Surfar nu: 545 www.apg29.nu

Serangan ing kekawin - Part 1 - Holger Nilsson

Ing wektu kita arep serangan utama ing kekawin. Ing pangertèn paling jero, iku dadi mungsuhé Gusti Allah konco wong.

Page, Gusti Allah diadegaké ing esuk tumitah, palakrama antarane wong wadon: "Mulane wong lanang bakal ninggal bapa lan biyungé lan rumaket karo rabiné, sarta bakal padha dadi daging siji." 1 Pangentasan. 2:24.

Ing Kitab Suci, kita bisa ndeleng yen Gusti Allah mungsuh tansah wanted kanggo numpes apa Gusti Allah nitahaken lan kapiji. Supaya iku karo marriage.

Ngelingi iku tanggung alam, paling ora kekawin Kristen sing fokus serangan setan iku. Iku anak saka Gusti Allah mungsuh avsvurne lan kabeh pracaya mungsuh. Iki ora ing cara khusus kanggo nuduhake liwat ing jaman wekasan iki. A gambaran sunnat ditemokaké ing kitab pungkasan ing Kitab Suci kang:

"Ing nesu marang wong wadon lunga layangan adoh kanggo nggawe perang karo remnant saka iku wiji, wong-wong sing nuruti dhawuhe Gusti Allah terus paseksiné Yésus." Up. 12:17.

Taksaka istilah Injil kanggo Iblis lan wadon nggantosi Israel. Iki uga kasebut sing terus paseksiné Gusti Yésus Kristus lan iku temenan pracaya.

Mangkono kita bisa ndeleng manawa ing dina wekasan bakal ana serangan marang prajanjian wong OT, wong-wong Yahudi, sing wong Prajanjian, Kristen.

Serangan iki marang milih wong loro Gusti Allah, wis dadi luweh jelas ing wektu kita. Salah siji kawujudan rawuh mung serangan ing Kristen ningkahan dening pribadi setan migunakake kanggo numpes kekawin.

Sepuluh taun kepungkur, kita bisa njlèntrèhaké kasus kaya mengkono, lan ana uga pepenget bab. Apa kita wrote babagan iki pengalaman pandita sane istri nalika dheweke kesah dening bidang. Ing bidang padha dadi nedha awan nalika wong wadon lungguh ing jejere bojo pastur kang ngandika dheweke ora duwe pangan wae amarga dheweke fasts. Wong wadon Kristen dadi kasengsem lan padha wiwiti pirembagan kanggo saben liyane. Banjur nerangake wadon liyane dheweke sasuwene ing Wednesdays karo arah sing Kristen ningkahan bakal bejat. Nalika wong wis murup carane ngabekti setan sing ndedonga lan pasa kekawin Kristen crumble.
Iki kita wrote ing No. 2-2002.

Gusti Allah uga prophetically dielingake wong kang kanggo serangan iki. World Dina iki, 9 Maret nyerat Lars Nylen, pimpinan organisasi Living Keluarga, kang dianggo kanggo ndhukung kulawargané supaya divorce:

"Kulawargané Live wiwit sawijining karya ing 1997, kalebu sawise tembung-tembung: 'Det bakal ing bungkusan gelombang pegatan liwat kristenhet.` Swedish Kanggo 7-8 taun kepungkur, Gusti Allah ngandika bab gelombang kaloro - a gelombang remarriages. Wong kang padha lungguh saiki karo partners anyar ing pangibadah ing pasamuwan padha. Christendom wis teruse kurang kanggo menehi hasil karo gelombang pisanan lan malah kurang disiapake kanggo liyane "Akhir Kutipan..

Saiki iki wektu kanggo ngadeg munggah lan nolak serangan setan iku ing marriage! Ana ora dina kanggo kelangan. A teruse kasukman munggah pangkat massive ana sing bisa nyegah liyane divorce.

Kita pitados bilih ingkang paling penting iku pasangan bojo setya ndedonga bebarengan, njupuk wayahe grafik saka pandonga ing ngarsane Sang Yehuwah, ing transfer marang Gusti Yésus lan kanggo saben liyane.

Banjur sing loro ora mung ing marriage, nanging telu, Gusti Yesus Kristus Juruwilujeng lan njaga kita ana ing tengah sesambetan. Kepengin dadi ana lan iku berkah gedhe lan kekuatan kanggo mbangun marriage ana ing dalan iki. A Kitab Suci ditrapake kanggo iki Ecclesiastes 4:12:

"Where dhewekan wis ngalahake, loro bisa nolak. Lan ari bengkong threefold ora gampang. "

Ana uga ana studi sing konfirmasi sing sing sing duwe komunitas kasukman bebarengan duwe hubungan luwih apik ing ningkahan. kayata iki rampung dening Survey Nasional lan diterbitake ing pasangan judhul sing ndedonga bebarengan, tetep bebarengan, nyatakake:

"Salah siji saka asil cetha, iku pasangan ngarep wis aktivitas kayata shalat lan sinau Kitab Suci luwih kamungkinan duwe sesambetan maha."

 
Prayer - insurance paling apik kanggo marriage.


 
Holger Nilsson
www.flammor.com


submit to reddit


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

0 kommentarer

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 21, torsdag 23 maj 2019 kl. 17:02

Jesus söker: Desideria, Desiree!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
torsdag 23 maj 2019 14:34

Jag har ändrat mitt liv. Ofta kommer
Han som är till mig i dömmarna.
Tack för att Herren drar upp mig
ur ångestens grop.

Käre jesus hjälp

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp