885 online! | Sidvisningar idag: 1 503 | Igår: 214 650 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Serangan dina pertikahan - Part 2 - Holger Nilsson

Aya sababaraha cara pikeun musuh Allah ngancurkeun ku nikah Allah instituted, hiji nyaéta pikeun nyieun ageung eta.

Nikah sareng nikah hiji hal anu kajadian antara manusa jeung awéwé. Geus alam atra dina budaya beda ngaliwatan millennia, tapi prinsip ieu ngan sababaraha taun dijieun batal. Ieu bisa ditempo salaku tanda nu kali.

Sabab Allah geus ordained nikah antara manusa jeung awewe, parobahan ieu teu langsung katempo minangka tampikan jeung pemberontakan ngalawan ka Anjeunna. Ieu téh hiji hal anu kudu sababaraha dampak, teu ngarobah hiji ordinance ketuhanan tanpa ngarah kana akibat.

Aya ngan hiji kasaksian iwal dina sajarah, di mana nikah Hartina a pakaitna sarua-sex. Dina data Babilonia Talmud sadia.

Rabi Aryeh Spero nyebutkeun yen informasi dina ieu naskah Talmudic, nunjukeun yen "saméméh caah, jalma mimiti nulis kontrak nikah antara lalaki".

Waktu lamun ieu lumangsung ieu sahingga saméméh Caah poé Noah sacara. Saterusna maranéhanana geus sahingga ruined lembaga munggaran anu nyiptakeun Allah, nyaéta, nu union manusa jeung awéwé.

Ieu hiji serangan dina naon anu dijieun Allah. Ku kituna eta sagemblengna alatan abundantly ka kasaksian Alkitab ngeunaan waktu anu kieu:

"Allah nempo bumi, jeung, behold, ieu ngaruksak, sabab sakabeh jalma geus disogok bumi." 1 Budalan. 6:12.



Karakter waktu

 
Ieu dina poé Nuh sarta jadi Yesus ieu nyebutkeun yen eta bakal di-Na mulang:

"Tapi salaku poé Noah éta, jadi kudu oge Putra Manusa datang. Salaku jalma cicing di poé saméméh caah maranéhanana dahar jeung nginum, nikah jeung méré di nikah, nepi ka poe nu Noah asup Parahu nu; jeung maranehna emang euweuh nepi ka caah datang jeung disapu kabeh jauh - jadi bakal datang tina Putra jadi ".
Matt. 24: 37-39.


Yesus tuluy ngabandingkeun waktu éta Nuh cicing, jeung waktu lamun waktu Anjeunna bakal mulang. Aya kasaruaan antara unik kaping maranéhanana jeung nu yén éta téh ngan waktu nu sarua hubungan-sex sacara hukum!

Naon anu lumangsung ayeuna nyaeta tanda waktu gede nu mulang Yesus bisa lumangsung iraha waé. Dina konteks ieu, judgment dunya ieu nya éta waktu anu luhur ka tobat pikeun maranéhanana anu rék disimpen!

Cara séjén pikeun pervert nikah Allah ordained nyaéta pikeun hirup salaku mitra. Ieu téh teu sarua jeung nikah, hal anu penting pikeun geus ieu jelas manéhna.

Aya wewengkon tambahan nu kudu disebutkeun dina konteks ieu. Hal ieu ayeuna dimimitian ékspérimén jeung eradicating identitas gender. A ekspresi anyar "hen", geus dibuka, nu bakal ngaganti "manéhna" jeung "manéhna".

Kungsi narima pamanggih ieu jeung ekspresi bingung ieu, dua kelamin yen Allah nyiptakeun manusa ka:

"Jadi Alloh nyiptakeun manusa dina gambar sorangan, dina gambar Allah he dijieun manéhna; jalu jeung nu bikang he dijieun ku maranehna." 1 Budalan. 1:27.

Naon anu lumangsung ayeuna kituna masih distorsi tina norma nyiptakeun Allah dijieun. Ieu teu lumangsung tanpa ieu ngabogaan akibat!

Aya widang nu lian nu hayang we nyorot mana order Allah ayeuna shaken. Urang mikir eta saperti dina sakabeh kali jadi atra - yén éta téh awéwé anu mere lahir. Ieu bisa dirobah jeung menyimpang, geus meureun moal aya hiji anu bisa percaya, tapi dina ieu poé panungtung, eta kanyataan a.

Ieu lumangsung ngaliwatan ganti kelamin, nu beuki ilahar. Lamun hiji awewe dipilih ngajalanan operasi ganti kelamin pikeun jadi manusa, manehna-he, bakal nahan uterus nya, manéhna-he, sahingga masih sanggup bearing barudak.
 



Karakter waktu

 
Ku cara ieu, Anjeun nyieun hiji sex katilu, nu hartina "man" bisa boga anak. Loba percaya mangka nu bakal alami ngajadikeun steril "the man". Sarat saperti kalawan nyata bakal ngahasilkeun hiji outcry, tapi bakal jadi lamun alam diganti jeung teu wajar.
It ngandung harti yén anjeun ogé di wewengkon ieu mangaruhan Urutan ciptaan nu ku Allah geus ordained:

"Pikeun awéwé cenah," Kuring baris nyieun usaha anjeun loba lamun jadi hamil. Tapi nyeri anjeun bakal mawa mudik barudak. "1 Budalan. 3:16.

Urang geus ngan dina taun anyar ditempo kumaha geus direcah jeung robah Urutan nu ngadegkeun Allah ti awal. Ieu bisa ditempo salaku ngalawan ka Allah, nu teu narima naon Manéhna decreed. Ieu bakal boga akibat.

Judgment datang dina waktu Noah sacara, maranéhanana hayang maranehna teu percaya hal kawas ieu bakal kajadian. Komo ayeuna rek percaya batur maranéhanana bakal. Ahir hiji bakal manggihan kumaha salah ieu, lamun gede meta judgment tribulation balik leuwih bumi, maranéhanana dijelaskeun dina Wahyu. Waktu téh unprecedented: Baca naon Yesus nyebutkeun di Matt. 24:21.
Kecap Yesus nyaéta anjing laut dunya di allah maranéhanana ti kaayaan sabalikna jeung pemberontakan maranéhanana ngalawan Creator maranéhanana, moal papanggih domstid ieu. Ahir kapanggih jalma nu seriousness Nuh, dina cara nu sarua, loba di panungtungan waktu pikeun mikawanoh seriousness telat, lamun tribulation geus pecah jadi.

Nulis ieu di no way jadi doomsayers, geus ngan ka ngantebkeun naon anu ditulis dina Word Allah. A ajaran flattened bakal characterize poé ka tukang. Kami aya di dinya ayeuna.

Geus waktuna ka tobat jeung ngahurungkeun ka Allah, saméméh poé rahmat tungtung jeung anjeun nangtung aya waé tanpa Allah. Allah nu man di dunya nya kawates pamikiran jeung di egoism jeung sombong maranéhanana, nyoba ngajelaskeun jauh. Panolakan nu boga niley dina sapoe.

Baca ogé:

Serangan dina pertikahan - Part 1 - Holger Nilsson

 
Holger Nilsson
www.flammor.com


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 18 July 2012 07:00 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


0 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



The suka bungah, Dajjal jeung Great Tribulation Gampang ngarti lamun percanten Alkitab

Ascension

Jalma anu kudu terus balik ngalawan ieu, anjeun bisa ngalakukeun hal eta mana sejenna, tapi teu didieu on Apg29. Kuring nampa euweuh agendas sorangan teu megat di heresies of Apg29!

3

Läs allt!


Propaganda globalisasi Schematic pamaréntah ramah di Swedia

Maca Surat ku AJ 

Ieu metot, ayeuna ngalir dina koran Metro kaluar jeung pesen (kaca hareup, tambah sumebar pinuh) ka élmuwan pulitik anu nyebutkeun yen Annie Lööf bisa meunangkeun usaha hareup pikeun ngabentuk pamaréntah sarta jadi Perdana Mentri Swédia.

12

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


parusahaan televisi Kristen panggedena di dunya invests di TBN Countries di Stockaryd

TBN Countries di Stockaryd

Ti Saptu, 7 Juli, 2018 ayeuna nembongan Media House Friends, anu dimimitian TV2020 nu lajeng janten Lifely Channel, handapeun brand TBN Countries.

0

Läs allt!


kali gancang pikeun pembunuhan klinik Swedia

kali gancang pikeun pembunuhan klinik Swedia

Mun kuring ngartos eta neuleu, éta rajapati lamun maéhan batur unplanned, bari rajapati ieu rencanana. Kusabab abortions tata, éta aya sia tapi rajapati!

5

Läs allt!


Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av?

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Läs allt!


Elida didatangan Israel

Swédia Elida, solidaritas sailing keur minoritas Kristen sarta hijina démokrasi di Wétan Tengah, anjog ka Israél.

2

Läs allt!


Turki anu investasi ratusan jutaan kana ngawangun masjid sakuliah dunya

Moske

Pamarentah Turki anu belanja ratusan jutaan kana ngawangun masjid di hiji gol jangka panjang nyebarkeun Islam di sakuliah dunya. 

34

Läs allt!


Jultomten är från Djävulen


Jultomten är en ond ande som vill vilseleda människor att tro på honom istället för på Jesus.

Läs allt!


Jilbab keur barudak dijual

ranté department store Britania sells jilbab keur barudak ngora

Britania ranté department store Marks & Spencer pasar a barnhijab cocog pikeun olds 6-8 taun.

24

Läs allt!


Nalika dihukum naraka?

Dimana wae kuring lahir, jadi ieu maturan kasalametan dibikeun kuring. Kuring teu disimpen sabab kuring lahir di "nagara Kristen", tapi kusabab Yesus ditéang kuring!

2

Läs allt!


Taya sahijieun tiasa fool Yesus

Taya sahijieun tiasa fool Yesus

Gambar: dagen.se.

Hello kampak! Kusabab nalika tuh ka trik Yesus?

6

Läs allt!


suka bungah di - rahayu harepan!

suka bungah di - rahayu harepan!

"Suka bungah nyaéta transformasi tina pangalaman mu'min hirup nalika Gusti kabukti deui meunang mu'min ka sawarga. Jalma lajeng bakal ngalaman bisa robah, tanpa ngalaman maot. "

6

Läs allt!


Kamarana Sadérék mun leungit hiji naraka abadi?

7

Läs allt!


Mastaka, mindfulness na yoga anu agama Wétan

Ku Holger Nilsson

Dina loba majalah, komo dina koran, aya horoscopes. Kumaha serius pencét tiasa nyebarkeun nanaon sakumaha curiga can tangtu jadi questioned.

7

Läs allt!


Dina 10 Désémber nyerat nagara anggota PBB dina imigrasi bébas

Dina 10 Désémber dicitak hiji dokumen keur PBB nu dasarna muka up kanggo imigrasi gratis.

41

Läs allt!


nikah sarua-sex bisa jadi dilarang di Romania

nikah sarua-sex bisa jadi dilarang di Romania

nikah sarua-sex bisa jadi dilarang di Romania. sabtu minggu ieu, sora nagara enya atawa henteu ngarobih Konstitusi sahingga ngan nikah kedah janten rugbi antara hiji lalaki jeung hiji awewe.

7

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


Roh Suci geus dihapus ti bumi di suka bungah dina

Mairan ku LelFA 

Tarompet di suka bungah

Ngeunaan éta sawala ngeunaan anu "bisa nungkulan." Cikan nempo téks dasar koinegrekiska.

56

Läs allt!


Naon globalism

Mairan ku LelFA 

Naon globalism téh

Globalism téh saukur mangrupa serangan dina sagala aspék identitas hiji bangsa urang ngalakukeun, jeung EU geus organisasi utamina - sahenteuna sacara politis. 

54

Läs allt!


Yahudi di Tel Aviv ngimpi suka bungah

suka bungah

"Kuring ngimpi yén trumpets ditiup, sarta kuring ngajalankeun kana panto hareup jeung awas. Rébuan jalma ti bangsa Israil keur digambar up liwat méga jeung nu ngagem robes bodas jeung splits langit jeung Malaikat Jibril di sawarga luhur jeung niupan tarompet a ".

24

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, torsdag 18 oktober 2018 kl. 00:09

Jesus söker: Lukas!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



The dihoyongkeun bagian welas

ceuli

Carita ngareureuwas ngembang nepi di padesaan ku kulawarga piara.

14

Läs allt!


Senaste kommentarer


Gening Malle Lindberg 89 taun

Dinten teh evangelist legendaris Malle Lindberg 89 taun! Anjeunna ngalahir 290,929th Malle gening!

11

Läs allt!


400 urang tiwas ku gempa sarta tsunami di Indonésia

Ampir 400 urang tiwas ku hiji gempa sarta tsunami saterusna di Pulo Sulawesi di Indonesia. Ngeunaan saloba tatu sarta loba leungit. 

3

Läs allt!


anggota Annie Lööf Komisi Trilateral secretive

Komisi trilateral

Dinten mangka Partéi Héjo Birger Schlaug na Malou Lindholm sahiji pamimpin Center Partéi Annie Lööf mangrupakeun anggota organisasi elit globalist rusiah, Komisi Trilateral. 

205

Läs allt!


Bakal Annie Lööf perdana menteri?

Bakal Annie Lööf perdana menteri?

Gambar: vn.se. 

Janten pamingpin Center Partéi Annie Lööf diondang kana pasamoan Bilderberg dina 2017 yén Aisyah bakal jadi Swedia perdana mentri hareup?

21

Läs allt!


gadis 8 taun heubeul maot dina wengi kawinan

gadis 8 taun heubeul maot dina wengi kawinan

Hiji mojang 8 taun heubeul Muslim maot dina wengi pernikahan maranéhanana di Yaman! 

32

Läs allt!


Daun geus fallen - bakal aya revival a ayeuna?

Daun geus fallen

Stefan Löfven éta isuk ieu milih kaluar salaku perdana menteri. Naon anu lumangsung ayeuna, tur naon kajadian di Swedia? Baris jalma balikkeun ka Allah? Bakal aya jadi revival a?

35

Läs allt!


The dihoyongkeun - Part Tilu belas

soca

Dina bagian ieu mah moal ngabejaan ka maneh, diantara lain perkara ngeunaan acara ngareureuwas yén kuring pernah ka dirina naon anu lumangsung lamun ieu mah di sakola menengah. Sagalana bener, tapi sababaraha ngaran jalma geus robah atawa teu ngaranna. 

7

Läs allt!


hirup rabi

hirup rabi

Tapi lamun maranéhna teu bisa cicing avhållsamt maranéhna bakal nikah, sabab éta téh hadé pikeun nikah ti bakar jeung kahayang.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

30

Läs allt!


The dihoyongkeun - Part belas

Christer Åberg ku ucing tegalan

Diajar masa depan ngareureuwas tina serial abdi The teu dihoyongkeun. Dina bagian ieu, kuring jadi duanana shot, ditembak tur ditusuk.

8

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 839 657 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 953 bloggartiklar, 90 872 kommentarer och 59 044 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp