705 online! | Sidvisningar idag: 56 386 | Igår: 206 791 |

www.apg29.nu


Serangan dina pertikahan - Part 1 - Holger Nilsson

Dina waktu urang bade serangan utama dina pertikahan. Dina rasa deepest, geus musuh Allah balik eta.

Kahiji, Allah ngadeg di isuk nyiptakeun urang, nu nikah antara manusa jeung awewe: "Ku sabab bakal manusa ninggalkeun rajana sarta megatkeun ka pamajikanana; jeung maranehna bakal jadi salah daging." 1 Budalan. 2:24.

Dina Kitab Suci urang bisa nempo yén musuh Allah sok hayang ngancurkeun naon Allah nyiptakeun jeung ordained. Tah eta jeung nikah.

Tempo yén éta téh sagemblengna alam, teu saeutik pertikahan Christian anu fokus serangan Iblis sacara. Manéhna téh anak Allah musuh avsvurne jeung sagala mukmin lawan. Ieu bakal cara husus pikeun mintonkeun ngaliwatan di ieu poé panungtung. Hiji katerangan nu prophetic kapanggih dina buku panungtung Alkitab sacara:

"Dina ngamuk ngalawan awéwé indit layang jauh nyieun perang jeung remnant of siki nya, jalma anu nurut nurut Allah jeung tahan kasaksian Yesus Kristus." Up. 12:17.

Naga mangrupakeun istilah Alkitabiah pikeun Iblis jeung awéwé nu ngagambarkeun Israel. Ieu ogé disebutkeun maranéhanana anu tahan kasaksian Yesus Kristus jeung geus kalawan nyata mu'min.

Sahingga urang bisa nempo yén dina poé kamari anu aya bakal serangan kana boh covenant jalma OT, Yahudi, anu jalma Perjangjian, Kristen.

Serangan ieu ngalawan milih dua urang Allah, ieu jadi jelas dina waktu urang. Salah sahiji manifestasi asalna ngan serangan dina nikah Christian ku pakakas Iblis ngagunakeun ngancurkeun pertikahan.

Sapuluh taun ka tukang, urang bisa ngagambarkeun kasus sapertos ieu, jeung aya ogé testimonies séjénna ngeunaan. Naon we wrote ngeunaan ieu pangalaman a pastor sacara pamajikan urang lamun manéhna ngumbara ku pesawat. On pesawat anu dilayanan dahar beurang nalika wanoja diuk gigireun pamajikan pastor sacara nyebutkeun manéhna moal boga dahareun nu mana wae nu alatan manéhna fasts. Wanoja Christian jadi salaku kabetot sarta ngawitan diajak ngobrol silih. Saterusna ngécéskeun awéwé séjén anu manéhna fasted dina Wednesdays jeung arah nu nikah Christian bakal pegat. Sedengkeun nu sejenna geus bercahya kumaha nyembah Iblis nu sholat jeung puasa pertikahan Kristen crumble.
Ieu we nulis dina No. 2-2002.

Allah ogé prophetically warned jalma-Na pikeun serangan ieu. The World Kiwari, 9 Maret nyerat Lars Nylen, pamingpin organisasi Hirup Kulawarga, mana nu leres ngarojong kulawarga pikeun nyegah cerai:

"Kulawarga Live mimiti karya taun 1997, kaasup sanggeus kecap prophetic: 'Det bakal di wrapping a gelombang megat leuwih kristenhet.` Swédia Pikeun 7-8 taun ka tukang, Allah ngomong ngeunaan gelombang kadua - a gelombang remarriages. Sarua jelema nu diuk ayeuna jeung mitra anyar dina ibadah di gareja sarua. Christendom geus kesiapan low nungkulan gelombang kahiji jeung ieu komo kurang disusun pikeun séjén "End quote..

Ayeuna nya éta waktu ngaradeg jeung nolak serangan Iblis ngeunaan nikah! Aya teu poé leungit. A kesiapan spiritual elevated masif aya anu bisa nyegah leuwih cerai.

Urang yakin yén hal pangpentingna nyaeta spouses satia neneda babarengan, cokot moment poéan solat saméméh Gusti, dina transfer ka Anjeunna jeung ka silih.

Saterusna anjeun ngan dua di nikah, tapi tilu, Isa Al Masih Juru jeung papayung urang aya di puseur hubungan. Manéhna hayang aya jeung geus a berkah gede jeung kakuatan pikeun ngawangun nikah maranéhanana ku cara ieu. A bibel lumaku pikeun ieu Pandita 4:12:

"Dimana solitér nu nungkulan, dua bisa nolak. Jeung ari twisted threefold teh teu gampang. "

Aya ogé nalungtik ngonfirmasi yén jalma anu boga masarakat spiritual babarengan boga hubungan hade dina nikah. saperti ieu dipigawé ku Survey National jeung diterbitkeun dina Lesmana judul anu taqwa babarengan, cicing babarengan, nyebutkeun:

"Salah sahiji hasil jelas, nyaeta pasangan imah ngabogaan kagiatan saperti solat jeung pangajaran Kitab Suci anu leuwih gampang boga hubungan asih."

 
Solat - asuransi pangalusna pikeun nikah.


 
Holger Nilsson
www.flammor.com


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Tuesday 17 July 2012 19:10 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


0 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



En ny världsordning - Del 1

Per-Arne Imsen talar om en världsregering, en världsekonomi och en världsreligion. Inspelat 2012 av Cymbal-TV, men är mer aktuellt än någonsin. Del 1 av 3.

0

Läs allt!


"Tanpa duit, urang tuliskeun diktator digital"

Bitcoin

"Tanpa duit, urang tuliskeun diktator digital", nyebutkeun Björn Eriksson, urut Komisaris pulisi nasional. Numutkeun studi anyar, nu 24 Maret 2023 salaku tunai janten nyimpang di Swédia. 

14

Läs allt!


Australia sadar Yerusalem salaku ibukota Israél

Australia sadar Yerusalem salaku ibukota Israél

Gambar: sverigesradio.se. 

Ku Holger Nilsson Australia kiwari ngakuan Yerusalem salaku ibukota Israél.

30

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


44 maot di shootings jadi jauh taun ieu di Swédia

Pidtol

Sajauh ieu th aya geus 44 shootings fatal di Swédia. Catetan ti taun ka tukang kalawan 43 maot téh perangna. 

11

Läs allt!


Garéja Buku Panduan ngaruksak silaturahim Alkitabiah kana hubungan homo

gayäktenskap

The Buku Panduan garéja anyar ngaruksak carita Alkitabiah ngawengku homoseksualitas di bagian on pertikahan. Aranjeunna ngaku yén silaturahim antara Daud jeung Yonatan jeung Ruth na Naomi ngeunaan hubungan homo.

18

Läs allt!


Dupi urang ngartos tanda?

tanda

Ku Mikael Walfridsson Ku diajar tanda tina kali, urang bisa dipastikeun ngeunaan, éta urang cicing dina parantosan hareup. Naon lajeng teh karakter nu penting pisan keur urang uninga sarta ngarasakeun kali urang hirup di? 

13

Läs allt!


Anjeun wani pikir?

Maca Surat ku Daud B 

1

Läs allt!


AI - kecerdasan jieunan - minuhan Alkitab 2000 taun ka pengker

Maca Surat ku Nils 

AI - AKAL jieunan

Eta ayeuna lumangsung di speed breakneck nyaeta AI, intelegensi jieunan (kecerdasan jieunan), sarta geus dimekarkeun diomongkeun jeung pamikiran robot. Nyerat henteu ieu nyingsieunan, tapi anu kami bisa ngawujudkeun sabaraha jauh deui 2.000 taun ka pengker Alkitab diprediksi kamajuan téhnologis geus, sangkan boga hak keur nandaan waktu!

19

Läs allt!


pakta khianat PBB ieu disatujuan kamari

pasatujuan migrasi PBB ngawenangkeun imigrasi bébas

Photo: waktos Free. 

Kamari ieu disatujuan Imigrasi Pakta PBB nu, prinsipna mah, muka watesna maranéhanana pikeun imigrasi gratis. Tapi salaku banquet Nobel prevailed kamari ngiles kontrak PBB sajarahna parna dina noise media.

52

Läs allt!


A visi buah ahir tina tangkal pangaweruh

tangkal pangaweruh

Maca Surat ku Nils

Ieu bisa disada gloomy, tapi ieu teh sareng kontémporér neneng karakter The kami maca ngeunaan dina visi ieu sareng dina Kitab Suci, jeung kudu nyieun urang katuhu ka Alih Time!

12

Läs allt!


Crucify, crucify anjeunna!

Cross reconciles lalaki sareng Allah

Maca Surat ku Daud B Undoubtedly, mobs shouting:! Crucify, crucify, anu pengikut Yesus jeung naon Yesus nangtung pikeun. Aranjeunna lajeng bakal leungit alesan nya éta maranéhna teu sadar maranéhna anu shooting diri di kaka.

11

Läs allt!


Islam sumebar kaluar kalayan bantuan Garéja Swedia

Christer Åberg mana ngaliwatan sababaraha warta topical. Teu aya ragu eta kami keur hirup di poé panungtungan mun anjeun nyandak sababaraha warta ieu.

52

Läs allt!


kiamat Jalma

Ku Holger Nilsson 

kiamat Jalma

Jeung éksprési luhur, salah sahiji bisa nelepon sagala jalma anu mikir yén jaman geus deukeut tur nu nyandak konsékuansi tina eta.

32

Läs allt!


Tilu langit dina Alkitab

Tilu langit dina Alkitab

Dina ayat mimiti Alkitab eta nyebutkeun dina téks aslina yen Allah nyiptakeun langit jeung bumi. Alloh nyiptakeun langit beuki.

1

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Swédia tunai bébas dina tilu nepi ka lima taun - nubuat Alkitab kaeusi

cashless

"Swedia meureun bakal 'cashless' dina tilu nepi ka lima taun", ceuk Wakil Gubernur Cecilia Skingsley dina konferensi perbankan di London.

24

Läs allt!


Yesus geus datangna sarta baris datangna deui

Advent

Kami ngantosan Yesus kadua datang, moal kahiji. Jeung datangna ieu moal bisa keur panjang. Tapi lamun Yesus asalna deui ka cords, anjeunna kudu mibanda hal anu anjeunna henteu kahiji wayah éta manéhna datang. Sugan aya nu apal naon eta tiasa for teu nanaon?

2

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

4

Läs allt!


Sakali disimpen, salawasna disimpen?

Maca Surat ku Nils

Kalvanistpstorn pendeta John Loopez dibere ku PANGERAN ningali kumaha palsu doktrin ieu.

52

Läs allt!


Gempa di Alaska - Isa prophecies datangna leres

Gempa di Alaska - Isa prophecies datangna leres

Photo: Express. 

Alaska geus katandangan dua lini pohara kuat. Mana ogé lamun geus nyatakeun hiji darurat bencana. Yesus nyarita ngeunaan lini badag keur lumangsung. Hayu urang neneda keur nalika pencét.

12

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 51, onsdag 19 december 2018 kl. 06:54

Jesus söker: Isak!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



Nubuat tina Suka bungah jeung Great Tribulation

roket

The prophesies Alkitab yen hiji waktu bakal suka bungah dina lumangsung sarta disimpen balik kana kamar bari tribulation nu aya dina kamajuan di Bumi.

3

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Manehna teh dina aktipitas kalawan chandelier a

Amanda, 34, anu kalibet kana chandelier dirina

Photo: Express. 

Amanda Liberty geus kalibet ka chandelier yén Aisyah "mikanyaah ka cium na cuddle kalawan".

17

Läs allt!


saluran TV Kristen di Swedia

TV Kristen di Swedia

Aya loba Swedia saluran TV Christian alus di Swédia. Duanana leumpang dina satelit, kabel na Web teh! Ieu mangrupa daptar sadaya saluran.

4

Läs allt!


Taya ka ngantep dina poék

Maca Surat ku Sigvard Pedang 

Lampu di gelap

Dina jasa teureuh abdi ka Allah lajeng, éta geus ngeunaan kaayaan beuki serius mana duanana awak kuring jeung jiwa kuring di bahaya. ancaman pati ti neo-Nazi sabab kuring nangtung nepi na nyumput pangungsi, deukeut pisan thread jeung sexkriminalitetens gelap ngaliwatan kasus monitoring, besvärjd na ditantang pikeun tanding spiritual tina occultists.

74

Läs allt!


69 taun heubeul hayang ngarobah umur ka 49

69 taun heubeul hayang ngarobah umur ka 49

Gambar: Poé. 

The Emile Ratelband 69 taun heubeul di Walanda rék meunang umur Hard légal maranéhanana 49 taun.

13

Läs allt!


"Yesus Kristus disimpen kuring ti 27 taun homoseksualitas"

kasaksian kuat Daud ngeunaan kumaha anjeunna meunang disimpen na disimpen ku Yesus 27 taun homoseksualitas. téks Swedia. 

- My name is Daud, Kami heubeul 44 taun, sarta ieu téh kasaksian tina carana Yesus disimpen kuring ti dua puluh tujuh taun homoseksualitas. Kuring nyarita sunda.

11

Läs allt!


Troendedöparna sampurna, drowned na dipancung

Loba jelema nu geus ngalaman kasusah, dipenjara na ditelasan anu geus latihan di Alkitabiah mukmin-baptisan ku immersion.

14

Läs allt!


Baptisan: Dimana, nalika jeung kumaha

Baptisan dina laut

Di dieu kuring masihan anjeun sababaraha Kitab Suci jelas dina baptisan ieu rengse, lamun eta geus rengse tur kumaha.

4

Läs allt!


Teh Allah Alkitab sarua Allah Qur'an urang?

"Jalma anu ngaku cinta, ngahargaan sarta nyembah ka Allah, teu di kanyataan yén maranéhanana teu cinta, ngahargaan jeung ibadah Yesus."

5

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Anjeunna nikah hologram Hatsune Miku

Nikah hologram na

Akihiko Kondo nyepeng versi wayang tina hologram Hatsune Miku anu anjeunna nikah. Gambar Sumber: Facebook.

Hiji lalaki 35 taun heubeul di Jepang geus nikah hologrom a. kawinan ngarugikeun 160.000 crowns. A boneka ngalambangkeun program komputer bikang.

19

Läs allt!


Sawarga TV7 consecrated di Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin na Christer Åberg

produser TV Ruben Agnarsson, pangadeg sarta Presiden Martti Ojares, manajer channel Daniela Persin na Christer Åberg.

Kuring diondang kana lawang studio saluran televisi Christian Surga TV7 di Uppsala.

17

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 459 160 998 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 065 bloggartiklar, 92 414 kommentarer och 60 592 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp