575 online! | Sidvisningar idag: 99 133 | Igår: 236 231 |

www.apg29.nu


arming faaniukilia a Putin: ua le mafai ona e taofia le Rusia

arming faaniukilia a Putin: ua le mafai ona e taofia le Rusia

Ata: Aftonbladet. 

- E te le mafai ona taofia Rusia, fai mai Rusia Peresitene Putin Vladimir ina ua ia taʻua e faapea o le atiina ae o Rusia auupega faaniukilia fou e le mafai ona taofi.

- Ou te manao e fai atu ia i latou uma e auai i le tuuga lima i le 15 tausaga talu ai, o le taumafai e manumalo i Rusia, lea e faailoa atu le faasalaga faasolitulafono ina ia taofia ai le atinae o lo tatou atunuu: mea uma e te manao e tausia au faiga faavae ua uma ona tutupu. E lē mafai ona taofia Rusia, tatou te faitau i Aftonbladet e Peresitene Rusia Validimir fai Putin e pei ona ia briefed i auupega faaniukilia fou a Rusia.

i le saogalemu

Na pau le mea e mafai ona tatou fai atu e uiga i lenei o loo tatou ola i aso e gata ai ma ua tatou maua i ai mea uma ua saunia faatasi ma Iesu Keriso. E tupu anapogi i le taimi nei ma le atinae o le lalolagi. Taimi ina ua mavae tagata amio taimi feiloai i ai. Ma oi latou oe ua uma ona uppfylts ona faamalosia.

Soo se taimi e mafai ona sii mai e Iesu lo latou faapotopotoga - latou faatoanofotane faatauina - latou trtor ia te ia. Ua e maua Iesu?


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Thursday 1 March 2018 17:38 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


18 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Rolf

Låter som skrämselpropaganda från Putin. Ungefär lika omoget som Nordkoreas ledare när han hotar med sin arsenal. Skyddsmisillerna i USA klarar säkert av det. Säkert har redan USA information nog om detta system Putin hotar med. Spionverksamheten är inte utdöd.

Hotet riktar sig säkert även i första hand mot USA likt Nordkoreas hot då och då. Kärnvapenkapprustningen har börjat igen efter att ha varit lugnare efter Sovjets fall. Kalla Kriget kanske är på väg igen och osäkerheten i omvärlden ökar igen.

Det är bara att hoppas att dessa onda dumheter åter igen stoppas. Vår värld börjar bli otrygg igen. Det onda tar åter ett steg framåt men säkert segrar åter det goda. Tolkar det som Satans med anhangs kamp mot Gud och hans änglar om människans vilja och valmöjligheter.

Svara -   - 1/3-18 18:04 -


P. Harmakos

Jag ber till Herren att detta nukleära dårskap någon gång ska få ett slut. Stormakterna behöver JESUS.

Svara -   - 1/3-18 18:32 -


JL

Man skall inte läsa aftonbladet, tror nog att bagdad bob är mer pålitlig.

Svara -   - 1/3-18 20:46 -


JL

I övrigt är Rysslands GDP typ 1 trillion på försvar. Usa 19 trillioner och EU kanske 15 trillioner. Bara så ni fattar att Ryssland inte kommer att anfalla konventionellt. Bara Sydkorea lägger mer pengar på militären än Ryssland.

Svara -   - 1/3-18 23:11 -


David Ström

Rysslands interkontinentala missiler ser ut som en komet från rymden om man ser dem på himlen. De har hela tiden svarat med tekniksprång när de känner sig hotade. Vårt försvar vill ha tio miljarder mer hör man på radion. Men vad hjälper mer pengar när det är utrikespolitiken som är problemet? Låter vi Nato öva på svensk mark så har vi valt sida, så att säga. Vad svenska försvaret har att ta ställning till är ju skillnaden mellan taktiska mål och strategiska mål. Om en storskalig Natoövning i Baltic sea Östersjön får varningsklockorna att ringa i Ryssland likt det som hände i november 1983 under övningen Able Archer och Rysslands militära ledning bestämmer sig för att det ryska folket inte ska förintas utan vedergällning likt WW2 då 27 miljoner ryssar dog så kan de komma att anfalla först. Nu ingår förmodligen Sverige i den militära strategin med redan i förhand planerade scenarion. Nu vet ju naturligtvis ryssarna att vi spelat under bordet med västmakternas säkerhetstjänster hela tiden, men sedan Carl Bildt ville ha in storbankerna i Baltikum så har Nato utvidgat mot öst med både tunga stridsvagnar och missilförsvar. Ryssland har inte försökt öka sitt inflytande på samma sätt. Warszawapakten är historia. Men deras kärnvapen har en styrka likt Guds finger och kan förgöra ett helt land med en enda lansering, uppskjutning. Visst kan vi oroa oss över Ryssland. Men de startade inget världskrig och de har heller inte använt kärnvapen för att utplåna hela städer med civila människor. Förresten så stödjer Vladimir Putin den Ryska kyrkan, medan det finns ledande socialdemokrater som hatar kristendomen i vårt land. Putin är en cool kille. Tror det var en händelse 2013. Väst stängde ner ryssars möjlighet att använda svish och Ryssar som var på semester i Europa fick plötsligt inte tillgång till sina bankkonton. Hur de kunde ta sig hem vet jag inte. En ovänlig handling tyckt Putin. Det var också en ovänlig handling då USA skickade hem ett antal ryska ambassadtjänstemän under pågående Jul helg. Putin svarade naturligtvis, men lät de amerikanska familjerna fira färdigt julen i lugn och ro först.

Svara -   - 2/3-18 03:43 -


Rune Johansson

Här framgår styrkeförhållandena mellan världens mäktigaste militärförsvar.

http://www.businessinsider.com/the-worlds-most-powerful-militaries-2017-3?r=UK&;IR=T&IR=T

Svara -   - 2/3-18 11:45 -


Kalle

Svar till Rolf.

Var inte så snabb att skylla detta på Ryssland. Det Putin gör är ett svar på USAs aggressioner. Gå inte på det media matar oss med. Jag säger inte att Ryssland gör allt korrekt, men det är USA som beter sig värst och som tvingar Ryssland att rusta.

Svara -   - 2/3-18 12:02 -


Rune Johansson

Självklart skall även denna statistik var med.

https://fas.org/wp-content/uploads/2014/05/Inventories2017-3.jpg

Svara -   - 2/3-18 12:09 -


Bertil Rosenius

Svar till Kalle.

Och som grund för USA agerande ligger kanske att behöver hålla igång sin militär industri. Det känns som allt i USA kretsar runt militärindustrin. Så de är nog i grunden ”glada” över kapprustningen.

Svara -   - 2/3-18 13:48 -


Jean

Vi behöver förlita oss endast på vår Jesus som ALLT tillhör !!!

Amen min Herre Jesus !!

Svara -   - 2/3-18 17:13 -


Gerdt Malm

Svar till David Ström.

Jag skriver under på vartenda ord som du har skrivit. Jag behöver inte orda vare sig till höger eller vänster. Jag blir glad över att det finns människor som är vakna och ser hela situationen. Fantastiskt. Även Kalle får en släng av min glädje över vad han har skrivit.Helt underbart.

Svara -   - 2/3-18 18:05 -


Lenny

Var människa bör se att det är ett politiskt spel som pågår! David din analys är till stor del riktig, hela politiken har varit en utmaning för dom sittande i båda lägren.

Låt oss därför inte tillspetsa situationen i vårt närområde, genom att välja bort vår alliansfrihet helt. Sveriges val här är dynamit.

Vad Sverige behöver är besinningsfulla folkvalda som ej i sin blindo låter sej förledas in i fällan. Med ett falskt löfte om beskydd från storebror. För han, kan ej rädda oss väl då kalla fakta föreligger.

Många Varningsklockor har ringt och ringer allt jämnt i denna tid. Vi har ett val i höst, med många viktiga ställningstagande. Detta kan vara det sista om vi ej väljer rätt färdväg. Sverige har många problem att lösa på inrikesplanet.

Jag inser att detta val kräver ett högre ingripande. Det vill säga från vår Gud Fader och Jesus Kristus.

Därför vänner bli med i Sverigebönen, för sist men inte minst bör vi och våra bestämmande bli ledda av Guds Andes kraft.

Hans vägar övergår många gånger vårt förstånd!

Ty Gud Fader och Jesus Kristus besitter den Kraften.

Svara -   - 2/3-18 20:06 -


Daniel

Hej ,, Både Putin och Trump , är duktiga ledare som sätter sitt eget

folk först,, våra politiker däremot ruinerar hela vårt land ,, tömmer bankreserven

och dessutom har de nedrustat så vi har inget försvar att komma med,,

och nu dessutom så tillåter de muslimska bönetorn och snart lämnar de nog

över helt till muslimerna,, :(

nej ,det Sverige vi växte upp i finns inte mer :(

Svara -   - 2/3-18 21:10 -


annonym

Läste ett inlägg om detta i Piteå tidningen av Lars O Nilsson.

Som han hittat på nedanstående källor

Källor , Försvarsmakten, Nato.int, regeringen.se

Nato, Världlandsavtalet och Vintersol

Nato

Nordatlantiska fördragsorganisationen.

Är en militär allians som upprättades och undertecknades 4 april 1949.

Har i dagsläger 29 medlemsländer.

Medlemstaterna är överens om att ömsesidigt försvara varandra mot yttre angrepp.

Ursprungsmedlemmar 1949; Belgien, Danmark, Frankrike, Island, Italien, Kanada, Luxemburg, Nederländerna, Norge, Portugal, Storbritannien och USA.

Världlandsavtalet

Den informella benämningen på samförståndsavtalet om världlandsstöd som undertecknades mellan Sverige och Nato 4 september 2014.

Syftet med samförståndsavtalet är att säkerställa att Sverige som världland kan lämna ett effektivt stöd för militär verksamhet på svenskt territorium i samband med övning, kriser eller militära operationer i Sverige och i vårt närområde. (Fastän man inte är medlem av Nato.)

Det innebär också att Sverige lättare ska kunna stå som värdland för ömsesidiga överenskomna militära aktiviteter. Exempelvis internationella övningar.

Vintersol

Under 2018 genomförs övningen Vintersol i Kirunafjällen samt Boden med omnejd.

Omkring 1 200 deltagare kommer att öva på civil mark mellan Boden, Harads och Vidsel samt Hedensbasen, Degerberget, Kusträsk skjutfält och Bodens södra skjutfält.

Under Vintersol kommer soldater och fordon att trafikera vägar samt röra sig i terrängen.

Källor; Försvarsmakten, Nato.int, regeringen.se

insändare militärövning nato vintersol

1

Kommentera här!

Läsarkommentarer:

Nu ska USA träna krig under svensk vintersol

i

Svara -   - 2/3-18 21:35 -


Tom

Världen är i den ondes våld.

Usa, ryssland, nordkorea, syrien, irak etc. De är bara spelpjäser i slutspelet.

Globalt kärnvapenkrig och förstörelse av Guds skapelse är djävulens önskemål

Sverige ska fortsätta på sin neutrala bana, går vi med i en militärallians blir det bara värre. Enda alliansen vi bör ingå är alliansen med jesus!

Svara -   - 3/3-18 02:35 -


Anna Ivar

Skillnaden genom åren är att USA är en demokrati. Ryssland en diktatur. Där finns inga verkliga valmöjligheter utan presidentkandidater råkar ut för "olyckor". Att spela religiös är just nu båda stormaktsledarna bra på.

Får ett intryck av av att indoktrineringen i Sverige lyckats väl. Och den fortsätter oavbrutet ser det ut som.

Läser vi Bibeln så ser vi vad som komma skall. Det är då inte politik som gäller utan de eviga himmelska riket som består oavsett vad som händer på jorden.

Jesus är Konungars Konung och Herrarnas Herre för evigt. Honom kan vi lita på. Vända oss bort från det onda och Älska Gud med allt vi är och har. Kung Jesus kommer snart och tar hem de sina.

Svara -   - 4/3-18 11:29 -


Roger T. W.

Det handlar inte främst om kärnvapen, det handlar om tekniska system som andra länder inte har. Ryssland kan känna sig tryggt. Putins tal var överraskande. Så brukar han inte uttrycka sig. Han tycker att en gräns har nåtts. NATO:s nya vapen i Östeuropa kan lika gärna monteras ned. De är värdelösa nu. Vreden i NATO är stor, men den omedelbara krigsrisken har minskat, inte ökat.

Svara -   - 4/3-18 13:08 -


Roger T. W.

Svar till Roger T. W..

Jag är inte speciellt intresserad av vapen, men den som är det kan kolla upp Sarmat, Avangard och Kinzhal. Några av dessa vapen kan lätt ändra läge och är omöjliga att skjuta ned. Ett färdas i hittills omöjlig hög fart.

Ryssland vägrar att rusta ihjäl sig. Vi har ingen kapprustning. Den ryska budgeten prioriteras. Ryssland lärde sig av Sovjetunionens misstag.

Tänk på att Ryssland nu är ett kristet land. Bara i Moskva byggs omkring 60 stora nya kyrkor. Målet är att alla ska ha en kyrka på promenadavstånd. Vi kan vara avundsjuka på ryssarnas kristna hunger. 30000 kyrkor har byggts eller restaurerats. Var inte rädda för Ryssland.

Jag studerar Ryssland och har lärt mig mycket om folksjälen. Det är min plikt att rapportera så gott jag kan för att upplysa mina bröder och systrar i Sverige.

Vi är alla troende, men vi har olika uppgifter. En är elektriker, en sjuksköterska. Jag är en av få som studerar Ryssland och inte utestängs av en språkvägg.

Svara -   - 4/3-18 15:51 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Ai - atamai faafoliga - o le faataunuuina o le Tusi Paia le 2000 tausaga ua mavae

Faitau Meli e Nils 

Ai - Suesuega Faapitoa o Faamatalaga faato

O nei tupu i breakneck saosaoa o Ai, atamai faafoliga (atamai faafoliga), ma ua uma ona atiina ae tautala ma le mafaufau robots. Tusia ea lenei e faafefe, ae ia mafai ona tatou iloa le mamao o le 2,000 tausaga ua mavae valoia i le Tusi Paia atinae faatekonolosi ua, ina ua tatou maua le aia tatau e faailoa ai le taimi!

19

Läs allt!


na faamaonia UN aulape taufaaʻoleʻole ananafi

faatagaina maliega malaga UN femalagaaʻiga saoloto

Photo: taimi Free. 

O ananafi na faamaonia Ulufale mai o Tagata aulape o le Malo Aufaatasi lea, i mataupu faavae, tatala o latou tuaoi mo femalagaaʻiga saoloto. Ae e pei o le taumafataga Nobel manumalo ananafi mou talafaasolopito ogaoga konekarate UN i le leo ala o faasalalauga.

42

Läs allt!


O se faaaliga vaaia o le fua mulimuli o le laau e iloa ai

laau e iloa ai

Faitau Meli e Nils

atonu e foliga faanoanoa lenei mea, ae o le Taimi Contemporary malosi lenei le uiga tatou faitau i ai i lenei faaaliga ma i le Tusi Paia, ma e tatau ona avea i tatou le aia tatau i le faaliliuina o le Taimi!

11

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Faasatauro ia, faasatauro ia te ia!

reconciles Cross tagata ma le Atua

Meli faitau e David B Mautinoa lava, o tagata leaga alalaga:! Faasatauro ia, faasatauro, o le soo o Iesu ma le mea o loo tu Iesu. a ona latou faamaumau lona mafuaaga latou te lē iloaina ua latou fanaina i latou lava i le vae.

11

Läs allt!


salalau atu isalama faatasi ma le fesoasoani o le Ekalesia Swedish

alu Christer Åberg i nisi o tala autu. E leai se masalosalo o loo tatou ola i aso e gata ai pe ae ave nisi o nei tala.

43

Läs allt!


tagata doomsday

E Holger Nilsson 

tagata doomsday

Faatasi ai ma le faaupuga i luga, o se tasi e mafai ona valaau i latou uma oe manatu lea ua latalata mai le taimi ma le atu ia i le taunuuga o le i ai.

32

Läs allt!


O le lagi e tolu i le Tusi Paia

O le lagi e tolu i le Tusi Paia

I le fuaiupu muamua o le Tusi Paia o loo fai mai i le uluaʻi tusitusiga na faia e le Atua le lagi ma le lalolagi. foafoaina e le Atua sili o le lagi.

1

Läs allt!


tinoitupe-saoloto Suetena totonu o le tolu i le lima tausaga - valoaga Tusi Paia faataunuuina

cashless

"Atonu o le a Sweden le 'cashless' totonu o le tolu i le lima tausaga", fai Pule Kovana Cecilia Skingsley i se konafesi teugatupe i Lonetona.

24

Läs allt!


Ua afio mai Iesu ma o le a toe afio mai o

afio

O loo tatou faatalitali mo Iesu afio faalua mai, e le o muamua. Ma o le a le umi o lenei taunuu. Ae ina ua e toe foi mai Iesu i le maea, o le a maua i se mea o ia o le o le taimi muamua na alu. Pe e te iloa le mea e mafai ona avea mo se mea?

2

Läs allt!


Faʻatasi faaolaina, faaolaina i taimi uma?

Faitau Meli e Nils

Kalvanistpstorn faifeau John na tuuina Loopez e le Alii e vaai i le sese lenei mataupu faavae o.

52

Läs allt!


Mafuie i Alaska - moni mai valoaga Iesu

Mafuie i Alaska - moni mai valoaga Iesu

Photo: Faailoa atu. 

ua lavea Alaska e lua lava mafuiʻe malosi. Alu lelei pe ua tautino mai se faalavelave faafuasei. tautala Iesu o le mafuiʻe tele e tulai mai. Ia tatou tatalo mo ina lavea.

12

Läs allt!


Valoaga o le oliʻoli ma le Puapuaga Tele

roketa

Ua valoia e le Tusi Paia e faapea o se taimi o le a faia ma le le oliʻoli faaolaina alu i totonu o le potu ao le puapuaga i le alualu i luma i le Lalolagi.

3

Läs allt!


O loo galulue faatasi ma se moli tautau

Amanda, 34, ua faamau atu i lona moli tautau

Photo: Faailoa atu. 

ua auai Amanda Liberty i se moli tautau o ia "alofa i sogi ma luelue ai."

17

Läs allt!


auala Kerisiano TV i Suetena

TV Kerisiano i Suetena

E tele auala lelei TV Kerisiano Swedish i Suetena. savavali uma i satelite, uaea ma le Uepi! O loo lisiina auala uma.

3

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


E leai se e tuu i le pogisa

Faitau Meli e Pelu Sigvard 

Malamalama i le pogisa

I laʻu auaunaga aapa atu i le Atua lea, o le ua uiga i le tele o tulaga ogaoga pe afai uma loʻu tino ma loʻu agaga sa i tulaga matautia. Oti taufaamatau mai neo-Nasi ona ou tu i luga ma natia sulufai, latalata tele i le filo ma sexkriminalitetens pogisa e ala i tulaga mataituina, besvärjd ma luitauina e duel faaleagaga o occultists.

74

Läs allt!


69-tausaga le matua e te manao e suia le tausaga e 49

69-tausaga le matua e te manao e suia le tausaga e 49

Ata: Aso. 

O le 69-tausaga-le-matua Emile Ratelband i le Netherlands manao e maua o latou Faigata tausaga faaletulafono o le 49 tausaga.

13

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


"Faaolaina aʻu e Iesu Keriso mai le 27 tausaga faaulugalii o alii"

le molimau malosi a David o le auala na ia ua ma faasaoina ma faaolaina e Iesu o le 27 tausaga faaulugalii o alii. mau Suetena. 

- O loʻu igoa o Tavita, ou te 44 tausaga le matua, ma o se molimau lenei o le auala e faasaoina ai au Iesu mai luasefulu-fitu tausaga faaulugalii o alii. Ou te tautala atu o le alofa.

11

Läs allt!


Troendedöparna susunuina, malelemo ma beheaded

O le toatele oi latou oe ua mafatia i sauaga, falepuipui ma fasiotia oe ua faia le talitonu-o le papatisoga o le Tusi Paia e ala i le faatofuina.

14

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, fredag 14 december 2018 kl. 12:52

Jesus söker: Sten Sixten!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Papatisoga: O fea, pe a ma le auala

Papatisoga i le sami

O iinei na ou avatu ia te oe na faia nisi Tusitusiga Paia manino i le papatisoga, pe a faia ma le auala.

4

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer

Rolf: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Lenny: Väntar du på Antikrist?

Kaj : ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

AnnMarie: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

JL: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

AnnMarie: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Kaj : ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Mikael: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Roger T. W.: Väntar du på Antikrist?

Bengt: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Mikael: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Jessica: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

David Ström: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Nils: AI - artificiell intelligens - uppfyllelsen av Bibelns ord för 2000 år sedan

Andreas: FN:s förrädiska pakt godkändes igår

Bengt: ”Små flickor ger glädje”, säger 60-årige muslimske mannen om sin 12-åriga fru

Niklas Jönsson: Väntar du på Antikrist?


E tutusa lava le Atua o le Tusi Paia e pei o le atua o le Koranu?

"O i latou faapea mai e alolofa, faamamalu ma tapuai i le Atua, aua o le mea moni ua latou lē alolofa, faamamalu ma tapuai Iesu."

5

Läs allt!


Sa ia faaipoipo hologram Hatsune Miku

Faaipoipo atu i lana hologram

umia Akihiko Kondo a lomiga papeti o le hologram Hatsune Miku o ia faaipoipo. Image Puna: Facebook.

ua faaipoipo se alii 35 tausaga le matua i Iapani a hologrom. Le faaipoipoga tau 160.000 pale. O se pepe meataalo fai ma sui o le polokalama komepiuta fafine.

19

Läs allt!


faapaiaina le Lagi TV7 i Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin ma Christer Åberg

gaosia TV Ruben Agnarsson, faavaeina ma le peresitene o Martti Ojares, auala pule Daniela Persin ma Christer Åberg.

Sa ou valaaulia i le alaata o le televise Kerisiano amata potu a le Lagi TV7 i Uppsala.

17

Läs allt!


lalolagi-talafaasolopito tolu Iesu manumalo

Faitau Meli e Nils 

lalolagi-talafaasolopito tolu Iesu manumalo, meaalofa a le Atua i tagata uma o le lalolagi. Na faia e ala ia Iesu Keriso Lana Togiola o se Manumalo Tolu mafaatusalia! O le luitau na 3 vaega eseese o Ia i luma o le Atua o le faamasino sili ma luma: O le agaga e tatau ona lalolagi manumalo.

5

Läs allt!


eleele mafolafola o aʻoaʻoga

eleele mafolafola o aʻoaʻoga

Afai e te faitau i le Tusi Paia, e mafai ona e iloa manino e faataamilo i le lalolagi. Afai o le lalolagi e le o faataamilo ai lea o le a aveina lelei sese Iesu ina ua ia fai mai e faapea ua i le ao ma le po i le Lalolagi, ina ua aumai e ia le aiga uma faaolaina i le lagi.

23

Läs allt!


DVD fou! Fesili ma tali e uiga i le taimi o faaiuga ma ana mea e tutupu

E Holger Nilsson 

DVD fou!  Fesili ma tali e uiga i le taimi o le iuga

E maua nei le avanoa e auai i lenei DVD fou e uiga i le mea e tutupu i le iuga-taimi.

7

Läs allt!


finagalo UN a malo o le lalolagi i totonu o le 12 tausaga

E Mikael Walfridsson 

Lisi o mataupu talanoaina 2030 - finagalo UN a malo o le lalolagi i totonu o le 12 tausaga

Wolfgang Ishinger: "Ua tatou ola i se taimi pe afai o le poloaiga lalolagi faava o malo collapses le taimi nei. I totonu o lenei taumafai lagona gaogao e vaai uma a le mamao e mafai ona latou o atu. O loo i ai se manaomia o se malo o le lalolagi. "

36

Läs allt!


faatalanoaina Aso Christer Åberg i teori taupulepulega faalilolilo

faatalanoaina Aso Christer Åberg i teori taupulepulega faalilolilo

O le nusipepa o le Aso. 

O le nusipepa o le aso ua e Jonathan Sverker faatalanoaina au ma le toatele o isi i manatu fouvale ma faia se mataupu faavae mautu ono itulau umi elaborated.

19

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Ua faia galuega e tu i tua o le vasega siva ma yoga?

E Holger Nilsson 

Ua faia galuega e tu i tua o le siva lesona ma vasega i yoga?

E tusa ai Pepa, o latou lava ata e pei o lenei: "Bilda mo le Ekalesia ma le Aualofa, o le Pepa pepa puupuu, na taʻua muamua o le lē conformist faalapotopotoga faaleaoaoga, o se tasi o suesuega e sefulu a Suetena."

47

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 458 247 744 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 055 bloggartiklar, 92 256 kommentarer och 60 471 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp