2 217 online! | Sidvisningar idag: 154 572 | Igår: 164 011 |

www.apg29.nu


Barack Obama: Nós não precisamos de um Salvador, ou Messias

Neste vídeo chocante diz o ex-presidente norte-americano Barack Obama que nós não precisamos de um Salvador, ou Messias, mas apenas honestos pessoas que trabalham duro.

Não é por acaso que Barack Obama usa a palavra "Salvador" e "Messias". Aqui ele mostra claramente que ele é um anticristo que está aceitando Jesus Cristo, o Filho de Deus.

O Anticristo bíblico

Nós podemos realmente ouvir neste vídeo como o Anticristo bíblico soará.

Amigos, é perto agora e nós estamos vivendo no fim dos tempos!

você recebeu Jesus? Você está salvo? Receba Jesus hoje antes que seja tarde demais!


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg Wednesday 19 September 2018 03:26 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS


STÖD APG29.NU


26 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

Bengt

Hemskt

Svara -   - 19/9-18 09:34 -


Kattis

Det är otäckt! Det viktigt att verkligen ha en nära relation med Jesus. Också det här att församlingar idag blir modeniserade. Att Gudtjänsterna blir som ett program! Det ser jag också som tidstecken! Det är inte längre populärt och lyda och följa Jesus. Församlingarna blir som en förening. Nu säger jag inte alla Församlingar. Men jag vet om det här, därför vill jag nämna det. Det var också därför jag bytte församling förra året!

Svara -   - 19/9-18 10:17 -


Niklas Jönsson

Usch! Det är tur att han inte är president längre,ett sånt äckel ska inte ha någon högre befattning någonstans. Han har bara en plats som är vikt åt honom om han inte omvänder sig.

Svara -   - 19/9-18 10:30 -


jon

Om man bemödar sig att lyssna på Obamas tal så syftar han på en mänsklig "frälsare" dvs någon som väljarna dyrkar som en gud. Det borde väl de flesta här kunna skriva under på?

Svara -   - 19/9-18 10:39 -


Anna Ivar

Svar till Niklas Jönsson.

Obama vill nog gärna komma tillbaka som president. Några säger att har en muslimsk tro.

Svara -   - 19/9-18 11:05 -


P I Persson

Fast det var ju inte det han sade. Han påtalade personligt ansvar i stället för att passivt vänta att någon annan ska gripa in.

Svara -   - 19/9-18 11:22 -


Mikael W

Varför tittar aldrig den mannen (Hussein Obama) rakt fram, och rakt in i kameran?

Svara -   - 19/9-18 11:35 -


Erik S

Ja men vad kan man vänta av en islamist? Tillika är han antisemit. Denne man har också sagt att kristendomen inte har nåt berättigande i USA -speciellt då dom lite mer högerinriktade, Bibeltrogna kristna, dom liberalteologiskt troende som har lämnat mycket av Bibelns sanningar var inte så viktigt. Vad säger oss det, med tanke på Sverige t.ex.-(hans uttalande stämmer väl in på rubriken att vi inte behöver Jesus/Frälsare)

Han förde in muslimska bönestunder i Vita Huset. Han hade flera rådgivare-säkerhetsrådgivare bl.a -som tillhörde toppen inom Muslimska Brödraskapet i USA. Han har också sagt, att hans intention är/var att göra USA till ett av dom största muslimska länderna. (vet man vad Muslimska Brödraskapet är, så blir man mörkrädd)

Det var han som gjorde, kanske det värsta förräderiet på mycket länge, när han gick bakom ryggen på Israel och skrev kärnvapenavtalet med Iran! Det gav mullorna i Iran rätt att fortsätta med utvecklandet av kärnprogrammet. Därtill också att "själva sköta inspektionen av anläggningarna" utan inblandning av utomstående!! Kan det bli mer tokigt? Och vad tror ni dessa rapporter innehöll?

I och med detta avtal, lyftes också "frysningen" av bankkonton med 100-tals miljoner dollar, som Iran nu kunde använda för att utveckla kärnvapen/system. Detta var ett direkt slag i ansiktet mot Israel och Netanyahu! Något så simpelt har troligen ingen president tidigare gjort. Obama vara tillsammans med sin utrikesminister H Clinton, ett par som fullt ut gick den onda sidans ärenden. Som tur var-Herren var ju med i detta-så blev Clinton inte vald, utan Trump. Vad Clinton har gjort och varit inblandad i, skulle ta flera sidor att redogöra för. En sak bara, hon ville att aborterna skulle öka och att dessa aborter skulle ses som ett offer till "andra gudar". Ingen fråga var mer viktig än utförandet av aborter!?, hur som helst, när som helst- Planned Parenthood-den största abortorganisationen, skulle få miljoner dollar av skattemedel, för att öka antalet aborter!

Men här grep Gud in och satte stopp! Galenskaperna fick inte gå längre nu. Resten vet vi ju. Obama försöker göra någon sorts "come back", med vänsterliberala krafter bakom sig-dom hatar ju Trump-men han kommer inte att lyckas.

Att Obama försvann, får vi tacka Gud för, han vakar ännu över sitt folk och verk både bland hedningarna och i Israel!

Svara -   - 19/9-18 11:48 -


Bengt

Obama är verkligen farlig

Likaså hillary Clinton

Henne trodde tydligen en del att hon var besatt

Vilket inte är så omöjligt ändå

Svara -   - 19/9-18 12:23 -


Tessy

Svar till Niklas Jönsson.

Ett sånt äckel?

Skulle vi inte älska våra fiender?

Svara -   - 19/9-18 12:27 -


Bengt

Jo det ska vi göra

Svara -   - 19/9-18 12:32 -


Tror

Svar till P I Persson.

Jag håller med dig,

Om han är en antikrist då säkert han suttit kvar som president,

Istället för respektera folket val.

Antikrist ska vara intelligent men ingen amerikanska presidenter hittills har varit intelligenta, DOM är bara krig och golf tokiga.

Svara -   - 19/9-18 12:51 -


PT

Svar till Niklas Jönsson.

Och den nuvarande är inget äckel då?

"Grab them on the pxxxy"....

Svara -   - 19/9-18 13:26 -


Bengt

Han svek sitt land

Svara -   - 19/9-18 13:53 -


Niklas Jönsson

Svar till Anna Ivar den muslimska tron som Barack Obama har den är vi kristna inte intresserade av.Det är Jesus den levande guden vi är intresserade av.

Svara -   - 19/9-18 14:15 -


Calle

Obama och Hillary finansierade ISIS i början, de lyfte inte sedan många fingrar för att bekämpa dem, trots vad de gjort mot civilbefolkningen, det var först när Ryssland gick in i Syrien som ISIS började gå tillbaka och är idag i princip utplånat.

Svara -   - 19/9-18 16:24 -


Roger T. W.

Svar till Calle.

Många tusen jihadister dog i Syrien och kommer aldrig hem till Sverige och Ryssland. Tacka landets kristne president. Jag har studerat honom sedan 1999 och ser hur fel våra propagandamedier har. Det handlar om min bild av honom som människa, inte allt han gör. Som jurist hedrar han lagen och som ekonom är han försiktig och det får han kritik för i Ryssland, men han gör rätt i det där. Annat kan kritiseras, t.ex. att han inte gör upp med femtekollonen, men han är judoexpert och låter motståndaren göra misstag. Kanske det är därför. Ryssland sätter han alltid först och det ska han ju göra. Väst utmålar honom som en "gopnik", en underklasstjuv, och det är löjligt.

Två personer, en svensk och en ryss, träffade Putin innan han blev president. De hade bara gott att säga mig. Sådana vittnesbörd är viktiga. Det är människan som räknas.

Svara -   - 19/9-18 17:07 -


Kent

Svar till jon.

Ja, det är alltför många som endast orkar läsa några rader från budgivaren, utan att söka lättåtkomliga fakta. De anammar genast det som är avsikten med artikeln. Detta är bara ett av många exempel. Tacksam för att du bemöter detta som du gjorde ovan.

Svara -   - 19/9-18 18:35 -


JL

Jag hörde något om att obomba var på väg till FN. Där kan han driva islamiseringen vidare. Fast å andra sidan behövs han nog inte, verkar som alla driver denna process in i kaklet.

En bra sammanfattning av Erik S förövrigt.

Svara -   - 19/9-18 18:48 -


Calle

Hej Roger T W.

Du har rätt! Jag träffade en syrisk kristen kvinna som sa att det mesta av folket i Syrien tycker mycket om sin president, han skyddar minoriteter. Han är inte demokratiskt vald men den syriska kvinnan sa att demokrati inte funkar i Syrien de måste ha en auktoritär ledare för att landets skall fungera. Det är nog globalisterna som vill ha bort Assad. Vi i väst förstår inte situationen i Syrien sa hon.

Svara -   - 19/9-18 18:50 -


Tomas N

Svar till Erik S.

Jag kan inte säga ja och amen till dina analyser av Obama. Kanske sitter du inne på mera info än vad jag gör,men i mina ögon är Obam varken islamist eller antisemit.

Det som gör honom så farlig och absolut en antikristlig aktör är dock illa nog och bottnar i hans ganska skrämmande kombination av svag identitet kombinerad med en till synes oändlig ambition . Inte helt olikt andra personer som gjort negativa avtryck i historien.

Det som sticker ut i Obama är de marxistiska rötterna, kampen för svarta och minoriteter ,liksom alla andra liberala värden. Hans deltagande i islam tycker jag hamnar härunder och inte som en äkta islamist utifrån en muslimsk tro och livsstil. Han är även en stor advokat för hbtq rörelsen

Obama är farlig och trots en kanske överddriven mängd av "profetior och visioner" om Obama som antikrist så tror jag han är en kandidat och absolut en som jobbar för det laget.

Det är av intresse att läsa in sig lite på Barack Obamas bakgrund och uppväxt,det finns en hel del att finna där

Svara -   - 19/9-18 22:42 -


Niklas Jönsson

Svar till Tessy det har jag aldrig sagt heller.Bara för att han är ett äckel.

Svara -   - 20/9-18 01:05 -


Niklas Jönsson

svar till PT inte på samma vis, men du verkar ju gilla Obama, obegripligt för de normala.

Svara -   - 20/9-18 01:10 -


PT

Svar till Niklas Jönsson.

Hur kan du utifrån min kommentar dra de slutsatserna?

Men däremot kan jag inte förstå att det räcker med att en person säger sig vara för Israel och emot abort, så lyfts personen till skyarna av "kristna". Sen att personen upphöjer och berömmer Nordkoreas ledare, som förföljer, fängslar och dödar kristna syskon, är otrogen mot sin hustru, skild och omgift flera gånger, och med ett uppblåst ego utan dess like, spelar tydligen ingen som helst roll. För han är tydligen Guds gåva till mänskligheten enligt dessa "kristna".
Finns ingen mänsklig ledare som är det, all makt korrumperar. Det finns i alla sammanhang även i församlingar.

Svara -   - 20/9-18 08:40 -


Tror

Svar till Tror.

Amerikanska presidenter kan vara maktmissbrukare och i där bland ingår Obama med, DOM är ofta demoner med sig. Men inte NÅGON av är antikrist.

Antikrist är någon annan som kommer att vara väldigt väldigt mäktigt.

Svara -   - 20/9-18 08:47 -


Erik S

Svar till Tomas N.

Respekterar din synpunkter. Ja det är en del intressant att läsa om Obamas uppväxt och vad han gjort innan, absolut. Har läst en hel del om honom. (Han heter ju egentligen Barack Hussein Obama II.)

Jag vill inte påskina att jag vet allt eller är någon expert, men i detta fall kanske jag sitter inne med lite mer än andra-förlåt om det verkar förmätet!

För någon dag sedan träffade jag en Israelisk f.d toppdiplomat (kan inte säga namnet) han berättade en hel del intressant. Han har i många år, jobbat i Netanyahus närmaste krets. Han har varit i Vita Huset många gånger och träffat både Obama, Clinton och Trump. Han känner alla 3 personligen! Numera åker han jorden runt och talar om Mellan Östern-problemet och Israels roll i den sista profetiska tiden. Han är messianskt troende och oerhört insatt i både Bibeln och världspolitiken. Han predikade först, sedan följde en intressant diskussion!!

Han berättade en hel del, som vi (jag) fick lova, att inte föra vidare. Det får man respektera. Så jodå, han bekräftar att Obama är både islamist och antisemit. Fast utåt har han en lite mjukare framtoning. Han införde islamska bönestunder i Vita Huset. Han hade 5 st rådgivare tillhörande Muslimska Brödraskapet! Jag har namnen på dom alla 5, men det är väl ingen vits att skriva dom här, det ändrar ingenting tror jag.

Han säger att Guds hand var med i valet av Trump-skulle H Clinton blivit vald, då hade det varit katastrof för USA. Nu får dom en nådatid. Han säger vidare att Trump är troende. Han läser Bibeln, beder och har en grupp av troende som varje dag beder för honom.-vilket inte betyder att han är perfekt, men vilken kristen är det? Han är utsatt för en oerhörd press hela tiden från vänsterliberalerna/globalisterna, som gör allt dom kan för att förstöra och svärta ner honom. Men han står pall-tack vare Gudstron.

Vidare berättar han att Netanyahu är starkt troende (på Gud) dock inte messiastroende. Han läser Bibeln, han beder dagligen och upplever Guds ledning i det svåra jobbet.

Tills sist vill jag nämna något om Europa/Sverige och invandringen. Han varnade starkt för att vi inom kort kommer få stora problem med islam. Dom är inte så oskyldiga som många tror. Det strömmar in s.k "flyktingar" av vilka dom flesta inte har nån tanke på att integreras. Islam och koranen går i första hand. Han ser tydliga tecken i Sverige redan. Särskilt varnade han för att muslimska män, är ute efter våra flickor/kvinnor varav många kommer att råka mycket illa ut. Barnen blir ju automatiskt muslimer. Och kvinnan blir mer eller mindre livegen. Och slöjan är inget frivilligt! Där han bor i Israel och nästan överallt, kan man inte lämna barnen utan uppsikt, med tanke på "palestinierna"/muslimerna, speciellt om det är flickor, vad som helst kan hända. Och tro mig sade han, jag vet vad jag pratar om. Han har varit med i flera krig och konfronterats med muslimer ofta och mycket. Dock alla är inte så hatiska, det finns ju även frälsta "muslimer", men ännu ganska få.

Vidare ett sorgligt kapitel är Sveriges stöd till "palestinierna" med 100-tals miljoner, varav det mesta används till terrorverksamhet eller förknippat med det. Vi lever i den sista av den yttersta tiden, vi måste vara medvetna om det. Dom sista händelserna innan shofaren/trumpeten ljuder, kan gå mycket snabbt, slag i slag. Mycket tråkigt ligger framför, men även mycket härligt, t.ex väckelse. Men vi måste stå fasta i ordet-ingen liberalteologi här inte. Och söka oss närmare Herren. Gud kan ändra på alla förhållanden, det beror på oss. Han har sett många under och tecken och Gud kan göra precis vad han vill. Bibelns Gud är den samme idag!

Detta var i korta ordalag från en intressant afton. Mer kan jag tyvärr inte säga, just nu.

MVH Ha en fin kväll-Shalom.

Svara -   - 20/9-18 22:05 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?pacto traiçoeiro da ONU foi aprovada ontem

acordos de migração da ONU permitir a imigração livre

Foto: Tempo livre. 

Ontem foi aprovado Pacto de Imigração das Nações Unidas que, em princípio, abrir suas fronteiras para a imigração livre. Mas, como o banquete Nobel prevaleceu ontem desapareceu contrato historicamente grave da ONU no ruído mídia.

7

Läs allt!


Uma visão do fruto final da árvore do conhecimento

árvore do conhecimento

Leitor de Correio por Nils

Isto pode parecer sombrio, mas esta é a mais forte Tempo Contemporânea O personagem que lemos nesta visão e na Bíblia, e deve fazer-nos o direito de Interpretação Time!

8

Läs allt!


Crucifica-!

Cruz reconcilia o homem e Deus

Leitor de Correio por David B Sem dúvida, mobs gritar: Crucifica, os seguidores de Jesus e que Jesus representa. Eles, então, perder a sua razão de que eles não percebem que eles são tiro no próprio pé.

6

Läs allt!


Himlen TV7 intervjuar Christer Åberg

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

3

Läs allt!


Islam espalhada para fora com a ajuda da Igreja Sueca

Christer Åberg passa por algumas notícias tópica. Não há dúvida de que estamos vivendo nos últimos dias quando você toma alguns destes notícia.

41

Läs allt!


apocalípticos Pessoas

Por Holger Nilsson 

apocalípticos Pessoas

Com a expressão acima, pode-se chamar todos aqueles que pensam que o tempo está próximo e que você tome as conseqüências disso.

32

Läs allt!


Os três céus na Bíblia

Os três céus na Bíblia

No primeiro versículo da Bíblia que diz no texto original que Deus criou os céus ea terra. Deus criou os céus mais.

1

Läs allt!


Suécia dentro de três a cinco anos sem dinheiro - a profecia bíblica cumprida

cashless

"A Suécia será, provavelmente, o 'cashless' dentro de três a cinco anos", disse o vice-governador Cecilia Skingsley em uma conferência bancária em Londres.

24

Läs allt!


Jesus veio e virá novamente

advento

Estamos esperando por segunda vinda de Jesus, não o primeiro. E esta chegada não será por muito tempo. Mas quando Jesus voltar para as cordas, ele terá com algo que ele não era a primeira vez que ele veio. Você sabe o que ele pode ser para qualquer coisa?

2

Läs allt!


Uma vez salvo, salvo para sempre?

Leitor de Correio por Nils

Kalvanistpstorn Pastor John Loopez foram dadas pelo Senhor para ver como falsa essa doutrina é.

52

Läs allt!


Terremoto no Alaska - Jesus profecias se tornar realidade

Terremoto no Alaska - Jesus profecias se tornar realidade

Foto: Expresso. 

Alaska foi atingida por dois terremotos muito fortes. Vai bem se tiver declarado uma emergência desastre. Jesus fala de grandes terremotos para ocorrer. Oremos para quando bateu.

12

Läs allt!


Profecia do arrebatamento e da Grande Tribulação

foguete

A Bíblia profetiza que um tempo será o arrebatamento ocorrem e os salvos vão para as câmaras enquanto a tribulação está em andamento na Terra.

3

Läs allt!


Ela está envolvida com um lustre

Amanda, 34, está noiva de seu lustre

Foto: Expresso. 

Amanda Liberdade está noiva de um lustre que ela "gosta de beijar e abraçar com."

17

Läs allt!


canais de TV cristãs na Suécia

TV Christian na Suécia

Há muitos bons suecos canais de TV cristãs na Suécia. Ambos andando no satélite, cabo e na Web! Ele lista todos os canais.

3

Läs allt!


Sem deixar no escuro

Leitor de Correio por Sigvard Espada 

Luz na escuridão

Na minha serviço de divulgação para Deus, então, tem sido sobre as situações mais graves, onde tanto o meu corpo e minha alma estava em perigo. ameaças de morte de neonazistas porque eu levantou-se e esconderam refugiados, muito perto da linha e sexkriminalitetens escuridão através de casos de monitoramento, besvärjd e desafiados a duelo espiritual dos ocultistas.

74

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Fortfarande i lager: Christer Åbergs starka bok Den längsta natten

Den längsta natten - 150 kronor

Natten till den 22 december, den natt med flest mörkertimmar 2008, genomlider Christer Åberg Den längsta natten i sitt liv, då han på ett mycket traumatiskt och oväntat sätt mister halva sin familj.

1

Läs allt!


Extra: Christer Åbergs bok fortfarande i lager

Upprop för Christer Åbergs bok Den längsta natten. Och du kan även ge ditt stöd till bloggsajten Apg29.nu.

0

Läs allt!


69-year-old quer mudar a idade para 49

69-year-old quer mudar a idade para 49

Imagem: Dia. 

A 69-year-old Emile Ratelband na Holanda quer obter a sua dura idade legal de 49 anos.

13

Läs allt!


"Jesus Cristo me salvou de 27 anos de homossexualidade"

forte testemunho de David de como ele foi salvo e salvo por Jesus de 27 anos de homossexualidade. texto em língua sueca. 

- Meu nome é David, tenho 44 anos, e este é um testemunho de como Jesus me salvou de vinte e sete anos de homossexualidade. Eu falo de amor.

11

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

3

Läs allt!


Troendedöparna queimados, afogados e decapitado

Muitos são aqueles que sofreram perseguição, presos e mortos que praticaram o bíblico crentes-batismo por imersão.

14

Läs allt!


Batismo: Onde, quando e como

Batismo no mar

Aqui eu dou-lhe algumas Escrituras claras sobre o batismo foi feito, quando é feito e como.

4

Läs allt!


Transpersoner befriade av Guds kärlek

En mycket stark dokumentär om transpersoner som har blivit befriade av Guds kärlek.

5

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 50, tisdag 11 december 2018 kl. 10:30

Jesus söker: Daniel, Daniela!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16o Deus da Bíblia é o mesmo que o deus do Corão?

"Aqueles que afirmam amar, honrar e adorar a Deus, não no fato de que eles não amar, honrar e adorar Jesus."

5

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10

Tommy Dahlman intervjuar Christer Åberg i Kanal 10 om hans frus och lille sons död två dagar innan julafton för snart tio år sedan.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


Casou-se com holograma Hatsune Miku

Se casou com sua holograma

Akihiko Kondo segurando uma versão fantoche do holograma Hatsune Miku que ele se casou. Image Source: Facebook.

A 35-year-old man no Japão se casou com uma hologrom. O casamento custar 160.000 coroas. Um boneco representando o programa de computador feminino.

19

Läs allt!


Céu TV7 consagrada em Uppsala

Ruben Agnarsson, Martti Ojares, Daniela Persin e Christer Åberg

produtor de TV Ruben Agnarsson, fundador e presidente Martti Ojares, gerente de canais Daniela Persin e Christer Åberg.

Fui convidado para a abertura de estúdio do canal de televisão cristão do céu TV7 em Uppsala.

17

Läs allt!


Jesus tripla vitória histórica mundial

Leitor de Correio por Nils 

Jesus tripla vitória histórica mundial, dom de Deus para todos os povos do mundo. Que Jesus Cristo fez por meio de Sua Expiação era uma tripla vitória sem precedentes! O desafio era 3 áreas diferentes que ele diante de Deus o juiz supremo e antes: O mundo espiritual deve ganhar.

5

Läs allt!


terreno plano é bíblico

terreno plano é bíblico

Se você ler a Bíblia, você pode ver claramente que a Terra é redonda. Se a Terra não é redonda, então Jesus teria tomado completamente enganado quando diz que é dia e noite na Terra, quando ele levar para casa todos os salvos para o céu.

23

Läs allt!


Novo DVD! Perguntas e respostas sobre o fim dos tempos e seus eventos

Por Holger Nilsson 

Novo DVD!  Perguntas e respostas sobre o fim dos tempos

agora você tem a oportunidade de tomar parte neste novo DVD sobre os eventos do fim dos tempos.

7

Läs allt!


ONU quer um governo global em 12 anos

Por Mikael Walfridsson 

Agenda 2030 - ONU quer um governo global em 12 anos

Wolfgang Ishinger: "Vivemos em um tempo em que a ordem mundial internacional entra em colapso no momento. Neste vácuo tenta tudo para ver o quão longe eles podem ir. Há uma necessidade de um governo global ".

36

Läs allt!


Dia entrevistados Christer Åberg em teorias da conspiração

Dia entrevistados Christer Åberg em teorias da conspiração

O jornal Day. 

O jornal O dia tem por Jonathan Sverker me e vários outros em teorias da conspiração entrevistados e fez um sólido artigo seis páginas elaborado.

19

Läs allt!


Den första uppståndelsen

Christer Åberg och Reine Jonsson talar talar om den första uppståndelsen i Nässjö närradio.

1

Läs allt!


Unika dopfilmer

Unika dopfilmer - Studio Apg29 med Christer Åberg. Christer Åberg talar om dopet och visar fantastiska dopfilmer.

2

Läs allt!


É formado tarefa para ficar atrás das aulas de dança e yoga?

Por Holger Nilsson 

É formado tarefa para ficar atrás das aulas de dança e cursos de yoga?

Em relação à forma, a sua própria apresentação como esta: "Bilda para Igreja e sociedade, a forma abreviada forma, anteriormente chamado de não-conformista associação educativa, é uma das dez estudo da Suécia."

47

Läs allt!


16 versículos da Bíblia sobre o recebimento de Jesus para a salvação

Receba Jesus

Aqui eu listar vários versículos da Bíblia como todos está prestes a receber Jesus. Há mais escrituras sobre isso que eu não ter incluído aqui. E todos esses versos mostra que você deve aceitar a Jesus!

0

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 457 471 750 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 052 bloggartiklar, 92 162 kommentarer och 60 403 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp