Surfar nu: 899 www.apg29.nu


Badhus börjar med chip

Chip under huden

Bild: Nya Dagbladet. 

Badhuset Kokpunkten i Västerås börjar med chip-implantat under huden mellan tummen och pekfingret.

Detta kommer att medföra att man inte behöver bära sitt armband eller nyckel och man kan även betala entré och handla med det. 

Så här står det i Bibeln:

Upp 13:15-17: "Och det fick makt att ge ande åt vilddjurets bild, så att vilddjurets bild också kunde tala och göra så att alla som inte tillbad vilddjurets bild skulle dödas. Och det får alla, små och stora, rika och fattiga, fria och slavar, till att ta emot ett märke på sin högra hand eller på sina pannor, så att ingen ska kunna köpa eller sälja, utom den som har märket eller vilddjurets namn eller dess namns tal."

Vi lever i den tiden då denna profetia blir verklighet. Har du tagit emot Jesus och är frälst?

Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades tisdag 19 februari 2019 00:16 | #chip #badhus #kokpunkten #västerås #svpol #profetia | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

52 kommentarer

nils 19/2-2019, 08:51

Oj,Oj,Oj! Vem kunde tro att man i detta Gamla Oljekraftverk (1917-1992) ,nu ombyggt till ett Badhus och där jag arbetat i 25 år med drift av Oljepannor och Elkontroll,skulle Ligga i Denna Teknikens Framkant!
¤¤¤
Men det visar Bibelns Trovärdighet,och hur Försåtligt Slutligen Hela mänskligheten helt Godvilligt ( även Kristna),kommer att falla Offer för denna Tidsålders Största Bedrägeri!!
"Här gäller för de heliga att hava Ståndaktighet och Tro,"Upp.13:10

Svara


Karl Håkan Sandell 19/2-2019, 09:25

Det här bibelstället Upp 13:16 – 18 har inget med Chips i handen att göra. När jag läser ser jag ingenstans att det står chips. Det står inte ens att märket ska vara i handen utan på handen.

Upp 13:16. Och det sker att åt alla dem, de små och de stora och de rika och de fattiga och de fria och tjänarna [slavarna], vill [må] han ge ett märke [kännetecken, prägling] på deras högra hand eller på deras pannor.

Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.

Upp 13:18. Här är fakta [visdom], den som har förstånd han räknar på vilddjurets siffra, för det är en människas och siffran hans [dess siffra] är 666.

Vad det talas om här är det internet som vi har idag. I Upp 13:18 kan vi läsa om 666. En 6:a skrivs på Hebreiskas med bokstaven vav och tre 6:or blir alltså vav, vav, vav eller när vi skriver det med våra bokstäver www.

Det är det vi pratar om och märke kan också översättas kännetecken. Med andra ord de koder som vi matar in med vår hand och minns i vår hjärna.

Och när man ska handla på nätet då måste man ha ett användarnamn (Vilddjurets namn) och en kod (kännetecken) och då får man handla inte annars.

Det här versarna stämmer ju exakt med hur det är idag med internet och då förstår jag inte att vi ska hålla på med Chips i handen och skrämma folk. Vi har det redan det här och det är vårt internet och vi ser hur det verkar.

Och på internet finns ondskans sidor, som man inte ska gå in på. Och där finns också bra sidor som t ex Christers sida här.

Gud visste det här och han varnade oss redan för 2000 år sedan.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


SA 19/2-2019, 10:24

Ordet Chips användes inte då , tror absolut att det har med bibelns märke att göra , vi går mot profetian om detta att göra , det är min känsla .

Svara


Steven 19/2-2019, 11:49

Att inte kunna köpa eller sälja; ett slavliknande världstäckande system som inbegriper det mesta av dagliga aktiviteter, som du måste vara delaktig i.
Men vi ska ut ur Egypten i sista tiden där Gud förser oss andligt samt med mat och vatten.
Vi ska tillbe Skaparen som ger liv i överflöd, och inte tro att det skapande, vi själva har makten att uppehålla våra liv.

Svara


Steven 19/2-2019, 11:53

FNs agenda 2030: https://www.cuttingedgechristianity.com/religionspirituality/agenda-2030-preparing-the-way-for-the-antichrist-the-new-world-order/#comment-898

Svara


Kalle 19/2-2019, 11:53

Svar till Karl Håkan Sandell. Du har inte Internet på handen eller pannan.
Läs vad som står. man Får ett märke. Utan det får man inte köpa och sälja. Att man löser den senare biten med ett chip är inte alls omöjligt.

Svara


Karl Håkan Sandell 19/2-2019, 14:08

Svar till SA.

Nej Chips fanns inte på den tiden Bibeln skrevs, och det gjorde inte heller internet med www. Men likafullt skrev just Gud www i de här versarna för tre 6: or på Hebreiska blir just www och det är det som är det fantastiska att den här profetian har gått i uppfyllelse på detta fantastiska vis. www står där i Upp 13:18.

Och när profetian alltså redan har gått i uppfyllelse och Gud därmed visat att han finns och att han var mäktig att tala om www redan för 2000 år sedan. Då förstår jag inte dessa som envisas med att hävda att profetian gäller just chip i handen som ju inte hänt och förmodligen inte heller kommer att hända.

Det är nämligen ingen säkerhet i ett chips i handen. Tvärs om. Det räcker att någon passerar förbi och läser av vad chipset svarar och sedan gör en kopia och sätter in i sin hand, eller på annat sätt håller i handen. Så kan han lura hela systemet.

Då är de system man har med Ansiktsgen känning, fingeravtryck och Iris mycket säkrare. Chips i handen behövs alltså inte.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


Karl Håkan Sandell 19/2-2019, 14:23

Svar till Kalle.

Nej man har inte Internet i handen eller på pannan. Men man har en kod, ett kännetecken som man kan översätta märke med och det slår man in med handen och det minns man i sin hjärna. (Symboliskt här panna)

Upp 13:17. Och, så att inte någon kan köpa och [eller] sälja om han inte har märket [kännetecknet, präglingen] och [eller] vilddjurets namn och [eller] numret för hans [sitt] namn.

Och för att kunna köpa eller sälja så måste man ha ett Användarnamn (Vilddjurets namn) och en Kod (Märke, kännetecken). Och så här är det ju idag när vi handlar på nätet. Här har alltså profetian gått i uppfyllelse.

Vi slår in vårt Användarnamn, och vår kod, kännetecken, märke och vips får vi handla. Och allt ihop är egentligen bara siffror, för datorer klarar bara av att hantera siffror.

Så Guds profetia har helt gått i uppfyllelse. Så Gud finns och han klarade av att tala om detta för oss redan för 2000 år sedan.

Tänk vilken fantastisk Gud vi har.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


nils 19/2-2019, 14:25

Svar till Karl Håkan Sandell. Chips existerade inte på Upp.-Bokens tid,utan först Nu före Milleniunskiftet fanns Tekniken för dess genomförande.
Men när Idag Chipmärkningen idag alltmer accepteras som en kommande ID-certifiering,måste väl Det om Något,stämma in på Upp.13,eller hur?
En fråga Karl Håkan; Kommer du helt utan Tvekan att acceptera att låta dig Chippas?

Svara


Karl Håkan Sandell 19/2-2019, 14:46

Det är inget speciellt att identifiera sig med ett chips i handen. Den här uppjagade stämningen som en del försöker att få till om det här är falsk.

Ett chips i handen är inte annorlunda än ett identitetskort med chips i. och det har ju de flesta idag.

Det som är annorlunda är möjligen att ett chips i handen inte är en säker metod.

Det försökte jag beskriva i mitt förra inlägg. Det är nämligen så att man läser av chipset med en radio signal. Och det gör att vem som helst kan passera min hand och läsa av svaret, göra ett chipps som svarar likadant och sedan kapa min identitet. Chips i handen håller inte alltså.

Nej chips i handen med den fanatiska skräck som man försöker sprida kring det är inget annat än ett sätt att ta blicken bort från Guds verkliga profetiska budskap i de här versarna. Den om www som vi har idag. Och Internet med koder och användarnamn, som jag har skrivit om.

Det finns andar idag som likt ormen försöker luras och slingrar sig runt för att vi inte ska se de fantastiska under som finns i Profetiorna. Som går i uppfyllelse en efter en här i Uppenbarelseboken.

Och just kapitlen Upp 13 och 14 är fulla av Profetior som har gått i uppfyllelse mitt framför våra ögon.

Gud är fantastisk och vi får akta oss för att sprida förvirring och skyla över hans budskap.

Jesus lever och därför ska vi leva

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


Karl Håkan Sandell 19/2-2019, 15:32

Det är intressant det här med chips som läses av med Radiosignal. Det finns ju vanliga kort med chips idag som också kan läsas av med radiosignal och dem rekommenderar man att man har i en plåtbox, det man brukar kalla Faradays bur. Då går de inte att läsa av och då kan ingen smita förbi mig och läsa av mitt kort med chips, göra en kopia och kapa min identitet eller mina pengar eller vad nu kortet är till för.

Annars har ju kort, chips med fysiska kontakter, och ingen radiokommunikation och det kan man alltså inte läsa av på distans, utan får sticka in i ett uttag och läsa där med kontaktdon.

Men dessa chips som man kan operera in i handen måste kunna läsas på distans. Och det innebär alltså att man får gå med handen i en Järnhandske om man ska skydda sig. Och det gör naturligtvis ingen.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


Karl Håkan Sandell 19/2-2019, 15:46

Svar till Thomas.

Jag vet att det finns kristna som anser att Uppenbarelseboken inte är profetisk utan bara riktade sig till de kristna som levde i de 7 församlingarna som den var skriven till.

Men för egen del anser jag att det är en falsk lära som försöker förminska Jesus. Uppenbarelseboken är profetisk och profetiorna går i uppfyllelse mitt ibland oss idag.

Varför talar annars Upp 13:14 – 15 om en bild som har liv, rörelse och kan tala, har ljud. Om inte för att det är en profetia på vår TV som kom på 1950 talet. Och Gud vill varan oss för dess innehåll.

Varför finns annars 666 som är just www om det inte är profetiskt och Gud vill varna oss för allt det hemska som finns på Internet.

Varför Flyger 3 Budbärare Änglar högst på himlen och sprider olika Budskap, däribland Evangelium om det inte är profetiskt och syftar på de Satelliter som vi har och där det finns Evangeliska kanaler som ropar ut Guds Budskap över jorden (Kanal 10, Vision Norge etc).

Så här skulle vi kunna fortsätta och som jag säger är Upp 13 och 14 etc fulla av profetior som har gått i uppfyllelse och som går i uppfyllelse mitt framför våra ögon.

Så när man försöker begränsa Uppenbarelseboken till att enbart gälle de 7 församlingarna där och då, då blir jag inte glad och jag tror inte Jesus blír det heller.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


Martin 19/2-2019, 16:17

Nya Dagbladet är en svensk nätbaserad dagstidning som grundades 2012 och som drivs av personer från numera nedlagda högerextrema och nationalistiska Nationaldemokraternas styrelse. Chefredaktör och ansvarig utgivare är Markus Andersson. Nyhetschef är Alexander Almqvist-Paajanen. Nya Dagbladet är inte lika känd som de andra alternativa medierna, dels då Nya Dagbladet är lite mer försiktiga i sin främlingsfientliga framtoning. Redaktionen driver en poddradio kallad NyD-podden. Den opinionsbildning som sker från Nya Dagbladet är väldigt förankrad i rasidéer, olika typer av antisemitisk konspirationstro och annat som kännetecknar rasideologisk miljö. Så här profilerar Nya Dagbladet sig själva: ”Vi är Sveriges bredaste helt oberoende dagstidning. Vi ägs inte av några mediekoncerner eller utländska riskkapitalbolag. Vi styrs inte av industriintressen eller någon politisk korrekthet.” Som brukligt bland alternativ media så tigger även Nya Dagbladet självklart ekonomiskt stöd genom Swish.

Skribent: Sverigearkivet, Eva Johansen

Svara


SA 19/2-2019, 16:20

Hur det än blir , så är det läskigt , och varför sätta in chip , på tex badhus , varför ? Det verkar komma gradvis .... kontroll , räcker man varit på maxi och handlat , så kommer ett sms , hur var det på maxi , alltså bara det att det registrerade köpet .

Svara


Karl Håkan Sandell 19/2-2019, 16:49

Svar till Thomas.

Jag håller med dig att när man läste Uppenbarelseboken tidigare, Innan TV kom, Innan Internet med www kom, Innan Satellit-TV kom då läste man den i grova drag för man såg inga detaljer. De hade ju inte kommit än.

Men idag när vi har TV. Vilddjurets bild med rörelse och ljud.

Idag när vi har Internet med www och Användarnamn och kod som vi slår in med handen.

Idag när det flyger Satelliter som sänder TV över hela jorden och med olika budskap.

Idag är det annorlunda. Idag stämmer detaljerna i bildspråket och vi ser var vi är och vi förstår att vi är i ändens tid.

Och vi ser att Gud finns. Att Jesus kommer snart. Det är fantastiskt att se allt detta hur profetior i detalj går i uppfyllelse en efter en.

Jesus kommer snart och hans seger är på gång. Den som vi kan läsa om i Upp 19:20

Upp 19:20. Och vilddjuret grips och med honom den falske profeten [lögnprofeten], han som åstadkommer tecken inför honom, med vilka han bedrar dem som mottagit vilddjurets märke [prägling, kännetecken] och som dyrkar [avgudar, älskar] hans bild, de två kastas levande i eld sjön som brinner med svavel.

Ja att läsa Uppenbarelseboken och se hur dess detaljer går i uppfyllelse det är nästa som att höra fotstegen när Jesus kommer och känna hans andedräkt.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


SA 19/2-2019, 21:08

Viktigast av ALLT, leva nära JESUS i denna sena tid ,och vara uppmärksamma med allt som sker , så vi inte blir offer för djävulen , och hans listighet .

Svara


SA 19/2-2019, 21:08

Viktigast av ALLT, leva nära JESUS i denna sena tid ,och vara uppmärksamma med allt som sker , så vi inte blir offer för djävulen , och hans listighet .

Svara


Karl Håkan Sandell 19/2-2019, 22:03

Svar till Thomas.

Vi ska vara medvetna om att vi inte är vilken generation som helst utan att vi lever i tiden mycket nära Jesu kommande. Det är därför som Profetian är skriven så att vi ska se det och vakna.

Sedan håller jag med dig om att för de som levde på Johannes tid var förmodligen mycket av det som står i Uppenbarelseboken fördolt och vackra bilder etc.

Men idag går alltså flera av profetiorna i uppfyllelse och det för att Jesus vill varna och väcka sin församling, nu i den sista tiden. Det är nu Jesus ska slutligt segra och ta över hela jorden. Det är en fantastisk tid vi lever i.

Sedan får du gärna berätta för mig var du har hittat profetian om integrerade kretsar på nanonivå för den har jag inte sett.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


”Filosofen” 19/2-2019, 22:14

Först vill jag säga att vi behöver inte frukta för något ont, eller vara rädda för något chips eller id eller ngt annat märke. Med all respekt för alla inlägg vänner, så tror jag att vi ofta fokuserar fel och ibland lite ytligt i detta ämne om Antikrist, 666, chips och märke. Vi behöver nog gå djupare och förstå att vi är inne i världshistoriens avslutningen. Och jag tror att frukten från kunskapens träd på gott och ont kommer nu att uppenbaras i sin fulländning, människans egen väg utan Gud. Människans tal 666 kommer nu fram i sin fulländling och möta Han som är Livets träd, Jesus Kristus som står för talet 888. Och vi vet vem som segrar!! Låt mig förklara: människans tal 666 tror jag står för människans treenighet: ande, själ och kropp. Låt oss börja med anden, människoanden, utan Gud är i kunskapens träd dvs död, skilsmässa från Gud. Och ordet säger också att antikrist ande, denna världens ande är är redan nu verksam i de ohörsamma dvs man vill inte ändra sin natur, dvs vill inte födas på nytt. Och den som står bakom allt detta är Satan som är en fallen ängel, en ande- varelse, fursten över luftens härsmakt som verkar med andemakter och bedrar människan utifrån kunskapens träd. Detta är första talet 6 utifrån kunskaps-trädet, människo-anden utan Gud. Sen kommer själen i människan utifrån kunskapens träd. Med själen väljer man att ”Jaget” är i centrum. Människan är i sig själv sin egen Gud och väljer att inte förändra sin natur. Detta är ”den falske profeten” i all form av religion och ideologier dvs alla -ismer ( islamism, taoism, buddhism, hinduism, facism, kommunism osv) och framför allt humanismen som egentligen är grunden till alla dessa ismer. Alla dessa -ismer har sin grund i kunskapens träd på gott och ont. Och är i sin grund av ondo för att Jesus Kristus är inte i centrum, utan människan själv är i centrum. Hur mycket än en -ism talar om en gud så är det ändå en form av avguderi och uppror om inte Jesus Kristus är i centrum. Detta är det andra talet 6 utifrån kunskapsträdet, människo- själen utan Gud. Och sedan kommer kroppen i den sataniska treenigheten Antikrist, vilddjuret träda fram och förkroppsliga det onda. Med lögner, bedrägeri och falskhet tillsammans med det själiska dvs det religiösa och ideologiska bedraga människan med ondskans kraft från satan själv. Detta Antikrist i kropp är det tredje talet 6 utifrån kunskapsträdet. Människans tal 666 tror jag är en fulländling av människan utan Gud, som istället valt att leva, tänka och äta av kunskapens träd istället för Livets Träd (Jesus är livet) så kommer nu avslutningen i världshistorien. Där människans val i sin ande 6, i sin själ 6 i sin kropp 6 utifrån kunskapsträdet nu att fulländas av och i den sataniska treenigheten: ande antikrist ande (satan) själiska (falske profeten) religion, ideologier, humanismen) kroppsliga (antikrist) i kropp träder nu fram. Det underbara är att denna avslutning är segraren Vår Herre Jesus Kristus! (888) och vi i Honom!! Vi behöver inte frukta för några märken eller chips! Och med all respekt för Holger Nilsson och många andra som säkert är mer kunniga än mig i allt när det gäller Jesu tillkommelse och Israel. Jag har läst flera av böckerna och det har gett mig väldigt mycket! Men jag vill bara säga att frukta inte mina vänner för chips eller märken eller mörker som kommer över jorden (Jes. 60) Vad det än är som kommer att utlösa sista tidens händelser med kaos och allt annat för att kontrollera hela människan med en ny världsordning i ekonomi, politik, religion, klimat osv för det kommer. Det kan ju vara uppryckelsen av oss alla troende som skapar kaos och oordning eller någon annan mycket stor världshändelse, ex storkrig, naturkatastrof eller liknande som ger en sådan kaos att det är läge för en ny världsordning att träda in! Vet ej, men att något stort händer som utlöser världshistoriens avslutning, det är jag ganska övertygad om! Jag har under sista året varit och haft möjlighet att vara inför Herren mer i bön och gemenskap med Honom mer än mina 40 år som troende! Och detta som jag skrivit har verkat fram i mig, inte snabbt utan i en lång och underbar tid med Den Helige Ande! Jag säger inte att allt detta jag skrivit och nedtecknat att jag är säker eller jag säger inte heller: Så säger Herren!! Nej! Jag vill inte gå över den tro som jag har i detta. Och vill inte vara någon falsk profet med exakthet eller dag eller stund det händer, Nej! Men jag vill gärna att ni prövar det ärligt och uppriktigt. Det vore jag tacksam över! Och framför allt frukta inte! Herren är med dig!!

Svara


Karl Håkan Sandell 19/2-2019, 22:16

Svar till Thomas.

Sedan har vi en annan mycket intressant aspekt på de 7 församlingarna och det är att de speglar Kristi kyrka genom tiderna

Vi har Efesos som är den första församlingen, den Judekristna, den som försvann

Vi har Smyrna som är den Hednakristna församlingen som var en lidande och förföljd församling i det Romerska riket

Vi har Pergamon som är den Romersk katolska kyrkan som bildades på 300 talet och som blandade in annat än Jesu sanna budskap.

Vi har Tyatira som är Islam, vi ser att där finns en profetissa på samma sätt som Islam kommer från någon som kallar sig Profet.

Vi har Sardes som är Reformations kyrkorna och de gick inte hela vägen.

Vi har Filadelfia, som var väckelsekyrkorna på 1800 och 1900 talet.

Och slutligen har vi Laodicea som betyder folkstyre och som alltså är vår Demokratirörelse. Den är vare sig varm eller kall utan en kompromiss. Så blir det i en demokrati. Och för att det ska fungera måste vi har Jesus och hans budskap och klarsyn med.

Det är för de här 7 församlingarna som Uppenbarelseboken är skriven. Och idag ser vi helheten. Och ser vilken fantastisk bok Uppenbarelseboken är.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


SA 19/2-2019, 22:28

Svara


SA 19/2-2019, 22:28

Svara


Stefan Jonasson 19/2-2019, 22:32

Jag kom och tänka på att GUD satte sitt märke på Kain... Kanske ett märke behöver betyda ett chip

Svara


Per 20/2-2019, 00:02

Idag är det vanligt att märka hundar, katter och hästar med injicerat microchip. Boskap har sedan länge märkts för ägarskap och identifiering, vilket nu är enligt lag att göra.

Jag tillhör inte världen, och tillhör inte världens furste, och tänker INTE märka mig.

Svara


Per 20/2-2019, 00:27

Från KJV med Strong's Concordance:
Rev 13:16 AndG2532 he causethG4160 all,G3956 both smallG3398 andG2532 great,G3173 (G2532) richG4145 andG2532 poor,G4434 (G2532) freeG1658 andG2532 bond,G1401 toG2443 receiveG1325 G846 a markG5480 inG1909 theirG848 rightG1188 hand,G5495 orG2228 inG1909 theirG848 foreheads:G3359
Översättarna i KJV har valt att översätta G1909 med "in" vilket på svenska betyder i och inte . Det ursprungliga ordet G1909 kan ha olika betydelse beroende på kontext:
G1909

ἐπί

epi

ep-ee'

A primary preposition properly meaning superimposition (of time, place, order, etc.), as a relation of distribution [with the genitive case], that is, over, upon, etc.; of rest (with the dative case) at, on, etc.; of direction (with the accusative case) towards, upon, etc.: - about (the times), above, after, against, among, as long as (touching), at, beside, X have charge of, (be-, [where-]) fore, in (a place, as much as, the time of, -to), (because) of, (up-) on (behalf of) over, (by, for) the space of, through (-out), (un-) to (-ward), with. In compounds it retains essentially the same import, at, upon, etc. (literally or figuratively).

Svara


Stefan Jonasson 20/2-2019, 02:05

Snacka om överkurs...... Invecklat till max...

Svara


Stefan Jonasson 20/2-2019, 02:15

Är det inte så att den som är frälst redan har blivit märkt av GUD ett sigill och tillhör redan GUD för all evighet... Dom som tar vildjurets märke är dom som avsagt sig GUD och ger sitt liv åt lögnen den falske profeten... Det valet har redan den frälste gjort genom att ta emot JESUS och kommit till tro och tagit emot den HELIGE ANDEN som ett sigill till förlossningen dag

Svara


Leif 20/2-2019, 05:42

Svar till Stefan Jonasson .

Det är helt riktigt som du säger Stefan, den som har tagit emot Jesus Kristus har redan fått Den Helige Anden som ett sigill och tillhör evigheten, men!

Som jag också skrev till JL nyss så behöver en kristen också växa och gå vidare från de första stegen. För att klara av den sataniska press som i våra dagar kommer att öka mer än någonsin förr, så behöver alla Jesu efterföljare söka Andens dop. Utan denna speciella kraftupplevelse blir det svårare att stå emot den onde. Jesu lärjungar hade redan accepterat Jesus som Frälsare och kung när Han möter dem på oljeberget efter Golgata seger, och det betyder att de redan hade Den Helige Ande inom sig, men det finns ytterligare ett steg i det kristna livet, och det är erfarenheten att av Jesus blivit döpt i Den Helige Andes dop!

(Apg 1:8)

Men när den Helige Ande kommer över er, ska nI få kraft och bli mina vittnen, både i Jerusalem och i hela Judeen och Samarien, och sedan intill jordens ända.»

Utan denna erfarenhet blir det svårt att orka med det oerhörda tryck som kommer att komma....

Svara


Karl Håkan Sandell 20/2-2019, 09:11

Chips i handen har passerat bästföredatum. Det är ingen säker metod att identifierar personer på och det beror på att den bygger på att man har radiokommunikation mellan chipset och avläsningen.

Det gör ett vem som helst kan passera förbi ens hand och läsa av och göra ett chips som svarar likadant. Och därmed kapa ens identitet.

Idag har man dessutom andra metoder som Ansiktsigenkänning, fingeravtryck och Iris avläsning. Som ger säkra resultat. Speciellt om man har flera av dem samtidigt.

Så vi behöver inte längre vara rädda att vi skall tvingas ta ett chips och så hamna i den eviga Elden. Det är en lögn som onda makter försöker trä över oss kristna för att få oss underdåniga.

Men i Jesu namn sak vi såt upp och avslöja dessa krafter.

Och som jag skrivit tidigare så gäller profetian i Upp 13:16 – 18 vårt internet med www alltså 666 och Användarnamn och kod, som det står om och där vi då kan handla på nätet.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


Leif 20/2-2019, 09:28

Svar till Bertil Rosenius.

Ja visst! Nu menar nog jag att den som på riktigt allvar har beslutat sig för att följa Jesus har DHA inneboende, och därmed Oljan i sin lampa, men att uppleva Guds närvaro Den Helige Andes dop är ytterligare steg på trons stege mot himmelen, alltså en viktig sak även om man redan har Oljan.

Den upplevelsen ger extra kraft och styrka, den löser många knutar såsom problem med tungotal som är en hjälp till uppbyggelse m.m.

Det finns många som menar att tungotalet inte är viktigt, men då förstår man inte riktigt vad Jesus har lärt om Hjälparens funktion. När jag använder tungotalet så blir jag alltsomoftast uppfylld av Guds närvaro och tacksamheten till Gud ökar, sinnet vänder sig helt enkelt mer till Gud med hjälp av tungotal.

Därför är det speciellt viktigt när det blir tyngre i livet att ta emot Guds hjälpmedel och inte tro att det är något onödigt och otäckt...

Svara


Karl Håkan Sandell 20/2-2019, 11:09

Svar till Bertil Rosenius.

Naturligtvis är Jesus inget UFO han är ju vår frälsare och Gud. Men det som står här i Upp 13 och 14 det är tecken. Tecken som Gud har gett oss av två orsaker.

Dels för att vi ska veta att han finns. Han klarade ju av att så exakt peka ut vad som skulle hända att vi kan se att det stämmer idag. Bibeln är ingen sagobok eller vilken bok som helst skriven av fromma personer. Nej det är Gud själv som med sin Ande har inspirerat det som skrivits och därmed vet vi att han finns.

Det Andra som de här tecknen ger är att visa var vi är i profetian.

När vi läser om Vilddjurets Bild (Upp 13:14 – 15) som har rörelse och ljud. Då förstår vi att det är vår TV, något som ingen tidigare kunnat förstå. Och vi förstår också att vi var där på 1950 talet när TV kom.

När vi läser 666 och ser det som www då förstår vi att vi kommit till den tiden när det kom alltså runt 1990. Och när vi då läser om Namn och koder (märka att mata in med handen) för att få handla, då känner vi ännu mer igen oss.

Och när vi läser om Budbärare (Änglar) som flyger högst på himlen. Och där ett slag av dem sänder Evangelium. Då förstå vi att vi är i tiden för Upp 14:6- 11 och har kommit dit.

På det här viset kan vi alltså förstå var vi är och så att säga höra Jesu fotsteg nu när han kommer.

Det är därför som det är viktigt att vi accepterar dessa tecken och inte pratar bort dem. För då ser vi ju inte längre var vi är och hör inte längre Jesu fotsteg.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


Leif 20/2-2019, 11:23

Svar till Bertil Rosenius.

Jag har aldrig menat att Andens dop enbart skulle handla om tungotal, men det ingår förstås. Andens dop och Eld står det ju. Det är också något som hör ihop.

Men att mena att en som genom pånyttfödelsen har fått DHA men ändå inte har oljan kan bli väldigt förvirrande och leda till misströstan.

Inte säger Jesus att Han inte känner dem som har blivit födda av Honom, det rimmar illa och stämmer inte riktigt med Jesus tycker jag.

(Matt 25:7‭)

Då vaknade alla jungfrurna och gjorde i ordning sina lampor. Men han svarade: Amen säger jag er: Jag känner er inte.

Detta med att ha oljan betyder att tillhöra Herren och inte mycket annat. Den som inte har oljan tillhör inte Herren, det är dem som vistas i troende kretsar men aldrig blivit pånyttfödda. Du kan avsäga dig din frälsning men det är inte det de oförståndiga gör utan de kommer ju till Honom, men försent!

Till den som tagit emot Jesus säger Guds Ord :

(Rom 8:37‭-‬39)

Men i allt detta vinner vi en överväldigande seger genom honom som har älskat oss. Ty jag är viss om att varken död eller liv, varken änglar eller furstar, varken något som nu är eller något som skall komma, varken makter, höjd eller djup eller något annat skapat skall kunna skilja oss från Guds kärlek i Kristus Jesus, vår Herre.

Och!

(Joh 10:27-29)

Mina får lyssnar till min röst, och jag känner dem, och de följer mig. Jag ger dem evigt liv, och de skall aldrig någonsin gå förlorade, och ingen skall rycka dem ur min hand. Vad min Fader har gett mig är större än allt, och ingen kan rycka dem ur min Faders hand.

Detta är Ord till den som valt att följa Jesus. Pånyttfödelsen betyder att Guds Ande flyttade in i din ande. Där inne växer så den Nya Skapelsen sig allt starkare och. Paulus nämner det som "Kristus i mig", och därifrån kan ingen utom du själv driva ut Gud. Kristus i oss är detsamma som den Smorde, alltså Oljan!

Däremot utöver detta behöver vi även uppleva Andens dop i eld, som alltså inte är detsamma som att få Anden. Det är mer som en turbo till en redan fungerande bil.

Jesu frid...

Svara


AnnMarie 20/2-2019, 12:20

Härligt med andliga broilers!😂😁😜

Svara


Stefan Jonasson 20/2-2019, 12:32

Det verkar finnas två tolkningar.. En grupp som säger att man kan förlora frälsningen... Och dom som säger att frälsningen kan gå förlorad.... Under mitt liv som jag har kämpat.. Så har jag kommit fram till att djävulen säger nu har du misslyckats för sista gången du har förlorat din frälsning nu hamnar du i helvetet... JESUS säger mitt barn res dig upp jag dog för dina synder...

Svara


Leif 20/2-2019, 13:14

Svar till Stefan Jonasson .

Det enda sätt du kan förlora frälsningen är igenom att du på allvar säger att du inte mer vill ha med Jesus att göra, och att du verkligen då också menar det. Men aldrig att man missar frälsningen bara för att man känner sig misslyckad och besviken, inte heller för att man har tappat lusten att vara med i olika samlingar. Är man en gång frälst på riktigt så flyttar inte Han som Är vår himmelska garanti ut förrän vi säger till Honom att lämna oss.

Svara


Leif 20/2-2019, 13:16

Svar till Stefan Jonasson .

Det finns många fler tolkningar än bara två!

Svara


Bertil Rosenius 20/2-2019, 14:16

Svar till Leif.

Vad menas då med avfallet och att avfalla från tron?

Svara


Bertil Rosenius 20/2-2019, 14:20

Svar till Leif.

Vad menas då med avfallet och att avfalla från tron? Varför lägger satan ner krut på attackera frälsta? Varför vanar Jesus för villfarelse?

Svara


Leif 20/2-2019, 16:04

Jag är lite osäker på just det du frågar om, har inte fördjupat mig i just det, men jag vet ju att betydelsen av det som översatts varierar lite beroende på vem man lyssnar till!

Att just avfalla från tron kan ju också ses på flera sätt. Att ha tro behöver ju inte betyda att man är frälst. Också de onda andarna tror och jag trodde själv på Gud redan långt före det att jag blev frälst. Det är som sagt många som tror på Gud och kan tappa den tro som dock finns, men som sagt, det får vi väl grubbla vidare på.

Jag är alltså inte helt övertygad om att det måste betyda frälsta människor, men säger varken bu eller bä just nu!

Svara


Stefan Jonasson 20/2-2019, 17:05

Tankegången i detta med vedermödor och chip... Är liksom att vi ska prövas extra mycket om vi är värdiga att vara frälsta.. Vi kan liksom aldrig vara riktigt säkra.. Eftersom vi är syndare... Där har djävulen en hållhake på oss.. Är det så att han kan få en frälst människa att gå förlorad...?

Svara


Mikael 20/2-2019, 21:24

Chips kom ju inte förrän på i början av 1800 talet.Det är ju inte så nuttigt men jag föredrar lättsaltade tunna sorter

Svara


Leif 20/2-2019, 22:26

Svar till Bertil Rosenius.

Jag tror i stort sett väldigt likadant som du Bertil angående "avfallsfrågan". 😯

Svara


Nisse 21/2-2019, 13:31

Är det bara jag som tror att intresset för att spruta in chips i kroppen kommer att vara obefintligt? Idag kan man identifiera sig med fingeravtryck eller ögonscanner, chippet tillför ingenting mer än de ökad risk för infektioner och att bli ”avläst” på avstånd i andra sammanhang. Dessutom gör det ont att ha chip under huden, om man kommer åt det. Min katt var chippad när jag köpte henne, nuddar jag där chippet sitter rivs hon, annars är hon världens gulligaste. Nej, chippen kommer att bli omoderna redan från början.

Svara


Karl Håkan Sandell 21/2-2019, 14:16

Svar till Nisse.

Jag håller helt med dig. Chips i handen är omodernt innan det ens har börjat. Med alla de identifieringsmetoder som finns idag behövs inte chips i handen.

Och vad som är värre är att om vi envisas med att hävda att det här bibelstället Upp 13;16 – 18 är en profetia om Chips i handen och det inte kommer då gör vi ju Gud till en lögnare eller att han inte finns, för hans profetior slår ju inte in.

Men om vi i stället låter 666 stå för www alltså tre Hebreiska 6:or (vav) på rad. Då har ju Guds profetia här gått i uppfyllelse och vi vet att han finns. För en sådan Profetisk fullträff gjord för 2000 år sedan är inte möjlig med mänskliga medel. Det är bara Gud som klarar det.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


Nisse 21/2-2019, 19:09

Svar till Karl Håkan Sandell.

Nog för att internet kan vara antikristligt på många sätt, såsom spridare av lögn, förtal, pornografi, vara ett medel för bedrägerier, hasardspel, och bidra till att kärleken kallnar mellan människor i form av ”näthatare”. Men även detta med www=666 är en långsökt tolkning. För det första måste du översätta w till hebreiska motsvarigheten waw, men sedan ska den åter tolkas i vårt västerländska (ursprungligen arabiska) decimalsystem, för på hebreiska skrivs 666 inte med tre waw-tecken, utan med två olika tecken för 600, ett annat tecken för 60 och bara sexan på slutet skrivs med waw.

Svara


Karl Håkan Sandell 21/2-2019, 22:26

Svar till Nisse.

Jag för min del är glad att vi fått denna Profetiska fullträff där 3 st 6 :or på Hebreiska blir vav, vav, vav och de skrivet med våra bokstäver blir www. Och jag tycker det är synd att det ständigt ska ifrågasättas. Det är ju en profetisk fullträff, som vi ska vara tacksamma för i vår förvirrade tid.

Jag vet liksom du att skriver man siffran sexhundarsextiosex så blir det andra hebreiska bokstäver men 3 st 6 or ger alltså hos oss www.

Och när man ser att i versarna innan 13:14 – 15 talas om Vilddjurets bild som har rörelse och ljus, liv och kan tala. Alltså vår TV. De ser vi just det här att Gud pekar rakt in i vår tid. Det är nu vi ska vakna för Jesus kommer mycket snart.

Sedan är det ju så idag att både TV och Internet innehåller också annat budskap än bara Vilddjurets och dessa andra programm och sidor kan vi naturligtvis titta på. Som t ex Kanal 10.

Men Gud vill att vi ska vara varse att det finns mycket faror här på TV och Internet (www) som vi ska undvika.

Karl Håkan

www.minJesus.blogspot.se

Svara


Torsten Edelstam 24/2-2019, 18:24

Det har kommit mycket fortare än man anar.

Svara


Torsten Edelstam 24/2-2019, 18:24

Det har kommit mycket fortare än man anar.

Svara


Torsten Edelstam 24/2-2019, 18:24

Det har kommit mycket fortare än man anar.

Svara


Leif 3/3-2019, 23:05

Svar till Läser.

Jag är benägen att hålla med dig. Jag är ganska övertygad om att vi redan nu behöver börja förbereda oss på att också kunna klara oss utan mobilen.

Vi kan använda oss av den men behöver vara trygga över att lägga undan den och klara oss utan den.

Svara


AnnMarie 4/3-2019, 08:35

Jag är tveksam till det där med att chip är nåt slags vilddjurets märke men för er som tror det är det ju inte bara chip och mobil som man ska lära sig leva utan!!

Svara


Leif 4/3-2019, 10:15

Svar till AnnMarie.

Jag är heller inte helt övertygad om att det just speciellt skulle handla om chippet men, däremot kommer givetvis antikrist, vilddjuret och djävulens lakejer ändå att använda sig av allt sådant som binder oss för kontrollens skull..

Svara


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 38, tisdag 17 september 2019 kl. 23:18

Jesus söker: Hildegard, Magnhild!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
tisdag 17 september 2019 19:26

Har ikväll bett till Gud att flera psykopater skall lämna mig ifred, och att allt ont de gjort mig och min syster m.fl. ska bli känt ,och att GODA människor ska hjälpa mig nu ! Allvarligt


Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp