458 online! | Sidvisningar idag: 63 019 | Igår: 165 827 |

www.apg29.nu

arming faaniukilia a Putin: ua le mafai ona e taofia le Rusia

arming faaniukilia a Putin: ua le mafai ona e taofia le Rusia

Ata: Aftonbladet. 

- E te le mafai ona taofia Rusia, fai mai Rusia Peresitene Putin Vladimir ina ua ia taʻua e faapea o le atiina ae o Rusia auupega faaniukilia fou e le mafai ona taofi.

- Ou te manao e fai atu ia i latou uma e auai i le tuuga lima i le 15 tausaga talu ai, o le taumafai e manumalo i Rusia, lea e faailoa atu le faasalaga faasolitulafono ina ia taofia ai le atinae o lo tatou atunuu: mea uma e te manao e tausia au faiga faavae ua uma ona tutupu. E lē mafai ona taofia Rusia, tatou te faitau i Aftonbladet e Peresitene Rusia Validimir fai Putin e pei ona ia briefed i auupega faaniukilia fou a Rusia.

i le saogalemu

Na pau le mea e mafai ona tatou fai atu e uiga i lenei o loo tatou ola i aso e gata ai ma ua tatou maua i ai mea uma ua saunia faatasi ma Iesu Keriso. E tupu anapogi i le taimi nei ma le atinae o le lalolagi. Taimi ina ua mavae tagata amio taimi feiloai i ai. Ma oi latou oe ua uma ona uppfylts ona faamalosia.

Soo se taimi e mafai ona sii mai e Iesu lo latou faapotopotoga - latou faatoanofotane faatauina - latou trtor ia te ia. Ua e maua Iesu?


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 1 March 2018 17:38 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


18 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Rolf

Låter som skrämselpropaganda från Putin. Ungefär lika omoget som Nordkoreas ledare när han hotar med sin arsenal. Skyddsmisillerna i USA klarar säkert av det. Säkert har redan USA information nog om detta system Putin hotar med. Spionverksamheten är inte utdöd.

Hotet riktar sig säkert även i första hand mot USA likt Nordkoreas hot då och då. Kärnvapenkapprustningen har börjat igen efter att ha varit lugnare efter Sovjets fall. Kalla Kriget kanske är på väg igen och osäkerheten i omvärlden ökar igen.

Det är bara att hoppas att dessa onda dumheter åter igen stoppas. Vår värld börjar bli otrygg igen. Det onda tar åter ett steg framåt men säkert segrar åter det goda. Tolkar det som Satans med anhangs kamp mot Gud och hans änglar om människans vilja och valmöjligheter.

Svara -   - 1/3-18 18:04 -


P. Harmakos

Jag ber till Herren att detta nukleära dårskap någon gång ska få ett slut. Stormakterna behöver JESUS.

Svara -   - 1/3-18 18:32 -


JL

Man skall inte läsa aftonbladet, tror nog att bagdad bob är mer pålitlig.

Svara -   - 1/3-18 20:46 -


JL

I övrigt är Rysslands GDP typ 1 trillion på försvar. Usa 19 trillioner och EU kanske 15 trillioner. Bara så ni fattar att Ryssland inte kommer att anfalla konventionellt. Bara Sydkorea lägger mer pengar på militären än Ryssland.

Svara -   - 1/3-18 23:11 -


David Ström

Rysslands interkontinentala missiler ser ut som en komet från rymden om man ser dem på himlen. De har hela tiden svarat med tekniksprång när de känner sig hotade. Vårt försvar vill ha tio miljarder mer hör man på radion. Men vad hjälper mer pengar när det är utrikespolitiken som är problemet? Låter vi Nato öva på svensk mark så har vi valt sida, så att säga. Vad svenska försvaret har att ta ställning till är ju skillnaden mellan taktiska mål och strategiska mål. Om en storskalig Natoövning i Baltic sea Östersjön får varningsklockorna att ringa i Ryssland likt det som hände i november 1983 under övningen Able Archer och Rysslands militära ledning bestämmer sig för att det ryska folket inte ska förintas utan vedergällning likt WW2 då 27 miljoner ryssar dog så kan de komma att anfalla först. Nu ingår förmodligen Sverige i den militära strategin med redan i förhand planerade scenarion. Nu vet ju naturligtvis ryssarna att vi spelat under bordet med västmakternas säkerhetstjänster hela tiden, men sedan Carl Bildt ville ha in storbankerna i Baltikum så har Nato utvidgat mot öst med både tunga stridsvagnar och missilförsvar. Ryssland har inte försökt öka sitt inflytande på samma sätt. Warszawapakten är historia. Men deras kärnvapen har en styrka likt Guds finger och kan förgöra ett helt land med en enda lansering, uppskjutning. Visst kan vi oroa oss över Ryssland. Men de startade inget världskrig och de har heller inte använt kärnvapen för att utplåna hela städer med civila människor. Förresten så stödjer Vladimir Putin den Ryska kyrkan, medan det finns ledande socialdemokrater som hatar kristendomen i vårt land. Putin är en cool kille. Tror det var en händelse 2013. Väst stängde ner ryssars möjlighet att använda svish och Ryssar som var på semester i Europa fick plötsligt inte tillgång till sina bankkonton. Hur de kunde ta sig hem vet jag inte. En ovänlig handling tyckt Putin. Det var också en ovänlig handling då USA skickade hem ett antal ryska ambassadtjänstemän under pågående Jul helg. Putin svarade naturligtvis, men lät de amerikanska familjerna fira färdigt julen i lugn och ro först.

Svara -   - 2/3-18 03:43 -


Rune Johansson

Här framgår styrkeförhållandena mellan världens mäktigaste militärförsvar.

http://www.businessinsider.com/the-worlds-most-powerful-militaries-2017-3?r=UK&;IR=T&IR=T

Svara -   - 2/3-18 11:45 -


Kalle

Svar till Rolf.

Var inte så snabb att skylla detta på Ryssland. Det Putin gör är ett svar på USAs aggressioner. Gå inte på det media matar oss med. Jag säger inte att Ryssland gör allt korrekt, men det är USA som beter sig värst och som tvingar Ryssland att rusta.

Svara -   - 2/3-18 12:02 -


Rune Johansson

Självklart skall även denna statistik var med.

https://fas.org/wp-content/uploads/2014/05/Inventories2017-3.jpg

Svara -   - 2/3-18 12:09 -


Bertil Rosenius

Svar till Kalle.

Och som grund för USA agerande ligger kanske att behöver hålla igång sin militär industri. Det känns som allt i USA kretsar runt militärindustrin. Så de är nog i grunden ”glada” över kapprustningen.

Svara -   - 2/3-18 13:48 -


Jean

Vi behöver förlita oss endast på vår Jesus som ALLT tillhör !!!

Amen min Herre Jesus !!

Svara -   - 2/3-18 17:13 -


Gerdt Malm

Svar till David Ström.

Jag skriver under på vartenda ord som du har skrivit. Jag behöver inte orda vare sig till höger eller vänster. Jag blir glad över att det finns människor som är vakna och ser hela situationen. Fantastiskt. Även Kalle får en släng av min glädje över vad han har skrivit.Helt underbart.

Svara -   - 2/3-18 18:05 -


Lenny

Var människa bör se att det är ett politiskt spel som pågår! David din analys är till stor del riktig, hela politiken har varit en utmaning för dom sittande i båda lägren.

Låt oss därför inte tillspetsa situationen i vårt närområde, genom att välja bort vår alliansfrihet helt. Sveriges val här är dynamit.

Vad Sverige behöver är besinningsfulla folkvalda som ej i sin blindo låter sej förledas in i fällan. Med ett falskt löfte om beskydd från storebror. För han, kan ej rädda oss väl då kalla fakta föreligger.

Många Varningsklockor har ringt och ringer allt jämnt i denna tid. Vi har ett val i höst, med många viktiga ställningstagande. Detta kan vara det sista om vi ej väljer rätt färdväg. Sverige har många problem att lösa på inrikesplanet.

Jag inser att detta val kräver ett högre ingripande. Det vill säga från vår Gud Fader och Jesus Kristus.

Därför vänner bli med i Sverigebönen, för sist men inte minst bör vi och våra bestämmande bli ledda av Guds Andes kraft.

Hans vägar övergår många gånger vårt förstånd!

Ty Gud Fader och Jesus Kristus besitter den Kraften.

Svara -   - 2/3-18 20:06 -


Daniel

Hej ,, Både Putin och Trump , är duktiga ledare som sätter sitt eget

folk först,, våra politiker däremot ruinerar hela vårt land ,, tömmer bankreserven

och dessutom har de nedrustat så vi har inget försvar att komma med,,

och nu dessutom så tillåter de muslimska bönetorn och snart lämnar de nog

över helt till muslimerna,, :(

nej ,det Sverige vi växte upp i finns inte mer :(

Svara -   - 2/3-18 21:10 -


annonym

Läste ett inlägg om detta i Piteå tidningen av Lars O Nilsson.

Som han hittat på nedanstående källor

Källor , Försvarsmakten, Nato.int, regeringen.se

Nato, Världlandsavtalet och Vintersol

Nato

Nordatlantiska fördragsorganisationen.

Är en militär allians som upprättades och undertecknades 4 april 1949.

Har i dagsläger 29 medlemsländer.

Medlemstaterna är överens om att ömsesidigt försvara varandra mot yttre angrepp.

Ursprungsmedlemmar 1949; Belgien, Danmark, Frankrike, Island, Italien, Kanada, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Portugal, Storbritannien och USA.

Världlandsavtalet

Den informella benämningen på samförståndsavtalet om världlandsstöd som undertecknades mellan Sverige och Nato 4 september 2014.

Syftet med samförståndsavtalet är att säkerställa att Sverige som världland kan lämna ett effektivt stöd för militär verksamhet på svenskt territorium i samband med övning, kriser eller militära operationer i Sverige och i vårt närområde. (Fastän man inte är medlem av Nato.)

Det innebär också att Sverige lättare ska kunna stå som värdland för ömsesidiga överenskomna militära aktiviteter. Exempelvis internationella övningar.

Vintersol

Under 2018 genomförs övningen Vintersol i Kirunafjällen samt Boden med omnejd.

Omkring 1 200 deltagare kommer att öva på civil mark mellan Boden, Harads och Vidsel samt Hedensbasen, Degerberget, Kusträsk skjutfält och Bodens södra skjutfält.

Under Vintersol kommer soldater och fordon att trafikera vägar samt röra sig i terrängen.

Källor; Försvarsmakten, Nato.int, regeringen.se

insändare militärövning nato vintersol

1

Kommentera här!

Läsarkommentarer:

Nu ska USA träna krig under svensk vintersol

i

Svara -   - 2/3-18 21:35 -


Tom

Världen är i den ondes våld.

Usa, ryssland, nordkorea, syrien, irak etc. De är bara spelpjäser i slutspelet.

Globalt kärnvapenkrig och förstörelse av Guds skapelse är djävulens önskemål

Sverige ska fortsätta på sin neutrala bana, går vi med i en militärallians blir det bara värre. Enda alliansen vi bör ingå är alliansen med jesus!

Svara -   - 3/3-18 02:35 -


Anna Ivar

Skillnaden genom åren är att USA är en demokrati. Ryssland en diktatur. Där finns inga verkliga valmöjligheter utan presidentkandidater råkar ut för "olyckor". Att spela religiös är just nu båda stormaktsledarna bra på.

Får ett intryck av av att indoktrineringen i Sverige lyckats väl. Och den fortsätter oavbrutet ser det ut som.

Läser vi Bibeln så ser vi vad som komma skall. Det är då inte politik som gäller utan de eviga himmelska riket som består oavsett vad som händer på jorden.

Jesus är Konungars Konung och Herrarnas Herre för evigt. Honom kan vi lita på. Vända oss bort från det onda och Älska Gud med allt vi är och har. Kung Jesus kommer snart och tar hem de sina.

Svara -   - 4/3-18 11:29 -


Roger T. W.

Det handlar inte främst om kärnvapen, det handlar om tekniska system som andra länder inte har. Ryssland kan känna sig tryggt. Putins tal var överraskande. Så brukar han inte uttrycka sig. Han tycker att en gräns har nåtts. NATO:s nya vapen i Östeuropa kan lika gärna monteras ned. De är värdelösa nu. Vreden i NATO är stor, men den omedelbara krigsrisken har minskat, inte ökat.

Svara -   - 4/3-18 13:08 -


Roger T. W.

Svar till Roger T. W..

Jag är inte speciellt intresserad av vapen, men den som är det kan kolla upp Sarmat, Avangard och Kinzhal. Några av dessa vapen kan lätt ändra läge och är omöjliga att skjuta ned. Ett färdas i hittills omöjlig hög fart.

Ryssland vägrar att rusta ihjäl sig. Vi har ingen kapprustning. Den ryska budgeten prioriteras. Ryssland lärde sig av Sovjetunionens misstag.

Tänk på att Ryssland nu är ett kristet land. Bara i Moskva byggs omkring 60 stora nya kyrkor. Målet är att alla ska ha en kyrka på promenadavstånd. Vi kan vara avundsjuka på ryssarnas kristna hunger. 30000 kyrkor har byggts eller restaurerats. Var inte rädda för Ryssland.

Jag studerar Ryssland och har lärt mig mycket om folksjälen. Det är min plikt att rapportera så gott jag kan för att upplysa mina bröder och systrar i Sverige.

Vi är alla troende, men vi har olika uppgifter. En är elektriker, en sjuksköterska. Jag är en av få som studerar Ryssland och inte utestängs av en språkvägg.

Svara -   - 4/3-18 15:51 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Le manaomia - Vaega e sefulutolu

mata

I totonu o lenei vaega o le a ou taʻu atu ia te outou, faatasi ai ma isi mea e uiga i mea na tutupu e lei faamoemoeina na ou lei fai atu lava ia te ia le mea na tupu pe a ou i ai i le aoga ogatotonu. e moni mea uma, ae o nisi o igoa o tagata ua suia po o ua le igoa. 

1

Läs allt!


olaga faaipoipo

olaga faaipoipo

Ae afai e le mafai ona latou ola avhållsamt a latou faaipoipo, aua e sili atu e faaipoipo nai lo le mu i le manao.

53

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

13

Läs allt!


Le manaomia - Vaega e Toasefululua

Christer Åberg ma se pusi faatoaga

Aoao le lumanai faateia o loʻu serial le le manaomia. I totonu o lenei fuaiupu, ou te avea uma fana, fana ma le faaoolima.

8

Läs allt!


O aʻoaʻoga e tatalo mo le malo o le lalolagi i Ierusalema

O aʻoaʻoga e tatalo mo le malo o le lalolagi i Isaraelu

Image: Lalolagi i aso nei. 

4,000 ua taitai tatalo faapotopotoina i Ierusalema i Isaraelu e tatalo mo atunuu o le lalolagi. E foliga mai e lelei, ae ua na o snag tasi: O atoatoa unbiblical!

34

Läs allt!


Barack Obama: Matou te le manaomia se Faaola, po o le Mesia

I totonu o lenei fai mai vitio faateia Peresitene US muamua Barack Obama tatou te le manaomia ai se Faaola, po o le Mesia, ae na faamaoni faigata galulue tagata.

26

Läs allt!


Taua i le Suria

taua

Tatou te taumafai e talanoa e uiga i le Taua Lona tolu Lalolagi, ae sa atonu Kuvaitkriget pe a le Iunaite Setete faatasi ai ma le tele o atunuu osofaia Iraq. Ina ua mavae lena, sa i ai isi taua e pei o le Taua II o le numera i Suria, ou te le iloa. O le lona fa po o le lona lima?

1

Läs allt!


Lua ituaiga o oliʻoli

I totonu o lenei vitio puupuu, sa ou talanoa e uiga i lena e lua ituaiga o oliʻoli.

3

Läs allt!


Loʻu laitiiti ou te lei mauaina - Teine, faalavelave nisi sefulu

fanau Kerisiano Åberg

Loʻu faatoaga uunaia matua tuu mil lua mai Ljungby e Halmstad i Annerstad. Sa i ai nisi nuu laiti o loo siomia ai. Skeen, Skäckarp, Stackarp ma Torpa o fea tatou te alu i le aoga. 

7

Läs allt!


faatuatua Kerisiano māeʻa tau sauaga

Faitau Meli e Pelu Sigvard 

faatuatua Kerisiano māeʻa tau sauaga

Faalauiloa loʻu faaaloalo mo Kerisiano ona o loo sauaina lo latou faatuatua. I nisi atunuu, aganuu, tu ma mataupu o sauaga o Kerisiano mataʻutia. 

58

Läs allt!


E tatau ona toe fanauina

toe fanauina

"Aua e te ofo ona ua ou fai e tatau ona toe fanauina." Ioane 3: 7

0

Läs allt!


Förra året dödades 84 000 personer av muslimer

Våldets islam

En ny rapport visar att 121 Muslimska grupper över hela världen dödade förra året 84 000 personer i 66 länder, varav 22 000 civila. Totalt utfördes 7 841 muslimska attacker, i genomsnitt 21 per dag, i 48 länder.

25

Läs allt!


sa foafoaina le lama Dalai i faasalalauga

sa foafoaina le lama Dalai i faasalalauga

Image: lomiga cached a le Google o le GP-tusiga. 

Ananafi lomia i le tele o nusipepa a TT mataupu lea uunaia le lama Dalai le sulufai Europa e toe foi i le fale. Nei aveesea le nusipepa Dagens Nyheter ma GP tusiga. Nai lo lena, ua latou lomia se mataupu fou lea e le foliga mai Dalai lama hyllare o le EU!

86

Läs allt!


Aua le taofimau i le feʻainaʻi faaupufai

Ma faaolaina i te outou: Aua e te taofimau i sakpolitiskt feʻainaʻi! e uso ma tuafafine Kerisiano squabbling i le tasi ma le isi. Ma le ita pe afai latou te palota i ai ma lenei ma lena. O le a lenei matuai leai se aoga? 

67

Läs allt!


Pe ua e pisi i taimi uma?

E Holger Nilsson 

Pe ua e pisi i taimi uma?

Se mea e matautia i le olaga faaleagaga o le umia pea i luga i se mea.

10

Läs allt!


e mafai ona goina Lalolagi evagelia mai le Iunaite Malo ona o le tetee mai le Fono Mosalemi

e mafai ona goina Lalolagi evagelia mai le Iunaite Malo ona o faitio mai le Fono Mosalemi

Ata: Aso. 

le atalii o Billy Graham mafai ona goina Franklin Graham mai le Iunaite Malo ona o le atunuu o manaomia Fono Mosalemi o le malo taofi o ia mai le tautala i se tauiviga Kerisiano evangelistic.

18

Läs allt!


Annons


Loʻu laitiiti ou te lei mauaina - Teine, o se vaega faasalaveia valu

Ingemar Johansson ma Christer Åberg

O laʻu tausiga tausia o se aiga Kerisiano. Mautinoa, na faaipoipo i oʻu matua uunaia a ekalesia, i latou na faamauina foi, ae o latou o ni Kerisiano. 

11

Läs allt!


mea na tutupu uiga ese i le faiga palota 2018

Faamatalaga e Erik S 

O le filifiliga 2018

Ioe, e foliga mai e leai se lelei, moni. O nisi ua lipotia foi mea na tutupu o le gata i le komiti ma le EU. E le gata i na misi o pepa palota i le tele o nofoaga - ina ua uma ona tetee piki i luga i latou tagata - o lea le teutusi ma palota tuu ese le palota i le faaputuga, i nisi nofoaga ua latou ua lafo i luga o le fola.

33

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 39, måndag 24 september 2018 kl. 11:09

Jesus söker: Gerhard, Gert!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Le faiga palota Swedish o le faiga palota tele undemocratic e pei ona vaai i se faiga palota e matau mai le misiona OSCE

Christer Åberg Filifiliga 2018 - Ulufale filifili filifiliga

"I so o se faiga palota matauga ua ou i ai, ou te lei vaai i se faiga palota e pei undemocratic o le Suetena. O mamao mai Europa tulaga faatonuina."

19

Läs allt!


Senaste kommentarer


filifiliga Swedish o i ...

Faitau Meli e Bertil Rosenius 

Afiafi o Aso Gafua, o le aso ina ua uma le faiga palota, ma i tatou uma e tatau ona fai tatou faia la tatou filifiliga - i le taimi nei. Atonu o le a tatou faia vave i ai o se filifiliga fou, po o se taimi mulimuli ane, i se faalavelave malo masani. o maximally mautonu Tulaga o faiga faavae Swedish!

2

Läs allt!


O ai le manumalo filifiliga moni?

Faitau Meli e Nils

A i filifiliga mulimuli ina ua uma felafolafoaiga uma ma le filifilia po o luga, ma o le faiga palota fiva foia faaauau pea le taua o le pule. Le iuga, o le mea e uiga i mea uma, o le a maua le mana e pulea ai le malo o le Suetena? 

67

Läs allt!


lesitala Adolf Hitler i loʻu auala YouTube

lesitala Adolf Hitler i loʻu Channel YouTube

nei YouTube Channel Apg29.nu ua 957 saofaga, ma talu ai nei, na amata Adolf Hitler e lesitala!Lesitala e tele:  YouTube auala Apg29.Nu

6

Läs allt!


Loʻu laitiiti ou te lei mauaina - Teine, faalavelave vaega e fitu

Christer Åberg i lanu

sa le o se tamaitiiti lelei i le tama faitotoa sosoo Tony. Popofou o le ma tamaitiiti, sa amata e soona ma uunai atu au i lalo. Ioe, ua fetalaia mai saua, e le na o mea ua taʻua o mea faasoesa masani. 

9

Läs allt!


auiliiliga filifilia o le Christer Åberg mo le faiga palota aso 9 o Setema, 2018

Christer Åberg - iloiloga o faiga palota 2018

O lenei sa le na o ni nai itula e totoe ina le palota tapunia ma le palota e faitaulia. O auiliiliga filifilia o le Christer Åberg na lomia muamua i 14:16 aso 9 o Setema, 2018 i le nofoaga tesi Apg29.nu.

16

Läs allt!


Ola! Filifiliga vaega auai po ma Christer Åberg 20.00-24.00

o le a se filifiliga vaega auai po lenei o le a tulaga ese! Ou pese, taaalo ma talanoa e uiga ia Iesu ma le auala e faaolaina ai, tatalo mo le faiga palota ma mo taitai o le vaega auai uma ma faaupufai o malo, ma i latou uma oe palota ma e leʻi palota! FAASOA ATU! Faasoa atu! Faasoa atu!

0

Läs allt!


meafaigaluega a le tiapolo - Margit Sandemo

E Holger Nilsson 

meafaigaluega a le tiapolo - Margit Sandemo

Atonu ili e faigata ona tusia e se tasi o se meafaigaluega a le tiapolo - ae po o ai lava e uiga ia te ia molimau o ia lava lena. O lona igoa o Margaret Sandemo.

14

Läs allt!


Loʻu laitiiti ou te lei mauaina - Teine, o se vaega faasalaveia ono

Christer Åberg

O le taifau i totonu o le fanua o se e faapuapuagatia ai mo aʻu. I tua o le fale, sa ia te ia lona maea e pei ona ia toe tamoe ma luma. Ma ia barked i tagata uma ma mea uma. 

10

Läs allt!


Christer Åberg i PUSA

Christer Åberg i kit.se

Screenshots mai kit.se.

Ou faatalanoaina e Thomas Arnroth i PUSA mekasini ala o faasalalauga e uiga i loʻu faaaliga mo le faiga palota aso 9 o Setema, 2018.

3

Läs allt!


luma faaperofeta o le faiga palota i le 2018

faasalalauga Ola i Christer Åberg mai Apg29.nu !

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 441 718 906 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 887 bloggartiklar, 89 700 kommentarer och 58 454 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp