Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Himlen TV7

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

Abraham-avtalets mynt är knuten till ändetiden

 Förbundet ”Abraham Accord”, som precis har ingåtts mellan Israel och en del arabländer, kommer snart att lansera ett helt nytt mynt som ska stadfästa och bekräfta viktigheten av detta förbund.

Abraham-avtalets mynt är knuten till ändetiden.

På myntets framsida finns samtidigt en örn som håller en olivkvist och pilar i sina klor. Det är USA och den amerikanska presidentens sigill som fullbordar designen på detta mynt. I förbindelse med detta förbund, har Donal Trump nominerats till Nobels Fredspris för sin insats i denna ”historiska fredsöverenskommelsen”.

Denna artikel är en Gästblogg vilket innebär att det är skribentens egna åsikter.

Av Mikael Walfridsson
söndag 4 oktober 2020 23:12
Gästblogg

Vi har precis upplevt en väldigt intressant nyhet, som absolut är värd att ge extra uppmärksamhet. Förbundet ”Abraham Accord”, som precis har ingåtts mellan Israel och en del arabländer, kommer snart att lansera ett helt nytt mynt som ska stadfästa och bekräfta viktigheten av detta förbund.

Men det är många symboler omkring detta mynt, som har klara häntydningar och referenser till både händelser i värden, men också till ändetiden och antikrists regim. I detta inlägg försöker jag att nämna några av dom, som helt konkret talar in i den tid vi lever i.

Falsk enhet

Myntet är designat av konstnären Ahron Shavo, och visar den israeliska och UAE-flaggan som silhuetter ovanför Jerusalems och Abu Dhabis gator. Abraham Accord är skrivet på både engelska, hebreiska och arabiska, och på baksidan hittar vi citat från både GT och Koranen. Abraham var grundaren av monoteismen, och symboliserar enheten mellan alla dessa tre stora trosuppfattningar.

Det här är religionssynkretism, och början på det som till sist slutar med att alla religioner blir enade under antikrist regi. Det är en falsk enhet, då islams gud, inte kan förbindas eller har något att göra med den judiska och den kristna Guden. Den stora skökan i uppenbarelseboken är just den falska religiösa enheten, som kommer att samarbeta med Antikrist under dom första 3,5 åren i vedermödan.

Nobels fredspris

På myntets framsida finns samtidigt en örn som håller en olivkvist och pilar i sina klor. Det är USA och den amerikanska presidentens sigill som fullbordar designen på detta mynt. I förbindelse med detta förbund, har Donal Trump nominerats till Nobels Fredspris för sin insats i denna ”historiska fredsöverenskommelsen”.

Som jag ser det, är just detta förbund början på det avtal som Antikrist kommer att fortsätta och sluta med ännu fler i arabvärlden. Det vill säga, att Antikrist kommer att stadfästa ett förbund som redan är taget i bruk, men som kommer att fungera i en långt bredare grad. Min tro är att detta förbund kommer i stånd efter GOG/Magog kriget, där Antikrist kommer att stadfästa det ultimativa förbundet mellan Israel och arabvärlden.

Myntets baksida

På myntets baksida ser vi ett arabiskt svärd, med många olika symboler i. Bland annat ser vi en duva med en olivkvist i munnen. Det är en symbol och hänvisning till Noa, där vi kan dra paralleller till Jesu ord, att ändetiden skulle vara ”som på Noas dagar” (Matt 24:37). Vi, Guds folk, befinner sig i den tid som kan jämföras med Noas dagar – en tid, där Herren har lovat att ändetiden ska utspela sig.

Samtidigt ser man planeten Saturnus ovanför duvan, som är en symbolik på Satan själv.

De tio hornen

Symboliken fortsätter, och jämte planeten Saturnus och duvan ser vi tio stjärnor. Det gör att jag omedelbart tänker på dom tio hornen, dvs. dom tio länder som kommer att samarbeta och ge sin makt till Antikrist i vedermödans tid. Min överbevisning är att dessa tio länder har sitt ursprung i den arabiska delen av världen. Jag har tidigare skrivit om det i ett inlägg som man kan ta del av här:

Den yttersta tiden: Tiohorns förbundet tar form

Covid-19 virus

Jag har tidigare skrivit om coronaviruset, som jag allt mer ser som en inkörsport och förberedelse till ändetiden. Pest och virusutbrott är en del av ändetidens utveckling, men som vi har insett, handlar det här lika mycket om kontroll, där vi har fått sett tydliga exempel på hur regeringar går in och inför tvångslagar och ”marshall-law”, då vi befinner oss i ett världsvitt undantagstillstånd.

På detta mynt, finns märkligt nog också symboler på två sprutor, som är en bild på just covid-19. Under sprutan finns en bild på ett hjärta och molekyler, som kan vara en symbol på den statskontroll som nämns här. Vad kommer det vaccin som snart kommer ut att innehålla, och är det på något sätt knutet till vilddjurets märke och regim? Men man kan ändå inte låta bli att fråga sig, vad detta virus har med ett fredsavtal att göra?

Det bedragande svärdet

Själva handtaget på svärdet, är förgyllt med ädla stenar. Det är bedragande, och får oss till att bli distraherad från själva bladet, som är på väg ner mot själva huvudet. Som religion är islam förförisk, och i kölvattnet av den kommer stora delar av det mörker som vi upplever under vedermödan. Den som inte tar vilddjurets märke kommer till sist att få ge sitt liv, bland annat genom att bli halshuggen.

Saudiarabien och GOG/Magog

Hes 38:13 - Då ska Saba och Dedan och Tarshishs köpmän och alla furstarna fråga dig: ’Har du kommit för att röva? Har du samlat dina skaror för att plundra, för att hämta silver och guld, för att ta boskap och gods, för att ta stort byte?’

På myntet nämns också Saba och Deban i ett citat. Det är gamla namn på Saudiarabien, och är också det land som nämns i GOG/Magog kriget i Hes 38:13. När kriget infinner sig, kommer Saudiarabien vara iakttagare, stå och titta på, och undra sig över dessa länder som anfaller Israel.

Fred och Trygghet

1 Thess 5:1 – Om tider eller stunder, bröder, behöver vi inte skriva till er. Ni vet själva att mycket väl att Herrens dag kommer som en tjuv om natten. När folk säger: ”Fred och trygghet”, då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan.

Det finns 11 olika referenser för fred på myntet. Det här är ett avtal som handlar om fred mellan Israel och den arabiska världen. I Thess blir vi presenterade för ”vedermödans profetia”, som talar om vedermödans plötsliga infinnande, i den tid när folk säger ”Fred och Trygghet”.

Jesus kommer snart!

Källa:

Temple Coins introduces limited edition Abraham Accord medallion - The Jerusalem Post

Mikael Walfridsson


#Israel #Arabländer #Mellanöstern #Donald Trump #Nobels fredspris


85 kommentarer

1 2 3 »9

x
Israelvänlig svarar Ann-Sofie Walaunet
måndag 5 oktober 2020 23:26
Ann-Sofie Walaunet skrev:
Ja, intressanta symboler på myntet. Hjärtat har en EKG-kurva, handlar absolut om sjukvården. Sedan Wifi-märket - kan det ha något med 5G att göra? Vi som fruktar Gud behöver dock inte frukta något annat!

Det kan det ha framförallt parabolantennen! Elon Musk har ju skickat upp tusentals satelliter och hans mål är att sammankoppla datorn med människans hjärna! Detta är riktigt sataniskt ty den människan blir då en android en slags robot och en robot kan aldrig bli frälst!

Det stämmer att vi som fruktar Gud behöver icke frukta någonting annat, men vi måste vara smarta så vi icke går på en massa tricks! T ex så behöver man inte ha en mobiltelefon som kan användas för 5g! Säg nej till 5g och Id2020!

Shalom

Svara

x
Israelvänlig
tisdag 6 oktober 2020 10:40

Saudiarabien säger att den palestinska ledningen satsar alltid på den förlorande sidan!

https://bit.ly/36z30gM

Det sägs att kronprinsen i Saudiarabien är oenig med kungen! MbS vill ha formella band med Israel! Håll ett öga på MbS! Saudiarabien är en nyckelspelare i det kommande avtalet/förbundet med Israel!

Vakna upp du som sover och du som icke ännu har tagit emot Herren Jesus Kristus till ditt hjärta och som din personlige frälsare så börjar det verkligen bli hög tid att göra det innan det är för sent! Det finns ingen garanti för morgondagen! Var vaksamma bröder och systrar!

Shalom

Svara

x
Israelvänlig
tisdag 6 oktober 2020 14:46

En judinna som är kristen sjunger om hur det går i striden Gog i Magog och Harmagedon!

https://bit.ly/34slY65

För varje dag som går är vi en dag närmare Herren Jesus Kristus återkomst! Halleluja!

Shalom

Svara

x
Karl M svarar Israelvänlig
tisdag 6 oktober 2020 16:00
Israelvänlig skrev:
En judinna som är kristen sjunger om hur det går i striden Gog i Magog och Harmagedon!

https://bit.ly/34slY65

För varje dag som går är vi en dag närmare Herren Jesus Kristus återkomst! Halleluja!

Shalom


Halleluja! Hur storslagen du äro!

" Jag vill lära dig och undervisa dig om den väg du skall vandra, jag vill ge dig råd och låta mitt öga vaka över dig." (Ps 32:8)

"frukta inte, ty jag är med dig, var ej modfälld , ty jag är din Gud. Jag styrker dig och jag hjälper dig, jag håller dig upp med min rättfärdighets högra hand" (Jesaja 41:10)

"Genom att hålla ut skall ni vinna ert liv" (Luk 21:19)

"Stå därför fasta och orubbliga , mina kära bröder, och ge ut er helt i arbetet för Herren. Ni vet ju att han inte låter er möda vara förspilld" (1 Kor. 15:58)


Tack för fina inlägg och även artikeln Abraham Accord "skribenten"
https://www.youtube.com/watch?v=CQCm2Vv2OPA

E Presley An American Trilogy -Aloha Alternate-1973 youtube!

Svara

x
Israelvänlig svarar Karl M
tisdag 6 oktober 2020 16:24
Karl M skrev:

Halleluja! Hur storslagen du äro!

" Jag vill lära dig och undervisa dig om den väg du skall vandra, jag vill ge dig råd och låta mitt öga vaka över dig." (Ps 32:8)

"frukta inte, ty jag är med dig, var ej modfälld , ty jag är din Gud. Jag styrker dig och jag hjälper dig, jag håller dig upp med min rättfärdighets högra hand" (Jesaja 41:10)

"Genom att hålla ut skall ni vinna ert liv" (Luk 21:19)

"Stå därför fasta och orubbliga , mina kära bröder, och ge ut er helt i arbetet för Herren. Ni vet ju att han inte låter er möda vara förspilld" (1 Kor. 15:58)


Tack för fina inlägg och även artikeln Abraham Accord "skribenten"
https://www.youtube.com/watch?v=CQCm2Vv2OPA

E Presley An American Trilogy -Aloha Alternate-1973 youtube!

Tack själv för alla fina Bibelverser du lägger fram!😊👍 Ja! Elvis Presley hade en fantastisk röst som var en gåva från Gud!

Här sjunger han hur stor och mäktig Gud är!😊 Halleluja!

https://bit.ly/36ErZPY

Shalom

Svara

x
Karl M
tisdag 6 oktober 2020 16:53


Visst, albumet är inspelad i maj -66 på RCA studio Nashville. Körde en av hans låtar på High End mässan på Sheraton i en anläggning som kostar flis. Ljudåtergivningen som är inspelad i analog signal går tyvärr inte återskapa idag.

Han hade både blues gospel och rock inom sig samt andliga låtar. Den bok som han läste mest var just Bibeln, den hade han alltid med sig.

https://www.youtube.com/watch?v=GHM-PN5F4Zs

Svara

x
Helene Karlsson svarar Lillibeth
tisdag 6 oktober 2020 18:45
Lillibeth skrev:
Mitt framför våra ögon utspelar sig detta scenario.
Mäktigt!
Vi har en väldig och mäktig Gud som är värd all vårt lov och pris.
Allt som skrivits för ca 2000 år sedan är sant! Och vi ser iscensättandet nu!
Lite så man får nypa sig i armen.

2 Petr 1:21
Ty ingen profetia har någonsin kommit till av en människas vilja, utan heliga Guds människor har talat, drivna av den Helige Ande.

Så sant Lillibeth! Man får verkligen "nypa sig i armen". Det är hisnande! Hallelujah! Så mäktigt det är. I JESU namn. Amen

Svara

x
Karl M
tisdag 6 oktober 2020 20:46


Godkväll på er alla Bibel studerande vänner. Hittar en video som är ca 8 år gammal men högst aktuell idag. Kan vara en del av er som sett den!

https://www.youtube.com/watch?v=GHM-PN5F4Zs

Svara

x
Karl M
tisdag 6 oktober 2020 20:50Godkväll på er alla Bibelstuderande vänner. Här är en video som är ca 8 år men högst aktuell idag.

https://www.youtube.com/watch?v=GHM-PN5F4Zs

Svara

x
Karl M
tisdag 6 oktober 2020 21:03Det blev fel video som lades in ovan, Den riktiga är här, kanske några av er har sett den!

youtube.com/watch?v=kDxaz3yZYyg

Svara

1 2 3 »9

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Terrordåd i Nice - Allahu akbar?


"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?

- Ja!


Själavårdssamtal

Behöver du gratis vägledning och själavårdssamtal?

☎️ 0381-77 30 80

  • Måndagar 18.00-20.00
  • Tisdagar 09.00 -11.00
  • Onsdagar 09.00-11.00
  • Torsdagar 18.00-20.00

Senaste bönämnet på Bönesidan

torsdag 29 oktober 2020 20:10
Be för två arbetslösa föräldrar som har det svårt. Stort problem med autistiskt barn. Be om helande, frälsning och upprättelse i Jesus namn.

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp