1 508 online! | Sidvisningar idag: 223 449 | Igår: 499 771 |

www.apg29.nu

Annons

Menyn är högst upp till vänster!
Prenumerera gratis på Apg29:s nyhetsmejl:

Berdoa pikeun homoseks

- Homoseks ngarasa fisik loba goreng ti golongan séjén. Maranéhanana ngaroko, nginum, jeung maké ubar ka extent loba gede, tipe GP.

- Haseup Gay dua kali loba, nginum loba beuki hashish udud opat kali leuwih luhur ti Swede rata, nurutkeun survey taunan Institute sacara Public Kaséhatan kaséhatan publik. Salah sahiji ti opat hirup di wates ngalawan alkohol, nyerat GP.

Berdoa pikeun homoseks yén maranéhanana narima Yesus jeung disalametkeun jeung bébas!

 
Baca ogé: mikaresep Gay leuwih


Skriv ut Bädda in Mejla


Publicerat av Christer Åberg Sunday 30 September 2012 15:08 | #homosexuell #droger #hälsa #narkotika #psyket #ohälsa #pride | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

APG29 NÅR TUSENTALS VARJE DAG!
Gillar du Apg29?
Swisha en peng till: 070 935 66 96


0 kommentarer

Din kommentar

NYTT! Ditt namn och mejladress måste godkännas innan kommentaren publiceras. Efter godkännande måste du alltid ha samma namn och mejl nästa gång du postar en kommentar, annars godkänns inte kommentaren.


Kom ihåg mig?



1 juta Muslim kaeusi jalan ngadangu ngeunaan Yesus

Maca Surat ku Nils 

- Abdi hoyong ngabejaan Anjeun hal: salah No bisa nyaho ngaran anjeun tapi Yesus weruh ngaran anjeun, nu diajarkeun Marilyn Cupang pikeun juta Muslim di Pakistan.

10

Läs allt!


Shootings geus ngaronjat ku 500 persén di Swedia

pestol

Jumlah shootings fatal di Swedia dina dua belas taun geus ngaronjat ku 500 persen. Swédia estu kudu kasalametan tur kasalametan Yesus Kristus! Naha rék jadi salah sahiji jalma anu ngabejaan ngeunaan Yesus ka jalma leungit?

2

Läs allt!


nenjo Operasi

Maca Surat ku Daud Billström 

nenjo Operasi

Iblis ngaganggu dina nalika urang nuturkeun sarta ngalayanan Yesus. Jeung musuh boga sababaraha cara pikeun nyobaan nempatkeun spoke di roda. Diantara operasi nenjo séjén nyoba meunang karya Allah sareng ka extradite atawa mawa jalma Allah kana perbudakan.

4

Läs allt!


Naon tuh the founding awal suka bungah di?

Maca Surat ku JJ 

The suka bungah tina headline

A suka bungah pre-tribulation boga rojongan Alkitabiah pangalusna sarta dirojong ku loba founding garéja mimiti.

30

Läs allt!


Dinyana mun jalma ngora: overdosed jeung nyebut demi Apan

Maca Surat ku Nils

Megan Griffith ngabejaan naon anu lumangsung overdose dina 2017. Kuring teu disimpen, tuh naon kuring hayang lamun kuring hayang, nginum pisan tur smoked pot. Ieu emosi ngobrol ngeunaan ieu, jadi ieu téh pikeun anjeun.

3

Läs allt!


Anti Semitism - wasiat Allah jeung Agenda Politik?

Maca Surat ku Stefan Eliasson 

démo anti Semit di Malmö: Ieu gé némbak Yahudi.

Gambar: samnytt.se. 

Israelhat nyaeta hatred Yahudi. kaayaan Paléstina mangrupakeun conto alus, éta henteu rusiah yén éta dana teror. Sanajan urang Israil geus ditawarkeun dina waktos karapihan Paléstina sarta deui yén maranéhna tacan museurkeun nanaon lian ti cara ngaremukan lengkep Israél.

30

Läs allt!


Annons


Grace jeung Majelis Time

Cross nyaéta waktu rahmat

Kantos saprak Yesus walked bumi boga rahmat sarta Majelis waktu dilarapkeun. Hal ieu ku kituna henteu disarankan of murka sarta judgment waktos. A proklamasi judgment nyaeta kituna unbiblical jadi lila waktu ieu anugerah lasts.

45

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 04, måndag 22 januari 2018 kl. 10:47

Jesus söker: Vincent, Viktor!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16


Kami approaching tribulation

Ku Mikael Walfridsson 

tribulation

Teu aya ragu eta kami keur hastily pindah arah tribulation, sarta ending umur ieu. Ogé ngandung harti yén kami serius ngeunaan lalaki caket kana waktu lamun urang bisa ngaharepkeun yén Gusti bakal nyandak antosan sarta Suharto waspada.

11

Läs allt!


Senaste kommentarer


Hiji péso ditelasan di Nässjö di restoran

Hiji péso ditelasan di Steakhouse di Nässjö

Photo: Express. 

Dinten, January 10 éta hiji lalaki yuswa 25 taun ditelasan péso kana réstoran Steakhaus di Nässjö. Hiji lalaki 45 taun heubeul ditahan on kacurigaan tina rajapati.

22

Läs allt!


306 shootings di Swedia dina 2017

The gun na cangkang casings

306 shootings lumangsung taun ka tukang. 42 urang tiwas sarta 135 luka. Ieu leuwih ti dua kali saloba lima taun ka tukang.

8

Läs allt!


Aktuellt



Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


Artiklar Kommentarer Bönesidan Fråga Christer Kontakt | Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 54 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 34 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 17 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 12 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 10 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 360 417 916 sidvisningar på Apg29!

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

MediaCreeper

Besök också Apg29 på:

Facebook | Twitter | Youtube | Vimeo | Instagram | Gab

TA EMOT JESUS!

↑ Upp