504 online! | Sidvisningar idag: 44 583 | Igår: 189 365 |

www.apg29.nu

Är nervgiftattacken begynnelsen till 3:e världskriget?

Läsarmejl av nils

Det som fångar mitt intresse är nervgiftattacken av dubbelagenten och hans dotter i Salisbury, som blivit till en global konflikt mellan Ryssland och Västvärlden. Läser ur boken av Emanuel Minos om hur kvinnan från Valdres, Norge fick se hur det 3:e Världskriget börjar.

Först sade hon att efter invandringen från fattiga länder sker: 

Det är det vi nu ser ske, men på ett "fint och politiskt korrekt sätt!" Herren sade vidare: 

"Då är måttet för våra synder fullt. Kriget bryter ut. "

"Först som en Liten konflikt, en Obetydlig konflikt. Men den tar Inte slut. "

"Den tilltar och breder ut sig. Till slut eskalerar den till ett Stort Krig. "

¤¤¤

Kan det vara denna giftattack som är den "obetydliga" konflikten, som inte tar slut, utan tilltar och breder ut sig? Den har blivit till en global konflikt mellan Öst och Väst, och har nu fått ytterligare bränsle genom Kemvapenattacken i Syrien! Den hårda hotfulla retoriken mellan Västvärlden och Ryssland m. Fl länder i : M-östern, där den militära Konfrontationen nu syns Oundviklig kanske blir Profetians uppfyllelse?

¤¤¤ 

"Mot slutet av det stora kriget används fruktansvärda vapen, bland annat Atomvapen. Luften, jorden och vattnet förgiftas och fördärvas. Folk från industriländerna i Amerika, Europa, Australien, Japan och andra liknande områden måste fly. att fly. "

Men de blir ej så villigt mottagna, liksom de själva ej blivit det, "avslutar Profetian.

"Börjar folk tycka illa om dem och blir hårda mot dem. "


nils

Läsarmejl

--- 

OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg fredag 13 april 2018 16:53 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


28 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Lena Henricson

Då hämtar väl JESUS hem oss,innan det värsta bryter ut! Låt oss leva nära HONOM och tjäna honom!

Svara -   - 13/4-18 18:02 -


nils

Beklagar att den mening föll bort,där den 90-åriga kvinnan beskriver invandringen från fattiga länder och säger;"Och folk börjar tycka illa om dem och blir hårda mot dem."

¤¤¤
Trovärdigheten ligger i att allt hon tidigare förutsade,har redan gått i Uppfyllelse sedan 1964 när E.Minos fick skriva ned detta,men först 1993 återfann budskapet i en byrålåda.
Kvinnan sade;"Ett avfall utan motstycke från äkta kristendom,och en slags Lyckoförkunnelse i stället för budskap om Synd,Nåd,Lag och evangelium och Bot och bättring."
Sedan talar hon om en stor Moralupplösning,även bland kristna med samborelationer,otrohet i äktenskapen.
Våld och Orenhet blir underhållning,där TV spelar en stor roll med våld.
Allt detta har redan Uppfyllts exakt som hon sade,och E.Minos hade svårt att tro 1964.
¤¤¤
Men hon säger;"Innan det 3-e världskriget utbryter blir det avspänning,en lång fredsperiod mellan stormakterna."
Det har nu dröjt 72 år sedan WW2 slutade,och skulle följas av nedrustning,vilket också har skett i många länder.
"Och vi kommer åter att vara lika Oförberedda som den 9-e April 1940," fortsätter hon,(när Hitler ockuperade Norge.)
"Det 3-e Världskriget börjar på ett sätt,som Ingen har väntat sig,och från ett helt Oväntat håll,"säger hon.
¤¤¤
Det som kommer att ske är enligt Guds vilja och goda avsikt,då Herren har den Mognade skörden i sina tankar.
Tror att Herren då sänder en stor men Kort skördetid innan Uppryckelsen,och genom Nöden som blir kommer många in i Nåden!
Må vi förbereda oss i Bön och Guds Ord att vara redo, både för Skörden och Uppryckelsen, om än genom ett kommande krig! Mvh/nils

Svara -   - 13/4-18 19:16 -


Lena Henricson

Tack Nils för att du nytt påminner om den här profetian,som ju är så aktuell och trovärdig! Ja, låt oss vara redo! Må JESUS hjälpa oss! 🙏

Svara -   - 13/4-18 20:46 -


Nisse

Tredje världskriget? Sånt har svenskarna inte tid med! Här är vi fullt upptagna med pajkastningen i svenska akademien.

Svara -   - 13/4-18 21:07 -


Mikael

I Sverige kan inget hända,här är allt gott och lugnt o inga krig.Och nu är det ju dessutom vår.Kriga kan dom andra länderna hålla på med.Dessutom behöver vi ingen Gud när vi har det så bra här.

Svara -   - 13/4-18 22:59 -


David Ström

Inte sedan NATOS övning Able ArCher har det varit så spänt mellan de militära stormakterna. Ska Syriens huvudstad bli grus och aska.

Svara -   - 13/4-18 23:53 -


Niklas Molin

CA

https://www.biblegateway.com/passage/?search=Isaiah+17%3A1&;version=SFB15

Svara -   - 14/4-18 02:50 -


Nisse

Nu har det börjat i Syrien.

Svara -   - 14/4-18 04:49 -


Calle

Tror inte för en sekund att Assads regim eller Ryssland ligger bakom kemattacken senast i Syrien, Assad har med hjälp av Ryssland vunnit över ISIS och de övriga rebellgrupperna kommer att besegras och Assad vinna sitt inbördeskrig. Varför skulle han i detta skede utföra en kemattack på civila? när han vet att världsopinionen vänds emot honom? allt talar för att det är en sk Fals flag för att USA med västlandet skall kunna eskalera kriget och så småningom gå in med trupp för att störta Assad som de gjorde med Sadam Hussein i Irak. Sen återstår att se om Ryssland drar sig undan eller om de på Assads sida går emot USA och Nato, då har vi 3 världskriget.

Calle

Svara -   - 14/4-18 07:47 -


nils

Svar till Calle.

Kan ligga en sanning i det du skriver.Men det allvarliga är den Upptrappning av misstro och anklagelser som sker,vilket visar att det Andliga klimatet i Världen nu börjar nå en Fryspunkt.

Och profetian som hittills varit så korrekt,säger att också detta kommer att ske.
Det är det Andliga Klimatet vi måste tolka och tyda,för att kunna Tyda tiden!

Svara -   - 14/4-18 08:41 -


nils

Svar till Calle.

Kan ligga en sanning i det du skriver.Men det allvarliga är den Upptrappning av misstro och anklagelser som sker,vilket visar att det Andliga klimatet i Världen nu börjar nå en Fryspunkt.

Och profetian som hittills varit så korrekt,säger att också detta kommer att ske.
Det är det Andliga Klimatet vi måste tolka och tyda,för att kunna Tyda tiden!

Svara -   - 14/4-18 08:41 -


Tom

Det känns i lilltån att folk förtalar,baktalar å hatar varandra. Den mörka sidan vill ha en konflikt! Lögnen och tungan startar alla krig inte svärdet

Senaste årens mobbande av ryssland är ett sätt att sätta kroken i björnen, till slut smäller det!

Krig startas för lätt, har alla sidor hörts i kemikalieattacken? Var det ens en attack eller nåt prefabricerat av agenter?

Skripalattacken, är det helt klart att putin ligger bakom?

Risken är stor att vågen slår över till nackdel för usa/nato om syrienkonflikten eskaleras

Svara -   - 14/4-18 09:14 -


Mikael W

God bless America !

Svara -   - 14/4-18 09:18 -


Tomas N

Trump och May har kringått laglig praxis gentemot sina nationer för att göra den här attacken. Dessutom ett antal väl formulerade "nästan" bevis på Assads inblandning i kemiska attentatet från 7/4 . Men inga konkreta och hållbara bevis.

Det luktar inte rent och parallellerna till tidigare övertramp i krig vi minns,men förtränger är många.

Att stå med profetiornas facit och säga att Guds hand är med i detta vill inte jag göra.

Det är strategi,geopolitik och mänsklig ondska mera än något annat tyvärr

Svara -   - 14/4-18 09:28 -


JL

Man kan notera att Trump sa att han skulle dra sig ur Syrien för ett par veckor sedan, därefter kom attacken. Någon vill alltså att det blir krig och jag gissar på islamistiska krafter. Hamnar Nato och Ryssland i krig, är hela den kristna världen död. Så det passar islam väl.

Svara -   - 14/4-18 10:04 -


Tomas N

Svar till JL.

Det är nog värt att gräva djupare i Trumps och USA,s agerande och hur Trump svängt 180 grader från sin retorik från presidentkampanjen gällande USA s roll i mellanöstern.
Det finns många krigshökar i USA,s ledning t ex Nikki Haley.
De neokonservativa har haft ögonen på Syrien sedan 2001 och tidigare och planerar något liknande för Syrien som hände Irak och Libyen.
Assad måste bort har varit som ett mantra länge. Och väst som har gjort"demokrati" till sin religion ser på hur militär erövring sker i detta namn utan att riktigt förstå eller ens reflektera över svårigheterna i att regera över regioner med annan kultur och etniska och kulturella grupper med sina egna agendor och önskningar.
Men innan interventions så fungerade både Irak ,Libyen och t o m Afghanistan ganska bra om än med vissa etniska gruppers separatism,något som finns över hela världen och som inte finns någon enkel lösning på.
Islamism och Jihadism har växt och grott och väckts till liv från en slumrande tillvarå genom USA,s imperiialistiska aktioner. Irak och Lybyen liksom Iran(pre.Khomeini) var muslimska länder med en tydlig sekulär riktning,men nu har allt detta vänt.
Jag skulle säga att det finns arkitekter med en cynisk agenda bakom detta. Arbetsnamnet är nya världsordningen och vi är på vägg dit och mitt i skeenden. Det slutar inte väl och jag tror det hjälper att läsa på lite så vi vet vad vi har för agendor och skeenden att förvänta oss.
Islam är ett problem,men jag skulle för en gångs skull göra liknelsen med nazism under Hitler. En rörelse som används för att skapa kaos,skräck och att flytta på människor i stor skala och skapa kaos. Ur kaoset vill man sedan skapa en ny ordning,den ordning som man planerat sedan länge och där antikrist kommer kliva fram fullt ut

Svara -   - 14/4-18 12:20 -


nils

Det började nu en morgon när min svägerska och hennes dotter i gemensam bön upplevde Herren talade om Krig!
Även min hustru har ett flertal gånger fått ordet Krig,från Herren.
Det som då tog tag i mig,var när jag då fann boken av E.Minos och åter läste profetian från 1964 av den 90-åriga kvinnan fra Norge..
Jag insåg då att vi måste vara i detta skeende just Nu,genom det stora genomslag vi sett som giftattacken i Salisbury fått,trots dess obetydlighet globalt.
Vi är då i nedräkningen mot Slutet i den beskrivning Herren har givit oss där!!
Profetians trovärdighet går Ej att betvivla när Allt det Herren visade kvinnan,Hittills gått i Bokstavlig Uppfyllelse!
Jag tror att Nu har den "obetydliga,lilla" konflikten börjat som blir till ett stort Krig!!
Må vi troende Vakna Upp ur sömnen,till Nykterhet och rätt tolka Tiden och det Andliga skeendet inför Herrens återkomst!! Mvh/nils

Svara -   - 14/4-18 15:24 -


nils

Svar till JL.

Emanuel Minos säger att han blev inbjuden till en gudstjänst i Etnedals kyrka i Valdres,Norge.år 1964.

Efter gudstjänsten kom en äldre kvinna fram och ville berätta en syn hon haft om framtiden.Hon sa att hon var över 90 år gammal.
Hon bad mig skriva ned det hon berättade,och föra det vidare på möten.
Hemma i Oslo läste jag igenom det och reagerade undrande.
Det verkade alltför extremt och radikalt.
Jag lade anteckningarna i en byrålåda och där blev det liggande i flera år.
¤¤¤
Men 1993 när jag städade lådan,föll ett gulnat ark ut;det var kvinnans syn.
Nu var min reaktion snarast förundrad!
Mycket av det hon sagt hade gått i uppfyllelse.
Därför började jag läsa upp det på möten med profetisk inriktning.
Synen väckte uppseende och har återgivits i tidskrifter och traktater på flera håll.
¤¤¤
Så här började synen;"Det var som en karta rullades upp framför mig.
Jag såg den med mina naturliga ögon.På kartan var alla världsdelar med.
Jag lade märke till Europa,Skandinavien och Norge.
Det jag fick se var sådant som skulle hända innan Jesus kommer åter och innan det tredje världskriget bryter ut."
Pröva själv inför Herren äktheten i denna profetiska syn min broder. Mvh/nils

Svara -   - 14/4-18 17:34 -


nils

Svar till JL.

Emanuel Minos säger att han blev inbjuden till en gudstjänst i Etnedals kyrka i Valdres,Norge.år 1964.

Efter gudstjänsten kom en äldre kvinna fram och ville berätta en syn hon haft om framtiden.Hon sa att hon var över 90 år gammal.
Hon bad mig skriva ned det hon berättade,och föra det vidare på möten.
Hemma i Oslo läste jag igenom det och reagerade undrande.
Det verkade alltför extremt och radikalt.
Jag lade anteckningarna i en byrålåda och där blev det liggande i flera år.
¤¤¤
Men 1993 när jag städade lådan,föll ett gulnat ark ut;det var kvinnans syn.
Nu var min reaktion snarast förundrad!
Mycket av det hon sagt hade gått i uppfyllelse.
Därför började jag läsa upp det på möten med profetisk inriktning.
Synen väckte uppseende och har återgivits i tidskrifter och traktater på flera håll.
¤¤¤
Så här började synen;"Det var som en karta rullades upp framför mig.
Jag såg den med mina naturliga ögon.På kartan var alla världsdelar med.
Jag lade märke till Europa,Skandinavien och Norge.
Det jag fick se var sådant som skulle hända innan Jesus kommer åter och innan det tredje världskriget bryter ut."
Pröva själv inför Herren äktheten i denna profetiska syn min broder. Mvh/nils

Svara -   - 14/4-18 17:34 -


JL

Återigen, jag har prövat den äktheten och jag har funnit den till att vara globalistskräp.

Tur att människor i länder som Polen inte går på sådant.

Svara -   - 14/4-18 19:59 -


Mikael W

Guds välsignelse till våra Kristna bröder Trump och Putin

Svara -   - 14/4-18 21:40 -


Conny W.

Svar till nils.

Guds frid käre broder, Jag också fick för nåt år sedan se i en inre syn, klart och tydligt

ordet: KRIG.

Svara -   - 15/4-18 13:37 -


Elin

Hur som helst, ingen skadad eller dödad av attacken. Men visst kan detta vara en eskalering av Syrenkriget. Glöm inte att Herren har allt i sin hand, Han regerar över hela jorden. Vänder ett land ryggen till Honom kan man inte vänta sig solskensdagar. Jag tror att Macron kommer att ta mycket plats i världspolitiken framöver.

Svara -   - 15/4-18 18:12 -


Jonatan Pandaciuc

Jag har också tänkt på om nervgift attacken kanske är den " obetydliga konflikten, som inte tar slut, utan tilltar och breder ut sig " ? Intressant att det finns flera som kopplar den delen av profetian till nervgift attacken.

Svara -   - 16/4-18 00:05 -


TORSTEN EDELSTAM

Svar till Nisse .

Det kommer snart.

Svara -   - 16/4-18 00:39 -


Fredrik Fregoran Göransson

Detta är pussel som närmar sig ändstiden tiden får utvisa hur det går med det detta händer saker men vi ska vara medveten att gud och satan är mycket stora och hela universum tittar på jorden

Svara -   - 17/4-18 04:49 -


Anders

Är inte förvånad om Trump får samtala med Nordkoreas diktator och får tillstånd nedrustning. Därmed också med Sveriges hjälp blir nominerad och beviljad Nobels Fredspris ! Allt redan regisserat i minsta detalj. Nordkorea vill helt enkelt kunna förhandla fram mat,teknik, maskiner o moderniteter så dom får det bättre. Tänk om det blir så, vilken popularitet Trump kommer erhålla av omvärlden !

Svara -   - 18/4-18 00:06 -


Rock

Tredje världskriget började den 11 september 2001 då islam attackerade USA.Islamärdet stora hotet mot kristendomen och den västerländska civilisationen.

Svara -   - 22/4-18 17:58 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Äktenskapligt samliv

Äktenskapligt samliv

Men om de inte kan leva avhållsamt skall de gifta sig, eftersom det är bättre att gifta sig än att vara upptänd av begär.

0

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

3

Läs allt!


Den oönskade - del tolv

Christer Åberg med en bondkatt

Läs den chockerande fortsättningen av min följetong Den oönskade. I det här avsnittet blir jag både skjuten, beskjuten och knivhuggen.

8

Läs allt!


Donald Trump är utan tvekan använd av Gud

Donald Trump använd av Gud

Bild: samnytt.se 

Trump har ökat andelen flyktingar till USA med kristen bakgrund till 71 procent 2018 jämfört med under 50 procent 2016.  

5

Läs allt!


Det är obibliskt att be för världens nationer i Jerusalem

Det är obibliskt att be för världens nationer i Israel

Bild: Världen idag. 

4000 böneledare har samlats i Jerusalem i Israel för att be för världens nationer. Det låter bra, men det är bara ett krux: Det är helt obibliskt!

26

Läs allt!


Förbjud genus!

Genus borde förbjudas! Det förstör våra barn och ungdomar! Människor behöver Jesus så att de blir räddade från en sådan här förvirring och förförelse.

5

Läs allt!


Live! Sex

Christer Åberg talar om sex, relationer och äktenskap!

3

Läs allt!


Boknyhet: Han & hon - Livsviktig relation

Boknyhet - Han & Hon - Livsviktig relation av Holger Nilsson

0

Läs allt!


Den oönskade - del elva

Christer Åberg - Den oönskade

Min följetong om min barndom då jag växte upp i ett fosterhem. Jag har nu bytt namn på berättelsen till "Den oönskade". Del elva. Den här delen handlar om den dramatiska händelsen då min fosterfar hamnade på sjukhus.

8

Läs allt!


Befriad från tre demoner

Livesändning med Christer Åberg från Apg29.nu!

1

Läs allt!


Barack Obama: Vi behöver inte en Frälsare eller Messias

I den här chockerande videon säger USA:s förre president Barack Obama att vi inte behöver en Frälsare eller Messias utan bara hederliga hårt arbetande människor.

26

Läs allt!


Muslimskt hat mot kristna stort och växande problem

Det muslimska hatet mot kristna ökar i hela världen. I muslimskt dominerande länder förföljs, fördrivs och mördas många kristna. 

27

Läs allt!


Uppryckandet är inget återsamlande

Uppryckande

Ju mer jag sätter mig in i uppryckandet, ju mer tydligare och klarare blir det. Vi ska inte krångla till det med massa logiskt mänskligt tänkande för att försöka få ihop det. För det är då vi får konstiga förvirrande och motsägande läror. 

6

Läs allt!


Världskriget i Syrien

Krig

Man brukar tala om det tredje världskriget, men det kanske var Kuvaitkriget då USA tillsammans med många länder anföll Irak. Efter det har det varit andra krig så vilket nummer som världskriget i Syrien har vet jag inte. Är det fjärde eller rentav det femte?

1

Läs allt!


Två slags uppryckande

I det här korta videoklippet talar jag om att det finns två slags uppryckande.

3

Läs allt!


Min barndom jag aldrig haft - Stulna år del tio

Christian Åberg barn

Mina fosterföräldrars gård låg två mil från Ljungby mot Halmstad i Annerstad. Det låg lite små byar runt omkring. Skeen, Skäckarp, Stackarp och Torpa där vi gick i skola. 

7

Läs allt!


Annons


Radikal kristen tro kostar förföljelse

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Radikal kristen tro kostar förföljelse

Uttalar min djupa respekt för kristna som på grund av sin tro blir förföljda. I vissa länder, kulturer, traditioner och sammanhang är förföljelsen mot kristna fruktansvärd. 

58

Läs allt!


Sju viktiga fakta om livet

Läsarmejl av nils 

7 viktiga fakta om livet

Sex, ja sju viktiga fakta om livet! 

7

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 38, lördag 22 september 2018 kl. 07:54

Jesus söker: Maurits, Moritz!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Live! Unikt erbjudande: Den längsta natten

Unikt Erbjudande! Köp den mycket berörande boken "Den längsta natten" av Christer Åberg. 1 bok: 150 kr. Två böcker för 300 kr och få en på köpet! Fraktfritt! Passa på medan det här erbjudandet står kvar. Swisha in betalningen och din adress på 070-935 66. Du kan även betala via bankkonto: 8150-5, 934 343 720-9.

0

Läs allt!


Senaste kommentarer


”Gud, varför gav du mig en sån snygg fru?”

Adam och Eva

En historia om en man som ställer frågor till Gud om sin fru.

7

Läs allt!


Är du en profet?

Jag efterlyser pro9feter

Jag efterlyser profeter som har ett ord till Sveriges församling och folk i dag! Är det du?

294

Läs allt!


Du måste födas på nytt

Född på nytt

"Var inte förvånad över att jag sade att ni måste födas på nytt." Joh 3:7.

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

9

Läs allt!


Har den röda kvigan hittats i Israel?

Av Holger Nilsson 

Har den röda kvigan hittats i Israel?

Har den röda kvigan hittats? Det är en fråga som nu spänt väntar på att få sitt svar.

20

Läs allt!


Den längsta natten - Apg29 med Christer Åberg

Christer Åberg läser ur sin bok Den längsta natten.

3

Läs allt!


SD-valsedlar stals på europeiska ambassader

Under förtidsröstningen stals Sverigedemokraternas valsedlar från tre ambassader i Europa.

10

Läs allt!


Partiledarna har störtat på en öde ö

En satir-video som illustrerar träffsäkert partiledarnas bråk och maktanspråk just nu!

1

Läs allt!


Riskerade sitt liv för en Bibel

Läsarmejl av nils 

Bibel

Han kunde utstå tortyren och svälten, men kunde inte utstå en dag utan sin Bibel. 

6

Läs allt!


Dalai lama förfalskades i media

Dalai Lama förfalskades i media

Bild: Googles cachade version av GP-artikeln. 

Igår publicerade i flera tidningar en TT-artikel där Dalai lama uppmanade Europas flyktingar att återvända hem. Nu har tidningarna DN och GP raderat artikeln. Istället har de publicerat en ny artikel där Dalai lama framstår som hyllare av EU!

86

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 384 093 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 885 bloggartiklar, 89 586 kommentarer och 58 406 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp