610 online! | Sidvisningar idag: 112 706 | Igår: 206 684 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

arming faaniukilia a Putin: ua le mafai ona e taofia le Rusia

arming faaniukilia a Putin: ua le mafai ona e taofia le Rusia

Ata: Aftonbladet. 

- E te le mafai ona taofia Rusia, fai mai Rusia Peresitene Putin Vladimir ina ua ia taʻua e faapea o le atiina ae o Rusia auupega faaniukilia fou e le mafai ona taofi.

- Ou te manao e fai atu ia i latou uma e auai i le tuuga lima i le 15 tausaga talu ai, o le taumafai e manumalo i Rusia, lea e faailoa atu le faasalaga faasolitulafono ina ia taofia ai le atinae o lo tatou atunuu: mea uma e te manao e tausia au faiga faavae ua uma ona tutupu. E lē mafai ona taofia Rusia, tatou te faitau i Aftonbladet e Peresitene Rusia Validimir fai Putin e pei ona ia briefed i auupega faaniukilia fou a Rusia.

i le saogalemu

Na pau le mea e mafai ona tatou fai atu e uiga i lenei o loo tatou ola i aso e gata ai ma ua tatou maua i ai mea uma ua saunia faatasi ma Iesu Keriso. E tupu anapogi i le taimi nei ma le atinae o le lalolagi. Taimi ina ua mavae tagata amio taimi feiloai i ai. Ma oi latou oe ua uma ona uppfylts ona faamalosia.

Soo se taimi e mafai ona sii mai e Iesu lo latou faapotopotoga - latou faatoanofotane faatauina - latou trtor ia te ia. Ua e maua Iesu?


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Thursday 1 March 2018 17:38 | #ryssland #kärnvapen #putin #tidstecken | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


18 kommentarer

Rolf

Låter som skrämselpropaganda från Putin. Ungefär lika omoget som Nordkoreas ledare när han hotar med sin arsenal. Skyddsmisillerna i USA klarar säkert av det. Säkert har redan USA information nog om detta system Putin hotar med. Spionverksamheten är inte utdöd.

Hotet riktar sig säkert även i första hand mot USA likt Nordkoreas hot då och då. Kärnvapenkapprustningen har börjat igen efter att ha varit lugnare efter Sovjets fall. Kalla Kriget kanske är på väg igen och osäkerheten i omvärlden ökar igen.

Det är bara att hoppas att dessa onda dumheter åter igen stoppas. Vår värld börjar bli otrygg igen. Det onda tar åter ett steg framåt men säkert segrar åter det goda. Tolkar det som Satans med anhangs kamp mot Gud och hans änglar om människans vilja och valmöjligheter.

Svara -   - 1/3-18 18:04 -


P. Harmakos

Jag ber till Herren att detta nukleära dårskap någon gång ska få ett slut. Stormakterna behöver JESUS.

Svara -   - 1/3-18 18:32 -


JL

Man skall inte läsa aftonbladet, tror nog att bagdad bob är mer pålitlig.

Svara -   - 1/3-18 20:46 -


JL

I övrigt är Rysslands GDP typ 1 trillion på försvar. Usa 19 trillioner och EU kanske 15 trillioner. Bara så ni fattar att Ryssland inte kommer att anfalla konventionellt. Bara Sydkorea lägger mer pengar på militären än Ryssland.

Svara -   - 1/3-18 23:11 -


David Ström

Rysslands interkontinentala missiler ser ut som en komet från rymden om man ser dem på himlen. De har hela tiden svarat med tekniksprång när de känner sig hotade. Vårt försvar vill ha tio miljarder mer hör man på radion. Men vad hjälper mer pengar när det är utrikespolitiken som är problemet? Låter vi Nato öva på svensk mark så har vi valt sida, så att säga. Vad svenska försvaret har att ta ställning till är ju skillnaden mellan taktiska mål och strategiska mål. Om en storskalig Natoövning i Baltic sea Östersjön får varningsklockorna att ringa i Ryssland likt det som hände i november 1983 under övningen Able Archer och Rysslands militära ledning bestämmer sig för att det ryska folket inte ska förintas utan vedergällning likt WW2 då 27 miljoner ryssar dog så kan de komma att anfalla först. Nu ingår förmodligen Sverige i den militära strategin med redan i förhand planerade scenarion. Nu vet ju naturligtvis ryssarna att vi spelat under bordet med västmakternas säkerhetstjänster hela tiden, men sedan Carl Bildt ville ha in storbankerna i Baltikum så har Nato utvidgat mot öst med både tunga stridsvagnar och missilförsvar. Ryssland har inte försökt öka sitt inflytande på samma sätt. Warszawapakten är historia. Men deras kärnvapen har en styrka likt Guds finger och kan förgöra ett helt land med en enda lansering, uppskjutning. Visst kan vi oroa oss över Ryssland. Men de startade inget världskrig och de har heller inte använt kärnvapen för att utplåna hela städer med civila människor. Förresten så stödjer Vladimir Putin den Ryska kyrkan, medan det finns ledande socialdemokrater som hatar kristendomen i vårt land. Putin är en cool kille. Tror det var en händelse 2013. Väst stängde ner ryssars möjlighet att använda svish och Ryssar som var på semester i Europa fick plötsligt inte tillgång till sina bankkonton. Hur de kunde ta sig hem vet jag inte. En ovänlig handling tyckt Putin. Det var också en ovänlig handling då USA skickade hem ett antal ryska ambassadtjänstemän under pågående Jul helg. Putin svarade naturligtvis, men lät de amerikanska familjerna fira färdigt julen i lugn och ro först.

Svara -   - 2/3-18 03:43 -


Rune Johansson

Här framgår styrkeförhållandena mellan världens mäktigaste militärförsvar.

http://www.businessinsider.com/the-worlds-most-powerful-militaries-2017-3?r=UK&;IR=T&IR=T

Svara -   - 2/3-18 11:45 -


Kalle

Svar till Rolf.

Var inte så snabb att skylla detta på Ryssland. Det Putin gör är ett svar på USAs aggressioner. Gå inte på det media matar oss med. Jag säger inte att Ryssland gör allt korrekt, men det är USA som beter sig värst och som tvingar Ryssland att rusta.

Svara -   - 2/3-18 12:02 -


Rune Johansson

Självklart skall även denna statistik var med.

https://fas.org/wp-content/uploads/2014/05/Inventories2017-3.jpg

Svara -   - 2/3-18 12:09 -


Bertil Rosenius

Svar till Kalle.

Och som grund för USA agerande ligger kanske att behöver hålla igång sin militär industri. Det känns som allt i USA kretsar runt militärindustrin. Så de är nog i grunden ”glada” över kapprustningen.

Svara -   - 2/3-18 13:48 -


Jean

Vi behöver förlita oss endast på vår Jesus som ALLT tillhör !!!

Amen min Herre Jesus !!

Svara -   - 2/3-18 17:13 -


Gerdt Malm

Svar till David Ström.

Jag skriver under på vartenda ord som du har skrivit. Jag behöver inte orda vare sig till höger eller vänster. Jag blir glad över att det finns människor som är vakna och ser hela situationen. Fantastiskt. Även Kalle får en släng av min glädje över vad han har skrivit.Helt underbart.

Svara -   - 2/3-18 18:05 -


Lenny

Var människa bör se att det är ett politiskt spel som pågår! David din analys är till stor del riktig, hela politiken har varit en utmaning för dom sittande i båda lägren.

Låt oss därför inte tillspetsa situationen i vårt närområde, genom att välja bort vår alliansfrihet helt. Sveriges val här är dynamit.

Vad Sverige behöver är besinningsfulla folkvalda som ej i sin blindo låter sej förledas in i fällan. Med ett falskt löfte om beskydd från storebror. För han, kan ej rädda oss väl då kalla fakta föreligger.

Många Varningsklockor har ringt och ringer allt jämnt i denna tid. Vi har ett val i höst, med många viktiga ställningstagande. Detta kan vara det sista om vi ej väljer rätt färdväg. Sverige har många problem att lösa på inrikesplanet.

Jag inser att detta val kräver ett högre ingripande. Det vill säga från vår Gud Fader och Jesus Kristus.

Därför vänner bli med i Sverigebönen, för sist men inte minst bör vi och våra bestämmande bli ledda av Guds Andes kraft.

Hans vägar övergår många gånger vårt förstånd!

Ty Gud Fader och Jesus Kristus besitter den Kraften.

Svara -   - 2/3-18 20:06 -


Daniel

Hej ,, Både Putin och Trump , är duktiga ledare som sätter sitt eget

folk först,, våra politiker däremot ruinerar hela vårt land ,, tömmer bankreserven

och dessutom har de nedrustat så vi har inget försvar att komma med,,

och nu dessutom så tillåter de muslimska bönetorn och snart lämnar de nog

över helt till muslimerna,, :(

nej ,det Sverige vi växte upp i finns inte mer :(

Svara -   - 2/3-18 21:10 -


annonym

Läste ett inlägg om detta i Piteå tidningen av Lars O Nilsson.

Som han hittat på nedanstående källor

Källor , Försvarsmakten, Nato.int, regeringen.se

Nato, Världlandsavtalet och Vintersol

Nato

Nordatlantiska fördragsorganisationen.

Är en militär allians som upprättades och undertecknades 4 april 1949.

Har i dagsläger 29 medlemsländer.

Medlemstaterna är överens om att ömsesidigt försvara varandra mot yttre angrepp.

Ursprungsmedlemmar 1949; Belgien, Danmark, Frankrike, Island, Italien, Kanada, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Portugal, Storbritannien och USA.

Världlandsavtalet

Den informella benämningen på samförståndsavtalet om världlandsstöd som undertecknades mellan Sverige och Nato 4 september 2014.

Syftet med samförståndsavtalet är att säkerställa att Sverige som världland kan lämna ett effektivt stöd för militär verksamhet på svenskt territorium i samband med övning, kriser eller militära operationer i Sverige och i vårt närområde. (Fastän man inte är medlem av Nato.)

Det innebär också att Sverige lättare ska kunna stå som värdland för ömsesidiga överenskomna militära aktiviteter. Exempelvis internationella övningar.

Vintersol

Under 2018 genomförs övningen Vintersol i Kirunafjällen samt Boden med omnejd.

Omkring 1 200 deltagare kommer att öva på civil mark mellan Boden, Harads och Vidsel samt Hedensbasen, Degerberget, Kusträsk skjutfält och Bodens södra skjutfält.

Under Vintersol kommer soldater och fordon att trafikera vägar samt röra sig i terrängen.

Källor; Försvarsmakten, Nato.int, regeringen.se

insändare militärövning nato vintersol

1

Kommentera här!

Läsarkommentarer:

Nu ska USA träna krig under svensk vintersol

i

Svara -   - 2/3-18 21:35 -


Tom

Världen är i den ondes våld.

Usa, ryssland, nordkorea, syrien, irak etc. De är bara spelpjäser i slutspelet.

Globalt kärnvapenkrig och förstörelse av Guds skapelse är djävulens önskemål

Sverige ska fortsätta på sin neutrala bana, går vi med i en militärallians blir det bara värre. Enda alliansen vi bör ingå är alliansen med jesus!

Svara -   - 3/3-18 02:35 -


Anna Ivar

Skillnaden genom åren är att USA är en demokrati. Ryssland en diktatur. Där finns inga verkliga valmöjligheter utan presidentkandidater råkar ut för "olyckor". Att spela religiös är just nu båda stormaktsledarna bra på.

Får ett intryck av av att indoktrineringen i Sverige lyckats väl. Och den fortsätter oavbrutet ser det ut som.

Läser vi Bibeln så ser vi vad som komma skall. Det är då inte politik som gäller utan de eviga himmelska riket som består oavsett vad som händer på jorden.

Jesus är Konungars Konung och Herrarnas Herre för evigt. Honom kan vi lita på. Vända oss bort från det onda och Älska Gud med allt vi är och har. Kung Jesus kommer snart och tar hem de sina.

Svara -   - 4/3-18 11:29 -


Roger T. W.

Det handlar inte främst om kärnvapen, det handlar om tekniska system som andra länder inte har. Ryssland kan känna sig tryggt. Putins tal var överraskande. Så brukar han inte uttrycka sig. Han tycker att en gräns har nåtts. NATO:s nya vapen i Östeuropa kan lika gärna monteras ned. De är värdelösa nu. Vreden i NATO är stor, men den omedelbara krigsrisken har minskat, inte ökat.

Svara -   - 4/3-18 13:08 -


Roger T. W.

Svar till Roger T. W..

Jag är inte speciellt intresserad av vapen, men den som är det kan kolla upp Sarmat, Avangard och Kinzhal. Några av dessa vapen kan lätt ändra läge och är omöjliga att skjuta ned. Ett färdas i hittills omöjlig hög fart.

Ryssland vägrar att rusta ihjäl sig. Vi har ingen kapprustning. Den ryska budgeten prioriteras. Ryssland lärde sig av Sovjetunionens misstag.

Tänk på att Ryssland nu är ett kristet land. Bara i Moskva byggs omkring 60 stora nya kyrkor. Målet är att alla ska ha en kyrka på promenadavstånd. Vi kan vara avundsjuka på ryssarnas kristna hunger. 30000 kyrkor har byggts eller restaurerats. Var inte rädda för Ryssland.

Jag studerar Ryssland och har lärt mig mycket om folksjälen. Det är min plikt att rapportera så gott jag kan för att upplysa mina bröder och systrar i Sverige.

Vi är alla troende, men vi har olika uppgifter. En är elektriker, en sjuksköterska. Jag är en av få som studerar Ryssland och inte utestängs av en språkvägg.

Svara -   - 4/3-18 15:51 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Le a le mea e uiga i le faagaioiga o le Penetekoso?

Faitau Meli e Pelu Sigvard 

Pentecostalism

E manino lava ia i latou uma talafaasolopito iloa ma fiafia i le Tusi Paia Pentecostals, o le Penetekoso gaoioiga talu ai na avea ai le Penetekoso FFS ma Society le Penetekoso, o le faaletausaga e taʻua o le fono - ua suia uma o le faalapotopotoga, faaagafesootai ma faafaifeau. 

39

Läs allt!


sauniga e tolu o le Atolaau i Kungsangen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg ma Christer Åberg asiasi le Atolaau i le aso 3 fonotaga i le lua aso. 14:00 ma le 19:00 i le Aso Lua 17 Iulai ma le Aso Lulu, Iulai 18 i le 10:00.

1

Läs allt!


Support Apg29 ma se meaalofa tauofo

lagolago Apg29

E mafai ona e lagolagoina Apg29 i auala e tolu. 

1

Läs allt!


Tatou tupe o lafoga ua faatupeina aoaoga imam

Faitau Meli e Bertil Rosenius

O se ulutala i le Facebook fafaguina fia iloa: "I le tautoulu, Suetena o le uluai aoaoga imam faatupeina-tulaga." E moni pe sese? Moni! Ae o le a avea lava le leaga uma, pe ae maulu i le talafaasolopito!

41

Läs allt!


suiga ogaoga o le mea moni - Vaega 1

E Holger Nilsson 

oliʻoli

O se suiga o le mea moni ua i le taimi nei ua faia e tusa ai ma le folafolaga o le afio mai ai Iesu, ua mafai ona o lenei taunuuga matautia.

18

Läs allt!


Almedalen - Siva & Trams ma faatalanoaga ma Christer Åberg

Ata Tifaga Vaega matamata faatalanoaina Flop aʻu i Almedalen 2018th 

3

Läs allt!


Pe ua tatou se mea galo?

Meli faitau e David B

"Ia faamanuia le Alii, Loʻu agaga e, ma aua nei galo ona faamanuiaga uma" Salamo. 103: 2

4

Läs allt!


faasa le faamaualuga

Faaaliga: O lenei mataupu o loo aofia ai ata le lelei mai le tausamiga eseese faamaualuga. 

faasa le faamaualuga

Faaopoopo faailoga e fanau oe vaai i lenei vaaiga ...

E le mafai ma e tatau ona faasaina tagata o faiga eseese ae e mafai ona latou faasaina o le a latou faalauiloa i luga o le auala. 

97

Läs allt!


O le valoaga a Ioelu ma fasia o faalavelave tutupu faafuasei i le lamala Swedish

Faitau Meli e Katty 

Korinito

Faitauina laʻu Tusi Paia. Ina ua ou oo mai i lenei fuaitau mai Ioelu 1: 17-19: 

25

Läs allt!


Be för Jimmie Åkesson

Av Bertil Rosenius 

Be för Jimmie Åkesson

Bild: sd.se. 

Jag upplever nu starkt att vi skall be att Jimmie Åkesson… 

188

Läs allt!


Le pope e gata ai o le Anetikeriso - Valoaga o le Rivera Alberto muamua Jesuit

O le vavalo muamua Katoliko Jesuit Alberto Rivera i le 1990 o le a le pope mulimuli Katoliko Roma le Anetikeriso le Tusi Paia.

77

Läs allt!


O le laveai o le tama i Cace Tham Luang

Le tama i Tham Luang

Le tama i Cace Tham Luang. 

E le o se mea, ou te manatu o le fuaiupu tele le Tusi Paia le Salamo 40: 3, lea e uiga i faasaoina Iesu mai lua matautia pe a ou taunuu atu i le lipoti o le laveai galuega o le sefulu ma le lua tamaiti ma o latou faiaoga soka i Tham Luang Cace i Thailand.

10

Läs allt!


Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen

Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen 2028

Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson drog storpublik i Almedalen när han talade på lördagskvällen. 

79

Läs allt!


Almedalsveckan, o le Democrats Suetena ma le vaega o totoe o le Atua

Christer Åberg vitio ola mulimuli mai Almedalen. Suetena Democrats, Jimmie Åkesson ma malologa o le Atua. 

1

Läs allt!


e le taufaasese uma ae evagelia taufaasese Marjoe Gortner sa

O le a faamaumauina mea moni e faapea o le evagelia Amerika Marjoe Gortner o se phony. Sa ia malaga i le Iunaite Setete, sa i ai sauniga ma faiga faatosina, sa talanoa e uiga ia Iesu, ma tatalo mo le maʻi, na taitaiina le tagata e oo atu i le papatisoga, ae sa ia talitonu foi i le Atua po o Iesu.

19

Läs allt!


Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel i Almedalen

Christer Åbergs reflektion från torsdagen i Almedalsveckan. Hot mot Vänskapsförbundet Sverige-Israel, Nordiska motståndsrörelsen och Kristna värdepartiet. 

20

Läs allt!


Annons


Så predikar du ordet

Predikant

Vad var det församlingen bad om när de var församlade? 

33

Läs allt!


Ata o Almedalen ma Elida Aso Lua, Iulai 3, 2018

Ma nisi ata mai le vaa Elida i Almedalen Vaiaso i Visby i le Aso Lua, Iulai 3.

Daniela Persin Lagi TV7

Daniela Persin, auala pule i le Lagi TV7.  

0

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 29, fredag 20 juli 2018 kl. 18:31

Jesus söker: Margareta, Greta!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


lipoti a Christer Åberg Almedalsveckan

Mai lona laitiiti faleie i Gotland maua Christer Åberg lenei lipoti i luga o latou lagona ma aafiaga o Almedalsveckan 2018th 

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


e le mafai ona rockets Leaga aumaia i tatou ia Iesu

I le aso 30 Iuni, o se roketa Iapani auina atu i le vateatea, ae ua i le amataga fafati ai i totonu o se pa timuga. 

7

Läs allt!


ia tuu atu ia Mr. Cools o fanau Fuck mai le Tiapolo

paʻu fuck

SVT ata. 

O luga o faasalalauga ua faamatilatila lautele se tolu tausaga pese tuai taʻua Fuck fanau. Ioe, e uiga i lenei lava mataupu, ma ua taʻua o lenei malie. Leai, e le o lenei le tiapolo ma ana temoni. Teisi sili inosia mau e faigata tele ona maua.

57

Läs allt!


O lenei ou te asia taimi muamua Gotland ma Almedalsveckan i loʻu olaga

Désirée ma Christer Åberg

Loʻu Desire afafine ma ou Christer Åberg. 

O taeao ou te alu atu i le taimi o Gotland Almedalsveckan. O le taimi muamua sa ou te i luga o le motu. Talu mai lava o au o se tamaitiiti, ou te moemiti i ai i se tasi aso e alu i le motu.

15

Läs allt!


Stefan Löfvens förvrängda uttalande

Gravid

- Jobbar man som barnmorska måste man kunna utföra aborter, annars får man göra något annat. Det är samma sak för präster som inte vill viga samkönade, säger Sveriges statsminister Stefan Löfven. 

37

Läs allt!


Taofi Equmeniakyrkans saofaga i le faamaualuga

E Holger Nilsson Submitters i le transmitter 

Faamaualuga le agasala i Sepania

E faapea ona sadism, sauaga ma le loto o loo i ai le mea ua taʻua o BDSM ma leo lenei faamaualuga tausamiga oo ma ona tuuina ai iina. Se isi mea e faapea ua tuuina atu i le igoa o le tausamiga le faamaualuga o le faaaogaina o fualaau oona i le galulue faatasi ai ma feusuaʻiga. E ui lava o feusuaʻiga faatasi ma manu o se isi mea e mafai ona taʻua.

0

Läs allt!


Lua mafuiʻe tetele i Suetena i le na o ni nai aso

mafuiʻe tetele i Suetena

Ata: Aftonbladet.se. 

Mo le taimi lona lua i le na o ni nai aso, na afaina i se mafuie malosi Suetena. Le mafuie na tupu i le nofoaga Sangis, o se vaega itiiti i sasae o Kalix. Toe ua faamanatu tatou o le upu a Iesu i le Tusi Paia.

5

Läs allt!


Fanau e aoao yoga ma latou te green pusi i Regnbågsplaneten

tamaiti Yoga

Ata: sla.se. 

Fanau mai le lima i le sefulu ma le tasi sa aoaoina i tausaga yoga ma e aofia faafoliga latou pusi green na ola i Regnbågsplaneten.

11

Läs allt!


Domen fälld över #metoo

Metoo

Allmänhetens Pressombudsman, PO, fäller tio tidningar för #metoo-publiceringar, då tidningarna hängde ut, dömde och agerade bödel över människor som anklagades för våldtäkt och sextrakasserier.

14

Läs allt!


Faatasi ma Iesu i le ogatotonu o le fale masini teu i aso o midsummer i le Old Hjälmseryd

faleoloa masini a le Old Hjälmseryd Solomona i le 2018

Sa faatumulia le fale faafiafia masini a Solomona e taumasuasua i Midsummer Aso i le Old Hjälmseryd. 

3

Läs allt!


Mdsommarafton Old Hjälmseryd 2018 ma Lindberg sa

O iinei e mafai ona e oo i ai nisi o le afiafi midsummer ofoofogia i faleoloa masini a Solomona i le Old Hjälmseryd.

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 037 116 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 691 bloggartiklar, 85 185 kommentarer och 57 003 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp