Surfar nu: 611 www.apg29.nu


Аллах - бог Місяця, який був одружений на бог

Місяць бог з усіх чотирьох сторін.  Зверніть увагу на півмісяць різьблений на грудях.
Місяць бог з усіх чотирьох сторін. Примітка півмісяць різьблений на грудях.

"Як ми побачимо, показує неспростовні докази, що бог Аллах був язичницьким божеством. Справді, він був бог Місяця, який був одружений на богині сонця зірок, що його дочки," пише доктор Роберт Морів в цьому дослідженні походження Аллаха.

 
Автор: Dr. Роберт Морів

Релігія ісламу зосередити своє поклоніння божеству на ім'я "Аллах". Мусульмани стверджують, що Аллах був раніше біблійний Бог патріархів, пророків і апостолів. Таким чином, питання стосується наступності. Був "Аллах" біблійний Бог або язичницьке божество в Аравії до ісламу прийшли до? Претензії мусульманина безперервності має вирішальне значення в їх спробі перетворити євреїв і християн, бо якщо "Аллах" є частиною божественного одкровення потоку в Писанні, Іслам є наступним кроком в біблійній релігії. У цьому випадку, ми повинні все стати мусульманами. Але, якщо Аллаху з іншого боку був förislamsk язичницьке божество, а падає основи ісламу разом. Релігійні претензії часто падають, коли результати досліджень, таких як археологія повідомляється. Ми можемо припустити, нескінченно про минуле або ми можемо насправді піти і викопати минуле і подивитися, що докази показує. Це єдиний спосіб, яким ми можемо знайти правду про походження Аллаха. Як ми побачимо, показує неспростовні докази, що бог Аллах був язичницьким божеством. Насправді, він був бог Місяця, який був одружений на богині сонця зірок, що його дочки.

Археологи виявили храм бога місяця на всьому Близькому Сході. З Туреччини гірських хребтів до берегів Нілу, він був найпоширенішим релігія в стародавньому світі в поклонінні богу місяця. Шумери, перша письмова підкованих цивілізація залишила позаду тисячі глиняних табличок, які вони описували свої релігійні переконання. Шоберг і зал показали нам, що стародавні шумери поклонялися богу Місяця, який пішов під різними назвами. Найпопулярніші імена були Нанна, Сін і Asimbabbar. Його символом був півмісяць. З кількістю артефактів, пов'язаних з Місяця Бога в пізнанні, то ясно, що це було панівною релігією в Шумері. Mångudskulten був найпопулярнішою релігією у всіх Месопотамії. Ассірійці, вавілоняни і akkaderna взяв слово Сін і змінив його на слові, що став свою улюблену ім'я місячного бога. Професор підкреслює, що Поттс "його ім'я, яке спочатку шумерська, але запозичене семітами».

У стародавній Сирії та Ханаана, представлені, як правило, бог Місяця Сін півмісяця. Іноді повний місяць в півмісяці, щоб підкреслити фаз Місяця. Сонце богиня була дружиною свого, і зірки були їхньої дочки. IStar наприклад, була дочкою його. Жертовність обряди бога місяця, описаного в Рас Шамра -texterna. У угаритських текстів іноді називали Місяць Бог Kusuh. У Персії, а також у Єгипті, бог місяця був зображений на фресках і на statyers голови. Він був суддею людей і богів (див малюнок нижче ліворуч). Старий Завіт часто ходив проти поклоніння бога місяця (Див: 5 Втор 4:19; 17 :. 3; 2 Цар. 23: 5; Єр. 8: 2; 19:13; Соф 1: 5 і так далі.). Коли Ізраїль впали в ідолопоклонство, він був, бо зазвичай mångudskulten. Справа в тому, що всюди в стародавньому світі збираються, щоб знайти символ півмісяця на друк, меморіальних каменів, порцеляни, амулети, глиняні таблички, циліндри, ваг, сережки, намиста, фрески і т.д. Скажіть-ель-Обейд був знайдений мідний теля з півмісяцем на лобі. Ідол з тілом бика і головою людини з півмісяцем інкрустацією на лобі. У Урі, блок пам'яті Ур-Намму, було виявлено півмісяць поміщений на вершині, бо місяць gudaförteckning Бог був богів правителя. Навіть хліб був випечений у формі півмісяця в якості акту відданості до бога місяця. Ур халдеїв був такий ласкавий бог Місяця, що місто іноді називають Наннар на глиняних табличках з періоду.

Храм бога місяця був розкопаний в Урі по сера Леонарда Вуллі. Він викопав кілька копій місяця поклоніння в Урі, які представлені сьогодні в Британському музеї.

Незважаючи на те, Харран був відомий своєю відданістю до бога місяця. У 1950 розкопки більший храм, представлені на Hazer в Палестині. Два ідоли бога місяця був знайдений. Обидва представляли людини, що сидить на троні з півмісяцем inkarvad на грудях. Прологом написи стає ясно, що це були образи місячного бога. Дещо менші статуї були знайдені і ті, що визначені по написах як "дочок" Місяця Бога. Як це з Аравія? Як професор Карлтон С. Кун ставить його, "мусульмани мають погану славу, щоб зберегти традиції ранніх язичництва і дереться щасливих попередньо Ісламська історія вони дозволяють вижити в умовах анахронізмом."

У 1800 відправився Amaud, Галеві і Glaser в Південну Аравію і викопали тисячі sabeiska, minaeanska і qatabanska написи, які потім переведені. У 1940-х роках зробили археологи Гертруда Катон-Томпсон і Карлтон С. кун дивовижні відкриття в Аравії. У 1950, вирили Уенделл Філліпс, WF Олбрайт, Річарда Бауер та інші місця в Катабан, Тимна, і Маріб (стародавня столиця Савская). Тисячі написів стін і скель у північній Аравії також були зібрані. Мистецтво і чаші, використовувані в поклонінні «дочок Аллаха" були також знайдені. Три дочки, Аль-Лат, аль-Оза і Манат іноді зображуються разом з Аллахом, бога місяця, представленої півмісяцем над ними. Археологічні дані свідчать про те, що домінуючою релігією Аравії mångudskulten.

За часів Старого Заповіту була заснована Набонида (555-539 до н.е.), останнього короля Вавилона, центр mångudsdyrkan в Аравії на ім'я Tayma. Берта Сегал пише "Sydarabiens астральне релігія завжди була у владі Місячного бога в різних іпостасях." Багато дослідників також зазначили, що ім'я бога Місяця в "Гріх" є частиною арабських слів як "Сінай", "Sins пустелі" і т.д. Коли популярність місячного бога впав араби залишалися вірними вірі, що бог Місяця був найбільшим з усіх богів. У той час як вони поклонялися богам 360 в Каабі в Мецці, так було бог Місяця з встановлених іншими богами. Той факт, що Мекка була побудована як святиня для бога Місяця.

Це те, що зробив Мекку для більшої святому місці в арабському язичництві. Тисячі дев'ятсот сорок чотири показав Гертруда Катон-Томпсон у своїй книзі, "Гробниці і Місяць Храм Hureidha", вона знайшла храм бога місяця в Південній Аравії. Півмісяць символи і не менш, ніж 21 написів з ім'ям Сін були знайдені в храмі. Зображення, яке може представити бога місяця сам був також виявлений. Це було пізніше підтверджено іншими визнаними археологів.

Результати показують, що mångudstemplet також брав активну участь у християнської ери. Угода зібрані з Північної та Південної Аравії показує заперечувати, що mångudsdyrkan активно в дні Мухаммеда життя і досі домінуючою релігією. За численними написам, ім'я бога місяця Сін, його титул був Аль-илах ("божество"), що означає, що він був найбільшим, в якості альтернативи, "головний серед богів." Карлтон С. Кун говорить про те, "що бог Іл або Ілах спочатку фаза Місяця Бога." Бог Місяця під назвою аль-илах ("Бог"), який потім був скорочений до Аллаха під час доисламского періоду. Язичницькі Араби навіть використовували Аллаха в назвах, які вони давали своїм дітям. Наприклад, батько обох Мухаммада (Абдулла) і дядько Аллах, як частина імені.

Той факт, що вони були дані такі імена, їх язичницьких батьків доводить, що Аллах був заголовок для Місячного бога за днів Мухаммеда життя. Професор Карлтон С. Кун каже, що "таким же чином, був відносно невідомим Ілах нарешті Аль-Ілах, Бог чи Аллах, Всевишній».

Цей факт відповідає на питання, "Чому Аллах ніколи не певні в Корані? Чому Мухаммада язичницькі араби вже знали, хто Аллах? "Мухаммед виховувався в релігії місячного бога Аллаха. Але він пішов далі, ніж крок їх язичницьких арабських друзів. У той час як вони вважали, що Аллаха, місячного бога, був найбільшим з усіх богів і верховний в пантеоні, тому Мухаммад вирішив, що Аллах був не тільки найбільший, але і єдиний бог.

Насправді, він сказав, "Слухай, ти вже вважають, що бог Місяця Аллах є найбільшим з усіх богів. Все, що я хочу, щоб ви зробити, це прийняти ідею, що він є єдиним богом. Я не віднімаючи Аллаха ви вже поклонятися. Я просто забрати його дружину, і своїх дочок, і всі інші боги. "Відзначаючи той факт, що мусульманське віросповідання не є" Аллах великий ", але" Аллах є найбільшим "(Янг. Він найбільший з богів). Чому б Мухаммад сказати, що Аллах є "великою" з виключенням політеїстичної контексті? Арабське слово використовується, щоб протиставити тим більше від менш. Те, що це правда може пояснити, чому язичницькі Араби ніколи не звинувачували Мухаммада у проповідуванні іншу Бога, ніж Бог, вони вже поклонялися. Це "Аллах" був бог Місяця відповідно з археологічними знахідками. Мухаммад намагався задовольнити різні групи. Для язичників, він сказав, що як і раніше вважає бога місяця Аллах. Для євреїв і християн, він сказав, що Аллах також Бог їх. Але обидва євреї і християни знали краще, і що є причиною, вони відкинули свого бога Аллаха, як помилкового бога.

Аль-Кінді, один з ранніх християнських апологетів проти ісламу, сказав, що Іслам і його бог Аллах не з Біблії, але від язичництва Шиба. Вони не поклоняються Богу Біблії, але місячним богу і його дочкам аль-Озу, аль-Лат і Манат. Д-р Н. А. Ньюман укладає своє дослідження на початку дебатів між християнами і мусульманами, кажучи, "Іслам виявився ... окремою і антагоністична релігія походження в язичництві». Іслам експерт Цезар Фарах висновок: "Там немає причин, отже, прийняти ідею, що Аллах прийшов до мусульман від християн і євреїв ".

Араби поклонятися Місяці Бога як головного бога. Але це було не біблійний монотеїзм. Хоча бог Місяця було більше, ніж всіх інших богів і богинь, так і залишилося влада політеїстична бога (Пантеон) різних богів. Тепер у нас є фактичні зображення місячного бога, ніхто не може більше уникнути того, що Аллах був язичницьким богом протягом доисламского періоду. Це щось, щоб обміркувати, як символ ісламу є півмісяць? Коли півмісяць знаходиться на вершині мечетей? Коли півмісяць знаходиться в ісламських націй прапорами? Коли мусульмани постять протягом місяця, який починається і закінчується з появою півмісяця в небі?
 

Висновок
Мусульманська стверджують, що Аллах є Бог Біблії, і що Іслам прийшов від релігії пророків і апостолів спростовані твердим, переважною археологічних свідчень. Іслам це не більше, ніж інший формі стародавнього mångudskulten. Іслам прийняло символи, обряди, церемонії і навіть ім'я свого бога з давнього язичницького mångudsreligionen. Іслам як такий, є чистим ідолопоклонством і повинні бути відкинуті всі ті, хто стежить за Тору і Євангеліє.

 
Джерело

Аллах - Місяць Бог
Містифікація Аллаха

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

4 kommentarer

Eduardo Romano 2/1-2016, 02:28

Se ruega estudiar la biblia y concluir los estudios de los Seminarios Teologicos parano parecer analfabetos. Alah es Aba Al, Baal, Abel, Alhim, Elohim, El, Elyon, Alien, y la biblia dice claramente EN EL PRINCIPIO CREO ELOHIM (ALIEN) LOS CIELOS Y LA TIERRA, ademas el Islam es La Isla de Mu o la isla de los comerciantes de Especias Orientales, o sea América, descubierta desde hace milenios por los Moros y su Oro. Ademas la religión musulmán es Cristiana Ortodoxa, en el Coran capitulo 3, 7, 9, 12, 13, 19, habla claramente quien era Cristo, y la verdadera Virginidad de María, la resurrección y la dinastia de el y Moises , Quien sabe teología, rapidamente descubre que no han leído la biblia en Hebreo, y Griego, que no ha Leido el Coran, ni el Evangelio Ingil del Coran. No tendrás dioses ajenos delante de mí. 4 No te harás imagen, ni ninguna semejanza de lo que esté arriba en el cielo, ni abajo en la tierra, ni en las aguas debajo de la tierra. 5 No te inclinarás a ellas, No matarás. 14 No cometerás adulterio. 15 No hurtarás. 16 No hablarás contra tu prójimo falso testimonio. 17 No codiciarás la casa de tu prójimo,

Svara


Kehn 14/11-2016, 15:14

Du kan också utgå från kärnan i kristendomen. Jesus Kristus, sann Gud och sann människa, kom till jorden för att dö för våra synder på korset. För att skapa fred mellan människan och Gud. Han uppstod på 3e dagen.Jesus, Messias, har sitt ursprung i skrifterna och profeterna där judarna talar om den kommande Messias. Islam är något helt annat, enligt Gal 1:8 är den som förkunnar detta(ett helt annat budskap) förbannad. Men som kristna är vi kallade att be för dem och älska dem, men inte deras lära!

Svara


Bengt 20/10-2018, 13:02

Precis så är det

Svara


Roger T. W. 21/10-2018, 00:09

Svar till Eduardo Romano.

Jag kan bara halvspanska, men jag förstår vad du säger, Eduardo. Den ortodoxa kyrkan har inga muslimska rötter. Det enda man kan säga är att kristna Biblar i Mellanöstern kallar Gud för Allah. Det är en ganska liten sak i jämförelse med hur Norden kristnades på ett konstigt sätt. Den historien är väl dold. Vi fick en konstig första Bibel där svenskarna var Jordens salt. Det var som när arianerna omvändes till katolicismen med lite fiffel. Det var i och för sig bra, eftersom de hade en konstig teologi (med förbindelser till Islam). Det var som när polackerna attraherades av protestantismen och kände sig som ryssar. Det fick Rom att få igång ett krig med Ryssland och Polen vann.

Andreas tog sin broder till Herren och antas ha verkat i den ryska världen (ett mycket speciellt begrepp), inklusive i Ukraina. Kanske han kom till Kertj (ukrainski Krim, som ukrainarna säger) eller till Kiev. Då fanns inte Ryssland.

Det är intressant hur olika språk ger månen och solen könstillhörighet. I Frankrike är solen manlig och det klagas över det tyska och nordiska tänkandet. Här är den Sunnan.

Trabacho mucho, pero ganjo poco, poco. Låt oss skratta lite.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 35, måndag 26 augusti 2019 kl. 11:01

Jesus söker: Östen!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 25 augusti 2019 23:53

Bed för min vän som har blivit utsatt för hemska angrepp av chefen. Bed att hon får full upprättelse på alla plan. Hon är så nere och ledsen av det som hänt. Och att det sker nåt nu omgående!


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp