501 online! | Sidvisningar idag: 85 204 | Igår: 223 077 |

www.apg29.nu


Barack Obama: Ma u baahan tahay Badbaadiye, ama Masiixa

In this video naxdin leh ayaa sheegay in madaxweynihii hore ee Mareykanka Barack Obama in aanan u baahan tahay Badbaadiye, ama Masiixa, laakiin dadka ka shaqeeya adag kaliya daacad ah.

Waxaa soo beegay in Barack Obama uu isticmaalaa erayga "Badbaadiye" iyo "Masiixa." Halkanna wuxuu si cad u muujinaysaa in uu yahay kan Masiixa ka geesta ah oo la aqbalay Ciise Masiix, oo ah Wiilka Ilaah.

Gees Baybal

Waxaan run ahaantii maqli karo in this video sida ka gees ah Kitaabka Qudduuska ah dhawaaqi doonaa.

Saaxiibada, waa dhow haatan oo aanu ku nool yihiin ee jeer dhamaadka!

Ma heshay Ciise? Ma waxaad ku badbaado? Hesho maanta Ciise ka hor inta ay goori goor tahay!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 19 September 2018 03:26 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


26 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Bengt

Hemskt

Svara -   - 19/9-18 09:34 -


Kattis

Det är otäckt! Det viktigt att verkligen ha en nära relation med Jesus. Också det här att församlingar idag blir modeniserade. Att Gudtjänsterna blir som ett program! Det ser jag också som tidstecken! Det är inte längre populärt och lyda och följa Jesus. Församlingarna blir som en förening. Nu säger jag inte alla Församlingar. Men jag vet om det här, därför vill jag nämna det. Det var också därför jag bytte församling förra året!

Svara -   - 19/9-18 10:17 -


Niklas Jönsson

Usch! Det är tur att han inte är president längre,ett sånt äckel ska inte ha någon högre befattning någonstans. Han har bara en plats som är vikt åt honom om han inte omvänder sig.

Svara -   - 19/9-18 10:30 -


jon

Om man bemödar sig att lyssna på Obamas tal så syftar han på en mänsklig "frälsare" dvs någon som väljarna dyrkar som en gud. Det borde väl de flesta här kunna skriva under på?

Svara -   - 19/9-18 10:39 -


Anna Ivar

Svar till Niklas Jönsson.

Obama vill nog gärna komma tillbaka som president. Några säger att har en muslimsk tro.

Svara -   - 19/9-18 11:05 -


P I Persson

Fast det var ju inte det han sade. Han påtalade personligt ansvar i stället för att passivt vänta att någon annan ska gripa in.

Svara -   - 19/9-18 11:22 -


Mikael W

Varför tittar aldrig den mannen (Hussein Obama) rakt fram, och rakt in i kameran?

Svara -   - 19/9-18 11:35 -


Erik S

Ja men vad kan man vänta av en islamist? Tillika är han antisemit. Denne man har också sagt att kristendomen inte har nåt berättigande i USA -speciellt då dom lite mer högerinriktade, Bibeltrogna kristna, dom liberalteologiskt troende som har lämnat mycket av Bibelns sanningar var inte så viktigt. Vad säger oss det, med tanke på Sverige t.ex.-(hans uttalande stämmer väl in på rubriken att vi inte behöver Jesus/Frälsare)

Han förde in muslimska bönestunder i Vita Huset. Han hade flera rådgivare-säkerhetsrådgivare bl.a -som tillhörde toppen inom Muslimska Brödraskapet i USA. Han har också sagt, att hans intention är/var att göra USA till ett av dom största muslimska länderna. (vet man vad Muslimska Brödraskapet är, så blir man mörkrädd)

Det var han som gjorde, kanske det värsta förräderiet på mycket länge, när han gick bakom ryggen på Israel och skrev kärnvapenavtalet med Iran! Det gav mullorna i Iran rätt att fortsätta med utvecklandet av kärnprogrammet. Därtill också att "själva sköta inspektionen av anläggningarna" utan inblandning av utomstående!! Kan det bli mer tokigt? Och vad tror ni dessa rapporter innehöll?

I och med detta avtal, lyftes också "frysningen" av bankkonton med 100-tals miljoner dollar, som Iran nu kunde använda för att utveckla kärnvapen/system. Detta var ett direkt slag i ansiktet mot Israel och Netanyahu! Något så simpelt har troligen ingen president tidigare gjort. Obama vara tillsammans med sin utrikesminister H Clinton, ett par som fullt ut gick den onda sidans ärenden. Som tur var-Herren var ju med i detta-så blev Clinton inte vald, utan Trump. Vad Clinton har gjort och varit inblandad i, skulle ta flera sidor att redogöra för. En sak bara, hon ville att aborterna skulle öka och att dessa aborter skulle ses som ett offer till "andra gudar". Ingen fråga var mer viktig än utförandet av aborter!?, hur som helst, när som helst- Planned Parenthood-den största abortorganisationen, skulle få miljoner dollar av skattemedel, för att öka antalet aborter!

Men här grep Gud in och satte stopp! Galenskaperna fick inte gå längre nu. Resten vet vi ju. Obama försöker göra någon sorts "come back", med vänsterliberala krafter bakom sig-dom hatar ju Trump-men han kommer inte att lyckas.

Att Obama försvann, får vi tacka Gud för, han vakar ännu över sitt folk och verk både bland hedningarna och i Israel!

Svara -   - 19/9-18 11:48 -


Bengt

Obama är verkligen farlig

Likaså hillary Clinton

Henne trodde tydligen en del att hon var besatt

Vilket inte är så omöjligt ändå

Svara -   - 19/9-18 12:23 -


Tessy

Svar till Niklas Jönsson.

Ett sånt äckel?

Skulle vi inte älska våra fiender?

Svara -   - 19/9-18 12:27 -


Bengt

Jo det ska vi göra

Svara -   - 19/9-18 12:32 -


Tror

Svar till P I Persson.

Jag håller med dig,

Om han är en antikrist då säkert han suttit kvar som president,

Istället för respektera folket val.

Antikrist ska vara intelligent men ingen amerikanska presidenter hittills har varit intelligenta, DOM är bara krig och golf tokiga.

Svara -   - 19/9-18 12:51 -


PT

Svar till Niklas Jönsson.

Och den nuvarande är inget äckel då?

"Grab them on the pxxxy"....

Svara -   - 19/9-18 13:26 -


Bengt

Han svek sitt land

Svara -   - 19/9-18 13:53 -


Niklas Jönsson

Svar till Anna Ivar den muslimska tron som Barack Obama har den är vi kristna inte intresserade av.Det är Jesus den levande guden vi är intresserade av.

Svara -   - 19/9-18 14:15 -


Calle

Obama och Hillary finansierade ISIS i början, de lyfte inte sedan många fingrar för att bekämpa dem, trots vad de gjort mot civilbefolkningen, det var först när Ryssland gick in i Syrien som ISIS började gå tillbaka och är idag i princip utplånat.

Svara -   - 19/9-18 16:24 -


Roger T. W.

Svar till Calle.

Många tusen jihadister dog i Syrien och kommer aldrig hem till Sverige och Ryssland. Tacka landets kristne president. Jag har studerat honom sedan 1999 och ser hur fel våra propagandamedier har. Det handlar om min bild av honom som människa, inte allt han gör. Som jurist hedrar han lagen och som ekonom är han försiktig och det får han kritik för i Ryssland, men han gör rätt i det där. Annat kan kritiseras, t.ex. att han inte gör upp med femtekollonen, men han är judoexpert och låter motståndaren göra misstag. Kanske det är därför. Ryssland sätter han alltid först och det ska han ju göra. Väst utmålar honom som en "gopnik", en underklasstjuv, och det är löjligt.

Två personer, en svensk och en ryss, träffade Putin innan han blev president. De hade bara gott att säga mig. Sådana vittnesbörd är viktiga. Det är människan som räknas.

Svara -   - 19/9-18 17:07 -


Kent

Svar till jon.

Ja, det är alltför många som endast orkar läsa några rader från budgivaren, utan att söka lättåtkomliga fakta. De anammar genast det som är avsikten med artikeln. Detta är bara ett av många exempel. Tacksam för att du bemöter detta som du gjorde ovan.

Svara -   - 19/9-18 18:35 -


JL

Jag hörde något om att obomba var på väg till FN. Där kan han driva islamiseringen vidare. Fast å andra sidan behövs han nog inte, verkar som alla driver denna process in i kaklet.

En bra sammanfattning av Erik S förövrigt.

Svara -   - 19/9-18 18:48 -


Calle

Hej Roger T W.

Du har rätt! Jag träffade en syrisk kristen kvinna som sa att det mesta av folket i Syrien tycker mycket om sin president, han skyddar minoriteter. Han är inte demokratiskt vald men den syriska kvinnan sa att demokrati inte funkar i Syrien de måste ha en auktoritär ledare för att landets skall fungera. Det är nog globalisterna som vill ha bort Assad. Vi i väst förstår inte situationen i Syrien sa hon.

Svara -   - 19/9-18 18:50 -


Tomas N

Svar till Erik S.

Jag kan inte säga ja och amen till dina analyser av Obama. Kanske sitter du inne på mera info än vad jag gör,men i mina ögon är Obam varken islamist eller antisemit.

Det som gör honom så farlig och absolut en antikristlig aktör är dock illa nog och bottnar i hans ganska skrämmande kombination av svag identitet kombinerad med en till synes oändlig ambition . Inte helt olikt andra personer som gjort negativa avtryck i historien.

Det som sticker ut i Obama är de marxistiska rötterna, kampen för svarta och minoriteter ,liksom alla andra liberala värden. Hans deltagande i islam tycker jag hamnar härunder och inte som en äkta islamist utifrån en muslimsk tro och livsstil. Han är även en stor advokat för hbtq rörelsen

Obama är farlig och trots en kanske överddriven mängd av "profetior och visioner" om Obama som antikrist så tror jag han är en kandidat och absolut en som jobbar för det laget.

Det är av intresse att läsa in sig lite på Barack Obamas bakgrund och uppväxt,det finns en hel del att finna där

Svara -   - 19/9-18 22:42 -


Niklas Jönsson

Svar till Tessy det har jag aldrig sagt heller.Bara för att han är ett äckel.

Svara -   - 20/9-18 01:05 -


Niklas Jönsson

svar till PT inte på samma vis, men du verkar ju gilla Obama, obegripligt för de normala.

Svara -   - 20/9-18 01:10 -


PT

Svar till Niklas Jönsson.

Hur kan du utifrån min kommentar dra de slutsatserna?

Men däremot kan jag inte förstå att det räcker med att en person säger sig vara för Israel och emot abort, så lyfts personen till skyarna av "kristna". Sen att personen upphöjer och berömmer Nordkoreas ledare, som förföljer, fängslar och dödar kristna syskon, är otrogen mot sin hustru, skild och omgift flera gånger, och med ett uppblåst ego utan dess like, spelar tydligen ingen som helst roll. För han är tydligen Guds gåva till mänskligheten enligt dessa "kristna".
Finns ingen mänsklig ledare som är det, all makt korrumperar. Det finns i alla sammanhang även i församlingar.

Svara -   - 20/9-18 08:40 -


Tror

Svar till Tror.

Amerikanska presidenter kan vara maktmissbrukare och i där bland ingår Obama med, DOM är ofta demoner med sig. Men inte NÅGON av är antikrist.

Antikrist är någon annan som kommer att vara väldigt väldigt mäktigt.

Svara -   - 20/9-18 08:47 -


Erik S

Svar till Tomas N.

Respekterar din synpunkter. Ja det är en del intressant att läsa om Obamas uppväxt och vad han gjort innan, absolut. Har läst en hel del om honom. (Han heter ju egentligen Barack Hussein Obama II.)

Jag vill inte påskina att jag vet allt eller är någon expert, men i detta fall kanske jag sitter inne med lite mer än andra-förlåt om det verkar förmätet!

För någon dag sedan träffade jag en Israelisk f.d toppdiplomat (kan inte säga namnet) han berättade en hel del intressant. Han har i många år, jobbat i Netanyahus närmaste krets. Han har varit i Vita Huset många gånger och träffat både Obama, Clinton och Trump. Han känner alla 3 personligen! Numera åker han jorden runt och talar om Mellan Östern-problemet och Israels roll i den sista profetiska tiden. Han är messianskt troende och oerhört insatt i både Bibeln och världspolitiken. Han predikade först, sedan följde en intressant diskussion!!

Han berättade en hel del, som vi (jag) fick lova, att inte föra vidare. Det får man respektera. Så jodå, han bekräftar att Obama är både islamist och antisemit. Fast utåt har han en lite mjukare framtoning. Han införde islamska bönestunder i Vita Huset. Han hade 5 st rådgivare tillhörande Muslimska Brödraskapet! Jag har namnen på dom alla 5, men det är väl ingen vits att skriva dom här, det ändrar ingenting tror jag.

Han säger att Guds hand var med i valet av Trump-skulle H Clinton blivit vald, då hade det varit katastrof för USA. Nu får dom en nådatid. Han säger vidare att Trump är troende. Han läser Bibeln, beder och har en grupp av troende som varje dag beder för honom.-vilket inte betyder att han är perfekt, men vilken kristen är det? Han är utsatt för en oerhörd press hela tiden från vänsterliberalerna/globalisterna, som gör allt dom kan för att förstöra och svärta ner honom. Men han står pall-tack vare Gudstron.

Vidare berättar han att Netanyahu är starkt troende (på Gud) dock inte messiastroende. Han läser Bibeln, han beder dagligen och upplever Guds ledning i det svåra jobbet.

Tills sist vill jag nämna något om Europa/Sverige och invandringen. Han varnade starkt för att vi inom kort kommer få stora problem med islam. Dom är inte så oskyldiga som många tror. Det strömmar in s.k "flyktingar" av vilka dom flesta inte har nån tanke på att integreras. Islam och koranen går i första hand. Han ser tydliga tecken i Sverige redan. Särskilt varnade han för att muslimska män, är ute efter våra flickor/kvinnor varav många kommer att råka mycket illa ut. Barnen blir ju automatiskt muslimer. Och kvinnan blir mer eller mindre livegen. Och slöjan är inget frivilligt! Där han bor i Israel och nästan överallt, kan man inte lämna barnen utan uppsikt, med tanke på "palestinierna"/muslimerna, speciellt om det är flickor, vad som helst kan hända. Och tro mig sade han, jag vet vad jag pratar om. Han har varit med i flera krig och konfronterats med muslimer ofta och mycket. Dock alla är inte så hatiska, det finns ju även frälsta "muslimer", men ännu ganska få.

Vidare ett sorgligt kapitel är Sveriges stöd till "palestinierna" med 100-tals miljoner, varav det mesta används till terrorverksamhet eller förknippat med det. Vi lever i den sista av den yttersta tiden, vi måste vara medvetna om det. Dom sista händelserna innan shofaren/trumpeten ljuder, kan gå mycket snabbt, slag i slag. Mycket tråkigt ligger framför, men även mycket härligt, t.ex väckelse. Men vi måste stå fasta i ordet-ingen liberalteologi här inte. Och söka oss närmare Herren. Gud kan ändra på alla förhållanden, det beror på oss. Han har sett många under och tecken och Gud kan göra precis vad han vill. Bibelns Gud är den samme idag!

Detta var i korta ordalag från en intressant afton. Mer kan jag tyvärr inte säga, just nu.

MVH Ha en fin kväll-Shalom.

Svara -   - 20/9-18 22:05 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?aragti midho kama dambaysta ah ee geedka aqoonta

geedka aqoonta

Reader Mail by Nils

Tani waxay u muuqan kartaa afkaar, laakiin tani waa waqtiga ugu adag Contemporary qof aan ka akhrisan in aragtidan iyo Kitaabka Quduuska ah, oo waa in aynu xaq u leedahay in Time Afcelinta!

1

Läs allt!


Iskutallaabta ku qodob, iskutallaabta ku qodob!

Cross iswaafajiya nin oo Ilaah

Reader Mail by David B Waxaa sugan, mobs qaylo: Iskutallaabta ku qodob, iskutallaabta ku qodob, kuwa Ciise raaca iyo waxa Ciise u taagan tahay. ka dibna waxay waayi doonaa sababta in aanay ogayn waxay isu yihiin toogtay cagta.

5

Läs allt!


Islam Fidiyay iyadoo la kaashanayo of Church ee Iswiidhan

Christer Åberg maraa qaar ka mid ah wararka la mariyo. Shaki kuma jiro in aanu ku nool yihiin maalmaha ugu dambeeya marka aad qaadatid qaar ka mid ah war kuwan.

22

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Qiyaamaha Dadka

By Holger Nilsson 

Qiyaamaha Dadka

Iyada oo hadal kor ku xusan, mid ka wici karto kuwa qabaa in wakhtigii wuu dhow yahay oo dhan iyo in aad qaadato cawaaqibka waxaa ka mid ah.

28

Läs allt!


Saddexda Samooyinka in Kitaabka Quduuska ah

Saddexda Samooyinka in Kitaabka Quduuska ah

Aayaddan ugu horeysay ee Kitaabka Quduuska ah uu ku leeyahay in qoraaladii asalka ahaa in Eebe u abuuray Samooyinka iyo Dhulka. Ilaah samooyinka ka badan abuuray.

1

Läs allt!


Sweden lacag oo lacag la'aan ah saddex ilaa shan sano gudahood - wax sii sheegidda Bible rumoobay

listicmaalka

"Sweden noqon doonaa 'listicmaalka' saddex ilaa shan sano gudahood", ayuu yiri Guddoomiyaha ku xigeenka Cecilia Skingsley shir bangiyada ee London a.

24

Läs allt!


Ciise ayaa u yimid oo mar kale ku soo noqon doonaa

Advent

Waxaan sugayso Ciise socda labaad, ma ugu horreeyey. Oo imaanshaha ma noqon doonto muddo dheer. Laakiin Ciise markuu yimaado xadhkaha in ay dib, wuxuu yeelan doonaa wax inuusan ahayn markii ugu horeysay ee uu u yimid. Ma og tahay waxa ay noqon kartaa wax?

2

Läs allt!


Marka la badbaadiyey, had iyo jeer ku badbaado?

Reader Mail by Nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez la siiyey Rabbiga si aad u aragto sida beenta ah cilmiga tani waa.

52

Läs allt!


Dhulgariirka ee Alaska - Ciise waxsii rumowday

Dhulgariirka ee Alaska - Ciise waxsii rumowday

Photo: Express. 

Alaska ayaa ku dhacay laba dhul gariir aad u xoog badan. Goes iyo sidoo markuu u dhawaaqay xaalad degdeg ah musiibada. Ciise hadli of dhulgariir weyn in uu dhaco. Ha noo barya, waayo marka ka dhacay.

12

Läs allt!


Sheegidda oo ka mid ah qaadida iyo Dhibaatada Weyn

rocket

The wax sii Bible in waqti rayrayn ka dhici doona iyo badbaadiyey tegi jireen qolalka soo galay halka fitnada waa in horumarka on Earth.

3

Läs allt!


Waxay ku hawlan la dheertahey a

Amanda, 34, ayaa ku hawlan in ay iyada dheertahey

Photo: Express. 

Amanda Liberty ayaa ku hawlan in ay dheertahey a in ay "jecel inuu dhunkado iyo salaaxdo leh."

17

Läs allt!


channels TV Christian in Sweden

TV Christian in Sweden

Waxaa jira Swedish channels badan oo wanaagsan Christian TV ee Sweden. Labada dul satellite, cable iyo Web ah! Waxa ku taxan oo dhan channels ah.

3

Läs allt!


No si aynu gudcurka ku

Reader Mail by Sigvard Seef 

Light gudcurka

In adeegyo aan Ilaah u ka dibna, waxa uu ahaa oo ku saabsan xaaladaha ka sii daran halka ay labada jidhkayga oo aan naftayda uu halis. hanjabaad dil ah ka neo-Nazi maxaa yeelay, waan istaagay oo qaxooti ah, oo aad u dhow in ay dunta qariyey iyo iyada oo xaaladaha la socodka, besvärjd iyo taagantahay xafiiltanka ruuxiga ah ee dhaqamada sexkriminalitetens gudcurka.

74

Läs allt!


69-sano jirkaan rabto in aad beddesho da'da 49

69-sano jirkaan rabto in aad beddesho da'da 49

Picture: Day. 

Emile Ratelband The 69-sano jir ah in Netherlands ay doonayaan in ay helaan adag da'da sharciga ah ee 49 sano.

13

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


"Ciise Masiix i badbaadisay ka 27 sano khaniisnimada"

Daa'uud marag xoogan oo sida uu helay badbaadiyey iyo badbaadi Ciise ee 27 sano khaniisnimada. text Swedish. 

- Magacaygu waa David, Waxaan ahay 44 sano jir ah, oo tanuna waa marag ah sida Ciise i badbaadisay ka toddoba iyo labaatan sano ah khaniisnimada. Laakiin waxaan la hadlayaa jacaylka.

11

Läs allt!


Troendedöparna gubay, maanshaynay oo qudha ka jareen

Kuwa soo gaaray cadaadis, xabsi iyo dilay kuwaas oo ku dhaqma kitaabiga ah Mu'miniinta-baabtiiskii by bilowga tiro badan yihiin.

14

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Baabtiiska: Halkee, goorma iyo sidee

Baabtiisku in badda

Halkan, waxaan idin siin qaar ka mid ah Qorniinka cad on baabtiiska lagu sameeyey, marka loo sameeyo iyo sida.

4

Läs allt!


Ma ah Ilaaha reer Kitaabka Quduuska ah la mid ah sida ilaah Quraanka ee?

"Kuwa sheeganaya in ay jecel yihiin, maamuus iyo Ilaah ahaantii in aanay jeclahay, maamuus iyo Ciise cibaadada caabudaan, ma."

5

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, måndag 10 december 2018 kl. 11:47

Jesus söker: Malin, Malena!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Wuxuu guursaday hologram Hatsune Miku

uu hologram guursaday

Akihiko Kondo haysta version puppet ee hologram ku Hatsune Miku kii wuxuu guursaday a. Image Source: Facebook.

Nin 35-sano jir ah in Japan ayaa guursaday hologrom ah. Arooskii kici 160,000 kr. caruusada A oo wakiil ka ah barnaamijka computer dhaddig.

19

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Jannada TV7 quduus ka dhigay in Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin iyo Christer Åberg

soo saare TV Ruben Agnarsson, aasaasihii iyo Madaxweynihii Martti Ojares, tababaraha channel Daniela Persin iyo Christer Åberg.

Waxaan ayaa lagu casuumay in furitaanka studio telefishanka channel Christian Jannada TV7 ee Uppsala.

17

Läs allt!


Ciise guul dunida-taariikhi xaafuun

Reader Mail by Nils 

Ciise guul dunida-taariikhi xaafuun, hadiyadda Ilaah in dhammaan dadka dunida. In Ciise Masiix sameeyey iyada oo uu kafaaraggudka ahaa Victory Triple loo arag! Hawsha u ahayd 3 meelo kala duwan oo uu Ilaah hortiisa xaakinka wayn oo ka hor: dunida ruuxa waa ku guuleysan.

5

Läs allt!


dhulka Flat waa unscriptural

dhulka Flat waa unscriptural

Haddii aad ka akhriso Kitaabka Quduuska ah, in aad si cad u arki karaa in dhulka ku wareegsan tahay. Haddii Dhulka ma aha wareega markaas Ciise Yeesheen si fiican qaldo marka uu leeyahay in uu yahay habeen iyo maalinba on Earth, markii uu guriga keeno oo dhan badbaadiyey samada.

23

Läs allt!


DVD cusub! Su'aalo iyo jawaabo ku saabsan jeer dhamaadka iyo dhacdooyinka ay

By Holger Nilsson 

DVD cusub!  Su'aalo iyo jawaabo ku saabsan jeer dhamaadka

Waxaad hadda fursad u leeyihiin inay ka qayb qaataan this DVD cusub oo ku saabsan dhacdooyinka dhammaadka wakhtiga.

7

Läs allt!


Qaramada Midoobay ayaa doonaya dowladda caalami ah 12 sano gudahood

By Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - Qaramada Midoobay ayaa doonaya dowladda caalami ah 12 sano gudahood

Wolfgang Ishinger: "Waxaan ku noolnahay waqti ah meesha ay si dunida caalamiga ah hadda burburo. In vacuum waxaas oo dhan isku dayo in la arko sida ilaa hadda ay socon karaan. Waxaa loo baahan yahay dowladda caalami ah. "

36

Läs allt!


Maalinta waraystay Christer Åberg on aragtiyaha shirqool

Maalinta waraystay Christer Åberg on aragtiyaha shirqool

Wargeyska The Day. 

Wargayska ayaa maalin waxay leedahay by Jonathan Sverker aniga iyo dhowr kale oo ku saabsan aragtiyaha shirqool la waraystay iyo sameeyey adag article dheer lix pages faah.

19

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Waxaa asaasay hawsha inay ka danbeeyaan fasallada qoob ka ciyaarka iyo yoga taagan?

By Holger Nilsson 

Waxaa asaasay hawsha inay ka danbeeyaan casharo qoob iyo koorsooyin yoga taagan?

Marka laga Form, ay bandhig u gaar ah sidan oo kale: "Bilda for Church iyo Society, Form foomka gaaban, oo hore loo odhan urur waxbarasho oo aan hogaansamaan, waa mid ka mid ah toban waxbarasho Sweden ee."

47

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


16 Aayado Kitaabka Quduuska ah oo ku saabsan Ciise hesho waayo, badbaadintu

Hel Ciise

Halkan waxaan ku qor dhowr Aayaadka Kitaabka Quduuska ah sida qof walba oo ku saabsan si aad u hesho Ciise yahay. Waxaa jira Qorniinka dheeraad ah oo arrintan ku saabsan in aanan halkan ka mid ahaa. Oo dadkii oo dhammu of aayadahan waxay muujinaysaa in aad aqbasho Ciise!

0

Läs allt!


Pictures tan iyo yaraantaydii - Christer Åberg

sawiro cajiib ah oo Christer Åberg sida ilmo! 

Christer Åberg toogan sac

Waxaad i toogan sac la camera sanduuqa beerta Waxaan ku soo koray a. Waxaan xiran clogs alwaax iyo dharka kale ee qalaad.

7

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 457 238 371 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 051 bloggartiklar, 92 122 kommentarer och 60 384 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp