688 online! | Sidvisningar idag: 131 529 | Igår: 171 455 |

www.apg29.nu

Live Apg29 med Christer Åberg: Tisdag 21.00 · Torsdag 21.00 · Lördag 21.00


Barack Obama: Ma u baahan tahay Badbaadiye, ama Masiixa

In this video naxdin leh ayaa sheegay in madaxweynihii hore ee Mareykanka Barack Obama in aanan u baahan tahay Badbaadiye, ama Masiixa, laakiin dadka ka shaqeeya adag kaliya daacad ah.

Waxaa soo beegay in Barack Obama uu isticmaalaa erayga "Badbaadiye" iyo "Masiixa." Halkanna wuxuu si cad u muujinaysaa in uu yahay kan Masiixa ka geesta ah oo la aqbalay Ciise Masiix, oo ah Wiilka Ilaah.

Gees Baybal

Waxaan run ahaantii maqli karo in this video sida ka gees ah Kitaabka Qudduuska ah dhawaaqi doonaa.

Saaxiibada, waa dhow haatan oo aanu ku nool yihiin ee jeer dhamaadka!

Ma heshay Ciise? Ma waxaad ku badbaado? Hesho maanta Ciise ka hor inta ay goori goor tahay!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 19 September 2018 03:26 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


26 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Bengt

Hemskt

Svara -   - 19/9-18 09:34 -


Kattis

Det är otäckt! Det viktigt att verkligen ha en nära relation med Jesus. Också det här att församlingar idag blir modeniserade. Att Gudtjänsterna blir som ett program! Det ser jag också som tidstecken! Det är inte längre populärt och lyda och följa Jesus. Församlingarna blir som en förening. Nu säger jag inte alla Församlingar. Men jag vet om det här, därför vill jag nämna det. Det var också därför jag bytte församling förra året!

Svara -   - 19/9-18 10:17 -


Niklas Jönsson

Usch! Det är tur att han inte är president längre,ett sånt äckel ska inte ha någon högre befattning någonstans. Han har bara en plats som är vikt åt honom om han inte omvänder sig.

Svara -   - 19/9-18 10:30 -


jon

Om man bemödar sig att lyssna på Obamas tal så syftar han på en mänsklig "frälsare" dvs någon som väljarna dyrkar som en gud. Det borde väl de flesta här kunna skriva under på?

Svara -   - 19/9-18 10:39 -


Anna Ivar

Svar till Niklas Jönsson.

Obama vill nog gärna komma tillbaka som president. Några säger att har en muslimsk tro.

Svara -   - 19/9-18 11:05 -


P I Persson

Fast det var ju inte det han sade. Han påtalade personligt ansvar i stället för att passivt vänta att någon annan ska gripa in.

Svara -   - 19/9-18 11:22 -


Mikael W

Varför tittar aldrig den mannen (Hussein Obama) rakt fram, och rakt in i kameran?

Svara -   - 19/9-18 11:35 -


Erik S

Ja men vad kan man vänta av en islamist? Tillika är han antisemit. Denne man har också sagt att kristendomen inte har nåt berättigande i USA -speciellt då dom lite mer högerinriktade, Bibeltrogna kristna, dom liberalteologiskt troende som har lämnat mycket av Bibelns sanningar var inte så viktigt. Vad säger oss det, med tanke på Sverige t.ex.-(hans uttalande stämmer väl in på rubriken att vi inte behöver Jesus/Frälsare)

Han förde in muslimska bönestunder i Vita Huset. Han hade flera rådgivare-säkerhetsrådgivare bl.a -som tillhörde toppen inom Muslimska Brödraskapet i USA. Han har också sagt, att hans intention är/var att göra USA till ett av dom största muslimska länderna. (vet man vad Muslimska Brödraskapet är, så blir man mörkrädd)

Det var han som gjorde, kanske det värsta förräderiet på mycket länge, när han gick bakom ryggen på Israel och skrev kärnvapenavtalet med Iran! Det gav mullorna i Iran rätt att fortsätta med utvecklandet av kärnprogrammet. Därtill också att "själva sköta inspektionen av anläggningarna" utan inblandning av utomstående!! Kan det bli mer tokigt? Och vad tror ni dessa rapporter innehöll?

I och med detta avtal, lyftes också "frysningen" av bankkonton med 100-tals miljoner dollar, som Iran nu kunde använda för att utveckla kärnvapen/system. Detta var ett direkt slag i ansiktet mot Israel och Netanyahu! Något så simpelt har troligen ingen president tidigare gjort. Obama vara tillsammans med sin utrikesminister H Clinton, ett par som fullt ut gick den onda sidans ärenden. Som tur var-Herren var ju med i detta-så blev Clinton inte vald, utan Trump. Vad Clinton har gjort och varit inblandad i, skulle ta flera sidor att redogöra för. En sak bara, hon ville att aborterna skulle öka och att dessa aborter skulle ses som ett offer till "andra gudar". Ingen fråga var mer viktig än utförandet av aborter!?, hur som helst, när som helst- Planned Parenthood-den största abortorganisationen, skulle få miljoner dollar av skattemedel, för att öka antalet aborter!

Men här grep Gud in och satte stopp! Galenskaperna fick inte gå längre nu. Resten vet vi ju. Obama försöker göra någon sorts "come back", med vänsterliberala krafter bakom sig-dom hatar ju Trump-men han kommer inte att lyckas.

Att Obama försvann, får vi tacka Gud för, han vakar ännu över sitt folk och verk både bland hedningarna och i Israel!

Svara -   - 19/9-18 11:48 -


Bengt

Obama är verkligen farlig

Likaså hillary Clinton

Henne trodde tydligen en del att hon var besatt

Vilket inte är så omöjligt ändå

Svara -   - 19/9-18 12:23 -


Tessy

Svar till Niklas Jönsson.

Ett sånt äckel?

Skulle vi inte älska våra fiender?

Svara -   - 19/9-18 12:27 -


Bengt

Jo det ska vi göra

Svara -   - 19/9-18 12:32 -


Tror

Svar till P I Persson.

Jag håller med dig,

Om han är en antikrist då säkert han suttit kvar som president,

Istället för respektera folket val.

Antikrist ska vara intelligent men ingen amerikanska presidenter hittills har varit intelligenta, DOM är bara krig och golf tokiga.

Svara -   - 19/9-18 12:51 -


PT

Svar till Niklas Jönsson.

Och den nuvarande är inget äckel då?

"Grab them on the pxxxy"....

Svara -   - 19/9-18 13:26 -


Bengt

Han svek sitt land

Svara -   - 19/9-18 13:53 -


Niklas Jönsson

Svar till Anna Ivar den muslimska tron som Barack Obama har den är vi kristna inte intresserade av.Det är Jesus den levande guden vi är intresserade av.

Svara -   - 19/9-18 14:15 -


Calle

Obama och Hillary finansierade ISIS i början, de lyfte inte sedan många fingrar för att bekämpa dem, trots vad de gjort mot civilbefolkningen, det var först när Ryssland gick in i Syrien som ISIS började gå tillbaka och är idag i princip utplånat.

Svara -   - 19/9-18 16:24 -


Roger T. W.

Svar till Calle.

Många tusen jihadister dog i Syrien och kommer aldrig hem till Sverige och Ryssland. Tacka landets kristne president. Jag har studerat honom sedan 1999 och ser hur fel våra propagandamedier har. Det handlar om min bild av honom som människa, inte allt han gör. Som jurist hedrar han lagen och som ekonom är han försiktig och det får han kritik för i Ryssland, men han gör rätt i det där. Annat kan kritiseras, t.ex. att han inte gör upp med femtekollonen, men han är judoexpert och låter motståndaren göra misstag. Kanske det är därför. Ryssland sätter han alltid först och det ska han ju göra. Väst utmålar honom som en "gopnik", en underklasstjuv, och det är löjligt.

Två personer, en svensk och en ryss, träffade Putin innan han blev president. De hade bara gott att säga mig. Sådana vittnesbörd är viktiga. Det är människan som räknas.

Svara -   - 19/9-18 17:07 -


Kent

Svar till jon.

Ja, det är alltför många som endast orkar läsa några rader från budgivaren, utan att söka lättåtkomliga fakta. De anammar genast det som är avsikten med artikeln. Detta är bara ett av många exempel. Tacksam för att du bemöter detta som du gjorde ovan.

Svara -   - 19/9-18 18:35 -


JL

Jag hörde något om att obomba var på väg till FN. Där kan han driva islamiseringen vidare. Fast å andra sidan behövs han nog inte, verkar som alla driver denna process in i kaklet.

En bra sammanfattning av Erik S förövrigt.

Svara -   - 19/9-18 18:48 -


Calle

Hej Roger T W.

Du har rätt! Jag träffade en syrisk kristen kvinna som sa att det mesta av folket i Syrien tycker mycket om sin president, han skyddar minoriteter. Han är inte demokratiskt vald men den syriska kvinnan sa att demokrati inte funkar i Syrien de måste ha en auktoritär ledare för att landets skall fungera. Det är nog globalisterna som vill ha bort Assad. Vi i väst förstår inte situationen i Syrien sa hon.

Svara -   - 19/9-18 18:50 -


Tomas N

Svar till Erik S.

Jag kan inte säga ja och amen till dina analyser av Obama. Kanske sitter du inne på mera info än vad jag gör,men i mina ögon är Obam varken islamist eller antisemit.

Det som gör honom så farlig och absolut en antikristlig aktör är dock illa nog och bottnar i hans ganska skrämmande kombination av svag identitet kombinerad med en till synes oändlig ambition . Inte helt olikt andra personer som gjort negativa avtryck i historien.

Det som sticker ut i Obama är de marxistiska rötterna, kampen för svarta och minoriteter ,liksom alla andra liberala värden. Hans deltagande i islam tycker jag hamnar härunder och inte som en äkta islamist utifrån en muslimsk tro och livsstil. Han är även en stor advokat för hbtq rörelsen

Obama är farlig och trots en kanske överddriven mängd av "profetior och visioner" om Obama som antikrist så tror jag han är en kandidat och absolut en som jobbar för det laget.

Det är av intresse att läsa in sig lite på Barack Obamas bakgrund och uppväxt,det finns en hel del att finna där

Svara -   - 19/9-18 22:42 -


Niklas Jönsson

Svar till Tessy det har jag aldrig sagt heller.Bara för att han är ett äckel.

Svara -   - 20/9-18 01:05 -


Niklas Jönsson

svar till PT inte på samma vis, men du verkar ju gilla Obama, obegripligt för de normala.

Svara -   - 20/9-18 01:10 -


PT

Svar till Niklas Jönsson.

Hur kan du utifrån min kommentar dra de slutsatserna?

Men däremot kan jag inte förstå att det räcker med att en person säger sig vara för Israel och emot abort, så lyfts personen till skyarna av "kristna". Sen att personen upphöjer och berömmer Nordkoreas ledare, som förföljer, fängslar och dödar kristna syskon, är otrogen mot sin hustru, skild och omgift flera gånger, och med ett uppblåst ego utan dess like, spelar tydligen ingen som helst roll. För han är tydligen Guds gåva till mänskligheten enligt dessa "kristna".
Finns ingen mänsklig ledare som är det, all makt korrumperar. Det finns i alla sammanhang även i församlingar.

Svara -   - 20/9-18 08:40 -


Tror

Svar till Tror.

Amerikanska presidenter kan vara maktmissbrukare och i där bland ingår Obama med, DOM är ofta demoner med sig. Men inte NÅGON av är antikrist.

Antikrist är någon annan som kommer att vara väldigt väldigt mäktigt.

Svara -   - 20/9-18 08:47 -


Erik S

Svar till Tomas N.

Respekterar din synpunkter. Ja det är en del intressant att läsa om Obamas uppväxt och vad han gjort innan, absolut. Har läst en hel del om honom. (Han heter ju egentligen Barack Hussein Obama II.)

Jag vill inte påskina att jag vet allt eller är någon expert, men i detta fall kanske jag sitter inne med lite mer än andra-förlåt om det verkar förmätet!

För någon dag sedan träffade jag en Israelisk f.d toppdiplomat (kan inte säga namnet) han berättade en hel del intressant. Han har i många år, jobbat i Netanyahus närmaste krets. Han har varit i Vita Huset många gånger och träffat både Obama, Clinton och Trump. Han känner alla 3 personligen! Numera åker han jorden runt och talar om Mellan Östern-problemet och Israels roll i den sista profetiska tiden. Han är messianskt troende och oerhört insatt i både Bibeln och världspolitiken. Han predikade först, sedan följde en intressant diskussion!!

Han berättade en hel del, som vi (jag) fick lova, att inte föra vidare. Det får man respektera. Så jodå, han bekräftar att Obama är både islamist och antisemit. Fast utåt har han en lite mjukare framtoning. Han införde islamska bönestunder i Vita Huset. Han hade 5 st rådgivare tillhörande Muslimska Brödraskapet! Jag har namnen på dom alla 5, men det är väl ingen vits att skriva dom här, det ändrar ingenting tror jag.

Han säger att Guds hand var med i valet av Trump-skulle H Clinton blivit vald, då hade det varit katastrof för USA. Nu får dom en nådatid. Han säger vidare att Trump är troende. Han läser Bibeln, beder och har en grupp av troende som varje dag beder för honom.-vilket inte betyder att han är perfekt, men vilken kristen är det? Han är utsatt för en oerhörd press hela tiden från vänsterliberalerna/globalisterna, som gör allt dom kan för att förstöra och svärta ner honom. Men han står pall-tack vare Gudstron.

Vidare berättar han att Netanyahu är starkt troende (på Gud) dock inte messiastroende. Han läser Bibeln, han beder dagligen och upplever Guds ledning i det svåra jobbet.

Tills sist vill jag nämna något om Europa/Sverige och invandringen. Han varnade starkt för att vi inom kort kommer få stora problem med islam. Dom är inte så oskyldiga som många tror. Det strömmar in s.k "flyktingar" av vilka dom flesta inte har nån tanke på att integreras. Islam och koranen går i första hand. Han ser tydliga tecken i Sverige redan. Särskilt varnade han för att muslimska män, är ute efter våra flickor/kvinnor varav många kommer att råka mycket illa ut. Barnen blir ju automatiskt muslimer. Och kvinnan blir mer eller mindre livegen. Och slöjan är inget frivilligt! Där han bor i Israel och nästan överallt, kan man inte lämna barnen utan uppsikt, med tanke på "palestinierna"/muslimerna, speciellt om det är flickor, vad som helst kan hända. Och tro mig sade han, jag vet vad jag pratar om. Han har varit med i flera krig och konfronterats med muslimer ofta och mycket. Dock alla är inte så hatiska, det finns ju även frälsta "muslimer", men ännu ganska få.

Vidare ett sorgligt kapitel är Sveriges stöd till "palestinierna" med 100-tals miljoner, varav det mesta används till terrorverksamhet eller förknippat med det. Vi lever i den sista av den yttersta tiden, vi måste vara medvetna om det. Dom sista händelserna innan shofaren/trumpeten ljuder, kan gå mycket snabbt, slag i slag. Mycket tråkigt ligger framför, men även mycket härligt, t.ex väckelse. Men vi måste stå fasta i ordet-ingen liberalteologi här inte. Och söka oss närmare Herren. Gud kan ändra på alla förhållanden, det beror på oss. Han har sett många under och tecken och Gud kan göra precis vad han vill. Bibelns Gud är den samme idag!

Detta var i korta ordalag från en intressant afton. Mer kan jag tyvärr inte säga, just nu.

MVH Ha en fin kväll-Shalom.

Svara -   - 20/9-18 22:05 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?jeer Fast dilka xarumaha Swedish

jeer Fast dilka xarumaha Swedish

Haddii aan si sax ah u fahmaan, waa dil haddii aad disho qof aan la qorshayn, halka dil la qorsheeyey. Tan iyo markii Ilmo soo rididda qorshaynta, ma aha waxaan dil yahay!

5

Läs allt!


Elida booqo Israa'iil

Swedish Elida, shiraaca midnimo laga tirada badan Christian iyo dimuqraadiyadda kaliya ee Bariga Dhexe, yimid in Israa'iil.

1

Läs allt!


Du ska inte mata trollen

Du ska inte mata trollen

Trollen är en tidstjuv, de vill skrämma och tysta oss. Det finns alltså en agenda bakom deras beteende. Därför bemöter jag aldrig kommentarer av personer som jag misstänker är troll. Jag ger dem alltså ingen mat.

Läs allt!


Går man till helvetet om man begår självmord?


En miljon människor begår självmord varje år i världen. Vart 40:e sekund tar en människa sitt liv. Det är fler människor som dör av självmord än av krig och mord.

Läs allt!


I Bibeln drack de vin

I Bibeln drack de vin, ja till och med Jesus och han blev anklagad och förtalad på grund av det. Men du såg Jesus aldrig full. Vinet var ingen last för honom. 

Läs allt!


Turkey waxaa maal boqolaal malaayiin on dhismaha masaajidda adduunka oo dhan

Moske

Dowladda Turkiga ayaa faqri boqolaal malaayiin inay dhistaan ​​masaajiddo goolka muddo-dheer ah oo fidsan Islam dunida oo dhan ah. 

34

Läs allt!


Xijaabku loogu talagalay carruurta iibin

silsilad dukaanka waaxda British iibiya xijaabka carruurta yar yar

The silsilad dukaanka waaxda British Marks & Spencer suuqa barnhijab ku haboon da'doodu u 6-8 sano.

24

Läs allt!


Marka lagu xukumay jahannamada?

Meel kasta oo aan ku dhashay, sidaas darteed waxaa bixiya ayaa badbaado ii siiyey. Waxaan ahaa ma badbaadi sababtoo ah waxaan ku dhashay "wadan Christian", laakiin maxaa yeelay, Ciise i doondoonay!

2

Läs allt!


Qofna Doqon karo Ciise

Qofna Doqon karo Ciise

Picture: dagen.se.

Hello faas! Tan iyo markii ay ku sameeyeen khiyaamo Ciise?

5

Läs allt!


Rayrayn - rajo barakeeyey!

Rayrayn - rajo barakeeyey!

"Rayrayn waa isbeddel ah ee ku nool Mu'miniinta aragnimo markii Rabbigu jeedsada si aad u hesho Mu'miniinta xagga samada. Dadka ka dibna la kulmi doonaan in la bedelay, iyada oo aan la kulma dhimasho. "

6

Läs allt!


Maxaad samayn waa in la lumay cadaabta weligeed ah?

7

Läs allt!


Horoscope, mindfulness iyo yoga yihiin diimaha Eastern

By Holger Nilsson

In majaladaha badan, iyo xataa wargeysyada, waa horoscopes. Sidee ayay u daran saxaafadda daabici karo wax laga shakiyo dhab ahaan loo warsan kartaa.

7

Läs allt!


On December 10, ayuu qoray wargayska dalalka xubin ka ah Qaramada Midoobay ku hoos socdaalka xorta ah

On December 10, daabacan dokumenti ah ee Qaramada Midoobay kaas oo asal ahaan ka furmay up for socdaalka free.

41

Läs allt!


guurka dadka isku jinsiga la mamnuucay laga yaabaa in Romania

guurka dadka isku jinsiga la mamnuucay laga yaabaa in Romania

guurka dadka isku jinsiga la mamnuucay laga yaabaa in Romania. Isbuucaan, cod dalka haa ama maya in la beddelo Dastuurka si guurka kaliya waa in ay noqdaan urur ka dhexeeya nin iyo qof dumar ah.

7

Läs allt!


Den oönskade - Del femton

Den oönskade

Fortsättningen på min livsberättelse från min barndom: När min inre tunna till slut blev överfull exploderade den.

9

Läs allt!


Ruuxa Quduuska ah laga saaro dhulka ka rayrayn

Comment by LelFA 

Buunka ugu rayrayn

Ku saabsan wada-hadalka ku saabsan cidda "adkaan karaa." Ha noo eegto qoraalka koinegrekiska aasaasiga ah.

56

Läs allt!


Waa maxay globalism

Comment by LelFA 

Maxaa globalism waa

Globalism fudud yahay weerar lagu qaaday dhammaan dhinacyada aqoonsiga quruun ee ay sameeyaan, iyo Midowga Yurub waa in ay ururka ugu weyn ee - ugu yaraan siyaasad ahaan. 

54

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Yuhuudi ee Tel Aviv ku riyoon jiray rayrayn

rayrayn

"Waxaan ku riyoodaa in turumbooyin waxay ka dhawaajiyeen, oo waxaan u ordaan albaabka hore iyo ka fiiriyaana. Kumanaan ka mid ah dadka ka soo quruunta reer Israa'iil la soo saaro iyada oo daruuraha iyo waxay xiran khamiisyo cadcad iyo kala jajabo Samada iyo Angel Gabriel ah waxa samada sare jira oo ah buunafuufid xusuus buun. "

24

Läs allt!


Qaybta aan la rabin afar iyo toban

Dhegaha

Sheekada yaabka leh koritaanka baadiyaha la qoyska korsaday.

14

Läs allt!


Hambalyo Malle Lindberg 89 sano

Maanta waa wax wacdiyi jiray halyeeyga Malle Lindberg 89 sano! Waxa uu ku dhashay 290,929th Hambalyo Malle!

11

Läs allt!


400 qof ayaa lagu dilay by dhulgariirkii iyo tsunami ee Indonesia

Ku dhawaad ​​400 oo qof ayaa lagu dilay by dhulgariir iyo tsunami xiga jasiiradda of Sulawesi ee Indonesia. About sida badan ku dhaawacmeen oo dad badan ka maqan. 

3

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 42, måndag 15 oktober 2018 kl. 16:49

Jesus söker: Hedvig, Hillevi!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Annie Lööf oo xubin ka ah Guddiga nuxurka kulammo uu ka qarsoodi ah

Guddiga loo naafeyn lahaa

Maanta ayaa muujinaya xisbiga Green Birger Schlaug iyo Malou Lindholm hoggaamiyaha xisbiga Centerpartiet Annie Lööf waa xubin ka mid ah ururka qarsoon globalist aqoonyahanada, Guddiga nuxurka kulammo uu ku. 

205

Läs allt!


Senaste kommentarer


Doono Annie Lööf Ra'iisul Wasaaraha?

Doono Annie Lööf Ra'iisul Wasaaraha?

Picture: vn.se. 

Noqday hoggaamiyaha xisbiga Centerpartiet Annie Lööf casuumay shirka Bilderberg ee 2017 in ay noqon doonto Sweden ra'iisul wasaaraha soo socda?

21

Läs allt!


gabar 8-jir ah oo ku dhintay habeenkii arooska

gabar 8-jir ah oo ku dhintay habeenkii arooska

A gabar 8-sano jir ah Muslim dhintay ay habeenkii arooska ee Yemen! 

32

Läs allt!


caleemaha ka dhaceen - waxaa jiri doona jaftay hadda?

caleemaha ka dhaceen

Stefan Löfven subax this codeeyay baxay inuu noqdo ra'iisul wasaaraha. Maxaa hadda dhacaya, oo waxa ka dhaca Sweden? dadka soo jeedin doonaa Ilaah? waxaa jiri doona nooleenta a?

35

Läs allt!


The aan la rabin - Part iyo toban

isha

In qaybtan waxaan kuu sheegi doonaa, iyo waxyaabo kale oo ku saabsan dhacdooyinka naxdinta leh oo aan marnaba iyada u sheegay wixii dhacay markii aan dugsiga dhexe ka mid ah. Wax walba waa run, laakiin magacyada qaar ka mid ah dadka ayaa la bedelay ama aan la odhan jiray. 

7

Läs allt!


nolosha xaas

nolosha xaas

Laakiin haddii aanay ku noolaan karaan avhållsamt waxay guursan doonaan, maxaa yeelay, waxaa dhaanta inay guursadaan intay Doonid guban lahaayeen.

55

Läs allt!


Dröm: Jag sögs upp i luften med min syster

Läsarmejl av Wallentin 

Uppryckandet

”Jesus blåste i en stor basun. Sedan började människor sväva uppåt. Jag sögs upp i luften ihop med min syster.”

30

Läs allt!


The aan la rabin - Part Laba iyo toban

Christer Åberg la cat beer

Baro mustaqbalka la yaab leh oo aan la rabin serial The. Qaybtaan, waxaan noqday labada shot, shot iyo mindi.

8

Läs allt!


Waa unscriptural in ay u duceeyaan oo ay quruumaha dunida oo Yeruusaalemna

Waa unscriptural inuu ku tukado, waayo, quruumaha dunidu ku Israa'iil

Image: World maanta. 

4,000 madaxda salaadda soo urursataan Yeruusaalem in Israa'iil ay u duceeyaan oo ay quruumaha dunida oo dhan. Waxay arrintu u muuqataa wanaagsan, laakiin waxa kaliya hal sanayo: Waxaa gebi ahaanba unbiblical!

34

Läs allt!


Barack Obama: Ma u baahan tahay Badbaadiye, ama Masiixa

In this video naxdin leh ayaa sheegay in madaxweynihii hore ee Mareykanka Barack Obama in aanan u baahan tahay Badbaadiye, ama Masiixa, laakiin dadka ka shaqeeya adag kaliya daacad ah.

26

Läs allt!


War in Suuriya

dagaal

Waxaan u muuqdaan in ay ka hadlaan World War Saddexaad, laakiin waxaa laga yaabaa in ay ahayd Kuvaitkriget markii Maraykanka ay la socdaan dalal badan oo weeraray Ciraaq. Ka dib markii in, waxaa jiray dagaallo kale sida dagaalkii labaad ee dunida kaas oo qaar badan ee Suuriya, Anigu garan maayo. Ma afraad ama xataa shanaad?

1

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt

STÖD APG29

Du kan ge på tre olika sätt:

  • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4
  • Swish: 070 935 66 96
  • Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 445 323 095 sidvisningar på Apg29!

Apg29 har just nu 16 945 bloggartiklar, 90 769 kommentarer och 58 982 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab | SoundCloud

TA EMOT JESUS!

↑ Upp