1 812 online! | Sidvisningar idag: 410 944 | Igår: 595 158 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Serangan ing kekawin - Part 1 - Holger Nilsson

Ing wektu kita arep serangan utama ing kekawin. Ing pangertèn paling jero, iku dadi mungsuhé Gusti Allah konco wong.

Page, Gusti Allah diadegaké ing esuk tumitah, palakrama antarane wong wadon: "Mulane wong lanang bakal ninggal bapa lan biyungé lan rumaket karo rabiné, sarta bakal padha dadi daging siji." 1 Pangentasan. 2:24.

Ing Kitab Suci, kita bisa ndeleng yen Gusti Allah mungsuh tansah wanted kanggo numpes apa Gusti Allah nitahaken lan kapiji. Supaya iku karo marriage.

Ngelingi iku tanggung alam, paling ora kekawin Kristen sing fokus serangan setan iku. Iku anak saka Gusti Allah mungsuh avsvurne lan kabeh pracaya mungsuh. Iki ora ing cara khusus kanggo nuduhake liwat ing jaman wekasan iki. A gambaran sunnat ditemokaké ing kitab pungkasan ing Kitab Suci kang:

"Ing nesu marang wong wadon lunga layangan adoh kanggo nggawe perang karo remnant saka iku wiji, wong-wong sing nuruti dhawuhe Gusti Allah terus paseksiné Yésus." Up. 12:17.

Taksaka istilah Injil kanggo Iblis lan wadon nggantosi Israel. Iki uga kasebut sing terus paseksiné Gusti Yésus Kristus lan iku temenan pracaya.

Mangkono kita bisa ndeleng manawa ing dina wekasan bakal ana serangan marang prajanjian wong OT, wong-wong Yahudi, sing wong Prajanjian, Kristen.

Serangan iki marang milih wong loro Gusti Allah, wis dadi luweh jelas ing wektu kita. Salah siji kawujudan rawuh mung serangan ing Kristen ningkahan dening pribadi setan migunakake kanggo numpes kekawin.

Sepuluh taun kepungkur, kita bisa njlèntrèhaké kasus kaya mengkono, lan ana uga pepenget bab. Apa kita wrote babagan iki pengalaman pandita sane istri nalika dheweke kesah dening bidang. Ing bidang padha dadi nedha awan nalika wong wadon lungguh ing jejere bojo pastur kang ngandika dheweke ora duwe pangan wae amarga dheweke fasts. Wong wadon Kristen dadi kasengsem lan padha wiwiti pirembagan kanggo saben liyane. Banjur nerangake wadon liyane dheweke sasuwene ing Wednesdays karo arah sing Kristen ningkahan bakal bejat. Nalika wong wis murup carane ngabekti setan sing ndedonga lan pasa kekawin Kristen crumble.
Iki kita wrote ing No. 2-2002.

Gusti Allah uga prophetically dielingake wong kang kanggo serangan iki. World Dina iki, 9 Maret nyerat Lars Nylen, pimpinan organisasi Living Keluarga, kang dianggo kanggo ndhukung kulawargané supaya divorce:

"Kulawargané Live wiwit sawijining karya ing 1997, kalebu sawise tembung-tembung: 'Det bakal ing bungkusan gelombang pegatan liwat kristenhet.` Swedish Kanggo 7-8 taun kepungkur, Gusti Allah ngandika bab gelombang kaloro - a gelombang remarriages. Wong kang padha lungguh saiki karo partners anyar ing pangibadah ing pasamuwan padha. Christendom wis teruse kurang kanggo menehi hasil karo gelombang pisanan lan malah kurang disiapake kanggo liyane "Akhir Kutipan..

Saiki iki wektu kanggo ngadeg munggah lan nolak serangan setan iku ing marriage! Ana ora dina kanggo kelangan. A teruse kasukman munggah pangkat massive ana sing bisa nyegah liyane divorce.

Kita pitados bilih ingkang paling penting iku pasangan bojo setya ndedonga bebarengan, njupuk wayahe grafik saka pandonga ing ngarsane Sang Yehuwah, ing transfer marang Gusti Yésus lan kanggo saben liyane.

Banjur sing loro ora mung ing marriage, nanging telu, Gusti Yesus Kristus Juruwilujeng lan njaga kita ana ing tengah sesambetan. Kepengin dadi ana lan iku berkah gedhe lan kekuatan kanggo mbangun marriage ana ing dalan iki. A Kitab Suci ditrapake kanggo iki Ecclesiastes 4:12:

"Where dhewekan wis ngalahake, loro bisa nolak. Lan ari bengkong threefold ora gampang. "

Ana uga ana studi sing konfirmasi sing sing sing duwe komunitas kasukman bebarengan duwe hubungan luwih apik ing ningkahan. kayata iki rampung dening Survey Nasional lan diterbitake ing pasangan judhul sing ndedonga bebarengan, tetep bebarengan, nyatakake:

"Salah siji saka asil cetha, iku pasangan ngarep wis aktivitas kayata shalat lan sinau Kitab Suci luwih kamungkinan duwe sesambetan maha."

 
Prayer - insurance paling apik kanggo marriage.


 
Holger Nilsson
www.flammor.com


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Tuesday 17 July 2012 19:10 | #flammor #holger nilsson #profetia #sista tiden #tidstecken #Äktenskap | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


0 kommentarer

Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Israel dadi 70 - Slamet sing, Israel?

Kabeh artikel punika saking newsletter Langit TV7 kang. 

Israel 70 taun

Saluran televisi Kristen Langit TV7 mengeti negara-70-taun karo seri program ana.

18

Läs allt!


Lvsfarliga Hungary? - Lars Enarson

Lars Enarson njupuk munggah ing video menarik iki sing Hungary dadi marang kabèh panyiapan! Bisa pandonga ndandani dalan kabèh negara? 

76

Läs allt!


Paraskavedekatriafobi - phobia saka Friday 13

Paraskavedekatriafobi - Phobia saka Friday 13

Ana sing sing nandhang sangsara saka phobia saka ana nomer telulas. Iki diarani "paraskavedekatriafobi" utawa "paraskevidekatriafobi". Phobia kanggo nomer telulas diarani triskaidekaphobia. "Phobia" tegese "wedi".

4

Läs allt!


Kärleksfull fader eller enväldig despot

Läsarmejl av Stefan Eliasson 

8

Läs allt!


sekolah menengah bans peer lan tes

sekolah menengah bans peer lan tes

Gambar: nyheter24.se. 

Sture School ing Boden ends karo peer lan tes kanggo kabeh murid ing kabeh subjek. First, test ing April karo goal saka ban permanen.

12

Läs allt!


Krig, ekonomisk krasch och vilddjurets märke

Av Mikael Walfridsson 

Ryssland - Syrien flagga

Ganska snabbt inne i vedermödan, ser vi den röda och den svarta hästen träda fram, som representerar krig och en ekonomisk krasch.Tiden börjar dra ihop sig, och Herrens ögon är vända mot sitt folk, sin församling och sin utvalda brud.

26

Läs allt!


Annons


Islam maca Al Qur'an ing pasamuwan kanggo korban terrorism Islam

Khalifa lan Rabia tandha

Ing mengeti saka serangan teroris Islam ing Stockholm, ing ngendi ana wong lima tiwas, maca imam Muslim lan Islam Mahmoud Khalfi Koranic ing Gréja Swedia. Imam nduweni sambungan menyang teroris dirating kadhang Muslim.

21

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 16, fredag 20 april 2018 kl. 16:28

Jesus söker: Amalia, Amelie!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Kowe elinga apa kedaden April 7?

Kowe elinga apa kedaden April 7 taun kepungkur?

28

Läs allt!


Senaste kommentarer


Iku ora bakal wungu ing neraka

Neraka - lake geni

Sawijining dina, neraka lan kabeh kabangkitan spiritual di buwang menyang lake geni geni.

29

Läs allt!


Allah iku ora Allah

Miturut Holger Nilsson 

Gusti Allah lan Gusti Allah ora dewa padha

Sofia Camnerin pratelan sing Gusti Allah lan kabeh dewa padha, kok mratobat Muslim kanggo Gusti Allah yen sing padha cilik? Ora, wong-wong sing ngerti paling sing kuwalik saka paseksiné Muslim.

57

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 404 491 360 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 455 bloggartiklar, 81 194 kommentarer och 54 775 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp