852 online! | Sidvisningar idag: 218 798 | Igår: 244 591 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Allt annat vore skandal om inte Trump får Nobels fredspris

Fredsdokumentet med underskrifter av  Donald Trump och Kim Jong-Un

USA:s president Donald Trump och Nordkoreas diktator Kim Jong-Un har träffats i Singapore och skrivit under ett gemensamt dokument om kärnvapennedrustning på Koreahalvön.

Trump får Nobels fredspris?

Allt annat vore skandal om inte Donald Trump nu får Nobels fredspris. Det avtal som Kim Jong-Un och Donald Trump skrev under vid deras möte innebär att båda parter ska arbeta för en “total kärnvapennedrustning”.

Sju krig

När Donald Trumps föregångare Barack Obama slutade som president var USA inblandat i sju krig. Först var det fyra krig då Obama tillträdde men under hans mandatperiod blev det tre krig till.

  1. Irak
  2. Afghanistan
  3. Somalia 
  4. Pakistan 
  5. Libyen
  6. Yemen 
  7. Syrien

Och till råga på allt hade Barack Obama fått Nobels fredspris efter att ha varit president i nio månader. Man kan undra varför han fick priset.

Obamas påtryckningar att Europa ska ta emot muslimer

Jag kan också säga att jag såg på Facebook att Obama som president utförde påtryckningar på tyska Angela Merkel att det vore bra om Europa tog emot många muslimer.

"Mina böner slår in"

I dokumentet som Donald Trump och Kim Jong-Un skrev under förbinder de sig att ”arbeta för en total avveckling av kärnvapen på Koreahalvön”. 

"Mina böner slår in", citerar tidningen Dagen den sydkoreanske pastorn Chan K Kim efter det historiska toppmötet mellan USA:s president Donald Trump och den nordkoreanske ledaren Kim Jong-Un.

Bidra till fred och välstånd

Text-TV skriver att ett upprättande av nya förbindelser mellan USA och Nordkorea kommer att bidra till fred och välstånd på Koreahalvön och i världen. Detta enligt USA:s president Donald Trump och Nordkoreas ledare Kim Jong-Un. 

Mötet beskrivs som en epokavgörande händelse för att övervinna årtionden av spänningar och fientligheter mellan de två länderna, och som en början till en ny framtid.

Mänsklig fred eller Guds fred

Allt detta verkar vara positivt. Men vad säger Bibeln?

”När folk säger: "Fred och trygghet", då drabbas de av undergång lika plötsligt som smärtan kommer över en kvinna som skall föda, och de slipper inte undan.”

‭‭1 Tes 5:3‬ 

 Med andra ord kan du inte lita på fred och trygghet som är skapad av människor. Det enda som håller och som går att lita på är Jesus Kristus. 

Ta emot Jesus idag innan det blir försent. För på Jesus kommer du aldrig bli besviken.  Han är den sanne frid- och fredsstiftaren. Hans frid och fred håller alltid. 

Människor kan slå sig på bröstet och säga "se vad jag kan göra och vad jag har åstadkommit!" men Jesus är den som regerar och har all makt i himlen och på jorden. Amen.


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg tisdag 12 juni 2018 13:15 | #donald trump #kim jong-un #fredspris #barack obama #nobelpriset #svpol | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


16 kommentarer

Sam G Ö

Det vore mera rättvist om både Donald och Kim delade på fredspriset. Skrev inte båda parter på det gemensamma dokumentet?

Svara -   - 12/6-18 14:23 -


Bertil Rosenius

Trumps PERSONLIGHET

Jag skall villigt erkänna att jag imponeras av Donald Trump. En del av mig betraktar honom ännu som en pajas. En annan del betraktar honom med tystlåten respekt och dämpad beundran: Han gör ju ändå så rätt - i så mycket!

Jag erkänner, att enl min bedömning, växer han till sig, i rollen som president. Han vågar vara annorlunda och vågar göra vad andra bara talar om.

Men vänta lite. Just de epiteten. Annorlunda, lite våghalsig och handlingskraftig. Det är just de ledaregenskaperna världen väntar på. Någon som tar tag i saker och ting, och vågar vara ”anti politiskt korrekt”.

Kanske behöver jag ändå vara kritisk mot - om än inte Trump - så i vart fall personligheten. För det är nog just så här, som förödaren - antikrist - en dag kommer att framträda.

Svara -   - 12/6-18 14:35 -


Christer Åberg

Svar till Sam G Ö.

Jag är inte så säker på det. Det var inte Trump som byggde kärnvapen. Så ska den som blir avväpnad få pris för det?

Svara -   - 12/6-18 15:39 -


JL

En sak är säker. Trump har fått tyst på många. Och visst är det märkligt. Här kommer en kille som saknar all sans och balans, som knappt kan föra sig i politiska sammanhang, och presterar.

Vänder vi på det, hur gick det för Obomba? Förutom islamiseringen och bombandet så är han väldigt tunn, trots sin slipade framtoning.

Svara -   - 12/6-18 15:51 -


Niklas Jönsson

Jo! man ska verkligen ta det där avtalet dom precis har skrivit under med en stor nypa salt, just när alla runt om i världen till höger och vänster står och prisar båda parter för denna bragd artade överenskommelse att nu kan vi börja att se fram emot fred och goda tider i denna del av världen lika plötsligt kommer alla dessa människor som har trott på den här överenskommelsen att bli bedragna lika plötsligt som när en kvinna ska föda,födslovåndorna sätter in och skräcken börjar att sprida sig världen runt när paniken lika plötsligt och oväntat sätter in, vad ska vi ta oss till. När dom nyligen bevittnade en överenskommelse mellan 2 olika presidenter om en seg dragen konflikt om kärnvapen på korea halvön. Vad skulle få kim jung un att plötsligt släppa kärnvapnen och dess robotar precis vid målsnöret som alla presidenter som har suttit vid makten i nordkorea har jobbat med i många år utan få något tillbaka som är lika mycket värt som dom värderar kärnvapnen och robotarna.låter mycket misstänksamt, mej lurar dom inte så lätt i varje fall!

Svara -   - 12/6-18 15:52 -


Tom

Trump liksom alla presidenter i världen är tillsatta av Gud. Ingen på upphöjd position i världen har kommit dit av sig själv.

Donald är ju dock lite annorlunda som inte kommer från politikereliten utan från affärsvärlden med stor inriktning på snabba resultat. Gud tyckte väl att det är dags att röra om i grytan! Vilket i sin tur är ett tecken på att fikonkvisten nu börjar bli övermogen vilket alla vet betyder att jesus kommer snart!

En nedrustning av det egna landet(usa) kombinerat med ett starkt ställningstagande för Jesus skulle välsigna usa ännu mer.

Hur som haver borde Trump ha fredspriset. Men som sagt även antikrist kommer ha en fredlig inriktning i början så det är farligt stt skapa sig andra idoler än jesus

Svara -   - 12/6-18 16:16 -


Bertil Rosenius

Svar till Tom.

”Trump liksom alla presidenter i världen är tillsatta av Gud. Ingen på upphöjd position i världen har kommit dit av sig själv.”

Tror du det är rätt att säga så? Jag tänker snarare att det är Gud som tillåtit dem nå denna position... Jag tänker: Inte satta ex Gud Hitler över Tyskland?

Med nog var det Hitlers ohyggligheter som öppnade dörren för judarna till Israel.

Allt sker enligt Guds plan! Men att Gud - som avs Hitler skulle initierat ondskan för att tjäna det goda...? Jag ställer mig tvivlande. Men att Han tillåter - ok det kan jag förstå.

Svara -   - 12/6-18 16:52 -


Tom

Jadu bertil det där är 10000kr frågan!

Men som du säger så gjorde hitlers jakt på judar att flytten tillbaks till israel gick snabbare

Gud har en plan

Svara -   - 12/6-18 17:15 -


Leif Boman

Svar till Bertil Rosenius.

Det var också Gud Fader som spikade fast Sin egen Son enligt Guds Ord...

(Kol 2:13‭-‬15)

Ni var döda genom era överträdelser och er oomskurna natur, men också er har han gjort levande med Kristus. Han har förlåtit oss alla överträdelser och utplånat skuldebrevet som vittnade mot oss med sina krav. Det tog han bort genom att spika fast det på korset. Han avväpnade härskarna och makterna och gjorde dem till allmänt åtlöje när han triumferade över dem på korset.

Vi vet ju att det även här fanns ondskefulla redskap som torterade och korsfäste Herren, men, bakom allt är det ändå Gud som gjorde allt. För oss kan det vara svårt att få ihop denna Guds matematik men det Han gör även genom att döda är för att Hans goda vilja skall ske....Vi skall varken ta domen i egna händer, slåss eller döda, men Gud gör vad Han vill och det blir alltid gott till sist....

Svara -   - 12/6-18 17:30 -


Tomas N

Trump har visat en del sidor av karaktär ,handlingskraft och klarsyn,men tyvärr lika mycket av nyckfullhet,temperament och brist på tålamod och diplomati.

Jag har inte full koll på hela processen bakom vad som hänt i Korea,men vad det verkar så ligger äran och credit till det som skett hos andra medlare från USA,Ryssland och Sydkorea mera än Trump. Jag tror även att det ligger mycket bönearbete bakom detta,men det är svårt att bedöma förstås

Det är bara att tacka för en stillad storm,försoning och att fortsätta be. I kölvattnet av sådan försoning föds hopp om flera försoningar i världen.

Jag tror inte man skall vara övedrivet skeptisk mot försoning och fred i profetians och bibelkunnandets namn.

Jag är övertygad om att där Gud förutbestämt en apokalyps och stridigheter kommer detta att ske,men det är något man bävar för och inte önskar eller skall be för.

Den enda striden vi skall gå in i med glädje och med full vapenrustning är den andliga emot mörkrets makter för att människor skall kunna komma in i frihet och i´ljuset och sanningens rike

Svara -   - 12/6-18 19:23 -


Maria

Tror verkligen att Gud har ett finger i det som ser nu.

Bönerna har gått fram och det står i Guds ord ”Be så ska ni få”..

Tack Jesus för det som sker nu, Amen. Gud håller sin hand över mänskligheten.

Han vill att alla ska få lära känna Jesus och ta emot honom i sitt hjärta.

Ty så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att den som tror på honom inte skall gå förlorad utan ha evigt liv. Joh 3:16

Svara -   - 13/6-18 07:55 -


Mikael W

Ja, det är märkligt att Barack Hussein Obama fick fredspriset? Men, det som är ännu mer märkligt för mig är hur denne Sunnimuslim kunde bli vald till USAs president för en period av 8 år. Det visar hur lätt det är att manipulera ett folk.

Hur är det med oss som bor i Sverige? Blir vi också manipulerade?

Svara -   - 13/6-18 08:08 -


Leif Boman

Svar till Mikael W.

Ja, det är märkligt att Barack Hussein Obama fick fredspriset?

Kanske ändå inte! Det kanske är så att de som beslutar om de jordiska fredspristagarna ingår i antikrists här. De lyfte ju fram t.o.m mr Arafat...Denna klubb och även lite andra "fredsmäklare" inom FN och alla s.k. "ordnar" kommer nu snart att även hjälpa till med att lyfta fram anti själv...

Svara -   - 13/6-18 11:32 -


R.S

When they say peace and safety, sudden destruction will come

Svara -   - 13/6-18 12:26 -


Bengt

Men är inte obama universalist

Svara -   - 13/6-18 13:10 -


Vovin

Kalmah "Time Takes Us All"

In every revolution there´s a man with a vision, He agitates and incites to follow his vocation, He speaks the golden words turns us against the system, Into the stand we rise him and make a low bow

Time takes us all -makes me wonder that who´ll need his call

We all have to hail the man behind the pain

Soon he will take all the control becomes a mindless dictator, And we just can´t believe he was the One, Under the protection of his faithful indoctination, He dominates and rules and distorts the truth

Time takes us all -makes me wonder that who´ll need his call

We all have to hail the man behind the pain

We all have to hail the man behind the pain

Svara -   - 13/6-18 23:08 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Med Jesus i centrum i fullsatt maskinhall på midsommardagen i Gamla Hjälmseryd

Gamla Hjälmseryd Salomonssons maskinhall 2018

Salomonssons maskinhall var fylld till bristningsgränsen på Midsommardagen  i Gamla Hjälmseryd. 

1

Läs allt!


Profetior och tidstecken del 4 - Holger Nilsson

Profetior och tidstecken del 4 - Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson.

2

Läs allt!


Mdsommarafton Gamla Hjälmseryd 2018 med Lindbergarna

Här kan du få uppleva en del av den fantastiska midsommarkvällen i Salomonssons maskinhall i Gamla Hjälmseryd.

0

Läs allt!


Profetior uppfylls - Stora jordskalv i Sverige

Stort jordskalv i Sverige

Bild: Aftonbladet. 

Idag uppfylls de bibliska profetiorna även i Sverige då stora jordskalv sker. Detta profeterade Jesus om för cirka 2000 år sedan!

3

Läs allt!


Frälsning för Nordkoreas diktator Kim Jong-un

Läsarmejl av Jörgen Milton 

16

Läs allt!


Hamas och oroligheterna vid Gazagränsen

Hamas använder oroligheterna längs Gazagränsen för PR | Studio Jerusalem

4

Läs allt!


Midsommar i Gamla Hjälmseryd

Christer Åberg Midsommarkrans

Trevlig midsommar och Guds rika välsignelse till dig! 

2

Läs allt!


Syndakatalogen behövs - för frälsta!

Läsarmejl av Bertil Rosenius

Äpple

Svensk kristenhet är i ett bedrövligt vacuum, avs undervisning om grundläggande ordning för ett kristet liv.

20

Läs allt!


Profetia om sambo och moralupplösning

Att bo sambo, det vill säga att leva som gifta utan att vara gifta, är otukt och synd. Om detta är Bibeln väldigt klar och tydlig.

16

Läs allt!


Stöd Apg29

Christer Åberg och Apg29

STÖD arbetet på Apg29 genom att swisha in en valfri summa på 070 935 66 96.

Du kan också stödja genom PayPal: https://www.paypal.me/apg29/100

Eller bankkonto:

8169-5,303 725 382-4Tack!

0

Läs allt!


Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

Gaza sköt över 45 raketer mot Israel i natt

Terroristorganisationen Hamas i Gaza har skjutit mer än 45 raketer mot Israel inatt. 

6

Läs allt!


Har du hört detta?

Liveprogrammet Apg29 med Christer Åberg.

2

Läs allt!


Sambo i Bibeln

Två hjärtan som har fogats samman

Samlag före äktenskapet är synd, så det blir man inte gift av. Bibeln säger att de som bor sambo sysslar med otukt. Men vad blir man då gift av? I den här artikeln får du svaret.

1

Läs allt!


21 punkter från Koranen avslöjar att Allah inte är Bibelns Gud

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli. 

Koranen Kaba

Koranen bevisar själv att Allah inte är Bibelns Gud. Här får du 21 punkter från Koranen som visar tydligt på detta. 

6

Läs allt!


Lindbergarna i Vikersund söndagkväll

Lindbergarna och Christer Åberg spelar och sjunger och talar om Jesus i Vikersund i Norge söndagkväll. 

0

Läs allt!


Nenne Lindberg i Vikersund

Miriam, Nenne och Aron

Nenne Lindberg tillsammans med syskonen Miriam och Aron i Vikersund, Norge. 

0

Läs allt!


Annons


Sambo är synd mot Gud

Hustak

Det är en skymf och förnedring mot din partner att du bara vill ha sex och bo sambo, men inte gifta dig med henne. Dessutom är det en synd mot Gud. 

59

Läs allt!


Vikersundsbacken

Vikersundsbacken

Världens största skidbacke här i Norge - Vikersundsbacken. Men jag har inte hoppat i den. Jag har ett annat hopp. 

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 25, söndag 24 juni 2018 kl. 22:08

Jesus söker: Johannes Döparens dag!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Profetior och tidstecken del 3

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om profetior och tidstecken. 

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


Bildstoden i Daniels bok visar fram mot vårt saliga hopps fullbordan

Läsarmejl av nils 

Bildstoden i Daniels bok

Det skall komma ett rike i den yttersta tiden bestående av 10-stater, ett 10-stats förbund som innebär slutet på de världsriken som varit.

43

Läs allt!


Islam är fångenskapens religion

Av Holger Nilsson 

Islams fångenskap

Den Islamska religionen är att likna vid ett fängelse – det är svårt att lämna det.

5

Läs allt!


Varför har fotbollsspelarna sexförbud under VM i Ryssland?

Fotboll

Det finns fotbollslag som har sexförbud under VM i Ryssland. Om det nu är så viktigt med sexförbud för att det ska gå bra för fotbollslaget, hur mycket viktigare är då inte att en kristen har sexförbud och lever rent innan äktenskapet?

29

Läs allt!


Muslimska barn får fientlighet mot icke-muslimer i koranskolor

Koranskola för sexåringar

Bild: SVT. 

Muslimska barn på 6-13 år säger till sina svenska lärare: ”Jag lyssnar inte på dig för du är vit.” Eller: ”Du är inte muslim, varför ska jag lyssna på dig?”

14

Läs allt!


Egoismens förbannelse

Läsarmejl av David B 

9

Läs allt!


Allah - bedragaren

Denna text är hämtad från Idiot's guide to islam IQ Al Rassooli.

Allah - bedragaren

Allah är en bedragare precis som hans upphovsman Muhammed. Al Anfal 8.30: Allah är den skickligaste bedragaren.

2

Läs allt!


Donald Trump nominerad till Nobels fredspris

Donald Trump nominerad till Nobels fredspris

Bild: nrk.no. 

Donald Trump har nominerats till Nobels fredspris av de norska Fremskrittspartiet-politikerna Christian Tybring-Gjedde och Per-Willy Amundsen. Han nomineras efter sitt möte med Nordkoreas Kim Jong-Un.

11

Läs allt!


Börsfall för krigsindustrin efter fredsmötet i Singapore

Fredssamtalen mellan Donald Trump och Kim Jong-Un i Singapore var inte bra för krigsindustrin. Aktievärdet på börsen föll rejält.

5

Läs allt!


Hotade döda på socialen om dottern blev kristen

En muslimsk man hotade döda anställda på socialen om dottern hade sex eller blev kristen, döms nu till 150 dagsböter och villkorlig dom för hot mot tjänsteman.

0

Läs allt!


Finns det några frälsta Sverigedemokrater?

69

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 424 685 569 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 639 bloggartiklar, 83 818 kommentarer och 56 425 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp