381 online! | Sidvisningar idag: 38 892 | Igår: 149 115 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Allt annat vore skandal om inte Trump får Nobels fredspris

Fredsdokumentet med underskrifter av  Donald Trump och Kim Jong-Un

USA:s president Donald Trump och Nordkoreas diktator Kim Jong-Un har träffats i Singapore och skrivit under ett gemensamt dokument om kärnvapennedrustning på Koreahalvön.

Trump får Nobels fredspris?

Allt annat vore skandal om inte Donald Trump nu får Nobels fredspris. Det avtal som Kim Jong-Un och Donald Trump skrev under vid deras möte innebär att båda parter ska arbeta för en “total kärnvapennedrustning”.

Sju krig

När Donald Trumps föregångare Barack Obama slutade som president var USA inblandat i sju krig. Först var det fyra krig då Obama tillträdde men under hans mandatperiod blev det tre krig till.

  1. Irak
  2. Afghanistan
  3. Somalia 
  4. Pakistan 
  5. Libyen
  6. Yemen 
  7. Syrien

Och till råga på allt hade Barack Obama fått Nobels fredspris efter att ha varit president i nio månader. Man kan undra varför han fick priset.

Obamas påtryckningar att Europa ska ta emot muslimer

Jag kan också säga att jag såg på Facebook att Obama som president utförde påtryckningar på tyska Angela Merkel att det vore bra om Europa tog emot många muslimer.

"Mina böner slår in"

I dokumentet som Donald Trump och Kim Jong-Un skrev under förbinder de sig att ”arbeta för en total avveckling av kärnvapen på Koreahalvön”. 

"Mina böner slår in", citerar tidningen Dagen den sydkoreanske pastorn Chan K Kim efter det historiska toppmötet mellan USA:s president Donald Trump och den nordkoreanske ledaren Kim Jong-Un.

Bidra till fred och välstånd

Text-TV skriver att ett upprättande av nya förbindelser mellan USA och Nordkorea kommer att bidra till fred och välstånd på Koreahalvön och i världen. Detta enligt USA:s president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-Un. 

Mötet beskrivs som en epokavgörande händelse för att övervinna årtionden av spänningar och fientligheter mellan de två länderna, och som en början till en ny framtid.

Mänsklig fred eller Guds fred

Allt detta verkar vara positivt. Men vad säger Bibeln?

”När folk säger: "Fred och trygghet", då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan.”

‭‭1 Tes 5:3‬ 

 Med andra ord kan du inte lita på fred och trygghet som är skapad av människor. Det enda som håller och som går att lita på är Jesus Kristus. 

Ta emot Jesus idag innan det blir försent. För på Jesus kommer du aldrig bli besviken.  Han är den sanne frid- och fredsstiftaren. Hans frid och fred håller alltid. 

Människor kan slå sig på bröstet och säga "se vad jag kan göra och vad jag har åstadkommit!" men Jesus är den som regerar och har all makt i himlen och på jorden. Amen.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 12 juni 2018 13:15 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


16 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Sam G Ö

Det vore mera rättvist om både Donald och Kim delade på fredspriset. Skrev inte båda parter på det gemensamma dokumentet?

Svara -   - 12/6-18 14:23 -


Bertil Rosenius

Trumps PERSONLIGHET

Jag skall villigt erkänna att jag imponeras av Donald Trump. En del av mig betraktar honom ännu som en pajas. En annan del betraktar honom med tystlåten respekt och dämpad beundran: Han gör ju ändå så rätt - i så mycket!

Jag erkänner, att enl min bedömning, växer han till sig, i rollen som president. Han vågar vara annorlunda och vågar göra vad andra bara talar om.

Men vänta lite. Just de epiteten. Annorlunda, lite våghalsig och handlingskraftig. Det är just de ledaregenskaperna världen väntar på. Någon som tar tag i saker och ting, och vågar vara ”anti politiskt korrekt”.

Kanske behöver jag ändå vara kritisk mot - om än inte Trump - så i vart fall personligheten. För det är nog just så här, som förödaren - antikrist - en dag kommer att framträda.

Svara -   - 12/6-18 14:35 -


Christer Åberg

Svar till Sam G Ö.

Jag är inte så säker på det. Det var inte Trump som byggde kärnvapen. Så ska den som blir avväpnad få pris för det?

Svara -   - 12/6-18 15:39 -


JL

En sak är säker. Trump har fått tyst på många. Och visst är det märkligt. Här kommer en kille som saknar all sans och balans, som knappt kan föra sig i politiska sammanhang, och presterar.

Vänder vi på det, hur gick det för Obomba? Förutom islamiseringen och bombandet så är han väldigt tunn, trots sin slipade framtoning.

Svara -   - 12/6-18 15:51 -


Niklas Jönsson

Jo! man ska verkligen ta det där avtalet dom precis har skrivit under med en stor nypa salt, just när alla runt om i världen till höger och vänster står och prisar båda parter för denna bragd artade överenskommelse att nu kan vi börja att se fram emot fred och goda tider i denna del av världen lika plötsligt kommer alla dessa människor som har trott på den här överenskommelsen att bli bedragna lika plötsligt som när en kvinna ska föda,födslovåndorna sätter in och skräcken börjar att sprida sig världen runt när paniken lika plötsligt och oväntat sätter in, vad ska vi ta oss till. När dom nyligen bevittnade en överenskommelse mellan 2 olika presidenter om en seg dragen konflikt om kärnvapen på korea halvön. Vad skulle få kim jung un att plötsligt släppa kärnvapnen och dess robotar precis vid målsnöret som alla presidenter som har suttit vid makten i nordkorea har jobbat med i många år utan få något tillbaka som är lika mycket värt som dom värderar kärnvapnen och robotarna.låter mycket misstänksamt, mej lurar dom inte så lätt i varje fall!

Svara -   - 12/6-18 15:52 -


Tom

Trump liksom alla presidenter i världen är tillsatta av Gud. Ingen på upphöjd position i världen har kommit dit av sig själv.

Donald är ju dock lite annorlunda som inte kommer från politikereliten utan från affärsvärlden med stor inriktning på snabba resultat. Gud tyckte väl att det är dags att röra om i grytan! Vilket i sin tur är ett tecken på att fikonkvisten nu börjar bli övermogen vilket alla vet betyder att jesus kommer snart!

En nedrustning av det egna landet(usa) kombinerat med ett starkt ställningstagande för Jesus skulle välsigna usa ännu mer.

Hur som haver borde Trump ha fredspriset. Men som sagt även antikrist kommer ha en fredlig inriktning i början så det är farligt stt skapa sig andra idoler än jesus

Svara -   - 12/6-18 16:16 -


Bertil Rosenius

Svar till Tom.

”Trump liksom alla presidenter i världen är tillsatta av Gud. Ingen på upphöjd position i världen har kommit dit av sig själv.”

Tror du det är rätt att säga så? Jag tänker snarare att det är Gud som tillåtit dem nå denna position... Jag tänker: Inte satta ex Gud Hitler över Tyskland?

Med nog var det Hitlers ohyggligheter som öppnade dörren för judarna till Israel.

Allt sker enligt Guds plan! Men att Gud - som avs Hitler skulle initierat ondskan för att tjäna det goda...? Jag ställer mig tvivlande. Men att Han tillåter - ok det kan jag förstå.

Svara -   - 12/6-18 16:52 -


Tom

Jadu bertil det där är 10000kr frågan!

Men som du säger så gjorde hitlers jakt på judar att flytten tillbaks till israel gick snabbare

Gud har en plan

Svara -   - 12/6-18 17:15 -


Leif Boman

Svar till Bertil Rosenius.

Det var också Gud Fader som spikade fast Sin egen Son enligt Guds Ord...

(Kol 2:13‭-‬15)

Ni var döda genom era överträdelser och er oomskurna natur, men också er har han gjort levande med Kristus. Han har förlåtit oss alla överträdelser och utplånat skuldebrevet som vittnade mot oss med sina krav. Det tog han bort genom att spika fast det på korset. Han avväpnade härskarna och makterna och gjorde dem till allmänt åtlöje när han triumferade över dem på korset.

Vi vet ju att det även här fanns ondskefulla redskap som torterade och korsfäste Herren, men, bakom allt är det ändå Gud som gjorde allt. För oss kan det vara svårt att få ihop denna Guds matematik men det Han gör även genom att döda är för att Hans goda vilja skall ske....Vi skall varken ta domen i egna händer, slåss eller döda, men Gud gör vad Han vill och det blir alltid gott till sist....

Svara -   - 12/6-18 17:30 -


Tomas N

Trump har visat en del sidor av karaktär ,handlingskraft och klarsyn,men tyvärr lika mycket av nyckfullhet,temperament och brist på tålamod och diplomati.

Jag har inte full koll på hela processen bakom vad som hänt i Korea,men vad det verkar så ligger äran och credit till det som skett hos andra medlare från USA,Ryssland och Sydkorea mera än Trump. Jag tror även att det ligger mycket bönearbete bakom detta,men det är svårt att bedöma förstås

Det är bara att tacka för en stillad storm,försoning och att fortsätta be. I kölvattnet av sådan försoning föds hopp om flera försoningar i världen.

Jag tror inte man skall vara övedrivet skeptisk mot försoning och fred i profetians och bibelkunnandets namn.

Jag är övertygad om att där Gud förutbestämt en apokalyps och stridigheter kommer detta att ske,men det är något man bävar för och inte önskar eller skall be för.

Den enda striden vi skall gå in i med glädje och med full vapenrustning är den andliga emot mörkrets makter för att människor skall kunna komma in i frihet och i´ljuset och sanningens rike

Svara -   - 12/6-18 19:23 -


Maria

Tror verkligen att Gud har ett finger i det som ser nu.

Bönerna har gått fram och det står i Guds ord ”Be så ska ni få”..

Tack Jesus för det som sker nu, Amen. Gud håller sin hand över mänskligheten.

Han vill att alla ska få lära känna Jesus och ta emot honom i sitt hjärta.

Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv. Joh 3:16

Svara -   - 13/6-18 07:55 -


Mikael W

Ja, det är märkligt att Barack Hussein Obama fick fredspriset? Men, det som är ännu mer märkligt för mig är hur denne Sunnimuslim kunde bli vald till USAs president för en period av 8 år. Det visar hur lätt det är att manipulera ett folk.

Hur är det med oss som bor i Sverige? Blir vi också manipulerade?

Svara -   - 13/6-18 08:08 -


Leif Boman

Svar till Mikael W.

Ja, det är märkligt att Barack Hussein Obama fick fredspriset?

Kanske ändå inte! Det kanske är så att de som beslutar om de jordiska fredspristagarna ingår i antikrists här. De lyfte ju fram t.o.m mr Arafat...Denna klubb och även lite andra "fredsmäklare" inom FN och alla s.k. "ordnar" kommer nu snart att även hjälpa till med att lyfta fram anti själv...

Svara -   - 13/6-18 11:32 -


R.S

When they say peace and safety, sudden destruction will come

Svara -   - 13/6-18 12:26 -


Bengt

Men är inte obama universalist

Svara -   - 13/6-18 13:10 -


Vovin

Kalmah "Time Takes Us All"

In every revolution there´s a man with a vision, He agitates and incites to follow his vocation, He speaks the golden words turns us against the system, Into the stand we rise him and make a low bow

Time takes us all -makes me wonder that who´ll need his call

We all have to hail the man behind the pain

Soon he will take all the control becomes a mindless dictator, And we just can´t believe he was the One, Under the protection of his faithful indoctination, He dominates and rules and distorts the truth

Time takes us all -makes me wonder that who´ll need his call

We all have to hail the man behind the pain

We all have to hail the man behind the pain

Svara -   - 13/6-18 23:08 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Påven vill att en världsregering ska styra USA

Påven vill att en världsregering ska styra USA

Av Mikael Walfridsson Påven arbetar ihärdigt för NWO, och gör stor sak av att visa att han är en ”världs och fredsman” med globala avseenden. 

11

Läs allt!


Bibelns sista budskap - Uppenbarelseboken

Bibelns sista budskap uppenbarelseboken av Holger Nilsson

Av Holger Nilsson I Bibelns sista bok finns nyckeln till förståelse för vad som skall ske i den yttersta tiden. Därför är det av stor vikt att vi tar del av dess innehåll.

7

Läs allt!


Den oönskade - Del 18

Christer Åberg Den oönskade

Den 18:e delen av min följetong om min barndom. Vi har kommit fram till högstadiet då jag började i sjunde klass. Den här delen kommer att överraska dig, vilket det också gjorde för mig då det hände.

2

Läs allt!


Migrationsverket ställer fel frågor för att avgöra om man är kristen

test2

De flesta av Migrationsverkets 12 frågor är helt omöjliga att svara på och dessutom helt meningslösa när det i själva verket bara behövs en fråga för att avgöra om någon är kristen eller ej.

28

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

21

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 3

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 3.

0

Läs allt!


New Age banar väg för Antikrist

New Age banar väg för Antikrist

Av Holger Nilsson  Under 1980-talet har vi mer och mer stött på uttrycket ”New Age”. Fortfarande så står dock många frågande inför vad New Age är för något, detta trots att miljontals världen över har blivit berörda, påverkade och indragna i denna strömning som nu sveper fram. 

45

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 2

Christer Åberg berättar om sin tro. Del 2.

1

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 3 av 10.

10

Läs allt!


Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

8

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

6

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, onsdag 23 januari 2019 kl. 06:01

Jesus söker: Frej, Freja!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

83

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

103

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 959 334 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 131 bloggartiklar, 93 344 kommentarer och 61 376 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp