973 online! | Sidvisningar idag: 73 708 | Igår: 237 217 |

www.apg29.nu

Annons

Nonton metu kanggo Cuckoo ing

Tèks lan foto dening Reine Jonsson 

Cuckoo punika panganan dening pipe lark lengkap - Watch metu kanggo Cuckoo ing

Lan Meadow diwasa lark pipe feed Cuckoo a. 

Nalika gökägget netes metu Cuckoo nyurung metu miskin sethitik lark lan Cuckoo nyenengake banjur autocrats lan sih mung larch saperangan kang. Ana sawise, banjur dadi liyane lan liyane angel ing nest marang wong-tuwané Foster lan kaku saperangan saya karo dheweke ngemis kanggo pangan.

2

Läs allt!


panji Pride Gothenburg iki dijupuk mudhun kanggo Islam

Nancy Ajram

Gambar saka Youtube Nancy Ajram. 

Nalika bintang Arab Nancy Ajram teka Gothenburg dipasang panji bangga mudhun. Wiwit dheweke katon 99 persen ing donya Muslim!

26

Läs allt!


Kene fashion dicekel bocah anyar 'sing ndadekake kabeh jaringan kanggo godhok

Reader Mail dening wide awake katty 

jaran dicet

Gambar: Facebook. 

bocah-bocah iki kudu krungu bab Dhiskusi bilih Gusti Yesus mung bisa nemokake iman ing gesang! Malah smear kabeh Pony Pride karo werna! 

7

Läs allt!


Misi Missionary ing Filipina ing September

Reader Mail dening Jørgen Milton 

Nalika aku enem taun kepungkur kanggo pisanan dibukak Ati-wong saka Filipina, aku ora bisa pracaya katresnan aku njaluk wong iki. 

5

Läs allt!


Man, sampeyan ora babi!

Komentar dening Katrina 

Man, sampeyan ora babi!

Gambar: Aftonbladet. 

Man asalé saka babi, iku kudu bener amarga ngandika ing Aftonbladet.

4

Läs allt!


A sak klebatan menyang Mangsa Kasangsaran

Miturut Mikael Walfridsson 

Sundial ing wedhi

Nalika kita pirembagan babagan loro pegawe, iku saestu preparation lan kabar kanggo sing kang saka Kitab Wahyu prediksi. 

5

Läs allt!


100 montor burned ing sawetara kutha - nyinggung terrorism

fires Car Gothenburg

Frölunda Torg Gothenburg ana sore. Gambar: Zagros Hama. 

Cars nyetel ing geni ing sawetara panggonan ing wilayah Gothenburg, nanging uga ing Trollhättan, Lysekil lan Falkenberg. About 100 montor wis diobong ing wilayah.

83

Läs allt!


Bangga affirms panganiaya, sadism lan obatan

Dogs in Pride

Bangga affirms panganiaya lan sadism, lan incite pengunjung: ". Seneng closeness lan kadohan, tenderness lan sadism, estetika lan dominasi"

22

Läs allt!


Apa njaluk nikah?

Sabab apa kowé njaluk nikah?

Apa njaluk nikah? Apa duwe jinis utawa ana tujuan luwih gedhe?

15

Läs allt!


Dog tak paket - wis mlebu lan bukti idhèntitas

Salah asu ditampa paket saka PostNord

Gambar: Aftonbladet. 

Ing asu Chaya ana paket ing mail saka Inggris. Nanging kanggo njaluk paket ana asu dhewe wis nompo iku, nuduhake identifikasi lan mlebu karo paw sing wis colored karo pad mangsi.

30

Läs allt!


Man, sampeyan ora kucing!

kucing

A sawetara taun kepungkur aku weruh ing TV web Aftonbladet kang wadon enom sing panginten dheweke kucing. 

10

Läs allt!


Aja mulih Sodom

Sodom lan Gomora

Lot iki disimpen saka kutha dosa Sodom nalika piyambakipun nyulik wadyabala. Nanging sawise Abram wis campur tangan lan ngluwari Lot lan kulawarga lan wong-wong padha bali menyang kutha dosa. kancaku: Sampeyan ora mulih Sodom sawise sampeyan wis disimpen. 

21

Läs allt!


Dödsskjutningar i Sverige

Dödsskjutningar i Sverige

Hittade den här statistiken på Facebook om antal dödsskjutningar i Sverige från 2006 till 2017. Det har ökats drastiskt!

24

Läs allt!


Sabda toko buku urip kang imbued karo sastra Katulik

Reader Mail dening Pelle Lindberg 

Allah liyane dening Arne Imsen

buku "Ora allah liyane" wis didol luwih saka aku padha ngimpi. Ing edition pisanan saiki metu. 

39

Läs allt!


Panjenenganipun weruh Stephen Hawking ing neraka lan dhemit serangan ing pandhita

Reader Mail dening Nils 

neraka

Esuk 15 April 2018, aku wiwit, Cesar Sandova Honduras, nyembah Gusti lan noon. 12 Aku ndeleng Pangéran wiwit nuduhake kula bab anyar. Panginten bilih Gusti bakal terus kanggo nuduhake luwih saka Kratoning Swarga, nanging ora supaya. Nalika Gusti njupuk roh saka awak, nanging wektu iki kanggo ing panggonan siksa.

146

Läs allt!


Apa nitahake gedhe kita duwe!

Kudu katon! Watch video iki luar biasa nuduhake gedhe lan kuat Gusti Allah ingkang yeyasa!

3

Läs allt!


Annons


Apa ndadekake maling?

Tjiven

"Sing bakal ngerti yen pemilik house sumurup yen ing wengi maling teka, banjur bakal tetep siyaga lan ora ngidini wong nyuwil menyang omahé."

8

Läs allt!


Ing cahya teka homo metu

Ing cahya medal

A poignant, pamikiran-provoking dokumen ing swarga TV7, ngendi profesional nuduhake pemahaman lan mantan jindik ngomong bab piyambak, bab kabungahan lan kasusahan lan ngewahi gesang.

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 34, måndag 20 augusti 2018 kl. 08:48

Jesus söker: Bernhard, Bernt!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


politisi lan bapakné bocah cilik dipenjara ing Libanon Swedish

Gabriel MARAWGEH 

Kanggo saklawasé sasi, Roni Doumit, politisi Siria Kristen Swedia lan bapakné bocah cilik, wis dipenjara ing Libanon iku ora cetha. 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Jalaran saka marriage homo ing Massachusetts

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1444173161-homoaktenskap.jpg

Deleng dokumen harrowing "Sing jalaran saka marriage homo ing Massachusetts 'ing swarga TV7. 

14

Läs allt!


Christer Åberg isih gumunggung bab Gusti Yésus

Christer Åberg - The blogger sing pamer bab Gusti Yésus

Chris punika blogger dikenal antarane loro Kristen lan non-Kristen ing Swedia. Panjenenganipun nawakake Yesus nanggepi masalah sosial lan pribadi saiki. Hostess punika Daniela Persin.

0

Läs allt!


Christer Åberg ing apg29 TV

Christer Åberg ing apg29 TV.

Kanthi cara prasaja aku wis rampung ing kamar turu menyang studio TV! Carane iku bisa?

2

Läs allt!


Saiki sampeyan bakal krungu! - apg29 dening Christer Åberg

Saiki sampeyan bakal krungu! - apg29 Christer Åberg. Christer Åberg muter lan singing lan ngomong bab Gusti Yésus lan Apg29.nu.

0

Läs allt!


Peteng Pride ing

Ing warni peteng

Claphaminstitutets laporan ing Pride ing. 

Bangga etalase sikap akur kanggo obat-obatan, sadism, pain lan prostitusi.

13

Läs allt!


A perspektif luwih akeh

Reader Mail dening David B 

Self-Centering ana Gusti wadhi Yunus ing Prajanjian Lawas. Panjenenganipun lolos telpon Allah, nanging diganti pikiran kang ing pungkasan sawise macem-macem setbacks. uwal saka Gusti Allah ana bab wong biaya urip. Nanging senajan pungkasanipun nindakake apa dhawuh-dhawuhé Allah marang Panjenengane, supaya sikap kang égois.

9

Läs allt!


Aftonbladet ngeri sing marriage punika Uni saka wong wadon lan

Aftonbladet ngeri sing marriage punika Uni saka wong wadon lan

Gambar: Aftonbladet.se. 

"Croatia, Bulgaria, Latvia, Lithuania, Poland, Slovakia lan Macedonia duwe malah konstitusi sing netepake marriage minangka Uni saka wong wadon lan, utawa tembung sah miturut ukum liyane sing ngalangi marriage padha-jinis," nyerat Aftonbladet ing wedi murni.

145

Läs allt!


Bakal kanggo Gusti Yesus - Theo lan kanca-kanca kang

Bakal kanggo Gusti Yesus - Theo lan kanca-kanca ing swarga TV7.

4

Läs allt!


fires pangadilan Swedia tukang ngebom Allah?

A pesawat JAS wis dipunbom geni alas ing Trängslet Dalarna. 

22

Läs allt!


Eropah bakal nampa 159 yuta wong neneko dening 2025, miturut laporan PBB

Krisis migran ngrancang?

Gambar: voiceofeurope.com. 

Eropah bakal nampa 159 yuta wong neneko dening 2025. Iki dicethakaké ana ing laporan PBB saka taun 2000.

113

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 435 943 377 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 782 bloggartiklar, 87 369 kommentarer och 57 676 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp