982 online! | Sidvisningar idag: 234 573 | Igår: 183 483 |

www.apg29.nu

Annons

Antisemitism - Allahs vilja och politisk agenda?

Läsarmejl av Stefan Eliasson 

Antisemitisk demonstration i Malmö: Vi ska skjuta judarna.

Bild: samnytt.se. 

Israelhat är judehat. Palestinska staten är ett bra exempel, det är ingen hemlighet att den finansierar terror. Trots att Israel har erbjudit palestinierna fred gång på gång så har man inte varit intresserad av något annat än Israels fullständiga utplåning.

Efter den senaste tidens uppblossande antisemitism samt den debatt som följt därav är det ett par saker som lämnats osagda. Politiker och media har tills nu gärna lyft fram antisemitism som högerextrema krafter och hängt ut Sverigedemokraterna som den största. Senaste tidens händelser stödjer inte detta resonemang och då ursäktar man sig bla genom liberalernas Fredrik Malm att man "saknat förmåga att förstå att icke-vita människor kan vara antisemitiska". Vart kommer detta icke-vita judehatet från? Har demonstrationer och brandbomber någon gemensam nämnare? Svaret på båda frågorna är Islam. Inte extrem islamism eller en palestinakonflikt som är den förskönade bild vi matas med av media och politiker utan bara Islam. Islam är en genomgående antisemitisk ideologi.

Muslimer tror att Koranen är uppenbarelser av Allahs ord, vilja och lag förmedlade av ärkeängeln Gabriel till profeten Muhammed. För att ta några få exempel så framställs judarna i koranen (K.V. Zetterstéen) (Yusuf Ali eng.) som opålitliga (2:77) och som lagbrytare(2:87). De anklagas för att ha mördat Allahs profeter utan orsak och med skryt mördat Kristus samt för att vara allmänt hemska människor (2:58, 4:154-4:159). Koranen avhumaniserar judarna (2:61, 5:65), deras arv och historia raderas (3:60-61) och de anklagas att lyssna till lögner (5:45-46), Judar och kristna anklagas för att vara ondskefulla, hädiska ofärdsstiftare (5:69, 5:85). Muslimer är befallna att ej skapa vänskapsband med varken judar eller kristna (5:56). Judarna är förbannade av Allah, David och Jesus (5:16, 5:82).

Haditherna är nedtecknade ögonvittnesskildringar av Muhammeds sätt att leva, vad han sagt och gjort. Muhammed är förebild och rättesnöre för alla muslimer (33:21, 33:36). Haditherna är lika viktiga för muslimer som nya testamentet är för kristna. Muhammed själv sa "Timmen kommer inte att fastställas förrän du slåss mot judarna, och stenen bakom vilken en jude kommer att gömma sig kommer att säga. O Muslim! Det finns en jude som gömmer sig bakom mig, så döda honom (Bukhari 4:177)." Timmen är den yttersta dagen, då alla sanna muslimer får möta Allah och den kan inte komma förrän alla judar är utrotade.

Israelkritik är inte antisemitism men stöd till och av dem som önskar ödelägga Israel är. Om man känner sig som en judehatare eller inte är irrelevant. Vill man ha tex Norge utplånat från jordens yta så kan man omöjligt påstå att man inte är anti-norsk. Israelhat är judehat. Palestinska staten är ett bra exempel, det är ingen hemlighet att den finansierar terror. Mahmoud Abbas betalade ut ca 1,6 miljarder kronor till familjer till dödade eller skadade terrorister 2017. Dömda och fängslade terrorister kan få upp till 23000 kronor i månaden under resten av sina liv. Gator namnges efter terrorister och palestinska skolbarn indoktrineras från start med judehat. Trots att Israel har erbjudit palestinierna fred gång på gång så har man inte varit intresserad av något annat än Israels fullständiga utplåning. varför? Jo! För att timmen kommer inte att fastställas förrän judarna är utrotade.

Sveriges ekonomiska bistånd till Palestina är ca en miljard kronor per år. Genom detta för sveriges regering en medveten direkt antisemitisk utrikespolitik, Samtidigt genom stöd till inhemska organisationer som tex Grupp 194 för den också en medveten direkt antisemitisk inrikespolitik. Islam är en djupt antisemitisk ideologi och stöd till och av den är antisemitism. Vi som medborgare måste sluta vara naiva och tro att våra folkvalda saknar dessa kunskaper. Konsekvenserna av att vi gjort det har visat sig ödestigna. Judarnas situation i Europa, inklusive Sverige är inte bättre idag än i 30-talets Tyskland. Vi ser själva hur judehatet ökar framför våra ögon i takt med att Islam expanderar.

Vad är då ett svenskt erkännande av en palestinsk stat? Vad är då Stefan Löfvens beskrivning av Fatah som "kära systerparti" på Socialdemokraternas kongress 2013? Vad är då Margot Wallströms beskyllning av judehatet på Israel efter de muslimska terrorattackerna i paris 2015 som dödade 130 personer. För 70 år sedan lade nazisterna stora resurser för att skicka judarna i döden. Gör vi inte samma sak idag?


Stefan Eliasson

Läsarmejl


---
OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.  


submit to reddit
Skriv ut Mejla Skriv läsarmejl

SWISHA: 070 935 66 96 - DÅ STÖDER DU APG29!


Publicerat av Christer Åberg onsdag 17 januari 2018 12:48 | #läsarmejl #stefan eliasson #islam #judarna #israel #antisemetism | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


30 kommentarer

J.J.

Håller fullständigt med. Vederhäftig skrivelse!

Svara -   - 17/1-18 15:50 -


Prinsen

Vad står i Talmud, Zohar, Kaballah? Vad har utgått ifrån Vatikanen och Rom?

Vad säger Bibeln själv om Skökan och dess döttrar?!
Det fjärde riket av järn?
Låt oss vara nyanserade, rättfärdiga i hjärtat och låt Bibeln svara, istället för våra egna privata tolkningar?
Min slutsats är att Romariket 2, d v s Vatikanen är det fjärde riket, och ur dess mun utgår kriget mot de heliga. Islam, hinduismen, yoga, Hollywood, massmedia, forskning/vetenskap m m m m - är bara dess instrument som doktriner från FN, Feminism, kommunism, nazism, metoo e t c e t c.
Att måla ut Islam som den yttersta fienden är enligt mig att gå satans ärende. Våra fiender är inte muslimer utan de verkliga krafter som styr världen och de agerar främst i andevärlden.
Det är väl ingen hemlighet att Vatikanen och dess hemliga sällskap (enligt Bibeln och världshistorien under 2000 år) krattat manegen för satan?
Att denne vill att vi ska hata varandra?
Att vi ska kriga och döda varandra?
Utmåla den och dem som fiender, när de visserligen kanske är detta, men utan referens till bibliskt stöd samt VILKET RIKE/MAKT som har mandat (4 riket) att genomföra satans plan att gå i krig mot Guds utvalda; de som följer Lammet.
Därför vänder jag mig mot denna artikel.
Om du känner i ditt hjärta att du har hat till Islam och muslimer ber jag dig att inte låta orättfärdighetens ande gå över dig. Viktigt är att veta vem som är den egentliga fienden och dess PROX , och vilka/vem som satan för krig mot (Jesus och hans följare).
Annars riskerar vi att falla i fällan, bli utnyttjade och bedragna, som när den första lögnen fällde Adam och Eva.

Svara -   - 17/1-18 16:27 -


Prinsen

Svar till Prinsen .

PROXY; skapade fiender för att utföra krig och handlingar åt dem som agerar i mörkret och som är den EGENTLIGA FIENDEN.

Kommunismen var konstruerad fiende och användes över hela världen för driva fram satans agenda.
Nazismen likaså; en perverterad nationalism, ockult, som berusade dåtidens Europa.
Islam; flera hävdar att det är Vatikanen (Romarriket, Kain) som tagit fram (förädlat) denna till att bli en fiende till de kristna (de som är Abel och “riktigt troende”).
Idag pekas Islam ut som ett hot, men om vi tar bort Islam ur ekvationen, om Islam besegras och upphör? Vilka människor kommer då de hemliga sällskapen, förvilla, bedra och utnyttja att bedriva deras krig och genomföra deras Hegelian agenda?
Många tyskar under andra världskriget menade att de slogs mot Stalin och kommunismen; för den hotade att sprida sig genom inbördeskrig och revolter genom Europa. De slogs inte för lebensraum eller ett tredje rike; utan mot ett verkligt hot (Gulag och förtryck), de slogs för frihet. De blev utnyttjade att ta till vapen i ett fruktlöst meningslöst förödande krig. Samma sak under första världskriget.
Bara den blinde kan väl undgå att satans proxies under 2000-talet bygger upp hat och oro för att rättfärdiga ett nytt förödande krig? Där fågeln Fenix som världens frälsare och fridsfurste kan resa sig, ur elden och askan?
Vilken kamp ska vi då bedriva? Naturligtvis den goda kampen, i lydnad till Gud. Dels för din egna segerkrans, men också att vinna segrar åt Guds rikes skara.

Svara -   - 17/1-18 16:47 -


Tomasz

Mycket bra artikel. Välskrivet och intressant. Ett tema som ligger varmt om hjärtat. Gud vare med dig.

Svara -   - 17/1-18 20:48 -


JL

"Att måla ut Islam som den yttersta fienden är enligt mig att gå satans ärende. Våra fiender är inte muslimer utan de verkliga krafter som styr världen och de agerar främst i andevärlden"

Jaha, och muslimer verkar inte andligt menar du? Allvarligt talat prinsen, jag har länge känt att något inte stämmer med dina inlägg.

Följande länder har tidigare varit kristna, men tillhör nu odjuret:Turkiet, Afghanistan, Egypten, Arabien, Irak, Iran, Syrien, Libanon mfl. Kanske upp till 20 länder. I varje av dessa länder när de föll, så har det suttit människor som hela tiden jobbat för islam. Trots att de kallar sig kristna. De har vräkt ur sig försvar för islam. Lismat för islam. Mottagit status för att islamisera kristna länder. Ljugit för islamisera sina länder. De har profiterat på islams framfart och sålt ut kristna bröder som håller Gud för helig. De sår splittring mellan protestanter, ortodoxa och katoliker, och har större fördrag med islam som förnekar att Jesus är Guds son, än bröder i Jesus Kristus.

Svara -   - 17/1-18 21:31 -


Johannes

Svar till J.J..

Be om at Sveriges nåværende regjering faller og erstattes av en som vil gjøre slutt på den venstreorienterte urettferdigheten vis à vis Israel!

Svara -   - 17/1-18 21:56 -


Prinsen

Svar till JL.

Läste du verkligen hela mitt inlägg?

Du verkar så snabb, och ovillig att lyssna, som att du inte längre söker sanningen, då du har hittat den doktrin du tycker är mest överensstämmande?
Studera Bibeln; boken om Daniel samt Uppenbarelseboken.
Gud vill inte vi ska leva i mörker. Skulle Gud ge oss mystiska skrifter som vi inte kan förstå?!
Vem är Skökan?
Vad är Babylon?
Vad symboliserar statyn Daniel tydde i drömmen?
Vad är det fjärde riket som ska krossas av Klippan?
Vad kan du om kyrkohistorien?
Var Konstantin ”kristen”?
Vad vet du om jesuiterna, hemliga sällskap?
Vilka skapade Al Qaida?
Vilka finansierar moskeer i väst?
Vilka finansierar radikal Islam och jihadister?
Hur kom Saudifamiljen till makten?
Vem var Albert Pike?
Har satan en långsiktig plan som startade för 6000 år sedan, och som fick sig en rejäl törn för 2000 år sedan?
Vad är satans plan?
Vilka agerar han igenom?
Det är tydligt att vi står långt ifrån varandra. Att du är irriterad. Bara du själv kan göra något åt det.

Svara -   - 17/1-18 22:43 -


bengt

prinsen

du menar att katolisismen kommer påverka

mer än.islam?

Svara -   - 17/1-18 23:09 -


J.J.

Svar till Johannes.

Hej och frid!

Den regering vi har nu är mycket, mycket antikristlig och oerhört israel-hatisk. Dess representanter lämnar mycket att önska och har uppenbart stora brister i historia.

Ber att Guds vilja ska ske. Ber om en eldsmur runt vårt land. Jag ber att även de styrande ska omvända sig, ty det är inte hälsosamt att röra vid Guds ögonsten! (Sak 2:8)

G v d !

Svara -   - 17/1-18 23:34 -


Prinsen

Svar till bengt.

Nej. Vatikanen är bara en front, som en fasad.

Efter att Rom blev av med sina kloster, egendomar under 1500-talet, samt då Bibeln blev översatt så folk själva kunde läsa - då iscensatte Rom, som var (och är) en politisk, militär och religiös stormakt med världsmaktsanspråk, en reformation hur de skulle återta förlorad mark/makt/auktoritet. Jesuiterna skapades. Doktriner utarbetades. Man jobbade i hemlighet, genom agenter. List och utpressning. Sken av godhet och gudsfruktan. Ignatius Loyola skapade Jesuiterna och deras Brödradokument finns att beskåda hur de genom list skulle infiltrera och omstörta all opposition. Adam Weishaupt var jesuit, han skapade Illuminatiorden, ett av flera hemliga sällskap. Vatikanens hemliga sällskap samt dess agenter har all makt i världen. Ingen politiker kan idag verka utan att böja sig för denna makt. Därför har vi bl a massinvandring och islamisering i väst. Rom och dess världselit härskar genom att söndra och härska. Genom att skapa krig, genom att förleda människor ifrån Gud. De är berusade av makt.
Läs om skökan på de sju kullarna, som världens elit förlustat sig med.
Se hur påven och Vatikanen behandlas av svensk media. Se hur svenska kyrkan numera ser ännu mer ut som en katolsk kyrka. Se hur Billy Graham tog bort kapitlet kyrkohistoria som inte var nådig mot Rom ur Halleys handbok. Se hur Martin Luther porträtteras. Läs om hugenotterna, om valdenserna, pm husiterna. Läs Justinian code som talar om bannlysning av kristna som går emot Rom - de kan inte köpa eller sälja.
Gud har gett oss Bibeln för att vi inte ska leva i okunskap. Gud har gett oss skrifterna så vi inte ska gå förlorade när odjuret går in i sista striden mot de heliga och gör allt för att sabotera.
Det finns massor att skriva om. Men det är upp till var och en att se till att de inte blir bedragna och när det står ”Sök sanningen, ska du finna den”, så betyder SÖK ett aktivt grävande och ett ständigt mediterande över tid. Var beredd på att det du en gång trodde - som du blivit matad med genom predikstolar, skolor och media kanske är lögner, halvsanningar. Det är mycket ogräs som är planterat i huvudskålen.

Svara -   - 17/1-18 23:54 -


Katrina

Svar till J.J..

Jag ber !

Svara -   - 17/1-18 23:56 -


Lena Henricson

🙏🙏🙏 !!!

Svara -   - 18/1-18 05:25 -


bengt

sen är det väl så att nuvarande påven är

mycket positiv till islam

Svara -   - 18/1-18 08:06 -


JL

Svar till Prinsen .

Ja, vi står långt ifrån varandra. Kom i håg en sak. För den som jobbat för odjuret, så finns det ingen förlåtelse, varken i detta eller nästa liv. Tar du vilddjurets märke på handen, så finns det ingen återgång. Det är permanent. Antingen jobbar du för Herren Gud eller inte.

Det står rakt upp och ner var satan bor i bibeln. Det är i Turkiet. När sedan islam nästan tagit över Sverige och halva väst Europa, så håller du på och dillar om albert pike och katolska kyrkan.

Jag föreslår att du uppvisar någon form av mod i detta läget och inte jönsar med odjuret. Feghet är en dödssynd.

Svara -   - 18/1-18 09:06 -


JL

Svar till bengt.

Bengt, nuvarande påven kan vara en kommunist, en infiltratör. I bibeln har vi två odjur, ett från folkhavet och ett från underjorden. Dessa jobbar med varandra. De är allierade i kampen emot kristendomen. Alltså islam och kommunismen. Så tror jag.

Svara -   - 18/1-18 09:14 -


R.S

Håller helt med prinsen i detta. Man måste titta under ytan för att kunna se vad som egentligen pågår. Inom Islam ser vi att det är sjuka saker som pågår. Men det är det även inom katolicismen och dess ordrar- det är ren och skär djävulsdyrkan. De jobbar med honom för att få makt och rikedomar. De offrar barn åt honom. Det försvinner tusentals barn överallt i världen från ex föräldralösa hem varje år. Det finns de som vågat gå ut och berätta om detta, som tagit sig ur det. Men de riskerar att bli dödade för det.

Det pågår ritualer och många Hollywood-kändisar erkänner till och med att de sålt sin själ till satan för att få makt och rikedomar. De vet mycket väl vad de gett sig in på.
Människor i dessa ordrar blir programmerade- genom ex MK-ultra. Kolla bara på Hollywood. De största rikaste personerna i världen jobbar för djävulen och är de som har MEST inflytande på våra barn.
Säger som prinsen: SÖK sanningen!!

Svara -   - 18/1-18 09:31 -


Erik S

Håller med Eliasson i det han skriver. Helt rätt. Finns en del att tillägga, men det behövs inte just nu. Vill bara tillägga att medaljen Wallström fick av Abbas är en "soldatordern"!! "The Grand Star of the Order of Jerusalem" Ges till soldater som gjort en framstående handling. Är en av dom högsta utmärkelserna som ges.

Och detta får en svensk utrikesminister av en terrorregim!? Då kanske vi anar, hur långt ifrån sanningen, Sverige och dess regering har hamnat.(Och Wallström står och ler och småmyser och tycker det hela är häftigt. Hon känner sig säkert betydande.) En normal människa skulle gråta i sin förtvivlan.

Vi behöver be för regering och speciellt Wallström. Att hennes ögon öppnas eller att Herren flyttar henne från sin plats.

Bra S Eliasson. Guds frid. Shalom.

Svara -   - 18/1-18 10:09 -


Peter Hall

Svar till Prinsen .

Har du inte läst: "Om någon kommer till eder och icke har den läran med sig, så tagen icke emot honom i edra hus, och hälsen honom icke." 2Joh.1:10

Har inte apostelns ord någon betydelse?

Detta är en direkt varning hur vi borde ha förhållit oss till islam och muslimer. Islam är ju Antikrist med stor bokstav.

Nu är de här och vi får göra det bästa av situationen. Älska din fiende!

Svara -   - 18/1-18 11:31 -


bengt

då kanske erdogan kan vara antikrist

eller komma från turkiet

Svara -   - 18/1-18 11:42 -


JL

Svar till Erik S.

Erik, är det så svårt att förstå? Hon är förmodligen muslim.

Svara -   - 18/1-18 11:44 -


JL

Svar till Peter Hall.

Peter, de är här och vi skall icke ha några andra Gudar vid vår sida. Försök få ihop det om du kan. Det går inte eller hur?

Det där med att älska fienden, det handlar om våra personliga fienden. Vi skall ju inte älska odjuret eller hur?

Svara -   - 18/1-18 11:54 -


Rolf

Jag har aldrig förstått judehat. Visst jag förstår att muslimer grundar sitt på att de anser att Jesus var en vanlig profet och som sådan mördades av judarna. Utifrån detta grundar de avskyn av kristna och judar. Kristna på att de ser Jesus som Guds son. De ser t inte heller att Jesus är Guds son och där är de lika judarna. Men då muslimer avskyr judar för ovanstående anledning (mordet) är det bevis på att Islams lagar inte är en förlåtande lagframställning utan istället en fanatisk bestraffningslag. Det få Islam att framstå som en hård och skoningslös underkastelsereligion grundad på en hård Gud utan förbarmande. Motsatsen till hur Jesus är. Förlåtande och älskande av mänskligheten.

Men vad jag inte förstår är höger- och vänsterextremismens judehat. Vad grundade ex politiskt Sovjetunionen sitt på? Vad grundade Nazismen sitt på? Mitt svar utan att ha belägg på det är att satan förvirrar extrema gruppers verklighetsuppfattning till bland annat judehat. Varför är för mig en gåta.

Svara -   - 18/1-18 12:13 -


Tomas N

Svar till Rolf.

Intressanta tankar. De politiska rörelserna är om man studerar dem byggda på en dålig grund med lite udda mål och även innehållandes en hel del vettiga resonemang och morötter för människor . Dett för att kunna vinna ett folkligt stöd.

Men vänstern kan jag inte se har något judehat i sig egentligen. Vad som hänt är att i modern tid i väst så stöder vänstern alla minoritets och invandrargrupper och är emot kapitalism. Vänstern är först och främst pro-Palestina. Att bli emot Israel kommer som en följd och stämmer inte in på alla.

Sedan har vi ju i den fria mediatiden fått en "sanningsrörelse " främst efter 9/11 som granskar makteliten och upptäcker frimureri e t c och där är det ganska uppenbart att världsbankerna har en koppling till judiska familjer och israel. Jag gör här inget statement om mera i detalj maktstrukturen ser ut,men uppenbart finns det anlending för vanligt folk och särskilt vänstern att betrakta bankoch finanseliten som fiende

Konflikten mellan mellanöstern och väst är komplicerad ,men växer genom migration och USA,s agerande militärt. Det finns också en tydlig koppling mellan de allierade länderna USA och Israel och det är inte direkt en konspiration.

I grunden finns en gammal konflikt mellan Isak och Ismael och även de folk och länder som Israels folk fördrev i GT.

Muhammed fick sin uppenbarelse och startade en religion där han lånade från Bibeln. När man tänker på att judar på 600 talet levde vidare i en av Gud förkastad judendom ,så är det inte konstigt att han sökte att ta det gamla förbundet som judarna haft och bygga något stort och ärorikt,då han inte ville ha med Jesus att göra.

All religion som inte bygger på det Jesus gjort är ju falsk och därför på ett eller annat sätt lierat och drivet av djävulen själv även om det kan finnas människor där i som vill väl ,men är lurade

All politik som bygger på ideologier som inte erkänner sann kristendom och all falsk religion lurar folk på många sätt.

Därför måste man uthålligt hålla sig på den smala vägen som är sanning och nåd och leder till evigt liv

Svara -   - 18/1-18 12:41 -


bengt

jo det är ju tyvärr så att många är påverkade av villoläror inom kristenheten
av newagekristendom och trosförkunnelse
och liberal tro
och annat

Svara -   - 18/1-18 13:48 -


Peter Hall

Svar till JL.

Om du med "vår personliga fiende" menar vår nästa, även om denne råkar vara muslim, så vill Jesus att vi älskar även muslimen. Ja, så är det.

Nu talar du om odjuret, vilket är imperierna som har underkastat muslimerna. Är vi överens?

Svara -   - 18/1-18 14:15 -


Peter Hall

Svar till Prinsen .

Ja, däri ligger det förunderliga. Vinden blåser vart den vill, men du vet icke varifrån den kommer, eller vart den far.

Svara -   - 18/1-18 15:19 -


Peter Hall

Svar till Rolf.

Jesus sade, att detta släkte (judarna) skall icke försvinna förrän allt har fullbordats.

Isak och Ismaels avkomma skall Gud ha nu vid tidernas slut, för att i "den stundande striden" förhärliga sig på dem. Att få bort judarna från världsscenen hade definitivt satt stopp för Guds mästarplan. Därför har djävulen i alla tider förföljt det judiska folket.

Svara -   - 18/1-18 16:17 -


Rebecka

Ordrar som utgår från katolicismen håller på med djup djävulsdyrkan- de offrar bl.a. små barn till honom. De tillkallar honom genom ritualer, och detta pågår inom eliten.. överallt. Men det sker i det fördolda. Det är sjuka saker som pågår i världen och det kommer inte att uppenbaras för oss i media. Nej man måste söka sanningen själv. Det finns en del människor som tagit sig ur detta och berättar om det.

All religion som inte tillhör den sanna kommer från satan. Men de är lurade. Men Vatikanen är jag helt säker på att de jobbar sida vid sida med satan, medvetet. Bli inte lurade.

Svara -   - 18/1-18 18:32 -


JL

Svar till Rolf.

Rolf,

Sovjets ledarskap bestod till stor del av judar som inte var troende. Alltså ateistiska judar. Vi får väl anta att Gud har välsignat sitt folk med gåvor, det verkar ju så. Men det innebär ju inte att alla judar hedrar Herren. Vissa hamnar snett och utnyttjar sin gåva till att skapa pengar. Andra skapar kommunismen. Som Karl Marx.

När nazismen uppstod så var Europa på väg in i kommunism, och då många framträdande kommunister var judar, så gissar jag att hitlers judehat kom därifrån. Det är lätt att förstå vanligt folks fruktan, kommunismen är väl skyldig till många fler offer än nazismen, fast på längre tid. Se bara svältkrisen i Ukraina.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Holodomor

Sedan var ju nazismen väldigt elitistisk med. Den starkes rätt. Blanda in genforskning i mixen och häxbrygden är färdig.

Svara -   - 18/1-18 18:54 -


JL

Svar till Peter Hall.

Ja Peter, vi är överens, i ganska mycket tror jag.

Svara -   - 19/1-18 00:06 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Bibeln säger att du ska ta emot Jesus för att bli frälst

Den som tar emot Jesus blir ett Guds barn

Här listar jag flera bibelord som alla handlar om att ta emot Jesus. Det finns fler bibelord om detta som jag inte har med här. Och alla dessa bibelverser visar att man ska ta emot Jesus!

5

Läs allt!


Chip på alla

Av Holger Nilsson 

Chip på alla

Att få ett chip injicerat i kroppen blir en alltmer aktuell fråga. Det vi ser nu är bara början...

11

Läs allt!


När sker uppryckandet och Jesu återkomst?

Christer Åberg talar om när uppryckandet och Jesu återkomst sker enligt bibeln.

23

Läs allt!


Se upp för göken

Text och bilder av Reine Jonsson 

Gökungen matas av ängspipelärkan - Se upp för göken

En vuxen ängspipelärka matar en gökunge. 

När gökägget har kläckts ut knuffar gökungen ut de stackars små lärkungarna och gökungen blir därefter envåldshärskare och ensam om lärkparets gunst. Där efter blir han bara mer och mer tuffare i boet mot sina fosterföräldrar och stressar paret ideligen med sitt tiggande efter mera mat.

2

Läs allt!


Prideflaggorna i Göteborg togs ner för islam

Nancy Ajram

Bild från Youtube på Nancy Ajram. 

När den arabiska superstjärnan Nancy Ajram kom till Göteborg monterades pride-flaggorna ner. Eftersom hon uppträder till 99 procent i den muslimska världen!

25

Läs allt!


Här är nya barnkalas-trenden som får hela nätet att koka

Läsarmejl av Kattis 

Målad häst

Bild: Facebook. 

Dessa ungar behöver får höra om talas om att Jesus kan bara finna den tron i deras liv! Än kleta ner hela Ponnyn med olika Pride färger! 

7

Läs allt!


Till de kvarlämnade

Du har blivit kvarlämnad! Du undrar vad det är som hänt!I går kväll – eller i morse, eller senare på dagen, beroende på var du bor – inträffade en egendomlig, oväntade händelse. Runt hela världen har tusentals människor på ett mystiskt sätt försvunnit. Kanske någon i din egen familj saknas. Andra av dina vänner, som var kristna, kan man inte heller träffa på. Vart har de tagit vägen? Vad betyder detta? Vad skall ske i framtiden? Vad skall du ta dig till? 

15

Läs allt!


Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet

Gäst i Apg29! Christer Åberg intervjuar Karin Hansson Lindgren från Kristna Värdepartiet.

24

Läs allt!


Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet

Läsarmejl av nils 

Har vi bortsett från Matteus, Markus och Lukas samstämmighet om församlandet?

45

Läs allt!


Missionärsuppdrag i Filippinerna i september

Läsarmejl av Jörgen Milton 

När jag för sex år sedan första gången besökte Ati-folket Filippinerna kunde jag inte ana den kärlek jag skulle få till dessa människor. 

5

Läs allt!


Gud har skapat människan till att vara människa

Människan är en människa och ingenting annat än en människa

1 Mos 1:27: "Och Gud skapade människan till sin avbild, till Guds avbild skapade han henne, till man och kvinna skapade han dem."

1

Läs allt!


Människa, du är ingen gris!

Kommentar av Katrina 

Människa, du är ingen gris!

Bild: Aftonbladet. 

Människan härstammar från gris, det måste vara sant för det står i Aftonbladet.

4

Läs allt!


En föraning till vedermödan

Av Mikael Walfridsson 

Solur i sanden

När vi talar om födslovåndor, är det egentligen en förberedelse och en varsel till det som uppenbarelseboken förutser. 

5

Läs allt!


Gud har skapat människan, men människan gjorde sig själv till en apa

Människan gjorde sig till apa

36

Läs allt!


Bilbränder, Mr Spock, Runar Sögaard med Jimmie Åkesson på väckelsemöte

Apg29 med Christer Åberg. Bilbränderna, Tionde, Mr Spocks hemliga tecken och Runar Sögaard bjuder in till väckelsemöte med Jimmie Åkesson.

17

Läs allt!


Bolmsöfestivalen 2018 med Lindbergarna

Bolmsöfestivalen 2018

0

Läs allt!


Annons


100 bilar brann i flera städer - terrorbrott

Bilbränder i Göteborg

Frölunda torg i Göteborg på måndagskvällen. Bild: Zagros Hama. 

Bilar sattes i brand på flera ställen i Göteborgsområdet, men även i Trollhättan, Lysekil och Falkenberg. Cirka 100 bilar har brunnit i regionen.

83

Läs allt!


Pride bejakar våld, sadism och droger

Hundar i Pride

Pride bejakar våld och sadism, och man uppmanar besökarna: ”Njut av närhet och distans, ömhet och sadism, estetik och dominans.”

21

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 33, söndag 19 augusti 2018 kl. 23:46

Jesus söker: Magnus, Måns!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Med evig kärlek - Christer Åberg

En mycket viktig video med Christer Åberg där han talar om Guds eviga kärlek och hans förblivande nåd!

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Ingvar Harknäs syn om eldsvågen

Läsarmejl av nils 

Vulkan - lava

"Men de himlar och den jord som nu finnas de hava i kraft av samma ord blivit sparade åt eld, och de sparas nu till domens dag då de ogudaktiga människorna skola förgås. " 2 Pet. 3:7.

30

Läs allt!


Varför ska man gifta sig?

Varför aka man gifta sig?

Varför ska man gifta sig? Är det för att kunna ha sex eller finns det något större syfte?

15

Läs allt!


Hund fick paket - var tvungen att skriva under och legitimera sig

En hund fick ett paket från Postnord

Bild:Aftonbladet. 

Hunden Chaya fick ett paket på posten från England. Men för att få ut paketet var hunden själv tvungen att hämta det, legitimera sig och skriva under med sin tass som hade blivit färgad med en stämpeldyna.

30

Läs allt!


Christer Åberg ryter till om Helvetet

Christer Åberg ryter till om Helvetet. Och förklarar även en viktig sak om Himlen.

38

Läs allt!


Fem uppfyllda profetior som pekar på Jesu tillkommelse

Av Mikael Walfridsson 

Israels flagga

När det gäller ändetiden, så lyser det profetiska ordet klart på den profetiska himlen. När vi ser dessa profetiors uppfyllande, gör det att vi kan känna och förstå tiden, och veta att vi lever i den tid där vi kan förvänta Jesu återkomst och början på Jakobs nöd.

17

Läs allt!


Människa, du är ingen katt!

Katt

För några år sedan såg jag på Aftonbladets webb-tv en ung kvinna som trodde att hon var en katt. 

10

Läs allt!


Vänd inte åter till Sodom

Sodom och Gomorra

Lot blev räddad från syndens stad Sodom då han fördes bort av krigshärar. Men efter att Abram har gripit in och befriat Lot och hans familj och folket så återvände de till syndens stad. Min vän: Du ska inte vända åter till Sodom efter att du har blivit frälst. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Chockvärmen - Det brinner i luften

Idag när jag steg ut från min svala lägenhet blev jag chockad. Vilken värme som slog mot mig! Trots att det blåser så var det som att det brann i luften. 

27

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 10

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Detta är en avslutande artikel i denna serie om kursändringen som skett på eskatologins område.

6

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 867 026 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 780 bloggartiklar, 87 361 kommentarer och 57 665 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp