Surfar nu: 422 www.apg29.nu


Avicii begick självmord - kom han till himlen?

Avicii Died of Apparent Suicide

Bild: rollingstone.com. 

Den 20 april 2018 hittades Avicii död på ett hotell i Oman. Den 26 april 2018 gick hans familj ut med att Avicii tagit sitt eget liv.

Nu skriver familjen att Avicii begick självmord:

Stockholm den 26 april 2018

Vår älskade Tim var en sökare, en skör konstnärssjäl som alltid burit på stora existentiella frågor. En överpresterande perfektionist som reste och jobbade hårt i ett tempo som ledde till extremt svår stress.

När han slutat turnera ville han hitta en balans i livet för att må bra och kunna göra det han älskade mest – musik.

Han kämpade verkligen med tankar om Meningen, Livet, Lyckan.

Nu orkade han inte längre.

Han ville få frid.

Tim var inte gjord för det maskineri han hamnade i, han var en ömhudad kille som älskade sina fans men skydde rampljuset.

Tim, du kommer för alltid att vara älskad och saknad.

Den du var och din musik kommer att bära minnet av dig vidare.

Vi älskar dig,

Familjen

Mycket sorgligt, och hur sant var det inte jag sa till min släkting och som också blev en del av rubriken till en artikel: "De betalar ett högt pris för en kort stunds framgång."

Man får inte frid genom självmord

”Tim orkade inte – han ville få frid”

Bild: Aftonbladet. 

Det är sorgligt att det verkar som att ingen berättade för honom hur han verkligen skulle få frid: Frälsning genom Jesus Kristus.

Om det nu var någon som berättade så verkar det som av brevet att döma att han inte tog emot Jesus. Detta är i så fall mycket sorgligt.

Låt oss åter igen berätta om Jesus för våra medmänniskor. Han är den enda frälsningen och räddningen.

Be gärna för Aviciis familj och vänner.

Undviker ordet självmord

Det brukar oftast vara självmord när de inte går ut med dödsorsak. Svenska tidningar undviker dessutom ordet självmord när de skriver om familjens brev, även om de har med en ruta eller en artikel vid sidan av hur man kan söka hjälp vid självmordstankar.

Kommer man till himlen om man begår självmord?

Kommer man till himlen om man begår självmord? Det finns en del människor som har problem med detta. Nära och kära kanske har begått självmord, och så undrar man om de har kommit till himlen. 

Jag vill först slå fast vid en mycket viktig sanning: Det är inte på vilket sätt man dör som avgör om man kommer till himlen. Det som avgör är om man tillhör Jesus, om man har tagit emot honom som Herren. 

Garanterad plats i paradiset?

Det är en del som tror att om man spränger sig själv i luften och andra med bombbälte så har man en garanterad plats i paradiset. Nej, så är det inte. Om du ska ha en garanterad plats i himlen, då måste du ha tagit emot Jesus som din Herre. Annars kommer du inte till himlen.

Det är inte så att om du dör på ett speciellt sätt så kommer du till himlen. Och inte heller är det så om du dör på ett annat speciellt sätt så kommer du till helvetet. Nej, det som avgör om du kommer till himlen eller till helvetet är om du har Jesus eller ej.

Gör dig inte illa

Men detta betyder inte att det är bara att begå självmord så kommer man till himlen. Absolut inte. Gud vill inte att du ska göra dig själv illa. Gud älskar dig och han har planer för dig. 

Det finns ett berömt ställe i Apostlagärningarna. Paulus och Silas har blivit kastade i fängelse. På kvällen sjunger de lovsånger medan de andra fångarna lyssnar. Då blir det en jordbävning, bojorna ramlar av och fängelsedörrarna öppnas. 

Fångvaktaren blir förskräckt och tänker ta sitt liv med sitt svärd. Då ropar Paulus: Gör inte dig själv illa, för vi är alla här. Då säger fångvaktaren: Vad ska jag göra för att bli frälst? Paulus svarar: Tro på Herren Jesus så blir du och med ditt hus frälst. 

Gud vill att du ska bli frälst

Gud vill alltså att du inte ska begå självmord. Han vill att du ska bli frälst. Och det blir du endast genom tron på Jesus Kristus. Om du ännu inte har vänt dig till Jesus och tagit emot honom, ska du göra det. 

Ta emot Jesus och bekänn med din mun högt och tydligt att han är Herren och tro i ditt hjärta att Gud har uppväckt honom från de döda. Då blir du frälst och räddad. Alla dina synder blir förlåtna. Du blir ett Guds barn. 

Gud välsigne dig!


"Kom till mig (Jesus), alla ni som arbetar och bär på tunga bördor, så skall jag ge er vila. Ta på er mitt ok och lär av mig, ty jag är mild och ödmjuk i hjärtat. Då skall ni finna ro för era själar. Ty mitt ok är milt, och min börda är lätt." 

Matteusevangeliet 11:28-30


Läs också:submit to reddit


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades fredag 27 april 2018 11:13 | #avicii #självmord | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

88 kommentarer

Bengt Fri, 27 Apr 2018 11:02:54 +020

Det känns så onödigt när det blir så att

Människor tar livet av sig

Svara


Daniel Eriksson Fri, 27 Apr 2018 11:57:26 +020

Jag är övertygad om att Avicii inte gjorde självmord utan blev mördad. För mycket konstiga omständigheter plus att Sultanen av Oman är med i illuminati.

Svara


Daniel Eriksson Fri, 27 Apr 2018 12:28:37 +020

https://www.vrandfun.com/musician-k-theory-believes-avicii-murdered/

Svara


Bengt Fri, 27 Apr 2018 12:32:27 +020

Kanske kan vara så

Konstigt att han var vän med sultanen

Svara


Maritha Fri, 27 Apr 2018 12:34:47 +020

Något stämmer inte han ang hans mystiska död, varför är polisen förtegen???Jo shejken har makt och pengar

Var vår fine Avicii en sökare???

Inom ockultism finns mystiska labyrinter och farliga

,

Svara


Johan Fri, 27 Apr 2018 12:53:55 +020

Saken är den att vi kan inte veta om en enda självmördare kommer in i himlen! Finns det förmildrande omständigheter i Guds ögon v g detta? Hade jag trott att ett självmord skulle tagit mig till himlen, så skulle jag begått ett sådant, vid flera tillfällen då jag tyckt att livet varit alltför tufft. Men, tvärtom så trodde jag att ett självmord skulle ta mig direkt till helvetet, och det i sig gjorde att jag avstod. Mt 25:24-30

Ropa till Jesus istället!

Svara


Christer Åberg Fri, 27 Apr 2018 13:37:59 +020

Svar till Johan.

Saken är den att vi kan inte veta om en enda självmördare kommer in i himlen! Finns det förmildrande omständigheter i Guds ögon v g detta? Hade jag trott att ett självmord skulle tagit mig till himlen, så skulle jag begått ett sådant, vid flera tillfällen då jag tyckt att livet varit alltför tufft. Men, tvärtom så trodde jag att ett självmord skulle ta mig direkt till helvetet, och det i sig gjorde att jag avstod. Mt 25:24-30

Ropa till Jesus istället!

Nej, självmord tar dig inte till himlen, utan det är Jesus Kristus!

Svara


Christer Åberg Fri, 27 Apr 2018 13:46:59 +020

Ann-Sofie Walaunet har en intressant kommentar till en tidigare artikel om Aviciis död:

https://www.apg29.nu/a/12g

Ordet "avicci" är den lägsta och värsta formen av helvetet enligt buddhismen. Varför tog han ett sådant artistnamn? Kan det ha bidragit till att han mådde så dåligt? "Och vad hjälper det en människa, om hon vinner hela världen, men förlorar sin själ?" (Matt 16:26.) Fruktansvärt tragiskt när en människa dör så ung, vem det än är. Outsägligt sorgligt om man dör utan att ha fått frid med Gud genom att ta emot Jesus Kristus.

Svara


Bengt Fri, 27 Apr 2018 14:17:57 +020

Jo dom kan ju maskera något när det

Gäller hans död

Svara


Bengt Fri, 27 Apr 2018 14:20:00 +020

Vi ska ju inte förtrösta på oss själva

Utan på Gud

Alltför många förtröstar nog på något annat

På sig själva ;. Pengar makt eller så

Svara


Lena Henricson Fri, 27 Apr 2018 14:42:41 +020

Vi kan inte veta om en människa just före dödsögonblicket tog emot JESUS i sitt ❤️. Det gäller väl också "Avicci"!

Svara


Daniel Eriksson Fri, 27 Apr 2018 16:19:21 +020

Svar till Maritha.

Något stämmer inte han ang hans mystiska död, varför är polisen förtegen???Jo shejken har makt och pengar

Håller med. Vi har flera saker som får många att dra åt öronen.

1. När man vill göra självmord gör man oftast detta ensammen då man inte vill vara till besvär, inte när man är på besök hos någons stora gods men allt vad detta innebär med alla intryck som får de flesta på andra tankar.

2. Polisen gick direkt ut med att inget brott låg bakom, vilket är mycket misstänkt, eftersom ett till synes gjort självmord i själva verket kan vara ett mord och man måste då göra en komplett brottsundersökning, vilket man inte gjorde.

3. Sultanen av Oman var med i illuminati/frimurarna.

Svara


Jean Fri, 27 Apr 2018 17:00:25 +020

Jag blev berörd när jag hörde denna tragiska nyhet..

Den första tanken jag hade var om han kände Jesus!!

Uppenbarligen inte !

Ordspråksboken 3:5 är allvarligt nog att fundera 2-3 eller tom 4 gg.

5 Förtrösta på Herren

av hela ditt hjärta,

förlita dig inte på ditt förstånd.

6 Räkna med honom

på alla dina vägar,

så ska han jämna dina stigar.

Amen säger jag!!

Tack Jesus för du alldrig lämnar mig!!

Svara


Rock Fri, 27 Apr 2018 18:23:35 +020

Jag tror att han är i himlen!Han verkar ha varit en snäll och omtänksam person.Men han mådde dåligt.Det är för sådana som honom som Jesus gav sitt liv och det är den sortens människor som i första hand behöver Guds nåd.Jag är säker på att han fått det nu.

Svara


Christer Åberg Fri, 27 Apr 2018 19:27:15 +020

Jag tror att han är i himlen! Han verkar ha varit en snäll och omtänksam person.

Man kommer inte till himlen på grund av snällhet. Man kommer till himlen på grund av Jesus! För att då bli räddad (frälst) och komma till himlen MÅSTE man ta emot Jesus här i detta jordeliv!

Svara


Bengt Fri, 27 Apr 2018 19:52:34 +020

Ingen av oss är ju goda i oss själva

Godhet är ju en andlig frukt

Svara


JamesTum Fri, 27 Apr 2018 19:59:54 +020

Svar till Bengt. Приветствую! Нашел приколы за день на этом сайте: http://agentorange.ru : http://agentorange.ru/art-foto-interesnoe/2115-20-fotografiy-na-kotoryh-cvet-eto-glavnoe.html [b] 20 фотографий, на которых цвет — это главное [/b] http://agentorange.ru/art-foto-interesnoe/3918-33-intriguyuschih-fakta-o-zhenskoy-grudi-dlya-teh-u-kogo-ona-est-i-dlya-teh-u-kogo-ee-net.html [b] 33 интригующих факта о женской груди для тех, у кого она есть, и для тех, у кого её нет [/b] http://agentorange.ru/art-foto-interesnoe/4861-tigr-kot.html

Svara


Katrina Fri, 27 Apr 2018 20:19:41 +020

Svar till JamesTum.

Приветствую!

предупреждение!!

вирус на страницевирус !!

Website status:

Very riskyWebsite status

Svara


Bengt Fri, 27 Apr 2018 21:32:31 +020

Ursäkta
Min ryska är inte så bra

Svara


Johan Fri, 27 Apr 2018 22:09:31 +020

Svar till Christer Åberg.

Nej, självmord tar dig inte till himlen, utan det är Jesus Kristus!

Amen! Frågan är om man kan sägas ha en frälsande tro på Jesus om man lämnar den här världen genom synden mord?

Det är förvisso viktigt att inte komma med en fällande dom i förtid, inte minst m t p de som förlorat någon pga självmord. Samtidigt är det ännu viktigare att man inte genom sin lära indirekt uppmuntrar någon till självmord, genom att man får dem att tro att de kan begå ett sådant och ändå bli frälsta så att de kommer till himlen.

Frid!

Svara


Bengt Fri, 27 Apr 2018 22:17:23 +020

Ja detta är mycket viktigt

Svara


Bengt Fri, 27 Apr 2018 22:17:27 +020

Ja detta är mycket viktigt

Svara


Leif Boman Fri, 27 Apr 2018 23:14:54 +020

Svar till Johan.

Det är förvisso viktigt att inte komma med en fällande dom i förtid, inte minst m t p de som förlorat någon pga självmord.

Jag känner en förälder personligen som blev av med ett barn som hängde sig...

Denne förälder var kristen och upplevde det oerhört tungt eftersom inte barnet var bekännelse kristen, men. Ganska snart efter händelsen fick den ensamstående föräldern höra en röst som sa på ett ungefär;

Du behöver inte ängslas, Jag Jesus har hämtat hem ditt barn!

Det kan ju låta märkligt för många men faktum kvarstår att det var så det gick till, och tolkningarna går säkert isär en del. Var det Jesu röst eller ej? Men, den kristne föräldern fick trots allt tröst och vila i situationen....

Svara


R.S Fri, 27 Apr 2018 23:52:43 +020

Helt ärligt så vet vi inte om han faktiskt begick självmord. Tim var världskänd och hade sett mycket som pågick (barnsexhandel) i den högsta eliten bl.a i hollywood. Han ville kämpa för att stoppa pedofilin som pågick där, vilket bl.a framgår i en av sina musikvideor. Det är fler stora artister som plötsligt dött i "självmord" när de börjat uttala sig om den pedofili som pågår i hollywood. Dessutom befann han sig i Oman som är ett av de största länderna på människohandel.. som sagt vi vet inte

Svara


Johan Sundling Sat, 28 Apr 2018 00:24:13 +020

Det avgör Gud på den yttersta dagen.

Svara


Roger T. W. Sat, 28 Apr 2018 00:36:18 +020

Några av de som har dött för egen hand står på min bönelista. Unge Stolpe, Johnny, Vincent och hans son. Roger på Strandgården och judiska Eshter i Schweiz., Det blir som det behagar Herren, men vi få be.

Svara


Johan Sat, 28 Apr 2018 07:01:09 +020

Svar till Leif Boman.

Var det Jesu röst eller ej?

Precis! Det kan vi ju inte veta! Även om jag tycker att det verkar märkligt att Jesus skulle "hämta hem" någon genom självmord, om det var det som var innebörden av det rösten sade.

Vad vi vet är att:

”Gud...vill att alla människor ska bli frälsta och komma till insikt om sanningen.” 1 Tim ‭2:3-4

och angående Jesus att:

”Hos ingen annan finns frälsningen, och under himlen finns inget annat namn som människor fått genom vilket vi blir frälsta." Apg‬ ‭4:12‬

Svara


Leif Boman Sat, 28 Apr 2018 08:19:08 +020

Svar till Johan.

Just som du säger Johan! Jesus uppmanar ju givetvis aldrig till självmord utan det är ju från Djävulen, men även denne självmördare trots allt med ärligt hjärta kanske vädjade till Jesus under sista stund?

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 09:05:04 +020

Svar till Leif Boman.

Käre Leif min vän😊 Jag oroade mig för min vän som hade fått cancer och vart döende, jag befann mig på annan ort och hade tänkt hälsa på honom när jag kom hem igen, det var söndag förmiddag var på väg till saronkyrkan när min grabb ringde och talade om att han dog tidigt på söndagsmorgonen, han berättade att innan han dog sa han till dom som var hos honom det är någon som knackar på dörren hör ni inte det, nä det hör vi inte sa dom, efter att jag kom in på mötet gick en kvinna fram och sa jag vill förmedla ett budskap, se jag står vid dörren och knackar min vän var inte en bekännande kristen, Idag Leif ser jag Gud som kärlekens Gud, annat var det när jag satt med ett ljus och eldade på armen för att vänja mig vid att plågas i elden jag föringar inte eldsjön, har själv läst i stort sett alla dessa helvetesresor, höll på att gå under totalt av dom, idag bryr jag mig inte om Jackson dansar baklänges, en sångerska plågas när dom spelar hennes musik, dom som haft sex blir stuckna i underlivet, människor som är skamligt frälsta och bor i nån soptipp i himlen, orkar inte mer med det. Idag ser jag en god Gud kärleksfull med en barmhärtighet som övergår mitt förstånd idag älskar jag Jesus för att jag förstår att han tar emot mig kärleksfullt när jag kommer med alla mina fel och brister 😢 och det är många ska alla veta min Gud är så stor inget är omöjligt för Honom som ÄR, ha det gott Leif 💝 ring om du har vägarna förbi mig 🚘 länkar en sång om vem Jesus Är

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 09:06:04 +020

Svar till Leif Boman.

https://youtu.be/YKENjebBCMI

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 09:21:39 +020

Svar till Leif Boman.

https://youtu.be/ckEOxVRdK4c.

Svara


Leif Boman Sat, 28 Apr 2018 10:22:57 +020

Svar till Lasse.

Tack för de fina sångerna brorsan! Visst kryllar det av påhittade helvetesberättelser, så också om felaktiga himmelska berättelser om hur det kommer att vara, och det är nästan förvånande hur många vågar? Men, djävulen är ju listig och vill förstås förvilla på alla möjliga vis...Däremot är jag övertygad om både himmelen och helvetets existens, men absolut inga demoner som plågar där, sånt trams är bara lögner från demoners håll.

Vi höres....

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 11:41:08 +020

https://youtu.be/Ee9mHz6E9VI. En sång du får vila i Leif 💟 kom med alla bekymmer till mig säger Jesus vilken annan har ett sånt erbjudande ☝undrar varför ingen här pratar om derrivat träsket är ju en kall och hård plats//lasse

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 11:44:26 +020

Svar till Leif Boman.

Du är aldrig ensam. https://youtu.be/bfveawSAHJA

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 11:46:26 +020

Svar till Leif Boman.

Vilken kärlek https://youtu.be/_c5cdosAoVc

Svara


Bengt Sat, 28 Apr 2018 12:06:50 +020

Roger t W

Jag var på strandgården under fem

Semester veckor på 90-talet

Fanns denne Roger där då ?

Svara


Bengt Sat, 28 Apr 2018 12:08:44 +020

Märkligt ändå att han bodde i oman än

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 12:12:13 +020

Svar till Leif Boman.

https://youtu.be/w5GXnM_TxSQ     Otroligt vilken vishet och kärlek. Kvinnors och mäns lika värde. Vem som producerat videon bryr jag mig inte om, ser budskapet som viktigast

Svara


nils Sat, 28 Apr 2018 15:57:33 +020

Svar till Johan. En Troende skall Ej behöva begå självmord,ty Ps.23:4 säger;
"Om jag ock vandrar i Dödsskuggans dal,fruktar jag Intet ont,ty du är med mig;Din käpp och stav de Trösta mig."
I detta ämne måste även Abort betraktas som mord,vilket dock Herren Vill förlåta för den som Ångrar och beder om förlåtelse!
Faran om man bejakar självmord,att nästa steg då blir acceptera aktiv dödshjälp för den livströtte människan,vilket alltmer sker i olika länder.
Här må vi Troende vara vaksamma för nutidens förfall i olika moralfrågor!

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 16:11:58 +020

Svar till nils.

Käre Nils jag förstår att du levt länge, hur du vet hur en människa har det i svåra livssituationer, själv käppar jag med min egen suicid kamp lite ödmjukhet behövs för alla oss som kämpar gvd Nils

Svara


Bengt Sat, 28 Apr 2018 16:51:42 +020

Vi människor behöver verkligen livskraft

Och det kan Gud ge oss och.vill ge oss

Ligger mycket i det Nils skriver

Samtidigt är det så olika.hur vi.mår

Som i ditt fall lasse

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 17:48:53 +020

Svar till Bengt.

Jag är långt ifrån ensam, att både va söndersliten på utsidan och insidan, tala i något man inte vet eller gått i någons skor ett par mil tala =skriva är silver tiga är guld, förlåt om jag är för rakt på, men slit inte sönder dom som mår dåligt med ord, allt gott till dig Bengt //Lasse

Svara


nils Sat, 28 Apr 2018 17:59:52 +020

Svar till Lasse. Käre broder Lasse,Herren själv är din seger och din styrka i lidandet.
Jesus om någon på denna jord, vet vad lidande och smärta är.
Därför vill Han trösta och styrka Dig och sina Pilgrimer så att vi alla når vårt Himmelska hemland,vårt rätta hem!
Jesus har också Nycklarna till både döden och dödsriket,och ingen kan rycka oss från Faderns hand lovade Han.
¤¤¤
Det jag vill betona är vad jag tror Bibeln säger till människan i dessa tider;" när allt går mot sin upplösning," inte minst på det moraliska området.
Det är ödmjukhet inför Herren att ge klara och tydliga svar i dessa känsliga samhällsfrågor,och ej vika sig. Mvh/nils

Svara


Bengt Sat, 28 Apr 2018 18:19:02 +020

Förlåt mig om jag skrev något som sårade

Dig lasse

Jag ville vara diplomatisk

Jag vill kunna förstå er båda

Livet är verkligen inte så lätt för någon.

Av oss

För många värre än.för andra

Vi kan känna att det blir för mycket ibland

Jag har haft en del jobbiga perioder

Jag med

Ingen slipper nog det

Men Gud vill bevara och styrka oss

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 18:35:23 +020

Svar till nils.

Jag håller med i det du säger nu Nils, det är klart vi ska hjälpa våra medmänniskor som kämpar, Jesus vill givetvis ingen ska ta sitt liv eller någon annans. Assisterat självmord är jag absolut mot. Men det är inte min sak dömma någon som i förtvivlan tar sitt liv än mindre att anhöriga ska läsa en massa skräp skriverier dom lider nog ändå, ifråga om att dömma är jag den första att släppa stenen och gå. Herren är vår starkhet utan Honom hade vi inte haft syre till att andas ens, visst är det lustigt att människor gör uppror mot Gud, vi är verkligen helt beroende av Honom, önskar dig en Välsignad kväll Nils 😊 länkar en sång till dig// Lasse

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 18:37:22 +020

Svar till nils.

https://youtu.be/rYcqqU7qY4o

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 18:44:59 +020

Svar till Bengt.

Det är lungt Bengt, inte behöver du vara diplomatisk följ Jesus lyssna till hans röst. Jag vet att alla har sin kamp, ingen har blivit lovad att glida på ett bananskal genom livet. Däremot har Jesus lovat att Han inte sviker oss, 365 gånger står det i Bibeln en för varje dag frukta inte. Han är med oss i den djupaste ocean, önskar dig med 😄 en Välsignad kväll Bengt och en sång 💝

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 18:46:22 +020

Svar till Bengt.

https://youtu.be/5B59WVOJa2I

Svara


Bengt Sat, 28 Apr 2018 18:48:46 +020

Tack för sången

Gud välsigne dig lasse

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 18:51:28 +020

Svar till Bengt.

https://youtu.be/ssLnf4me-LE. https://youtu.be/OUaJcpJJtk0 https://youtu.be/j-cMelhODnY.

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 18:58:49 +020

Svar till Bengt.

Dig med Bengt vi har samma mål o vi ska vara eniga o älska varandra https://youtu.be/Eifp_HfQsOo

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 19:00:05 +020

Svar till Bengt.

https://youtu.be/i00_CZ9A-Ug

Svara


Ann-Marie A. Sat, 28 Apr 2018 19:04:33 +020

Svar till Bengt.
Förlåt mej Bengt om du kan, om något jag skrev för länge sedan sårade dej.
Det var inte min mening, minns jag försökte vara lite käck, men att det kanske bara blev plumt.
Har också tunga perioder ibland pgr av sjukdom, inte alltid lätt träffa kristna syskon då, men bra och trevligt att APG29, kanal10 mm finns.

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 19:13:07 +020

Svar till Ann-Marie A..

Hej Ann-Marie A, saknat dig och dina inlägg ☝kram Lasse 😊

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 19:14:50 +020

Svar till Ann-Marie A..

https://youtu.be/id4bYzK-mZQ

Svara


Leif Boman Sat, 28 Apr 2018 19:16:14 +020

Svar till Lasse.

Javisst, vi har nog de allra flesta av oss lite av dessa för snabbt dömande attityder mot andra utan att egentligen förstå!

Ha det gott Lasse...

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 19:17:19 +020

Svar till Ann-Marie A..

https://youtu.be/mv4LRl2KI2M

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 19:27:01 +020

Svar till Leif Boman.

Absolut o jag kommer inte undan där heller 😨 men den som går med Gud. https://youtu.be/68U55qcm6eU 💟

Svara


Rock Sat, 28 Apr 2018 19:35:53 +020

Svar till Christer Åberg.

För Gud är allt möjligt!

Svara


Bengt Sat, 28 Apr 2018 19:37:16 +020

Jag kommer inte ihåg hur det är med.det

Men jag vill förlåta dig i.så fall

Svara


Ann-Marie A. Sat, 28 Apr 2018 19:48:56 +020

Svar till Lasse.

Lasse, du är alltid lika vänlig och sann! Tror ingen kan förstå hur tufft det kan bli, om man inte själv har drabbats. Så man tänker att man inte orkar en dag till.. Vänner som försvinner osv. Tacksam att jag blev frälst, att Guds kärlek till mej och alla andra människor aldrig tar slut. Han sviker oss aldrig! :-) Önskar dej och övriga en fin helg! Kram från oss

Svara


Roger T. W. Sat, 28 Apr 2018 19:52:07 +020

Svar till Bengt.

Bengt, min vän, jag var aldrig under behandling, hade inte det problemet, men jag besökte Strandgården. Så jag saknar Stig Ove Gustafsson. Jag fick sjunga och spela där. Jag trivdes bättre än i församlingen. På Strandgården fanns bättring och kärlek bland de små. Jag såg hur hårde finske Marko mjuknade och min bror tillfrisknade. Även Lewi Petrus hade en bror med alkoholproblem.

Jag tror att den andre Roger levde när du var där. Jag hittade honom i Kungsträdgården och fick honom tillbaka till Strandgården när han var på rymmen. På den tiden var mitt uppdrag att leda de vilsegångna tillbaka. Det hände flera gånger. Rogers mamma led och min mor stödde henne.

Svara


Ann-Marie A. Sat, 28 Apr 2018 19:54:47 +020

Svar till Bengt.

Tack Bengt, mycket snällt! :-)

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 20:03:13 +020

Svar till Ann-Marie A..

https://youtu.be/VwJ2AqYBDYE

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 20:05:14 +020

Svar till Bengt.

https://youtu.be/7RUmWu6uhfg

Svara


Mikael W Sat, 28 Apr 2018 21:12:39 +020

Svar till Lasse.

https://www.youtube.com/watch?v=VkoTU1rUeI0

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 21:17:09 +020

Svar till Mikael W.

👌

Svara


Bengt Sat, 28 Apr 2018 21:36:00 +020

Då har jag nog missförstått

Jag trodde du menade strandgården

Utanför halmstad

Ursäkta mig

Svara


Andreas Sat, 28 Apr 2018 22:12:20 +020

Jag är ett stort fan av Avcii och elektronisk musik. De jag noterade var att på en bild så stod han och samtalade med en person som liknande Jesus och jag tror att Gud ville visa honom vägen. Men tyvärr tror jag som många andra svenskar att han valde Yoga då jag ser i slutet av dokumentären som handlade om honom att sitter och praktiserar. Jag ser med stor oro att fler och fler svenskar tillämpar Yoga som är ett större hot en Islam. Jag börjar undra mer och mer om inte hinduismen och newage är antikrist ande. Noterbart är att Shiva kallas faktiskt vilddjuret. Vilddjuret är ett annat namn för Djävulen. Vad jag hört och läst så tror New age, frimurarna på en kommade profet maitreyia skall komma ifrån Indien. De är hinduismen och new age som hotar idag kristendomen på alla håll. Maytreias fredsnummer är 666. Även Nostradamus hävdad att antikrist skall komma ifrån Indien. Newage mål är att ersätta bön med Yoga. Så håll ett extra noga öga på vad som händer i Indien de är ekonomi som växer mer och mer likt Kina.

Svara


vanessa Sat, 28 Apr 2018 22:13:32 +020

Svar till Andreas. Lennart Bladh, om du söker på honom på youtube hävdar att han kommer förvandlas till lord maitreyia. Så håll noga koll på honom också för att vara fullt garderad

Svara


Jessica Sat, 28 Apr 2018 22:16:04 +020

Svar till Johan Sundling.

Jag kan bara säga Amen till det! Vi är inte Gud! Det är INTE vår sak att spekulera i det!💜

Svara


Johan Sat, 28 Apr 2018 22:16:10 +020

Svar till nils.

En Troende skall Ej behöva begå självmord

Håller med dig!

”den som håller ut intill slutet skall bli frälst." Matt‭10:22‬ ‭

Svara


Andreas Sat, 28 Apr 2018 22:16:36 +020

Tittar du på bilden på Shiva så ser du att han har ett djävulsspett samt ett ormar. De är något kusligt med Shiva har aldrig gillar hinduismen något lömskt med den religionen likaså buddismen.
Kolla gärna på bilden kanske Gud visar vem Djävulen och den kommande Antikrist är.
https://www.google.se/search?q=Shiva&;source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwihnZuh5N3aAhWC1ywKHZG3ApAQ_AUICigB&biw=1440&bih=826#imgrc=O31LHomADaD1QM:

Svara


Andreas Sat, 28 Apr 2018 22:19:47 +020

Svar till vanessa. Skall söka på vem han är tack för upplysningen

Svara


Lasse Sat, 28 Apr 2018 22:25:46 +020

Svar till Mikael W.

https://youtu.be/lKw6uqtGFfo

Svara


vanessa Sat, 28 Apr 2018 22:40:13 +020

Svar till Andreas. han talar även mycket om frimureri - vad jag har förstått så ska hans egen svärfar varit en av de högsta ledarna

Svara


Andreas Sat, 28 Apr 2018 22:45:13 +020

Shiva= Avguda bilden

Lord Maitreiya=Antikrist

Handelsmärket/fredsmärket 666 som Maitreya kommer utropa till alla världens människor via telepati. Jag är Jesus. Jesus varnade tvärtom i bibeln om du hör någon som ropar jag är Messias eller där är han så tro de inte. Jesus var tydlig att han skall komma.

New world order där antikrist kommer regera kommer ha en religion(new age), en valuta( vilddjurets märke)666 RFID chippet där alla måste tillbe Shiva den bild som bibeln varnar för där den falska profeten Maitreya kommer komma i en mycket svår ekonomisk tid för att upprätta freden och stabilitet i ekonomin och mellan världsreligionerna. Frimurarna är hans medhjälpare som håller på att upprätta detta rike i de dolda. New age grundare Alice Bailey hennes första skola och lära hette Lucifers trust. Hon skrev själv i boken att först måste yoga ersätta bönen sedan när kristendomens ande ersatts då är de kristna redo för Maitreyas ande via telepati att ta emot fredsmärket 666. Den som inte gör de kommer bli dödad för att man inte stödjer freden. Maitreya kommer göra tecken och under precis de som bibeln kännetecknar antikrist de kommer häpnas över hans tecken och under. Maitreya kommer sätta sig i Påven stol för att utropa sig själv till att vara Herren Jesus Kristus för kristna och judar. Al Mahdi för muslimerna, Shiva för hinuduerna och den sista Buddha för buddisterna.

Svara


Andreas Sat, 28 Apr 2018 22:45:20 +020

Shiva= Avguda bilden

Lord Maitreiya=Antikrist

Handelsmärket/fredsmärket 666 som Maitreya kommer utropa till alla världens människor via telepati. Jag är Jesus. Jesus varnade tvärtom i bibeln om du hör någon som ropar jag är Messias eller där är han så tro de inte. Jesus var tydlig att han skall komma.

New world order där antikrist kommer regera kommer ha en religion(new age), en valuta( vilddjurets märke)666 RFID chippet där alla måste tillbe Shiva den bild som bibeln varnar för där den falska profeten Maitreya kommer komma i en mycket svår ekonomisk tid för att upprätta freden och stabilitet i ekonomin och mellan världsreligionerna. Frimurarna är hans medhjälpare som håller på att upprätta detta rike i de dolda. New age grundare Alice Bailey hennes första skola och lära hette Lucifers trust. Hon skrev själv i boken att först måste yoga ersätta bönen sedan när kristendomens ande ersatts då är de kristna redo för Maitreyas ande via telepati att ta emot fredsmärket 666. Den som inte gör de kommer bli dödad för att man inte stödjer freden. Maitreya kommer göra tecken och under precis de som bibeln kännetecknar antikrist de kommer häpnas över hans tecken och under. Maitreya kommer sätta sig i Påven stol för att utropa sig själv till att vara Herren Jesus Kristus för kristna och judar. Al Mahdi för muslimerna, Shiva för hinuduerna och den sista Buddha för buddisterna.

Svara


Andreas Sat, 28 Apr 2018 22:50:32 +020

De är ingen slump att just Yoga håller på att ersätta kristen bön. Vårt största andliga hot nu. Varna alla kristna att frimurarna har infiltrerat både inom våra kyrkor, vården, och inom friskvården att bekämpa kristen bön. Vi måste varna alla att detta är bara lömskt trick från de okulta och frimurarna för att förbereda oss för Maitryea antikrist.

Svara


Andreas Sat, 28 Apr 2018 22:50:39 +020

De är ingen slump att just Yoga håller på att ersätta kristen bön. Vårt största andliga hot nu. Varna alla kristna att frimurarna har infiltrerat både inom våra kyrkor, vården, och inom friskvården att bekämpa kristen bön. Vi måste varna alla att detta är bara lömskt trick från de okulta och frimurarna för att förbereda oss för Maitryea antikrist.

Svara


Bonnie Sun, 29 Apr 2018 17:17:07 +020

Hur ska man nå alla som håller på med yoga?Jag har vänner som håller på och hör hur skolor ,vården tom baby yoga har börjat införas på olika orter..Vad kan jag göra som kristen förutom att be?

Svara


Lasse Sun, 29 Apr 2018 20:57:04 +020

https://youtu.be/sma4o3mCPwA

Svara


Rock Sun, 29 Apr 2018 21:50:14 +020

Svar till Johan.

Tyvärr är inte alla så starka att de kan hålla ut i svåra tider och det är de som inte är så starka som verkligen behöver Guds hjälp!

Svara


Johan Mon, 30 Apr 2018 17:23:39 +020

Svar till Rock.

Nej, vi är inte så starka, men vår Gud är oändligt stark!

Vi behöver alla Guds hjälp, för att kunna hålla ut intill slutet och så bli frälsta (Mt 10:22). Det är Guds Ord och Gud befaller oss inget, som Han se'n inte kan och vill ge oss kraft nog att kunna lyda.

Vår del är att helhjärtat följa Honom genom att söka gemenskap med andra kristna som också är helöverlåtna, läsa Guds Ord, vara Jesu vittnen, vägra att ge upp att vandra med Honom och åberopa Honom och hans hjälp!

Har man kristna vänner så kan deras förbönsstöd vara oerhört viktigt.

Ge aldrig, aldrig, aldrig upp!!!

Svara


Roger T. W. Mon, 30 Apr 2018 17:52:37 +020

Svar till Lasse.

Jag ber för dig, Lasse. Jag är en stor knöl i din rygg. Jag är nog inte ensam om att be. Här finns en hel armé.

Svara


Tomas N Tue, 01 May 2018 22:58:47 +020

Svar till R.S.

Man skall ha respekt för Tim Bergling och hans familj. Jag läste lite artiklar om misstänkta alternativa fakta bakom Tim Berglings bortgång,som går i linje med det du skriver. En sak vet jag och det är att det luktar lite märkligt vid många artisters och andras oväntade bortgångar tidigt i livet utan logiskk eller medicinsk förklaring.

Förmodligen är musiker osäkra kort för makteliten, Det är djupa artister som sett korrumption oach annat ännu värre i musikindustrin. Många dras in i dekadens och synd genom berömmelse och partyliv,men en del får nog och vill sprida sanning och vips så är de borta .

Om det inte var självmord ,så hoppas jag att Tims egen vilja på något sätt skall få återspegla hans eftermäle

Svara


Lasse Tue, 01 May 2018 23:10:14 +020

Svar till Roger T. W..

Tack Roger T.W. att du tänker på mig💟

Svara


Conny W. Wed, 02 May 2018 11:09:54 +020

Svar till Rock.

Guds frid.

Bara den som är FRÄLST kommer till himlen, man måste bli född på nytt för få komma dit. Jesus säger det i Johannes 3:3. Jesus dog även för snälla människor, ja alla slags människor dog Jesus för. Att vara snäll hjälper dessvärre inte. Ha en fin dag.

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 21, onsdag 22 maj 2019 kl. 11:43

Jesus söker: Hemming, Henning!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
onsdag 22 maj 2019 10:06

Lämnar allt i dina heliga händer de gör så ont i mitt hjärta vill att sanningen ska segra Jesus jag tror på dig låt min dotter se vem mannen hon är gift med egentligen är öppna hennes ögon Tack Jesus

Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp