1 924 online! | Sidvisningar idag: 109 124 | Igår: 495 583 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Serangan ing kekawin - Part 1 - Holger Nilsson

Ing wektu kita arep serangan utama ing kekawin. Ing pangertèn paling jero, iku dadi mungsuhé Gusti Allah konco wong.

Page, Gusti Allah diadegaké ing esuk tumitah, palakrama antarane wong wadon: "Mulane wong lanang bakal ninggal bapa lan biyungé lan rumaket karo rabiné, sarta bakal padha dadi daging siji." 1 Pangentasan. 2:24.

Ing Kitab Suci, kita bisa ndeleng yen Gusti Allah mungsuh tansah wanted kanggo numpes apa Gusti Allah nitahaken lan kapiji. Supaya iku karo marriage.

Ngelingi iku tanggung alam, paling ora kekawin Kristen sing fokus serangan setan iku. Iku anak saka Gusti Allah mungsuh avsvurne lan kabeh pracaya mungsuh. Iki ora ing cara khusus kanggo nuduhake liwat ing jaman wekasan iki. A gambaran sunnat ditemokaké ing kitab pungkasan ing Kitab Suci kang:

"Ing nesu marang wong wadon lunga layangan adoh kanggo nggawe perang karo remnant saka iku wiji, wong-wong sing nuruti dhawuhe Gusti Allah terus paseksiné Yésus." Up. 12:17.

Taksaka istilah Injil kanggo Iblis lan wadon nggantosi Israel. Iki uga kasebut sing terus paseksiné Gusti Yésus Kristus lan iku temenan pracaya.

Mangkono kita bisa ndeleng manawa ing dina wekasan bakal ana serangan marang prajanjian wong OT, wong-wong Yahudi, sing wong Prajanjian, Kristen.

Serangan iki marang milih wong loro Gusti Allah, wis dadi luweh jelas ing wektu kita. Salah siji kawujudan rawuh mung serangan ing Kristen ningkahan dening pribadi setan migunakake kanggo numpes kekawin.

Sepuluh taun kepungkur, kita bisa njlèntrèhaké kasus kaya mengkono, lan ana uga pepenget bab. Apa kita wrote babagan iki pengalaman pandita sane istri nalika dheweke kesah dening bidang. Ing bidang padha dadi nedha awan nalika wong wadon lungguh ing jejere bojo pastur kang ngandika dheweke ora duwe pangan wae amarga dheweke fasts. Wong wadon Kristen dadi kasengsem lan padha wiwiti pirembagan kanggo saben liyane. Banjur nerangake wadon liyane dheweke sasuwene ing Wednesdays karo arah sing Kristen ningkahan bakal bejat. Nalika wong wis murup carane ngabekti setan sing ndedonga lan pasa kekawin Kristen crumble.
Iki kita wrote ing No. 2-2002.

Gusti Allah uga prophetically dielingake wong kang kanggo serangan iki. World Dina iki, 9 Maret nyerat Lars Nylen, pimpinan organisasi Living Keluarga, kang dianggo kanggo ndhukung kulawargané supaya divorce:

"Kulawargané Live wiwit sawijining karya ing 1997, kalebu sawise tembung-tembung: 'Det bakal ing bungkusan gelombang pegatan liwat kristenhet.` Swedish Kanggo 7-8 taun kepungkur, Gusti Allah ngandika bab gelombang kaloro - a gelombang remarriages. Wong kang padha lungguh saiki karo partners anyar ing pangibadah ing pasamuwan padha. Christendom wis teruse kurang kanggo menehi hasil karo gelombang pisanan lan malah kurang disiapake kanggo liyane "Akhir Kutipan..

Saiki iki wektu kanggo ngadeg munggah lan nolak serangan setan iku ing marriage! Ana ora dina kanggo kelangan. A teruse kasukman munggah pangkat massive ana sing bisa nyegah liyane divorce.

Kita pitados bilih ingkang paling penting iku pasangan bojo setya ndedonga bebarengan, njupuk wayahe grafik saka pandonga ing ngarsane Sang Yehuwah, ing transfer marang Gusti Yésus lan kanggo saben liyane.

Banjur sing loro ora mung ing marriage, nanging telu, Gusti Yesus Kristus Juruwilujeng lan njaga kita ana ing tengah sesambetan. Kepengin dadi ana lan iku berkah gedhe lan kekuatan kanggo mbangun marriage ana ing dalan iki. A Kitab Suci ditrapake kanggo iki Ecclesiastes 4:12:

"Where dhewekan wis ngalahake, loro bisa nolak. Lan ari bengkong threefold ora gampang. "

Ana uga ana studi sing konfirmasi sing sing sing duwe komunitas kasukman bebarengan duwe hubungan luwih apik ing ningkahan. kayata iki rampung dening Survey Nasional lan diterbitake ing pasangan judhul sing ndedonga bebarengan, tetep bebarengan, nyatakake:

"Salah siji saka asil cetha, iku pasangan ngarep wis aktivitas kayata shalat lan sinau Kitab Suci luwih kamungkinan duwe sesambetan maha."

 
Prayer - insurance paling apik kanggo marriage.


 
Holger Nilsson
www.flammor.com


Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Tuesday 17 July 2012 19:10 | #flammor #holger nilsson #profetia #sista tiden #tidstecken #Äktenskap | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


0 kommentarer

Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Minangka ing jamané Lut

Saka Lewi Pethrus saka buku Yesus. 

Gusti Yesus bakal

Iku disebut "Ing jam kaya kang padha mikir ora Putraning Manungsa rawuh." Nalika kabeh nangis lan ngomong, 'Gusti iku teka! ", Banjur sampeyan duwe alasan kanggo pracaya kang isih lingers soko, nanging nalika kabeh bisu ing prakara lan sabenere ora mikir iku, banjur siji bisa tartamtu iku cedhak.

5

Läs allt!


1 yuta Muslim kapenuhan ing lurung-lurung kanggo krungu bab Gusti Yésus

Reader Mail dening Nils 

- Aku arep ngomong soko: Ora ana siji bisa ngerti jeneng nanging Gusti Yesus mirsa jeneng, martakaké Marilyn Hickey kanggo yuta Muslim ing Pakistan.

19

Läs allt!


Bombing wis tambah dening 500 persen ing Swedia

pistol

Jumlah bombing bejat ing Swedia ing rolas taun wis tambah dening 500 persen. Swedia pancene kudu kawilujengan lan karahayon kang saka ing Gusti Yesus Kristus! Aja pengin dadi salah siji saka wong-wong sing ngomong bab Gusti Yésus kanggo wong ilang?

3

Läs allt!


ndelok Operasi

Reader Mail dening David Billström 

ndelok Operasi

Iblis ngganggu ing nalika wong seba lan ngawula Gusti Yesus. Lan mungsuh wis sawetara cara kanggo nyoba kanggo nyelehake dhateng ing gembong. Antarane operasi ndelok liyane kanggo nyoba kanggo njaluk karya Allah lan kanggo extradite utawa nggawa Gusti Allah wong menyang perbudakan.

6

Läs allt!


Apa iya bapa awal saka pengangkatan?

Reader Mail dening JJ 

Pengangkatan wong-wong berita

A pengangkatan pre-Mangsa Kasangsaran wis support Alkitab paling apik lan didhukung déning akèh leluhur gréja awal.

51

Läs allt!


Warning kanggo wong enom: overdosed lan tindak menyang neraka

Reader Mail dening Nils

Megan Griffith ngandhani apa kedaden overdosis ing 2017. Aku iki ora disimpen, iya aku wanted nalika aku wanted, ngunjuk kathah lan garang pot. Iku emosi kanggo pirembagan bab iki, supaya iki kanggo sampeyan.

3

Läs allt!


Annons


Anti-Semitism - karsané Allah lan agenda politik?

Reader Mail dening Stefan Eliasson 

demo anti-Semit ing Malmö: Bakal njupuk Yahudi.

Gambar: samnytt.se. 

Israelhat iku gething Yahudi. negara Palestina iku conto sing apik, iku ora rahasia sing dana teror. Senajan Israel wis ana wektu tentrem Palestina lan maneh sing padha durung kasengsem ing tindakan liyane saka ngremukake lengkap Israel.

30

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, tisdag 23 januari 2018 kl. 05:03

Jesus söker: Frej, Freja!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Grace lan Majelis Wektu

Cross punika wektu sih-rahmat

Saiki Gusti Yésus rawuh ing jagad iki wis sih-rahmat lan Majelis wektu Applied. Iku Mulane ora menehi saran saka bebendu lan paukuman wektu. A proklamasi pangadilan punika unbiblical supaya dawa wektu iki saka sih-rahmat luwih.

46

Läs allt!


Senaste kommentarer


Kita nyedhak Mangsa Kasangsaran

Miturut Mikael Walfridsson 

Mangsa Kasangsaran

Ora ana sangsi sing kita hastily obah nyedhaki Mangsa Kasangsaran, lan pungkasan iki umur. Iku uga ateges kita serius babagan njupuk cedhak wektu nalika kita bisa nyana yen Gusti bakal njupuk tunggu lan putri waspada.

11

Läs allt!


Salah piso matèni ing Nassjo ing restoran

Salah piso matèni ing Langkawi in Nassjo

Photo: Express. 

Dina iki, 10 Januari ana wong 25 taun matèni piso ing restaurant Steakhaus ing Nassjo. Wong 45-taun-lawas dipenjara ing anggepan saka paten pinaten.

22

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 360 799 175 sidvisningar på Apg29!

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp