393 online! | Sidvisningar idag: 74 714 | Igår: 236 231 |

www.apg29.nu


Är nervgiftattacken begynnelsen till 3:e världskriget?

Läsarmejl av nils

Det som fångar mitt intresse är nervgiftattacken av dubbelagenten och hans dotter i Salisbury, som blivit till en global konflikt mellan Ryssland och Västvärlden. Läser ur boken av Emanuel Minos om hur kvinnan från Valdres, Norge fick se hur det 3:e Världskriget börjar.

Först sade hon att efter invandringen från fattiga länder sker: 

Det är det vi nu ser ske, men på ett "fint och politiskt korrekt sätt!" Herren sade vidare: 

"Då är måttet för våra synder fullt. Kriget bryter ut. "

"Först som en Liten konflikt, en Obetydlig konflikt. Men den tar Inte slut. "

"Den tilltar och breder ut sig. Till slut eskalerar den till ett Stort Krig. "

¤¤¤

Kan det vara denna giftattack som är den "obetydliga" konflikten, som inte tar slut, utan tilltar och breder ut sig? Den har blivit till en global konflikt mellan Öst och Väst, och har nu fått ytterligare bränsle genom Kemvapenattacken i Syrien! Den hårda hotfulla retoriken mellan Västvärlden och Ryssland m. Fl länder i : M-östern, där den militära Konfrontationen nu syns Oundviklig kanske blir Profetians uppfyllelse?

¤¤¤ 

"Mot slutet av det stora kriget används fruktansvärda vapen, bland annat Atomvapen. Luften, jorden och vattnet förgiftas och fördärvas. Folk från industriländerna i Amerika, Europa, Australien, Japan och andra liknande områden måste fly. att fly. "

Men de blir ej så villigt mottagna, liksom de själva ej blivit det, "avslutar Profetian.

"Börjar folk tycka illa om dem och blir hårda mot dem. "


nils

Läsarmejl

--- 

OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg fredag 13 april 2018 16:53 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


28 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lena Henricson

Då hämtar väl JESUS hem oss,innan det värsta bryter ut! Låt oss leva nära HONOM och tjäna honom!

Svara -   - 13/4-18 18:02 -


nils

Beklagar att den mening föll bort,där den 90-åriga kvinnan beskriver invandringen från fattiga länder och säger;"Och folk börjar tycka illa om dem och blir hårda mot dem."

¤¤¤
Trovärdigheten ligger i att allt hon tidigare förutsade,har redan gått i Uppfyllelse sedan 1964 när E.Minos fick skriva ned detta,men först 1993 återfann budskapet i en byrålåda.
Kvinnan sade;"Ett avfall utan motstycke från äkta kristendom,och en slags Lyckoförkunnelse i stället för budskap om Synd,Nåd,Lag och evangelium och Bot och bättring."
Sedan talar hon om en stor Moralupplösning,även bland kristna med samborelationer,otrohet i äktenskapen.
Våld och Orenhet blir underhållning,där TV spelar en stor roll med våld.
Allt detta har redan Uppfyllts exakt som hon sade,och E.Minos hade svårt att tro 1964.
¤¤¤
Men hon säger;"Innan det 3-e världskriget utbryter blir det avspänning,en lång fredsperiod mellan stormakterna."
Det har nu dröjt 72 år sedan WW2 slutade,och skulle följas av nedrustning,vilket också har skett i många länder.
"Och vi kommer åter att vara lika Oförberedda som den 9-e April 1940," fortsätter hon,(när Hitler ockuperade Norge.)
"Det 3-e Världskriget börjar på ett sätt,som Ingen har väntat sig,och från ett helt Oväntat håll,"säger hon.
¤¤¤
Det som kommer att ske är enligt Guds vilja och goda avsikt,då Herren har den Mognade skörden i sina tankar.
Tror att Herren då sänder en stor men Kort skördetid innan Uppryckelsen,och genom Nöden som blir kommer många in i Nåden!
Må vi förbereda oss i Bön och Guds Ord att vara redo, både för Skörden och Uppryckelsen, om än genom ett kommande krig! Mvh/nils

Svara -   - 13/4-18 19:16 -


Lena Henricson

Tack Nils för att du nytt påminner om den här profetian,som ju är så aktuell och trovärdig! Ja, låt oss vara redo! Må JESUS hjälpa oss! 🙏

Svara -   - 13/4-18 20:46 -


Nisse

Tredje världskriget? Sånt har svenskarna inte tid med! Här är vi fullt upptagna med pajkastningen i svenska akademien.

Svara -   - 13/4-18 21:07 -


Mikael

I Sverige kan inget hända,här är allt gott och lugnt o inga krig.Och nu är det ju dessutom vår.Kriga kan dom andra länderna hålla på med.Dessutom behöver vi ingen Gud när vi har det så bra här.

Svara -   - 13/4-18 22:59 -


David Ström

Inte sedan NATOS övning Able ArCher har det varit så spänt mellan de militära stormakterna. Ska Syriens huvudstad bli grus och aska.

Svara -   - 13/4-18 23:53 -


Niklas Molin

CA

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah+17%3A1&;version=SFB15

Svara -   - 14/4-18 02:50 -


Nisse

Nu har det börjat i Syrien.

Svara -   - 14/4-18 04:49 -


Calle

Tror inte för en sekund att Assads regim eller Ryssland ligger bakom kemattacken senast i Syrien, Assad har med hjälp av Ryssland vunnit över ISIS och de övriga rebellgrupperna kommer att besegras och Assad vinna sitt inbördeskrig. Varför skulle han i detta skede utföra en kemattack på civila? när han vet att världsopinionen vänds emot honom? allt talar för att det är en sk Fals flag för att USA med västlandet skall kunna eskalera kriget och så småningom gå in med trupp för att störta Assad som de gjorde med Sadam Hussein i Irak. Sen återstår att se om Ryssland drar sig undan eller om de på Assads sida går emot USA och Nato, då har vi 3 världskriget.

Calle

Svara -   - 14/4-18 07:47 -


nils

Svar till Calle.

Kan ligga en sanning i det du skriver.Men det allvarliga är den Upptrappning av misstro och anklagelser som sker,vilket visar att det Andliga klimatet i Världen nu börjar nå en Fryspunkt.

Och profetian som hittills varit så korrekt,säger att också detta kommer att ske.
Det är det Andliga Klimatet vi måste tolka och tyda,för att kunna Tyda tiden!

Svara -   - 14/4-18 08:41 -


nils

Svar till Calle.

Kan ligga en sanning i det du skriver.Men det allvarliga är den Upptrappning av misstro och anklagelser som sker,vilket visar att det Andliga klimatet i Världen nu börjar nå en Fryspunkt.

Och profetian som hittills varit så korrekt,säger att också detta kommer att ske.
Det är det Andliga Klimatet vi måste tolka och tyda,för att kunna Tyda tiden!

Svara -   - 14/4-18 08:41 -


Tom

Det känns i lilltån att folk förtalar,baktalar å hatar varandra. Den mörka sidan vill ha en konflikt! Lögnen och tungan startar alla krig inte svärdet

Senaste årens mobbande av ryssland är ett sätt att sätta kroken i björnen, till slut smäller det!

Krig startas för lätt, har alla sidor hörts i kemikalieattacken? Var det ens en attack eller nåt prefabricerat av agenter?

Skripalattacken, är det helt klart att putin ligger bakom?

Risken är stor att vågen slår över till nackdel för usa/nato om syrienkonflikten eskaleras

Svara -   - 14/4-18 09:14 -


Mikael W

God bless America !

Svara -   - 14/4-18 09:18 -


Tomas N

Trump och May har kringått laglig praxis gentemot sina nationer för att göra den här attacken. Dessutom ett antal väl formulerade "nästan" bevis på Assads inblandning i kemiska attentatet från 7/4 . Men inga konkreta och hållbara bevis.

Det luktar inte rent och parallellerna till tidigare övertramp i krig vi minns,men förtränger är många.

Att stå med profetiornas facit och säga att Guds hand är med i detta vill inte jag göra.

Det är strategi,geopolitik och mänsklig ondska mera än något annat tyvärr

Svara -   - 14/4-18 09:28 -


JL

Man kan notera att Trump sa att han skulle dra sig ur Syrien för ett par veckor sedan, därefter kom attacken. Någon vill alltså att det blir krig och jag gissar på islamistiska krafter. Hamnar Nato och Ryssland i krig, är hela den kristna världen död. Så det passar islam väl.

Svara -   - 14/4-18 10:04 -


Tomas N

Svar till JL.

Det är nog värt att gräva djupare i Trumps och USA,s agerande och hur Trump svängt 180 grader från sin retorik från presidentkampanjen gällande USA s roll i mellanöstern.
Det finns många krigshökar i USA,s ledning t ex Nikki Haley.
De neokonservativa har haft ögonen på Syrien sedan 2001 och tidigare och planerar något liknande för Syrien som hände Irak och Libyen.
Assad måste bort har varit som ett mantra länge. Och väst som har gjort"demokrati" till sin religion ser på hur militär erövring sker i detta namn utan att riktigt förstå eller ens reflektera över svårigheterna i att regera över regioner med annan kultur och etniska och kulturella grupper med sina egna agendor och önskningar.
Men innan interventions så fungerade både Irak ,Libyen och t o m Afghanistan ganska bra om än med vissa etniska gruppers separatism,något som finns över hela världen och som inte finns någon enkel lösning på.
Islamism och Jihadism har växt och grott och väckts till liv från en slumrande tillvarå genom USA,s imperiialistiska aktioner. Irak och Lybyen liksom Iran(pre.Khomeini) var muslimska länder med en tydlig sekulär riktning,men nu har allt detta vänt.
Jag skulle säga att det finns arkitekter med en cynisk agenda bakom detta. Arbetsnamnet är nya världsordningen och vi är på vägg dit och mitt i skeenden. Det slutar inte väl och jag tror det hjälper att läsa på lite så vi vet vad vi har för agendor och skeenden att förvänta oss.
Islam är ett problem,men jag skulle för en gångs skull göra liknelsen med nazism under Hitler. En rörelse som används för att skapa kaos,skräck och att flytta på människor i stor skala och skapa kaos. Ur kaoset vill man sedan skapa en ny ordning,den ordning som man planerat sedan länge och där antikrist kommer kliva fram fullt ut

Svara -   - 14/4-18 12:20 -


nils

Det började nu en morgon när min svägerska och hennes dotter i gemensam bön upplevde Herren talade om Krig!
Även min hustru har ett flertal gånger fått ordet Krig,från Herren.
Det som då tog tag i mig,var när jag då fann boken av E.Minos och åter läste profetian från 1964 av den 90-åriga kvinnan fra Norge..
Jag insåg då att vi måste vara i detta skeende just Nu,genom det stora genomslag vi sett som giftattacken i Salisbury fått,trots dess obetydlighet globalt.
Vi är då i nedräkningen mot Slutet i den beskrivning Herren har givit oss där!!
Profetians trovärdighet går Ej att betvivla när Allt det Herren visade kvinnan,Hittills gått i Bokstavlig Uppfyllelse!
Jag tror att Nu har den "obetydliga,lilla" konflikten börjat som blir till ett stort Krig!!
Må vi troende Vakna Upp ur sömnen,till Nykterhet och rätt tolka Tiden och det Andliga skeendet inför Herrens återkomst!! Mvh/nils

Svara -   - 14/4-18 15:24 -


nils

Svar till JL.

Emanuel Minos säger att han blev inbjuden till en gudstjänst i Etnedals kyrka i Valdres,Norge.år 1964.

Efter gudstjänsten kom en äldre kvinna fram och ville berätta en syn hon haft om framtiden.Hon sa att hon var över 90 år gammal.
Hon bad mig skriva ned det hon berättade,och föra det vidare på möten.
Hemma i Oslo läste jag igenom det och reagerade undrande.
Det verkade alltför extremt och radikalt.
Jag lade anteckningarna i en byrålåda och där blev det liggande i flera år.
¤¤¤
Men 1993 när jag städade lådan,föll ett gulnat ark ut;det var kvinnans syn.
Nu var min reaktion snarast förundrad!
Mycket av det hon sagt hade gått i uppfyllelse.
Därför började jag läsa upp det på möten med profetisk inriktning.
Synen väckte uppseende och har återgivits i tidskrifter och traktater på flera håll.
¤¤¤
Så här började synen;"Det var som en karta rullades upp framför mig.
Jag såg den med mina naturliga ögon.På kartan var alla världsdelar med.
Jag lade märke till Europa,Skandinavien och Norge.
Det jag fick se var sådant som skulle hända innan Jesus kommer åter och innan det tredje världskriget bryter ut."
Pröva själv inför Herren äktheten i denna profetiska syn min broder. Mvh/nils

Svara -   - 14/4-18 17:34 -


nils

Svar till JL.

Emanuel Minos säger att han blev inbjuden till en gudstjänst i Etnedals kyrka i Valdres,Norge.år 1964.

Efter gudstjänsten kom en äldre kvinna fram och ville berätta en syn hon haft om framtiden.Hon sa att hon var över 90 år gammal.
Hon bad mig skriva ned det hon berättade,och föra det vidare på möten.
Hemma i Oslo läste jag igenom det och reagerade undrande.
Det verkade alltför extremt och radikalt.
Jag lade anteckningarna i en byrålåda och där blev det liggande i flera år.
¤¤¤
Men 1993 när jag städade lådan,föll ett gulnat ark ut;det var kvinnans syn.
Nu var min reaktion snarast förundrad!
Mycket av det hon sagt hade gått i uppfyllelse.
Därför började jag läsa upp det på möten med profetisk inriktning.
Synen väckte uppseende och har återgivits i tidskrifter och traktater på flera håll.
¤¤¤
Så här började synen;"Det var som en karta rullades upp framför mig.
Jag såg den med mina naturliga ögon.På kartan var alla världsdelar med.
Jag lade märke till Europa,Skandinavien och Norge.
Det jag fick se var sådant som skulle hända innan Jesus kommer åter och innan det tredje världskriget bryter ut."
Pröva själv inför Herren äktheten i denna profetiska syn min broder. Mvh/nils

Svara -   - 14/4-18 17:34 -


JL

Återigen, jag har prövat den äktheten och jag har funnit den till att vara globalistskräp.

Tur att människor i länder som Polen inte går på sådant.

Svara -   - 14/4-18 19:59 -


Mikael W

Guds välsignelse till våra Kristna bröder Trump och Putin

Svara -   - 14/4-18 21:40 -


Conny W.

Svar till nils.

Guds frid käre broder, Jag också fick för nåt år sedan se i en inre syn, klart och tydligt

ordet: KRIG.

Svara -   - 15/4-18 13:37 -


Elin

Hur som helst, ingen skadad eller dödad av attacken. Men visst kan detta vara en eskalering av Syrenkriget. Glöm inte att Herren har allt i sin hand, Han regerar över hela jorden. Vänder ett land ryggen till Honom kan man inte vänta sig solskensdagar. Jag tror att Macron kommer att ta mycket plats i världspolitiken framöver.

Svara -   - 15/4-18 18:12 -


Jonatan Pandaciuc

Jag har också tänkt på om nervgift attacken kanske är den " obetydliga konflikten, som inte tar slut, utan tilltar och breder ut sig " ? Intressant att det finns flera som kopplar den delen av profetian till nervgift attacken.

Svara -   - 16/4-18 00:05 -


TORSTEN EDELSTAM

Svar till Nisse .

Det kommer snart.

Svara -   - 16/4-18 00:39 -


Fredrik Fregoran Göransson

Detta är pussel som närmar sig ändstiden tiden får utvisa hur det går med det detta händer saker men vi ska vara medveten att gud och satan är mycket stora och hela universum tittar på jorden

Svara -   - 17/4-18 04:49 -


Anders

Är inte förvånad om Trump får samtala med Nordkoreas diktator och får tillstånd nedrustning. Därmed också med Sveriges hjälp blir nominerad och beviljad Nobels Fredspris ! Allt redan regisserat i minsta detalj. Nordkorea vill helt enkelt kunna förhandla fram mat,teknik, maskiner o moderniteter så dom får det bättre. Tänk om det blir så, vilken popularitet Trump kommer erhålla av omvärlden !

Svara -   - 18/4-18 00:06 -


Rock

Tredje världskriget började den 11 september 2001 då islam attackerade USA.Islamärdet stora hotet mot kristendomen och den västerländska civilisationen.

Svara -   - 22/4-18 17:58 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

13-årig fru.

Bild: Expressen. 

60-åriga muslimen Ahmad som är gift med tolvåriga Sohaila, säger att det är en glädje till män när flickorna är väldigt små. Sohaila var tvungen att gifta sig, annars hade hennes föräldrar dödat henne. Hon vill ta sitt eget liv.

11

Läs allt!


Väntar du på Antikrist?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

12

Läs allt!


AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Läsarmejl av nils 

AI - artificiell intelligens

Det som nu sker i rasande fart är AI, artificiell intelligence, (konstgjord intelligens), och man har redan utvecklat talande och tänkande robotar. Skriver ej detta för att skrämma, utan för att vi må Inse hur Långt den för 2000 år sedan i Bibeln förutsagda tekniska utvecklingen har gått, så vi rätt kan tyda tiden!

19

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


FN:s förrädiska pakt godkändes igår

FN:s migrationsavtal möjliggör fri invandring

Bild: Fria tider. 

Igår godkändes migrationspakten  i FN som i princip öppnar ländernas gränser för fri invandring. Men eftersom Nobelfesten rådde i går så försvann det historiskt allvarliga FN-avtalet i mediernas brus.

41

Läs allt!


En vision om den sista frukten av kunskapens träd

Kunskapens träd

Läsarmejl av nils

Detta kan låta dystert, men detta är det starkaste Nutida Tidstecknet vi läser om i Visionen här och i Bibeln, och måste få oss att rätt kunna Tyda Tiden!

11

Läs allt!


Korsfäst, korsfäst honom!

Korset försonar människan och Gud

Läsarmejl av David B Utan tvekan kommer folkhopar att ropa: Korsfäst, korsfäst!, mot Jesu efterföljare och det Jesus står för. De kommer så förlora sitt förstånd att de inte inser att de skjuter sig själva i foten.

11

Läs allt!


70 nationer är inbjudna till invigning av altaret till det tredje templet

70 nationer är inbjudna till invigelse av altaret till det tredje templet

Av Mikael Walfridsson Den senaste nyheten som kommer från Israel, handlar om att Sanhedrin, det som i Bibeln beskrivs som ”Stora rådet”, har inbjudit 70 nationer, för att deltaga i invigningen av själva altaret som nu är klart för det tredje templet.

6

Läs allt!


Islam sprider ut sig med hjälp av Svenska kyrkan

Christer Åberg går igenom en del dagsaktuella nyheter. Det är ingen tvekan att vi lever i den sista tiden då man tar del av dessa nyheter.

43

Läs allt!


Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Av Holger Nilsson 

Insändare i Hallmedia om firandet av världens Frälsare

Allt grundas på en enda person – Jesus, världens frälsare föddes i Bethlehem.     Denna insändare har varit publicerad i några av Hallmedias tidningar.

5

Läs allt!


Domedagsmänniskor

Av Holger Nilsson 

Domedagsmänniskor

Med ovanstående uttryck skulle man kunna kalla alla dessa som tror att undergången är nära och att man tar konsekvenserna av det.

32

Läs allt!


De tre himlarna i Bibeln

De tre himlarna i Bibeln

I bibelns första vers står det i grundtexten att Gud skapade himlarna och jorden. Gud skapade alltså flera himlar.

1

Läs allt!


Bevis: Koranen skrevs före Muhammed blev född

Världens äldsta koran som finns i Birmingham har daterats till 568-645. Detta betyder att Koranen skrevs före Muhammed blev född.

8

Läs allt!


Bjud in Jesus i ditt hjärta

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

3

Läs allt!


Den sista generationens vittnesbörd

Av Mikael Walfridsson

Den sista generationens vittnesbörd

Vi är den utvalda skara, som kommer att få se Gudsriket, millenniet, bli fysiskt upprättat, med Jesus sittandes på sin rättmätiga tron i Jerusalem.

19

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Sverige kontantfritt inom tre till fem år - Bibelns profetia uppfylls

kontantfritt

"Sverige kommer troligen bli 'kontantfritt' inom tre till fem år", sade vice riksbankschefen Cecilia Skingsley vid en bankkonferens i London.

24

Läs allt!


Under vilken lag lever du och jag?

Läsarmejl av nils 

Lagen

Rom.8:1-2, säger: "Så finnes nu ingen fördömelse för dem som är i Kristus Jesus. Ty Livets andes Lag har i Kristus Jesus gjort mig Fri från Syndens och Dödens Lag."

1

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Jesus har kommit och skall komma igen

Advent

Vi väntar på Jesus andra ankomst, inte den första. Och den här ankomsten kommer inte att dröja så länge till. Men då Jesus kommer tillbaka till jorden kommer han ha med sig någonting som han inte hade den första gången som han kom. Vet du vad det kan vara för någonting?

2

Läs allt!


Jesus kommer - är du frälst?

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, fredag 14 december 2018 kl. 09:34

Jesus söker: Sten Sixten!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Dagen då Jesus visar fram sin brud

Av Mikael Walfridsson 

Dagen då Jesus visar fram sin brud

Vid avslutningen av de 7 dagarna, så kommer brudgummen att ta ut sin brud från brudkammaren och visa fram henne, nu utan slöja så alla kan se vem hans brud är. Kristus kommer på samma sätt vid slutet av vedermödan att visa fram sin brud vid hans synliga återkomst, så att alla kan se vem hans brud är.

2

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer

JL: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

AnnMarie: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Kaj : ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Mikael: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Roger T. W.: Väntar du på Antikrist?

Bengt: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Mikael: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Jessica: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

David Ström: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Nils: AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Andreas: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Niklas Jönsson: Väntar du på Antikrist?

Niklas Jönsson: Väntar du på Antikrist?

Bertil Rosenius: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Steven: Väntar du på Antikrist?

Nils: AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan


En gång frälst, alltid frälst?

Läsarmejl av nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez fick av Herren se hur felaktig denna lära är.

52

Läs allt!


Musikfest i Advent med Lindbergarna - Del 1

Lindbergarna, Nenne Lindberg, Bosse & Anita, Thomas & Anita Granath, Rolle Pettersson, Siwert Lindberg, Martin Lindberg, Benny Jonsson, Stefan Lindberg, Lars-Uno "Bolmsö" Åkesson.

0

Läs allt!


Rysslands spel med krig som insats

Av Holger Nilsson 

Rysslands spel med krig som insats

Ryssland under Putin förnekar sig inte – vi kan räkna med nya provokationer – även i Östersjöområdet.

36

Läs allt!


Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Jordbävning i Alaska - Jesus profetior går i uppfyllelse

Bild: Expressen. 

Alaska har drabbats av två mycket kraftiga jordskalv. Går väl när den har utlyst katastrof beredskap. Jesus tala om stora jordbävningar skall ske. Låt oss be för då drabbade.

12

Läs allt!


Profetia om uppryckandet och den stora vedermödan

Raket

Bibeln profeterar om att en gång ska uppryckandet ske och de frälsta gå in i kamrarna medan vedermödan pågår på jorden.

3

Läs allt!


Jesus är inget fake news

Ett aktuellt livebudskap med Christer Åberg. Han talar och spelar om Jesus och berättar hur man blir frälst!

0

Läs allt!


Bilderbergarnas mål avslöjat av David Rockefeller

Det verkar som att Annie Lööf följde instruktioner som hon fått från Bilderbergarna då hon splittrade  Alliansen för att inte bli beroende av Sverigedemokraterna. 

38

Läs allt!


Hon är förlovad med en ljuskrona

Amanda, 34, är förlovad med sin ljuskrona

Bild: Expressen. 

Amanda Liberty är förlovad med en ljuskrona som hon ”älskar att pussas och mysa med”.

17

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Forskare vill prata med utomjordingar

Stjärnhimlen

Hela universum består av ett par hundra miljarder galaxer. I vår galax Vintergatan finns hundratals miljarder stjärnor. Men var är utomjordingarna då?

20

Läs allt!


Sista tidens tidslinje

En enkel illustration av Christer Åberg med en tydlig tidslinje vad som kommer att ske i den sista tiden.

14

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 223 325 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 055 bloggartiklar, 92 252 kommentarer och 60 471 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp