Surfar nu: 453 www.apg29.nu

Kasang tukang pikeun quest spiritual manusa

tilik

Tina Sigvard Pedang 

Dina tulisan mudahan prophetic kuring ieu, kuring nyimpen pasemon Yesus ngeunaan "leungit putra / återvunne nu" (Lukas 15) salaku hiji tukang illustrative, hiji afterimage sahiji acara abad-lami saméméhna. 

Tapi anjeun oge bisa ngahurungkeun sabudeureun tur nyebutkeun yén kuring ogé condong pasemon dumasar kana waktu lamun Yesus dibere salaku model keur acara lajeng upcoming. Urang kedah ngan tetep dina pikiran nu sagala ilustrasi lengkep. Aranjeunna teu boga nanaon, sarta maranéhna bisa ngakibatkeun kana leuwih lagu ti momen dimaksudkan. Sarta lamun sual kecap Alkitab / Allah, dina ieu naskah prophetic dimuat asup jeung kaluar, luhur jeung ka handap, sareng mareuman sahiji 66 buku. Kituna, maca Kitab Suci di anointing Roh Suci nyaéta cara safest mun sumping di hiji pamahaman kitab suci, sakumaha Roh méré kahirupan ka hurup jeung susunan basa. (2 Cor 3: 6)

Dina téks mah tutul ragrag rendered ku malaikat dina "förhimmelska" na sarimbag na di Taman Eden ti urang. Tapi ogé stresses kasalametan jalma liwat Isa panghampura dosa, utamana nyalametkeun salaku balik "imah" ka Allah. judul Bab pikeun Lukas 15: 11And ayat ka hareup, gumantung kana tarjamahan dibéré rupa titik leuwih abad. pasemon nu bisa disebut: "putra prodigal", tapi ogé "putra prodigal". Division surah, 1, 2, 3, jeung sajabana, sumping ngeunaan sanggeus moal dugi 1228 dina jangka waktu kami - ngaliwatan theologian Inggris naungan Stephen Lang urang. The Alkitabiah buku naskah, ngayakeun bab metered kalawan lulugu jeung bagean ayat.

NO caleg

Éta Alkitab ngabalukarkeun profound tina / quest agama spiritual diantara urang. Asalna, éta lalaki (1 Kajadian 1-2) bener a seeker of sulpat, saprak pasangan manusa munggaran, Adam sareng Hawa cicing dina hubungan polos tur atra sareng Allah panyipta maranéhanana dina Taman fisik Eden suci - bagian misah sarta béda ti Karajaan Allah tapi kalawan kamulyaan celestial signifikan. Adam sareng Hawa bisa jeung teu dahar tina tiap tangkal taman, kaasup nu "tangkal kahirupan", tapi dina tangkal pangaweruh "tina alus na jahat", Alloh geus dilarang aranjeunna dahar jeung teu malah touch. Mun aranjeunna ate tina tangkal nu maranéhna bakal maot duanana spiritual na rasa corporeal; "Aéh paeh" (1 Gen. 2:16); maot "pupusna kadua" (21: 8).

Ieu ditéang teu lajeng sarta spiritual / agama ti arah mana wae, boh tina sisi Adam sareng Hawa urang ka Alloh atawa ti sisi Allah ka aranjeunna, anu teu diperlukeun dina éta maranéhanana éta babarengan di kebon. Kapercayaan di antarana éta Akın mun percanten ka Creator pikeun perawatan sarta closeness pikeun aranjeunna. Humanly diomongkeun, dina loba cara nu sarupa saperti dina hubungan kulawarga alus. Anjeun terang dimana anjeun milik. Pamikiran keur kaperluan illustrative kumaha "Leungit / prodigal putra" kedah eta saméméh manéhna indit jauh ti imah. Aya, di lingkungan imah, manéhna sagala kaamanan miboga santun bapana panas ukhuwah, kadaharan alus, baju nice, loba kabebasan jeung hawa seger. Sanajan kitu, warisan harta anu iklas ngantosan anjeunna datang sigana geus dimimitian pikeun narik anjeunna. Aranjeunna malah duit "dilarang", éta hiji dedi kuat. Displeased, sugan cemburu lanceukna heubeul, manéhna hayang dipiceun ka total kabebasan ngalaman "dunya" luar, sarta pikeun ngahontal gede "ayaan" ti betah dina tani. Jigana, anjeunna sombong tur takabur améh niat misalna hiji. Ragrag nu bisa attributed manéhna, nyaeta yén manéhna téh nu "sateuacanna" disebut kaluar bagian na tina gabungan "warisan putra urang" cara ramana - anu ngantep putra ngora urang bébas bakal nangtung: "Bapa, masihan kuring dibagikeun mah estate nu. Lajeng anjeunna dibagi harta na di antara maranehna. Teu lila sanggeus putra ngora dipak up sagala sarta indit jauh ka nagara deungeun. " masihan kuring dibagikeun mah estate nu. Lajeng anjeunna dibagi harta na di antara maranehna. Teu lila sanggeus putra ngora dipak up sagala sarta indit jauh ka nagara deungeun. " masihan kuring dibagikeun mah estate nu. Lajeng anjeunna dibagi harta na di antara maranehna. Teu lila sanggeus putra ngora dipak up sagala sarta indit jauh ka nagara deungeun. "

Digolongkeun dina Taman

Balik deui ka taman Eden jeung gugur aya (Nomer 3 1). Nalika pasangan manusa murag kecap nu Tempter urang, nyandak tina buah tina tangkal dilarang sarta ate, guna "jadi kawas Allah, nyaho alus ti jahat," ieu dipigawé pikeun hiji mimiti humanly dihormat kajahatan ngalawan Allah. Anu dina gilirannana dimaksudkan yén, nganggo imagery of gap insurmountable lalaki atawa témbok impenetrable jengkar antara dirina sarta ka Allah. Umat ​​manusa leungit ku aral unacceptable; lengkah bangor, duanana hubungan harmonis na sareng Allah - na sumping ka sisi pesawat na kalawan dirina salaku mahluk manusa dina jangka waktu na tina pemberdayaan jeung manehna. A "kaluron", hiji "cerai" kalawan - sagampil kajadian - konsékuansi négatip aral pikeun lomba manusa.

breach nu kapangaruhan Adam sareng Hawa ka duanana sumanget, pikiran jeung awak. Sagalana di rasa fatally dahan, bising jeung sakitan. The Ibrani Kecap Chat (pakait Kecap di Yunani nyaéta hamartia), dosa di Swedia, pencét jeung gaya pinuh katuhu kana manusa. Duanana étika (ti Yunani etos, cerminan teoritis.) Jeung moral (tina iwung Moral, sakumaha dina polah.) - (étika bisa disebut kompas internal moral) - nampi nu "rusak", kabiasaan goréng, addictions, nyiksa, nu teu bisa dudung sorangan. Nyeri, ngagem tur enmity bakal di loba ngahormat jadi loba lalaki. runtah dijieun sagala ciptaan sarta peupeus sarta éta hésé "bisul" jeung "tatu". hawa vibrated kalawan ngampar, tipuan, jahat, kasalahan, kahariwang, ngalamar, stress, résistansi, jarak, katiisan, demonized jeung inguan. Garis handap éta perbudakan "korupsi"

Waktu keur figuratively - dina keur perbaikan - dibandingkeun "Leungit / putra prodigal" pangalaman négatip sarta kaputusan goréng dina "nagara deungeun". Kahirupan di anyar kungsi pasti dimimitian dina - nu bisa dibayangkeun ka: a hebat, fun, geulis tur cara sombong. Tapi éta katempo, sarta teu lepas lila: "Aya, anjeunna mingpin kahirupan dissolute na squandered sagalana manehna milik". Di "kalaparan" di handap, kalawan pangaluaran sosial, nu kapaksa anjeunna nyandak ladenan of a boga babi. Babi anjeunna kapaksa hansip sarta hirup diantara, sanajan bisa melambangkan kagiatan setan. Urang baca, contona, Tandaan 5: 12-13 ngeunaan kumaha nu roh jahat wished mun balik kana gerombolan babi deukeut nalika Yesus hoyong ngajalankeun aranjeunna kaluar ti lalaki aranjeunna kasurupan. Hiji kahayang Yesus, tapi ogé disatujuan, loba kawas jin belonged kana babi. Aranjeunna tangtosna sababaraha tempat dina Kitab Suci yen ningalikeun babi jeung kabiasaan babi, mun nerangkeun runtah dina rasa spiritual. ambu Sigana jauh. 

Béréndélan dosa

Nalika pasangan manusa murag pikeun "naga" dedi, aranjeunna sumping na urang di generasi sanggeus kabeungkeut, mamawa jeung patepung di dedi ditéang. Contona, sombong, sirik, flattery, bathil, whitewash, bohong, kapaitan, seduction, defamation, hedonism, immorality, Abnormalitas, kakuatan, represi, jahat jeung gaib. Ieu dicampur up ku pilarian pikeun leungitna Gusti jeung Paradise leungit. Hubungan ieu "tanpa harepan tur tanpa Allah di dunya." (Epesus 2:12) Alkitab nembongkeun up loba tempat di meta dipigawé ku jalma kusabab gugur, jeung istilah anu ciri Jumlah considerable tina pangaruh hasilna halyard. Dina Galata 5: 19-21, eta dicitak dina daptar formulir: "karya daging anu atra: seksual immorality, impurity, orgies, idolatry, occultism, mumusuhan, quarreling, jealousy, outbursts ku amarah, själiskhet, schisms, heresies, niat jahat, mabok, pihak liar, sarta misalna. Kuring ngabejaan ka maneh sateuacanna naon atuh geus ngadawuh: jalma anu ngalakukeun hal sapertos teu kudu inherit Karajaan Allah ".

Rum 1: 29-32 cataloging: "Éta geus jadi ngeusi sagala bener, wickedness, karanjingan, sarta niat jahat, aranjeunna pinuh ku dengki, pembunuhan, polemik, tipuan jeung niat jahat. The gosip na fitnah, aranjeunna hate Allah sareng telenges. The declaims jeung ngabohong, aranjeunna akalna di jahat sarta henteu patuh ka kolot, teu boga rarasaan, faithless, unloving na heartless. Aranjeunna ogé sadar SK Allah taqwa yen jalma anu meta dina cara kieu pantas pati. Acan maranehna ngalakukeun kitu, sarta maranéhna ogé satuju yen batur ngalakukeun eta "Jadi sangar sarta hopelessly goréng ieu, sarta jadi macet éta, dumasar Adam sareng Hawa urang ngaronda di Taman Eden -. Cocoba pikeun megatkeun sakumaha maranéhanana éta ku naga teh. Sabaraha jauh kana subjek, abdi masih hoyong do extension, ke iman Kristen Alkitabiah, aya kamar keur shortcomings manusa tina mukmin, dina kayaan éta Imam Agung urang, Yesus, 

Oray IN paradise

Saha éta nu naga nu deceived Adam sareng Hawa di Paradise? - Muhun, lajeng urang balik ka acara anu payun "waktos jam" anu dilaksanakeun sababaraha punch di tempat sawarga. Dina Yesaya 14 sarta Ezekiel 28, dijieun hiji di-pervading jeung Malaikat radian ragrag kana dosa tur gugah up ngalawan Allah. Eta nyebutkeun, diantara lain perkara maca eta tambourines na flutes na anu adorned "kalawan emas". Tapi anjeunna teu wareg jeung jabatanna salaku lulugu "papayung" tina sawarga, tapi rék megalomaniac a luhur nepi di kakuatan - dugi anjeunna sits salaku raja on "gudaförsamlingens gunung". Naon anu ngaronda bisa lumangsung dina Kitab Suci sawarga méré urang euweuh jawaban. Tapi ieu defilement tina lapisan celestial suci - kumaha aneh jeung misterius sakumaha eta bisa sigana - nu diperlukeun bisa dibalikeun ku perlakuan Yesus tuang-na getih kurban,

dunya Angelic ieu digambar kana mahluk di posisi ka milih antara manehna jeung Alloh. Lajeng nembongan yen sapertilu tina host Sawarga milih nangtung dina adversaries Allah (blk 12: 4). Sateuacan kajahatan cherub egofulle ngalawan Allah, aya eksis euweuh kompetisi atawa dua kutub nyandak putusan dina iman. Iman teu aya salaku fenomena a. Bapa, Putra jeung malaikat éta babarengan dina kasucian jeung kamulyaan tanpa keur ngerjakeun husus dina silih antara aranjeunna. Aya nanaon keur atawa lawan nu abodes ketuhanan. Taya, sawarga indit tanpa sambungan naon bisa digambarkeun salaku spiritualitas atawa kaagamaan. Taya ngalamar pikeun, atawa sanggeus salasahijina éta nepi ka tanggal.

model

Tapi nu nyokot kajahatan sombong tina Lucifer. Ku kituna, modél tumiba di Taman Eden "dijieun" hiji anu cocoba Adam sareng Hawa - sahingga dosa archetype. Hal éta ngadeg kaluar kalawan Adam sareng Hawa di pikiran maranéhanana pikeun runtah, sarta yén lomba manusa sumping ka jadi ciri béda dosa afterwards - éta mimiti sagala potongan pangeran angelic Lucifer. Di kebon éta sahingga hiji salinan hal anu kajadian sateuacan, kawas gambar eunteung. Saterusna, Isa geus ditembongkeun saperti kieu di musuh Yohanes 10:10 Allah: "maling asalna ukur keur maok sarta maéhan jeung ngancurkeun." Dinten ieu aborsi, parobahan kelamin na euthanasia éta yén lampah HAM dilakukeun dina elmu médis sarta ngaran humanisme, dina usaha pangaruh ngembangkeun supados eta dilibetkeun ku nami ditugaskeun tina "évolusi". The / lobi ngéléhkeun neneng.

Jeung ieu bakal meureun jadi dihijikeun dina kalayan naon Yesus spoke Yohanes 8:44 ngeunaan Fien-on: "Anjeunna nu murderer ti mimiti sarta geus pernah ngadeg dina bebeneran si-da, keur aya bebeneran di anjeunna. Nalika anjeunna speaks bohong, manéhna speaks luar dirina, pikeun anjeunna mangrupakeun tukang bohong jeung bapa ngampar. "Dina 1 Yohanes 3: 8 berbunyi:" Iblis geus sinning ti mimiti ". maca teu matak maké Alkitab teks béda pikeun manggihan kumaha dinya sumping ka jadi "bearer lampu," nu cherub brightest diantara sakabeh mahluk angelic di dunya sawarga, bisa ngeusi dosa di pikiran jeung amal - misalna kayaning rajapati jeung ngampar. Anjeun tiasa pikir ieu jeung tahan ceramah dina kecap tur tulisan ngeunaan eta. Tapi teu speculate jadi wildly yén éta ngabalukarkeun konflik kalawan tiiseun Alkitab urang dina subjek.

kaayaan Pareng

Kaayaan nyababkeun sisi naga urang, anjeunna cocoba Adam sareng Hawa ka dosa - duanana geus dendam pikeun Lucifer nya éta dicabut tina kamulyaan perkasa na tina katuhanan, sarta anger nu anjeunna dialungkeun kaluar na turun ti sawarga teh kusabab pemberontakan maranéhanana. Nu dimaksudkan yén anjeunna tétéla underwent transformasi / musibat janten "oray". Tapi ogé pikir ieu dina sababaraha ngaran unsavory sarta konsép Alkitab presents anjeunna salaku: naga, Iblis teh Iblis, Beelzebub, Leviathan, musuh, musuh, lawan, anu ajag jeung muhrim éta. Ngaran Anyar diciptakeun dina masyarakat gaib-agama rupa na mythologies sapanjang sajarah. Contona: Marduk, Zeus, Samhain, Ahriman, babi The, éra, Iblis jeung Iblis.

Dibikeun naga hated sagalana yen Allah dijieun tur dijieun. pangeran sacara alami angelic Michael. Michael dipingpin ejecting anjeunna ti sawarga: "Jeung aya perang di sawarga: Michael na malaikat na perang ngalawan naga. Jeung naga perang jeung malaikat-Na, tapi anjeunna teu cukup kuat, sarta aya euweuh tempat sagala maranehna di sawarga "(Wahyu 12: 7-8). oray nu hated kebon jeung pasangan manusa, tangtu. Tapi paling utamana, anjeunna disetir ku jealousy sahiji Putra, sarta geus dijieun anjeunna musuh hatiske sarta musuh. Sugan anjeunna itungan dieu geus yen bakal aya rapat anyar jeung Putra Allah pamustunganana, beuki eleh dina leuwih tvekamper. Kami diuk kalayan ngarasakeun hindsight kaasup kana leungitna-Na sabot masihan dirina pikeun ngagoda Yesus di padang teh. Wahyu 13: 8 méré urang Yesus (misalna panarjamahan Vérsi Hedegårds): "Anak Domba slain ti pondasi dunya". Di dieu urang kudu sababaraha tulisan anu sarua tina Wahyu, tapi kalawan perspéktif breathtaking antara: Dina hiji sisi sahingga: Iblis The geus "a murderer" ti awal, hiji jelema nu ngalakukeun dosa "ti mimiti". Di sisi séjén, nalika putra Allah anu slain "ti pondasi dunya".

nubuat a 

Deui, urang bakal nyandak eta gampang jeung interpretasi naskah ieu, nalika pondering leuwih dina sagala dimensi atawa waktu nu nerapkeun ka istilah "mimiti", "ti mimiti", "ti pondasi dunya". sahingga maranéhna bisa jadi ngeunaan hiji waktu nalika nyiptakeun Allah bumi teu acan geus, atawa geus ngalakonan jeung situasi di bumi jeung kreasi fisik Paradise. Anu bisa jadi geulis yakin tina nyaéta yén "meuncit" kasus nubuat, teras halimunan kaeusi, tapi dina cross of Calvary visibly kaeusi. Atoh dina 1 Gen 3:15 Gusti susunan naga malik fakta forthcoming: ". Anjeunna (putra abdi) bakal naksir sirah anjeun sarta anjeun bakal nyerang keuneung na" Dina Wahyu 12:12 eta maos: "girang kituna, O tetela Anjeun anu cicing di aranjeunna! Tapi woe ka bumi na keur laut, pikeun iblis anu turun ka anjeun, ngabogaan murka hébat, sabab anjeunna weruh yén waktos nya pondok. "Martin Luther nyanyi jeung maén dina 1529 pikeun kahiji kalina tembang pamujaan fiksi na leres," A Bénténg Mighty Dupi Gusti kami "(No 237 dina hymnal Swedia):" Pangeran gelap descends ngancam jeung ambek, anjeunna Nyiapkeun förvisst kalawan kekerasan jeung argan leupaskeun ... "sigana ampir kawas putra Allah di ngerjakeun na suci, nepi ka gelut spiritual jeung malaikat fallen hébat di sawarga, sarta konsékuansi dosa pikeun masa depan umat manusa, anu bakal nuturkeun di hudang miang ka - sempet geus diwenangkeun dirina invisibly na prophetically "ditelasan"; Putra, Anak Domba geus di karugian perangna Lucifer di langit. anjeunna Nyiapkeun förvisst kalawan kekerasan jeung argan strip ... "Ieu sigana ampir kawas putra Allah di ngerjakeun na suci, nepi ka gelut spiritual jeung Malaikat fallen hébat di sawarga, sarta konsékuansi dosa pikeun masa depan umat manusa, anu bakal nuturkeun di hudang miang ka - geus geus dijieun dirina kawih jeung prophetic "dibantai"; Putra, Anak Domba geus di karugian perangna Lucifer di langit. anjeunna Nyiapkeun förvisst kalawan kekerasan jeung argan strip ... "Ieu sigana ampir kawas putra Allah di ngerjakeun na suci, nepi ka gelut spiritual jeung Malaikat fallen hébat di sawarga, sarta konsékuansi dosa pikeun masa depan umat manusa, anu bakal nuturkeun di hudang miang ka - geus geus dijieun dirina kawih jeung prophetic "dibantai"; Putra, Anak Domba geus di karugian perangna Lucifer di langit.

Iblis ka handap

Lucifer geus ngalaman jeung milih salaku "sawarga" Ormväsendet, opat lending na nedkastanden atanapi bortgåenden - kalawan ngaronjat eleh pikeun tiap "hambalan":

1. Cokot kaluar tina langit salaku Malaikat fallen "Lucifer": "Jeung naga hébat, éta naga heubeul, disebut Iblis jeung Iblis, sarta yén entices sakabeh dunya, ieu dialungkeun turun ka bumi, sarta malaikat na anu dialungkeun ka handap jeung manehna." ( 12: 9)

2. Salaku oray kaluar tina paradise earthly (katingali bagian tina Karajaan Allah, tapi ku kamulyaan sawarga) - meureun bari Adam sareng Hawa anu kaasup ti eta. 3. Ti posisi jaksa / Iblis ka Allah (tempat di wewengkon celestial) anu lalaki Allah, Proyék (2: 7): "Jeung jaksa nu / Iblis walked jauh ti PANGERAN, jeung smote proyék kalawan nyeri bisul ti budi ti suku ka makuta-Na." tudingan ieu tina Up 12:10 lumrah: "accuser of Dulur-dulur kami geus tuang handap, nu beurang peuting dituduh aranjeunna sateuacan Gusti urang." ku sabab kitu, "Simon, Simon! Iblis ditanya (diala boh, trans lianna.) Ka ngayak maneh sakumaha gandum "(Lukas 22:31)" musuh anjeun Iblis walks ngeunaan kawas singa roaring, néangan saha anjeunna tiasa devour ".. (1 Peter 5: 8) "Iblis dirina geus ngajanggélék jadi malaikat cahaya." (2 Korinta 11:14) 4. mun naraka (Wahyu 20:10)

Yesus nepi 

Catetan yen Isa ogé anu aub dina opat tahapan, nu total opposites, ku jadian ti nu maraot, kalawan meunangna tumuwuh Nu Maha Suci pikeun tiap tingkat:

1. Up ti kubur (Kadés) sanggeus anjeunna di Roh kungsi diajarkeun meunangna na di Calvary mana (1 Peter 3:19). 2. diangkat ti nu maraot, sarta kaluar tina kubur: "Ku sabab haté abdi bungah jeung basa kuring rejoices, enya, malah awak kuring bakal beristirahat di harepan nu moal ninggalkeun kuring di alam kubur atawa ngantep Hiji Suci Anjeun ningali korupsi." (Rasul 2:27). 3. Nepi ka Rama pikeun glorification saméméh saha ngagaduhan ka anjeunna, "ceuk Yesus ka dirina (Maryam Magdalena): 'Rör teu noél kuring, pikeun kuring teu acan naék Bapa. Tapi buka ilaing mah jeung ngabejaan aranjeunna, abdi naek ka Rama kuring jeung Rama anjeun, ka Allah mah Gud Anjeun. ' "). (Yohanes 20:17), mimiti magrib dinten anu sami nembongkeun Isa magnified pikeun murid dikonci diri sieun Yahudi (20:19). Aya, anjeunna nembongkeun aranjeunna duanana leungeun maranéhna sårmärkta jeung suku, sarta sisi anu nojos-Na. Di dieu aya teu sual éta maranéhna teu kudu nyabak manéhna. Jeung dalapan poé sanggeusna, Yesus ngondang murid Thomas nempatkeun ramo di leungeun-Na sarta di sisi na (20:27). 4. Ascension ka sisi Rama urang: ". Anjeunna mingpin éta (murid) kaluar ka Betania, sarta anjeunna diangkat leungeun-Na tur rahayu aranjeunna" (Lukas 24:50) "Kusabab Yesus kungsi diucapkeun ka maranehna, anjeunna narima nepi ka sawarga, tur . diuk dina leungeun katuhu Alloh "(Mk.16: 19)

Uninga tur nempo

Kalawan Tret egois tur jahat nonjol na sigana ujug-ujug oray di "bawah tanah" Taman Eden. Tur aya bewara yen Adam sareng Hawa anu duanana uninga tur nempo oray teh. Sabenerna duanana spoke jeung ieu mangrupa posisi orientasi tegak. Basa nu digunakeun dina Paradise, urang henteu weruh Alkitab. Ieu mungkin geus a husus "basa paradise" maot kaluar laun. Hiji diantara basa sugan, kawas jadi eta nyebutkeun dina 1 Korinta 13: 1: ". Lamun kuring nyarita kalayan lalaki na tina malaikat" Tapi ogé geus dikedalkeun pendapat yén ieu jenis basa miheulaan kana basa Ibrani gigireun urang Yahudi sakumaha defendants, nu bisa geus jadi kanyataan nu (atawa bestowed ku Alloh) ku putra Nuh urang Sem (Semites), putra Eber na (Ibrani ), mangka titik Kagenep engké Ibrahim, putrana Ishak, putrana Jacob (Israel),

Dina kontéks ieu eta oge metot pikeun niténan yén sanggeus Banjir poé Noah urang sadayana spoke di bumi hiji jeung basa sarua (1 Gen. 11). Nalika Alloh ngabingungkeun basa, sabab rahayat wangunan Tower of Babel, jadi teu saurang ogé dipikaharti séjénna, éta lokasi pikeun mecenghulna basa Ibrani. Sejen panginten kasempetan jeung hal ka lahirna tina Ibrani, teu dibéré ngaran Eber (Heb. Ibrim) pikeun ngalakukeun tanpa lokasi Hebron (Heb. Ivrit) nu Abram anjog di tanah Kanaan. Dina Ortodoks Yahudi Ibrani classed sakumaha suci. Malah Kristen Evangelis hayang cinta ka Ibrani arah éta.

Gaib "ibu" 

Eta geus ventilated deui mudik dina Kristen ngeunaan Iblis ngartos we lamun aya di Roh Suci, diomongkeun di ibu (Yunani. Glossolalia). Patarosan teu bisa meunangkeun jawaban jelas. Alkitab ngajelaskeun eta leres yen "urang ngobrol Rahasia," diomongkeun di ibu ieu diinterpretasi ku Roh Suci Allah. Salaku eta nyebutkeun dina 1 Korinta 14: 2: "Anjeunna nu speaks di ibu teu nyarita ka lalaki tapi ka Allah. Taya sahijieun understands anjeunna nalika sumanget na speaks Rahasia "Saterusna, Rum 8: 26-27". Ku kituna Roh Suci ngabantuan kami di lemah urang. Pikeun urang teu terang naon anu kedah urang neneda keur, tapi Roh dirina intercedes keur urang kalawan sighs tanpa kecap, sarta Anjeunna anu maluruh hate weruh naon pikiran Roh, sabab Roh prays pikeun umat Allah, saperti Allah Wills ".

Tapi bari urang teu ngobrol jauh kanyataan yén aya tiasa ibu palsu. Bisa jadi, jeung anu biasana sarua, anu confessors Christian ngawenangkeun selfishness ngadalikeun ucapan dina ibu. Tapi écés ogé bisa gaya demonic nyandak leuwih diomongkeun di ibu, upami aya anu backsliding kalawan nonchalance, kalawan kagagabahan sarta maénkeun salaku hasilna. Occultist speaks "dina ibu" dina agama alam, Satanists do, jalma anyar-umur ngalakukeun eta. Sumuhun, malah dina agama agung Taoisme, Budha jeung Hindu, aya. Ieu lumangsung dina pangaruh demonic. Hal ieu sigana mah moal ditumpes dicokot kaluar tina hawa, éta bisa geus Isro anu kawas tina Baal-nabi di Gunung Carmel dina tarung maranéhanana ngalawan nabi Nabi Elias Allah: "Nalika ieu soré, maranéhanana nyita ku ngamuk Prophetic tur dilaksanakeun (gaib, catetan abdi.) on nepika éta waktu keur kurban gandum "(1 Kings 18.:

sikep orientasi tegak

Momen jahat mucunghul di Taman Eden di tangkal tina pangaweruh alus na jahat, anjeunna henteu ukur oray dina spiritual definite bentuk, oray, tapi Anjeunna nyandak na ogé dijieun ngagunakeun a naga fisik di karajaan sato. Lucifer, Iblis, Iblis, naga, Leviathan, mecenghul dina kedok of naga hiji, tapi kalawan tambahan nu: manéhna mangrupa sikep orientasi tegak. Hal anu meureun dijieun gampang pikeun Adam sareng Hawa bisa cocoba. Lajeng Allah bisa nungkulan naga, asupan jeung dina kedok of naga hiji, baca téks dina 1 Kajadian 3:14: "lajeng ngadawuh Gusti Alloh ka serpent'Eftersom tos rengse ieu, anjeun bakal jadi dilaknat luhureun sakabeh ingon, sarta liar sato. Kana beuteung thy wajib thou balik, sarta bumi kedah dahar salami anjeun Lever. ' "Resep a petikan tina" reverb "sugan, Raja janur bisa tumuwuh nepi ka lila genep méter sarta meunang nepi ka sapertilu ti panjang na. Oray Charmer boga tujuan pikeun oray bakal naek nepi. Dina spiritualitas wétan aya hiji pangalaman yoga luar biasa - Kundaliniormen. A oray spiritual hartina ihopslingrad ngagolér di anus tina mahluk manusa. Salila semedi, oray nu bisa dijieun keur numpak ka dinya, sareng ngawitan mindahkeun luhur di niis tur turutan sapanjang tulang tonggong ngaliwatan sistem kanal spiritual, disebutna meridians. meditations populér tapi bahaya, abdi dibewarakeun.

Ieu mah boro gampang pikeun pasangan manusa teu succumb mun tempter, teras snakelike nu spoke. Naha aya kapasitas pikeun sato jeung jalma ngaliwatan basa pikeun saling komunikasi di Paradise, urang bisa tina konteks atawa Alkitab moal disebutkeun jadi ngawartoskeun. Diaku spoke kalde hiji engké dina carita Alkitabiah sahiji nabi Balaam, anu diliwatan jalan tina panghianatan ngalawan Israel (4 Budalan 22). Tapi ayat 28 nyebutkeun: "Lajeng PANGERAN dibuka sungut burit, sarta manehna ngomong ka Balaam'Vad geus I dipigawé pikeun anjeun, sabab tilu kali keok kuring?" Balaam diwaler kalde teh, 'Anjeun geus nyieun fool kuring! Lamun kuring kungsi pedang di leungeun kuring, abdi bakal kiwari geus tiwas dig. 'Kalde The ceuk Balaam,' Teu I thine burit, Anjeun ridden sadayana hirup anjeun nepi ka poé ieu? Tur geus I kantos dipaké pikeun ngalakukeun éta ka anjeun "Anjeunna ngawaler: '. Nej'"?

Kumaha éta mibanda kamampuan basa dina karapihan kahareup Karajaan Israil, dina hubungan antara jalma jeung sasatoan, urang meunang henteu kertas jelas. Tapi nurutkeun Yesaya 11: 8, di handap urang hubungan ampir pimanaeun pikeun jadi realitas: ". Hiji orok bakal maén di liang panambah, anak disapih ngahontal kaluar pikeun racun panon oray urang" Hiji wengi di hiji désa di Uganda dina taun 1992, abdi bangun di kamar pitch gelap di ieu uninga voices bungah jeung tipe taneuh luar panto abdi. Salaku eta geura-giru calmed handap, abdi mutuskeun coba mun jeung balik mun sare. Isuk-isuk, kuring diajar wengi yén penjaga maké senter maranéhna sempet kapanggihna nu hiji oray pisan bahya ieu bade kana kamar kuring ngaliwatan hiji lawang di handap panto sill. Kuring boga oray dina slain gambar. 

NUDITY tripel

Muhun, dina ngerjakeun pilarian maranéhanana ka oray salaku lalaki dina kahirupan maranéhanana - jeung realitas dosa, dumadakan discovers Adam sareng Hawa anu sipatna "taranjang". Hal krusial négatip geus lumangsung di sagala tingkatan, mun sumanget maranéhanana, pikiran jeung awak. Malah tempat aranjeunna sacara fisik siap pikeun sanggama, anu bakal ngakibatkeun rambatan sahiji lomba manusa. Tapi ieu sensual na intim kaciri geus ditangtayungan ku jenis kasucian jeung kamulyaan Allah, sakumaha conto ti urang baca dina 1 Kajadian 2:25: "Boh lalaki sarta awéwé nya éta taranjang, sarta aranjeunna ngarasa euweuh éra saméméh unggal séjén." Adam sareng Hawa waktu pikeun nyumputkeun ti Allah di Taman Eden, méméh éta bisa disebut yén spiritual / agama seekers timbul. Tur éta Allah anu dimimitian: "Tapi Gusti Alloh disebut lalaki jeung ngomong ka manehna:. '? Var anjeun'"

Sanajan Adam sareng Hawa sumping sateuacan Allah, ngarah disebut ukur ka nyumputkeun tina éra alatan kabawa taranjang - lajeng blamed gugur dina silih na tina sanggeus kungsi deceived ku naga ka eta. Gusti masihan aranjeunna jas tina kulit ambéh maranéhanana bisa nyumputkeun nakedness fisikna, dimaksudkan moal ambéh maranéhanana langsung ditinggalkeun wae "perlindungan" kanggo nakedness spiritual maranéhanana. Tapi nyatana anu gugur nyababkeun hiji nudity tripel. Sakabéh aranjeunna janten "taranjang", dilucuti, dijilid, kosong tur nyalira. ruruntuyan ends sareng Allah "dikirim jauh" Adam sareng Hawa tina Eden teras nahan änglakeruber "di wétan" pikeun hansip jalan ka tangkal hirup. Meureun pikeun nyegah sarta nangtayungan ayeuna dosa jalma rawan ti ngasupkeun tur ngakses tangkal kahirupan, ngahakan bungbuahan sarta hirup salamina - tapi ku dosa unforgiven. Ayeuna nahan spiritual / quest agama dimimitian ku inténsitas pinuh. Keur manusa munggaran ieu coba pikeun manggihan jalan balik ka Allah yen aranjeunna leungit Komunitas maranéhanana. Na ku abah Allah éta henteu ngaliwatan. Taya, ayeuna manéhna mimitian lagu tina amal hébat. kituna A bagian Kitab Suci ieu maca: "The Lord Sigana turun ti sawarga dina putra lalaki ningali lamun aya wae anu ngartos, naon baé anu neangan Allah." (Jabur 14: 2)

Dina waktu nu sarua yén Adam sareng Hawa bisa ninggalkeun Paradise, angin atawa crawls ogé oray kaluar. Manéhna indit di tapi crawled kaluar. Tapi anu henteu hartosna yén anjeunna ngiles tina ciptaan Allah atawa umat manusa. Sugan janten jahat reptilian (tina iwung. REPTILIS, "creeping") diusir ti Paradise rada méméh pasangan manusa, sarta ieu ngantosan aranjeunna luar tina niat jahat maranéhanana sarta kalawan temptations anyar. Paul nyerat peringatan ka Korinta (2 11: 3): ". Tapi Kami sieun yén salaku naga ku licik na deceived Hawa, jadi kedah pikiran anjeun kudu disogok ngancik jauh ti mikroskop leres tur murni bakti ka Kristus"

pilarian badag

Ieu di titik ieu yén quest spiritual hébat timbul pikeun umat manusa. Longing keur "paradise leungit" kanggo komuni pinuh ku Allah maneh, sarta épék langgeng Allah manusa, ieu nu kapanggih dina mangsa nu bakal datang, contona, Pandita jeung kecap (3:11): "ogé kalanggengan, manéhna geus nyimpen dina hate ngeunaan lalaki. Acan aranjeunna moal bisa ngarti karya Allah, ti awal nepi ka ahir. "

The agama jumlah, kalayan atawa tanpa elemen gaib langsung, ngantosan Adam sareng Hawa basa aranjeunna kaluar ti Paradise pastures. "Doctrines tina setan" (1 Tim 4: 1), kasalahan tina rupa-rupa, anu sumping kaluar "port" wétan kaluar nangtung ucing jeung anjing. putra kahiji maranéhanana, Cain seekers agama, nya palsu ka Gusti, dipangaruhan sakumaha anjeunna ku naga anjeunna hayu dirina jadi fooled kurban ka Allah dina cara erroneous na egotrippat. Nalika lanceukna ngora Abel delivers kurban na ka Alloh, sakumaha ieu dipigawé dina kapercayaan ka Allah, sarta ieu dipigawé dina cara leres tur hina. hasilna éta yen Allah katampa kurban Abel urang tapi teu Cain urang, anu dina gilirannana ngarah ka Cain di mindahkeun jahat na slew lanceukna. Dina 1 Yohanes 3:12 mangrupakeun kajadian ieu nepi salaku conto sababaraha hal, nu teu janten kawas Cain, "nu éta anak jahat salah sarta ditelasan lanceukna. Jeung naha Cain ditelasan anjeunna? Muhun,

Salaku pasemon anu leungit / putra prodigal dibawa salaku pos ilustrasi - hiji pikeun masak - ka ragrag di Taman Eden jeung corollary anu, éta bisa ngomong yén putra ieu digambar kana "hirup dissolute na squandered possessions-Na." Di dinya dituturkeun yén anjeunna, salaku kalaparan parna sumping leuwih darat, masihan dirina jeung sinker salaku budak ka boga babi aya, mun sahanteuna meunang hal dahar, tapi moal malah babi dahareun, anjeunna nyokot. boga babi, anu oge supir budak, nyaeta yen titik gambar Akın mun Beelzebub, "pangeran tina setan (babi, kuring catetan.)" (Mateus 12:24).

Pilarian kasalametan ti Gusti

Kanyataanana spiritual ieu oge, urang salaku jalma kiwari. Mungkin urang dina pamilu antara villoläriga sarta bebeneran, antara alus jeung jahat, antara dosa jeung amal saleh - milih alus, milih katuhu, pilih eta ayeuna. Ulah giliran ateisme, evolutionism, humanisme jeung occultism. Tapi neangan mung Gusti, anu Creator jeung Jurusalamet leres tur asih "raray": ". Jalma anu neangan kuring maranéhna manggihan kuring" (paribasa 8:17) "Jalma anu neangan TUHAN maranéhna ngarti sagalana." (Paribasa 28: 5) "Milarian . munggaran karajaan sarta bener na "(Mateus 6:33)" kolektor pajeg na sinners dijieun jalan ka Yesus "(Lukas 15.1)" Milarian abdi, anjeun meunang hirup "(Amos 5: 4)".. Gusti téh alus pikeun jiwa néangan anjeunna "" Anjeunna ganjaran jalma anu neangan Mantenna. ". (Ibrani 11: 6)

Kuring disimpulkeun ku nangtukeun luyu jeung Kitab Suci, yen dimana dosa abounds, dimana aliran Allah frälsningsnåd malah leuwih. Digolongkeun tur konsekuensi na anu dahsyat na profound. Tapi ampun jalan ngaliwatan Putra, Gusti Yesus, nya éndah tur malah leuwih jero kana rarancang jeung niat maranéhanana. hal ieu badag, tapi restorasi nyaeta gede, leuwih gede nyaeta anjeunna. "The bebeneran (Yesus) wajib nyieun anjeun bébas." (Yohanes 8:32) "Mun Putra ngajadikeun maneh gratis, anjeun sabenerna gratis." (Yohanes 8:36) "Dina Anjeunna urang gaduh panebusan (tina jahat) jeung boga hampura dosa urang. "(Kolosa 1:14) Isa geus jadi" bener urang "(1 Cor 1:30) sateuacan Alloh.

Panghampura Allah

panghampura tur rekonsiliasi jeung anjeunna Allah dina konversi ka manusa, lumangsung langsung di doa dina ngaran Yesus ka dinya: Wilujeng imah, dina basa sejen! Kakuatan tina injil, teras meta stepwise, prosés-kawas, nepi ka restorasi pinuh tina gelap, tatu, luhureun leungeun, kagumantungan - naon dosa nikah jeung depredations sempet ngabalukarkeun. Peter diajarkeun di Rasul 2:40 jeung kecap: "Hayu nganteurkeun anjeun ti ieu ngahindar (perverse jahat /) generasi". Da'wah Paul di Rasul 17:30 yén éta téh waktu keur tobat tina spiritual / agama "jahiliah". Candak di salaku hiji gambar tina "leungit / putra prodigal" mulang ka Rama: "Sarta manéhna nangtung nepi na walked (search imah) ka bapana." (Urang moal nyaho ngeunaan naon anu lumangsung lamun putrana sumping ti perbudakan di boga babi. ) bapa dina gilirannana éta geus kaluar na katingali keur putrana, keur saha unggal urutan kami henteu terang. Tapi anjeunna tungtungna bisa ningali na "tobat" putra ti Afar, dimana anjeunna babi smelling, kumuh sarta faltering datangna wandering dina cara imah: "Samentara anjeunna masih cara lila pareum, bapana ningal anjeunna sarta miboga karep dina anjeunna. Bapana lumpat papanggih anjeunna, murag kana beuheung sarta dicium manehna ".

Dua kitab suci dina titik nu hits katuhu di dieu, di hiji sisi, James 3: 8: "Draw deukeut ka Allah jeung anjeunna bakal narik deukeut ka anjeun." Jeung di sisi séjén, Wahyu 3:20: "Behold, abdi nangtung di panto jeung sambel. Mun saha hears sora kuring jeung muka panto, kuring bakal datang ka anjeunna sarta dine kalayan anjeunna, sarta anjeunna sareng abdi. "Putra, syahadat dosa," Kuring geus dosa, "sarta kaperluan rahmat undeserved," I am euweuh pantes janten disebut anak anjeun ", ngabalukarkeun sababaraha tahapan dina hemkomstens prosés:" Tapi bapak ceuk pagawé-na: Hasten mawa kaluar jubah pangalusna teras nahan eta dina anjeunna teras nahan cingcin dina leungeun jeung sapatu-na dina suku-na! Tur meunangkeun anak sapi fatted sarta maéhan éta, sarta ngantep kami dahar na jadi gumbira. Pikeun lalaki mah maot na nyaeta hirup deui; anjeunna leungit tur geus kapanggih. Jeung pihak mimitian. "Ti nu poek nepi ka sirah lampu oray urang téh rék jadi lengkep ditumbuk (Roma 16:20). Iblis baris geura-giru näpsas salawasna. wickedness spiritual bakal pamustunganana salawasna jadi teu mawa pakarang. Pikeun malaikat fallen euweuh kasalametan. Iblis sarta minions na anu laun bade naraka. Tapi pikeun lalaki anu boga iman, iman dina cara geus bisa balik ka Allah, sarta bisa ngomong kawas Paul 2 Timoteus 1: 2: "Kuring nyaho saha geus I dipercaya". Jeung Romawi 8:16: "Roh The ngasuh saksi kalawan roh urang nu kami barudak Allah." Urang téh "hiji riungan festival, mangrupa jamaah firstborn anu boga ngaran maranéhna nu ditulis di sawarga" (Ibrani 12:23). "Tapi anjeun hiji lomba dipilih, a priesthood karajaan, bangsa suci, anu jalma aneh mun ngumumkeun amal glorious nya ku anjeunna anu disebut anjeun kaluar tina gelap kana lampu na alus pisan." (1 Petrus 2: 9) Iblis baris geura-giru näpsas salawasna. wickedness spiritual bakal pamustunganana salawasna jadi teu mawa pakarang. Pikeun malaikat fallen euweuh kasalametan. Iblis sarta minions na anu laun bade naraka. Tapi pikeun lalaki anu boga iman, iman dina cara geus bisa balik ka Allah, sarta bisa ngomong kawas Paul 2 Timoteus 1: 2: "Kuring nyaho saha geus I dipercaya". Jeung Romawi 8:16: "Roh The ngasuh saksi kalawan roh urang nu kami barudak Allah." Urang téh "hiji riungan festival, mangrupa jamaah firstborn anu boga ngaran maranéhna nu ditulis di sawarga" (Ibrani 12:23). "Tapi anjeun hiji lomba dipilih, a priesthood karajaan, bangsa suci, anu jalma aneh mun ngumumkeun amal glorious nya ku anjeunna anu disebut anjeun kaluar tina gelap kana lampu na alus pisan." (1 Petrus 2: 9) Iblis baris geura-giru näpsas salawasna. wickedness spiritual bakal pamustunganana salawasna jadi teu mawa pakarang. Pikeun malaikat fallen euweuh kasalametan. Iblis sarta minions na anu laun bade naraka. Tapi pikeun lalaki anu boga iman, iman dina cara geus bisa balik ka Allah, sarta bisa ngomong kawas Paul 2 Timoteus 1: 2: "Kuring nyaho saha geus I dipercaya". Jeung Romawi 8:16: "Roh The ngasuh saksi kalawan roh urang nu kami barudak Allah." Urang téh "hiji riungan festival, mangrupa jamaah firstborn anu boga ngaran maranéhna nu ditulis di sawarga" (Ibrani 12:23). "Tapi anjeun hiji lomba dipilih, a priesthood karajaan, bangsa suci, anu jalma aneh mun ngumumkeun amal glorious nya ku anjeunna anu disebut anjeun kaluar tina gelap kana lampu na alus pisan." (1 Petrus 2: 9) Iblis sarta minions na anu laun bade naraka. Tapi pikeun lalaki anu boga iman, iman dina cara geus bisa balik ka Allah, sarta bisa ngomong kawas Paul 2 Timoteus 1: 2: "Kuring nyaho saha geus I dipercaya". Jeung Romawi 8:16: "Roh The ngasuh saksi kalawan roh urang nu kami barudak Allah." Urang téh "hiji riungan festival, mangrupa jamaah firstborn anu boga ngaran maranéhna nu ditulis di sawarga" (Ibrani 12:23). "Tapi anjeun hiji lomba dipilih, a priesthood karajaan, bangsa suci, anu jalma aneh mun ngumumkeun amal glorious nya ku anjeunna anu disebut anjeun kaluar tina gelap kana lampu na alus pisan." (1 Petrus 2: 9) Iblis sarta minions na anu laun bade naraka. Tapi pikeun lalaki anu boga iman, iman dina cara geus bisa balik ka Allah, sarta bisa ngomong kawas Paul 2 Timoteus 1: 2: "Kuring nyaho saha geus I dipercaya". Jeung Romawi 8:16: "Roh The ngasuh saksi kalawan roh urang nu kami barudak Allah." Urang téh "hiji riungan festival, mangrupa jamaah firstborn anu boga ngaran maranéhna nu ditulis di sawarga" (Ibrani 12:23). "Tapi anjeun hiji lomba dipilih, a priesthood karajaan, bangsa suci, anu jalma aneh mun ngumumkeun amal glorious nya ku anjeunna anu disebut anjeun kaluar tina gelap kana lampu na alus pisan." (1 Petrus 2: 9) "Roh The ngasuh saksi kalawan roh urang nu kami barudak Allah." Urang téh "hiji riungan festival, mangrupa jamaah ti firstborn anu boga ngaran maranéhna nu ditulis di sawarga" (Ibrani 12:23). "Tapi anjeun hiji lomba dipilih, a priesthood karajaan, bangsa suci, anu jalma aneh mun ngumumkeun amal glorious nya ku anjeunna anu disebut anjeun kaluar tina gelap kana lampu na alus pisan." (1 Petrus 2: 9) "Roh The ngasuh saksi kalawan roh urang nu kami barudak Allah." Urang téh "hiji riungan festival, mangrupa jamaah ti firstborn anu boga ngaran maranéhna nu ditulis di sawarga" (Ibrani 12:23). "Tapi anjeun hiji lomba dipilih, a priesthood karajaan, bangsa suci, anu jalma aneh mun ngumumkeun amal glorious nya ku anjeunna anu disebut anjeun kaluar tina gelap kana lampu na alus pisan." (1 Petrus 2: 9)


Sigvard Pedang      

Artikel sareng video nu dijieun ku lian ti Apg29.nu bisa boga pamadegan yen situs blog ulah babagi.


Tack för att du läser Apg29. DELA gärna till dina vänner. Du kan också stödja Apg29 genom att sätta in en valfri GÅVA på BANKKONTO 8169-5,303 725 382-4. På internetbanken går det att ställa in så att du automatiskt ger en summa varje månad. Men om du hellre vill kan du SWISHA in en frivillig summa på 070 935 66 96. Tack.


Vill du bli frälst?

Ja

Nej


Publicerades torsdag 1 januari 1970 01:00 | | Permalänk | Kopiera länk | Mejla

0 kommentarer

Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?

Din kommentar kan deletas om den inte passar in på Apg29 vilket sidans grundare har ensam rätt att besluta om och som inte kan ifrågasättas. Exempelvis blir trollande, hat, förlöjligande, villoläror, pseudodebatt och olagligheter deletade och skribenten kan bli satt i modereringskön. Hittar du kommentarer som inte passar in – kontakta då Apg29.


Prenumera på Youtubekanalen:

Vecka 29, onsdag 17 juli 2019 kl. 17:01

Jesus söker: Bruno!

"Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son [Jesus], för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv." - Joh 3:16

"Men så många som tog emot honom [Jesus], åt dem gav han rätt att bli Guds barn, åt dem som tror på hans namn." - Joh 1:12

"Om du därför med din mun bekänner att Jesus är Herren och i ditt hjärta tror att Gud har uppväckt honom från de döda, skall du bli frälst." - Rom 10:9

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? Be den här bönen:

- Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som Herren. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!


Senaste bönämnet på Bönesidan
onsdag 17 juli 2019 14:52

Be gärna en liten bön för mig. Har en sån skyhög ångest och har haft i många år

Morsan reklam


Aktuella artiklar


Senaste kommentarer



STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp