1 083 online! | Sidvisningar idag: 92 436 | Igår: 244 364 |

www.apg29.nu


amaxesha Fast ababulale leekliniki Swedish

amaxesha Fast ababulale leekliniki Swedish

Ukuba uqonde oko ngokuchanekileyo, oko kulityala xa ukubulala umntu okungacetywanga, ngelixa ukubulala ucetywe. Ekubeni izisu zocwangciso, akukho nto kodwa ubulala!

Simele sinyaniseke yaye bayavuma ukuba kwezisu lokubulala ngokungenalusini womntwana oselula. Jonga le vidiyo ngamandla kwaye ukuba kwakwenzeke ugqirha isisu bangaphambili. Uthi ezibuhlungu ngayo isisu nokuba kutheni wayeka ukwenza izisu. Njengoko awazenzayo 1200 izisu. Ngaloo wabulala abantu 1,200!

Ukuqhomfa, ukongeza kokubulawa abulale umntu omsulwa, naye sisixhobo olwenza kuluntu yenkcubeko abangabaxhasi bakaMarx, uluntu apho Iziseko zeentsapho idilizwe. Ukuqhomfa sisixhobo edelela ucombulule zamaKristu.

Ukubangela ukufa yomntwana

2 Numeri 21: 22-23 uthi ngokucacileyo ukuba abo babethe ukungakhathali ibangela umfazi ezala ekuqaleni, kuya kufuneka ukuba uhlawule imali ukuba akukho ngozi. Kodwa ke ukufa kwenkwenkwe, umthetho ubomi amandla obomi.

Xa abantu beze ukulwa nabanye yaye omnye wabo ahlangabezana umfazi emithi ukwenzela ukuba inikezele umntwana wakhe, kodwa kwenzeka akukho enye ingozi, yena uya umfo lowo, njengoko indoda yaloo mfazi umisela phezu kwakhe aze ahlawule emva ngumlamli kwetyala. Kodwa ukuba kwenzeka ingozi, ubomi onikelwa ngenxa yobomi,

2 Gen. 21: 22-23

Kucacile kule meko zombini unina ukuba ubomi bomntwana kunye zezempilo nokhuselo phantsi komthetho. Ukubangela ukufa umntwana olungekazalwa, kwanokuba ke olvckshändelse, kwaba sono silingenwe kukufa kwaSirayeli. lungathini phi Ingaba ukubulala enyulu ebimiselwe kukuhlawula yomthetho.

Kukhona usindiso

Ngoku kukho usindiso kunye lubabalo kuni. UThixo uyakuthanda kwaye ufuna ukwamkela uYesu basindiswe. UYesu wasifela ngenxa yezono zenu, wangcwatywa, kodwa uThixo wamvusa kwabafileyo ngomhla wesithathu. UYesu uyaphila namhlanje yaye ukuze ukwazi ukufumana baze basindiswe - yintoni lihlazo ndenze wena!

Yizani, sithethe, itsho iNkosi. Nangona izono zenu zide zavela zanjengengubo ebomvu, zoba mhlophe njengekhephu; nakuba ebomvu elibomvu, zovela zinjengoboya begusha.

Isaya 1:18


umthombo:


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Saturday 13 October 2018 17:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


6 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lena Henricson

Hemsk annonsering! Uppmuntrar till impulshandlingar!

Ja,abort är mord. Och det är inte kvinnans kropp. Det är barnets kropp och ett liv som dödas på detta brutala sätt som vi fick förklarat i videon.

Vi kommer att få möta dessa aborterade människor i himlen.

Svara -   - 13/10-18 22:07 -


Emanuel Hjälmarö

Jag har nog helt missat hur en abort går till. Jag tänkte att det inte var riktigt så, som läkaren i klippet ovan, beskriver. Men hittade snart ett videoklipp på hur en metod ser ut och går till.

Det, tillsammans med läkaren beskrivning, var det värsta jag hört och sett på länge.

VARNING FÖR STARKA BILDER:

https://m.youtube.com/watch?v=9vr8SzN3dzM

Svara -   - 14/10-18 02:08 -


Calle

Tidigare Presidenten Ronald Reagan sa en sak om abort!

“I've noticed that everyone who is for abortion has already been born.”

Svara -   - 14/10-18 02:21 -


Mikael W

Det måste satsas resurser från samhällets sida till att stötta unga människor att ta hand om sitt barn för att undvika abort. Det behöver också ges bättre information i skolan om preventivmedel och i barnkunskap. Att få ta hand om ett barn behöver uppmuntras.

Hur ska då resurser frigöras för detta? Tja, börja med att lägga ner RFSL och annat samhällsdestruktivt

Svara -   - 14/10-18 12:05 -


Thomas

Förutom förnekelsen av vår Skapare så är mord på barn (dvs Guds skapelser), födda eller ofödda troligtvis det mest avskyvärda vi kan göra och lett många folk till förintelse:

De lät sina söner och döttrar gå genom eld och utövade spådom och trolldom. De sålde sig till att göra det som var ont i Herrens ögon och väckte därmed hans vrede. Därför blev också Herren mycket vred på Israel och försköt dem från sitt ansikte, så att endast Juda stam blev kvar. (2 Ki 17:17-18)

Svara -   - 14/10-18 23:42 -


Håkan Svedberger

De enda politiska krafter som är abortmotståndare är Kristna Värdepartiet (som min mor tillhör, men hon har hört att partiledningen tänkte lägga ner efter 0,05%-valresultatet, hoppas det inte är sant!) samt Nordiska motståndsrörelsen som bara accepterar abort under synnerligen särskilda fall, bara Polens lagstiftning är idag hårdare.

Men Nordiska motståndsrörelsen fick ännu mindre stöd av folket, bara cirka 0,03% i valet, så befolkningen i Sverige visar att de vill fortsätta mörda friska barn, liksom alla de som har makten i landet vill, eller så struntar de i vilket....och sådan likgiltighet inför våra och Guds barn är obegriplig.

Jag tänker på Lisa Nilsson och Jill Johnson som i TVs program Jills veranda blev upprörda över att ha mött en värdekonservativ vit man i USA som var abortmotståndare och som enligt mig helt korrekt kallade radikalfeminismen för en "dödskult". Radikalfeminismen förespråkar gratis och fri abort, och dagen-efterpiller (som också är abort).

Kvinnorna, åtminstone en av dem har egna barn, anser det självklart att kvinnan ska bestämma över liv och död, vem hon ska mörda och när. De sjöng i programmet en lovsång till P-pillret också för att prisa lustan att få ligga runt så mycket de ville utan att drabbas av patriarkatets krav på att ta hand om barn, nu när de nyligen hade gjort sig av med sina jobbiga karlar. Hur kan mödrar se på sina barn och inte önska att de var döda istället för att ha fött dem, samtidigt som de förespråkar mord dikterade av ens lustar eller "livssituation"?

100 barn mördas om dagen i Sverige, de allra flesta fullt friska. 1.100.000 mördade barn sedan sjukvården började föra statistik. Istället ska vi lösa Sveriges befolkningsfråga med import av människor som inte gör abort utan reproducerar sig friskt. Det är ju bra att de inte gör abort, men politiken är sjuk. Mörda och sedan kompensera för det genom att sno folk från andra länder? För att alla ska få leva precis hur de vill och satsa på sig själva istället för att bygga en gemenskap mellan människor?

BVC, VC och ungdomsmottagningar uppmuntrar till dessa mord. Samtidigt berättas det skräckhistorier om hur gamla kulturer levde, hur de kunde offra spädbarn till påhittade gudar för att de nästa år skulle skänka folket rikliga skördar efter ett år av missväxt och svält.

Det finns ingen skillnad alls på "vilda folk" som offrar barn till "gudar" för att få bättre skördar nästa år och en psykolog som uppmuntrar den stackars gravida 14-åringen att göra abort för att först satsa på sig själv, ordna sin utbildning (läs: få sin indoktrinering komplett) och göra karriär för att kunna leva ett rikare liv så att hon kan konsumera mer produkter.

Båda sätt att inrätta livet är svart magi. All svart magi handlar om att pressa ut mer av naturen än vad naturen naturligen ger oss, eller Gud ger oss, vare sig det gäller att sko sig på andras arbete i form av räntebelastade lån, använda stamceller för att möjliggöra "jungfrufödslar" eller klyva atomkärnor för att trolla fram energi. Och det blir ju bara värre och värre hela tiden! Nu ska vi byta det av Gud oss givna könet till en approximation av dess motsats på grund av att vi egentligen mår dåligt av att leva i vår gudlösa "civilisation", eller till något fiktivt kön, byta ras eller art, som den amerikanske homosexuelle f.d. mannen, numera hon-draken Eva Tiamat Medusa (https://broadly.vice.com/en_us/article/kz5bxa/eva-tiamat-medusa-dragon-lady-transgender), i en slutgiltig attack på Guds skapelse och vår existens. För att "alla ska få leva som de vill".

Det är ondska. Om "vilda folk" offrade ett barn på hösten för att blidka sina "gudar" inför nästa år, hur mycket mer civiliserade var inte de än dagens industriella seriemördande? 100 om dagen, bara i Sverige! Tänk globalt, då? Och det ska föreställa vara civiliserat?

Ibland hör jag människor ropa på att Jesus ska återvända för att ställa saker tillrätta. Min mor är säker på att det snart sker. Men varför ska det behövas? Han har redan kommit till oss och lever därmed hos oss. Om vi inte förstod Honom första gången, varför ska vi göra det andra gången? Vad krävs för att vi alla ska börja följa livets väg i stället för att tillbe Moloch, Baal och Hasatan?

Svara -   - 18/10-18 17:32 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?oneminyaka engama-69 ubudala ufuna ukutshintsha yobudala ukuya 49

oneminyaka engama-69 ubudala ufuna ukutshintsha yobudala ukuya 49

Picture: Day. 

I-Emile Ratelband oneminyaka eli-69 ubudala eNetherlands ufuna ukufumana Hard yazo esemthethweni engama-49.

6

Läs allt!


"UYesu Kristu andithi hlasi kwiminyaka 27 ubufanasini"

ubungqina strong kaDavide indlela usindiswa kwaye kusindiswa uYesu engama-27 ubufanasini. umbhalo Swedish. 

- Igama lam ngu uDavide, Ndineminyaka engama-44 ubudala, yaye oku kube bubungqina wendlela uYesu Wandihlangula bethabathela kominyaka imashumi mabini anesixhenxe ubufanasini. Ndithetha ngothando.

1

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Troendedöparna utshiswe, antywiliselwa, wamnqumla

Baninzi abo baye batshutshiswa, entolongweni wambulala abaye izenzo yezibhalo amakholwa-Ubhaptizo ngokuntywiliselwa.

9

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Ubhaptizo: phi, nini kwaye njani

Ukubhaptizwa elwandle

Apha ndininika kwenziwe ezinye iZibhalo ecacileyo yobhaptizo, xa kwenziwa njani.

4

Läs allt!


Ngaba UThixo weBhayibhile iyafana uthixo iKoran kaThixo?

"Abo abathi bayamthanda, nembeko, amnqule uThixo, musa enyanisweni ukuba ngaba uthando, imbeko unqulo Yesu."

5

Läs allt!


Denne man är farlig, ofrälst och falsk profet


Påve Franciskus.

107

Läs allt!


Wayithatha bumbano Hatsune Miku

Nditshatile bumbano yakhe

Akihiko Kondo ephethe inguqulelo unodoli yehologram Hatsune Miku ngubani watshata. Umthombo Image: Facebook.

Indoda eneminyaka engama-35 ubudala yaseJapan utshate enye hologrom. Umtshato malini 160.000 ngezithsaba. A unodoli emele inkqubo yekhompyutha ababhinqileyo.

19

Läs allt!


Ezulwini TV7 abazinikele e Uppsala

URuben Agnarsson, Martti Ojares, UDaniela Persin ne Christer Åberg

producer TV URuben Agnarsson, ngumseki kunye nomongameli Martti Ojares, umphathi channel UDaniela Persin kunye Christer Åberg.

Ndamenywa ukuba ijelo kamabonwakude Christian Ezulwini TV7 kaThixo studio lokuvula in Uppsala.

17

Läs allt!


Jesus triple uloyiso kwihlabathi-yimbali

Mail Reader ngu nils 

Jesus triple uloyiso kwihlabathi-zembali, isipho sikaThixo kubo bonke abantu behlabathi. Ukuba uYesu Kristu awayeyenza Intlawulo Yakhe kwaba Uloyiso ibonwe bo! Olona celomngeni iindawo 3 eyahlukeneyo ukuba phambi kukaThixo yeyona nomgwebi phambi: Kufuneka Ihlabathi moya kuphumelela.

5

Läs allt!


komhlaba Flat zibhalweni

komhlaba Flat zibhalweni

Xa ufunda iBhayibhile, ungabona ngokucacileyo ukuba umhlaba ungqukuva. Ukuba umhlaba ayikho Beluya kuba uYesu wathabatha ephosakeleyo ngokupheleleyo ngeenxa xa uthi ukuba imini nobusuku on Earth, xa yoyigodusa bonke basindiswe ezulwini.

20

Läs allt!


DVD entsha! Imibuzo neempendulo malunga amaxesha ekupheleni neziganeko yayo

Ngu UHolger Nilsson 

DVD entsha!  Imibuzo neempendulo ngamaxesha ekupheleni

Ngoku ithuba lokuba athathe inxaxheba kule DVD entsha malunga iziganeko lokuphela kwexesha.

7

Läs allt!


UN ufuna urhulumente jikelele kwisithuba seminyaka 12

Ngu Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - UN ufuna urhulumente jikelele kwisithuba seminyaka 12

Wolfgang Ishinger: "Siphila kwixesha apho umyalelo namazwe ngamazwe siyabutyaka khona ngoku. Kule emoyeni izama zonke ukuze abone ukuba uza. Kukho imfuneko yokuba urhulumente ehlabathini lonke. "

36

Läs allt!


Day udliwano Christer Åberg kwi mibono iyelenqe

Day udliwano Christer Åberg kwi mibono iyelenqe

Iphephandaba Day. 

Iphephandaba i usuku ngu Jonathan Sverker udliwano mna kunye nabanye eziliqela yemibono iyelenqe waza wenza inqaku eqinileyo amaphepha ezintandathu kabanzi.

19

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Abunjwe umsebenzi kuma emva neeklasi zokudanisa kunye yoga?

Ngu UHolger Nilsson 

Abunjwe umsebenzi kuma emva izifundo zomdaniso kunye izifundo yoga?

Ngokuphathelele iFomu, intshumayelo yabo ngolu hlobo: "Bilda iCawe kunye Society, i mfutshane ifomu Form, ngaphambili ngokuba association sezemfundo non-conformist, yenye ezilishumi isifundo yaseSweden kaThixo."

47

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


16 iivesi zeBhayibhile malunga uJesu usindiso

uthola uJesu

Apha Mandidwelise iindinyana eziliqela zeBhayibhile njengoko wonke umntu uza kufumana uYesu. Kukho izibhalo ngakumbi ngale, endingamwiselanga zibandakanyiwe apha. Kwaye zonke ezi ndinyana ibonisa ukuba kufuneka amamkele uYesu!

0

Läs allt!


Imifanekiso ukususela ebuntwaneni bam - Christer Åberg

imifanekiso ezimangalisayo Christer Åberg njengomntwana! 

Christer Åberg ukudubula inkomo

Wena ukudubula ithokazi lenkomo ikhamera ibhokisi efama sakhula. Ndiza unxibe izihlangu ezenziwe ngomthi kunye nezinye impahla engaqhelekanga.

7

Läs allt!


Christer Åberg friar till Siri

Här friar jag till Siri i direktsändning. Lyssna på svaret!

3

Läs allt!


Mabandla Halloween kunye zombies kunye amathambo isina

Ngu Mikael Walfridsson 

Halloween ebandleni

Halloween isiko ngokucokisekileyo ubugqi kwaye limnyama ayinanto neNkosi ukuyenza. Umfanekiso ivela ibandla eUnited States, nto leyo emangalisayo Ndingakhetha ukuba asishiya Halloween umxholo kwiNdibano.

24

Läs allt!


Porn abenza - I?

Christer Åberg lifumene e-mail ukuphanga ukuba wanga yena surfed porn. 

19

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 47, onsdag 21 november 2018 kl. 09:58

Jesus söker: Helga, Olga!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Okungafunwa - Part ilishumi

Christer Åberg iminyaka elishumi

Ndinixelele ngaphambili ukuba mna bendingazi kakhulu ngakumbi ngemvelaphi yam. Yintoni abazali bam yaye yintoni imvelaphi andazi. Ke xa ndifika ukuhlangabezana umama wam wandixelela yena kancinci ungxamile, njengokuba lihamba, ukuba utatomkhulu ibiya kuba ebandleni Mission, kodwa kubonakala ukuba kamva wayeza kuba ndiphumele oko. 

5

Läs allt!


Senaste kommentarer


Två falska påståenden som Koranen och islam bygger sin tro på

Läsarmejl av nils

Islam gör anspråk att de härstammar från Abraham genom Ismael, och att Muhammed likt Abraham erkänner att det finns bara En Gud, Allah!

3

Läs allt!


Homofober är mindre intelligenta påstår forskning

Homofober mindre iq

Bild: Nyheter24. 

Nyheter24 intelligensbefriar folk som är emot homosexualitet då de påstår att de är mindre intelligenta än andra människor. 

12

Läs allt!


Umntu ongakholelwayo owafika lotshitsha

Ngu UHolger Nilsson

Uhambo waqhubeka - Simon Ådahl

Funda isiganeko umdla yona kubukho bukaThixo nokwala bakhe beza ababhangayo.

1

Läs allt!


Annie Lööf kufuneka alinde

Annie Lööf kufuneka alinde

Picture: Aftonbladet. 

Ngoku Andreas Norlén ufuna ukuthatha indima ebonakalayo ngakumbi uluhlu zikarhulumente ukuphanda ezinye ezine urhulumente. Ngoko ke umsebenzi ngoku akakwazi centerpartieldaren Annie Lööf njengoko sele ucingela.

8

Läs allt!


Stefan Löfven uye wasilela ukwenza urhulumente

Stefan Löfven uye wasilela ukwenza urhulumente

Picture: Aftonbladet. 

Stefan Löfven uye wasilela ukwenza urhulumente. Ngaba ngoku mission ukuba inkokeli Center Party Annie Lööf?

8

Läs allt!


Facts about Halloween

Mail Reader ngu Sigvard Ngekrele

Le isikhonkwane umntwana

"Ngoko ke ukuba bangathini na ukumbulala, umakhulu, uyise, abantwana, abahlobo ngabe unjani xa bathe babuya kwabafileyo njengeziporho, amathambo kunye needemon!"

9

Läs allt!


AmaYuda elinanye shot ekufeni kwindlu yesikhungu eUnited States

AmaYuda kubulala kwindlu yesikhungu

Picture: svt.se.

AmaYuda elinanye shot ekufeni ngoMgqibelo kwindlu yesikhungu eUnited States ngendlela umenzi wobubi ngazodwa. Wakhwaza, "Onke amaYuda kufuneka afe 'kunye nezinye slogans anti-Semitic xa engenela edubula ngeenxa zonke.

2

Läs allt!


Iicawa ivumela umthandazo Muslim

umthandazo Muslim emabandleni

Picture: Day. 

Ngoku okunene uye kude kakhulu! Usuku ndafunda ukuba Saronförsamlingen e Gothenburg yenye iicawa vumela umthandazo Muslim kwizakhiwo yecawa.

44

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Annie Lööf yakha urhulumente?

Annie Lööf yakha urhulumente?

Picture: Aftonbladet. 

Ngaba Annie Lööf Prime Minister, ndiya ngonaphakade kuba beyisekile ukuba kukho uhlobo elite ngasemva alawula kwaye oku kwacetywa kwaye kulawulwa ngabo.

41

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 453 230 228 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 021 bloggartiklar, 91 680 kommentarer och 59 954 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp