Surfar nu: 396 www.apg29.nu

The ateis sing teka mati

Miturut Holger Nilsson

Ing lelampahan terus - Simon Ådahl

Maca acara narik sing ateis lan ngaku kang teka mati.

Kita bareng kene paragraf saka buku anyar dening Simon Ådahl anduweni lelampahan terus.

The ateis sing tak ketemu daya Allah. Wong masalah iki kritis kabeh sing presented kanggo wong ing dina saka seminar bab peparingé Roh. Panjenenganipun liyane utawa kurang Panjenengan swiwi saka bojoné, sing ana anggota saka jemaah sing dibukak ing Finlandia. anggota Majelis wis yaiku, mungguh, nampa assignment kanggo ngajak lan kenalan ora pracaya utawa kanca saka seminar ing.

Aku ana bebarengan karo Örjan Armgren, pepadhamu sing wis kesah karo kula ing pasamuwan negara kang akeh kanggo taun, lan Bertil Dolfen, aktif ing Dana Evangelism lan banget kobong kanggo nyebar pesen saka Gusti Yesus ing Swedia ing panggonan kono wong "biasa" klumpukne, mangkono, ing panggonan kono pesen gréja 'kerep ora tekan. Aku lan Örjan wiwit dening nuduhake apa mengkono nalika nggunakake peparingé ing saben dinten gesang, pepindahan lan owah-owahan sing njupuk Panggonan nalika ngandika metu salam sunnat liya.

Nalika passports kita padha liwat, iku wektu kanggo break warung. Aku rampung munggah jejere ngomong paling, wong mamang. Panjenengané ora seneng. "Bojoku wis maca buku Lelampahan ora kaduga kanggo kula"; kang muttered. "Iku storybook murni. Sampeyan wis kabeh munggah! "Aku meh sijine warung ing gulu kang. "Banget?" Wangsulane aku. "Nanging ing buku aku sebutno kanca lan sederek. Aku ora bakal banjur duwe cantik ing banyu panas yen padha ing storybook a? Padha ora bakal nampa iku! "Iki ora tenanan tresna. "Aku ora pracaya tembung siji ing buku," grunted ing. "Aku mung pracaya ing ilmu!"

Aku rampung munggah ing pertahanan. "Apa aku nelpon sawetara wong-wong iki sing ing buku supaya padha bisa ngomong apa bener utawa ora?" Aku nyoba. Wong guncang para kepala. "Ora, aku ora pracaya tembung siji ing buku." Break warung umum Kita Luwih tegang, lan sanalika aku ngombé saka tuwung tuwung, aku banjur ing kula lan Ngaturaken Sembah Nuwun kanggo perusahaan. Apa warung break becik, aku panginten, lan tindak menyang ing pasamuwan kanggo pass sabanjuré. Saiki iku siji Bertil kang kanggo mulang bab pandonga kanggo lara. Gusti Yésus terus munggah ing panggung lan takon pitakonan: "Ana apa sing arep kanggo mangerteni carane kanggo ndedonga kanggo lara?" A akèh wong sing padha teka. Biasane wong enom padha ngengkel nyoba metu lan sinau kanggo ndedonga kanggo lara.

Sawise kabeh volunteer mitulungi ngadeg ing ngarepe panggung takon Bertil: "We kudu laku iki. Apa ana wong ing pirsawan sing gerah saka penyakit lan ailments? We sing perlu kanggo nyoba iki karo pandonga. "A baris dawa wong ngadeg ing baris ing aisle pasamuwan.

Mbayangno sandi surprise nalika aku weruh wong mamang ngadeg ana karo bojoné. Panjenenganipun kapandeng ing arah lan Aku kejiret, ing bagian sekedhik saka liya, grin ing kula. Iku kaya kang temenan: Ayo padha ndeleng apa sing arep kapercayan kanggo! Aku mesem kanggo aku lan dheleg quietly kanggo Gusti Allah: "Matur nuwun Gusti Yesus kanggo apa bakal dadi karo bab iki"

wong teka kanggo loro wong enom, sing bakal takon marang, lan ngandika sora lan langit: "Aku wis limped kanggo taun. Kula siji tendon kecendhaken. Doctors durung bisa kanggo ngatasi! "Wong nuduhake carane ala kang ana, lan kang limped bali lan kasebut kanggo nalika. Wanted kanggo cetha nduduhake carane ala padha karo wong.

Salah nom-noman ngandika: "Saiki kita ndedonga Gusti Allah bakal waras tendon" Padha digawe dowo tangan kaki ing manungsa lan ngandika, "Ing jenengé Gusti Yésus. Dadi apik! "" Coba njaluk sawetara saiki! "Unjuke banjur kanggo wong. Panjenenganipun wiwit tumut ing aisle pasamuwan. Tanpa limping! Panjenengané manggon dicokot luwih mudhun, banjur mengo karo amba lan santosa, perantauan mata lan mandeng sak kamar.

ndeleng ing sing loro wedi lan gumun banget. Panjenenganipun tindak ahead, mampir. Panjenenganipun nguripake lan mlaku maneh, wektu iki luwih cepet. Panjenenganipun ngaso. The total gumunake rampung glebyar kabèh pasuryan. Duwe kesusu munggah lan mudhun aisle pasamuwan, mampir lan ndhelik pasuryan ing tangané. Panjenenganipun nangis gedhe. Garwanipun kesusu kanggo ngluwari lan dirangkul wong. "Lan aku tak nyisihaken saka pain sciatic sandi bebarengan!" Dheweke sesambat. Padha ngadeg ana lan dirangkul saben liyane. Aku ngguyu lan teka mbangun lan nglipur karo bungah! "Matur nuwun Gusti Yesus sing aku ora teka karo tembung kosong lan dogma. Matur nuwun kanggo ngeculke kita teka menyang pasukan! "Aku ngandika marang aku. wong ilang. Kang kiwa pasamuwan lan aku takon bojoné kono tindak. "Banjur metu kanggo mate!" Aku miwiti ngguyu. Alamiah, sampeyan pengin metu kanggo mate yen wis mung wis waras saka taun masalah karo limping. Aku tau weruh wong liyane, nanging aku kepengin weruh dina apa ngandika marang kang garwa sawise dina sarasehan.

Yesus muncul dina, Kepengin loro kabèh lan kanggo nyimpen - malah atheists!


Holger Nilsson

www.flammor.com

Artikel lan video sing digawe dening liyane saka Apg29.nu kudu views sing blog ora nuduhake.

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

1 kommentarer

Lena Henricson 29/10-2018, 22:32

Underbart! Tack JESUS! 🎶👆🎶💕🎶

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 38, måndag 16 september 2019 kl. 03:16

Jesus söker: Dag, Daga!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
söndag 15 september 2019 23:57

Be läkedom för mig så att en fettsamling på halsen Gud tar bort, att de illasinnade som förföljt mig, ovärdigt, ojuste förfördelats pga fasansfull, rykte, förlöjligat mig i slutna rum men också öppet


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp