872 online! | Sidvisningar idag: 19 057 | Igår: 162 965 |

www.apg29.nu

Annons

Bakom allting finns Skaparen

Läsarmejl av Pertti Niva

Människan i själva värket är ett bevis om Guds existens. Cellens DNA är som en DATA program, som vi har fått som kopierad ända till Adam och Eva via familjein Noak. 

I människans DNA har den kloka designer Gud sparat människans byggnadsprogram. I principen i ett gram DNA kan man spara texten av 70 miljarder böcker. De funktioner som sker i människan under en sekund kräver 42 minuter av nutida topp datoren. 

 Den Ateistiska evolutionläran har fått sin ända, då forskaren, som år 2015 har tagit emot Nobel priset har fått reda, att DNA har preparerings systemet, som försöker hela tiden bevara den ursprungliga DNA. I kopieringen av DNA inträffar mutationer 1/1000, av vilka cellen har ingen nytta utan nackdel. 

 Under så kallade år miljoner skulle DNA ha förstörts flera gånger på grund av mutationer. Evolutionslära har levat av mutationer, men nu dör den av mutationernas skull.


Pertti Niva

Läsarmejl


submit to reddit

Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg tisdag 17 oktober 2017 23:53 | #läsarmejl #pertti niva | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29!
Swisha: 070 935 66 96


15 kommentarer

nils

Mycket intressant,och vi får hoppas att Vetenskapsvärlden vill accepterar denna grundläggande sanning ända ned på DNA-nivå.

Undrar hur länge det dröjer innan forskarna upptäcker,och än mer vill erkänna den andliga verkligheten,av en skapare bakom allt?
Man är ju nere på de minsta områdena som mörk energi,gravitationsvågor mm.så nu återstår väl bara den andliga dimensionen att upptäcka och erkänna!

Svara -   - 18/10-17 09:35 -


Lena Henricson

En del kommentarer försvann här,bl.a. en mkt. värdefull kommentar av JJ. Synd! Kanske det går att få fram den igen! ?

Svara -   - 18/10-17 14:05 -


Lena Henricson

JJ!

Skriv gärna ett läsarmeil innehållande det du skrev här! Det var så nödvändigt och så bra! Det behövs ju mer undervisning om biblisk skapelsetro! Och mer om varför evolutionsteorin inte håller!

Svara -   - 19/10-17 10:44 -


J.J.

Svar till Lena Henricson.

Tack, det var snällt. Jag ska försöka knåpa ihop något i mån av tid, jag håller med dig om att det behövs.

Det finns av någon anledning två likadana artiklar med samma rubrik och innehålll. Under den andra artikeln finns kommentarerna kvar.

Mvh

Svara -   - 19/10-17 16:59 -


Lena Henricson

Svar till J.J.

Tack, det var bra!

Men hur får man tag på den första artikeln,där du kommenterade? Men det är väl bäst att du,som sagt skriver en egen ny artikel,eftersom läsarna nog inte längre läser dessa båda så länge till! Tack på förhand!

Svara -   - 19/10-17 19:20 -


J.J.

Klistrar in kommentaren här:

Det är så ironiskt att inom vården och vetenskapen försöker man lindra och i bästa fall bota mutationer. Evolutionsteorin lär att mutationer är upphovet till framsteg och utveckling. Ögat och magsyran t.ex. går rakt emot evolutionsteorin.

Nyligen visade vetenskapen att människan härstammar från en art d.v.s. visar att Bibeln återigen har rätt. Jag brukar säga till dem som menar att homosexualitet är medfött att det var tur att det inte var två homosexuella som skulle föröka sig istället för Adam och Eva. Vidare är det ju tur att mannen och kvinnan utvecklades samtidigt och inte flera tusen år ifrån varandra.

Det behövs befruktning för att ett barn ska bli till och det sker genom att en man och en kvinna blir ett kött. Precis som Gud har sagt. Enligt evolutionsteorin borde det inte finnas två skilda kön (man och kvinna), då allt liv enligt den teorin borde förökas genom celldelning.

Numera kan man också framställa olja på några timmar, vilket är helt omöjligt enligt evolutionisterna då detta enligt dem tar miljontals år. Återigen visar det sig att Bibeln har rätt för alla omständigheter för oljans bildande finns i syndaflodens framfart.

Det finns inga mellanformer, ingen felande länk. I själva verket borde det krylla av dem, betänk hur många djurarter och människor som finns och har existerat, men vetenskapen har inte lyckats hitta en enda! Det finns inga spår efter erosion i sedimenten, vilket borde (måste) finnas om det tagit miljontals år. Dateringen är även den helt fel. Läs på om detta förslagsvis på genesis.nu

Bibeln är sann, tro på vartenda ord som står där. Gud är den store Skaparen, vi det skapade.

Det finns så mycket bevis för att evolutionsteorin är fel. Den lärs ut i skolorna och man tvingas där anpassa sig efter den läran för att få rätt svar på proven. Den är så bedräglig.

När jag är ute och går och tittar på allt myller av liv så prisar jag Gud. Vilken kreativitet och intelligens och vilken kärlek!

Dårarna säger i sitt hjärta: "Det finns ingen Gud". Psalm 14:1

Svara -   - 19/10-17 22:25 -


Roger T. W.

Jag prisar Gud. Jag har prostatacancer och kissar på nätterna (vägrar behandling). Min dotter förstår inte., men Herren förstår. Min tid är kort, men inte Herrens. Det är bara att gå. Inget problem.

Svara -   - 23/10-17 20:09 -


J.J.

Svar till Roger T. W..

Vi ska prisa vår käre Gud i himmelen för Herren är så god,. Jag själv blev helad för ett tag sedan. All ära till Gud! Jag hade hål i tänderna och bad Jesus om ett helande. Jag tackade och prisade honom. Det gick ett par dagar.

Jag gick ändå till tandläkaren. Väl hos tandläkaren tog denne en röntgenbild innan hon skulle sätta igång och arbeta. Hon tog bilden och sa sedan:

- Vad konstigt. Det blev något fel sa hon. Vi måste ta om bilden. Sagt och gjort. Efter den andra röntgenbilden så hon: - Det är märkligt. Är det här dina tänder. - Ja sa jag och skrattade (för jag tyckte det lät väldigt konstigt att hon frågade mig det) och sen säger hon:

- Det fanns ett hål här på förra röntgenbilden sist du var här som skulle lagas men jag hittar inget hål säger hon. Det var därför jag tog två bilder för ett sådant här hål försvinner inte bara. Jag förstår det inte så hon. Men det gjorde jag. Jesus hade helat mig. Jesus är allsmäktig och Han hör bön!

Får jag be för dig Roger?

Jag tackar och prisar dig himmelske Fader för Roger. Du vet vem han är och vad han behöver. Du känner till hans cancer Herre. Jag ber dig om det är din vilja att du helar Roger och gör han helt fri från cancern så han frimodigt kan vittna om din enorma kraft och kärlek. Jag tackar dig käre Gud för allt du gett mig och välsignat mig med. Jag tackar dig för det fantastiska miraklet som du gjorde för oss på golgata kors. Jag tackar för blodet som du utgjöt för våra synder på korset. Jag tackar dig för att det var våra synder som du bar. Gode Jesus jag ropar på korsblodet och förbundsblodet. Välsigna Roger och hans anhöriga. Jag ber att Roger ska bli frisk Herre. Det ber jag om i ditt heliga, underbara namn. Tack Jesus! Amen.

Svara -   - 23/10-17 21:07 -


Roger T. W.

Svar till J.J..

Min vän, du får gärna be, Jag är Herren din läkare, säger Herren i Bibeln. Han menar alltid vad Han säger och gör alltid vad Han menar. Ibland är Han så nära. Igår kunde jag knappt gå till badrummet eftersom jag har tappat många muskelkilo, men Han kom till mig. Ännu kan jag göra lite nytta som jag hoppas Han godkänner, Han som är allt.

Jag lyckades med möda göra mig skuld- och egendomsfri. Min dotter behöver förböner. Hon tycker att jag är en ganska konstig person och hon får mina lilla pension att krympa ihop. Hon arbetar inte.

Svara -   - 23/10-17 22:20 -


Johnny Haglund

Vi önskar väl alla att vetenskapen ska hålla sig till sanningen. Men logiken säger att om den skulle det och acceptera Adam och Eva, då skulle väl bidragen försvinna för vetenskapen. Guds ord kan väl alla läsa, och evolutionsteorin skulle då falla. Vad finns då kvar att forska om?

Svara -   - 24/10-17 09:14 -


Balkis

Svar till Johnny Haglund.

Måste man forska?

Eller sade Gud till människa att han ska forska?

Tror du Gud vill att människor ska forska och bevisa att Gud inte existerar?

Svara -   - 24/10-17 12:11 -


Roger T. W.

Svar till J.J..

Tack för ditt fina vittnesbörd och din bön. Idag går jag bättre och vacklar inte som häromdagen och behövde bara kissa tre gånger på natten. Ett stort tacksägelseämne. Vi ska be för varandra. Jag har större framgång när jag ber för andra än för mig själv.

Stanley Sjöbergs pappa bad om femton extra år för att tjäna Herren och det fick han. Jag hörde Stanley på kortvåg och på engelska (tror jag) 1973 eller 1974. Jag träffade honom långt senare och påminde honom.

Herren är allas vår Fader och jag tror att Han hör en faders bön. Det kommer att ordna sig för lillflickan.

Gud välsigne dig, min vän. Våra böner går till Himmelen och där samlas skatter som alltid är säkra.

Svara -   - 24/10-17 16:21 -


Roger T. W.

Svar till Johnny Haglund.

Jag studerade vetenskaplig teori och lärde mig att Herrens Uppenbarelse är den enda Sanning vi har. En duktig vetenskapsman är ungefär som den som på stenåldern kunde tillverka stenyxor. Ett hantverk mer eller mindre lyckat ibland. Det var efter mina studier jag blev frälst.

Evolutionsteorin har hål och det har alla vetenskaper, men man ska inte förakta vetenskapen. Jag fick konstiga blickar när jag kom som akademiker till församlingen och så¨ska man inte behandla nyfrälsta. Det är inte vetenskapen det är fel på, det är det samhälle som tvingar fram ateism, storföretagens finansiering och styrning av forskningen och ger oss lydiga teknokrater. Det är samhällets tilltagande förståndsförfall i vår tid. Problemet är andligt, inte vetenskapligt. Det finns många kristna forskare och de håller säkert med mig. Senast hörde jag ifrån en läkare som har börjat läsa Bibeln och suktar efter Gud. En läkare känner sin vetenskaps begränsningar och det är vanligt att sjuka läkare besöker homeopater. De som kan sin vetenskap ser dess nytta men också dess begränsningar. Herren tog ned mig, jag som trodde att jag var så smart, det är min bekännelse. Läkaren och jag har intressanta diskussioner på Internet. Ännu kan jag göra lite nytta.

Svara -   - 24/10-17 16:52 -


J.J.

Svar till Roger T. W..

Vad glad jag blir, vi fortsätter att be för ett fullständigt helande! Tack att du tog dig tid att skriva att det blivit bättre. All ära till Gud! Vi prisar och tackar Gud för Han hör våra böner.

Jag ska be för din dotter och be gärna för min pappa för han tycker jag är tokig för att jag tror på Gud och han föraktar Bibeln. Vi ska ju be för varandra så att vi blir botade (Jak 5:16)

Gud välsigne dig också, Jesus älskar dig!

Svara -   - 24/10-17 19:00 -


Roger T. W.

Svar till J.J..

Jag har flera gånger bett för din far. Min egen var framgångsrik i denna värld, men dog utan tro. Sen hände nåt konstigt. Han kom till mig i drömmen. Han var på avstånd ungefär som när nån använder Skype från andra sidan av världen. Budskapet var att han hade mycket att säga mig. När jag förstod det försvann han.

Vi ska be för varandra och be med kärlek.

Jag går bättre och bönerna hjälpte mig. Jag är så tacksam.

Svara -   - 24/10-17 23:10 -


Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?Katastrofal kursändring - Del 4

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi fortsätter att belysa den kursändring som skett på eskatologins område de senaste årtiondena.

0

Läs allt!


Ropa till mig på nödens dag

Läsarmejl av Kattis 

Varm sol

Jag känner att vi får be för de drabbade som har fått evakuera ifrån sina hem. Att de får lära känna Jesus och få en personlig relation med honom, att de blir Frälsta! 

0

Läs allt!


Torkan i Sverige ett tidstecken?

Solen får utbrott

Sedan mätningarna började för 260 år sedan har juli månad inte varit så här varmt som i år. 

9

Läs allt!


Skogsbränderna - Guds dom över Sverige?

Kommentar av Rune Johansson 

Skogsbrand

Just nu drabbas Sverige av utbredda och svårsläckta skogsbränder. Flertalet skribenter härleder detta till att Herren nu straffar oss för våra handlingar som nation. Låt oss dock få lite perspektiv på de nu aktuella händelserna.

26

Läs allt!


Mäktiga tältmöten i Jättene

Lindberg spelade så att tältduken lyfte

Skärmdump: falkopingstidning.se. 

I två möten gästade vi på tältmöten i Jättene. Efter första kvällens möte spreds det snabbt hur bra det var så nästa kväll fylldes tältet av mycket folk.

1

Läs allt!


Världens ensammaste fågel dog i olycklig kärlek

Fågeln Nigel, en havssula, blev kär i en betonghavssula på en öde ö utanför Nya Zeelands kust har nu hittats död. 

0

Läs allt!


Tidstecken med Stephen Hawking, Christer Fuglesang och Christer Åberg

Den världsberömde fysikern Stephen Hawing blev 76 år och led större delen av sitt liv av sjukdomen ALS. 2010 var jag med i samma radioprogram som Stephen Hakwing och astronauten Christer Fuglesang. 

1

Läs allt!


Örn störtade i havet - skickas på flygträning

Havsörn

En annan örn än den som beskrivs i artikeln. 

SVT skriver om en örnunge som inte klarade av att flyga och störtade i havet ska nu skickas på flygträning!

5

Läs allt!


Många anlagda bränder i den största skogsbranden i Sverige

Uppdaterad! 

15 anlagda bränder

Under ett dygn har 15 bränder blivit anlagda i Arboga. Så alla bränder som nu härjar i Sveriges värsta brandkatastrof har alltså inte kommit till av naturliga orsaker. 

17

Läs allt!


Svenska folk du borde tacka - Sveriges nationalsång?

/bild2.php?w=644&h=75&src=img/1439685284-svenska-folk-du-borde-tacka.jpg

För flera år sedan sa en vän till mig att han tyckte att den här sången borde bli Sveriges nationalsång!

13

Läs allt!


Profetisk uppenbarelse om skogsbränderna? - Christer Åberg

Christer Åberg tar upp de allvarliga skogsbränderna och torkan i Sverige och undrar om det finns profetior över detta och om det är ett profetiskt tecken.

48

Läs allt!


Tältmöten i Jättene utanför Falköping med Lindbergarna

Tältmöten i Jettened utanför Falköping med Lindbergarna

14

Läs allt!


Krångla inte till det - Möte på Arkens mirakelkonferens

Möte på Arkens mirakelkonferens. Birgitta Rosen predikade och Lindbergarna Nenne och Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången. Dessutom delade Christer Åberg med sitt vittnesbörd. 

6

Läs allt!


Mirakelkonferensen på Arken med Lindbergarna och Linda Bergling

Linda Bergling predikade tisdagen 17 juli på Arkens mirakelkonferens i Kungsängen. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken.

114

Läs allt!


När blir barnet människa?

Läsarmejl av Bertil Rosenius 

Ofött barn suger på tummen

När inblåser Gud sin livsande i människan. Är det när barnet föds eller är det när ägget befruktas.

41

Läs allt!


Starka vittnesbörd på Arken från missionen

Missions-inspiration på Arkens mirakelkonferens. Lindbergarna med Nenne, Martin, Toye Josefson och Christer Åberg höll i sången och musiken. 

0

Läs allt!


Annons


Hur blir det med pingströrelsen?

Läsarmejl av Sigvard Svärd 

Pingströrelsen

Det är ju uppenbart för alla historiskt medvetna och bibliskt intresserade pingstvänner, att Pingströrelsen sedan den blev Pingst ffs och Samfundet Pingst, med det årliga s.k. rådslaget – har förändrats både organisatoriskt, sociologiskt och teologiskt. 

39

Läs allt!


Tre möten på Arken i Kungsängen

Nenne Lindberg, Toye Josefsson, Martin Lindberg och Christer Åberg gästar Arken på 3 möten under två dagar. Klockan 14.00 och 19.00 på tisdag på 17 juli och onsdag 18 juli  klockan 10.00.

1

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 30, måndag 23 juli 2018 kl. 02:16

Jesus söker: Emma!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Ramadan 2018

Så här många muslimska attentat och mord har det skett hittills under Ramadan 2018.


Jesu återkomst - Dan Johansson

Dan Johansson talar om Jesu återkomst i Vallhamrakyrkan 15 september 2015.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Katastrofal kursändring - Del 3

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Vi belyser återigen hur denna kursändring skett.

4

Läs allt!


Stöd Apg29 med en frivillig gåva

Stöd Apg29

Du kan stödja Apg29 på tre sätt. 

1

Läs allt!


Du behöver ta emot Jesus

Därför talar jag så mycket om varför du behöver ta emot Jesus!

2

Läs allt!


Den Gud som då svarar med eld, han vare Gud!

Läsarmejl av nils

Det som alltid kännetecknat Herrens närvaro är Eld. Vi känner till när Mose fick möta Gud i den brinnande busken, och när Mose var på Sinai berg, hur Herrens härlighet var som en förtärande Eld på toppen av berget. När Israel därefter skulle offra brännoffer åt Herren sade Han: 

44

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 2

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

Denna kursändring när det gäller predikan om Jesu tillkommelse har nu kommit fram i ljuset alltmer.

10

Läs allt!


Den kontantlösa konspirationen - Ladda ner gratis pdf-bok!

Den här mycket intressanta boken på 593 sidor om det kontantlösa samhället kan du återigen ladda ner gratis direkt på Apg29!

7

Läs allt!


Våra skattepengar finansierar imamutbildning

Läsarmejl av Bertil Rosenius

En rubrik på Facebook väckte nyfikenhet: ”I Höst får Sverige sin första statligt finansierade imam utbildning.” Sant eller falskt? Sant! Men det hela blir än värre, när man dyker ner i historiken!

41

Läs allt!


Katastrofal kursändring - Del 1

Av Holger Nilsson 

Uppryckandet

En kursändring har nu skett när det gäller förkunnelsen om Jesu tillkommelse detta kan komma att få förödande konsekvenser.

18

Läs allt!


Almedalen - Dans & Trams och intervju med Christer Åberg

Filmgruppen Flipp Flopp intervjuade mig i Almedalen 2018. 

3

Läs allt!


Har vi kanske glömt något?

Läsarmejl av David B

“Lova HERREN, min själ, och glöm inte alla hans välgärningar” Ps. 103:2

4

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 430 451 780 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 701 bloggartiklar, 85 400 kommentarer och 57 054 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp