Surfar nu: 788 www.apg29.nu

Serangan dina pertikahan - Part 1 - Holger Nilsson

Dina waktu urang bade serangan utama dina pertikahan. Dina rasa deepest, geus musuh Allah balik eta.

Kahiji, Allah ngadeg di isuk nyiptakeun urang, nu nikah antara manusa jeung awewe: "Ku sabab bakal manusa ninggalkeun rajana sarta megatkeun ka pamajikanana; jeung maranehna bakal jadi salah daging." 1 Budalan. 2:24.

Dina Kitab Suci urang bisa nempo yén musuh Allah sok hayang ngancurkeun naon Allah nyiptakeun jeung ordained. Tah eta jeung nikah.

Tempo yén éta téh sagemblengna alam, teu saeutik pertikahan Christian anu fokus serangan Iblis sacara. Manéhna téh anak Allah musuh avsvurne jeung sagala mukmin lawan. Ieu bakal cara husus pikeun mintonkeun ngaliwatan di ieu poé panungtung. Hiji katerangan nu prophetic kapanggih dina buku panungtung Alkitab sacara:

"Dina ngamuk ngalawan awéwé indit layang jauh nyieun perang jeung remnant of siki nya, jalma anu nurut nurut Allah jeung tahan kasaksian Yesus Kristus." Up. 12:17.

Naga mangrupakeun istilah Alkitabiah pikeun Iblis jeung awéwé nu ngagambarkeun Israel. Ieu ogé disebutkeun maranéhanana anu tahan kasaksian Yesus Kristus jeung geus kalawan nyata mu'min.

Sahingga urang bisa nempo yén dina poé kamari anu aya bakal serangan kana boh covenant jalma OT, Yahudi, anu jalma Perjangjian, Kristen.

Serangan ieu ngalawan milih dua urang Allah, ieu jadi jelas dina waktu urang. Salah sahiji manifestasi asalna ngan serangan dina nikah Christian ku pakakas Iblis ngagunakeun ngancurkeun pertikahan.

Sapuluh taun ka tukang, urang bisa ngagambarkeun kasus sapertos ieu, jeung aya ogé testimonies séjénna ngeunaan. Naon we wrote ngeunaan ieu pangalaman a pastor sacara pamajikan urang lamun manéhna ngumbara ku pesawat. On pesawat anu dilayanan dahar beurang nalika wanoja diuk gigireun pamajikan pastor sacara nyebutkeun manéhna moal boga dahareun nu mana wae nu alatan manéhna fasts. Wanoja Christian jadi salaku kabetot sarta ngawitan diajak ngobrol silih. Saterusna ngécéskeun awéwé séjén anu manéhna fasted dina Wednesdays jeung arah nu nikah Christian bakal pegat. Sedengkeun nu sejenna geus bercahya kumaha nyembah Iblis nu sholat jeung puasa pertikahan Kristen crumble.
Ieu we nulis dina No. 2-2002.

Allah ogé prophetically warned jalma-Na pikeun serangan ieu. The World Kiwari, 9 Maret nyerat Lars Nylen, pamingpin organisasi Hirup Kulawarga, mana nu leres ngarojong kulawarga pikeun nyegah cerai:

"Kulawarga Live mimiti karya taun 1997, kaasup sanggeus kecap prophetic: 'Det bakal di wrapping a gelombang megat leuwih kristenhet.` Swédia Pikeun 7-8 taun ka tukang, Allah ngomong ngeunaan gelombang kadua - a gelombang remarriages. Sarua jelema nu diuk ayeuna jeung mitra anyar dina ibadah di gareja sarua. Christendom geus kesiapan low nungkulan gelombang kahiji jeung ieu komo kurang disusun pikeun séjén "End quote..

Ayeuna nya éta waktu ngaradeg jeung nolak serangan Iblis ngeunaan nikah! Aya teu poé leungit. A kesiapan spiritual elevated masif aya anu bisa nyegah leuwih cerai.

Urang yakin yén hal pangpentingna nyaeta spouses satia neneda babarengan, cokot moment poéan solat saméméh Gusti, dina transfer ka Anjeunna jeung ka silih.

Saterusna anjeun ngan dua di nikah, tapi tilu, Isa Al Masih Juru jeung papayung urang aya di puseur hubungan. Manéhna hayang aya jeung geus a berkah gede jeung kakuatan pikeun ngawangun nikah maranéhanana ku cara ieu. A bibel lumaku pikeun ieu Pandita 4:12:

"Dimana solitér nu nungkulan, dua bisa nolak. Jeung ari twisted threefold teh teu gampang. "

Aya ogé nalungtik ngonfirmasi yén jalma anu boga masarakat spiritual babarengan boga hubungan hade dina nikah. saperti ieu dipigawé ku Survey National jeung diterbitkeun dina Lesmana judul anu taqwa babarengan, cicing babarengan, nyebutkeun:

"Salah sahiji hasil jelas, nyaeta pasangan imah ngabogaan kagiatan saperti solat jeung pangajaran Kitab Suci anu leuwih gampang boga hubungan asih."

 
Solat - asuransi pangalusna pikeun nikah.


 
Holger Nilsson
www.flammor.com


submit to reddit


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

0 kommentarer

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 26, måndag 24 juni 2019 kl. 23:59

Jesus söker: Johannes Döparens dag!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
måndag 24 juni 2019 23:11

forts, bed gärna också för att de blir frälsta morfar o dottern.

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp