447 online! | Sidvisningar idag: 125 582 | Igår: 167 251 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Annie Lööf bildar regering?

Annie Lööf bildar regering?

Bild: Aftonbladet. 

Blir Annie Lööf statsminister kommer jag för alltid att vara övertygad att det finns en slags elit i bakgrunden som styr och att detta var planerat och styrt av dem.

Stefan Löfven har snart gått in i kaklet som Ulf Kristersson. Nu kan det bli Centerpartiets partiledare Annie Lööf som får chansen att bilda regering. Det menar bland andra SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein.

Annie Lööf statsminister?

Jag har tidigare skrivit att det finns funderingar om att Annie Lööf blir Sveriges näste statsminister. Det finns de som tror att Annie Lööf blir statsminister därför att globalisterna har utsett henne.

Misslyckas Stefan Löfven med försöken att bilda en ny regering går sannolikt uppdraget vidare till Annie Lööf, menar tidigare talmannen Per Westerberg.

C+MP+L?

Någon skrev i en kommentar till en artikel här på Apg29 att han tror att Annie Lööf bildar regering tillsammans med Miljöpartiet och Liberalerna.

Blir Annie Lööf statsminister kommer jag för alltid att vara övertygad att det finns en slags elit i bakgrunden som styr och att detta var planerat och styrt av dem.

Be och ge

Be för människorna i Sverige och ge dem evangeliet om Jesus Kristus så att de blir frälsta och kommer till insikt om sanningen.

Vi lever i den sista tiden.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 23 oktober 2018 11:05 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


41 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Johan

De flesta kristna har rakt av svalt globalisternas argument, att vi har en moralisk skyldighet att öppna våra gränser för massinvandring av muslimer, utan att öppna ögonen så att man ser att agendan är att detta på riktigt ska förstöra vårt land.

Svensk kristenhet, dvs vi som genom våra böner är de enda som kan göra verklig skillnad, måste vakna!

Annars kan det gå så illa att vi får globalisternas egen lilla påläggskalv Annie, som statsminister. Det vore en katastrof!

Vi behöver fortsätta att be för regeringsbildningen!

Svara -   - 23/10-18 12:26 -


Niklas Jönsson

Tyvärr har sista tåget gått nu! Det enda som kan hjälpa,det är att Jesus skakar om det här landet rejält för att väcka liv i vårt folk på olika sätt, vi har ju t.ex. haft fler jordskalv i Sverige i år än vad vi brukar ha för vart år som gått har det bara blivit fler och fler jordskalv ett tecken på att gud ser det allvarliga tillstånd som Sverige befinner sig i för flera år sedan hade vi bara något enstaka jordskalv och tromber hade vi inga alls av det har vi t.ex haft några stycken i år.Hur ska Annie Lööf kunna trolla fram en regering som fungerar när partiledarna inte vill samarbeta med varandra utan att själv ha makten/ dirigentpinnen?Men prata fint till varandra att nu ska vi ta ansvar och samarbeta det klarar respektive partiledare galant,men sen att genomföra det dom själva säger till varandra det är respektive partiledare helt värdelösa på.

Svara -   - 23/10-18 13:02 -


Andy Svensson

Hjälp 😲

Svara -   - 23/10-18 13:39 -


Lars-Göran Rönnberg

Jag undrar om Annie Lööf själv har en dold agenda om att faktiskt bli statsminister även om hon klart deklarerar att Kristersson ska bli statsminister. Hennes nej till att en alliansregering inte ska ha stöd av SD och inte heller stödja en M+KD-regering och nu hennes ev. nej till Stefan Lövens alla flirtförsök gör ju att det kan bli hon som får nästa sonderinguppdrag.

Hon har självklart fått ett mycket högt självförtroende och blivit mycket uppskattad och peppad när hon varit hos den ökända Bilderbergsgruppen och dessutom är medlem i Trilaterala kommissionen.

Att Annie Lööf skulle komma att flytta in i Sagerska är en hemsk tanke.

Svara -   - 23/10-18 13:54 -


Lars-Göran Rönnberg

Annie Lööf är en mästarinna på floskler! Se bara en bit in på denna video!!

KOLLA IN!!!: https://www.youtube.com/watch?v=ue5ioLNMklk&;vl=sv

Här gäller verkligen inte att ett "ja" ska vara "ja" och ett "nej" ett "nej"...…….. utan precis tvärtom!

Svara -   - 23/10-18 13:57 -


Lena Henricson

Vänner,systrar och bröder! Vi måste gå emot detta i Jesu Namn! Låt oss be att det blir en bra lösning istället! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Svara -   - 23/10-18 15:25 -


Erik S

Vi kan nog vara övertygade om att en "elit" finns bakom draperierna och dirigerar det hela. Valet nyligen och den nu pågående "buskisen" är ju näst intill osannolik.

Globalisterna vill ju ha Sverige som ett föregångsland/experimentland vad gäller massinvandring och folkombyte. Varför SD är så hatat av dom andra är att det är enda partiet som vill bevara nationalstaten och ha kvar gränserna. Alla andra har accepterat elitens agenda med helt öppna gränser-annars blir det svårare med folkomflyttningar. Några miljoner människor i Afrika står beredd att "invadera" Europa och Sverige.

För att få folk mer villiga att acceptera den nya världsordningen, så skapar man kaos först, i samhällena-vi ser början till det här i landet. Devisen är "att härska genom söndring". Det är detta vänstern är ett instrument för AFA, Antifa, BDS, hbtq och radikalfeminismen bl.a. När man uppnått kaos, är det lättare för människor att ta emot en ny världsregering med en världsdiktator.

Finansiären bakom nästan allt detta runt om i världen är G Soros. Han har ju svurit på att få bort president Trump. Titta bara på den marsch som nu pågår från Honduras genom Mexico mot USA, finansiären bakom är Soros. Man har filmat när personer delar ut pengar till deltagarna. Vilka gör detta? Flera poliser i bl.a Mexico har blivit svårt misshandlade av deltagare som gömmer sig i folkmassan- dessa är gängmedlemmar i några av världens mest fruktade gäng; Sinaloa-gänget, Barrio Azteka, MS-13 samt Los Zetas!

Så långt har vi inte kommit i Sverige än,men, men....

T.o.m kyrkorna i Sverige ingår i detta spel. Man har ju via Charta Oequmenia, förbundit sig att ta hänsyn till RKK lära och uppfattning. Vi har Agenda 2030 som styr detta scenario och i paraplyorganisationen för denna agenda finns i Sverige Concord, genom SKR-Sveriges Kristna Råd. Varför är man så oerhört positiv till att ta in muslimer i tusentals? S.k "barn" fastän dom är uppemot 40 år, en del? Jo, vi har ett upprop bl.a där 380 pastorer skrivit på detta. Man kan/vågar alltså inte gå emot RKK! Så illa är det ställt alltså. SD hatas för dom är en "propp" som sitter i vägen för detta, eftersom dom vill ha kvar nationalstaten med gränser!

Ser ni hur pusslet börjar passa samman?

Visst behöver Sverige evangeliseras och få höra ett fullt evangelium. Innan det är för sent!!

MVH

Svara -   - 23/10-18 16:04 -


Daniel Eriksson

Läs: https://www.vn.se/article/ser-loof-som-en-potentiell-maktspelare/

Varför var Centerpartiets partiledare Annie Lööf inbjuden till det superhemliga Bilderbergmötet med världens maktelit den 1-4 juni i USA?

– De ser henne som en blivande statsminister och de vill veta var hon står i vissa frågor, tror Magnus Hagevi, professor i statsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö. Varför var Centerpartiets partiledare Annie Lööf inbjuden till det superhemliga Bilderbergmötet med världens maktelit den 1-4 juni i USA?

Svara -   - 23/10-18 16:10 -


Lars-Göran Rönnberg

Till Erik SHelt rätt!! Pusslet börjar passa samman!

Alla kristna borde se och sprida Lars Enarsons senaste mycket viktiga video!! :

https://www.youtube.com/watch?v=rVO2Wz5ZGiU&;t=2318s

Svara -   - 23/10-18 16:48 -


Jessica

Svar till Erik S.

Jag håller med dig Erik. Jag tycker det är konstigt att alla kristna inte undrar varför SD är ett så fruktansvärt hatat parti. Det är ett hat som inte är mänskligt!

Det finns en agenda bakom, och det är inte i första hand människor av kött och blod som håller i den agendan. Det är andemakter.

Svara -   - 23/10-18 17:43 -


Anna Ivar

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Du har rätt Lars-Göran. Den kvinnan är en vindflöjel. Letar sig snabbt fram till vad hon tror ska vara godkända svar av frågeställaren. Sedan vrider hon inställsamt sina argument. Som att försöka fånga en ål med händerna. Eller hålla i en rå äggvita i handen slinker undan. Väldigt obehaglig människa.

Svara -   - 23/10-18 17:46 -


AnnMarie

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Det var verkligen intressant!

Hoppas folk som läser här tar sig tid att lyssna!

Svara -   - 23/10-18 20:47 -


JL

Att förstå att en agenda sker är en sak . Att göra något åt det är en annan. Det förstämda behöver man visdom till, det andra mod. Dock så till slut faller nog polletten ner för alla och med kniven mot strupen så agerar man även utan mod.

Det finns en god nyhet i mörkret. Människor i länder som Indien börjar sympatisera med ursprungsbefolkningen som håller på att offras på det globalistiska altaret, alltså Svenskar i detta fall. De tycker inte att det är OK att utrota ett folkslag. Tidigare har Dalai Lama som uttryckt sina tankar. Nu hörs det fler röster från Indien att hjälpa oss.

Svara -   - 23/10-18 20:52 -


Bengt

Vi får be för en stor väckelse bland muslimer

I Sverige

Jag tror att det kan bli även bland somalier

Detta folk mår inte bra

Särskilt inte kvinnorna

Svara -   - 23/10-18 20:56 -


Bengt

Det låter bra jl

Svara -   - 23/10-18 20:57 -


Lars

Svar till Johan.

Ja , Annie Lööf är otäck. Hon önskar att Sverige ska utplånas. Hon förespråkar oxå stor muslimsk invandring. Hon vill helst ha invandring från länder vilka står vår kultur så långt ifrån som möjligt.

Jesus förbarma dig över vårt land!

Svara -   - 23/10-18 21:52 -


JL

Jag rekommenderar alla att se:

https://www.youtube.com/watch?v=rVO2Wz5ZGiU&;
Speciellt de som kallar sig ledare. Det finns inte längre utrymme för de ledare som går det antikristna rikets tjänster att urskulda sig.

Svara -   - 23/10-18 22:01 -


Lukas

Annie Lööf intervjuades på Barnkanalen för några år sedan och på frågan vad hon ville bli svarade hon: Statsminister.

Men jag tror Kristersson kommer att tillfrågas av talmannen igen och c rösta på honom.

Svara -   - 23/10-18 22:08 -


Bengt

Jo vi får hoppas det blir så istället

Svara -   - 23/10-18 23:12 -


Anders Henningsson

När valresultatet stod klart och att Kristensson inte kan tänka sig att sitta i en regering ledd av Löfven och omvänt, verkade självklart att den enda blocköverskridande regeringen måste ha en kompromisskandidat som statsminister. Själv hade jag röstat på Kristna Värdepartiet som protest mot RFSU/RFSL fått bli "en stat i staten" med indoktrineringsmonopol bland annat i skolan, så jag hade önskat ett annorlunda valresultat, men med det valresultat som det blev finns det egentligen bara två tänkbara statsminister kandidater och det är Lööf och Björklund.En ny december överenskommelse är inte politiskt möjligt. Så vad bör vi kristna göra? Det svar jag finner i bibeln är att, oberoende av vem som regerar, så bör vi be för dem. Se 1 Tim 2:1-4 och Ords 21:1 (Jag försökte kopiera in bibelcitaten från folkbibeln men det gick inte)

Svara -   - 23/10-18 23:16 -


Kattis

Jo Christer jag för något år sedan eller om det är halv år sedan hur arbetet riksdagen sköts. Det var han den journalisten Jan Schyman heter han så, som har jobbat på Tv 4 i många år. Han gjorde en serie om Riksdagen jag tror det var tre- fyra delar. I det programmet var det mycket styrdes av partiet sekreterarna, om vad som skulle sägas och inte sägas. Det verkar som det var de som höll trådarna ut mot journalisterna, om jag uppfattade det rätt! Men jag tror det är ett Räv spel där bakom, som vi inte ser! Men jag kan ha fel!

Svara -   - 23/10-18 23:16 -


Kattis

Nu är jag är Trött. Jag såg ett Tv program . Jag såg det på Webben om riksdagen ska det vara Christer! Ursäkta jag fick inte med i texten ovanför.

Svara -   - 23/10-18 23:20 -


Kattis

Mycket sköts av Partisekreterarna!

Svara -   - 23/10-18 23:22 -


David Ström

Annie Lööf har inget emot att vi blir ca 40 miljoner medborgare i det här landet. Många främlingar blir det. Man kan tvista om detta. Men vad säger Gud? Du skall inga andra Gudar hava jämte mig. Det hade en innebörd förr i tiden och har en annan innebörd idag. Vad sa Paulus och hur gjorde han? Romare och greker hade ju en gud för varje tillfälle. Ändå fick kristendomen fotfäste. Som jag förstått det så borde främlingen varit välkommen i Israel. Men han fick ta seden dit han kom och låta omskära sig om han ville äta påskmiddagen. Ska främlingen som tänker stanna ta seden dit han kommer även i vårt land? Det borde ju rimligtvis betyda att han får konvertera till kristendomen och ta sig ett kristet namn. Många som röstar SD ville inte ha den här förändringen av seder och bruk. Man vill inte att unga främlingar ska ostraffat kunna kalla svenska flickor för hora. Man är upprörd över gängen och våldet och polisens oförmåga att trygga våra ytterområden. Många säger att en röst på SD är en protest röst. Men jag tror att många helt enkelt inte delar den social liberala värdegrunden som makteliten stoppat i halsen på på svensken. Jag tror personligen att Gud är mäktigare än maktens män som målar med stora penseldrag. Människan spår men Gud rår. Om Guds hand är över Åkesson och SD så kommer Sjuklövern fortsatt lida av en värdegrundsblockering som förhindrar dem att styra landet. Ska Centern styra landet? Hur ska det gå till med alla låsningar som finns? Annie behöver många vänner som röstar på henne och på hennes budget. Vänner som hon nyss gett långfingret. Om Gud verkligen lägger sig i valet som Enarson tror så borde det ju bli omval där SD gör ett dunder val. Men finns de rösterna? Då måste det ske något stort som får folk att tappa förtroendet för de andra partierna.

Svara -   - 24/10-18 03:59 -


Andreas

Tror du har något på spåret Christer. Eliten styr alltid i bakgrunden i olika sammanhang.

De intressanta var när jag frågade henne på hennes instagram vad hon gjorde på bilderbergmötet då blev jag blockad på hennes sida. Då förstod jag direkt att hon vill inte ha obekväma frågor eller försöker dölja något. Jag vet hur eliten arbetar och vilken metodik de använder. 1. De vägrar svara på frågor. 2. Som i mitt fall de blockar eller tar motar bort personer som vet sanningen. Ett tydligt exempel var när Bill Clinton fick en fråga vad han gjorde på Skull and Bones(Bohemian groove) en okult samlingsplats som nästan alla amerikanska presidenter samt eliten samlas varje år runt midsommar. Istället för svara på frågan så ledde hans livvakter han ut ur rummet. 3. De hindrar journalister att närvara eller ta del av information i viktiga politiska beslut som vid Bilderbergmötet. Helt uppenbart är om Annie Lööf blir statsminister så ligger eliten bakom detta. Bra att du Christer tar upp kring detta. Få kristna känner till deras agenda detta är oerhört profetiskt viktigt att belysa detta ämnet.

Svara -   - 24/10-18 05:08 -


Andreas

Svar till Erik S.

Mycket bra och välskriven text delar den tillfullo. Exakt så som du beskriver de skapar kaos för att sedan presentera lösningen. Lösningen är ännu mer global makt. Många gånger förstår vi inte deras strategi förrens det är försent. Några ödesdigra sanningar som världen har fått lidit för och som uppdagas senare var tex när bankeliten tog över och skapade Federale Reserve(Amerikanska centralbanken). President Woodrow Wilson medgav efteråt när han insåg sitt misstag att makteliten stärkt sin makt över kapitalet och amerikanska medborgarna förlorat den. Bankeliten förvaltade guldet(värdet av kapitalet) medans bankerna tryckte sedlarna(kapital utan värde). Därför tex bankerna har kontroll över mänskligheten vardag de lånar pengar ut till dig(kapital utan värde) men om du inte kan betala lånet tar dom din egendom(resurs med värde). Därför många globalister både banker som företag tar eller köper värdefulla rikedomar ifrån folket såsom mark, guldgruvor, fastigheter, olja och andra viktiga råvaror för att skaffa kontroll och förslava mänskligheten eller som du var inne på Erik skapar konflikter som är baserat på resurser som tex rysk gas eller Lundin Oil (olja). Globalisterna kan även skapa konflikter eller krig för att kunna producera vapen eller skapa kontroll eller avsätta ledare som hotar deras intresse. Man kan även som i Donald Trumps eller Jimmie Åkesson fall smutskasta ledare i media för att få folket att vända sig mot dessa politiska ledare som inte går deras intresse. Speciellt ledare som är nationalistiska hyser de stor agg emot pga de är emot New world order=den nya världs ordningen och hindrar deras politiska globala världsordning.

Svara -   - 24/10-18 05:44 -


Sam G Ö

Jag antar att denna elit är frimurarna eller den nya världsordningen (New world order) som styr i bakgrunden.

Svara -   - 24/10-18 10:10 -


Lars-Göran Rönnberg

Nu skriver expressen.se att Lövens förhandlingar med C och L har kört fast. Lööf och Björklund ger S-ledaren kalla handen.

Om detta är sant och det inte finns något mer att samtala om fast Löven har 4 dagar kvar att sondera så måste man konstatera att Lööf är en mycket envis kvinna.

Men samtidigt är det ju skönt att det har kört fast för hur skulle en S-ledd regering se tillsammans med MP och C....? Kanske så här :) :Stefan - statsminister, Annie - vice, Margot - utrikesminister (som dagen efter regeringen föll nu lovat palistinierna 2 miljarder i förskott under 4 år framöver och!! - hälften av palistiniernas budget går till terrorister med familjer), Morgan - inrikesminister (han som deklarerade när han blev medlem i Humanisterna att kristendomen skulle utrotas i Sverige), Fridolin - skolminister (fortsatt genusflum i förskola och skolor), Isabella - miljöminister (hon som bl.a. står och ljuger om att öknarna blir större när det är precis tvärtom).

Bara inte Annie blir statsminister!!!

Delar Lars Enarsons video igen om någon skulle ha missat den: https://www.youtube.com/watch?v=rVO2Wz5ZGiU&;

Svara -   - 24/10-18 11:37 -


Lars-Göran Rönnberg

Blev ett fel i mitt senaste inlägg. Det skulle absolut inte vara en "gladgubbe" utan tvärt om, för detta tänkta eventuella scenario är absolut inget att skratta åt!!

Svara -   - 24/10-18 11:40 -


Bengt

Kanske kan vara så att globalisterna kommer motarbeta även islam och muslimer framöver

Svara -   - 24/10-18 12:01 -


AnnMarie

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Ja jag hoppas att folk tar sig tid att se videon och får öppnade ögon!

Svara -   - 24/10-18 12:18 -


Lars-Göran Rönnberg

Till AnnMarieJa absolut. Och tid har vi väl alla. Det är bara fråga om vad vi prioriterar.

Svara -   - 24/10-18 12:48 -


Lars-Göran Rönnberg

Nu var nog Expressen tydligen lite för snabb i sitt uttalande att det är helt stopp för Löven så det eventuella tänkta scenariet jag skrev om förut kan ju faktiskt inträffa förutom att Fridolin nu har sagt upp sig

Svara -   - 24/10-18 17:21 -


Lars-Göran Rönnberg

Annie Lööf säger i en intervju att hon tycker att kriminella ungdomar som kastar sten på blåljuspersonal m.m. ska kunna avtjäna sina straff hos polisen!

Alltså...….. tror hon att dom blir till nån hjälp för en redan med arbete överhopad poliskår?? Hur ska polisen även ha tid att "hålla ett öga" på dessa ungdomar?

Svara -   - 24/10-18 17:24 -


Lars-Göran Rönnberg

Både Löven och Lööf beskyller SD för att inte vara ett anständigt parti för att judar som vill bo i Sverige inte kan kallas för svenskar...…

SD har ju inget emot att judar söker svenskt medborgarskap, men dom är ju fortfarande judar för dom är släkt med Abraham, Isak och Jakob!

Om jag skulle flytta till Israel och få bli en israelisk medborgare skulle jag ju inte bli en jude för det. Inte heller om jag konverterar till judendomen för jag är inte släkt med Abraham, Isak och Jakob som levde för 4000 år sedan.

Och på tal om släktregíster så var Jesus jude. Vi har ju släktregistren i Matteus och Lukas. Paulus visste att han var av Benjamins stam (en av Jakobs söner).

Svara -   - 24/10-18 17:34 -


JL

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Det finns en låt ifrån bandet Queen. Man kan väl säga lite vad som helst om bandet som kristen, med tanke på vad som hände, men de har en låt. To much love will kill you

https://www.youtube.com/watch?v=rNa5kRX45tg
Jag skulle vilja säga: To much löv(lövin, lööf, löfven) will kill you.
Med detta vill jag be om välsignelse över mina bröder i Jesus som lider och är förföljda av den globalistiska agendan. Må min Herre Jesus välsigna er och ge er styrka att kämpa och överleva. Gud med er denna mörka stund.

Svara -   - 24/10-18 19:28 -


Fredrik Fregoran Göransson

att alla är rasister på sätt jag menar att vi är rasister till onda och goda systemet därför det finns lång historia tusentals år till och med miljontals år vad jag menar?? jo det är lång historia och det är andligt krig där två sidor inte vinner eller förlora jag förklarar ni läser bibeln där står om guds söner eller fallna änglar föder avkommor det är inte lätt att förklara bara ni förstår vad jag menar ungefär där står om också ormens frö eller guds söner barn två raser i alla människor vi har val detta pågår krig där vi äter kunskapens träd och livets träd ni vet jesus räddar alla människor evigt liv vad det menas?? jo det är jesus blod som han korsfästs och soldaten drar mot honom med spjut vad händer jo jesus blod sprider ner på jorden livets bröd vi äter dricker ja jesus ger oss människor djur evigt liv och förstör immunsystem onda systemet med jesus blod som är cancer till deras dna systemet läkarna forskarna vetenskapsmännen försöker skilja åt och hjälper föräldrar att välja avkomma till livet eller beslutar om aborter eller stoppa guds söner jag försöker sammanfatta hela historia till er detta är liten historia men lång historia till allt att vi slutligen väljer döden med dödsriket eller liv med gud och detta är anledningen att vi hatar varandra detta handlar inte om svarta röda gula färgade människor utan jag menar att vi är rasister mot onda eller goda vi alla är vänner och fiender

Svara -   - 24/10-18 19:45 -


Stefan Jonasson

Daniel 2:21 HAN låter stunder och tider skifta, HAN avsätter kungar och tillsätter kungar,HAN ger de visa deras vishet och de förståndiga deras förstånd...... DEN HÖGSTE HANS välde är ett evigt välde HANS rike varar från släkte till släkte. Alla som bor på jorden 🌏 räknas för intet, HAN gör vad han vill med himlens här och med dem som bor på jorden 🌏. Ingen kan stå emot hans hand eller säga till honom :vad är det du gör?Daniel 4:31 - 32....GUDS SON INFÖR ÖVERHETEN Pilatus sa till JESUS svarar du mig inte? Vet du inte att jag har makt att frige dig och makt att korsfästa dig JESUS SVARADE "DU SKULLE INTE HA NÅGON MAKT ÖVER MIG, OM DU INTE FÅTT DET OVANIFRÅN.... överheten är av GUD och den som finns är insatt av honom..... Man kan ju undra varför GUD tillåter en del stollar att ha politisk makt.. Anni löv som statsminister vore ju förfärligt... hon verkar ha någon slags oärlighet när hon utfrågas av journalister hon döljer säkert något...

Svara -   - 24/10-18 20:10 -


Gun

Svar till Fredrik Fregoran Göransson .

Snälla Fredrik!

Andas ibland! När du känner att du behöver andas, så sätter du dit en punkt.

Det blir lättare att förstå vad du skriver då.

Vänliga hälsningar, Gun. 😏

Svara -   - 24/10-18 20:16 -


Christer Åberg

Lööf vill se kvinnlig statsminister: https://www.apg29.nu/a/60

Svara -   - 25/10-18 21:22 -


Erik S

Svar till Christer Åberg.

Hoppas hon syftar på E Bush-Thor då. Hon är bra mycket lämpligare än damen Lööf själv. Och mer sympatisk också.

Svara -   - 26/10-18 01:47 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Kommer den som bytt kön till himlen?

Transsexuell

Kommer de människor till himlen som har bytt kön genom operation?

7

Läs allt!


Jesu trovärdighet bevisad genom hans uppfyllda förutsägelser!

Läsarmejl av nils Avgörande för den sanningshalt ett budskap innehåller, är dess talesmans Trovärdighet. Då Bibeln talar om Gud och människans eviga tillvaro, om Himlen och Helvetet måste dess upphovsman tålas att granskas.

0

Läs allt!


Vad jag tror på - Del 1

I den här videon berättar jag vad jag tror på. Detta är den första videon av flera delar.

1

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

14

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

20

Läs allt!


Syndares vän?

Vänner

Läsarmejl av David Billström Jesu är vår främsta förebild på att nå ut till människor som inte är troende. När Jesus vandrade på jorden så visste han vad som rörde sig inom människor som kom till honom. Han är densamme idag.

2

Läs allt!


En korsfäst McJesus på museum i Israel

Korsfäst McJesus

Bild: SVT. 

Protester i Israel mot Jani Leinonens "konstverk" McJesus som föreställer en korsfäst Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Bered dig att möta Gud - Mannen som dödade Guds röst - Del 7

Romare

Av Hans Jansson, Uppsala 

”Vi vill leva, vi vill leva!” Jag minns ännu hur jag greps av en gränslös panikångest då jag hörde den obevekliga dödsdomen upprepas gång på gång.

0

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 2

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 2 av 10.

3

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg hälsar

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


En tigande Jesus - Mannen som dödade Guds röst - Del 6

Romersk soldat

HANS JANSSON, Uppsala Herodes Antipas möter oss igen i den bibliska historien. Denna gång står han inför Jesus. Det hade då gått tre år sedan Johannes döparens halshuggning.

2

Läs allt!


Lögnen, falskheten och sveket

Lögnen av Annie Lööf

69

Läs allt!


Ondskans list - Mannen som dödade Guds röst - Del 5

Soldat

Av Hans Jansson, Uppsala Det vilar något ”listigt” och ondskefullt över Herodias agerande i det sammanhang vi beskriver. Det för mina tankar till vad som står i första Moseboken.

5

Läs allt!


Skapade till man och kvinna

Vad Gud har sammanfogat av Egon Mellin

Av Egon Melin Redan i skapelsen hade Gud bestämt, att det skulle råda könsskillnad i människosläktet. Därför heter det: ”Till man och till kvinna skapade han dem."

8

Läs allt!


Demoraliseringens gift

Läsarmejl av David Billström När man gör allt detta blir ett samhälle demoraliserat. Och ett demoraliserat samhälle är svagt. För människor har fullt upp med sina egna problem.

4

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Mannen som dödade Guds röst - Del 4: Guds röst

Av Hans Jansson, Uppsala Johannes döparen var Guds röst till i första hand judafolket, men också till den enskilde Herodes Antipas. Han sade ju också om sig själv: ”Jag är rösten som ropar i öknen”.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Topp 10 antisemitiska handlingar 2018

Av Mikael Walfridsson Det här är en chockerande lista, som delades på organisationen ”United with Israel” hemsida. Den beskriver några av dom värsta antisemitiska och antiisraeliska handlingar, som det judiska folket upplevde i 2018. Det var ett år, där antisemitismen visade sitt värsta ansikte.

39

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


De troendes uppryckande - Del 1

Christer Åberg intervjuar Holger Nilsson om de troendes uppryckande. En serie i tio delar. Varje avsnitt är på cirka tio minuter långt. Del 1 av 10.

3

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, fredag 18 januari 2019 kl. 18:57

Jesus söker: Hilda, Hildur!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16”Gud välsigne abort och Förenta staterna i Amerika”

Läsarmejl av nils 

Abort - Mamma

En kvinna hade nu ett program Netflix Airs där hon hyllar abort, och avslutar med orden: "Gud välsigne Abort och Förenta staterna i Amerika", och sjunger och dansar till det.

38

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


I helvetet plågas syndarna

Om du går till helvetet, kommer du plågas. Det är vad helvetet är till för. Precis som den rike mannen i Lukas 16, kommer du att plågas i lågor.  Alla syndare går till helvetet, och de går dit för att plågas.

102

Läs allt!


Nyfödda är redan ett ”ex”

Nyfödda är redan ett ex

Bild: Skärmdump från Facebook. 

Invånarna staden New York kan nu ändra sin könstillhörighet utan läkarintyg. Dessutom kan de till och med ändra på sina nyfödda barns könstillhörighet.

5

Läs allt!


Om du är född i fel kropp kan du bli född på nytt

Loui Sand

Bild: SVT. 

Louise Nelum Sandamali "Loui" Sand, 26 år, är en svensk handbollsstjärna som nu slutar att spela handboll för att utredas för könsdysfori. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Läsarmejl: Pelle Lind 

Christian Bale: Tack Satan för inspirationen

Bild: Från TV4. 

Pris för bästa manliga huvudroll gick till skådespelaren Christian Bale i filmen Vice, som tackade sin inspirationskälla: Satan.

43

Läs allt!


Amerika nyheter: Mikrochips inplanteras för valutahantering i Sverige

Läsarmejl av nils 

Microchip

I Stockholm, Sverige väljer 1000-tals att välja Handla med ett litet Micro. Chips, inplanterat under deras skinn.

55

Läs allt!


Den andliga världen i full aktivitet för en enda persons frälsning

Christer Åbergs mycket viktiga budskap om hur värdefullt en enda persons frälsning är.

1

Läs allt!


Det har med islam att göra

Det har med islam att göra

Läsarmejl av Stefan Eliasson På detta sätt rättfärdigar man sina handlingar. Louisa och Maren är inte unika, nyligen hittade man en massgrav med 34 halshuggna kristna i Libyen.

0

Läs allt!


2019 – En profetisk resa

2019 – En profetisk resa

Av Mikael Walfridsson Allt medan hemsidan har haft jullov och har haft möjlighet för att stilla sig, så har världen inte på något sätt gjort det. Ni som har följt med i media här över jul och nyår, har haft möjlighet att ta del av nyheter som både berör och påverkar oss.

10

Läs allt!


Antikristligt kontrollsystem i Kina

Antikristligt kontrollsystem

Av Holger Nilsson Det som nu är en verklighet i Kina kan nog de flesta inte ta in – det handlar om ett kontrollsystem som nog ingen har kunnat föreställa sig.

37

Läs allt!


Muslimer städade efter nyårsnatten men detta är inte islam

Muslimer städar

Bild: svt.se. 

Att muslimer städar Göteborgs gator efter nyårsnatten har inget med islam att göra. Den slutsatsen måste jag ta eftersom det alltid hörs "detta är inte islam" efter ett blodigt muslimskt terrordåd - trots att Muhammed både beordrade och utförde terrordåd i Allahs namn.

2

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 218 822 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 123 bloggartiklar, 93 210 kommentarer och 61 254 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp