Surfar nu: 1146 www.apg29.nu


Annie Lööf bildar regering?

Annie Lööf bildar regering?

Bild: Aftonbladet. 

Blir Annie Lööf statsminister kommer jag för alltid att vara övertygad att det finns en slags elit i bakgrunden som styr och att detta var planerat och styrt av dem.

Stefan Löfven har snart gått in i kaklet som Ulf Kristersson. Nu kan det bli Centerpartiets partiledare Annie Lööf som får chansen att bilda regering. Det menar bland andra SVT:s politikreporter Elisabeth Marmorstein.

Annie Lööf statsminister?

Jag har tidigare skrivit att det finns funderingar om att Annie Lööf blir Sveriges näste statsminister. Det finns de som tror att Annie Lööf blir statsminister därför att globalisterna har utsett henne.

Misslyckas Stefan Löfven med försöken att bilda en ny regering går sannolikt uppdraget vidare till Annie Lööf, menar tidigare talmannen Per Westerberg.

C+MP+L?

Någon skrev i en kommentar till en artikel här på Apg29 att han tror att Annie Lööf bildar regering tillsammans med Miljöpartiet och Liberalerna.

Blir Annie Lööf statsminister kommer jag för alltid att vara övertygad att det finns en slags elit i bakgrunden som styr och att detta var planerat och styrt av dem.

Be och ge

Be för människorna i Sverige och ge dem evangeliet om Jesus Kristus så att de blir frälsta och kommer till insikt om sanningen.

Vi lever i den sista tiden.


submit to reddit


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades tisdag 23 oktober 2018 11:05 | #annie lööf #val2018 #globalisterna | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

41 kommentarer

Johan Tue, 23 Oct 2018 11:36:14 +020

De flesta kristna har rakt av svalt globalisternas argument, att vi har en moralisk skyldighet att öppna våra gränser för massinvandring av muslimer, utan att öppna ögonen så att man ser att agendan är att detta på riktigt ska förstöra vårt land.

Svensk kristenhet, dvs vi som genom våra böner är de enda som kan göra verklig skillnad, måste vakna!

Annars kan det gå så illa att vi får globalisternas egen lilla påläggskalv Annie, som statsminister. Det vore en katastrof!

Vi behöver fortsätta att be för regeringsbildningen!

Svara


Niklas Jönsson Tue, 23 Oct 2018 12:12:10 +020

Tyvärr har sista tåget gått nu! Det enda som kan hjälpa,det är att Jesus skakar om det här landet rejält för att väcka liv i vårt folk på olika sätt, vi har ju t.ex. haft fler jordskalv i Sverige i år än vad vi brukar ha för vart år som gått har det bara blivit fler och fler jordskalv ett tecken på att gud ser det allvarliga tillstånd som Sverige befinner sig i för flera år sedan hade vi bara något enstaka jordskalv och tromber hade vi inga alls av det har vi t.ex haft några stycken i år.Hur ska Annie Lööf kunna trolla fram en regering som fungerar när partiledarna inte vill samarbeta med varandra utan att själv ha makten/ dirigentpinnen?Men prata fint till varandra att nu ska vi ta ansvar och samarbeta det klarar respektive partiledare galant,men sen att genomföra det dom själva säger till varandra det är respektive partiledare helt värdelösa på.

Svara


Andy Svensson Tue, 23 Oct 2018 12:49:46 +020

Hjälp 😲

Svara


Lars-Göran Rönnberg Tue, 23 Oct 2018 13:04:15 +020

Jag undrar om Annie Lööf själv har en dold agenda om att faktiskt bli statsminister även om hon klart deklarerar att Kristersson ska bli statsminister. Hennes nej till att en alliansregering inte ska ha stöd av SD och inte heller stödja en M+KD-regering och nu hennes ev. nej till Stefan Lövens alla flirtförsök gör ju att det kan bli hon som får nästa sonderinguppdrag.

Hon har självklart fått ett mycket högt självförtroende och blivit mycket uppskattad och peppad när hon varit hos den ökända Bilderbergsgruppen och dessutom är medlem i Trilaterala kommissionen.

Att Annie Lööf skulle komma att flytta in i Sagerska är en hemsk tanke.

Svara


Lars-Göran Rönnberg Tue, 23 Oct 2018 13:07:30 +020

Annie Lööf är en mästarinna på floskler! Se bara en bit in på denna video!!

KOLLA IN!!!: https://www.youtube.com/watch?v=ue5ioLNMklk&;vl=sv

Här gäller verkligen inte att ett "ja" ska vara "ja" och ett "nej" ett "nej"...…….. utan precis tvärtom!

Svara


Lena Henricson Tue, 23 Oct 2018 14:35:26 +020

Vänner,systrar och bröder! Vi måste gå emot detta i Jesu Namn! Låt oss be att det blir en bra lösning istället! 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Svara


Erik S Tue, 23 Oct 2018 15:14:27 +020

Vi kan nog vara övertygade om att en "elit" finns bakom draperierna och dirigerar det hela. Valet nyligen och den nu pågående "buskisen" är ju näst intill osannolik.

Globalisterna vill ju ha Sverige som ett föregångsland/experimentland vad gäller massinvandring och folkombyte. Varför SD är så hatat av dom andra är att det är enda partiet som vill bevara nationalstaten och ha kvar gränserna. Alla andra har accepterat elitens agenda med helt öppna gränser-annars blir det svårare med folkomflyttningar. Några miljoner människor i Afrika står beredd att "invadera" Europa och Sverige.

För att få folk mer villiga att acceptera den nya världsordningen, så skapar man kaos först, i samhällena-vi ser början till det här i landet. Devisen är "att härska genom söndring". Det är detta vänstern är ett instrument för AFA, Antifa, BDS, hbtq och radikalfeminismen bl.a. När man uppnått kaos, är det lättare för människor att ta emot en ny världsregering med en världsdiktator.

Finansiären bakom nästan allt detta runt om i världen är G Soros. Han har ju svurit på att få bort president Trump. Titta bara på den marsch som nu pågår från Honduras genom Mexico mot USA, finansiären bakom är Soros. Man har filmat när personer delar ut pengar till deltagarna. Vilka gör detta? Flera poliser i bl.a Mexico har blivit svårt misshandlade av deltagare som gömmer sig i folkmassan- dessa är gängmedlemmar i några av världens mest fruktade gäng; Sinaloa-gänget, Barrio Azteka, MS-13 samt Los Zetas!

Så långt har vi inte kommit i Sverige än,men, men....

T.o.m kyrkorna i Sverige ingår i detta spel. Man har ju via Charta Oequmenia, förbundit sig att ta hänsyn till RKK lära och uppfattning. Vi har Agenda 2030 som styr detta scenario och i paraplyorganisationen för denna agenda finns i Sverige Concord, genom SKR-Sveriges Kristna Råd. Varför är man så oerhört positiv till att ta in muslimer i tusentals? S.k "barn" fastän dom är uppemot 40 år, en del? Jo, vi har ett upprop bl.a där 380 pastorer skrivit på detta. Man kan/vågar alltså inte gå emot RKK! Så illa är det ställt alltså. SD hatas för dom är en "propp" som sitter i vägen för detta, eftersom dom vill ha kvar nationalstaten med gränser!

Ser ni hur pusslet börjar passa samman?

Visst behöver Sverige evangeliseras och få höra ett fullt evangelium. Innan det är för sent!!

MVH

Svara


Daniel Eriksson Tue, 23 Oct 2018 15:20:16 +020

Läs: https://www.vn.se/article/ser-loof-som-en-potentiell-maktspelare/

Varför var Centerpartiets partiledare Annie Lööf inbjuden till det superhemliga Bilderbergmötet med världens maktelit den 1-4 juni i USA?

– De ser henne som en blivande statsminister och de vill veta var hon står i vissa frågor, tror Magnus Hagevi, professor i statsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö. Varför var Centerpartiets partiledare Annie Lööf inbjuden till det superhemliga Bilderbergmötet med världens maktelit den 1-4 juni i USA?

Svara


Lars-Göran Rönnberg Tue, 23 Oct 2018 15:58:58 +020

Till Erik SHelt rätt!! Pusslet börjar passa samman!

Alla kristna borde se och sprida Lars Enarsons senaste mycket viktiga video!! :

https://www.youtube.com/watch?v=rVO2Wz5ZGiU&;t=2318s

Svara


Jessica Tue, 23 Oct 2018 16:53:54 +020

Svar till Erik S.

Jag håller med dig Erik. Jag tycker det är konstigt att alla kristna inte undrar varför SD är ett så fruktansvärt hatat parti. Det är ett hat som inte är mänskligt!

Det finns en agenda bakom, och det är inte i första hand människor av kött och blod som håller i den agendan. Det är andemakter.

Svara


Anna Ivar Tue, 23 Oct 2018 16:56:25 +020

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Du har rätt Lars-Göran. Den kvinnan är en vindflöjel. Letar sig snabbt fram till vad hon tror ska vara godkända svar av frågeställaren. Sedan vrider hon inställsamt sina argument. Som att försöka fånga en ål med händerna. Eller hålla i en rå äggvita i handen slinker undan. Väldigt obehaglig människa.

Svara


AnnMarie Tue, 23 Oct 2018 19:57:41 +020

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Det var verkligen intressant!

Hoppas folk som läser här tar sig tid att lyssna!

Svara


JL Tue, 23 Oct 2018 20:02:00 +020

Att förstå att en agenda sker är en sak . Att göra något åt det är en annan. Det förstämda behöver man visdom till, det andra mod. Dock så till slut faller nog polletten ner för alla och med kniven mot strupen så agerar man även utan mod.
Det finns en god nyhet i mörkret. Människor i länder som Indien börjar sympatisera med ursprungsbefolkningen som håller på att offras på det globalistiska altaret, alltså Svenskar i detta fall. De tycker inte att det är OK att utrota ett folkslag. Tidigare har Dalai Lama som uttryckt sina tankar. Nu hörs det fler röster från Indien att hjälpa oss.

Svara


Bengt Tue, 23 Oct 2018 20:06:07 +020

Vi får be för en stor väckelse bland muslimer

I Sverige

Jag tror att det kan bli även bland somalier

Detta folk mår inte bra

Särskilt inte kvinnorna

Svara


Bengt Tue, 23 Oct 2018 20:07:14 +020

Det låter bra jl

Svara


Lars Tue, 23 Oct 2018 21:02:42 +020

Svar till Johan.

Ja , Annie Lööf är otäck. Hon önskar att Sverige ska utplånas. Hon förespråkar oxå stor muslimsk invandring. Hon vill helst ha invandring från länder vilka står vår kultur så långt ifrån som möjligt.

Jesus förbarma dig över vårt land!

Svara


JL Tue, 23 Oct 2018 21:11:06 +020

Jag rekommenderar alla att se:
https://www.youtube.com/watch?v=rVO2Wz5ZGiU&;
Speciellt de som kallar sig ledare. Det finns inte längre utrymme för de ledare som går det antikristna rikets tjänster att urskulda sig.

Svara


Lukas Tue, 23 Oct 2018 21:18:14 +020

Annie Lööf intervjuades på Barnkanalen för några år sedan och på frågan vad hon ville bli svarade hon: Statsminister.
Men jag tror Kristersson kommer att tillfrågas av talmannen igen och c rösta på honom.

Svara


Bengt Tue, 23 Oct 2018 22:22:21 +020

Jo vi får hoppas det blir så istället

Svara


Anders Henningsson Tue, 23 Oct 2018 22:26:38 +020

När valresultatet stod klart och att Kristensson inte kan tänka sig att sitta i en regering ledd av Löfven och omvänt, verkade självklart att den enda blocköverskridande regeringen måste ha en kompromisskandidat som statsminister. Själv hade jag röstat på Kristna Värdepartiet som protest mot RFSU/RFSL fått bli "en stat i staten" med indoktrineringsmonopol bland annat i skolan, så jag hade önskat ett annorlunda valresultat, men med det valresultat som det blev finns det egentligen bara två tänkbara statsminister kandidater och det är Lööf och Björklund.En ny december överenskommelse är inte politiskt möjligt. Så vad bör vi kristna göra? Det svar jag finner i bibeln är att, oberoende av vem som regerar, så bör vi be för dem. Se 1 Tim 2:1-4 och Ords 21:1 (Jag försökte kopiera in bibelcitaten från folkbibeln men det gick inte)

Svara


Kattis Tue, 23 Oct 2018 22:26:54 +020

Jo Christer jag för något år sedan eller om det är halv år sedan hur arbetet riksdagen sköts. Det var han den journalisten Jan Schyman heter han så, som har jobbat på Tv 4 i många år. Han gjorde en serie om Riksdagen jag tror det var tre- fyra delar. I det programmet var det mycket styrdes av partiet sekreterarna, om vad som skulle sägas och inte sägas. Det verkar som det var de som höll trådarna ut mot journalisterna, om jag uppfattade det rätt! Men jag tror det är ett Räv spel där bakom, som vi inte ser! Men jag kan ha fel!

Svara


Kattis Tue, 23 Oct 2018 22:30:03 +020

Nu är jag är Trött. Jag såg ett Tv program . Jag såg det på Webben om riksdagen ska det vara Christer! Ursäkta jag fick inte med i texten ovanför.

Svara


Kattis Tue, 23 Oct 2018 22:32:37 +020

Mycket sköts av Partisekreterarna!

Svara


David Ström Wed, 24 Oct 2018 03:09:28 +020

Annie Lööf har inget emot att vi blir ca 40 miljoner medborgare i det här landet. Många främlingar blir det. Man kan tvista om detta. Men vad säger Gud? Du skall inga andra Gudar hava jämte mig. Det hade en innebörd förr i tiden och har en annan innebörd idag. Vad sa Paulus och hur gjorde han? Romare och greker hade ju en gud för varje tillfälle. Ändå fick kristendomen fotfäste. Som jag förstått det så borde främlingen varit välkommen i Israel. Men han fick ta seden dit han kom och låta omskära sig om han ville äta påskmiddagen. Ska främlingen som tänker stanna ta seden dit han kommer även i vårt land? Det borde ju rimligtvis betyda att han får konvertera till kristendomen och ta sig ett kristet namn. Många som röstar SD ville inte ha den här förändringen av seder och bruk. Man vill inte att unga främlingar ska ostraffat kunna kalla svenska flickor för hora. Man är upprörd över gängen och våldet och polisens oförmåga att trygga våra ytterområden. Många säger att en röst på SD är en protest röst. Men jag tror att många helt enkelt inte delar den social liberala värdegrunden som makteliten stoppat i halsen på på svensken. Jag tror personligen att Gud är mäktigare än maktens män som målar med stora penseldrag. Människan spår men Gud rår. Om Guds hand är över Åkesson och SD så kommer Sjuklövern fortsatt lida av en värdegrundsblockering som förhindrar dem att styra landet. Ska Centern styra landet? Hur ska det gå till med alla låsningar som finns? Annie behöver många vänner som röstar på henne och på hennes budget. Vänner som hon nyss gett långfingret. Om Gud verkligen lägger sig i valet som Enarson tror så borde det ju bli omval där SD gör ett dunder val. Men finns de rösterna? Då måste det ske något stort som får folk att tappa förtroendet för de andra partierna.

Svara


Andreas Wed, 24 Oct 2018 04:18:16 +020

Tror du har något på spåret Christer. Eliten styr alltid i bakgrunden i olika sammanhang.
De intressanta var när jag frågade henne på hennes instagram vad hon gjorde på bilderbergmötet då blev jag blockad på hennes sida. Då förstod jag direkt att hon vill inte ha obekväma frågor eller försöker dölja något. Jag vet hur eliten arbetar och vilken metodik de använder. 1. De vägrar svara på frågor. 2. Som i mitt fall de blockar eller tar motar bort personer som vet sanningen. Ett tydligt exempel var när Bill Clinton fick en fråga vad han gjorde på Skull and Bones(Bohemian groove) en okult samlingsplats som nästan alla amerikanska presidenter samt eliten samlas varje år runt midsommar. Istället för svara på frågan så ledde hans livvakter han ut ur rummet. 3. De hindrar journalister att närvara eller ta del av information i viktiga politiska beslut som vid Bilderbergmötet. Helt uppenbart är om Annie Lööf blir statsminister så ligger eliten bakom detta. Bra att du Christer tar upp kring detta. Få kristna känner till deras agenda detta är oerhört profetiskt viktigt att belysa detta ämnet.

Svara


Andreas Wed, 24 Oct 2018 04:54:06 +020

Svar till Erik S. Mycket bra och välskriven text delar den tillfullo. Exakt så som du beskriver de skapar kaos för att sedan presentera lösningen. Lösningen är ännu mer global makt. Många gånger förstår vi inte deras strategi förrens det är försent. Några ödesdigra sanningar som världen har fått lidit för och som uppdagas senare var tex när bankeliten tog över och skapade Federale Reserve(Amerikanska centralbanken). President Woodrow Wilson medgav efteråt när han insåg sitt misstag att makteliten stärkt sin makt över kapitalet och amerikanska medborgarna förlorat den. Bankeliten förvaltade guldet(värdet av kapitalet) medans bankerna tryckte sedlarna(kapital utan värde). Därför tex bankerna har kontroll över mänskligheten vardag de lånar pengar ut till dig(kapital utan värde) men om du inte kan betala lånet tar dom din egendom(resurs med värde). Därför många globalister både banker som företag tar eller köper värdefulla rikedomar ifrån folket såsom mark, guldgruvor, fastigheter, olja och andra viktiga råvaror för att skaffa kontroll och förslava mänskligheten eller som du var inne på Erik skapar konflikter som är baserat på resurser som tex rysk gas eller Lundin Oil (olja). Globalisterna kan även skapa konflikter eller krig för att kunna producera vapen eller skapa kontroll eller avsätta ledare som hotar deras intresse. Man kan även som i Donald Trumps eller Jimmie Åkesson fall smutskasta ledare i media för att få folket att vända sig mot dessa politiska ledare som inte går deras intresse. Speciellt ledare som är nationalistiska hyser de stor agg emot pga de är emot New world order=den nya världs ordningen och hindrar deras politiska globala världsordning.

Svara


Sam G Ö Wed, 24 Oct 2018 09:20:15 +020

Jag antar att denna elit är frimurarna eller den nya världsordningen (New world order) som styr i bakgrunden.

Svara


Lars-Göran Rönnberg Wed, 24 Oct 2018 10:47:12 +020

Nu skriver expressen.se att Lövens förhandlingar med C och L har kört fast. Lööf och Björklund ger S-ledaren kalla handen.

Om detta är sant och det inte finns något mer att samtala om fast Löven har 4 dagar kvar att sondera så måste man konstatera att Lööf är en mycket envis kvinna.

Men samtidigt är det ju skönt att det har kört fast för hur skulle en S-ledd regering se tillsammans med MP och C....? Kanske så här :) :Stefan - statsminister, Annie - vice, Margot - utrikesminister (som dagen efter regeringen föll nu lovat palistinierna 2 miljarder i förskott under 4 år framöver och!! - hälften av palistiniernas budget går till terrorister med familjer), Morgan - inrikesminister (han som deklarerade när han blev medlem i Humanisterna att kristendomen skulle utrotas i Sverige), Fridolin - skolminister (fortsatt genusflum i förskola och skolor), Isabella - miljöminister (hon som bl.a. står och ljuger om att öknarna blir större när det är precis tvärtom).

Bara inte Annie blir statsminister!!!

Delar Lars Enarsons video igen om någon skulle ha missat den: https://www.youtube.com/watch?v=rVO2Wz5ZGiU&;

Svara


Lars-Göran Rönnberg Wed, 24 Oct 2018 10:50:39 +020

Blev ett fel i mitt senaste inlägg. Det skulle absolut inte vara en "gladgubbe" utan tvärt om, för detta tänkta eventuella scenario är absolut inget att skratta åt!!

Svara


Bengt Wed, 24 Oct 2018 11:11:15 +020

Kanske kan vara så att globalisterna kommer motarbeta även islam och muslimer framöver

Svara


AnnMarie Wed, 24 Oct 2018 11:28:56 +020

Svar till Lars-Göran Rönnberg.

Ja jag hoppas att folk tar sig tid att se videon och får öppnade ögon!

Svara


Lars-Göran Rönnberg Wed, 24 Oct 2018 11:58:17 +020

Till AnnMarieJa absolut. Och tid har vi väl alla. Det är bara fråga om vad vi prioriterar.

Svara


Lars-Göran Rönnberg Wed, 24 Oct 2018 16:31:08 +020

Nu var nog Expressen tydligen lite för snabb i sitt uttalande att det är helt stopp för Löven så det eventuella tänkta scenariet jag skrev om förut kan ju faktiskt inträffa förutom att Fridolin nu har sagt upp sig

Svara


Lars-Göran Rönnberg Wed, 24 Oct 2018 16:34:53 +020

Annie Lööf säger i en intervju att hon tycker att kriminella ungdomar som kastar sten på blåljuspersonal m.m. ska kunna avtjäna sina straff hos polisen!

Alltså...….. tror hon att dom blir till nån hjälp för en redan med arbete överhopad poliskår?? Hur ska polisen även ha tid att "hålla ett öga" på dessa ungdomar?

Svara


Lars-Göran Rönnberg Wed, 24 Oct 2018 16:44:28 +020

Både Löven och Lööf beskyller SD för att inte vara ett anständigt parti för att judar som vill bo i Sverige inte kan kallas för svenskar...…

SD har ju inget emot att judar söker svenskt medborgarskap, men dom är ju fortfarande judar för dom är släkt med Abraham, Isak och Jakob!

Om jag skulle flytta till Israel och få bli en israelisk medborgare skulle jag ju inte bli en jude för det. Inte heller om jag konverterar till judendomen för jag är inte släkt med Abraham, Isak och Jakob som levde för 4000 år sedan.

Och på tal om släktregíster så var Jesus jude. Vi har ju släktregistren i Matteus och Lukas. Paulus visste att han var av Benjamins stam (en av Jakobs söner).

Svara


JL Wed, 24 Oct 2018 18:38:01 +020

Svar till Lars-Göran Rönnberg. Det finns en låt ifrån bandet Queen. Man kan väl säga lite vad som helst om bandet som kristen, med tanke på vad som hände, men de har en låt. To much love will kill you
https://www.youtube.com/watch?v=rNa5kRX45tg
Jag skulle vilja säga: To much löv(lövin, lööf, löfven) will kill you.
Med detta vill jag be om välsignelse över mina bröder i Jesus som lider och är förföljda av den globalistiska agendan. Må min Herre Jesus välsigna er och ge er styrka att kämpa och överleva. Gud med er denna mörka stund.

Svara


Fredrik Fregoran Göransson Wed, 24 Oct 2018 18:55:40 +020

att alla är rasister på sätt jag menar att vi är rasister till onda och goda systemet därför det finns lång historia tusentals år till och med miljontals år vad jag menar?? jo det är lång historia och det är andligt krig där två sidor inte vinner eller förlora jag förklarar ni läser bibeln där står om guds söner eller fallna änglar föder avkommor det är inte lätt att förklara bara ni förstår vad jag menar ungefär där står om också ormens frö eller guds söner barn två raser i alla människor vi har val detta pågår krig där vi äter kunskapens träd och livets träd ni vet jesus räddar alla människor evigt liv vad det menas?? jo det är jesus blod som han korsfästs och soldaten drar mot honom med spjut vad händer jo jesus blod sprider ner på jorden livets bröd vi äter dricker ja jesus ger oss människor djur evigt liv och förstör immunsystem onda systemet med jesus blod som är cancer till deras dna systemet läkarna forskarna vetenskapsmännen försöker skilja åt och hjälper föräldrar att välja avkomma till livet eller beslutar om aborter eller stoppa guds söner jag försöker sammanfatta hela historia till er detta är liten historia men lång historia till allt att vi slutligen väljer döden med dödsriket eller liv med gud och detta är anledningen att vi hatar varandra detta handlar inte om svarta röda gula färgade människor utan jag menar att vi är rasister mot onda eller goda vi alla är vänner och fiender

Svara


Stefan Jonasson Wed, 24 Oct 2018 19:20:52 +020

Daniel 2:21 HAN låter stunder och tider skifta, HAN avsätter kungar och tillsätter kungar,HAN ger de visa deras vishet och de förståndiga deras förstånd...... DEN HÖGSTE HANS välde är ett evigt välde HANS rike varar från släkte till släkte. Alla som bor på jorden 🌏 räknas för intet, HAN gör vad han vill med himlens här och med dem som bor på jorden 🌏. Ingen kan stå emot hans hand eller säga till honom :vad är det du gör?Daniel 4:31 - 32....GUDS SON INFÖR ÖVERHETEN Pilatus sa till JESUS svarar du mig inte? Vet du inte att jag har makt att frige dig och makt att korsfästa dig JESUS SVARADE "DU SKULLE INTE HA NÅGON MAKT ÖVER MIG, OM DU INTE FÅTT DET OVANIFRÅN.... överheten är av GUD och den som finns är insatt av honom..... Man kan ju undra varför GUD tillåter en del stollar att ha politisk makt.. Anni löv som statsminister vore ju förfärligt... hon verkar ha någon slags oärlighet när hon utfrågas av journalister hon döljer säkert något...

Svara


Gun Wed, 24 Oct 2018 19:26:10 +020

Svar till Fredrik Fregoran Göransson .

Snälla Fredrik!

Andas ibland! När du känner att du behöver andas, så sätter du dit en punkt.

Det blir lättare att förstå vad du skriver då.

Vänliga hälsningar, Gun. 😏

Svara


Christer Åberg Thu, 25 Oct 2018 20:32:38 +020

Lööf vill se kvinnlig statsminister: https://www.apg29.nu/a/60

Svara


Erik S Fri, 26 Oct 2018 00:57:06 +020

Svar till Christer Åberg.

Hoppas hon syftar på E Bush-Thor då. Hon är bra mycket lämpligare än damen Lööf själv. Och mer sympatisk också.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 25, måndag 17 juni 2019 kl. 10:53

Jesus söker: Torborg, Torvald!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
måndag 17 juni 2019 08:19

Be att det går bra med socialtjönsten att CI får nya handläggare i vår egen kommun .

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp