Language

Apg29.Nu

Christer Åberg | TV | Bönesidan | Fråga Christer Åberg | Skrivklåda | Chatt | Läsarmejl | Skriv | Media | Info | Sök
REKLAM:
Salvation

Stöd Apg29 genom att swisha 20 kr till 072 203 63 74. Tack.

müsibət əvvəl İsanın qaytarılması

o müsibət sonunda gəldiyi zaman Rapture İsa onun kilsə üçün gəlir, onun camaat ilə gəlir.

şəhər flaşlar.

kilsə Paul vasitəsilə aşkar edilmişdir gizli olduğu kimi, belə də vəcd, bizə nazil bir sirr deyil. gizli yunan sözü huvudbetydningen deyil "Mysterion" deyil "tamamilə yeni və əvvəl deyil ki, bir şey."


Av Mikael Wahfridsson
söndag, 13 oktober 2019 17:30
Gästblogg

Ett försvar för Pre-trib

En fråga många ställer sig i förhållande till Jesu återkomst är när uppryckandet av de troende skall ske? Man talar om tre olika rättningar i frågan: pre-trib läran, mitt-trib läran och post-trib läran. Det här kommer att bli ett försvar för pre-trib läran. Det vill säga, att uppryckandet av de troende sker innan vedermödans start.

När det gäller Jesu tillkommelse så är det tre saker vi måste skilja åt. Det är Guds plan för församlingen, Israel och för hedningarna. Felet vi ofta gör är att vi blandar Guds löften och planer för Israel, för och med församlingen. När församlingen tar Israels plats och omvänt så blir det fel. Vi måste skilja på när Gud talar till Israel och när Gud talar till församlingen.

Israel

På lagens tid var Israels folk de speciella bärarna av Guds frälsningsplaner. GT:s huvudtema är Messias, hans komma och hans rike – Det härliga, lovade Rike, där Israel ska bli det centrala folk, och där Israels land och Jerusalem ska bli mittpunkt för jordens geografiska, politiska och andliga centrum.

Herrens lag ska utgå från Sion, och hans ord från Jerusalem, och folkslagen ska strömma dit. Rättfärdighet, frid och frälsning ska råda på denna jord, i detta fredsrike, som också är tusenårsriket.

Hedningarna och Församlingen

Att folklagen skulle bli frälsta, som konsekvens av det Messianska Rikets upprättelse var alltså ingen hemlighet i GT. Men att Herren hade förberett en särskild hushållning för hedningarna, genom att sända den helige Ande till jorden, för att utvälja ett himmelskt folk vid Guds nåds evangelium som är församlingen, var en hemlighet på den tiden. Därför är heller inte församlingen nämnd i GT, och också väldigt begränsat i Jesu undervisning.

Denna fantastiska hemlighet, att vi hedningar har blivit medarvingar till Guds löften, blev först förmedlat genom aposteln Paulus, som själv fick det i en uppenbarelse av Herren. (Efe 3:3-6, Kol 1:25-27). Den helige Ande och församlingen är oskiljaktiga i denne hushållning. Den helige Ande har tagit permanent bolig i de troende, församlingens hjärta, och är panten på vårt arv intill uppryckelsens dag.

I församlingens tid så är vi den helige Andes tempel, det ända tempel som Gud känner på jorden i dag. Att den helige Ande har tagit sin boning här på jorden, är egentligen det ända, som är till hinder för att Antikrist kan stå fram.

Jesu Kristi Uppenbarelse – Det som snart skall hända härefter

Upp 1:19 – Skriv alltså ner vad du har sett och vad som är och vad som skall ske härefter.

Ordet ”härefter” är det grekiska ordet meta tauta, som betyder ”efter dessa saker”.

Detta är en viktig nyckelvers för hela den uppdelning som Uppenbarelse boken är skriven på. Efter att Johannes har fått lov till att skåda den himmelska synen av Jesus får han veta att han ska skriva ner:

1. Det han har sett. 2. Vad som är 3. Vad som skall ske härefter. Men andra ord en tre delad uppdelning av uppenbarelseboken.

1. Vad han har sett

I kap 1: 12-16 ser Johannes såg den förhärligade Jesus står mitt ibland de 7 ljusstakar av guld (de 7 församlingarna), med 7 stjärnor i sin hand (de 7 församlingarnas änglar). Han ser den förhärligade Jesus, som också är den uppståndne seger Herren från Golgata. Han ser honom som den förhärligade människosonen, som lammet, som lejonet av Juda stam, som den store dommaren, och som Konungarnas Konung och herrarnas Herre.

2. Vad som är

Det är en överblick över församlingens urskillnings tid, utifrån profetisk och historisk tidslinje, helt i från församlingens födelse till Jesu återkomst. 7 brev som representerar församlingen och dess andliga utveckling igenom alla tider och intill bortryckelsen.

Det första brevet sänds till Efesus församlingen som representerar församlingens första tid, nämligen den apostoliska tiden. Det 7 och sista brevet sänds till Laodikea församlingen. Det andliga mörker som skissas upp i brevet är en beskrivning på den allra sista tiden innan Jesus kommer tillbaka. Det vill säga att Laodikea församlingen är ändetidens församling.

3. Och vad som skal ske härefter 

Ordet ”härefter” är det grekiska ordet meta tauta, som betyder ”efter dessa saker”. Dvs sekventiellt efter församlingens tidsålder som är presenterat igenom de 7 brev.

Upp 4:1 - DÄREFTER (dvs, när församlingens tid på jorden är över, och den är blivit fulltalig) såg jag, och se, en dör stod öppen i himlen, och den röst jag först hade hört TALA TILL MIG, SOM EN BASUN, sade: ”KOM HIT UPP, så skall jag visa dig vad som måste ske härefter.” (nämligen efter församlingens tidsålder) GENAST kom jag i Anden, och se en tron stod i himlen och någon satt på tronen.

Här är församlingens uppryckelse från 1 Thess 4:16 i likhet med den uppenbarelse Johannes fick. En stark röst, en Guds basun och ett uppryckande. En härlig parallell! Johannes får i anden se den uppryckta församlingen som är representerade genom de 24 äldste omkring tronen.

Vi får ett himmelskt ”screanshot” i kap 4 och 5 som är efter uppryckelsen, men före vedermödan på jorden. Från kap 6 är vi tillbaka på jorden, och Johannes ser i fågelperspektiv vedermödan utspela sig på jorden i kap 6-19.

De 24 äldste runt omkring tronen

Tidigare påstod jag att de 24 äldste är församlingen som är representerad i himlen genom uppryckelsen före vedermödan. Vi kan börja med att sammanlikna informationerna omkring de 24 äldste och löften till församlingen:

De 24 äldste

Löften till de heliga

Sitter på troner (Upp 4:4,11:6

Har vita kläder (Upp 4:4)

Segerkrans på huvudet (Upp 4:4,10)

Är kungar (Upp 5:10

Är präster (Upp 5:10)

Troner (Matt 19:28, Upp 3:21

Vita kläder (Upp 3:4-5)

Segerkrans (1 kor 9:25, Fil 4:1,2)

Blir kungar (Upp 1:6, 2:26, 20:6)

Blir präster (Upp 20:6)


I Upp 5:9
 så sjunger de 24 äldste en ny sång till Kristus och offerlammet:

v.9 Och de sjöng en ny sång: ”Du är värdig att ta bokrullen och bryta dess sigill, ty du har blivit slaktad, och med ditt blod har du åt Gud köpt människor av alla stammar och språk, folk och folkslag. V.10 Du har gjort dem till ett konungadöme, till präster åt vår Gud, och de skall regera på jorden.”

Som många gånger tidigare har det blivit fel i översättningen från de grekiska grundtexterna. Bland annat KJV som bygger på majoriteten av den grekiska grundtexten översätter så här i stället för:

v.9 Och de sjöng en ny sång: ”Du är värdig att ta bokrullen och bryta dess sigill, ty du har blivit slaktad, och med ditt blod har du åt köpt oss till Gud av alla stammar och språk, folk och folkslag. V10 Du har gjort oss till kungar och präster åt vår Gud, och vi skall regera på jorden.”

De 24 äldste identifierar sig själva med de troende och är alltså alla lösköpta människor som har blivit frälsta vid tron på Jesus Kristus på jorden. De är i himlen från vedermödans start redan när första sigillets början.

Uppryckelsen var en hemlighet

1 Kor 15:51 – Se, jag säger er en hemlighet: Vi skall inte alla insomna, men vi skall alla förvandlas, i ett nu, på ett ögonblick, vid den sista basunens ljud.

Precis som att församlingen var en hemlighet som blev uppenbarad genom Paulus, så är också uppryckelsen en hemlighet som blir uppenbarad för oss. Det grekiska ordet for hemlighet är ”Mysterion” där huvudbetydningen är ”något som är helt nytt och inte har varit förut”.

Vi hittar inga häntydningar till uppryckelsen i GT, och det betyder att Jesus inte undervisar om uppryckelsen, utan bara hans synliga komma för Israel. Uppryckelsen var en hemlighet intill att Paulus förmedlar vidare den uppenbarelse som Gud har anförtrott honom. Uppryckelsen är beskriven i 1 Kor 15 och 2 Thess 2.

Den 70 årsveckan

Profetian i Daniels bok omfattar de 70 årsveckorna som är en betydningsfull skiss över Israels historiska och profetiska tidslinje, som sträcker sig helt från den Babyloniska fångenskapen till Kristi andra komma som Israels Messias.

Dan 9:24 – Sjuttio veckor är bestämda över ditt folk och över din heliga stad för att göra slut på överträdelse, försegla synder, försona skuld, föra fram en evig rättfärdighet, fullborda syn och profetia och smörja den Allra heligaste.

Den 70 och sista årsveckan har med Israel och det judiska folket att göra och inte församlingen. I Dan 9:24 kan vi se att alla 70 årsveckor har med det judiska folket och Jerusalem att göra. Precis som de första 69 veckorna inte hade något med församlingen att göra så har heller inte den sista årsveckan med församlingen att göra.

Israel och världen

Den sista årsveckan som också är vedermödan som är beskrivet i Upp kap 6-19, och är Guds handlande med Israel och denna värden. Församlingen är den parantes som ligger i mellan den 69 och den 70 årsveckan som är beskrivet i vers 26 – men slutet kommer som en störtflod. Intill änden skall det råda krig. Förödelsen är fast besluten. 

Gud kan inte avsluta sitt program med församlingen och Israel innan han har uppfyllt förbundens bestämmelse med dem.

Församlingens tidsålder avslutas

Alltså har Gud, innan vi går in i den sista årsveckan, avslutat det vi kallar församlingens tidsålder som påbörjades på pingstdagen, och har fortsatt i 2000 år. När Gud väl har avslutat församlingens tidsålder kan Gud fortsätta sitt ”program med Israel”.

Hans förbund med Israel kan bara uppfyllas under de sista 7 åren i Daniels profetia. Då Guds löften till Israel er villkorslösa är det bara Gud själv som kan uppfylla dem.  I Romarbrevet kapitel 11 redogör Paulus, att Gud måste avsluta sitt program med kyrkan innan han kan fortsätta sin plan med Israel.

Apg 15:14 -16 – Simeon har berättat om hur Gud först såg till att han vann ett folk åt sitt namn bland hedningarna (NT-församlingen). Det stämmer överens med profeternas ord, där det heter: Därefter skall jag vända tillbaka och åter bygga upp Davids fallna hydda.

Vi ser det sekventiella skilje i Jakobs tal. Först kom församlingens tidsålder, och därefter, ska han bygga upp Davids fallna hydda.

Vedermödan är en förberedelse för Israel inför tusenårsriket. Israel ska ha möjlighet för att välja mellan Antikrist och Messias. Under vedermödan dömer Gud Israel och inbjuder samtidigt det judiska folket in i det Messianska riket. Guds vrede ska föra Israel och nationerna till besinning och omvändelse.

Herrens dag och Jesu Kristi dag

Här vi ser på NT församlingen, och speciellt på tiden för församlingens uppryckelse är det av stor betydning att vi känner till skillnaden på Herrens dag och Jesu Kristi dag. Vid första antagande kan det se ut som att det är tala om samma dag, men faktum är att dessa ”två” dagar är av helt olika karaktär och har helt olika innehåll för ändetiden.

Sef 1: 14-16 – HERRENS stora dag är nära, ja, nära, och den kommer med hast. Hör, det är HERRENS dag! Då ropar hjältarna i ångest. En vredens dag är den dagen, en dag av ångest och nöd, en dag av ödeläggelse och förödelse, en dag av moln och dis, en dag då ljud av horn och härskri höjs mot de befästa murtornen…

2 Tess 2:2 – När det gäller vår Herre Jesu Kristi ankomst och hur vi skall samlas hos honom, ber vi er, bröder, att inte så plötsligt tappa befattningen och bli skrämda, vare sig av någon ande eller av något ord eller brev, som påstås komma från oss och som går ut på att Herrens dag har kommit.

När det gäller Herrens dag så om handlar den, den vredes och domstid som kommer att gå ut över jorden i en tidsperiod som sträcker sig från uppryckelsen (vedermödans start) och till tusenårsriket. Jesu Kristi dag är inte alls nämnd i GT, då den har med den stora hemligheten att göra, nämligen sanningen om NT-församlingen och dens uppryckelse i härlighet.

Jesu Kristi dag är därför enbart en NT- uppenbarelse. Herrens dag är inte bara en GT uppenbarelse, men dommens tid över folken är mer detaljerad i NT och speciellt beskriven i Upp kap 6-19. ”Herrens dag” angår jorden och människorna på jorden medan Jesu Kristi dag angår NT församlingens uppryckelse och dens framställning inför Fadern i det himmelska.

När det gäller Jesu Kristi dag så är det en benämnelse på den dag då Jesus ska komma på skyarna för att hämta sin fulltaliga församling till sig.

Fil 1:6 – Jag är övertygad om att han som har börjat ett gott verk i er också skall fullborda det intill Kristi Jesu dag.

Betydningen av denna vers är att den helige Ande som på pingstdagen börjades sitt verk med att utvälja ett himmelskt folk, kommer att fullföra och göra detta folk fulltalig intill Jesu Kristi dag, d.v.s. intill att Jesus kommer för att hämta hem sin församling till de himmelska boningarna – som alltså sker före Herrens dag.

Församlingen i Tessalonika

2 Tess 2: 1-12 - Församlingen i Tessalonika hade blivit skrämda av falska lärare som hade undervisat att Herrens dag, med allt vad den innebär av vrede och vedermöda redan hade börjat. Det ser till och med ut som att någon hade sänt falska brev och utgivit sig för att vara Paulus för att ge brevet auktoritet. Paulus varnar kraftigt mot denna falska förkunnelse, och börjar undervisa om sanningen angående denna ”Herrens dag”.

För det första hade Paulus i 1 Tess 1:10 lovat församlingen att Jesus skulle frälsa dem från den kommande vredesdomen, därför var deras förskräckelse så mycket större när de helt plötsligt trodde att de var mitt i den. Paulus lugnar dom och förmedlar församlingen att Herrens dag inte kan inledas före det att syndens människa, dvs Antikrist först har trätt fram, och understryker att detta inte kan ske före det att ”den som håller igen” först har blivit röjt ur vägen. (först tas bort), dansk översättning)

Vem eller vad håller igen?

Vers 4-8 omhandlar Antikrist, och den som håller honom tillbaka så att han inte kan träda fram. I dag skriver vi 2013, och vi kan konstatera att den/han som håller tillbaka är här fortfarande då Antikrist inte har trätt fram ännu. Det som håller igen blir både beskrivet som ”det” och ”han”. Ordet ande som i den helige Ande är ordet ”pneuma” på grekiska. Det är ett ord i intetkön.

I och med att den helige Ande samtidigt är Gud, blir han också beskriven som ”han”. Det har varit många gissningar på vad som håller Antikrist tillbaka, men den som både är neutrum samtidigt som maskulin kan inte vara någon annan än den helige Ande. Den helige Ande är tätt knuten till församlingen, och har varit sedan pingstdagen i Apg 2. I GT verkade den helige Ande också på jorden men i stället uppifrån. På samma sätt som han också kommer att göra i vedermödan.

Den helige Ande

Den helige Ande kommer i vedermödan att fortsätta att verka i människor men från uppryckelsens stund från ovan. Därför ser vi inte den helige Ande representerad efter kapitel 3 i Uppenbarelses boken. I breven till de 7 församlingar hör vi dessa ord: Den som har öron må höra vad Anden säger till församlingen. Efter kapitel 3 som är församlingens uppryckelse är det inte längre den helige Ande som talar. Upp 13:9 – Den som har öron må höra. Det är inte heller den helige Ande som kommer med olika frälsnings och doms budskap till människor i vedermödan, det blir gjort av änglar. (Upp 14:6-7).

När församlingen blir uppryckt har den helige Ande ingen plats att verka utifrån mer då församlingen är det enda tempel som Gud känner till i dag. (1 Kor 3:16). Den enda församling som är representerad i vedermödan är skökoförsamlingen, och den kan den helige Ande inte verka utifrån.

Avfall eller avgång?

2 Tess 2:3 – ..Ty först måste avfallet komma och laglöshetens människa, fördärvets son, öppet träda fram

Det ord som i grekiskan blir översatt avfall är ordet ”apostasia”. Substantivet ”apostasia” kommer från verbet ”afistemi” vars huvudbetydning är ”att flytta sig” eller ”att flytta något från ett ställe till ett annat”. Ordet används speciellt i förbindelse med att någon flyttar från ett ställe till ett annat, eller om man går bort eller skiljer sig från någon.

Ordet kan också användas i förbindelse med religiös förförelse eller avfall som är beskrivet i 1 Tim 4:1. Några av de första protestantiska bibelöversättare valde att översätta med det engelska ordet ”departure”, som betyder att resa bort eller försvinna.

Några av de mer kända bibelöversättare som översatte ordet med försvinna/resa bort är bland andra Kenneth Wuest, Genovabibelen, John Dawson , Coverdale, Crammer osv. Skulle man precis som nämnda översättare använda ordet ”departure” i stället för avfall ville det naturligtvis ge mycket större klarhet i förhållande för uppryckelsen och vedermödan. Det ville också ge mycket mer mening i förhållande till förståelsen för teksten från både 1 Tess och 2 Tess.

Församlingen skall inte in i vedermödan eller drabbas av Guds vrede

Upp 6: 16-17 – Och de sade till bergen och klipporna: ”Fall över oss och göm oss för hans ansikte som sitter på tronen och för Lammets vrede. Ty deras vredes stora dag har kommit, och vem kan då bestå?

Upp 15:1 – Och jag såg ett annat stort och underbart tecken i himlen: sju änglar med sju plågor, de sista, ty med dem når Guds vrede sin fullbordan.

Vedermödan är det samma som Herrens dag, som är det samma som Guds vredes dag. Hela vedermödan är Guds vredes dag och inte bara en den sista delen av den.Vi kan se att redan vid 6 sigillet så har Lammets vredes dag kommit. I kap 15 så ser vi att Guds vrede blir fullbordad med de 7 sista plågorna. Det betyder att Guds vrede inte har sin start med de 7 plågorna, utan startar tidigare.

Med de sju sista plågorna avslutas vedermödan och Guds vrede. I Tess 1: 9-10 har vi fått löfte om att vänta på Jesus från himlen (uppryckelsen), den samme som har frälst oss från den kommande vredesdomen.

1 Tess 1: 9-10 – och vänta på hans Son från himlen, honom som Gud har uppväckt från de döda, Jesus, som har frälst oss från den kommande vredesdomen.

1 Tess 5:1-9 – v.2 Ni vet mycket väl att Herrens dag (vredesdomen/vedermödan)kommer som en tjuv om natten. V.9 – Ty Gud har inte bestämt oss till att drabbas av vredesdomen utan till att vinna frälsning genom vår Herre Jesus Kristus.

Detta avsnitt vi precis har läst är mycket intressant. 1 Tess kap 4:13 och framåt handlar om församlingens uppryckelse och möte med Jesus i rymden. Paulus sätter igen uppryckelsen i förhållande med vedermödan som blir beskrivet i Kap 5:1-3.

Han fortsätter att beskriva att den dagen, d.v.s Herrens dag inte kan överraska oss som en tjuv för vi tillhör ljuset. Han avslutar det hela med att bekräfta att det är vedermödan han har undervisat om, och säkrar oss att vi inte skal drabbas av vredesdomen, men vinna frälsning genom Jesus.

Församlingen Filadelifia

Församlingen Filadelfia, som representerar en av de två ändetids församlingar fick löfte om att bli bevarad från den prövningens stund, som skall komma över hela världen. Detta löfte är ett av de starkaste löften om att församlingen ska uppryckas förde den sista årsveckan.

Upp 3:10 – Eftersom du har bevarat mitt ord om uthållighet, skall jag bevara dig, och rädda dig ur prövningens stund som skall komma över hela värden och sätta dess invånare på prov.

Det grekiska ordet för bevara är det grekiska ordet (TEREO). Verbet är använt två gånger i den här versen. Första gången blir det översatt bevara, men andra gången rädda dig ur i den svenska översättningen. I KJV är båda orden översatta med bevara vilket ger en helt annan betydning:

10Because thou hast kept the word of my patience, I also will keep thee from the hour of temptation, which shall come upon all the world, to try them that dwell upon the earth. (King James Version)

Thayer hävdar att när detta ord används med det grekiska ordet ”en” betyder det att ”stå fast i en sak”, men när det används med ”ek” betyder det precis som King James har översatt ”bevarad från”. Samma sätt har ”ek” använts när det har översatts i 1 Tess 1:10 - ..som har frälst oss från den kommande vreden. Ville Johannes visa att det var ”i prövningens stund” hade han skrivit: ”en te hora”. I stället väljer Johannes att skriva ”ek tes horas” som just betyder ”från prövningens stund”

För vem är vedermödan?

Upp 3:10 - prövningens stund som skall komma över hela värden och sätta dess invånare på prov.

Att prövningens stund är ett utryck för Guds vrede och det som ska komma över värden är de flesta eniga om. Men varför kommer den? Är det för att pröva och rena församlingen? Nej, det är för att sätta dess invånare, över hela värden, på prov. Detta riktar sig till människor som är kvar på jorden efter uppryckelsen, och som har anslutit sig till Antikrist.

Ordet ”dess invånare” (katoikeo), som är använt här är ett starkt ord. Ordet handlar om något varigt och konstant. Det betyder att domen gäller dem som har gjort jorden till deras riktiga hem, och identifierar sig med jordens handel och religion. De har gjort jorden till sitt permanenta hem, vilket omöjligt kan referera till församlingen.

Den sanna kyrkan består av främlingar och gäster på denna jord. (1 Pet 2:11), och som söker det som är därovan (Kol 3:1-2), som har deras medborgarskap i himlen (Efe 2:19), och som har sitt hem i himlen (Joh 14:2).

Vem väntar vi på?

Tit 2:13 – Medans vi väntar på det saliga hoppet, att vår store Gud och Fräsare Jesus Kristus skall träda fram i härlighet.

Det är inget tvivel om att vår förväntning och vår glädje är Jesu tillkommelse. Vi ska inte vänta på Antikrist, vedermöda och Guds vrede. Om Herren hade i sinne att hans folk skulle igenom vedermödan och Antikrist regi så hade han också varnat och förberett sin församling på det. För i så fall skulle Antikrist träda fram innan uppryckelsen kunde ske.

Evangeliet om riket

Det är heller inte det nådens evangelium som blir predikat i vedermödan, men i stället evangeliet om riket. Detta evangelium blir predikat av de 144000 utvalda judarna som kommer att förkunna Messias upprättelse av det messianska riket. Nådens evangelium som vi känner det blir avslutat i och med att församlingens tidsålder blir avslutad.

Martyrerna ber också Gud om att hämna sig på sina fiender. Detta är heller inte den troendes vittnesbörd i församlingens period. Vi ber inte att Gud ska hämnas våra fiender, vi ber Gud om att frälsa alla människor. (Rom 12:19) De två vittnen får också makt att hämna sig på och straffa sina fiender.

Avslutning

Församlingens uppryckelse var en hemlighet intill att Paulus fick den förmedlat till församlingen. Därför hör vi inte Jesus undervisa om uppryckelsen. Jesus predikar uppståndelse på den yttersta dagen och sin synliga komma för Israel.

Dan 9 visar tydligt att den 70 årsveckan är till för Israel och Jerusalem, inte för församlingen.

Genom att blanda ihop Guds program för Israel och församlingen blir det fel. Genom många bibelord lovar Herren oss att församlingen inte skal drabbas av vredesdomen, men bli frälst från den. Vredesdomen eller Herrens dag är hela 7 års period. Församlingen skall därför uppryckas innan den sista årsveckan börjar. Precis som Filadelfia församlingen skulle bli bevarad från prövningens stund.

Efter kap 3 i Uppenbarelseboken finner vi inte längre församlingen mellan kapitel 6-19 som också är vedermödan på 7 år. Vi ser heller inte den helige Ande som är tätt knuten till församlingen. När den helige Ande som bor i de frälsta är borta från jorden, är det fritt fram för Antikrist och hans regi. Den ända kyrka som är tillbaka är skökan.

Vi hittar inget belägg för att församlingen ska igenom vedermödan men tvärtom bli bevarad från den. Vi skal vänta och ha Jesu Kristi dag levande i våra hjärtan. Vedermödan eller Jakobs nöd är till för dem som bor på jorden. Israel och judarna kommer att prövas på ett speciellt sätt om de vill erkänna Jesus som messias eller inte. Antikrist i sin tid Guds tabernakel som också är församlingen. Församlingen är representerad i himlen redan vid vedermödans start genom de 24 äldste. När Herren vänder tillbaka till jorden i Upp 20 så är församlingen tillsammans med änglarna med.

Jesus kommer snart!


DEL 2

Det här är en fortsättning på det första inlägget ”Jesu återkomst före vedermödan,” som på samma sätt är ett försvar för Pre-tribläran som betyder att uppryckandet av de troende sker innan vedermödan. Vi hittar många fantastiska berättningar i GT som är förebilder på uppryckelsen, vedermödan och den tid vi lever i. Jag vill visa på några av de berättningar från GT som kan visa och bekräfta en uppryckelse innan vedermödan.

Guds vrede

När vi talar om lidande måste vi börja med att skilja på det generella lidande vi möter i världen (gr.thlipsis) och det lidande vi möter i den stora nöden (gr.Thlipsis Megas) som Jesus talar om i Matt 24, och Daniel i kap 12. I den här världen kommer de troende att få uppleva en andlig kamp mot furstar och väldigheter, sitt eget kött, och lidande för evangeliets skull. Det slags lidande har Jesus aldrig lovat oss att vi kommer att bli fria ifrån. Den vreden vi möter i vedermödan är något annat och är något som ordet har lovat oss att vi inte behöver uppleva eller gå igenom.

På senare tiden har Guds vrede börjat ha olika betydningar för människor. Man nämner Lammets vrede, Människans vrede, Satans vrede och Guds vrede och blandar ihop det. Det är också delade meningar om både när och hur Guds vrede inträffar.

Vedermödans konsekvenser

Uppenbarelseboken kan vi se att vedermödan startar i Kap 6 med att de sex första sigillen bryts av Lammet och slutar med Guds sju vredesskålar i kap 16-18. Redan under de sex första sigillen ser vi en förödande konsekvens för livet på jorden. De sex första sigillen för med sig krig, hungersnöd, plågor och orsaker död för en 1/4 av jordens befolkning. Med andra ord cirka 1,7 miljarder människor kommer att dö vid de första sex sigillen. Vid sidan av det här så kommer det att finnas martyrer av människor som blir troende under vedermödan.

När änglarna blåser i de 7 basuner så utlöser det automatisk nya straffdomar mot jorden. De här domarna kombinerar kraftiga naturkatastrofer med övernaturliga plågor. När de 7 basuner är klara med sina plågor så har en tredjedel av vattnet förstörts, en tredjedel av allt livet i havet har dött, och en tredjedel på jorden kommer att brännas upp, och en 1/3 av de människor som överlevde de första sex sigillen kommer att dö. Med andra ord ytterligare cirka 1,7 miljarder människor av jordens befolkning.

Vredesskålarna fullbordar Guds domsslut

Vi har inget tal på hur många människor som kommer att få lov till att sätta livet till under vredesskålarna men vi kan bara gissa. Jesus själv säger att om inte den tiden förkortas kommer inget människa att bli frälst (Matt 24:22). Dessa vredesskålar är ut över all beskrivelse, och det är svårt att förstå konsekvensen eller betydningen av dem.

Dessa vredesskålar blir fullbordan av Guds domsslut. Upp 16:16-21 talar om en så stor jordbävning att det aldrig någonsin har funnits något liknande tidigare. Konsekvensen av den kommer att göra så att alla öar flyr, och bergen kommer inte att finnas mer. Tro mig när jag säger att ingen önskar att vara på jorden på den tiden.

Vedermödan är ramen för den kommande vreden

Med andra ord så är vedermödan tiden då Guds vrede blir manifesterad och utgjuten över hela jorden. Den kommande vreden är inte en enkel dag, precis som att Herrens dag inte är det heller. Guds vrede, den kommande vreden, Herrens dag, vredesdomen osv. är en tidsperiod som börjar med att det första sigillet bryts och kulminerar vid Jesu synliga komma för Israel och världen, där Guds vrede också blir uppenbarad.

Paulus gjorde det klart att församlingen inte skulle vara på jorden under den här tiden av domsslut som vedermödan är. I 1 Tess 1:10 så talar Paulus att Herren kommer att frälsa oss från den kommande vredesdomen. Ordetfråni Grundtexten betyder från med hänsyn till både tid och plats, så att vi med andra ord inte kommer att vara närvarande när det händer. Ty Gud har inte bestämt oss för att drabbas av vredesdomen utan till att vinna frälsning genom vår Herre Jesus Kristus.

Guds vrede varar hela vedermödan

När det handlar om Guds vrede så påpekar ofta människor att det inte är det samma som den stora nöden, och de har helt rätt. Den stora nöden är på 3,5 år som startar med förödelsens styggelse och Guds vrede eller vredesdomen varar i hela vedermödan på 7 år.

Upp 6:16-17 – ”Fall över oss och göm oss för hans ansikte som sitter på tronen och för Lammets vrede. Ty deras vredes stora dag har kommit, och vem kan då bestå?

Upp 15:1 – Och jag såg ett annat stort och underbart tecken i himlen: sju plågor, de sista, ty med dem når Guds vrede sin fullbordan.

Här ser vi att redan vid det sjätte sigillet så har Lammets vredes dag kommit, som är det samma som Guds vredes dag, då Lammet och Fadern är samma person. Ofta så påpekar man att de sju sista plågorna – som också är Guds vredesskålar är själva Guds vrede. Men i kap 15:1 kan vi se att Guds vrede når sinfullbordanmed dessa sista plågor, alltså inte sin början. Det är alltså bara själva avslutningen av Guds vredes period som avslutas med de sista 7 plågorna.

Räddad från både tid och plats

Abraham påminde Herren i sin argumentation om Sodom och Gomorra att det strider mot hans natur att förgöra de rättfärdiga tillsammans med de ogudaktiga (1 Mos 18:23).

Petrus undervisar oss genom att ge oss exemplet med Lot för att visa att Lot inte var ett tillfälligt exempel men en generell princip från Guds sida, att Herren ”frälser de gudfruktiga ur frestelsen” engelsk översättning: The Lord knows how to rescue godly men from trials”. Ordet from (ur) betyder från tid och plats från denna händelse.  

Varningar till församlingen

Frågan är om vi kan hitta ord där Herren talar tröst eller varningar till sin brud inför den kommande vredesdomen? Kan vi hitta ord där han lovar oss att beskydda och bevara oss genom denna fruktansvärda tid som vedermödan är? Kan vi överhuvudtaget se församlingens existens under själva vedermödan?

Nej, det kan vi inte! Just därför att han hänvänder sig till Israel när församlingen är borta, och kan då fortsätta sitt program med Israel under den sista årsveckan, samtidigt att han lovar oss att vi inte ska bli drabbade av den kommande vreden.

Som på Noas tid

Matt 24:37 – Ty som det var i Noas dagar, så skall det vara vid Människosonens återkomst.

Herren önskar att vi ska studera Noa och jämföra med denna tidens avslutning. I Matt 24:37 kan vi läsa att på samma sätt som det var i de dagar, då Noa levde ska det vara vid Herrens återkomst. Det vi kan lära oss av Noas dagar är om tiden före syndafloden, själva syndafloden och Herrens beskyddande hand över Noa och hans släkt.

Jesus fortsätter att förklara att de människor som överlever vedermödan kommer omedelbart att bli dömda innan 1000 års riket. Några blir bortryckta till doms och andra får lov till att gå in i det Messianska riket. På samma sätt som vid syndafloden kommer människor att bli bortryckta till doms. Människorna på Noas tid gick under på grund av syndafloden, och på samma sätt kommer människor att gå under i själva vedermödan, och straks efter vid Jesu dom.

Tre slags människor

Det fanns tre olika slags människor som levde på Noas tid innan syndafloden kom. Det var de otroende som förkastade Herrens ord, och alla gick under i syndafloden. Det var Noa och hans släkt som blev bevarade genom syndafloden, och det var Enok som blev uppryckt till Herren innan syndafloden kom. På var sitt sätt representerar dessa människor tre olika kategorier som vi kan jämföra med vår tid i dag. På precis samma sätt så ser vi tre slags människor i dag när vi är på väg mot vedermödan och den avslutande tiden:

·   Människorna som gick under i syndafloden på Noas tid representerar de icke troende, som inte har tagit i mot Jesus som sin frälsare. De människorna kommer att gå in i vedermödan, och bli utsatta för Guds vrede. Dom som inte omvänder sig i vedermödan kommer att bli dömda av Jesus och kommer sedan att bli kastade i den brinnande eldsjön.

·   Noa representerar den rest av Israel som Herren kommer att fullborda sina löften med i 1000 års riket. Noa är alltså det utvalda Israel, som på ett speciellt sätt kommer att bli beskyddade under vedermödan. 3,5 år in i vedermödan kommer de troende judarna att fly ut i öknen där Herren kommer att beskydda dem för Antikrist och hans förföljelse. Noa blev bevarad genom syndafloden och det kommer också en del av det judiska folket att bli.

·   Enok är en bild på församlingen som inte fick del av syndafloden och Guds Dom då han blir uppryckt och hämtad av Gud innan floden kom.

Enok/Hanok är en förebild på församlingen

1 Mos 5:24 – Sedan Hanok på detta sätt vandrade med Gud fanns han inte mer, ty Gud hämtade honom.

Hanok är en mycket talade förebild när det gäller församlingens uppryckande i förhållande till tiden för den Antikristliga vedermödan. Hanok levde i det 7 ledet från Adam, och levde i en mycket speciell tid, nämligen i tiden före syndafloden. Ordet säger att på den tiden så var människornas ondska stor på jorden, och människors hjärtan och motiv var helt igenom onda.

Mitt i detta syndiga människovimmel så fanns det en man, Hanok, som trodde på Gud och vandrade med honom. (1mos 5:24) Vittnesbördet om Hanok är att han hade funnit nåd av Gud. (Heb 11:5)

Hanok blev uppryckt

Heb 11:5 - Genom tron togs Hanok bortutan att möta döden. Och man fann honom inte mer, ty Gud hade tagit honom till sig.

Hanok blev uppryckt utan att smaka döden för Gud hade tagit honom till sig. I tiden före sitt uppryckande så förkunnade Hanok, för människorna i hans samtid, om den kommande Gudsdom och straff över synd och gudlöshet. När syndens mål var nått kom också Guds dom över synden på Noas tid och han sände syndafloden, men då var Hanok redan uppryckt till Herren.

qəzəb (1 Thessalonians 1:10) gəlib - Flood Allahın qəzəb bir şəkil yer üzündə göndərir və son dəfə pis insanlar

başqa yerə nəql

D et yunan sözü üçün "özünə onu qəbul" metatithemi və KVJ transfer yəni başqa yerə nəql "transportet" tərcümə var. Enoch, başqa sözlə idi nəql və ya o ölməyəcək deyil, çünki göyə köçürülüb. 1 Corinthians 15 hər kəs yuxu ki, sizə deyir, lakin bütün transformasiya olunacaq. Bu hər kəs ölüm qarşılaşacaq mahalına vəcd, lakin Rəbbin evinə bizə edir təcrübə təsvir Paul edir.

Enoch müsibət əvvəl Məclis vəcd təmsil kimi, Nuh və ailəsi təmsil, bu məşəqqətdə saxlanılır olunacaq və Messianic səltənət xeyir yaşamağa İsrailin sağ qalanlarını, söz verib.

Adəmlə birlikdə yeddinci bloodline

D burada qeyd etmək maraqlı ola bilər et Enoch Adəmlə birlikdə yeddinci bloodline idi. Məclis yeddinci Assembly Vəhy Fəsil üçdə nümayiş olunacaq eyni yoldur

Biz də vəcd əvvəl Məclis son keçid bir tarixi və məmləkət üçün bir peyğəmbərlik zaman çizelgesi əsasında Laodikya vaxt yaşayır. Biz də Enoch Adam sonra släktsled yeddinci kimi tutuldu yaradılması sonra sjutusende il əvvəlində yaşayır.

Hanoks əhəmiyyəti

R adı Enoch olan OT us camaat İsanın missiyası komanda hesab edir təlim və tədris deməkdir. - " (28:19 Matta Beləliklə, gedin, bütün millətləri Mənim şagirdim edin" )

Enoch Əllinci günü anadan olmuşdur kimi Hebrew Ənənəyə görə də anadan olub camaata gün olan. Hanoks həyat və daşqın əvvəl onun vəcd camaat vəcd aydın nümunəsidir.

Lot Allahın qəzəb xilas xilas oldu

1 Exodus 19:22 - "Mən sizə danışmaq şəhər devirmək deyil. Amma qədər mən bir şey edə bilməz, orada xilas tələsmək var "

G ud Sodom və Homorra cry eşitdim və şəhərlərində padşahlıq ağır günah gördüm. İbrahim olduqca aşağı on saleh şəhərlərində idi orada şəhərləri məhv etmək Rəbbi ilə bargained. Lot - İndi şəhərlərində saleh lakin yalnız bir sadə yox, on idi.

Buna baxmayaraq deyil Lord, o məhv ona onlardan biri şəhərlərini qınayırıq etmədi törətmiş bir şey idi. Sodom və Homorra Allahın hökm və qəzəb məruz və Allah şəhərlərdə üzərində od və kükürd yağış imkan idi. ki, Lot şəhəri tərk və Zoar qonşu şəhərində təhlükəsiz idi qədər Rəbb qəzəbini başlamaq bilməz.

Luka 17: 28-29 - Eyni şəkildə bu Lutun günlərində idi: onlar yeyib, onlar içdi, onlar alıb, onlar satılan, onlar əkilmiş, lakin Lot Sodom getdi gün göydən od və kükürd yağdı və dağıdılıb onların hamısı.

L ot Allahın hökm ağrı olacaq zaman və məkan çıxarıldı. Lot xilas göndərildi mələklər Lot təhlükəsiz idi əvvəl onlar Allahın hökm başlamaq deyil ki, elan. Lot xilas camaat bir şəkil zaman və məkan gələcək qəzəb.

2 Peter 2: 7-9 - Lakin o, pis əxlaqsız həyat əzab idi saleh Lutu xilas.

P etrus bütün günah təsir və Allah boyunca pis ilə saleh hökm deyil ki, bizə göstərir qərar öyrətmək.  

Daniel və odlu soba üç kişi

H Daniel haqqında istorien və odlu soba üç kişi müsibət və gələcək başa aydın şəkil göstərmək Əhdi-Ətiq hekayələr biridir.

Dəccal aydın nümunəsidir King Navuxodonosor, Babylon Dura çölündə qızıl heykəlini qoymaq idi. heykəl Antichrist çıxış bənzətdi edilə bilər altı qulac altmış qulac yüksək və Qeyd edək ki, aşağı düşmək və asi olanlar aqibəti odlu soba atılan idi bu sıralama heykəli, ibadət hər kəsi məcbur 666 Navuxodonosor edir . yanan soba Allahın qəzəb bir şəkil və müsibət böyük çətinlik var. (Malaki 4:. 1 - Budur, gün bir soba kimi yandırır, gəlir)

S adrak, Meşak və Aved-Neqo Navuxodonosorun heykəli səcdə imtina və onlar odlu sobaya atıldı. king soba Əgər onu gördüm yeddi dəfə hotter qızmaq ki, əmr və təkmilləşdirilməsi söz bir şəkil var. Lord odlu soba Şadrak, Meşak və Aved qorunur Öz mələyini göndərib və onlar hər hansı bir zərər və ya yanğın təsiri olmadan çıxdı.

Amma Daniel yerdə olduğu bu hekayə sual begs. o heykəli diz əyməli edənlərdən biri idi? Niyə o iştirak edib və niyə o da odlu sobaya atılan deyil. Biz Daniel Navuxodonosorun heykəli qarşısında diz əyməli deyil ki, kifayət qədər müəyyən ola bilər. Daniel yalnız hər kəs heykəl ibadət harada təqdim və ya əzab yanan soba da deyil. Allah "onu aparıldı." İdi

king odlu soba bu adamlar idi təsviri üç yəhudi (Dan 3:12) var idi. üç yəhudi seçilmiş qalacaq İsrail bir şəkil vasitəsilə müsibət və Daniel, sevimli (Daniel 10:11) qalacaq camaat bir şəkil olan müsibət. 

Paul vəcd haqqında tədris

P Aulus təxminən 20 il xaç sonra vəcd, tədris və vəhy təqdim yer üzündə ilk adam oldu. İsa zaman onun şagirdlərinə vəcd öyrətmək deyil, çünki o zaman qədər məlum idi. kilsə vəcd əsasən 1 Thessalonians 4:16 və 1 Korinflilərə 15:52 təsvir edilir.

19-21: Yeşaya 26 edir yığıncaqda aid edə bilər GT aydın ayələri biri. Düşünürəm ki, biz Isaiah fəsildə 26 görmək nə müqayisə üçün cəhd etmək istəyirəm, və 1 Saloniklilərə 4 vəcd haqqında Pavelin tədris: 16-17 və 5: 9.

qırmızı qara, mətn və Paul ilə Yeşayanın sözləri.

J es 26:19 - Lakin ölü yaşayacaq, bədənləri artacaq. (Birinci Məsih ölü artacaq)  Uyan və oxumaq, toz yaşayır siz, sizin şeh yüngül bir şeh üçün, torpaqdakı ölüləri belə verəcək. qövmüm Gəlin və sənin otağına getmək, siz arxasında qapılarını bağladı. (Sonra sağ qalan bizlər Rəbbi havada qarşılamaq üçün onlarla birlikdə bulud yakalanmış edilir)  qəzəb ilə keçdi qədər, bir az an özünüzü gizlət. Budur Rəbbin onların günah üçün yerin sakinləri cəzalandırmaq üçün onun yer irəli gəlir. (Allah bizi təyin etməyib üçün qəzəbinə əziyyət lakin Rəbbimiz İsa Məsih vasitəsilə xilas almaq üçün) 

Atasının evində İsa danışıqlar çox otaqlar 2-3 və o, bizim üçün bir yer hazırlamaq üçün üz gedir ki: O, həmçinin Yəhya 14 müraciət bitişik deyil. "Bura qalxın" və Rəbb bizim üçün hazırladığı yer iştirak edəcək - Assembly John Vəhy eşitdim eyni səs eşidəcəksiniz. Biz onun otağına getmək və bizə arxasında qapını bağlamaq olacaq. də Allahın qəzəbi - bu baş zaman, onun yerindən Rəbb onların günah üçün yerin sakinləri cəzalandırmaq.

Lord onlar harada olmaq İsrailə gəlir burada vəd Onun görünən qaytarılması haqqında deyil. Bu orada bizim üçün bir yer hazırlamaq üçün Atasına ev getdi ki, kilsə vəd edir.

24 ağsaqqal

In Vəhy, fəsil 4 kitabın əvvəlində, biz Müqəddəs əvvəl rast yoxdur bir qrup görüşəcək. Əvvəllər John görmə Allahın taxtı görülmüşdür keçirilir, lakin əvvəllər heç biri bu izdiham da proqnozlaşdırıldığından üç peyğəmbərlər olmuşdur. Isaiah Ezekiel fəsil 1 & 10 onları görmədim Isaiah Fəsil 6. Ezekiel onları gördü və Daniel Mən Vəhy 4 Allahın taxtı ətrafında oturan hesab 24 ağsaqqalları deyil Fəsil 7. də onları gördüm: 4

tarixi və peyğəmbərlik baxımdan camaat təmsil yeddi kilsələr, biz göydə onları görmək sonra izdiham belə, indi önündə olmuşdur, lakin deyil. Onlar Allahın taxtının ətrafında yerdə əvvəl Vəhy fəsil 6, onların başlanğıc olacaq məşəqqətdən və buna görə də, mən 24 ağsaqqal Tribulation start alır əvvəl yerdə raptured kilsə təmsil inanıram. 

onlar istisna 24 ağsaqqal taxt üzərində oturan. Onlar Allahın taxtının ətrafında oturmaq, onlar kömək və Rəbbi yardım. onların iş aparılır ki, onlar aşağı oturmaq. onlar rättfärdigjorda kimi Onlar ağ geyimli olunur. Onların paltar kamerada İsanın paltar kimi eyni Himation var. Onlar tac (Stephanos) geymək onlar kings var. Onlar həmçinin camaat üçün hazır işarə var ağsaqqallar deyilir.

9-10: sjungar onlar Vəhy 5 mahnı förlöstas oxumaq kimi zaman:

" Siz gedin etmək və sizə öldürülənlərə üçün, onun möhürlərini qırmağa layiqdir və qan ilə hər tayfadan, dildən, xalqdan və millətdən olanları Allah (us) üçün satın aldın. Siz bizim Allaha kral daxili (kings) və kahinlər onları (us) etdik və onlar (biz) yer üzünə padşahlıq edəcək.

S bir çox dəfə əgər, mətn düzgün orijinal mətn tərcümə deyil. King James digər tərcümə yerinə ilk şəxs cəm oturdu arasında var. 24 ağsaqqal müsibət başlamazdan əvvəl yerdə, onlar kimi geyimli geri Kilsəsi ilə özlərini müəyyən olan kahinlər və padşahlar onlar kimi, və var.

xülasə

V beləliklə bu yer hərəkət edəcək son dəfə qərara gəldikdə Rəbbin vaxt və yer, həm də onun camaat hərəkət edəcək göstərən Müqəddəs Kitab çox nümunələr və rol modelləri ərzində oldu.

O, bizi kökünü kəsmək və onun qəzəb ilə keçdi yanında Atasının evində bizi gizlətmək edəcək. Biz məqsəd və müsibət mövzusunda bəri bu dünya keçir ki, camaat üçün deyil olan saxlanılır söz verirəm. Biz Dəccal gözləyir, lakin ulu Allah və Xilaskarımız İsa Məsihin mübarək ümid şöhrət görünəcək. (Titus 3: 4) O kim gələcək qəzəb bizi saxlayır. (1:10 Th 1)


PART 3

D et Bu, yəni İsa əvvəlki illərdə 70 və son həftə gedən onun camaat almaq ki, mən Pre-qırmızıbaş doktrina üçün bir müdafiə kimi yazmaq üçüncü post və müsibət hökmlərin həyata üzərində gedir ki, torpaq.

 

A seçilmiş nəsil

U İsanın qaytarılması ekran həmişə mənə heyran edib birləşdirir və insan tarixinin seçilmiş nəsil fikir ölməyəcək, amma İsa vasitəsilə onun camaat toplamaq gəldikdə əvəzinə olur ki, transformasiya etmək yaşamağa olacaq cənnətə onları diri-diri kökünü kəsmək.

ödənilməsi yanaşmalar günü

D mövzu belə maraqlı və ziddiyyətli edir et, əlamətləri biz belə İsa qaytarılması bu gələcək başa doğru, və ki, çox güclü danışmaq edir.

Bir çox insanlar bu gün biz həm görmək və təcrübə edə bilərsiniz əlamətləri ilə overwhelmed olunur ki, Müqəddəs Ruh hazır almaq üçün Allahın və insanların ürəyinə kilsə aydın danışır. Bununla bağlı olaraq, sonra insanlar xilas günü yaxınlaşır ki, görmək başlayacaq növbəti sual biz həqiqətən an baş uppryckelsens edə bilərsiniz zaman?

çox xahiş suallar

E n bir çox insanlar biz vəcd baş gözləmək zaman İsa qaytarılması ilə əlaqədar özləri xahiş ki, suallara bəzi? Assembly müsibət vasitəsilə getmək olacaq? Dəqiq müsibətin məqsədi və bu, həqiqətən Antichrist və ya İsa, biz gözləmək lazımdır? İsa qaytarılması və eyni və ya iki müxtəlif tədbirlər vəcd deyilmi?

Mən bu post və son, həm də mən suallara bəzi cavab yazılı ki, ümid edirik.

Mənim şəxsi məhkum

T reviously Mən İsa ilk müsibət və vəcd və İsanın görünən qaytarılması eyni hadisə sonra kilise geri olacaq ki, olduqca əmin idi. İsa yalnız bir qaytarılması danışır və İsrail bu dünya, həm də əziyyət zaman niyə camaat müsibətin xilas edilməlidir? tullantıların biz bu gün bir çox yerlərdə görmək, çünki mən Məsihin bədəninin zəruri təmizləmə proses kimi məşəqqətdən gördüm.

Mən əvvəlcə Mən Müqəddəs oxuya bilər nə ilə qarışıq almaq bilməyən bəzi cavabsız suallar var zaman, mən düzgün suallara özümü qoymaq üçün cəhd. Bu təqdim Mən gəlib nə bir nəticəsidir.

o, camaat vəcd üçün vaxt point gələndə mən xilas etmək üçün bu gün am kimi əmin, mən də edirəm. il son həftə və 70-ci həftə başlayır əvvəl İsa camaata qırpmaq olacaq və mən yüksək ona danışır edirəm dəlilləri bəzi bölüşmək istəyirəm.

Rapture İsanın görünən qaytarılması

John 14: 1-3 - Sizin ürəyiniz təlaşa düşməsin edək. Allaha iman və mənə iman. Atamın evində çox otaqlar. o qədər olmasaydı, mən sizin üçün yer hazırlamağa gedirəm ki, məlumat verib olardı? Gedib sizin üçün yer hazırlayandan sonra mən geri gələcək və mən burada ola bilər ki, özüm sizi

1 Saloniklilərə 4: 15-17 - biz diri və yuxuda onlara mane olmur Rəbbin gələn qalır biz ki, Rəbbin sözü ilə sizə deyirəm. yüksək komanda, bu mələyin bir səs və Allahın boru, Lord özü göydən nazil olduqda üçün. Və yalnız Məsihə ölü artacaq. Ondan sonra sağ qalan bizlər Rəbbi havada qarşılamaq üçün onlarla birlikdə bulud yakalanmış edilir. Və belə ki, biz heç Rəbbi ilə olacaq

U ppryckelsen İsanın görünən qaytarılması üçün bir ad deyil. Siz İsa qaytarılması böyük əzab-əziyyətdən sonra onun görünən qaytarılması da vəcd və sonunda ilə başlayan mərhələdə baş verir ki, bilər.

Məclis Rapture

U ppryckelsen xəbərdarlıq etmədən baş görünməz hadisə. Biz baş tamamilə doğru zaman, başqa sözlə, bilirik və biz ayıq və dua olduğu izah edilir. Biz vəcd haqqında zaman bilirik və müqavilə başladığında bir anlayış, lakin saat biz bir şey bilmirəm an var və bu, baş günə qədər gizli edəcək. 

İsa məkanında bizə cavab və o, olduğu bizə olmaq üçün, sonra cənnətə geri almaq üçün Earth ortasında gəlir. İsa vəcd sonra Earth davam olsaydı, o, biz əvəzinə olduğu bizə almışdı. Amma John görə, və o səmavi səltənət Atasının evində olan, olduğu bizə almaq üçün geri gəlir. 

İsa görünən qaytarılması

J esu görünən qaytarılması görünməz və ya gəlmək gizli yoxdur. Bütün gözlər onu görmək və o göyün buludları üzərində tam görünür. gün vaxt sonra, biz o, dərhal müsibət başa çatdıqdan sonra olacaq, və ya yalnız 3,5 il böyük çətinlik sonra erkən bilmək də heç bir sürpriz deyil.

müsibətdən sağ az adam bu hadisə şahidi olacaq.

Rəbbin öz sözlərinə görə

P Aulus bu vurğulayır ki,  "Rəbbin sözü ilə o vəcd və dirilmə haqqında öyrədir zaman".

Birincisi, bu, 1 Saloniklilərə AD 51 haqqında Paul tərəfindən yazılmış, və yəqin ki, Paul bu məktub yazdı zaman nöqtədə yazılı hələ incil idi edir. İkincisi, sadəcə digər diri gəlir isə İsa ölülər arasından diril ki, bəzi danışır incil İsa heç bir tədris bulud ona üz çevirdi edəcək.

İsa OT görmək bilər vədlər əsasında ölü yalnız dirilməni təbliğ. Orada böyük müsibət dərhal sonra müqəddəs vəd dirilmə (Daniel 12: 2), və yalnız Minilliyin əvvəl. Bu dirilmə İsa adlı həyat və ya belə Saints GT məxsusdur dirilmə edir.

Assembly sirləri

1 Korinflilərə 15: - Biz bütün yuxu olmaması, lakin biz bütün son şeypur çalınanda bir göz blink, bir anda, dəyişdirilməlidir 51-52 Budur, Mən sizə bir sirr açmaq istəyirəm. truba üçün səs edir və ölü satılmaz qaldırılmış edilir və biz dəyişdirilməlidir.

D et o birbaşa söz və ya Rəbbinin vəhy vasitəsilə olmuşdur kimi Paul, dolayı camaat ilə sirlərini biri köçürür deməkdir.

Paul bu köçürür ki, aşkar və ya məlum heç vaxt gizli, bir seçilmiş nəsil ölmək deyil, lakin transformasiya və dəyişdi olunacaq yaşayacaq, və cavab üçün ölü ilə birlikdə tutuldu olunacaq yalnız ki göy İsa.

o olduğu olmaq istəyirik

John 14: 1-3 - "Sizin ürəyiniz təlaşa olsun Allaha iman və mənə iman Atamın evində çox otaqlar bu belə olmasaydı, mən sizə demişəm ki, mən bir yer hazırlamaq üçün edir... gedib sizin üçün yer hazırlayandan sonra sizin üçün? və mən geri gələcək və mən burada ola bilər ki, özüm sizi. Mən getmək harada, siz ki, bilirik. Bildiyiniz yol. "

In  John İncil, İsa bizə unikal nazil verir. O, heç bir peyğəmbər əvvəllər və ya vəd olmuşdur ki, bir şey haqqında danışır. Heç biz Məsih yer üzündə Yerusəlimdə Saints toplamaq olduqca gəlib, lakin ki, oxuya bilərsiniz, o, getmək ki, eyni yerdir Atasının evinə onları almaq olardı.

O vəd verir, o, ki, əsasında " Mən geri gələcək və mən burada ola bilər ki, özümü sizi."  O, yəhudi azad etmək üçün, və ya bir comeback haqqında danışır Yer üzündə onun səltənət qurmaq, və ya millətləri mühakimə. Bu söz yalnız öz qəbul edir.

John 14: 1-3 1 Th 4: 13-18

D biz söz və ya söz bəzi demək olar ki, eynidir, bu iki ayələri müqayisə zaman burada gözəl paralellər var. Onlar gəlib üçün, eyni zamanda bir-birinin ardınca, və yol parça inşa olunur. 

John 14: 1-3 1 Th 4: 13-18

v.1 narahat V.13 Pine

v.1 V.14 Do Believe

v.1 Allah, mənə İsa Allahı V.14

v.2 siz V.15 sizə xəbər bildirib

v.3 Rəbbin gələn V.15 geri gəlmək

v.3 sizin V.17 aldı almaq

Rəbbi ilə qarşılaşacaqlar me V.17 V.3

Mən V.17 həmişə Rəbbinə olmaq am harada v.3 olun.

Bu ayələrdən həm də təsəlliverici və Lord göyün şöhrət yerdən iman almaq gəlir unikal şəkildə bizə göstərir.                 

18 Pre-qırmızıbaş argumenter

1. sadəcə Əhdi-Ətiq və ya Əhdi-Cədid heç bir keçid kilsə məşəqqət müddət keçir ki, ya kilsə Dəccal qarşı üz-üzə dayanmaq lazımdır ki, təklif var.

2. Tribulation "Yaqubun narahatlıq" (Jer30: 7) adlanır, lakin "camaat və ya kilsə çətinlik" adlı heç vaxt.                                                     

3. Angel Gabriel 70 həftə sənin nəfər (yəhudilər) ilə və sənin müqəddəs şəhər (Qüds) ilə müəyyən edilmişdir ki, Daniel elan. kilsə burada qeyd deyil. Dan 9:24

4. Assambleya ilk 69 həftə heç bir hissəsi idi və son və 70 həftə bir hissəsi olmayacaq.

Vəhy vəcd 5. Fəsil 4 baş: Fəsil 6-19 tərəfindən açıqlanan müsibət dövrü 1. ilk möhür sınıq əvvəl camaata təmsil edən 24 ağsaqqal yerdədir.

6. Assambleya Vəhy ilk üç fəsildən iyirmi dəfə qeyd, lakin fəsildən 4 və 19 arasında qeyd heç vaxt. 

7. böyük müsibət dövr də Müqəddəs (1:15 Zeph) bir "qəzəb günü" adlanır, lakin İsa qəzəbinə əziyyət bizə təyin etməyib. (1 Th 5: 9), lakin (1:10 Th 1) "qəzəb" bizi təslim

8. Tribulation vaxt Müqəddəs Rəbbin Günü (Sef 1:15) adlanır. Amma 1 Saloniklilərə 5: 2-3 Rəbbi (müsibət) günü gecə bir oğru kimi gələcək ki, deyir. nəfər (kafirlər) deyəndə, ağrı bir hamilə qadın rast gəlir kimi "Sülh və təhlükəsizlik", sonra birdən-birə məhv (kafirləri) təşkil edib və onlar (kafirlər) xilas edəcək. Bu müsibət kafirlərə üz verəcəkdir ki, bir şey ki, aydındır, ancaq sadiq və xilas daxil deyil.

9. Biz vəcd (1 Saloniklilərə 4:18) müzakirəsi ilə bir-birinə təsəlli olacaq. kilsə hissəsi və ya müsibət domstid bütün vasitəsilə getmək edəcək tədris heç bir rahatlıq var.

10. İsa kilsə qorumaq, və istəyirdi ki, Philadelphia kilsə vəd "bütün dünyanın üzərinə gələcək və test öz xalqını gətirsin temptation, saat sizi xilas." (Vəhy 3:10) Allah həyata sadiq camaat qorumaq vəd müsibət dövrü.

müsibət və İsrail qalıq məşəqqətdə saxlanılır əvvəl Enoch daşqın əvvəl göyə tutuldu və Nuh tufanı ilə qaldı kimi 11. Məclis raptured olunacaq.

saleh getdi əvvəl Lot üz şəhərindən idi Allah Sodom və günahkar kent hökm edə bilər ki, eyni şəkildə 12. Allah dünyanı mühakimə edə bilməz. (1 General 19:16)

deyə soruşdu 13. İsa turbulation dövrünün danışıb: ". Vaka həmişə və gələcək və Bəşər Oğlunun önündə dura bilmək üçün hər şeyi qaçmağa gücü üçün dua" (Luka 21:36) O saxlamaq istəyən deyil, İsa bir şey xahiş edir ki, heç bir əhəmiyyət kəsb edir.

14. Malaki 3:18 (gəlişdə) Rəbbin bizə Allahı xidmət bir və Ona xidmət arasında saleh və pis arasında fərq göstərmək edəcək. Pre-Trib Rəbbimiz saleh və haqsız arasında hökm onunla, sonra biz gəlib onun camaat birlikdə toplamaq gəlir inanıram. 

vəcd At 15. İsa gəlir  üçün  (16-17 1 Saloniklilərə 4) o müsibət sonunda gəldiyi zaman, o, gəlir onun kilsə  ilə  onun camaat. (3:13 Th 1).

İsa dəvət yeddi kilsə üçün məktublar 16. "Ruh camaat deyir eşitmək." Amma böyük müsibət ildə kilsə Müqəddəs Ruh yan oturdu ki sonra deyir: "qulaqları var, O, eşitsin" (Vəhy 13: 9) O, danışır və Ruh qulaq asmaq üçün heç bir kilsə var Məclisi, omits müsibət vasitəsilə getmək üçün. 

17. Antichrist müqəddəslərlə döyüşüb və onları məğlub etmək üçün güc var. (Rev 13: 7). Amma burada danışıq mahalına ola bilməz. İsa vəd etmişdir "helvets qapı qüdrətli icması ola bilməz." (Matta 16:18)

18. İsa demədi: "Bu baş zaman," sonra, çünki düzəltmək və başınızı qaldırın, lakin "bütün bu (əlamətləri) baş başlayır zaman" daha belə düzəltmək və başınızı qaldırın sizin ödənilməsi. (Luka 21:28).

iki şahidin

S hill Mən birlikdə söhbət iki kitab, GT və NT seçin və kilsə, iki aşağıdakı ayələri qeyd etmək istəyirəm Allah və ya müsibət qəzəbindən keçmək deyil ki, ifadə:

1 Saloniklilərə 1: 9-10 - The biz sizə alınıb haqqında danışmaq və bütlərə Allahın çevrildi yaşayış və həqiqi Allaha xidmət etmək və göydən Oğlu Allah üçün gözləmək gələcək qəzəb bizi təslim edən İsanın ölülər arasından diriltdiyi

Yeşaya 26: 19-21 - Amma ölü yaşayacaq, bədənləri artacaq. Uyan və sizin şeh yüngül bir şeh üçün toz yaşayır siz oxumaq, və torpaq ölü verəcək. qövmüm Gəlin və sənin otağına getmək, siz arxasında qapılarını bağladı. qəzəb ilə keçdi qədər qısa bir an üçün özünüzü gizlət. Budur, Rəbb onların günah üçün yerin sakinləri cəzalandırmaq üçün onun yer çıxır. torpaq onların qan borclarını çılpaq qoymaq və artıq Öldürülənləri gizlətmək edəcək.

yerinə yetirilməmiş vəd

V Yeşaya bu keçid heç əvvəl yerinə yetirilib ki, görmək bilməz. 2, biz müsibət sonra və əvvəl baş verəcək bilirik: Bu da İsa təbliğ və Daniel Dan 12 deyir dirilməsi ilə razı deyil.

Burada Isaiah yerinə Lord ilk əvvəl ki, Allahın qəzəbi və hökm yer üzündə çıxır əvvəl iclasda öz xalqına adlı zaman baş verir ki qiyamət danışır. 

qövmüm Gəlin

"K həqiqətən," yox "və ya" görünməz olmaq "deməkdir xalqımın haqqında" John təcrübə üçün inanılmaz paralel o göydə açıq qapı gördüm Vəhy fəsil 4, idi, və eyni zamanda Allahın səsini eşitdi bir truba eyni dedi: "burada gəlir." Dərhal Allahı, soyuq John göy müsibət yer üzündə ifa dərhal o Allahın taxtının qədər tutdu olur.

John uppryckelsens gün eyni yaşayacaq bu kilsə təmsil edir. bir komanda ilə, bu mələyin bir səs və Allahın boru, camaat göyə yakalanmış olacaq və müsibət yer açmaq görəcəksiniz.

yerin sakinləri cəhd və cəzalandırmaq üçün

Vəhy 3:10 - Siz dözümlülük haqqında Mənim sözümə riayət Çünki, mən sizə davam edəcək və bütün dünyanın üzərinə gələcək və test öz xalqını gətirsin ki, temptation saat xilas

J esaja danışır  "Rəbbin onların günah üçün yerin sakinləri cəzalandırmaq üçün onun yer irəli gəlir." Eynilə bütün dünyaya gələcək imtahandır (müsibətin) saat test öz xalqını qoymaq üçün Vəhy 3:10 təsdiqləyir.

Yeşaya və Vəhy kitab həm də məşəqqətdən məqsədi cəzalandırmaq və hesab və Allahın qəzəbi deyilən bir şey vasitəsilə onları günahlarına görə yerin sakinləri olduğunu söyləyir. həm də bu ayələr Rəbbin Ata evinə ev çağırır biz, xilas ki, şahidlik eyni hirs, onun otaq ev qəzəb ilə keçdi qədər.

Bir səhra adada bir adam

O m biz təcrübə və əlində yalnız bir Müqəddəs, bir səhra adada bir adam qoymaq, lakin ekspozisiya və doctrinal fikir icra edə bilər. Nə nəticə o vəcd üçün vaxt nöqtəsi ilə bağlı nəticəyə gəlmişdi?

Müqəddəs Rəbbin günü kimi təsvir kimi Allah dəhşətli domstid vasitəsilə qəzəbini shedding ilə onları günahlarına görə yer hökm ki 9-13, və Amos 5:18: Birincisi, o, Yeşaya 13 öyrənmişdir. 

Isaiah 13: 9-13 - Ölkəsini viran və orada yaşayan günahkarları məhv etmək, qəzəb və şiddətli qəzəbi ilə, dəhşətli, Rəbbin günü gəlir, Hanı. göydəki ulduzlar və bürclər daha işığını gəmi yoxdur. Günəş qaranlıq qalxır, və ay işığı deyil. Mən onların günah üçün, onun pis pis dünyanı cəzalandıracağam. Mən stoltas dəliqanlılıq və zalım fəxr yıxmaq edəcək. Mən gözəl qızıl Ofir qızılı daha nadir bir insan daha bir adam daha nadir edəcək. Ona görə də mən göylərin əsmək edəcək və yer sway və onun yanan qəzəb Rəbb Ordular narazılıq -by onun əsasları silkələmək.

Amos 5:18 - Yehova gün üçün qəm yemək edənlərin vay halına! Bunun üçün niyə atmaq? Rəbbin günü qaranlıq və yüngül deyil.

G Enom sonra Matthew fəsil 24 oxumaq, o cəza vaxt Lord bağlanmış halda heç bir insan sağ olardı ki, ciddi ola bilər ki, oldu. Əksinə, Lord güc və geri bu yer şöhrət bu domstid başa çatacaq. İsanın qaytarılması hələ baş verməyib bilirdi ki, o, Allahın qəzəbi yerdə gələcəkdə hələ bilirdi ki zaman.

o 1 Salon 9-10 gələndə o, olduqca aydın bəyanat oldu. O, bizi saxlayır kim İsa haqqında oxumaq və gələcək qəzəb bizə çatdırdı.

1 Saloniklilərə 1: 9-10 - The biz sizə alınıb haqqında danışmaq və bütlərə Allahın çevrildi yaşayış və həqiqi Allaha xidmət etmək və göydən Oğlu Allah üçün gözləmək ölülərdən qaldırılmış, qəzəb bizə təslim etdi İsa gəlib.

İngilis dili translation (NIV):  ..və o diriltdiyi göydən Oğlu gözləyin - gələn qəzəb bizi xilas İsa.

G Enom o, aşağıdakı suallara cavab bilər Müqəddəs ayə oxumaq "kim, nə, harada, nə vaxt və nə". Kim (qəzəb vaxtı) (xilas və bizi saxlayır) (İsa) nə. 1 Thessalonians 4 daha oxu: 15-17, o, "hər kəs" göyün buludları yerdən ki, oxumaq bilər və 1 Saloniklilərə 5: 9, biz əziyyət üçün nəzərdə ki, oxumaq zaman reciprocated niyə istəndi Allahın qəzəbi, lakin İsa Məsih vasitəsilə xilasa nail olmaq.

1 Saloniklilərə 5: 9 - Rəbbimiz İsa Məsih vasitəsilə xilas almaq üçün Allah qəzəb əziyyət bizə təyin etməyib üçün

English tərcümə (KJV): Allah qəzəb bizə təyin etmirsə, Rəbbimiz İsa Məsih vasitəsilə xilas almaq üçün 

V ur instansiya ki, biz ki, müəyyən olmayan Allahın qəzəb Eyni zamanda nöqtəsi haqqında qeyd olunur ki, görə bilərsiniz, buna görə də vəcd əvəzinə təmsil edəcək ki, bağlaya bilər. Rapture Vəhy fəsil 6, onların başlanğıc almaq yer üzündə Allahın qəzəbinə tetiklemek üçün alltstå edəcək.

Cavablar tez-tez suallar post-qırmızıbaş

M tez-tez insanların dəlilləri və suallar müsibət əvvəl vəcd inanmıram ki, müntəzəm ed. İşdə onlardan bəziləri:

"Müqəddəs iki advents olacaq öyrətmək deyil. Necə İsa iki dəfə gələcək deyə bilərsiniz? "

Cavab: Just kimi eyni şəkildə, Əhdi-Ətiq (əzab qulluqçusu və King) Məsih iki müxtəlif şəkillər var İsanın qaytarılması iki müxtəlif şəkillər var birlikdə almaq çətindir. Bu iki ardıcıllığı vəcd və İsanın görünən qaytarılması var. Siz İsanın qaytarılması vəcd başlayır mərhələdə edilir və İsanın demək olar ki görünən qaytarılması başa. Bu, sadəcə tamamilə müxtəlif yerlərdə və ya hadisələr.

"İsa vəcd dərhal əzab-əziyyətdən sonra (Matta 24: 29-31) keçiriləcək bildirib. O, seçilmiş olanları toplamaq mələklər göndərir zaman"

Cavab: Rapture bir neçə səbəbdən Matthew fəsildə 24 baş vermir:

vəcd At Ascension təcil yalnız İsa kimi bizi iman şöhrət orqanları mələklərin köməyi olmadan bunu edə bilər lazımdır. biz orqanlarının şöhrət çevrilmişdir nə biz, vəcd da mələklərin kömək lazımdır?

Mələklər də bu dəfə nöqtədə orättfärdia birlikdə toplanır (Matta 13: 38-43, 49-50)

bir Mələklər Matta 24 iman yığır Matt 13 Eləcə də olmalıdır upprycklsen ki, deyir. Matta 13, biz ilk Earth uzaq sınıq olunacaq pis deyil saleh eyni zamanda görürük.

Mələklər birlikdə 1000 il səltənət əvvəl İsa mühakimə saleh və haqsız həm toplamaq irəli göndərilir. saleh 1000 il Padşahlığını irs olaraq til icazə isə bu insanlar, pis odlu gölə tökmə onların təbii orqanları, var.

Matta 24 İsa qaytarılması

Matthew 24:31 - uca şeypur səsi ilə, onun mələklərini göndərəcək göndərir və onlar digər göylərin bir ucundan, dörd əsas bal istiqamətindən Onun seçdiklərini toplayacaq.

M 24 İsanın görünən İsrail və dünyaya gəlib təsvir fəsil edir. onun düşmən qərarında, və Xilaskar səltənət yaratmaq. Tez-tez camaat iddia ayə 31 ildə seçilmiş işarə. Mən bu barədə seçilmiş yəhudilər bölmə var ki, kifayət qədər aydın olduğunu düşünürəm. 

hətta Matta 24:31 əlaqədar olaraq aşağıdakı ayələri gətirmək üçün cəhd edin:

Yeşaya 11:11 - Rəbb bir daha o zaman ola əlini uzadıb edilir  özləri üçün öz xalqının qalıq əldə etmək üçün isles Aşşur, Misir, Pathros, Efiopiya, Elam, Şinar Xamat xilas edilmişdir nə, və .

Yeşaya 11: 12 Millətlər üçün bayraq qaldıracaq, İsrailin əsarətdə olanlarını yığıb dörd küncündən Yəhuda dağıldı edəcək.

Banner və truba

B Anner və truba insanların zəng up rəmzidir. Heç bir şübhə onlar söhbət eyni ADDICTION və Allah İsrailin kişi və çağırılır qadınlar ki Yeşaya vasitəsilə bəyan edir. seçilmiş Ağrı xilas sadiq yəhudilər və o zaman bütün yer üzərində səpələnmiş olunur. GTS peyğəmbərlik sözləri ilə tam harmoniya da evə gedən bütün yəhudilər. Bu keçid kilsə söhbət deyil sübut edir. 

"Pre-qırmızıbaş təqib vasitəsilə getmək üçün qorxur olan bəzi təqdim olunur"

Cavab: biz əzab haqqında danışmaq zaman, biz İsa Matta 24 danışır ki, biz böyük müsibətin (gr.Thlipsis Megas) qarşılaşacaq dünya (gr.thlipsis) qarşılaşa ümumi əzab və əzab arasında fərqləndirən başlamaq və olmalıdır Daniel Fəsil 12

Pre-Trib doktrina təqib xilas edəcək ki, möminlərin çıxmaq deyil. İsa onun xatirinə (Yəhya 15:18) Bu dünyada nifrət edəcək ki, peyğəmbərlik. Dünyada möminlər başçılara və hakimlərə öz əti qarşı mənəvi döyüş yaşayacaq və Müjdə uğrunda əziyyət. əzab cür, İsa azad olacaq ki, bizə və'd heç vaxt. biz turbulation qarşılaşa hirs fərqli bir şey və söz biz təcrübə və ya keçmək lazımdır ki, bizə söz verdi ki, bir şey. (1 Th 5: 8)

"Antichrist görünməsi 1-9 vəcd baş verməyib ki, Paul 2 Thessalonians 2 deyir"

Cavab: Paul Rəbbin günü ilə əlaqədar vəcd danışır ki, İsanın görünən qaytarılması enstydig deyil. Rəbbin günü 24 saat betydningen bir gün deyil, dünyaya çıxır qərar bir müddət deyil. (18,20: Ezekiel 13: 6: 5, Joel 1:15 Amos 5, 2:12 13)

Salonikdə kilsə artıq məşəqqət müddət içərisində özlərini qorxur və narahat idi. Paul onları əmin və bu baş əvvəl Antichrist ilk nazil olmalıdır deyir. Antichrist İsrail ilə əhd il və ya müsibət keçən həftə başlayır zaman.

Necə insanlar yerdən getdi Müqəddəs Ruh müsibət xilas ola bilər?

 Cavab: Müqəddəs Ruh tərəfinə ki oturdu xilas imkanı artıq mövcud olduğunu demək deyil, lakin Müqəddəs Ruh möhür kilsə yaş olduqca unikal kimi Müqəddəs Ruhu var insan qəlbində əbədi olacaq.

Noelin da Müqəddəs Ruhun tökülməsi əvvəl insanlar da xilas oldu, və Müqəddəs Ruh insanların ortaya çıxdı. Müqəddəs Ruh Əllinci gün bayramında tökdü zaman, biz yer üzündə bir "ikinci" Müqəddəs Ruh deyil. Just Əhdi-Ətiq kimi insanlar Müqəddəs Ruh OT, yuxarıdan bazasında eyni şəkildə işləyəcək müsibət zamanı qeyd olunur.

Post-Trib doktrina Suallar

S Post-qırmızıbaş doktrina cavab və ya düzgün izahat vermək çətindir ki, bəzi cavabsız suallar da var amtidigt:

vəcd İsanın görünən ilk gəlir, kim sonra Minilliyin girəcəkdir gəlib?

"Siz yalnız xilas hesab edirəm ki, Minilliyin hissəsi almaq və vəcd ilk gəlir İsanın görünən prinsipcə minillikdə bütün insanlar əbədi orqanları çevrilmişdir gərək zaman gəlir. Lakin sonra bərpası yalnız "təbii orqanlarında insanlar tərəfindən edilə bilər Minilliyin girəcəkdir?

Cavab: Bu müsibətdə vəcd sonra xilas olan insanlar tərəfindən həyata keçirilir. men öz təbii orqanlarında minilliyin daxil.

11-23 və ya Thing Fəsil 14: Nə üçün vəcd Vəhy 19 qeyd olunur?

"Vəhy fəsil 19, İsanın görünən qaytarılması təsviri almaq, ancaq bir dirilmə və ya vəcd nə xatırladır. Zech 14: 1-7 də bu hadisəni təsvir, lakin burada qeyd olunur. insanların milyonlarla yüzlərlə dirilməsi daxildir tarixin ən böyük hadisə deyil nə Vəhy fəsil 19 və ya Thing Fəsil 14 qeyd qəribə deyilmi? Niyə? "

Cavab: sadəcə vaxt nöqtədə görülən deyil, çünki Rapture ya dirilmə qeyd deyil.

Kim ilk toplanacaq (Matta 13: 30,41,49) ədalətsiz və ya saleh? (1 Salon 4: 16-17)

Həm 1 Thessalonians və Matthew 13 müvafiq dirilmə ilk sırada iştirak edir. camaat uppståendelsen 1 Thessalonians deyir ilk gəlir, lakin Matthew 13 ilk haqsızlıq yerin alınan olduğunu gördüm. Hər iki qrup gün qaldırılacaq üçün ilk ola bilməz?

Cavab: sadəcə eyni zamanda baş vermir iki ayrı-ayrı hadisələr var .

vəcd baş, hətta: vəcd (Məsihin məhkəmə) və tac ilə təltif olunacaq xilas ki, necə 24 ağsaqqal artıq onlara (4-10 Revelation 4) var ki, var?

Cavab: İlk möhür broken əvvəl Rapture qəbul yer olmalıdır.


qoyun və keçi o artıq vəcd olmuşdur əzab-əziyyətdən sonra ayrılmış olmaq Niyə? (Matta 25: 31-33)

 Cavab: vəcd İsanın görünən qaytarılması baş, belə ki, qoyun və (müsibət insanların qalan) keçi Minilliyin əvvəl ayrıla etmədi ilə.

Harada ki, bütün olan "Kaydedilmemiş" Minilliyin sonunda olacaq? (Rev 20: 7-10)

 Cavab: Minilliyin zamanı anadan insanlar var. Onlar təbii orqanlarında Minilliyin daxil olanlar nəslindən olduğumuza.

Bu Antichrist irəli gələ bilər ki, geri keçirilməsi ki, kimdir?

 Cavab: kilsə Müqəddəs Ruh irəli gələ bilər Dəccal ən böyük maneədir.

O göydə mö'minlər üçün yer hazırlamaq və o harada bizi qayıtmaq ki, 1-3 İsa Yəhya 14 söz verib. Pre-Trib İsa camaat ilə var olmaq üçün yer qayıdacaqlar ki, iddia edir. İsa göydə bizim üçün bir yer hazırlamaq və sonra bizi deyil?

 Cavab: Post-qırmızıbaş doktrina izah John 14 çox çətindir: 1-3

Nazareth İsa elan

Luka 4:. 18-19 - "o yoxsullara xoş xəbəri təbliğ etmək məni məsh etdi, çünki Rəbbin Ruhu üzərimdədir, O, Korlara əsir və görmə Bərpa olunması üçün azadlıq elan məni göndərdi vermək azadlıq məzlum və Rəbbin lütf ilini bəyan

E 1-2 və bu sözlər doğru gəldiyini elan İsa səhra qapıldığını təqib, o Yeşaya 61 oxumaq Nazaret şəhərinə gəldi. qeyd etmək şey İsa Yeşaya bütün peyğəmbərlik başa olmadan orta cümlə vermir ki.

İsa ayənin ortasında dayanır səbəb bu ayənin birinci hissəsi ilk gələn və bunu yer üzündəki Nazirliyi ilə olmuşdur ki. kilsə yerdən getdi sonra peyğəmbərlik ikinci hissəsi yalnız başa çatacaq.

İsrail və Church

Həvarilərin işləri 15: 13-18 - «Qardaşlar, mənə qulaq asın Allah ilk o millətlər arasında onun adı bir nəfər qalib əmin necə Simeon təsvir etmişdir ki, deyir Peyğəmbərlərin sözləri uyğun Sonra geri dönəcək.. və. Mən yenidən inşa edəcəyik Onun xarabalıqları Davudun düşmüş yaşayış bərpa, və mən onu quracaq,

D et kilsə il 70 və son həftə raptured ki, digər dini səbəbləri var.

70 həftə üçün əsas səbəb biz Daniel 9:24 görmək İsrailə altı sözləri başa çatdırmaq üçün, onda camaat bundan əvvəl getdi. Jacob aktlar 15, ardıcıl yer üzündə Məclis müddət sonra Rəbb onun diqqət çevirmək və onun İsraillə proqramı davam edəcəyini göstərir. Rəbbin İsanın görünən qaytarılması daha ayrı vaxt nöqtədə baş verəcək Rapture İsrail kilsəsi üçün müxtəlif proqramlar var.

Başqa sözlə turbulation iki paylaşdı. Qismən İsrail təmizləmək, ikinci məhv və kafir xalqları ilə etmək. (Jer 30: 1-11). camaat bu məqsədlər ilə aid deyil. 

truba 7

Vəhy 11:15 -  Yeddinci mələk  şeypurunu çaldı . Sonra dedi göy güclü səsləri eşidildi: ". Dünyanın səltənət indi Rəbbimiz və onun Məsih məxsusdur və o, əbədi olaraq padşahlıq edəcək"

E n Bəzi vəcd və son truba baş verir dirilmə biz müsibətin qarşılaşa 7 və son truba eyni olduğunu deyirlər. Amma biz son truba qiyamət aid olan Vəhy 11:15 yeddi şeypur çaşdırmaq deyil.

Birincisi, biz Vəhy qarşılaşa yeddi şeypur fərqli mövzu və Allahın truba xilas bir truba bu iki şeypur təsir, həm də bir fərq bu dünyaya hökm yoxdur. Allahın Trump dirilməsi üçün peşə və Allahın xalqının toplanması edir.

Bu Vəhy truba əsən Lord, əksinə bir mələk deyil. angel truba əsən, o, böyük müsibət başlayır və son 3,5 il başlayıb ola bilər ki, bir siqnal var. Allahın truba səslənir zaman nəhayət, belə isə yeddinci truba relizlər bir neçə müxtəlif tədbirlər, yalnız böyük hadisə onu transmutes.

Rəbbin günü

1 Saloniklilərə 5: 2 - dəfə və mövsüm, Qardaşlar, biz sizə yazmaq üçün ehtiyac yoxdur. Siz Rəbbin günü gecə bir oğru kimi gəlir çox yaxşı bilirik. insanlar söyləyərək zaman "Sülh və təhlükəsizlik", sonra ağrı bir hamilə qadın rast gəlir kimi onlar birdən-birə məhv və onlar xilas edəcək. Amma, qardaşlar, bu gün sizi oğru kimi yaxalasın ki, qaranlıqda deyil.

M buxar insanlar törətmək və müsibət İsa görünən geri sonunda yer tutur 24 saat məhdud və xüsusi gün kimi Rəbbin günü aiddir. Belə ki, Rəbbin günü və vəcd sinonimi və bir çıxır ki, demək.

Rəbbin günü ilə əlaqədar vəcd qeyd edən 2: Yəqin ki, ən çox sitat gətirilən ayə yalnız 1 Saloniklilərə 5. İsa sizi bağlayan bir "gecə oğru" kimi gəlir ki, eyni şəkildə Rəbbin günü kimi tez-tez bu iki hadisə çaşdırmaq.

Amma Rəbbin Günü qeyd bəzi bivelverser bir baxış yalnız bir gün müraciət, lakin Ağrı, İsa görünən qaytarılması və Minilliyin həm də əhatə edən hökm bir anda deyil ki, göstərir.

Joel 2: 11-20 -  Rəbbin günü çox Ezekiel 38-39 biz görmək eyni hücum hesab şimaldan düşmən bir hücum daxildir. Bir çox GOG / Magog müharibə məşəqqətdən birinci hissəsində baş verir ki, inanıram.

Joel 3: 4 -  Burada İsanın görünən qaytarılması və xalqlar onun hökmünə bağlı Rəbbin gündür. 

2 Peter 3: 10-23 -  İsanın görünən qaytarılması istinad edə bilməz Burada Rəbbin günü, biz gün göy cisimləri ləğv olunacaq bilirik ki, və biz yeni göyləri və imperiyasının 1000 il sonra ilk növbədə yeni yer almaq.

ilk dirilmə

Vəhy 20: 4 - And I taxtlar gördüm və onlar mühakimə etmək üçün səlahiyyət verildi oturdu. Mən onlar İsa şəhadət çünki başını kəsdilər və Allahın sözü və heyvan və onun image ibadət deyil və alın və ya tərəfdən damğasını qəbul deyil edilmişdir özlərinə gördüm. Onlar yaşamış və bir min il Məsih padşahlıq etdi. min il başa qədər Lakin ölü qalan yenidən deyil yaşadı. Bu ilk dirilmə edir.  

DVəhy 20 ilk dirilmə: 4 də geri və irəli çox müzakirə olmuşdur ki, bir şey, və biz bunu oxumaq zaman Müqəddəs sözü özü üçün danışmaq olduğunu düşünürəm. Biz qiyamət danışır ayədə bilərsiniz və bu, ilk dirilmə edir. Sonra ki, görəcəksiniz, və əzab-əziyyətdən sonra şəhid dirilmə haqqında danışmaq var bilər. ilk dirilmə yalnız müsibətin Şəhid ibarətdir Amma o deməkdir? Xeyr, əlbəttə deyil.

D ilk dirilmə qiyamət növü cür nə haqqında daha çox. Biz dirilmə iki növ var ki, görə bilərsiniz. Allah ilə əbədi həyat, Allahın olmadan əbədiyyətə ikinci dirilmə ilə ilk. bütün ibarətdir Allah əbədi ayrılıq sonuncu Resurrection, bütün dövrlər ölü mane və imperiyasının 1000 il sonra baş verir. (Rev 20: 5)

Allah ilə əbədi həyat bərabər ilk dirilmə müxtəlif mərhələlərində yer tutur. NT, biz bütün kateqoriya "ilk dirilmə" altında gəlib bir neçə müxtəlif insanı diriltmişdi görürük. 

üçüncü gün 1. İsanın dirilməsi. İsanın xilas ağrı bütün qarışıqlıq üçün komanda çünki. O, demək olar 2000 il əvvəl bütün ev sahibi günah barışmaq olmasaydı, biz ölümdən bir dirilmə idi idi. İsa qiyamət mənim dirilmə edir. 

2. İbranilərə 11:35 tid.- GL Əhdi bəzi insanların dirilməsi

İsanın ölümü və dirilməsi ilə əlaqədar meydana gələn 3-cü GL Əhdi iman. Matt 27: 52-53

final əvvəl 4-cü The Christian Assembly vəcd və İsrail Qüds il 70 həftə.


müsibət sonunda iki şahidin 5. dirilmə - 11:12 Up

yalnız İsrail padşahlığının bərpa əvvəl yer tutur GL Əhdi iman və müsibət şəhidlərinin 6. qiyamət. - Up Dan 12:13, John 11:24, 20: 4

temporal boşluqlar

M Bu Məclis vəcd arasında müvəqqəti boşluğu üçün zəruri olduğunu göstərir müsibət zamanı və İsa qaytarılması ilə ünsiyyət keçiriləcək tədbirlər buxar, İsa görünən qaytarılması. Bu təklif hadisələrin bəziləri:

Məsihin hökm oturacaq

2 Korinflilərə 5:10 - biz bütün hər kəs, yaxşı və ya pis, bu həyatda həyata nə əldə edə bilər ki, Məsihin hökm kürsüsü önünə çıxmalıyıq üçün

G ÜDS söz hamımız bir gün Məsihin hökm kürsüsünün qarşısında dayanacağıq və əməlləri üçün räkenskab edəcək ki, bizə öyrədir. Redeemed üçün deyil, məhkəmə imperiyasının 1000 il sonra böyük ağ taxt da qərarı ilə səhv etmək. bu məhkəmə üçün yunan sözü "Bema" və buna görə də "Beema qərar" adlanır.

1 Korinflilərə 4: 5 - vaxtından əvvəl Lower buna görə də heç bir qərar, Lord gəlməmişdən əvvəl. O qaranlıq gizlədir kimi işıqlandırmaq və ürək fikir və niyyətlərini aşkar və sonra hər bir Allah Ona həmd vardır olmalıdır

Bu məhkəmə dərhal Assembly yer üzünə Məsih ilə qaytarır zaman, onlar artıq öz mükafatını modtaga Məsihin hökm kürsüsü önünə olmuşdur o deməkdir ki, upprycklsen bağlı nəzərə alır.

24 ağsaqqal

N bu məhkəmə vəcd qədər düyün dərhal keçiriləcək ki bekräfter kimi Ågot tam gücü Məclisi təmsil edən 24 ağsaqqal var. Onlar baş Kronu ki, Allahın taxtının ətrafında yerdə, sonra İsa Vəhy fəsil 6 ilk möhür pozur əvvəl, müsibət zamanı Rəbbə qulluq etməyə hazırdır

24 ağsaqqal camaat təmsil varsa, bu iki şey deməkdir. Və vəcd və 70 årsveckans əvvəlində arasında tələb olunan vaxt və ilk hökmü əvvəl və ilk at alına əvvəl, camaat səmavi yerdə artıq.

xalqlar və millətlər üzərində qərar

D Bu vəcd və İsanın görünən qaytarılması arasında müvəqqəti boşluğu üçün deyil, əgər Millətlərin əlamət qeyri-mümkün olardı. sadiq artıq uprooted və orqanlarının şöhrət çıxdı edilmişdir Necə başqa, həm də ayrıla bilər təbii orqanlarında hələ olan, kaydedilmemiş xilas olardı?

vəcd turbulation sonra baş verərsə, sadəcə Minilliyin əvvəl insanları bölmək üçün heç bir ehtiyac tapmaq. İsa Zeytun dağında ayaq müəyyən zaman Biz artıq vəcd ilə bağlı uppdelining olardı.

Minilliyin Əhali

M Minilliyin öz təbii orqanları daxil olacaq müsibət zamanı saxlanılır eople. Bu insanlar, iş uşaqlar ev tikmək və olacaq. biz Minilliyin getmək əvvəl, yenə müsibət sonunda fərqli olaraq, zaman insan Ofir qızılı daha nadir olacaq, yer üzündə bir çox insanlar olacaq? (13: 9-12)

İsrailin gələcək

In  yəhudi və Gentile olmaq bir yaş bir bədən İsraillə proqramı davam Rəbbin üçün vaxt boşluğu lazımdır. il 70 və son həftə Lord yenidən yəhudilər və İsrail millət öz diqqət qoymaq ki, vaxt.

Yer üzündə församlingenstid sonu biblical Kehanetler, həm də vəcd və İsanın görünən qaytarılması arasında zəruri boşluğu ifadə deyil tamamlayır. Həm Məsih, 24 ağsaqqallar, millətlərin hökm, minilliyin və İsrail üçün Lord proqramı əhalinin hökm oturacaq və bu gəlir. 

nəticə

V gözləyir bir vaxt yaşayan. Bu vaxt, və gözləməsi Lord tezliklə ona ev bizə zəng olunacaq. Düşünürəm ki, biz Rəbbin soyuq, səma truba və bir mələk ağlayır yaşamağa lütf olacaq seçilmiş nəsil mənim inam olduqca möhkəm edirəm.

Congregation Əllinci gün bayramında Ruhun Allah tökülməsi da start götürdü və camaatın vəcd ilə sona çatacaq. Bu tezliklə xilas yaxınlaşan üçün, bizim rəhbərləri qaldırmaq vaxtı çatıb.

 D et Bu, yəni İsa əvvəlki illərdə 70 və son həftə gedən onun camaat almaq ki, mən Pre-qırmızıbaş doktrina üçün bir müdafiə kimi yazmaq üçüncü post və müsibət hökmlərin həyata üzərində gedir ki, torpaq.


A seçilmiş nəsil

U İsanın qaytarılması ekran həmişə mənə heyran edib birləşdirir və insan tarixinin seçilmiş nəsil fikir ölməyəcək, amma İsa vasitəsilə onun camaat toplamaq gəldikdə əvəzinə olur ki, transformasiya etmək yaşamağa olacaq cənnətə onları diri-diri kökünü kəsmək.

ödənilməsi yanaşmalar günü

D mövzu belə maraqlı və ziddiyyətli edir et, əlamətləri biz belə İsa qaytarılması bu gələcək başa doğru, və ki, çox güclü danışmaq edir.

Bir çox insanlar bu gün biz həm görmək və təcrübə edə bilərsiniz əlamətləri ilə overwhelmed olunur ki, Müqəddəs Ruh hazır almaq üçün Allahın və insanların ürəyinə kilsə aydın danışır. Bununla bağlı olaraq, sonra insanlar xilas günü yaxınlaşır ki, görmək başlayacaq növbəti sual biz həqiqətən an baş uppryckelsens edə bilərsiniz zaman?

çox xahiş suallar

E n bir çox insanlar biz vəcd baş gözləmək zaman İsa qaytarılması ilə əlaqədar özləri xahiş ki, suallara bəzi? Assembly müsibət vasitəsilə getmək olacaq? Dəqiq müsibətin məqsədi və bu, həqiqətən Antichrist və ya İsa, biz gözləmək lazımdır? İsa qaytarılması və eyni və ya iki müxtəlif tədbirlər vəcd deyilmi?

Mən bu post və son, həm də mən suallara bəzi cavab yazılı ki, ümid edirik.

Mənim şəxsi məhkum

T reviously Mən İsa ilk müsibət və vəcd və İsanın görünən qaytarılması eyni hadisə sonra kilise geri olacaq ki, olduqca əmin idi. İsa yalnız bir qaytarılması danışır və İsrail bu dünya, həm də əziyyət zaman niyə camaat müsibətin xilas edilməlidir? tullantıların biz bu gün bir çox yerlərdə görmək, çünki mən Məsihin bədəninin zəruri təmizləmə proses kimi məşəqqətdən gördüm.

Mən əvvəlcə Mən Müqəddəs oxuya bilər nə ilə qarışıq almaq bilməyən bəzi cavabsız suallar var zaman, mən düzgün suallara özümü qoymaq üçün cəhd. Bu təqdim Mən gəlib nə bir nəticəsidir.

o, camaat vəcd üçün vaxt point gələndə mən xilas etmək üçün bu gün am kimi əmin, mən də edirəm. il son həftə və 70-ci həftə başlayır əvvəl İsa camaata qırpmaq olacaq və mən yüksək ona danışır edirəm dəlilləri bəzi bölüşmək istəyirəm.

Rapture İsanın görünən qaytarılması

John 14: 1-3 - Sizin ürəyiniz təlaşa düşməsin edək. Allaha iman və mənə iman. Atamın evində çox otaqlar. o qədər olmasaydı, mən sizin üçün yer hazırlamağa gedirəm ki, məlumat verib olardı? Gedib sizin üçün yer hazırlayandan sonra mən geri gələcək və mən burada ola bilər ki, özüm sizi

1 Saloniklilərə 4: 15-17 - biz diri və yuxuda onlara mane olmur Rəbbin gələn qalır biz ki, Rəbbin sözü ilə sizə deyirəm. yüksək komanda, bu mələyin bir səs və Allahın boru, Lord özü göydən nazil olduqda üçün. Və yalnız Məsihə ölü artacaq. Ondan sonra sağ qalan bizlər Rəbbi havada qarşılamaq üçün onlarla birlikdə bulud yakalanmış edilir. Və belə ki, biz heç Rəbbi ilə olacaq

U ppryckelsen İsanın görünən qaytarılması üçün bir ad deyil. Siz İsa qaytarılması böyük əzab-əziyyətdən sonra onun görünən qaytarılması da vəcd və sonunda ilə başlayan mərhələdə baş verir ki, bilər.

Məclis Rapture

U ppryckelsen xəbərdarlıq etmədən baş görünməz hadisə. Biz baş tamamilə doğru zaman, başqa sözlə, bilirik və biz ayıq və dua olduğu izah edilir. Biz vəcd haqqında zaman bilirik və müqavilə başladığında bir anlayış, lakin saat biz bir şey bilmirəm an var və bu, baş günə qədər gizli edəcək. 

İsa məkanında bizə cavab və o, olduğu bizə olmaq üçün, sonra cənnətə geri almaq üçün Earth ortasında gəlir. İsa vəcd sonra Earth davam olsaydı, o, biz əvəzinə olduğu bizə almışdı. Amma John görə, və o səmavi səltənət Atasının evində olan, olduğu bizə almaq üçün geri gəlir. 

İsa görünən qaytarılması

J esu görünən qaytarılması görünməz və ya gəlmək gizli yoxdur. Bütün gözlər onu görmək və o göyün buludları üzərində tam görünür. gün vaxt sonra, biz o, dərhal müsibət başa çatdıqdan sonra olacaq, və ya yalnız 3,5 il böyük çətinlik sonra erkən bilmək də heç bir sürpriz deyil.

müsibətdən sağ az adam bu hadisə şahidi olacaq.

Rəbbin öz sözlərinə görə

P Aulus bu vurğulayır ki,  "Rəbbin sözü ilə o vəcd və dirilmə haqqında öyrədir zaman".

Birincisi, bu, 1 Saloniklilərə AD 51 haqqında Paul tərəfindən yazılmış, və yəqin ki, Paul bu məktub yazdı zaman nöqtədə yazılı hələ incil idi edir. İkincisi, sadəcə digər diri gəlir isə İsa ölülər arasından diril ki, bəzi danışır incil İsa heç bir tədris bulud ona üz çevirdi edəcək.

İsa OT görmək bilər vədlər əsasında ölü yalnız dirilməni təbliğ. Orada böyük müsibət dərhal sonra müqəddəs vəd dirilmə (Daniel 12: 2), və yalnız Minilliyin əvvəl. Bu dirilmə İsa adlı həyat və ya belə Saints GT məxsusdur dirilmə edir.

Assembly sirləri

1 Korinflilərə 15: - Biz bütün yuxu olmaması, lakin biz bütün son şeypur çalınanda bir göz blink, bir anda, dəyişdirilməlidir 51-52 Budur, Mən sizə bir sirr açmaq istəyirəm. truba üçün səs edir və ölü satılmaz qaldırılmış edilir və biz dəyişdirilməlidir.

D et o birbaşa söz və ya Rəbbinin vəhy vasitəsilə olmuşdur kimi Paul, dolayı camaat ilə sirlərini biri köçürür deməkdir.

Paul bu köçürür ki, aşkar və ya məlum heç vaxt gizli, bir seçilmiş nəsil ölmək deyil, lakin transformasiya və dəyişdi olunacaq yaşayacaq, və cavab üçün ölü ilə birlikdə tutuldu olunacaq yalnız ki göy İsa.

o olduğu olmaq istəyirik

John 14: 1-3 - "Sizin ürəyiniz təlaşa olsun Allaha iman və mənə iman Atamın evində çox otaqlar bu belə olmasaydı, mən sizə demişəm ki, mən bir yer hazırlamaq üçün edir... gedib sizin üçün yer hazırlayandan sonra sizin üçün? və mən geri gələcək və mən burada ola bilər ki, özüm sizi. Mən getmək harada, siz ki, bilirik. Bildiyiniz yol. "

In  John İncil, İsa bizə unikal nazil verir. O, heç bir peyğəmbər əvvəllər və ya vəd olmuşdur ki, bir şey haqqında danışır. Heç biz Məsih yer üzündə Yerusəlimdə Saints toplamaq olduqca gəlib, lakin ki, oxuya bilərsiniz, o, getmək ki, eyni yerdir Atasının evinə onları almaq olardı.

O vəd verir, o, ki, əsasında " Mən geri gələcək və mən burada ola bilər ki, özümü sizi."  O, yəhudi azad etmək üçün, və ya bir comeback haqqında danışır Yer üzündə onun səltənət qurmaq, və ya millətləri mühakimə. Bu söz yalnız öz qəbul edir.

John 14: 1-3 1 Th 4: 13-18

D biz söz və ya söz bəzi demək olar ki, eynidir, bu iki ayələri müqayisə zaman burada gözəl paralellər var. Onlar gəlib üçün, eyni zamanda bir-birinin ardınca, və yol parça inşa olunur.

John 14: 1-3 1 Th 4: 13-18

v.1 narahat V.13 Pine

v.1 V.14 Do Believe

v.1 Allah, mənə İsa Allahı V.14

v.2 siz V.15 sizə xəbər bildirib

v.3 Rəbbin gələn V.15 geri gəlmək

v.3 sizin V.17 aldı almaq

Rəbbi ilə qarşılaşacaqlar me V.17 V.3

Mən V.17 həmişə Rəbbinə olmaq am harada v.3 olun.

Bu ayələrdən həm də təsəlliverici və Lord göyün şöhrət yerdən iman almaq gəlir unikal şəkildə bizə göstərir.                 

18 Pre-qırmızıbaş argumenter

 1. Əhdi-Ətiq və ya Əhdi-Cədid sadəcə keçid kilsə məşəqqət müddət keçir ki, ya kilsə Dəccal qarşı üz-üzə dayanmaq lazımdır ki, təklif var.

 2. Tribulation "Yaqubun narahatlıq" (Jer30: 7) adlanır, lakin "camaat və ya kilsə çətinlik" adlı heç vaxt. 

 3. angel Gabriel 70 həftə sənin nəfər (yəhudilər) ilə və sənin müqəddəs şəhər (Qüds) ilə müəyyən edilmişdir ki, Daniel elan. kilsə burada qeyd deyil. Dan 9:24

 4. kilsə ilk 69 həftə heç bir hissəsi idi və son və 70 həftə bir hissəsi olmayacaq.

 5. Vəhy vəcd Fəsil 4 baş: Fəsil 6-19 tərəfindən açıqlanan müsibət dövrü 1 pulsuz. ilk möhür sınıq əvvəl camaata təmsil edən 24 ağsaqqal yerdədir.

 6. kilise Vəhy ilk üç fəsildən iyirmi dəfə qeyd, lakin fəsildən 4 və 19 arasında qeyd heç vaxt. 

 7. Tribulation dövr də Müqəddəs (1:15 Zeph) bir "qəzəb günü" adlanır, lakin İsa qəzəbinə əziyyət bizə təyin etməyib. (1 Th 5: 9), lakin (1:10 Th 1) "qəzəb" bizi təslim

 8. Tribulation dövr Müqəddəs Rəbbin günü (Sef 1:15) adlanır. Amma 1 Saloniklilərə 5: 2-3 Rəbbi (müsibət) günü gecə bir oğru kimi gələcək ki, deyir. nəfər (kafirlər) deyəndə, ağrı bir hamilə qadın rast gəlir kimi "Sülh və təhlükəsizlik", sonra birdən-birə məhv (kafirləri) təşkil edib və onlar (kafirlər) xilas edəcək. Bu müsibət kafirlərə üz verəcəkdir ki, bir şey ki, aydındır, ancaq sadiq və xilas daxil deyil.

 9. Biz vəcd (1 Saloniklilərə 4:18) müzakirəsi ilə bir-birinə təsəlli olacaq. kilsə hissəsi və ya müsibət domstid bütün vasitəsilə getmək edəcək tədris heç bir rahatlıq var.

 10. İsa kilsə qorumaq, və istəyirdi ki, Philadelphia kilsə vəd "bütün dünyanın üzərinə gələcək və test öz xalqını gətirsin temptation, saat sizi xilas." (Vəhy 3:10) Allah turbulation dövründə həyata sadiq camaat qorumaq vəd .

 11. Enoch daşqın əvvəl göyə tutuldu və Nuh tufanı ilə qaldı kimi müsibət və İsrail qalıq məşəqqətdə saxlanılır əvvəl Məclis raptured olunacaq.

 12. saleh getdi əvvəl Lot üz şəhərindən idi Allah Sodom və günahkar kent hökm edə bilər ki, eyni şəkildə, Allah dünyanı mühakimə edə bilməz. (1 General 19:16)

 13. deyə soruşdu İsa turbulation dövrünün danışıb: ". Vaka həmişə və gələcək və Bəşər Oğlunun önündə dura bilmək üçün hər şeyi qaçmağa gücü üçün dua" (Luka 21:36) O saxlamaq istəyən deyil, İsa bir şey xahiş edir ki, heç bir əhəmiyyət kəsb edir.
 14. Malaki 3:18 (gəlişdə) Rəbbin bizə Allahı xidmət bir və Ona xidmət arasında saleh və pis arasında fərq göstərmək edəcək. Pre-Trib Rəbbimiz saleh və haqsız arasında hökm onunla, sonra biz gəlib onun camaat birlikdə toplamaq gəlir inanıram. 
 15. Rapture İsa gəlir  üçün  (16-17 1 Saloniklilərə 4) o müsibət sonunda gəldiyi zaman, o, gəlir onun kilsə  ilə  onun camaat. (3:13 Th 1).

 16. İsa dəvət yeddi cəmiyyətə məktublarda "Ruh camaat deyir eşitmək." Amma böyük müsibət ildə kilsə Müqəddəs Ruh yan oturdu ki sonra deyir: "qulaqları var, O, eşitsin" (Vəhy 13: 9) O, danışır və Ruh qulaq asmaq üçün heç bir kilsə var Məclisi, omits müsibət vasitəsilə getmək üçün. 

 17. Antichrist müqəddəslərlə döyüşüb və onları məğlub etmək üçün güc var. (Rev 13: 7). Amma burada danışıq mahalına ola bilməz. İsa vəd etmişdir "helvets qapı qüdrətli icması ola bilməz." (Matta 16:18)

 18. 18. İsa demədi: "Bu baş zaman," sonra, çünki düzəltmək və başınızı qaldırın, lakin "bütün bu (əlamətləri) baş başlayır zaman" daha belə düzəltmək və başınızı qaldırın sizin ödənilməsi. (Luka 21:28).

iki şahidin

S hill Mən birlikdə söhbət iki kitab, GT və NT seçin və kilsə, iki aşağıdakı ayələri qeyd etmək istəyirəm Allah və ya müsibət qəzəbindən keçmək deyil ki, ifadə:

1 Saloniklilərə 1: 9-10 - The biz sizə alınıb haqqında danışmaq və bütlərə Allahın çevrildi yaşayış və həqiqi Allaha xidmət etmək və göydən Oğlu Allah üçün gözləmək gələcək qəzəb bizi təslim edən İsanın ölülər arasından diriltdiyi

Yeşaya 26: 19-21 - Amma ölü yaşayacaq, bədənləri artacaq. Uyan və sizin şeh yüngül bir şeh üçün toz yaşayır siz oxumaq, və torpaq ölü verəcək. qövmüm Gəlin və sənin otağına getmək, siz arxasında qapılarını bağladı. qəzəb ilə keçdi qədər qısa bir an üçün özünüzü gizlət. Budur, Rəbb onların günah üçün yerin sakinləri cəzalandırmaq üçün onun yer çıxır. torpaq onların qan borclarını çılpaq qoymaq və artıq Öldürülənləri gizlətmək edəcək.

yerinə yetirilməmiş vəd

V Yeşaya bu keçid heç əvvəl yerinə yetirilib ki, görmək bilməz. 2, biz müsibət sonra və əvvəl baş verəcək bilirik: Bu da İsa təbliğ və Daniel Dan 12 deyir dirilməsi ilə razı deyil.

Burada Isaiah yerinə Lord ilk əvvəl ki, Allahın qəzəbi və hökm yer üzündə çıxır əvvəl iclasda öz xalqına adlı zaman baş verir ki qiyamət danışır.  

qövmüm Gəlin

"K həqiqətən," yox "və ya" görünməz olmaq "deməkdir xalqımın haqqında" John təcrübə üçün inanılmaz paralel o göydə açıq qapı gördüm Vəhy fəsil 4, idi, və eyni zamanda Allahın səsini eşitdi bir truba eyni dedi: "burada gəlir." Dərhal Allahı, soyuq John göy müsibət yer üzündə ifa dərhal o Allahın taxtının qədər tutdu olur.

John uppryckelsens gün eyni yaşayacaq bu kilsə təmsil edir. bir komanda ilə, bu mələyin bir səs və Allahın boru, camaat göyə yakalanmış olacaq və müsibət yer açmaq görəcəksiniz.

yerin sakinləri cəhd və cəzalandırmaq üçün

Vəhy 3:10 - Siz dözümlülük haqqında Mənim sözümə riayət Çünki, mən sizə davam edəcək və bütün dünyanın üzərinə gələcək və test öz xalqını gətirsin ki, temptation saat xilas

J esaja danışır  "Rəbbin onların günah üçün yerin sakinləri cəzalandırmaq üçün onun yer irəli gəlir." Eynilə bütün dünyaya gələcək imtahandır (müsibətin) saat test öz xalqını qoymaq üçün Vəhy 3:10 təsdiqləyir.

Yeşaya və Vəhy kitab həm də məşəqqətdən məqsədi cəzalandırmaq və hesab və Allahın qəzəbi deyilən bir şey vasitəsilə onları günahlarına görə yerin sakinləri olduğunu söyləyir. həm də bu ayələr Rəbbin Ata evinə ev çağırır biz, xilas ki, şahidlik eyni hirs, onun otaq ev qəzəb ilə keçdi qədər.

Bir səhra adada bir adam

O m biz təcrübə və əlində yalnız bir Müqəddəs, bir səhra adada bir adam qoymaq, lakin ekspozisiya və doctrinal fikir icra edə bilər. Nə nəticə o vəcd üçün vaxt nöqtəsi ilə bağlı nəticəyə gəlmişdi?

Müqəddəs Rəbbin günü kimi təsvir kimi Allah dəhşətli domstid vasitəsilə qəzəbini shedding ilə onları günahlarına görə yer hökm ki 9-13, və Amos 5:18: Birincisi, o, Yeşaya 13 öyrənmişdir. 

Isaiah 13: 9-13 - Ölkəsini viran və orada yaşayan günahkarları məhv etmək, qəzəb və şiddətli qəzəbi ilə, dəhşətli, Rəbbin günü gəlir, Hanı. göydəki ulduzlar və bürclər daha işığını gəmi yoxdur. Günəş qaranlıq qalxır, və ay işığı deyil. Mən onların günah üçün, onun pis pis dünyanı cəzalandıracağam. Mən stoltas dəliqanlılıq və zalım fəxr yıxmaq edəcək. Mən gözəl qızıl Ofir qızılı daha nadir bir insan daha bir adam daha nadir edəcək. Ona görə də mən göylərin əsmək edəcək və yer sway və onun yanan qəzəb Rəbb Ordular narazılıq -by onun əsasları silkələmək.

Amos 5:18 - Yehova gün üçün qəm yemək edənlərin vay halına! Bunun üçün niyə atmaq? Rəbbin günü qaranlıq və yüngül deyil.

G Enom sonra Matthew fəsil 24 oxumaq, o cəza vaxt Lord bağlanmış halda heç bir insan sağ olardı ki, ciddi ola bilər ki, oldu. Əksinə, Lord güc və geri bu yer şöhrət bu domstid başa çatacaq. İsanın qaytarılması hələ baş verməyib bilirdi ki, o, Allahın qəzəbi yerdə gələcəkdə hələ bilirdi ki zaman.

o 1 Salon 9-10 gələndə o, olduqca aydın bəyanat oldu. O, bizi saxlayır kim İsa haqqında oxumaq və gələcək qəzəb bizə çatdırdı.

1 Saloniklilərə 1: 9-10 - The biz sizə alınıb haqqında danışmaq və bütlərə Allahın çevrildi yaşayış və həqiqi Allaha xidmət etmək və göydən Oğlu Allah üçün gözləmək ölülərdən qaldırılmış, qəzəb bizə təslim etdi İsa gəlib.

İngilis dili translation (NIV):  ..və o diriltdiyi göydən Oğlu gözləyin - gələn qəzəb bizi xilas İsa.

G Enom o, aşağıdakı suallara cavab bilər Müqəddəs ayə oxumaq "kim, nə, harada, nə vaxt və nə". Kim (qəzəb vaxtı) (xilas və bizi saxlayır) (İsa) nə. 1 Thessalonians 4 daha oxu: 15-17, o, "hər kəs" göyün buludları yerdən ki, oxumaq bilər və 1 Saloniklilərə 5: 9, biz əziyyət üçün nəzərdə ki, oxumaq zaman reciprocated niyə istəndi Allahın qəzəbi, lakin İsa Məsih vasitəsilə xilasa nail olmaq.

1 Saloniklilərə 5: 9 - Rəbbimiz İsa Məsih vasitəsilə xilas almaq üçün Allah qəzəb əziyyət bizə təyin etməyib üçün

English tərcümə (KJV): Allah qəzəb bizə təyin etmirsə, Rəbbimiz İsa Məsih vasitəsilə xilas almaq üçün 

V ur instansiya ki, biz ki, müəyyən olmayan Allahın qəzəb Eyni zamanda nöqtəsi haqqında qeyd olunur ki, görə bilərsiniz, buna görə də vəcd əvəzinə təmsil edəcək ki, bağlaya bilər. Rapture Vəhy fəsil 6, onların başlanğıc almaq yer üzündə Allahın qəzəbinə tetiklemek üçün alltstå edəcək.

Cavablar tez-tez suallar post-qırmızıbaş

M tez-tez insanların dəlilləri və suallar müsibət əvvəl vəcd inanmıram ki, müntəzəm ed. İşdə onlardan bəziləri:

"Müqəddəs iki advents olacaq öyrətmək deyil. Necə İsa iki dəfə gələcək deyə bilərsiniz? "

Cavab: Just kimi eyni şəkildə, Əhdi-Ətiq (əzab qulluqçusu və King) Məsih iki müxtəlif şəkillər var İsanın qaytarılması iki müxtəlif şəkillər var birlikdə almaq çətindir. Bu iki ardıcıllığı vəcd və İsanın görünən qaytarılması var. Siz İsanın qaytarılması vəcd başlayır mərhələdə edilir və İsanın demək olar ki görünən qaytarılması başa. Bu, sadəcə tamamilə müxtəlif yerlərdə və ya hadisələr.

"İsa vəcd dərhal əzab-əziyyətdən sonra (Matta 24: 29-31) keçiriləcək bildirib. O, seçilmiş olanları toplamaq mələklər göndərir zaman"

Cavab: Rapture bir neçə səbəbdən Matthew fəsildə 24 baş vermir:

vəcd At Ascension təcil yalnız İsa kimi bizi iman şöhrət orqanları mələklərin köməyi olmadan bunu edə bilər lazımdır. biz orqanlarının şöhrət çevrilmişdir nə biz, vəcd da mələklərin kömək lazımdır?

Mələklər də bu dəfə nöqtədə orättfärdia birlikdə toplanır (Matta 13: 38-43, 49-50)

bir Mələklər Matta 24 iman yığır Matt 13 Eləcə də olmalıdır upprycklsen ki, deyir. Matta 13, biz ilk Earth uzaq sınıq olunacaq pis deyil saleh eyni zamanda görürük.

Mələklər birlikdə 1000 il səltənət əvvəl İsa mühakimə saleh və haqsız həm toplamaq irəli göndərilir. saleh 1000 il Padşahlığını irs olaraq til icazə isə bu insanlar, pis odlu gölə tökmə onların təbii orqanları, var.

Matta 24 İsa qaytarılması

Matthew 24:31 - uca şeypur səsi ilə, onun mələklərini göndərəcək göndərir və onlar digər göylərin bir ucundan, dörd əsas bal istiqamətindən Onun seçdiklərini toplayacaq.

M 24 İsanın görünən İsrail və dünyaya gəlib təsvir fəsil edir. onun düşmən qərarında, və Xilaskar səltənət yaratmaq. Tez-tez camaat iddia ayə 31 ildə seçilmiş işarə. Mən bu barədə seçilmiş yəhudilər bölmə var ki, kifayət qədər aydın olduğunu düşünürəm. 

hətta Matta 24:31 əlaqədar olaraq aşağıdakı ayələri gətirmək üçün cəhd edin:

Yeşaya 11:11 - Rəbb bir daha o zaman ola əlini uzadıb edilir  özləri üçün öz xalqının qalıq əldə etmək üçün isles Aşşur, Misir, Pathros, Efiopiya, Elam, Şinar Xamat xilas edilmişdir nə, və .

Yeşaya 11: 12 Millətlər üçün bayraq qaldıracaq, İsrailin əsarətdə olanlarını yığıb dörd küncündən Yəhuda dağıldı edəcək.

Banner və truba

B Anner və truba insanların zəng up rəmzidir. Heç bir şübhə onlar söhbət eyni ADDICTION və Allah İsrailin kişi və çağırılır qadınlar ki Yeşaya vasitəsilə bəyan edir. seçilmiş Ağrı xilas sadiq yəhudilər və o zaman bütün yer üzərində səpələnmiş olunur. GTS peyğəmbərlik sözləri ilə tam harmoniya da evə gedən bütün yəhudilər. Bu keçid kilsə söhbət deyil sübut edir. 

"Pre-qırmızıbaş təqib vasitəsilə getmək üçün qorxur olan bəzi təqdim olunur"

Cavab: biz əzab haqqında danışmaq zaman, biz İsa Matta 24 danışır ki, biz böyük müsibətin (gr.Thlipsis Megas) qarşılaşacaq dünya (gr.thlipsis) qarşılaşa ümumi əzab və əzab arasında fərqləndirən başlamaq və olmalıdır Daniel Fəsil 12

Pre-Trib doktrina təqib xilas edəcək ki, möminlərin çıxmaq deyil. İsa onun xatirinə (Yəhya 15:18) Bu dünyada nifrət edəcək ki, peyğəmbərlik. Dünyada möminlər başçılara və hakimlərə öz əti qarşı mənəvi döyüş yaşayacaq və Müjdə uğrunda əziyyət. əzab cür, İsa azad olacaq ki, bizə və'd heç vaxt. biz turbulation qarşılaşa hirs fərqli bir şey və söz biz təcrübə və ya keçmək lazımdır ki, bizə söz verdi ki, bir şey. (1 Th 5: 8)

"Antichrist görünməsi 1-9 vəcd baş verməyib ki, Paul 2 Thessalonians 2 deyir"

Cavab: Paul Rəbbin günü ilə əlaqədar vəcd danışır ki, İsanın görünən qaytarılması enstydig deyil. Rəbbin günü 24 saat betydningen bir gün deyil, dünyaya çıxır qərar bir müddət deyil. (18,20: Ezekiel 13: 6: 5, Joel 1:15 Amos 5, 2:12 13)

Salonikdə kilsə artıq məşəqqət müddət içərisində özlərini qorxur və narahat idi. Paul onları əmin və bu baş əvvəl Antichrist ilk nazil olmalıdır deyir. Antichrist İsrail ilə əhd il və ya müsibət keçən həftə başlayır zaman.

Necə insanlar yerdən getdi Müqəddəs Ruh müsibət xilas ola bilər?

Cavab: Müqəddəs Ruh tərəfinə ki oturdu xilas imkanı artıq mövcud olduğunu demək deyil, lakin Müqəddəs Ruh möhür kilsə yaş olduqca unikal kimi Müqəddəs Ruhu var insan qəlbində əbədi olacaq.

Noelin da Müqəddəs Ruhun tökülməsi əvvəl insanlar da xilas oldu, və Müqəddəs Ruh insanların ortaya çıxdı. Müqəddəs Ruh Əllinci gün bayramında tökdü zaman, biz yer üzündə bir "ikinci" Müqəddəs Ruh deyil. Just Əhdi-Ətiq kimi insanlar Müqəddəs Ruh OT, yuxarıdan bazasında eyni şəkildə işləyəcək müsibət zamanı qeyd olunur.

Post-Trib doktrina Suallar

S Post-qırmızıbaş doktrina cavab və ya düzgün izahat vermək çətindir ki, bəzi cavabsız suallar da var amtidigt:

vəcd İsanın görünən ilk gəlir, kim sonra Minilliyin girəcəkdir gəlib?

"Siz yalnız xilas hesab edirəm ki, Minilliyin hissəsi almaq və vəcd ilk gəlir İsanın görünən prinsipcə minillikdə bütün insanlar əbədi orqanları çevrilmişdir gərək zaman gəlir. Lakin sonra bərpası yalnız "təbii orqanlarında insanlar tərəfindən edilə bilər Minilliyin girəcəkdir?

Cavab: Bu müsibətdə vəcd sonra xilas olan insanlar tərəfindən həyata keçirilir. men öz təbii orqanlarında minilliyin daxil.

11-23 və ya Thing Fəsil 14: Nə üçün vəcd Vəhy 19 qeyd olunur?

"Vəhy fəsil 19, İsanın görünən qaytarılması təsviri almaq, ancaq bir dirilmə və ya vəcd nə xatırladır. Zech 14: 1-7 də bu hadisəni təsvir, lakin burada qeyd olunur. insanların milyonlarla yüzlərlə dirilməsi daxildir tarixin ən böyük hadisə deyil nə Vəhy fəsil 19 və ya Thing Fəsil 14 qeyd qəribə deyilmi? Niyə? "

Cavab: sadəcə vaxt nöqtədə görülən deyil, çünki Rapture ya dirilmə qeyd deyil.

Kim ilk toplanacaq (Matta 13: 30,41,49) ədalətsiz və ya saleh? (1 Salon 4: 16-17)

Həm 1 Thessalonians və Matthew 13 müvafiq dirilmə ilk sırada iştirak edir. camaat uppståendelsen 1 Thessalonians deyir ilk gəlir, lakin Matthew 13 ilk haqsızlıq yerin alınan olduğunu gördüm. Hər iki qrup gün qaldırılacaq üçün ilk ola bilməz?

Cavab: sadəcə eyni zamanda baş vermir iki ayrı-ayrı hadisələr var .

vəcd baş, hətta: vəcd (Məsihin məhkəmə) və tac ilə təltif olunacaq xilas ki, necə 24 ağsaqqal artıq onlara (4-10 Revelation 4) var ki, var?

Cavab: İlk möhür broken əvvəl Rapture qəbul yer olmalıdır.

qoyun və keçi o artıq vəcd olmuşdur əzab-əziyyətdən sonra ayrılmış olmaq Niyə? (Matta 25: 31-33)

 Cavab: vəcd İsanın görünən qaytarılması baş, belə ki, qoyun və (müsibət insanların qalan) keçi Minilliyin əvvəl ayrıla etmədi ilə.

Harada ki, bütün olan "Kaydedilmemiş" Minilliyin sonunda olacaq? (Rev 20: 7-10)

 Cavab: Minilliyin zamanı anadan insanlar var. Onlar təbii orqanlarında Minilliyin daxil olanlar nəslindən olduğumuza.

Bu Antichrist irəli gələ bilər ki, geri keçirilməsi ki, kimdir?

 Cavab: kilsə Müqəddəs Ruh irəli gələ bilər Dəccal ən böyük maneədir.

O göydə mö'minlər üçün yer hazırlamaq və o harada bizi qayıtmaq ki, 1-3 İsa Yəhya 14 söz verib. Pre-Trib İsa camaat ilə var olmaq üçün yer qayıdacaqlar ki, iddia edir. İsa göydə bizim üçün bir yer hazırlamaq və sonra bizi deyil?

 Cavab: Post-qırmızıbaş doktrina izah John 14 çox çətindir: 1-3

Nazareth İsa elan

Luka 4:. 18-19 - "o yoxsullara xoş xəbəri təbliğ etmək məni məsh etdi, çünki Rəbbin Ruhu üzərimdədir, O, Korlara əsir və görmə Bərpa olunması üçün azadlıq elan məni göndərdi vermək azadlıq məzlum və Rəbbin lütf ilini bəyan

E 1-2 və bu sözlər doğru gəldiyini elan İsa səhra qapıldığını təqib, o Yeşaya 61 oxumaq Nazaret şəhərinə gəldi. qeyd etmək şey İsa Yeşaya bütün peyğəmbərlik başa olmadan orta cümlə vermir ki.

İsa ayənin ortasında dayanır səbəb bu ayənin birinci hissəsi ilk gələn və bunu yer üzündəki Nazirliyi ilə olmuşdur ki. kilsə yerdən getdi sonra peyğəmbərlik ikinci hissəsi yalnız başa çatacaq.

İsrail və Church

Həvarilərin işləri 15: 13-18 - «Qardaşlar, mənə qulaq asın Allah ilk o millətlər arasında onun adı bir nəfər qalib əmin necə Simeon təsvir etmişdir ki, deyir Peyğəmbərlərin sözləri uyğun Sonra geri dönəcək.. və. Mən yenidən inşa edəcəyik Onun xarabalıqları Davudun düşmüş yaşayış bərpa, və mən onu quracaq,

D et kilsə il 70 və son həftə raptured ki, digər dini səbəbləri var.

70 həftə üçün əsas səbəb biz Daniel 9:24 görmək İsrailə altı sözləri başa çatdırmaq üçün, onda camaat bundan əvvəl getdi. Jacob aktlar 15, ardıcıl yer üzündə Məclis müddət sonra Rəbb onun diqqət çevirmək və onun İsraillə proqramı davam edəcəyini göstərir. Rəbbin İsanın görünən qaytarılması daha ayrı vaxt nöqtədə baş verəcək Rapture İsrail kilsəsi üçün müxtəlif proqramlar var.

Başqa sözlə turbulation iki paylaşdı. Qismən İsrail təmizləmək, ikinci məhv və kafir xalqları ilə etmək. (Jer 30: 1-11). camaat bu məqsədlər ilə aid deyil. 

truba 7

Vəhy 11:15 -  Yeddinci mələk  şeypurunu çaldı . Sonra dedi göy güclü səsləri eşidildi: ". Dünyanın səltənət indi Rəbbimiz və onun Məsih məxsusdur və o, əbədi olaraq padşahlıq edəcək"

E n Bəzi vəcd və son truba baş verir dirilmə biz müsibətin qarşılaşa 7 və son truba eyni olduğunu deyirlər. Amma biz son truba qiyamət aid olan Vəhy 11:15 yeddi şeypur çaşdırmaq deyil.

Birincisi, biz Vəhy qarşılaşa yeddi şeypur fərqli mövzu və Allahın truba xilas bir truba bu iki şeypur təsir, həm də bir fərq bu dünyaya hökm yoxdur. Allahın Trump dirilməsi üçün peşə və Allahın xalqının toplanması edir.

Bu Vəhy truba əsən Lord, əksinə bir mələk deyil. angel truba əsən, o, böyük müsibət başlayır və son 3,5 il başlayıb ola bilər ki, bir siqnal var. Allahın truba səslənir zaman nəhayət, belə isə yeddinci truba relizlər bir neçə müxtəlif tədbirlər, yalnız böyük hadisə onu transmutes.

Rəbbin günü

1 Saloniklilərə 5: 2 - dəfə və mövsüm, Qardaşlar, biz sizə yazmaq üçün ehtiyac yoxdur. Siz Rəbbin günü gecə bir oğru kimi gəlir çox yaxşı bilirik. insanlar söyləyərək zaman "Sülh və təhlükəsizlik", sonra ağrı bir hamilə qadın rast gəlir kimi onlar birdən-birə məhv və onlar xilas edəcək. Amma, qardaşlar, bu gün sizi oğru kimi yaxalasın ki, qaranlıqda deyil.

M buxar insanlar törətmək və müsibət İsa görünən geri sonunda yer tutur 24 saat məhdud və xüsusi gün kimi Rəbbin günü aiddir. Belə ki, Rəbbin günü və vəcd sinonimi və bir çıxır ki, demək.

Rəbbin günü ilə əlaqədar vəcd qeyd edən 2: Yəqin ki, ən çox sitat gətirilən ayə yalnız 1 Saloniklilərə 5. İsa sizi bağlayan bir "gecə oğru" kimi gəlir ki, eyni şəkildə Rəbbin günü kimi tez-tez bu iki hadisə çaşdırmaq.

Amma Rəbbin Günü qeyd bəzi bivelverser bir baxış yalnız bir gün müraciət, lakin Ağrı, İsa görünən qaytarılması və Minilliyin həm də əhatə edən hökm bir anda deyil ki, göstərir.

Joel 2: 11-20 -  Rəbbin günü çox Ezekiel 38-39 biz görmək eyni hücum hesab şimaldan düşmən bir hücum daxildir. Bir çox GOG / Magog müharibə məşəqqətdən birinci hissəsində baş verir ki, inanıram.

Joel 3: 4 -  Burada İsanın görünən qaytarılması və xalqlar onun hökmünə bağlı Rəbbin gündür. 

2 Peter 3: 10-23 -  İsanın görünən qaytarılması istinad edə bilməz Burada Rəbbin günü, biz gün göy cisimləri ləğv olunacaq bilirik ki, və biz yeni göyləri və imperiyasının 1000 il sonra ilk növbədə yeni yer almaq.

ilk dirilmə

Vəhy 20: 4 - And I taxtlar gördüm və onlar mühakimə etmək üçün səlahiyyət verildi oturdu. Mən onlar İsa şəhadət çünki başını kəsdilər və Allahın sözü və heyvan və onun image ibadət deyil və alın və ya tərəfdən damğasını qəbul deyil edilmişdir özlərinə gördüm. Onlar yaşamış və bir min il Məsih padşahlıq etdi. min il başa qədər Lakin ölü qalan yenidən deyil yaşadı. Bu ilk dirilmə edir.

D Vəhy 20 ilk dirilmə: 4 də geri və irəli çox müzakirə olmuşdur ki, bir şey, və biz bunu oxumaq zaman Müqəddəs sözü özü üçün danışmaq olduğunu düşünürəm. Biz qiyamət danışır ayədə bilərsiniz və bu, ilk dirilmə edir. Sonra ki, görəcəksiniz, və əzab-əziyyətdən sonra şəhid dirilmə haqqında danışmaq var bilər. ilk dirilmə yalnız müsibətin Şəhid ibarətdir Amma o deməkdir? Xeyr, əlbəttə deyil.

D ilk dirilmə qiyamət növü cür nə haqqında daha çox. Biz dirilmə iki növ var ki, görə bilərsiniz. Allah ilə əbədi həyat, Allahın olmadan əbədiyyətə ikinci dirilmə ilə ilk. bütün ibarətdir Allah əbədi ayrılıq sonuncu Resurrection, bütün dövrlər ölü mane və imperiyasının 1000 il sonra baş verir. (Rev 20: 5)

Allah ilə əbədi həyat bərabər ilk dirilmə müxtəlif mərhələlərində yer tutur. NT, biz bütün kateqoriya "ilk dirilmə" altında gəlib bir neçə müxtəlif insanı diriltmişdi görürük. 

 1. üçüncü gün İsanın dirilməsi. İsanın xilas ağrı bütün qarışıqlıq üçün komanda çünki. O, demək olar 2000 il əvvəl bütün ev sahibi günah barışmaq olmasaydı, biz ölümdən bir dirilmə idi idi. İsanın dirilməsi mənim dirilmə edir. 

 2. GL Əhdi bəzi insanların dirilməsi Heb 11:35 İsanın ölümü və dirilməsi ilə əlaqədar meydana gələn GL Əhdi iman tid.-. Matthew 27: 52-53

 3. Christian Assembly final əvvəl vəcd və İsrail Qüds il 70 həftə.

 4. müsibət sonunda iki şahidin dirilmə - 11:12 Up

 5. GL Əhdi möminlərin Qiyamət və yalnız İsrail padşahlığının bərpa əvvəl yer tutur müsibət şəhidləri. - Up Dan 12:13, John 11:24, 20: 4

temporal boşluqlar

M Bu Məclis vəcd arasında müvəqqəti boşluğu üçün zəruri olduğunu göstərir müsibət zamanı və İsa qaytarılması ilə ünsiyyət keçiriləcək tədbirlər buxar, İsa görünən qaytarılması. Bu təklif hadisələrin bəziləri:

Məsihin hökm oturacaq

2 Korinflilərə 5:10 - biz bütün hər kəs, yaxşı və ya pis, bu həyatda həyata nə əldə edə bilər ki, Məsihin hökm kürsüsü önünə çıxmalıyıq üçün

G ÜDS söz hamımız bir gün Məsihin hökm kürsüsünün qarşısında dayanacağıq və əməlləri üçün räkenskab edəcək ki, bizə öyrədir. Redeemed üçün deyil, məhkəmə imperiyasının 1000 il sonra böyük ağ taxt da qərarı ilə səhv etmək. bu məhkəmə üçün yunan sözü "Bema" və buna görə də "Beema qərar" adlanır.

1 Korinflilərə 4: 5 - vaxtından əvvəl Lower buna görə də heç bir qərar, Lord gəlməmişdən əvvəl. O qaranlıq gizlədir kimi işıqlandırmaq və ürək fikir və niyyətlərini aşkar və sonra hər bir Allah Ona həmd vardır olmalıdır

Bu məhkəmə dərhal Assembly yer üzünə Məsih ilə qaytarır zaman, onlar artıq öz mükafatını modtaga Məsihin hökm kürsüsü önünə olmuşdur o deməkdir ki, upprycklsen bağlı nəzərə alır.

24 ağsaqqal

N bu məhkəmə vəcd qədər düyün dərhal keçiriləcək ki bekräfter kimi Ågot tam gücü Məclisi təmsil edən 24 ağsaqqal var. Onlar baş Kronu ki, Allahın taxtının ətrafında yerdə, sonra İsa Vəhy fəsil 6 ilk möhür pozur əvvəl, müsibət zamanı Rəbbə qulluq etməyə hazırdır

24 ağsaqqal camaat təmsil varsa, bu iki şey deməkdir. Və vəcd və 70 årsveckans əvvəlində arasında tələb olunan vaxt və ilk hökmü əvvəl və ilk at alına əvvəl, camaat səmavi yerdə artıq.

xalqlar və millətlər üzərində qərar

D Bu vəcd və İsanın görünən qaytarılması arasında müvəqqəti boşluğu üçün deyil, əgər Millətlərin əlamət qeyri-mümkün olardı. sadiq artıq uprooted və orqanlarının şöhrət çıxdı edilmişdir Necə başqa, həm də ayrıla bilər təbii orqanlarında hələ olan, kaydedilmemiş xilas olardı?

vəcd turbulation sonra baş verərsə, sadəcə Minilliyin əvvəl insanları bölmək üçün heç bir ehtiyac tapmaq. İsa Zeytun dağında ayaq müəyyən zaman Biz artıq vəcd ilə bağlı uppdelining olardı.

Minilliyin Əhali

M Minilliyin öz təbii orqanları daxil olacaq müsibət zamanı saxlanılır eople. Bu insanlar, iş uşaqlar ev tikmək və olacaq. biz Minilliyin getmək əvvəl, yenə müsibət sonunda fərqli olaraq, zaman insan Ofir qızılı daha nadir olacaq, yer üzündə bir çox insanlar olacaq? (13: 9-12)

İsrailin gələcək

In  yəhudi və Gentile olmaq bir yaş bir bədən İsraillə proqramı davam Rəbbin üçün vaxt boşluğu lazımdır. il 70 və son həftə Lord yenidən yəhudilər və İsrail millət öz diqqət qoymaq ki, vaxt.

Yer üzündə församlingenstid sonu biblical Kehanetler, həm də vəcd və İsanın görünən qaytarılması arasında zəruri boşluğu ifadə deyil tamamlayır. Həm Məsih, 24 ağsaqqallar, millətlərin hökm, minilliyin və İsrail üçün Lord proqramı əhalinin hökm oturacaq və bu gəlir. 

nəticə

V gözləyir bir vaxt yaşayan. Bu vaxt, və gözləməsi Lord tezliklə ona ev bizə zəng olunacaq. Düşünürəm ki, biz Rəbbin soyuq, səma truba və bir mələk ağlayır yaşamağa lütf olacaq seçilmiş nəsil mənim inam olduqca möhkəm edirəm.

Congregation Əllinci gün bayramında Ruhun Allah tökülməsi da start götürdü və camaatın vəcd ilə sona çatacaq. Bu tezliklə xilas yaxınlaşan üçün, bizim rəhbərləri qaldırmaq vaxtı çatıb.4 PART

D Bu et sıra hissəsidir dörd - Mən əvvəllər aşağıdakı ismarışları yazılı müsibət əvvəl İsanın qaytarılması:

       

Counterarguments og məsələlər

E çətinliklər və ya il son həftə əvvəl camaat vəcd ki, - - təsir 1800-cü məşhur Margeret McDonald peyğəmbərlik bəri qismən Pre-tribs tarixi biz Pre-qırmızıbaş doktrina haqqında danışmaq zaman tez-tez müzakirə olunur məsələlər ne onun ilahiyyat John Darby.

biz sonra yeni doktrina kimi təqdim edildi və kim əvvəllər kilsə tarixi tədris olunmayıb Pre-qırmızıbaş doktrina, danışmaq zaman onlar tez-tez əks arqument kimi istifadə çünki mən hesab edirəm ki, hər iki xal maraqlıdır. Bu yazı bu etirazlar və suallar əsasında olacaq.

Ən ümumi əks-arqument

E Pre-qırmızıbaş doktrina buna görə də ən ümumi argment bir ne "Bu etibarlı olması üçün çox yeni doktrina edir." Amma bu arqumenti ilə bir sıra problemlər var. ilk Müqəddəs Kitab son dəfə peyğəmbərlik anlayışı bu proqnozlaşdırılır tədbirlər keçiriləcək ki, əvvəl, tanınmış və ya aşkar deyil ki, öyrədir ki, məhəl qoymur edir.

Daniel son dəfə açıqlanması müəyyən Kehanetler var, o, onları başa düşmədim ki, Rəbbinə cavab verdi. Lord Daniel "bu sözləri gizli və vaxt sonuna qədər möhürlənmiş qalır var." Ki, cavab (Dan 12: 9)

peyğəmbərlik sözü bir anlayış

N Başqa sözlə, biz belə ki, biz də peyğəmbərlik sözü düzgün anlaşma əldə, biblical peyğəmbərlik baxımından həyata Rəbbin kəlamını bax.

Bu kilsə tarixi bir gün müsəlman ölkələrinin koalisiyası ilə İsrail hücum edəcək Qoq şahzadə danışır Ezekiel 48 peyğəmbərlik haqqında suallar olmuşdur ki, təəccüblü deyil. bir neçə min il ərzində İsrail mövcud və yaratmışdır qarışıqlıq mövcud deyil ki, bir ölkəyə hücum haqqında danışır bir peyğəmbərlik etməyib.

Digər Kehanetler həm tariximizə, həm də son əsrlərdə yaşamış texnoloji inkişaf əvvəl yaşamış insanların bir sirr olmalıdır bir şey bağlıdır. Necə də onların ölümü və dirilməsi, bütün dünya şahid olmalıdır Vəhy fəsil 11, iki şahidi izah edə bilər? Və ya diri-diri gəlir və lovğa sözlər danışır heyvan image?

biz başa zaman yanaşma kimi başqa sözlə, peyğəmbərlik sözü düzgün anlaşılması olacaq.

Müqəddəs peyğəmbərlik Spiritualising

D peyğəmbərlik sözü hissələri, onun başa görməyincə şərh gizli və çətin olmuşdur ki et fakt kilsə tarixinin çox xarakterizə ki, bir şey.

il 430 CE. Onun ən mühüm biri inflytelsesrika işləyir hesab olunur kilsə atası Augustine kitab seriyası "Allahın City", yazmışdır. Augustine spiritualized Müqəddəs peyğəmbərlik və minillik (Millennium) artıq başlamışdı və İsanın ikinci gəlişi qədər davam edəcəyini müdafiə etdi.

biblical Kehanetler, başqa sözlə başa və ya sözün təfsir oluna bilməz ki. Bu kilsə tarixi və növbəti min il onlara förtolkade yol qeyd idi biblical Kehanetler bu mənəvilişməsi idi.

erkən kilsə ataları

M biz yenidən görmək və sanki onları şərh başladı biblical peyğəmbərlik bir "canlanma" var bir əvvəl, buna baxmayaraq peyğəmbərləri ilə yanaşı, həm də pre-qırmızıbaş doktrinasının əsasını təşkil edir, onların təhsil, bloklar erkən Babalar idi ki, kilsə tarixi göstərir . O, həmçinin demək olar ki, bütün erkən kilsə ataları premillennialism təbliğ bir faktdır.

böyük kilsəsi ilahiyyat formalaşdırmaq kömək (həmçinin Justin Philosopher 110-165 e.Kr kimi tanınan) Justin Martyr, hətta o hər kəsdən bir şey təbliğ, o dönük olduğunu irəli sürdü ki, bu günə qədər getdi. (1)

biblical peyğəmbərlik A resurgence

E biz Reformasyon var Avropada orta əsrlərdə mənəvi qaranlıq bir çox illər sonra, förtolkningen hərfi olduğu yavaş-yavaş biz biblical peyğəmbərlik bir canlanma görməyə başladı.

Bu, "dirçəliş" Puritanlar arasında ciddi başladı, tez vəcd anlayışı səbəb 1560s ətrafında İngiltərədə ortaya çıxan islah hərəkət İsanın görünən gəlmək ayrı bir hadisə idi.

Onların liderləri PURITAN kilsə, Massachusetts mənəvi həyatına böyük təsir Oman və alim Saints "yanğın son keçid qaçmağa göy yakalanmış" idi ki, iddia etdi idi "Mather artırılması". (2)

A tarixi inkişaf

F n sifariş Pre-qırmızıbaş doktrina "yeni doktrina" və yalnız John Darby tədris əsasında ki, təkzib etmək, sonra utplock ilə tarixi inkişaf Church Babalar və onun tədris Pre-qırmızıbaş fikirlərimi bildirmişəm insanlar tərəfindən bəyanatı kilsə tarixi.

Bu o deməkdir ki, insanlar Pre-qırmızıbaş doktrina doktrina 1800-cü əvvəl təbliğ deyil müsibət əvvəl və ya İsanın qaytarılması, sadəcə doğru olmadığını deyəndə. Bu tədris John Darby, burada insanlar və bu fikirləri dilə kilsə ataları yalnız bir neçə misaldır uzun əvvəl mövcud olduğunu göstərmək üçün:

Pre-tribs tarixi

John Darby - 1800-1882

J ohn Darby Londonda anadan və o, mövzunu tədqiq sonra sistematik eyni qoymaq kimi, pre-qırmızıbaş doktrina böyük təsiri var ki, biri idi.

Darby İsrail Kilsəsi arasında aydın fərq olmalıdır ki, bağlanmış və o, Rəbbin bir təyinolunan simvol olmadan, istənilən vaxt geri gələ bilər o deməkdir ki, İsanın imminenta qaytarılması, əmin oldu. 1827-ci ildə o, "dispensationalism" kimi tanınan yeni teoloji sistemi xarakterizə ki, bəzi fundamental prinsipləri inkişaf etmişdir.

Margeret MacDonald nin peyğəmbərlik

N Ågot toxunmaq vacibdir və çox müzakirə və miss anlaşma konstitusiya olmuşdur dəqiq Darby doktrina və ilahiyyat formalaşır ki, hesab olunur Margeret MacDonald nin peyğəmbərlik edir. fikir Inanılmaz Pre-Trib Origin 1973 "in Dave MacPherson ilə 70-ci illərdə artıq edildi (5)

Dave MacPherson yalan Pre-qırmızıbaş doktrina üçün Konstitusiyaya edir dəlil çox xarakterizə fikir idi.

sonra 15 yaşında Margeret, Şotlandiya xarizmatik namaz iclasında iştirak olardı - Orada 1830-cu ildə, o, peyğəmbərlik və o vəcd turbulation əvvəl keçiriləcək ki, elan bir peyğəmbərlik verilmiş olardı.

Margeret MacDonald nin peyğəmbərlik

J bütövlükdə peyğəmbərlik ag links bu özünüz hökm edə bilər ki. Təəssüf ki, mətn İsveç dilinə tərcümə deyil:

http://www.preteristarchive.com/dEmEnTiA/1975_macpherson_incredible-coverup.html

Burada maraqlı mətn qeyd var peyğəmbərlik bir pasaj edir:

" Bir bağrı təhlükəli vəziyyətə Yaxşı SAW İnsanlar,  aldadaraq və hallarda etmək haqqında mühakimə olunacaq haqqında, və bir çox şəbəkələri və entanglements ilə əhatə. Bu mümkün idi IF çox seçilən aldatdı olunacaq ki, indi pis, bütün güc və nişanları və yalançı wonders ilə, aşkar ediləcək. Bu bizi cəhd edir odlu sınaq edir. - Bu üfleme İsanın cəsədini real üzvlərinin saflaşdırıcı olacaq; lakin Oh Bu odlu sınaq olacaq. Hər kəs çox mərkəzinə lərzəyə gələcək. Düşmən biz iman gətirdik hər şeyi silkələmək üçün çalışacağıq - Amma real iman sınaq və həmd və şöhrət şərəf aşkar olunacaq. durmaq nə Allahın, lakin heç bir şey. Mən tez-tez gecə saidthat ki, iradə mum soyuq sevgi, və indi saxta Məsihin dəhşətli mənzərə bu yer üzündə görüləcək edilir, çünki mane - daş-torpaq eşidənlər açıq-aydın ediləcək. bizə yaşayan Məsihin başqa bir şey aldatmaq düşmən bu dəhşətli cəhdi aşkar edə bilərsiniz - və ya o işləyəcək pozğunluqla hiyləsi ilə - o hər iş üçün Allahın həqiqət hər bir imitasiya üçün əks-tərəf willhave Spirit. Allahın Ruhu işləyir və yalnız nisbətdə - Spirit və O Allah ilə pak və dolu olsun ki, Church töküləcək lazımdır

Bu  xüsusilə Bəşər Oğlunun önündə durmaq layiq sayılır kim keçmək Hansı vasitəsilə məhkəmə, təbiəti.  Orada xarici sınaq olacaq  çox, lakin əsasən temptation TIS. Bu Ruhun outpouring tərəfindən gətirilir, və Ruh tökülər kimi doğru nisbətdə artacaq. Kilsəsinin sınaq Dəccal deyil.  Bu Biz saxlanılır ki, ruhla dolu olan edir. End quote.

Etirazlar və counterarguments

O m bu peyğəmbərlik mənasını başa düşmək olar, siz Margeret bu peyğəmbərlik bağlı kifayət qədər aydın counterarguments başa düşürük ki, və yol bu John Darby nin ilahiyyat təsir olardı:

Birincisi, peyğəmbərlik və John Darby erkən kitablar arasında mövcud olan bir fərq var. peyğəmbərlik il 1830-ci ildə gəlib, lakin artıq bir neçə il əvvəl, Darby müsibət qarşısında erkən vəcd haqqında kitablar yazmışdır. Bu peyğəmbərlik rəngli olardı Darby beləliklə mümkün deyil.

Tribulation təmizləyici yanğın

F qulaq İkincisi, bu qeyri-mümkün edir peyğəmbərlik çox maddədir. İstəsəniz, mən oxumaq və yazılı nə başa düşmək olar, onda Margeret nə fikir və ya bir pre-qırmızıbaş şərh peyğəmbərlik ki, təklif peyğəmbərlik heç bir şey yoxdur. aşağıdakı o cümlədən Margeret "peyğəmbərlik"

"Bu bizə cəhd edir odlu sınaq edir. - Bu üfleme İsanın cəsədini real üzvlərinin saflaşdırıcı olacaq; lakin Oh  Bu odlu sınaq olacaq

Bu  Xüsusilə təbiəti  o insan Oğlunun önündə durmaq layiq sayılır kim keçmək Hansı vasitəsilə məhkəmə.

Kilsəsinin sınaq Dəccal deyil. Bu Biz "saxlanılır ki, Ruh ilə dolu olan ilə

Margeret əziyyətindən və ya sınaq vaxt camaat təmizləmək üçün, və müsibət Məclis Dəccal gəlir ki keçmək lazımdır ki, yazır zaman, o, müsibət qarşısında İsanın qaytarılması üçün heç bir şey aydın post-qırmızıbaş fikir başqa bir şey deyil etmək.

Üçüncüsü, peyğəmbərlik həqiqətən müvafiq. Bu məsələ doktrina biblical və ya olub-olmadığını əhəmiyyətli və bu Allahın sözü qərar, başqa sözlə, var.

Rapture deyil "qaçılmaz" və ya əlaqədar

1 Saloniklilərə 1:10 - Və gələcək üçün qəzəb bizi təslim etdi Allahın ölülər arasından diriltdiyi göydən Oğlu İsa gözləmək.

E biz vəcd haqqında danışmaq ən mühüm hissəsi ne, bu əlaqədardır deməkdir və bir şey hər hansı bir zamanda baş gözləmək biləcək ", qaçılmaz" olmasıdır.

baş haqqında bir hadisə və ya vəziyyət - sözü "qaçılmaz" mənası "keyfiyyət və ya baş haqqında olan vəziyyəti" dir. biz Lord "imminenta" və ya son zaman Kehanetler ilə əlaqədar bağlı qaytarılması danışmaq, belə zaman sadəcə kilsə İsa qaytarılması hər hansı bir təyinolunan simvol olmadan hər hansı bir zamanda bilərsiniz deməkdir.

Bu Müqəddəs ayə sözü "gözləmək" deməkdir sözü "anamenein" tərcümə olunur "kimsə gəlmək üçün gözləmək." Bu gözləyir şəxsin "aktiv" münasibət və rolu göstərir.

Rapture - imzasız hadisə

D camaat vəcd üçün yeganə yol et "qaçılmaz" və imzasız ola bilər, bu müsibətin və ya il son həftə əvvəl baş verməlidir ki. Başqa sözlə, Məclis bu hadisə baş verə bilər ki, əvvəl baş verəcək xəbərdar olmalıdır vəcd, və ya bir şey qabaqca ki, heç bir peyğəmbərlik əlamətləri.

kilsə bir işarə gözləyin istəyirsinizsə, belə ki, ola bilər, və ya bir ehtiyac olmazdı "daim Rəbbin qaytarılması gözləyəcəyik."

İsa görünən qaytarılması

T vəcd fərqli olaraq xəstə İsanın görünən qaytarılması "qaçılmaz" dir, sonra Zeytun dağında öz ayaqları qoya bilər əvvəl İsa bəzi sübutlar və ya hadisələr olmalıdır.

Birincisi, İsrail geri ölkədə olmalıdır. Antichrist irəli çəkildi olmalıdır və biz baxımsızlıq və iyrənc və heyvan təcrübə var. iki peyğəmbərlər də 3,5 il ərzində irəli və peyğəmbərlik gəlmək lazımdır, və Allahın hökm və qəzəb bu yer üzündə həyata tökülür edilməlidir. Nəhayət, hər bir xalq İsrailə qarşı çevirmək lazımdır, və Müqəddəs Armageddon çağırır biz bunu əldə edəcək.

dəstək sözləri olmaması

D Məclisin vəcd haqqında danışmaq zaman vacibdir et, sadəcə, və ya vəd dəstək sözləri mövcud ümumi olmaması, səbr edənlər üçün əbədi həyat vəd yalnış və müsibət əzab əsnasında həyatını vermək lazımdır ki, DƏCCALIN hakimiyyəti dövründə güc.

Bu kilsə məşəqqət dövrü getmək nəsib oldu yol olacaq, Lord açıq-aydın hazırlamaq və bu barədə onun camaat xəbərdar olardı.

Kəlamı bizi təşviq edir

G ÜDS söz buna görə də hər hansı bir təyinolunan simvol olmadan həqiqi hadisə İsanın qaytarılması daimi gözləməsi üçün ardıcıl çağırır. Burada həm işarə və Rəbbimiz İsa daimi gözləməsi yaşamalıdır kilsə öz qövmünə gəlib ki göstərən keçid bəzi nümunələr:

Romalılara 13: 11-12 - ye vaxt əzab, saat gəlir ki, siz yuxudan ayılmaq üçün nə kimi, çox daha çox, ki, bütün diqqət edin. İndi biz iman gələndə artıq bizim xilasımız yaxındır. gecə qədər gün yaxın, sərf olunur. Buna görə də qaranlığın əməllərini qurtulmaq və işıq zireh qoymaq edək. 

1 Corinthians 1: 7 - I Rəbbimiz İsa Məsih vəhy gözləmək isə Çünki belə, heç bir hədiyyə arxasında. 

Biz vətəndaşlıq göydə olacaq və oradan biz gözləmək və Xilaskarın kimi Rəbb İsa Məsih - 3:20 Fayl.

Filipililərə 4: 5 - Sizin həlimlik bütün insanlara məlum olsun. Lord yaxındır! 

1 Saloniklilərə 1:10 - və gələn qəzəb bizi saxlayır o diriltdiyi göydən Oğlu İsa, gözləyin.

Tit 2:13 - biz mübarək ümid və şərəfli görünen böyük Allah və Xilaskarımız İsa Məsihin gözləmək isə.

İbranilərə 9:28 - və o onu gözləyir edənlər xilas, lakin günah daşıyırlar deyil, ikinci dəfə həyata görünür.

İbranilərə 10: 37 - hələ bir qısa müddət üçün, o gələcək olan, o gecikdirmək olmaz.

James 5: 7 - Lord gələnədək, səbirlə buna görə də qardaşlar gözləyin.

James 5: 8 - də davamlı siz və yaxın Rəbbin gələn, qəlbinizi möhkəmləndirsin.

1 Peter 4: 7 - Hər şeyin sonu yaxındır.

Jude 1:21 - Siz əbədi həyat verəcək Onun məhəbbətinə Rəbbimiz İsa Məsihin gözləmək isə, Allahın məhəbbətində özünüzü saxlamaq.

3:11 Up - Mən tezliklə olacaq. heç bir tacı olacaq, belə ki, nə tutun.

Vəhy 22: 7 - "Mən tez gəlib, dərhal.

Vəhy 22:20 - bunları şəhadət O, "Bəli, mən tez gəlib." Deyir Amin, Rəbb İsa gəlib!

Belə ki, bu, bizə Məclisi olmalıdır ki, gözləmə göstərir Müqəddəs keçid bəzi idi. Rəbbin bağlı qaytarılması və Məclis danışmaq Words həmişə hazır olmaq lazımdır. Onların əvvəlki əlamətləri olmadan Rəbbin qaytarılması haqqında danışmaq, və onlar turbulation onlara aid olmayan rahatlıq və təşviqi təmin edir.

Maranatha - Siz Rəbbimiz gəldi

1 Corinthians 16:22 - hər kəs Rəbbi sevgi deyil, o lənət edilir. Marana tha.

E İsanın qaytarılması daimi gözləməsi yaşadığı erkən kilsə güclü dəlilləri ne onlar bir-birinə salamladı yoldur və Paul məktubları bir istifadə edir ki: Marana'ta.

söz Marana'ta Aramaic və "Siz Rəbbimiz, gəlib var!" deməkdir Bu Məclisin arzu bir ifadəsidir və Lord hər zaman gələ bilər ki, anlaşma idi. Belə ki, Paul Corinthians 16 1 bağlanış salam yazır zaman, o, hər kəs Rəbbi sevgi deyil, əgər, o, "lənət" olmalıdır ki, deyir. söz qəzəbli deməkdir və sonra Rəbbin gələn "Marana Tha," dan lə'nət.

Assembly Lord gəlib ki, bir gözləmə yox idi, onlar bir dua, sorğu və İsa qaytarılması üçün zəng, həm də bu təbrik istifadə deyil.

Paul Rəbbi gözlədi

1 Thessalonians 4:15 - biz diri və Rəbbin gələn qalır, biz yuxuda olan onların qarşısını almaq bilməz ki, Rəbbin sözü ilə sizə deyirəm    

Paul sözü istifadə "biz" deyə diri və əsasən artıq vəcd Paul zamanı baş verə bilər ki, təklif Rəbbin gələn qalanlar qeyd zaman.

James 5: 8 - də ye davamlı və yaxın Rəbbin gələn, qəlbinizi möhkəmləndirsin

Pavelin gün Track Rəbbin qaytarılması yaxın idi və o, göydən İsa daimi gözləməsi yaşamaq camaat həvəsləndirir.

biz yaşadığımız dəfə şərh danışmaq və biz Rəbbin qaytarılması olacaq nəsil inanıram zaman biz müsibətin peyğəmbərlik xarakter müqayisə, çünki bu. Çünki əlamətləri biz Rəbbin günü yaxınlaşır olduğunu görə bilərsiniz, və doğum sancıları artırmaq.

Başqa sözlə, daxili və xarici əlamətləri olan da belə camaat vəcd 70 və il son həftə yaxınlaşır göstərir ki, və.

Apostolic Fathers

J Onlar onun vaxtında Rəbbin qaytarılması gözlənilir: esse Forest Silver kitabında yazırdı: "Rəbbin qayıt Apostol Babalar yazdı". Onlar Rəbbin ayıq münasibət var onları öyrətdiyi kimi vaxt, bağlı idi ki, düşündüm. (13)

John F. Walvoord, xristian ilahiyyatçı bu şəkildə ümumiləşdirir: "Oberschenkel, yəni Lord imminenta doktrina və əlaqədar geri erkən kilsə görkəmli rol pre-Trib mərkəzi element üçün gələn Lord nin daimi gözləməsi yaşamış onun montaj. (12)

nəticə

H istorien peyğəmbərlik görmə böyük olmaması, və ya Reformasiya qədər demək olar ki, 1000 il ərzində peyğəmbərlik sözü mənəvilişməsi, baxmayaraq ki, erkən kilsə və erkən Babalar İsanın gələn daimi gözləmə var idi ki, kilsə tarixi olduğunu göstərir.

Millennium sanki demək olar ki, Efes, 431 AD bir ekümenik şura Kabinetinin sonrası yoxa əvvəl İsanın qaytarılması baş tutacaq o deməkdir ki, Pre-millennialism, bu qərar və bu kimi azğın qiymətləndirdi. Bu peyğəmbərlik söz yenə diri-diri həyata oldu necə oldu Reformasiya dövründə sonra idi.

Pre-Trib doktrina John Darby adların 1800-cü ildə sistemləşdirilmiş, lakin Martin Luther bu barədə nazil qəbul əvvəl "imanla bəraət" əsl doktrina idi ki, iddia kimi doktrina, o zaman əvvəl mövcud deyil ki, demək. Aydındır ki, xüsusi bir şəkildə Martin Lüter 1500s əvvəl "imanla bəraət" təbliğ, lakin Rəbbin istifadə edən insanlar işıqları həyata həqiqəti almaq üçün. Eyni şəkildə o vəcd və İsanın qaytarılması baxımından John Darby ilə etdi.

Biz Rəbbin qaytarılması gözləyir

P Rəbbin gələn gözləyir ki söz çağırır recis. Biz xüsusi simvol üçün gözləmək yoxdur, və ya müəyyən bir hadisə olduğunu vəcd bağlı baş edəcək. İsa Lord bizim üçün var ki, nəsihət və təşviqi hər hansı bir zamanda gələ bilər. İsa zaman geri gələ bilər sabit gözləmə.              

Bu Salonikidəki kilsə Paul təsəlli idi, və yalnız bizim üçün bir rahatlıq var ki, istəyirəm. Ona xilas gəlib və gələcək qəzəb bizi xilas etmək üçün gözləyirik (1 Saloniklilərə 1:10)

İsa tezliklə gəlir!

References:

 1. "Erkən Church Babalar"
 2. Paul Boyer, Time No More edilir zaman:, səhifə 75: Modern American Mədəniyyət (Belkndap Press, 1992 Cambridge, MA) ilə peyğəmbərlik iman
 3. Paul N. Benware Anlaşma End Times Prophecy, 1955 səhifə 197-198)
 4. Tommy Ice, "Morgan Edwards: A Pre-Darby Rapturist" Mühafizəkar Ruhanilər Jounal 1997 səhifə 4-12.
 5. Dave MacPherson, Inanılmaz Pre-Trib Origin, 1973
 6. Hermaya Çoban, Hermaya of Sherherd of complte yazılar surəti İnternet bilər.
 7. İnternet katolik ensiklopediyası olan "Sankt-Ephraem"
 8. Crutchfield "Mübarək Ümid və Apostol Babalar turbulation, səhifə 88-101
 9. Paul N. Benware Anlaşma End Times Prophecy, 1995 səhifə 10-12
 10. http://www.pre-trib.org/data/pdf/Ice-TheRaptureinPseudo-Ep.pdf
 11. Clement birinci mektup 23 (96 AD yazılı)
 12. Yenidən John F. Walsvoord, Rapture Sual və Genişləndirilmiş Edition, Zondervan, Grand Rapids, 1979, 51
 13.  Jesse Silver Forest, Lords qayıt, New York 1914, 62-63
 14.  saat "səhifə 221-222 saxlanılır


PART 5

D et Bu il son həftə qədər əvvəl Allahın gəlin və camaat bir vəcd üçün müdafiə seriyası "müsibət qarşısında İsanın qaytarılması," beşinci hissəsidir və turbulation start alır.

vəcd NT və Məclis sirləri şeyi biri olsa da, belə ki, biz hələ GT şəkillər və rəmzləri ilə qırmızı sap bilərsiniz. Bu yazı Enoch, Lot, Rebecca İshaqı, Ruth, Rahab, və Daniel və Rəbb müsibət və Assambleyaya bağlı necə göstərir hekayələr bir başlanğıc edir. Biz Enoch hekayə ilə xronoloji başlayır:

Enoch

1 Genesis 5:24 - Allah onu Öz yanına götürdü bu şəkildə Və Enoch, o deyil, Allahla bir yol getdi.

E NOK çox yollarla camaatın vəcd üçün köhnə testamentlig doğum özü də bir işarə ola bilər Assambleyasının Pre-shot, həm də vaxt nöqtəsi üçün edir.

face ölüm olmadan

İbranilərə 11: 5 - iman Enoch By ölüm üzləşdiyi olmadan qəbul edilib. Allah özü onu qəbul çünki onlar onu tapılmadı tapılmadı. 

E NOK Allah özü onu qəbul etmişdi ölüm dequstasiya olmadan tutuldu. Enoch eyni gözəl söz var yığıncaqda fantastik rol model harada.

O bir gün seçilmiş nəsil, Rəbbinə qədər tutulmaq, lakin ölüm üz, və əvvəllər vəfat edənlər hələ də sağ qalan biz, göy onu qarşılamaq üçün Lord təyin tutulmaq ilə.

insanların üç növ

D et daşqın gəldi əvvəl Nuhun günlərində yaşayan insanların üç müxtəlif növ idi. Bu, bütün sel tələf Rəbbin sözünü rədd kafir idi. Bu Nuh və daşqın vasitəsilə saxlanılır edilmişdir ailəsi idi və o, daşqın gəldi əvvəl Rəbbinə up tutuldu Enoch idi.

öz yolu ilə hər bir o insanlara bu gün bizim zaman ilə müqayisə edə bilərsiniz üç müxtəlif kateqoriyalar təmsil edir. Yalnız Eyni şəkildə biz müsibət doğru hərəkət və zaman bitən gün insanların üç növ görürük.

getdi nəfər

M Nuhun günlərində sel həlak änniskorna onların xilaskar kimi İsa almış kafirləri, təmsil edir. Onlar müsibət daxil olacaq və Allahın qəzəbinə məruz. Turbulation tövbə etməyənlər İsa hökm olunacaq və sonra yanğın odlu gölə tökmə olunacaq.

Noa İsrail

N oa Lord 1000 il Reich ilə vows başa çatacaq ki, İsrailin sağ qalanlarını təmsil edir. Noah beləliklə müəyyən bir şəkildə müsibət zamanı müdafiə olunacaq İsrail seçilir. Müsibət daxil 3,5 il Lord Dəccal və onun təqib onları qorumaq olacaq səhra daxil qaçmağa yəhudilər mö'min edəcək. Nuh daşqın ilə qaldı və həmçinin yəhudi xalqının bir hissəsi olacaq.

Enoch camaat bir şəkil

E NOK o tutdu və daşqın gəldi Allah tərəfindən qəbul olur zaman Daşqın Allahın hökm üzvü deyil idi camaat, bir şəkil var.

Lord dünya hökm zaman Enoch bir müddət yaşadı. günahın nail zaman, həmçinin Nuhun günlərində günah Allahın hökm gəldi və o daşqın göndərdi, lakin sonra Xanok artıq Rəbbinə qədər tutuldu. Flood Allahın qəzəb bir şəkil yer üzündə göndərir və son dəfə pis insanlar - qəzəb (1 Saloniklilərə 1:10) gəlib. onun vredenstid yer üzərində çıxır əvvəl Just Enoch, həmçinin Məclis raptured ediləcək olacaq.

çox

2 Peter 2: 6-9 - Sodom və Homorra şəhərləri o məhv məhkum. O, kül onları qoymaq və pis başına nə bir nümunə kimi verdi. Lakin o, pis əxlaqsız həyat əzab idi saleh Lutu xilas. - saleh adam onların arasında, yəni yaşadığı və gün gün sonra, görən və onlar pis eşitmə onun saleh qəlbində əzab idi. - Lord temptation həyata ilahi çatdırmaq və ədalətsiz həbs saxlamaq və qiyamət gününə qədər onlara əzab necə bilir. İngilis dili translation: temptation dindar xilas

N Peter yazır və onun məktubları bir kilsə, o prototip kimi Lut nümunə istifadə edir öyrədir və (Lord vaxt və yer Allahın qərarlarının gəlir və sınaq vaxt öz xalqını saxlayır bizə yol praktiki nümunə verən məhkəmə - eng tərcümə).

Abraham Rəbbi xatırladır

1 Genesis 18: 23-25 ​​- İbrahim yaxın gəlib və siz ki, əlli nəfər saleh bu yerə rəhm siz də məhv olardı Bəlkə şəhər daxilində saleh əlli var pis ilə saleh məhv deyil ", deyib. nə doğru, o, bütün yer hakim deyil ki, orada? onu uzaq edir. pis ilə saleh die imkan ki, kimi bir şey etmək sonra pis yalnız qoşulmaq istəyirəm. uzaq olmaq ?

A Sodom və Homorra haqqında mübahisə xatırlatdı Braham Lord, bu pis ilə yanaşı saleh məhv etmək üçün onun təbiətinə ziddir.

Bizə Lut nümunə verərək, Lot idi müvəqqəti instansiya, amma Allahın tərəfdən ümumi prinsip, Lord həmişə "temptation həyata godly saxlayır" göstərir ki, Peter öyrədir

Lord Lot şəhər üz tutur

D Rəbbi et şəhər çıxmaq olardı qərar Lot xilas Sodom fiziki ona hərəkət etmək idi. Lord sadəcə şəhəri mühakimə və uzun Lot şəhərində fiziki idi ki, bir şey yoxdur bilmədi.

Lot Allahın hökmləri çıxır ki, əvvəl vaxt və yer götürülüb camaat, bir şəkil var. Bu Rəbbin təbiətdə başqa sözlə pis ilə yanaşı, saleh hökm deyil, deyil.

Rebecca və Isaac

1 Genesis 17: 4 - "Bax, bu sizinlə Mənim Razılaşmam: Siz çoxlu millətin atası olacaq.

1 Genesis 17: 6 - Mən sizə çox münbit etmək və xalqlar sizdən gəlmək və nəslindən padşahlar çıxacaq edəcək.

In Saks doğum İbrahimə Allahın vədlər yerinə yetirilməsi idi. Lord Abraham Sarah ilə bir oğlu vəd və İbrahim böyük bir millət, İshaqın vasitəsilə bir çox xalqların atası olacaq.

Lord İbrahimin ürəyinə sınayar

N Sara doxsan yaşında deyil, doğmaq, o Lord İbrahim və Sara vəd etdi ki, yalnız yol, onun yaşlı oğlunu söz verib. Belə ki, Isaac onların yalnız uşaq Rəbbin əhdini vasitəsilə Öz vədlərini yerinə yetirmək ki, idi.

Bir müddət sonra İbrahimin ürək Rəbbi çalışır və qurban üz üç gün yol gedək onu soruşurlar. qurbangahda yandırma qurbanı İshaqın, onun yalnız və sevimli oğlu olacaq.

Isaac, Məsihin bir şəkil

N İbrahim Rəbbinə itaət, belə ki, bütün hadisə Allah bəzi 2,000 il sonra çarmıxda nə bir kölgə və Isaac İsa Məsihin aydın şəkil ki, tarixi bir çox var:

Isaac beləliklə İsa aydın şəkil, və Calvary çarmıxda baş işdir. İbrahim vəziyyət Rəbbinə tamamilə etibarlı və Isaac qurban sonra yenidən bərpa ki, Allaha iman.

qulluqçusu Eliezer - Müqəddəs Ruhun bir şəkil

1 Genesis 15: 2-3 - İbram dedi «Ya Rəbb, Ya Rəbb, mənə nə verəcək? . Mən övladım yoxdur, və ev varisi Şam Eliezer görən "Abram daha dedi "Bax, mən hər hansı bir nəslini istehsal yoxdur. Mənim ev bir mənə varis edəcəyik. "

S Isaac bir gəlin tapmaq üçün unifier, İbrahim öz ailə arasında İshaq üçün bir gəlin tapmaq üçün onun ev təsərrüfatı, Eliezer onun qədim qulu göndərir. Heç Fəsil 22 bütün hekayə, biz qulun adı. Amma 1 Exodus fəsildə 15: 2 biz İbrahimin böyük xidmətçisi Eliezer adlı və ilkin İbrahimin evinə varisi olduğunu öyrənmək.

John 15: 26-27, biz Müqəddəs Ruh haqqında çox şey öyrənmək. O, Ata bir hissəsi deyil, Məsihin xəbər verir. O, həmçinin köməkçi və həqiqət Ruhu var.

qul Eliezer Müqəddəs Ruhun bir şəkil var. O, İbrahim göndərilmişdi. O, anonim idi və özü haqqında danışmaq deyil, amma Rebecca, İshaq gələcək gəlin üçün ifadə verdi. Eynilə danışan Müqəddəs Ruh özü haqqında deyil, işarə və kilsə İsa haqqında xəbər verir. Eliezer həyatımızda Müqəddəs Ruhun tökülməsi bir şəkil ola bilər su də, at Rebecca görüşəcək. adı Eliezer Müqəddəs Ruh "ürəkverən" kimi eyni deməkdir.

Rebecca - Məsihin gəlin

P Isaac Məsihin bir şəkil, və qulluqçusu Eliezer Müqəddəs Ruhun bir şəkil ki, eyni şəkildə, Rebecca kilsəsi Məsihin gəlin bir növüdür.

Rebecca sonra Babil qoymaq İbrahim kimi eyni şəhərdə gəlir. Babylon də kilsə iradə və xaricində atılmışdır bu dünyada, bir şəkil var. Rebecca da İbrahimin qohumu və mənəvi İbrahim toxum danışan hər hansı bir xristian kimi eyni. (Roma 4:16)

O Müqəddəs Ruh eyni şəkildə, Məclis öz iradəsinə uyğun olaraq Güzeller olan, ona cavab zaman Rebecca də Eliezerin hədiyyələr alır. Rebecca qulu danışdı zaman, o ev çalışır və bizə o görüldü və yaşadı hər şeyi deyir. Assambleyanın vəzifəsi çıxmaq və "yaxşı xəbər" haqqında danışmaq və Lord bizim həyatımızda görmüşdür ki, bütün ifadə edir.

gecə xilas

T jänaren Eliezer Rebecca yaşayır şəhərində də axşam saatlarında gəlib. gecə müsibət bir şəkil və Rəbbin günü gecə gələn bozukluğu, xaos və qarışıqlıq, rəmzidir.

Biz İshaqı axşam onun gələcək gəlin cavab 1 Genesis 24:63, eyni şəkildə görürük. O, öz alacaq və o, Rebecca İshaqın arvadı olur anasının çadır, onu gətirir.

Məsih A təmiz bakirə

V Rebecca heç kim yaxın gəlmişdi gənc qız, (1 püresi 22:16) olduğunu öyrənmək üçün. Eynilə, Məsih təmiz bakirə camaatla və bir adam nişanlı.

hekayə sonunda bir püresi 24: 62-67, biz Isaac (damat) gecə (turbulation) əvvəl axşam qaytarır ki, görəcəksiniz, və Eliezer (Müqəddəs Ruh) ödəmək üçün (vəcd) Rebecca (gəlin) gətirmək haqqında Isaac ilk dəfə üz-üzə. Eynilə, onun gecə və müsibət başlayır əvvəl Müqəddəs Ruh, axşam, camaat kökünü kəsmək və görürük və ilk dəfə Rəbbi bizim bəyin qarşısına olacaq.

Rahab

Yeşua 1:. 2 - "Qulum Musa öldü İndi İsrail övladlarına vermək torpağına, sizə və bütün bu insanlar, yarana İordan çayını gedin. 

H Rahab of istorien bir çox bu dövrdə İsrailə baş verib, Genesis Fəsil 1 24 Tarixən İshaqın və Rebecca sonra təxminən 500 il müəyyən edilir.

İsrail Misir köləliyindən bir dövr yaşadı, sonra Lord möcüzəvi azad necə Musa ilə əsarət insanları xilas edib. Yəhudi xalqı 40 ildir səhra wandered sonra düşmən məğlub və Allah vəd etdiyi vəd vəd torpaq almaq üçün insanları gətirib çıxaracaq Yeşua up Rəbbi, səyahət.

Jericho iki casus

Jos 2: 9 - "Mən Lord bu torpağı verdi ki, bilirik ki, sizin terror bizə düşdü və bütün sakinləri sizin üçün qorxuram ki. 

Ci ildə İsrail Yerixoya tutur efore kitabı, iki casus torpaq Yerixo şəhərini həyata casus göndərdi. casusları aşkar və kişilər aradığınız şəhər insanlar üçün iki casusları gizlədir fahişə Rahab ilə sığınacaq axtaran edilmişdir.

Rahab iman və kəşfiyyatçılar üçün onun məhkum, İsrailin Allahı onlara torpaq verdi etiqad. kəşfiyyatçılar onun və İsrail şəhər tutur gün onun ailə üçün, həm də onun müdafiə vəd vermək niyə O soruşur.

hökm xilas

E pəncərə tt qırmızı simli, Rahab və onun ailə toplanmışdır olduğu idi ki, işarə olacaq. İsrail əsgərləri simli görəndə nazil casusları vəd etdiyi kimi məhv onlara Rahab və onun ailə saxlanılır.

Camaat bir şəkil

S Kokan Rahab camaat bir şəkil var. O, bütpərəst, fahişə İsrail Allaha imanını etiraf bir günahkar var. onun xilas səbəbi yəhudi insanlar üçün hiss edərkən O, qalır.

Jericho onlar üçün saxlanılır bu dünyada, bir şəkil var. Rahab (Assembly) şəhər məhv (turbulation) yandırılmış sonra əvvəl Jericho (World) çıxarılır

Ruth

R UTS adlı kitab "ödənilməsi Love Story" və Naomi, çünki İsrail aclıq onların torpaq itirmək Bethlehem bir yəhudi qadın haqqında, sonra Moav (Jordan) qaçmağa məcbur etdi.

Qısa müddət sonra, onun həyat yoldaşı vəfat edib və onun xarici ölkədə tək və yoxsul yaradır. aclıq növbəsində sonra Naomi onu tərk etmək heç vaxt and verib qızı Ruth, Bethlehem döndü. Ruth də həlak Ruth oğullarından biri evli edən Moabite qadındır. həm geri Bethlehem zaman, belə ki, Ruth aşiq görkəmli yəhudi adam Boaz olmaq və onun evlenir.

geri alınması və nikah qanunla, biz o itirmiş, Naomi və Rut geri alınması və Naomi həm onların torpaq geri almaq təcrübəsi.

Camaat bir şəkil

H Ruth istorien doğum xilas və geri inanılmaz hekayə, həm də camaat və müsibətin simvolik şəkil verir.

Naomi İsrailin bir şəkil, və Ruth förlösaren ilə evli bütpərəst Məclis bir şəkil, Məsih bir şəkil yəhudi insan Boaz. Naomi İsrail 2000 il əvvəl ölkədə xaric edilib kimi, çünki aclıq onların ölkəni tərk etmək məcburiyyətində qaldı. İsrail (Romalılara 11:25) təsir hissəsində hardening isə Bucaq, yəhudilər iman Məsihi hissəsi idi.

Yolda İsrail (Naomi) geri, belə ki, Məsih bir kafir toy (Rut) etmək. Boaz redeems və onlar olan vəziyyətdə Rut və Naomi həm saxlayır və tam nəhayət İsrail (Naomi) yaradır.

müsibət xilas

S amtidigt belə Ruth, Lord məşəqqətdən xilas saxlayır kilsə bir şəkil hekayəsidir.

Biz bu şahidlik fəsildə üç üç hallarda tapa bilərsiniz. Birincisi, Ruth enir  tröskeplatsen  anası soruşdum kimi. İkincisi, Boaz oyandı və Ruth aşkar  gecə vaxtı  onunla sığınarkən zaman. Üçüncüsü, Ruth icazə almış  gizli Boas altında gizlətmək onun üzərində yubka yayılmışdır, və Boaz bu gecə onun Satınalan oldu.

Tröskeplatsen - müsibətin bir şəkil

T röskeplatsen OT və NT həm də bəzi yerlərdə (3 Yeşaya 21:10, 41: 14-16, Vəhy 14: 19-20 Amos 1) onlara və biz üz müsibətin bir şəkil var.

gecə və səhər də turbulation, qiyamət və bərpası, həm də bir şəkil edir. İsa heç bir insan (Yəhya 11: 9) işləyə bilər harada gələn gecə danışıb və Paul xəbərdar edir gecə bir oğru kimi gələcək hökm bir dəfə Rəbbin günü (1 Saloniklilərə 5: 2).

Boas qoruyucu mantiya zamanı

Ruth 3: 9 - "Sən kimsən" Deyə soruşdu. O cavab verdi: "Mən Ruth am kənizinə. Siz mənim redeemer olan üçün, kənizinə üzərində manteflik yayılmışdır.

R həyata gecə qədər onun ayaqlarına gizli Boas altında gizlətmək idi və yenidən səhər idi.

Eyni şəkildə, Lord qoruyacaq və qaranlıq yava və səhər dawns qədər qəzəb növbəti gecə zamanı onun camaat saxla. Müsibət zamanı Assembly yer, Rəbbin mantiya, səmavi Yerusəlimə altında olacaq və göy otaqları himayəsi altında olacaq.

qövmüm Gəlin və sənin otağına getmək

Yeşaya 26: 17-21 - bu, sənə bizimlə Ya Rəbb belə, o, doğmaq və onların ağrı fəryad haqqında bir hamilə qadın qovrulmaq kimi. Biz düşdü və alışıb-yanır, amma biz külək doğurdu. Biz torpaq xilas qazanılmış deyil, və heç bir yer üzündə yaşamaq üçün doğulur. Lakin ölü yaşayacaq, bədənləri artacaq. Uyan və sizin şeh yüngül bir şeh üçün toz yaşayır siz oxumaq, və torpaq ölü verəcək. qövmüm Gəlin və sənin otağına getmək, siz arxasında qapılarını bağladı. qəzəb ilə keçdi qədər qısa bir an üçün özünüzü gizlət. Budur, Rəbb onların günah üçün yerin sakinləri cəzalandırmaq üçün onun yer çıxır. torpaq onların qan borclarını çılpaq qoymaq və artıq Öldürülənləri gizlətmək edəcək.

D et Yeşaya bu fəsildə o gizlətmək və yerdə müəyyən vaxt qəzəb ilə əlaqədar öz otaqlarına onları qorumaq ki, onun xalqı, çağıracağam Rəbbinə şahidlik gözəl ayələri ibarətdir.

Biz Yeşaya bu keçid heç əvvəl yerinə yetirilib ki, görmək bilməz. O, həmçinin İsa təbliğ dirilməsi ilə razı deyil, və Daniel Dan 12 deyir: 2, biz müsibət sonra və əvvəl baş bilirik. Burada Isaiah əvəzinə Rəbbin onların otaqları Onun çağıran, və əvvəl və Allahın qəzəbi qarşısında və mülahizələr yer üzündə həyata gedir zaman ilk baş verir ki, qiyamət danışır.  

uşaq ilə bir qadın kimi

Vəhy 12: 1-6 - A böyük əlaməti göydə çıxdı: onun ayaqları altında ay və onun baş on iki ulduz bir tacı ilə günəş ilə geyimli bir qadın. O, hamilə və və təslim ediləcək ürəyisözlü fəryad.

P Yeşaya kimi eyni şəkildə, John son dəfə ilə əlaqədar bir qadın hamilə və doğuş zamanı görür. kilsə Müqəddəs doğum verilməsi bir qadın kimi təqdim, lakin bu İsrail, digər tərəfdən edir, heç vaxt. qadın müsibət zamanı İsanın zaman həm Messianic yəhudilər və Messianic yəhudi bir şəkil var.

İsrail o 1000 il səltənət daxil gedir əvvəl keçmək üçün üç doğum var. Bu doğum hər üç Yeşaya fəsil 66 təsvir edilir:

Yeşaya 66: 7-8 - Zion kimsə zəhmətlər məlum əvvəl, o, körpə (İsa) doğurur. pangs onun üstünü əvvəl, o, bir kişi uşaq dünyaya verdi. Kim bu kimi bir şey göründüyü belə bir şey? Eşitdi? torpaq bir gün (1948) həyat gələ bilər, və ya doğum sancıları başlayır artıq zaman Sion onların uşaq dünyaya verir, çünki bir millət, bir dəfə (İsrail xilas) anadan?

Belə ki, İsrail yaşayacaq, və vaxt qəzəb əvvəl Lord ölülər dirilir imkan verir, və o, iclasda gizlətmək, özü öz xalqını zəng edəcək doğan ilə əlaqədar.

qövmüm Gəlin

"K həqiqətən," yox "və ya" görünməz olmaq "deməkdir xalqımın haqqında" John təcrübə üçün inanılmaz paralel o göydə açıq qapı gördüm Vəhy fəsil 4, idi, və eyni zamanda Allahın səsini eşitdi bir truba eyni dedi: "burada gəlir." Dərhal Allahı, soyuq John göy müsibət yer üzündə ifa dərhal o Allahın taxtının qədər tutdu olur.

John Uppryckandets gün eyni yaşayacaq bu kilsə təmsil edir. bir komanda ilə, bu mələyin bir səs və Allahın boru, camaat göyə yakalanmış olacaq və müsibət yer açmaq görəcəksiniz.

Daniel

H Daniel haqqında istorien və odlu soba üç kişi, müsibət və gələcək başa aydın şəkil göstərmək Əhdi-Ətiq hekayələr biridir.

Daniel eskatologya, arzularını, görüntülər batmış və nə vaxt son nə olmuşdur. geri və vaxtında irəli həm də daha uzun vaxt üfüqdə üzərində Daniel qədər müsibətin bir ətraflı təsviri, edir Vəhy Kitab fərqli olaraq.

Daniel - camaat bir şəkil

H Daniel və onun üç dost haqqında istorien dörd Babil padşahı ərzində xidmət Babil əsarətindən, başında iştirak edir.

Just Yusif kimi, Daniel yalnız padşah ona duran bir vəziyyətdə yüksək olur. Vəhy, kilsə də bu yer üzündə kahinlər və padşahlar kimi xidmət üçün müəyyən edilir. Minilliyin başa çatacaq bir şey. Beləliklə, bu Daniel camaat bir şəkil var.

Dəccal Prototip

K Dəccal aydın nümunəsidir Young Navuxodonosor, Babylon Dura çölündə qızıl heykəlini qoymaq idi. Bu heykəl 666th edir Antichrist çıxış bənzətdi bilər altmış yüksək qulac və eni altı qulac edir Qeyd edək ki,

Navuxodonosor məcbur hər kəs aşağı düşmək və asi olanlar üçün nəticəsi odlu soba atılan idi bu heykəl dəsti, ibadət etmək. yanan soba Allahın qəzəb bir şəkil və müsibət böyük çətinlik var. 

odlu sobaya atdılar.

Malachi 4: 1 - O zaman ki, gün gəlir, bir soba kimi yandırır.

S adrak, Meşak və Aved-Neqo Navuxodonosorun heykəli səcdə imtina və onlar odlu sobaya atıldı.

king soba Əgər onu gördüm yeddi dəfə hotter qızdırılır etmək lazımdır ki, əmr və təkmilləşdirilməsi söz bir şəkil var. Lord odlu soba Şadrak, Meşak və Aved qorunur Öz mələyini göndərib və onlar hər hansı bir zərər və ya yanğın təsiri olmadan çıxdı. 

Daniel harada

M Daniel yerdə olduğu bu hekayə sual begs biridir. o heykəli diz əyməli edənlərdən biri idi? Nə üçün o iştirak deyil, və nə o da odlu soba atılan deyil?

Biz Daniel Navuxodonosorun heykəli qarşısında diz əyməli deyil ki, kifayət qədər müəyyən ola bilər. Daniel yalnız hər kəs heykəl ibadət harada təqdim və ya əzab yanan soba da deyil. Allah "onu aparıldı." İdi 

İsrail və Church

B padşah eskrivningen odlu soba bu adamlar üç yəhudi (Dan 3:12) var idi ki, idi. üç yəhudi, başqa sözlə, seçilmiş İsrailin bir şəkil, və Daniel camaat bir şəkil var.

Bu odlu soba (müsibət) gəldikdə (İsrail qalıq) onun üç dost, ortada və trängslen vasitəsilə saxlanılır isə Daniel (Assembly), sevimli (Daniel 10:11), vaxt və yer saxlanılır.

nəticə

G Enom Enoch, Lut, Rebecca və İshaqın Rut, Rahab, və Daniel bu hekayələr, biz bir model və qırmızı mövzu bilərsiniz.

Biz ev təsərrüfatı rəmzi əks etdirir hadisələr və bal görmək Məclis dəfə Orada Rəbbin İsrail ilə nə kilsəsi ilə eyni şəkildə aid deyil ki, görürük. Yaşayır. Hər iki qrup xilas Rəbb başa edəcək bir unikal plan var. Lord İsrailin vasitəsilə şərtlərə və vədlər başa çatacaq Dəccal və müsibət üçün səyahət qorumaq olacaq.

Onun kilsə üçün Allahın planları

P eyni yolda, Lord də onun bədən və gəlin, Allahın kilsəsi ilə planları başa çatdırmaq üçün. Tribulation buna görə də İsa Allahın hökmləri yer üzərində çıxmaq ki, almaq və sonra əvvəl gəlin aradan qaldırılması, Rəbbin gəlin üçün nəzərdə deyil.

Bu müsibət və hökm final gəldikdə kilsə zaman və yerdə saxlanılır. Blessed ümid, Allahımız Rəbb İsa Məsih, hökm bizi xilas edəcək.

İsa tezliklə gəlir! 


Miakel Walfridssons blog müraciət edin: 

http://pretribcenter.blogspot.com/

http://denytterstatiden.blogspot.com/

http://jesus-kommer-snart.blogspot.com/


Publicerades söndag, 13 oktober 2019 17:30:24 +0200 i kategorin Mikael Wahlfridsson och i ämnena:

Nyhetsbrevet - prenumerera gratis!


Senaste live på Youtube


Bli inte överraskad - Holger Nilsson


"Allah belə həlak olmasın, amma əbədi həyata malik olsun ona iman edən hər kəsin, Onun yalnız doğdu Oğlunu [İsa] verdi ki, dünya sevdi." - 3:16

"Amma kimi bir çox  qəbul  Ona [İsa], onlara O adına iman onlara Allahın oğulları olmaq haqqını verdi." - John 1:12

"Siz ürək İsanın Rəbb olduğunu dilinlə iqrar və iman gətirsəniz, Allah ölüləri onu qaldırdı ki ki, siz xilas olacaq". - Roma 10: 9

xilas və bütün günahları bağışlanar almaq istəyirsiniz? bu duanı:

- İsa, mən indi alırlar və Rəbbi kimi etiraf. Allah ölüləri sizə qaldırdı ki, inanıram. İndi xilas edirəm ki, təşəkkür edirəm. Siz məni əfv ki, təşəkkür edirəm və mən indi Allahın bir uşaq am təşəkkür edirəm. Amin.

İsa yuxarıda namaz almaq mı?


Senaste bönämnet på Bönesidan

lördag 26 september 2020 15:02
Be så att jag inte får huvudvärk ev migrän med dubbelsende och ögonflimmer

Senaste kommentarer


Aktuella artiklarSTÖD APG29
SWISH: 072 203 63 74
PAYPAL: paypal.me/apg29
BANKKONTO: 8150-5, 934 343 720-9
IBAN/BIC: SE7980000815059343437209 SWEDSESS

Mer info hur du kan stödja finner du här!

KONTAKT:
christer@apg29.nu
072-203 63 74

MediaCreeper

↑ Upp