951 online! | Sidvisningar idag: 111 768 | Igår: 206 684 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

armamento nuclear de Putin: Você não conseguiu parar a Rússia

armamento nuclear de Putin: Você não conseguiu parar a Rússia

Imagem: Aftonbladet. 

- Você não conseguiu parar a Rússia, disse o presidente russo, Vladimir Putin, quando ele declarou que a Rússia está a desenvolver novas armas nucleares que são impossíveis de parar.

- Eu quero dizer a todos aqueles envolvidos na corrida aos armamentos nos últimos 15 anos, que tentaram conquistar a Rússia, que introduziu as sanções ilegais, a fim de prevenir o desenvolvimento da nossa nação: tudo o que você queria manter sua política já ocorreu. Você não conseguiu parar a Rússia, lemos em Aftonbladet que o presidente russo Validimir Putin disse que ele informado sobre novas armas nucleares da Rússia.

com segurança

A única coisa que posso dizer sobre isso é que estamos vivendo nos últimos dias e nós temos que ter tudo pronto com Jesus Cristo. Acontece rápido agora com o desenvolvimento do mundo. Tempo depois caracteres de caracteres tempo cumpridos. E aqueles que já têm uppfylts ser reforçado.

A qualquer momento Jesus pode baixar sua congregação - a sua noiva comprado - aqueles trtor ele. você recebeu Jesus?


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Thursday 1 March 2018 17:38 | #ryssland #kärnvapen #putin #tidstecken | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


18 kommentarer

Rolf

Låter som skrämselpropaganda från Putin. Ungefär lika omoget som Nordkoreas ledare när han hotar med sin arsenal. Skyddsmisillerna i USA klarar säkert av det. Säkert har redan USA information nog om detta system Putin hotar med. Spionverksamheten är inte utdöd.

Hotet riktar sig säkert även i första hand mot USA likt Nordkoreas hot då och då. Kärnvapenkapprustningen har börjat igen efter att ha varit lugnare efter Sovjets fall. Kalla Kriget kanske är på väg igen och osäkerheten i omvärlden ökar igen.

Det är bara att hoppas att dessa onda dumheter åter igen stoppas. Vår värld börjar bli otrygg igen. Det onda tar åter ett steg framåt men säkert segrar åter det goda. Tolkar det som Satans med anhangs kamp mot Gud och hans änglar om människans vilja och valmöjligheter.

Svara -   - 1/3-18 18:04 -


P. Harmakos

Jag ber till Herren att detta nukleära dårskap någon gång ska få ett slut. Stormakterna behöver JESUS.

Svara -   - 1/3-18 18:32 -


JL

Man skall inte läsa aftonbladet, tror nog att bagdad bob är mer pålitlig.

Svara -   - 1/3-18 20:46 -


JL

I övrigt är Rysslands GDP typ 1 trillion på försvar. Usa 19 trillioner och EU kanske 15 trillioner. Bara så ni fattar att Ryssland inte kommer att anfalla konventionellt. Bara Sydkorea lägger mer pengar på militären än Ryssland.

Svara -   - 1/3-18 23:11 -


David Ström

Rysslands interkontinentala missiler ser ut som en komet från rymden om man ser dem på himlen. De har hela tiden svarat med tekniksprång när de känner sig hotade. Vårt försvar vill ha tio miljarder mer hör man på radion. Men vad hjälper mer pengar när det är utrikespolitiken som är problemet? Låter vi Nato öva på svensk mark så har vi valt sida, så att säga. Vad svenska försvaret har att ta ställning till är ju skillnaden mellan taktiska mål och strategiska mål. Om en storskalig Natoövning i Baltic sea Östersjön får varningsklockorna att ringa i Ryssland likt det som hände i november 1983 under övningen Able Archer och Rysslands militära ledning bestämmer sig för att det ryska folket inte ska förintas utan vedergällning likt WW2 då 27 miljoner ryssar dog så kan de komma att anfalla först. Nu ingår förmodligen Sverige i den militära strategin med redan i förhand planerade scenarion. Nu vet ju naturligtvis ryssarna att vi spelat under bordet med västmakternas säkerhetstjänster hela tiden, men sedan Carl Bildt ville ha in storbankerna i Baltikum så har Nato utvidgat mot öst med både tunga stridsvagnar och missilförsvar. Ryssland har inte försökt öka sitt inflytande på samma sätt. Warszawapakten är historia. Men deras kärnvapen har en styrka likt Guds finger och kan förgöra ett helt land med en enda lansering, uppskjutning. Visst kan vi oroa oss över Ryssland. Men de startade inget världskrig och de har heller inte använt kärnvapen för att utplåna hela städer med civila människor. Förresten så stödjer Vladimir Putin den Ryska kyrkan, medan det finns ledande socialdemokrater som hatar kristendomen i vårt land. Putin är en cool kille. Tror det var en händelse 2013. Väst stängde ner ryssars möjlighet att använda svish och Ryssar som var på semester i Europa fick plötsligt inte tillgång till sina bankkonton. Hur de kunde ta sig hem vet jag inte. En ovänlig handling tyckt Putin. Det var också en ovänlig handling då USA skickade hem ett antal ryska ambassadtjänstemän under pågående Jul helg. Putin svarade naturligtvis, men lät de amerikanska familjerna fira färdigt julen i lugn och ro först.

Svara -   - 2/3-18 03:43 -


Rune Johansson

Här framgår styrkeförhållandena mellan världens mäktigaste militärförsvar.

http://www.businessinsider.com/the-worlds-most-powerful-militaries-2017-3?r=UK&;IR=T&IR=T

Svara -   - 2/3-18 11:45 -


Kalle

Svar till Rolf.

Var inte så snabb att skylla detta på Ryssland. Det Putin gör är ett svar på USAs aggressioner. Gå inte på det media matar oss med. Jag säger inte att Ryssland gör allt korrekt, men det är USA som beter sig värst och som tvingar Ryssland att rusta.

Svara -   - 2/3-18 12:02 -


Rune Johansson

Självklart skall även denna statistik var med.

https://fas.org/wp-content/uploads/2014/05/Inventories2017-3.jpg

Svara -   - 2/3-18 12:09 -


Bertil Rosenius

Svar till Kalle.

Och som grund för USA agerande ligger kanske att behöver hålla igång sin militär industri. Det känns som allt i USA kretsar runt militärindustrin. Så de är nog i grunden ”glada” över kapprustningen.

Svara -   - 2/3-18 13:48 -


Jean

Vi behöver förlita oss endast på vår Jesus som ALLT tillhör !!!

Amen min Herre Jesus !!

Svara -   - 2/3-18 17:13 -


Gerdt Malm

Svar till David Ström.

Jag skriver under på vartenda ord som du har skrivit. Jag behöver inte orda vare sig till höger eller vänster. Jag blir glad över att det finns människor som är vakna och ser hela situationen. Fantastiskt. Även Kalle får en släng av min glädje över vad han har skrivit.Helt underbart.

Svara -   - 2/3-18 18:05 -


Lenny

Var människa bör se att det är ett politiskt spel som pågår! David din analys är till stor del riktig, hela politiken har varit en utmaning för dom sittande i båda lägren.

Låt oss därför inte tillspetsa situationen i vårt närområde, genom att välja bort vår alliansfrihet helt. Sveriges val här är dynamit.

Vad Sverige behöver är besinningsfulla folkvalda som ej i sin blindo låter sej förledas in i fällan. Med ett falskt löfte om beskydd från storebror. För han, kan ej rädda oss väl då kalla fakta föreligger.

Många Varningsklockor har ringt och ringer allt jämnt i denna tid. Vi har ett val i höst, med många viktiga ställningstagande. Detta kan vara det sista om vi ej väljer rätt färdväg. Sverige har många problem att lösa på inrikesplanet.

Jag inser att detta val kräver ett högre ingripande. Det vill säga från vår Gud Fader och Jesus Kristus.

Därför vänner bli med i Sverigebönen, för sist men inte minst bör vi och våra bestämmande bli ledda av Guds Andes kraft.

Hans vägar övergår många gånger vårt förstånd!

Ty Gud Fader och Jesus Kristus besitter den Kraften.

Svara -   - 2/3-18 20:06 -


Daniel

Hej ,, Både Putin och Trump , är duktiga ledare som sätter sitt eget

folk först,, våra politiker däremot ruinerar hela vårt land ,, tömmer bankreserven

och dessutom har de nedrustat så vi har inget försvar att komma med,,

och nu dessutom så tillåter de muslimska bönetorn och snart lämnar de nog

över helt till muslimerna,, :(

nej ,det Sverige vi växte upp i finns inte mer :(

Svara -   - 2/3-18 21:10 -


annonym

Läste ett inlägg om detta i Piteå tidningen av Lars O Nilsson.

Som han hittat på nedanstående källor

Källor , Försvarsmakten, Nato.int, regeringen.se

Nato, Världlandsavtalet och Vintersol

Nato

Nordatlantiska fördragsorganisationen.

Är en militär allians som upprättades och undertecknades 4 april 1949.

Har i dagsläger 29 medlemsländer.

Medlemstaterna är överens om att ömsesidigt försvara varandra mot yttre angrepp.

Ursprungsmedlemmar 1949; Belgien, Danmark, Frankrike, Island, Italien, Kanada, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Portugal, Storbritannien och USA.

Världlandsavtalet

Den informella benämningen på samförståndsavtalet om världlandsstöd som undertecknades mellan Sverige och Nato 4 september 2014.

Syftet med samförståndsavtalet är att säkerställa att Sverige som världland kan lämna ett effektivt stöd för militär verksamhet på svenskt territorium i samband med övning, kriser eller militära operationer i Sverige och i vårt närområde. (Fastän man inte är medlem av Nato.)

Det innebär också att Sverige lättare ska kunna stå som värdland för ömsesidiga överenskomna militära aktiviteter. Exempelvis internationella övningar.

Vintersol

Under 2018 genomförs övningen Vintersol i Kirunafjällen samt Boden med omnejd.

Omkring 1 200 deltagare kommer att öva på civil mark mellan Boden, Harads och Vidsel samt Hedensbasen, Degerberget, Kusträsk skjutfält och Bodens södra skjutfält.

Under Vintersol kommer soldater och fordon att trafikera vägar samt röra sig i terrängen.

Källor; Försvarsmakten, Nato.int, regeringen.se

insändare militärövning nato vintersol

1

Kommentera här!

Läsarkommentarer:

Nu ska USA träna krig under svensk vintersol

i

Svara -   - 2/3-18 21:35 -


Tom

Världen är i den ondes våld.

Usa, ryssland, nordkorea, syrien, irak etc. De är bara spelpjäser i slutspelet.

Globalt kärnvapenkrig och förstörelse av Guds skapelse är djävulens önskemål

Sverige ska fortsätta på sin neutrala bana, går vi med i en militärallians blir det bara värre. Enda alliansen vi bör ingå är alliansen med jesus!

Svara -   - 3/3-18 02:35 -


Anna Ivar

Skillnaden genom åren är att USA är en demokrati. Ryssland en diktatur. Där finns inga verkliga valmöjligheter utan presidentkandidater råkar ut för "olyckor". Att spela religiös är just nu båda stormaktsledarna bra på.

Får ett intryck av av att indoktrineringen i Sverige lyckats väl. Och den fortsätter oavbrutet ser det ut som.

Läser vi Bibeln så ser vi vad som komma skall. Det är då inte politik som gäller utan de eviga himmelska riket som består oavsett vad som händer på jorden.

Jesus är Konungars Konung och Herrarnas Herre för evigt. Honom kan vi lita på. Vända oss bort från det onda och Älska Gud med allt vi är och har. Kung Jesus kommer snart och tar hem de sina.

Svara -   - 4/3-18 11:29 -


Roger T. W.

Det handlar inte främst om kärnvapen, det handlar om tekniska system som andra länder inte har. Ryssland kan känna sig tryggt. Putins tal var överraskande. Så brukar han inte uttrycka sig. Han tycker att en gräns har nåtts. NATO:s nya vapen i Östeuropa kan lika gärna monteras ned. De är värdelösa nu. Vreden i NATO är stor, men den omedelbara krigsrisken har minskat, inte ökat.

Svara -   - 4/3-18 13:08 -


Roger T. W.

Svar till Roger T. W..

Jag är inte speciellt intresserad av vapen, men den som är det kan kolla upp Sarmat, Avangard och Kinzhal. Några av dessa vapen kan lätt ändra läge och är omöjliga att skjuta ned. Ett färdas i hittills omöjlig hög fart.

Ryssland vägrar att rusta ihjäl sig. Vi har ingen kapprustning. Den ryska budgeten prioriteras. Ryssland lärde sig av Sovjetunionens misstag.

Tänk på att Ryssland nu är ett kristet land. Bara i Moskva byggs omkring 60 stora nya kyrkor. Målet är att alla ska ha en kyrka på promenadavstånd. Vi kan vara avundsjuka på ryssarnas kristna hunger. 30000 kyrkor har byggts eller restaurerats. Var inte rädda för Ryssland.

Jag studerar Ryssland och har lärt mig mycket om folksjälen. Det är min plikt att rapportera så gott jag kan för att upplysa mina bröder och systrar i Sverige.

Vi är alla troende, men vi har olika uppgifter. En är elektriker, en sjuksköterska. Jag är en av få som studerar Ryssland och inte utestängs av en språkvägg.

Svara -   - 4/3-18 15:51 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?E sobre o movimento pentecostal?

Leitor de Correio por Sigvard Espada 

Pentecostalismo

É óbvio para todos os pentecostais bíblicos historicamente conscientes e interessados, o movimento pentecostal desde que se tornou Pentecostes FFS e Sociedade Pentecostes, o anual chamado o conselho - mudou tanto o organizacional, sociológica e teológica. 

39

Läs allt!


Três reuniões da Arca em Kungsangen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg e Christer Åberg visitar a Arca em 3 reuniões ao longo de dois dias. 14:00 e as 19:00 na terça-feira 17 de Julho e quarta - feira, 18 julho às 10:00.

1

Läs allt!


Suporte Apg29 com um presente voluntário

apoio Apg29

Você pode apoiar Apg29 de três maneiras. 

1

Läs allt!


O nosso dinheiro dos impostos está a financiar o treinamento imã

Leitor de Correio por Bertil Rosenius

Uma manchete no Facebook despertou a curiosidade: "No outono, a Suécia é o primeiro da educação imã financiada pelo Estado." Verdadeiro ou falso? Verdade! Mas tudo se torna ainda pior, quando você mergulhar na história!

41

Läs allt!


mudança catastrófica é claro - Parte 1

Por Holger Nilsson 

arrebatamento

A mudança de rumo já foi feito em relação à proclamação da vinda de Jesus, isso pode ter consequências devastadoras.

18

Läs allt!


Almedalen - Dance & bondes e entrevista com Christer Åberg

Film Group falhanço me entrevistado em Almedalen 2018 

3

Läs allt!


nos esquecemos de alguma coisa?

Leitor de Correio por David B

"Bendito seja o Senhor, ó minha alma, e não te esqueças de todos os seus benefícios" Salmo. 103: 2

4

Läs allt!


proibir orgulho

NOTA: Este artigo contém imagens desagradáveis ​​de diferentes festivais do orgulho. 

proibir orgulho

Adicionar rótulo para as crianças que vêem este espetáculo ...

Não pode e deve proibir as pessoas de diferentes sistemas, mas eles podem proibir é que eles vão anunciá-lo nas ruas. 

97

Läs allt!


A profecia de Joel e abate de emergência na seca sueco

Leitor de Correio por Katty 

Corinthians

Estava lendo a Bíblia. Quando vim para esta passagem de Joel 1: 17-19: 

25

Läs allt!


Be för Jimmie Åkesson

Av Bertil Rosenius 

Be för Jimmie Åkesson

Bild: sd.se. 

Jag upplever nu starkt att vi skall be att Jimmie Åkesson… 

188

Läs allt!


O último papa é o anticristo - Profecia do ex-jesuíta Alberto Rivera

O ex profecia católica jesuíta Alberto Rivera, em 1990, que o último papa católico romano será o Anticristo bíblico.

77

Läs allt!


O resgate dos meninos em Tham Luang caverna

Os meninos em Tham Luang

Os meninos em Tham Luang Cave. 

Não é por nada, eu acho que o grande salmo do verso da Bíblia 40: 3, que é sobre Jesus salva da cova quando cheguei os relatórios do trabalho de resgate dos doze meninos e seu treinador de futebol em Tham Luang caverna na Tailândia.

10

Läs allt!


Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen

Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen 2028

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen när han talade på lördagskvällen. 

79

Läs allt!


Almedalsveckan, os Democratas da Suécia eo resto de Deus

Christer Åberg último vídeo ao vivo a partir Almedalen. Democratas da Suécia, Jimmie Åkesson e descanso de Deus. 

1

Läs allt!


Nem tudo é falso, mas falso evangelista Marjoe Gortner foi

É um fato documentado que o evangelista americano Marjoe Gortner era um impostor. Ele viajou por todo os Estados Unidos, teve reuniões e campanhas, falou sobre Jesus, orando pelos enfermos, conduziu o povo até o batismo, mas acreditava nem em Deus, nem Jesus.

19

Läs allt!


Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Christer Åbergs reflektion från torsdagen i Almedalsveckan. Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel, Nordiska motståndsrörelsen och Kristna värdepartiet. 

20

Läs allt!


Annons


Så predikar du ordet

Predikant

Vad var det församlingen bad om när de var församlade? 

33

Läs allt!


Fotos de Almedalen e Elida terça-feira, 3 julho, 2018

E algumas fotos da Elida barco no Almedalen Semana em Visby, na terça-3 de julho.

Daniela Persin Céu TV7

Daniela Persin, gerente de canais no Céu TV7.  

0

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 29, fredag 20 juli 2018 kl. 18:22

Jesus söker: Margareta, Greta!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


O relatório do Christer Åberg Almedalsveckan

De sua pequena tenda em Gotland fornece Christer Åberg este relatório sobre suas impressões e experiências de Almedalsveckan 2018 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Bad foguetes não pode trazer-nos para casa para Jesus

Em 30 de junho, um foguete japonês enviado para o espaço, mas já no início bater-lo em uma explosão ensurdecedora. 

7

Läs allt!


Mr. Cools deixar as crianças Foda são do diabo

casca de porra

SVT imagem. 

Em mídias sociais revelou uma canção anos de idade três chamados filhos foda. Sim, é sobre este mesmo assunto, e isso é chamado de humor. Não, isso é do diabo e seus demônios. O texto leve mais repulsiva é muito difícil de encontrar.

57

Läs allt!


Agora eu visitar Gotland e Almedalsveckan primeira vez em minha vida

Désirée e Christer Åberg

Minha filha Desejo e I Christer Åberg. 

Amanhã eu vou para Gotland durante Almedalsveckan. É a primeira vez que eu estou na ilha. Desde que eu era um garotinho, eu sonhava em um dia ir para a ilha.

15

Läs allt!


Stefan Löfven distorcida declaração

grávida

- Se você trabalha como parteira deve ser capaz de realizar abortos, caso contrário, você tem que fazer outra coisa. É o mesmo para os padres que não querem perpetuar o mesmo sexo, disse primeiro-ministro sueco Stefan Löfven. 

37

Läs allt!


Pare de contribuição Equmeniakyrkans de orgulho

Por Holger Nilsson Submitters no transmissor 

Orgulho Pecado na Espanha

É, portanto, sadismo, violência e auto-suficiente no que é conhecido como BDSM e isso soa Orgulho festival passar e ser apresentado lá. Outra coisa que é apresentada em nome do festival orgulho é o uso de drogas em conjunto com o sexo. Embora o sexo com animais é outra coisa que pode ser mencionado.

0

Läs allt!


Dois grandes terremotos na Suécia, em apenas alguns dias

Grandes terremotos na Suécia

Imagem: Aftonbladet.se. 

Pela segunda vez em apenas alguns dias, um forte terremoto atingiu a Suécia. O terremoto ocorreu no resort Sangis, um pouco a leste de Kalix. Mais uma vez somos lembrados das palavras de Jesus na Bíblia.

5

Läs allt!


As crianças aprendem yoga e eles são gatos verdes em Regnbågsplaneten

crianças Yoga

Imagem: sla.se. 

As crianças de cinco a 11 anos foram ensinados yoga e incluindo fingindo que eram gatos verdes que viveram na Regnbågsplaneten.

11

Läs allt!


Domen fälld över #metoo

Metoo

Allmänhetens Pressombudsman, PO, fäller tio tidningar för #metoo-publiceringar, då tidningarna hängde ut, dömde och agerade bödel över människor som anklagades för våldtäkt och sextrakasserier.

14

Läs allt!


Com Jesus no centro da loja de máquina embalado no dia de solstício de verão no Velho Hjälmseryd

loja de máquina do velho Hjälmseryd Solomon em 2018

sala de máquinas de Salomão foi transbordando no dia de Verão em Old Hjälmseryd. 

3

Läs allt!


Mdsommarafton Old Hjälmseryd 2018 Lindberg foram

Aqui você pode experimentar alguns dos à noite midsummer surpreendente em oficina mecânica de Salomão no Velho Hjälmseryd.

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 036 176 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 691 bloggartiklar, 85 185 kommentarer och 57 003 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp