585 online! | Sidvisningar idag: 92 953 | Igår: 233 902 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Bakom allting finns Skaparen

Läsarmejl av Pertti Niva

Människan i själva värket är ett bevis om Guds existens. Cellens DNA är som en DATA program, som vi har fått som kopierad ända till Adam och Eva via familjein Noak. 

I människans DNA har den kloka designer Gud sparat människans byggnadsprogram. I principen i ett gram DNA kan man spara texten av 70 miljarder böcker. De funktioner som sker i människan under en sekund kräver 42 minuter av nutida topp datoren. 

 Den Ateistiska evolutionläran har fått sin ända, då forskaren, som år 2015 har tagit emot Nobel priset har fått reda, att DNA har preparerings systemet, som försöker hela tiden bevara den ursprungliga DNA. I kopieringen av DNA inträffar mutationer 1/1000, av vilka cellen har ingen nytta utan nackdel. 

 Under så kallade år miljoner skulle DNA ha förstörts flera gånger på grund av mutationer. Evolutionslära har levat av mutationer, men nu dör den av mutationernas skull.


Pertti Niva

Läsarmejl


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg tisdag 17 oktober 2017 23:53 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


15 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

nils

Mycket intressant,och vi får hoppas att Vetenskapsvärlden vill accepterar denna grundläggande sanning ända ned på DNA-nivå.

Undrar hur länge det dröjer innan forskarna upptäcker,och än mer vill erkänna den andliga verkligheten,av en skapare bakom allt?
Man är ju nere på de minsta områdena som mörk energi,gravitationsvågor mm.så nu återstår väl bara den andliga dimensionen att upptäcka och erkänna!

Svara -   - 18/10-17 09:35 -


Lena Henricson

En del kommentarer försvann här,bl.a. en mkt. värdefull kommentar av JJ. Synd! Kanske det går att få fram den igen! ?

Svara -   - 18/10-17 14:05 -


Lena Henricson

JJ!

Skriv gärna ett läsarmeil innehållande det du skrev här! Det var så nödvändigt och så bra! Det behövs ju mer undervisning om biblisk skapelsetro! Och mer om varför evolutionsteorin inte håller!

Svara -   - 19/10-17 10:44 -


J.J.

Svar till Lena Henricson.

Tack, det var snällt. Jag ska försöka knåpa ihop något i mån av tid, jag håller med dig om att det behövs.

Det finns av någon anledning två likadana artiklar med samma rubrik och innehålll. Under den andra artikeln finns kommentarerna kvar.

Mvh

Svara -   - 19/10-17 16:59 -


Lena Henricson

Svar till J.J.

Tack, det var bra!

Men hur får man tag på den första artikeln,där du kommenterade? Men det är väl bäst att du,som sagt skriver en egen ny artikel,eftersom läsarna nog inte längre läser dessa båda så länge till! Tack på förhand!

Svara -   - 19/10-17 19:20 -


J.J.

Klistrar in kommentaren här:

Det är så ironiskt att inom vården och vetenskapen försöker man lindra och i bästa fall bota mutationer. Evolutionsteorin lär att mutationer är upphovet till framsteg och utveckling. Ögat och magsyran t.ex. går rakt emot evolutionsteorin.

Nyligen visade vetenskapen att människan härstammar från en art d.v.s. visar att Bibeln återigen har rätt. Jag brukar säga till dem som menar att homosexualitet är medfött att det var tur att det inte var två homosexuella som skulle föröka sig istället för Adam och Eva. Vidare är det ju tur att mannen och kvinnan utvecklades samtidigt och inte flera tusen år ifrån varandra.

Det behövs befruktning för att ett barn ska bli till och det sker genom att en man och en kvinna blir ett kött. Precis som Gud har sagt. Enligt evolutionsteorin borde det inte finnas två skilda kön (man och kvinna), då allt liv enligt den teorin borde förökas genom celldelning.

Numera kan man också framställa olja på några timmar, vilket är helt omöjligt enligt evolutionisterna då detta enligt dem tar miljontals år. Återigen visar det sig att Bibeln har rätt för alla omständigheter för oljans bildande finns i syndaflodens framfart.

Det finns inga mellanformer, ingen felande länk. I själva verket borde det krylla av dem, betänk hur många djurarter och människor som finns och har existerat, men vetenskapen har inte lyckats hitta en enda! Det finns inga spår efter erosion i sedimenten, vilket borde (måste) finnas om det tagit miljontals år. Dateringen är även den helt fel. Läs på om detta förslagsvis på genesis.nu

Bibeln är sann, tro på vartenda ord som står där. Gud är den store Skaparen, vi det skapade.

Det finns så mycket bevis för att evolutionsteorin är fel. Den lärs ut i skolorna och man tvingas där anpassa sig efter den läran för att få rätt svar på proven. Den är så bedräglig.

När jag är ute och går och tittar på allt myller av liv så prisar jag Gud. Vilken kreativitet och intelligens och vilken kärlek!

Dårarna säger i sitt hjärta: "Det finns ingen Gud". Psalm 14:1

Svara -   - 19/10-17 22:25 -


Roger T. W.

Jag prisar Gud. Jag har prostatacancer och kissar på nätterna (vägrar behandling). Min dotter förstår inte., men Herren förstår. Min tid är kort, men inte Herrens. Det är bara att gå. Inget problem.

Svara -   - 23/10-17 20:09 -


J.J.

Svar till Roger T. W..

Vi ska prisa vår käre Gud i himmelen för Herren är så god,. Jag själv blev helad för ett tag sedan. All ära till Gud! Jag hade hål i tänderna och bad Jesus om ett helande. Jag tackade och prisade honom. Det gick ett par dagar.

Jag gick ändå till tandläkaren. Väl hos tandläkaren tog denne en röntgenbild innan hon skulle sätta igång och arbeta. Hon tog bilden och sa sedan:

- Vad konstigt. Det blev något fel sa hon. Vi måste ta om bilden. Sagt och gjort. Efter den andra röntgenbilden så hon: - Det är märkligt. Är det här dina tänder. - Ja sa jag och skrattade (för jag tyckte det lät väldigt konstigt att hon frågade mig det) och sen säger hon:

- Det fanns ett hål här på förra röntgenbilden sist du var här som skulle lagas men jag hittar inget hål säger hon. Det var därför jag tog två bilder för ett sådant här hål försvinner inte bara. Jag förstår det inte så hon. Men det gjorde jag. Jesus hade helat mig. Jesus är allsmäktig och Han hör bön!

Får jag be för dig Roger?

Jag tackar och prisar dig himmelske Fader för Roger. Du vet vem han är och vad han behöver. Du känner till hans cancer Herre. Jag ber dig om det är din vilja att du helar Roger och gör han helt fri från cancern så han frimodigt kan vittna om din enorma kraft och kärlek. Jag tackar dig käre Gud för allt du gett mig och välsignat mig med. Jag tackar dig för det fantastiska miraklet som du gjorde för oss på golgata kors. Jag tackar för blodet som du utgjöt för våra synder på korset. Jag tackar dig för att det var våra synder som du bar. Gode Jesus jag ropar på korsblodet och förbundsblodet. Välsigna Roger och hans anhöriga. Jag ber att Roger ska bli frisk Herre. Det ber jag om i ditt heliga, underbara namn. Tack Jesus! Amen.

Svara -   - 23/10-17 21:07 -


Roger T. W.

Svar till J.J..

Min vän, du får gärna be, Jag är Herren din läkare, säger Herren i Bibeln. Han menar alltid vad Han säger och gör alltid vad Han menar. Ibland är Han så nära. Igår kunde jag knappt gå till badrummet eftersom jag har tappat många muskelkilo, men Han kom till mig. Ännu kan jag göra lite nytta som jag hoppas Han godkänner, Han som är allt.

Jag lyckades med möda göra mig skuld- och egendomsfri. Min dotter behöver förböner. Hon tycker att jag är en ganska konstig person och hon får mina lilla pension att krympa ihop. Hon arbetar inte.

Svara -   - 23/10-17 22:20 -


Johnny Haglund

Vi önskar väl alla att vetenskapen ska hålla sig till sanningen. Men logiken säger att om den skulle det och acceptera Adam och Eva, då skulle väl bidragen försvinna för vetenskapen. Guds ord kan väl alla läsa, och evolutionsteorin skulle då falla. Vad finns då kvar att forska om?

Svara -   - 24/10-17 09:14 -


Balkis

Svar till Johnny Haglund.

Måste man forska?

Eller sade Gud till människa att han ska forska?

Tror du Gud vill att människor ska forska och bevisa att Gud inte existerar?

Svara -   - 24/10-17 12:11 -


Roger T. W.

Svar till J.J..

Tack för ditt fina vittnesbörd och din bön. Idag går jag bättre och vacklar inte som häromdagen och behövde bara kissa tre gånger på natten. Ett stort tacksägelseämne. Vi ska be för varandra. Jag har större framgång när jag ber för andra än för mig själv.

Stanley Sjöbergs pappa bad om femton extra år för att tjäna Herren och det fick han. Jag hörde Stanley på kortvåg och på engelska (tror jag) 1973 eller 1974. Jag träffade honom långt senare och påminde honom.

Herren är allas vår Fader och jag tror att Han hör en faders bön. Det kommer att ordna sig för lillflickan.

Gud välsigne dig, min vän. Våra böner går till Himmelen och där samlas skatter som alltid är säkra.

Svara -   - 24/10-17 16:21 -


Roger T. W.

Svar till Johnny Haglund.

Jag studerade vetenskaplig teori och lärde mig att Herrens Uppenbarelse är den enda Sanning vi har. En duktig vetenskapsman är ungefär som den som på stenåldern kunde tillverka stenyxor. Ett hantverk mer eller mindre lyckat ibland. Det var efter mina studier jag blev frälst.

Evolutionsteorin har hål och det har alla vetenskaper, men man ska inte förakta vetenskapen. Jag fick konstiga blickar när jag kom som akademiker till församlingen och så¨ska man inte behandla nyfrälsta. Det är inte vetenskapen det är fel på, det är det samhälle som tvingar fram ateism, storföretagens finansiering och styrning av forskningen och ger oss lydiga teknokrater. Det är samhällets tilltagande förståndsförfall i vår tid. Problemet är andligt, inte vetenskapligt. Det finns många kristna forskare och de håller säkert med mig. Senast hörde jag ifrån en läkare som har börjat läsa Bibeln och suktar efter Gud. En läkare känner sin vetenskaps begränsningar och det är vanligt att sjuka läkare besöker homeopater. De som kan sin vetenskap ser dess nytta men också dess begränsningar. Herren tog ned mig, jag som trodde att jag var så smart, det är min bekännelse. Läkaren och jag har intressanta diskussioner på Internet. Ännu kan jag göra lite nytta.

Svara -   - 24/10-17 16:52 -


J.J.

Svar till Roger T. W..

Vad glad jag blir, vi fortsätter att be för ett fullständigt helande! Tack att du tog dig tid att skriva att det blivit bättre. All ära till Gud! Vi prisar och tackar Gud för Han hör våra böner.

Jag ska be för din dotter och be gärna för min pappa för han tycker jag är tokig för att jag tror på Gud och han föraktar Bibeln. Vi ska ju be för varandra så att vi blir botade (Jak 5:16)

Gud välsigne dig också, Jesus älskar dig!

Svara -   - 24/10-17 19:00 -


Roger T. W.

Svar till J.J..

Jag har flera gånger bett för din far. Min egen var framgångsrik i denna värld, men dog utan tro. Sen hände nåt konstigt. Han kom till mig i drömmen. Han var på avstånd ungefär som när nån använder Skype från andra sidan av världen. Budskapet var att han hade mycket att säga mig. När jag förstod det försvann han.

Vi ska be för varandra och be med kärlek.

Jag går bättre och bönerna hjälpte mig. Jag är så tacksam.

Svara -   - 24/10-17 23:10 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Propaganda för Globalistiskt vänlig regering i Sverige

Läsarmejl av AJ 

Detta är intressant, idag går tidningen Metro ut med budskapet(första sida plus helt uppslag) att en statsvetare som menar att Annie Lööf kan få nästa försök att bilda regering och bli Sveriges statsminister.

0

Läs allt!


USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Av Mikael Walfridsson 

USA övar katastrofvarning till den amerikanska befolkningen

Torsdag den 4 oktober, hände något unikt i USA. På en och samma gång, skickade Trump ett sms till alla mobiltelefoner i USA. Det gjordes med det ändamål, att testa ett militärt varningssystem, som gör det möjligt, att nå hela den amerikanske befolkningen, i tillfälle av en händelse av stor betydelse skulle inträffa.

1

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

Läs allt!


130 000 raketer mot Israel

Av Holger Nilsson 

130 000 raketer mot Israel

Vilket land skulle stå ut med att ha cirka 130 000 raketer riktade mot sig? Detta ofattbara antal raketer finns nu uppställda emot Israel.

3

Läs allt!


Den stora vedermödans tid

Den stora vedermödans tid

Vi ska inte blanda ihop födslovåndorna med den stora vedermödan. Det är faktiskt två olika saker.

37

Läs allt!


Walt Disneys sexbilder i barnfilmerna

http://www.apg29.nu/bild2.php?w=480&h=75&src=img/1457818315-sexskugga.jpg

Vad är det egentligen som dina barn ser på och hjärntvättas av?

Varning för mycket stötande bilder i Walt Disneys tecknade barnfilmer. 

Läs allt!


Världens största kristna tv-bolag satsar i TBN Nordic i Stockaryd

TBN Nordic i Stockaryd

Från och med Lördagen den 7 juli 2018 verkar nu Mediahusets Vänner, som startade TV2020 som sedan blev Lifely Channel, under varumärket TBN Nordic.

0

Läs allt!


Man säger att Jesus dröjer

Talet om att Jesus dröjer är inspirerat av Djävulen. Det förleder människor att tro, att de skall vara med under den stora vedermödan och uppleva Antikrists regim.

39

Läs allt!


En inblick i det fruktansvärda offer Jesus utstod för våra själars Frälsning!

Läsarmejl av Nils 

4

Läs allt!


Detta är kärleken

Läsarmejl av David B

Pliktkristen eller en berörd kristen?

1

Läs allt!


Pwzqemuözrözvykvvgt

Ja, vad betyder detta krypterade ord som finns i rubriken? ”Pwzqemuözrözvykvvgt.” Någon som vet?

1

Läs allt!


Regnbågens tecken

Regnbågens tecken

Detta förbund innebär att aldrig mer skall en flod komma och utrota allt liv och fördärva jorden. Och tecknet på detta förbund är regnbågen.

1

Läs allt!


Snabba tider för mord på svenska kliniker

Snabba tider för  mord på svenska kliniker

Om jag förstår det rätt är det dråp om man dödar någon oplanerat, medan mord är planerat. Eftersom man planerar aborter så är det ju ingenting annat än mord!

5

Läs allt!


Elida besöker Israel

Svenska Elida, på solidaritetssegling för kristna minoriteter och enda demokratin i Mellanöstern, anländer till Israel.

2

Läs allt!


Världens 20 rikaste pastorer 2018

Världens 20 rikaste pastorer 2018. Nummer ett kommer att chocka dig!

63

Läs allt!


En arg kvinna ringer och svär och förbannar över att Jesus är enda vägen till Gud

En arg kvinna ringde till Christer Åberg och svor och förbannade och ifrågasatte att Jesus är enda vägen till Gud.

11

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

Regnbåge över Christer Åberg i livesändningarna

En fantastisk bild från livesändningen igår. Full av symbolik! Regnbågen över Christer Åberg, och effekten med Bibeln och den öppna handen.

3

Läs allt!


Turkiet satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer över hela världen

Moske

Den turkiska regeringen satsar hundratals miljoner på att bygga moskéer i ett långsiktigt mål att sprida islam över hela världen. 

34

Läs allt!


Tack gode Gud för Donald Trump - Nu stoppas handeln med aborterade foster

USA stoppar handel med aborterade foster

Bild: varldenidag.se. 

Nu stoppar USA stoppar handel med aborterade foster. Det är bara att tacka Gud för Trumpadministrationen i USA. Det har hänt mycket positiva saker sedan Donald Trump blev vald till president.

13

Läs allt!


Hijab för barn säljs

Barnhijab

Den brittiska varuhuskedjan Marks & Spencer marknadsför en barnhijab som passar för 6-8-åringar.

24

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, onsdag 17 oktober 2018 kl. 13:31

Jesus söker: Antonia, Toini!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16När döms man till helvetet?

Var jag än hade fötts så hade frälsningens erbjudande getts mig. Jag blev inte frälst för att jag föddes i ett "kristet land" utan därför att Jesus sökte mig!

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Idag talar Jesus och jag profeterar över dig - Mikael Skogsén

Idag talar Jesus och jag profeterar över dig med Mikael Skogsén.

4

Läs allt!


Den gode Hitler vann över Lenin

Den gode Hitler vann över Lenin

Bild: rpp.pe.

Hitler, som besegrade Lenin i borgmästarvalet i det peruanska bergsdistriktet Yungar, säger att han är den gode Hitler.

0

Läs allt!


Ingen kan lura Jesus

Ingen kan lura Jesus

Bild: dagen.se.

Goddag yxskaft! Sen när gick det att lura Jesus?

6

Läs allt!


Livbojen

Läsarmejl av David B 

En livboj är till för att slänga ut människor i nöd. En video med David B.

3

Läs allt!


Herrens ledning i missionsarbetet

Läsarmejl av Jörgen Milton 

Herrens ledning i missionsarbetet

Till vår stora glädje blev det också dopförrättning denna gång, då tre personer valde att följa honom.

1

Läs allt!


Uppryckandet - vårt saliga hopp!

Uppryckandet - vårt saliga hopp!

”Uppryckandet är den förvandling som levande troende upplever, när Herren vänder tillbaka för att hämta de troende till himlen. Människor kommer då att uppleva att bli förvandlade, utan att uppleva döden.”

6

Läs allt!


Vad ska du göra för att gå förlorad till ett evigt helvete?

7

Läs allt!


Be och ge

Be och ge

0

Läs allt!


Horoskop, mindfulness och yoga är österländska religioner

Av Holger Nilsson

I många veckotidningar, och även i dagspress, återfinns horoskop. Hur seriös press kan publicera något så suspekt kan verkligen ifrågasättas.

7

Läs allt!


Samkönade äktenskap är förfalskade låtsasäktenskap

Folkomröstning i Rumänien för äktenskapet

Bild: varldenidag.se. 

90 procent sa ja till äktenskap mellan man och kvinna.

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 716 457 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 950 bloggartiklar, 90 846 kommentarer och 59 028 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp