217 online! | Sidvisningar idag: 24 190 | Igår: 167 251 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Serangan dina pertikahan - Part 2 - Holger Nilsson

Aya sababaraha cara pikeun musuh Allah ngancurkeun ku nikah Allah instituted, hiji nyaéta pikeun nyieun ageung eta.

Nikah sareng nikah hiji hal anu kajadian antara manusa jeung awéwé. Geus alam atra dina budaya beda ngaliwatan millennia, tapi prinsip ieu ngan sababaraha taun dijieun batal. Ieu bisa ditempo salaku tanda nu kali.

Sabab Allah geus ordained nikah antara manusa jeung awewe, parobahan ieu teu langsung katempo minangka tampikan jeung pemberontakan ngalawan ka Anjeunna. Ieu téh hiji hal anu kudu sababaraha dampak, teu ngarobah hiji ordinance ketuhanan tanpa ngarah kana akibat.

Aya ngan hiji kasaksian iwal dina sajarah, di mana nikah Hartina a pakaitna sarua-sex. Dina data Babilonia Talmud sadia.

Rabi Aryeh Spero nyebutkeun yen informasi dina ieu naskah Talmudic, nunjukeun yen "saméméh caah, jalma mimiti nulis kontrak nikah antara lalaki".

Waktu lamun ieu lumangsung ieu sahingga saméméh Caah poé Noah sacara. Saterusna maranéhanana geus sahingga ruined lembaga munggaran anu nyiptakeun Allah, nyaéta, nu union manusa jeung awéwé.

Ieu hiji serangan dina naon anu dijieun Allah. Ku kituna eta sagemblengna alatan abundantly ka kasaksian Alkitab ngeunaan waktu anu kieu:

"Allah nempo bumi, jeung, behold, ieu ngaruksak, sabab sakabeh jalma geus disogok bumi." 1 Budalan. 6:12.



Karakter waktu

 
Ieu dina poé Nuh sarta jadi Yesus ieu nyebutkeun yen eta bakal di-Na mulang:

"Tapi salaku poé Noah éta, jadi kudu oge Putra Manusa datang. Salaku jalma cicing di poé saméméh caah maranéhanana dahar jeung nginum, nikah jeung méré di nikah, nepi ka poe nu Noah asup Parahu nu; jeung maranehna emang euweuh nepi ka caah datang jeung disapu kabeh jauh - jadi bakal datang tina Putra jadi ".
Matt. 24: 37-39.


Yesus tuluy ngabandingkeun waktu éta Nuh cicing, jeung waktu lamun waktu Anjeunna bakal mulang. Aya kasaruaan antara unik kaping maranéhanana jeung nu yén éta téh ngan waktu nu sarua hubungan-sex sacara hukum!

Naon anu lumangsung ayeuna nyaeta tanda waktu gede nu mulang Yesus bisa lumangsung iraha waé. Dina konteks ieu, judgment dunya ieu nya éta waktu anu luhur ka tobat pikeun maranéhanana anu rék disimpen!

Cara séjén pikeun pervert nikah Allah ordained nyaéta pikeun hirup salaku mitra. Ieu téh teu sarua jeung nikah, hal anu penting pikeun geus ieu jelas manéhna.

Aya wewengkon tambahan nu kudu disebutkeun dina konteks ieu. Hal ieu ayeuna dimimitian ékspérimén jeung eradicating identitas gender. A ekspresi anyar "hen", geus dibuka, nu bakal ngaganti "manéhna" jeung "manéhna".

Kungsi narima pamanggih ieu jeung ekspresi bingung ieu, dua kelamin yen Allah nyiptakeun manusa ka:

"Jadi Alloh nyiptakeun manusa dina gambar sorangan, dina gambar Allah he dijieun manéhna; jalu jeung nu bikang he dijieun ku maranehna." 1 Budalan. 1:27.

Naon anu lumangsung ayeuna kituna masih distorsi tina norma nyiptakeun Allah dijieun. Ieu teu lumangsung tanpa ieu ngabogaan akibat!

Aya widang nu lian nu hayang we nyorot mana order Allah ayeuna shaken. Urang mikir eta saperti dina sakabeh kali jadi atra - yén éta téh awéwé anu mere lahir. Ieu bisa dirobah jeung menyimpang, geus meureun moal aya hiji anu bisa percaya, tapi dina ieu poé panungtung, eta kanyataan a.

Ieu lumangsung ngaliwatan ganti kelamin, nu beuki ilahar. Lamun hiji awewe dipilih ngajalanan operasi ganti kelamin pikeun jadi manusa, manehna-he, bakal nahan uterus nya, manéhna-he, sahingga masih sanggup bearing barudak.
 



Karakter waktu

 
Ku cara ieu, Anjeun nyieun hiji sex katilu, nu hartina "man" bisa boga anak. Loba percaya mangka nu bakal alami ngajadikeun steril "the man". Sarat saperti kalawan nyata bakal ngahasilkeun hiji outcry, tapi bakal jadi lamun alam diganti jeung teu wajar.
It ngandung harti yén anjeun ogé di wewengkon ieu mangaruhan Urutan ciptaan nu ku Allah geus ordained:

"Pikeun awéwé cenah," Kuring baris nyieun usaha anjeun loba lamun jadi hamil. Tapi nyeri anjeun bakal mawa mudik barudak. "1 Budalan. 3:16.

Urang geus ngan dina taun anyar ditempo kumaha geus direcah jeung robah Urutan nu ngadegkeun Allah ti awal. Ieu bisa ditempo salaku ngalawan ka Allah, nu teu narima naon Manéhna decreed. Ieu bakal boga akibat.

Judgment datang dina waktu Noah sacara, maranéhanana hayang maranehna teu percaya hal kawas ieu bakal kajadian. Komo ayeuna rek percaya batur maranéhanana bakal. Ahir hiji bakal manggihan kumaha salah ieu, lamun gede meta judgment tribulation balik leuwih bumi, maranéhanana dijelaskeun dina Wahyu. Waktu téh unprecedented: Baca naon Yesus nyebutkeun di Matt. 24:21.
Kecap Yesus nyaéta anjing laut dunya di allah maranéhanana ti kaayaan sabalikna jeung pemberontakan maranéhanana ngalawan Creator maranéhanana, moal papanggih domstid ieu. Ahir kapanggih jalma nu seriousness Nuh, dina cara nu sarua, loba di panungtungan waktu pikeun mikawanoh seriousness telat, lamun tribulation geus pecah jadi.

Nulis ieu di no way jadi doomsayers, geus ngan ka ngantebkeun naon anu ditulis dina Word Allah. A ajaran flattened bakal characterize poé ka tukang. Kami aya di dinya ayeuna.

Geus waktuna ka tobat jeung ngahurungkeun ka Allah, saméméh poé rahmat tungtung jeung anjeun nangtung aya waé tanpa Allah. Allah nu man di dunya nya kawates pamikiran jeung di egoism jeung sombong maranéhanana, nyoba ngajelaskeun jauh. Panolakan nu boga niley dina sapoe.

Baca ogé:

Serangan dina pertikahan - Part 1 - Holger Nilsson

 
Holger Nilsson
www.flammor.com


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 18 July 2012 07:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


0 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



Bakal hiji anu robah kelamin ka sawarga?

waria

Baris jalma ka sawarga anu geus robah kelamin ngaliwatan bedah?

0

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

12

Läs allt!


Sinners?

babaturan

Maca Surat ku Daud Billström Yesus geus panutan primér urang pikeun ngahontal kaluar pikeun urang anu teu percaya. Waktu Yesus walked bumi, anjeunna terang naon ieu jalan dina jalma anu sumping ka anjeunna. Anjeunna sami kiwari.

1

Läs allt!


A musium McJesus disalib di Israel

Crucify McJesus

Photo: SVT. 

Protes di Israel ngalawan Jani Leinonen "karya seni" McJesus ngagambarkeun hiji disalib Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

18

Läs allt!


Den oönskade - Del 17

Christer Åberg salam

Nu fortsätter jag med min omskakande och uppskattade följetong från min barndom. Berättelsen kommer öka sin intensitet och bli ännu mer dramatisk. Några mycket spännande och gripande avsnitt ligger nu framför.

0

Läs allt!


A tiiseun Yesus - The lalaki anu ditelasan sora Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala Herodes Antipas papanggih urang deui carita Alkitabiah. ayeuna manéhna nangtung sateuacan Yesus. Ieu kungsi lajeng geus tilu taun saprak beheading Yahya Baptis urang.

2

Läs allt!


daftar jahat - The lalaki anu ditelasan sora Allah - Part 5

soldadu

Ku Hans Jansson , Uppsala Aya hal "palinter" na jahat lampah Herodes urang dina konteks urang nu ngajéntrékeun. Nu brings kuring naon anu ditulis dina kitab Kajadian.

5

Läs allt!


Kristinebergs-profetian stämmer med vår tid

- En profetia om den sista tiden!

Den gamla profetian från 1800-talet talar om att Jesus skall visa sig i ett berg i Sverige i den sista tiden och sedan på berget så att alla kan se!

13

Läs allt!


"Alhamdulilah aborsi jeung Amérika Serikat of America"

Maca Surat ku Nils 

Aborsi - Ibu

Hiji awéwé kiwari miboga program Netflix Air mana baé bayaran upeti ka aborsi, sarta cik ku kecap: "alhamdulilah aborsi jeung Amérika Serikat of America", sarta nyanyi sarta tari pikeun eta.

38

Läs allt!


Dina naraka, tormented sinners

Lamun balik ka naraka, anjeun tormented. Éta naon Apan kanggo. Ngan salaku lalaki beunghar Lukas 16, anjeun bakal jadi tormented dina seuneu. Sagala sinners buka naraka, sarta maranéhna balik aya bisa tormented.

102

Läs allt!


Newborns téh geus mangrupa 'ex'

Newborns téh geus mangrupa ex

Photo: screenshot tina Facebook. 

Padumuk New York City kiwari bisa ngarobah gender maranéhanana tanpa sertipikat médis. Leuwih ti éta, maranéhna malah bisa ngarobah gender bayi maranéhanana sacara.

5

Läs allt!


Mun anjeun dilahirkeun dina awak salah, anjeun bisa dilahirkeun deui

Loui Keusik

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Keusik, 26 mangrupakeun béntang tangan Swedia anu kiwari eureun maén tangan ditalungtik pikeun dysphoria génder. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Hatur Iblis inspirasi

Maca Surat: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Hatur Iblis inspirasi

Gambar: Ti TV4. 

Harga pikeun Actor Best indit ka aktor Christian Bale di Wawakil pilem, saha thanked inspirasi na: Iblis.

43

Läs allt!


Amérika News ngeunaan Swédia: Microchips dipelak pikeun manajemén mata uang di Swedia

Maca Surat ku Nils 

Microchip

Di Stockholm, Swédia, milih 1000 urang milih Toko ku Microsystems leutik. Chip dipelak handapeun kulit maranéhanana.

55

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Eta geus ngalakonan jeung Islam

Eta geus ngalakonan jeung Islam

Maca Surat ku Stefan Eliasson Ku cara kieu justifies lampah eta urang. Louisa na Maren henteu unik, nembe kapendak hiji makam massa mibanda 34 Kristen dipancung di Libya.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


kontrol Dajjal di Cina

kontrol Dajjal

Ku Holger Nilsson Aya ayeuna a kanyataanana di Cina bisa meureun paling henteu mawa dina hal - hal anu sistem kontrol anu meureun taya sahijieun geus bisa ngabayangkeun.

37

Läs allt!


Muslimer städade efter nyårsnatten men detta är inte islam

Muslimer städar

Bild: svt.se. 

Att muslimer städar Göteborgs gator efter nyårsnatten har inget med islam att göra. Den slutsatsen måste jag ta eftersom det alltid hörs "detta är inte islam" efter ett blodigt muslimskt terrordåd - trots att Muhammed både beordrade och utförde terrordåd i Allahs namn.

2

Läs allt!


kasalametan abdi - Christer Åberg

Lifebuoy

Nalika anjeunna ngalaman kuring dibawa, abdi ngadeg sarta dikaitkeun kalayan salah sahiji pamingpin di garéja Pentecostal di lawang ngaranna Donald. Lajeng anjeunna nanya: "Naha anjeun hayang disimpen?" Sanajan kuring teu nyaho naon ieu pikeun hal ieu mah ceuk ...

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, fredag 18 januari 2019 kl. 04:01

Jesus söker: Hilda, Hildur!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



Éta rék ngereh Mars tapi ulah indit bulan

Kasturi sarta Mars

Gambar: di.se. 

parusahaan mobil listrik pangadeg Tesla sarta CEO Elon kasturi anu perencanaan pikeun ngirim jalma séjén pikeun Mars jeung impian tina colonizing pangeusina. 

29

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Homoseksualitas jeung sarua-sex hubungan - Stefan Gustavsson

Naon Kitab Suci nyebutkeun ngeunaan homoseksualitas? teks Alkitabiah sarta argumen rasional anu bercahya dina cara pisan dasar, dina ceramah pohara alus ku Stefan Gustavsson. 

8

Läs allt!


Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Räddad till himlen

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

4

Läs allt!


Cohabitation henteu, geus pernah geus kungsi bakal nikah

1495636808-domba-brollop.jpg

Pikeun adaptasi jeung pasangan nu disebut boga sapatemon saling, éta hal anu sarua yen anjeun nikah ka unggal lianna. Tapi ieu teu konsisten sareng Alkitab.

4

Läs allt!


sasatoan Alkitab

sasatoan Alkitab

Naha anjeun nyaho yén Alkitab speaks teuing ngeunaan sasatoan? Di dieu kuring boga daftar panjang loba sato dina Alkitab jeung sababaraha serangga jeung rujukan Alkitab! Mangga ngarasakeun!

2

Läs allt!


Kasang tukang pikeun quest spiritual manusa

tilik

Tina Sigvard Pedang Dina tulisan mudahan prophetic kuring ieu, kuring nyimpen pasemon Yesus ngeunaan "leungit putra / återvunne nu" (Lukas 15) salaku hiji tukang illustrative, hiji afterimage sahiji acara abad-lami saméméhna. 

0

Läs allt!


Ilegal pikeun mintonkeun yen awéwé dipancung dumasar Muslim

Éta ilegal jeung nunjukkeun kaleresan ka dua wisatawan bikangna di Maroko dipancung dumasar muslim.

12

Läs allt!


Di dieu geus salah awéwé pirang dipancung ku Muslim

Di dieu geus salah awéwé pirang dipancung ku Muslim

Dua awéwé pirang ngora ti Skandinavia anu dipancung ku Muslim nalika aranjeunna camped di Maroko. Éta nyaéta panggero anu pembunuhan awéwé, meta terorisme, anu tangtosna éta, tapi hiji istilah nu leuwih akurat nyaéta yén éta téh mangrupa murders Islam ngamotivasi religiously diideuan ku Qur'an.

11

Läs allt!


Sapuluh taun ka pengker Marie pamajikan kuring jeung anak kami Joel maot

Sapuluh taun ka tukang, dina Désémber 21 ditelasan pamajikan kuring ngan méméh pukul 12 peuting sarta putra nyförlöste kami Joel maot saprak satengah kaliwat opat dina isuk 22 Désémber.

1

Läs allt!


Lalaki anu dipaehan sora Allah - Part 2: Tari of Death

Ku Hans Jansson , Uppsala Ieu tari ieu ogé Herodias kokotéténgan ka hareup. Dina panon poék dirina bisa manggihan nu hämndbegärets perhatian blazing seuneu. Biasana ieu wanoja anu sombong jeung nafsu pikeun kakuatan bisa nyorong dirina kana nanaon. 

0

Läs allt!


Lalaki anu dipaehan sora Allah - Part 1: Nabi

Romawi

Ku Hans Jansson , Uppsala  Pesen kertas ieu ngeunaan pentingna teu ukur ngadéngé sora Allah tapi ogé ngalakukeun naon éta nyebutkeun. Ieu teu Herodes Antipas, tetrarch Palestina. Gantina, anjeunna perang ngalawan Allah kukituna disetir kukituna maehan Yahya Baptis, anu ngajabat salaku sora Allah hirupna.

2

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 117 430 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 123 bloggartiklar, 93 189 kommentarer och 61 238 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp