605 online! | Sidvisningar idag: 62 355 | Igår: 198 185 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Är nervgiftattacken begynnelsen till 3:e världskriget?

Läsarmejl av nils

Det som fångar mitt intresse är nervgiftattacken av dubbelagenten och hans dotter i Salisbury, som blivit till en global konflikt mellan Ryssland och Västvärlden. Läser ur boken av Emanuel Minos om hur kvinnan från Valdres, Norge fick se hur det 3:e Världskriget börjar.

Först sade hon att efter invandringen från fattiga länder sker: 

Det är det vi nu ser ske, men på ett "fint och politiskt korrekt sätt!" Herren sade vidare: 

"Då är måttet för våra synder fullt. Kriget bryter ut. "

"Först som en Liten konflikt, en Obetydlig konflikt. Men den tar Inte slut. "

"Den tilltar och breder ut sig. Till slut eskalerar den till ett Stort Krig. "

¤¤¤

Kan det vara denna giftattack som är den "obetydliga" konflikten, som inte tar slut, utan tilltar och breder ut sig? Den har blivit till en global konflikt mellan Öst och Väst, och har nu fått ytterligare bränsle genom Kemvapenattacken i Syrien! Den hårda hotfulla retoriken mellan Västvärlden och Ryssland m. Fl länder i : M-östern, där den militära Konfrontationen nu syns Oundviklig kanske blir Profetians uppfyllelse?

¤¤¤ 

"Mot slutet av det stora kriget används fruktansvärda vapen, bland annat Atomvapen. Luften, jorden och vattnet förgiftas och fördärvas. Folk från industriländerna i Amerika, Europa, Australien, Japan och andra liknande områden måste fly. att fly. "

Men de blir ej så villigt mottagna, liksom de själva ej blivit det, "avslutar Profetian.

"Börjar folk tycka illa om dem och blir hårda mot dem. "


nils

Läsarmejl

--- 

OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg fredag 13 april 2018 16:53 | #läsarmejl #nils #profetia #ww3 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


28 kommentarer

Lena Henricson

Då hämtar väl JESUS hem oss,innan det värsta bryter ut! Låt oss leva nära HONOM och tjäna honom!

Svara -   - 13/4-18 18:02 -


nils

Beklagar att den mening föll bort,där den 90-åriga kvinnan beskriver invandringen från fattiga länder och säger;"Och folk börjar tycka illa om dem och blir hårda mot dem."

¤¤¤
Trovärdigheten ligger i att allt hon tidigare förutsade,har redan gått i Uppfyllelse sedan 1964 när E.Minos fick skriva ned detta,men först 1993 återfann budskapet i en byrålåda.
Kvinnan sade;"Ett avfall utan motstycke från äkta kristendom,och en slags Lyckoförkunnelse i stället för budskap om Synd,Nåd,Lag och evangelium och Bot och bättring."
Sedan talar hon om en stor Moralupplösning,även bland kristna med samborelationer,otrohet i äktenskapen.
Våld och Orenhet blir underhållning,där TV spelar en stor roll med våld.
Allt detta har redan Uppfyllts exakt som hon sade,och E.Minos hade svårt att tro 1964.
¤¤¤
Men hon säger;"Innan det 3-e världskriget utbryter blir det avspänning,en lång fredsperiod mellan stormakterna."
Det har nu dröjt 72 år sedan WW2 slutade,och skulle följas av nedrustning,vilket också har skett i många länder.
"Och vi kommer åter att vara lika Oförberedda som den 9-e April 1940," fortsätter hon,(när Hitler ockuperade Norge.)
"Det 3-e Världskriget börjar på ett sätt,som Ingen har väntat sig,och från ett helt Oväntat håll,"säger hon.
¤¤¤
Det som kommer att ske är enligt Guds vilja och goda avsikt,då Herren har den Mognade skörden i sina tankar.
Tror att Herren då sänder en stor men Kort skördetid innan Uppryckelsen,och genom Nöden som blir kommer många in i Nåden!
Må vi förbereda oss i Bön och Guds Ord att vara redo, både för Skörden och Uppryckelsen, om än genom ett kommande krig! Mvh/nils

Svara -   - 13/4-18 19:16 -


Lena Henricson

Tack Nils för att du nytt påminner om den här profetian,som ju är så aktuell och trovärdig! Ja, låt oss vara redo! Må JESUS hjälpa oss! 🙏

Svara -   - 13/4-18 20:46 -


Nisse

Tredje världskriget? Sånt har svenskarna inte tid med! Här är vi fullt upptagna med pajkastningen i svenska akademien.

Svara -   - 13/4-18 21:07 -


Mikael

I Sverige kan inget hända,här är allt gott och lugnt o inga krig.Och nu är det ju dessutom vår.Kriga kan dom andra länderna hålla på med.Dessutom behöver vi ingen Gud när vi har det så bra här.

Svara -   - 13/4-18 22:59 -


David Ström

Inte sedan NATOS övning Able ArCher har det varit så spänt mellan de militära stormakterna. Ska Syriens huvudstad bli grus och aska.

Svara -   - 13/4-18 23:53 -


Niklas Molin

CA

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah+17%3A1&;version=SFB15

Svara -   - 14/4-18 02:50 -


Nisse

Nu har det börjat i Syrien.

Svara -   - 14/4-18 04:49 -


Calle

Tror inte för en sekund att Assads regim eller Ryssland ligger bakom kemattacken senast i Syrien, Assad har med hjälp av Ryssland vunnit över ISIS och de övriga rebellgrupperna kommer att besegras och Assad vinna sitt inbördeskrig. Varför skulle han i detta skede utföra en kemattack på civila? när han vet att världsopinionen vänds emot honom? allt talar för att det är en sk Fals flag för att USA med västlandet skall kunna eskalera kriget och så småningom gå in med trupp för att störta Assad som de gjorde med Sadam Hussein i Irak. Sen återstår att se om Ryssland drar sig undan eller om de på Assads sida går emot USA och Nato, då har vi 3 världskriget.

Calle

Svara -   - 14/4-18 07:47 -


nils

Svar till Calle.

Kan ligga en sanning i det du skriver.Men det allvarliga är den Upptrappning av misstro och anklagelser som sker,vilket visar att det Andliga klimatet i Världen nu börjar nå en Fryspunkt.

Och profetian som hittills varit så korrekt,säger att också detta kommer att ske.
Det är det Andliga Klimatet vi måste tolka och tyda,för att kunna Tyda tiden!

Svara -   - 14/4-18 08:41 -


nils

Svar till Calle.

Kan ligga en sanning i det du skriver.Men det allvarliga är den Upptrappning av misstro och anklagelser som sker,vilket visar att det Andliga klimatet i Världen nu börjar nå en Fryspunkt.

Och profetian som hittills varit så korrekt,säger att också detta kommer att ske.
Det är det Andliga Klimatet vi måste tolka och tyda,för att kunna Tyda tiden!

Svara -   - 14/4-18 08:41 -


Tom

Det känns i lilltån att folk förtalar,baktalar å hatar varandra. Den mörka sidan vill ha en konflikt! Lögnen och tungan startar alla krig inte svärdet

Senaste årens mobbande av ryssland är ett sätt att sätta kroken i björnen, till slut smäller det!

Krig startas för lätt, har alla sidor hörts i kemikalieattacken? Var det ens en attack eller nåt prefabricerat av agenter?

Skripalattacken, är det helt klart att putin ligger bakom?

Risken är stor att vågen slår över till nackdel för usa/nato om syrienkonflikten eskaleras

Svara -   - 14/4-18 09:14 -


Mikael W

God bless America !

Svara -   - 14/4-18 09:18 -


Tomas N

Trump och May har kringått laglig praxis gentemot sina nationer för att göra den här attacken. Dessutom ett antal väl formulerade "nästan" bevis på Assads inblandning i kemiska attentatet från 7/4 . Men inga konkreta och hållbara bevis.

Det luktar inte rent och parallellerna till tidigare övertramp i krig vi minns,men förtränger är många.

Att stå med profetiornas facit och säga att Guds hand är med i detta vill inte jag göra.

Det är strategi,geopolitik och mänsklig ondska mera än något annat tyvärr

Svara -   - 14/4-18 09:28 -


JL

Man kan notera att Trump sa att han skulle dra sig ur Syrien för ett par veckor sedan, därefter kom attacken. Någon vill alltså att det blir krig och jag gissar på islamistiska krafter. Hamnar Nato och Ryssland i krig, är hela den kristna världen död. Så det passar islam väl.

Svara -   - 14/4-18 10:04 -


Tomas N

Svar till JL.

Det är nog värt att gräva djupare i Trumps och USA,s agerande och hur Trump svängt 180 grader från sin retorik från presidentkampanjen gällande USA s roll i mellanöstern.
Det finns många krigshökar i USA,s ledning t ex Nikki Haley.
De neokonservativa har haft ögonen på Syrien sedan 2001 och tidigare och planerar något liknande för Syrien som hände Irak och Libyen.
Assad måste bort har varit som ett mantra länge. Och väst som har gjort"demokrati" till sin religion ser på hur militär erövring sker i detta namn utan att riktigt förstå eller ens reflektera över svårigheterna i att regera över regioner med annan kultur och etniska och kulturella grupper med sina egna agendor och önskningar.
Men innan interventions så fungerade både Irak ,Libyen och t o m Afghanistan ganska bra om än med vissa etniska gruppers separatism,något som finns över hela världen och som inte finns någon enkel lösning på.
Islamism och Jihadism har växt och grott och väckts till liv från en slumrande tillvarå genom USA,s imperiialistiska aktioner. Irak och Lybyen liksom Iran(pre.Khomeini) var muslimska länder med en tydlig sekulär riktning,men nu har allt detta vänt.
Jag skulle säga att det finns arkitekter med en cynisk agenda bakom detta. Arbetsnamnet är nya världsordningen och vi är på vägg dit och mitt i skeenden. Det slutar inte väl och jag tror det hjälper att läsa på lite så vi vet vad vi har för agendor och skeenden att förvänta oss.
Islam är ett problem,men jag skulle för en gångs skull göra liknelsen med nazism under Hitler. En rörelse som används för att skapa kaos,skräck och att flytta på människor i stor skala och skapa kaos. Ur kaoset vill man sedan skapa en ny ordning,den ordning som man planerat sedan länge och där antikrist kommer kliva fram fullt ut

Svara -   - 14/4-18 12:20 -


nils

Det började nu en morgon när min svägerska och hennes dotter i gemensam bön upplevde Herren talade om Krig!
Även min hustru har ett flertal gånger fått ordet Krig,från Herren.
Det som då tog tag i mig,var när jag då fann boken av E.Minos och åter läste profetian från 1964 av den 90-åriga kvinnan fra Norge..
Jag insåg då att vi måste vara i detta skeende just Nu,genom det stora genomslag vi sett som giftattacken i Salisbury fått,trots dess obetydlighet globalt.
Vi är då i nedräkningen mot Slutet i den beskrivning Herren har givit oss där!!
Profetians trovärdighet går Ej att betvivla när Allt det Herren visade kvinnan,Hittills gått i Bokstavlig Uppfyllelse!
Jag tror att Nu har den "obetydliga,lilla" konflikten börjat som blir till ett stort Krig!!
Må vi troende Vakna Upp ur sömnen,till Nykterhet och rätt tolka Tiden och det Andliga skeendet inför Herrens återkomst!! Mvh/nils

Svara -   - 14/4-18 15:24 -


nils

Svar till JL.

Emanuel Minos säger att han blev inbjuden till en gudstjänst i Etnedals kyrka i Valdres,Norge.år 1964.

Efter gudstjänsten kom en äldre kvinna fram och ville berätta en syn hon haft om framtiden.Hon sa att hon var över 90 år gammal.
Hon bad mig skriva ned det hon berättade,och föra det vidare på möten.
Hemma i Oslo läste jag igenom det och reagerade undrande.
Det verkade alltför extremt och radikalt.
Jag lade anteckningarna i en byrålåda och där blev det liggande i flera år.
¤¤¤
Men 1993 när jag städade lådan,föll ett gulnat ark ut;det var kvinnans syn.
Nu var min reaktion snarast förundrad!
Mycket av det hon sagt hade gått i uppfyllelse.
Därför började jag läsa upp det på möten med profetisk inriktning.
Synen väckte uppseende och har återgivits i tidskrifter och traktater på flera håll.
¤¤¤
Så här började synen;"Det var som en karta rullades upp framför mig.
Jag såg den med mina naturliga ögon.På kartan var alla världsdelar med.
Jag lade märke till Europa,Skandinavien och Norge.
Det jag fick se var sådant som skulle hända innan Jesus kommer åter och innan det tredje världskriget bryter ut."
Pröva själv inför Herren äktheten i denna profetiska syn min broder. Mvh/nils

Svara -   - 14/4-18 17:34 -


nils

Svar till JL.

Emanuel Minos säger att han blev inbjuden till en gudstjänst i Etnedals kyrka i Valdres,Norge.år 1964.

Efter gudstjänsten kom en äldre kvinna fram och ville berätta en syn hon haft om framtiden.Hon sa att hon var över 90 år gammal.
Hon bad mig skriva ned det hon berättade,och föra det vidare på möten.
Hemma i Oslo läste jag igenom det och reagerade undrande.
Det verkade alltför extremt och radikalt.
Jag lade anteckningarna i en byrålåda och där blev det liggande i flera år.
¤¤¤
Men 1993 när jag städade lådan,föll ett gulnat ark ut;det var kvinnans syn.
Nu var min reaktion snarast förundrad!
Mycket av det hon sagt hade gått i uppfyllelse.
Därför började jag läsa upp det på möten med profetisk inriktning.
Synen väckte uppseende och har återgivits i tidskrifter och traktater på flera håll.
¤¤¤
Så här började synen;"Det var som en karta rullades upp framför mig.
Jag såg den med mina naturliga ögon.På kartan var alla världsdelar med.
Jag lade märke till Europa,Skandinavien och Norge.
Det jag fick se var sådant som skulle hända innan Jesus kommer åter och innan det tredje världskriget bryter ut."
Pröva själv inför Herren äktheten i denna profetiska syn min broder. Mvh/nils

Svara -   - 14/4-18 17:34 -


JL

Återigen, jag har prövat den äktheten och jag har funnit den till att vara globalistskräp.

Tur att människor i länder som Polen inte går på sådant.

Svara -   - 14/4-18 19:59 -


Mikael W

Guds välsignelse till våra Kristna bröder Trump och Putin

Svara -   - 14/4-18 21:40 -


Conny W.

Svar till nils.

Guds frid käre broder, Jag också fick för nåt år sedan se i en inre syn, klart och tydligt

ordet: KRIG.

Svara -   - 15/4-18 13:37 -


Elin

Hur som helst, ingen skadad eller dödad av attacken. Men visst kan detta vara en eskalering av Syrenkriget. Glöm inte att Herren har allt i sin hand, Han regerar över hela jorden. Vänder ett land ryggen till Honom kan man inte vänta sig solskensdagar. Jag tror att Macron kommer att ta mycket plats i världspolitiken framöver.

Svara -   - 15/4-18 18:12 -


Jonatan Pandaciuc

Jag har också tänkt på om nervgift attacken kanske är den " obetydliga konflikten, som inte tar slut, utan tilltar och breder ut sig " ? Intressant att det finns flera som kopplar den delen av profetian till nervgift attacken.

Svara -   - 16/4-18 00:05 -


TORSTEN EDELSTAM

Svar till Nisse .

Det kommer snart.

Svara -   - 16/4-18 00:39 -


Fredrik Fregoran Göransson

Detta är pussel som närmar sig ändstiden tiden får utvisa hur det går med det detta händer saker men vi ska vara medveten att gud och satan är mycket stora och hela universum tittar på jorden

Svara -   - 17/4-18 04:49 -


Anders

Är inte förvånad om Trump får samtala med Nordkoreas diktator och får tillstånd nedrustning. Därmed också med Sveriges hjälp blir nominerad och beviljad Nobels Fredspris ! Allt redan regisserat i minsta detalj. Nordkorea vill helt enkelt kunna förhandla fram mat,teknik, maskiner o moderniteter så dom får det bättre. Tänk om det blir så, vilken popularitet Trump kommer erhålla av omvärlden !

Svara -   - 18/4-18 00:06 -


Rock

Tredje världskriget började den 11 september 2001 då islam attackerade USA.Islamärdet stora hotet mot kristendomen och den västerländska civilisationen.

Svara -   - 22/4-18 17:58 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

0

Läs allt!


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

0

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

1

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

31

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

9

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

5

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

40

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!


Har vi kanske glömt något?

Läsarmejl av David B

“Lova HERREN, min själ, och glöm inte alla hans välgärningar” Ps. 103:2

4

Läs allt!


Kommer nationalism från Gud?

Valet i höst kommer framför allt att stå mellan nationalism och globalism, dvs antikrists plan för världsherravälde. Vad säger Bibeln om nationalism?

60

Läs allt!


Förbjud Pride

OBS: Artikeln innehåller obehagliga bilder från olika pridefestivaler. 

Förbjud Pride

Lägg märke till barnen som ser detta spektakel...

Man varken kan eller ska förbjuda folks olika läggningar men det man kan förbjuda är att de ska skylta med det på gatorna. 

85

Läs allt!


Profetian i Joel och nödslakten i den svenska torkan

Läsarmejl av Kattis 

Kor

Satt och läste min bibel. Då kom jag till detta bibelställe från Joel 1:17-19: 

25

Läs allt!


Be för Jimmie Åkesson

Av Bertil Rosenius 

Be för Jimmie Åkesson

Bild: sd.se. 

Jag upplever nu starkt att vi skall be att Jimmie Åkesson… 

188

Läs allt!


Annons


Den siste påven är Antikrist - Profetia av före detta jesuitprästen Alberto Rivera

Den före detta katolske jesuitprästen Alberto Rivera profeterar 1990 att den siste romerske katolske påven kommer att vara den bibliske Antikrist.

77

Läs allt!


Räddningen av pojkarna i Tham Luang-grottan

Alla barnen och tränaren är nu räddade från grottan! 

Räddningen av pojkarna i Tham Luang-grottan

Bild: Aftonbladet. 

De tolv pojkarna och den 25-åriga tränaren som varit fast i Tham Luang-grottan i Thailand har räddats! Jag tänker osökt på bibelordet "Han drog mig upp ur fördärvets grop".

10

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 29, tisdag 17 juli 2018 kl. 07:38

Jesus söker: Bruno!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen

Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen 2028

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen när han talade på lördagskvällen. 

79

Läs allt!


Senaste kommentarer


Så här lever du länge

Religiösa leve längre

En studie från USA att religiösa människor lever i genomsnitt fyra år längrr än icke religiösa.

4

Läs allt!


Almedalsveckan, Sverigedemokraterna och Guds vila

Christer Åberg sista live video från Almedalen. Sverigedemokraterna  Jimmie Åkesson och Guds vila. 

1

Läs allt!


Allt är inte bluff men bluffevangelisten Marjoe Gortner var det

Det är ett dokumenterat faktum att den amerikanske evangelisten Marjoe Gortner var en bluffmakare. Han reste runt i USA, hade möten och kampanjer, talade om Jesus, bad för sjuka, ledde folk fram till Andens dop, men han trodde varken på Gud eller Jesus.

13

Läs allt!


Nordiska motståndsrörelsen och Jesus

Christer Åbergs reflektion från torsdagen i Almedalen. 

0

Läs allt!


Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Christer Åbergs reflektion från torsdagen i Almedalsveckan. Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel, Nordiska motståndsrörelsen och Kristna värdepartiet. 

20

Läs allt!


Almedalen och frälsningen

Christer Åberg berättar om sin upplevelse från onsdagen 4 juli 2018 i Almedalen. 

0

Läs allt!


Stefan Hallmans vittnesbörd i Gamla Hjälmseryd

Den här videon måste du bara se! Nenne Lindberg intervjuar Stefan Hallman i Gamla Hjälmseryd. Det blev ett mycket starkt vittnesbörd av Stefan och hur han blev frälst och förvandlad av Jesus Kristus från ett liv i droger. 

1

Läs allt!


Mot en blå himmel i Almedalen

Elida

Under en debatt på båten Elida var det någon som klättrade upp i masten mot den blå himlen i denna solstarka dag i Almedalen. 

1

Läs allt!


Så predikar du ordet

Predikant

Vad var det församlingen bad om när de var församlade? 

33

Läs allt!


Israel 70 år firades i Almerdalen

På båten Elida lyftes Mellanösterns enda demokrati Israel fram som i år firar 70 år som stat. Dessutom träffade jag en man som rökte pipa. 

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 429 389 825 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 684 bloggartiklar, 84 991 kommentarer och 56 941 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp