1 336 online! | Sidvisningar idag: 133 469 | Igår: 506 605 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Serangan dina pertikahan - Part 1 - Holger Nilsson

Dina waktu urang bade serangan utama dina pertikahan. Dina rasa deepest, geus musuh Allah balik eta.

Kahiji, Allah ngadeg di isuk nyiptakeun urang, nu nikah antara manusa jeung awewe: "Ku sabab bakal manusa ninggalkeun rajana sarta megatkeun ka pamajikanana; jeung maranehna bakal jadi salah daging." 1 Budalan. 2:24.

Dina Kitab Suci urang bisa nempo yén musuh Allah sok hayang ngancurkeun naon Allah nyiptakeun jeung ordained. Tah eta jeung nikah.

Tempo yén éta téh sagemblengna alam, teu saeutik pertikahan Christian anu fokus serangan Iblis sacara. Manéhna téh anak Allah musuh avsvurne jeung sagala mukmin lawan. Ieu bakal cara husus pikeun mintonkeun ngaliwatan di ieu poé panungtung. Hiji katerangan nu prophetic kapanggih dina buku panungtung Alkitab sacara:

"Dina ngamuk ngalawan awéwé indit layang jauh nyieun perang jeung remnant of siki nya, jalma anu nurut nurut Allah jeung tahan kasaksian Yesus Kristus." Up. 12:17.

Naga mangrupakeun istilah Alkitabiah pikeun Iblis jeung awéwé nu ngagambarkeun Israel. Ieu ogé disebutkeun maranéhanana anu tahan kasaksian Yesus Kristus jeung geus kalawan nyata mu'min.

Sahingga urang bisa nempo yén dina poé kamari anu aya bakal serangan kana boh covenant jalma OT, Yahudi, anu jalma Perjangjian, Kristen.

Serangan ieu ngalawan milih dua urang Allah, ieu jadi jelas dina waktu urang. Salah sahiji manifestasi asalna ngan serangan dina nikah Christian ku pakakas Iblis ngagunakeun ngancurkeun pertikahan.

Sapuluh taun ka tukang, urang bisa ngagambarkeun kasus sapertos ieu, jeung aya ogé testimonies séjénna ngeunaan. Naon we wrote ngeunaan ieu pangalaman a pastor sacara pamajikan urang lamun manéhna ngumbara ku pesawat. On pesawat anu dilayanan dahar beurang nalika wanoja diuk gigireun pamajikan pastor sacara nyebutkeun manéhna moal boga dahareun nu mana wae nu alatan manéhna fasts. Wanoja Christian jadi salaku kabetot sarta ngawitan diajak ngobrol silih. Saterusna ngécéskeun awéwé séjén anu manéhna fasted dina Wednesdays jeung arah nu nikah Christian bakal pegat. Sedengkeun nu sejenna geus bercahya kumaha nyembah Iblis nu sholat jeung puasa pertikahan Kristen crumble.
Ieu we nulis dina No. 2-2002.

Allah ogé prophetically warned jalma-Na pikeun serangan ieu. The World Kiwari, 9 Maret nyerat Lars Nylen, pamingpin organisasi Hirup Kulawarga, mana nu leres ngarojong kulawarga pikeun nyegah cerai:

"Kulawarga Live mimiti karya taun 1997, kaasup sanggeus kecap prophetic: 'Det bakal di wrapping a gelombang megat leuwih kristenhet.` Swédia Pikeun 7-8 taun ka tukang, Allah ngomong ngeunaan gelombang kadua - a gelombang remarriages. Sarua jelema nu diuk ayeuna jeung mitra anyar dina ibadah di gareja sarua. Christendom geus kesiapan low nungkulan gelombang kahiji jeung ieu komo kurang disusun pikeun séjén "End quote..

Ayeuna nya éta waktu ngaradeg jeung nolak serangan Iblis ngeunaan nikah! Aya teu poé leungit. A kesiapan spiritual elevated masif aya anu bisa nyegah leuwih cerai.

Urang yakin yén hal pangpentingna nyaeta spouses satia neneda babarengan, cokot moment poéan solat saméméh Gusti, dina transfer ka Anjeunna jeung ka silih.

Saterusna anjeun ngan dua di nikah, tapi tilu, Isa Al Masih Juru jeung papayung urang aya di puseur hubungan. Manéhna hayang aya jeung geus a berkah gede jeung kakuatan pikeun ngawangun nikah maranéhanana ku cara ieu. A bibel lumaku pikeun ieu Pandita 4:12:

"Dimana solitér nu nungkulan, dua bisa nolak. Jeung ari twisted threefold teh teu gampang. "

Aya ogé nalungtik ngonfirmasi yén jalma anu boga masarakat spiritual babarengan boga hubungan hade dina nikah. saperti ieu dipigawé ku Survey National jeung diterbitkeun dina Lesmana judul anu taqwa babarengan, cicing babarengan, nyebutkeun:

"Salah sahiji hasil jelas, nyaeta pasangan imah ngabogaan kagiatan saperti solat jeung pangajaran Kitab Suci anu leuwih gampang boga hubungan asih."

 
Solat - asuransi pangalusna pikeun nikah.


 
Holger Nilsson
www.flammor.com


Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Tuesday 17 July 2012 19:10 | #flammor #holger nilsson #profetia #sista tiden #tidstecken #Äktenskap | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


0 kommentarer

Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Swédia 7:14 - KOMUNITAS panggero ka doa keur Swedia payun Pilkada di 2018

A böneupprop of Lars Enarson 

Swédia 7:14 - KOMUNITAS panggero ka doa keur Swedia méméh Pemilu dina 2018. The isuk Januari 12 dibawa Roh kuring jeung handap kecap pisan serius mun Swédia: "Naon anu lumangsung ayeuna di Swedia mangrupa bagian tina strategi ngahaja pikeun ngarecah masarakat pikeun ngawanohkeun diktator Dajjal urang ".

39

Läs allt!


Saperti dina poé Lot

Tina Lewi Pethrus ti buku Yesus. 

Yesus bakal

Hayu urang disebut "Dina jam sakumaha maraneh pikir moal Putra Manusa cometh". Lamun kabeh ceurik sarta ngomong, 'Ceuk urang datang! ", Lajeng anjeun boga alesan pikeun yakin yen manehna masih lingers hal, tapi lamun kabeh jempe on masalah jeung tepat euweuh mikir deui, teras salah sahiji bisa dipastikeun yén manéhna téh deukeut.

6

Läs allt!


1 juta Muslim kaeusi jalan ngadangu ngeunaan Yesus

Maca Surat ku Nils 

- Abdi hoyong ngabejaan Anjeun hal: salah No bisa nyaho ngaran anjeun tapi Yesus weruh ngaran anjeun, nu diajarkeun Marilyn Cupang pikeun juta Muslim di Pakistan.

25

Läs allt!


Shootings geus ngaronjat ku 500 persén di Swedia

pestol

Jumlah shootings fatal di Swedia dina dua belas taun geus ngaronjat ku 500 persen. Swédia estu kudu kasalametan tur kasalametan Yesus Kristus! Naha rék jadi salah sahiji jalma anu ngabejaan ngeunaan Yesus ka jalma leungit?

3

Läs allt!


nenjo Operasi

Maca Surat ku Daud Billström 

nenjo Operasi

Iblis ngaganggu dina nalika urang nuturkeun sarta ngalayanan Yesus. Jeung musuh boga sababaraha cara pikeun nyobaan nempatkeun spoke di roda. Diantara operasi nenjo séjén nyoba meunang karya Allah sareng ka extradite atawa mawa jalma Allah kana perbudakan.

7

Läs allt!


Naon tuh the founding awal suka bungah di?

Maca Surat ku JJ 

The suka bungah tina headline

A suka bungah pre-tribulation boga rojongan Alkitabiah pangalusna sarta dirojong ku loba founding garéja mimiti.

61

Läs allt!


Annons


Dinyana mun jalma ngora: overdosed jeung nyebut demi Apan

Maca Surat ku Nils

Megan Griffith ngabejaan naon anu lumangsung overdose dina 2017. Kuring teu disimpen, tuh naon kuring hayang lamun kuring hayang, nginum pisan tur smoked pot. Ieu emosi ngobrol ngeunaan ieu, jadi ieu téh pikeun anjeun.

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, onsdag 24 januari 2018 kl. 06:38

Jesus söker: Erika!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Anti Semitism - wasiat Allah jeung Agenda Politik?

Maca Surat ku Stefan Eliasson 

démo anti Semit di Malmö: Ieu gé némbak Yahudi.

Gambar: samnytt.se. 

Israelhat nyaeta hatred Yahudi. kaayaan Paléstina mangrupakeun conto alus, éta henteu rusiah yén éta dana teror. Sanajan urang Israil geus ditawarkeun dina waktos karapihan Paléstina sarta deui yén maranéhna tacan museurkeun nanaon lian ti cara ngaremukan lengkep Israél.

30

Läs allt!


Senaste kommentarer

R.S: Sebastian Stakset Predikade om Jesus för politikerna i Almedalsveckan

Sara: Sverige 7:14 - En uppmaning till bön för Sverige inför valet 2018

Harriet Bouvin: Sebastian Stakset Predikade om Jesus för politikerna i Almedalsveckan

Harriet Bouvin: Sebastian Stakset Predikade om Jesus för politikerna i Almedalsveckan

Margareta Larsson: Sverige 7:14 - En uppmaning till bön för Sverige inför valet 2018

Margareta Larsson: Sverige 7:14 - En uppmaning till bön för Sverige inför valet 2018

Margareta Larsson: Sverige 7:14 - En uppmaning till bön för Sverige inför valet 2018

Christer Åberg: Sverige 7:14 - En uppmaning till bön för Sverige inför valet 2018

Lars Enarson: Sverige 7:14 - En uppmaning till bön för Sverige inför valet 2018

Lars Enarson: Sverige 7:14 - En uppmaning till bön för Sverige inför valet 2018

Lars Enarson: Sverige 7:14 - En uppmaning till bön för Sverige inför valet 2018

Nina😄: Sverige 7:14 - En uppmaning till bön för Sverige inför valet 2018

JL: Sverige 7:14 - En uppmaning till bön för Sverige inför valet 2018

Solan: Sverige 7:14 - En uppmaning till bön för Sverige inför valet 2018

Per: Sverige 7:14 - En uppmaning till bön för Sverige inför valet 2018

Nina😄: Vad trodde de tidiga kyrkofäderna om uppryckandet?

Nina😄: Vad trodde de tidiga kyrkofäderna om uppryckandet?

Christer Åberg: Sverige 7:14 - En uppmaning till bön för Sverige inför valet 2018

Tomas N: Sverige 7:14 - En uppmaning till bön för Sverige inför valet 2018

Lukas: Sverige 7:14 - En uppmaning till bön för Sverige inför valet 2018


Grace jeung Majelis Time

Cross nyaéta waktu rahmat

Kantos saprak Yesus walked bumi boga rahmat sarta Majelis waktu dilarapkeun. Hal ieu ku kituna henteu disarankan of murka sarta judgment waktos. A proklamasi judgment nyaeta kituna unbiblical jadi lila waktu ieu anugerah lasts.

46

Läs allt!


Kami approaching tribulation

Ku Mikael Walfridsson 

tribulation

Teu aya ragu eta kami keur hastily pindah arah tribulation, sarta ending umur ieu. Ogé ngandung harti yén kami serius ngeunaan lalaki caket kana waktu lamun urang bisa ngaharepkeun yén Gusti bakal nyandak antosan sarta Suharto waspada.

11

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 361 330 125 sidvisningar på Apg29!

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp