554 online! | Sidvisningar idag: 99 070 | Igår: 236 231 |

www.apg29.nu


armamento nuclear de Putin: Você não conseguiu parar a Rússia

armamento nuclear de Putin: Você não conseguiu parar a Rússia

Imagem: Aftonbladet. 

- Você não conseguiu parar a Rússia, disse o presidente russo, Vladimir Putin, quando ele declarou que a Rússia está a desenvolver novas armas nucleares que são impossíveis de parar.

- Eu quero dizer a todos aqueles envolvidos na corrida aos armamentos nos últimos 15 anos, que tentaram conquistar a Rússia, que introduziu as sanções ilegais, a fim de prevenir o desenvolvimento da nossa nação: tudo o que você queria manter sua política já ocorreu. Você não conseguiu parar a Rússia, lemos em Aftonbladet que o presidente russo Validimir Putin disse que ele informado sobre novas armas nucleares da Rússia.

com segurança

A única coisa que posso dizer sobre isso é que estamos vivendo nos últimos dias e nós temos que ter tudo pronto com Jesus Cristo. Acontece rápido agora com o desenvolvimento do mundo. Tempo depois caracteres de caracteres tempo cumpridos. E aqueles que já têm uppfylts ser reforçado.

A qualquer momento Jesus pode baixar sua congregação - a sua noiva comprado - aqueles trtor ele. você recebeu Jesus?


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 1 March 2018 17:38 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


18 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Rolf

Låter som skrämselpropaganda från Putin. Ungefär lika omoget som Nordkoreas ledare när han hotar med sin arsenal. Skyddsmisillerna i USA klarar säkert av det. Säkert har redan USA information nog om detta system Putin hotar med. Spionverksamheten är inte utdöd.

Hotet riktar sig säkert även i första hand mot USA likt Nordkoreas hot då och då. Kärnvapenkapprustningen har börjat igen efter att ha varit lugnare efter Sovjets fall. Kalla Kriget kanske är på väg igen och osäkerheten i omvärlden ökar igen.

Det är bara att hoppas att dessa onda dumheter åter igen stoppas. Vår värld börjar bli otrygg igen. Det onda tar åter ett steg framåt men säkert segrar åter det goda. Tolkar det som Satans med anhangs kamp mot Gud och hans änglar om människans vilja och valmöjligheter.

Svara -   - 1/3-18 18:04 -


P. Harmakos

Jag ber till Herren att detta nukleära dårskap någon gång ska få ett slut. Stormakterna behöver JESUS.

Svara -   - 1/3-18 18:32 -


JL

Man skall inte läsa aftonbladet, tror nog att bagdad bob är mer pålitlig.

Svara -   - 1/3-18 20:46 -


JL

I övrigt är Rysslands GDP typ 1 trillion på försvar. Usa 19 trillioner och EU kanske 15 trillioner. Bara så ni fattar att Ryssland inte kommer att anfalla konventionellt. Bara Sydkorea lägger mer pengar på militären än Ryssland.

Svara -   - 1/3-18 23:11 -


David Ström

Rysslands interkontinentala missiler ser ut som en komet från rymden om man ser dem på himlen. De har hela tiden svarat med tekniksprång när de känner sig hotade. Vårt försvar vill ha tio miljarder mer hör man på radion. Men vad hjälper mer pengar när det är utrikespolitiken som är problemet? Låter vi Nato öva på svensk mark så har vi valt sida, så att säga. Vad svenska försvaret har att ta ställning till är ju skillnaden mellan taktiska mål och strategiska mål. Om en storskalig Natoövning i Baltic sea Östersjön får varningsklockorna att ringa i Ryssland likt det som hände i november 1983 under övningen Able Archer och Rysslands militära ledning bestämmer sig för att det ryska folket inte ska förintas utan vedergällning likt WW2 då 27 miljoner ryssar dog så kan de komma att anfalla först. Nu ingår förmodligen Sverige i den militära strategin med redan i förhand planerade scenarion. Nu vet ju naturligtvis ryssarna att vi spelat under bordet med västmakternas säkerhetstjänster hela tiden, men sedan Carl Bildt ville ha in storbankerna i Baltikum så har Nato utvidgat mot öst med både tunga stridsvagnar och missilförsvar. Ryssland har inte försökt öka sitt inflytande på samma sätt. Warszawapakten är historia. Men deras kärnvapen har en styrka likt Guds finger och kan förgöra ett helt land med en enda lansering, uppskjutning. Visst kan vi oroa oss över Ryssland. Men de startade inget världskrig och de har heller inte använt kärnvapen för att utplåna hela städer med civila människor. Förresten så stödjer Vladimir Putin den Ryska kyrkan, medan det finns ledande socialdemokrater som hatar kristendomen i vårt land. Putin är en cool kille. Tror det var en händelse 2013. Väst stängde ner ryssars möjlighet att använda svish och Ryssar som var på semester i Europa fick plötsligt inte tillgång till sina bankkonton. Hur de kunde ta sig hem vet jag inte. En ovänlig handling tyckt Putin. Det var också en ovänlig handling då USA skickade hem ett antal ryska ambassadtjänstemän under pågående Jul helg. Putin svarade naturligtvis, men lät de amerikanska familjerna fira färdigt julen i lugn och ro först.

Svara -   - 2/3-18 03:43 -


Rune Johansson

Här framgår styrkeförhållandena mellan världens mäktigaste militärförsvar.

http://www.businessinsider.com/the-worlds-most-powerful-militaries-2017-3?r=UK&;IR=T&IR=T

Svara -   - 2/3-18 11:45 -


Kalle

Svar till Rolf.

Var inte så snabb att skylla detta på Ryssland. Det Putin gör är ett svar på USAs aggressioner. Gå inte på det media matar oss med. Jag säger inte att Ryssland gör allt korrekt, men det är USA som beter sig värst och som tvingar Ryssland att rusta.

Svara -   - 2/3-18 12:02 -


Rune Johansson

Självklart skall även denna statistik var med.

https://fas.org/wp-content/uploads/2014/05/Inventories2017-3.jpg

Svara -   - 2/3-18 12:09 -


Bertil Rosenius

Svar till Kalle.

Och som grund för USA agerande ligger kanske att behöver hålla igång sin militär industri. Det känns som allt i USA kretsar runt militärindustrin. Så de är nog i grunden ”glada” över kapprustningen.

Svara -   - 2/3-18 13:48 -


Jean

Vi behöver förlita oss endast på vår Jesus som ALLT tillhör !!!

Amen min Herre Jesus !!

Svara -   - 2/3-18 17:13 -


Gerdt Malm

Svar till David Ström.

Jag skriver under på vartenda ord som du har skrivit. Jag behöver inte orda vare sig till höger eller vänster. Jag blir glad över att det finns människor som är vakna och ser hela situationen. Fantastiskt. Även Kalle får en släng av min glädje över vad han har skrivit.Helt underbart.

Svara -   - 2/3-18 18:05 -


Lenny

Var människa bör se att det är ett politiskt spel som pågår! David din analys är till stor del riktig, hela politiken har varit en utmaning för dom sittande i båda lägren.

Låt oss därför inte tillspetsa situationen i vårt närområde, genom att välja bort vår alliansfrihet helt. Sveriges val här är dynamit.

Vad Sverige behöver är besinningsfulla folkvalda som ej i sin blindo låter sej förledas in i fällan. Med ett falskt löfte om beskydd från storebror. För han, kan ej rädda oss väl då kalla fakta föreligger.

Många Varningsklockor har ringt och ringer allt jämnt i denna tid. Vi har ett val i höst, med många viktiga ställningstagande. Detta kan vara det sista om vi ej väljer rätt färdväg. Sverige har många problem att lösa på inrikesplanet.

Jag inser att detta val kräver ett högre ingripande. Det vill säga från vår Gud Fader och Jesus Kristus.

Därför vänner bli med i Sverigebönen, för sist men inte minst bör vi och våra bestämmande bli ledda av Guds Andes kraft.

Hans vägar övergår många gånger vårt förstånd!

Ty Gud Fader och Jesus Kristus besitter den Kraften.

Svara -   - 2/3-18 20:06 -


Daniel

Hej ,, Både Putin och Trump , är duktiga ledare som sätter sitt eget

folk först,, våra politiker däremot ruinerar hela vårt land ,, tömmer bankreserven

och dessutom har de nedrustat så vi har inget försvar att komma med,,

och nu dessutom så tillåter de muslimska bönetorn och snart lämnar de nog

över helt till muslimerna,, :(

nej ,det Sverige vi växte upp i finns inte mer :(

Svara -   - 2/3-18 21:10 -


annonym

Läste ett inlägg om detta i Piteå tidningen av Lars O Nilsson.

Som han hittat på nedanstående källor

Källor , Försvarsmakten, Nato.int, regeringen.se

Nato, Världlandsavtalet och Vintersol

Nato

Nordatlantiska fördragsorganisationen.

Är en militär allians som upprättades och undertecknades 4 april 1949.

Har i dagsläger 29 medlemsländer.

Medlemstaterna är överens om att ömsesidigt försvara varandra mot yttre angrepp.

Ursprungsmedlemmar 1949; Belgien, Danmark, Frankrike, Island, Italien, Kanada, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Portugal, Storbritannien och USA.

Världlandsavtalet

Den informella benämningen på samförståndsavtalet om världlandsstöd som undertecknades mellan Sverige och Nato 4 september 2014.

Syftet med samförståndsavtalet är att säkerställa att Sverige som världland kan lämna ett effektivt stöd för militär verksamhet på svenskt territorium i samband med övning, kriser eller militära operationer i Sverige och i vårt närområde. (Fastän man inte är medlem av Nato.)

Det innebär också att Sverige lättare ska kunna stå som värdland för ömsesidiga överenskomna militära aktiviteter. Exempelvis internationella övningar.

Vintersol

Under 2018 genomförs övningen Vintersol i Kirunafjällen samt Boden med omnejd.

Omkring 1 200 deltagare kommer att öva på civil mark mellan Boden, Harads och Vidsel samt Hedensbasen, Degerberget, Kusträsk skjutfält och Bodens södra skjutfält.

Under Vintersol kommer soldater och fordon att trafikera vägar samt röra sig i terrängen.

Källor; Försvarsmakten, Nato.int, regeringen.se

insändare militärövning nato vintersol

1

Kommentera här!

Läsarkommentarer:

Nu ska USA träna krig under svensk vintersol

i

Svara -   - 2/3-18 21:35 -


Tom

Världen är i den ondes våld.

Usa, ryssland, nordkorea, syrien, irak etc. De är bara spelpjäser i slutspelet.

Globalt kärnvapenkrig och förstörelse av Guds skapelse är djävulens önskemål

Sverige ska fortsätta på sin neutrala bana, går vi med i en militärallians blir det bara värre. Enda alliansen vi bör ingå är alliansen med jesus!

Svara -   - 3/3-18 02:35 -


Anna Ivar

Skillnaden genom åren är att USA är en demokrati. Ryssland en diktatur. Där finns inga verkliga valmöjligheter utan presidentkandidater råkar ut för "olyckor". Att spela religiös är just nu båda stormaktsledarna bra på.

Får ett intryck av av att indoktrineringen i Sverige lyckats väl. Och den fortsätter oavbrutet ser det ut som.

Läser vi Bibeln så ser vi vad som komma skall. Det är då inte politik som gäller utan de eviga himmelska riket som består oavsett vad som händer på jorden.

Jesus är Konungars Konung och Herrarnas Herre för evigt. Honom kan vi lita på. Vända oss bort från det onda och Älska Gud med allt vi är och har. Kung Jesus kommer snart och tar hem de sina.

Svara -   - 4/3-18 11:29 -


Roger T. W.

Det handlar inte främst om kärnvapen, det handlar om tekniska system som andra länder inte har. Ryssland kan känna sig tryggt. Putins tal var överraskande. Så brukar han inte uttrycka sig. Han tycker att en gräns har nåtts. NATO:s nya vapen i Östeuropa kan lika gärna monteras ned. De är värdelösa nu. Vreden i NATO är stor, men den omedelbara krigsrisken har minskat, inte ökat.

Svara -   - 4/3-18 13:08 -


Roger T. W.

Svar till Roger T. W..

Jag är inte speciellt intresserad av vapen, men den som är det kan kolla upp Sarmat, Avangard och Kinzhal. Några av dessa vapen kan lätt ändra läge och är omöjliga att skjuta ned. Ett färdas i hittills omöjlig hög fart.

Ryssland vägrar att rusta ihjäl sig. Vi har ingen kapprustning. Den ryska budgeten prioriteras. Ryssland lärde sig av Sovjetunionens misstag.

Tänk på att Ryssland nu är ett kristet land. Bara i Moskva byggs omkring 60 stora nya kyrkor. Målet är att alla ska ha en kyrka på promenadavstånd. Vi kan vara avundsjuka på ryssarnas kristna hunger. 30000 kyrkor har byggts eller restaurerats. Var inte rädda för Ryssland.

Jag studerar Ryssland och har lärt mig mycket om folksjälen. Det är min plikt att rapportera så gott jag kan för att upplysa mina bröder och systrar i Sverige.

Vi är alla troende, men vi har olika uppgifter. En är elektriker, en sjuksköterska. Jag är en av få som studerar Ryssland och inte utestängs av en språkvägg.

Svara -   - 4/3-18 15:51 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?AI - Inteligência Artificial - o cumprimento da Bíblia 2000 anos atrás

Leitor de Correio por Nils 

AI - Inteligência Artificial

Ele agora está acontecendo a uma velocidade vertiginosa é AI, a inteligência artificial (inteligência artificial), e já desenvolveu falar e pensar robôs. não escreve isso para assustar, mas para que possamos perceber até que ponto há 2.000 anos a Bíblia previu desenvolvimentos tecnológicos têm sido, por isso temos o direito de indicar o tempo!

19

Läs allt!


pacto traiçoeiro da ONU foi aprovada ontem

acordos de migração da ONU permitir a imigração livre

Foto: Tempo livre. 

Ontem foi aprovado Pacto de Imigração das Nações Unidas que, em princípio, abrir suas fronteiras para a imigração livre. Mas, como o banquete Nobel prevaleceu ontem desapareceu contrato historicamente grave da ONU no ruído mídia.

42

Läs allt!


Uma visão do fruto final da árvore do conhecimento

árvore do conhecimento

Leitor de Correio por Nils

Isto pode parecer sombrio, mas esta é a mais forte Tempo Contemporânea O personagem que lemos nesta visão e na Bíblia, e deve fazer-nos o direito de Interpretação Time!

11

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Crucifica-!

Cruz reconcilia o homem e Deus

Leitor de Correio por David B Sem dúvida, mobs gritar: Crucifica, os seguidores de Jesus e que Jesus representa. Eles, então, perder a sua razão de que eles não percebem que eles são tiro no próprio pé.

11

Läs allt!


Islam espalhada para fora com a ajuda da Igreja Sueca

Christer Åberg passa por algumas notícias tópica. Não há dúvida de que estamos vivendo nos últimos dias quando você toma alguns destes notícia.

43

Läs allt!


apocalípticos Pessoas

Por Holger Nilsson 

apocalípticos Pessoas

Com a expressão acima, pode-se chamar todos aqueles que pensam que o tempo está próximo e que você tome as conseqüências disso.

32

Läs allt!


Os três céus na Bíblia

Os três céus na Bíblia

No primeiro versículo da Bíblia que diz no texto original que Deus criou os céus ea terra. Deus criou os céus mais.

1

Läs allt!


Suécia dentro de três a cinco anos sem dinheiro - a profecia bíblica cumprida

cashless

"A Suécia será, provavelmente, o 'cashless' dentro de três a cinco anos", disse o vice-governador Cecilia Skingsley em uma conferência bancária em Londres.

24

Läs allt!


Jesus veio e virá novamente

advento

Estamos esperando por segunda vinda de Jesus, não o primeiro. E esta chegada não será por muito tempo. Mas quando Jesus voltar para as cordas, ele terá com algo que ele não era a primeira vez que ele veio. Você sabe o que ele pode ser para qualquer coisa?

2

Läs allt!


Uma vez salvo, salvo para sempre?

Leitor de Correio por Nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez foram dadas pelo Senhor para ver como falsa essa doutrina é.

52

Läs allt!


Terremoto no Alaska - Jesus profecias se tornar realidade

Terremoto no Alaska - Jesus profecias se tornar realidade

Foto: Expresso. 

Alaska foi atingida por dois terremotos muito fortes. Vai bem se tiver declarado uma emergência desastre. Jesus fala de grandes terremotos para ocorrer. Oremos para quando bateu.

12

Läs allt!


Profecia do arrebatamento e da Grande Tribulação

foguete

A Bíblia profetiza que um tempo será o arrebatamento ocorrem e os salvos vão para as câmaras enquanto a tribulação está em andamento na Terra.

3

Läs allt!


Ela está envolvida com um lustre

Amanda, 34, está noiva de seu lustre

Foto: Expresso. 

Amanda Liberdade está noiva de um lustre que ela "gosta de beijar e abraçar com."

17

Läs allt!


canais de TV cristãs na Suécia

TV Christian na Suécia

Há muitos bons suecos canais de TV cristãs na Suécia. Ambos andando no satélite, cabo e na Web! Ele lista todos os canais.

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Sem deixar no escuro

Leitor de Correio por Sigvard Espada 

Luz na escuridão

Na minha serviço de divulgação para Deus, então, tem sido sobre as situações mais graves, onde tanto o meu corpo e minha alma estava em perigo. ameaças de morte de neonazistas porque eu levantou-se e esconderam refugiados, muito perto da linha e sexkriminalitetens escuridão através de casos de monitoramento, besvärjd e desafiados a duelo espiritual dos ocultistas.

74

Läs allt!


69-year-old quer mudar a idade para 49

69-year-old quer mudar a idade para 49

Imagem: Dia. 

A 69-year-old Emile Ratelband na Holanda quer obter a sua dura idade legal de 49 anos.

13

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


"Jesus Cristo me salvou de 27 anos de homossexualidade"

forte testemunho de David de como ele foi salvo e salvo por Jesus de 27 anos de homossexualidade. texto em língua sueca. 

- Meu nome é David, tenho 44 anos, e este é um testemunho de como Jesus me salvou de vinte e sete anos de homossexualidade. Eu falo de amor.

11

Läs allt!


Troendedöparna queimados, afogados e decapitado

Muitos são aqueles que sofreram perseguição, presos e mortos que praticaram o bíblico crentes-batismo por imersão.

14

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, fredag 14 december 2018 kl. 12:52

Jesus söker: Sten Sixten!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Batismo: Onde, quando e como

Batismo no mar

Aqui eu dou-lhe algumas Escrituras claras sobre o batismo foi feito, quando é feito e como.

4

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer

Rolf: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Lenny: Väntar du på Antikrist?

Kaj : ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

AnnMarie: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

JL: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

AnnMarie: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Kaj : ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Mikael: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Roger T. W.: Väntar du på Antikrist?

Bengt: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Mikael: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Jessica: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

David Ström: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Nils: AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Andreas: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Niklas Jönsson: Väntar du på Antikrist?


o Deus da Bíblia é o mesmo que o deus do Corão?

"Aqueles que afirmam amar, honrar e adorar a Deus, não no fato de que eles não amar, honrar e adorar Jesus."

5

Läs allt!


Casou-se com holograma Hatsune Miku

Se casou com sua holograma

Akihiko Kondo segurando uma versão fantoche do holograma Hatsune Miku que ele se casou. Image Source: Facebook.

A 35-year-old man no Japão se casou com uma hologrom. O casamento custar 160.000 coroas. Um boneco representando o programa de computador feminino.

19

Läs allt!


Céu TV7 consagrada em Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin e Christer Åberg

produtor de TV Ruben Agnarsson, fundador e presidente Martti Ojares, gerente de canais Daniela Persin e Christer Åberg.

Fui convidado para a abertura de estúdio do canal de televisão cristão do céu TV7 em Uppsala.

17

Läs allt!


Jesus tripla vitória histórica mundial

Leitor de Correio por Nils 

Jesus tripla vitória histórica mundial, dom de Deus para todos os povos do mundo. Que Jesus Cristo fez por meio de Sua Expiação era uma tripla vitória sem precedentes! O desafio era 3 áreas diferentes que ele diante de Deus o juiz supremo e antes: O mundo espiritual deve ganhar.

5

Läs allt!


terreno plano é bíblico

terreno plano é bíblico

Se você ler a Bíblia, você pode ver claramente que a Terra é redonda. Se a Terra não é redonda, então Jesus teria tomado completamente enganado quando diz que é dia e noite na Terra, quando ele levar para casa todos os salvos para o céu.

23

Läs allt!


Novo DVD! Perguntas e respostas sobre o fim dos tempos e seus eventos

Por Holger Nilsson 

Novo DVD!  Perguntas e respostas sobre o fim dos tempos

agora você tem a oportunidade de tomar parte neste novo DVD sobre os eventos do fim dos tempos.

7

Läs allt!


ONU quer um governo global em 12 anos

Por Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - ONU quer um governo global em 12 anos

Wolfgang Ishinger: "Vivemos em um tempo em que a ordem mundial internacional entra em colapso no momento. Neste vácuo tenta tudo para ver o quão longe eles podem ir. Há uma necessidade de um governo global ".

36

Läs allt!


Dia entrevistados Christer Åberg em teorias da conspiração

Dia entrevistados Christer Åberg em teorias da conspiração

O jornal Day. 

O jornal O dia tem por Jonathan Sverker me e vários outros em teorias da conspiração entrevistados e fez um sólido artigo seis páginas elaborado.

19

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


É formado tarefa para ficar atrás das aulas de dança e yoga?

Por Holger Nilsson 

É formado tarefa para ficar atrás das aulas de dança e cursos de yoga?

Em relação à forma, a sua própria apresentação como esta: "Bilda para Igreja e sociedade, a forma abreviada forma, anteriormente chamado de não-conformista associação educativa, é uma das dez estudo da Suécia."

47

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 247 680 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 055 bloggartiklar, 92 256 kommentarer och 60 471 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp