2 137 online! | Sidvisningar idag: 376 138 | Igår: 595 158 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Serangan dina pertikahan - Part 1 - Holger Nilsson

Dina waktu urang bade serangan utama dina pertikahan. Dina rasa deepest, geus musuh Allah balik eta.

Kahiji, Allah ngadeg di isuk nyiptakeun urang, nu nikah antara manusa jeung awewe: "Ku sabab bakal manusa ninggalkeun rajana sarta megatkeun ka pamajikanana; jeung maranehna bakal jadi salah daging." 1 Budalan. 2:24.

Dina Kitab Suci urang bisa nempo yén musuh Allah sok hayang ngancurkeun naon Allah nyiptakeun jeung ordained. Tah eta jeung nikah.

Tempo yén éta téh sagemblengna alam, teu saeutik pertikahan Christian anu fokus serangan Iblis sacara. Manéhna téh anak Allah musuh avsvurne jeung sagala mukmin lawan. Ieu bakal cara husus pikeun mintonkeun ngaliwatan di ieu poé panungtung. Hiji katerangan nu prophetic kapanggih dina buku panungtung Alkitab sacara:

"Dina ngamuk ngalawan awéwé indit layang jauh nyieun perang jeung remnant of siki nya, jalma anu nurut nurut Allah jeung tahan kasaksian Yesus Kristus." Up. 12:17.

Naga mangrupakeun istilah Alkitabiah pikeun Iblis jeung awéwé nu ngagambarkeun Israel. Ieu ogé disebutkeun maranéhanana anu tahan kasaksian Yesus Kristus jeung geus kalawan nyata mu'min.

Sahingga urang bisa nempo yén dina poé kamari anu aya bakal serangan kana boh covenant jalma OT, Yahudi, anu jalma Perjangjian, Kristen.

Serangan ieu ngalawan milih dua urang Allah, ieu jadi jelas dina waktu urang. Salah sahiji manifestasi asalna ngan serangan dina nikah Christian ku pakakas Iblis ngagunakeun ngancurkeun pertikahan.

Sapuluh taun ka tukang, urang bisa ngagambarkeun kasus sapertos ieu, jeung aya ogé testimonies séjénna ngeunaan. Naon we wrote ngeunaan ieu pangalaman a pastor sacara pamajikan urang lamun manéhna ngumbara ku pesawat. On pesawat anu dilayanan dahar beurang nalika wanoja diuk gigireun pamajikan pastor sacara nyebutkeun manéhna moal boga dahareun nu mana wae nu alatan manéhna fasts. Wanoja Christian jadi salaku kabetot sarta ngawitan diajak ngobrol silih. Saterusna ngécéskeun awéwé séjén anu manéhna fasted dina Wednesdays jeung arah nu nikah Christian bakal pegat. Sedengkeun nu sejenna geus bercahya kumaha nyembah Iblis nu sholat jeung puasa pertikahan Kristen crumble.
Ieu we nulis dina No. 2-2002.

Allah ogé prophetically warned jalma-Na pikeun serangan ieu. The World Kiwari, 9 Maret nyerat Lars Nylen, pamingpin organisasi Hirup Kulawarga, mana nu leres ngarojong kulawarga pikeun nyegah cerai:

"Kulawarga Live mimiti karya taun 1997, kaasup sanggeus kecap prophetic: 'Det bakal di wrapping a gelombang megat leuwih kristenhet.` Swédia Pikeun 7-8 taun ka tukang, Allah ngomong ngeunaan gelombang kadua - a gelombang remarriages. Sarua jelema nu diuk ayeuna jeung mitra anyar dina ibadah di gareja sarua. Christendom geus kesiapan low nungkulan gelombang kahiji jeung ieu komo kurang disusun pikeun séjén "End quote..

Ayeuna nya éta waktu ngaradeg jeung nolak serangan Iblis ngeunaan nikah! Aya teu poé leungit. A kesiapan spiritual elevated masif aya anu bisa nyegah leuwih cerai.

Urang yakin yén hal pangpentingna nyaeta spouses satia neneda babarengan, cokot moment poéan solat saméméh Gusti, dina transfer ka Anjeunna jeung ka silih.

Saterusna anjeun ngan dua di nikah, tapi tilu, Isa Al Masih Juru jeung papayung urang aya di puseur hubungan. Manéhna hayang aya jeung geus a berkah gede jeung kakuatan pikeun ngawangun nikah maranéhanana ku cara ieu. A bibel lumaku pikeun ieu Pandita 4:12:

"Dimana solitér nu nungkulan, dua bisa nolak. Jeung ari twisted threefold teh teu gampang. "

Aya ogé nalungtik ngonfirmasi yén jalma anu boga masarakat spiritual babarengan boga hubungan hade dina nikah. saperti ieu dipigawé ku Survey National jeung diterbitkeun dina Lesmana judul anu taqwa babarengan, cicing babarengan, nyebutkeun:

"Salah sahiji hasil jelas, nyaeta pasangan imah ngabogaan kagiatan saperti solat jeung pangajaran Kitab Suci anu leuwih gampang boga hubungan asih."

 
Solat - asuransi pangalusna pikeun nikah.


 
Holger Nilsson
www.flammor.com


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Tuesday 17 July 2012 19:10 | #flammor #holger nilsson #profetia #sista tiden #tidstecken #Äktenskap | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


0 kommentarer

Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Israel kabukti 70 - ngaberkahan anjeun, Israel?

Sakabéh artikel téh ti newsletter Surga TV7 urang. 

Israel 70 taun

Saluran tipi Christian Surga TV7 celebrates nagara-lami 70-taun kalayan runtuyan program dina Kemis.

18

Läs allt!


Lvsfarliga Hungaria? - Lars Enarson

Lars Enarson nyokot up dina video metot ieu nu Hungaria mana ngalawan sakabeh ngadegna! Dupi sholat transformasi tangtu sakabeh nagara? 

76

Läs allt!


Paraskavedekatriafobi - phobia ti Jumaah 13th nu

Paraskavedekatriafobi - Phobia of Jumaah 13

Aya jalma anu kakurangan tina phobia ti Jumaah nu katilu belas. Ieu disebut "paraskavedekatriafobi" atawa "paraskevidekatriafobi". Phobia keur angka tilu belas disebut triskaidekaphobia. "Phobia" hartina "sieun".

4

Läs allt!


Kärleksfull fader eller enväldig despot

Läsarmejl av Stefan Eliasson 

8

Läs allt!


sakola sekundér bans PR na tés

sakola sekundér bans PR na tés

Gambar: nyheter24.se. 

Sture Sakola di Boden ditungtungan make PR na tés pikeun sakabéh siswa dina sagala subjék. Kahiji, test dina April kalawan tujuan hiji larangan permanén.

12

Läs allt!


Krig, ekonomisk krasch och vilddjurets märke

Av Mikael Walfridsson 

Ryssland - Syrien flagga

Ganska snabbt inne i vedermödan, ser vi den röda och den svarta hästen träda fram, som representerar krig och en ekonomisk krasch.Tiden börjar dra ihop sig, och Herrens ögon är vända mot sitt folk, sin församling och sin utvalda brud.

26

Läs allt!


Annons


Islamist maca Qur'an di garéja pikeun korban terorisme Islam

Khalifa na Rabia tanda

Dina ulang tina serangan teroris Islam di Stockholm, dimana lima urang tiwas, baca imam Muslim tur Islamist Mahmoud Khalfi Koranic di Garéja Swedia. Imam boga sambungan ka téroris dipeunteun dina Muslim babarayaan.

21

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 16, fredag 20 april 2018 kl. 14:55

Jesus söker: Amalia, Amelie!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Anjeun apal naon anu lumangsung April 7?

Anjeun apal naon anu lumangsung April 7 sataun katukang?

28

Läs allt!


Senaste kommentarer


Eta moal digedékeun di naraka

Naraka - lautan seuneu

Hiji poé, naraka jeung sagala unsaved dialungkeun kana situ fiery tina seuneu.

29

Läs allt!


Allah teu Allah

Ku Holger Nilsson 

Gusti sareng Allah sanes dewa sarua

Sofia Camnerin ngaku yen Allah jeung sagala allah sarua, naha tobat muslim ka Allah lamun éta éta masalahna? No, teu nyaho eta saha pangalusna anu kabalikan tina kasaksian Muslim.

57

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 404 456 556 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 455 bloggartiklar, 81 194 kommentarer och 54 774 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp