463 online! | Sidvisningar idag: 72 887 | Igår: 236 231 |

www.apg29.nu


Allah - bedragaren

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli.

Allah - bedragaren

Allah är en bedragare precis som hans upphovsman Muhammed. Al Anfal 8.30: Allah är den skickligaste bedragaren.

Fråga: Om Allah var israels och Jesus gud, varför skulle han då vilseleda och lura sin egen skapelse? 

Svar: Vi har hittills undersökt Muhammeds karaktär helt och hållet utgående från muhammedanska källor som hela tiden visat att han var motsatsen till vad de Muhammedanska forskarna försöker hävda för att vilseleda både troende och otrogna. 

Fulländade bedragaren

Så långt har vi belysta många av hans egenskaper i kapitel 33, 38, 41, 42, 59, 89,93,101 med flera. Muhammed som var den mest fulländade bedragaren, lurade och bedrog. 

 Araberna under den så kallade jahilliah tiden 'okunnighetens tid' hade mer heder, anständighet än vad de någonsin hade eller fick efter att Muhammed och hans koran skred till verket och fördärvade dem. 

Han uppmuntrade till förräderi, lögn, bedrägeri, list och alla liknande illasinnade handlingar så länge de tjänade hans mål att konvertera alla människor till hans vanställda vision av islam. 

 Dessa anklagelser grundar sig inte ilska eller hat utan helt och hållet på muhammedanernas egna källor i koranen, haditherna och deras historia vilket vi har visat ett flertal gånger. 

Muhammeds alter ego

 Mina damer och herrar jag skulle vilja påminna er om de slutsatser som vi har dragit om Muhammed och hans Allah i kapitel 29 ' Den djävulska koranen' Faktum är att varje bokstav, varje ord, varje aya(vers) och varje kapitel (sura) i koranen är resultatet av Muhammedes personliga tankar och fantasi. 

 Hans eget 'ALTER EGO' slugt projicerat genom munnen på den intet ont anande Allah, den högste hedniske stenguden i Mecca som infattats i hörnet på Kaba och kallas den svarta stenen. Alla viktiga aktörer i koranen Allah, Gabriel och Satan är en och samma person, nämligen Muhammed själv. 

Allah är en bedragare

 Det är därför som jag skall visa för er att Allah är en bedragare precis som hans upphovsman Muhammed. 

 Al Baqara 2.6 För de otrogna så spelar det ingen roll om du varnar dem eller ej, de kommer icke att tro. Allah har förslutit deras hjärtan, öron och ögon. De kommer att drabbas av stor vånda. De otrogna kommer inte att tro eftersom Allah har redan förutbestämt att det skall vara så. 

 "Allah har förslutit deras hjärtan och öron". De har ingen skuld eftersom de inte har haft något val. Den Allah som påstås vara förlåtande och barmhärtig skickar dem trots det till evig tortyr i sitt helvete. Saken är den att Allahs predestination är det slutgiltiga bedrägeriet. 

Al Baqara 2.9 De lurar Allah och de som tror med de lurar bara sig själva. 

 Al Nissa 4.142 Sannerligen försöker hycklarna att lura Allah och han skall ge igen genom att lura dem. 

Hur är det intellektuellt och teologiskt möjligt att en vanlig människa kan lura Allah om Allah är samma gud som Jesus och Israeliterna hade. Dessa verser förminska Allah till ett småaktigt barn som smider ränker mot sin egen skapelse. Denna beskrivning är ren hädelse. 

 Al Meida 5.41 Du kan inte hjälpa den som Allah vill vilseleda. Allah vill inte att de skall få veta sanningen för han vill skända dem och sedan tortera dem. 

Det är en patetisk religion om deras gud konspirerar och vilseleder sin egen skapelse för att sedan utan nåd, moral eller rättvisa förvisa dem till evig tortyr i hans helvete. 

Ovanstående vers är inget annat än avgudadyrkan då den tillskriver mänskliga egenskaper som bedrägeri och konspirationer till en gudom. 

Allah är den skickligaste bedragaren

 Al Anfal 8.30 Minns hur de otrogna konspirerade mot dig Muhammed. De konspirerade och Allah har också konspirerat men Allah är den skickligaste bedragaren. 

 Ibn Ishaq 3.23 Jag är Allah den bäste bland bedragare, jag lurar dem med min list så jag avlöser dig från dem. 

 Vad är det för gud som uppvisar dödligas brister som bedrägeri, konspirationer och ränker? Vad är det för gud som är så omoralisk och orättfärdig att han fördömer oskyldiga till tortyr i hans helvete? Är inte dessa verser hädelse då det gäller en allsmäktig skapare? 

 Al Rad 13.27 Säg: Allah vilseleder vem han vill. 

 Behöver läsarna några fler tydliga verser som hävdar att människorna har ett förutbestämt öde? Om vårt öde är förutbestämt varför behövs då religion? 

 Och om det inte finns något behov av religion så behövs det naturligtvis inte heller några profeter eller någon Satan. Därför är det ingen mening med Muhammed och hans koran. 

 Al Rafer 40.32 För den som Allah gör så han avviker finns ingen vägledning. Det är så Allah får skeptiker på villovägar.  

Muhammeds Allah är en spegling av hans egen person och därför svekfull. 

 Al Tarim 66.1 Allah har redan befriat dig från dina löften. 

 Med denna lägliga vers så har Allah sanktionerat Muhammed att bryta mot alla avtal och löften som han har med andra. 

Undersök själv

 Jag kan fortsätta citera flera liknande styggelser men det skall jag inte för jag önskar att våra lyssnare undersöker själva och sedan berättar vad de kommit fram till. 

 Mina damer och herrar, troende och otrogna, om och om igen, målar haditherna upp en avskyvärd och ogudaktig men sanningsenlig bild av Muhammeds Allah. 

Till och med under det 21:a århundradet, 1400 år senare, har inget ändrats. Muhammeds moderna anhängare, politiker, lärare, ledare och media gör allt för att vilseleda de otrogna och även de troende genom att låtsas ta avstånd från de som de kallar för radikala muslimer. 

 Faktum är att deras öronbedövande tystnad gör att de stödjer och instämmer med självmordsbombare, mördare, terror och underminering av våra demokratier med det offentligt uttalade målet att islamisera hela mänskligheten.


Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli översatt från Engelska till Svenska av Arvid Falk. 2012-10-12 Se http://islam.hit.to


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg torsdag 14 juni 2018 11:44 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


2 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lukas

Därför behöver Jimmy få så många röster som möjligt! Övriga riksdagspartier är patetiska i varierande grad. Hörde om några som evangeliserade i en förort till Borås och blev bortmotade av muslimer. Var det så alla sd-föraktande frikyrkliga ville ha det?

Svara -   - 14/6-18 17:20 -


Bengt

Muslimerna ska ju inte få bestämma sådant i Sverige

Nu får det vara nog med sådant

Svara -   - 16/6-18 08:52 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

11

Läs allt!


Väntar du på Antikrist?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

12

Läs allt!


AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

19

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

40

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

11

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

11

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

6

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

43

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

19

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, fredag 14 december 2018 kl. 09:11

Jesus söker: Sten Sixten!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer

AnnMarie: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Kaj : ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Mikael: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Roger T. W.: Väntar du på Antikrist?

Bengt: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Mikael: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Jessica: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

David Ström: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Nils: AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Andreas: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Niklas Jönsson: Väntar du på Antikrist?

Niklas Jönsson: Väntar du på Antikrist?

Bertil Rosenius: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Steven: Väntar du på Antikrist?

Nils: AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Steven: Väntar du på Antikrist?


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!


Jesus är inget fake news

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Bilderbergarnas mål avslöjat av David Rockefeller

Det verkar som att Annie Lööf följde instruktioner som hon fått från Bilderbergarna då hon splittrade  Alliansen för att inte bli beroende av Sverigedemokraterna. 

38

Läs allt!


Hon är förlovad med en ljuskrona

Amanda, 34, är förlovad med sin ljuskrona

Bild: Expressen. 

Amanda Liberty är förlovad med en ljuskrona som hon ”älskar att pussas och mysa med”.

17

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Forskare vill prata med utomjordingar

Stjärnhimlen

Hela universum består av ett par hundra miljarder galaxer. I vår galax Vintergatan finns hundratals miljarder stjärnor. Men var är utomjordingarna då?

20

Läs allt!


Sista tidens tidslinje

En enkel illustration av Christer Åberg med en tydlig tidslinje vad som kommer att ske i den sista tiden.

14

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 221 497 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 055 bloggartiklar, 92 251 kommentarer och 60 471 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp