1 779 online! | Sidvisningar idag: 417 325 | Igår: 538 603 |

www.apg29.nu

Annons Himlen TV7 5 år
Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Serangan dina pertikahan - Part 2 - Holger Nilsson

Aya sababaraha cara pikeun musuh Allah ngancurkeun ku nikah Allah instituted, hiji nyaéta pikeun nyieun ageung eta.

Nikah sareng nikah hiji hal anu kajadian antara manusa jeung awéwé. Geus alam atra dina budaya beda ngaliwatan millennia, tapi prinsip ieu ngan sababaraha taun dijieun batal. Ieu bisa ditempo salaku tanda nu kali.

Sabab Allah geus ordained nikah antara manusa jeung awewe, parobahan ieu teu langsung katempo minangka tampikan jeung pemberontakan ngalawan ka Anjeunna. Ieu téh hiji hal anu kudu sababaraha dampak, teu ngarobah hiji ordinance ketuhanan tanpa ngarah kana akibat.

Aya ngan hiji kasaksian iwal dina sajarah, di mana nikah Hartina a pakaitna sarua-sex. Dina data Babilonia Talmud sadia.

Rabi Aryeh Spero nyebutkeun yen informasi dina ieu naskah Talmudic, nunjukeun yen "saméméh caah, jalma mimiti nulis kontrak nikah antara lalaki".

Waktu lamun ieu lumangsung ieu sahingga saméméh Caah poé Noah sacara. Saterusna maranéhanana geus sahingga ruined lembaga munggaran anu nyiptakeun Allah, nyaéta, nu union manusa jeung awéwé.

Ieu hiji serangan dina naon anu dijieun Allah. Ku kituna eta sagemblengna alatan abundantly ka kasaksian Alkitab ngeunaan waktu anu kieu:

"Allah nempo bumi, jeung, behold, ieu ngaruksak, sabab sakabeh jalma geus disogok bumi." 1 Budalan. 6:12.



Karakter waktu

 
Ieu dina poé Nuh sarta jadi Yesus ieu nyebutkeun yen eta bakal di-Na mulang:

"Tapi salaku poé Noah éta, jadi kudu oge Putra Manusa datang. Salaku jalma cicing di poé saméméh caah maranéhanana dahar jeung nginum, nikah jeung méré di nikah, nepi ka poe nu Noah asup Parahu nu; jeung maranehna emang euweuh nepi ka caah datang jeung disapu kabeh jauh - jadi bakal datang tina Putra jadi ".
Matt. 24: 37-39.


Yesus tuluy ngabandingkeun waktu éta Nuh cicing, jeung waktu lamun waktu Anjeunna bakal mulang. Aya kasaruaan antara unik kaping maranéhanana jeung nu yén éta téh ngan waktu nu sarua hubungan-sex sacara hukum!

Naon anu lumangsung ayeuna nyaeta tanda waktu gede nu mulang Yesus bisa lumangsung iraha waé. Dina konteks ieu, judgment dunya ieu nya éta waktu anu luhur ka tobat pikeun maranéhanana anu rék disimpen!

Cara séjén pikeun pervert nikah Allah ordained nyaéta pikeun hirup salaku mitra. Ieu téh teu sarua jeung nikah, hal anu penting pikeun geus ieu jelas manéhna.

Aya wewengkon tambahan nu kudu disebutkeun dina konteks ieu. Hal ieu ayeuna dimimitian ékspérimén jeung eradicating identitas gender. A ekspresi anyar "hen", geus dibuka, nu bakal ngaganti "manéhna" jeung "manéhna".

Kungsi narima pamanggih ieu jeung ekspresi bingung ieu, dua kelamin yen Allah nyiptakeun manusa ka:

"Jadi Alloh nyiptakeun manusa dina gambar sorangan, dina gambar Allah he dijieun manéhna; jalu jeung nu bikang he dijieun ku maranehna." 1 Budalan. 1:27.

Naon anu lumangsung ayeuna kituna masih distorsi tina norma nyiptakeun Allah dijieun. Ieu teu lumangsung tanpa ieu ngabogaan akibat!

Aya widang nu lian nu hayang we nyorot mana order Allah ayeuna shaken. Urang mikir eta saperti dina sakabeh kali jadi atra - yén éta téh awéwé anu mere lahir. Ieu bisa dirobah jeung menyimpang, geus meureun moal aya hiji anu bisa percaya, tapi dina ieu poé panungtung, eta kanyataan a.

Ieu lumangsung ngaliwatan ganti kelamin, nu beuki ilahar. Lamun hiji awewe dipilih ngajalanan operasi ganti kelamin pikeun jadi manusa, manehna-he, bakal nahan uterus nya, manéhna-he, sahingga masih sanggup bearing barudak.
 



Karakter waktu

 
Ku cara ieu, Anjeun nyieun hiji sex katilu, nu hartina "man" bisa boga anak. Loba percaya mangka nu bakal alami ngajadikeun steril "the man". Sarat saperti kalawan nyata bakal ngahasilkeun hiji outcry, tapi bakal jadi lamun alam diganti jeung teu wajar.
It ngandung harti yén anjeun ogé di wewengkon ieu mangaruhan Urutan ciptaan nu ku Allah geus ordained:

"Pikeun awéwé cenah," Kuring baris nyieun usaha anjeun loba lamun jadi hamil. Tapi nyeri anjeun bakal mawa mudik barudak. "1 Budalan. 3:16.

Urang geus ngan dina taun anyar ditempo kumaha geus direcah jeung robah Urutan nu ngadegkeun Allah ti awal. Ieu bisa ditempo salaku ngalawan ka Allah, nu teu narima naon Manéhna decreed. Ieu bakal boga akibat.

Judgment datang dina waktu Noah sacara, maranéhanana hayang maranehna teu percaya hal kawas ieu bakal kajadian. Komo ayeuna rek percaya batur maranéhanana bakal. Ahir hiji bakal manggihan kumaha salah ieu, lamun gede meta judgment tribulation balik leuwih bumi, maranéhanana dijelaskeun dina Wahyu. Waktu téh unprecedented: Baca naon Yesus nyebutkeun di Matt. 24:21.
Kecap Yesus nyaéta anjing laut dunya di allah maranéhanana ti kaayaan sabalikna jeung pemberontakan maranéhanana ngalawan Creator maranéhanana, moal papanggih domstid ieu. Ahir kapanggih jalma nu seriousness Nuh, dina cara nu sarua, loba di panungtungan waktu pikeun mikawanoh seriousness telat, lamun tribulation geus pecah jadi.

Nulis ieu di no way jadi doomsayers, geus ngan ka ngantebkeun naon anu ditulis dina Word Allah. A ajaran flattened bakal characterize poé ka tukang. Kami aya di dinya ayeuna.

Geus waktuna ka tobat jeung ngahurungkeun ka Allah, saméméh poé rahmat tungtung jeung anjeun nangtung aya waé tanpa Allah. Allah nu man di dunya nya kawates pamikiran jeung di egoism jeung sombong maranéhanana, nyoba ngajelaskeun jauh. Panolakan nu boga niley dina sapoe.

Baca ogé:

Serangan dina pertikahan - Part 1 - Holger Nilsson

 
Holger Nilsson
www.flammor.com


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 18 July 2012 07:00 | #flammor #holger nilsson #profetia #sista tiden #homosexuell #Äktenskap | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


0 kommentarer

Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



Muslim dibeuleum pati hiji awéwé Kristen anu nampik pikeun ngarobah jeung nikah anjeunna

Asma ieu dibeuleum pati ku suitor Muslim

Gambar: pakistantoday.com.pk. 

Wanoja Christian 25 taun heubeul, Asma ieu dibeuleum pati ku suitor Muslim di Pakistan nalika manehna nolak pikeun ngarobah Islam sarta nikah anjeunna.

6

Läs allt!


Putin prédiksi rusuh global lamun Jabar geus nyerang Suriah deui

Ku Mikael Walfridsson 

Putin, Lenin, Stalin

Suriah ngeusi teuing ayeuna dina berita, sarta Kuring geus ditulis saméméhna, ayeuna teh lumangsung di Suriah, tanda prophetic jeung awal minuhan nubuat Alkitabiah.

9

Läs allt!


Indit Avicii jauh atawa imah?

Urut kabogoh urang duka: "Ulah hayang ka jadi nyata"

Photo: Express. 

Aya sababaraha hal anu kuring meta pikeun nu mindeng beroperasi muncul dina koran lamun selebritis hiji maot. Kuring keur ngingetkeun sakali deui ngeunaan ieu dina koran ngalaporkeun on maot Aviciis.

13

Läs allt!


pati Avicii - Aranjeunna mayar harga tinggi periode pondok sukses

Diropéa! 

kasuksésan Aviccis kungsi harga tinggi

Photo: Express. 

A relatif ka kuring wengi yén Swedia superstar Avicii (Tim Bergling) nyaéta pupusna nu kuring diwaler: ". Aranjeunna mayar harga tinggi periode pondok sukses" Anjeunna 28 taun.

7

Läs allt!


Israel kabukti 70 - ngaberkahan anjeun, Israel?

Sakabéh artikel téh ti newsletter Surga TV7 urang. 

Israel 70 taun

Saluran tipi Christian Surga TV7 celebrates nagara-lami 70-taun kalayan runtuyan program dina Kemis.

18

Läs allt!


Lvsfarliga Hungaria? - Lars Enarson

Lars Enarson nyokot up dina video metot ieu nu Hungaria mana ngalawan sakabeh ngadegna! Dupi sholat transformasi tangtu sakabeh nagara? 

80

Läs allt!


Annons


Paraskavedekatriafobi - phobia ti Jumaah 13th nu

Paraskavedekatriafobi - Phobia of Jumaah 13

Aya jalma anu kakurangan tina phobia ti Jumaah nu katilu belas. Ieu disebut "paraskavedekatriafobi" atawa "paraskevidekatriafobi". Phobia keur angka tilu belas disebut triskaidekaphobia. "Phobia" hartina "sieun".

4

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 17, måndag 23 april 2018 kl. 17:28

Jesus söker: Georg, Göran!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Kärleksfull fader eller enväldig despot

Läsarmejl av Stefan Eliasson 

8

Läs allt!


Senaste kommentarer


sakola sekundér bans PR na tés

sakola sekundér bans PR na tés

Gambar: nyheter24.se. 

Sture Sakola di Boden ditungtungan make PR na tés pikeun sakabéh siswa dina sagala subjék. Kahiji, test dina April kalawan tujuan hiji larangan permanén.

12

Läs allt!


Krig, ekonomisk krasch och vilddjurets märke

Av Mikael Walfridsson 

Ryssland - Syrien flagga

Ganska snabbt inne i vedermödan, ser vi den röda och den svarta hästen träda fram, som representerar krig och en ekonomisk krasch.Tiden börjar dra ihop sig, och Herrens ögon är vända mot sitt folk, sin församling och sin utvalda brud.

26

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 406 103 586 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 462 bloggartiklar, 81 318 kommentarer och 54 849 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp