1 587 online! | Sidvisningar idag: 143 902 | Igår: 495 583 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Serangan dina pertikahan - Part 2 - Holger Nilsson

Aya sababaraha cara pikeun musuh Allah ngancurkeun ku nikah Allah instituted, hiji nyaéta pikeun nyieun ageung eta.

Nikah sareng nikah hiji hal anu kajadian antara manusa jeung awéwé. Geus alam atra dina budaya beda ngaliwatan millennia, tapi prinsip ieu ngan sababaraha taun dijieun batal. Ieu bisa ditempo salaku tanda nu kali.

Sabab Allah geus ordained nikah antara manusa jeung awewe, parobahan ieu teu langsung katempo minangka tampikan jeung pemberontakan ngalawan ka Anjeunna. Ieu téh hiji hal anu kudu sababaraha dampak, teu ngarobah hiji ordinance ketuhanan tanpa ngarah kana akibat.

Aya ngan hiji kasaksian iwal dina sajarah, di mana nikah Hartina a pakaitna sarua-sex. Dina data Babilonia Talmud sadia.

Rabi Aryeh Spero nyebutkeun yen informasi dina ieu naskah Talmudic, nunjukeun yen "saméméh caah, jalma mimiti nulis kontrak nikah antara lalaki".

Waktu lamun ieu lumangsung ieu sahingga saméméh Caah poé Noah sacara. Saterusna maranéhanana geus sahingga ruined lembaga munggaran anu nyiptakeun Allah, nyaéta, nu union manusa jeung awéwé.

Ieu hiji serangan dina naon anu dijieun Allah. Ku kituna eta sagemblengna alatan abundantly ka kasaksian Alkitab ngeunaan waktu anu kieu:

"Allah nempo bumi, jeung, behold, ieu ngaruksak, sabab sakabeh jalma geus disogok bumi." 1 Budalan. 6:12.



Karakter waktu

 
Ieu dina poé Nuh sarta jadi Yesus ieu nyebutkeun yen eta bakal di-Na mulang:

"Tapi salaku poé Noah éta, jadi kudu oge Putra Manusa datang. Salaku jalma cicing di poé saméméh caah maranéhanana dahar jeung nginum, nikah jeung méré di nikah, nepi ka poe nu Noah asup Parahu nu; jeung maranehna emang euweuh nepi ka caah datang jeung disapu kabeh jauh - jadi bakal datang tina Putra jadi ".
Matt. 24: 37-39.


Yesus tuluy ngabandingkeun waktu éta Nuh cicing, jeung waktu lamun waktu Anjeunna bakal mulang. Aya kasaruaan antara unik kaping maranéhanana jeung nu yén éta téh ngan waktu nu sarua hubungan-sex sacara hukum!

Naon anu lumangsung ayeuna nyaeta tanda waktu gede nu mulang Yesus bisa lumangsung iraha waé. Dina konteks ieu, judgment dunya ieu nya éta waktu anu luhur ka tobat pikeun maranéhanana anu rék disimpen!

Cara séjén pikeun pervert nikah Allah ordained nyaéta pikeun hirup salaku mitra. Ieu téh teu sarua jeung nikah, hal anu penting pikeun geus ieu jelas manéhna.

Aya wewengkon tambahan nu kudu disebutkeun dina konteks ieu. Hal ieu ayeuna dimimitian ékspérimén jeung eradicating identitas gender. A ekspresi anyar "hen", geus dibuka, nu bakal ngaganti "manéhna" jeung "manéhna".

Kungsi narima pamanggih ieu jeung ekspresi bingung ieu, dua kelamin yen Allah nyiptakeun manusa ka:

"Jadi Alloh nyiptakeun manusa dina gambar sorangan, dina gambar Allah he dijieun manéhna; jalu jeung nu bikang he dijieun ku maranehna." 1 Budalan. 1:27.

Naon anu lumangsung ayeuna kituna masih distorsi tina norma nyiptakeun Allah dijieun. Ieu teu lumangsung tanpa ieu ngabogaan akibat!

Aya widang nu lian nu hayang we nyorot mana order Allah ayeuna shaken. Urang mikir eta saperti dina sakabeh kali jadi atra - yén éta téh awéwé anu mere lahir. Ieu bisa dirobah jeung menyimpang, geus meureun moal aya hiji anu bisa percaya, tapi dina ieu poé panungtung, eta kanyataan a.

Ieu lumangsung ngaliwatan ganti kelamin, nu beuki ilahar. Lamun hiji awewe dipilih ngajalanan operasi ganti kelamin pikeun jadi manusa, manehna-he, bakal nahan uterus nya, manéhna-he, sahingga masih sanggup bearing barudak.
 



Karakter waktu

 
Ku cara ieu, Anjeun nyieun hiji sex katilu, nu hartina "man" bisa boga anak. Loba percaya mangka nu bakal alami ngajadikeun steril "the man". Sarat saperti kalawan nyata bakal ngahasilkeun hiji outcry, tapi bakal jadi lamun alam diganti jeung teu wajar.
It ngandung harti yén anjeun ogé di wewengkon ieu mangaruhan Urutan ciptaan nu ku Allah geus ordained:

"Pikeun awéwé cenah," Kuring baris nyieun usaha anjeun loba lamun jadi hamil. Tapi nyeri anjeun bakal mawa mudik barudak. "1 Budalan. 3:16.

Urang geus ngan dina taun anyar ditempo kumaha geus direcah jeung robah Urutan nu ngadegkeun Allah ti awal. Ieu bisa ditempo salaku ngalawan ka Allah, nu teu narima naon Manéhna decreed. Ieu bakal boga akibat.

Judgment datang dina waktu Noah sacara, maranéhanana hayang maranehna teu percaya hal kawas ieu bakal kajadian. Komo ayeuna rek percaya batur maranéhanana bakal. Ahir hiji bakal manggihan kumaha salah ieu, lamun gede meta judgment tribulation balik leuwih bumi, maranéhanana dijelaskeun dina Wahyu. Waktu téh unprecedented: Baca naon Yesus nyebutkeun di Matt. 24:21.
Kecap Yesus nyaéta anjing laut dunya di allah maranéhanana ti kaayaan sabalikna jeung pemberontakan maranéhanana ngalawan Creator maranéhanana, moal papanggih domstid ieu. Ahir kapanggih jalma nu seriousness Nuh, dina cara nu sarua, loba di panungtungan waktu pikeun mikawanoh seriousness telat, lamun tribulation geus pecah jadi.

Nulis ieu di no way jadi doomsayers, geus ngan ka ngantebkeun naon anu ditulis dina Word Allah. A ajaran flattened bakal characterize poé ka tukang. Kami aya di dinya ayeuna.

Geus waktuna ka tobat jeung ngahurungkeun ka Allah, saméméh poé rahmat tungtung jeung anjeun nangtung aya waé tanpa Allah. Allah nu man di dunya nya kawates pamikiran jeung di egoism jeung sombong maranéhanana, nyoba ngajelaskeun jauh. Panolakan nu boga niley dina sapoe.

Baca ogé:

Serangan dina pertikahan - Part 1 - Holger Nilsson

 
Holger Nilsson
www.flammor.com


Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 18 July 2012 07:00 | #flammor #holger nilsson #profetia #sista tiden #homosexuell #Äktenskap | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


0 kommentarer

Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Saperti dina poé Lot

Tina Lewi Pethrus ti buku Yesus. 

Yesus bakal

Hayu urang disebut "Dina jam sakumaha maraneh pikir moal Putra Manusa cometh". Lamun kabeh ceurik sarta ngomong, 'Ceuk urang datang! ", Lajeng anjeun boga alesan pikeun yakin yen manehna masih lingers hal, tapi lamun kabeh jempe on masalah jeung tepat euweuh mikir deui, teras salah sahiji bisa dipastikeun yén manéhna téh deukeut.

5

Läs allt!


1 juta Muslim kaeusi jalan ngadangu ngeunaan Yesus

Maca Surat ku Nils 

- Abdi hoyong ngabejaan Anjeun hal: salah No bisa nyaho ngaran anjeun tapi Yesus weruh ngaran anjeun, nu diajarkeun Marilyn Cupang pikeun juta Muslim di Pakistan.

19

Läs allt!


Shootings geus ngaronjat ku 500 persén di Swedia

pestol

Jumlah shootings fatal di Swedia dina dua belas taun geus ngaronjat ku 500 persen. Swédia estu kudu kasalametan tur kasalametan Yesus Kristus! Naha rék jadi salah sahiji jalma anu ngabejaan ngeunaan Yesus ka jalma leungit?

3

Läs allt!


nenjo Operasi

Maca Surat ku Daud Billström 

nenjo Operasi

Iblis ngaganggu dina nalika urang nuturkeun sarta ngalayanan Yesus. Jeung musuh boga sababaraha cara pikeun nyobaan nempatkeun spoke di roda. Diantara operasi nenjo séjén nyoba meunang karya Allah sareng ka extradite atawa mawa jalma Allah kana perbudakan.

6

Läs allt!


Naon tuh the founding awal suka bungah di?

Maca Surat ku JJ 

The suka bungah tina headline

A suka bungah pre-tribulation boga rojongan Alkitabiah pangalusna sarta dirojong ku loba founding garéja mimiti.

51

Läs allt!


Dinyana mun jalma ngora: overdosed jeung nyebut demi Apan

Maca Surat ku Nils

Megan Griffith ngabejaan naon anu lumangsung overdose dina 2017. Kuring teu disimpen, tuh naon kuring hayang lamun kuring hayang, nginum pisan tur smoked pot. Ieu emosi ngobrol ngeunaan ieu, jadi ieu téh pikeun anjeun.

3

Läs allt!


Annons


Anti Semitism - wasiat Allah jeung Agenda Politik?

Maca Surat ku Stefan Eliasson 

démo anti Semit di Malmö: Ieu gé némbak Yahudi.

Gambar: samnytt.se. 

Israelhat nyaeta hatred Yahudi. kaayaan Paléstina mangrupakeun conto alus, éta henteu rusiah yén éta dana teror. Sanajan urang Israil geus ditawarkeun dina waktos karapihan Paléstina sarta deui yén maranéhna tacan museurkeun nanaon lian ti cara ngaremukan lengkep Israél.

30

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, tisdag 23 januari 2018 kl. 06:31

Jesus söker: Frej, Freja!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Grace jeung Majelis Time

Cross nyaéta waktu rahmat

Kantos saprak Yesus walked bumi boga rahmat sarta Majelis waktu dilarapkeun. Hal ieu ku kituna henteu disarankan of murka sarta judgment waktos. A proklamasi judgment nyaeta kituna unbiblical jadi lila waktu ieu anugerah lasts.

46

Läs allt!


Senaste kommentarer


Kami approaching tribulation

Ku Mikael Walfridsson 

tribulation

Teu aya ragu eta kami keur hastily pindah arah tribulation, sarta ending umur ieu. Ogé ngandung harti yén kami serius ngeunaan lalaki caket kana waktu lamun urang bisa ngaharepkeun yén Gusti bakal nyandak antosan sarta Suharto waspada.

11

Läs allt!


Hiji péso ditelasan di Nässjö di restoran

Hiji péso ditelasan di Steakhouse di Nässjö

Photo: Express. 

Dinten, January 10 éta hiji lalaki yuswa 25 taun ditelasan péso kana réstoran Steakhaus di Nässjö. Hiji lalaki 45 taun heubeul ditahan on kacurigaan tina rajapati.

22

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 360 833 966 sidvisningar på Apg29!

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp