467 online! | Sidvisningar idag: 18 501 | Igår: 167 251 |

www.apg29.nu

gospel-apg29


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Ing latar mburi kanggo nggoleki kasukman wong kang

jendhela bidik

Saka Sigvard Sword 

Ing nulis mugia sunnat sandi iki, aku sijine pasemon Gusti Yesus bab "ilang putra / återvunne" (Yohanes 15) minangka latar mburi ilustrasi, lan afterimage saka acara abad-lawas sadurungé. 

Nanging sampeyan uga bisa nguripake iku watara lan ngomong aku uga kathah pasemon adhedhasar wektu nalika Gusti Yesus presented minangka model kanggo acara banjur mbesuk. We kudu mung mbudidaya sing kabeh ilustrasi pepak. Padha ora duwe apa-apa, lan padha bisa mimpin menyang liyane trek saka wayahe temenan. Lan nalika pitakonan saka tembung Kitab Suci / Allah, ing iki teks sunnat dimuat ing lan metu, munggah lan mudhun, lan mati saka 66 buku. Mulane, kanggo maca Kitab Suci ing jebadan Roh Suci iku cara aman kanggo teka ing pangerten saka Kitab Suci, Roh nguripi huruf lan mranata basa. (2 Cor 3: 6)

Ing teks aku tutul tiba dilakoni malaekat ing "förhimmelska" lan padha karo ing Taman Eden saka wong. Nanging uga nandheske kawilujengan wong liwat Gusti Yésus nampa pangapura sangka dosa, utamané ngluwari minangka bali "ngarep" kanggo Gusti Allah. judhul bab kanggo Lukas 15: 11 ayat maju, gumantung ing lapangan diwenehi macem-macem TCTerms liwat abad. pasemon mau bisa diarani: "putra kebangeten", nanging uga "putra kebangeten". Divisi bab, 1, 2, 3, lan sapiturute, Sasampune ora nganti 1228 ing wektu kita - liwat teolog Inggris ngandhapipun Stephen Lang kang. Ing Kitab Suci buku naskah, sanadyan bab metered karo heading lan bagean ayat.

ora ana calon

Iku Kitab Suci sabab penting saka / nggoleki agama kasukman antarane wong. Originally, wong (1 Genesis 1-2) saestu ngudi ketuhanan, wiwit saperangan manungsa pisanan, Adam lan Eve urip ing sesambetan resik lan ketok karo Gusti Allah nitahake ing Garden fisik saka Eden suci - bagean kapisah lan béda saka Kratoning Allah nanging karo kamulyan langit wujud. Adam lan Eve bisa lan padha mangan saben wit Taman, kalebu "wit panguripan", nanging wit kawruh "kang becik lan ala", Gusti Allah wis ingkang boten pareng mangan wong-wong lan ora malah tutul. Yen padha mangan wit sing padha bakal mati loro kasukman lan pangertèn corporeal; "Pati die" (1 Gen. 2:16); mati "pati kang kapindho" (21: 8).

Iku sought ora banjur spiritual / agama saka sembarang arah, salah siji saka sisih Adam lan Hawa kanggo Gusti Allah utawa saka sisih Gusti Allah kanggo wong-wong mau, kang wis ora perlu sing padha bebarengan ing Taman. Sing yakin ing wong ana akin kanggo dipercaya nitahake kanggo kasarasan lan closeness kanggo wong-wong mau. Déning manungsa ngandika, ing akeh cara sing padha kaya ing hubungan kulawarga apik. Sampeyan ngerti ngendi sing dadi kagungane. Mikir kanggo tujuan ilustrasi carane "Lost / kebangeten putra" wis sadurunge banjur adoh saka ngarep. Ana, ing lingkungan home, kang wis kabeh keamanan wis prayoga rama panas sesambetan, apik pangan, sandhangan becik, akèh kamardikan lan udara seger. Nanging, pusaka situs sing lay nunggu wong teka koyone wis dipunwiwiti kanggo narik kawigaten wong. Padha malah dhuwit "pareng", ana panggodha kuwat. Duka, mbok menawa cemburu sadulure lawas, kang wanted dibusak kanggo total ingatase hak bebas kanggo nemu "donya" njaba, lan kanggo entuk luwih "sukses" saka ing ngarep ing farm. Mbok menawa, kang conceited lan arrogant mati kanggo tujuan kuwi. Tiba kang bisa lantaran kanggo wong, iku iku "advance" disebut metu sawijining bagean saka peserta "pusaka putra kang" rama - sing supaya kang wuragil kang free bakal ngadeg: "Bapak, keparenga kula mider saka Estate. Banjur pancèn antarane wong-wong mau. Boten dangu sasampunipun putra ragil dikempalken munggah kabeh lan banjur adoh menyang negara manca. " menehi kula mider saka Estate. Banjur pancèn antarane wong-wong mau. Boten dangu sasampunipun putra ragil dikempalken munggah kabeh lan banjur adoh menyang negara manca. " menehi kula mider saka Estate. Banjur pancèn antarane wong-wong mau. Boten dangu sasampunipun putra ragil dikempalken munggah kabeh lan banjur adoh menyang negara manca. "

Tiba ing Garden

Wangsul dhumateng Taman eden lan tiba ana (Nomer 3 1). Nalika pasangan manungsa ambruk kanggo tembung Iblis, banjur saka woh wit ingkang boten pareng lan mangan, supaya "dadi kaya Gusti Allah, ngerti apik saka ala," iki dileksanakake kanggo siji déning manungsa priceless angkara marang Gusti Allah. Kang siji temenan, nggunakake perumpamaan celah insurmountable wong utawa tembok impenetrable jumeneng antarane dheweke lan Gusti Allah. Manungsa ilang dening tumindak ora biso ditompo; langkah nakal, loro sesambetan harmonious karo Gusti Allah - lan teka ing sisih bidang karo dheweke minangka manungsa ing wektu lan pemberdayaan karo wong. A "gogrog", a "divorce" karo - kaya iku kedaden - jalaran negatif unforeseen kanggo lomba manungsa.

nerbitake kena Adam lan Hawa loro roh, pikiran lan awak. Kabèh ana ing raos fatally clouded, gangguan lan sickly. Ing Ibrani tembung Chat (cocog tembung ing Yunani punika hamartia), dosa ing Swedia, kenek karo pasukan lengkap hak menyang djalmo manungso. Loro-lorone Etika (saka basa Yunani ethos, bayangan teori.) Lan morale (saka lat Moral, minangka ing tumindak.) - (Etika bisa disebut kompas internal moral) - nampa "karusakan", ala Sifat, kecanduan, jorok, sing ora bisa waras piyambak. Pain, nyandhang lan memungsuhan bakal dikunjara dadi akèh wong. sampah digawe kabeh titah lan bledosan lan angel "boils" lan "wounds". Udhara vibrated karo kawulo, kasasar, ala, sirno, kuatir, pelamar, kaku, resistance, kadohan, kasepen, demonized lan panangkaran. Ing baris ngisor iki perbudakan "korupsi"

Wektu kanggo figuratively - kanggo didandani - dibandhingake "Lost / putra kebangeten" pengalaman negatif lan pancasan miskin ing "negara manca". Urip anyar wis mesthi dipunwiwiti ing - sing bisa mbayangke kanggo: Fantastic, fun, ayu lan cara arrogant. Nanging nyoto, lan ora suwe: "Ana, kang mimpin gesang dissolute lan squandered sabarang darbeke kabeh." Ing "Paceklik" ngisor, karo khusus sosial, ingkang damel piyambakipun njupuk layanan saka nduweni babi. Babi kang wis kanggo njaga lan manggon ing antarane, malah bisa lambang kegiatan dhemit. We maca, contone, Mark 5: 12-13 bab carane setane kapéngin pindhah menyang kesurupan near nalika Gusti Yesus kaya ditundhungi saka wong duwé. A kepinginan Yesus, nanging uga disetujui, akeh kaya roh duweke babi. Padha mesthi sawetara panggonan ing Kitab Suci sing nuduhake babi lan prilaku babi, kanggo njlèntrèhaké uwuh ing pangertèn rohani. mambu misale jek adoh. 

Dhaptar Dosa

Nalika pasangan manungsa ambruk kanggo "Serpent" nggodha, padha teka lan kita ing generasi sawise kang kaiket, pelaku usaha lan ketemu ing panggodha sought. Contone, bangga, meri, flattery, cidra, whitewash, ngapusi, bitterness, seduction, fitnah, hedonism, laku, abnormality, daya, nindhes, ala lan gaib. Iki pipis munggah karo telusuran kanggo mundhut saka Gusti Allah lan Paradise Lost. sesambetan ana "tanpa pangarep-arep lan tanpa Allah ana ing donya." (Efesus 2:12) Kitab Suci nuduhake munggah akeh panggonan ing tumindak dileksanakake dening wong amarga saka tiba, lan istilah ciri jumlah owahan saka efek asil halyard. Ing Galatia 5: 19-21, iku wis dicithak ing dhaftar wangun: "karya daging sing cetha: seksual laku, kotor, orgies, brahala, occultism, memungsuhan, pasulayan, butarepan, outbursts saka murka, själiskhet, schisms, sesat, rasa sengit, mabuk-mabukan, pihak alam bébas, lan kuwi. Aku pitutur marang kowe ing advance apa aku wis ngandika: wong sing nglakoni kuwi mau ora bakal olèh kabegjan ana ing Kratoné Gusti Allah ".

Rum 1: 29-32 Cataloging: "Padha dadi kebek karo piala, duraka, kien, lan rasa sengit, padha kebak drengki, gawe pati, debat, cidra lan rasa sengit. Gosip lan pitenah, padha sengit marang Gusti Allah lan kasar. The declaims lan brag, lagi akeh akale ala lan duraka marang wong tuwa, bodho, setya, unloving lan rhoma. Padha uga weruh kaputusan Allah mursid sing sing tumindak ing cara iki pantes pati. Nanging padha nglakoni, lan padha uga setuju wong iku "Dadi banget lan Jejer ala iku, lan dadi ala iku, adhedhasar Adam lan Hawa dhumawah saka sih-rahmat ing Taman Eden -. Digodha kanggo break lagi padha ula. How far menyang subyek, aku isih pengin apa extension, kanggo iman Kristen Alkitab, ana kamar kanggo shortcomings manungsa saka pracaya, ing pangertèn sing Imam Agung kita, Gusti Yesus, 

SNAKE IN PARADISE

Sing ana ula kang nasarake Adam lan Eve in Paradise? - Wah, banjur kita bali menyang acara sing ahead "jam wektu" sing njupuk Panggonan sawetara doyo ing swarga. Ing Yesaya 14 lan Ezekiel 28, digawe siji ing-pervading lan angel sumringah tumiba ing dosa lan nglawan Gusti Allah. Nanging pangandikane, antarane liyane kanggo maca sing terbang lan suling kang padha dihiasi "karo emas". Nanging iku ora wareg karo posisi minangka kepala "njaga" kang saka ing swarga, nanging arep megalomaniac luwih ing daya - nganti lenggah minangka raja ing "gudaförsamlingens gunung". Apa tiba saka sih-rahmat bisa kelakon ing Kitab Suci ing swarga menehi kita ora mangsuli. Nanging ana defilement saka bal benda suci - carane aneh lan aneh kaya uga koyone - sing perlu kanggo dibalekno asline dening perawatan saka Gusti Yesus pour-na getih kurban

donya Angelic iki digambar menyang kang ing posisi kanggo milih antarane wong lan Gusti Allah. Banjur katon sing katelu saka inang swarga milih kanggo ngadeg ing nglawan Gusti Allah (Rev 12: 4). Sadurunge angkara kerub egofulle marang Gusti Allah, ana ana ora kompetisi utawa loro cagak kanggo njupuk kaputusan ing iman. Iman durung ana minangka kedadean. Rama, Sang Putra lan Sang malaekat padha bebarengan ing sutji lan kamulyan tanpa assignment khusus ing saben liyane ing antarane wong-wong mau. Ana apa-apa kanggo utawa marang abodes gaib. Ora, swarga banjur tanpa sambungan kanggo apa bisa diterangake minangka spiritualitas utawa agama. Ora pelamar kanggo, utawa sawise siji utawa liyane ana gaul.

MODEL

Nanging sing njupuk angkara bangga Lucifer. Mangkono, model tiba ing Taman Eden "digawe" kang digodha Adam lan Eve - mangkono dosa archetype. Ing bab sing ngadeg metu karo Adam lan Eve ing pikiran sing kanggo sampah, lan sing lomba manungsa teka dadi ciri sing beda saka dosa sesampunipun - pisanan kabeh bagéyan pangeran angelic Lucifer. Ing Taman saéngga salinan soko sing kedaden sadurunge, kaya gambar pangilon. Salajengipun, Gusti Yesus wis ditulis minangka nderek ing mungsuh Yokhanan 10:10 Gusti Allah: "Nek rawuh mung arep nyolong, matèni lan ngrusak." Dina iki wis aborsi, owah-owahan jinis lan Euthanasia ana sing tumindak manungsa hak digawe ing ilmu medical lan jeneng humanisme, ing upaya kanggo pengaruhe pembangunan supaya interaksi karo jeneng diutus saka "évolusi". Ing / lobi menang kuat.

Lan iki bakal mbokmenawa bakal disambungake karo apa Gusti Yesus ngandika ing Yohanes 8:44 babagan Fien-ing: "Dheweke dadi tukang mateni wong wiwit wiwitan mula lan wis tau ana ing bebener si-da, awit ora ana bebener ing wong. Nalika ngucapaké goroh, pangucapé iku njaba piyambak, kanggo iku goroh lan bapakné goroh. "Ing 1 Yohanes 3: 8 maos:" Iblis wis gawe dosa saka awal ". Sing maca ora bisa ngirim nggunakake Kitab Suci teks beda kanggo mangerteni carane teka dadi "mbeto lampu," ing kerub padhang antarane kabeh djalmo angelic ing donya swarga, bisa kapenuhan dosa ing pikirane lan tumindak - eg kayata paten pinaten lan kawulo. Sampeyan bisa mikiraken iki terus wuwus ing tembung lan nulis bab iku. Nanging ora speculate supaya wildly sing ndadékaké kanggo konflik karo nggawe bisu ing Kitab Suci kang ing subyek.

ndasari nimbulaké

Ndasari nimbulaké sisih ula kang, kang digodha Adam lan Hawa dosa - loro wis mbales kanggo Lucifer iki sangsoro saka kamulyan kuwoso kang saka Katuhanan, lan nesu kang di buwang metu lan mudhun saka swarga amarga pambrontakan sing. Kang temenan wong sing ketoke ngalami transformasi / ipat dadi "snake". Nanging uga mikir iki ing sawetara jeneng unsavory lan konsep saka Kitab Suci presents wong minangka: naga, Iblis Sétan, Beelzebub, Leviathan, mungsuh, mungsuh, mungsuh, Wolf lan wong liyo. jeneng anyar wis diciptakaké ing masyarakat gaib-agama macem-macem lan mythologies ing sajarah. Contone: Marduk, Zeus, Samhain, Ahriman, babi, Shame, setan lan setan.

Diwenehi ula sengit kabeh Gusti Allah digawe lan digawe. pangeran alamiah angelic Michael. Michael mimpin ejecting sangka swarga: "Lan ana perang ing swarga: Michael lan para malaékaté padha perang nglawan naga. Lan naga perang lan para mulékaté, nanging ora cukup kuwat, lan ora ana maneh sembarang panggonan kanggo wong-wong mau ing swarga "(Wahyu 12: 7-8). ula sengit Taman lan saperangan manungsa, mesthi. Nanging sing paling utamané, piyambakipun mimpin dening butarepan saka Sang Putra, lan wis digawe wong mungsuh hatiske lan mungsuh. Mbok menawa kang ngrasakake kene wis sing ana bakal rapat-rapat anyar karo Putraning Allah pungkasanipun, luwih asor ing liyane tvekamper. We sing lungguh karo aran hindsight kalebu kanggo mundhut nalika maringi marang nggodha Gusti Yésus ing ara-ara samun. Wahyu 13: 8 menehi kita Gusti Yesus (eg terjemahan Hedegårds): "Sang Cempé slain saka madegé ing donya". Kene kita duwe sawetara nulis padha Wahyu, nanging karo persepektif narik ati antarane: Ing tangan siji mangkono: Iblis wis "tukang matèni" saka awal, dosa "saka awal". Ing tangan liyane, nalika putrané Allah wis dipatèni "saka madegé ing donya".

nabi sing 

Maneh, kita bakal njupuk gampang karo interpretasi tèks iki, nalika pondering liwat ing sembarang ukuran utawa wektu, kang aplikasi kanggo istilah "awal", "saka awal", "saka madegé ing donya". mangkono bisa dadi bab wektu nalika Gusti Allah nitahaken bumi wis durung wis, utawa wis apa karo kahanan ing bumi lan nitahaken fisik saka swarga. Kita bisa dadi cantik manawa saka iku "rojo pati" ngono wangsit, banjur siro kawujud, nanging ing salib Calvary visibly kawujud. Oalah ing 1 Gen 3:15 Gusti Allah mranata Serpent madhep kasunyatan siap metu: ". Panjenenganipun (anakku) bakal tresna sirah lan sampeyan bakal serangan hak kang" Ing kitab Wahyu 12:12 maos: "Padha bungaha Mulane, he langit lan sing manggon ing wong-wong mau! Nanging bilai kanggo bumi lan segara, kanggo Sétan wis medun nekani kowé, kalawan nepsu banget, marga Panjenengané pirsa marang wektu cendhak. "Martin Luther sang lan diputer ing 1529 kanggo pisanan hymn fiksi sawijining bener," A Benteng Kuwoso Gusti Allah Kita "(No. 237 ing hymnal Swedia):" Pangeran Kegelapan Medhak anceman lan duka, kang wis nyepakaké förvisst karo panganiaya lan argan nyelehake ... "misale jek meh kaya putrane Gusti Allah ing assignment kang suci, kanggo perang rohani karo angel tiba gedhe ing swarga, lan jalaran saka dosa kanggo mangsa manungsa, sing bakal tindakake ing tangi saka departure - wis diijini piyambak Stealth lan prophetically "matèni"; Anaké, Sang Cempe iku wis ing losses perang Lucifer ing langit. kang wis nyepakaké förvisst karo panganiaya lan argan Strip ... "Iku misale jek meh kaya putrane Gusti Allah ing assignment kang suci, kanggo perang rohani karo angel tiba gedhe ing swarga, lan jalaran saka dosa kanggo mangsa manungsa, sing bakal tindakake ing tangi saka departure - wis wis digawe piyambak siro lan sunnat "nyembeleh"; Anaké, Sang Cempe iku wis ing losses perang Lucifer ing langit. kang wis nyepakaké förvisst karo panganiaya lan argan Strip ... "Iku misale jek meh kaya putrane Gusti Allah ing assignment kang suci, kanggo perang rohani karo angel tiba gedhe ing swarga, lan jalaran saka dosa kanggo mangsa manungsa, sing bakal tindakake ing tangi saka departure - wis wis digawe piyambak siro lan sunnat "nyembeleh"; Anaké, Sang Cempe iku wis ing losses perang Lucifer ing langit.

Iblis DOWN

Lucifer wis nglakoni lan milih minangka "swarga" Ormväsendet, papat kredit lan nedkastanden utawa bortgåenden - karo tambah asor kanggo saben "langkah":

1. saking langit minangka angel tiba "Lucifer": "Lan naga gedhe, sing naga lawas, disebut Sétan lan Iblis, lan sing entices donya kabèh, iki dibuwang mudhun kanggo bumi, lan malaekat padha karubuhaké karo wong." ( 12: 9)

2. Minangka ula metu saka swarga kadonyan (katon bagéan saka Kratoning Allah, nanging karo kamulyan swarga) - mbokmenawa nalika Adam lan Eve padha dipun tilar saka iku. 3. Saka posisi jaksa / Iblis kanggo Gusti Allah (nang endi wae ing wilayah langit), abdining Allah, Job (2: 7): "Lan jaksa / Iblis mlaku adoh saka Gusti, lan nyabet proyek karo perih boils saka sawijine saka sikil marang makutha kang." Tuduhan iki ana ing Up 12:10 commonplace: "nggugat saka sadulur kita wis padha kabanting, kang dina lan wengi dipuntudhuh mau sadurunge Allah kita." Mangkono, "Simon, Simon! Iblis takon (dijupuk salah siji, trans liyane.) Kanggo sift sampeyan kaya gandum "(Lukas 22:31)" mungsuh Panjenengan setan mlaku babagan kaya singa nggero-nggero, seeking kang bisa nguntal ".. (1 Peter 5: 8) "Iblis piyambak wis rubah dadi malaékating pepadhang." (2 Korinta 11:14) 4. kanggo neraka (Wahyu 20:10)

JESUS ​​UP 

Elinga yen Gusti Yesus uga wis melu ing jero tahap, total opposites, dening patangen saka ing antarane wong mati, karo kamenangan akeh lan kamulyan kanggo saben tingkat:

1. Up saka kuburan (Hades) sawise kang ana ing Roh wis martakaké kemenangan ing Calvary ngendi (1 Peter 3:19). 2. wungu saka ing antarane wong mati, lan metu saka kuburan: "Mulane atiku bungah-bungah lan ibu bungah, ya, malah badanku bakal ngaso ing pangarep-arep sing ora ninggalake kula ing kuburan utawa supaya Mahasuci kanggo ndeleng korupsi." (Kisah Para Rasul 2:27). 3. Nganti Sang Rama kanggo umat sadurunge wong tak Gusti, "Gusti Yésus kanggo dheweke (Maria Magdalena): 'ROR ora tutul kula, kanggo Aku durung budal nang nggoné Gusti Allah Bapakku. Nanging menyang sedulur lan marang wong-wong mau, aku sowan menyang ngarsané Ramaku lan Ramamu, marang Allahku lan Gud Panjenengan. ' "). (Yohanes 20:17), awal ing wayah sore ing dina sing padha nuduhake Yesus agung murid dikunci piyambak wedi Yahudi (20:19). Ana, kang nuduhake wong loro tangan sårmärkta lan kaki, lan sisih just kang. Kene ora ana pitakonan kang ora ndemek Panjenengane. Lan wolung dina mengko, Yesus diundang murid Thomas sijine driji ing tangan lan ing sisih (20:27). 4. Munggah kanggo samping Ida Sang Aji: ". Dheweke mimpin wong-wong mau (para sakabat) menyang Bétania, lan ngusulke tangané lan mberkahi wong-wong mau" (Lukas 24:50) "Wiwit kadhawuhake dening Gusti Yesus marang wong-wong, kang banjur kasengkakaké menyang swarga, lan . lungguh ing tangan tengen Gusti Allah "(Mk.16: 19)

Lan krungu

Kanthi sipat egois lan ala penting sawijining koyone dumadakan ula ing "lemah" Taman Eden. Lan sok dong mirsani sing Adam lan Eve padha loro krungu lan weruh ula. Bener loro ngandika lan iku posisi mujur. Basa ingkang dipunginakaken ing Paradise, aku ora ngerti Kitab Suci. Mbokmenawa sing khusus "basa swarga" mati mboko sithik. Siji antarane basa mbok menawa, kaya kang ngandika ing 1 Korinta 13: 1: ". Yen aku bisa ngucapake sarupaning manungsa lan malaekat" Nanging uga wis ditulis panemu sing ana jenis basa leluhur kanggo basa Ibrani jejere wong Yahudi minangka wastani, kang wis bisa dadi kasunyatan (utawa diparingi dening Gusti Allah) dening putra Nuh Sem (Semites), putra Eber kang (Ibrani ), banjur titik Sixth mengko Abraham, kang putra Iskak, kang putra Yakub (Israel),

Ing konteks iki iku uga menarik kanggo mirsani sing sawise Wiwin Nuh dina kabeh dhateng ing bumi siji lan basa padha (1 Gen. 11). Nalika Gusti Allah kawirangan basa, amarga saka wong bangunan Menara Babel, supaya aja ana wong mangertos liyane, lokasi kanggo emergence saka basa Ibrani. Liyane panginten kesempatan karo gati kanggo ngadeg saka Ibrani, wis ora diwenehi jeneng Eber (Ibrani. Ibrim) apa tanpa lokasi Hebron (Ibrani. Ivrit) sing Abram tekan ing tanah Kanaan. Ing Orthodox yahudi Hebrew dipunklasifikasiaken dados suci. Malah Kristen Evangelical pengin seneng Hebrew ing arah.

Gaib "ibu" 

Wis ventilated bali lan kasebut ing Kristen bab Iblis ngerti menawa aku ana ing Roh Suci, ing ibu ngandika (Yunani. Glossolalia). Pitakonan ora bisa njaluk jawaban cetha. Kitab Suci nggambaraké bener sing "kita pirembagan Rahasia," ngandika ing ibu Juru dening Roh Suci Gusti Allah. Minangka ngandika ing 1 Korinta 14: 2: "Sapa ngandika ing ibu ora nganggo kanggo wong nanging kanggo Gusti Allah. Ora mangertèni wong nalika roh ngandika Rahasia "Salajengipun, Rum 8: 26-27". Dadi Roh Suci mbantu kita ing sajroning kaapesan kita. Awit aku ora ngerti apa sing arep kita ndedonga kanggo, nanging Roh piyambak intercedes kanggo kita karo sighs tanpa tembung, lan Gusti Allah sing nggoleki ati mangerténi apa atine Roh, awit Roh Sutyi ndedonga kanggo para suci, Allah soho ingkang katah. "

Nanging nalika aku ora diajak adoh kasunyatan sing ana bisa ibu palsu. Bisa, lan biasane padha, ing confessors Kristen ngidini selfishness kanggo ngontrol wicara ing ibu. Nanging ndilalah uga bisa pasukan demonic njupuk liwat speaking ing ibu, yen ana backsliding karo nonchalance, karo carelessness lan muter minangka asil. Occultist ngandika "ing ibu" ing agama alam, Iblis nyembah apa, wong anyar-umur nindakaken. Ya, malah ing agama gedhe Taoism, lan Buddha Hindu, ana. Iki ana ing pangaribawa demonic. Punika mbokmenawa ora rampung dijupuk metu saka udhara, iku bisa wis musna kaya Baal-nabi ing Gunung Karmel ing perang marang nabi Elia Allah: "Nalika iku afternoon, padha dicekel dening nesu Sunnat lan dianakaké (gaib, cathetan sandi.) ing nganti ana wektu kanggo kurban dhaharan "(1 Kings 18.:

dedeg piadeg mujur

Wayahe ala muncul ing Taman Eden ing wit pangawruhing becik lan ala, kang ora mung ula ing kasukman pesti wangun, ula, nanging njupuk lan uga digawe nggunakake ula fisik ing Kratoning kewan. Lucifer, Iblis, setan, naga, Leviathan, muncul ing guise ula, nanging ugi ing: kang padha lan dedeg piadeg mujur. Soko sing mbokmenawa digawe iku gampang kanggo Adam lan Eve supaya kagodha. Gusti Allah banjur bisa menehi hasil karo ula, intake lan ing guise ula, maca teks ing 1 Purwaning Dumadi 3:14: "Banjur ngandika Gusti Allah kanggo ing serpent'Eftersom wis rampung iki, sampeyan bakal diipat-ipati ing ndhuwur kabeh sapi, lan alam bébas kéwan. Senadyan padharan Paduka bakal sira lunga, lan bumi sing mangan anggere sampeyan pengungkit. ' "Kaya wacana saka" nywara "mbok menawa, Raja Cobra bisa tuwuh nganti dawa enem meter lan njaluk nganti katelu saka sawijining dawa. Snake Charmer yakuwi ula bakal tangi. Ing spiritualitas wétan ana pengalaman Yoga apik banget - Kundaliniormen. A snake kasukman tegese ihopslingrad ngapusi mudhun ing anus saka manungsa. Sajrone semedi, ula bisa digawe kanggo numpak ing, lan miwiti kanggo mindhah munggah ing meditasi lan tindakake sadawane utomo liwat sistem saluran kasukman, disebut meridians. Renungan Popular nanging mbebayani, aku wara-wara.

Iku meh luwih gampang kanggo pasangan manungsa ora kanggo succumb Iblis, banjur snakelike dhateng. Apa ana kapasitas kanggo kéwan lan wong liwat basa kanggo komunikasi karo saben liyane ing Paradise, kita bisa saka babak utawa Kitab Suci ora digunakake marang. Matur nuwun dhateng kuldi mengko ing crita Kitab Suci Nabi Bileam, sing liwati dalan ngiyanati marang Israel (4 Pangentasan 22). Nanging ayat 28 ngandika: "Pangeran Yehuwah mbikak cangkem bokong, lan matur marang Balaam'Vad aku wis rampung kanggo kowé, awit kowé telu diantemi kula?" Bileam mangsuli kuldi, 'Sampeyan wis gemblung kula! Yen aku pedhang ing tangan, aku saiki wis matèni Sampeyan. 'Kuldi ngandika marang Bileam:' Apa ora Aku Paduka bokong, sampeyan ditunggangi kabeh urip kanggo dina iki? Lan aku wis tau digunakake kanggo apa sing kanggo sampeyan "Paring wangsulane: '. Nej'"?

Carane iku karo kemampuan basa ing tentrem mangsa saka Kratoning Israel, ing hubungan antarane wong lan kéwan, kita njaluk ora kertas cetha. Nanging miturut Yesaya 11: 8, ing ngisor iki kita sesambetan meh mokal kanggo dadi kasunyatan: ". Lan bayi bakal muter ing bolongan ula bedhudhak, anak nyusoni tekan metu kanggo ngracun mripat Ula" Siji wengi ing desa ing Uganda ing 1992, aku tangi munggah ing kamar Jarak peteng iki krungu voices bungah lan jinis tanah njaba lawang. Kang rauh calmed mudhun, aku mutusaké kanggo nyoba lan bali menyang turu. Esuke, aku sinau sing wengi pengawal nggunakake flashlights sing wis ditemokaké sing ula banget poisonous iki arep menyang kamar liwat bukaan ing sisih ngisor lawang sill. Aku duwe ula ing slain gambar. 

mudho TRIPLE

Inggih, ing assignment panelusuran kanggo ula minangka wong ing gesang - lan kasunyatan dosa, dumadakan nemokake Adam lan Eve sing lagi "wuda". Soko wigati negatif sampun wonten ing kabeh tingkat, kanggo roh sing, pikiran lan awak. Malah ngendi lagi fisik siap kanggo nuroni, kang bakal mimpin kanggo panyebaran saka lomba manungsa. Nanging iki sensual lan intim katon wis direksa déning jenis sutji lan kamulyaning Allah, minangka conto ing kita maca ing 1 Purwaning Dumadi 2:25: "Loro-lorone ing wong wadon lan wuda, lan padha felt ora isin sadurunge saben liyane." Adam lan Eve wektu kanggo ndhelikake saka Gusti Allah ing Taman Eden, sadurunge bisa disebut sing kasukman / agama golek mengkene. Lan iku Gusti Allah sing wiwit: "Nanging Gusti Allah banjur nimbali manungsa lan ngandika marang Gusti Yésus:. '? Var sampeyan'"

Senajan Adam lan Eve teka sadurunge Allah, supaya padha diarani mung kanggo ndhelikake kawirangan amarga kang wuda - lan banjur disalahake tiba ing saben liyane lan saka Duwe wis diapusi dening ula iku. Gusti Allah marang wong-wong mau jaket saka tampilan supaya padha bisa ndhelikake kawudan fisik, temenan ora supaya padha langsung nilar sembarang "pangayoman" kanggo kawudan spiritual. Nanging kasunyatan iku tiba ngasilaken ing mudho telung. Kabeh mau dadi "wuda", diudani, kaiket, P lan piyambak. urutan ends karo Gusti Allah "dikirim adoh" Adam lan Eve saka Eden lan sijine änglakeruber "ing sisih wétan" kanggo njaga dalan kang anjog ing wit panguripan. Mbokmenawa kanggo nyegah lan nglindhungi saiki dosa wong rawan saka ngetik lan ngakses wit urip, mangan woh lan langgeng - nanging karo dosa unforgiven. Saiki sijine spiritual / nggoleki agama miwiti kanthi kakiyatan lengkap. Kanggo manungsa pisanan iki kanggo nyoba kanggo golek cara bali menyang Gusti Allah sing padha ilang Community sing. Lan arah Allah ora liwat. Ora, saiki wiwit ing songs of gedhe setan. Mulane A bagean Suci iki maca: "Sang Yehuwah mirsani mangisor saka ing swarga ing ngajengipun manungsa kanggo ndeleng yen ana apa sing ngerti, apa sing ngupaya Gusti Allah." (Jabur 14: 2)

Ing wektu sing padha Adam lan Eve bisa ninggalake Paradise, angin utawa crawls uga ula metu. Panjenenganipun tindak ing nanging ngubengi metu. Nanging sing ora ateges Gusti Yesus banjur musna saka ing tumitah Allah utawa manungsa. Mbok dadi ala reptil (saka lat. REPTILIS, "creeping") diusir saka Paradise rada sadurunge pasangan manungsa, lan iki nunggu ing njaba rasa sengit lan karo godaan anyar. Paul nyerat peringatan marang Korinta (2 11: 3): ". Nanging aku wedi sing minangka ula dening katu kang cidra Eve, supaya ngirim pikiranmu kudu rusak nyimpang saka mikroskop bener lan murni pengabdian kanggo Kristus"

search LARGE

Iku ing titik iki sing nggoleki gedhe kasukman mengkene kanggo manungsa. Kangen kanggo "swarga ilang" kanggo persekutuan penuh karo Gusti Allah maneh, lan efek tahan Allah ing manungsa, ketemu ing mangsa, contone, Ecclesiastes karo tembung (3:11): "Uga kalanggengan, dheweke wis sijine ing ati saka wong. Nanging padha ora bisa ngerti karya Allah, saka awal kanggo mburi. "

Ing agama jumlah, karo utawa tanpa unsur gaib langsung, nunggu Adam lan Eve nalika padha metu saka Paradise padang rumput. "Doktrin-Doktrin dhemit" (1 Tim 4: 1), kasalahan saka macem-macem jinis, sing teka mati "port" wétan metu ngadeg kucing lan asu. putra sing, Kain golek agama, padha palsu kanggo Gusti Allah, sing dipengaruhi kaya kang ana ing ula kang supaya awake bisa diapusi kanggo kurban marang Gusti Allah ing cara Kléru lan egotrippat. Nalika rayi Abel ngirim kurban kanggo Gusti Allah, minangka iki rampung ing kapercayan ing Allah, lan dilakokaké ing cara bener lan andhap-asor. Asil ana sing Gusti Allah ditampa kurban Abel nanging ora Kain, ingkang wonten ing giliranipun kanggo Kain ing transfer ala mateni sadulure. Ing 1 Yohanes 3:12 punika kedadean iki minangka conto tartamtu, sing ora dadi kaya Kain, "kang ana ing anak ala siji lan dipatèni sadulure. Lan apa Kain dipatèni wong? Inggih,

Minangka pasemon saka ilang / putra kebangeten digawa minangka kirim Illustration - siji kanggo masak - kanggo tiba ing Taman Eden lan mogok sing, iku bisa ngandika sing anak iki digambar menyang "urip dissolute lan squandered darbeke." Ing ngiring kang, minangka pailan abot teka liwat tanah, marang awake dhewe lan sinker minangka abdi menyang pamilik babi ana, kanggo ing paling njaluk mangan, nanging ora malah babi pangan, piyambakipun njupuk. pemilik babi, sing uga driver abdi, iku titik gambar akin kanggo Beelzebub, "pangeran saka dhemit (babi, sandi cathetan.)" (Matius 12:24).

SEARCH kaslametan saka Gusti

Ing kasunyatan kasukman iki uga, kita minangka wong iki. Muga-muga kita ing pemilu antarane villoläriga lan bebener, antarane apik lan ala, antarane dosa lan kabeneran - milih apik, milih tengen, pilih saiki. Aja nguripake kanggo ateisme, evolutionism, humanisme lan occultism. Nanging ngupaya mung Gusti, kang nitahake lan Juruwilujeng bener lan maha "pasuryan": ". Wong-wong sing nggolèki Aku padha golek kula" (Wulang Bebasan 8:17) "Wong-wong sing ngupaya Gusti padha ngerti kabeh." (Wulang Bebasan 28: 5) "Telusuri . pisanan marang karajan lan para wong "(Matius 6:33)" belasting lan wong dosa digawe cara kanggo Gusti Yesus "(Lukas 15.1)" Telusuri kula, sampeyan kanggo manggon "(Amos 5: 4)".. Pangeran Yehuwah iku becik kanggo nyawa seeking wong "" maringi ganjaran sing ngupaya Panjenengané. ". (Ibrani 11: 6)

Aku nganakke dening nentokake sesuai karo Kitab Suci, sing ngendi dosa kebak, endi aliran Allah frälsningsnåd malah liyane. Tiba lan jalaran sing elek lan penting. Nanging pangapunten dianggo liwat Anaké, Gusti Yésus, iku apik lan malah luwih ambane desain lan niat. kasus iki amba, nanging pemugaran luwih, luwih iku kang. "Bebener (Yesus) iku bakal mardikakaké kowé." (Yohanes 8:32) "Yen Sang Putra ndadekake kowe free, kowé kuwi nyata free." (Yohanes 8:36) "Ing Gusti kita nduwèni tebusan (saka ala) lan wis apuraning dosa kita. "(Kolose 1:14) Gusti Yesus wis dadi" kabeneran kita "(1 Cor 1:30) sadurunge Allah.

Pangapuntenipun

pangapunten lan rekonsiliasi karo Gusti Allah ing konversi wong kang, njupuk Panggonan langsung ing pandonga ing Gusti Yesus jeneng ing: Welcome home, ing tembung liyane! Power Injil, banjur tumindak stepwise, proses-kaya, nganti pemugaran lengkap peteng, wounds, ndhuwur tangan, ketergantungan - apa dosa nikah lan depredations wis nyebabake. Peter martakaké ing Kisah Para Rasul 2:40 karo ukara: "Ayo ngirim saka iki averted (keblinger ala /) generasi." Piwucal Paulus ing Kisah Para Rasul 17:30 iku wektu kanggo mratobat saka kasukman / agama "nggatekke". Njupuk ing minangka gambar saka "ilang / putra kebangeten" bali menyang Rama: "Lan jumeneng lan mlaku (search ngarep) bapakné." (Kita ora bakal ngerti apa kedaden nalika putrané teka saka perbudakan ing pemilik babi. ) kang rama ing siji wis metu lan kapandeng kanggo putrané, kanggo kang saben urutan aku ora ngerti. Nanging pungkasanipun bisa ndeleng kang "tobat" putra saka kadohan, kono babi kandhungan, gombal-kumal lan faltering teka perantauan ing ngarep dalan: "Nalika isih ana adoh, bapakné wus wong lan melasi wong. Rama lumayu methukake, dirangkul lan diambungi. "

Two Kitab Suci ing dot cocog tengen kene, ing tangan siji, James 3: 8: "Gambar near kanggo Gusti Allah bakal tarik kowé." Lan ing tangan liyane, Wahyu 3:20: "Lah, aku ngadeg ing lawang lan totok-totok. Yen ana sing krungu swaraku lan mbukakké lawang, Aku bakal teka ing wong lan mangan karo wong, lan wong iku karo Ingsun. "Putra, pratelan saka dosa," Aku nggawé dosa, "lan kabutuhan sih undeserved," Aku ora pantes dadi angkuh ", ndadékaké kanggo sawetara langkah ing hemkomstens proses:" Nanging rama ngandika marang para abdiné: Hasten kanggo nggawa metu jubah kang apik lan sijine iku ing wong lan sijine ring ing tangan lan shoes ing kaki! Lan pedhet lemu lan matèni, lan supaya kita mangan lan seneng-senenga. Kanggo anakku iki wus mati lan urip maneh, wis ilang, saiki ketemu. Lan katelu wiwit. "Saka peteng kanggo sirah cahya ula iku bab bakal rampung ulig (Roma 16:20). Iblis bakal rauh näpsas salawas-lawase. roh ala bakal wekasanipun mesthi nganggo gegaman. Kanggo malaekat tiba ana kawilujengan. Iblis lan minions sing mboko sithik arep neraka. Nanging kanggo wong sing wis iman, iman ing cara wis kanggo bali menyang Allah, lan bisa ngomong kaya Paul in 2 Timothy 1: 2: "Aku ngerti sapa sing tak pracaya." Lan Rum 8:16: "Roh Bears seksi karo roh kita kita anak karo Gusti Allah." Kita "akeh Festival, jemaah pambajeng sing duwe jeneng sing ditulis ing swarga" (Ibrani 12:23). "Nanging sing lomba kang pinilih, kaimaman kaprabon, bangsa kang suci, umat aneh kanggo martakaké tumindak kang mulya saka wong sing nimbali kowe saka pepeteng marang ing pepadhange kang apik." (1 Peter 2: 9) Iblis bakal rauh näpsas salawas-lawase. roh ala bakal wekasanipun mesthi nganggo gegaman. Kanggo malaekat tiba ana kawilujengan. Iblis lan minions sing mboko sithik arep neraka. Nanging kanggo wong sing wis iman, iman ing cara wis kanggo bali menyang Allah, lan bisa ngomong kaya Paul in 2 Timothy 1: 2: "Aku ngerti sapa sing tak pracaya." Lan Rum 8:16: "Roh Bears seksi karo roh kita kita anak karo Gusti Allah." Kita "akeh Festival, jemaah pambajeng sing duwe jeneng sing ditulis ing swarga" (Ibrani 12:23). "Nanging sing lomba kang pinilih, kaimaman kaprabon, bangsa kang suci, umat aneh kanggo martakaké tumindak kang mulya saka wong sing nimbali kowe saka pepeteng marang ing pepadhange kang apik." (1 Peter 2: 9) Iblis bakal rauh näpsas salawas-lawase. roh ala bakal wekasanipun mesthi nganggo gegaman. Kanggo malaekat tiba ana kawilujengan. Iblis lan minions sing mboko sithik arep neraka. Nanging kanggo wong sing wis iman, iman ing cara wis kanggo bali menyang Allah, lan bisa ngomong kaya Paul in 2 Timothy 1: 2: "Aku ngerti sapa sing tak pracaya." Lan Rum 8:16: "Roh Bears seksi karo roh kita kita anak karo Gusti Allah." Kita "akeh Festival, jemaah pambajeng sing duwe jeneng sing ditulis ing swarga" (Ibrani 12:23). "Nanging sing lomba kang pinilih, kaimaman kaprabon, bangsa kang suci, umat aneh kanggo martakaké tumindak kang mulya saka wong sing nimbali kowe saka pepeteng marang ing pepadhange kang apik." (1 Peter 2: 9) Iblis lan minions sing mboko sithik arep neraka. Nanging kanggo wong sing wis iman, iman ing cara wis kanggo bali menyang Allah, lan bisa ngomong kaya Paul in 2 Timothy 1: 2: "Aku ngerti sapa sing tak pracaya." Lan Rum 8:16: "Roh Bears seksi karo roh kita kita anak karo Gusti Allah." Kita "akeh Festival, jemaah pambajeng sing duwe jeneng sing ditulis ing swarga" (Ibrani 12:23). "Nanging sing lomba kang pinilih, kaimaman kaprabon, bangsa kang suci, umat aneh kanggo martakaké tumindak kang mulya saka wong sing nimbali kowe saka pepeteng marang ing pepadhange kang apik." (1 Peter 2: 9) Iblis lan minions sing mboko sithik arep neraka. Nanging kanggo wong sing wis iman, iman ing cara wis kanggo bali menyang Allah, lan bisa ngomong kaya Paul in 2 Timothy 1: 2: "Aku ngerti sapa sing tak pracaya." Lan Rum 8:16: "Roh Bears seksi karo roh kita kita anak karo Gusti Allah." Kita "akeh Festival, jemaah pambajeng sing duwe jeneng sing ditulis ing swarga" (Ibrani 12:23). "Nanging sing lomba kang pinilih, kaimaman kaprabon, bangsa kang suci, umat aneh kanggo martakaké tumindak kang mulya saka wong sing nimbali kowe saka pepeteng marang ing pepadhange kang apik." (1 Peter 2: 9) "Roh Bears seksi karo roh kita kita anak karo Gusti Allah." Kita "akeh Festival, jemaah saka pambajeng sing duwe jeneng sing ditulis ing swarga" (Ibrani 12:23). "Nanging sing lomba kang pinilih, kaimaman kaprabon, bangsa kang suci, umat aneh kanggo martakaké tumindak kang mulya saka wong sing nimbali kowe saka pepeteng marang ing pepadhange kang apik." (1 Peter 2: 9) "Roh Bears seksi karo roh kita kita anak karo Gusti Allah." Kita "akeh Festival, jemaah saka pambajeng sing duwe jeneng sing ditulis ing swarga" (Ibrani 12:23). "Nanging sing lomba kang pinilih, kaimaman kaprabon, bangsa kang suci, umat aneh kanggo martakaké tumindak kang mulya saka wong sing nimbali kowe saka pepeteng marang ing pepadhange kang apik." (1 Peter 2: 9)


Sigvard Sword      

Artikel lan video sing digawe dening liyane saka Apg29.nu kudu views sing blog ora nuduhake.


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Tuesday 25 December 2018 20:30 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


0 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?



Bakal kang diganti jinis swarga?

Embuh piye critane adhine

Bakal wong menyang swarga sing wis diganti jinis liwat surgery?

0

Läs allt!


Kristna förföljs mer än någonsin

Open Doors World Watch List 2019

Bild: Open Doors. 

Open Doors årliga World Watch List om förföljda kristna visar att 2019 är värsta året hittills. Det är i särklass svåraste året sedan mätningarna startade.

12

Läs allt!


Dosa?

kanca

Reader Mail dening David Billström Yesus punika model peran utami kita kanggo nggayuh metu kanggo wong sing ora pracaya. Nalika Gusti Yesus rawuh ing jagad, kang sumurup apa arep ing ing wong-wong sing padha sowan ing ngarsané. Iku padha dina iki.

1

Läs allt!


A museum McJesus kasalib ing Israel

Kasaliba McJesus

Photo: SVT. 

Mbantah ing Israel marang Jani Leinonen "kriya" McJesus nggambaraken kasalib Ronald McDonald.

6

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

18

Läs allt!


The undesired - Part 17

Christer Åberg Salam

Saiki aku terus karo goyang lan ngormati serial saka kanak-kanak. Crita bakal nambah ing kakiyatan lan dadi malah luwih serem. Sawetara bagean banget macem lan gripping saiki dumunung ing ngarep.

0

Läs allt!


A kasepen Yesus - Wong sing matèni swara Allah - Part 6

prajurit Romawi

Hans Jansson, Uppsala Hérodès ketemu kita maneh ing crita Kitab Suci. Iki wektu kang stands ing ngarsane Gusti Yesus. Iku wis banjur wis telung taun wiwit beheading Yohanes Pembaptis kang.

2

Läs allt!


dhaftar ala - Wong sing matèni swara Allah - Part 5

prajurit

Miturut Hans Jansson , Uppsala Ana sing "pinter" lan ala tumindak Hérodès ing babak kita njlentrehke. Sing ndadekke aku apa kang katulisan ing kitab Purwaning Dumadi.

5

Läs allt!


nabi Kristin kang bener karo wektu kita

- A nabi bab kaping pungkasan!

Ing wangsit kuna saka 1800 Dhiskusi bab Gusti Yésus kanggo nuduhake munggah ing gunung ing Swedia ing dina pungkasan, lan banjur ing gunung kanggo kabeh kanggo ndeleng!

13

Läs allt!


"Gusti Allah mberkahi aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika"

Reader Mail dening Nils 

Aborsi - Mom

Wong wadon saiki wis program Netflix Air ngendi dheweke kebayar pajeg kanggo aborsi, lan ateges karo tembung: "Gusti Allah mberkahi Aborsi lan Amerika Serikat saka Amerika", lan sing lan tari kanggo iku.

38

Läs allt!


Ing neraka, kesurupan dosa

Yen pindhah menyang neraka, sampeyan kesurupan. Sing apa neraka punika. Kaya wong sugih ing Lukas 16, sampeyan bakal kasiksa ing geni. Kabeh wong-wong dosa pindhah menyang neraka, lan padha pindhah ana kanggo bakal nandang sangsara.

102

Läs allt!


Biasane bayi wis an 'Ex'

Biasane bayi wis Ex

Photo: Gambar saka Facebook. 

Pendhudhuk New York City saiki bisa ngganti Jenis Kelamin sing tanpa certificate medical. Menapa malih, padha malah bisa ngganti Jenis Kelamin bayi kang.

5

Läs allt!


Yen sampeyan lair ing awak salah, sampeyan bisa lair maneh

Loui Sand

Photo: SVT. 

Louise Nelum Sanda Mali "Loui" Sand, 26, inggih punika lintang handball Swedish sing saiki mandheg muter handball kanggo nyelidiki kanggo dysphoria gender. 

2

Läs allt!


Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Reader Mail: Pelle Lindberg 

Christian Bale: Matur Iblis inspirasi

Gambar: Saka TV4. 

Price kanggo Aktor paling apik tindak yaiku Christian Bale ing Wakil film, sing Ngaturaken Sembah Nuwun inspirasi: Iblis.

43

Läs allt!


Amerika News about Swedia: microchips implanted kanggo Manajemen itungan ing Swedia

Reader Mail dening Nils 

microchip

Ing Stockholm, Swedia, milih 1000 kanggo milih Shop karo Microsystems cilik. Kripik implanted ing kulit.

55

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Wis apa karo Islam

Wis apa karo Islam

Reader Mail dening Stefan Eliasson Ing cara iki mbenerake tumindak iku. Louisa lan Maren ora unik, bubar ketemu kuburan massa karo 34 Kristen dipunpenggal ing Libya.

0

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


kontrol Antikristus ing China

kontrol Antikristus

Miturut Holger Nilsson Ana saiki kasunyatan ing China bisa mbokmenawa paling ora nggawa ing - iku sistem kontrol sing mbokmenawa oleh wis bisa mbayangno.

37

Läs allt!


Muslim di resiki munggah bengi taun baru nanging iki ora Islam

Muslim reresik

Gambar: svt.se. 

Muslim ngresiki munggah ing lurung-lurung Göteborg bengi Enggal kang wis boten apa karo Islam. Kesimpulan Aku kudu njupuk amarga wis tansah krungu "iki ora Islam" sawise terrorism Muslim getih - sanadyan Muhammad loro dhawuh lan digawa metu tumindak teroris ing jeneng Allah.

2

Läs allt!


kaslametan - Christer Åberg

Lifebuoy

Nalika panjenengané gawa, aku nuli ngadeg lan ngedika karo salah siji saka pemimpin ing pasamuwan Pentecostal ing ngleboke jenenge Donald. Banjur takon: "Apa kowe pengin disimpen?" Senajan aku ora ngerti apa iki kanggo soko aku ngomong ...

0

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 03, fredag 18 januari 2019 kl. 02:49

Jesus söker: Hilda, Hildur!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16



Padha arep njajah Mars nanging ora lelungan menyang rembulan

Musk lan Mars

Gambar: di.se. 

perusahaan mobil listrik ngedegaken Tesla lan CEO Elon Musk planning kanggo ngirim wong liya kanggo Mars lan ngimpi koloni planet. 

29

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

1

Läs allt!


Senaste kommentarer


Homoseksualitas lan padha-jinis sesambetan - Stefan Gustavsson

Punapa Kitab Suci bab homoseksual? Alkitab teks lan pitakonan nyoto murup ing cara banget dhasar, ing kuliah apik banget dening Stefan Gustavsson. 

8

Läs allt!


Behöver man stor kunskap för att bli frälst?

Disimpen kanggo swarga

Annars kan man inte vinna andra människor för Jesus Kristus. Därför är det viktigt att man vet vad som står i Bibeln och hur man blir frälst. Bibeln säger att man ska veta att man har evigt liv. Hur kan man veta detta? 

4

Läs allt!


Cohabitation ora, wis tau lan ora bakal marriage

1495636808-lamb-brollop.jpg

Kanggo ngganti menyang partner ngandika marang nuroni saben liyane, iku padha karo sing sing nikah kanggo saben liyane. Nanging iki ora konsisten karo Kitab Suci.

4

Läs allt!


kéwan Bible

kéwan Bible

Apa sampeyan ngerti sing Kitab Suci ngandika akeh bab kewan? Kene aku duwe dawa dhaftar akeh saka kewan ing Kitab Suci lan sawetara serangga referensi Kitab Suci! Mangga seneng!

2

Läs allt!


Ing latar mburi kanggo nggoleki kasukman wong kang

jendhela bidik

Saka Sigvard Sword Ing nulis mugia sunnat sandi iki, aku sijine pasemon Gusti Yesus bab "ilang putra / återvunne" (Yohanes 15) minangka latar mburi ilustrasi, lan afterimage saka acara abad-lawas sadurungé. 

0

Läs allt!


Ilegal kanggo nuduhake yen wong wadon padha nigas dening Muslim

Iku ilegal kanggo nuduhake bebener kanggo loro turis wadon ing Maroko padha nigas dening Hyang.

12

Läs allt!


Punika siji wadon pirang nigas dening Muslim

Punika siji wadon pirang nigas dening Muslim

Ana wong wadon loro pirang enom saka Skandinavia padha nigas dening Muslim nalika padha pasang kémah ing Maroko. Iku nyebut Rajapati wanita, aksi terorisme, kang mesthi iku, nanging istilah liyane akurat iku iku rojo pati Islam motivasi parane inspirasi dening Al Qur'an.

11

Läs allt!


Sepuluh taun kepungkur Marie bojoku lan anakku Joel seda

Sepuluh taun kepungkur, ing tanggal 21 Desember matèni bojoku sadurungé 12 jam ing wayah wengi lan putra nyförlöste kita Joel seda amarga ojo papat ing esuk 22 Desember.

1

Läs allt!


Wong sing matèni swara Allah - Part 2: Tari of Death

Miturut Hans Jansson , Uppsala Iku tari iki uga ibu kapandeng nerusake. Ing mata peteng dheweke bisa nemokake hämndbegärets kawigaten murub semangat. Dheweke wanita kang bangga lan karep kanggo daya bisa push dheweke menyang apa. 

0

Läs allt!


Wong sing matèni swara Allah - Part 1: Nabi

Romawi

Miturut Hans Jansson , Uppsala  Pesen saka kertas iki bab pentinge ora mung krungu swarane, nanging uga nindakake apa iku mangkene. Iku durung Hérodès, raja-wilayah Palestina. Nanging, nglawan Gusti Allah lan padha mimpin mangkono kanggo matèni Yohanes Pembaptis, kang dadi swarane, ing urip kang.

2

Läs allt!




Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 464 111 742 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 123 bloggartiklar, 93 189 kommentarer och 61 238 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp