1 285 online! | Sidvisningar idag: 360 011 | Igår: 409 639 |

www.apg29.nu

Annons


Osårbar?


Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Serangan ing kekawin - Part 2 - Holger Nilsson

Ana sawetara cara kanggo Gusti Allah mungsuh numpes kanthi marriage Allah Sapi, siji kanggo nggawe ajaib iku.

Marriage lan ningkahan soko sing mengkono antarane wong wadon. Wis alam lan ketok ing budaya beda liwat millennia, nanging asas iki wis mung sawetara taun digawe roso sepi. Iki bisa katon minangka tandha saka kaping.

Amarga Gusti Allah wis netepaké marriage antarane wong wadon, owah-owahan iki ora langsung katon minangka larangan lan kraman marang Panjenengane. Iku soko sing bakal duwe sawetara impact, iku ora ngganti aturan gaib tanpa anjog kanggo jalaran.

Ana mung siji nekseni pangecualian ing sajarah, ing pundi marriage temenan a asosiasi padha-jinis. Ing data Babil Talmud kasedhiya.

Guru Aryeh Spero ngandika yen Alexa iki teks Talmudic, nuduhake yen "sadurunge banjir, wong wiwit nyerat kontrak marriage antarane wong".

Wektu nalika iki dumadi saéngga sadurunge Banjir Nuh dina. Banjur padha mangkono rusak institusi page bilih Gusti Allah nitahaken, yaiku, Uni manungsa lan wadon.

Iku anggempur ing apa wis digawé Gusti Allah. Mulane iku tanggung amarga akeh mirengake opo Kitab Suci kang wektu sing minangka nderek:

"Gusti Allah weruh bumi, lan, lah, iku ngrusak, amarga kabeh wong wis rusak bumi." 1 Pangentasan. 6:12.



Characters wektu

 
Iki ana ing dina Nuh lan Gusti Yésus ngandika iku bakal ing kang bali:

"Nanging minangka dina Nuh padha, mangkono uga Putraning Manungsa teka. Minangka wong urip ing dina sadurunge banjir padha mangan lan ngombé, lan ngalap bojo menehi ing marriage, nganti tumeka ing dinané Nuh lumebet ing prau, lan kang padha sumurup apa-apa nganti tekané banjir kang lan kesapu kabeh adoh - supaya bakal rawuhé Putraning dadi ".
Matt. 24: 37-39.


Gusti Yesus banjur mbandhingake wektu sing jamane Nabi Nuh, karo wektu nalika Panjenengane bakal bali. Ana mirip unik antarane tanggal sing lan sing iku wektu mung sing padha-jinis sesambetan legitimized!

Apa jaman saiki iki pratandha wektu gedhe sing bali 'Yesus bisa kedaden ing sembarang wektu. Ing konteks iki, pangadilan ing ngatasé jagat iki lan iku dhuwur wektu kanggo mratobat sing pengin disimpen!

Cara liya kanggo ngingeraké marriage Allah kapiji iku kanggo manggon minangka partner. Iku ora padha marriage, iku penting kanggo duwe iki cetha marang.

Ana wilayah tambahan sing kudu kasebut ing konteks iki. Nanging saiki diwiwiti kanggo eksprimen karo eradicating identitas gender. A expression anyar "pitik", wis dibukak, kang bakal ngganti "wong" lan "dheweke".

Tau nampa idea iki lan expression bingung iki, kanggo loro jinis sing Gusti Allah nitahake manungsa kanggo:

"Gusti Allah nitahake manungsa ing gambar dhewe, ing gambar Allah kang digawe dhewek, lanang lan wadon anggone nitahake." 1 Pangentasan. 1:27.

Apa jaman saiki Mulane isih distorsi saka pakewuh nggawe sing Gusti Allah nitahaken. Iki ora kelakon tanpa iki gadhah jalaran!

Ana area sing arep kita kanggo nyorot ngendi supaya Gusti Allah kang saiki gonjang-ganjing. Kita mikir iku minangka ing kabeh kaping wis ketok - iku wong wadon sing menehi lair. Iki bisa diganti lan kleru, iku mbokmenawa ora siji sing bisa pracaya, nanging ing dina iki pungkasan, iku kasunyatan.

Iki ana liwat owah-owahan jinis, kang saya umum. Nalika wong wadon wis milih ngalami operasi owah-owahan jinis dadi wong, lan dheweke-wong, bakal makaryakke uterus dheweke, dheweke-kang, mangkono isih saged saka prewangan anak.
 



Characters wektu

 
Kanthi cara iki, sampeyan nggawe jinis katelu, kang tegese "wong" bisa duwe anak. Akeh sing pracaya banjur iku bakal alam kanggo sterilize "wong". Requirement kuwi temenan bakal kasil ing outcry, nanging bakal nalika alam wis diganti karo wajar.
Iku tegese sampeyan uga ing wilayah iki mengaruhi supaya tumitah kang Gusti Allah wis netepaké:

"Kanggo wong wadon ngandika," Aku bakal gawe gaweyan akeh nalika sampeyan dadi ngandhut. Nanging pain sing bakal metokaké anak. "1 Pangentasan. 3:16.

We have mung ing taun anyar katon carane wis bejat mudhun lan diganti supaya kang ditetepake marang Gusti Allah saka awal. Iki bisa katon minangka kraman marang Gusti Allah, sing padha ora nampa apa Deweke ngnyatakake. Iki bakal duwe jalaran.

Pangadilan teka ing wektu Nuh, padha wanted kanggo padha ora ngandel yen kaya iki bakal kelakon. Malah saiki sing arep pracaya wong bakal padha. Pungkasan bakal nemokake carane salah iki, nalika gedhe tumindak pangadilan Mangsa Kasangsaran nyabrang bumi, sing diterangake ing kitab Wahyu. Wektu iku unprecedented: Maca apa Gusti Yesus ngandika ing Matt. 24:21.
pangandikane Gusti Yesus iku minangka asu laut ing donya ing Allah saka kondisi mbalikke lan kraman marang nitahake, bakal ketemu domstid iki. Pungkasan ditemokaké wong Garwane Nuh, ing cara sing padha, akeh ing pungkasan wektu kanggo ngenali Garwane pungkasan, nalika Mangsa Kasangsaran wis bejat menyang.

Nulis iki ora cara kanggo dadi doomsayers, iku mung kanggo nandheske apa kang katulisan ing Sabdanipun Allah. A Wedjangan flattened bakal ciri dina terakhir. Kita ana saiki.

Iku wektu kanggo mratobat, sarta wangsul dhateng Gusti Allah, sadurunge dina ing sih-rahmat lan ends sing ngadeg ana piyambak tanpa Gusti Allah. Gusti Allah sing wong ing donya kang winates saka pamikiran lan ing egoism lan bangga, ngupados kanggo nerangake adoh. Ngaku wis ora Nilai ing dina sing.

Maca uga:

Serangan ing kekawin - Part 1 - Holger Nilsson

 
Holger Nilsson
www.flammor.com


Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 18 July 2012 07:00 | #flammor #holger+nilsson #profetia #sista+tiden #homosexuell #Äktenskap | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


0 kommentarer

Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Anti-Semitism - karsané Allah lan agenda politik?

Reader Mail dening Stefan Eliasson 

demo anti-Semit ing Malmö: Bakal njupuk Yahudi.

Gambar: samnytt.se. 

Israelhat iku gething Yahudi. negara Palestina iku conto sing apik, iku ora rahasia sing dana teror. Senajan Israel wis ana wektu tentrem Palestina lan maneh sing padha durung kasengsem ing tindakan liyane saka ngremukake lengkap Israel.

8

Läs allt!


Grace lan Majelis Wektu

Cross punika wektu sih-rahmat

Saiki Gusti Yésus rawuh ing jagad iki wis sih-rahmat lan Majelis wektu Applied. Iku Mulane ora menehi saran saka bebendu lan paukuman wektu. A proklamasi pangadilan punika unbiblical supaya dawa wektu iki saka sih-rahmat luwih.

39

Läs allt!


Kita nyedhak Mangsa Kasangsaran

Miturut Mikael Walfridsson 

Mangsa Kasangsaran

Ora ana sangsi sing kita hastily obah nyedhaki Mangsa Kasangsaran, lan pungkasan iki umur. Iku uga ateges kita serius babagan njupuk cedhak wektu nalika kita bisa nyana yen Gusti bakal njupuk tunggu lan putri waspada.

11

Läs allt!


Salah piso matèni ing Nassjo ing restoran

Salah piso matèni ing Langkawi in Nassjo

Photo: Express. 

Dina iki, 10 Januari ana wong 25 taun matèni piso ing restaurant Steakhaus ing Nassjo. Wong 45-taun-lawas dipenjara ing anggepan saka paten pinaten.

22

Läs allt!


306 bombing ing Swedia ing 2017

The gun lan Nihan casings

306 bombing wonten taun pungkasan. 42 wong padha matèni lan 135 tatu. Iku luwih saka kaping pindho minangka akeh minangka limang taun kepungkur.

8

Läs allt!


Den korsmärkta församlingen av Owe Lindeskär

Läsarmejl av boss 

Den korsmärkta församlingen av Owe Lindeskär

Jag läser nu en bok som heter den Korsmärkta församlingen, skriven av broder Owe Lindeskär, mångårig predikant, förkunnare och församlingsföreståndare. 

2

Läs allt!


Annons


Apa nistha saka Babil, soko?

Nistha saka desolation

Gusti Yesus ngandika ing Matius 24 lan Lukas 21 apa nistha saka desolation sing.

19

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, onsdag 17 januari 2018 kl. 23:17

Jesus söker: Anton, Tony!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


De 20 mest omskrivna personerna i svensk media 2017

Media

Vilka personer skrev svensk media mest om 2017, och vem skrev de mest om?

9

Läs allt!


Senaste kommentarer


Iku di-push liyane ing Swedia saka ing paling negara Eropah

36

Läs allt!


Waca, aku mengkono soko anyar

Aku nggawe samubarang kabeh anyar

"Waca, aku mengkono soko anyar. Malah saiki dadi metu. Aja sampeyan sok dong mirsani ana? Aku bakal nggawe cara ing ara-ara samun lan lepen ing ara-ara samun. "(Yesaya 43:19)

42

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 358 414 928 sidvisningar på Apg29!

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp