315 online! | Sidvisningar idag: 30 451 | Igår: 175 390 |

www.apg29.nu


Live Apg29 | Biblar | Bönesidan | Dagens ros | Date29 | Christer Åberg | Sök | Kontakt

Be för Sverige

Av Holger Nilsson 

Sverigebönen

Delta i bön för Sverige! Det gäller Sveriges väl och ve – bön kan rädda landet!

Med tanke på det allvarliga tillståndet för Sverige går nu Sverigebönen ut med upprop om att delta i en bönekedja dygnet runt.

Besök Sverigebönens hemsida: Sverigebönen 24/7.

Du kan på denna länk boka in Din bönetid: Bönekalender.


HOLGER NILSSON

flammor.com---
OBS: Läsarmejl, artiklar och kommentarer som är skrivna av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte alltid delar. Mina artiklar är oftast osignerade.  


Skriv ut


Publicerat av Christer Åberg torsdag 8 februari 2018 13:20 | Direktlänk | Nyhetsbrev | RSS

STÖD APG29: Swisha: 070 935 66 96 • Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 • Paypal: https://www.paypal.me/apg29/


79 kommentarer

OBS: Läsarmejl, artiklar, kommentarer och video som är skrivna och gjorda av andra än mig, (Christer Åberg, grundaren till Apg29), kan ha åsikter som jag inte delar.

JL

Ok, vi ber. Men vad skall vi be för? Vad vill vi skall hända?

Är det de ekonomiska problem vi skall försöka förhindra eller vad?

Svara -   - 7/2-18 15:20 -


Tomas N

Det finns en artikel på världen idag där Patrik Sandberg en av ledarna i Sverigebönen uttalar sig. Inget särskilt som sticker ut,med böneämnen.

Man kan be i enighet för det som är självklart om väckelse,familjen,värderingarna,ledarna och beskydd över gränser. Sedan kan det bli så att olika på olika håll har hjärta för böneämnen som drar iväg åt olkia håll,men det förstör inte enigheten om det viktiga.

Några har ett brinnande hjärta för ensamkommande och andra har på sitt hjärta en politisk omvändelse från den nuvarande riktningen. Jag såg inget tecken på att Sverigebönen gått in på ett smalspår utan har en god huvudinriktning och ett hjärta för Sverige

Svara -   - 7/2-18 16:06 -


Christer Åberg

Det mest självklara bönämnet är ju att människor ska bli frälsta!

Svara -   - 7/2-18 16:24 -


BrorK

Ja, i trettio år har profana "profeter" som exempelvis Kalle Hellberg varnat för sönderfallets Sverige, men först nu vaknar det kristna sverje! Lite sent, kanske...

Svara -   - 7/2-18 17:10 -


David Ström

En Herrens bön som jag hittade.""Du vår Fader som är i himmelen Må ditt namn hållas heligt ske din vilja på jorden, såsom den sker i himmelen giv oss idag vårt dagliga bröd och förlåt oss vad vi hava brutit såsom vi förlåta dem som har brutit mot oss och för oss icke in i frestelse utan fräls oss från det onda/den onde."" Eller bevara oss från ondo, som jag lärde mig. Frågan är väl om kristna ska vara politiskt korrekta och se åt sidan? Eller om vi ska se ondskan där den är, och påtala att detta är en utveckling som inte är av Gud? Jag tror att många kristna ser åt sidan därför att våldet gör dem upprörda och ger dem motsatsen till Guds frid. Jesus lär oss hur vi bör hantera offret i liknelsen om den barmhärtiga samariten. Men inte mycket är skrivet om hur den kristne bör ställa sig till rövaren. Holger får gärna ge oss kött på benen i detta ämne. Sverige är ett splittrat land på många sätt och många av medborgarna kommer att rösta för en politisk förändring i detta val. Det kan vi vara säkra på.

Svara -   - 7/2-18 17:11 -


vanessa

Svar till David Ström.

Jag har tänkt på det där - hur håller vi Guds namn heligt? Är det genom att inte uttala det eller vad är tanken?

Svara -   - 7/2-18 17:20 -


JL

Svar till vanessa.

Ok, i detta läget är det alltså läge för att be för ensamkommande flyktingbarn, bland annat. Har jag fattat läget rätt? Ja det gäller ju ha sina prioriteringar rätt.

Nej, det här är inga konstiga saker. Hade den normala kristne varit nykter, så hade man sett detta komma för länge sedan. Gud kom någonstans efter flyktingarna, aktierna, villan, husbilen, jobbet och resorna. Om Han ens var en prioritering.

Detta som sker är fullt logiskt och helt bibliskt.

Svara -   - 7/2-18 17:48 -


nils

Det Herren sade Lars Enarsson om Sverige,var var Ord och inga Visor;

"Elden från Avgrunden är lös! Sverige brinner och Kristna Sover Du måste ruska om dem ordentligt för de sover så Hårt! Många kommer att bli arga på dig för de vill hellre fortsätta sova. De vill inte bli väckta. Men du måste varna dem. Du måste bli ännu mer radikal. Det finns sådana dom kommer att lyssna på dig. Det Handlar om att Rädda Landet Innan Det Är Försent!"
Var snäll,blanda Ej in politiken i edra förböner då Herren ju riktar in sig på de Sovande Kristna och ej med Ett ord säger något om Denna Världens politik.
Det är ju Guds Rike vi skall fokusera,då Jesu rike Ej är av denna världen!

Svara -   - 7/2-18 17:52 -


JL

Svar till nils.

Skall vi rädda landet så behöver vi blanda in politik, varken du vill det eller inte. På ett eller annat sätt.

Svara -   - 7/2-18 18:37 -


Lena Henricson

Böneämnen: 1) Att vi sovande kristna vaknar! 2) Att Gud förlåter och renar Sverige från all synd: homosexualitet, våld,aborter,pornografi o.s.v. 3) Beskydd över Sveriges gränser. Och beskydd över länderna runt Sverige. 4) Plus annat Gud leder dig att be för.

Att be bönen Fader Vår för Sverige,som Lars Enarson uppmanade oss att göra är också bra. Pröva det! 😊

Svara -   - 7/2-18 18:42 -


Bertil Rosenius

Svar till JL.

JL - absolut!

Må ingen tro att kampen för Sverige bara sker genom att be för ett bönemäne. Liksom kroppen har flera lämmar har kampen för Sverige flera grenar. Jag vet att Gud uppmanat mig att uppman människor att rösta. Detta är tydligen inte en tillräckligt Andlig lem, men jag följer Gud mer än människor. Och jag vet att den är en av många; Må ingen lem förhäva sig och se ner på ngn annan.

Gud välsigne varje lem!

Och jag uppmanar alla, fråga inte ngn annan vilken lem DU skall vara - fråga Herren!

Svara -   - 7/2-18 19:30 -


Jessica

Svar till JL.

Jag håller med dig JL, till 100%. Om vi

inte ska gå under som land, måste vi blanda in politik vare sig vi vill eller ej!

Jag tror det är fler och fler som äntligen har insett det!

Svara -   - 7/2-18 20:14 -


kaj

Svar till JL.

Vi som bekänner oss och är troende, ska inte blanda in politik ! men genom vårt sätt att vandra trons väg på rätt sätt , förvandlas landets politik ! .

Den gamle statsminister Tage Erlander när han skulle avgå , fick han en fråga av en journalist ? Vem blir nu Sveriges mest lämpliga efterträdare ? Då sa Erlander det beror varken på mej eller min efterträdare , Det beror på Sveriges Andliga klimat ! Tala om insikt ! eftersom vi får det styre vi förtjänar . inte på grund av de yttre åthävorna med demonstrationer eller skria i gathörnen !

Svara -   - 7/2-18 20:27 -


kaj

Svar till nils.

Så ser jag det också Nils , utifrån vad Guds ordet lär oss . Svenska kyrkan har ju en drös med olika slag av politiker , vad har hänt , de faller bara djupare och djupare ! Om nu vårt land går att förvandla med politik blandat med evangeliet , då skulle ju Sverige varit Nära ett paradis ! Nej det börjar i bön i avskildhet i kammaren ! Jesus sa ju : Mej Förutan kan ni ingenting göra ! Jo vi kan göra en massa saker men ingen förändring i Andens värld , med värdsliga (verktyg)

Svara -   - 7/2-18 20:36 -


kaj

Inspirerad och upplyst av den Helige Ande skrevs denna psalmvers i slutet av 1700 talet .

:Ack där synd och otro råda hjäpe icke svärd och spjut.

Skulder uppå , skulder båda ,Nöd och undergång till slut !

Obs ! Världslig klokhet , världsligt mod , Hämma ej fördärvets flod !

Svara -   - 7/2-18 21:31 -


Tomas N

Gud hör bön och bön är verkligen verksamt och kraftfullt. Men att tro på det man ber och att be efter Guds hjärta är viktigt,liksom enighet om man är en grupp som ber tillsammans.

Jag kommer be för att bra politiska beslut tas och att Guds hand skall förmå att hjälpa ledare ta bra beslut eller byta ut på positioner.Kommer också be att vanliga människor i skolor och den offentliga sektorn tjänar djävulens agenda med normupplösning och tokigheter med mindre glädje och helst slutar och omvänder sig.

Annars är det församlingarna i Sverige som ligger på hjärtat. Självrannsakan,rening ,omvändelse och vishet och smörjelse och kraft att frimodigt tjäna Gud på ett bra sätt

Guds församling behöver ut närmare folket och tjäna i andens gåvor och förmedla Guds rike konkret,liksom undervisningen behöver fördjupas och bygga upp och stärka Guds folk. Bekvämlighetens tider är nog på väg att övergå i andra tider

Svara -   - 7/2-18 21:50 -


JL

Svar till kaj.

Politik är något världsligt, precis som att plöja en åker eller skaffa barn. Vi kan ju hoppa över att plöja åkern med då. Och när svälten kommer, så ansamlar vi till bön för att hindra svälten.

Vår Herre, som är vår måttstock, har redan visat vägen i frågan. Det var nämligen så att en gäng fariséer som åberopade andlig rätt, hade släpat in världen i templet. Vad gjorde Kungen då? Struntade han i det och sa att hans rike inte var av denna världen? Eller försökte han be månglarna snällt att lämna templet? Eller gick han kanske och bad med sina lärjungar för att andligt få ur världen ur templet?
Nej, han band en piska och drev personligen ut världen ur templet.
De giriga fariséerna gillade såklart inte det, de var ju varna att ha pengar och status, de var ju kompis med världen. Sedan att de förpestade templet med smuts, det strunta de i. För deras värld var inte andlig, den var världslig. Därför kunde de dra in smutsen i templet.

Svara -   - 7/2-18 22:05 -


Lena Henricson

Om vi BÖRJAR be om frälsning för Sverige och rätt moral och värderingar,styrs säkert politiken i rätt riktning också. Men för min del ber jag dessutom att KD ska hamna under 4%- spärren,och att KRISTNA VÄRDEPARTIET ska gå framåt. KD har ju inte tillräckligt med kristna värderingar längre,men det har däremot Kr. Värdepartiet! Men viktigast är att vi BER för Sverige, och inte kämpar för politik i egen kraft.

Svara -   - 7/2-18 22:14 -


kaj

Svar till JL.

Jo JL vem var det Han drev ut ? Visst var det de falska troende på den tiden! det var ju i Templet och templen Jesus agerade . ja han kallade vid ett tillfälle en värdslig ledare för räv , men det berodde denne vill bara se under och tecken , ingen omvändelse !

Men Han vände sej inte mot världshärskarna , Han drev inte ut Herodes , han drev inte ut Romarna . Det var ju dessa religiösa Fariseer och rådsherrarna som bestämde och släppte in världen i templen, som förespråkade uppror mot världsmakt i detta fall Romarna . Vi har ju Fariseerna och skriftlärda bland oss i dag också !

Men visst vi ska både plöja så och skörda och avla barn , det är ju fantastiskt fint !

Politik blir polemik = frukten blir ordstrider som aldrig för något gott med sej !

1 Kor 11:19

Ty partier måste ju finnas bland eder, för att det skall bliva uppenbart vilka bland eder som hålla provet.

Tack för din syn , och ståndpunkt JL .

Nu ska jag försöka sluta skriva , men det är väldigt frestande att fortsätta när man väl börjat , Men det leder inte till någonting , Nu ska jag göra det jag skrev om tidigare gå in i avskildhet i bönekammaren .

Önskar alla som här läser :Guds Välsignelse !

// Kaj

Svara -   - 7/2-18 22:45 -


David Ström

Svar till vanessa.

Vi håller Guds namn heligt genom att själva omvända oss och sträva efter fullkomlighet på samma sätt som de tidiga lärjungarna. Jesus var inte arg på människorna som kommit fel i livet. Han förlät ju rövarna på korset. Men de hängde där för att de brutit Guds stadgar och rövat från oskyldiga. Det finns kristna som hävdar att dessa ord ger dem tillåtelse att se åt sidan och se ner på en kvinna som råkat illa ut."3 Men otukt och allt slags orenhet eller girighet skall inte ens nämnas bland er, det anstår inte de heliga. 4 Inte heller passar sig fräckt och oförnuftigt prat eller tvetydigt skämt. Tacka i stället Gud." I nästa brev så förstår man att en sådan tolkning är trams. Då kan man lika gärna se åt sidan åt hedersmord när kurdiska flickor råkar ramla ner från balkongen. Vill du hålla Guds namn heligt så lär dig att skilja på vad som är politisk korrekthet och vad som är synd enligt bibeln. Om inte kristna kan skilja ett får från en get så bör de nog försöka närma sig Gud. För övrigt så heter Guds son Jesus och Gud fader heter Herren Sebaot enligt min ringa mening.

Svara -   - 8/2-18 02:03 -


Leif Boman

Det sista jag yttrar om politik!

Samma andliga inställning som Israel drabbades av för ca 3000 år sedan råder idag över stora delar av kristenheten, detta är inte bra.....

Då samlades Israels alla äldste och kom till Samuel i Rama och sade till honom: ”Du är gammal och dina söner vandrar inte på dina vägar. Sätt nu en kung över oss till att styra över oss, så som alla andra folk har.” Det var i Samuels ögon ett dåligt förslag när de sade: ”Ge oss en kung till att styra över oss.” Och Samuel bad till Herren . Då sade Herren till Samuel: ”Lyssna till folket i allt de säger till dig. Det är inte dig de har förkastat, utan det är mig de har förkastat som kung över dem.

Första Samuelsboken 8:4‭-‬7

Jesu frid...

Svara -   - 8/2-18 06:01 -


nils

Svar till David Ström.

Tack Kaj,det finns de som ändå förstår de andliga lagarna som gäller också för Sverige!

Svara -   - 8/2-18 08:22 -


nils

Svar till JL.

Varför uppmanade då Herren Lars Enarsson att väcka de Kristna som Sover?

Och nu när Elden är Lös och Sverige Brinner,har vi då Tid att diskutera vilken Världslig politik och regering som är bäst,medan Landet Brinner?
Det visar att men Ej har Förstått Guds Rikes andliga lager,eller Underordnat sig dem!
Tror ni att politikerna eller Politiken Kan de Släcka denna Avgrundens Eld som brinner från Avgrunden?
Skall mänskligt Kött besegra den Andemakt från satan,som Härskar i denna Världens Barn?
De tillhör ju redan Denna Världens Furste,om de Ej är Omvända och Födda På nytt!
Visst vi lever i Världen,Men vi skall dock Ej vara Av Denna världen,utan tillhöra GUDS RIKE som Ej är av Denna Världen .
Det är dock Bra att många Kristnas Sovande tillstånd uppenbaras och kommer i ljuset!
Om vi Ej ännu insett detta,behöver vi På NYTT en Omvändelse i Hjärtegrunden!

Svara -   - 8/2-18 08:43 -


nils

Svar till nils.

Förlåt David,,det var ju till Kaj jag skrev detta. Mvh/nils

Svara -   - 8/2-18 08:45 -


nils

Svar till nils.

Förlåt David,,det var ju till Kaj jag skrev detta. Mvh/nils

Svara -   - 8/2-18 08:45 -


per

Rösta på sverige demokraterna punkt

Svara -   - 8/2-18 09:12 -


JL

Svar till kaj.

Exakt Kaj, vi har fariséer bland oss idag. De har inga problem med att låta världen komma in i landet, kyrkorna och familjen. De lusläser lagen men kan ändå inte känna hur fel andligt det är att släppa in månglarna i templet. Hittar de en enda vers i bibeln, kan de riva ner hela Guds rike i ett land, bara för att upprätthålla lagen. Men kärleken till Gud, var någonstans var den?

Och när så världen biter dem i rumpan så står de helt förvirrade över vad som händer. Först då börjar de ana oråd, när det gör ont i den egna rumpan, men hade de varit andliga så hade de känt vad de släppt in i ett tidigare skede. De hade känt vad som sitter bland dem i kyrkorna.

Att detta problemet som Sverige har, skall lösa sig för att kristna ber, är lika troligt att min bil blir lagad för att jag ber till Gud. Det är ett världsligt problem och världsliga problem hanterar man världsligt. Andliga problem andligt. Och visst finns det andliga problem, ett andligt problem är ju att man inte upprätthåller första budet. Då ger det världsliga problem som vi ser nu.

Svara -   - 8/2-18 09:25 -


Nisse

Svar till Lena Henricson.

Att det skulle vara viktigare att be än att göra något är en villolära som inte kommer från Gud. Visst ska vi be, men vi ska också kämpa med alla de förmågor Gud har givit oss. Vi fick dem inte för att de skulle gömmas undan. För den som har Gud i sitt hjärta kan även händernas, fötternas och förnuftets verk bli till välsignelse för andra människor och visa vägen till Gud.

Svara -   - 8/2-18 09:28 -


JL

Svar till nils.

Nils, vilka är det som sover? Fariséerna sover. Eller bryr sig inte. De är nöjda. De har implementerat lagen in i minsta detalj och fokuserat på att komma till himlen. Men de skulle fokuserat på att hålla Gud helig.

Muren var ju till för att hålla världen utanför. Men världen ville in och kristna sov. Nu är världen inne och det finns inget andligt som biter på världen. Världen är inne för att vi sov andligt. Om vi vaknar andligt kan vi göra som Jesus gjorde, om Gud är viktig för oss.

Polen behöver inte slänga ur månglarna ur templet. För i Polen höll man Gud helig, man såg till att upprätthålla det första budet. Polackerna sov inte. Vad tror du skulle hänt om Polackerna skulle börjat rabbla fraser som dina ovan när världen knacka på? Världen hade gått raka vägen in och satt sig i templet. Men nu rabbla inte Polackerna några tomma fraser. De visade rakt upp och ner vad som var viktigt för dem. Och det var Gud. Och där vann Polackerna sin andliga seger emot världen den gången.

Svara -   - 8/2-18 09:53 -


Bertil Rosenius

Svar till nils.

Nils du talar om att ”elden är lös”. Låt oss aplicera denna bild i verkligheten.

1) Tänk att du är hemma.

2) Tänk att elden kommer lös i ditt hem.

3) Tänk att du har en släckare bredvid dig.

Svara nu ärligt - om du kan?

Går du då in i kammaren bredvid, och böjer dina knän medan elden sprider sig, eller tar du brandsläckaren och agerar och tackar Gud för den möjlighet den ger.

Svara -   - 8/2-18 11:04 -


BrorK

Kanske är det så att endast en förtärande eld kan låta något nytt uppstå ur askan, precis som Esra fick till uppdrag att bygga upp Jerusalem igen.

Det är svårt att se att den dom som råder över landet skulle kunna brytas, speciellt när man läser om vad man ber för. Exempelvis "de sju samhällspelarna" är ju densamma som antikrists agenda under UN:s regi.

Svara -   - 8/2-18 11:21 -


Bertil Rosenius

Jag vill få förtydliga mig ang ”bön för Sverige”. Vi skall självklart be för Sverige och som Christer säger be för människors frälsning! Jag gör det varje dag.

Men vi erbjuds många vägar att verka. Att negligera eller än värre döma ut andra vägar än bön är dumt - vi behöver politiska förändringar! Det ör väl detta bönen bl.a. gäller?

Vi kan inte - menar jag - koka kaffe, bre ett par smörgåsar och gå in i vår kammare och be Gud mätta vår hunger, med kaffedrickande framför ögonen.

Vi har möjlighet att påverka avkristningen av landet via flera kanaler. Be inte bara om att vi skall få väckta politiker. Sök själv på verka vad DU kan! Gud är inte vår ”springpojk”, men vi erbjuds, ja uppmanas, att vara Hans redskap.

Svara -   - 8/2-18 12:45 -


Karin Ström

Svar till David Ström.

Vi ska be för de beslutande makthavarna i vårt land. Har annars en känsla av att politik är hin håles område

Svara -   - 8/2-18 13:03 -


Bertil Rosenius

Svar till Karin Ström.

Om ditt hus är smutsigt. Städar du då eller ber Du Gud göra det?

Svara -   - 8/2-18 13:05 -


Jessica

Skulle alla kristna resonera att politik

är hin håles område, så skulle vi ju aldrig få in troende i politiken. KD hade

med all säkerhet inte funnits. Jag förstår inte varför det måste finnas en motsättning emellan att be för landet och göra sin röst hörd genom att rösta!

Jag tycker din bild Bertil Rosenius, på

hur elden är lös, sammanfattar det så bra. Om vi har en brandsläckare så använder vi den! Det går att kombinera

bön med handling!

Svara -   - 8/2-18 13:16 -


Karin Ström

Svar till vanessa.

Det är en nyttig fråga som vi borde ställa oss ibland! Genom att glädja oss i Herren

Upphöja, lovprisa, tacka, åkalla

Vi lever med Gud eller utan Gud ( i har personliga sinnesvärld) Min uppfattning är att bjud in Fadern/skaparen-Jesus/frälsaren- oTröstaren/den Helige Ande i livet med oss för det är där Han vill vara ! Gud är helig vilket medför att Han inte är nån grej som man kan ta fram och ställa tillbaka på dess plats. Det som händer är att man inte finner Honom förrän efter strid (svårt att be) Det kallas för andlig kamp för det som är vår rättighet som trossyskon - ett leva i Guds rike som inte är av denna världen. Då har man inte inbjudit till att dela sitt liv med Honom och då blir det svårt. Vi har en fiende som vill att vi ska misslyckas på "vägen". Glöm inte Bär varandras bördor så uppfyller ni kristi lag, och Fröjd i Herren är vår styrka, GIVEN ÅT HERREN ÄRA OCH MAKT , TILLBED HERREN I HELIG SKRUD. Tack för ordet vänner mvh Karin

Svara -   - 8/2-18 13:17 -


Karin Ström

Svar till Bertil Rosenius.

Att ta det politiska ansvaret upplever jag är svårt. Går och röstar men inte med glädje det finns inget att rösta pp. Vilka vill värna om misshandlade kvinnor? Vilkavvill ställa skithögarna pedofilerna till svars? Tydligen inte några valfrågor, etc.känner mej av den anledningen förvirrad och ointresserad av politik

Svara -   - 8/2-18 13:22 -


Bertil Rosenius

Svara -   - 8/2-18 13:39 -


Bertil Rosenius

Svar till Karin Ström.

Jag förstår dig! Men ge inte upp möjligheten.

Svara -   - 8/2-18 13:41 -


bengt

vem var kalle Hellberg ?

Svara -   - 8/2-18 14:13 -


Roger T. W.

Jag har börjat be som aldrig förr. Vi behöver kloka ledare. Vi har problem så stora att vi inte helt förstår det, men Herren förstår. Vi behöver mera tro och moral i landet. Det är många som ber nu och vi skulle ha börjat mycket tidigare.

Svara -   - 8/2-18 14:58 -


Roger T. W.

Svar till Bertil Rosenius.

Du har rätt, Bertil. Be med handen på din plog sade man förr. Vi måste verka också. Vi kan rösta och vi kan säga emot. Den som vill vara i tjänst blir tagen i tjänst, det är min erfarenhet. Jag kan inte verka som förr, men glädjer mig när jag kan. Det handlar främst om människors möten. Oväntade möten som ger lite frukt.

Svara -   - 8/2-18 15:07 -


Lena Henricson

Svar till Nisse

Snälla bror,missförstå mig inte. Jag tror såhär: Om vi börjar med bön, så visar Gud oss också vad vi ska göra. Utan bön jobbar vi ju i egen kraft. - Sen tror jag att Gud kallar vissa att be mer och vissa att handla mer.

Svar till Oss alla

Låt oss inte käbbla och strida! Vi som vill med Guds hjälp rädda Sverige, låt oss ivrigt be för vårt land och vara öppna för hur Gud leder oss!

Guds Frid,kära syskon!

Svara -   - 8/2-18 15:22 -


JL

Svar till Roger T. W..

Ja, vi har problem i landet. Landet går garanterat i konkurs inom kort. Vi bjuder in en annan religion och vi har förmodligen ett marxistiskt övertagande på gång. Tänk er därefter att nästan varje statlig myndighet är rosenröd, som SVT. Då vet ni vad som väntar.

Svara -   - 8/2-18 15:47 -


Bertil Rosenius

Svar till Roger T. W..

Kanske minns du den gamla tavlan med mannen och kvinnan som står på sin åkerteg och ber. Där ligger lite redskap och jag tror där finns en skottkärra i trä.

Vi har det bilden på väggen i ”storstugan” i vårt gamla torp. Bilden är tankevärld på många sätt och fungerar bra som illustration till dina ord om att ”be med handen på plogen!

Tack för de orden!

Svara -   - 8/2-18 15:55 -


bengt

men dom flesta i sverige bryr sig ju inte om

någon Gud alls

det är också ett stort problem

och tragiskt

men som jag skrivit tidigare

vi får inte ge upp

det finns möjligheter för förändringar

än

Svara -   - 8/2-18 16:15 -


Tomas N

Jag vill dela en tanke som jag tror kan hjälpa andra också.

I den frustration som jag säkert inte är ensam om att vilja verka för att bevara den goda ordningen i en alltmer apokalyptisk värld så fick jag häromdan uppmuntran av en predikan som gav en ny dimension av en välkänd bibeltext

Vi är kallade att vara världens salt och salt har en bevarande effekt. Gud kallar alla sina att bevara sig själv och andra från världens och syndens förruttnelse.

Därför kan vi frimodigt fortsätta med att leva i och verka för det som i sin grund är Guds design för människans liv på jorden.

Det finns en välsignelse i att leva enligt Guds ordning och ett förfall i att glida bort från Guds ordning.

Sedan så finns det särskilda skeenden i sluttiden som måste få ha sin plats,men Jesus sa att vi skulle hålla ställningarna och vara vittnen för Honom tills Han kommer tillbaka.

Och vi bevarar världen och är världens salt,ljus kärlek och sanning mitt i förruttnelsens tid där mycket av det onda ser bra ut för en tid,men är förrädiskt.

Vi lever i sista tiden av nya förbundets tid där Guds rike utbreder sig över hela världen och skörde och fiskearbete sker över hela världen.

Angående att be för Sverige och att finnas och verka bland människor och samhälle så är det exakt det Gud vill,så att andfra människor skall se Gud genom de som tror.

Ja tror vi uppmanas till att både växa andligt och bli mera hängivna åt bön,menockså finnas kvar och inte skämmas mitt i den praktiska verkligheten

Guds rike manifesteras genom helt vanliga männsikor som mött Gud och förvandlats och inte genom en särskild religiös eller världsförbättrande elit.

Så tror jag i alla fall

Gud välsigne er i detta och i bönen för Sverige

Svara -   - 9/2-18 07:48 -


JL

https://www.expressen.se/nyheter/akesson-jamstalls-med-nazister-i-myndighetsfilm/

Dan Eliasson är alltså globalist, det fösta som dyker upp är alltså detta. Röstar du alltså SD så kommer hela marxistapparaten. Ett direkt hot tolkar jag detta som.

Svara -   - 9/2-18 16:41 -


Lars

Svar till Christer Åberg.

Ja , det måste vi be om. Att människor blir frälsta och att Sveriges kristna vaknar ur sin sömn ( jag själv måste oxå prioritera bönen mer). Det slår mig ofta hur lite kristna pratar om Jesus. Jag har kollegor som går i frikyrkor regelbundet men att tala om Jesus är totalt främmande. Inte konstigt det inte är väckelse. Men Christer , du ska ha en eloge för att du outtröttligt predikar om vår dyrare frälsare Jesus !

Svara -   - 9/2-18 23:12 -


Lars

Dyrbare frälsare , skulle det stå

Svara -   - 10/2-18 09:23 -


Roger T. W.

Vi som ber för Sverige ska inte glömma att tacka. Där finns kraft.

EINAR EKBERG - TACK, MIN GUD, FÖR VAD SOM VARIT

https://www.youtube.com/watch?v=9wonSW3SRjA

Svara -   - 10/2-18 20:20 -


Svenne

Varför ska vi be för Sverige, ett land, som likt Farao har "förfelat sin tid och är förlorat?"

Varför sa Herren till Jeremia, att han inte skulle be för ett folk som vänt Gud ryggen? "Jag vill inte höra dig, för de vill inte höra mig" sa Herren till profeten.

Sverige som nation och folk har också vänt Gud ryggen. Man har släppt in falska, främmande religioner och gudar i landet. Man vill ha Islam och Allah i stället för kristendom och Jesus. Vad vill man göra när Islam lägger det här landet under sig?

En annan religion, som behärskar inte bara Sverige utan hela världen är tävlingsidrotten. Man dyrkar och tillber sport-djävulen. Se till exempel på OS-tävlingarna som nu pågår. Dessa djävulska, jättelika, lyxiga evenemang, som kostar miljarder, medan både barn och vuxna svälter ihjäl.

Föga förvånande är också bekännande kristna fascinerade och som trollbundna av tävlingsidrotten. Det ser ut som att de hellre vill ha OS-elden än den Helige Andes eld. Många avstår från gudstjänster för att se på idrottstävlingar på TV.

Elitidrottsstjärnor som Kalla med flera upphöjs som gudar av sportgalna människor över hela världen. Men sann kristendom och Jesus vill man inte veta av.

Hur skulle Gud vilja höra böner för ett folk som är avgudadyrkare och fientliga till allt vad andlighet heter?

Svara -   - 11/2-18 08:43 -


Bertil Rosenius

Svar till Svenne.

Det är inte de friska som behöver Läkaren!

Svara -   - 11/2-18 10:11 -


Svenne

Svar till Bertil Rosenius.

Det är sant. Det var Jesus, som sa de orden som du citerar. Med "de friska" menade Han de självgoda, egenrättfärdiga människorna, som ansåg att de inte behövde göra bättring.

Svara -   - 11/2-18 10:45 -


JL

Svar till Svenne.

"Sverige som nation och folk har också vänt Gud ryggen. Man har släppt in falska, främmande religioner och gudar i landet. Man vill ha Islam och Allah i stället för kristendom och Jesus. Vad vill man göra när Islam lägger det här landet under sig"

Faktiskt är det Svenska folket de som har varit minst emot den nya guden. De som har varit mest ivriga att få in den nya guden är globalister och kristna ledare.

Svara -   - 11/2-18 12:19 -


Lysell

Svenne och JL

Om man höjer sig lite över käbblet så finns det en sanning i vad ni säger.

Jag ber hellre för de stackars kristna som har barn och familj i den tid som kommer än för de som vår Herre hatar. Våra kristna vänner som känner gemenskap och ansvar för sina egna före de otrogna har förstått vad som är kärlekens budskap. De andra är våra medmänniskor som vi inte vänder ryggen till förstås men de är inte våra närmaste. Det står inte någonstans i Bibeln att vi skall förråda vårt hem. Är det kärlekens bud att lämna fienden fritt spelrum ? Har bara ett råd till överlöparna. Läs dessa bud och tänk efter lite.

Första, fjärde, åttonde budet.

Skäms.

Adjö

Svara -   - 11/2-18 17:30 -


JL

Svar till Lysell.

Lysell,

käbbel? Nja, hoppades att det vara raka ord. Många kristna har verkligen arbetat för detta. Och framför allt har vissa tjänat stora pengar på detta. Ensamkommande är ju en guldgruva för de som inte bryr sig om att de tjänar andra gudar. 2017 kostade 16 000 människor 34 miljarder. Då kan man ju slå 2 flugor i en smäll. Både tjäna mammon och allah.

Svara -   - 11/2-18 21:02 -


Jessica

Svar till per.

Det är glädjande att se Per, att du tänker rösta. Läser man kommentarerna här ang valet, så kan

man nästan tro att inte någon kommer

att rösta. Många verkar tycka att det är något som vi absolut INTE ska befatta oss med. Vi ska höja oss över sådant världsligt som att rösta.

Svara -   - 11/2-18 21:29 -


Bengt

Så många svenskar vill inte ha islam

Man vet väl inte vad det är ens

Egentligen

Svara -   - 11/2-18 22:09 -


Bengt

Så många svenskar vill inte ha islam

Man vet väl inte vad det är ens

Egentligen

Svara -   - 11/2-18 22:09 -


Bengt

Så många svenskar vill inte ha islam

Man vet väl inte vad det är ens

Egentligen

Svara -   - 11/2-18 22:09 -


Bengt

Så många svenskar vill inte ha islam

Man vet väl inte vad det är ens

Egentligen

Svara -   - 11/2-18 22:09 -


Bengt

Så många svenskar vill inte ha islam

Man vet väl inte vad det är ens

Egentligen

Svara -   - 11/2-18 22:09 -


Bengt

Sen är väl inte sport och idrott synd i sig

Men det får inte bli viktigare än Gud

Och det här med anläggningarna kan jag

Hålla med om

Svara -   - 11/2-18 22:13 -


Lysell

Svar till JL.

JL

Jag lämnar raka svar efter min förmåga och den tycks ju inte vara för stor om man skall tro alla som kan detta. Rösta är en skyldighet. Står i Bibeln. Om du inte skall rösta så skall du INTE betala heller. Det kallas dubbelmoral annars. Skatten täcker både stat och kyrka delvis. Skall du betala till Mammon men inte påverka så är du medskyldig. Jag följer Bibeln i denna fråga och hymlar inte. Det är vänsterfolk som inte förstår vad den gyllene regeln betyder och som inte vet vilken helgonförklarad evangelists namn som INTE står på en av socklarna till det nya Jerusalem. (Revelation 21:14)

Lysell

GVD

Svara -   - 11/2-18 22:29 -


Leif Boman

Svar till Lysell.

Du söker strid Lysell eftersom du kommer med anklagelser!

Det är din egen tolkning av Bibelns budskap du försöker tvinga på alla, inte alls nödvändigtvis det Sanna evangeliet!

Svara -   - 11/2-18 22:35 -


JL

Svar till Lysell.

Sorry Lysell jag kan inte riktigt förstå vad du menar. Men jag kommer att rösta, precis som dig. Hoppas att du inte ser mig som motståndare.

Svara -   - 11/2-18 23:30 -


Lysell

Svar till Leif Boman.

Jag söker ej strid.

Kul att du hörde av dig för detta är en stötesten för dig.

Om du Leif orkar läsa Proposition 19998/99:130 så kan du se att du betalar till Svenska Kyrkan oavsett om du är med eller ej. Även frikyrkorna och småföreningar. Alltså

Politiker bestämmer om kyrkans innehåll och religiösa inriktning, samt har del i frikyrkor via ekonomiska transaktioner. Du betalar oavsett om du vill eller inte. Skall du då dra dig undan..... Du liksom jag vet vad Jesus sade om detta.

Vilket underbart samhälle om vi själva fick bestämma över våra pengar. Nej tänk om och tänk rätt. Aposteln Petrus ville strida, men fick rådet "nog nu". Att försvara sig är en helt annan sak.

Lysell

Gvd

Svara -   - 11/2-18 23:51 -


Lysell

Svar till JL.

Bästa JL

Du sammanfattar bra det som sker.

Det är tyvärr många av kyrkans ledare som uppmuntrar det som sker i den politiska utvecklingen.

Jag svarade på vad du skriver om röstningens betydelse i detta sammanhang.

Det finns en dubbelmoral i samhället, där kristna tror att de står utanför det som sker.

De är djupt involverade. Tragiskt men sant. Den som påstår något annat hycklar.

En sann Kristen inser sin skuld och försöker göra något åt det. Att be är ett bra sätt. Att rösta är ett annat. Ge de rättskaffens människor som flyr hit en chans att få en regering som beivrar brott begångna av kriminella. Tycker du att jag söker strid när jag skriver detta till dig, som Leif säger ? Då har han inte en aning om vad strid är för något.

Tack för ditt svar.

GVD

Svara -   - 12/2-18 00:12 -


Leif Boman

Svar till Lysell.

Nej, tyvärr läser jag inte några propositioner eller vad du nu kallade det för något? Jag läser Bibeln och det räcker alldeles ypperligt men jag förstår ändå vad du menar. Jag vet att det är många som stjäl mina och många andras pengar, både stat och svenska kyrkan, men det får de själva stå för sen en dag, den domen har jag överlåtit till Honom som är 100% rättvis..det klarar inte jag av, därför engagerar jag mig ej i onödan,och det är inte att dra sig undan utan alldeles tvärtom Lysell, du vänder på steken alldeles för snabbt!

Svara -   - 12/2-18 00:56 -


JL

Svar till Leif Boman.

Den dagen kristna inte längre står upp för rättvisan, den dagen har vi kapitulerat. Du verkar sakna vilja och klarar inte av att engagera dig för rättvisan. Och det skriver du själv.

Svara -   - 12/2-18 09:11 -


Lysell

Tack Leif

Du har förändrat dig.

Rätt eller fel Det avgör inte vi, att jag vänder på steken är förstås en personlig egenskap och det får vi leva med. Nu känner jag mig inte angripen. Du vet att om jag skriver något och en annan svarar så är det jag som blir angripen och försvarar mig. Det är ju så att i sakfrågan pekar vi med hela handen åt samma håll. På "Den vägen" bär vi samma kors.

Lysell

Gvd

Svara -   - 12/2-18 09:19 -


Lysell

JL

Det finns så mycket i detta med Sverige och rättvisan så det passar inte att skriva här. Då vi i dag tvingas skriva under pseudonym är bara det ett lågvattenmärke. ”Den som slår jebusiterna skall genom vattentunneln nå fram till dessa halta och blinda som Davids själ hatar.” 2 Sam kapitel 52 Sam kapitel 5. Detta är ju GT, men är dock nämnt i Bibeln, så frihet har vi inte längre. Hur når vi varandra för en öppen disskusion i dag utan att bli kontrollerade av PK eliten ? Den frågan skulle en och annan behöva ställa sig i stället för att peka finger.

Lev väl och sköt om dig.

Lysell

Svara -   - 12/2-18 09:33 -


Leif Boman

Svar till JL.

Det tolkar och säger du ja!

Ha det gott och Jesu frid...

Svara -   - 12/2-18 10:40 -


JL

Svar till Leif Boman.

Detta är dina ord
"Jag vet att det är många som stjäl mina och många andras pengar, både stat och svenska kyrkan, men det får de själva stå för sen en dag, den domen har jag överlåtit till Honom som är 100% rättvis..det klarar inte jag av, därför engagerar jag mig ej i onödan"
Istället engagerar du dig i att uppmana folk att inte rösta och vara likgiltiga om någon stjäl. Samma likgiltighet präglar den Svenska Frikyrkan att medverka i att islam tar över. En likgiltighet varnade David W för. Man bryr sig inte. Och i de fall man bryr sig, så brukar ju det vara i att öka hastigheten för avfallet. Typ:
Det gör inget om muslimska flyktingbarn kostar 2 miljoner per skalle samt är 25 år och mina trosfränder arbetar ihjäl sig. För det är Jesu jobb att ta hand om det och hans rike är inte av denna värld. Så vi behöver inte bry oss om något världsligt. Vi skall bara gräva ner oss i lagen och evangelisera. Då kommer ju jag till himlen. Sedan om islam tar över och mina fränder tappar huvudet, det gör inget. Det är Jesu vilja.
APATI!

Svara -   - 12/2-18 11:31 -


Leif Boman

Svar till JL.

Fullständig felförståelse men det är ok, allt är inte så lätt att förstå! Om ogudaktiga människor får fortsätta att regera så kan inget annat än våld och ogudaktighet av alla de slag vara frukten, men fortsätt så, så får vi se vem som valde rätt en dag, och kalla mig gärna för apatisk du som tolkar mina ord så korrekt och duktigt JL!

Jesu frid...

Svara -   - 12/2-18 11:51 -


Lysell

Svar till Lysell.

JL

Om du vill.

Sök Lennart Lysell facebook.

På introduktion står det Upp. 21:2

Svara -   - 12/2-18 12:53 -


Margareta Larsson

Det vore bra om någon ville be för handikappade, sjuka, svältande, hemlösa, skadade, trasiga och förtvivlade svenska medborgare också?

Svara -   - 11/3-18 09:29 -


Bengt

Ja det vore det

Svara -   - 11/3-18 11:46 -


Din kommentar

Första gången du skriver måste ditt namn och mejl godkännas.


Kom ihåg mig?Den oönskade - Del 22

Christer Åbergs barndom - Den oönskade

Nu i några delar kommer jag att berätta om smärtsamma händelser som jag har haft funderingar på hur jag ska berätta dem, eller om jag över huvud taget ska berätta om dem. Men eftersom det är en viktig del av fortsättningen framåt av min berättelse så har jag valt att ta fram en del smärtsamma händelser som senare skulle visa bli livsavgörande händelser i mitt unga liv.

0

Läs allt!


Badhus börjar med chip

Chip under huden

Bild: Nya Dagbladet. 

Badhuset Kokpunkten i Västerås börjar med chip-implantat under huden mellan tummen och pekfingret.

0

Läs allt!


Nåd mitt i en Guds straffdom – Del 2

Läsarmejl av SIGVARD SVÄRD 

I den stund Adam och Eva tvingades lämna Edens lustgård på grund av sitt syndafall, då satte Herren Gud särskilt utsedda keruber ”med flammande svärd” att vakta ingången tillbaka.

0

Läs allt!


Svag men stark

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Gud har den styrka och hjälp som vi behöver och vår svaghet är inte ett hinder. 

0

Läs allt!


Flera barn tog emot Jesus

Läsarmejl av JÖRGEN MILTON 

Efter att jag berättat om mitt liv för barnen och sagt att Jesus ville bli deras vän, kom sju barn idag fram för förbön och ville ge sina liv till Jesus.

0

Läs allt!


Föräldrar 1 och 2 breder väg för Antikrist framträdande

Mamma pappa barn

Enligt en lagändring ska i Frankrike ska föräldrar inte längre kallas. För "mamma" och "pappa" utan "förälder 1" och "förälder 2".

35

Läs allt!


Då du tar emot Jesus föds du av Gud - Christer Åberg

Christer Åberg predikar kort i Åsljunga att man blir född av Gud då man tar emot Jesus.

2

Läs allt!


Domen över Jehovas Vittnens grundare

Läsarmejl av NILS 

Jesus Kristus visar en man domen över Jehovas Vittnens Grundare.

41

Läs allt!


ICA är klokare än församlingen

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

27

Läs allt!


Inga andra gudar, del 2: Påven, Islam, Brödraskapets ark - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om nya boken "Inga andra gudar". I denna del tar Imsen upp senaste nytt där påven träffade ledare för islam och andra religioner och arbetar för att samla alla religioner i en ark likt den på Noas tid. 

5

Läs allt!


Brändes hon ihjäl efter kristet bönemöte?

Flicka mördad men inte i Indien

Jag har från flera personer fått en chockerande video sänt till mig på Messenger som visar en 16-årig flicka bli misshandlad och bränd levande till döds av en lynchmobb. 

9

Läs allt!


Avfällingen - Frank Mangs

Lyssna på den här starka predikan av evangelisten Frank Mangs. Den kan förändra ditt liv.

3

Läs allt!


Likt Adventisterna var det fel datum för Jesu återkomst som födde Jehovas Vittnen

Läsarmejl av NILS

Hur en rörelse föds avgör om dess Framtida lära blir Sanning eller Lögn! Samma stötesten som Adventisterna om Jesu återkomst datum, födde Vakttornet och Jehovas Vittnen!

16

Läs allt!


Inga andra gudar, del 1: Katolsk mysticism - Per-Arne Imsen

Per-Arne Imsen talar om sin bok "Inga andra gudar" i Vetlanda friförsamling. Han tar upp händelser i världen - katolska kyrkan med påven i spetsen går med snabba steg mot att göra Agenda 2030 till verklighet. En världsreligion under påven.  

95

Läs allt!


Prenumera på Youtubekanalen Apg29.nu

Underbar frid

Läsarmejl av David Billström 

2

Läs allt!


Den oönskade - Del 21

Den oönskade

Min fortsatta och gripande berättelse om mig som en liten oönskad pojke. 

3

Läs allt!


Christer Åberg: Det största miraklet jag varit med om

Christer Åberg berättar om det största mirakel som han har varit med om.

0

Läs allt!


Kristna TV-kanaler i Sverige

Kristen TV i Sverige

Det finns många bra svenska kristna tv-kanaler i Sverige. Både som går på satellit, kabel och webben! Här listas alla kanaler.

34

Läs allt!


Månens baksida och jorden på samma bild

Månen och jorden

Den kinesiska satelliten Longjiang-2 har fotograferat månens baksida och jorden på en och samma bild.

83

Läs allt!


Dagens ord

Vecka 08, tisdag 19 februari 2019 kl. 05:36

Jesus söker: Gabriella, Ella!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? - Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Så älskade Gud världen att han utgav sin enfödde Son, för att var och en som tror på honom inte ska gå förlorad utan ha evigt liv. - Joh 3:16Den oönskade - Del 20

Den oönskade

Fortsättningen av den skakande berättelsen om min barndom som ett oönskat barn.

5

Läs allt!


Christer Åberg sjunger: Vem är Kungen i djungeln?

Måste bara ses! Christer Åberg sjunger och spelar ukulele sången: Vem är Kungen i djungeln? 

3

Läs allt!


Tio år sedan min fru Marie och vår son Joel dog

För tio år sedan den 21 december dog min fru strax innan klockan 12 på natten och vår nyförlöste son Joel dog sedan halvfemtiden på morgonen den 22 december.

2

Läs allt!


Senaste kommentarer


De troendes uppryckande - Del 5

Christer Åberg intervjuar hemma hos Holger Nilsson om de troendes uppryckande. Del 5 av 10.

3

Läs allt!


Ellen Whites svar visar adventisternas villolära

Läsarmejl av NILS 

Nils listar sakligt och tydligt vad sjunde adventisternas falska profet Ellen White lärde.

43

Läs allt!


En frälsningsarmé

Läsarmejl av DAVID BILLSTRÖM 

Varje troende är kallad att ge evangelium till människor. Kön, ålder, utbildning spelar ingen roll. Du kan be, predika och tro på Gud och se underbara saker ske. Det behövs en frälsningsarmé idag och du kan utgöra en del av den.

18

Läs allt!


Internet förenar världen under Antikrists system

Internet

Av HOLGER NILSSON 

Ett elektroniskt nät kommer att omsluta jorden. Det kommer att förena hela världen under antikrists system av sluttidens Babylon. 

27

Läs allt!


Jesus avslöjar sjundedagsadventismens villfarelse

Läsarmejl av nils

Adventismen började med att en man från Baptistsamfundet, W. Miller räknade ut Jesu återkomst till oktober 1844 från Daniels profetior.

23

Läs allt!


SD-politiker skrev hatiska inlägg om muslimer och homosexuella

SD-politiker: Muslimer ska brinna i helvetet

Bild: Expressen.

Tidningen NSD skriver att SD-politikern Patrik Svanberg i Kalix kommun, har skrivit hatiska och nedsättande inlägg om muslimer, homosexuella och kvinnor på Facebook.

57

Läs allt!


Till minne av Ulla Gabay

Ulla Gabay

Bildkälla: ullagabay.com. 

Av Sigvard Svärd Tron på Gud är en betydande hjälp i livet, till ande, kropp och själ – och den tron hade Ulla Gabay.

10

Läs allt!


Nationella SD blir globalistiskt?

Nationella SD blir globalistiskt?

Bild: SVT.se. 

Sverigedemokraterna kommer inte längre att driva frågan att Sverige ska folkomrösta om att lämna EU. Är detta det första steget på att sverigedemokraterna kommer att bli globalistiskt?

77

Läs allt!


Kvinna kastade ut sitt barn

Vad är det som gör att en del kastar ut sina barn? För inte vill man väl kasta ut sitt eget barn? Eller...?

11

Läs allt!


HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

HBTQ-skola lär ut att vara den man inte är

Nya Dagbladet. 

Sveriges första HBTQ-folkhögskola ger ettårig utbildning för HBTQ-personer och feminister i att bryta normer. 

22

Läs allt!
Apg29 har tusentals bloggartiklar! Gå vidare till fler artiklar:

NÄSTA


STÖD APG29! Bankkonto: 8169-5,303 725 382-4 | Swish: 070 935 66 96 | Paypal: https://www.paypal.me/apg29

Christer Åberg och dottern Desiré.

Denna bloggsajt är skapad och drivs av evangelisten Christer Åberg, 55 år gammal. Christer Åberg blev frälst då han tog emot Jesus som sin Herre för 35 år sedan. Bloggsajten Apg29 har funnits på nätet sedan 2001, alltså 18 år i år. Christer Åberg är en änkeman sedan 2008. Han har en dotter på 13 år, Desiré, som brukar kallas för "Dessan", och en son i himlen, Joel, som skulle ha varit 11 år om han hade levt idag. Allt detta finns att läsa om i boken Den längsta natten. Christer Åberg drivs av att förkunna om Jesus och hur man blir frälst. Det är därför som denna bloggsajt finns till.

Sedan 23:42 2013-08-16 har det varit 469 321 181 sidvisningar på Apg29! Apg29 har just nu 17 173 bloggartiklar, 94 211 kommentarer och 62 003 bönämnen.

Varsågod! Du får kopiera mina artiklar och publicera på din egen blogg eller hemsida om du länkar till sidan du har hämtat det!

MediaCreeper

Apg29 använder cookies. Cookies är en liten fil som lagras i din dator. Detta går att stänga av i din webbläsare.

TA EMOT JESUS!

↑ Upp