839 online! | Sidvisningar idag: 99 472 | Igår: 244 591 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Serangan ing kekawin - Part 2 - Holger Nilsson

Ana sawetara cara kanggo Gusti Allah mungsuh numpes kanthi marriage Allah Sapi, siji kanggo nggawe ajaib iku.

Marriage lan ningkahan soko sing mengkono antarane wong wadon. Wis alam lan ketok ing budaya beda liwat millennia, nanging asas iki wis mung sawetara taun digawe roso sepi. Iki bisa katon minangka tandha saka kaping.

Amarga Gusti Allah wis netepaké marriage antarane wong wadon, owah-owahan iki ora langsung katon minangka larangan lan kraman marang Panjenengane. Iku soko sing bakal duwe sawetara impact, iku ora ngganti aturan gaib tanpa anjog kanggo jalaran.

Ana mung siji nekseni pangecualian ing sajarah, ing pundi marriage temenan a asosiasi padha-jinis. Ing data Babil Talmud kasedhiya.

Guru Aryeh Spero ngandika yen Alexa iki teks Talmudic, nuduhake yen "sadurunge banjir, wong wiwit nyerat kontrak marriage antarane wong".

Wektu nalika iki dumadi saéngga sadurunge Banjir Nuh dina. Banjur padha mangkono rusak institusi page bilih Gusti Allah nitahaken, yaiku, Uni manungsa lan wadon.

Iku anggempur ing apa wis digawé Gusti Allah. Mulane iku tanggung amarga akeh mirengake opo Kitab Suci kang wektu sing minangka nderek:

"Gusti Allah weruh bumi, lan, lah, iku ngrusak, amarga kabeh wong wis rusak bumi." 1 Pangentasan. 6:12.



Characters wektu

 
Iki ana ing dina Nuh lan Gusti Yésus ngandika iku bakal ing kang bali:

"Nanging minangka dina Nuh padha, mangkono uga Putraning Manungsa teka. Minangka wong urip ing dina sadurunge banjir padha mangan lan ngombé, lan ngalap bojo menehi ing marriage, nganti tumeka ing dinané Nuh lumebet ing prau, lan kang padha sumurup apa-apa nganti tekané banjir kang lan kesapu kabeh adoh - supaya bakal rawuhé Putraning dadi ".
Matt. 24: 37-39.


Gusti Yesus banjur mbandhingake wektu sing jamane Nabi Nuh, karo wektu nalika Panjenengane bakal bali. Ana mirip unik antarane tanggal sing lan sing iku wektu mung sing padha-jinis sesambetan legitimized!

Apa jaman saiki iki pratandha wektu gedhe sing bali 'Yesus bisa kedaden ing sembarang wektu. Ing konteks iki, pangadilan ing ngatasé jagat iki lan iku dhuwur wektu kanggo mratobat sing pengin disimpen!

Cara liya kanggo ngingeraké marriage Allah kapiji iku kanggo manggon minangka partner. Iku ora padha marriage, iku penting kanggo duwe iki cetha marang.

Ana wilayah tambahan sing kudu kasebut ing konteks iki. Nanging saiki diwiwiti kanggo eksprimen karo eradicating identitas gender. A expression anyar "pitik", wis dibukak, kang bakal ngganti "wong" lan "dheweke".

Tau nampa idea iki lan expression bingung iki, kanggo loro jinis sing Gusti Allah nitahake manungsa kanggo:

"Gusti Allah nitahake manungsa ing gambar dhewe, ing gambar Allah kang digawe dhewek, lanang lan wadon anggone nitahake." 1 Pangentasan. 1:27.

Apa jaman saiki Mulane isih distorsi saka pakewuh nggawe sing Gusti Allah nitahaken. Iki ora kelakon tanpa iki gadhah jalaran!

Ana area sing arep kita kanggo nyorot ngendi supaya Gusti Allah kang saiki gonjang-ganjing. Kita mikir iku minangka ing kabeh kaping wis ketok - iku wong wadon sing menehi lair. Iki bisa diganti lan kleru, iku mbokmenawa ora siji sing bisa pracaya, nanging ing dina iki pungkasan, iku kasunyatan.

Iki ana liwat owah-owahan jinis, kang saya umum. Nalika wong wadon wis milih ngalami operasi owah-owahan jinis dadi wong, lan dheweke-wong, bakal makaryakke uterus dheweke, dheweke-kang, mangkono isih saged saka prewangan anak.
 



Characters wektu

 
Kanthi cara iki, sampeyan nggawe jinis katelu, kang tegese "wong" bisa duwe anak. Akeh sing pracaya banjur iku bakal alam kanggo sterilize "wong". Requirement kuwi temenan bakal kasil ing outcry, nanging bakal nalika alam wis diganti karo wajar.
Iku tegese sampeyan uga ing wilayah iki mengaruhi supaya tumitah kang Gusti Allah wis netepaké:

"Kanggo wong wadon ngandika," Aku bakal gawe gaweyan akeh nalika sampeyan dadi ngandhut. Nanging pain sing bakal metokaké anak. "1 Pangentasan. 3:16.

We have mung ing taun anyar katon carane wis bejat mudhun lan diganti supaya kang ditetepake marang Gusti Allah saka awal. Iki bisa katon minangka kraman marang Gusti Allah, sing padha ora nampa apa Deweke ngnyatakake. Iki bakal duwe jalaran.

Pangadilan teka ing wektu Nuh, padha wanted kanggo padha ora ngandel yen kaya iki bakal kelakon. Malah saiki sing arep pracaya wong bakal padha. Pungkasan bakal nemokake carane salah iki, nalika gedhe tumindak pangadilan Mangsa Kasangsaran nyabrang bumi, sing diterangake ing kitab Wahyu. Wektu iku unprecedented: Maca apa Gusti Yesus ngandika ing Matt. 24:21.
pangandikane Gusti Yesus iku minangka asu laut ing donya ing Allah saka kondisi mbalikke lan kraman marang nitahake, bakal ketemu domstid iki. Pungkasan ditemokaké wong Garwane Nuh, ing cara sing padha, akeh ing pungkasan wektu kanggo ngenali Garwane pungkasan, nalika Mangsa Kasangsaran wis bejat menyang.

Nulis iki ora cara kanggo dadi doomsayers, iku mung kanggo nandheske apa kang katulisan ing Sabdanipun Allah. A Wedjangan flattened bakal ciri dina terakhir. Kita ana saiki.

Iku wektu kanggo mratobat, sarta wangsul dhateng Gusti Allah, sadurunge dina ing sih-rahmat lan ends sing ngadeg ana piyambak tanpa Gusti Allah. Gusti Allah sing wong ing donya kang winates saka pamikiran lan ing egoism lan bangga, ngupados kanggo nerangake adoh. Ngaku wis ora Nilai ing dina sing.

Maca uga:

Serangan ing kekawin - Part 1 - Holger Nilsson

 
Holger Nilsson
www.flammor.com


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 18 July 2012 07:00 | #flammor #holger nilsson #profetia #sista tiden #homosexuell #Äktenskap | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


0 kommentarer

Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Mdsommarafton Old Hjälmseryd 2018 karo Lindberg padha

Kene sampeyan bisa nemu sawetara saka sore pat sange ing toko mesin Suléman ing Old Hjälmseryd.

0

Läs allt!


Lah kawujud - lindhu utama ing Swedia

lindhu gedhe ing Swedia

Gambar: Aftonbladet. 

Dina iki, kasenengan lah Alkitab ing Swedia ngendi lindhu gedhe dumadi. Iki medhar wangsit Yesus kanggo babagan 2000 taun kepungkur!

3

Läs allt!


Hamas lan kumrungsung ing tapel wates Gaza

Hamas migunakake kesalahan sadawane Gaza PR wewatesan | studio Yerusalem

4

Läs allt!


Midsummer ing Old Hjälmseryd

Christer Åberg Midsummer wreath

Nice pat lan Gusti Allah mberkahi kowé! 

2

Läs allt!


Gaza murub liwat 45 roket ing Israel ing wengi

Gaza murub liwat 45 roket ing Israel ing wengi

Organisasi teroris Hamas ing Gaza wis murub luwih saka 45 roket ing Israel bengi. 

6

Läs allt!


Sambo ing Kitab Suci

Two ati sing wis didadèkké siji karo

nuroni sadurunge marriage iku dosa, supaya ana ora bakal nikah mati. Kitab Suci ngandika sing sing manggon partner melu jina. Nanging apa sing bakal banjur nikah? Ing artikel iki, sampeyan bakal njaluk jawaban.

1

Läs allt!


Lindberg padha ing Vikersund Minggu sore

Lindberg padha Christer Åberg muter lan singing lan ngomong bab Gusti Yésus ing Vikersund, Norway Minggu wengi. 

0

Läs allt!


Sambo iku dosa marang Gusti Allah

payon

Iku ngenyek lan ngeyek marang partner sing mung pengin duwe jinis lan partner urip, nanging ora omah-omah dheweke. Menapa malih, iku dosa marang Gusti Allah. 

46

Läs allt!


Vikersundbakken

Vikersundbakken

ski paling gedhé ing donya kene ing Norwegia - Vikersundbakken. Nanging aku wis ora mlumpat menyang iku. Aku duwe pangarep-arep liyane. 

1

Läs allt!


Lah lan pratandha wektu Part 3

Christer Åberg Interviewing Holger Nilsson bab nabi lan tandha kaping. 

0

Läs allt!


Reca Daniel nuduhake menyang pangarep-arep rahayu

Reader Mail dening Nils 

Reca Daniel

Ana bakal karajan ing dina terakhir saka 10 negara, Uni 10-negara sing tegese mburi kerajaan donya kepungkur.

43

Läs allt!


Islam iku agama panangkaran

Miturut Holger Nilsson 

Islam panangkaran

Ing agama Islam iku akin kanggo pakunjaran - iku hard kanggo ninggalake.

5

Läs allt!


Apa pemain bal-balan sexförbud sak Piala Donya ing Rusia?

bal-balan

Ana tim bal-balan sing wis sexförbud sak Piala Donya ing Rusia. Yen iku sexförbud penting iku kanggo pindhah uga kanggo tim bal-balan, carane luwih penting banjur ora sing Kristen wis sexförbud lan manggon murni sadurunge marriage?

29

Läs allt!


anak Muslim duwe memungsuhan marang non-Muslim ing madrasah

sekolah Al Qur'an kanggo tuwone enem taun

Photo: SVT. 

anak Muslim ing 6-13 taun ngandhani guru kang Swedia: "Aku ora ngrungokake kowé, merga kowé sing putih." Utawa: "Sampeyan ora Muslim, kenging punapa kula ngrungokake?"

14

Läs allt!


Allah - impostor ing

Tèks iki dijupuk saka Guide Idiot kang kanggo Islam IQ Al Rassooli.

Allah - impostor ing

Allah iku sawijining impostor kaya nitahake kang, Muhammad. Al-Anfal 8:30: Allah iku fraudster paling trampil.

2

Läs allt!


Donald Trump nominasi Penghargaan Nobel Peace

Donald Trump nominasi Penghargaan Nobel Peace

Gambar: nrk.no. 

Donald Trump wis dadi nominasi kanggo Peace Prize Nobel politikus Norwegian Party Progress Kristen Tybring-Gjedde lan Per-Willy Amundsen. Ouyahia kanggo patemon karo Korea Utara Kim Jong-Un.

11

Läs allt!


Annons


Iki apa miturut Allah kanggo riset

Sawetara anggitan Allah katon kaya iki

Mikir sawetara Kristen Amérika sing Gusti Allah katon kaya, miturut penelitian. 

Saiki peneliti ing Universitas Amerika Utara Carolina teka ing Amerika Kristen pracaya Gusti Allah katon kaya - kaya wong putih enom! 

3

Läs allt!


Diktator Kim Jong-ons mbah putri iki disimpen

Kim Jong Un bisa salah siji dina uga disimpen

Sawijining dina, wong sing paling mbebayani ing donya, diktator Kim Jong Un, uga disimpen dening mbah iki. 

Eyang kanggo wong sing paling mbebayani ing donya, ing Korea Lor diktator Kim Jong-Un iki disimpen! dheweke bocah lanang, Kim Il-sung kang banjur dadi Kim Jong-ons rama, main ana ing tim sembahyang.

4

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 25, söndag 24 juni 2018 kl. 10:40

Jesus söker: Johannes Döparens dag!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Rolas TCTerms kok Islam iku agama palsu

4

Läs allt!


Senaste kommentarer


Apa liya bakal skandal yen Trump nemu Nobel Perdamaian

document Fred karo tetandan Donald Trump lan Kim Jong-Un

Presidhèn Donald Trump lan Korea Lor diktator Kim Jong-Un wis ketemu ing Singapura lan mlebu document peserta ing denuclearization Semenanjung Korea.

16

Läs allt!


Apa multiculturalism?

Palsu agama ikatan

Palsu agama ikatan. 

Kadang iku misale jek sing sawetara wong nggunakake multiculturalism tembung kanggo ndhelikake kasunyatan sing tenan ateges Islam. Ing cara iki, fooling wong kanggo nampa lan nampa agama ekstra-Alkitab lan ekstra-Kristen.

8

Läs allt!


Bebungah Perdamaian Nobel kanggo Swedia?

Jonna Sima, penulis editor kanggo Aftonbladet sing Swedia kudu njaluk Nobel Perdamaian, amarga banjur Stefan Löfven njupuk liwat minangka Perdhana Mentri 2014, Swedia wis ditampa luwih saka 300,000 golek asylum wong ... 

10

Läs allt!


anak dipatèni worth kurang saka handshake

salaman

Saka loro pengadilan sing hakim dipatèni anak worth kurang saka salaman ora gelem

2

Läs allt!


7 TCTerms kok Swedia mengeti National Day 6 Juni

Kowe ngerti apa Swedia mengeti National Day 6 Juni? Kene aku wis kadhaptar pitu TCTerms. Menapa malih, karo lagu kabangsan karo kord ukulele.

3

Läs allt!


Salah karakter wektu paling gedhe - The presents rencana tentrem ing Juni

Mikael Walfridsson 

Plan tentrem

Salah siji saka tandha paling kaping, persetujuan tentrem mangsa sing kitab Daniel ngandika saka ing Bab 9. Iku wis nyepakaké kanggo mung prajanjian iki, kang nuduhake carane cedhak kita kanggo minggu pungkasan taun, lan sangsara.

8

Läs allt!


Muezzin vs 666

Reader Mail dening Bertil Rosenius 

10

Läs allt!


Iku ora wonder sing Kristen milih SD

Day: Kristen Carane milih

Gambar: Day.

Koran Kristen Dagen misale jek cingak sing akeh Pamilih Kristen milih SD. Nanging ana apa-apa aneh amarga SD sampun mangertos bebaya Islamisasi.

101

Läs allt!


Kawilujengan ora bakal nampa ganjaran, nanging hadiah

Christer Åberg wuwus bab alur, ora, ora mbayar sing wis rampung sing pantes. Iku hadiah!

3

Läs allt!


Teleng Palimenganing Pati ing Wahyu

Reader Mail dening Sigvard Sword 

uga

Lan teks sunnat menarik lan gawe kaget iku Wahyu 9: 1-11 ing Kitab Suci. Rasul Yohanes describes apa mung kang weruh, ing wahyu gaib kang ing pulo Patmos. Panjenenganipun tetep tengen ana minangka tahanan amarga saka iman ing Gusti Allah lan mirengake opo kang Yesus.

27

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 424 566 245 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 638 bloggartiklar, 83 802 kommentarer och 56 416 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp