vatten till de som har tänkt på detta! Det är i allra högsta grad ett kristet handlingssätt!

Vidare skrev jag att när ni ska lagra är mellan oss och Gud! Du avgör själv naturligtvis om det är förenligt med den kristna tron att man hamstrar inte bara för sig själv utan även till din nästa, som icke har tänkt eller icke har en aning om detta! Bibeln säger också att lagra i de goda åren så det finns under de onda åren!

Shalom

Svara

x
Karl M
måndag 5 oktober 2020 19:28


Ja, World Economic Forum med K Schwab som grundare och ordförande tillsammans med övriga stiftelser är egentligen huvudet på ormen!

Nya bulletin angående nedstängningen som råder i Madrid sen något dygn. Certifikat för att kunna ta sig ut och förbjuden passage mellan förorterna m.m. Blir huvudstaden nedstängd under ca 2v kostar det ungefär 56 miljarder kr! Allt får tydligen kosta hur mycket som helst nu i dessa dagar. Visserligen går folk till arb och skola men i övrigt diktatur som råder.

AstraZeneca har i dagarna producerat vaccin för över 400 milj inv och mer är förstås på gång. Blir det nu tvång på alltihop, dvs det ska inte gå röra sig fritt i fortsättningen ute i samhället och vistas bland folk.

Sverige har ingått avtal om leverans av ca 6 milj doser men uppemot 18 milj på sikt.

Hjulen snurrar allt fortare och den lilla människan tvingas in i något vare sig man vill eller inte. Allt är tydligen klart kring den globala agendan, inga möten eller tycka till utan mer en tvångskommendering mot avgrunden.

Hittar dock ett Bibelord för dagen, givetvis!

"Herren är god, ett värn i nödens tid, och han låter sig vårda om dem som förtröstar på honom" (Nah.1:7)

"Hans trofasthet är sköld och skärm" (Ps 91:4)

"Tacka Herren, ty han är god, ty hans nåd varar evinnerligen" (Ps 118:1)

Vi ber för varandra och för landet!

Amen

Svara

x
Ann-Sofie Walaunet
måndag 5 oktober 2020 22:45

Ja, intressanta symboler på myntet. Hjärtat har en EKG-kurva, handlar absolut om sjukvården. Sedan Wifi-märket - kan det ha något med 5G att göra? Vi som fruktar Gud behöver dock inte frukta något annat!

Svara

x
Israelvänlig svarar Karl M
måndag 5 oktober 2020 23:05
Karl M skrev:

Ja, World Economic Forum med K Schwab som grundare och ordförande tillsammans med övriga stiftelser är egentligen huvudet på ormen!

Nya bulletin angående nedstängningen som råder i Madrid sen något dygn. Certifikat för att kunna ta sig ut och förbjuden passage mellan förorterna m.m. Blir huvudstaden nedstängd under ca 2v kostar det ungefär 56 miljarder kr! Allt får tydligen kosta hur mycket som helst nu i dessa dagar. Visserligen går folk till arb och skola men i övrigt diktatur som råder.

AstraZeneca har i dagarna producerat vaccin för över 400 milj inv och mer är förstås på gång. Blir det nu tvång på alltihop, dvs det ska inte gå röra sig fritt i fortsättningen ute i samhället och vistas bland folk.

Sverige har ingått avtal om leverans av ca 6 milj doser men uppemot 18 milj på sikt.

Hjulen snurrar allt fortare och den lilla människan tvingas in i något vare sig man vill eller inte. Allt är tydligen klart kring den globala agendan, inga möten eller tycka till utan mer en tvångskommendering mot avgrunden.

Hittar dock ett Bibelord för dagen, givetvis!

"Herren är god, ett värn i nödens tid, och han låter sig vårda om dem som förtröstar på honom" (Nah.1:7)

"Hans trofasthet är sköld och skärm" (Ps 91:4)

"Tacka Herren, ty han är god, ty hans nåd varar evinnerligen" (Ps 118:1)

Vi ber för varandra och för landet!

Amen

Mycket fina verser du har tagit ifrån Bibeln!👍

Shalom

Svara

x
yvonne
måndag 5 oktober 2020 23:14

Vad kommer det odemokratiska Kina med sin övervakningsteknologi in i bilden i den yttersta tiden? Jag har försökt att hitta det i Bibeln, men det enda jag förstår, är att när Eufrat och Tigris torkar ut, då kommer härar från Öster...
Kina som har blivit en stormakt, har ju återuppbyggt Sidenvägen som går genom Asien, och ända till Europa.

Ja, vi får fortsätta och be för vårt land, Israel och för kristenheten!

Shalom!

Svara

1 2 »9

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


NYTT! Förkorta lång länk här så att den fungerar i din kommentar!

Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

ANNONS:Världen idag

Rekommenderas

Stor intervju med Christer Åberg i tidningen Världen idag. "Gud bar Christer efter höggravida fruns död." Både text och video!


Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Direkt med Christer Åberg


Dagens datum

V 08, torsdag 25 februari 2021 kl 08:42

Dagens namn

Sigvard, Sivert

Dagens bibelord

“Han svarade: "Du ska älska Herren din Gud av hela ditt hjärta och av hela din själ och av hela ditt förstånd. Det är det största och första budet. Sedan kommer ett som liknar det: Du ska älska din nästa som dig själv.” (Matthew 22:37-39)

Dagens bön

Fader möt var och en idag och omslut dem på alla sidor. Möt också Sigvard och Sivert. Tack för din stora kärlek och nåd som du har visat oss genom din Son Jesus kristus. Amen.


Jesus var jämlik Gud, blev människa, dog på korset och Gud upphöjde honom

Var så till sinnes som också Kristus Jesus var, vilken, då han var i Guds gestalt, inte ansåg det som en rövad skatt att vara jämlik Gud, utan utgav sig själv, och tog på sig en tjänares gestalt, och blev lik oss människor. Och sedan han hade trätt fram som en människa ödmjukade han sig själv och blev lydig intill döden, ja, intill döden på korset. Därför har också Gud upphöjt honom och gett honom ett namn som är över alla namn, för att i Jesu namn alla knän ska böja sig, deras som är i himlen och på jorden och under jorden, och för att alla tungor ska bekänna att Jesus Kristus är Herren, Gud, Fadern, till ära. (Fil 2:5-11)


Så här blir du frälst - räddad

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

"Det enda som bär är Jesus. Det har Christer Åberg fått uppleva genom livets tuffa utmaningar. Christer är bloggare och författare och driver bland annat apg29.nu". - himlen.tv7


Christer Åbergs böcker

Den längsta natten och Den oönskade


Senaste bönämnet på Bönesidan

onsdag 24 februari 2021 19:03
Gode Gud ge mig en uppgift. Käre Jesus hjälp.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
BYTARE: 072 203 63 74
DONERA till Apg29 - bli en månadsgivare
Den bank konto : 8150-5 934 343 720-9
IBAN / BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer information om hur man stöder finns här!

Kontakt
christer@apg29.nu
072-203 63 74

Wikipedia om Christer Åberg

Mer
apg29.se  apg29.com apg29.nu  christeraberg.se

↑ Upp