488 online! | Sidvisningar idag: 62 998 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

armamento nuclear de Putin: Você não conseguiu parar a Rússia

armamento nuclear de Putin: Você não conseguiu parar a Rússia

Imagem: Aftonbladet. 

- Você não conseguiu parar a Rússia, disse o presidente russo, Vladimir Putin, quando ele declarou que a Rússia está a desenvolver novas armas nucleares que são impossíveis de parar.

- Eu quero dizer a todos aqueles envolvidos na corrida aos armamentos nos últimos 15 anos, que tentaram conquistar a Rússia, que introduziu as sanções ilegais, a fim de prevenir o desenvolvimento da nossa nação: tudo o que você queria manter sua política já ocorreu. Você não conseguiu parar a Rússia, lemos em Aftonbladet que o presidente russo Validimir Putin disse que ele informado sobre novas armas nucleares da Rússia.

com segurança

A única coisa que posso dizer sobre isso é que estamos vivendo nos últimos dias e nós temos que ter tudo pronto com Jesus Cristo. Acontece rápido agora com o desenvolvimento do mundo. Tempo depois caracteres de caracteres tempo cumpridos. E aqueles que já têm uppfylts ser reforçado.

A qualquer momento Jesus pode baixar sua congregação - a sua noiva comprado - aqueles trtor ele. você recebeu Jesus?


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 1 March 2018 17:38 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


18 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Rolf

Låter som skrämselpropaganda från Putin. Ungefär lika omoget som Nordkoreas ledare när han hotar med sin arsenal. Skyddsmisillerna i USA klarar säkert av det. Säkert har redan USA information nog om detta system Putin hotar med. Spionverksamheten är inte utdöd.

Hotet riktar sig säkert även i första hand mot USA likt Nordkoreas hot då och då. Kärnvapenkapprustningen har börjat igen efter att ha varit lugnare efter Sovjets fall. Kalla Kriget kanske är på väg igen och osäkerheten i omvärlden ökar igen.

Det är bara att hoppas att dessa onda dumheter åter igen stoppas. Vår värld börjar bli otrygg igen. Det onda tar åter ett steg framåt men säkert segrar åter det goda. Tolkar det som Satans med anhangs kamp mot Gud och hans änglar om människans vilja och valmöjligheter.

Svara -   - 1/3-18 18:04 -


P. Harmakos

Jag ber till Herren att detta nukleära dårskap någon gång ska få ett slut. Stormakterna behöver JESUS.

Svara -   - 1/3-18 18:32 -


JL

Man skall inte läsa aftonbladet, tror nog att bagdad bob är mer pålitlig.

Svara -   - 1/3-18 20:46 -


JL

I övrigt är Rysslands GDP typ 1 trillion på försvar. Usa 19 trillioner och EU kanske 15 trillioner. Bara så ni fattar att Ryssland inte kommer att anfalla konventionellt. Bara Sydkorea lägger mer pengar på militären än Ryssland.

Svara -   - 1/3-18 23:11 -


David Ström

Rysslands interkontinentala missiler ser ut som en komet från rymden om man ser dem på himlen. De har hela tiden svarat med tekniksprång när de känner sig hotade. Vårt försvar vill ha tio miljarder mer hör man på radion. Men vad hjälper mer pengar när det är utrikespolitiken som är problemet? Låter vi Nato öva på svensk mark så har vi valt sida, så att säga. Vad svenska försvaret har att ta ställning till är ju skillnaden mellan taktiska mål och strategiska mål. Om en storskalig Natoövning i Baltic sea Östersjön får varningsklockorna att ringa i Ryssland likt det som hände i november 1983 under övningen Able Archer och Rysslands militära ledning bestämmer sig för att det ryska folket inte ska förintas utan vedergällning likt WW2 då 27 miljoner ryssar dog så kan de komma att anfalla först. Nu ingår förmodligen Sverige i den militära strategin med redan i förhand planerade scenarion. Nu vet ju naturligtvis ryssarna att vi spelat under bordet med västmakternas säkerhetstjänster hela tiden, men sedan Carl Bildt ville ha in storbankerna i Baltikum så har Nato utvidgat mot öst med både tunga stridsvagnar och missilförsvar. Ryssland har inte försökt öka sitt inflytande på samma sätt. Warszawapakten är historia. Men deras kärnvapen har en styrka likt Guds finger och kan förgöra ett helt land med en enda lansering, uppskjutning. Visst kan vi oroa oss över Ryssland. Men de startade inget världskrig och de har heller inte använt kärnvapen för att utplåna hela städer med civila människor. Förresten så stödjer Vladimir Putin den Ryska kyrkan, medan det finns ledande socialdemokrater som hatar kristendomen i vårt land. Putin är en cool kille. Tror det var en händelse 2013. Väst stängde ner ryssars möjlighet att använda svish och Ryssar som var på semester i Europa fick plötsligt inte tillgång till sina bankkonton. Hur de kunde ta sig hem vet jag inte. En ovänlig handling tyckt Putin. Det var också en ovänlig handling då USA skickade hem ett antal ryska ambassadtjänstemän under pågående Jul helg. Putin svarade naturligtvis, men lät de amerikanska familjerna fira färdigt julen i lugn och ro först.

Svara -   - 2/3-18 03:43 -


Rune Johansson

Här framgår styrkeförhållandena mellan världens mäktigaste militärförsvar.

http://www.businessinsider.com/the-worlds-most-powerful-militaries-2017-3?r=UK&;IR=T&IR=T

Svara -   - 2/3-18 11:45 -


Kalle

Svar till Rolf.

Var inte så snabb att skylla detta på Ryssland. Det Putin gör är ett svar på USAs aggressioner. Gå inte på det media matar oss med. Jag säger inte att Ryssland gör allt korrekt, men det är USA som beter sig värst och som tvingar Ryssland att rusta.

Svara -   - 2/3-18 12:02 -


Rune Johansson

Självklart skall även denna statistik var med.

https://fas.org/wp-content/uploads/2014/05/Inventories2017-3.jpg

Svara -   - 2/3-18 12:09 -


Bertil Rosenius

Svar till Kalle.

Och som grund för USA agerande ligger kanske att behöver hålla igång sin militär industri. Det känns som allt i USA kretsar runt militärindustrin. Så de är nog i grunden ”glada” över kapprustningen.

Svara -   - 2/3-18 13:48 -


Jean

Vi behöver förlita oss endast på vår Jesus som ALLT tillhör !!!

Amen min Herre Jesus !!

Svara -   - 2/3-18 17:13 -


Gerdt Malm

Svar till David Ström.

Jag skriver under på vartenda ord som du har skrivit. Jag behöver inte orda vare sig till höger eller vänster. Jag blir glad över att det finns människor som är vakna och ser hela situationen. Fantastiskt. Även Kalle får en släng av min glädje över vad han har skrivit.Helt underbart.

Svara -   - 2/3-18 18:05 -


Lenny

Var människa bör se att det är ett politiskt spel som pågår! David din analys är till stor del riktig, hela politiken har varit en utmaning för dom sittande i båda lägren.

Låt oss därför inte tillspetsa situationen i vårt närområde, genom att välja bort vår alliansfrihet helt. Sveriges val här är dynamit.

Vad Sverige behöver är besinningsfulla folkvalda som ej i sin blindo låter sej förledas in i fällan. Med ett falskt löfte om beskydd från storebror. För han, kan ej rädda oss väl då kalla fakta föreligger.

Många Varningsklockor har ringt och ringer allt jämnt i denna tid. Vi har ett val i höst, med många viktiga ställningstagande. Detta kan vara det sista om vi ej väljer rätt färdväg. Sverige har många problem att lösa på inrikesplanet.

Jag inser att detta val kräver ett högre ingripande. Det vill säga från vår Gud Fader och Jesus Kristus.

Därför vänner bli med i Sverigebönen, för sist men inte minst bör vi och våra bestämmande bli ledda av Guds Andes kraft.

Hans vägar övergår många gånger vårt förstånd!

Ty Gud Fader och Jesus Kristus besitter den Kraften.

Svara -   - 2/3-18 20:06 -


Daniel

Hej ,, Både Putin och Trump , är duktiga ledare som sätter sitt eget

folk först,, våra politiker däremot ruinerar hela vårt land ,, tömmer bankreserven

och dessutom har de nedrustat så vi har inget försvar att komma med,,

och nu dessutom så tillåter de muslimska bönetorn och snart lämnar de nog

över helt till muslimerna,, :(

nej ,det Sverige vi växte upp i finns inte mer :(

Svara -   - 2/3-18 21:10 -


annonym

Läste ett inlägg om detta i Piteå tidningen av Lars O Nilsson.

Som han hittat på nedanstående källor

Källor , Försvarsmakten, Nato.int, regeringen.se

Nato, Världlandsavtalet och Vintersol

Nato

Nordatlantiska fördragsorganisationen.

Är en militär allians som upprättades och undertecknades 4 april 1949.

Har i dagsläger 29 medlemsländer.

Medlemstaterna är överens om att ömsesidigt försvara varandra mot yttre angrepp.

Ursprungsmedlemmar 1949; Belgien, Danmark, Frankrike, Island, Italien, Kanada, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Portugal, Storbritannien och USA.

Världlandsavtalet

Den informella benämningen på samförståndsavtalet om världlandsstöd som undertecknades mellan Sverige och Nato 4 september 2014.

Syftet med samförståndsavtalet är att säkerställa att Sverige som världland kan lämna ett effektivt stöd för militär verksamhet på svenskt territorium i samband med övning, kriser eller militära operationer i Sverige och i vårt närområde. (Fastän man inte är medlem av Nato.)

Det innebär också att Sverige lättare ska kunna stå som värdland för ömsesidiga överenskomna militära aktiviteter. Exempelvis internationella övningar.

Vintersol

Under 2018 genomförs övningen Vintersol i Kirunafjällen samt Boden med omnejd.

Omkring 1 200 deltagare kommer att öva på civil mark mellan Boden, Harads och Vidsel samt Hedensbasen, Degerberget, Kusträsk skjutfält och Bodens södra skjutfält.

Under Vintersol kommer soldater och fordon att trafikera vägar samt röra sig i terrängen.

Källor; Försvarsmakten, Nato.int, regeringen.se

insändare militärövning nato vintersol

1

Kommentera här!

Läsarkommentarer:

Nu ska USA träna krig under svensk vintersol

i

Svara -   - 2/3-18 21:35 -


Tom

Världen är i den ondes våld.

Usa, ryssland, nordkorea, syrien, irak etc. De är bara spelpjäser i slutspelet.

Globalt kärnvapenkrig och förstörelse av Guds skapelse är djävulens önskemål

Sverige ska fortsätta på sin neutrala bana, går vi med i en militärallians blir det bara värre. Enda alliansen vi bör ingå är alliansen med jesus!

Svara -   - 3/3-18 02:35 -


Anna Ivar

Skillnaden genom åren är att USA är en demokrati. Ryssland en diktatur. Där finns inga verkliga valmöjligheter utan presidentkandidater råkar ut för "olyckor". Att spela religiös är just nu båda stormaktsledarna bra på.

Får ett intryck av av att indoktrineringen i Sverige lyckats väl. Och den fortsätter oavbrutet ser det ut som.

Läser vi Bibeln så ser vi vad som komma skall. Det är då inte politik som gäller utan de eviga himmelska riket som består oavsett vad som händer på jorden.

Jesus är Konungars Konung och Herrarnas Herre för evigt. Honom kan vi lita på. Vända oss bort från det onda och Älska Gud med allt vi är och har. Kung Jesus kommer snart och tar hem de sina.

Svara -   - 4/3-18 11:29 -


Roger T. W.

Det handlar inte främst om kärnvapen, det handlar om tekniska system som andra länder inte har. Ryssland kan känna sig tryggt. Putins tal var överraskande. Så brukar han inte uttrycka sig. Han tycker att en gräns har nåtts. NATO:s nya vapen i Östeuropa kan lika gärna monteras ned. De är värdelösa nu. Vreden i NATO är stor, men den omedelbara krigsrisken har minskat, inte ökat.

Svara -   - 4/3-18 13:08 -


Roger T. W.

Svar till Roger T. W..

Jag är inte speciellt intresserad av vapen, men den som är det kan kolla upp Sarmat, Avangard och Kinzhal. Några av dessa vapen kan lätt ändra läge och är omöjliga att skjuta ned. Ett färdas i hittills omöjlig hög fart.

Ryssland vägrar att rusta ihjäl sig. Vi har ingen kapprustning. Den ryska budgeten prioriteras. Ryssland lärde sig av Sovjetunionens misstag.

Tänk på att Ryssland nu är ett kristet land. Bara i Moskva byggs omkring 60 stora nya kyrkor. Målet är att alla ska ha en kyrka på promenadavstånd. Vi kan vara avundsjuka på ryssarnas kristna hunger. 30000 kyrkor har byggts eller restaurerats. Var inte rädda för Ryssland.

Jag studerar Ryssland och har lärt mig mycket om folksjälen. Det är min plikt att rapportera så gott jag kan för att upplysa mina bröder och systrar i Sverige.

Vi är alla troende, men vi har olika uppgifter. En är elektriker, en sjuksköterska. Jag är en av få som studerar Ryssland och inte utestängs av en språkvägg.

Svara -   - 4/3-18 15:51 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?O indesejado - Parte Treze

olho

Nesta parte vou dizer-lhe, entre outras coisas sobre os acontecimentos chocantes que eu nunca disse a ela o que aconteceu quando eu estava no ensino médio. Tudo é verdade, mas alguns nomes de pessoas foram alterados ou não são nomeados. 

1

Läs allt!


A vida de casado

A vida de casado

Mas se eles não podem viver avhållsamt devem se casar, porque é melhor casar do que abrasar com o desejo.

53

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

13

Läs allt!


O indesejado - Parte Doze

Christer Åberg com um gato da exploração agrícola

Saiba o futuro chocante de minha série A indesejada. Nesta seção, fico tanto tiro, tiro e esfaqueado.

8

Läs allt!


Não é bíblico orar pelas nações do mundo em Jerusalém

Não é bíblico orar pelas nações do mundo em Israel

Image: Mundo hoje. 

4.000 líderes de oração se reuniram em Jerusalém, em Israel para rezar pelas nações do mundo. Parece bom, mas é apenas um senão: É completamente antibíblica!

34

Läs allt!


Barack Obama: Nós não precisamos de um Salvador, ou Messias

Neste vídeo chocante diz o ex-presidente norte-americano Barack Obama que nós não precisamos de um Salvador, ou Messias, mas apenas honestos pessoas que trabalham duro.

26

Läs allt!


Guerra na Síria

guerra

Nós tendemos a falar sobre a Terceira Guerra Mundial, mas foi talvez Kuvaitkriget quando os Estados Unidos, juntamente com muitos países atacaram o Iraque. Depois disso, houve outras guerras, como a Segunda Guerra Mundial que o número na Síria, eu não sei. É a quarta ou mesmo quinta?

1

Läs allt!


Dois tipos de êxtase

Neste pequeno vídeo, eu falo sobre que existem dois tipos de êxtase.

3

Läs allt!


Minha infância que eu nunca tive - Garota, Interrompida cerca de dez

crianças Christian Åberg

Meus pais fazenda Foster colocar dois mil de Ljungby para Halmstad em Annerstad. Houve algumas pequenas vilas ao redor. Skeen, Skäckarp, Stackarp e Torpa onde fomos para a escola. 

7

Läs allt!


fé cristã radical custa perseguição

Leitor de Correio por Sigvard Espada 

fé cristã radical custa perseguição

Pronuncie meu profundo respeito para os cristãos por causa de sua fé são perseguidos. Em alguns países, culturas, tradições e contexto é perseguição dos cristãos com medo. 

58

Läs allt!


Você deve nascer de novo

renascido

"Não se surpreenda que eu disse que você deve nascer de novo." João 3: 7 de

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

25

Läs allt!


O Dalai Lama foi forjada na mídia

O Dalai Lama foi forjada na mídia

Image: versão em cache do Google da GP-artigo. 

Ontem publicado em vários jornais um artigo TT onde o Dalai Lama incitou os refugiados europeus para voltar para casa. Agora, os jornais Dagens Nyheter e GP eliminado artigo. Em vez disso, eles têm publicado um novo artigo no qual o Dalai Lama aparece hyllare da UE!

86

Läs allt!


Não se prenda a briga política

E você será salvo: Não se prenda a sakpolitiskt brigas! irmãos e irmãs cristãos estão brigando uns com os outros. E ficar com raiva se eles votarem para isso e isso e aquilo. Que bobagem é essa? 

67

Läs allt!


Você está constantemente ocupado?

Por Holger Nilsson 

Você está constantemente ocupado?

Algo que é devastador para a vida espiritual é manter sempre sobre a algo.

10

Läs allt!


Mundial Evangelista pode ser portado do Reino Unido por causa dos protestos do Conselho Muçulmano

Mundial Evangelista pode ser portado do Reino Unido por causa dos protestos do Conselho Muçulmano

Imagem: Dia. 

O filho de Billy Graham Franklin Graham pode ser portado do Reino Unido por causa do Conselho Muçulmano do país exige que o governo impediu de falar em uma campanha evangelística cristã.

18

Läs allt!


Annons


Minha infância que eu nunca tive - Garota, Interrompida parte oito

Ingemar Johansson e Christer Åberg

Meu orfanato não era um lar cristão. Claro, meus pais adotivos tinha casado em uma igreja, eles também haviam sido confirmados, mas eles não eram cristãos. 

11

Läs allt!


acontecimentos estranhos na eleição 2018

Comentário por Erik S 

A seleção 2018

Sim, parece não melhor, na verdade. Vários também relataram incidentes de tanto o comitê ea UE. Além de que os boletins de voto estavam faltando em muitos lugares - atrás de pessoas protestaram os pegou - para que os envelopes com cédulas adiar as votações em pilhas, em algum lugar que eles foram jogados no chão.

33

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 11:09

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


A eleição sueco é as eleições mais antidemocráticas como observador eleitoral da missão da OSCE viu

Christer Åberg Eleição 2018 - Imigrantes decidiu escolha

"Em qualquer observação eleitoral eu fui, eu nunca vi uma eleição tão antidemocrática como o sueco. É longe dos padrões europeus."

19

Läs allt!


Senaste kommentarer


eleição sueco é mais ...

Leitor de Correio por Bertil Rosenius 

Segunda-feira, um dia após a eleição, e todos nós temos que dizer que fizemos a nossa escolha - agora. Talvez teremos de fazer em breve uma nova escolha, ou mais tarde, em uma crise de governo regular. Situação da política sueca é maximamente incerto!

2

Läs allt!


Quem são os verdadeiros vencedores das eleições?

Leitor de Correio por Nils

Quando finalmente escolha depois de todos os debates e noite eleição acabou, ea febre eleições resolve continuar a batalha pelo poder. Em última análise, é o que é tudo sobre, que terá o poder de governar o reino da Suécia? 

67

Läs allt!


Adolf Hitler assinar o meu canal de Youtube

Adolf Hitler assinar o meu Youtube Canal

Youtube Canal Apg29.nu agora tem 957 assinantes e, mais recentemente, Adolf Hitler começou a se inscrever!Assine você também:  Youtube canal Apg29.Nu

6

Läs allt!


Minha infância que eu nunca tive - Garota, Interrompida parte sete

Christer Åberg na cor

O rapaz ao lado Tony não era um bom filho. No início de nossa infância, ele começou a intimidar e empurrar-me para baixo. Sim, ele foi declarado o assédio moral, e não apenas os chamados irritante comum. 

9

Läs allt!


análise a eleição de Christer Åberg para as eleições de 9 de setembro de 2018

Christer Åberg - Análise eleição 2018

Agora é só algumas horas deixou quando o fechamento das urnas e os votos sejam contados. Aqui é a análise a eleição de Christer Åberg que foi publicado pela primeira vez em 14:16 09 de setembro de 2018 no site do blog Apg29.nu.

16

Läs allt!


Live! partido noite da eleição com Christer Åberg 20,00-24,00

Esta será uma noite de festa eleição que será único! Vou cantar, tocar e falar sobre Jesus e como ser salvo, rezar para a eleição e para todos os líderes partidários e políticos, ea todos os que votaram e não votaram! AÇÃO! Compartilhe! Compartilhe!

0

Läs allt!


ferramenta do diabo - Margit Sandemo

Por Holger Nilsson 

ferramenta do diabo - Margit Sandemo

Pode parecer difícil escrever que alguém é uma ferramenta do diabo - mas quem quer que seja sobre si mesmo testemunhou a si mesmo que. O nome dela é Margaret Sandemo.

14

Läs allt!


Minha infância que eu nunca tive - Garota, Interrompida parte seis

Christer Åberg

O cão no quintal era uma tortura para mim. Atrás da casa, ele teve sua corda enquanto corria para trás e para frente. E ele latiu para tudo e todos. 

10

Läs allt!


Christer Åberg em KIT

Christer Åberg em kit.se

Imagens de kit.se.

Eu fui entrevistado por Thomas Arnroth na revista media KIT sobre a minha visão para as eleições de 9 de setembro de 2018.

3

Läs allt!


frente profético de eleições em 2018

transmissão ao vivo por Christer Åberg de Apg29.nu !

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 718 885 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 887 bloggartiklar, 89 700 kommentarer och 58 454 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp