560 online! | Sidvisningar idag: 42 804 | Igår: 187 390 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Allt annat vore skandal om inte Trump får Nobels fredspris

Fredsdokumentet med underskrifter av Donald Trump och Kim Jong-Un

USA:s president Donald Trump och Nordkoreas diktator Kim Jong-Un har träffats i Singapore och skrivit under ett gemensamt dokument om kärnvapennedrustning på Koreahalvön.

Trump får Nobels fredspris?

Allt annat vore skandal om inte Donald Trump nu får Nobels fredspris. Det avtal som Kim Jong-Un och Donald Trump skrev under vid deras möte innebär att båda parter ska arbeta för en “total kärnvapennedrustning”.

Sju krig

När Donald Trumps föregångare Barack Obama slutade som president var USA inblandat i sju krig. Först var det fyra krig då Obama tillträdde men under hans mandatperiod blev det tre krig till.

 1. Irak
 2. Afghanistan
 3. Somalia 
 4. Pakistan 
 5. Libyen
 6. Yemen 
 7. Syrien

Och till råga på allt hade Barack Obama fått Nobels fredspris efter att ha varit president i nio månader. Man kan undra varför han fick priset.

Obamas påtryckningar att Europa ska ta emot muslimer

Jag kan också säga att jag såg på Facebook att Obama som president utförde påtryckningar på tyska Angela Merkel att det vore bra om Europa tog emot många muslimer.

"Mina böner slår in"

I dokumentet som Donald Trump och Kim Jong-Un skrev under förbinder de sig att ”arbeta för en total avveckling av kärnvapen på Koreahalvön”. 

"Mina böner slår in", citerar tidningen Dagen den sydkoreanske pastorn Chan K Kim efter det historiska toppmötet mellan USA:s president Donald Trump och den nordkoreanske ledaren Kim Jong-Un.

Bidra till fred och välstånd

Text-TV skriver att ett upprättande av nya förbindelser mellan USA och Nordkorea kommer att bidra till fred och välstånd på Koreahalvön och i världen. Detta enligt USA:s president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-Un. 

Mötet beskrivs som en epokavgörande händelse för att övervinna årtionden av spänningar och fientligheter mellan de två länderna, och som en början till en ny framtid.

Mänsklig fred eller Guds fred

Allt detta verkar vara positivt. Men vad säger Bibeln?

”När folk säger: "Fred och trygghet", då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan.”

‭‭1 Tes 5:3‬ 

 Med andra ord kan du inte lita på fred och trygghet som är skapad av människor. Det enda som håller och som går att lita på är Jesus Kristus. 

Ta emot Jesus idag innan det blir försent. För på Jesus kommer du aldrig bli besviken.  Han är den sanne frid- och fredsstiftaren. Hans frid och fred håller alltid. 

Människor kan slå sig på bröstet och säga "se vad jag kan göra och vad jag har åstadkommit!" men Jesus är den som regerar och har all makt i himlen och på jorden. Amen.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 12 juni 2018 13:15 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


16 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Sam G Ö

Det vore mera rättvist om både Donald och Kim delade på fredspriset. Skrev inte båda parter på det gemensamma dokumentet?

Svara -   - 12/6-18 14:23 -


Bertil Rosenius

Trumps PERSONLIGHET

Jag skall villigt erkänna att jag imponeras av Donald Trump. En del av mig betraktar honom ännu som en pajas. En annan del betraktar honom med tystlåten respekt och dämpad beundran: Han gör ju ändå så rätt - i så mycket!

Jag erkänner, att enl min bedömning, växer han till sig, i rollen som president. Han vågar vara annorlunda och vågar göra vad andra bara talar om.

Men vänta lite. Just de epiteten. Annorlunda, lite våghalsig och handlingskraftig. Det är just de ledaregenskaperna världen väntar på. Någon som tar tag i saker och ting, och vågar vara ”anti politiskt korrekt”.

Kanske behöver jag ändå vara kritisk mot - om än inte Trump - så i vart fall personligheten. För det är nog just så här, som förödaren - antikrist - en dag kommer att framträda.

Svara -   - 12/6-18 14:35 -


Christer Åberg

Svar till Sam G Ö.

Jag är inte så säker på det. Det var inte Trump som byggde kärnvapen. Så ska den som blir avväpnad få pris för det?

Svara -   - 12/6-18 15:39 -


JL

En sak är säker. Trump har fått tyst på många. Och visst är det märkligt. Här kommer en kille som saknar all sans och balans, som knappt kan föra sig i politiska sammanhang, och presterar.

Vänder vi på det, hur gick det för Obomba? Förutom islamiseringen och bombandet så är han väldigt tunn, trots sin slipade framtoning.

Svara -   - 12/6-18 15:51 -


Niklas Jönsson

Jo! man ska verkligen ta det där avtalet dom precis har skrivit under med en stor nypa salt, just när alla runt om i världen till höger och vänster står och prisar båda parter för denna bragd artade överenskommelse att nu kan vi börja att se fram emot fred och goda tider i denna del av världen lika plötsligt kommer alla dessa människor som har trott på den här överenskommelsen att bli bedragna lika plötsligt som när en kvinna ska föda,födslovåndorna sätter in och skräcken börjar att sprida sig världen runt när paniken lika plötsligt och oväntat sätter in, vad ska vi ta oss till. När dom nyligen bevittnade en överenskommelse mellan 2 olika presidenter om en seg dragen konflikt om kärnvapen på korea halvön. Vad skulle få kim jung un att plötsligt släppa kärnvapnen och dess robotar precis vid målsnöret som alla presidenter som har suttit vid makten i nordkorea har jobbat med i många år utan få något tillbaka som är lika mycket värt som dom värderar kärnvapnen och robotarna.låter mycket misstänksamt, mej lurar dom inte så lätt i varje fall!

Svara -   - 12/6-18 15:52 -


Tom

Trump liksom alla presidenter i världen är tillsatta av Gud. Ingen på upphöjd position i världen har kommit dit av sig själv.

Donald är ju dock lite annorlunda som inte kommer från politikereliten utan från affärsvärlden med stor inriktning på snabba resultat. Gud tyckte väl att det är dags att röra om i grytan! Vilket i sin tur är ett tecken på att fikonkvisten nu börjar bli övermogen vilket alla vet betyder att jesus kommer snart!

En nedrustning av det egna landet(usa) kombinerat med ett starkt ställningstagande för Jesus skulle välsigna usa ännu mer.

Hur som haver borde Trump ha fredspriset. Men som sagt även antikrist kommer ha en fredlig inriktning i början så det är farligt stt skapa sig andra idoler än jesus

Svara -   - 12/6-18 16:16 -


Bertil Rosenius

Svar till Tom.

”Trump liksom alla presidenter i världen är tillsatta av Gud. Ingen på upphöjd position i världen har kommit dit av sig själv.”

Tror du det är rätt att säga så? Jag tänker snarare att det är Gud som tillåtit dem nå denna position... Jag tänker: Inte satta ex Gud Hitler över Tyskland?

Med nog var det Hitlers ohyggligheter som öppnade dörren för judarna till Israel.

Allt sker enligt Guds plan! Men att Gud - som avs Hitler skulle initierat ondskan för att tjäna det goda...? Jag ställer mig tvivlande. Men att Han tillåter - ok det kan jag förstå.

Svara -   - 12/6-18 16:52 -


Tom

Jadu bertil det där är 10000kr frågan!

Men som du säger så gjorde hitlers jakt på judar att flytten tillbaks till israel gick snabbare

Gud har en plan

Svara -   - 12/6-18 17:15 -


Leif Boman

Svar till Bertil Rosenius.

Det var också Gud Fader som spikade fast Sin egen Son enligt Guds Ord...

(Kol 2:13‭-‬15)

Ni var döda genom era överträdelser och er oomskurna natur, men också er har han gjort levande med Kristus. Han har förlåtit oss alla överträdelser och utplånat skuldebrevet som vittnade mot oss med sina krav. Det tog han bort genom att spika fast det på korset. Han avväpnade härskarna och makterna och gjorde dem till allmänt åtlöje när han triumferade över dem på korset.

Vi vet ju att det även här fanns ondskefulla redskap som torterade och korsfäste Herren, men, bakom allt är det ändå Gud som gjorde allt. För oss kan det vara svårt att få ihop denna Guds matematik men det Han gör även genom att döda är för att Hans goda vilja skall ske....Vi skall varken ta domen i egna händer, slåss eller döda, men Gud gör vad Han vill och det blir alltid gott till sist....

Svara -   - 12/6-18 17:30 -


Tomas N

Trump har visat en del sidor av karaktär ,handlingskraft och klarsyn,men tyvärr lika mycket av nyckfullhet,temperament och brist på tålamod och diplomati.

Jag har inte full koll på hela processen bakom vad som hänt i Korea,men vad det verkar så ligger äran och credit till det som skett hos andra medlare från USA,Ryssland och Sydkorea mera än Trump. Jag tror även att det ligger mycket bönearbete bakom detta,men det är svårt att bedöma förstås

Det är bara att tacka för en stillad storm,försoning och att fortsätta be. I kölvattnet av sådan försoning föds hopp om flera försoningar i världen.

Jag tror inte man skall vara övedrivet skeptisk mot försoning och fred i profetians och bibelkunnandets namn.

Jag är övertygad om att där Gud förutbestämt en apokalyps och stridigheter kommer detta att ske,men det är något man bävar för och inte önskar eller skall be för.

Den enda striden vi skall gå in i med glädje och med full vapenrustning är den andliga emot mörkrets makter för att människor skall kunna komma in i frihet och i´ljuset och sanningens rike

Svara -   - 12/6-18 19:23 -


Maria

Tror verkligen att Gud har ett finger i det som ser nu.

Bönerna har gått fram och det står i Guds ord ”Be så ska ni få”..

Tack Jesus för det som sker nu, Amen. Gud håller sin hand över mänskligheten.

Han vill att alla ska få lära känna Jesus och ta emot honom i sitt hjärta.

Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv. Joh 3:16

Svara -   - 13/6-18 07:55 -


Mikael W

Ja, det är märkligt att Barack Hussein Obama fick fredspriset? Men, det som är ännu mer märkligt för mig är hur denne Sunnimuslim kunde bli vald till USAs president för en period av 8 år. Det visar hur lätt det är att manipulera ett folk.

Hur är det med oss som bor i Sverige? Blir vi också manipulerade?

Svara -   - 13/6-18 08:08 -


Leif Boman

Svar till Mikael W.

Ja, det är märkligt att Barack Hussein Obama fick fredspriset?

Kanske ändå inte! Det kanske är så att de som beslutar om de jordiska fredspristagarna ingår i antikrists här. De lyfte ju fram t.o.m mr Arafat...Denna klubb och även lite andra "fredsmäklare" inom FN och alla s.k. "ordnar" kommer nu snart att även hjälpa till med att lyfta fram anti själv...

Svara -   - 13/6-18 11:32 -


R.S

When they say peace and safety, sudden destruction will come

Svara -   - 13/6-18 12:26 -


Bengt

Men är inte obama universalist

Svara -   - 13/6-18 13:10 -


Vovin

Kalmah "Time Takes Us All"

In every revolution there´s a man with a vision, He agitates and incites to follow his vocation, He speaks the golden words turns us against the system, Into the stand we rise him and make a low bow

Time takes us all -makes me wonder that who´ll need his call

We all have to hail the man behind the pain

Soon he will take all the control becomes a mindless dictator, And we just can´t believe he was the One, Under the protection of his faithful indoctination, He dominates and rules and distorts the truth

Time takes us all -makes me wonder that who´ll need his call

We all have to hail the man behind the pain

We all have to hail the man behind the pain

Svara -   - 13/6-18 23:08 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Tidstecken: Youtube gick ner i hela världen

Av Mikael Walfridsson 

Tidstecken: Youtube gick ner i hela världen

Och när det lyckas, att stänga ner Youtube för hela jordens befolkning på en och samma gång, så säger det mig, att vi är på väg till att få ett globalt kommunikativt system, där vi kan påverka och nå i princip alla människor på jorden på en och samma gång.

0

Läs allt!


Församling med ett uppdrag

Läsarmejl av David B 

11

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


Målle Lindberg, 89, hoppar in i Svenska Frälsningsarmén, Borås

När Lindbergarna hade möte Svenska Frälsningsarmén i Borås dök plötsligt den legendariske evangelisten Målle Lindberg upp och gjorde ett uppskattat och oförglömligt inhopp. Nenne Lindberg, Ted Sandstedt och Håkan Bertilsson medverkar. 

0

Läs allt!


Tre bilder av Jesus i GT

Läsarmejl av Leif Boman 

Med blicken fäst vid våran Jesus som t.ex (Heb 12) uppmanar till, så klarnar väldigt många av Gamla Testamentets berättelser med Guds Andes hjälp.

5

Läs allt!


Hatet mot åsiktsfriheten

Detta klipp visar alltför tydligt att det finns ingen åsiktsfrihet i Sverige. För uttrycker du din åsikt blir du gripen av polisen!

Läs allt!


88 sekunder goda nyheter

Läsarmejl av David B

Det glada budskapet. 

6

Läs allt!


Treenigheten förklarad på ett mycket enkelt sätt

Christer Åberg förklarar på ett mycket enkelt sätt treenigheten och hur Gud sände sin Son till världen som i sin tur sände den helige Anden.

4

Läs allt!


Allah - månguden som var gift med solgudinnan med stjärnorna som sina döttrar

Månguden från alla fyra sidor. Notera månskäran snidade på bröstet.
Månguden från alla fyra sidor. Notera månskäran snidat på bröstet.

"Som vi ska se, så visar ovedersägliga bevis att guden Allah var en hednisk gudom. Faktum är att han var månguden som var gift med solgudinnan med stjärnorna som sina döttrar", skriver Dr. Robert Morey i detta studium om Allahs ursprung.

Läs allt!


Skördetiden

Av Tage Bergman 

Skördetiden

Tage Bergman delar intressanta tankar kring de olika skördetiderna som vi ser i Bibeln. Dessa skördetider talar samtidigt för när vi kan förvänta att uppryckandet av församlingen sker.

7

Läs allt!


Homosexuell stoppar klockringning

Kyrkklocka

Den homosexuelle tidigare SVT-profilen Pekka Heino har efter ständiga klaganden satt stopp för ringande kyrkklockor på Kungsholmen i Stockholm. 

13

Läs allt!


Förstlingsfrukten

Av Tage Bergman 

Förstlingsfrukten

När sker uppryckandet? Blir det före eller efter vedermödan? Det finns många tankar om det och åsikterna går vitt isär. Vi återvänder åter och åter till de bibelverser som för många tycks svåra att förstå. Istället kan vi titta på det rika bildspråk som bibeln ger i ämnet, vilka ger ett tydligt svar. Förstår vi inte grunderna i det profetiska ordet då kan vi inte heller rätt förstå de mer svårtolkade sammanhangen.

2

Läs allt!


Ändetidens tidslinje

Av Mikael Walfridsson 

Tiden

Den yttersta tiden, de sista dagarna, dagarnas ände, och denna tidsålders slut, är olika begrepp vi möter i Guds ord som har olika betydelse i förbindelse med den sista tiden, och Jesu återkomst till den här världen.

4

Läs allt!


Kvinna dog och fick uppleva himlen och änglar

Av Mikael Walfridsson 

Kvinna dog och fick uppleva himlen och änglar

Denna kvinna som hade en nära döden upplevelse, beskriver det, som att hon såg himlen, och upplevde en period eller plats där ”tiden slutade eller förlorade sin mening”. 

9

Läs allt!


Har ateister en fri vilja?

De kallar sig ofta för "free thinkers", fria tänkare. Men är ateister verkligen det? Kanske, men i alla fall inte enligt själva den ateistiska världsbilden! 

8

Läs allt!


Uppryckandet, Antikrist och den stora vedermödan är enkelt att förstå om man tror på Bibeln

Uppstigning

De som hela tiden måste gå emot det här, kan göra det någon annanstans, men inte här på Apg29. Jag godkänner inga egna agendor och inte heller propagerande för villoläror på Apg29!

15

Läs allt!


En man sänd av Gud - CG Hjelm

En klassisk predikan av CG Hjelm.

4

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Propaganda för Globalistiskt vänlig regering i Sverige

Läsarmejl av AJ 

Detta är intressant, idag går tidningen Metro ut med budskapet(första sida plus helt uppslag) att en statsvetare som menar att Annie Lööf kan få nästa försök att bilda regering och bli Sveriges statsminister.

16

Läs allt!


USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Av Mikael Walfridsson 

USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Torsdag den 4 oktober, hände något unikt i USA. På en och samma gång, skickade Trump ett sms till alla mobiltelefoner i USA. Det gjordes med det ändamål, att testa ett militärt varningssystem, som gör det möjligt, att nå hela den amerikanske befolkningen, i tillfälle av en händelse av stor betydelse skulle inträffa.

3

Läs allt!


130 000 raketer mot Israel

Av Holger Nilsson 

130 000 raketer mot Israel

Vilket land skulle stå ut med att ha cirka 130 000 raketer riktade mot sig? Detta ofattbara antal raketer finns nu uppställda emot Israel.

8

Läs allt!


Den stora vedermödans tid

Den stora vedermödans tid

Vi ska inte blanda ihop födslovåndorna med den stora vedermödan. Det är faktiskt två olika saker.

46

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 43, tisdag 23 oktober 2018 kl. 04:51

Jesus söker: Severin, Sören!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Världens största kristna tv-bolag satsar i TBN Nordic i Stockaryd

TBN Nordic i Stockaryd

Från och med Lördagen den 7 juli 2018 verkar nu Mediahusets Vänner, som startade TV2020 som sedan blev Lifely Channel, under varumärket TBN Nordic.

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


Man säger att Jesus dröjer

Talet om att Jesus dröjer är inspirerat av Djävulen. Det förleder människor att tro, att de skall vara med under den stora vedermödan och uppleva Antikrists regim.

41

Läs allt!


En inblick i det fruktansvärda offer Jesus utstod för våra själars Frälsning!

Läsarmejl av Nils 

10

Läs allt!


Detta är kärleken

Läsarmejl av David B

Pliktkristen eller en berörd kristen?

1

Läs allt!


Pwzqemuözrözvykvvgt

Ja, vad betyder detta krypterade ord som finns i rubriken? ”Pwzqemuözrözvykvvgt.” Någon som vet?

1

Läs allt!


Regnbågens tecken

Regnbågens tecken

Detta förbund innebär att aldrig mer skall en flod komma och utrota allt liv och fördärva jorden. Och tecknet på detta förbund är regnbågen.

1

Läs allt!


Snabba tider för mord på svenska kliniker

Snabba tider för mord på svenska kliniker

Om jag förstår det rätt är det dråp om man dödar någon oplanerat, medan mord är planerat. Eftersom man planerar aborter så är det ju ingenting annat än mord!

6

Läs allt!


Elida besöker Israel

Svenska Elida, på solidaritetssegling för kristna minoriteter och enda demokratin i Mellanöstern, anländer till Israel.

2

Läs allt!


Världens 20 rikaste pastorer 2018

Världens 20 rikaste pastorer 2018. Nummer ett kommer att chocka dig!

65

Läs allt!


En arg kvinna ringer och svär och förbannar över att Jesus är enda vägen till Gud

En arg kvinna ringde till Christer Åberg och svor och förbannade och ifrågasatte att Jesus är enda vägen till Gud.

11

Läs allt!


Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

En fantastisk bild från livesändningen igår. Full av symbolik! Regnbågen över Christer Åberg, och effekten med Bibeln och den öppna handen.

3

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
 • Swish: 070 935 66 96
 • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 446 907 303 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 964 bloggartiklar, 90 990 kommentarer och 59 159 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp