Surfar nu: 766 www.apg29.nu


”Är det sant att muslimerna får låna kyrkorna som moskéer i Europa?”

Islams fångenskap

"När de då får höra att kyrkor ber tillsammans med muslimer i Europa och lånar ut sina kyrkor som moskéer, så förstår dom ingenting. De här människorna ger sina liv för att berätta om Jesus och för att Jesus är enda vägen till Gud."

Pastor Tommy Lilja har skrivit en mycket intressant artikel på Facebook som jag bara måste dels med här. 

"Är det sant att muslimerna får låna kyrkorna som moskéer i Europa?" frågade mig min chaufför igår.

En av de pastorer jag arbetar nära Arabien, satt fängslad i över ett år, och var en hårsmån från livstidsfängelse, för att ha berättat om Jesus. Här är det förbjudet att ens dela ut en bibel och de kristna hamnar alltid sist i kön.

När de då får höra att kyrkor ber tillsammans med muslimer i Europa och lånar ut sina kyrkor som moskéer, så förstår dom ingenting. De här människorna ger sina liv för att berätta om Jesus och för att Jesus är enda vägen till Gud. 

Hur kan då kristna länder, rulla ut röda mattan för andra religioner och hur kan vissa kyrkor vara en del av detta. Ja, vad svarar man ...

Många av de människor jag mött är gästarbetare, några har bott utomlands i 20 - 30 år, men reglerna är sådana att du måste jobba. Blir du arbetslös har du 6 veckor på dig att skaffa nytt arbete. Annars måste du lämna landet.

"Jag har muslimska vänner som bor i Sverige" berättade min chaufför, " 8 st, alla vuxna, dom säger att man inte behöver jobba, de får allt gratis av er regering, pengar, mat, bostad, hur har ni råd till det, här måste alla jobba?"

Ja, vad svarar man på en sådan fråga.

Samtatalet fortsatte och han var väl insatt i vad som händer i Europa, i England, Tyskland och Sverige berättade om muslimska kvarter där Sharia lagarna gäller. 

I hans sinnevärld så är allt det här ett mysterium. Islam betyder underkastelse, och de vet vad det innebär.

Tommy Lilja

Mycket tänkvärd. 

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades sändag 10 mars 2019 12:18 | #tommy lilja #islam #svpol | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

31 kommentarer

Erik S 10/3-2019, 17:56

Tack för det! Ja det är mycket tänkvärt. Det visar bara hur långt vi har kommit i "förfallet" i Europa.

Givetvis betyder islam underkastelse-inget annat. Och detta låter vi fortgå utan några protester! Jo några försöker i alla fall.

Det är därför det är så viktigt att inte tillåta t.ex böneutrop från moskéer. I och med det, så proklameras islam över en stad och att det inte finns någon annan "gud". Detta har oerhörd betydelse i den andliga världen. Det blir svårare och svårare att bekämpa detta för oss kristna, när islam intar område efter område, både fysiskt och andligt.

Det är både märkligt och tragiskt att inte samfundsledare och "insiktsfulla pastorer" fattar detta samband. Men man kanske måste vara PK idag, för att inte stöta sig med varken samhället eller islam. Ack detta arma land.

Svara


Jessica 10/3-2019, 18:51

Jag håller med dig Erik S. Det är tragiskt som du säger, att ”insiktsfulla pastorer” inte förstår sambandet.

Men det finns de som för länge, länge sedan förutsåg denna utveckling.

Tänker på bibelordet Luk 19:40

När dessa tiga, skola stenarna ropa!

Svara


Bengt 10/3-2019, 20:52

Sd har ju varnat för islam

Men får ovett för det av.många

Svara


AnnMarie 10/3-2019, 20:55

Stefan Swärd och minst 380 pastorer till kan säkert förklara varför röda mattan rullas ut för andra religioner i kristna länder!

Svara


Karl Håkan Sandell 10/3-2019, 21:29

För min del tycker jag att det här Bibelordet passar i den här situationen.

2 Joh 1:7. Ty många bedragare har kommit till världen. Dessa som inte bekänner att Jesus [Frälsaren] Messias [Den smorde, Kristus] har kommit i köttet [som människa]. Den är bedragare [skojare] och Antikrist.

2 Joh 1:8. Se till att vi inte må ödelägga det som vi gjort [arbetat] utan får mota full lön.

2 Joh 1:9. Envar som överträder och inte är i Messias [Kristi] lära, han har inte Gud. Den som är i Messias lära han har också Fadern och Sonen.

2 Joh 1:10. Om någon kommer till er och denne inte för med sig denna lära. Ta inte emot honom in i ert hem och hälsa honom inte välkommen [säg inte ära [gläd dig, må bra] till honom].

2 Joh 1:11. För den som välkomnar honom [säger ära [gläd dig, må bra] till honom], han deltar i hans onda gärning [arbete].

För mig är våra kyrkor etc, ja hela vårt kristna land, samma som våra hem.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


Lena Henricson 10/3-2019, 21:30

Mycket tänkvärt och skrämmande! 👎Låt oss leva nära JESUS och stå upp för HONOM! ☝️

Svara


Bengt 10/3-2019, 22:29

Hoppas många vaknar upp

Och tänker om

Svara


Jessica 11/3-2019, 08:17

Svar till Bengt.

Det är dom som är stenarna Bengt!

Svara


JL 11/3-2019, 08:19

Jag har muslimska vänner som bor i Sverige" berättade min chaufför, " 8 st, alla vuxna, dom säger att man inte behöver jobba, de får allt gratis av er regering, pengar, mat, bostad, hur har ni råd till det, här måste alla jobba?"
Svaret på den frågan är ju att Svenskarna har så höga skatter så att de inte kan föda barn utan mer eller mindre gå under ekonomiskt, i alla fall om man inte är höginkomsttagare. Är man dock invandrare så får man ekonomistiskt stöd och förväntas inte att arbeta i samma utsträckning. Hela skattepolitiken och ekonomin går numera ut på att byta ut den gamla kristna befolkningen till en muslimsk. Jag kan inte göra någon annan tolkning än att detta är ett folkmord och har skett med hjälp av kulturmarxister som har samarbetat med islam. Det Svenska kristna folket går under nu och dess andliga och politiska ledare har hejat på.
Visste ni att dödligheten bland 25 åringar är större i Sverige än i Afganistan? Det är alltså säkrare för en 25åring att leva i Afganistans än i Sverige. Kanske skall ledarna sluta vurma för alla andra än sitt egna folk.

Svara


JL 11/3-2019, 08:27

Svar till AnnMarie.

Stefan Swärd och minst 380 pastorer till kan säkert förklara varför röda mattan rullas ut för andra religioner i kristna länder!

De har inte tjänat Herren, de har tjänat islam. På frukten känner du falska profeter. Inte på hur de ser ut, inte på hur omtyckta de är, inte på hur trevliga de är, inte på hur många bibelverser de kan vräka ur sig, inte på hur pass många predikningar de kan utföra, inte på de under de gör,

utan på frukten känner du en falsk profet. Islamisering, lögn och folkmord.

Svara


AnnMarie 11/3-2019, 09:15

Svar till JL.

Just det så de måste ju kunna förklara varför de vurmar så för islam!

Svara


Bengt 11/3-2019, 21:41

Men kära jl

Islamiseringen KAN stoppas

Det kanske inte sker genom politiken

Det kan ske genom inbördeskrig

Vilket inte vore önskvärt

Men tyvärr inte osannolikt

Men även genom en stor väckelse i vårt land

Både bland svenskar och invandrare

Vi får INTE ge upp

Jag gör inte det

Svara


Bengt 11/3-2019, 21:42

Ge inte upp du heller j l

Be för väckelse

Svara


Vivan 11/3-2019, 22:07

Vill upplysa om ett häfte som delas ut på den ort där jag bor. Den är lila och på första sidan står: Islam är fred. Längre ned kan man läsa. -Vi väntar på vår messias . Skriften är skriven på svenska till svenskar. Inuti står också -Vi tar avstånd från konseptet om en blodig messias.Det säger klart att det inte är min Messias som dog för mina synder.Han som utgivit sitt dyrbara blod för mej. Detta delas ut till svenskar som inte vet vad bibeln säger. De drogas till en ännu djupare sömn. Ni som fått denna skrift. varna alla ni kan. Den är så förrädisk. När skall gudsfolket vakna.

Svara


Bengt 11/3-2019, 22:14

Hoppas många vaknar ändå

Svara


Paul 11/3-2019, 23:51

Ytterligare ett exempel på avfallet, och vad gäller arbete är Guds ord väldigt tydligt: 2 Tess 3:10.

Svara


JL 12/3-2019, 07:39

Svar till Bengt.

Men kära jl

Islamiseringen KAN stoppas

Det kanske inte sker genom politiken

Det kan ske genom inbördeskrig

Vilket inte vore önskvärt

Men tyvärr inte osannolikt

Men även genom en stor väckelse i vårt land

Både bland svenskar och invandrare

Vi får INTE ge upp

Jag gör inte det

Kolla här Bengt, genom att släppa in fienden så har de visat sin frukt. Det handlar inte om att ge upp eller om huruvida det kan vända, det handlar om att ledarna i Sverige, både frikyrkliga(som helhet) och politiska (som helhet) inte jobbar för oss. Vi kan inte ändra något om ledarna leder oss in i islam. Vi måste ha ledare som beter sig som Orban och hans kristna ledare. De vill bevara kristendomen. Det struntar de flesta frikyrkliga ledare i. Deras mission är att vara bättre kristna än alla andra och komma till himlen.

Vi behöver hjälp utifrån. Svenska kyrkan är kommunistisk och frikyrkorna har en osund atmosfär som bryter ner kristna samhällen. Vi behöver lägga ner Svenska kyrkan och sparka alla dessa narcissistiska människor som står framme på podiet och tror att ledarskap är en plats där deras egon får växa. De får i likhet med mig nöja sig med att skura toaletterna i kyrkorna. Det kan vi duga till.

Svara


A.Andersson 12/3-2019, 08:59

Matteus 18:18
”Allt det ni binder på jorden ska vara bundet i himlen, allt det ni löser på jorden ska vara löst i himlen”.
Bibeln är inte en religös bok, det är ett kontrakt.
Det här bibelordet, är ett kontrakt. Allt som vi förbjuder, som inte ligger i linje med himmelrikets principer och lagar, måste himlen förbjuda. Och allt som vi tillåter, måste himlen tillåta.
Förlita på Herren!

Svara


Bengt 12/3-2019, 10:14

Jo du kan ha rätt i en hel del

Men orban är kanske bara religiös

Vi behöver frälsta ledare

Svara


Bengt 12/3-2019, 10:15

Och det kommer ju snart uppstå en världsreligion också

Svara


A.Andersson 12/3-2019, 10:46

Stoppa den då, du har fått nycklarna till himmelriket.

Svara


Bengt 12/3-2019, 11:06

Var det till mig ?

Svara


Nisse 12/3-2019, 14:41

Svar till Bengt.

Världsreligion? Ja, om ateismen kallas religion, alternativt att världens människor av rent värdslig självbevarelsedrift börjar krypa för islam. Att det skulle uppstå ömsesidig synkretism där islam ingår är otänkbart, de spränger ju varann för minsta meningsskiljaktighet!

Svara


Bengt 12/3-2019, 15:18

Jo men påven arbetar med att försöka ena

Religioner

Svara


Leif 12/3-2019, 15:44

Svar till Bengt.

Så är det Bengt och vissa kan inte se skillnad.

Svara


JL 12/3-2019, 17:15

Svar till Bengt.

Jo du kan ha rätt i en hel del

Men orban är kanske bara religiös

Vi behöver frälsta ledare

Hur tänker du nu? Att du bestämmer vem som är frälst? Så fungerar det inte. PÅ FRUKTEN SER DU VILKA LEDARE SOM ÄR KRISTNA. Orbans frukt är kristen som jag kan förstå det.

På samma sätter du vilka ledare som inte är kristna. På frukten. Dessa Svenska ledares frukt är inte kristen, frukten av deras ledarskap är islamisering.

Så vad väljer du? En ledare som bara är "kristen" och vars befolkning är kristen samt behåller den kristen, eller en ledare som är "frälst" men förvandlar allt han tar i till islam?

Valet är ditt.

Svara


Bengt 12/3-2019, 19:06

Jag vill inte ha islamisering

I alla fall

Svara


Bengt 12/3-2019, 19:10

Dom som ber till Maria och helgon är knappast

Frälsta

Men visst kan det finnas enskilda frälsta

Katoliker

Svara


JL 12/3-2019, 19:42

Svar till Bengt.

Jag vill inte ha islamisering

I alla fall

Det är nog bara muslimerna som vill ha islamisering, det är därför väldigt konstigt att våra ledare gjort som de gjort.

Svara


Bengt 12/3-2019, 20:49

Där håller jag med dig helt

Svara


Troende 13/3-2019, 21:13

Svar till JL.

ALLA som kommer hit från söder om Ekvatorn får så småningom bristsjukdomar av vårt svaga solljus ! En förklaring till att de aldrig ska bosätta sig här m.fl. länder ! Regeringen far mycket vilse. Gud har gett alla ett visst land !

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 34, torsdag 22 augusti 2019 kl. 11:10

Jesus söker: Henrietta, Henrika!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
onsdag 21 augusti 2019 23:06

Be att Jesu ska hela allt som gått sönder, Herren vet och kan göra allting nytt.


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp