329 online! | Sidvisningar idag: 29 474 | Igår: 175 390 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Antisemitism - Allahs vilja och politisk agenda?

Läsarmejl av Stefan Eliasson 

Antisemitisk demonstration i Malmö: Vi ska skjuta judarna.

Bild: samnytt.se. 

Israelhat är judehat. Palestinska staten är ett bra exempel, det är ingen hemlighet att den finansierar terror. Trots att Israel har erbjudit palestinierna fred gång på gång så har man inte varit intresserad av något annat än Israels fullständiga utplåning.

Efter den senaste tidens uppblossande antisemitism samt den debatt som följt därav är det ett par saker som lämnats osagda. Politiker och media har tills nu gärna lyft fram antisemitism som högerextrema krafter och hängt ut Sverigedemokraterna som den största. Senaste tidens händelser stödjer inte detta resonemang och då ursäktar man sig bla genom liberalernas Fredrik Malm att man "saknat förmåga att förstå att icke-vita människor kan vara antisemitiska". Vart kommer detta icke-vita judehatet från? Har demonstrationer och brandbomber någon gemensam nämnare? Svaret på båda frågorna är Islam. Inte extrem islamism eller en palestinakonflikt som är den förskönade bild vi matas med av media och politiker utan bara Islam. Islam är en genomgående antisemitisk ideologi.

Muslimer tror att Koranen är uppenbarelser av Allahs ord, vilja och lag förmedlade av ärkeängeln Gabriel till profeten Muhammed. För att ta några få exempel så framställs judarna i koranen (K.V. Zetterstéen) (Yusuf Ali eng.) som opålitliga (2:77) och som lagbrytare(2:87). De anklagas för att ha mördat Allahs profeter utan orsak och med skryt mördat Kristus samt för att vara allmänt hemska människor (2:58, 4:154-4:159). Koranen avhumaniserar judarna (2:61, 5:65), deras arv och historia raderas (3:60-61) och de anklagas att lyssna till lögner (5:45-46), Judar och kristna anklagas för att vara ondskefulla, hädiska ofärdsstiftare (5:69, 5:85). Muslimer är befallna att ej skapa vänskapsband med varken judar eller kristna (5:56). Judarna är förbannade av Allah, David och Jesus (5:16, 5:82).

Haditherna är nedtecknade ögonvittnesskildringar av Muhammeds sätt att leva, vad han sagt och gjort. Muhammed är förebild och rättesnöre för alla muslimer (33:21, 33:36). Haditherna är lika viktiga för muslimer som nya testamentet är för kristna. Muhammed själv sa "Timmen kommer inte att fastställas förrän du slåss mot judarna, och stenen bakom vilken en jude kommer att gömma sig kommer att säga. O Muslim! Det finns en jude som gömmer sig bakom mig, så döda honom (Bukhari 4:177)." Timmen är den yttersta dagen, då alla sanna muslimer får möta Allah och den kan inte komma förrän alla judar är utrotade.

Israelkritik är inte antisemitism men stöd till och av dem som önskar ödelägga Israel är. Om man känner sig som en judehatare eller inte är irrelevant. Vill man ha tex Norge utplånat från jordens yta så kan man omöjligt påstå att man inte är anti-norsk. Israelhat är judehat. Palestinska staten är ett bra exempel, det är ingen hemlighet att den finansierar terror. Mahmoud Abbas betalade ut ca 1,6 miljarder kronor till familjer till dödade eller skadade terrorister 2017. Dömda och fängslade terrorister kan få upp till 23000 kronor i månaden under resten av sina liv. Gator namnges efter terrorister och palestinska skolbarn indoktrineras från start med judehat. Trots att Israel har erbjudit palestinierna fred gång på gång så har man inte varit intresserad av något annat än Israels fullständiga utplåning. varför? Jo! För att timmen kommer inte att fastställas förrän judarna är utrotade.

Sveriges ekonomiska bistånd till Palestina är ca en miljard kronor per år. Genom detta för sveriges regering en medveten direkt antisemitisk utrikespolitik, Samtidigt genom stöd till inhemska organisationer som tex Grupp 194 för den också en medveten direkt antisemitisk inrikespolitik. Islam är en djupt antisemitisk ideologi och stöd till och av den är antisemitism. Vi som medborgare måste sluta vara naiva och tro att våra folkvalda saknar dessa kunskaper. Konsekvenserna av att vi gjort det har visat sig ödestigna. Judarnas situation i Europa, inklusive Sverige är inte bättre idag än i 30-talets Tyskland. Vi ser själva hur judehatet ökar framför våra ögon i takt med att Islam expanderar.

Vad är då ett svenskt erkännande av en palestinsk stat? Vad är då Stefan Löfvens beskrivning av Fatah som "kära systerparti" på Socialdemokraternas kongress 2013? Vad är då Margot Wallströms beskyllning av judehatet på Israel efter de muslimska terrorattackerna i paris 2015 som dödade 130 personer. För 70 år sedan lade nazisterna stora resurser för att skicka judarna i döden. Gör vi inte samma sak idag?


Stefan Eliasson

Läsarmejl


---
OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.  


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg onsdag 17 januari 2018 12:48 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


30 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

J.J.

Håller fullständigt med. Vederhäftig skrivelse!

Svara -   - 17/1-18 15:50 -


Prinsen

Vad står i Talmud, Zohar, Kaballah? Vad har utgått ifrån Vatikanen och Rom?

Vad säger Bibeln själv om Skökan och dess döttrar?!
Det fjärde riket av järn?
Låt oss vara nyanserade, rättfärdiga i hjärtat och låt Bibeln svara, istället för våra egna privata tolkningar?
Min slutsats är att Romariket 2, d v s Vatikanen är det fjärde riket, och ur dess mun utgår kriget mot de heliga. Islam, hinduismen, yoga, Hollywood, massmedia, forskning/vetenskap m m m m - är bara dess instrument som doktriner från FN, Feminism, kommunism, nazism, metoo e t c e t c.
Att måla ut Islam som den yttersta fienden är enligt mig att gå satans ärende. Våra fiender är inte muslimer utan de verkliga krafter som styr världen och de agerar främst i andevärlden.
Det är väl ingen hemlighet att Vatikanen och dess hemliga sällskap (enligt Bibeln och världshistorien under 2000 år) krattat manegen för satan?
Att denne vill att vi ska hata varandra?
Att vi ska kriga och döda varandra?
Utmåla den och dem som fiender, när de visserligen kanske är detta, men utan referens till bibliskt stöd samt VILKET RIKE/MAKT som har mandat (4 riket) att genomföra satans plan att gå i krig mot Guds utvalda; de som följer Lammet.
Därför vänder jag mig mot denna artikel.
Om du känner i ditt hjärta att du har hat till Islam och muslimer ber jag dig att inte låta orättfärdighetens ande gå över dig. Viktigt är att veta vem som är den egentliga fienden och dess PROX , och vilka/vem som satan för krig mot (Jesus och hans följare).
Annars riskerar vi att falla i fällan, bli utnyttjade och bedragna, som när den första lögnen fällde Adam och Eva.

Svara -   - 17/1-18 16:27 -


Prinsen

Svar till Prinsen .

PROXY; skapade fiender för att utföra krig och handlingar åt dem som agerar i mörkret och som är den EGENTLIGA FIENDEN.

Kommunismen var konstruerad fiende och användes över hela världen för driva fram satans agenda.
Nazismen likaså; en perverterad nationalism, ockult, som berusade dåtidens Europa.
Islam; flera hävdar att det är Vatikanen (Romarriket, Kain) som tagit fram (förädlat) denna till att bli en fiende till de kristna (de som är Abel och “riktigt troende”).
Idag pekas Islam ut som ett hot, men om vi tar bort Islam ur ekvationen, om Islam besegras och upphör? Vilka människor kommer då de hemliga sällskapen, förvilla, bedra och utnyttja att bedriva deras krig och genomföra deras Hegelian agenda?
Många tyskar under andra världskriget menade att de slogs mot Stalin och kommunismen; för den hotade att sprida sig genom inbördeskrig och revolter genom Europa. De slogs inte för lebensraum eller ett tredje rike; utan mot ett verkligt hot (Gulag och förtryck), de slogs för frihet. De blev utnyttjade att ta till vapen i ett fruktlöst meningslöst förödande krig. Samma sak under första världskriget.
Bara den blinde kan väl undgå att satans proxies under 2000-talet bygger upp hat och oro för att rättfärdiga ett nytt förödande krig? Där fågeln Fenix som världens frälsare och fridsfurste kan resa sig, ur elden och askan?
Vilken kamp ska vi då bedriva? Naturligtvis den goda kampen, i lydnad till Gud. Dels för din egna segerkrans, men också att vinna segrar åt Guds rikes skara.

Svara -   - 17/1-18 16:47 -


Tomasz

Mycket bra artikel. Välskrivet och intressant. Ett tema som ligger varmt om hjärtat. Gud vare med dig.

Svara -   - 17/1-18 20:48 -


JL

"Att måla ut Islam som den yttersta fienden är enligt mig att gå satans ärende. Våra fiender är inte muslimer utan de verkliga krafter som styr världen och de agerar främst i andevärlden"

Jaha, och muslimer verkar inte andligt menar du? Allvarligt talat prinsen, jag har länge känt att något inte stämmer med dina inlägg.

Följande länder har tidigare varit kristna, men tillhör nu odjuret:Turkiet, Afghanistan, Egypten, Arabien, Irak, Iran, Syrien, Libanon mfl. Kanske upp till 20 länder. I varje av dessa länder när de föll, så har det suttit människor som hela tiden jobbat för islam. Trots att de kallar sig kristna. De har vräkt ur sig försvar för islam. Lismat för islam. Mottagit status för att islamisera kristna länder. Ljugit för islamisera sina länder. De har profiterat på islams framfart och sålt ut kristna bröder som håller Gud för helig. De sår splittring mellan protestanter, ortodoxa och katoliker, och har större fördrag med islam som förnekar att Jesus är Guds son, än bröder i Jesus Kristus.

Svara -   - 17/1-18 21:31 -


Johannes

Svar till J.J..

Be om at Sveriges nåværende regjering faller og erstattes av en som vil gjøre slutt på den venstreorienterte urettferdigheten vis à vis Israel!

Svara -   - 17/1-18 21:56 -


Prinsen

Svar till JL.

Läste du verkligen hela mitt inlägg?

Du verkar så snabb, och ovillig att lyssna, som att du inte längre söker sanningen, då du har hittat den doktrin du tycker är mest överensstämmande?
Studera Bibeln; boken om Daniel samt Uppenbarelseboken.
Gud vill inte vi ska leva i mörker. Skulle Gud ge oss mystiska skrifter som vi inte kan förstå?!
Vem är Skökan?
Vad är Babylon?
Vad symboliserar statyn Daniel tydde i drömmen?
Vad är det fjärde riket som ska krossas av Klippan?
Vad kan du om kyrkohistorien?
Var Konstantin ”kristen”?
Vad vet du om jesuiterna, hemliga sällskap?
Vilka skapade Al Qaida?
Vilka finansierar moskeer i väst?
Vilka finansierar radikal Islam och jihadister?
Hur kom Saudifamiljen till makten?
Vem var Albert Pike?
Har satan en långsiktig plan som startade för 6000 år sedan, och som fick sig en rejäl törn för 2000 år sedan?
Vad är satans plan?
Vilka agerar han igenom?
Det är tydligt att vi står långt ifrån varandra. Att du är irriterad. Bara du själv kan göra något åt det.

Svara -   - 17/1-18 22:43 -


bengt

prinsen

du menar att katolisismen kommer påverka

mer än.islam?

Svara -   - 17/1-18 23:09 -


J.J.

Svar till Johannes.

Hej och frid!

Den regering vi har nu är mycket, mycket antikristlig och oerhört israel-hatisk. Dess representanter lämnar mycket att önska och har uppenbart stora brister i historia.

Ber att Guds vilja ska ske. Ber om en eldsmur runt vårt land. Jag ber att även de styrande ska omvända sig, ty det är inte hälsosamt att röra vid Guds ögonsten! (Sak 2:8)

G v d !

Svara -   - 17/1-18 23:34 -


Prinsen

Svar till bengt.

Nej. Vatikanen är bara en front, som en fasad.

Efter att Rom blev av med sina kloster, egendomar under 1500-talet, samt då Bibeln blev översatt så folk själva kunde läsa - då iscensatte Rom, som var (och är) en politisk, militär och religiös stormakt med världsmaktsanspråk, en reformation hur de skulle återta förlorad mark/makt/auktoritet. Jesuiterna skapades. Doktriner utarbetades. Man jobbade i hemlighet, genom agenter. List och utpressning. Sken av godhet och gudsfruktan. Ignatius Loyola skapade Jesuiterna och deras Brödradokument finns att beskåda hur de genom list skulle infiltrera och omstörta all opposition. Adam Weishaupt var jesuit, han skapade Illuminatiorden, ett av flera hemliga sällskap. Vatikanens hemliga sällskap samt dess agenter har all makt i världen. Ingen politiker kan idag verka utan att böja sig för denna makt. Därför har vi bl a massinvandring och islamisering i väst. Rom och dess världselit härskar genom att söndra och härska. Genom att skapa krig, genom att förleda människor ifrån Gud. De är berusade av makt.
Läs om skökan på de sju kullarna, som världens elit förlustat sig med.
Se hur påven och Vatikanen behandlas av svensk media. Se hur svenska kyrkan numera ser ännu mer ut som en katolsk kyrka. Se hur Billy Graham tog bort kapitlet kyrkohistoria som inte var nådig mot Rom ur Halleys handbok. Se hur Martin Luther porträtteras. Läs om hugenotterna, om valdenserna, pm husiterna. Läs Justinian code som talar om bannlysning av kristna som går emot Rom - de kan inte köpa eller sälja.
Gud har gett oss Bibeln för att vi inte ska leva i okunskap. Gud har gett oss skrifterna så vi inte ska gå förlorade när odjuret går in i sista striden mot de heliga och gör allt för att sabotera.
Det finns massor att skriva om. Men det är upp till var och en att se till att de inte blir bedragna och när det står ”Sök sanningen, ska du finna den”, så betyder SÖK ett aktivt grävande och ett ständigt mediterande över tid. Var beredd på att det du en gång trodde - som du blivit matad med genom predikstolar, skolor och media kanske är lögner, halvsanningar. Det är mycket ogräs som är planterat i huvudskålen.

Svara -   - 17/1-18 23:54 -


Katrina

Svar till J.J..

Jag ber !

Svara -   - 17/1-18 23:56 -


Lena Henricson

🙏🙏🙏 !!!

Svara -   - 18/1-18 05:25 -


bengt

sen är det väl så att nuvarande påven är

mycket positiv till islam

Svara -   - 18/1-18 08:06 -


JL

Svar till Prinsen .

Ja, vi står långt ifrån varandra. Kom i håg en sak. För den som jobbat för odjuret, så finns det ingen förlåtelse, varken i detta eller nästa liv. Tar du vilddjurets märke på handen, så finns det ingen återgång. Det är permanent. Antingen jobbar du för Herren Gud eller inte.

Det står rakt upp och ner var satan bor i bibeln. Det är i Turkiet. När sedan islam nästan tagit över Sverige och halva väst Europa, så håller du på och dillar om albert pike och katolska kyrkan.

Jag föreslår att du uppvisar någon form av mod i detta läget och inte jönsar med odjuret. Feghet är en dödssynd.

Svara -   - 18/1-18 09:06 -


JL

Svar till bengt.

Bengt, nuvarande påven kan vara en kommunist, en infiltratör. I bibeln har vi två odjur, ett från folkhavet och ett från underjorden. Dessa jobbar med varandra. De är allierade i kampen emot kristendomen. Alltså islam och kommunismen. Så tror jag.

Svara -   - 18/1-18 09:14 -


R.S

Håller helt med prinsen i detta. Man måste titta under ytan för att kunna se vad som egentligen pågår. Inom Islam ser vi att det är sjuka saker som pågår. Men det är det även inom katolicismen och dess ordrar- det är ren och skär djävulsdyrkan. De jobbar med honom för att få makt och rikedomar. De offrar barn åt honom. Det försvinner tusentals barn överallt i världen från ex föräldralösa hem varje år. Det finns de som vågat gå ut och berätta om detta, som tagit sig ur det. Men de riskerar att bli dödade för det.

Det pågår ritualer och många Hollywood-kändisar erkänner till och med att de sålt sin själ till satan för att få makt och rikedomar. De vet mycket väl vad de gett sig in på.
Människor i dessa ordrar blir programmerade- genom ex MK-ultra. Kolla bara på Hollywood. De största rikaste personerna i världen jobbar för djävulen och är de som har MEST inflytande på våra barn.
Säger som prinsen: SÖK sanningen!!

Svara -   - 18/1-18 09:31 -


Erik S

Håller med Eliasson i det han skriver. Helt rätt. Finns en del att tillägga, men det behövs inte just nu. Vill bara tillägga att medaljen Wallström fick av Abbas är en "soldatordern"!! "The Grand Star of the Order of Jerusalem" Ges till soldater som gjort en framstående handling. Är en av dom högsta utmärkelserna som ges.

Och detta får en svensk utrikesminister av en terrorregim!? Då kanske vi anar, hur långt ifrån sanningen, Sverige och dess regering har hamnat.(Och Wallström står och ler och småmyser och tycker det hela är häftigt. Hon känner sig säkert betydande.) En normal människa skulle gråta i sin förtvivlan.

Vi behöver be för regering och speciellt Wallström. Att hennes ögon öppnas eller att Herren flyttar henne från sin plats.

Bra S Eliasson. Guds frid. Shalom.

Svara -   - 18/1-18 10:09 -


Peter Hall

Svar till Prinsen .

Har du inte läst: "Om någon kommer till eder och icke har den läran med sig, så tagen icke emot honom i edra hus, och hälsen honom icke." 2Joh.1:10

Har inte apostelns ord någon betydelse?

Detta är en direkt varning hur vi borde ha förhållit oss till islam och muslimer. Islam är ju Antikrist med stor bokstav.

Nu är de här och vi får göra det bästa av situationen. Älska din fiende!

Svara -   - 18/1-18 11:31 -


bengt

då kanske erdogan kan vara antikrist

eller komma från turkiet

Svara -   - 18/1-18 11:42 -


JL

Svar till Erik S.

Erik, är det så svårt att förstå? Hon är förmodligen muslim.

Svara -   - 18/1-18 11:44 -


JL

Svar till Peter Hall.

Peter, de är här och vi skall icke ha några andra Gudar vid vår sida. Försök få ihop det om du kan. Det går inte eller hur?

Det där med att älska fienden, det handlar om våra personliga fienden. Vi skall ju inte älska odjuret eller hur?

Svara -   - 18/1-18 11:54 -


Rolf

Jag har aldrig förstått judehat. Visst jag förstår att muslimer grundar sitt på att de anser att Jesus var en vanlig profet och som sådan mördades av judarna. Utifrån detta grundar de avskyn av kristna och judar. Kristna på att de ser Jesus som Guds son. De ser t inte heller att Jesus är Guds son och där är de lika judarna. Men då muslimer avskyr judar för ovanstående anledning (mordet) är det bevis på att Islams lagar inte är en förlåtande lagframställning utan istället en fanatisk bestraffningslag. Det få Islam att framstå som en hård och skoningslös underkastelsereligion grundad på en hård Gud utan förbarmande. Motsatsen till hur Jesus är. Förlåtande och älskande av mänskligheten.

Men vad jag inte förstår är höger- och vänsterextremismens judehat. Vad grundade ex politiskt Sovjetunionen sitt på? Vad grundade Nazismen sitt på? Mitt svar utan att ha belägg på det är att satan förvirrar extrema gruppers verklighetsuppfattning till bland annat judehat. Varför är för mig en gåta.

Svara -   - 18/1-18 12:13 -


Tomas N

Svar till Rolf.

Intressanta tankar. De politiska rörelserna är om man studerar dem byggda på en dålig grund med lite udda mål och även innehållandes en hel del vettiga resonemang och morötter för människor . Dett för att kunna vinna ett folkligt stöd.

Men vänstern kan jag inte se har något judehat i sig egentligen. Vad som hänt är att i modern tid i väst så stöder vänstern alla minoritets och invandrargrupper och är emot kapitalism. Vänstern är först och främst pro-Palestina. Att bli emot Israel kommer som en följd och stämmer inte in på alla.

Sedan har vi ju i den fria mediatiden fått en "sanningsrörelse " främst efter 9/11 som granskar makteliten och upptäcker frimureri e t c och där är det ganska uppenbart att världsbankerna har en koppling till judiska familjer och israel. Jag gör här inget statement om mera i detalj maktstrukturen ser ut,men uppenbart finns det anlending för vanligt folk och särskilt vänstern att betrakta bankoch finanseliten som fiende

Konflikten mellan mellanöstern och väst är komplicerad ,men växer genom migration och USA,s agerande militärt. Det finns också en tydlig koppling mellan de allierade länderna USA och Israel och det är inte direkt en konspiration.

I grunden finns en gammal konflikt mellan Isak och Ismael och även de folk och länder som Israels folk fördrev i GT.

Muhammed fick sin uppenbarelse och startade en religion där han lånade från Bibeln. När man tänker på att judar på 600 talet levde vidare i en av Gud förkastad judendom ,så är det inte konstigt att han sökte att ta det gamla förbundet som judarna haft och bygga något stort och ärorikt,då han inte ville ha med Jesus att göra.

All religion som inte bygger på det Jesus gjort är ju falsk och därför på ett eller annat sätt lierat och drivet av djävulen själv även om det kan finnas människor där i som vill väl ,men är lurade

All politik som bygger på ideologier som inte erkänner sann kristendom och all falsk religion lurar folk på många sätt.

Därför måste man uthålligt hålla sig på den smala vägen som är sanning och nåd och leder till evigt liv

Svara -   - 18/1-18 12:41 -


bengt

jo det är ju tyvärr så att många är påverkade av villoläror inom kristenheten
av newagekristendom och trosförkunnelse
och liberal tro
och annat

Svara -   - 18/1-18 13:48 -


Peter Hall

Svar till JL.

Om du med "vår personliga fiende" menar vår nästa, även om denne råkar vara muslim, så vill Jesus att vi älskar även muslimen. Ja, så är det.

Nu talar du om odjuret, vilket är imperierna som har underkastat muslimerna. Är vi överens?

Svara -   - 18/1-18 14:15 -


Peter Hall

Svar till Prinsen .

Ja, däri ligger det förunderliga. Vinden blåser vart den vill, men du vet icke varifrån den kommer, eller vart den far.

Svara -   - 18/1-18 15:19 -


Peter Hall

Svar till Rolf.

Jesus sade, att detta släkte (judarna) skall icke försvinna förrän allt har fullbordats.

Isak och Ismaels avkomma skall Gud ha nu vid tidernas slut, för att i "den stundande striden" förhärliga sig på dem. Att få bort judarna från världsscenen hade definitivt satt stopp för Guds mästarplan. Därför har djävulen i alla tider förföljt det judiska folket.

Svara -   - 18/1-18 16:17 -


Rebecka

Ordrar som utgår från katolicismen håller på med djup djävulsdyrkan- de offrar bl.a. små barn till honom. De tillkallar honom genom ritualer, och detta pågår inom eliten.. överallt. Men det sker i det fördolda. Det är sjuka saker som pågår i världen och det kommer inte att uppenbaras för oss i media. Nej man måste söka sanningen själv. Det finns en del människor som tagit sig ur detta och berättar om det.

All religion som inte tillhör den sanna kommer från satan. Men de är lurade. Men Vatikanen är jag helt säker på att de jobbar sida vid sida med satan, medvetet. Bli inte lurade.

Svara -   - 18/1-18 18:32 -


JL

Svar till Rolf.

Rolf,

Sovjets ledarskap bestod till stor del av judar som inte var troende. Alltså ateistiska judar. Vi får väl anta att Gud har välsignat sitt folk med gåvor, det verkar ju så. Men det innebär ju inte att alla judar hedrar Herren. Vissa hamnar snett och utnyttjar sin gåva till att skapa pengar. Andra skapar kommunismen. Som Karl Marx.

När nazismen uppstod så var Europa på väg in i kommunism, och då många framträdande kommunister var judar, så gissar jag att hitlers judehat kom därifrån. Det är lätt att förstå vanligt folks fruktan, kommunismen är väl skyldig till många fler offer än nazismen, fast på längre tid. Se bara svältkrisen i Ukraina.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Holodomor

Sedan var ju nazismen väldigt elitistisk med. Den starkes rätt. Blanda in genforskning i mixen och häxbrygden är färdig.

Svara -   - 18/1-18 18:54 -


JL

Svar till Peter Hall.

Ja Peter, vi är överens, i ganska mycket tror jag.

Svara -   - 19/1-18 00:06 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Den oönskade - Del 22

Christer Åbergs barndom - Den oönskade

Nu i några delar kommer jag att berätta om smärtsamma händelser som jag har haft funderingar på hur jag ska berätta dem, eller om jag över huvud taget ska berätta om dem. Men eftersom det är en viktig del av fortsättningen framåt av min berättelse så har jag valt att ta fram en del smärtsamma händelser som senare skulle visa bli livsavgörande händelser i mitt unga liv.

0

Läs allt!


Badhus börjar med chip

Chip under huden

Bild: Nya Dagbladet. 

Badhuset Kokpunkten i Västerås börjar med chip-implantat under huden mellan tummen och pekfingret.

0

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD 

I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.

0

Läs allt!


Svag men stark

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. 

0

Läs allt!


Flera barn tog emot Jesus

Läsarmejl av JÖRGEN MILTON 

Efter att jag berättat om mitt liv för barnen och sagt att Jesus ville bli deras vän, kom sju barn idag fram för förbön och ville ge sina liv till Jesus.

0

Läs allt!


Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

35

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

41

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

27

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

5

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

9

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

2

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, tisdag 19 februari 2019 kl. 05:20

Jesus söker: Gabriella, Ella!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!


HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

Nya Dagbladet. 

Sveriges första HBTQ-folkhögskola ger ettårig utbildning för HBTQ-personer och feminister i att bryta normer. 

22

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 320 202 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 173 bloggartiklar, 94 211 kommentarer och 62 003 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp