747 online! | Sidvisningar idag: 59 606 | Igår: 206 791 |

www.apg29.nu


Serangan ing kekawin - Part 2 - Holger Nilsson

Ana sawetara cara kanggo Gusti Allah mungsuh numpes kanthi marriage Allah Sapi, siji kanggo nggawe ajaib iku.

Marriage lan ningkahan soko sing mengkono antarane wong wadon. Wis alam lan ketok ing budaya beda liwat millennia, nanging asas iki wis mung sawetara taun digawe roso sepi. Iki bisa katon minangka tandha saka kaping.

Amarga Gusti Allah wis netepaké marriage antarane wong wadon, owah-owahan iki ora langsung katon minangka larangan lan kraman marang Panjenengane. Iku soko sing bakal duwe sawetara impact, iku ora ngganti aturan gaib tanpa anjog kanggo jalaran.

Ana mung siji nekseni pangecualian ing sajarah, ing pundi marriage temenan a asosiasi padha-jinis. Ing data Babil Talmud kasedhiya.

Guru Aryeh Spero ngandika yen Alexa iki teks Talmudic, nuduhake yen "sadurunge banjir, wong wiwit nyerat kontrak marriage antarane wong".

Wektu nalika iki dumadi saéngga sadurunge Banjir Nuh dina. Banjur padha mangkono rusak institusi page bilih Gusti Allah nitahaken, yaiku, Uni manungsa lan wadon.

Iku anggempur ing apa wis digawé Gusti Allah. Mulane iku tanggung amarga akeh mirengake opo Kitab Suci kang wektu sing minangka nderek:

"Gusti Allah weruh bumi, lan, lah, iku ngrusak, amarga kabeh wong wis rusak bumi." 1 Pangentasan. 6:12.



Characters wektu

 
Iki ana ing dina Nuh lan Gusti Yésus ngandika iku bakal ing kang bali:

"Nanging minangka dina Nuh padha, mangkono uga Putraning Manungsa teka. Minangka wong urip ing dina sadurunge banjir padha mangan lan ngombé, lan ngalap bojo menehi ing marriage, nganti tumeka ing dinané Nuh lumebet ing prau, lan kang padha sumurup apa-apa nganti tekané banjir kang lan kesapu kabeh adoh - supaya bakal rawuhé Putraning dadi ".
Matt. 24: 37-39.


Gusti Yesus banjur mbandhingake wektu sing jamane Nabi Nuh, karo wektu nalika Panjenengane bakal bali. Ana mirip unik antarane tanggal sing lan sing iku wektu mung sing padha-jinis sesambetan legitimized!

Apa jaman saiki iki pratandha wektu gedhe sing bali 'Yesus bisa kedaden ing sembarang wektu. Ing konteks iki, pangadilan ing ngatasé jagat iki lan iku dhuwur wektu kanggo mratobat sing pengin disimpen!

Cara liya kanggo ngingeraké marriage Allah kapiji iku kanggo manggon minangka partner. Iku ora padha marriage, iku penting kanggo duwe iki cetha marang.

Ana wilayah tambahan sing kudu kasebut ing konteks iki. Nanging saiki diwiwiti kanggo eksprimen karo eradicating identitas gender. A expression anyar "pitik", wis dibukak, kang bakal ngganti "wong" lan "dheweke".

Tau nampa idea iki lan expression bingung iki, kanggo loro jinis sing Gusti Allah nitahake manungsa kanggo:

"Gusti Allah nitahake manungsa ing gambar dhewe, ing gambar Allah kang digawe dhewek, lanang lan wadon anggone nitahake." 1 Pangentasan. 1:27.

Apa jaman saiki Mulane isih distorsi saka pakewuh nggawe sing Gusti Allah nitahaken. Iki ora kelakon tanpa iki gadhah jalaran!

Ana area sing arep kita kanggo nyorot ngendi supaya Gusti Allah kang saiki gonjang-ganjing. Kita mikir iku minangka ing kabeh kaping wis ketok - iku wong wadon sing menehi lair. Iki bisa diganti lan kleru, iku mbokmenawa ora siji sing bisa pracaya, nanging ing dina iki pungkasan, iku kasunyatan.

Iki ana liwat owah-owahan jinis, kang saya umum. Nalika wong wadon wis milih ngalami operasi owah-owahan jinis dadi wong, lan dheweke-wong, bakal makaryakke uterus dheweke, dheweke-kang, mangkono isih saged saka prewangan anak.
 



Characters wektu

 
Kanthi cara iki, sampeyan nggawe jinis katelu, kang tegese "wong" bisa duwe anak. Akeh sing pracaya banjur iku bakal alam kanggo sterilize "wong". Requirement kuwi temenan bakal kasil ing outcry, nanging bakal nalika alam wis diganti karo wajar.
Iku tegese sampeyan uga ing wilayah iki mengaruhi supaya tumitah kang Gusti Allah wis netepaké:

"Kanggo wong wadon ngandika," Aku bakal gawe gaweyan akeh nalika sampeyan dadi ngandhut. Nanging pain sing bakal metokaké anak. "1 Pangentasan. 3:16.

We have mung ing taun anyar katon carane wis bejat mudhun lan diganti supaya kang ditetepake marang Gusti Allah saka awal. Iki bisa katon minangka kraman marang Gusti Allah, sing padha ora nampa apa Deweke ngnyatakake. Iki bakal duwe jalaran.

Pangadilan teka ing wektu Nuh, padha wanted kanggo padha ora ngandel yen kaya iki bakal kelakon. Malah saiki sing arep pracaya wong bakal padha. Pungkasan bakal nemokake carane salah iki, nalika gedhe tumindak pangadilan Mangsa Kasangsaran nyabrang bumi, sing diterangake ing kitab Wahyu. Wektu iku unprecedented: Maca apa Gusti Yesus ngandika ing Matt. 24:21.
pangandikane Gusti Yesus iku minangka asu laut ing donya ing Allah saka kondisi mbalikke lan kraman marang nitahake, bakal ketemu domstid iki. Pungkasan ditemokaké wong Garwane Nuh, ing cara sing padha, akeh ing pungkasan wektu kanggo ngenali Garwane pungkasan, nalika Mangsa Kasangsaran wis bejat menyang.

Nulis iki ora cara kanggo dadi doomsayers, iku mung kanggo nandheske apa kang katulisan ing Sabdanipun Allah. A Wedjangan flattened bakal ciri dina terakhir. Kita ana saiki.

Iku wektu kanggo mratobat, sarta wangsul dhateng Gusti Allah, sadurunge dina ing sih-rahmat lan ends sing ngadeg ana piyambak tanpa Gusti Allah. Gusti Allah sing wong ing donya kang winates saka pamikiran lan ing egoism lan bangga, ngupados kanggo nerangake adoh. Ngaku wis ora Nilai ing dina sing.

Maca uga:

Serangan ing kekawin - Part 1 - Holger Nilsson

 
Holger Nilsson
www.flammor.com


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 18 July 2012 07:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


0 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



En ny världsordning - Del 1

Per-Arne Imsen talar om en världsregering, en världsekonomi och en världsreligion. Inspelat 2012 av Cymbal-TV, men är mer aktuellt än någonsin. Del 1 av 3.

0

Läs allt!


"Tanpa dhuwit, kita ketik Hidayat Nur Wahid digital"

Bitcoin

"Tanpa dhuwit, kita ketik Hidayat Nur Wahid digital", ngandika Björn Eriksson, mantan Komisioner polisi. Miturut panaliten anyar, ing Maret 24, 2023 minangka awis dadi salaras ing Swedia. 

14

Läs allt!


Australia ngenali Yerusalem minangka ibukutha Israel

Australia ngenali Yerusalem minangka ibukutha Israel

Gambar: sverigesradio.se. 

Miturut Holger Nilsson Australia saiki ngenali Yerusalem minangka ibukutha Israel.

32

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


44 mati ing bombing supaya adoh ing taun ing Swedia

Pidtol

Dadi adoh taun wis ana 44 bombing bejat ing Swedia. Rekaman saka taun pungkasan karo 43 mati iku perang. 

11

Läs allt!


Church Handbook distorts Persahabatan Alkitab sesambetan homo

gayäktenskap

Pasamuan handbook anyar distorts crita Kitab Suci kanggo kalebu homoseksual ing bagean ing kekawin. Padha ngaku sumurup, menawa memitran antarane Prabu Dawud lan Yonatan lan Ruth lan Naomi bab sesambetan homo.

18

Läs allt!


Kita bisa ngerti pratandha?

pratandha

Miturut Mikael Walfridsson Miturut sinau pratandha saka kaping, kita bisa tartamtu babagan, sing manggon ing completion mangsa. Apa banjur iku paraga sing penting kanggo kita ngerti lan aran kaping kita manggon ing? 

13

Läs allt!


Kowe wani mikir?

Reader Mail dening David B 

1

Läs allt!


AI - Intelligence Ponggawa - kasenengan saka Kitab Suci 2000 taun kepungkur

Reader Mail dening Nils 

AI - Intelligence Ponggawa

Nanging saiki kedados ing kacepetan breakneck punika AI, Kacerdhasan gawéyan (Intelligence Ponggawa), lan wis dikembangaké ngandika lan mikir robot. Nyerat ora iki kanggo ajrih, nanging kita bisa éling carane adoh 2,000 taun kepungkur ing Kitab Suci mbadek perkembangan teknologi wis, supaya kita duwe hak kanggo nunjukaké wektu!

19

Läs allt!


kasunyatan cidra PBB iki disetujoni wingi

perjanjian migration PBB ngidini Kebangsaan free

Photo: wektu Free. 

Wingi iki disetujoni Kebangsaan kasunyatan saka Perserikatan Bangsa-Bangsa kang, ing asas, mbukak wates sing kanggo imigrasi free. Nanging minangka pesta Nobel menang wingi ilang kontrak PBB historis abot ing gangguan media.

52

Läs allt!


A sesanti saka woh final saka wit kawruh

wit kawruh

Reader Mail dening Nils

Iki bisa uga muni gloomy, nanging iki Time Contemporary kuat karakter kita maca babagan ing sesanti iki lan ing Kitab Suci, lan kudu nggawe kita hak Interpreting Time!

12

Läs allt!


Kasaliba, kasaliba!!

Cross reconciles manungsa lan Gusti Allah

Reader Mail dening David B Temtu, mobs nguwuh: Kasaliba, kasaliba, para sakabate Gusti Yesus lan apa Gusti Yesus stands kanggo. Padha banjur bakal ilang alesan sing padha ora éling lagi njupuk piyambak ing sikil.

11

Läs allt!


Islam nyebar metu karo bantuan saka Gréja Swedia

Christer Åberg dadi liwat sawetara kabar topikal. Ora ana sangsi sing kita sing manggen ing dina terakhir nalika njupuk sawetara kabar iki.

52

Läs allt!


Kangen Wong

Miturut Holger Nilsson 

Kangen Wong

Kanthi expression ndhuwur, bisa nelpon kabeh sing mikir sing wis cedhak lan sing njupuk jalaran saka iku.

32

Läs allt!


Telu langit ing Kitab Suci

Telu langit ing Kitab Suci

Ing ayat pisanan ing Kitab Suci ngandika ing teks asli sing Gusti Allah nitahaken langit lan bumi. Gusti Allah nitahake langit liyane.

1

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


Swedia awis-free ing telung limang taun - Kitab Suci wangsit kawujud

cashless

"Swedia mbokmenawa bakal dadi 'cashless' ing telung limang taun", Wakil Gubernur Cecilia Skingsley ing konferensi banking ing London.

24

Läs allt!


Yésus wis teka lan bakal teka maneh

Advent

We sing nunggu Yesus Rawuhé, ora pisanan. Lan rawuh iki ora bakal kanggo dawa. Nanging nalika Gusti Yesus rawuh bali menyang cop, kang bakal duwe karo soko wong sing ora pisanan kang teka. Kowe ngerti apa iku bisa dadi apa-apa?

2

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

4

Läs allt!


Sawise disimpen, tansah disimpen?

Reader Mail dening Nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez padha kaparingaken déning Gusti kanggo ndeleng carane palsu doktrin iki.

52

Läs allt!


Earthquake in Alaska - Yesus lah kayektenan

Earthquake in Alaska - Yesus lah kayektenan

Photo: Express. 

Alaska wis mejet dening loro lindhu kuwat banget. Dadi uga nalika wis declared a darurat ing bilai. Gusti Yesus nganggo saka lindhu gedhe kedaden. Ayo kita ndedonga kanggo nalika mencet.

12

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 51, onsdag 19 december 2018 kl. 07:13

Jesus söker: Isak!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



Nabi saka Pengangkatan lan Mangsa Kasangsaran Gedhe

roket

The nabi Kitab Suci sing wektu bakal pengangkatan njupuk Panggonan lan disimpen pindhah menyang Chambers nalika Mangsa Kasangsaran punika ing proses ing bumi.

3

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Dheweke wis melu karo chandelier

Amanda, 34, wis melu kanggo chandelier dheweke

Photo: Express. 

Amanda Liberty wis melu menyang chandelier dheweke "tresna Kiss lan cuddle karo."

17

Läs allt!


saluran TV Kristen ing Swedia

TV Kristen ing Swedia

Ana akeh Swedish saluran TV Kristen apik ing Swedia. Loro mlaku nang satelit, kabel lan Web! Iku pinten kabeh saluran.

4

Läs allt!


Ora supaya ing peteng

Reader Mail dening Sigvard Sword 

Cahya ing pepeteng

Ing layanan menjangkau marang Gusti Allah iku, kira-kira kahanan liyane serius ngendi badan lan nyawa kawula ana ing bebaya. pati ancaman saka neo-Nazi amarga Aku jumeneng lan ndhelik pengungsi, banget cedhak kumpulan lan sexkriminalitetens pepeteng liwat kasus ngawasi, besvärjd lan tantangan kanggo tandhing kasukman occultists.

74

Läs allt!


69-taun-lawas pengin ngganti umur 49

69-taun-lawas pengin ngganti umur 49

Gambar: Day. 

The Emile Ratelband 69-taun-lawas ing Walanda pengin njaluk umur Hard legal sing 49 taun.

13

Läs allt!


"Yesus Kristus ngluwari aku saka 27 taun homoseksual"

paseksi kuwat Dawud saka carane kang tak disimpen lan disimpen dening Gusti Yesus saka 27 taun homoseksual. teks Swedia. 

- Jenengku David, aku 44 taun, lan iki paseksiné Gusti Yésus mitulungi aku saka pitu likur taun homoseksual. Aku nganggo cinta.

11

Läs allt!


Troendedöparna burned, klelep lan nigas

Akeh wong kang padha nandhang buron, dikunjara lan matèni sing wis praktek Alkitab pracaya-baptis dening kecemplung.

14

Läs allt!


Baptisan: Where, nalika carane

Baptis ing segara

Kene aku menehi sawetara Kitab Suci cetha ing baptis iki rampung, nalika wis rampung lan carane.

4

Läs allt!


Apa Gusti Allah ing Kitab Suci padha Allah ing Al Qur'an kang?

"Wong-wong sing ngaku tresna, tentrem lan nyembah marang Gusti Allah, ora ing kasunyatan sing padha ora tresna, tentrem lan ibadah Yesus."

5

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


Panjenengané palakrama karo label Hatsune Miku

Nikah label kang

Akihiko Kondo nyekeli versi bonéka label Hatsune Miku sing nikah. Image Source: Facebook.

Wong 35-taun-lawas ing Jepang wis nikah hologrom a. wedding bea 160,000 Koruna. A boneka makili program komputer wadon.

19

Läs allt!


Langit TV7 suci ing Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin lan Christer Åberg

produser TV Ruben Agnarsson, pangadeg lan Présidhèn Martti Ojares, manager saluran Daniela Persin lan Christer Åberg.

Aku diundang opening studio saluran televisi Kristen Langit TV7 ing Uppsala.

17

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 459 164 219 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 065 bloggartiklar, 92 416 kommentarer och 60 592 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp